Meafaigaluega ma mea faigaluega

Fulufulu lauulu teuteu: filifili mea sili ile fale talavai

Mo le 40 tausaga, Farani falefaigaluega a CLORAN ua gaosia sili ona lelei lauulu ma paʻu oloa tausiga faʻaaogaina le faʻaaogaina le lelei o le lalolagi laʻau. O fale suesue i KLORAN na muamua vaʻaia i totonu o le lalolagi na faʻalauiloa mai a latou fualaʻau ma a latou mea ma faʻatulaga lelei le latou pasene e ala i le faʻalauiloaina o le muamua laupepa pamu ma le chamomile extract i le maketi i le 1965.

Uma CLORAN mea teuteu saogalemu ma hypoallergenic. O lo latou tulaga maualuga na faʻataʻitaʻiina i le tele o faʻataʻitaʻiga tofotofoga, ma o le aoga ia faʻamaonia e suʻega faia i lalo o le saʻilia vaʻai fomaʻi.

Faʻafetai i ana nofoaga ua maeʻa faʻatulaga suʻesuʻega ma faʻaaoga faʻatekinolosi o le pito i maualuga, CLORAN Laboratories e le tutumau, ma faia pea lava pea mea fou mo oloa ma paʻu ma lauulu e tausia.
O gaioiga a le KLORAN Laboratories o loʻo faʻavae i luga o le faʻavae tulaga ese a. Phyto chain., O se faiga lelei faʻatonutonu mo oloa i vaega uma o le gaosiga.
O le phyto chain faʻamaonia le faʻaauau pea le maualuga o uiga o mea na maua mai, ma, o lea, le sili ona aoga o mea uma CLORAN.
O le laina CLORAN e tulaga ese ona o le lautele o mea taugata na ofoina mai. E aofia ai le tele o laupepa ma mea mo le tausiga o lauulu, o le dermoprotective laina ma poplar fatugaʻi ese, o le tele o cornflower fasi, ma le tane o le ituaiga mo le mafanafana mafanafana. faatasi ai ma le aloe ekstrak, faapea foi ma le tulaga ese o pepe pepe mea e tausia oloa KLORAN BEBE ma calendula ekstrak.
KLORAN fale suesue eseʻese auala fofo o le tagata lava ia faafitauli o lauulu ma fulufulu: mo ituaiga uma o lauulu, shampoos ma faaopoopo tausiga oloa e faavae i luga o le fauga o se tasi laau ua atiaeina, o le aoga o lea ua faamaonia faasaienisi.
Uiga uma CLORAN. o se tuʻufaʻatasia o tulaga lelei gaosiga vailaʻau ma faʻapitoa o mea sili ona lelei.

Ecolab (EO Falesuʻesuʻe)

Taugofie ma masani lauulu oloa mai le Rusia gaosi oloa Ecolab o tele faaaloalo. E leai se faʻafiafiaina o le "vailaʻau", ae mafai ona tauva ma latou oloa faapena. O oloa uma e oʻo atu i le 95% o vaega o laʻau amata. Silicone ma parabens e le faʻaopopo i mea teuteu, ma isi mea "lauiloa" e pei SLS, SLES, EDTA faʻaaogaina ni lanu faanatura ma faʻasao.

Falesuesue cosmedic

Le tulaga ese o le oloa e taʻoto i le mea moni o le faʻavae o mea teuteu oloa e aofia ai placenta aveesea. Ua faʻamautinoa e le au faigaluega faʻapitoa meaola e faʻafaigofie ona pasi atu i le paʻu paʻu, mafua ai le faʻagaioia o mea faʻavae pamu. O se lelei nei faʻamalosiʻau mo le atinaʻeina o le gaosiga o vailaʻau e tatau mo le tino.

O le a le ituaiga o lauulu teuteu e te faʻaaogaina, ma o fea le faʻafitauli? O le a lona aoga? Tuu manatu ma manatu.

Laasaga ma lea laasaga

O le talaʻaga o le Klorane Laboratory amata i le 1965. O lona faʻavae, Pierre Fabre, na filifili e faʻatulaga le gaosiga o le fasimoli. O le oloa lona lua i lalo o le igoa igoa "Cloran" o se faʻapaʻu ma se chamomile fasi. I le 1967, atamamai atiaʻe ma faʻalauiloa se faʻasologa o mea teuteu a tamaiti, lea manumalo manumalo faʻateleina.

