Lauiloa

5 filo fili

I tausaga talu ai nei, na toe foʻi le fili ile uati faʻataʻitaʻiga. Ile taimi nei e leʻo le le manaia o foliga laʻei, ma ua avea ma faʻailoga o le lalelei ma le matagofie. E le mafai ona lisi uma ituaiga o totoa, stylists atiae se tele tele o filifiliga - mai le faigofie ma manino i le sili ona faʻateleina. Ile fili, fili i 'autau e lima, o le a faʻafiafiaina soʻo se fashionista - o ia o matala tatala, tele ma sili ona le masani ai. Tatou taumafai e lalagaina oe lava?

O ai le fulufulu mo?

O le fili o lima manoa e lautele atoa: o le a teuteuina i le ulu o se tamaitai talavou ma se tamaitai matua. O sitaili talafeagai o le a vaʻaia i aso vaiaso i le ofisa, ma i le afiafi i se savaliga poʻo se feiloaʻiga fiafia. Teuina o lou lauulu i laupepa matagofie lauulu, pulou poʻo ni lipine, e mafai ona e fatuina se foliga faʻafiafiaina.

O le auala pito sili ona faigofie o le lalagaina i luga o le aulelei lauulu curls, afai o lou lauulu lulu, aua e te faʻanoanoa, o le a mafai foʻi ona e fili lenei pupuʻu le masani ai, e tatau lava ona e faia i totonu teisi sili atu taumafaiga ma galue umi. Ile taimi mulimuli, ma ou tagata pa'ū ma le usiusitaʻi lolo atu ile faʻataʻitaʻia.

Nisi fautuaga

O le fili o le 5 filifili e manatu o se laʻei faigata tele, ina ia mafai ona e pulea lenei ituaiga lalagaina, o le a tatau ona e galue malosi. Ma o fautuaga a le au aisa o le a fesoasoani ia te oe manumalo lelei i lenei galuega:

  1. afai ua uma ona e iloaina faʻafefea ona fai se fulufulu Farani masani, ona aʻoaʻo lea e faʻaleaʻimea lima lima-lima o le a sili atu faigofie mo oe,
  2. I le taimi muamua e fautuaina le faia i luga o se isi tagata ma a naʻo le lima e "tutumu", e mafai ona e faia le teuina oe,
  3. aua le soona ufiufiina le lalagaina, e leʻo se mea sili atu le lalagaina o ie lalaga, faʻamatalaina matamuli ma laʻititi le faʻaletonu foliga sili atu ona aoga,
  4. lalagaina o se lalaga o le a sili atu faigofie pe a fai e te faʻaputuputuina muamua ia iko i le ponytail,
  5. i le amataga, faia toleniga i le sitaili i aso uma, ona o ou lima o le a "manatua" uma gaioiga, ma mulimuli ane o le a umi se taimi o lou lauulu
  6. afai i le taimi o le fausiaina o lauulu o ou manoa ua le mautonu, aua le tosoina pe saeia, sili atu le luluina o lou curls ma taumafai e unangle ma se pulumu.

I le maʻea o le togafiti o le fausiaina o se lavalava masani o 5 manoa, e mafai ona e faia ni mea faʻataʻitaʻiga sili ona lelei mai lou laulu, e te ofo i tagata uma o loʻo iai ma se laulu ma tosina mai ia oe lava.

Se faʻafaigofie lomiga o le lalagaina

Ina ia mafai ona faʻalea se muaʻi ma matagofie lalaga, oe tatau ona saunia se faigofie seti o masini:

  • fulufulu pulumu ma vaivai fulufulu,
  • manifinifi manifinifi ma se uʻumiʻumi pito i tua ma ni laumei seasea,
  • mousse poʻo le gel o le faigofie ona faʻapipiʻi - ua fautuaina e faʻagaioia lauulu ma se sitaili faʻapitoa aʻo leʻi faia se sitaili,
  • manifinifi manifinifi poʻo se talafeagai fulufulu laei,
  • teuteuga teuteu eseese (i lou fiafia).

Mafaufau nei i le lalagaina mamanu:

  1. selu le laulu, matou te aoina i le siusiu,
  2. vaevae ia pupuni i vaega 5 ma faanumera latou mai le agavale i le taumatau,
  3. ave le loka 5th ma tusi i luga o le luga o le 3 ma lalo o le 4th,
  4. nei ave le muamua curl ma pasi i luga o le pito i luga o le lona tolu ma lalo o le lua,
  5. ona matou pasia le loka 5 ile luga ole 4th ma lalo ole 3rd,
  6. a maeʻa le vaega muamua o le lauulu matou te faʻaalu i luga o le 3rd strand ma lalo o le 2nd,
  7. matou te toe faia tulaga uma ile avanoa, e aumai le lalaga ile iuga,
  8. teisi teʻi i luga o sulugatiti mai le lalagaina ina ia aliali i laʻau ma faʻamautu le pito o le fili faʻatasi ma le fulufulu poʻo se ofuvae.

Lenei laupepa o le lauulu e sili ona faigofie, e mai ia te ia ua fautuaina e amata puleaina le metotia, ona mafai ai lea ona e agaʻi i luga i sili atu lavelave foliga.

Manava masani o 5 manoa

E mafai ona faʻatonutonu tuʻutuʻuga lalagaina i lalo poʻo le toso i lalo, i soʻo se mea, e tatau ona e tausisi i le lalagaina fuafuaga i lalo:

  1. selu lelei curls ma togafitia i mausse poʻo le gel,
  2. matou te filifilia ni manoa se tolu i luga o le pale pe latalata i le malumalu (pe a fai o le fili i tafatafa)
  3. pe a uma ni nai sitepu tatou te faʻaopopoina ia i latou le tasi loka mai itu e lua, o le iuga ua tatou maua 5 curls, mental mafaufau latou,
  4. tuu le vaega muamua i luga ole lua, ma lona tolu ile muamua,
  5. O le loka 4th e faia i luga o le lona lua ma le tolu,
  6. O le 5th loka ua ulufale i luga aʻe o le muamua ma o loʻo taofia i lalo o le 4th,
  7. i le taimi o lalagaina, ia faʻaopopo taimi i luga o laʻau mai le leai o se lauulu,
  8. aumaia le togi i le iʻuga, tatou te faʻamautuina i se fusi faʻaoso.

