Lauiloa

Lauiloa cascade: ata o teuteuga lelei ma valivali

O le lauulu lauʻeleʻele faʻataʻamilomilo foliga foliga atoatoa i matagofie o aso nei. O le fulufulu la lea e aofia ai sitepu, i le va o gatasi suiga e faia, matua le vaʻaia. O le a le faʻailoga e manino i tagata uma. Ae o le a le faʻauʻuga? I lenei manatu o lona uiga o se tipi o pito o le lauulu i se tasi itu e tusa ma le metotia o sitepu. O fafine e faʻapitoa le matagofie o lauulu, e masani ona faʻaogaina lenei metotia. O se sili ona lautele laʻei. O le a ia feagai ma tamaitai o ituaiga eseese o foliga.

E matua faigofie e fausia se laulu ma se faauu cascade. E tele filifiliga mo le teuteuina o. E laʻititi le paʻu. O le mea lea, e lauiloa e le gata i talavou, ae faapea foʻi i fafine matutua. Tagata lauiloa e fiafia i lenei faʻauʻuga lauulu e iai fetu e pei o Jennifer Aniston, Jessica Alba, Angelina Jolie, Natalie Portman, Olivia Oild, Mila Jovovich. Lelei lauulu o tagata lauiloa o loʻo vaaia i luga o le faavaa o le tele glossy mekasini.

Uiga faʻauʻu "apefai"

Masani i le faauuga lata e tatau ona amata i se lisi o ona foliga:

  • O lenei lauulu 'ulu e talafeagai mo toetoe o tagata uma. Ma le faʻaeteete, e tatau ona e faʻatautaia ia te ia i na tamaʻitaʻi e laʻititi le paʻu ma le lautele o latou lauulu. O le fulufulu lauulu atonu e foliga le manaia ona o le seasea o manatu. I lenei tulaga, e sili le faia o se tamaititi faʻauʻuga i luga o le pito i luga o laina, ma le paʻu pito i lalo e mafai ona tuua mafiafia ma o o lava.
  • O se faʻauʻu faʻauʻuina e faia i luga o lauulu o eseese 'umi. O se pupuʻu lauulu lauulu o le a foliga malosi pe faʻaaloalo pe a e faʻataʻamiloina le mama. O le a ia tuuina le lauulu lau i aa. Long ma medium curls ma faʻauʻu o le a foliga vaʻaia malulu ma malamalama.
  • O lenei metotia e talafeagai mo i latou e i ai le mafiafia ulu i luga o latou ulu. O loka i aʻa o le a manifinifi manifinifi ma o le lauulu o le a foliga tutusa lelei.
  • O laei lalelei laulu e mafai ona malolo saogalemu i se vaʻaiga. E talafeagai mo galugalu curls. O teine ​​laititi e tatau ona filifilia se isi ituaiga o lauulu.
  • A faʻavasega, ituaiga eseese o faʻamamaina, blonding, ma valivali foliga foliga chic ma stylish.

Faʻavae metotia faʻatinoina

O fugalaʻau manaia ma se puipuia e mafai ona faia e faʻaaogaina ai metotia nei:

  1. Vavaeese mafiafia. Tipiina i latou, toso i latou i luga. I lenei tulaga, o le matai faia se faʻalauiloa i se faʻasologa faʻapitoa manoa, lea e tuua ai i luga o le ogatotonu o le ulu poʻo tua o le ulu. O lenei aafiaga e fesoasoani i le ausia o se matagofie ata.
  2. Tipi ese manoa i le faʻaaoga faʻavae vavaeina. E toso e le tagata fai mea pipi ma fai se laina tipi, e taulai atu i le lautele o le ulu. E mafai e tipiʻesea manoa i le itu taumatau ma lalo o le maai. O le tau taua e fuafua e le manaʻoga o le tikeri o le faʻauʻuga.
  3. Sulu faʻateleina le toso toso o taʻitasi sosoʻo mulimuli ane. I le pepa mulimuli, o lenei itu e tatau ona 90 tikeri. E aliali mai i se laina sili ona lemu ma puaa tipi.
  4. Faia se tutusa faʻauʻuga pe faʻasolosolo faateleina i le pito i tua o le ulu. Masalo o se faateleina i malumalu. Faʻafetai i lenei mea ua faia le "apefai" o foliga eseese.

Faauuina Short Cascade

"Faigofie lele o faasitepu" mo pulu pupuu foliga foliga sili ona matagofie. E masani lava o se faʻamalosi ma le tonu filifiliga. Lelei lava, o se laʻei fulufulu pei o asymmetry auai iinei. O se sitaili foliga tutusa e mautinoa lava e mafai ona iloga ai lona faletua mai le motu o tagata. Le toatele numera o teineiti fiafia i le masani kalisi ma se teisi faauu faʻauʻuga i se faʻafeiloaʻiga faʻatonuga. O le fafine fafine avea malamalama. I se faʻaopopoga, e leai ni togafiti faʻapitoa e manaʻomia mo sitaili.

Aemaise lava o le lipine mo lauulu puʻelea o le a fetaui mo tamaʻitaʻi taʻalo chubby. E taua le manatuaina o se umi umi ma se vaeluaina i le tasi itu e mafai ona vaʻaia ai ou foliga. O i latou e manaʻo e faʻatumauina lo latou matagofie ma lalelei laʻei e le tatau ona latou tipiina le pito i luga o lauulu i se taimi pupuʻu.

Tofotofo ma metotia curls

O le faʻauʻuga faʻasolosolo o lauulu laʻititi e lelei mo le galue, tamaʻitaʻi pisi soʻo. O lenei hairstyle e faigofie ona tausia. E sili ona lelei le faʻaaogaina o pito ma milo ua sosolo ese atu ma le uʻamea.

O le umi o le umi lauulu e sala atoa lona umi, amata i le pito i luga o le ulu. O lenei metotia faʻaumatia tipi pito lelei, avatu le tele ma foliga i le lauulu. O le umi o ni manoa i le pito i tua o le ulu ua puipuia. O le mea lea, e tumau pea le avanoa e aoina mai se lauulu lauulu foliga. Medium-long gradation nana le le atoatoa o le paʻu, faʻasaʻoina le foliga o foliga. E sili le faia o se lauulu i le selu lapotopoto ma se laulu fulufulu vave i le taimi e mulumulu.

Faauuina cascade mo lauulu umi

O se teuga faʻaʻiluga mo ni uʻamea umi e vaʻaia ai le tele o lauulu e aunoa ma le puʻupuʻu. O lenei aʻafiaga e fatuina e ala i le tipiʻaina o manoa, aʻo faʻataʻalise o loʻo faʻataʻamilo ai i latou i le itu taumatau ma tuʻu le umi o vaega pito i lalo. Tagata e umi ona ufiufi mafai ona faʻaaogaina lenei metotia e maua ai se faʻataʻitaʻiga i se aafiaga. O le ua o le a avea ma swan, ma o le ata o le a sili atu le matagofie. Faʻalagolago i le manaʻo ma uiga o le laulu, a cascade faauu mafai ona faia i tulaga eseese.

I le tele o taimi, o teineiti e faia malamalama "apefai" i latou a latou lava faʻamasinoga. E toatele tagata e fiafia e tipi le umi atoa o manoa, amata mai le taliga. O nisi taimi o se gaioiga mo le laulu umi amata mai i le pito i luga. O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata e ofuina lauulu manifinifi. Curly long curls mafai foi ona faauu. Ae e sili atu le amata o sitepu mai le maualuga o taliga, a leai, o le mea na o le a curl curl ma tulai.