I le 1972, le tele o oloa faaali atu mo le tausiga o le paʻu maaleale mata, ma ina ua mavae le valu tausaga - susu o fualaʻau. O le mea lea, i le 140 atunuu i le lalolagi atoa na latou aoao e uiga i le "Cloran". Ua leva na avea ma le faʻamuamua mai le chamomile mea mai fafo, o se masani o ituaiga, ma isi mea masani o lauulu, lea o le a matou taʻuina atu i la matou iloiloga, sa avea ma nofoaga talafeagai i ona autafa.

Le mautonu pulea

O se tasi o oloa sili ona lauiloa o "Cloran" o le "Quinine Shampoo". O loʻo i ai se mulumulu faʻavae, lea e i ai se faʻaosofia ma faʻamalosia aafiaga i lauulu. O le mea taua o le quinine extract, e faʻaopoopoina le tuʻufaʻatasiga o vitamini B8, B6 ma B5.

E masani ona fautuaina e le Trichologists le fofo e foia ai lauulu. Tagata faʻatau ua matauina a maeʻa ona masani ona faʻaaogaina oloa ma quinine, o faʻaleleia e matua maitauina. O le le toe vaeluaina pito, lauulu e atili olaola ma usitaʻi.

Clamp shampoo ma quinine ua fautuaina e tuʻufaʻatasia iloiloga o tagata e ana ni pisapisaa faʻapipiʻi ai ma se pasama e faʻafaigofie ai sitaili ma selu. Ona o le leai o ni parabens ma silicones i le tuʻufaʻatasiga, o le faʻamalulu le ufiufi e le taʻimua, ae e matua faʻamamaina lelei ma faʻamamaina le ulu. I se faʻaopopoga, o loʻo iai se manogi faʻapitoa o le "male manogi" ma se faʻamalosi tino tumau.

O le isi fofo aoga "Cloran" - "Faʻasaga i luga o lauulu leiloa." O loʻo i ai quinine ma ekstrak olive, faʻapea foʻi ma rosemary ma eucalyptus aoga suauʻu. O se faʻapitoa e lua-vaega fomaʻi taofia le paʻu lauulu ma faʻamalosia le tupu o le laulu. Pusa ma faʻapitoa-tuʻutuʻuga o concentrate mulimuli mo le tasi masina, o le ala o togafitiga o le tolu masina. E le oi ai le vali poʻo ni vailaʻau faʻapipiʻi.

I taimi o faalavelave faʻafuaseʻi

Mo le tele o fafine, fufuluina o latou lauulu o se faiga o aso uma, a aunoa ma lea latou te le mafai ona o ese mai le fale. Ae ui i lea, o le le lava o le taimi poʻo faʻaletonu mea le lelei o le a le oʻo i faʻalavelave pe afai o loʻo i ai lou lima se mamago mo le lauulu "Kloran". O faʻamatalaga e iloga ai le fofo, o le vaega taua o le susu ole.

E faigofie lava le auala o le apalai: lulu le fagu, vava le mamao ile 30 cm le umi ole lauulu, tuu mo le lua minute, ona selu lea.

I se faʻaopopoga o le hydroglycolic extract oat grains, o loʻo aofia ai i se mea faʻapitoa o microparticles (faʻavae i ni fua o saito ma araisa), e faʻaopopoina le tele ma faʻamamaina lelei lauulu.

O se mea lelei mo aso uma, e le talafeagai le laupepa mago, ae mo faalavelave faʻafuaseʻi, e lelei lea. A maeʻa le talosaga, o le lauulu foliga lelei, avea ma usitaʻi ma sina malo. Vaʻaia faʻapitoa e tatau ona totogia i le fufuluina o lau lauulu pe'ā faʻaaogaina le shampoo.

- mamago kulimi,

- le manaʻoga e fufulu le selu pe a uma ona faʻaaoga.

Taofi mo lauulu

Mai togafitiga vai i aso uma o lou laulu e lelava e le itiiti ifo nai lo le teuteuina poʻo le faʻaaogaina o soʻo se ituaiga o maʻa ma varnish mo faʻaleleiina. Ae o le a le mea e fai pe a i le afiafi le laulu e faia ai se sili sili ona lelei ona o le gaʻo maʻa ma le le lava o le tele?

Mo se taimi umi lava, na faʻaoga ai e le matou tina matua se fofo ua faʻamaonia - nettle, o laulaʻau ma le sua o loʻo aoga i le faʻafetaiaʻi o le mativa ma le tele o le gaʻo, ma e mafai foʻi ona faʻamalosia moli ma faʻaola ai lauulu.

