Togafitiga Dandruff

Vaega vaʻaia o le faʻaaogaina o le faʻamalolo ma le zinc

Dandruff o se faʻafitauli matuia o feagai tagata uma lona lua o se tele metropolis feagai. O le faʻatulagaina o le "kiona" i le ulu e mafua ai le mageso Malassezia, o lenei fungus i totonu o le microflora o le ulu o le tagata i luga o le faʻaauau pea, ae ona o faʻaletonu hormonal poʻo isi mafuaʻaga mai fafo, e amata ona gaosia i le tele o voluma, mafua ai le faʻatupuina o le folo i luga o le ulu.

O le isi masani mafuaʻaga o lenei faʻamaʻi o le le gaogao o le sebaceous glands, o le faʻaiuga, o le sebum e gaosia i se vaega e le masani ai ma e i ai se vailaʻau e le masani ai.

Shampoo Zinovit - faʻamamaina le susu ma le mageso i luga o le ulu. Faʻaavasegaina le sebaceous glands.

E oʻo mai i le taimi nei, o le maketi mo togafitiga o seborrhea, ua faʻaalia e se lautele, ae ui i lea, ua faamaonia e saienitisi o le tele o nei tupe e le oi ai ni vaega e mafai ona tau ai le mativa. Na filifili le kamupani Lusia "Green Dubrava" e suesue totoʻa le faamai e pei o le susu, i luga o ana lava suʻesuʻega, na faʻalauiloa se laina atoa o mea teuteu i luga o le maketi e fesoasoani e tau le taua e le gata o le seborrhea, ae o faʻamaʻi foi e pei o le psoriasis, dermatitis ma tele isi. I totonu o le tele o oloa o Green Oakwood o kulimi topical, taele pulumu, tino fana ma mea faʻapitoa shampoos.

Ua faʻaopopoina le faʻamalama o le Cinovit i le lautele o tagata, ma faʻaaogaina o loʻo faʻaauau pea, o le ae vaʻaia se iʻuga taua i ni nai vaiaso.

Le tuʻufaʻatasiga o le faʻamalu mai Zinovit

O se vaega o Tsinovit shampoo e mafai ona faʻaigoaina o mea o loʻo i totonu o vaega masani ma vailaʻau vailaʻau, faʻataʻitaʻiga, zinc complex complex. Ole vailaau e iai se faʻafaigofie aafiaga ile ulu, e maua ai aafiaga antibacterial ma antifungal.

O le isi vaega o le laupepa, climbazole, e faʻamaonia le maualuga aʻafia i le fung, faʻalavelaveina lona atinaʻeina ma faʻaititia lona aofaʻi i le microflora o le ulu i le tele o taimi.

E taua le maitauina o tagata tomai faapitoa o Green Oak Forest na mafai ona atiaʻeina se fausaga fou fou o mea e i ai se tau taugofie. O le mafuaʻaga lea o le fofo faʻaititia mo le maʻimau ile tele o taimi taugofie nai lo isi atunuʻu faʻapitoa.

O le isi itu o mea o loʻo i ai, o le i ai i le tuʻufaʻatasiga o vaega faʻapitoa e fesoasoani i le vave faʻamalolo o le ulu, na faʻaleagaina ona o le maʻi.

Faailoga mo faʻaaoga

Faʻaʻaʻu Cinovit shampoo ua faʻaalia mo tagata o loʻo iai le laulu e matele ile susu. Ona o mea aoga, o le laupepa e faʻaalia tele iʻuga lelei i le togafitia o le oli ma le mamago o le seborrhea, psoriasis i luga o le paʻu, eseese ituaiga o dermatitis i luga o le ulu. O le faʻaaogaina o le laupepa e fesoasoani e faʻamamaina ai le vevela o le ulu, faʻapea foʻi ma le faʻamaloloina o vaega ua faʻaleagaina.

E mafai ona e faʻaoga le faʻamalama e aunoa ma le fautuaga a lau fomaʻi, ae naʻo oe e te iloa tonu le mafuaʻaga o lenei faʻamaʻi, a le o lea e sili peʻa feutagai ma se fomaʻi.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Zinovit Shampoo

Naʻo le saʻo le faʻaaogaina o le uila Tsinovit e mulimuli ane mafai ona oʻo atu i le faʻamoemoeina o le afaina.

O le sampo lava ia e iai se lua-vaega aafiaga i luga o le ulu. O lea la, i le taimi o lona faʻaaogaina, o le mea e taulaʻi i ai na muamua aveʻese, e saofagofie ai foʻi i foliga mai o laʻai, ona faʻaalu lea lea o mea faʻapisinisi i se aafiaga profilaks, puipuia le mai e toe tupu.

Ina ia mafai ona aoga le moli, faʻapipiʻi i le paʻu faalua pe a maeʻa fufuluina o le ulu. Lea, o le taimi muamua na faʻaaogaina le laupepa i luga o le ulu ma fufulu vave i le taimi e tasi, le taimi lona lua - le laupepa e faʻaaogaina i le ulu ma le malamalama massaging gaioiga ma tuua mo ni nai minute ina ia mafai ona tuʻuina atu i vaega gaosi taimi e fegalegaleai ma le ulu.

I le vaitau o le galue malosi e teteʻe ile mativa, e tatau ona faʻaoga mo le masina e tatau ona faʻaoga mo le masina, e tatau ona faʻaoga mo le masina, pe a maeʻa ona fautuaina ia fai se malologa ona faʻaaoga lea o le mea mo le puipuia - 1-2 taimi i le masina.

