Foliga mata ma mata mata

Tusi lesona faʻapitoa: peʻafefea tataina mata o mata, laugutu ma laumata mata

10 mulimuli tausaga, o le natura ua toe foi i masaniga. Na faasolosolo malie lava, lauulu lanu i lanu oona, umi faaumiumi o fao, susulu tan nifo, silicone laugutu ua avea ma se mea o le taimi ua tuanai.

I le faʻamalieina o le faʻateleina o le manaʻoga mo mea masani, na amata ona aʻoaʻoina le au faigaluega fou Rusia tufuga 2-3 tausaga talu ai - tusi tatipi.

O le aafiaga o le a na o le ofoofogia - o mata o mata na fananau mai mea moni mai mea moni ma le lavalava mata e toetoe lava a le mafai ona iloa.

O aso nei, o lenei metotia i totonu o fale teuteu matagofie e mafai ona maua i lalo o igoa eseese: Slide & Tap retouching, tusi lesona tusi, tusi tattooing, 3D-6D fulufulu mata. Toeitiiti o latou uma e tasi ma tutusa aga masani.

O le a lenei

I le taimi o teuteuga tumau, ua folasia le pigmen i le ogatotonu vaega o le paʻu, lea na faamautu ai mo le tele o tausaga. O le masani faiga e faʻatino e se masini otometi ma se nila e tui le vali i lalo o le paʻu ma le saoasaoa tele.

Tusi mea fai peʻa (microblading) faʻatinoina ma se mea faigaluega lima ma le manifinifi blade i le pito. Le aliʻi na te faia ni tuʻi umi, ae le o ni tusiga.

Ole iʻuga e sili atu le saʻo, pei o le aulelei e lalelei ile paʻu, nai lo le faʻaaogaina o le masini faʻaola.

O le tusi faʻailoilo tattooing masani faʻaaogaina e mo mata o mata, ae o isi taimi e tusi ai au i luga o laupepa mata pe laugutu. O le metotia na lauiloa i nai tausaga talu ai, o le mea lea e le o tagata uma e faia tusiata vali ua matua atoatoa lona tomai.

Talu ai nei lava, o le isi suiga o le tusi lesona tumau ua aliali mai - microshading. O le eseʻesega mai le microblading o le au o le nila i le manipulator o se nila, ae le o se blade. E aliali mai e faʻaaoga e le matai le ata i le auala tutusa e pei o le taimi o le masini tattoo, naʻo lima.

Le aoga

O le vaʻaiga masani o le ata o le faʻamanuiaga sili lea o le tusi tatau tattooing. O laina e manifinifi ma manaia, ona e le afaina ai lea o i latou o siomia oe na e faia se tumau. O sea teuteuga e mafai ona ufiufi i teuteu teuteu, pe a fai e te manaʻo e fausia se foliga faʻafiafiaina.

O le manipula blade e ulu atu i le loloto o lona paʻu, pe a faʻatusatusa i le nila o se masini otometi, ona o le paʻu e faʻatamaia. O loo finau mai nisi e faapea o le faiga e matua leai lava se tiga ma leai se toto, ae naʻo le sili atu le mafanafana nai lo le faʻataʻavale masani. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, o le faʻamaloloina o le paʻu laititi televave.

E faʻaaoga e le matai le tumau ma le le tasi lau, ae tele. Na te filifilia le mafiafia ma le fausaga o le au, ina ia faʻalenatura ai le ata. I le auupega o se cosmetologist mafai ona oʻo atu i le 20 eseese blades.

Le atoatoa

Le ata na faia e le tusi lesona gaioi e le umi se taimi - naʻo le 1-2 tausaga, ona tatau ai lea ona fai se faasaʻoga. E mafua lea ona o le laititi o le faʻasolosolo o le paʻu, ona mou atu lea i le tele o taimi. O nisi e vaʻaia lenei mea o se faʻaopoopoga, ona e masani ona mafai ona suia lau ata i le filifilia o auala tumau tumau.

Talu mai microblading o se auala fou, o le sailia o le matai e mautinoa se maualuga-tulaga lelei e le faigofie. I taulaga laʻitiiti, e ono le oi ai tagata faʻapolofesa.

O le lalelei e moʻomia e le gata o le poto masani i le tāina o le peʻa, faʻapea foʻi ma le tofo lelei, aua o mea e faʻatinoina e lima. Ona o lenei, o le tau o taualumaga e tele taimi e sili atu nai lo le masani tumau teuteuga.

O loʻo i ai ni tagata vali faʻatausili o loʻo matua faitioina le faiga o le tattooing manual, pei ona afua mai i anamua Saina. O le paʻu o fafine o Sasaʻe ma Europa e ese, o lea la, o le microblading e le masani ona aumaia ni iʻuga lelei. A maeʻa ona faʻamaloloina le tino, o le mamanu e ono faʻasolo i se vaivai pe puaoa, ma o le pigmen o nisi taimi ola le tutusa.

O ai o le a fetaui

Tusi Lesona tumau e filifilia e i latou e fiafia i foliga masani.

Afai e te faʻaogaina mata ile laupepa i le microblading auala, o le a latou foliga sili atu mafiafia ma manaia, e pei ona faʻataʻitaʻiina e le matai taulu lauulu.

O lenei metotia o le a fesoasoani e faʻasaʻo se foliga manifinifi poʻo se asymmetric, ma faʻatumu avanoa i laʻau masani.

Ina ia faia se faʻataʻitaʻiga o le paʻu o mata o mata, e faʻaaoga microshading. E faʻaaoga e le aliʻi togi a tagata taʻitoʻatasi e faia ai se mea e puaʻi ai le tino. O se peʻa tatau e talafeagai mo i latou e fiafia i foliga susulu.

I le metotia o tusi lesona tumau, e mafai ona e faia ni manifinifi manifinifi masani i luga o laumata pe faʻatumuina le va-ciliary avanoa. O mea teuteu e foliga lelei i teineiti talavou, ma faamamafaina lo latou matagofie masani ma tosina le mafaufau ile foliga.

I luga o laugutu, o le pule o tusi lesona tattooing faʻatupuina se faʻataʻitaʻiga o le lipstick poʻo le susulu o le paolo pastel. O le mea lea, e mafai ona e fetuunai foliga, vaaia vaʻaia voluma. O laugutu microblading e talafeagai mo i latou e i ai ni paʻu pe ma i lalo tulimanu.

Sauniuniga mo le faʻagasologa

Ae le i faia le sauniga lava ia, e faia muamua e le cosmetologist se faatalatalanoaga muamua. O loʻo faʻatalanoaina le ituaiga ma le paolo, faʻailoilo, ono afaina itu. Ona avatu lea e le matai fautuaga mo le tapenaina mo le taualumaga:

  1. Aua le ulaula mo 2 vaiaso.
  2. I le gasologa o le vaiaso, e le mafai ona e ave ni vailaʻau oʻona ma vailaʻau e aafia ai le toto faʻapipiʻi.
  3. Mo le vaiaso, oe manaʻomia le lafoaia o mea teuteu teuteu - fufuluina, peeling, gommage.
  4. 2-3 aso aʻo leʻi faia le faʻagasologa, e tatau ona e taofi le inuina o meainu o loʻo iai le ava malosi pe ova foi.
  5. I le afiafi o le sauniga, e le mafai ona faʻaogaina ni teuga teuteu.
  6. Aua le ulaula aʻo leʻi tataina.

Afai o loʻo faia le microblading i le vaega o laulu mata, o le vaiaso aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e taofi le toe pikiina pe suluʻiina latou.

Aʻo le i faʻatinoina le peʻa i laugutu, e manaʻomia le faia o ni puipuiga e puipuia ai mai le herpes, talu ai o le faʻaleagaina o le paʻu e mautinoa lava faʻaosofia ai le toe faʻaleleia o le faʻamaʻi.

O lenei mea o le a faʻaleagaina ai e le gata i le lagona, ae o le iʻuga foi, aua i le nofoaga o le mageso, o le pigment o le a suia lanu.

