Misi faʻamatalaina

Miti Lauulu

Tele tagata talitonu o a tatou miti o se lapataiga ma o se ituaiga o vavalo o le a le mea o le a tupu ia i tatou i le lumanaʻi. O le mea lea, mai aso anamua o iai miti tusi. O tusi ia e talanoa ai e uiga i nisi mea ma mea tutupu i se miti ma faʻamatalaina o latou uiga. I lenei tusiga, o le a matou taʻuina atu mea e uiga i miti o le faia o lau laulu.

O le miti e uiga i se ulu ulu i se tamaitai miti tusi

Afai i se miti na e vaʻai i se lauulu lauulu poʻo, i se isi faaupuga, o se teineulu laʻau, faʻamoemoe i se taimi vave le manuia i le lagolagoina o ou tulaga ma mataupu taua taua ia te oe. Mo se teine ​​talavou, o se miti faʻaalia na faaalia mai i se taimi vave o le a sili atu lona manuia ma sili le fiafia nai lo le taimi nei. Ae peitai, o le a le faamalieina i se isi lava mea. Afai o oe miti o toleniga mo se pulu faʻataʻitaʻina, faʻamoemoe la se mea tele, lea e te fesoʻotaʻi foi.

Na ou vaʻai i se teine ​​fulufulu - faʻatali mo le lauiloa!

E tusa ai ma le tele miti tusi, o se miti i le mea e te vaʻai ai se asiasiga i se fulufulu laʻititi o lona uiga e le o toe mamao ona maua lea e le tagata moe le lauiloa ma le taʻutaʻua. I le tusi miti i sasaʻe, o lea faʻapea ose ata faʻapea a le fafine e ausia lana miti sili na pele.

Aisea miti o le teuteuina o lauulu ile laulu?

Vaʻai i se miti pe faʻafefea ona e faia se fulufulu ulu i se laulu ulu? Aisea ua avea ai lea miti? A fai se tagata e faʻataʻitaʻitele lauulu - i se soʻotaga le faʻaaloalo ma le isi itupa ma faʻaaloalo i mataupu alofa. Afai na te tipiina lou lauulu, o le fuafuaga fuafuaina o le a faʻaleaogaina.

Fulufulu lauulu i se isi lanu - ia mataala i tagata lotoleaga, ua latou sauni e faʻateʻa le le fiafia i lau tala.

Ae peitaʻi, afai e aliali mai le lalelei o laʻau fulufulu, e te fiafia i ai, ona mafai lea ona e fiafia. O se faʻailoga matagofie lea e faʻailoa ai le toʻamalie i le olaga ma le toafilemu o se mafutaga.

Fai lau oe lava lauulu

Afai na e vaʻai i le faʻatinoina o lou lauulu ia oe lava, saili pe aisea e te miti ai o le faia o se laulu i luma o se faʻata.

O lea, o se miti faapena e le oʻo mai. Nai lo o lena, na ia lapatai mai ma faailoa mai e faapea i le taimi lata mai e te ono oo i ai manuia e aumaia ai le le fiafia. Afai na e vaʻai i se miti faʻapitoa, e fautuaina oe e tagata vavalo e faʻafilemu oe ma toʻafilemu ina ia faʻaitiitia mea lamatia.

Peitaʻi, afai e te miti o le laulu e sili mamao atu i viʻiga, ona lelei lea o se faʻailoga lelei lea. O lea miti ua faʻailoa mai manuia i le mea ua e faia nei. Afai o le lauulu lauulu e le o manuia atoatoa, ona, faʻapea, e tusa ai, faʻamoemoe le faʻafeagai.

Lauulu o suiga

Suia le laulu e le o le mea moni, ae i le miti - i le vave alu ese "i totonu o le malamalama." Ua tatau nei loa ona amata ona tapena mo le mea e oʻo mai, ina ia, i le aso taua, aua le lagona faʻalavelave mo lau faʻataʻitaʻi, ofu poʻo le atinaʻeina o le mafaufau. O lenei mea na tupu o le a taua tele mo oe. I le faʻafeiloaʻiga oe o le a fetaui lelei lou "taunuuga" pe faia ni fesoʻotaʻiga aoga.