Bangs - o le sili sili ona teuteuina o le cascade

O se faʻauʻuga faʻauʻu ma se pa e agaʻi atu i le toetoe o tagata uma. Na o sui o le lauulu lauulu e le tatau ona tausisi i lenei metotia. "Ladder" ma bangs o le a faʻamamafaina le lauulu fausaga ma fatuina le aofaʻi. E mafai ona e faʻaogaina ituaiga nei o mea: puʻupuʻu, saʻo, uʻumi, ofuvae, faʻauʻu, faʻauʻu, tele. Afai e tipiina bangs ma faataʻitaʻi sao, o le a mafai ona ia faia lona faletua 5 tausaga laiti. Ma le faʻaopopoga, e maua ai le loloto ma faʻafiafiaina foliga, o foliga e manifinifi. E nana foi faʻafitauli vaega, pei o le maanuminumi tausaga.

Le tele o taimi, a fugalaʻau ma bangs e faia i luga o uumi ma uumi uumi. I lenei tulaga, o le tuusaʻo, faʻasaʻo filifiliga uʻamea e foliga sili ona lelei. O se manatu lelei o le mamanuina lea ma le uila uʻu. Afai e uumi le auvae, e oʻo atu i le maualuga o laugutu, ona ofu lea i le teteʻe i le tasi itu pe o le ogatotonu. O le ata lea o se lavea.

Faaputuga ma vali metotia

Laʻasaga faʻauʻu e sili ona le aoga i le tausiga. O manoa o le uumi o le umi e masani ona folasia i se lapisi selu ma se laulu fulufulu. Ae o isi tamaʻitaʻi, e taumafai e faʻataʻitaʻi ma faʻaaoga metotia nei:

  • Faasaʻo maea i se uʻamea. O lenei mea latou te maua ai foliga lelei, foliga lelei ma matagofie.
  • O pito o le ua faʻamili agai i luga i luga o le uʻamea uʻamea, ma le vaega o totoe o le lauulu e totoe tutusa.
  • O fulufulu uumi uʻumiʻalu ile galu, ma 'ie e toso faʻatasi ma se fulufulu laʻau.
  • Faʻaaoga sitaili susu, fatuina le taunuuga o le faʻatamala laititi.
  • Faʻataunuʻu vaega muamua i se tasi itu pe o le isi.
  • Ina ia faamamafaina le multilayer hairstyles faaaoga gel, solo, busa.

O le sitepu o le lauulu e sili atu ona vaʻaia pe a maeʻa le amataga lanu poʻo le valivali. Valivali faʻaaogaina o ni lua pe sili atu lanu foliga foliga faapitoa. O le faʻauʻuga faʻapaʻu ma ituaiga faʻamamafa e pei o Kalefonia, Farani, ma Venetia foliga foliga matagofie.

E sili ona lauiloa o ituaiga nei o staining: ombre, crank, balayazh. Harmonious o le a tilotilo i le faʻasolosolo o le faʻamalamalamaina o sone o tagata po o faʻasologa. E sili ona fiafia i ai o lanu lanu i luga o apaʻau. A faʻamalamalamaina e le tasi leo, e vave faʻafouina foliga. Aua le fefe i le fefe i faʻataʻitaʻiga!

Faiga masani mo le lata

Le sili foliga i foliga mo lauulu lauulu o le mama le faatamala ma naturalness. O isi e tatau ona iai le manatu e faʻaalu le teine ​​i le sili atu ma le 10 minute i le tuuina o le taʻega. Faʻafefe ma le lavelave i sitaili e faatagaina na o mo se taimi faapitoa: aso malolo po o se faʻaipoipoga.

E faapitoa le lauiloa i tupulaga talavou o se faʻauʻu faʻapolofesa mo lauulu umi. Malamalama vaivai toasled o le a faia se aafiaga sloppy. Stylists ofoina atu nei foliga felanulanuaʻi mo valivali o le ana: lilac, moli lanumoana, burgundy. O le mea saʻo i le vaitau fou o se faʻauʻuga faʻauʻu ma se faʻaʻaloʻafa i luga o le isi itu. O lenei ituaiga 'oti ulu e mafai ona teuteuina i le teuteuga muamua.

Cascade lauulu filifiliga

  • Lauulu Cascade mo Fulufulu Laulu mafai ona faia i pe e leai foi se matau.

Oti ulu, ni 'ai - O lenei o se faʻasologa masani. E le gata i lea, o le au lava ia e mafai ona eseese uumi. E foliga mataina aemaise pe a puʻupuʻu. Ina ia tuuina atu se sili atu fememeaʻi ma foliga faʻalilolilo, e sili atu le filifilia o se umi. O le isi sitaili filifiliga o vavaeina o lauulu i luga o le lauulu laulu ma se ioega foliga e fetaui tonu i soo se ituaiga foliga. I se faʻaopopoga, o le oblique bangs e mafai ona nana maia le tulimanu, faʻamamafa ai le ata faʻatusa ma le amio a lona tagata. O ia mea e mafai ona ola tutoʻatasi pe alu i totonu o le lauulu lava ia.

O ulu fulufulu ma faʻailoga: ata

O ulu fulufulu ma faʻailoga: ata

O le lauulu lava ia lava e mafai ona faia i ni eseesega eseese. I le tele o tulaga, o se lauulu fugalaʻau 2018 o loʻo faʻataʻitaʻiina ma le asymmetric "masaesae" pito. Faafetai i lenei mamanu, o le fulufulu foliga foliga matagofie. E i ai foi leisi vaega o lenei lauulu. E sili ona talafeagai mo fafine ma se lapotopoto foliga lapotopoto. I lenei tulaga, o laʻasaga e tipi malieina, e aunoa ma ni suiga taua. Faʻafetai i lenei mea, o le tamaʻitaʻi fulufulu foliga foliga lamolemole ma vaʻaia faʻalelei ia foliga.

Lauulu vali mo lauulu laulu: ata

  • Lauulu lauulu Cascadeua tele tausaga e leiloa lona aoga.

E fafaga le umi faʻau lelei, e aoga ma e le maua ai ni faigata i le taimi faʻapipiʻiina. I se tulaga lautele lauulu ulu cascade mo lauulu pupuu E faʻataunuʻuina o se sikuea, pau le eseesega o le i totonu o lenei sele 'oti, nai lo le tipiina' eseʻese, o loʻo i ai se "tipi 'uliʻau' '. Iliia fulufuluFaasologa (ata naʻo lalo lava le tusitusiga) e aliali mai faʻalenatura, lea o elongated curls matagofie le faʻamatalaina o foliga. O le umi ma le sao o le fesuiaʻiga o laʻau mafai ona eseese ma e faʻamoemoe i le manaʻomia iuga. A uma mea uma, o se laʻei fulufulu mo pupuʻu lauulu e mafai ona maua ai le tele o le pulu i luga o le lauulu poʻo le foʻia o le faʻafitauli o mea ulavale. O le pupuu lauulu foliga foliga maoaʻe ma se gaogao aafiaga.

