Lauiloa

Top 10 hairstyles i lalo o le pulou: taumalulu 2017

Faatasi ai ma le oo mai o le taumalulu, o le ufiulu ulu e manatu o le uiga autu i totonu o la matou ofu. O se pulou mafanafana e le gata e puipuia le ulu mai le malulu ma le malulu, ae faapea foi o tatou laulu mai le maʻai tele le pa'ū. Ae tatou te iloa uma o pulou e vave faʻaleagaina uma le laulu. O le a le fulufulu e filifili i lalo o le pulou ina ia pe a uma ona e aveese lou pulou, ua teuina le sitaili?

Ua matou aoina mo oe ni filifiliga sili ona lelei mo sitaili teuteuga o le a foliga aoga i lalo o le pulou. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faia ni lauulu mo se pulou vave vave ma faigofie! Lagona le saoloto e toe fai sitaili sitaili ma ia masani i le masani!

  • Lauulu ulu e lua fili.

Lulu i le siusiu

Ole auala faigofie lea e fai ai lou laulu eseese. E mafai ona e fili lalagaina faʻapipiʻi (pe a mafai), pe mafai foʻi ona e fili 'eseʻese se itu o le itu ona faʻaputuputu loa lea o lauulu uma i se laʻau maualalo. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e afifi se ofu faʻamalulu ma se vaega o le laulu - o le faiga e le fou, ae masani ona vaʻaia faʻalelei.

Scythe i lalo o le pulou

O se aoga aoga e faʻamamafaina ai le matagofie o pulou ma foliga faʻalelei. Fili le fili i lou muaulu ina ia le ufiufi e ufiufi. O mea e totoe o le laulu e mafai ona aoina pe i se siʻusiʻu, poʻo se mea faʻapipiʻi, poʻo se iunite, o le a tatou talanoa ai.

Laititi utupoto

O se filifiliga lelei lea mo i latou e fia tumau lalelei tusa lava pe a le tulaga ma taimi o le tausaga. Ia fai ina ia aua neʻi oomi e le ulu.

Afai e te le fiafia i pulou, ae fiafia i se faaputuga, ofuina i le taumalulu, ufiufi ou taliga i se fusi mafanafana. O se pulou e talafeagai mo le le tele o aso malulu ma o le a faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma lauulu.

Toeititi a lamolemole lauulu

Afai e te le manaʻo i se mea e faʻapena i le laulu, ia e mautinoa ai e lelei lo latou tulaga, ona latou aulelei lea ma se pulou. O le toe faʻafoʻiina o le basal volume o le a fesoasoani i le laʻititi mago laʻei e mafai ona e teuina ile ofisa.

Maanuminumi lauulu

O fulufulu manifinifi mai lalo ole pulou foliga matagofie. Ma e i ai le avanoa mo mafaufauga. O se tasi o filifiliga o curls maua mai i le uʻamea, o foliga mai e pei o se tasi na nutimomoia latou.

O le sili lea ona lauiloa lauulu lauulu o lenei vaitau. Ma e matua fetaui lelei mo se pulou pe afai e te ofuina se "beanie" sitaili. O le fusi e fetaui lelei i le tautau pito o le pulou.

Faʻaopopo sina laʻititi Farani i foliga o le taumalulu ma fai ni ofu mafanafana o le a tilotilo mai fafo i lalo o le pulou poo le pulu i se matagofie galu.

Loimata lauulu

O lenei filifiliga o se tasi o sili ona lauiloa ma faigofie. O sea laulu foliga foliga lalelei ma ofoofogia - o le mea moni, pe a fai o le laulu e matua soifua maloloina, aua e te vaeluaina ma e le malepe. O le sili ona foliga foliga lemu curls curles ma tongs po curlers mai e uiga i le ogatotonu o laina o laina.

Manoa manoa

E mafai foi oe faʻataʻitaʻia ma lauulu lurus. O ie atoatoa lamolemole ma susulu o le a avea ma mea teuteu moni o soʻo se taumalulu foliga. Ina ia mafai ai e le laei le laulu ma se faʻamalamalamaina faʻata, e mafai ona e faʻaaogaina serum faʻapitoa, spray ma isi teuteu.

Ae o sea laulu e le talafeagai i taimi uma, pei o lauulu manifinifi e sili ole eletise. Ma o lea, teineiti i manoa manifinifi sili atu ona lelei e lafoai o latou lauulu manifinifi.