Aulo Afu

Tele gaosi oloa teuteu gaosi oloa maua-nettle, ma le Farani ituaiga Clouran sa leai se tuusaunoaga.

Shampoo seboreguliruyushchy ma nettle extraction o loʻo manaʻomia i le va o le itupa. O se faʻaiuga o le faʻaaogaina pea, o le lauulu e silky ma malamalama, masani masani faʻagaioiga o le sebaceous glands.

Manatu faʻatatau i lenei oloa na vaeluaina. Mo teineiti o loʻo iai ni faʻafitauli e tele naua, sa avea le faʻamama mo le faʻalavelave tele - e oʻo lava i le taimi e mulumulu ai, sa i ai le "faamoega" o fulufulu mata i luga o le ulu, lea sa faigata ona selu.

Ae ui i lea, o tagata faʻatau ma laʻua gaʻo sa latou talisapaia le Klampo shampoo ma nettles. O loʻo faʻamamafaina le aoga o le oloa ma ona manogi manogi.

Pau lava le faʻaletonu o le ova tele le faʻaauau, ona o le mea lea e faʻaaogaina vave le ufiulu.

A aunoa ma lenei meafaigaluega le mafai ona faia se toe iloiloga o le "Cloran". "Shampoo with camomile", pei ona matou faʻaalia muamua, na avea ma lona lua i le aoina o le ituaiga.

Le aoga o le chamomile i lauulu tausiga:

- aveese le susu,

- toefuataiga o lauulu fausaga,

- puleaina o sebum secretion.

O lenei la fugalaʻau matala e leʻo faʻaopopo ai se susulu maloloina ma maua faigofie selu. Chamomile o se masani faʻamalamalamaina e maua ai se matagofie paolo i tamaitai laulu lalelei.

E taua le maitauina o nisi tagata faʻatau sa le faʻamalieina i le aʻafiaga o le "Cloran" laupepa avatu. Iloilo taulaʻi le upu "paolo" i le igoa, ae le mafai ona e mafaufauina ni suiga ofoofogia i lauulu lanu. O le faʻamalama o le "Chamomile" e sili atu ona talafeagai mo laualuga, faʻalenatura poʻo lanu paepae, o le a maeʻa ona faʻaogaina e faʻaalia se susulu auro

- susulu ma auro auro i le la,

I le faʻaopopo faʻaopoopo, ua fautuaina e le tagata gaosi le faʻaaogaina o le "Shine cream ma le chamomile extract". O ona faʻafouina vaega e mafai ona ati loloto i totonu o le laʻau, toe faʻaleleia atili le malu ma le malu.

O le isi vailaʻau mai le koleti "chamomile" o se moli uʻumi o loʻo faʻamalamalamaina ai lau laulu.

Le faavae ma le faʻavae o vailaʻau

O le faʻavae o laupepa o loʻo i ai mea masani e tausia ia paʻepaʻe, aua le faʻaleagaina o latou fausaga, ma e le mafua ai ni mea teteʻe.

O le fufuluina vaega e aofia ai sodium sauretsulfate ma cocamide lalolagi ma lauryl betaine. O nei surfactants salu malu ma le faaeteete le laualuga. O le tuufaatasiga o Cloran o loʻo aofia ai le triethanolamine, lea e mafai ona faʻafetaui lelei le faʻamutaina o sebum, faʻamamaina o le paʻu ma faʻamamaina. Faʻafetai i lenei tuʻufaʻatasiga o vaega, o le faʻamalologa faʻavae e itiiti traumatic mo le lauulu, ma lelei tele.

I le male, Kloran shampoos o loʻo iai B vitamini (biotin, panthenol, pyridoxine):

  • Biotin e faaleleia ai le tulaga o manoa, e masani ona faʻaaoga i isi mea teuteu.
  • Panthenol o se aoga aoga lelei. E faia le laualuga o le laulu fufula tumau, susulu, susulu.
  • Pyridoxine o loʻo faʻaaoga e faʻaleleia atili ai le tuputupu aʻe o lauulu, faʻamalosia, taofi le susu i totonu o sela.

Aʻoaʻo uma e uiga i penefiti o le faʻamamaina lau lauulu.

Vaʻavaʻai lea i le tuatusi lea mo filifiliga mo lauulu pipiʻi mo lauulu migimigi.