E mafai ona e maitauina le aoga o se mea teuteu oloa i le vaiaso talu ona faʻaaogaina. Aemaise ai, o le aofaʻi o mativa ae faʻaitiitia tele, i le lumanaʻi o lenei faʻaiʻuga o le a na ona faʻaleleia ma faʻamaopoopo. I le iʻuga o togafitiga, o le a e maitauina le faʻaititia o le tulaga o le faʻapipiʻi o le paʻu, le leai o le vevela ma le tele o ituaiga o paʻu paʻu.

I le faʻaopopo atu i vailaʻau aoga, o loʻo i ai a le sampo ma faʻamanuiaina penefiti. O lea la, a uma ona faʻaaoga, le laulu e faʻamalulu atili ma lamolemole, e maua se susulu masani ma e sili atu lemu filogia.

Ae le i faʻaaogaina le faʻamalu, ua fautuaina ai e faitau faʻatonuga, o iina e te maua ai le sili atu saʻo faʻamatalaga i luga o tui ma le faʻavasegaina o le faʻaaogaina o le oloa i le togafitia o se maʻi ulu patino.

Mafuaaga o Lemalu

O mafuaʻaga o le fefete e mafai ona avea ma tele ituaiga, ae maise lea faʻamaʻi o le ulu e masani ona taʻua o seborrhea. Mai ia te ia lava o se afaina ai gaioiga, lea e o faatasi ma faʻalavelave i le sebaceous glands.

Malassezia fungi mafai ona mafua ai se faʻaititia pe faʻateleina le faʻailoaina o le gaʻo faʻafuaseʻi o gaʻo i luga o le ulu. O lenei maʻimata e masani ona i luga o le paʻu, ae i lalo o tulaga faʻapitoa e amata ai ona atiaʻe malosi ma faʻateleina. Mo taumafa, o le fa'ga e faʻaaoga ai le sebum, aʻo le keratinous sisila e fausia i luga o le paʻu, e vevela ma exfoliate. Maʻimau tupu pe a fai o le aofaʻi o le fung i luga o le ulu e tupu i le 30-50%. Mo tagata taʻitoʻatasi, lenei faʻailoga e taʻitoʻatasi.

O le faʻatupuina o le penitala ile ulu e sili ona faigofie i tagata o loʻo matutua, o loʻo mafatia i maʻi o le neuralgic poʻo le kardiovaskular. I le taimi lava e tasi, seborrhea i alii e televave faʻateleina nai lo fafine, o le mafuaʻaga lea o lea faʻaaliga e leʻi iloa.

Dandruff mafai foi ona atiaʻe pe a fai e te le lelei tausia lou ulu. O lea la, a faʻapea e te faʻaaogaina laupepa ma le maualuga o surfactants, o oe i se tulaga lamatia.

Puipenaga Puipuiga

E sili le puipuia o le faʻamamaina muamua nai lo le faʻatauina taugata vailaʻau mo ona togafitiga. Afai oe i totonu o se lamatiaga sone, ua lava le faʻaaloalo i le numera o tulafono ina ia puipuia ai le tutupu mai o seborrhea.

O le soifua maloloina oloa e tatau ona taʻitoʻatasi.

  • Aua neʻi faʻaogaina ni selu a isi tagata ma ni lauulu e leai ni pulu mafiafia, faʻapena foi ona faʻaaoga i solo,
  • Aua nei e ofuina le ulu o se isi tagata,
  • Faʻamama la outou lauulu, ina ia le laʻua gaʻoa tele, e tatau ona e faamuamua le soifua maloloina, tuu le ulaula, soona inu ava malosi ma junk food,
  • E tatau ona e fufuluina lou lauulu ia le itiiti ifo i le tasi i le vaiaso,
  • E fautuaina le aua le tuua lou ulu susu ile taimi umi,
  • Afai e te ono gofie ile faʻaili, e tatau ona e faʻaitiitia le faʻaaogaina o mea teuteu eseese mo lauulu, e aofia ai mousses, varnishes, ma isi,
  • Ia e le popole, aua o mafatiaga o le sitepu muamua lea e atiaʻe le seborrhea.

O le isi auala aoga mo le puipuia o le susu, o le Tsinovit shampoo, o le faʻaaogaina masani o le a faʻaitiitia tele ai le avanoa e maua ai faʻamaʻi.

Fanua aoga

Tele viiga moli zinc shampoo mo lauulu, maitauina lona maualuga aoga. Peitai, e le o lona uiga o le tatau ona faʻaaoga e tagata uma. O lenei fofo e tatau ona faʻaogaina saʻo e tusa ma faʻailoga. O le a lea e mo? Sei o tatou auiliiliina auiliili mea aoga ma faʻamaloloina meatotino sa i ai.

  • Moli faʻapipiʻi ma le zinc pyrithione taofia faʻafitauli, lea e o faatasi ma le tele o faʻamaʻi o le ulu. E fesoasoani foi faʻamama le paʻu, mumu, ma le mageso le lelei.
  • E mafai e le Zinc ona toe faʻaleleia le leaga o le vaega o le lauulu o le laupepa.O lenei vailaʻau faʻatumauina mau moli i porotini, o le "piliki" o le tele o aano i totonu o le tino.
  • E galue o se antiseptic ma antifungal. Puipuia le salalau o seborrhea.
  • Faʻaleleia saʻo ose keleni ole papala.
  • Vave faamaloloina microscopic afaina o le paʻu.
  • O se malosi faʻamalositino faʻamaʻi O le Zinc e taofia ai le tuai o le laulu ma puipuia ai le faʻaleagaina o lona fausaga.

Ua faapena foi ona faʻamalosia e le paʻu le metabolism i le lotoifale ma le tuputupu aʻe o curls, faʻafaileleina folika o laʻau, ma puipuia le leiloa o lauulu.