Faasee lipine

Ina ia avatua le pigtail originality, e mafai ona e faʻaopopo se lipine manaia ile lalagaina. I lenei tulaga, o le mataupu faavae o le fausiaina o se sitaili foliga o lenei:

  1. matou te faapipiiina le lipine i le 'afa faʻatasi ma le fesoasoani a le le vaaia e i lalo ifo o le pale, natia i lalo o le lauulu,
  2. vaeluaina le lauulu ina ia i le itu tauagavale o loo i ai ni 2 loka masani, ona 2 lipine ma se isi curl,
  3. uu le filo muamua, tusi i lalo o le tafatafa tasi, luga o le muamua lipine ma lalo o le lona lua,
  4. tuu le pito uumi i le itu taumatau i lalo o le loka latalata, sosoo ai ma le lipine muamua ma lalo o le lona lua,
  5. o le itu tauagavale o le laulu o loʻo uuina i lalo o le soʻotaga latalata ma faʻaopopo ia curls i ai, o lenei ua tatou tusia lenei filo i le pito i luga o le muamua lipine ma lalo o le lipine lona lua,
  6. O lenei ua tatou faʻaata ai gaioiga tutusa ma le taumatau taumatau,
  7. faaauau lalagaina, faʻaopopoina uma curls fou,
  8. i le faaiuga matou te nonoa se fusifusi ma se lipine.

Fautuaga: filifili se lipine e palu ae itiiti ifo 1.5 cm le lautele.

E mafai ona faʻaalia se totoa o lima manoa i eseʻese eseʻesega: i le tulaga o le “checkerboard”, “basket”, i le faʻa Farani, i le itu - e tele ni ituaiga. E ala ile malamalama i metotia faigofie, e faigofie ai ona e atamai i filifiliga faigata. O se lalelei, lemu slaid ma sili ona lalagaina o filo 5 o le a avea ma matagofie teuteuga mo lau lauulu.

O ai e manaʻomia se lauulu?

E masani ona talia ia i tatou, o puaʻa o se uiga taua o teineiti laiti, ae leʻo fafine matutua. Tuʻu ese uma masalosaloga ma faʻalogologo i tagata e faʻataʻutaʻu mai o loʻo faʻapea o loʻo avea lima ma lalaga faʻapipiʻi e mafai ona avea ma mea taua i taimi uma o le lalagaina o laʻei ma le laʻei fiafia.

O le pu o le lima manoa e fetaui i foliga uma ma soʻo se fausaga o manoa. O le mea moni, i luga o le lulu lauulu foliga ia foliga sili atu ona gaosi, ae o curls ma curls e le o se faʻalavelave i le fatuina o se fili. Pau lava le mea e sili ona taua o le lauulu e tatau ona umi ona umi ina ia mafai ona fetaui lelei seevae i le faʻatulagaina polokalame.

Faʻafefea ona fai tofa se lima-toʻa?

O loʻo ofoina mai e Stylists ni filifiliga se tele mo se lalelei matagofie lima. Aoao e lalagaina faatasi.

O le masani masani o le lalagaina o se fili ua manatu o le faigofie sili. Sei o tatou siakiina ia i tatou lava lauulu.

  1. Usu lelei male selu.
  2. Vavaeese le pito i luga o lauulu i le pale ma vaelua ia 3 vaega.
  3. Amata lalagaina masani masani Farani lalaga, liliu le vaega tauagavale mulimuli i lalo o le ogatotonu ma sosolo i luga o le itu taumatau.
  4. Faʻaaoga le pito o se selu, tuu ese le vaega faaopoopo mai le itu tauagavale - o le a leai le numera 4.
  5. Toso i luga o le mamanu, pasi mai lalo i lalo o le autafa vaega i le taumatau (No. 2) ma luga luga Numera 3.
  6. Faʻaaoga le pito o le selu, fai le numera numera 5 - ua uma i le itu taumatau.
  7. Ia lalagaina foi i totonu o le fili - toese lalo o le vaega latalata i le taumatau ma taoto i luga o le ogatotonu vaega lona tolu. I le tulaga 7 ma le 8, faʻaopopo moli manifinifi i le lalagaina, o loʻo piki i luga mai itu e lua.
  8. Ua maeʻa le polutua faʻaaoga le auala vavaeina, le toe sosoʻo pito pito i lalo ole tasi ma luga aʻe ole ogatotonu. Nonoa le pito i luga o se fasi fusipaʻu.

Vaʻai lenei vitio mo nisi faʻamatalaga:

Fati o le lima manoa

E paeʻa le lima-vailaloa ma le matagofie ole lapisi laʻau faaseʻe e tusa ai male polokalame i le vasega vasega. E manaʻomia se lautele lautele lipine gaugau i le afa. Tautuana faʻaeteete ia aua neʻi mimilo ma o loʻo fusi faʻamalosi.

  1. Gagau le faapipii i le afa.
  2. I le tulaga o le gutu, faʻapipiʻi i lou ulu ma ni mea e lua e le o vaʻaia, tutu faʻapipiʻi.
  3. I le isi itu o lipine, faailoga vaega o le lauulu. Mai ia matou lalagaina lalaga lalagaina.
  4. Vaevae lenei vaega i le tolu vaega. O lenei sa latou liliu mai 5 - 2 lipine ma 3 manoa.
  5. Tusi le loka pito i luga i le taumatau i lalo o le loka latalata i le agavale, taoto i le vaega lona tolu, oso toe i lalo o le lona fa ma taoto i luga o le itu tauagavale.
  6. Weave le mea faapipii i le itu tauagavale i totonu o se laupapa siaki: taoto i luga o le tuaoi i le itu taumatau, sikue i lalo o le lona tolu. Sui faʻatasi ma isi toega seiloga e oʻo atu i le pito tauagavale.
  7. Faauma lalaga e tusa ma le mamanu. Faʻamau le pito i luga o se vaega faʻamalieina.
  8. Faʻamalie lou lalagaina i ou tamatamaʻilima e faʻalelei ai lou laulu.