Shampoos, e fuafua i le mafuaʻaga, aofia ma laʻau ma isi vaega:

I tua atu ia i latou o vitamini E, mango oil, almond susu, citron pulp.

Ma Chamomile Faatasi ai ma Chamomile

E talafeagai mo aso uma. O le oloa o loʻo faʻavae i luga o laʻau faʻavaomalo chamomile, lea e maua ai i manoa sulu auro. E fetaui lelei mo tamaitai laulu ulu. I le faʻaopopoina o le chamomile, o le Kloran With Chamomile o loʻo i ai le suavai flavonoid apigenin, fausaga condensate, ma le faʻamalosiʻau. E i ai le faʻamalieina o le laʻau faʻapipiʻi i luga o le ulu, ma tuʻu faʻafuaseʻi le faʻamaʻi.

Aoao faʻamalosia ma le quinine

Mautinoa i le paʻu ese pa'ū o se kamupani malosi. Na ia toe faʻaola le laulu vaivai, faʻamalosia lo latou tuputupu aʻe. O le oloa ei ai se malamalama gel-pei o paolo o cognac. E iai sona manogi manogi.

O le gaioiga o le faʻamalama e mafua mai i le i ai i totonu o se siiina mauaina mai se quinine laʻau. E faʻamalosia le toe faʻafouina o folauga, faʻamalosia aʻa. Quinine o se lelei antiseptic ma antiseborrheic meatotino.

Ma le Oat Milk ma le Oat Milk

E talafeagai mo taimi masani. O Klorane ma le Oat Milk e iai le paleni o le pH. Faʻafetai i le susu oat e gaʻo, o le oloa e faʻafaileleina mama, e faʻamama ma lamolemole ia i latou. O fulufulu e foliga lelei teuteuina ma e le mamafa i le ufiulu. E faʻamamaina lelei le mata o mea filogia, ma faʻasusuina le tino o puipui. Ua faʻamamaina e le Laʻupotoʻa vaega na faʻaleagaina, faʻalelei lauulu. O lauulu pe a uma ona faʻaaogaina le Kloran ma le susu oat e faigofie ona selu ma fetaui lelei. Na mou atu le mataʻutia ma le malepelepe.

Aveese ato aa ma Nettle

Afai o lau lauulu gaosia vave, palapala, foliga le lelei, Klorane ma Nettle Extract o le a fesoasoani. Na faia faapitoa ina ia faʻasolosolo le gaosiga o sebum, e puipuia ai le vave faʻaleagaina o laina. O lenei laupepa e faʻamamaina malosi i luga o le lauulu, maua ai le fulufulu lauulu, laulu ma teuga. Faʻafetai i le faʻaaogaina o Kloran ma nettle, e te le tau fufuluina pei ona masani ai. I le faʻaopopo atu i ai, o loʻo iai le suauu mago ile sampo. Faʻafetai ia te ia, o loʻo taofia pea le pito i laʻasaga sili ona lelei o le susu, faʻapea foʻi ma faʻaopopo isi taumafa. E le pei o le tele o isi laupepa mo mageso gaosiga, Kloran ma 'ato maua ai e leai se afaina mago.

Nasturtium ma le Nasturtium

O le oloa ua mamanuina e tau ai matutu le susu. O vaega aoga o le laupepa o le nasturtium extract, salicylic acid, vitamini B5, antifungal sooupu. Faʻafetai ia latou faʻatinoga lavelave, o faʻaiuga lelei e mafai ona maua i le taua e teteʻe atu ai le peni. Ole faʻaogaina ole Klorane ma Nasturtium e sili atu ona suia i le laupepa mo le paʻu maaleale.

Myrtle ma le Myrtle Aveese

A faʻapea o loʻo faʻalavelave atu ia te oe le masima, ole Klorane lea ma Myrtle o le fofo. Ole mea faigaluega lea e tuʻusaʻo ai le papala mai le fusi - le mafuaʻaga o le fologa. Shampoo ma myrtle faʻalelei le paleni vai o sela, faʻatonutonuina ai le gaosiga o sebum. A maeʻa ona faʻaaoga lenei oloa, ona vave lava lea ona toe faʻaea uʻamea, ma peʻa ma paʻu o le a mou ese atu. O mea o le shampoo o le a faamaluluina, faʻamalie ma faʻafouina ai le ulu.