Ole a le taimi e te manaʻo ai i le faʻamalama ma le zinc

E le mafai ona faʻaaogaina tele le vailaʻau o loʻo i ai lana suauʻu. Ioe, e le fesiligia le faʻaaoga i aso uma. E pei ona taʻua muamua, o nei vailaʻau fofo o loʻo i ai faʻailoga faʻapitoa:

  • atopic dermatitis,
  • seborrhea,
  • alofaaiga faʻapitoa
  • mycosis, faʻamaumauga i luga o le ulu,
  • psoriasis ma le eczema i luga o le ulu
  • leiloa o lauulu.

Ole gaioiga ole togafiti faʻamalolo e maua ai le zinc pyrithione faʻatasi ai ma isi vaega aoga. Latou te lulu i le pito i luga o le paʻu, o se faʻaiʻuga e taofia ai le atinaʻega o le maʻi ma e fufula le fala.

Auala e filifili ai

A filifilia se moli ma le zinc, e manaʻomia le mafaufauina o se numera o taua mea taua. A e le amanaʻia se tasi o na mea, o le a e aʻafia i le mauaina o se fofo le aoga.

  1. Le faʻatusatusaga o zinc. Ole aoga ole shampoo e faʻalagolago ile aofaʻi o lenei vailaʻau. O le tele, sili atu. Ae ui i lea, ia manatua o le maualuga o mea e ono afaina ai le laulu nai lo le faʻamoemoe aoga. O le sili filifiliga e mai le 10 i le 20 mg.
  2. Faʻavaeina I se faʻaopopoga i le vaega autu, o le lisi o mea masani e aofia ai le tele o isi aoga aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻasaga mai ni vailaʻau fofō (chamomile, birch tar, calamus root), suauʻu taua, faʻapea foi ma le ketoconazole (combats fungus). E manaʻomia lava le tuʻufaʻatasiga o le laupepa e leai se mea e afaina ai (sodium lauryl ma laureth sulfate, mea eseese parabens ma isi mea faapena).
  3. Tagata gaosi O le tele o aso nei e manaʻo e faʻatau metotia o "untwisted" ituaiga. I nisi tulaga o le saʻo fuafuaga lenei. Latou, pei o se tulafono, nofoia latou nofoaga i le teuteu maketi mo le tele o tausaga ma mafai ona maua le talitonuina o tagata faʻatau. Ae o le laititi lauiloa ma le taugofie faʻalumaina e mafai foʻi ona liliu mai e avea ma maualuga uiga. O le mea lea, tau e le masani ona mautinoa o le lelei. Ina ia mafai ona filifili poʻo fea e filifilia, ua fautuaina e suesue auiliiliga e uiga ia i latou auiliili i luga o faʻatalanoaga fonotaga, luga o 'upega tafaʻilagi o kamupani gaosi pe i otzoviks, e mafai e tagata uma ona fefaʻasoaaʻi o latou poto masani.

E tatau foi ona mafaufau i le ituaiga o lauulu. Mo i latou e iai le lauulu masani pe maualuga uʻu gaʻoa, tele shampoos e talafeagai. Ae o le pikiina o se mea faigaluega mo faʻamago curls o le a fai sina faigata sili atu.

Le tuufaatasiga o le fofo mo seborrhea: Zinovit e talafeagai tusa lava mo tamaiti

O le meafaigaluega e faʻatau atu i fale talavai. E sili le aua le tusia oe lava. Talanoa i lau fomaʻi ae leʻi faʻaaoga. O le tuufaatasiga o le Tsinovit shampoo e faigata, tele-vaega.

Toetoe lava i taimi uma, o le mafuaaga o le ogaoga o le susu ile a fung. O le tauina pe a faʻatonuina gaioiga o mea taua o le vailaʻau. O isi foʻi faʻafou le uluulu ma faʻamaise ai le le mautonu.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le laufali fualaʻau "Tsinovit"

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina fautuaina le faʻaaogaina o le oloa mo le mamago ma le gaʻoa seborrhea, gatalia, fugala o paʻu o le paʻu i le mea e tupu ai le uluulu. E faʻailoa mai pe a fai o loʻo togafitia dermatitis, o loʻo i ai le vevela o le faʻapitoa mai.
Faʻaaogaina e pei o se mea faigaluega masani.

Ina ia 'aveʻese le taemo, faʻaoga 3 taimi i le vaiaso mo le 1 masina. Mo puipuiga - 1 taimi i le vaiaso masani.

Iloiloga: taugofie tau ma lelei faia la latou galuega

Faʻamasinoina e tagata faʻatau iloiloga, pe a faʻaaogaina saʻo, o le faʻamalama o le aʻafia ai le aʻafiaga folafolaina. A maeʻa le faʻaaogaina muamua, e faʻafetaui le vevela ma le le mautonu. Ua maeʻa le tolu vaiaso, ua alu ese foʻi le faʻamamaina.

Faʻapea foi i totonu o itu lelei o le faʻatupega: o le mea totino e lelei e faʻaalu, faigofie le faʻaaoga, manaia le tau. Faʻaititia le laulu uʻamea, faʻalelei o le seaceous glands, faʻaleagaina le ulu.

Faafitauli o le paʻu

E i ai meaola i totonu o le paʻu i le paʻu o le ulu o le tagata. Tuʻuʻeseʻese o le tele o sebum e taʻitaʻia ai i le mea moni o loʻo agaʻi lava le taliga, faʻaola, aliali mai. O lenei vailaʻau e mafai ona faʻasaʻolotoina i se suiga vailaʻau ona o le seborrhea.

Talu mai le malulu, mago, leiloa le lauulu, ma le laʻei aliali i maʻi o le ulu, o lenei laupepa e mafai ai ona e toe fesuiaʻiina le fesuiaiga o lapisi sebaceous ona o le susu. E tatau ona faʻamaea le faʻagasologa atoa o togafitiga. O lenei fofo o se tasi o avanoa, talu ai o le tau o Tsinovit shampoo e matua talia lelei.