Lima vili ma le lipine i le Farani

O lenei metotia manaia e tutusa lelei ma le Farani tarako, ae e sili atu ona faigata, aua e tuʻufaʻatasia ai le chess ma le pikiapu. Mo sea fili, e te manaʻomia foi se lautele lautele.

  1. Amata lalagaina mai le pale - vavaeʻese le loka o lauulu i le selu sasa. Sii i luga, puipui i se kilipa puʻupuʻu.
  2. Gagau le lipine i le afa ma faapipii kolosi i luga o le ulu ma le le vaaia.
  3. Aveese le kilipa mai le lauulu ma tuʻu loka i lalo, nana le mea faapipii fusi i lalo o latou.
  4. Vaevae le lauulu i ni vaega se tolu tutusa - 2 manoa o lauulu, 2 lipine ma 1 le isi fasi fasi o lauulu (faitau mai le tauagavale i le taumatau).
  5. Sopoi luga o le vaega pito i luga ma isi i totonu o le laupapa malo. Faia le lalaga ata i le faʻaata ata i itu uma e lua.
  6. I le maeʻa ai o le muamua stitch, faʻaopopo laina maua fua mai itu.
  7. Faʻaauau ona togi e tusa ma le lauiloa Falani mamanu. O lona iʻuga, o le a mauaina se lalaga faʻalelei a lava ma ni lipine i le ogatotonu. Ia faʻateleina, faʻaloaloa le lalagaina i ou lima.

O le a e fiafia i:

Faʻamau i le itu o 5 manoa

Faʻafefea ona lalagaina lona fili o 5 manoa ina ia taʻoto i lona itu? Ina ia faia lenei e faigofie lava - ua lava le faʻatinoina lalagaina e tusa ma le tatou polokalame.

  1. Vavae ma le faaeteete lauulu i le 5 vaega o le tutusa mafiafia - numera latou i le mafaufau mai le agavale i le taumatau. I le taimi lava lea e tasi, filifili pe faʻafefea ona tuʻu le togi.
  2. Tuu le filo numera 1 i lalo o le unta numera 2 ma toso luga o le lona tolu.
  3. Toe faia tonu lava gaoioiga tutusa i le isi itu - tuu le laina No. 4 i lalo o le Numera 5, ma faataoto le manoa Nu.3 i luga o latou.
  4. A maeʻa ona maua le uluaʻi lalaga o lalagaina, toe faitau laina ia - mai le 1 i le 5.
  5. Lalaga e tusa ma le mamanu oe iloa.
  6. Fai iai seia oo ina lalagaina lou laulu atoa. Nonoa le pito i luga o se fasi fusipaʻu.

Ma oe mafai faia se filo fili. O le a le mea e te fiafia ai i lenei filifiliga?

O lea ua e iloa lelei le matagofie o le fili i le pito o le 5 manoa. Aoao i uo ina ia vave ona faʻatumu lou lima. Ina ua mavae ni nai vaiaso o toleniga malosi, e mafai ona e agaʻi i lou lava lauulu.

Faʻafefea ona aʻoaʻo tofa o le puaʻa o manoa e 5: polokalame faʻapea ata faʻapitoa mo tagata amata

Fafine o loo i sitaili i aso nei, o le tele o teineiti e filifilia ituaiga uma o lalagaina o laʻei lauulu. Latou te le gata i le mafanafana, pei o le laulu e aoina ma e le ofi i totonu o mata, ae e faʻapea foi sexy. Ole taimi lelei lava lea e aʻoaʻo ai lou faiʻai muamua laiga, ole puʻupuʻu ole 5 manoa ia e iai foi.

Faigofie filifiliga

E i ai le auala sili ona faigofie e aʻoaʻo ai lenei uluaʻi lalaga.

  1. Fa selu lou lauulu ma faʻamalosiʻau ia teisi, ina ia faigofie mo oe ona faʻamauina ou laʻau.
  2. Fai se fusi ma fusi i se fusi uaua. I le faavae o le siusiu, o ia lalagaina o le a faigofie mo oe. A fai ua e maua le poto masani i le lalagaina o 'ie faʻataʻitaʻi ia, e mafai ona amata ona e fili lalagaina le tootoʻo e aunoa ma se siʻusiʻu.
  3. Vaevae le lauulu i ni manoa e 5 (1, 2, 3, 4, 5).
  4. Ave le manoa numera 5 ma pasi atu i luga o le unta i lalo o le numera 3 ma le numera 4.
  5. O lenei taufetuli unta No. 1 i luga Nu.4 ma lalo No. 3.
  6. Faʻaalu le manoa No. 5 i luga Nu. 4 ma Nu. 3.
  7. Ave le loka Nu.1 ma pasi atu luga Nu.3 ma lalo Nu 2.
  8. Toe fai le tutusa gaioiga mai le lima vaʻai seʻia uma ona maeʻa lalagaina. Faapipii le fili i se vaega manifinifi.
  9. Ina ia fausia se lauulu lauulu maualuga, toso lemu le pito sili o lauulu.

Lipine lipine

O se laasaga ma lea laasaga faʻatonuga ma auiliiliga ata i luga o le fatuina o se laulu e faʻatali mo oe i lalo.

Nonoa le lipine i le lauulu ina ia 4 i fafo atu o le 5 manoa. I lou lima taumatau e tatau ona e maua le afa mama ma le lipine, ma i lou lima tauagavale itu tolu e totoe.