Faʻamatalaga e uiga ile mafuaʻaga o miti ai e uiga i le suia o lauulu e maua i le Modern Interpreter. I lenei tulaga, o le miti tusi lapataia o se fonotaga taua o lumanai. Aua neʻi misia lou avanoa ma taumafai e foia nisi o ou faʻafitauli.

Ina ia radically suia le lauulu i se miti, o lona uiga i le mea moni ia faamalieina i lou foliga. Taumafai e sui moni le lanu ma le umi o lou lauulu. O se lauulu 'ulu o le a avatua ia te oe le malosi ma faʻatupuina lou mautinoa.

Ole isi filifiliga mo miti e suia le lauulu - se suiga ile tulaga ole aiga. Afai ua e faaipoipo, e foliga mai o mea uma e tutupu i se auala e tatau ai ona e faʻatuina se teteʻa. Mo tagata tuʻuaʻo, o se miti folafola folafolaga vave o le mauaina o se pele ma le faʻaipoipoga.

O se tusi moemiti lautele e lipotia mai o le suia o lou lauulu o lona uiga o le matua faʻalagolago lava i manatu o tagata ese. Ole tilotilo atu pea i isi e mafai ona maua ai le neurosis. Mafaufau tele i ou lava manaʻoga i le mea moni, nai lo le miti, ma vaʻai maualalo i tagata e leai se mea e fai i lou olaga.

Eseese o sitaili

O se lauulu laulu e laʻititi na sau i le moe i se miti mafai ona lapataia le ono faʻafitauli o le soifua maloloina. Ma tusa lava pe i le taimi nei e te le o manatu ua e maʻi, e tatau pea ona pasi le numera o faʻamaoniga masani. E fesoasoani ia iloa le faʻamaloloina ile maʻi ole amataga, e aʻafia ai le togafitiga.

Fai mai le Tamaʻitaʻi faʻamatalaupu, i se miti, matagofie ufiufi uumi folafola folafolaga i le fiafia i le olaga patino. Afai o le sitaili e teuteuina i fugalaʻau, ona alu ai lea i le fiafia patino, o le a avatu ia te oe le tele o meaalofa taua.

O le laulu ulu sa i ai i ofu mimiti na aliali mai i se miti folafolaina se suiga. Ole lauolaola mataga sikaili mafai ona aliali mai i se miti pe a fai o le vaitaimi o le alofa faʻafefe o le loto i le moni olaga.

Ae faimai foi le Eastern Dream Book, o le laulu mata o se sikuea molimauina i sili soona le moni i le mea moni. O le faʻatinoina o mageso gaioiga e mafai ona faʻaosofia le alualu i luma o le tele o faʻafitauli o le olaga. A o leʻi tuai, toe mafaufau i lou olaga ae e te leʻi faia se mea, ia fai ma masani le mafaufau loloto ma mafaufau loloto i mea uma.

I le Universal Dream Book e mafai ona e mauaina se faʻamatalaga o le mafuaʻaga e ala ai ona mamanuina lauulu laulu ma pigtails. A faʻapea e puʻupuʻu le 'auʻaunaga, ona iai lea o le vaʻaiga feʻau faʻaalu ma tafaoga. O le motusia o mafutaga o le a faigofie, ma feiloai ai ma tagata fou o le a naʻo le fiafia.

O le ufiulu uʻumi e valoia ai se alofa faʻamatua. Afai e teuteuina i pulupulu, ona faigata lea o le mafutaga, faʻatasi taimi ma tafaoga.

Faigaluega faʻaipoipo

O se faamalamalamaga o le a le laulu lauulu o loo i ai i le Esoteric Miti Tusi. O le miti lea i se teine ​​talavou faʻailoa se vave feiloaʻiga ma se tamaloa, o le a avea mulimuli ane ma ana tane. O le mea e malie ai, o le agaga alofa i le fonotaga muamua atonu e le tupu vave. O lagona alofa e aliali mai i se taimi mulimuli ane ma vave tupu aʻe i le alofa moni.

Afai i se miti a le teine ​​faʻaipoipo i ai se laei e le masani ai i luga o lona ulu, ona avea ai lea ma mea moni o le a lafoina le tele o mea manaia. E mafai ona suia se suiga tele o le olaga. O le tusi miti fai mai o se matagofie lalelei-miti o le moemiti o lelei olaga suia. Afai o le lauulu lalagaina faʻaseʻe, ona tatau lea ona e saunia i totonu mo se faʻasologa o toilalo ma faʻafitauli.

