Tausiga

Faʻafefea ona fai atoatoa curls: 5 fesoasoani mai mea lelei

Na matou faaalia talu ai nei le mea lilo o Jennifer Lawrence's lauulu. O le aso ua matou filifili e taʻu atu ia te oe pe faʻapefea ona fai lau oe lava sili masani masani teuteu filifiliga mo lauulu pupuʻu. Sa matou tilotilo i le tagata pese Beyonce. I se tasi o agafesootai, na aliali mai ai le fetu a Hollywood ma se sili ona faigofie, ae sili ona aoga sitaili - o le bob lauulu 'oti ma loka loka. O lenei hairstyle e talafeagai i totonu o le o le a foliga sili atu i luga o le pulu puupuu.

Afai e te manatu o le faia o se vavega e le talafeagai, ona faigofie lea ona matou faʻasaina oe i le faʻataʻitaʻiga o ni ata.

Ua matou manatu e faʻatino se sitaili matagofie ile faʻaopopoina o le lelei uiga!

Ole fatuina o sea laulu e le manaʻomia ai se tomai faʻapitoa, e faigofie ona faʻatino, ma e le manaʻomia le faʻaalu se tele o le taimi ma taumafaiga. I se faaopoopoga, o le lalelei laei lauulu e le alu i fafo o sitaili.

E te manaʻomia:

Styling mausse,

Faatulagaina spray,

Curling uʻamea.

Aʻoaʻo pe faʻafefea ona fau lea ituaiga lauulu i nai laʻasaga faigofie!

Faʻasolo lelei lau lauulu ma faia se vaeluaga e pei ona faʻaalia i le ata.

Taulima ia manoa ma le lalagaa pei o faʻaalia i le ata.

Amata loka loka mai lou muaulu.

Ina ia faafaigofieina le faʻagasologa, faʻamau le pito i luga curled loka latalata i le laina lauulu mo sina taimi ma lauulu.

Faʻaauau pea ona faʻataʻutaʻuina ia curls i lalo.

Curl loka i se lio: mai le taumatau i le agavale.

Mulimuli curl curls i le muaulu.

Vavae ese filo ma ou tamatamailima e tuu i ai le tele.

Faʻasaʻo le faʻaalia o mea lelei ile uu malosi.

Metotia a tinamatua

O le sefululima i le luasefulu tausaga talu ai, o fafine na mimilo o latou lauulu i curlers. Ona faʻatauina ai lea i totonu o vai faʻapuna, vevela. Teine po nei e lei lafoaia lenei metotia. Ae na o le taimi nei, faʻafetai, e leai se mea e manaʻomia ai le faia o le faataʻoto i le ogaumu. Ua lava naʻo se faʻatau paʻu poʻo eletise eletise e faʻaaoga ai paʻu paʻu poʻo faaseʻe paʻu. Pau lava le faʻaletonu o sea galu o le sili atu le faʻaaluina o le po atoa ma latou mo se lelei aoga.

Fiafia curling uʻamea

O se isi mea i le curlers o le curling iron. O le a fesoasoani ia te oe curl lau lauulu ma faia curls tusa lava ma manaia i le mataupu o minute. O le mea taua o le filifilia o le manaʻomia lapoa. O le mea moni, curling o se auala le alofa mimili, ina ia aua nei galo e faʻaaogaina spray-puipuia vevela, kulimi ma gel.

Ae le i faʻatauina le uʻamea curling, ia mautinoa e amanaʻia lona ufiufi: o le uamea faʻaalu lemu lemu ma le faʻasausili lou lauulu, uma, ae o le keramika vevela i luga i 15 sekone. Le tele o taimi, i luga o ia masini, e faʻamalosia le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, i matagi manifinifi lauulu, naʻo le kiina o le gadget 160 tikeri, ma mo mafiafia ma ulavale amio e tatau ona e setiina le vevela ile 180.

Amata ai le faʻailoaina ma le uila faʻataʻamilʻo ma ni manoa o le nape, ma faʻaiʻu ile itu ma ni mea tauʻai. O lea la, o le a e faatumuina lou lima ma o luma curls o le a foliga mai e sili manaia. O le sili atu le mama o laina e te tago i ai, o le lalata o faʻoʻe e liua. Taofi taʻitasi e tatau ona taofia mo le 15 sekone, ma a maeʻa uma ona laʻuina uma laulu, taumafai e aua nei pai atu i latou mo le muamua 20 minute. E tatau ona latou maalili ma manatua le foliga fou.

Uʻamea mafai ona fai soʻo se mea

Masalo na masani ona e maitau e le faʻaogaina e tagata faʻaolaina i le potu meaʻai uʻamea, ae o se uʻamea e fatu ai galu malamalama. Romantik curls o le a faigofie faigofie i le fesoasoani a lenei masini vavega. Vavaeina le lauulu i ni manoa, uu le vaega na faia i le ogatotonu ma toso lemu le uʻamea i lalo, liliu i luga i luga, ma isi i pito. Afai e te manaʻo i se foafoa gaogao i luga o lou ulu pe talotalo a la "na o le matafaga", mimilo o nonoa i fusi ma o atu faʻatasi ma latou i se uʻamea.

Pei o se tamaitiiti

E te manatua le taimi na togi ai e loʻu tina loʻu fili mo le po, ma i le taeao na e tatala ai ma liu galu matagofie? O lenei e mafai ona e faʻaaogaina lenei metotia, pe ao mai lauulu susu i totonu o se bun ma faʻamago. Mai le polofesa: e mautinoa e te le manaʻomia puipuiga vevela. Pau lava le faafitauli o na ituaiga curls e puupuu. Vagana ua e tausia muamua lenei mea. Faʻamau ia oe lava i mousses, foam poo gels aʻo leʻi maeʻa ma taimi o le faʻailoaina o sitaili. Lenei fesoasoani le faalauteleina o le ola o le lauulu lauulu.