O fulufulu umi lauulu o se mea moni, matagofie le teuteuina o se fafine, e manaʻomia ai le lelei o le "frame". O le solo faʻamalama e matua matagofie, ae le masani ona faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le saʻo o laei o ofisa e le faʻatagaina fafine ona faʻaali ma ni solo o tautau i luga o latou tauau, ma faamalosia i latou e ofuina ni ofu felanulanuaʻi ma aulelei.

Ofu matagofie

O le bun o se laʻei masani mo lauulu uʻumiʻumi ma le feololo, o le a avea ma filifiliga lelei mo le alu i le ofisa poʻo pisinisi feutagaiga. Ae e taua le matauina o ia lauulu faigofie i lalo o le pulou o le a avea ma se tagata moni lava ola mo toetoe lava soo se taimi.

Ina ia mafai ona fai se fusi malo, e te le manaʻomia se tele taimi: selu lou lauulu fufulu mama ma toso lemu i se fusi mau. A uma lena mea, e tatau ona e mimilo le lauulu i totonu o le lapisi ma afifi faataamilo i le pito o le fusi, pe a uma ona faʻamau faʻalelei ma le le vaʻaia.

Afai o oe o le pule o se asymmetric po o faʻataʻimua bangs, e mafai ona "taʻalo" ma lenei vaega o le lauulu. Fai se faaputuga, e pei ona faamatalaina i luga, tuu le 'au e aunoa ma se totogi. A maeʻa, agaʻi saʻo i le sitaili o 'auʻau - mo lenei mea e mafai ai ona e faʻaogaina se uʻamea curling, curlers poʻo se uʻamea mo le ogatasi. O lenei au mea e maua ai le talavou, foliga le lelei ma malie.

E le mafai ona mafaufau i laʻei matagofie o loʻo i lalo o le pulou e aunoa ma se pupula o lona siʻusiʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le seʻiuli-fusi. O ia sitaili foliga foliga manaia ma teuteuina lelei, ma i lona fesoasoani oe mafai ona "faʻaleleia" e oo lava i le sili ona ulavale umi curls.
O le lauulu e selu ma le faaeteete i totonu o le fusi (e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma uma maualuga ma maualalo filifiliga), pe a uma ona e manaʻomia le vaevaeina o lauulu uma i ni vaega se lua. Taitasi afa o le lauulu e tatau ona manua i le tamatamailima i le itu i le itu i le itu, ona mimilo ai lea o le sooga ua leva e ala i le uati ma nonoa le lauulu i se fulufulu manu poʻo se fulufulu uila matagofie.

Volumetric fili

O le laei o le taumalulu i lalo o le pulou e moni, muamua, o ituaiga uma o fili ma lalagaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le volumetric braid foliga sili ona manaia ma matagofie. E faia e pei ona taua i lalo: faʻaputuputu lauulu ma fusiua ma le paʻu faʻamau, fili faʻamaʻi, le fusifusi le fili, faʻamamafa ni faʻamalama lautele i tafatafa o le foliga leai se mea.
A maeʻa, ia fusi lemu ia nonoa o loʻo faʻataʻamilo i le paʻu eli ina ia le mafai ona vaʻaia, loka ia mama i le fulufulu mata. Toso mai curls mai le fili i sina ma "loimata", ma faʻaavanoa i lauulu laʻititi se faʻamalamalamaga o le māmā ma le tele.

Volume siʻusiʻu

Afai e te fiafia i lauulu i lalo o le pulou mo lauulu uumi, vaʻai faʻapitoa i le soʻofaʻatasi tele voluma - o lenei sitaili ua leiloa lona lauiloa mo le tele o tausaga. E naʻo nai minute le faʻatulagaina. Fai se faʻasologa masani - e sili le faia o se leleʻese, talu ai o le maualuga maualuga e faʻalavelaveina i le ofuina o se pulou.

Ona faʻasaʻo lea o le siʻusiʻu ma ni 'ofu lelei matagofie, i se mamao e uiga ile 5-7 cm mai le tasi. E le tatau ona fusifusia maea manoa i le va o fusi uaua, latou te manaʻomia e faʻataʻapeʻape teisi laʻititi ma ou lima, ma atili faia ai i le lapoʻa ma maua fua. A maeʻa ona aveese le pulou, ona faʻapipiʻi lea o le siusiu i ou lima - ua maeʻa lelei le laulu o le taumalulu.