Delima ma rimoni

O se ituaiga laupepa mamanuina mo lanu lanu. Ua mamanuina e puipuia lauulu mai le leiloa leiloa, saturate ia ma le talafeagai susu susu, aoga trace elemene. Valivali pe a uma ona olaina e tumau ma tausia. O le lauulu pe a uma ona faʻaogaina Klorane ma Pomegranate maua se susulu maloloina. E tuu faatamaia fua ole delima ma mea e ofi atu i vaega ole laau, toe fao.

Aveese le Peony ma Peony

Le mafanafana fofo mo le papala tiga. Sa faʻamama faʻamalie e le laulu le mageso, le oso ma le ita. O loʻo i ai mea e vaivai ai le paʻu. O le mea lea, o Klorane ma Peony Extract e talafeagai mo paʻu e ono paʻu. Peony extract o le fafagaina lelei o manoa ma mea taua taua, fai o latou foliga sili atu le soifua maloloina.

Faʻafefea ona fai faʻamalosi ile fale? E i ai a matou tali!

Masini fua mo le tele ma le susulu o lauulu o loʻo faʻamatalaina i lenei itulau.

I http://jvolosy.com/sredstva/drugie/andrea.html, aʻoaʻo e uiga i penefiti ma faʻaaoga o Andrea serum mo lauulu tuputupu ae.

Cloran mamago faʻapipiʻi Faʻasologa

O laupepa mago Kloran, o loʻo i ai i foliga faʻapipiʻi, ua mamanuina mo le "faʻaali" o le ufiufi e aunoa ma le faʻaaogaina o le vai. O le tuʻufaʻatasiga o tupe e faʻafaigofie ai ona aveʻesea le soona gaʻo mai le laulu, fai ia mama ma lapopoa.

Ituaiga o mamago moli:

  • Ma susu oat (Gentle Dry Shampoo with Oat Milk) - tausia ia manoa, e faamalosia ai i latou, e le avega. O le susu o Farani oats ua i ai le faamaluluina ma faʻalelei le mafuaʻaga, e faia ai lauulu fulufulu ma mamanuina.
  • Nettle (Nettle Sebo-Faʻatonutonu le Mago Mama mo le Paʻele Lulu) - mamanuina mo lauulu gao. O lenei oloa faʻatonutonuina le lipid metabolism o le ulu ma le toto feaveaʻi. I le faʻaopopoga o faʻamalamalamaga tisiki, shampoo ua micronized paʻu, e faʻaalia ai le filogia lelei. Curls mo se taimi umi tausia mama ma fou.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

Ae le i faʻamauina, e tatau ona lulu teuina laupepa ile fagu. Tufatufa atu le laʻititi o le oloa i luga o laʻau susu ma le pulu. Tuʻu mo le 2 minute ma aveʻesea le faʻamalama mai i le vai mafanafana.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi lau kulimi mago:

Lulu le fagu fagu. Ogatasi tutusa luga lauulu lauulu, tausia se mamao o 30 cm mai le ulu. Tuʻu le faʻamalama mo le 2 minute, ona faʻasolo lelei lea. O le faiga e mafai ona tele se taimi, o le laupepa e selu malosi mai le laulu.

Faamatalaga faaopoopo

Klorane shampoos ua oʻo i le dermatological faʻatonutonu, ina ia mafai ona taʻua i latou saogalemu mo le soifua maloloina. Manatua e teu lelei le oloa. Ua fautuaina e le tagata gaosi le teuina o le laupepa i se mea malulu e aunoa ma le vave faʻaalia i le la susulu. Afai e te mulimuli i faʻasaʻoga fautuaga, ona ola lea o le oloa o le 3 tausaga. Ina ua mavae lenei vaitaimi, e le mafai ona faʻaoga le shampoo, e ono afaina ai le soifua maloloina o lauulu.

Talu ai o shampoo e gaosia i fagu o eseese voluma, o lo latou tau, faʻatulagaina, o le a ese:

  • 100 ml tau o le averesi o 250-300 rubles,
  • 200 ml - 500-620 rubles,
  • 400 ml - 830-870 rubles,
  • Uu mamago faʻapipiʻi 150 ml - e uiga ile 710 rubles.

I le vitio lenei, o se tagata poto ile French Clauran shampoos:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

Klorane nofoaga aloaia

Falani kulimi Klorane o se fale teu oloa o fulufulu mea eseese oloa. O aso uma o faʻatasi ai le kamupani. O le mea sili ona taua o mea teuteu o lenei ituaiga o le faʻaaogaina o mea masani a vailaʻau ma vailaʻau vailaʻau e faʻamalosia ai le laulu, ma le uluulu e teu faʻalelei ma ola maloloina.