Lauulu Cascade Rack: ata

  • Lauulu paʻu i luga o le lauulu uumi talafeagai mo na teineiti e le mafai ona vaeluaina ma lauulu umi, ae i le taimi lava e tasi miti o le suia o latou foliga.

Lauulu paʻu i luga o le lauulu uumi sui ai se fesuiaʻi malie mai le pale i le faʻaputu. Tamaitai chubby ofuina talafeagai asimetric 'au. O teineiti e foliga ova foliga e mafai foi ona latou teʻena pe faia se mea puʻupuʻu, lea ua taʻua nei o mega lauiloa. O i latou e fiafia i mea faʻapitoa e mafai ona faʻataʻitaʻiina se matata e amata mai i le pito o le isu poʻo le auvae. Ina ia mafai ona vaʻaia faʻateleina le tele, o le lauulu e mafai ona vaeluaina faʻapea. O le isi filifiliga mo se cascading haircut o le Italia haircut, lea e tutusa i le faiga, ae o lo oi ai nisi foliga.

Natura mafaufau e mafai ona tofoina sina laititi le faʻatamala. Ina ia faia lenei, oe manaʻomia mousse. E fulufulua, laititi le paʻepaʻe o lauulu e foliga foliga mālie ma faʻafiafiaina.

O ulu lauulu mo le laulu uumi: ata

  • Oti ulu e leai ni 'ie faamamafa atoatoa le oval saʻo o le mata.

O le faʻasologa e mafai ona faia i pito. I se tulaga lautele, o le masaniga mo se taʻaloga e aunoa ma le au faʻailoaina na faʻalauiloa mai e le tamaʻitaʻi fai pese Hollywood o Jennifer Aniston, e masani lava ona aliali mai i luga o le lau e toetoe lava a tutusa le laulu e tasi. O le faʻataʻamilomilo e aunoa ma ni pu e faʻataʻitaʻiina i ni sitaili se tolu: faʻauʻuga, "motusia" fautuaga, ma faʻamatagofie.

Lauulu paʻu e aunoa ma ni pu: ata

  • Lauulu lauulu Cascade faia i lauulu pupuu.

E fesoasoani i le faʻatulagaina o le mea e taʻu o le "pulou", o lona galuega o le faia lea o le sopo lelei mai le nape i le ua. O lenei metotia faʻataga oe e aumaia le foliga o le ulu latalata i le lelei. Aemaise lava o se laulu lulu o le a apili ia i latou e laititi teisi nape. O le palealii puʻupuʻu e manaia foi i le faʻatagaina oe e faʻaalia ata lanu.

O ulu fulufulu ma se puʻupuʻu pito i luga: ata

O ai le lauulu 'ulu mo?

O le cascade o se tasi o le tele o filifiliga lauulu e alu i le toetoe o fafine uma e aunoa ma se faʻatagaina. Curls framing the face mafai ona fetuunai foliga o foliga, faʻapea foi le faamaluluina o ona foliga. O se fulufulu mata e foliga sili ona lelei ile foliga oval. Tagata e ona le lautele o alafau e mafai ona nana i latou i ufiufi. Mo foliga atoa pe lapopoa - o se lata e aunoa ma ni mea e na o le mea e te manaʻomia.

Styling lauulu ulu cascade

E le manaʻomia ni lauulu faʻapipiʻi tomai lelei. E mafai ona faʻalelei lou laulu i le fale. Ina ia mafai ai ona taʻaʻalo ma lauulu sili ona manaia, e tatau ona e faʻaofuina oe lava i se selu, fulufulu ma mea teuteu mea.

O se tasi o mea sili ona faigofie o fulufulu ma lalelei lauulu. E sili lea vavaeina o lauulu mo foliga lapotopoto. Pau mea o le a manaʻomia e fai: fufulu ma faʻamago lou lauulu, selu ma toso mai i fafo ma le laʻau faʻapitoa (uʻamea).

Lauulu Cascade: lauulu sao (ata)

O teine ​​laulu uumi, e mafai ona mimilo pito i totonu.

O se lauulu laulu e foliga sili faasologa i luga o le lauulu lauulu. O le faʻagasologa o lenei faʻapipiʻi e matua faigofie ma e le sili atu ma le luasefulu minute. Mo filifiliga i aso uma, e te manaʻomia mousse, solo ma se laulu. O lauulu malulu e faʻamago ma se laulu vela ma se faʻatonuga mai aʻa. Ua avatua i tamatamailima foliga talafeagai. Wax poʻo le musse faʻalelei ia motumotu. O sitaili na mafai ona faʻaopoopo i mea faʻapena. Afai e te faia se itu itu, ona i lenei faʻaaliga, e mafai ona faʻaaoga le cascade o se lauulu mo se foliga lapotopoto.

Lauulu paʻu cascade mo lauulu lauulu: ata

Lauulu Cascade mo Fulu Lelei faatagaina oe e faʻaopopo le laupepa vaaia. Fuafua i le ata filifilia, styling mafai ona faatino i ni tele eseʻesega. E sili ona lauiloa o le mimilo o pito i fafo pe totonu.

Tuʻu lauulu 'ulu: curling pito i fafo (ata)

Styling lauulu ulu cascade: lauulu selu i tua (ata)

Styling lauulu ulu cascade: lauulu faataatia i lona itu (ata)

Styling lauulu ulu cascade: malamalama curls (ata)

Hairstyle Cascade: lulu lauulu ma curls (ata)

Valiina o lauulu ulu cascade

Faailoaina o se lauulu lauulu faʻatagaina oe e faʻaliliuina lauulu lauulu lanu ma fatuina le faʻailoga o matagofie lofituina. Ole mama monotonous ua suia e le matagofie male maoaʻe o lona faʻamatalaina o le ata sili atu catchy ma matagofie.

Faailoaina o le lauulu ulu cascade: ata

Faailoaina o le lauulu ulu cascade: ata

Ombre lauulu tipi mafai ona fai e faʻaaogaina le tele o lanu. I lenei tulaga, o aʻa e tumau o se paolo masani, lea e suia e se paʻepaʻe paʻepaʻe, ma lanu susulu faʻaogaina ua faʻamau i pito. Creative lanu o le lauulu lauulu faia sili atu manaia.

Ombre haircut cascade: ata

Ombre haircut cascade: ata

Valivali lauulu ulu cascade: ata

Valivali lauulu ulu cascade: ata

Lauulu paʻu: ata

Afai e te fiafia i se lauulu lauulu, ona matou ofoina atu lea o oe e filifili le sili lelei filifiliga mo oe lava. Ma o le matou aoina o ata o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

Fulufulu Cascade, brunettes: ata.

Lauulu cascade, blondes and light blonde girls: se ata.

Lauulu paʻu, mumu ma enaena lauulu: ata.

Lauulu Cascade: ata.

Fulufulu Cascade, brunettes: ata.

Lauulu paʻu: ata.

Fulufulu Cascade, brunettes: ata.

Lauulu cascade, blondes and light blonde girls: se ata.

Lauulu cascade, blondes and light blonde girls: se ata.

Lauulu cascade, blondes and light blonde girls: se ata.

O ai e manaʻomia lenei lauulu?

E tatau ona maitau i le taimi nei, e leʻo lauulu uma e mafai ona mauaina le sili atu. Naʻo se tufuga tomai faʻagaioia e tatau ona faʻataʻuina se lauulu 'ulu. Muamua lava, o le a faapuupuuina ia pito i luga 'ai (i le fusi ma malumalu). I le taimi lava lea e tasi, o le umi e tatau ona tutusa ma foliga lelei, teuteu lelei.