Lauulu mo lauulu laulu

O lauulu i lalo ole pulou ile lauulu lauulu e faigofie ma faigofie ona faatino. Mo se faʻataʻitaʻiga, eseese flagella, ponytails, fili ma lalaga lalagaina e mafai ona avea ma sili fofo lelei. O ia sitaili e mataina lava ma talafeagai, e fetaui lelei i ai ma toetoe lava o soʻo se ituaiga o laei ma e leiloa lo latou foliga i lalo o le pulou.

Scythe "iʻa iʻa"

"Fishtail" o se laei sili ona matagofie ma fememeaʻi o le a fetaui ma teine ​​talavou ma tamaitai matutua. Selu ma le faʻaeteete uma lauulu ma aoina i le siusiu, ia fusi i se ofu lelei. Le isi, vaevae le siʻusiʻu i ni vaega tutusa tutusa, o le a avea ma faʻavae o le lalagaina.

Ave lima i lima uma, ona amata mai lea i le itu tauagavale itu vavae ese manifinifi ma togi i luga atoa o le siusiu, fesoʻotaʻi ma le itu taumatau. E tutusa foi, toe fai i le itu taumatau, lalagaina ma le itu tauagavale o le lauulu. Strands mafai ona faia e matua manifinifi ma sili atu le tele e tusa i lou manaʻo. A togi le fili i le pito, faʻamaʻai ia ma se tamai fulufulu fusi paʻepaʻe, lea o le a le vaʻaia i luga o le lauulu.

Leai se faigofie faigofie ma lautele fetuutuunai filifiliga e mafai ona avea ma saʻo ma fusifusi lalagaina - mo se faʻataʻitaʻiga, "tarako" poʻo "spikelet". E taua tele le faʻamau lelei o soʻotaga uma ma faʻamau lelei lauulu i paʻu o loʻo faʻaaogaina, ma, pe a talafeagai ai, i luga o fulufulu ma pine uila. Mafiafia lalagaina tosina oe i le mea moni e leai se pulou e tasi o le a faʻaleagaina ai ou foliga - i soʻo se tulaga, o le muamua sitaili o lauulu o le a le faʻaleagaina.

Galueaiina matagofie

O fulufulu foliga foliga i lalo ole pulou ile lauulu lauulu e faʻaosofia ai le matagofie ma le matagofie o ofu. O ia lalaga lalagaina foliga sili atu ona fou ma le masani ai, aua neʻi afaina mai le ulu ulu, faʻatagaina ai le fafine e lagona le mautinoa i pisinisi feutagaiga ma i se tafaoga faamasaniga alofa. Ma e leai se tasi o le a mateina na ia taunuu i le nofoaga e fono ai i se pulou.

Vavaeese lua loka tetele faataamilo i foliga, nana le isi mea i tua. Ia taʻimua uʻu vavae ese i fusi, lalagaina faatasi i le pito i tua o le ulu ma nonoa i mea le vaaia.

Ua saunia le laei sili ona manaia o le taumalulu. E mafai ona faigofie ona liua i se aitu manaia, aoina le lauulu o totoe i le pito i tua o le ulu, mimilo i latou i le le mautonu ma puipuia i latou i lauulu le vaaia.

Lalagaina oʻu

O le siʻusiʻu ma le lalagaina o fusi poʻo le siʻusiʻu e faʻapea o se sili sili lea mo le olaga i aso uma. O se laʻititi faigofie lea, laʻititi ma le manaia, o lona fausiaina o se taimi le sili atu nai lo le 5 minute. Ia selu ma le faʻaeteete lauulu uma ma vaevaeina i ni vaega se 4, ona fuli lea o vaega faʻafilemu e lua i flagella ma faʻafesoʻotaʻi ma le au fulufulu i le pito i tua o le ulu.

E mafai ona vaevaeina nonoa e le i le 4, ae i ni vaega se 2, e tatau ona milo taʻitasi ma le fusi ma faʻamautu ma se vaega paʻepaʻe. A manaʻomia, tasi le manifinifi o le siʻusiʻu e mafai ona fusi faʻataʻamilo i lona faʻavae, nana le ofuvae. O lea o le laulu lauulu o le a foliga sili atu le matagofie ma sili ona atamai.