Fanua ma fatufatuga

O le gaioiga o le mea faigaluega e lua-vaega. Muamua, o le faʻamamafa o le maʻi ma le mafuaʻaga ua aveʻese. Ona faʻatino loa lea o se puipuiga, lea e faʻateʻaina ai le toe faʻafuaseʻi o le faʻafitauli. Le faʻavae o le oloa o se faʻavae faʻapitoa ma zinc pyrithione (2%) ma climbazole (1%). Vaega e taofi le gaioiga a fungi eseese.

I le faaopoopo atu i nei vailaʻau, Tsinovit shampoo aofia ai:

  1. Dipotassium glycyrrhizinate. E i ai lona aneti-inflammatory اثر, lea e le o paʻu tele ai le paʻu i mea e mafua ai le vevela.
  2. Suauu o olive, jojoba, shea. O vaega o loʻo iai se aoga aoga ma faʻamaluluina luga o le paʻu.
  3. Uria E i ai se uiga malie.
  4. Panthenol (Vitamini B5). E faʻavaveina le toe faʻaleleia o le sela ma toʻa le fula.

Le uiga ese o le faʻamalama faʻapopole mafai ai ona e faʻafetauia le tele o faʻafitauli o le ulu. Ua lava faʻatino le faʻatinoina togafitiga e tusa ma faʻatonuga, ona faʻaalia ai lea o iʻuga vave.

Iloilo o Tsinovit shampoo faʻaalia ai e fetaui lelei ma ana galuega faʻatino, lea e faʻailoa mai i faʻatonuga. O le mea faigaluega fuafuaina e aveese:

  • susu le susu
  • vevela ma le ita
  • psoriasis
  • atopic ma seborrheic dermatitis,
  • suauu ma mago seborrhea.

A maeʻa le vaiaso o faʻaaogaina le laupepa, e maitauina faʻaaliga taua. O le vevela ma le fofoa o le a faʻaititia, ma o le pupula e faʻagesegese. O lauulu e pupula lelei.

Talosaga

A o le i faʻaaogaina, ia e mautinoa e te faʻamasani oe i faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le Cinovit shampoo. Faaaoga le oloa 2-3 taimi i le vaiaso mo le masina. Mo le puipuia, 1 taotoga manaʻomia i 7 aso. Afai o faʻailoga o le faʻamaʻi ua mou atu, e le tatau ona muta le togafitiga.

Ua fautuaina e le tagata gaosi mea ia mulimulitaʻi i lalo o faʻatonuga mo le faʻaogaina o le Cinovit shampoo:

  1. Laʻititi laupepa e tatau ona faʻaaogaina i le susu o lauulu, tufatufa atu ma le faʻamalositino gaoi mo le minute.
  2. Ona tatau lea ona fufulu le faʻavae ile vai mafanafana.
  3. Ona toe faʻaaoga lea o le vailaʻau mo 3 minute ma fufulu.

Afai e te mafaufau i faʻamatalaga faʻafomaʻi, e le aoga lava le faʻapipiʻi Tsinovit i lenei taimi. Mo le sili aafiaga, latou te talitonu, e tatau ona e teuina mo le 30 minute e faʻatino ai ana gaioiga ma le zinc pyrithione. O nisi o le muamua tusi talosaga ua sui i le fufuluina i le masani ai sapo, ona faatoa faʻaaoga lea o le vailaʻau.

Iʻuga

O le suasi lino Tsinovit e fesoasoani i ai i le psoriasis, le pulou, seborrhea. I le vaiaso muamua, ua matauina se alualu i luma: faʻaitiitia o le paʻu, mu, ma faʻamamaina. Ole togafitiga, e tusa ai ma faʻavae gaosi, e tatau ona faʻamoemoe i se taimi ole 2 vaiaso ole faʻaaogaina. Afai e le aliali mai le faʻaiuga, e manaʻomia le feutagaiga lona lua o se fomaʻi faapitoa e toe faʻatulaʻia mafuaʻaga o le faʻamaʻi.O le aoga teuteu mata e matauina pe a maeʻa aso muamua o le faʻaaogaina. E maua e lauulu le susulu matagofie, malu, e faigofie ona selu ma faaseʻe.

O vailaʻau malosi o loʻo i ai i le Tsinovit, o le mafuaʻaga lea e le tatau ai ona faʻaogaina mo togafitiga e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi faʻapitoa. E mafua mai i lenei mea o faʻafitauli o le maʻi e mafai ona ese. I le le masani i le natura o le faʻamaʻi, ua filifilia ai e se tagata le sese auala o togafitiga. Masalo o se fomaʻi faʻapitoa fomaʻi o le a tuʻufaʻatasiga vailaʻau i le lotoifale, ma o le faʻamoe shampoo o le a faʻapipiʻi.

E mafai ona faʻatau Tsinovit shampoo i le fale talavai. O loʻo tuʻuina le oloa i totonu o se atigipusa faʻatasi ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina. O loʻo faʻatau atu i fagu 150 ml. O le averesi o le tau o Tsinovit shampoo o 250-300 rubles. O nei oloa e sili atu le taugofie nai lo le tele o isi fomaʻi oloa.

Ua saunia nei le tele o laupepa, ua e mafai ai ona e faʻaola ese le maʻi fulu o le ulu. Tusa ma faʻamatalaga, Tsinovit shampoo mafai ona suia i le fesuiaʻi sui ma se tutusa faʻafitauli tau tupuaga. O a latou fatuga atonu e ese. A o le i faʻaaogaina seisi kulimi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le trichologist poʻo le dermatologist, aua o le vailaʻau filifilia atonu e le talafeagai mo le tineia o se faʻafitauli faapitoa.