A faia se lata, e leai se mea e te manaʻo e faʻapipiʻi nofoaga e suia ai le umi. I se isi itu, o se matai ua iai lona tomai, o le a ia faʻamamafaina faʻapitoa ia ituaiga.

O nisi taimi o suiga pupula e faia faʻapitoa i pito o le lauulu. O lenei metotia e fetaui lelei mo le amataga kalama. Faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻaopoopoga "cascade" faʻataʻitaʻiga, o lona tagata e ona le maua o le faʻailoga o le māmā ma airiness i le faataatitia. Afai e leai lava ni tipi i le fulufulu, tele faʻamalosi ese, ma faigofie ma faʻaalia foliga.

Ae i luga o lauulu umi, o le cascade foliga sili ona manaia. O se taunuuga, o le lauulu foliga mai sili matagofie teuteuina. A maeʻa ona fufuluina ia curls ma faʻamago ma se fulufulu, e te le tau popole i le lavelaveina sitaili.

Afai tatou te talanoa e uiga i le ituaiga mata, ona vaʻaia lea o le lauulu 'ulu e fetaui lelei i soʻo se tasi. I le faatinoina lelei, ua taulai i mata o le teine, nana nisi o mea sese i ona foliga.

O lea, mo tagata e ona le oval ma matua umi foliga, o le faʻataʻamilomilo o le a fesoasoani vaʻaia faʻaopopo faʻaopopo le leiloa tusi i itu ma paleni ona vaega. Afai e i ai se manaʻoga e tosina ese le mafaufau mai soʻo se faʻaletonu poʻo le ufiufi o alafau iloga, e tatau ona e filifilia mo oe lava se filifiliga tipi e faʻaigoaina o le "ragged cascade."

O se faʻauʻuga faʻauʻu e atoatoa mo se vaʻai vaʻaia mai lalo. O le mea taua o le faʻamautinoaina o le faʻauʻuga e muta teisi aʻe i luga o le auvae laina.

O ai e manaʻomia se lauulu lauulu

E pei ona taʻua i luga, o le lauulu lauulu lauulu e lautele ma e talafeagai mo soʻo se mafiafia ma le umi o le lauulu. O le au puʻupuʻu o le a foliga sili atu ona olaola ma savili, ma o mea uumi o le a avea ma sili atu le manaia. By the way, e mafai ona e filifilia se lata ane mo teineiti ma lauulu lauulu. O se lauulu 'ulu o le a latou maua ai foliga sili ona lelei ma foliga saʻo. Ae afai e te malo tele pe malo lou ulu, ona e sili atu lea o le faia o le mea ua taʻua o le "aisa cascade." O lona uiga, o le umi o le laulu e tatau ona tumau tutusa, ma avatu i 'aʻai se' foliga 'ofu'. O lenei filifiliga e le sili atu le matagofie nai lo le faʻataʻamilosaga masani.

Cascade mo lauulu pupuu

E sili atu le vaʻaia o le tagata i lona lauulu puʻupuʻu. Ina ia ausia lenei mea, e tatau ona e tipi le laulu i le umi atoa, ae le naʻo luga o le pale. Ae e te leʻi alu i le teine ​​fulufulu, matou te fautuaina oe e teu i lau telefoni pe lolomi ni nai lauulu filifiliga filifiliga e te fiafia i ai. Lenei fesoasoani le faʻamatalaina saʻo mea e te manaʻo e vaʻai i ai o se faʻaiuga.

O se lauulu 'ulu e fetaui lelei mo faʻailoga. E avatu ai le faʻatusa i se isi tulaga faʻapitoa, ma faʻataga ai foʻi oe e fatuina filifiliga teuteu manaia. O pulu pupuu e sili ona fetaui mo pupuʻu pupuʻu, lea e mafai ona saʻo pe faʻaʻuluʻulu. I le ala, o se sasa sao e mafai ona viliina ina ia foliga pito toe saeia. Ole tele o faʻataʻitaʻiga o le ala mo lauulu puʻupuʻu o loʻo faʻailoa atu i lalo.

Cascade mo le lauulu lauulu umi

Medium umi lauulu e sili mo le fatuina o se matagofie ata. Le sili ona talafeagai o se lauulu-tele laʻasaga. O lona uiga, e tatau ona e amata tipi lauulu mai le maualuga o taliga ma faʻasolosolo malie i pito o le lauulu. O le metotia lea e faʻatagaina oe e tuʻuina atu i lou lauulu se mea manaia, foliga ma le lapoʻa i aʻa. A o le bangs, e le manaʻomia ona fai pe a e le manaʻo. Ae o le aulelei matagofie i le itu pe o luga o le a faia ai lau lauulu e sili atu ona matagofie.

Cascade mo lauulu uumi

O fulufulu uumi e faʻailoaina o se mea sili ona faigata, aua latou te manaʻomia ni tausiga faʻapitoa e faʻatumauina ai le matagofie ma le lelei. E le toʻatele e faia lenei. Ae afai e te le manaʻo e suia tele le umi o lou lauulu, ona sili lea o se tali o se lauulu vavae. O le mea lea, o le lauulu o le a sologa lelei lemu mai pupuu i luga i le umi i pito. E masani lava, o sea fulufulu i luga o le uumi uumi e fenumiai ma le "apefai". Ae le avea lena ma mea e le aulelei tele.

Cascade mo lauulu lauulu

Masini lauulu, e tusa lava pe o le a lona umi, e masani ona foliga lemu ma e le teuteuina lelei. E tele taimi e le manatu ai e le faʻaeteete i ai teine. Talu ai o le fausaga e matua poropole, ma o le lauulu lava ia e tele, e fusifusia pea. Lenei o le mea e faia i latou i fafo atu e le matagofie ma maualuga maualuga. Afai oe fetaiai ma se faʻafitauli faapena, o se lauulu lauulu cascade o le sili sili ona lelei fofo. O se fulufulu faʻataʻitaʻi tomai o le a fuafua le itu o loʻo tupu ai lauulu ma o le a mafai ona filifili saʻo le umi saʻo ma foliga mo lau lauulu.

Volumous, lush curls foliga sili agamalu ma i le taimi lava e tasi feminoa. O se lauulu lauulu e avatu ia i latou le foliga saʻo.

Fiafia asymmetric cascade 2017

Asymmetry masani ona faʻaaogaina i le tele o lauulu 'oti, ma o le cascade e leai se faʻatagaina. Stylists, i le isi itu, faʻamamafaina o le faʻaaogaina o le asymmetry, o oe e mafai ona suia le foliga o foliga ma aveese eseʻese le atoatoa i foliga vaaia. E faʻatagaina foi oe ona fai ni ata pupula ma le maoaʻe. I soo se tulaga, e tatau ona e filifilia le umi o le lauulu ma lona sitaili, ma mafaufau i le lelei o le lauulu, le ituaiga o foliga, faapea foi ma le tuputupu ae ma foliga. O nei mea uma o le a fesoasoani ia te oe e filifili le filifiliga lelei mo oe.