E mafai foi ona e alu i se auala sili ona faigofie - e tuʻu lelei ai le au (e sili ona lelei le faʻaʻofuina o ia i le laʻititi o le uʻamea pe a uma ona teuteuina le pulou ulu), selu uma lauulu i le itu e tasi ma fili le aufilifilia itu tetele.

Sloppy curls

Feololo le umi lauulu, ulavale laulu e tuʻufaʻatasia lelei ma fulufulu ulu. Malamalama, ofu mafiafia ogatotonu faigofie ona tatalia le ofuina o se pulou taumalulu ma aua le maumauina lo latou matagofie foliga.

O le laulu e faia e pei ona taua i lalo: i le curling iron, e manaʻomia le faʻataʻamiloina curls i le faʻatonuga i itu eseese, ona faʻasolo lea teisi i latou i le basal vaega. Curls i latou lava e le mafai ona selu, naʻo le pau le mea e faʻatagaina, ia faʻasaʻosaʻoina latou i ou tamatamailima.

Lauulu malulu lauulu - taua tulafono taua

O le faafitauli autu o lauulu i lalo o le pulou ile taumalulu o se auala mai le ulu ulu e tumau pea ile curls. O lenei le mautonu tulagavae e mafai ona faʻaleagaina ai le sili ona manaia ma matagofie laei. Ina ia aloese mai lenei, o lauulu e le tatau ona susu. O le mea lea, e sili le fufuluina o filo i le taimi muamua ma aʻo le i faʻapipiʻi le pulou e le faʻapipiʻi ni mea faʻapipiʻi i lauulu.

O le vaʻai totoʻa i mea e fai ai le pulou. Eseese mea gaosi fesoasoani i le electrification o lauulu, ma o lea o so o se lauulu lauulu o le a le taofia. E sili le filifilia o pulou taumalulu na faia mai i uiga lelei, mea masani. I se faʻaopopoga, ina ia le eletise eletise, oe manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi faʻapitoa ma se antistatic effects.

I se taumafaiga e faʻamau e faʻalelei se laulu lauulu i lona amataga foliga, tele fafine faʻaalia agalelei lavalava poʻo isi foʻie fai mea e fai ai uila. E tusa ai, vave ona ofuina i luga o le ulu ulu, lokaina na o pipii faatasi ma leiloa o latou foliga matagofie. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le varnish e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete tele - 2-3 le sapalai ua lava lelei.

I le taumalulu vaitau, taumafai e filifili ni laei sili ona faigofie, lautele ma malamalama. Faigofie, laʻei tele laʻasaga mo le taumafanafana. I lalo o se pulou mafiafia o le taumalulu mai lalagaina sitaili o le a leai se auala, o lea e sili le lelei i le faʻalogo atu i fusi eseese, fili, 'ie ma isi lalagaina, fusi.

Afai o oe o se tagata fiafia i le siusiu, e tatau ona e faʻamuamua le faʻaigoaina o le "maualalo" siʻusiʻu. A ofuina se pulou taumalulu, "solofanua", maualuga buns ma so o se isi maualuga hairstyles e matua talafeagai e le talafeagai. O sea laulu foliga o le a foliga mataga i lalo o se pulou, suia o foliga o le ulu, e le lalelei foi ma mafai ona mafua ai le tele o le le manuia. O le filifiliga pito sili mo le malulu o le vaitau o le tui oona poʻo le talo

I le tulaga e te filifili e fai le laei malulu i lalo o se taumalulu pulou, e tatau ona e ave le faamuamua i le tulaga ma foliga o curls. Manifinoa, mimiti, mimiti, maʻi vae o tilotilo mai i fafo o le ulu ulu - o se vaaiga faanoanoa tele.
Ia mautinoa e tuʻuina atu lau curls ma le faʻaeteete tausiga, tipi eseese vae, ia mautinoa e faʻaaoga se pulu faʻapitoa poʻo ni tioata mo pito o lou lauulu. Aua nei galo o soʻo se mea e faʻaaoga ai se fulufulu vevela, mea faʻaalu uʻamea poʻo le faʻamama uʻamea tatau ona o faatasi ma le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi faʻapitoa ma se vevela-puipuia aafiaga.