O tala masani lauiloa e aofia ai:

  1. Nizoral o se tasi o fofo lauiloa mo le faʻamamaina o fungi. Ketoconazole o se tasi o aoga vaega. Le tau o le 1 fagu i le 60 ml e tusa 490-530 rubles.
  2. "Dermazole" - o le faʻamalama mo le seborrhea ma le pityriasis versicolor ma le ketoconazole. O le aafiaga o le faʻaaogaina o le oloa e masani ona vaaia pe a uma le masina. Se fagu o 100 ml tau 250-300 rubles.
  3. "Keto plus" o se vailaʻau e aofia ai pyrithione ma ketoconazole. O le lavelave o faʻatinoga o vaega e lelei ona faʻafetaui lelei i paʻu o le papala. Mo 60 ml laupepa e tatau ona e totogia le 400-450 rubles.
  4. "Sebozol". Ua faʻamalamalamaina le ufi mo le ketoconazole, talafeagai mo lauulu uma. O le mea faigaluega togafiti faʻamamago, seborrhea, pityriasis versicolor. Faʻatau i le 100 ml ma tau mai 2500 rubles.
  5. "Perhotal" o se fofo multifungsi aoga e faasaga i faʻamaʻi foma paʻu. O loʻo iai le afifi i le 100 ml. O le tau o 250 rubles.
  6. "Sulsena" o se sooupu ma le gaioiga aoga selenium disulfide. O loʻo taofia le tuputupu aʻe o le fungs ma toe faʻagaioi le gaʻo o loʻo gaʻo. O se fagu 150 ml e iai le tau e uiga ile 180-200 rubles.

"Zinovit" o se faʻamamalu faʻapitoa o le a tafiesea le tele o faʻaletonu le lelei i le uluulu. I ai, e mafai ona e faʻamaʻimauina le tele o fungi, faʻapea foʻi ma le mageso, peeling ma le ita. E le gata i lea, o faʻaiʻuga o togafitiga pe a faʻatusatusa ma isi sui e vave matauina.

Faʻafefea ona galue le fofo?

Ua leva ona faamaonia lena i le tele lava o tulaga, e oso mai le susu ona o le malosi le toe gaosia o le fefete. O le microorganism e mafai ona fausia kolone uma pe a faʻalavelavea le kelenous aula ma latou amata amataina se vavao tele o sebum.

O le taimi lava e te maua ai le fefete i luga o lou ulu, vave amata ona faia se gaioiga. O le mea moni o keratinized vaega e le gata faia lou foliga lē lelei, latou puipuia foi le ulufale atu o le okesene i folikelili. Ona o latou na leiloa lo latou malosi ma le amataga amata.

Faʻafefea ona puipuia le atinaʻeina o le mycosis? Ioe, faʻaaoga se vailaʻau ma fungicidal aafiaga. Zinovit o se mea faʻapitoa e togafitia mo le faʻamamaina ma le animycotic aafiaga. Na ia:

  • faaleleia le toe faʻafouina o le paʻu,
  • aveese peeling tele,
  • fetuunai le sebaceous glands,
  • ufitia ai uila,
  • faʻamalosia le toto sili microcirculation, o lona uiga e tau faasaga i le soona lauulu leiloa.

O le fualaau faasaina Cinovit galue i 3 itu:

  1. Le mafuaʻaga autu mo le foliga mai o le faʻamamaina o le a aveesea - o le sebaceous glands o loʻo galulue.
  2. Fasioti pitirosporum (fungus), ua faʻaosofia ai le foliga mai o taʻeʻiliga.
  3. Puipuiga o loʻo faia ina neʻi toe aliali mai le leaga ole mycosis o le papala.

E maua mai ai le fofo lelei ile faʻafitauli.

O se mea taua! Afai ua maeʻa togafitiga na e le mafaia ona aveese le maʻilili, ia e mautinoa e asiasi i se fomaʻi faʻapitoa mata poʻo le faʻapitoa fomaʻi. Masalo o le aʻa o le faʻafitauli o loʻo taoto i le faʻalavelaveina o galuega a totoga ma vaega o lou tino. Seʻi maeʻa le faʻatamaia o le aʻa mafuaʻaga e mafai ona e 'aveʻese tumau ai le faʻaleaga keratinized le mataga.

Faailoilo mo faaaoga.

  • susu le susu
  • atopic seborrheic dermatitis,
  • liche
  • psoriasis
  • eczema

O le laupepa Zinovit aneti-faʻamamago e talafeagai mo soʻo se ituaiga o fefete, taugofie ma mago.

Tulaga lelei ma leaga

I totonu o itu lelei o lenei meafaigaluega e mafai ona iloa:

  • aafiaga vave - i se masina o le a e aveesea ai le soʻona fai paʻepaʻe kiona i luga o curls,
  • taugofie (faʻatusatusa i isi vailaʻau e faʻatatau i le tauaʻa o dermorritis seborrheic),
  • faaleleia atili o lauulu fausaga (a uma ona fufuluina le lauulu, le curls mafai friable, silky ma faigofie selu)
  • manaia manogi ma lelei le afu.

Ae e le mafai ona e faia e aunoa ma mea sese:

  • laititi le faʻavae faʻalenatura, o le faʻavae o vailaʻau o vailaʻau faʻaogaina e le vailaʻau vailaʻau,
  • i le ono aliaʻi o faʻalavelave,
  • sina vaega laititi o afifiina, ia atonu e le lava mo le togafitiga togafitiga i le i ai o ni uumi uumi.