Amata ona fili lalaga le lima i le itu tauagavale. Mo se mea faigofie, faanumera laina mai le agavale i le taumatau. Ave le filo muamua ma toso i lalo o le lua, a e togi i luga ole tolu ma tuu i lalo ole lipine. Ua tatau nei ona i ai se lipine ma lua manoa i lou lima agavale, ma e naʻo le lua ni manoa i lou lima taumatau.

Ave le pito i fafo pito i le itu tauagavale, toso i lalo o le ogatotonu ma togi i luga o le mea faapipii. E tatau ona i ai se lipine ma se tasi manoa i lou lima taumatau, ma tolu manoa i lou lima agavale.

Toe fai muamua laasaga e lua, naʻo le taimi nei e tatau ona e faʻatino se pikiapu. I le itu tauagavale o le malumalu, tago i se fasi ulu o fulufulu ma fufusi i le itu tauagavale. Fusi se manoa fou ma le piki ma isi soʻotaga e pei ona taua i lalo: pasi i lalo o le filo lona lua, ona tuu lea i luga o le lona tolu ma pasi i lalo o le lipine.

Ia tago loa i le itu taumatau. Faasolo le pito taumatau i lalo o le lona fa ma togi i luga o le mea faapipii.

Faaauau lalagaina i le tutusa mamanu, suiina o lua sitepu autu. Faʻamau le pito o le faʻanana ma se fusi paʻu. Teteʻe faʻaoso mai fafo matasele o le fili - o le a faʻaopopo ai le isi laupepa i le laulu.

Laupapa laupapa

Ina ia faʻatinoina lenei lalagaina, e te manaʻomia ni lipine, e le tatau ona sili atu i lo le 1.5 cm. Pe a filiina i le fili, e tatau ona e toso soʻo i taimi uma lipine ma aua le faʻatagaina latou.

  1. Palu lelei lou lauulu.
  2. Vavaeese se filo o lauulu mai le tasi itu.
  3. Ave le mea faapipii, gagau i le afa. Faʻapipiʻi le lipine i le laina valavala faʻaaoga e le vaaia.
  4. Vaevae lenei filo i ni vaega se tolu. I le va o le laina lona lua ma le tolu, faʻalautele pito o le mea faapipii, latou te fesoasoani ia te oe lua misi ua leiloa.
  5. Amata lalagaina mai le pito tauagavale. Tufa i lalo o le filo lona lua, ona tuu lea i luga o le tolu filo (mea faapipii), ona faaalu ai lea i lalo ole fa (tape).
  6. Fai tutusa i le itu taumatau. Faʻaauau le lalagaina i le faiga lava lea e tasi, ae ua amata i le pikiina. E le tatau ona faʻamalosia fusi itu o lalaga o ie. Ae tapuni mau lelei lipine.

Faiga Farani

E mafai ona e fili lalagaina faʻamaʻi ile ogatotonu.

  1. Salu lemu le lauulu ma vavae ese le pito i luga o manoa e tolu.
  2. Fai se tasi taimi o se manoa Farani masani, ona amata lea e uʻu eseʻesega itu.
  3. Mo le faigofie o lalagaina, o le faʻasologa i lalo o le Numera 2, o loʻo i ai i le siusiu, sii i luga ma taʻoto i le isi itu.
  4. Faʻaauau le lalagaina mai lima manoa i le piki.
  5. Faapipii pito o le fili i se fusi uaea.

Ina ia vave aoao pe faʻafefea ona fatuina ni laei matagofie e faʻaaoga ai le auala o lo lalaga mai lima e lima, matamata le auiliiliga vitio:

5 filo fili

O laʻei fulufulu pupuu, ogatotonu-umi, uʻamea uumi umi - talu ai nei, o nei lauulu na i ai i le ulu o le faʻatulagaina o lauulu. O le teuteuga faʻaleaganuʻu o mea matagofie a Rusia - o se lalaga - sa faʻaalia ai se manatu na te faʻataʻitaʻia ma le manaia. Ma o lenei ua toe foi manumalo atu i le lalolagi o foliga, teuteu ulu o teine ​​talavou ma tamaʻitaʻi matutua faʻaaloalogia. O le fili o 5 manoa o se fulufulu mata, o le tele o filifiliga o le a fiafia i se fashionista. Faʻafefea ona ou faia o se vavega?

O le tala i le faʻaalia mai o le fili

I le fausiaina o se mea talafeagai ala i lauulu ma, i le ala, lautele fiafia, Farani fafine, lauiloa mo lo latou alofa tunoa ma le alofa, le mafai ona fesoasoani ae matauina. Na i ai sina musumusuga ma se ituaiga o Farani 'braids na vave ona faʻaalia - lima vavae lima.

E talitonu le toʻatele o le faʻatupuina o se aulelei e matua faigata ma faigata. E ese mai i mea uma, o mea uma e sili atu faigofie. Le mea e sili ona faigata o le manatua o le lalagaina mamanu, ma o isi mea uma na o inisinia. Mo tagata amata, e fautuaina, ae a, e taumafai i se tasi, ona e alu loa lea i lau oe lava curls.

E faʻapefea ona fai lalaga faʻamau o lima manoa?

O le lautele o le lautele o le lima manoa o le isi ma se pusi lapisi o ata manaia. Muamua lava, e foliga manaia i luga uumi ma sasaʻo curls, ae a fai o oe o le pule e ulavale curls - sina mea teuteu (spray po mousse) ma o le a lelei mea uma. I se isi itu, e mafai ona e faʻaʻofoina pulu ae leʻi lalagaina, e faʻafaigofie tele le galuega ma e aoga i ituaiga uma o lauulu. Faʻafetai i nai laʻasaga faʻaopoopo, o le a le paʻuʻese lau faʻi lima-lima.