Faia se lauulu lauulu i se miti mo le faʻaipoipoga mo le loma "faʻasalalauga". Fuafuaina ma le faʻaeteete curls mafai ai ona maua se olaga le popole ma faigofie. O le a galo ia te oe uma ou popolega ma masalosaloga. Tamaitai miti tusi folafola atu i masina a sau o le a faaalia sili ese alofa ia te oe. Taumafai e faʻaaoga soʻo se avanoa lelei.

Fai se faʻamatalaga miti a Mila

Afai e vaʻai se tamaitai talavou i lana miti o se lalelei matagofie o lona ulu i lona ulu, e tatau ona ia mafaufau i lana amio. Ona o le soona faʻatauvaʻa, mafai ona o ia i se tulaga sili ona faigata. Na fautuaina tele e le tusi miti a Miller le faia o gaioiga ma upu e sili atu le ogaoga.

Sa aulelei tele lauulu i loʻu ulu? O lea ituaiga faʻataʻoto i se miti fai mai o soʻo se taumafaiga o le ae laki. O mea uma e te manatu o le a tino mai. I le taimi nei o le taimi sili ona lelei mo soʻo se amataga fou.

Valivali lou lauulu i se miti i se isi lanu - i faʻafitauli e aliaʻe mai i le palapala eleelea faʻasalalau e fili. Le miti faauigaina fautuaina e togafitia taufaaleaga e sili ona le talafeagai. O le leai o sauaga faʻamataʻu i tala pepelo e fesoasoani ai i le faʻatumauina o se igoa tauleleia.

Faasaʻoina o le lauulu i se miti o lona uiga i le mea moni e le o le mafaufau totoʻa i lou olaga patino. O le tusi miti a Miller e masani ona fautuaina ai e uiga i lagona o se paaga. A le faia lea tulaga, e faʻaleaga le mafutaga.

Na fesili se tasi ia te oe pe aisea e fai ai e le laulu se laei fou, ma e te le iloa le tali? Fesili i le tagata e naunau i nisi faʻamatalaga e uiga i tonu le vaʻai o lona laulu i se miti. Afai ae le o le lauulu lalafi poʻo se pupuʻu e pa'ū i luga o le ulu o le pulu i luga o le ulu, e ao na ia mautinoa lava le toe iloiloina o lana amio i mea tau tupe. Ole soona faʻateleina ole olaga moni e mafai ona oʻo atu ai ile faʻatamaʻia o mea tautupe.

I se fafine e fai lona lauulu i se miti - i se mafutaga faʻaleagaina, o le a aumaia ai le tele o tiga le mafaufau.

O se malaga a se tamaloa i le fulufuluʻulu Miller miti tusi faamatala le auala e taua ai le mea leaga. Mauaina o se mafutaga ma se tasi o le a afaina ai lou igoa taʻuleleia. O le mafuaaga lena e aoga ai le aloese mai soʻo se mea, e foliga mai o fia tala, feeseeseaiga, aua e mafai ona tutupu i ni finauga ogaoga.

Eseese faʻamatalaga

Fai mai le tusi o miti a Aesop o se fou laulu poʻo lauulu laulu e miti i ai i lena taimi o le olaga pe a e manaʻomia tele suiga. Tuʻu ese faʻatuatuaga ma faʻagaloina le fefe. E maise mea e manaʻomia i le taimi nei.

Ina ia saili pe aisea e iai se lauulu lauulu fou i se teineitiiti, oe tatau ona liliu atu i se tamaitai miti tusi. O sea miti folafolaina tele suiga o le a tupu i le malaia o se uo na moemiti i ai i se miti. Suiga e mafai ona avea uma ma lelei ma le le lelei.

E tusa ai ma le tusi miti a Grishina, afai o le fafine e lalelei lana laulu i se miti, ona pau lava le fiafia ma le fiafia i luma atu. Faanoanoa ma le le fiafia o le a avea ma se mea o le taimi ua tuanaʻi. O le paʻepaʻe paʻepaʻe o le a tumau mo se taimi umi lava ma aumaia le tele o le fiafia.