Naʻo le tulaga lea, tusa lava pe tele le sitaili, o lauulu o le a foliga maloloina lelei, malosi ma matua matagofie.

Taumalulu Ava Fuafuaga

O loʻo i ai teineiti e faʻaaloalo i le tulafono: "Aisea tatou te manaʻomia ai le laulu i se taumalulu pe a fai e iai se pulou i luga o loʻu ulu." O le mea lea, oi latou e mulimulitaʻi i lenei faʻasologa ua maua atoa le vevesi o lalagaina ma le ufiufi lauulu i lalo o latou ulu.

Afai e te le manaʻo i faʻafitauli, o le vaifofo i le malulu sitaili o laulu e laʻititi, pe semi-umi, o mea e taua o transformers, e faigofie ona toe maua e aunoa ma le suia o latou foliga.

I le taumalulu, lauulu solo e sili ona lelei. Na ia faʻasaʻoina le laʻau maeʻa lelei, i luga o le lauulu uumi ma le pupuʻu lauulu, ia faʻalelei atoatoa le sasa sao mo le aso atoa.

  • E le mafai ona fufulu ma fai le laulu o lauulu, ao le i alu i fafo.
  • Lulu lou lauulu i se vavae fulufulu.
  • Aua le vave faʻamau se pulou; faʻataga mea teuteu e faʻamago.
  • A filifilia se pulou, vaʻai totoʻa i le fusi o le ofuvae - e le tatau ona matua fufusi, a leai, pe a fai o oe le pa, o le a faʻataʻitaʻia i tulaga leaga.
  • Manatua o loʻo i ai le tele o fulufulu mata e mafai ona faia i le taumalulu i lalo o se pulou. E tatau lava ona e filifilia le sao lauulu, ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona teuteuina lelei lau sitaili i mataupu.

Faʻafefea ona lalagaina se puaʻa i luga o le fuluʻi - o se fusipau i lalo o le pulu

1. O lenei hairstyle e talafeagai mo lauulu uumi ma le umi o lauulu. E faigofie lava le lalagaina o ituaiga, aemaise lava mo i latou e tautatala Farani lalaga.

2. Aoina uma 'au i se moto, aua nei galo e uu se vaega laititi o laulu mai le ogatotonu o le pale.

3. Vavaeina i ni vaega - o le vaega mai i 'au, mai le ogatotonu o' ie ma mai le pale (o le faʻasologa mai le pale o le a sili le umi).

4. Ona sosoʻo mai loa lea ma amata le lalagaina masani o lalagaina o Farani.

5. E mafai ona faaumaina le lalagaina i le malumalu ma aumai le mea ua taʻu o le boho braid (bohemian braid) pe faaauau pea le lalagaina seia oo i le iuga.

Scythe fishtail lalo o se pulou beanie

Afai ua e fiu i faigofie lalaga fili, ona mafai lea ona e aʻoaʻoina le faiga o le lalagaina o se iʻa fulufulu mai lauulu.

1. Selu lou lauulu i autafa.

2. Toso i latou i se ofu mafanafana.

3. Vavae le siʻusiʻu i ni vaega tutusa se lua (fasi galuega).

4. Vavaeese se manifinifi manifinifi o lauulu mai le tasi o le filo galue ma momoli atu i le vaega lona lua galue. Ole tutusa e tatau ona faia ile vaega lona lua ole galueina ole laulu.

Afai e te manaʻomia se lalagaina o livi faʻapitoa mo oe, ona aua nei lalagaina lou laulu, a leai o le a avea ma faʻafitauli atoa o le lalagaina o lauulu mai se pulu.

Curls i lalo o se pulou ma taliga taliga ma se pulou o le pailate

E leai se mea e faigofie nai lo le sulu i luga o le uumi uumi pe ogatotonu fulufulu i totonu curlers po curling iron ma maua romantis curls o le a foliga sili atu i lalo o se mea e masani ma pulou sitaili ma taliga taliga po o pulou a pailate. Aua nei galo naʻo le faʻamamaina o uʻu ma solo, ma tuʻuina atu ia i latou le foliga manaomia.

Afai e te aʻoaʻo pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia lauulu ma se pulou taumalulu, o lona uiga o le a masani ai lau mataina, ma o lau taumalulu foliga o le a manatua pea.