Vala

I le taimi o le taotoga, ole tagata o tausia taʻoto ile moega ina ia saʻo le ulu ile tasi tulaga - ina ia faigofie mo le matai ina ia aloese ai mai ni mea sese. O le sauniga e tupu i ni laasaga:

  1. O le paʻu e faʻaseʻe ma faʻamaʻiina i mea teuteu.
  2. O le ata filifilia ua faatatauina i laugutu, laumata mata, ma lauulu mata. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le pigment lava ia poʻo se peni o le paolo lava.
  3. I mata o mata, o lauulu e sosolo atu i tua atu o le auivi o le ata e suʻiina e fulufulu ma filo.
  4. Anesthetic cream, solution poʻo sapalai e faʻaaoga i le paʻu.
  5. I le 15-20 minute, na faʻalauiloa ai e le aliʻi le pigment ma le manifinifi.
  6. O le ata ua tape, mea sese e faasaʻoina, pe a fai e i ai.
  7. Ina ua mavae 15-20 minute, ona faʻaaogaina lea o se faʻamalologa.

Ole taualumaga ole tusi tatau o le tattoo 1.5-2 itula. E faʻamoemoe ile mea na togafitia ai, le togafiti filifilia ma le faʻaaogaina ole metotia. Ole microshading e umi atu nai lo microblading, aua e le taitai e le matai ni ta, ae togitogi.

Ina ia mafai ona o atu mea uma e tusa ma le fuafuaga, e tatau ona e filifilia se lalelei cosmetologist. Ole falemaʻi o loʻo fai ai le taualumaga e tatau ona iai se laisene, o le aliʻi pule lava o le tusi pasi. E fautuaina e maua moni iloiloga ma ata o lana galuega.

O le taimi lava pe a uma le sauniga, o le pigment o le a susulu ma le masani ai, ae o lenei o le a pasi pe a uma le paʻu faamaloloina. O le matai e faʻapitoa sili ona vali nai lo le mea e tatau ai, ona e le mauaʻa atoa. Ole aafiaga e mafai ona iloiloina i le naʻo le 3-4 vaiaso, ae e leʻi maeʻa. O le iʻuga e faʻasaʻo i luga o le faasaʻoga - e faasaʻoina e le matai mea leaga i le foliga poʻo le lanu.

Ufiufi paʻu

A maeʻa le faʻagaioiga, o le paʻu o le a fula ma mumu, o le a pasia i totonu o le 2-3 aso. Mai manuʻa o le a faʻavasega mai le limfe (sucrose) faʻatasi ai ma sina laʻititi o le lanu. Faapipii le paʻu i se mea manaia.

Ina ia faʻavavevaveina le toe faʻaleleia, oe manaʻomia le togafitia o le peʻa i faʻamalologa sui, mo se faʻataʻitaʻiga, Bepanten, D-Panthenol poʻo le oona o le Oxolinic. Ina ia puipuia faʻamaʻi, e tatau ona faʻaaoga le Chlorhexidine poʻo le Miramistin ile paʻu e 7-8 taimi ile aso.

I le aso 3-4, ua le toe tū le faʻamanatuga ma le faʻaʻaisa - faʻaʻapapa. E le mafai ona aveeseina le tino, talu ai o lalo o le epidermal sela ua toe faatuina. I le vaitau lea, o auala lava e tasi e faʻaaoga i le amataga.

A maeʻa le faiga faʻatino, e ao ona vaʻaia mea nei e manaʻomia:

  • aua e te aemulu
  • aua le susu le peʻa mo le itiiti ifo i ni nai aso,
  • 'aua le faʻaogaina mea teuteu teuteu ma oloa e aofia ai le ava malosi,
  • Aua le asiasi i le fale taele, sauna, vaitaʻele, matafaga.

Afai o le tusi lesona tumau na faia i luga o laugutu, o lona uiga o le puipuia o le herpes e tatau ona faʻalauteleina mo ni nai aso pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga.

E tasi le masina talu ona maeʻa le faʻasologa masani, pe a fai ua malolo le paʻu, ua tatau ona e toe faʻafesoʻotaʻi le cosmetologist. O le a ia iloiloina le iʻuga ma faʻasaʻo se aso faasaʻo e faʻasaʻo ai mea sese. O lenei faiga e tatau, a leai e leai se faʻamaoniga e le o le mai le pigment pe a mavae ni nai masina.

O isi faʻasaʻoga e faia pe a mou atu le vali. E masani a, manaʻomia le toe faʻaaogaina o le ata pe a maeʻa 1-1.5 tausaga pe a uma le sauniga muamua. Ma o le pigment o le a toe susulu ma o le a tumau tele.

Anotusi

Talu mai le paʻu ua faʻaletonu i taimi o le tattoo tattoo, o le faʻasologa e le avanoa mo tagata uma. O tapulaa nei ua faʻaaogaina:

  • hemofilia
  • mali suka
  • fiva
  • AIDS
  • faʻamaʻi pipisi
  • faʻateleina o faʻamaʻi faigata,
  • faanaunauga e fausia ai keloid afaina,
  • mai
  • faalemafaufau
  • maitaga
  • faʻasusuina ole pepe,
  • vaitaimi palapala
  • i lalo ifo o le 18 tausaga.

Ou te le fautuaina le filifilia o se metotia metotia tattooing mo i latou o loʻo paʻu paʻu. Afai e tatau ona e faia se laugutu tumau, ona le mafai lea ona faia ma le faʻateleina o le herpes.

Polina, 27 tausaga, Kaluga:

"Na ofo mai e le matai e fai se tatai mata i mata, ou te fiafia i ai. O le faiga na faia pe a ma le 2 itula, sa fai mai pea le lalelei pe ou te malosi. Na ou faamaloloina mea uma pe a ma le masina, ona faia lea o se faasaʻoga. Ou te leʻi valiina ou mata i le ono masina i le taimi nei, ae na ona vavaeina lauulu."

Irina, 21 tausaga, Mytishchi:

"Na ou malilie i le tusi lesona tumau o laugutu, ou te manaʻo e fai ia sili atu le lapopoa. Leai se faʻaiʻuga. Ina ua maeʻa ona fofo le paʻu, na mou ese atoa le pigmen, na faʻasolosolo ona pupula naua lo le masani."

Tatyana, 32 tausaga, Rostov:

"Ina ua maeʻa ona faʻatinoina le peʻa, ua le afaina le fulufulu mata pei lava o le isi meafaigaluega. A leai, e leai se eseʻese, naʻo masini faʻatonutonu e tele taimi e sili atu ona taugata, ae e le umi lava. E tutusa lava ma le lauulu tumau."

Le aano o le metotia

A faʻaaogaina ni metotia tusi faʻatonutonu mo le tataina mata o mata, e le o se faʻasologa ole typewriter e faʻaaogaina, ae o le manipulator peni. Faʻafetai i le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, o le aʻafiaga e faʻapitoa lava ile pito i luga o le epidermis, lea e faʻaititia ai le ono lamatia o paʻu.

Faʻataʻitaʻiga tattooing aofia ai le tuʻuina o le pigmen ma le matai ile pito i luga o le paʻu faʻaaogaina se peni faʻapitoa faʻapipiʻi i nila ultrathin faʻaaoga. Faafetai i lenei mea, ua mafai ona avatua mata i mata mata foliga masani ma matagofie.

O le taunuuga e foliga mai e matua tele foliga ma foliga. O lenei tusi faʻavasegaina ua mafai ai ona fai ni ponaiʻu e seasea mafiafia, ina ia maua ai i latou i le paolo mauoa ma malamalama manino. I le ma lea, ona o le faʻatinoina o le peʻa i lea auala, e mafai ai ona tumau le lanu o laulu mata.

Iʻuga

Totoina tumau e le o se peʻa ma o le a tumau e uiga i le 1-2 tausaga - e fuafua lea i uiga o le fafine ma le faʻamalosia o le tele o vaega. Ina ia faʻaolaina foliga vaaia, e tatau ona faia se faʻasaʻoga i masina 7 uma e faʻaititia le fua o pigment leaching.

O mea nei e aʻafia ai le umi o le aʻafiaga na maua mai le faʻaaogaina o le tusi tattoo metotia:

  • O le paʻu paʻu e maua ai taunuuga tumau, aʻo e umiaina le gaʻo, e vave lava ona paʻu mole,
  • pe a fai e aliali mai mata ile mata ultraviolet, o le a vave ona susunuina le vali,
  • i fafine e paʻu lona paʻu, o loʻo fufuluina le pigmen ile telegese lemu, e fesoʻotaʻi ma le telegese i le sela faʻafouina.

Faasaʻoina Vaega

O le faʻasaʻoga muamua ina ua maeʻa ona faʻatinoina le taʻaʻilima tatau ona faia i totonu o le 30-45 aso pe a uma le vasega muamua. Faʻafetai i lenei mea, o le a mafai ai ona tuʻufaʻatasia taunuʻuga na maua ma faʻaopopo se isi tau o pigment. Lenei o le a faʻalauteleina le ola o tusi tattooing e oʻo i le 2 tausaga.