Afai o iai sau lauulu puupuu i se miti, sauni mo le taufaasese, feeseeseaiga, lagona malosi. O se tusi miti 21 senituri na folafola mai na o le tiga ma le le fiafia. Ae, tusa lava pe o lau aso sili ona faigata, aua nei galo e pasi mea uma. A mavae sina taimi, o le olioli ma le fiafia o le a suia le faanoanoa ma le faʻanoanoa.

O le tagata faamatala upu matagofie tele faamatala mea o loʻo moemiti i ai se isi lauulu lauulu. O lenei taupulepulega ole talanoa o le moemiti i le fia inu i soo se auala e tosina ai le mafaufau o tagata o loo siomia ai. E taua tele iinei aua le soona fai fua ae aua le tuuina oe i se malamalama le lelei.

Maua leai

O se auala lelei e puipuia ai lou lauulu mai le fememeaʻi ma mimilo o se masani fagu nonoa. Faʻaaoga soʻo se fofo: mai le moisturizer i le anti-curl kulimi ma selu. A maeʻa, aoina le laulu e pei e te manaʻo e fai se maualuga maualuga, ona matala lea o pito i autafa o le faʻavae e aunoa ma le faʻamamaina tele.

Afai e te manaʻo e maua ni fulufulu laʻau i le taeao, e sili atu le lalagaina o se puaʻa masani mo le po. O lenei fale lauulu o le a fesoasoani foi pe a fai o lou lauulu e matua le mautonu. I lenei tulaga, o le ae mauaina malamalama uila (pe a fai o le natura e iai lou laulu saʻo). Afai e te le fiafia i le faʻaiuga, e mafai ona e aveese faigofie i le selu i le taeao.

O nai faʻailoilo

Afai e te manaʻo i galu papa, e te manaʻomia sili atu nai lo le tasi lane. Vaevae le lauulu i ni vaega, e masani lava 4 pe 5, ma fili i taʻitasi i se isi fili. Aua le faʻamamaina tele, a leai o le a lalagaina ia curls e le tutusa, na o le faʻatamilo laititi varnish i le taeao ae leʻi unraveling.

Afai e te manaʻo e maua ni galu masani, o lenei laei faigofie lauulu ma se laʻititi faʻapipiʻi kulimi o le a fesoasoani ia te oe. Vaevae le lauulu i ni vaega ma afifi taitasi i luga o se tamatamai lima, ona nonoa lea ma se le le vaaia. E sili le laʻasaga i tua ni nai senitimita mai aʻa o lou lauulu ina ia e te moe malie.

Lauulu faapipii

Afai e moe lelei ma e le lavea oe i le fulufulu fulufulu, e mafai ona e faʻataʻitaʻia e faia ni curls. Oe e manaʻomia se lipine faʻapipiʻi. Tuu i luga o lou ulu, ave le 5 cm o le lauulu, afifi i se matasele ma faataoto i lalo o le mea faapipii.

O le a le laulu?

Faatasi ai ma isi mea, saili pe o le a le miti faia se laulu o se ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na e faia se faaputuga, faʻamoemoe la o le masalosalo i lou tagata, ma matua le fetaui ma le faʻaleaogaina.

Afai o se fafine nofotoʻatasi e ala i se miti, o se faʻailoga lelei lea e faʻailoa mai se aso malolo. Ae mo se fafine aiga, perm o lona uiga o le toe faamatala faamatalaga, folafolaina feeseeseaiga, faalata, pepelo.

Afai o se fashionista faia lona lauulu "snail", e mafai ona e fiafia, aua i se taimi lata mai, o le a e toe foi i lou muaʻi alofa tele.

O le faia o se lauulu i le miti (e tusa ai ma tusi miti) o loʻo faʻailoa mai ai se tasi o mea e lua: o se alofa aso pe o se mea laʻititi.

Afai na e vaʻai i se miti le lelei, pe a fai o le lalelei o lau laʻasaga na avea ma mea faʻaalia, e leʻo toe umi ae tausia oe e se tagata le fiafia. Manatua lenei miti, taumafai e mautinoa ia e tutusa lava le tamaloa e leʻi maua se avanoa e tasi e te mafuta ai.

Oe i le matafaioi o le teineulu. Aisea o le a lea?

Ae a pe a fai i le taimi e moe ai oe lava fai ma fulufulu ma fai lau laulu. Saili pe aisea o lau miti o le faia o ou lauulu i seisi.