O le lalagaina o lenei lalaga o lele e mafai ona faia i se auala masani, pe e mafai ona e amata tuusaʻo mai le pale, fatuina se Falani lalagaina. Taimi muamua e sili le taʻalo i le solofanua pupu, ona o paʻu e mafai ona paʻu ona o le le saunia o lima.

O lea, matou te mafaufau tuusaʻo le lalagaina o 5 manoa. Muamua e tatau ona e fufuluina ma le faaeteete curls ma faʻagasologa peʻa manaʻomia. Le isi, vaeluaina le siusiu, pe a mafai, i totonu o le 5 tutusa tutusa. Mo le faigofie ma le saʻo o le faʻamatalaga, tofi latou mai le agavale i le taumatau numera mai le 1 i le 5. Sosoʻo, fai le mea lea:

  • tuu le 1 i lalo 2 ma tusi luga o le 3,
  • i le taumatau matou te toe fai le mea lava e tasi: 5 e alu i lalo o le 4 ma e ufiufi le manoa ua uma ona avea ma lona tolu,
  • ina ia aua neʻi fememeaʻi, ia toe faitauina laina mai le 1 i le 5 ma toe fai laasaga muamua,

Lea e faliu ane ai i se fili o 5 manoa, o lona ata ata o loʻo tu i lalo. E faigata, ae o le faigofie ia mo le lalagaina. Farani lalagaina i luga o le ulu atoa diagonally e fiafia foi ma lauiloa. O lenei faia e faʻatupuina ai le malulu ma laʻititi lava aʻafiaga.

Lima vavae fili ma 2 lipine

O le fulufulu mata ma lipine foliga manaia tele, se lalaga o 5 manoa: lona laiga e toetoe lava tutusa, na o le 2 mai le lima o le a suia ma lipine:

  • faʻapipiʻi 2 lipine i le pito i lalo o le lauulu i le fesoasoani a o le le vaaia,
  • ona lua ai lea o manoa, lua lipine ma tasi le isi mama i ou lima,
  • ave le 1 manoa, pasi i lalo o le 2, ma ona sili atu i le 1 ma lalo o le 2 lipine,
  • i le itu taumatau e tatau ona e toe faia ia lava togafiti,
  • afai o le lalaga o lima manoa e amata i le pale, o lona uiga o le faasolosolo o le taimi e manaʻomia ai le faʻaopopo o laina i le itu taumatau ma le agavale e faʻaaogaina uma lauulu
  • o le faʻaiuga mulimuli o le faigofie tosoina o ogaoga laupepa mo le tele,

Checkerboard lalagaina

O lenei laʻei lauulu e le matua ese lava mai ona tagata "muamua" - o se faʻailoga iloga o le faʻaalu faifai pea o lipine. E le gata i lea, e le tatau ona mimilo. Ole avanoa sili ole avanoa mai i le 1.5 cm.

Mo le mauaina o lau oe sili atamamai, e te le manaʻomia se tele pe sili atu - musumusuga, teisi le magafagafa ma lauulu. I se isi itu, e le mafai ona alu le fili i tafatafa, ae mai le isi malumalu i le isi malumalu. Ae o ai na fai mai e tatau ona nofo na o ia? E mafai ona e fufuluina ni mea, ona tuʻufaʻatasi lea - faʻaaoga lou mafaufau!

O lenei ua e iloa o le fili o lima vavaeina, o le lalagaina vitio o loʻo i lalo o loʻo avanoa i tagata uma, o lona uiga faʻaopopo ma se isi faʻalilolilo mo se ata e le mafaagaloina.

Le a le mea e tatau ona e iloa e uiga i lalagaina mai 5 manoa?

Afai e te iloa le lalagaina o se masani masani farani Farani, lea e aofia ai ma 3 manoa, ona avea ai lea o lenei filifiliga o le a le faigata tele mo oe. Aemaise lava pe ae faitau pe faʻafefea ona lalagaina se fili o 5 manoa, o se ata o loʻo faʻaalia i lalo. Ae ia e manatua o le taimi muamua e faigata tele ona e faia lava oe, o lea ia e taumafai e faʻataʻitaʻi i luga o se manekin pe fesili i lau uo mo se fesoasoani. Manatua oe mafai ona e fili se fili ile 5 manoa lava ile lauulu mago ma mama. Afai e iai lou lauulu lauulu, ona faʻasolosolo ai lea o lenei faiga mo oe. O le mea lea, ua faʻailoa mai e le au atamamai e faʻasaʻo muamua i se uʻamea.

Ai ?? U? U? USUi ?? Ai ??

Ae e te lei amata iloa ai pe faʻafefea ona lalagaina se fili o 5 manoa, oe tatau ona saunia mea talafeagai. O lenei:

  1. Fofoina selu. E manaʻomia ona ia selu le vaimalu i lalo ole taotoga.
  2. Faapaina varnish (mafai ona faigofie). E tatau ona e faʻaaogaina aʻo leʻi lalagaina, o lea o le a e faʻaitiitia ai le numera o lauulu e pa'ū mai i le laulu.
  3. O le selu e tutuʻi ai le gaʻo laʻau ma le uumi umi. I ai, e mafai ona e fatuina le vaeluaina atoatoa.
  4. Pusa, lauulu lauulu e filifili mai ai - ave le mea e te fiafia ai.
  5. Mea faigaluega Afai e te manaʻo e faʻaopoopo se mimilo i lou laulu, ona mafai lea ona e faʻaogaina se tele teuteuga.