I lenei vaitau, faʻasaʻoga e tatau ona faia ia le itiiti ifo ile tasi ile tausaga. E sili lelei lenei faia i le 7 masina. Faʻapea foi, o masina 4 uma e fautuaina le faia o le "faʻafouina" taualumaga. Faafetai i lenei, o le mamanu o le a foliga tutusa le pisia.

E naʻo le lua itu taua:

  • Muamua tau. O se tagata tomai faapitoa ma poto masani o le a tatau ona totogi i le va 8-9 afe rubles i le vasega.
  • Lua o le mauaina o se lelei matai e le o se mea faigofieaemaise i taulaga laiti.

Ui i lea, ua oʻo mai tekonolosi i lo tatou atunuʻu e leʻi leva atu, ma le faʻatapulaʻaina o le liʻo o matai na mafai ona ia atiaʻe atoatoa i ai. O le mea taua ia manatua o le taugofie o le faʻateʻa mo lima, e matua le talafeagai lava.

  1. Mautu i le keloid fausia,
  2. Diabetes mellitus
  3. Maʻitaga ma faʻasusu i le muamua fa masina talu ona fanau mai,
  4. Maliu
  5. Mativa toto coagulation
  6. Le iai o neoplasms, o mea ma mafuaʻaga o le mea e tupu ai e leʻi iloa,
  7. Le vaitaimi o le palapala masina (ona o ia, tuputupu aʻe le malamalama, e tusa ai, i le taimi o le taualumaga, le tagata o tausia mafai ona lagona matuia tiga),
  8. Malamalama malulu
  9. Foma le sela
  10. Mafaufauga le lelei
  11. Ogaoga ogaoga ma ogaoga faʻamaʻi pipisi.

O le mea lea, i le amanaia o le faʻamoemoega mai le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e suʻesuʻeina uma aoga lelei o le tusiata mata alofilima, faʻapea foi ma le mauaina o se polofesa faʻataʻitaʻi i lau matata, ona e afifiina lea o oe i ou fulufulu lalelei i le faʻaata manatunatu i aso uma.

Aiga Matagofie Tusi Lesona Ala Tata

I aso nei, e tele fafine ua mafai ona tofo i mea matagofie uma o laisene foliga foliga vaʻaia. E pei ona e iloa, o le manaʻoga e fatuina le sapalai ma le tele o fale faʻataʻitaʻi na amata ona latou ofoina i fafine faaonapo nei le aulelei o le afa o tagata se auaunaga fou - tusiata alofilima tattooing. Lea, ia tatou sailia le eseʻesega i le va o lenei metotia ma meafaigaluega tattooing ma o le a ona le lelei faʻafitia lelei.

Tusi Lesona Alu Tatu

O a foliga o tataina mata o mata i le faʻatinoina metotia? I le taimi o lenei faʻagasologa, le aliʻi, o se tulafono, faʻaaogaina se peni manipulator faʻapitoa, i le pito o le o loʻo i ai se nila sterile. Ma lana fesoasoani, faʻapitoa e tusia tisaini laina faʻapitoa e aunoa ma le ulu atu i totonu o le paʻu.

I le faʻaaogaina o lenei faiga, o le aʻafiaga o le sili ona masani ai ma faʻalenatura mata mata ua ausia. I le taimi o le tusiina o mata mata, e faʻasolosolo lemu le lima o le matai ma e le luluina, e pei ona i ai i le masini tattoo tumau.

Ole faʻatonuga e fetaui lelei mo fafine na e iai faʻafitauli ile paʻu o loʻo tata ai mata o mata. Aemaise lava, ituaiga uma manua poʻo alopecia taatele.

Tusi lesona tato mata - ata

Mo oe vaʻai ia te oe lava faʻamanuiaga o lenei teuga gaosi, oe naʻo mea e tatau ona vaʻai i se ata o le tusi lesona lau mata mata. O le a e vave vaʻai i foliga masani ma fulufulumata mata, e peiseai e le galue le matai ile latou.

I se faʻaopopoga, tusi faʻasolosolo tusi taʻutaʻua ua talafeagai ona avea o se tasi o le sili atu le tiga ma leai-manuʻa taualumaga.

Le eseesega i le va o le tumau ma tusi lesona mata tattooing

Tele fafine popole i le fesili, o le a le eseʻesega i le va o tumau ma tusi lesona fulufulu mata?

  • O lea la, o le mea autu ma sili ona taua o le mea lea o loʻo sosoʻo mai - i le taimi o le galuega e faʻaaoga ai e le matai se mea faʻapitoa, i le iʻuga o loʻo fai ai se nila lelea. I le taimi o taofiofi masani, ua faʻamalosia se tagata faʻapitoa e galue ma se mea faigaluega.

  • E mafua mai i se faʻapitoa mea faigaluega ua ausia le aʻafiaga o ia mata faʻalenatura ma faʻaalia mata.
  • O le isi aoga o le tusi lesona auala o le toetoe lava le leai o se tiga i le taimi o le faʻagasologa.
  • I le faʻaaogaina o le tusi lesona metotia, e mafai ona e le gata o le foaʻi atu o lou laumata i se foliga matagofie, ae faʻaopopoina foʻi laʻititi i latou.
  • O le isi itu o lenei faiga, o le paʻu e faʻamalolo vave faʻamalosi nai lo le tatuina tumau.

Tusi lesona tato mata - toe iloilo

O i latou na faia tusi lesona fulufulu mata tattoos faʻasoa faʻalelei sili iloiloga e uiga i lenei faiga. Tele fafine na maitauina latou matua faʻaopoopoina le tele o le laulu mata, ma na avea foi latou mafiafia ma sili atu foliga.

Fai mai sui o le aulelei matagofie o le tagata soifua, o le faʻaiuga mulimuli e faʻalagolago tonu i le tulaga o le tomai o le matai na e sau i ai. Ole mafuaʻaga lena e taua tele ai le filifilia o se tagata tomai faʻapolofesa e malamalama tele i lana pisinisi.

O fulufulu mata matagofie o se tasi lea o lauiloa sili ona lauiloa i le teuteuga faaonaponei. E mafai ona e faʻaalia ma matagofie ma faʻaalia uma lava ma se penitala poʻo mascara, ma agaʻi i le peʻa. O metotia fou mo le faʻatinoina o lenei auala o le a tuʻuina atu ia te oe le sili ona masani iʻuga

O le faʻaalia o foliga vaaia faʻalagolago i le ituaiga o mata mata!

Vala o tusi faʻailo peʻa

Le tusi lesona metotia tattooing eyebrows ei ai isi filifiliga igoa:

Faʻafetai i le uluaʻi metotia o tataina mata o mata ma faʻapitoa lava lanu faʻalenatura, o mata mata e maua:

  • faʻaali
  • lalelei
  • e pei ona masani ai
  • ofoofogia.

O lenei faiga mo le tele o tausaga o le a laveaʻiina oe mai le manaʻoga e faʻaaoga ni penitala faʻapitoa, mascaras poʻo ata ma vali lauulu i ou lava lima. O mata o mata e lelei tele e ala i le tataina o le a maua ai foliga foliga fou ma susulu.

Ole teuteuga mamao ole taimi ole a faʻaalia ai foliga

Tusi lesona tattoo taualumaga

Tusi Lesona 6d eyebrow tattooing auala e tosina ai le faʻateleina o numera o teine.

Ala masani ma faʻaali lauulu mata o le a fetaui ma toetoe o tagata uma, ae sili ona fautuaina i tulaga nei:

  • pe a fai e le lautele lau laulu mata ma e tau le malamalama,
  • pe afai o iai ni mea gaogao,
  • i le tulaga o le "pinching".

O le vaʻai mata mo mata e fai i le peni e taʻua o le “manipula”. E aofia ai ma le tino ma le faʻaaliʻi nila. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua mai le 3-5 i le 100 nila i totonu o le fusi.

Gauai atu! E le tatau ona fefe i le tele o nila. Latou ulu atu i lalo ifo o le vaega pito i luga o le paʻu, o lea o le tattooing faʻatonuga e toetoe lava a leai se tiga.

Lenei o se teuteuga peni 'au!