O se faʻamatalaga matagofie o se miti faʻapea o loʻo toe faamatalaina i le Mayan Dream Book. I latou manatu, afai o le laulu o loo moe o lo o taumafai se mea uliuli, o lea o le a vave ona feiloai se tagata poʻo ai o le a avea ma ou "puipui" ma puipuiga. Ina ia aua neʻi e misia se oa faʻapenei, nonoa se fulufulu uliuli o filo i le tapulima o lou lima taumatau mo 7 aso ae e te leʻi tuua le fale.

Afai o le laulu e enaena, ona e le o toe mamao ae e susulu i lou valea i luma o isi. Afai e te manao e aloese mai lenei, ona amo lea o le tamai tioata polo i le itu agavale agavale mo 7 aso i le laina.

E mafai ona tatou fai atu o le faia o se seleni i leisi i se miti o se miti lelei e faʻaalia le fiafia ma le iloa. O le sili ona matagofie o lau foafoaga, o le tele foi o le fiafia. Afai o le laulu na liliu ese leaga, ona e le faʻatali se mea lelei.

O lea na e maua ai le mafuaʻaga e te miti ai ai i le faiga o lauulu. O lenei, ua vaʻai i se miti faʻapena, faʻaeteete, taumafai e aua nei avatua i se tasi se avanoa e faʻaleaga ai lou lagona!

Lauulu laʻau ile po mo le televave o lauulu ile taeao

Afai e iai lau lauulu umi, tuu loa i le po o se manatu. Ua aʻea mea uma i le mea sese, ua le mautonu, ona alu ai lea i taeao ese e tau. Uiga faigofie le sitaili taeao o le a fesoasoani iinei o se togafiti. Faʻapipiʻi curls i le basal area ma le mago lau Dove Hair Therapy Refresh Care shampoo ma ao mai ia i latou i se moli malamalama ma se fulufulu poʻo fulufulu ulu.

Aua le faʻamamaina malosi e puipuia ai peimata. O le kulimi mafiafia Dove ma le ti lanumeamata i le po o le a fesoasoani e aveese le sili atu o sebum mai le basal, ma i le taeao o le a foliga mai laina e pei o se laumei ma fou.

Super moe i le po - curls i totini

Sei tatou fai vave - o le isi tolu lauulu mo le po ua talafeagai pe a fai e te nofo na o oe le po, ma sili atu ai - faia se pajama pati ma uo. Ma o le a e ata tele ma e le faʻateia ai se tasi i le afifiina o ufiufi i totini masani a totini, ma i le taeao ala (faʻafuaseʻi!) Ma galu matagofie i luga o lou ulu.

E te fiafia i lea aitia?

E aoga foʻi le faʻaaogaina o le faʻamaumauga o le "Toefuataiga ma le tele" o le faʻailoga o le “Pure Line” i luga o laulaʻau lauti ma le saito fuamoa. Ole a le faia loka sili atu mamafa, ae nai faʻaopopo le tele, faʻamama static, faʻamalamalamaina ma faʻafaigofie sisina i le taeao.

Lauulu mo le po i luga o fulufulu

Ma le isi mea, ae e te leʻi alu e moe, e mafai ona e fufuluina lau lauulu, ona mimilo lea faʻaititia, laʻititi mimiti faʻamau o lauulu ma puipui i fulufulu. A maeʻa na ituaiga sitaili i le po i le taeao ona e mauaina lea o le le mautonu o le tele ma curls. Tau lava ia mautinoa e le malo le fulufulu mata ma aua le sua i lou ulu. I luga, mo se faataitaiga, e mafai ona e nonoa se sikafu.

Manuia le po Manuia le taeao

Ia faʻamaoni, i lenei aʻafiaga, e mafai foi ona e alofa e fufulu lou lauulu aʻo leʻi moe. Mo faaopoopo matagofie, taumafai le Dove Oxygen Lightness Dove Shampoo ma Conditioner ma Oxyfusion. O nei oloa faʻapalepale faʻamalosiʻau mafiafia ma faʻaopopo le aofaʻi i lauulu lauulu, faʻaaoga faʻatasi e maua ai le maualuga aʻafiaga.