Anotusi

Contraindications i le faaaogaina o le fualaau faasaina ua faaitiitia i le faapalepale i tagata taitoatasi vaega o le vailaau. Ina ia iloa le tali ole tino ile mea o loʻo fai, faʻaaoga ni nai kalama o le faʻamalologa ile totonugalemu o le vaega ole tulilima poo le tapulima. Ina ua maeʻa faʻatali 10 minute, vaʻai mata vaʻaia le tulaga o le paʻu. I le leai o edema, urticaria, mumu o le dermis ma lagona mu, e mafai ona e saogalemu faaaogaina le fualaau.

Ona o le anotusi o le zinc pyrithione ma climbazole e le faʻatagaina tina ia maʻitaga ma faʻusu fafagaina le faʻaaogaina o lenei faʻamalama. E mafai ona ofi atu i totonu le ulu i totonu o le ulu ma ulu le toto, ma e pei ona e iloa e afaina ai le soifua maloloina o lau pepe.

50% o fafine maitaga atiina ae susulu. E mafua mai i suiga i le tino ma le faʻamalosia o hormone taʻitasi. I le avea ai o se tulafono, pe a uma ona fanau mai, o le aluʻe le alu i luga o na o ia, o le mea lea, tamaitai pele, e le tatau ona lamatia le soifua maloloina o le pepe, ae e te faʻatali laititi.

Teu le fagu Cytovit i le vevela o le 5 i le 25 tikeri. Afai e iai fanau laiti i le fale, saili se nofoaga saogalemu e teu ai mea teuteu.

A le mafai ona e maua le Cinovit shampoo, E mafai ona e suia i le faʻatusatusaina ma se tutusa foliga talavai - Nizoral, Perhotal, Keto Plus, Sulsena ma le tele o isi. Ua fa’asoasoa uma a latou i le fale talavai e aunoa ma se talavai.

O le fualaau faasaina Tsinovit na faia e le kamupani ile fale Green Green Dubrava. O le mafuaʻaga lena, e le pei o faʻaulufale mai iʻa sapalai ma le aneti-faʻailoaina, lea e matua taugofie - naʻo 270-350 rubles. Ole tau maualalo e le tatau ona fenumiai ai oe, aua e tusa ai ma tagata faʻaaoga iloiloga, o loʻo fesoasoani tele i lauulu.

E faʻatoʻa faʻatoʻatasi le vailaʻau ile fale talavai, aua e patino ile vaega ole fomaʻi. O le aofaʻi o le fagu o 150 ml. Ua iai le lanu paʻepaʻe ma le mafiafia o le laumei. A maeʻa le faʻamalama, o le a e lagonaina le manaia o le manogi manogi - o lou lauulu o le a faʻaalia ai pea le manogi o fou i se taimi umi.

Aoga

A maeʻa le vaiaso muamua, ua matauina faʻaiʻuga - ua tele le faʻamamaina. Aua e te popole pe a fai o oe ile mafaufau e le aoga le shampoo. Ina ia iloiloina iʻuga, e tatau ona e faia le kosi masina.

A maeʻa 2 vaiaso, ona iloga lea ole tele o lona aoga. Afai o le mafuaʻaga o le faʻamati o se taliga, lea a maeʻa le 3 vaiaso o le faʻaaogaina malosi, o le a e aveesea le namu.

O le mea lea, e tusa ai ma iloiloga tagata o loʻo maua i le faʻamalama i gaioiga, e mafai ona finauina lena le fofo moni aveesea ai le scated fala, ua le maua ma seborrheic dermatitis. E tatau ona naʻo le taʻitaʻia e le faʻatonuga mo le faʻaaogaina ma faia le faʻagasologa o le fufuluina o lou laulu i Cinovit masani, i aso 3 uma.

Faʻamatalaga a tagata faʻatau

Tagata uma fiafia ma le faʻaiʻuga faʻamanino e tatau ona latou ufiufi le ufiufi teisiona fufulu ese lea e tuʻu atu ai vaega mo le taimi e fegalegaleai ai ma le maʻi. E tuʻufaʻatasia iloiloga e faʻatatau i le tau, e fai lava sina eseʻese i faleʻeseʻese ma itumalo o le atunuʻu, ae a tuʻufaʻatasia ma le leai o se aʻafiaga mo togafitiga, e faʻatatau i le talaʻaga o le faʻaaogaina o ni malosi malosi se lua i le faʻavae fou o le vailaʻau. O le manogi fou e manogi foi i tagata fiafia.

O le tele o iloiloga e mafai ona maua i luga o upega tafaʻilagi e pei ona taua i lalo:
“O se vavega ma se faʻasologa fou!"
O le faʻamama e faʻaolaina ai oe mai le vevela! "
“O se mea na maua!”
"Faʻasao, faʻamaonia!"
“E leai se mea o mativa!” etc.

O lea, cosmetology oloa mai faleoloa ma se taugata ma aoga faʻasalalauga faʻasalalau masani faʻaaogaina i le taua faasaga i seborrhea e le lava rational maua.

Dandruff o se fomaʻi faʻailoga o se ituaiga ituaiga o faʻamaʻi, ma e tatau ona aveʻese ai ma le fesoasoani o vailaʻau.

O le aoga aoga tele faʻamatalaina i le tusitusiga o le a aveʻese ai le susu i le eseese tupuaga. I nisi tulaga, o lenei laupepa e mafai ona fautuaina o se tasi o elemene i le lavelave o vailaʻau, i isi - o le faʻavae o le monotherapy. Tuuina atu i le ofoofogia le faamaloloina o aafiaga o Cinovitae, o lona tau e le faʻatauvaʻa laiti mo le iʻuga ma le faʻamafanafanaga maua mai i lona faʻaaogaina.