Faatonuga mo le fausiaina biotatuage o loʻo aofia ai laasaga nei:

  1. Mauaina o faavae.
  2. Filifiliga / hue filifiliga.
  3. Anesthesia i le lotoifale
  4. Tata

Eseese o Tatu Tatuina

Tusi lesona tattoo tato mata o loʻo vaevaeina i ni vaega se lua:

I le ata - tato ma le 'au i lauulu togafiti

Faʻalagolago i le laulu ma lau paʻu, o le a filifilia e le matai le sili ona talafeagai metotia tattoo:

Fulufulu ua atoatoa e fetaui lelei mo le fetuʻunaʻiga o lau peʻa tuai

Ole tau o tusi tattooing e toetoe lava tutoʻatasi mai lona ituaiga. Ole averesi o le taualumaga o 8000-12000 rubles.

I tua atu i le wizard, e aofia ai:

  • uluai talanoaga
  • filifilia o foliga ma le lanu,
  • filifiliga o meafaigaluega
  • faʻamatalaga auiliili.

Taua! I se averesi, o se peʻa lea e taʻi 2-3 tausaga. O le faaumiumi o le aafiaga o le a fesoasoani faʻasaʻo taimi.

Tausiga tatau

O le mea moni, tusa lava pe a uma ona fai le metotia tusi, e le mafai ona aloese mai faʻafitauli, aua o le paʻu, e ui lava ina itiiti, ae ua manua.

O le faʻamalologa atoa atoa ua faʻapea:

  1. O le aso e sosoo ai o le ae mauaina ai se manifinifi manifinifi. E le mafai ona ripoti esea - le aofaʻi o le vaiaso muli- muli ane ona uma mai ai lea.
  2. I le lanu piniki, e faigata ona e vaʻai i le lanu. E faʻamautu atoatoa naʻo le 3 vaiaso - o le masina.
  3. A maeʻa le masina ma le afa, e tatau ona faia se faʻasaʻoga. Ole a faʻalauteleina le ola o le peʻa ma faʻaopopo le faʻaalia manino ile mata.

Ole masani ile faʻaaogaina ole kulimi faʻapitoa ole a faʻavave ma faʻafaigofie ai le faʻamalologa.

Afai e te manaʻo e faʻaʻumiʻaina mata matagofie mo le umi e mafai ai, avatua ia i latou le talafeagai lelei.

E aofia ai i le matauina o ni tulafono:

  • taumafai e aua le susu ou mata i le 5 aso muamua - o le vaiaso pe a maeʻa le peʻa (a o i aiستi),
  • vave le faamaloloinafaʻaaogaina o suauu e pei o Actovegin, Bepanten, Panthenol, ma isi,
  • aua le selu ma aua le pai i papa
  • vaʻai sauna, taele, peeling mo le 14 aso,
  • masina e te le faʻaaluina i le faatanoa (faalenatura ma fausaga).

O nei gaioiga e le gata o le a fesoasoani i le fulufulu mata e faʻamalolo le vave, ae mafai foʻi ona laveaʻiina oe mai le taufaʻamataʻu o maʻila / maʻila ma faʻafitauli ma le tuʻufaʻatasia o le lanu.

Mafaufau Contraindications!

E ui i le mea e mautinoa le saogalemu, mata o mata mo mata ma se peni o loʻo i ai se tele tele lisi o contraindications.

O le taualumaga e tatau ona lafoaia pe a fai:

  • mali suka
  • fiva / siama faʻamaʻi
  • tafetotoi
  • mai
  • foma
  • maualuga le faʻaititia o le paʻu, faʻapea foʻi ma le masani a maʻila.

Faʻaoga avanoa fou e faʻalelei atili ai le tusitusiga, ae ia e mataala e uiga i contraindications!

O le le tumau le contraindications o le maitaga ma le fafagaina vaitaimi (pe tusa 3-4 masina talu ona fanau). E le fautuaina foʻi le i ai o se peʻa i le taimi o le tamaʻitaʻi - suiga o hormonal e mafai ona oʻo ai i se iʻuga faʻapea.

Ile taimi lava e te leʻi faia ai togafiti, e fautuaina malosi oe e le matai, aua le toe inu ava malosi ma ulaula. Mo 5-7 aso, toto-faʻamaloloina vailaʻau (mo se faʻataʻitaʻiga, aspirin, ma isi) e le tatau foi ona ave.

Faaiuga

Tatuʻeina ma le peni o le auala fou e maua ai le laulelei mata ma faʻaali malamalama mo mata mo se taimi umi e le manaʻomia ni faʻaopoopoga lagolago. E faʻapea foi ona fai le togafiti e faʻasaʻo ai ni faʻaletonu e maua mai pe ua maua mai, ua avatua i lenei itu foliga sili ona masani ai. O le vitio i totonu o lenei tusitusiga, o le a faʻaalia oe i le biotatuage i nisi auiliiliga, ma i tala e mafai ai ona e fai atu fesili na faʻaali mai.

E toatele i aso nei ua tuufesili po o le a le tusi lesona micropigmentation auala poʻo le tusi tatipi ma o le a lona eseʻese mai meafaigaluega maʻua teuteuga tumau.

E tatau ona ou faia le mea lena tusi lesona pigmentation aualapaʻu, e ui lava e masani ona tautua ma le sosi o fou faatekonolosi, e leai lava se isi mea na o se leo o le muaʻi metotia, lea mai aso anamua sa faʻaaogaina e tagata i atunuʻu eseese e maua ai ata i luga o le paʻu, pe o se ata tattoo poʻo se teuteuga tumau. Tusi Lesona dermopigmentation tekonolosi ua alualu i luma i le tele o tausaga, pei ona fai o ni peʻa ma tattoo masini ma electromechanical nila uila aveina.

O le a le aano o le tusi lesona tattoo metotia?

I le taimi o le faʻagasologa, le aliʻi faʻaaogaina se faʻapipiʻi faʻapitoa-manipulator faʻapipiʻi ma sterile disposable nila nila, tusiina e le matai ni laina manifinifi, tui i totonu le nila i pito pito i luga o le paʻu (i se loloto loloto nai lo le mea faʻatino meafaigaluega). O laina e lamolemole ma e masani lava, ma o le foliga e tusiina manino, a o le matai e pulea atoa le tulaga ma lona lima e le musu i le taimi o le galuega, e tupu pe a galue ma le vibrate tattoo machine.

Sauniuniga o le mata mo le tusiaina o tā

Aʻo leʻi faia le sauniga, e faʻasaina ona inu ava malosi. Ile vaiaso ae leʻi faia le faʻagasologa, e tatau ona e taofi mai le inuina o vailaʻau e faʻamalu le toto.

Aʻo le i alu saʻo i le tattoo, o le matai e faʻataʻitaʻia foliga o fulufulu mata ma se penitala, ia amanaia le manaʻo o le tagata maʻi. Le isi, o le sili ona lelei lanu lanu na filifilia. O le sitepu mulimuli i le vaega sauniuni o le tui faagase.

Taualumaga auala

Tusi tusi tattooing aofia ai le faʻaaogaina o se manipulator peni ma faʻaaoga faʻatasi nila. Ma lana fesoasoani, e mafai e le matai ona toso laina sili ona lelei, aʻo ulufale atu i le pito i luga o le paʻu.

Le faʻataʻitaʻiga "ata" e faʻataʻitaʻi tonu lava le faiga masani o lauulu, o latou faʻatonuga e tutupu ai, eseʻesega i paolo, uumi. Vaʻai, ina ia maua le eseʻesega i le va o lauulu mata ma i latou na faia e ala i le tusi lesona dermopigmentation, e mafai e se tasi naʻo le vaʻai totoʻa.

O fulufulu mata fou foliga foliga, tele ma moni - o le mafuaʻaga lena e tele ma sili atu ili o tusi lesona tattooing.

O le a le umi e tumau ai le aafiaga?

Le aoga o le tattoo umi mai le tasi ma le afa i le lua tausaga. O le vaitaimi e faʻaititia i mea nei.

  • Tele le gaoia
  • Teena mea faʻapitoa mo le puipuia o le la,
  • Leva faʻaogaina o le scrubs ma le faʻaaoga sese o le faʻapipiʻi taualumaga.

Ina ua uma 28-35 aso pe a uma le sauniga muamua, e masani ona manaʻomia e sau mo se faʻasaʻoga lona lua.