Laʻasaga i lea laasaga faatonuga mo le lalagaina

  1. Muamua, selu lou lauulu i se fulufulu selu. Ia faʻamalosiʻau lau fusi, taumafai e faʻamama mimita ou mata i se fagu fagu.
  2. Faʻafefea ona lalagaina se fili o 5 manoa? Oe manaʻo e amata i le loka itu i le muaulu e faʻamaeʻa ai lo matou fili i tua atu o le taliga. Vavaeese se tamaʻi manoa mai le itu o le ulu i le mea o le ae maua ai le fili, vaevae i ni vaega tutusa se tolu.
  3. Amata lalagaina le fili i le auala tutusa e masani ona e faia.
  4. A maeʻa, filifili se isi vaega, lona fa o le lauulu, lea e tatau ona amata i le itu tauagavale o lou puaa.
  5. E tatau ona faʻaaoga i le laina lona lua i le laina, ma pe a mavae sina taimi - i le lona tolu. O le mea lea, ua mauaina se faʻatonuga faʻapitoa.
  6. O le lima manoa e tatau ona vavaeʻese mai le itu faaletino o le ulu ma pasi i lalo atu o le muamua, faʻaluʻi le fa. Faʻaauau le lalagaina e faʻaaoga ai vaega lona lua, lona tolu ma le lima.
  7. Tatou amata le vaega lona lua i lalo o le lona tolu, pasia ina ia pasia le lima.
  8. Toso mai le vaega lona tolu i luga, vavaeese se isi vaega o vela ma faʻaauau pea lalagaina, o loʻo faʻaaoga nei le muamua, lua ma le fa vaega.
  9. Faʻaauau le lalagaina seia oʻo i le umi o lou lauulu e faʻatagaina.

Chess Five Spin fili

I le avea ai o se tulafono, afai e te le iloa pe faʻafefea ona lalagaina se lalaga o 5 manoa ina ia foliga matagofie ma matagofie, e tatau ona e mafaufau lelei i le checkerboard ituaiga o lalaga lalagaina, i le taimi o lo o faʻaogaina ai se lipine. I le taimi lava e tasi, ia mautinoa o lipine e le faʻataʻutaʻu. Ina ia faia lea mea, toso pea i lalo laʻau, o le lautele o le mea e le tatau ona sili atu nai lo 1.5 cm.

  1. Tuu lou lauulu.
  2. Vavaeese se tamaʻi vaega o le lauulu mai le itu e te manaʻo e fai se lalagaina.
  3. Gagau muamua le lipine sa saunia. Faʻamau i le masani le vaaia i lauulu i le punou.
  4. O le itu o le lauulu na e filifilia muamua, vaeluaina i le 3 laina ese. Nai lo o le lua misi motusia, o le a tatou maua le lua pito o le mea faapipii. Matou te faʻalauteleina i latou i le va o le 2nd ma le 3rd strands.
  5. Amata i le agavale agavale agavale, faalauiloa i lalo o le lua, sosoo ai ma luga o le lona tolu (lea ua ia i tatou o se lipine). Ma e tatau ona e faʻamalosi i lalo o le lona fa (foi lipine).

Fasi Farani o 5 manoa i le ogatotonu o le ulu

Faʻafefea ona lalagaina se filo o 5 manoa i le Farani auala? Muamua lava, e tatau ona e malamalama e mafai ona taamilomilo pe o le ogatotonu o le ulu. O le filifiliga lona lua e sili atu ona lauiloa i nei aso.

  1. Tuu lou lauulu.
  2. Vaevae i latou i le pale i tolu tutusa tutusa.
  3. Tuʻu se lalaga ole 5 manoa, amata mai ile masani lalagaina masani lalagaina. I le faia o se tasi taimi, tatou te agai atu ai i le sili atu lavelave: tatou amata faʻaopopo se tasi manoa mai itu eseese, i le umi le umi o le lauulu e faʻataga.
  4. I le iʻuga, e mafai ona faʻamalosia le fili i se fusi paʻu poʻo se lipine.

5 manoa fili: o nisi foliga

Ae e te lei amata ona puleaina le auala o le lalagaina o 'auvae mai lima manoa, ia e masani ai i nisi tulafono:

  • Uma ituaiga lalagaina e tatau ona faia na o luga matutu ma mama lauulu.
  • A o leʻi lalagaina fili, e tatau ona selu lelei lauulu.
  • Ina ia lalagaina se fili o 5 manoa, e tatau ona e faʻaaogaina mea nei: fulufulu pulumu, selu ma uʻu umi ma seasea, se fusi faʻaʻumiʻau poʻo se kilipa lauulu, vali pe fusi faʻapipiʻi, mea teuteu.
  • Afai o e lalagaina faʻamaʻamoa o 5 manoa mo le taimi muamua, e sili atu le aoga i se fesoasoani mai fafo. O le faia o ia lalagaina e manaʻomia ni tomai.
  • O le lalagaina, o se tulafono faʻataʻitaʻi mai i luga i le itu faaletino ma faʻasolo agaʻi i le isi itu (agaʻi i lalo o le taliga). Afai e umi le lauulu, o lona uiga o lalagaina mafai ona faʻaauau i le umi atoa.
  • O lauulu migimigi e tatau ona faʻasaʻo aʻo leʻi lalagaina. E oʻo lava i lauulu, le lalagaina o ona lavalava ma, ioe, e faigofie atu le lalagaina.
  • I se fili o lima manoa, e mafai ona e faʻaopopo se lipine ua lalagaina i totonu o le lauulu ma foaʻi i le lauulu se tasi e lalelei, māmā ma agamalu.
  • E i ai ni filifiliga mo le lalagaina o 'aufaʻamau o lima pe sili atu o manoa. Afai e te fou i lenei pisinisi, amata amata pulea le lalagaina metotia mai faiga masani.