O le kamupani a Kloran e maua ai oloa e le mafua ai ni papala ma afaina ai le tulaga o le laulu, faʻatupuina le tuputupu ae, maua ai le silkiness ma susulu. I luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia o Klorane, o loʻo tuʻuina mai ai se auiliiliga o mea taʻitasi, ina ia mafai e le tagata faʻaaogaina ona maua faʻamatalaga atoatoa e uiga i le faʻatau.

Lautele lautele

O le faleoloa i luga ole laiga Laboratory o Beauty ma Soifua Maloloina e ofoina atu se tele tele o mea teuteu mo lauulu tausiga:

  1. Klorane shampoos i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia ua faʻaalia i le tele o fesuiaiga. E iloga latou i se lanu matagofie ma se iku tino, aua neʻi fausiaina le soona ova. Lenei e mafai ona e mauaina le tuʻuaiga nei o laupepa mai Kloran: matutu, aneti-faʻamamago, vali, lava-faʻatonutonuina, e faʻaopopo le tele, mo le susulu ma puipuiga.
  2. Suavai Tuʻuina atu oloa ma faʻaopoopoga o laʻau eseese e fesoasoani i le selu e leai se tiga, lamolemole lauulu, faʻaititia o pito tipi.
  3. Pule mo le mata. Masks, faamamaina vai, kulimi mo le aveeseina o vali, fafagaina kulimi o lo oi ai mea aoga e fesoasoani i le toe faʻafouina ma le toe faʻaleleia o le paʻu. Faatumauina paleni ma fafagaina.
  4. Tausiga tino. Cloran o loʻo ofaina le tele o le vai taele e manaia le manogi ma e aoga lona aoga i le paʻu o le tino. Meaola teuteu mata fesoasoani mama le ita ma fufulu lemu.
  5. Mea mo le fanau. Ole laina lea e aofia ai fulufulu eseʻese, pulou, shampoos, creams ma fasimoli, ua faʻamoemoe e faʻaaogaina e pepe. Aua neʻi iai ni vali ma vailaʻau.

Faatasi ai ma mea teuteu mai le kamupani Kloran, ua mautinoa le soifua maloloina o lauulu, foliga ma le tino.

I totonu o le matou faleoloa i luga ole laiga e mafai ona e okaina mea taua ile tau faʻatauva. O se tele vaega o ituaiga lauiloa o Kloran o le a fiafia i tagata uma. La matou faleoloa i luga ole laiga e vave lava ona momoli mai pe pikiina i luga galuega. Cloran o se tuʻufaʻatasiga o maualuga maualuga ma tau talafeagai.

O mea teuteu mai le tagata gaosi oloa na faʻaalia le tele o aoga ma vailaʻau. A maeʻa le uluaʻi faʻaaogaina o le oloa, e iloa gofie faʻaiuga.

Aveese Citron

I le Autumn-taumalulu vaitaimi, teine ​​ma tamaitai ma le faanoanoa matauina le faaleagaina o latou lauulu. Suiga i le vevela, le amanaiaina o ulu ulu ma le teuteuina ma se fulufulu ulu e mafua ai i se lanu le mautonu.

Citron extract, lea e aofia ai le "Cloran shampoo", o le a fesoasoani e puipuia folau lauulu ma le ulu, faʻamalamalamaina ma faʻafetaui vai faigata. Faʻamatalaga a tagata faʻatau e fautuaina ai le faʻaaogaina o le laupepa i le pulou poʻo le pulou ina ia aua neʻi mamago pito o le laulu.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai tagata gaosi oloa, o lenei mea faigaluega e talafeagai mo lauulu masani ma uʻumi. Mo fufuluina i aso uma, faʻamalama ma citron o se filifiliga lelei. O le lauulu e malulu, o le folafolaina susulu ma e oo lava voluma foliga mai.

Pau le tulaga le atoatoa o le manogi malosi lea e iai taimi i luga ole laulu.

Laei o peonies

E pei ona e iloa, o le susu o le susu e mafua ai le tele o le le mautonu ma oe lava-masalosalo. Faatasi ai ma le masani ona mimilo ma ita i le manaia o lauulu, e te manatu mulimuli.