Tausiga mata o pe a maeʻa peʻa

I totonu ole 5-7 aso talu mai le peʻa faʻapipiʻi, e le faʻatagaina ona susu le laulu mata.. Faʻatele aso i le aso, e tatau ona e faʻaʻumiʻaina i latou ma le Bepanten - o le suauu o loʻo faʻatauina i soʻo se faletalavai e aunoa ma se talavai.

I le aso lona lua, e oso mai ai le papala - e le mafai ona e aveesea. I se faʻaopopoga, ua faʻasaina foi ona vela ma tago i laulu mata. I le 2 vaiaso muamua, e tatau ona e aloese mai le alu i le sauna ma le taele.

E tatau foi ona e teena le peeling i le itu o laulu mata. I le masina, nofo i totonu o le solarium ma i le la o gaioiga e le aofia. Ma le isi, e faʻamalosi e faʻaaogaina oloa ma se maualuga maualuga o puipuiga.

Le lelei ma le leaga o tusi lesona meafaigaluega

O le le masalosalo tulaga lelei o tusi lesona tattooing aofia ai:

  • O le le tigaina o le taualumaga, le leai o le toto ile taimi ole taualumaga,
  • Faʻavavevave ma faigofie faʻamalologa faʻagasologa
  • Aafiaga umi, e le manaʻomia e masani ona e faʻasaʻo,
  • Le aluga o taimi, o le lanu o le mata e le suia, ae na ona leiloa,
  • O le taualumaga faʻataga oe e faʻapipiʻi se manua poʻo se vaega e leai se lauulu,
  • O mata o mata e foliga mai e masani pei ona mafai.

Sauniuniga o mata o le mata mo peʻa

Ae e te leʻi amataina se sauniga o le peʻai tataina, faʻatatau le faʻaaogaina o ava malosi. E tasi le vaiaso le faʻamasinoga, e le tatau ona faia le aveʻese toto.

Amataina le faʻagaioiga o tatuʻa, o le matai e fuafua le foliga o fulu mata i le penitala, faʻavae i luga o manaʻoga o le kalani. E iai foi le filifiliga o le moomia pigment ma anesthesia.

Ole manaʻoga mo faʻasaʻoga

Ole togafiti ole tusiata ole mata tatino ua mafai ona faʻafetaiaʻia le tuʻuina atu ile laulu o mata ile vaʻaiga masani ma teuga. E taua tele le faʻatinoina o se faʻasaʻoga masani i se auala, aua o le faʻagaioiga e tatau ona faia i totonu o le 2 vaega. Ole taamilosaga lona lua, ole pigmen ua folasia ile itu, ua mafai ai ona umi le taimi e fiafia ai ile taunuuga ole togafiti. Ma le faʻaopopoga, ina ua maeʻa le masina e faʻamalolosia ai le lavea, o le lanu e tumau i le 60%. O le mafuaaga lena e manaʻomia ai le toe faʻaleleia atili o le pigment.

Vaʻai foi: Auala ole tusi faʻapipiʻi mata alumini (vitio)

E tatau ona e iloa le mea lenei: faʻafefea ona filifili le saʻo foliga o fulufulu mata - 10 fesoasoani aoga

Faiga metotia

O le taualumaga e faia e aunoa ma le faʻaaogaina o soʻo se masini, faʻapitoa lava e lima. Lona uiga e le faigofie ona faʻatumuina atoa le laufanua i vali, ma maitau saʻo ia tamai laina pei o lauulu.

Faatumu e tupu i le maualuga o le epidermis o le paʻu, ma sili atu tonu i lona stratum corneum. O le mea lea, o le pigment e le ofi loloto i totonu, ae o loʻo i luga o le pito i luga o le paʻu.

O se mea na tupu, matou te maua faʻapitoa lava tattooing faʻanatura, lea e talitutusa lava ma moni mata.

Faʻafefea ona alu le faʻasologa?

Soʻo se mea e faʻalavelave ai i le faamaoni o le paʻu e aofia ai ma le tiga, poʻo se mea le mautonu, o le mea lea, muamua lava, o le cosmetologist faʻapena se tui i luga.

O le mea faigaluega lava ia, o loʻo togafitia, e aofia ai tuusaʻo le tagata faʻatautaia le au, lea e faʻagaioia i se mamago vevela kapeneta, ina ua maeʻa faʻaaoga taʻitasi ma o nila faʻaaoga.

Ina ua maeʻa ona galue le vailaʻau, ona alu loa lea le aliʻi i microblading.

I le taimi, o lenei faiga e le sili atu nai lo le lua itula.

I le muamua itula pe a uma tato tattooing, o le paʻu atonu e faʻaitinoina itiiti, lea o le a faʻaalia e mumu, lea o le a pasi vave.

O le pigment i luga o mata o mata ile taimi sao e umi mai le tausaga e 18 masina.

Tausiga i tua mo mata o mata

I le vaiaso muamua, e tatau ona e faʻapipiʻi le laulu mata i se moisturizer, ma aua foi le aloese mai le vavaeina lenei itu o mata.

A maeʻa le faʻagasologa muamua, pe a ma le masina mulimuli ane, ia tuʻufaʻatasia le iʻuga, e manaʻomia ona e faia se faʻasaʻoga, i le taimi o le a faʻafouina e le tagata faʻapitoa le lanu ma faasaʻo le foliga.

O le a le mea e iloa ai le umi ole aʻafiaga?

A fua i le poto masani a le tele o fafine, e mafai ona faaiuina i lalo o nisi tulaga, o le iʻuga e mafai ona iʻu i lalo ifo o le vaitaimi faailoa mai. Ina ia taofia lenei mea mai le tupu, cosmetologists le fautuaina:

Ultraviolet ave ave faamago le paʻu, faʻaleleia o lona exfoliation, ona o le vali, faʻatasi ai ma keratinized vaega, mafai ona faʻasaʻolotoina tele i luma atu.

  1. Fofo i le mata o mata

Talu ai o le taualumaga o loʻo faia i luga o le pito i luga o le epidermis, o se pea peeling togafiti o le a faigofie ona oʻo i le pigment ma amata ona aveese.

Mo le tele o vaega, o le vaitaimi o pigment mea i totonu o le paʻu e faʻalagolago tonu i le saoasaoa o le toe faʻafouina o ou sela, o le mama mama tagata taʻitoʻatasi.

Tusi Lesona tattoo of eyebrows ua leva ona avea ma lauiloa tele ma maua le tele o faʻamatalaga lelei. Ma e le o se mea e ofo ai, ona o lenei faʻatinoga e mafai ai ona i ai ni mata mata matagofie o foliga manaʻomia mo tagata uma, a o le tuʻuina atu o le itiiti o le le fiafia.

Le mea e tatau ona e iloa e uiga i le faʻasologa tusi faʻata o mata-tattooing - manual tattooing

10 mulimuli tausaga, o le natura ua toe foi i masaniga. Na faasolosolo malie lava, lauulu lanu i lanu oona, umi faaumiumi o fao, susulu tan nifo, silicone laugutu ua avea ma se mea o le taimi ua tuanai.

I le faʻamalieina o le faʻateleina o le manaʻoga mo mea masani, na amata ona aʻoaʻoina le au faigaluega fou Rusia tufuga 2-3 tausaga talu ai - tusi tatipi.

O le aafiaga o le a na o le ofoofogia - o mata o mata na fananau mai mea moni mai mea moni ma le lavalava mata e toetoe lava a le mafai ona iloa.

O aso nei, o lenei metotia i totonu o fale teuteu matagofie e mafai ona maua i lalo o igoa eseese: Slide & Tap retouching, tusi lesona tusi, tusi tattooing, 3D-6D fulufulu mata. Toeitiiti o latou uma e tasi ma tutusa aga masani.

Tusi lesona micropigmentation o fulufulu mata Slide & Tap

O le auala Slide & Tap o se togafiti ata mo le tusi lesona micropigmentation o mata.

O le faiga o loʻo faʻatautaia e ala i le faʻateleina o laulu i mata o mata i le lanu ma pe a oʻo le faʻamalologa faʻaosofia le aafiaga o se paolo sili ona malu, faʻaliliuina malamalama. E fetaui lelei mo teineiti e lelei o latou mata, ae le lava lanu.

E i ai isi igoa mo lenei tusi auala metotia: tusiata fulu mata mata, tusiata mata mata, metotia tato tusi, tusi lesona tusi tato, Slide & Tapoʻo alofilima retouch. O mea uma ia ole faiga e tasi!