Filemu i le po

Afai e le aoga le lauulu lauulu - e le afaina. E aoga le taumafai o se fulufulu mo le po i ni soft curlers e le maua ai se mea le fiafia.Ole mea e masani ona fai ai ou lauulu, e sili atu le fauina faʻapitoa o mea ia mo oe (curlers, curling irons) nai lo le faia o mea fou e faʻaaoga ai auala.

E sili atu le i ai o mea faʻapipiʻi faʻapitoa pe a fai e te faʻataʻuina lou lauulu.

I le taeao, e faigofie ona e tatala ese curls ma ave i latou foliga i ou lima. O le vaega mulimuli - faʻaeʻe le lauulu ile mamao ole 15-20 cm ma le Natural Gloss varnish ole Pure Line brand ma clover extract. O le aso atoa ma oe o le a susulu, faʻaleleia feaveaʻi, puipuiga mai faʻamaumauga ma curls, o le mea moni.

Lauulu i le po ma tamaʻitaʻi 'ulu faʻalelei

O lenei auala e toe aumaia ai manatuaga mai le laititi. Tele teineiti na uumi lo latou ulu sa fili i latou ma tamaʻi puʻelea aʻo leʻi momoe. A maeʻa lenei fulufulu i le po i le taeao, ona tuʻuina mai ai lea o mama ua lalaloa ma laʻei. Ua sili atu le leotele ma le manifinifi o le lalaga o le a faʻapea foi ona lelei. I le auala, afai e te le manaʻo e faʻatautala ma pigtails, e mafai ona matagi paʻu manifinifi o lauulu i luga o lipine ie - o se auala tuai faʻamaonia o le teuteuina o laulu i le po.

Faʻasusu - masalo o faiga sili ona lelei mo le po

Afai e fili lona lauulu uumi, e sili atu le faigofie le moe faatasi ai. Strands e le aʻe i soo se mea, aua le faʻalavelave, aua le pisa i soʻo se mea, aua le faʻaputuputuina static - o le a le isi mea e mafai ona tupu i lauulu i le po? E leai se mea o tupu lenei. I le taimi lava e tasi, o le lalaga ole komipiuta e sili atu le talafeagai nai lo le fusi, aua e le tosoina le lauulu i le pito i tua o le ulu ma e le aveina le mamafa i le ulu pe a toso.

O le mea lea, afai e te le iloa pe o le a lau fulufulu faia i le po, fili lalaga le fili faigofie faigofie. Lenei o se filifiliga sili mo lauulu umi, ma mo manoa pe a uma - faʻapitoa masthead ina ia latou le mautonu. Taumafai foi e filifili se fusipaʻu paʻu mafolafola ina ia aua neʻi fausiaina faʻataʻimilo ma le mafua ai le kolosi o soʻo se mea, ma le sili sitaili mo le po ua sauni.

A fulufulu 'ofi pei o fulufulu ulu mo le po

Afai o le vane faʻamatalaina o loʻo taʻua i luga na pei e umi tele, pe e te manaʻo e faʻasolosolo ina atili iai ona mama, taumafai e faʻamau le fili i se fusi mafiafia. E fufusi o lea e tumau ai i le po atoa, ae e le soʻona uu e fai ai lou moe lelei. O sea sitaili i le po i le taeao ma le lima e tasi le gaioiga e mafai ona liua i galu matagofie.

O Le Taimi Moe mo le "Matafaga Galu"

Afai e te manaʻo e faʻatino lemu sina ula i talimalo i le laulu o lauulu "surfer uo teine", e te le tau manaʻomia o lou fili. Ua lava naʻo le taimi e moe ai e vaelua le lauulu i ni vaega ma milimili ia fusifusi fusi. Toe fai - fufusi ina ia aua neʻi latou pauu ese atu, ae aunoa ma se mea le mautonu, a leai o lea ituaiga laulu i le po o le a le maua ai se moe lelei i le po.

Faʻafefea ona mimilo se fusi? Faaputuputusi se solofanua solofanua ma mimilo solo i lona lava faavae, ma malupuipuia ma se paʻu paʻu i luga. Afai e i ai sau musumusuga, e mafai ona e faia le tele o na laupepa laiti ma faʻataʻapeʻape i latou i itu eseese - o lea o le a amata ai foi ona faʻatausili le curls o le taeao e sili atu lona maoaʻe ma masani ai. Manuia le po ma le sili lauulu i soo se taimi o le aso!