I totonu o le tele o faʻamatalaga lelei e uiga i le "Cloran" shampoo ma peony extract o se tasi lea o le fiafia i ai. Lenei oloa e sili ona aoga mo le maaleale ulu - o se faʻamamaina faʻasaina faʻavae e le mafua ai le hyperseborrhea ma le ita.

- Saina fua peony root

Ua fautuaina e le tagata fai mea e sui ai le “Shampoo ma peony extract” ma anti-ketruff fofo.

O le feusuaʻiga lalelei mai uluaʻi sekone e faʻatosinaina se manogi manogi matagofie ma se paʻepaʻe lanu piniki. O le oloa faʻamalieina moni le ulu, faʻafaigofie le selu ma faʻaulu ai lauulu.

Mo vali lauulu

E le o se faʻalilolilo e le mafai ona ola le feusuaʻiga amiotonu e aunoa ma se suiga. Le tele o taimi, le mea o le faʻataʻitaʻi o lauulu. Faasaʻoina, curling ma, ioe, valivali. Ae ui i lea, o le tausiga o le laulu fou o laei e le faigofie. I se faʻaopopoga i le puipui mafiafia, oe manaʻomia le vaʻaia lelei o se togafiti faʻapitoa (mask and balm).

O le filifiliga lelei o le "Cloran", o le faʻamalama mo le rimoni faʻafefeteina, faʻapipiʻi i se faʻamamaluina ma faʻafouina-faʻafouina kompleks.

O le tagata gaosi oloa na folafola e faʻatumauina le uluaʻi pupula ma le susulu o le lanu. O se faʻavae faʻapitoa e faia ai le lauulu silika ma faʻafiafiaina.

Faʻamatalaga tagata faʻatau matauina le le tele mafiafia, faʻafetai i le faʻamalama ua faigofie ona tufatufa atu i le lauulu ma foams lelei. O le "faʻaopopo" aofia ai se manogi manogi ma sili ona lelei faʻaoga.

O fulufulu lanu e manaʻomia le puipuiga faʻapitoa ma meaʻai, o le mea lea, "Faʻapipiʻi ma le rimoni '' fautuaina e tuʻufaʻatasia ma se pulumu faʻafouina mai le tutusa faasologa.

Klorane Hair Health & Beauty: 10 Series Herbal Medicines

Toeititi lava uma kanona o le lalelei fafine, na mafaufauina le i ai o le mafiafia, malosi ma le umi lauulu, tatalaina pe potopoto i le lavelave o laei. O manatu i aso nei i lenei tulaga ua suia teisi. O le susulu o lauulu e teuteuina ai soʻo se fafine, o lea ua faʻaalu tele le tausiga i le faʻatumauina o latou soifua maloloina.

Klorane faia lauulu maloloina, o tagata uma ua iloa e uiga i ai

O teuteuga faʻaonapo nei e tuʻufaʻatasia ai se lautele o talavai a le faletalimalo faʻapipiʻi e faʻaleleia atili le faʻalelei ma toe faʻaleleia le soifua maloloina o le ulu ma le lauulu. O loʻo i ai se fuainumera o eseʻese gaosi o fomaʻi mea faʻalenatura faʻavae i luga o meaola ma minerale gaosi mea. O vailaau faʻamalolo ua masani ona mamanuina e fofo ai se faʻafitauli faʻapitoa, e faigata ai ona faʻaaoga soo.

Ae o loʻo i ai meafaigaluega e faʻatagaina mo le faʻaleleia atili o le paʻu ma lauulu, o latou aoga faʻamamaina ma faʻamalosia. O nei oloa e aofia ai le Klorane hair line.

Tausiga Klorane: mea masani faalenatura ma fou tekonolosi

O le kulimi kulupu na taʻitaʻia lona talaʻaga talu mai le 1966. O le talavou Farani pharmacist, Pierre Fabre, e faia lona lava fale suesue ma faaigoaina Klorane oloa. O le manaia foʻi o le tama saienitisi ma faʻamalositino na mafua ai le fausiaina o le muamua shampoos, e aofia ai ma laʻau o loʻo sosolo.

O mea e faʻaalu ai lauulu ua tatalaina ai se fou ituaiga i le lalolagi. O le laupepa mai le fale talavai o loʻo iai le chamomile extract ua faʻamamaina lelei ai lauulu, aveʻese le ita ma le mageso mai le maʻilaʻulu. O lenei oloa o loʻo avea ma se tasi o sili ona sailia i le kamupani laina.