Faauuina Cascade 2017

E le pei o se ata ua saeia, o se faauʻuga faʻataʻitaʻiga e tatau ona i ai se faʻailoga manino o le saʻo pepa, lea o nisi taimi e mafai ona pei o se pulou. Ina ia faia lenei mea, o le pale o le ulu ua tipi puʻupuʻu lava, ona i ai lea o se suiga i umi uumi. I soo se tulaga, o le mea taua o le sologa lelei o le lauulu umi. O lea ituaiga laʻei tipi e talafeagai mo teineiti e iai le laulu malulu, aua e faʻafaigofie ai le laulu. Ae mo i latou e le lava lau manifinifi lauulu, e aoga lava le filifilia o se isi ituaiga o cascade.

Ae mo le faʻataʻitaʻia o le faʻauʻuga faʻauʻu, e aofia ai i le mimilo o pito ma se lapisi pulumu i le taimi e faʻamago ai lauulu. Lenei o le a latou maua ai le tulaga saʻo na filifilia i le taimi o le lauulu.

Faʻataʻitaʻi ma 'au

Le sili ona lauiloa o le cascade aunoa bangs, talu ai o le lauulu lava ia e foliga mai e sili ona manaia. Ae o le 2017, e fautuaina e stylists le taumafai e fai se ituaiga, e pei o le tipi o faʻailoga. E le gata i lea, o le faiga e mafai ona matua leai, talu ai o le lauulu lauulu e matua lautele lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu mafiafia, e fetaui lelei mo teineiti e foliga o latou foliga. Ae o tagata e ona se foliga faataamilo foliga e tatau ona filifili se pa mimilo, lea e mafai ona vaʻaia umi le umi.

O le ata ma le mea e saeia ma le lauulu lauulu foliga foliga sili atu agamalu ma alofa.

O le cascade o se tulaga ese lauulu, ma le fesoasoani e mafai ai e oe e le gata faafouina lau lauulu laʻititi, ae faʻafuasei suia lou tagata. Taumafai, faataʻitaʻi ma aua le fefe i suiga, aua o le tautotogo o le taimi sili lea mo lenei!

Mafuaʻaga e filifili matou

  • Atinaʻe: o le faʻaputuga ala moʻo ai e talafeagai mo ituaiga uma (foliga) o foliga, ma lagolagoina foʻi soʻo se laulu fausaga (faʻasaʻo, galugalu, galugalu).
  • Eseese: o le a talafeagai uma i le kalapu ma i le faigaluega siosiomaga.
  • Lelei o le pepa: lauulu e maua ai se isi laupepa ma le mama, latou te foliga mai e mafiafia.
  • Faigofie sitaili: laititi mea faigaluega pusa: fulufulu tagata, pulumu, uʻamea poʻo curler.
  • E mafai ona mimiloina manoa ua teuteuina i lenei auala, i totonu ma fafo, ma e oʻo foʻi ina tuʻufaʻatasia - puupuu i totonu ma umi fafo.

Ata Cascade

I totonu o le ata - o se lauulu 'ulu i se sitaili o le grunge (malamalama i le faʻasolosolo).

  • Afai tatou te fuafua e tupu lauulu, ona le talafeagai lea o lenei laulu. Ina ia tutusa le umi tatou te manaʻomia tele le tele o taimi.
  • O se gaioiga ma se olaga galue malosi e mafai ona fesoasoani tele, aua o le lauulu o le a oso pea i luga o foliga.
  • O ulu e le talafeagai mo lauulu ua faʻaleagaina, aua e naʻo le faʻamamafaina ai le faʻafitauli.
  • O lauulu o le a masani ona fetuunai ina ia tumau lelei.
  • E taua le sailia o se fulufulu lelei. Matou te faʻamoemoeina naʻo le matai o loʻo latou mautinoa 100%.
  • O teineiti e mamafa lauulu ma e masani lava ona mafiafia lauulu e le fautuaina i lenei ituaiga lauulu, talu ai e mafai ona e alu mamao tele ma le matagofie. Ma lauulu lauulu ma lenei foliga o le a foliga masani ma faigofie.

O le lata ile lauulu lauulu foliga foliga manuia tele.

Muamua, taumafai e faʻapipiʻi lau ata ma vaʻai pe faʻapefea ona foliga lenei tino 'oti ia oe

O se polofesa lauulu lauulu filifiliga tautua mo a tatou tagata lesitala e matua leai se totogi

Tausi lelei le lauulu lauulu

O se faʻataʻitaʻiga masani o se tali lelei pe a tatou mananaʻo e avatu i le lauulu foliga faʻaali. Ae ui i lea, o se laʻulu fulufulu pei o isi mea e aofia ai le tausiga lelei.

Gauai atu! Afai o le pito o le lauulu e faʻaleagaina ma vaeluaina vavaeʻese mai le sitaili, o le laulu laei o le a foliga vaʻaia ma faʻaleagaina o tatou foliga.

Faigofie, ae aoga aoga tausiga.

  • Mo le fufuluina o matou lauulu matou te faʻaaogaina naʻo sulu e leai se silicone, ma a maeʻa ona matou faʻaaogaina lea o se palu susu. O lenei le a sefe le lauulu mai overdrying.
  • Matou te faʻaaogaina se poto masani mo le tele. Matou te sapasapaia i luga o susu susu i aa, ma faʻamago faʻapitoa i le malulu ea.
  • Afai e saʻo le lauulu, mago i se fulufulu ma se mea faʻasoasoaina. O lona tau e sili atu taugata, ae e aoga tele curls.

Fai lauulu

O le faiga o le folaina o le folaina lauulu lauulu.

E leʻo se mea e manaʻomia le alu i le salon i taimi uma e te teuteu ai lou laulu matagofie, e mafai ona tatou faia ei tatou lava.

  • E mafai ona e aoina lauulu i totonu o le moʻomaga poʻo se fusi. I le taimi lava lea e tasi, o mea e faʻapuupuuinaʻesea o le a seʻe mai i le lauulu, ma maua ai le foliga aulelei, laititi le faʻatamala.
  • E faigofie lava ile sitaili i aso uma - matou te manaʻomia se lauulu fulufulu. Fufulu lauulu, ona mago lea, ulu i lalo.
  • O pito o manoa o le a faʻamautu i se gel ma afifi i totonu - mo le matagofie, pe fafo - mo le faigofie.
  • Mo sauniga masani, o le a tatou taotoina le lauulu lauulu i le fesoasoani a fufuluina (lapotopoto pulumu). Matou te tufatufaina le fulu i le umi atoa o mama susulu uaea, a maeʻa ona matou faʻamago lea e ala i le tosoina ma le fufuluina. Faʻapipiʻi pito i totonu, matou te mauaina se isi voluma.

Faufautua! E mafai ona e faia ni curls ma curlers poʻo tongs e faʻamaeʻaina la matou faʻafiafiaga masani. Ma o le faʻafitauli tuai (faʻasaʻo ma se uʻamea) o le a avatua i lauulu le susulu, ma tatou sina faigata.

Ituaiga o Cascades

Laasaga o le fausiaina o se folasi lata.

Ona o lona lauiloa tele, o le lauulu lauulu cascade ua atiae le tele o fesuiaiga.