O le faʻagasologa e faia i se mea faigaluega faʻapitoa e pei o se peni. O sea peni-manipulator ei ai nila nila - faʻaaoga, sterile. O le matai faia mea uma tuusao e lima, micropigmentation lava ia e faia i se loloto loloto. Le faʻaaogaina o se seti o pigment ma disposable nila, le foliga manaomia, lanu ma le aofaʻi o mata o mata.

Ole tusi lesona micropigmentation togafiti e tele ona aoga mo le paʻu ma le tino.

  • Le tusi lesona auala o micropigmentation o mata o le sili ona afaina i le paʻu.
  • Faʻafetai i le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa, leai se vevesi e tupu i luga o le paʻu.
  • Televave faamalologa ma leai se afaina (leai se tiga ma le mafiafia o fasi).
  • Faatasi ai ma le faʻaaogaina pea o le tusi lesona micropigmentation o fulufulu mata, o le a le tupu faʻailoga i le paʻu.

O le a se foliga o fulufulu mata pe a uma le Slide & Tap metotia?

  • O fulufulu mata foliga faʻalenatura ma teuteu faalelei e mafai ai.
  • Density ua faaopoopo.
  • Ufimata manua poʻo se mea e leai se lauulu.
  • Ua faaopoopo le lanu.
  • E mafai ona e avatua se foliga i fulufulu mata (sui le punoua poʻo o latou uumi, lautele), a ia faatumauina le mapusaga ma le maitauina.
  • E le vave suia le lanu o le pigment, ua le mou ese le tele, ua faaalia tutusa.
  • Laveai mata o mata.

Ole a le eseesega ile va ole Slide & Tap tekonolosi ma masini tekonolosi?

  • Faatasi ai ma le meafaigaluega meafaigaluega o le teuteuga tumau, e tusa lava pe faʻaaogaina le kulimi mata mo le faʻapipiʻi, e tiga le faiga.
  • Faatasi ai ma masini tekonolosi, le faamalologa e umi se taimi.
  • A maeʻa le tusi lesona ole micropigmentation o laulu mata, e le tupu le edema.
  • E laititi le taimi e manaʻomia mo le taualumaga.
  • O le tumau e tumau pea mo le 5-18 masina.
  • O se fofo lelei mo i latou e fiafia e fesuiaʻi ma suia masani.
  • O mata o mata e foliga mai e masani pei ona mafai.

O a masini ma mea faigaluega e faʻaaoga mo le tusi lesona micropigmentation o fulufulu mata?

E faʻaaogaina mea faigaluega e fou ma e tutasi foi. Latou avatu le itiiti faʻaleagaina o le paʻu.

A faʻataunuʻuina tusi faʻamau Slide & Tap micropigmentation, faʻaaogaina manipulator 'au ma faʻaaoga faʻatasi nila.

Faatasi ai ma se peni, o le a mafai e le matai ona tusi ni laina manifinifi e aunoa ma le tui loloto ma aunoa ma le afaina ai le paʻu ile pili, pei ona fai e le masini. O le mea ua tupu, ona o le leai o ni faʻafitauli i totonu o le paʻu, o le vali faʻataatitia tutusa lelei ma e le suia lona lanu i le lumanaʻi.

O le au-faʻataʻitaʻiga e sili atu le aoga ma fetaui lelei nai lo soʻo se masini tattoo, ona e le gatete ma toetoe lava tineia atoa le faʻamoemoeina o fluctuations i le lima o le matai.

Ae mo pigments mo tusi tattooing, toetoe o lauiloa lauiloa ituaiga e mafai ona faʻaaogaina.

O le malosi o pigments, e faʻalagolago tele i le poto masani o le matai i le galuega, o le loloto o le poto i luga o le metotia faʻalauiloaina pigment, malamalamaaga masani o lanu ma mea maualuga-meafaigaluega.

O le mafai e palu, faʻasaʻo lanu, o le mafai e iloa ai le saʻo o ituaiga lanu o le paʻu o le tagata o tausia ma, faʻavae i lenei, filifili le sao lanu ma faʻasaʻo le paʻu o le pigment faʻaaogaina - o nei mea uma e iloa ai le matai sili agavaa.

Laasaga o le taualumaga

O le Slide & Tap taualumaga e aofia ai ni tulaga e tele, e aofia ai le faʻagasologa o faʻataʻitaʻiga mata i luma (laina e fetuunai ma fuaina), saili mo le sili ona talafeagai foliga fulufulu mata ma lanu (o lona uiga, o le taulaitu filifilia ma le faaeteete lanu talafeagai lanu, iloilo le auiliiliga o foliga anatomi ma ituaiga paʻu), anesthetizing i vaega o micropigmentation ma micropigmentation lava ia (ua faʻaaoga pigment e pei ni ese stroke).

Tulafono mo le tausiga o fulufulu mata pe a uma le taualuga

E tatau ona manatua o le aso e sosoʻo ai ina ua maeʻa le faʻagaioiga, aliali mai se fasi, lea e totoe mo le vaiaso, e le mafai ona tuʻulafoaʻi (faʻatali seʻia oʻo ina pa'ū), susu, maosoina uma nei taimi.

Mo vave faʻamalolo, faʻamama le mata i le suauu Bipanten (masani) poʻo Actovegin, lea e le mitiia, faʻamama ia faʻamago ma se solosolo. E le mafai foi le tafea o fulu mata, ae mo le 14 aso.

Mo le masina e le mafai ona i ai i le la malosi, asiasi solarium, sauna po o le taele.

Toe faʻasaʻoina

O nisi taimi, faasaʻoga e ono manaʻomia pe a maeʻa le faiga muamua. E gaosia na o le vave le 30 aso ma e le sili atu nai lo le 45 aso pe a uma le taualumaga e aunoa ma fesuiaʻiga i so o se taimi itu.

E tatau foʻi ona faʻasaʻo pe a mou atoa le pigmen. A toe fai micropigmentation, o le tau o le 60-100 pasene.

E fuafua lava i le tikeri e tatau ai o le vaʻai o mata ma le latou tulaga.

O le a le tusi lesona eyebrow tattooing ma o ai e tatau ona faʻaaogaina lenei metotia

E i ai ni nai ituaiga mata o fulufulu mata, lea e faʻatagaina teine ​​e filifili le sili ona talafeagai metotia. I totonu o le tele o fashionistas, tusi lesona pe tusiata mata tattooing ua amata ona lauiloa. E faia e se meafaigaluega faapitoa e taʻu o le manipulator. O se faʻailoga iloga o lenei faʻatinoga o le ausia lea o le sili ona masani ai faʻaiuga.

Lima tusilima aulelei - Tusi Lesona Ala Tata

O lenei metotia valaʻau faʻalauiloa o fale lalelei matagofie ma fou, ae o le tusi tattoo togafiti na o se faʻaauau talafeagai talafeagai o le faigofie ma sili ona anamua auala auala o le faʻatatauina o le peʻa i le tino po o foliga, lea sa faʻaaoga e matua matua ituaiga.

Ae o le faʻaiuga o se peʻa faʻapenei o le a le faʻapogai: mea uma, tusi lima galuega ... Ioe, ma le faʻasologa tusi faʻatatau o micropigmentation o fulufulu mata ua alualu i luma i le tele o tausaga, o lea leai, e oo lava i le sili ona alualu i luma, masini o le a mafai ona aumaia le foliga ma foliga o fulufulu mata i sea atoatoa.

Faʻafefea ona fai?

Tusi Lesona tattooing o se metotia faʻaaogaina faʻapitoa "manipulator" peni ma fetuutuʻi nila, faʻafetai i ai pigment tumau na i le pito i luga o a tatou epidermis, ma laina ua tusia manifinifi.

O le matai e mafai ona faʻatautaia le faʻagaioiga o le tagata taulaʻi, sui le faʻamalosi ma le loloto, o lea o le tumau tumau foliga sili ona sao.

E masani lava, o le matai e tele nila, ma o lenei auala e maua ai ni mea ofoofogia - o micropigmentation e pei lava o se peʻa ma foliga faʻalenatura: o foliga ma le lapoʻa o mata e masani, e foliga foliga uma.

O lenei auala e lelei mo le nanaina o le alopecia ma afai e i ai se maʻila i le vaega o le fulufulu mata pe o fea e leai ni lauulu. O le togafiti lava e tasi e mafai ona faʻaaoga mo le teuteuina tumau o laugutu poʻo ni nila.