Pharmacological meatotino ma fatuga

O le gaioiga o le laupepa e lua-sitepu. Muamua, na te aveese le taulaʻi o le faamaʻi, maea le mafuaaga. Ole vaega lona lua ole puipuiga puipuia, ma e le faʻatagaina le toe faia ole faʻafitauli. O le vailaʻau e faʻavae i luga o se faʻavae faʻapitoa ma zinc pyrithione (2%) ma climbazole (1%). Zinc pyrithione e galue e avea o se mea aoga e tetee atu i meaola pei o Pityrosporum ovale ma orbiculare. E tiotio foʻi agavaʻa i siama streptococcal ma staphylococcal, ma Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa. Climbazole i lona gaioiga e talitutusa ma le ketoconazole, ma e mafai ona taofia sela o meaola fungal.

I le faaopoopo atu i nei vaega, o loʻo i ai i le laupepa:

  • Dipotassium glycyrrhizinate o se mea e feteenaʻi e mafua ai le paʻu o le paʻu i mea faigata.
  • Le suauu o le olive, jojoba, shea - fafagaina sela o le paʻu ma ia malu.
  • Urea - o loʻo iai se laʻasaga malie.
  • Panthenol (Vitamin B5) - faʻavavevaveina le gaioiga o sela regeneration, faʻamama aveina.

Faʻafefea ona fai se matasele fusi? Vaʻai ni manatu mālie.

O le faʻamaloloina meatotino o le Dandelion mo lauulu o loʻo tusia i lenei itulau.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o se vailaʻau fomaʻi

E tusa ai ma faʻatonuga, e tatau ona faʻaaoga le vailaʻau ile ulu e faʻalua pe faʻatolu i le vaiaso mo le masina. A o le puipuiga, e tasi le vaiaso e lava. Tusa lava poʻo auga o le faʻamaʻi ua pasi, e le manaʻomia e taofi le gasologa o togafitiga.

O le gaosi oloa fautuaina le nei faatonuga mo le faʻaaogaina o le oloa:

  • Faʻaʻitiiti sina laupepa i le susu susu, tufatufa tutusa tutusa i luga ma faʻafefeteina gaioiga mo 1 minute.
  • Aveese le fausaga ma vai mafanafana.
  • A maeʻa lea, toe faʻaaoga le vailaʻau, tuʻu mo le isi 3 minute, ma fufulu.

Fai mai tagata atamamai, o le taimi o loʻo faʻaalia i faʻatonuga e le lava mo le aoga aoga o mea e fai i le siamulu. Latou te fautuaina oe e tuʻu le oloa i luga o lou ulu mo le afa itula ina ia maua e le zinc pyrithione le taimi e faʻataunuuina ai lana galuega. Tele tagata faʻatau, ae le o le muamua aina o le Cinovit, fufulu o latou laulu i le masani laupepa e aveese ai le palapala, ma naʻo le faʻaaogaina lea na tuʻuina atu le vailaʻau, ma tuʻu ia le itiiti ifo 10 minute.

Aoao le mamanu o le lalagaina o le tarako fili ma vaʻai i manatu o lauulu.

O tala lelei o fulufulu oloa o loʻo faʻamatalaina i lenei itulau.

I le http://jvolosy.com/sredstva/drugie/esvitsin.html faitau e uiga i le faʻavae o Esvitsin ma lona faʻaaogaina mo curls.

Tau talafeagai ma lelei

Talu ai o le Tsinovit o se vailaʻau mo togafitiga, e mafai ona faʻatau i ai naʻo le fale talavai. O loʻo afifiina i fagu 150 ml. Ole tau aʻo le Zinovit o le 250-300 rubles.

Ua tele ua iai nei le kulimi ua aoga e faasaga i siama i le papala. Analogga o Zinovit e mafai ona manatu e fesuiaʻiina sui o loʻo i ai se tutusa faʻafitauli faʻafomai. O lo latou fatuga e ono le tutusa. A o le i faʻaaogaina seisi laupepa nai lo le Cinovit, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le trichologist poʻo le dermatologist. Masalo o le vailaʻau fou e le talafeagai mo le foia o loʻo iai nei faʻafitauli.

  • Faalapotopotoga - O se tasi o sili ona lauiloa 'aneti-fungal sui. O lona vaega aoga tele o le ketoconazole. Le tau o le tasi fagu o 60 ml i le averesi 490-530 rubles.
  • Dermazole - O se vailaau aoga e faʻatatau ai le seborrhea ma le pityriasis versicolor e faʻatatau i le ketoconazole. Ole iʻuga ole faʻaogaina o le oloa e masani ona matauina pe a mavae le masina. Se fagu o 100 ml i le averesi o le a tau 250-300 rubles.
  • Keto Plus - o se mea faigaluega, pei o Cinovit, o loʻo aofia ai le zinc pyrithione, faʻapea foi ma le ketoconazole. Ole tuʻufaʻatasiga o mea nei e mafai ai ona e feagai ma le tele o faʻaleaga ole ulu. Mo 60 ml o le faʻamalama o le a e tatau ona totogi 400-450 rubles.
  • Sebozol - Laʻasaga mo le ketoconazole, e talafeagai mo ituaiga uma o laulu. Fesoasoani e taulimaina le matemate, seborrhea, pityriasis versicolor. 100 ml o le oloa o le a tau averesi o le 250 rubles.
  • Tamimota - multifungsi vailaau. E aoga faasaga i le tele o papala paʻuʻu. A afifi o 100 ml tau e uiga i 250 rubles.
  • Sulsena - laupepa, o le vailaau malosi o le selenium disulfide e mafai ona taofia le tuputupu aʻe o fungal Colony ma faʻalauteleina le gaioiga o gaʻo gaʻo. A fagu 150 ml tau 180-200 rubles.