  • Faauu: o la e i ai lauulu faapuupuuina mai luga, lea matou te o atu i lalo. Faaputuga o umi eseese faʻatulagaina suamalie poʻo le lamolemole suiga, i lona uiga o se faʻasologa. O lenei ituaiga ua manatu o se mea masani.
  • Faalua: o iinei tatou te faia ni ie i luga o le ulu atoa. O le iʻuga, matou te maitauina e le gata i manulele paʻu lalagaina o foliga, ae o se laʻasaga matagofie i le umi atoa o le lauulu. Ona o bangs eseese, tatou atoatoa fetuunai le foliga o foliga.
  • Apefai. O loʻo malamalama lautele tagata i le mataupu o le "apefai", ma e toatele e nana i le masani masani. O le uiga ese o lenei, o manoa o tipi na o itu uma i mata.

Eseese faʻasologa o foliga.

  • Manamalie: Ona o le faʻamaloloina poʻo se numera tele o faʻaputuga, suiga e seasea vaʻaia. Ae ui i lea, o le aotelega o le matagofie ma le mama.
  • Manava: i lenei ituaiga suiga e mafai ona matauina. O lenei filifiliga e maʻai, tele-vaega, ma fatuina se foliga faʻamalosi.

O le avea ma lauiloa i le ogatotonu o le seneturi talu ai, ua mausali le ulu atu i le lisi o lauulu sili ona lauiloa. O se fulufulu lauulu e masani ona faigofie e filifili ai le fesuiaiga saʻo mo toetoe lava o soʻo se ituaiga foliga.

O le iʻuga e manaia tele: lauulu mamafa maua le palasitika ma le mālie, aʻo lauulu manifinifi foliga sili atu le mafiafia ma mafiafia - o nei mea uma faʻafetai i se faʻapitoa faʻapitoa lea e faʻasolosolo malie atu le umi o faʻasologa mai le pito i luga agai i lalo. I lenei tulaga, o le eseʻesega o le umi e mafai ona matua maʻai ma tau le iloa.

E mafai ona matou mauaina nisi faʻamatalaga mai le vitio i lenei tusitusiga.

Cascade mo lauulu lauulu ma se paʻo sao

E le tele o tagata e mafai ona gafatia se tau e aunoa ma le pa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona i ai ou foliga atoatoa i itu uma. Ma o faʻailoga e faʻatagaina oe e faʻasaʻo se tasi poʻo se isi o ona vaivaiga.

Afai tatou te talanoa e uiga i se sasa sao, ona tatau lea ona filifilia mo i latou e faʻalauteleina foliga foliga.

O le paʻu mafiafia mafiafia, lea e taʻua foi o le Farani, o le a vaʻaia foliga o puʻupuʻu, ma i le taimi lava e tasi nana ai maanuminumi i le muaulu, tosina mai mata.

Cascade mo lauulu lauulu ma se faʻapipiʻi au

E tele filifiliga mo faʻataʻavale bangs: o isi e selu i le tasi itu, o isi e uumi i le tulaga o le paʻu alafau, o isi e matua uumi lava ma moni lava ona pupuni foliga, o le mafuaʻaga lea e taʻua ai o "ie puipui", o le lona fa e vaevaeina i le ogatotonu ma e taoto i le tulaga o ni autafa faataʻavale lua i itu e lua.

O le lauulu lauʻeleʻele Cascade e lautele - e fetaui lelei i lauulu o soʻo se umi, ma i luga o le umi o le lauulu, o le a foliga mai atoatoa lelei, natia sese ma faʻamamafa lelei

I se tulaga lautele, o soʻo se mea faʻapipiʻi e nana ai se vaega tele o le foliga, faʻaalia manino mai. Ua fautuaina le faʻataʻamilomilo o paʻu mo i latou e lapotopoto alafau, pipiʻi alafau, a foliga le faʻapitoa.

O le mea na saeia 'ai ma teuteu le lauulu e sili ona faʻatulagaina ma soʻona faʻaalia.

Lauulu Cascade mo lauulu feololo

E pei ona faʻaalia le igoa, o le faʻaputuga o se tuʻufaʻatasiga o lau lauulu lauiloa e lua.

E faʻavae i luga o le bob haircut, o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina ai le faʻauʻuga auala, o le faʻaiuga lea na maua ai le apefai i luga o le bob poʻo le faga tutusa.

Kare cascade ua faia i faʻailoga, e aunoa ma ni mea faʻapaʻu, ma le sasaʻo ma saeia ni mataʻitusi, lamolemole ma faʻauʻuina le faʻauʻuga.

Lauulu Bob Bob Cascade mo lauulu feololo

I se faʻaopopoga, o loʻo iai se eseʻesega o le pusa talatala e taʻua o le bob - o le lauulu e sipi faʻasolo mai tua ina ia iloa ai le ua. O lenei filifiliga oti 'ulu o le a faʻaalia atili foliga vaʻaia, ma o le a faia ni nai tausaga mai le matua.

Gauai atu! O le bob cascade lauulu lauulu o loʻo i ai uma i totonu o le faʻavae tuʻusaʻo ma faʻaʻuma pito i luma e maua ai le foliga faʻapitoa foliga.

Faauu (ragged) cascade luga lauulu lauulu

O se faʻauʻuga pe o le motusia ua leva ona avea ma sili ona manaia. E iloga e ni fulufulu le tutusa, o se eseesega iloga i le uumi, o nisi le faʻatamala o le lauulu.

Sili ona talafeagai mo teineiti talavou, fesoasoani ia latou faia se faʻamalosi foliga. E masani lava pe a faʻataʻamilomilo se faʻataʻamilomilo faʻatasi ma ata o loʻo tamoʻe i le faiga a le kalapu.

Feololo le umi tulaga lua tipi

I lenei lauulu 'oti, e lua vaega o loʻo vaʻaia, e tofu uma lava faʻasolosolo. I le pito i luma, o le tino oti e foliga pei o se pupuʻu puʻupuʻu lauulu, ma afai e te tilotilo i le pito i tua, e foliga mai e umi tele, ona o le i ai o le "fusi".

E avatua le faʻaopopoga le mamafa i le pito i luga o laulu, ao puipuia le umi o le laulu. O lenei lauulu 'ulu e manaʻomia le masani ai ma faʻaeteete, ina ia le ofi i fafine pisi tele.

Long cascade mo lauulu feololo

O se vaʻaiga faʻapitoa o le lauulu, lea e vaʻaia sili ona lelei ile laʻitiiti migimigi, i lea tulaga e le manaʻomia ai le sitaili faʻapitoa.

I le pito i luga o le ulu, o lauulu e masani lava ona le tipi tele ma amata amata ona vavae mai le ogatotonu o le ulu pe sili atu foi latalata i le pito. E sili le foliga lelei o le laina, ma se uumi umi.

Cascade mo lauulu manifinifi o le umi

O le cascade o se tasi o na manumalo i lauulu oti lea e suia moni laulu lauulu.

Stylists fautuaina malosi se ala mo i latou oe, ona o le manifinifi laulu, e le lava le tele o latou lauulu.

Ona o le mea moni o le pito i luga o lauulu vavaeeseina, latou faigofie ma sili atu ona faigofie i le tusiina ituaiga, ma o nisi taimi latou te taoto na o latou ia latou te le manaʻomia le faataatitia.

Feololo Umi Curly Hair Cascade

O le faʻafitauli i le laʻau faʻapitoa, aemaise lava le mafiafia o le lauulu o le mafuaʻaga o le laulu e latalata tele i le ulu, ma tele pupula i pito. E aliali mai se ituaiga o tafatolu.