Metotia lalaga

  1. I le amataga, selu lelei lou lauulu ma vaelua ia i lima tutusa tutusa.
  2. Afai e faigata ia te oe ona lalagaina lona lauulu laʻau, ona i luga o le pale oe mafai ona aoina le siusiu, ona e lalagaina lea e amata ona amata mai lona faʻavae.
  3. I luga o le lalagaina o fuafuaga, o laina uma e mafai ona soʻofaʻa faʻailoaina i fuainumera, o le a tatou numera mai le agavale i le taumatau.
  4. Amata lalagaina ma le lima faʻasologa: e tatau ona e taofi i autafa o le lona tolu ma oso i lalo o le lona fa.
  5. Tufa le afa muamua mai le isi itu pito i luga i luga ole 3 ma sikipi i lalo ole 2.
  6. Ona toe ave lea ole faʻamama lona lima ma faʻasolo i luga o le fa, ona loka lea i lalo ole loka 3.
  7. O le isi laasaga o le lalagaina o le strand 1 agai atu i luga aʻe o le lona tolu ma lalo ifo o le lona lua.
  8. O laasaga uma o loʻo i luga e ao ona faia mai le amataga o lalaga lalaga, o lona uiga, mai le laina lima e oʻo i le faʻaiuga o le fili.
  9. E tatau ona i ai le tele lalaga i le fa laasaga.
  10. E mafai ona faʻalosoloina faʻamaʻimauina le maʻa ma ou lima e foaʻi ai se isi tau.

5-strand checkerboard: laasaga i lea laasaga laasaga

E ese le aulelei o le lalagaina o “lalaga”. O le fili faʻamoemoe e avea ma le mafaamatalaina ma le masani ai matagofie. I le avea ai o se tulafono, latou te faʻaaogaina se lipine e faʻalalagaina ai se lisiti sulu, ae e mafai ona e ave naʻo le 5 manoa o lauulu. Sei o tatou vaʻavaʻai i le lalagaina o loʻo fai lea laasaga ma lea laasaga.

Metotia lalaga

  1. E tatau ona selu lelei lauulu.
  2. Vavaeese vaega o le lauulu i le pale ma i lalo o le vavaeʻese ese, faapipii le mea faapipii o lau filifiliga ma le le vaaia.
  3. Gagau le lipine i le afa e fai ai mea e taʻua o manoa e lua.
  4. Le isi, filifili le tasi fasi o lauulu i le itu tauagavale o le lipine ma lua i le taumatau.
  5. Lalaga mai soʻo se pito. Ave le filo ma pasi muamua i luga ae o le tuaoi, ma i lalo o le isi afa. O lea, e tatau ona ave ese le unta i le isi itu.
  6. O le isi itu, ave le loka ma aumai muamua i luga ae o le isi sosoʻo mai, ona oʻo ifo lea i lalo ole isi loka i le isi itu.
  7. Faʻaauau le lalagaina, faʻasolo ese atu itu, i le pito o le fili. E mafai ona e faʻasaʻo le fusi i se lipine lalaga poʻo se fusi vaega.

5-filo Falani fili

O le Farani lalaga lalaga o 5 manoa e mafai ona talafeagai manatu o se mea masani. O le polokalame e masani lava ona le ese mai le lalaga masani, seʻi vagana ua e manaʻomia ona amata lalagaina mai le pale lava ia, ma pipiʻi i autafa o le itu. O loʻo vaivai lalagaina e faʻatagaina le faia o le fili ile lautele ma le mafanafana pei ona mafai. Sei o tatou vaʻai i le faʻagasologa o le lalagaina o se Farani fusi lima o vaega.

5 filo Farani fili fili

O se laasaga ma lea laasaga faatonuga mo le lalagaina o se fili o 5 manoa i le Falani faiga e aofia ai uʻu paʻu o lauulu i itu uma. O le faʻatinoga metotia o loʻo faʻapea:

  1. Teteʻe faʻalelei ia curls. I le pito i luga, vavaeese le pito i luga o lauulu, vaevaeina i ni vaega se tolu. Amata lalagaina o se masani farani Farani, liliu le agavale agavale agavale i lalo o le ogatotonu ma oso i luga o le taumatau.
  2. Faʻaaoga se selu e tuʻu ese, fai se isi (fa) loka i le itu tauagavale.
  3. Tatala le pito pito tauagavale i le mamanu, tusi mai lalo ifo lalo i tafatafa o le itu taumatau (lua) ma luga aʻe o le lona tolu.
  4. Toe fai le faiga lava lea e tasi e faʻataʻuina ai i le filo fou i le taumatau (lima): liua i le fili i lalo ifo o le latalata i le taumatau ma luga o le ogatotonu lona tolu.
  5. I taimi taʻitasi, e manaʻomia le faʻaopopo o se tamaʻi fusifusi o lauulu i pito sili ona loka, faʻagaioi le suiina aveina mai le itu taumatau ma le itu tauagavale.
  6. O le faʻaaogaina o le lalagaina o le lalagaina - o loʻo i lalo ifo o le ogatotonu - o oe na faʻamaea ai le lalagaina o le Farani. E mafai ona e faʻaleleiina i se fusipaʻu laʻau, pe ala i le faia o se fulufulu nonoa, ave mo lenei tasi fasi lau o lauulu.

Lima-'apalai siaki laupapa

O se lalaga teuteu o 5 manoa ma se laupapa siaki e faia e tusa ai ma le ata o loʻo faʻaalia i le ata i lalo. Mo lauulu laupepa, o se lautele mafiafia lipine ua gaugau i le afa. A fai se mamanu, e tatau ona e manatua e uiga i le faʻafitauli o le lipine ma ia mautinoa e aua le mimilo. Matou te kolosiina le faʻasologa mulimuli i vaega taʻitasi ma le isi fa i le siaki laupapa, e sui i le va o isi faʻasologa mai le pito i luga ma lalo.