Le isi vitio e uiga i aoga aoga ma aʻafiaga o le Tsinovit shampoo:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

Faʻavaeina, tuutuuga o faʻatau atu ma fautuaga mo le faʻaaogaina

O vaega autu a Cinovit o le ascazole, zinc pyrithione, dexpanthenol ma urea. Ole gaioiga ole laulu e faʻamoemoe e le gata ile faʻatamaia ole oemoe, ae ole puipuia foʻi lona faʻatuina ile lumanaʻi. Climbazole ma zinc pyrithione e tau i le faʻamoe, o le dexpanthenol e iai lona aneti-inflamasi aafiaga, ma o le urea e i ai le moisturizing ma le exfoliating aafiaga i le paʻu.
O le "Tsinovit" o se vailaʻau mo togafitiga, o le mea lea, e naʻo faletalavai. E te le manaʻomia se fua e faʻatau ai. O le fualaau faasaina ua faatau atu i le 150 ml polymer fagu. O fagu uma tuu i totonu o se atigipusa pusa ma o loʻo tuʻuina atu ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina. Shampoo o se paʻepaʻe suavai o le tele feololo ma se manogi manaia manaia. A maeʻa lona faʻaaogaina, o le vaivai o le menthol tofo tumau i luga o le lauulu.

O faʻailoga faʻaoma mo le faʻaaogaina o le faʻamalama o:

  • susu le susu
  • vevela ulu
  • seborrhea (suauu ma mago),
  • psoriasis
  • atopic ma seborrheic dermatitis.

"Cinovit" o se sauniuniga faʻafomaʻi, o lea e tatau ona faʻaoga faʻamalieina e tusa ai ma faʻatonuga. O le faʻasolosolo o le faʻaaogaina o le laulu o le a le aumaia ai le faʻamoemoeina lelei, ma o le faʻaaogaina o ia e mafua ai faʻafitauli tau le soifua maloloina.

Shampoo "Tsinovit": faʻatonuga mo le faʻaaogaina

Taʻitasi faʻataʻitaʻiga mo le aveeseina o le aluʻeseʻe e lua vaega. I le amataga, laititi le aofaʻiga o le oloa e faʻaalu ile laʻau susu, taumafai e ufiufi ile ulu atoa, ona faʻaʻalu lea ma faʻasusu ile vai mafanafana. A maeʻa ona fufuluina, e tatau ona vilivili solo ma faapipii i le solo solo. Ina ua mavae ni nai minute, "Zinovit" faʻaaogaina soo, faaeteete tufatufa atu i luga o le ulu.Ole taimi lea e tatau ona taofia ai ile 2-3 minute, ona fufulu ai lea ile vai mafanafana.

Ina ia 'aveʻesea le aluʻeseʻe, "Cinovit" e tatau ona faʻaogaina nai lo le masani ai samu mo isi aso uma mo le 1 masina. Ae tusa lava pe na tineia le faʻafitauli, e le tatau ona faʻagaloina. Ina ia taofia le toe faia o le susu, o le fualaau faasaina e tatau ona faaaoga o se puipuiga puipuia i luga 2 taimi i le vaiaso. E masani lava, o se antifungal sui e talia lelei e tagata, ae o le tagata e gaosi lapatai lapatai e seasea ona tutupu mai ai e mafai ona mafua ai le afaina mata. Afai, pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga muamua, ua amata ona faʻalavelavea le tagata, o le tiga o le uluulu ua amata ona faʻalavelavea le tagata, e tatau ona tuʻu le faʻaaogaina o le Cinovit ma feutagai ma se fomaʻi e tuʻu mai seisi togafitiga.

E ui lava i le mea moni o loʻo i ai le tele o aoga aneti-palauva vailaʻau i le faʻatauina, Cinovit tumau pea le sili ona lauiloa i totonu o le faitau aofai o tagata. Shampoo, o le tau o lea i le eseese fale talavai amata mai 350 i le 400 rubles, ua avanoa mo toetoe o tagata faatau uma. O lenei vailaʻau fofo, e ui i lona taugofie tele, e fesoasoani e aveese le faʻamamaina e leai se mea leaga nai lo taugata ma faʻasalalauina lautele. E mafai ona faʻatau i soʻo se fale talavai a le atunuʻu, e aoga tele ma faigofie ona faʻaaoga.

Moli mo "Zinovit": oloa iloiloga

Tagata na tupu i se gaioiga o le "Cinovit" tuu faʻamatalaga lelei e uiga i ai. Tele faʻaoga tagata faʻatau faʻaalia o le atoatoa faʻamutaina o le pamili tupu i le 2 vaiaso ina ua maeʻa le faʻaaogaina o le laulu, ae o le aoga aoga e maitauina pe a uma le faʻataʻitaʻiga muamua: paepae paʻepaʻe i le lauulu avea maitauina atili laititi ma le ulu taofi le afaina. I se faʻaopopoga, curls maua ai se susulu maloloina ma se fou. Ae ui i lea, o le Zinovit shampoo o le a le fesoasoani i le faʻateʻaina o le susu ile ola e faʻavavau Iloilo faʻaalia ai o le mea faigaluega e aoga na o taimi masani, ma afai e te taofia le faʻaaogaina, pe a mavae sina taimi o le "kiona" o le a toe aliali mai i le lauulu ma amata ai ona mafua ai se tagata le faʻaletonu. Ina ia faʻagaloina le susu, e tatau ona e fufuluina lau laulu ma Cinovitum masani ma tusa ai ma faʻatonuga.

Isi fualaau faasaina

O le kamupani a le Farmatek e ofoina atu i tagata faʻatau se laina atoa o Cinovit Medical oloa. Ua le naʻo le faʻatau mai oloa i lalo o lea igoa Shampoo. I le faʻaopopo ia te oe, i fale talavai e mafai ona e faʻatauina le gel taele, kulimi ma le soʻona "Cinovit". O vailaʻau uma o lenei laina ei ai foliga tutusa antijungal ma ua fuafuaina mo le togafitiga o faʻamaʻi dermatological o vaega eseese o le tino.