Cascading haircuts na ona faʻatagaina oe e aveese le sili atu o le voluma i pito, ma i le pito i luga, i le pito i luga, faʻaopopo. O se sili lelei filifiliga mo tagata e ana le ogatotonu ma lapoʻa tetele.

Cascade maualuga luga luga o lauulu ata

O le faʻamamaina o le a tuʻuina atu ai se sili atu tele ma le matagofie matagofie i se lauulu laʻei. E vaʻai manaia ile lauulu saʻo ma le migimigi.

Valivali i luga o le lata e faia i ni manoa laiti i le herringbone metotia, ma tafatolu i luga o tulaga faʻaletino.

Ombre luga o se ata o le umi ata

O le filifiliga o valiina "ombre" e masani ona faia tonu mo le tipiina o se ala. O le metotia o se sologa lelei fesuiaiga mai le tasi lanu i le isi.

E mafai le filifiliga pe a mou malie le lanu masani ile pito pe a pa'ū atoa le paolo ole laulu.

O le filifiliga muamua e sili ona agamalu, aua e leai se aʻafiaga i manatu. O le filifiliga lona lua, pei o le faʻafoi le ombre, e tali tutusa ma le masani ai ninii. Ae o le taunuuga e mataina.

Faʻafefea ona fai se lata i luga o le lauulu laʻitiiti - faʻataʻitaʻiina se ana

I le teuteuina o se lauulu lauulu, e le tele se taimi. O le filifiliga laulau i aso uma e faigofie lava: e te manaʻomia se fulufulu selu, selu, sina gel poʻo se pulu. Ua mago le lauulu, ona faʻaaoga lea o se gel poʻo se pulu i pito, e maua ai se sitaili faʻataʻotoina.

O le faʻapipiʻi ma pito o totonu i totonu e fetaui lelei foliga ile mata faatafafa ma sikuea foliga. E faʻatinoina faʻaaogaina se pulumu lapotopoto. Selu le lauulu i totonu, mimilo teisi, ma i le taimi lava e tasi ua mago i se vevela lauulu.

Afai e te faʻataʻapeina le vasa i luga o curlers, oe maua se faʻafiafiaina faʻalelei, lea e talafeagai mo se tafaoga faamasani po o se maliega mea na tupu.

O manoa faʻavae faʻatasi ma se uʻamea o le a faʻaalia ai le vevesi i foliga ma e sili le tuʻufaʻatasia ma se suti pisinisi.

Lauulu mo se lata mai o le umi

E le gata le faʻatapulaʻaina ole laʻititi i filifiliga mo le faʻafoeina o se lauulu ulu. Feololo le umi o lauulu e mafai ona faʻaputuputu i se laʻau faʻamanatuga. O lenei fulufulu ua faia e pei o lenei:

  1. Lauulu curls faʻaaogaina se uʻamea uʻamea i totonu o curls tetele, amata mai le pito i lalo itu. Ua aveeseina le pito i luga ma 'ulu.
  2. Ma faasolosolo agai i luga o le ulu. Curl atoa le tele o lauulu.
  3. O lauulu i luga e selu e selu.
  4. O le vaega pito i luga o lauulu e aoina ma tui teisi ifo teisi i lalo ole pale, faʻatupuina le voluma. O le loka i luga o foliga e leai se totogi.
  5. E lua ni fasi itu eseʻese ua aveese mai le mata, nonoa faʻatasi ma se fusipaʻu i le pito i tua, ae aua le toso ese - o le uluaʻi siʻi lea. Mai le lauulu i lalo ifo, fai se lua siusiu. Faʻasolo i le va o le pito i tua o le ulu ma se fusipau e faʻamau ai le muaʻi ulu. Curls fluff, comb, pin, pe a talafeagai, le iloa.

I se tulaga lautele, o loʻo i ai le faʻaputuga e mafai ai ona e faia ni filifiliga eseese o le tail: faatasi ai ma aunoa ma le solofanua, maualuga ma maualalo.

Ituaiga uma o fili, lauulu mai mea e pei e le nana ai le matagofie o lauulu pa'ū foliga foliga sili. Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le maʻa-toʻa poʻo le pale-pale, o loʻo tamoe tutusa i le vaʻa vaʻalele.

Aulelei ma foliga faʻaali mo lauulu laulu. Ata

I le filifilia o se ala, e mautinoa e te leiloa pe a e manaʻo e faʻaopopo le tele o lauulu ma nana le le atoatoa foliga. I lenei lauulu 'oti, e faigofie ona foliga sili atu, tusa lava pe mafai ona tuʻu ese ni nai minute mo le teuteuina.

Faʻaoga ata vitio

O le lauulu lauulu mo le lauulu laulu e masani lava i faiga! Nuances o faatinoga mai le stylist:

O le tekonolosi mo le faia o se lalelei laʻei (cascade) luga o lauulu laititi:

Lolomiina o ulu mo lauulu laulu

O le lauulu lauʻeleʻele foliga foliga lelei i lauulu o soʻo se umi, e aofia ai le averesi umi. Ina ia mafai ona maua le telega i lauulu vaivai, e tatau ona faʻataʻitaʻia ma le faaeteete.

E le tele le taimi e fai ai se ata ole laulu e feololo le laulu.

Lauulu lauulu Cascade

Filifili teine ​​teine ​​filifilia se lauulu lauulu mo lauulu pupuu. Se mea e pei o se pixie ma le le faʻaletonuʻa. O lenei ituaiga e lelei mo teine ​​talavou.

Ole puʻupuʻu puʻupuʻu o le filifiliga sili lea mo i latou e leai se taimi ile taeao ile umi o sitaili. Tau lava lou laulu ma se laulu vavae ma selu.

Lisi lauulu fautuaina e teine ​​mo lauulu laulu. I curls e le maua i le maualuga, o se lauulu 'ulu vavae o le a faʻaopopoina le taua tele.

Lolomiina o lauulu mo le laulu uumi

Tagata e ona uumi uumi pei o se laʻua lauulu o le a faʻaopopo le multilayer. O le lata e le gata e aoga mo le tele o vaitau, ae e lautele foi, e fetaui ma soʻo se ituaiga foliga.

O le lauulu e matua faigofie lava i sitaili. Afai e iai sau tafaoga faamasaniga faʻamomosi, faʻaagi lau faʻataʻoto, laulu e faʻafetaui i se uʻamea e talafeagai mo le filifiliga i aso uma.

O 'oti ulu i luga o le laulu uʻumi ma ni mea faʻapaʻu

O se lauulu lauulu laʻititi e fetaui lelei ma le pa. O se lauulu lauulu cascade ma le aʻo le pa ua foliga e matua sologa lelei. Ae e mafai ona e faia se fiafia i le fulufulu mata, iinei, pei ona latou fai mai, o se mataupu o le tofo.

O se lauulu lauulu foliga foliga lelei ma matua uma lava ituaiga ituaiga. Ole mea tonu sao, sao e fetaui lelei mo tagata taʻitoʻatasi ma se foliga foliga 'umi.

Mo tagata ei ai se foliga lapotopoto foliga, sili atu talafeagai le pu le faʻatauaʻi ata, ona o lea ua matala teisi foliga.