Sei o tatou mafaufauina i le tulaga faʻapitoa o le faiga ole lisiti luga o lauulu:

  1. I le filifilia o le lautele faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma punou i le afa, i le nofoaga o le punou faʻapipiʻi tatou faʻapipiʻi i le lauulu ma le fesoasoani o le lua sopoia le vaaia.
  2. I le isi itu mai le fusifusi tumau, matou te vavaeeseina le vaega o le lauulu lea matou te fausiaina le fili.
  3. Matou te vaevaeina lenei fusi i ni vaega tutusa se tolu. Tatou maua 5 vaega: 2 lipine ma 3 curls o lauulu.
  4. Matou te tosoina le itu taumatau o le lauulu i lalo o le agavale agavale, luga o le lona tolu, i lalo o le lona fa ma mai luga - luga o le itu tauagavale.
  5. Sa i ai se lipine i le itu tauagavale ma le pito. Tatou ave ma amata ona lalagaina i totonu o se laupapa siaki: luga o le tuaoi taumatau, lalo ifo o le lona tolu, feaʻai ma manoa i le itu tauagavale.
  6. O loʻo faʻaauau pea lo matou lalagaina e tusa ma le ata o loʻo faaalia i le ata i luga.
  7. Matou te faʻatuina lauulu lauulu mai ma fulufulu ma se mea faapipii i ofu manaia. Matou te avatua se laupepa laititi, faʻavaivaia le lalagaina, ina ia foliga mai e sili le manaia ma lelei le laulu.

Lima vavae lima - "Chess" ua sauni!

Filifiliga filifili lipine

Ina ia faia se matagofie lima vavae lima faʻatasi ma se lipine, tatou te tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga muamua suʻesuʻe - Farani ma le piki ma se metotia lisiti:

  1. Tatou amata le faʻatagaina mai le pale, vavaeeseina se vaega o lauulu ma selu ma se vavaeʻese. Sii i luga, puipui i se togafiti pe taofi lima.
  2. Faaaogaina laʻau lauʻeleʻele e le o vaʻaia, matou te nonoa le lipine gaugau i le afa. E le tatau ona matua lautele ma vaivai ile fausaga.
  3. Tatou aveese le kilipa, tuu i lalo le lauulu i lalo, nana le nofoaga o faapipii ai le mea faapipii i lalo o latou. Vaelua le utupoto i vaega e tolu ina ia mai le itu agavale i le taumatau i ai 2 faalenatura manoa, 2 lipine. O le lauulu e tapunia i le itu taumatau.
  4. Polokalame faʻataunuʻu o le fili - "chess". Matou te kolosiina pito ogaoga lava loka ma isi i totonu o le laupapa laupapa, fai le faʻasologa i le faʻaata ata mai itu e lua.
  5. A maeʻa le pasese muamua i itu uma e lua, faʻaopopo le faʻa Farani metotia: i le itu tauagavale poʻo le taumatau, matou te faʻataʻitaʻiina se pikiapu, ma faʻapipiʻi le vaega o curls i le pito sili ona mama.
  6. O loʻo matou faia le lalagaina e tusa ma le polokalame masani (Farani faʻatasi ma se laupapa siaki) i le pito o le lauulu umi. Ole iʻuga e tatau ona avea ma lalagaina faʻatasi ma ni lipine se lua i le ogatotonu. Mo lauulu hairstyles, fluff le mamanu.

Aʻo faʻapena ona lalagaina se teine ​​i se auala faigofie.

5-togi vitio tutorials

E te manaʻo e aʻoaʻo pe faʻapefea ona fai ni ou laʻei foliga i lou lalagaina o se tasi poʻo nisi lalaga foi, lea e i ai ni 5 manoa? O lenei mea teuteu foliga, lauulu lauulu o le a avea ma se teuga o le ata, o le a faʻaopopoina se faʻailoga. Ina ia mafai ona manino le lalagaina o le lalaga lalagaina, ma ia teuteu lelei le laulu, o le laulu e tatau ona umi ma sasaʻo. Curly e tatau ona muamua-fetaui lelei ma se auli.

E faʻafefea ona fili lalagaina se puʻaiga e lima i le tasi itu

O se lalelei ma le le faaeteete fili fili i le tasi itu, o le a teuteuina lona tagata. E le faigata le faia o oe lava. E tatau ona amata lalagaina i le puimanava o le ua, agai ese le laulu e ao autafa i le tasi fusi ia tasi i le isi itu. Vavae le aofaʻi atoa i 5 manoa o le tutusa mafiafia. O le tekonolosi o le lalagaina o le itu fili o se mea masani: o le pito pito pito i fafo e masani ona amata i lalo o le tasi tuaoi ma fetaui i le ogatotonu lona tolu. E mafai ona e vaʻai ma malamalama auiliili i le faʻagasologa o le fatuina o se sili atu mea sili ona laʻei luga o laʻau e ala i le matamata i le vitio.

Se faigofie faigofie o lalaga lalaga

O se lauulu laulu ma le tago i ai manoa i itu uma o se tulaga iloga o le Farani auala o lalagaina. O le tekonolosi mo le faʻatinoina o hairstyles, lea e faʻaaogaina ai 5 manoa, e alu saʻo mai le pito i luga o le ulu i le pito i tua o le ulu, e aofia ai le faʻaopopoina o itu o mea taua i le mea autu i taimi uma, amata mai le vaega lona lua. Aua neʻi galo: ina ia avea le lalaga faʻapipiʻi, e tatau ona taʻuina, faʻaloaloa atu ua maeʻa fili.Maimoa la matou vitio - ma e mafai, e aunoa ma le le tau tau tupe mo le lavalava, faia lau oe lava laei foliga lauulu mo le masani i aso uma olaga ma le fiafia:

Ata faʻataʻitaʻiga o mea faʻailo mai 5 manoa

Le tele lalagaina lalaga lalaga, e aofia ai Farani ma fili i se siaki laupapa, uma ituaiga o laei, lea, e faaopoopo atu i le lima manoa, lipine, lanu sikafu, mea teuteu o lo o faaaogaina, e mafai ona e vaʻai i le ata i lalo. E faigofie ona fai sau sikaili matagofie e te filifilia ai ni ou filo se lima - Farani lalaga, oleisi poʻo le faʻainisiuilani le Denmark. E tatau ona e faia sina taumafaiga, feagai ma faʻavae masani faʻatinoina metotia - ma o se faʻaiuga tele, o le a le taofia ai oe faʻatali!