Le faamatalaina o miti e uiga i lauulu lanu i paepae, mumu, uliuli (pogisa) ma malamalama paolo

O le tusi miti faamatala o le suia o le lanu o se lauulu lauulu o se miti mo se latalata atu tele talanoaga ma se pele. O se taunuuga, o lau mafutaga e mafai ona suia tele.

I se isi faʻauiga, atavali o lona uiga o se suiga vave i le olaga. Pe a suʻea se tali e faʻamalamalamaina ai lau vaʻai, e tatau ona e faʻalogo totoa i le lanu na faalanu ai lauulu. Afai e leai se lanu, o lona uiga leiloa.O le pisia i lanu pogisa o lona uiga o le leiloa o se uo.

Afai o le hairstyle ua lanumeamata - o lona uiga e aoga le faʻamoemoe. O le lanu mumu o le lisiti o le faʻatalitali ua leva na faʻatali mai.

Lulu o le a faʻatautaia ai faʻafiafiaga, ma le auro e ono faʻaalia mai ai tagata matauʻa. Ole moli moli ma mea uma ole nei lanu e naʻo ni suiga lelei ile olaga.

Miti mo alii ma tamaitai: o le a le miti tusi fai mai

I se miti, e mafai e se fafine ona vali lona lauulu lava. Ma o le a faʻaalia ai le faʻaalia o lona tulaga femininai i le ola moni. Afai e faia e se tamaloa le mea lava e tasi - o lona uiga e ono iai i le lamatiaga o le maasiasi ma leiloa.

O miti uma e fesoʻotaʻi ma lauulu lanu o se naunautaiga e suia atoa lou olaga. Atonu e leʻo manatu le tagata e uiga i ai, ae i se mea i lalo o le tulaga le iloa o le a faʻaalia ia lava.

O le uiga i faʻauiga o miti e le mautonu i tagata uma. Saienitisi o loʻo taumafai e tali fesili ma ua leva ona suʻesuʻeina lo latou natura. Mo le toʻatele o tagata, o le mea lea e afua mai i poto masani mea na tutupu poʻo se atunuʻu.

I le po, e alu ifo le mafaufau malamalama, ma malolo le faiai. O le mea lea, e mafai ona e malamalama atoatoa le uiga o le moe pe afai e te maua atoa faʻamatalaga e uiga i le olaga o se tagata, faʻafitauli e popole ia te ia i se vaitaimi taimi o le olaga.

Miti faalagolago i le psycho-lagona tulaga.

Esotericists, sages, saienitisi o loʻo auai i lenei mataupu. A suʻesuʻe tusi eseese o miti, e mafai ona e oʻo i le faʻaiuga e vali lou laulu i fesuiaʻiga o i ai ma suiga i le olaga.

Pe atonu o se mea faʻailoga lea e manaʻomia e se tagata lava ia e suia ai se mea i lona olaga.

Faʻafesoʻotaʻiga i le faʻauiga o miti: taua ma taua

Afai oe fiafia i se miti togafiti, taumafai e manatua atoa. Valivali i lanu pupula o le a faʻatautaia ai se suiga lelei. Afai o le a amata sau pisinisi, o le a faʻailoa atu le filifiliga saʻo.

E tatau ona manatua o le miti lava e tasi mo tagata eseese e mafai ona uiga atoa faʻafeagai uiga.

O tala talitutusa e iai a latou lava uiga ma atonu e le masani ona faʻavaloaga.

E mafai ona mafaufau faapea e tatau ona e faʻa amanaʻia lau lauulu pe sui lanu. Taumafai e vali lou lauulu e tusa ma le tusi miti, ona mafai lea ona iloiloina le aoga o mea na ia vaʻaia.

E mafai ona i ai sau tusi faʻapitoa mo tala e sili ona manatua. A maeʻa lena mea, o le a manaʻomia e matauina uma taua ma manatua mea na tutupu i le olaga.

Tausi se tusi tusia e mafai ai ona e puʻea uma au miti, ona faʻatusatusa lea o le lautele taliaina faʻamatalaina ma a oe lava mea tutupu

Ole taimi, o le a mafai ai ona faʻatusatusa le moni o le faʻauiga o miti i tulaga taʻitasi.