O le taualuga alu e pei o lenei:

  • I le taimi muamua, o le auala e le ese mai le masani micropigmentation: o le lelei foliga o le fulufulu mata, lona mafiafia ma lanu, ua fuafuaina.
  • Faia le analgesia ua faia. E taua le taʻu i le matai e uiga i ou maʻi uma ma faʻafitauli o le paʻu. Lenei fesoasoani ile filifilia o fualaau e sili ona talafeagai mo anesthesia mo oe,
  • O se ata e tusi mai luga o le mata ma se penitala, o faʻamatalaga e faʻamaeʻaina e le galulue soʻo o le tagata ma le matai,
  • O lenei e ave le faʻapitoa togafiti faʻataʻitaʻiga ma toso le lauulu e le ma le laina sao, ae pei o le faʻataʻitaʻina o le pulu. O ia dermopigmentation mafai ai mo vaega uma o le laulu mata e filifili ai se talafeagai blade lau e mafai ai ona e faia le ata e pei masani e mafai. O nila e fetuʻutuʻunaʻi, ma o la latou gaioiga i luga o le paʻu o le a fulufulua ma le faʻaaogaina foliga masani o le a faʻaaogaina i le itula.

Faʻapefea ona sauni oe lava mo micropigmentation

O tusi foliga tumau e matua manaia ma saogalemu, ae ui i lea e tutusa lava dermopigmentation, o lea la sauniuniga mo ia e manaʻomia foʻi ma tutusa foʻi ma sauniuniga mo masini dermopigmentation.

  • I ni nai vaiaso e tatau ona e aveina antihistamines,
  • I le vaitau lava e tasi, e tatau foʻi ona e tuʻua le acetylsalicylic acid, e mafai ona mafiafia le toto,
  • I le aso o le faʻaaogaina o mea tumau tumau e le mafai ona inu vai ma kofe.

Faʻafefea na ia faʻamaloloina ma faʻapefea ona tausi?

I le taimi lava e alu ai i le faleoloa, alu i le fale ma faʻatali seʻia mumu le mea mumu. I le aso lea, tamai lymph e mafai ona tu i fafo mai manuʻa, ma o le mea masani lea .. Fufulu ia ma se fasi ieie pala i le chlorhexidine, a leai, e ono foliga se pulufana, ma o le lanu o le a le sili pupula,

O le aso e sosoʻo ai le faʻamalologa ua faʻailogaina e le uliuli o laulu mata. O loʻo faʻatusa e o latou foliga ma lanu,

Aso lona lima. O loʻo faʻamupegaina tele le paʻu, ae aua nei faia se mea faʻataʻapeʻapeina, ma na ona faʻasusu le paʻu ile kulimi ma le tocopherol.

I le lua aso e sosoʻo ai, o le manua o le a maʻiʻila. Faʻaaoga Actovegin poʻo seisi antiseptic i lea taimi,

Mo le isi fitu aso o lenei vaega o foliga o le a ufitia i se manifinifi ma le vaaia o ata tifaga ma foliga pulu,

Ua i ai le aso i le 15, o le a atili ona malosi le lanu ma o le a mafai ona iloiloina le lelei o le dermopigmentation faia. E tatau ona e alu mo le faʻasaʻosaʻo tusa lava pe e te manaʻo i le faʻamaumauga tumau tusi foliga tumau umi.

Tusi Lesona Eyebrow Tattoo Technique

0 i mea uma faʻatatau i Tata
16-02-2016

O mata o se faʻata o le agaga, ma matagofie fulufulu mata o se tino lelei mo ia. Ae le o tagata uma ua tuuina i ai lena mata o mata o le tele o miti a. O le mea e lelei ai, e faigofie lea ile faʻatulagaina e ala ile faia o vali tumau. E toatele teine ​​e fefefe i tiga o lenei faʻagaioiga. Ae o loʻo i ai se tusi faʻaaogaina auala o le fulufulu mata tattooing, lea o le a fesoasoani ia avea e toeititi lava tiga.

Tusi Lesona Eyebrow Tattoo Method

Tusi Lesona micropigmentation, pe pei ona faʻaigoaina foi - 6d eyebrow hair tattoo, o se faʻapitoa faʻalelei teuteu gaioiga e mafai ona faʻamamafaina ai le soʻona faʻaalia o ou foliga.

I le faʻagasologa lea, e i ai le sini - ia faia se faʻaaliga manino o le feosofi mata, ma fai ia lelei.

E fautuaina e faʻatino lea gaioiga ma se polofesa faʻapitoa, ona e ese le ese o le tusi talosaga tusi mai le mea masani masani tattooing.

O le a le aano o le taualumaga ma ona itu lelei?

Tusi lesona tattooing o se tasi o le sili ona tiga tiga metotia o le faaaogaina valivali pigment i fulufulu mata. Faʻaaoga se peni faʻapitoa e faʻatumuina i nila, e faʻatautaia e le matai mea luga o le epidermis. O le mea lea, e le ati le vali loloto e pei ona iai se faʻatagata tattoo, lea e mafai ai e mata ona foliga sili atu le faʻaali ma malamalama.

Pe a faʻatusatusa i isi metotia, o le tusiata laulu mata ua i ai le tele o tulaga lelei.

  • Tusi Lesona dermopigmentation mafai ai ona faʻateleina faamamafa le tuputupu aʻe masani o laulu ma, i le faʻatonutonuina o foliga, avatu mata o mata alofilima ma le tele.
  • E le pei o tisaina mata fulufulu mata, o lenei metotia e sili ona tiga ma e leai se pena faʻamalosi, lea e faʻatagaina ai le matai e tusi ni laina maʻai.
  • E i ai le avanoa o se vaega faʻalilolilo, lea e mafai ai ona e faʻatonu ni faaletonu i vaega taʻitoʻatasi o laulu mata.
  • Ona o le mea moni o le pigment aveina i sili superfically, manuʻa i le paʻu ma uma ituaiga o edema, faapea foi ma foliga vaaia o pulumu ma mumu, ua le aofia ai.
  • Faatasi ai ma le tusi lesona metotia o le faʻaaogaina, o le peʻa ma fulufulu mata ua mou malie faʻafuaseʻi pe a mavae ni nai tausaga, e leai se tulaga o lanu.
  • Le regeneration faagasologa tupu faʻalua taimi i le vave nai lo se masini meafaigaluega.

O le faiga saʻo e afa manuia.

O mata o mata e manatu lelei, o le umi o le afa senitimita umi mai le tulimanu o le mata. Mo le 6d eyebrow lauulu, e taua le mafaufau i le ituaiga ma foliga o foliga.

  • O le mata o mata ma se mata mata e tatau ona matua lemu lemu. O lenei pepa e manatu masani.
  • Pe a faʻalauteleina, e tatau ona faʻasaʻo atili le laulu mata.
  • Mo le tafatolu foliga, o le lapotopoto foliga o mata o le mata e talafeagai. E avatua le agamalu ma aveese le maʻai.
  • O se ila mata e talafeagai mo foliga lapotopoto. E sili atu ona matala le laumata ma foliga vaʻai foliga.

Ae e naʻo se tagata faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe e fausia ni mata taumatau ma fai ia foliga. A maeʻa ona filifili le matai i luga o le fomu, ona amata loa lea ona ia folasia se muai filifilia piki i totonu o le pito i luga o le epidermis. O le polofesa faʻataʻitaʻi o loʻo iai ni tulaga faʻapipiʻi a mata mo mata e tasi, faʻafetai i le auala faʻatonutonu ai peʻa maua mai se mea masani e mafai.

Matau kontraindikasi e taua

Soo se auala e fesoʻotaʻi ma paʻu paʻu o loʻo i ai ni faʻailoga ma le faʻasologa dermopigmentation tusi lesona e leai se tuusaunoaga. Faia le peʻa e le fautuaina pe afai e te:

  • Fula alatoto faʻatatau i le siama.
  • Oncology ma toto toto.
  • Epilepsy osofaʻiga ma le maʻi suka.
  • Maʻitaga ma faʻasusu.
  • O le vaitaimi ole togafitia ma le aveina o fualaau.

Le a le umi e tumau ai le laulu mata?

Ae a, tagata uma, faatasi ai ma faʻafitauli o le tattoo saogalemu, o loʻo popole i le fesili: o le a le umi o le mata mata e puipuia ai le aulelei maua? O le tumau o le togafiti e aafia ai e le gata i le lelei o le vali, peʻa pe o le tomai ole matai, ae o loʻo taʻitoʻatasi meatotino a le tagata o le tino tino.