Asymmetric Cascading Lauulu

Asymmetric cascade mafai ona suia atoa le foliga mai, o tufuga tomai o le a faigofie ona nana uma le atoatoa o le faʻaogaina e faʻaaoga ai lenei filifiliga mo lauulu. E leai se mea e masani ai ona laʻei fulufulu faʻapitoa i aso nei ma faʻaali le teine ​​foliga ese.

A filifilia ia lauulu, o le tele o le tino e tatau ona amanaia.

Lauulu Cascade mo lauulu lauulu

Curly curls ia i latou lava e sili ona matagofie. E tele teineiti ma lalagaina o latou lauulu e manaʻo tele latou ulu e mimiti a itiiti. Ae o teineiti ma le laulu lauulu e ogatasi pea latou ma le fiafia e le mafai ona latou faia le lauulu 'ulu tatou te mananaʻo ai.

Aua nei galo o lauulu lauulu na o ia lava e foliga sili atu le tele, ma o lea e te manaʻomia e faʻalatalata i le filifiliga o lauulu laʻititi faʻaeteete mafai. O le lavelave o lauulu faʻapipiʻi 2017 e matua talafeagai lelei mo lauulu lauulu.

Ole pulou ma lenei ituaiga o lauulu e sili ona faia ile itu, aua e oʻo lava e manaʻomia ai le teuteuina pea.

Tulaga lelei lauulu cascade

O le moega mo lauulu lauulu e tele naua:

  1. O se lauulu fulufulu e masani lava foliga ofoofogia, tusa lava pe faʻataʻoto faʻapitoa poʻo lauulu e na ona faʻamago e se laulu pe a uma ona fufuluina lau lauulu, lea e mafua mai i lona tele-layer technology.
  2. O le ogatotonu-umi cascade ei ai tele ituaiga - bob, bob, ragged, apefai, faaluaina, lea e mafai ai ona filifili se lauulu filifiliga filifiliga mo soʻo se foliga.
  3. O le aofaʻi atoa o le 'oti ulu e mafai ona oʻo i tauau poʻo le magoto i le fatafata, lea e faʻalauteleina tele le lautele o filifiliga.
  4. O le faʻalavelave e lautele e tusa ai ma le fausaga o lauulu (faʻapea o lona averesi umi), e mafai ona faia i luga o mafiafia ma manifinifi, uma i luga o le lurus, ma luga o galugalu ma curly hair.
  5. E faigofie ona tausia le taʻuga - ina ia mafai ai ona sili le laulu o lauulu, naʻo le fufuluina o lou lauulu, e le manaʻomia ona fetuunai soʻo, tuputupu aʻe i tua, o le ogatotonu lata e avea ma umi, lea e foliga mai foi sili aoga.
  6. E i ai le tele tele o filifiliga mo le faataʻotoina ogatotonu lata.
  7. I lenei lauulu lauulu, e mafai ona faigofie ona e nana le tele o tagata taʻitoʻatasi, pei o le lapotopoto, sikuea poʻo faʻafefete foliga foliga, uiga faʻaletonu, tapuni / mamao mata vaʻai, faʻataʻamilomilo taliga ma isi.
  8. A feololo le umi-o le aʻo tonu ia le 'otiʻele o le a vaʻaia vaʻaia soʻo se tamaʻitaʻi sili feminina, agamalu, aulelei ma matagofie.

Lauulu togafiti

Ole auala ole fausiaina ole cascade ile laulu umi-umi e faigata ma faigofie. Afai o le taimi e faia ai ni lauulu 'otiʻese filifiliga, o mea sese a le tagata e fulufuluaʻau e le faʻamataʻu tele, talu ai o le umi o le manoa e lava e faʻasaʻoina ai i latou, o lona uiga o le lauulu o le uumi o le uumi e le maua ai se avanoa lona lua. O le mea lea, e taua tele i lenei tulaga le faʻafesoʻotaʻi o se matai faʻatuatuaina.

O le atoa foafoaga faʻagasologa e aofia ai laasaga nei:

  1. Vavaeina le lauulu i le itu faaletino, occipital ma parietal sone (mo paʻu tuu lauulu eseese).
  2. I le pito i luga o le ulu, filifili se filo se tasi o le a faʻaaogaina mo le puleaina ma tipiina i se umi fuafuaina.
  3. O fulufulu i le pito i tua o le ulu e tatau ona tosoina i fafo i se laina faʻatasi ai ma le faʻasologa faʻasologa e tutusa i le fola ma tipiina faʻavae i luga o le umi le faʻatonutonuina.
  4. O fulufulu mai le vaega o le parietal ma le temporal e tatau ona tosoina i fafo i le laina faʻatasi ai ma le faʻasologa faʻatonutonu e laina i luga ole fola.
  5. O 'auvae e tipi mulimuli ma o le apefai e faia i luga o laina e latalata i le foliga.

Cascade aunoa bangs

O le umi-umi cascade aunoa bangs lava faʻateleina ai le foliga, o lea e sili ona fiafia i tamaʻitaʻi ma se sikuea ma lapotopoto foliga foliga. O lenei fulufulu filifiliga e foliga mai e sili ona faʻafiafiaina ma e taulaʻi lava i mata ma laulu mata.

Cascade apefai

O le ala o le apefai o loʻo feololo le umi e faʻaalia ai le oʻo mai o le suiga o le sitepu, o le tele lava o loʻo faʻavae i luga o laina e latalata i le fofoga. O le sitepu muamua e mafai ona tu sao i le 'auʻau, i le auvae pe soʻona maualalo foʻi. Le suiga i tua o le lauulu e faia e pei ona manaʻomia (atonu e leai). O lenei lauulu lauulu foliga e sili ona masani ma manaia.

Bob lata i luga o le lauulu lauulu o se mea ofoofogia tuʻufaʻatasiga o sitaili ma le fafine, o loʻo i ai nei i le pito i luga o lona lauiloa. O tamaitai manifinifi ma le auvae tusiina o le a foliga sili ona manaia i se lauulu laʻau. Tamaitai Chubby tatau ona faʻapipiʻiina i se pupuʻu pupuʻu ma le faʻalautele i foliga ina ia mafai ai ona alu ese mai foliga o le pi pi ma faʻalautele.

Faalua mata

O le aano o le faaluaina lua o le i ai o le lua vaega autu o le lauulu - le pito i luga, aapa pe tusa o le taliga ma le pito i lalo le tasi, i lalo ifo o tauau. Ua leva ona faʻaalia e se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻataʻitaʻoina lauulu, o ia laʻei fulufulu e sili ona fiafia i ai tagata uiga ese, teine ​​e i ai uiga fouvale ma vaʻaiga faʻapitoa i mea uma o lenei lalolagi.

I luga o le manifinifi lauulu o umi

O le ogatotonu-laina lata e taua foi mo le avea ma sili filifiliga mo lauulu manifinifi. Faʻafetai i lona tekonolosi, o lona uiga o le faʻauigaina o faaputuga 'eseʻese uumi luga o le tasi le isi, e faia manifinifi laulu e sili atu le lapopoa, laufanua ma mataina.

Feololo umi umi: pito i tua ma autafa itu

O se lauulu lauulu e tu i luga o le laulu foliga foliga manaia mai i itu uma - i foliga, i itu ma tua. Lenei o mea uma ona o lauulu o 'eseʻese uumi matagofie paʻu luga o le tasi le isi ma foliga tutusa paʻu vai.