Talu ai o le vali o se mea ese mo le tino o le tagata, e puipuia e le puipuia o le tino. O le mea lea, o le malosi o le tagata e puipuia ai le puipuia, vave ona sau le peʻa (aemaise lava i tamaitai talavou ma faʻavaveina metabolism).

Faatasi ai ma le faʻaaogaina malosi o mea teuteu (kulimi, peels, scrubs, shadows), o le pito i luga o le paʻu e oti ma faʻamama faʻavavevave atu nai lo masani, e mafua ai le muamua faʻaititia o le peʻa.

Vitio: Tusi Lesona Eyebrow Tattoo Method

O le a le metotia lauulu

O le tumau pea o lenei ituaiga e matua lauiloa. O le metotia o loʻo iloa e le mea moni o laulu uma e toso eseese. O le iʻuga o le mata sili ona masani ma matagofie. O le tā o ituaiga o loʻo fesiligia le a Asia poʻo Europa.

O le faʻatulagaga o le tagata Asia o loʻo faʻailoaina mai e le mea moni o lauulu e toso latou i eseese uumi. I nisi o tulaga, o latou faʻatonuga e ese le faʻatinoina e ausia ai le sili atu faʻalenatura aʻafiaga. O le polokalame a Europa e ese i le mea na tusia le ata ma tutusa tutusa o le umi umi.

Vasega o tataina tataina lauulu e lauiloa ona, a uma ona pasia, tagata faʻapitoa e mafai ona galue i soʻo se lalelei o potu. E mafai ona latou faʻaavanoa vave ma lelei le fulufulu mata e vaʻaia lelei, avea i latou e sili atu le mafiafia ma faʻaosofia lelei. E mafai foi ona latou fulufulu mata soʻo se foliga.

O le lelei o le faʻaaogaina o le metotia e manino:

  • Oe mafai ona avatua le fulufulu mata i soʻo se punou,
  • Fai ia mafiafia ma laulelei
  • Faʻailoga uila, pe a fai o iai nei,
  • Faʻalelei mata o mata
  • O faʻamaʻi mai le nila o le a vave faʻaoso vave, ona ua le magoto loloto i totonu o siama.

Ole faʻailoaina ole metotia ua fetaui lelei mo na tamaʻitaʻi o loʻo taumafai e aveʻesea maʻila ile vaega o superciliary arches. Ole a avea foʻi male filifiliga lelei pe a le mafiafia le laulu e ala ile natura, e iai le manaʻo e suia o latou foliga, ia fai latou teuga lelei.

Vaega o ata lafoia poʻo ata lafoia

Shadow Eyebrow Tattoo e maua ai le avanoa e tuʻuina atu ai ia latou foliga e pei na vali ma se penitala. I lenei tulaga, ua tumu le faʻatumu, e leai ni avanoa. E leai ni laina manino ma malamalama, ae o le pito i tua o laulu mata lava na valivali atoa. O le aoga o se metotia o loʻo taua i lalo:

  • I ai, e mafai ona faʻasaʻoina foliga o laulu mata,
  • Faʻautuina le leaga o se peʻa
  • Faʻasolosolo foliga o alafua,
  • Ia ufiufi ia maʻila
  • Faʻaopopo le voluma.

Tagata e fai laʻititi manifinifi ma maʻila mata e masani ona filifilia le metotia faʻaalia. O le faʻaleleia o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina ai se peni faʻapitoa ma ni pini i le faiga o nila. Ataata i tuaoi o le superciliary arches masani ona faʻatino lemu e maua ai le sili vaʻaiga vaʻaia.

Aoaoga Tata Mata i le Inisetiute o Cosmetology ma Aesthetics o le a faʻatagaina oe e aʻoaʻo uma faigata o le galulue ma tagata faʻatau.

Ua maeʻa aʻoaʻoina faʻapitoa o le a mafai ona vave ma agavaʻa filifili foliga o fulufulu mata mo ituaiga foliga ese, vaʻai totoʻa lauulu, avatu i fulufulu mata o se foliga teuteu ma matagofie.

I se faʻaopopoga, i le taimi o vasega, e maua e tamaiti aʻoga malamalamaaga e uiga i le filifiliga o pigment mo le lanu o lauulu ma mata, ma le saʻo filifiliga o vailaʻau tiga. I le maeʻa ai o aʻoaʻoga, ua faʻapitoa ai se tusi faʻamaonia e faʻatagaina oe e te galue i le sili salon i le lalolagi.

5 sitepu mo le 6d o laulu mata

Le tusitala Oksana Knopa Aso Me 13, 2016

E moemiti fafine i mata le lelei. Ae o aso uma staining ma fetuunaiga e tele le taimi ma taumafaiga.O le faʻatinoina o se tattoo masani o se gaioiga ma taugata. E le gata i lea, afai o le iʻuga e le faʻamalieina, ona faigata lea ole faʻateʻaina. O le biotattoo auala e sau e laveaʻi mai.

Fulufulu mata mata tato tatalia e manaʻomia le malosi ma tiga le galuega

Faamatalaga lautele

I lona autu, o le tattoo masani lea, lea e mafai ona maua ai se iʻuga lelei mo le ova i le 3 tausaga. E taugata tele nai lo le tattoo masani ona e fai faʻatau. يعني O le tataina masani ua faia i le fesoasoani a se masini e mimilo i le auivi. A maeʻa lenei mea, e fai fulufulu ma le masini.

O le tatai mata o mata 6d e aofia ai le tusiaina o lauulu ma se masini faʻapitoa, pei o mea na faʻaaogaina e le matai o le tusiata faʻapipiʻi. Ae e le ofi atu i le paʻu se masini faapena, aua o lona taunuuga e masani lava. Faaaogaina lauulu ma se masini faapena mafai ai ona e maua ni laina manifinifi. Nei e moni ma manaia, ae le o le “tosina” laulu, e ese mai i le faiga masani.

E vave ona iloa mai le mea

Faailoilo ma tusi lesona auala

O a tulaga e aoga ai le filifilia o se tusi mata alumini tattoo? Faʻaaliga - faʻaletonu e manaʻomia le fetuunaiga, lea e le mafai ona faia i le pisia. Faʻailoga i laulu mata e faigata ona valivali ma metotia masani poʻo vali tumau.

I le leai o lauulu poʻo ni lauulu seasea, o loʻo faʻaalia foʻi le togafiti. O le a faʻaleleia atili le matagofie ma matagofie. Ioe, e mafai ona e faʻatinoina galuega faʻapea ma le fesoasoani a tattoo masani, ae o le iʻuga lava o le a foliga mai e le masani ai. Tusi Lesona 6d eyebrow tattoo o le a maua ai le sili atu le faʻaiuga tusa lava pe toetoe a maeʻa pe atoa le leai o au oe lava lauulu.

Fulufulu mata microblading taualumaga

6d eyebrow biotattoo umi le umi nai lo masini. O le taualumaga e tusa ma 2 itula. O tulaga e faia:

  • Atinaʻeina e le matai o ata faʻapitoa mo fulufulu mata,
  • Faamaoniga o le sili filifiliga filifiliga e le tagata o tausia,
  • Le folasaga mai o le faagase
  • Tusiina o se ata,
  • Faagaioiga sone talosaga.

Le faʻaiʻuga o tiga e faʻaitiiti. O faʻalavelave ogaoga e le aofia ai.

Toe faʻafouina: taimi faʻalagolago i le matai auala

Aua le inu ava malosi mo le 24 itula pe a maeʻa le faʻagaioiga, aua e faʻaititia le toto coagulation ma afaina leaga
saoasaoa ma uiga lelei o faʻamalologa. E le manaʻomia le faʻaafi i le faletaele mo le 24 itula. Mo le umi vaitaimi (e oʻo atu i le 7 aso), faʻamuta le asiasi atu i taʻele ma sauna.

Tusi lesona tattoo tato mata e faʻaleagaina ai le paʻu. A maeʻa le faʻagasologa, maitauina le fulafula ma mumu. O le masani lea ma e pasi latou uma ile lua aso. I le aso lona lua, o se fasi pepa e le mafai ona aveesea na o ia. Afai e faʻatagaina e le matai, ona aoga lea e togafitia le sone i le faʻamalolo o suauu (Bepanten ma isi mea faapena).

A maeʻa le masina poʻo le afa, e tatau ona e toe asia le wizard e faʻasaʻo ai. O le aso tonu o le a faalauiloa mai e le matai. E le taua i taimi uma le faʻasaʻoga.