O le faavae o uma teuteu laina o Klorane Laboratories o vailaʻau mata mea. O le alofa faʻavae o le tagata faʻavae mo le lalolagi o laʻau, na mafua ai le fausiaina o ni tuʻufaʻatasi mai vaega e maua mai i fualaʻau vailaʻau ma laupepa mama ma na avea ma fale talavai. O le filosofia a le kamupani o le rational faʻaaogaina masani o meafaitino mata ma siosiomaga puipuiga.

I le faʻaopopoga i se aʻoga ogaoga o botani, o loʻo auai Klorane Laboratories i suʻesuʻega faasaienisi. I le galulue faʻatasi ma taʻitaʻi suʻesuʻega iloga i Farani, "lanumeamata" tekinolosi mo le gaosiga o mea totino o loʻo atiaeina, o le sailiga mo sili ona lelei le tuʻufaʻatasia ma atoa-faʻavasega suʻesuʻega faʻamaonia e mautinoa ai le saogalemu o oloa uma kamupani o loʻo faʻatautaia.

O paaga autu a le kamupani o le National Center for Scientific Research ma le National Institute of Health and Medical Research. E le gata i lea, o Klorane Laboratories e aofia ai nisi o nofoaga mo suʻesuʻega, mo se faʻataʻitaʻiga, le Institute of Medical Sciences ma Technology ma le Center for Immunological Research.

Faʻafetai i lea suʻesuʻega loloto o mea toto a le lalolagi ma le atinaʻeina o fou gaosiga o tekonolosi, Klorane fale talavai oloa vave maua le lalolagi lauiloa.

E le naʻo le soifua maloloina ma le lalelei o lauulu, o le saienisi

5 vaega o gaosi oloa gaosi

Ua maeʻa ona o ese mai le Klorane Laboratories mai metotia masani o le teuina o mea totino. Ina ia mafai ona maua fua lelei ma aua le afaina le siosiomaga e le toʻatele seleselega o laʻau, na fausia se auala fou gaosi. O le phytochain tekinolosi faʻaaogaina i le gaosiga o mea teuteu tino e aofia ai lima autu laasaga:

Faʻafetai i le faʻavaeina o le filifili o gaioiga, o le lelei o laʻau tipi mai le Klorane Laboratories e maualuga ma o loʻo siosiomia avega e sili atu maualalo. Lenei la ua gaosia e le kamupani laina teuteu e fa:

10 auala e faʻalelei ai le laʻau lelei ma faʻaola lelei: faʻaaoga laisi mo le quinine, almond susu, nettle, magnolia

E silia ma le 40 tausaga o loʻo galue faʻatasi ma vailaʻau mata utaina ma faʻaleleia atili le gaosiga o tekonolosi, ua tele laina e faʻamatuʻu mai i lalo o le Klorane brand O le toe iloiloga o latou taʻitoʻatasi faʻataga ai oe ia malamalama pe faʻafefea ona galue le vailaʻau vailaʻau, ma pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia ma oloa tausi masani.

Faatasi ai ma shampoos, o le gaosiga o fomaʻi mea teuteu faʻalelei fautuaina le faʻaaogaina o balms ma faʻapipiʻi faʻapitoa, pe a fai e aofia ai i le faʻasologa. O loʻo faʻapipiʻiina oe e mafai ai ona faʻaopopo le mataalia o vaega taʻitasi o tupe.

A o le mea sili ona faʻamamaina, faʻaaogaina le sodium sulfate laureth sili ona vaivai, lea e fufuluina lelei i le vai, o le citric acid galue o se faʻatonutonuina o le oona o shampoos ma balms, lea e maua ai le laulu susulu ma lamolemole.

O le faʻaopopoina o le betaine e faʻamalosia ai le oloa ma faʻaititia ai le ita o le paʻu. I le tuʻufaʻatasiga o lauulu mea e tausi ai oloa, o laʻau sosola nofoia le tulaga 3, o loʻo faʻaalia ai le maualuga o mea masani o mea masani masani.

Tuuina atu o le tele ma lanu

Tagata e iai lauulu manifinifi ua masani i le faʻafitauli o le le lava. O sea lauulu e faigata ona teuteuina ma vave leiloa foliga. Ina ia tuʻuina atu le māmā ma le faʻamalosiʻau i le paʻu manifinifi, ua fausia ai e Klorane Laboratories se faʻasologa o oloa e faʻavae i luga o le flax seed extract, mauoa i le gluten ma le fiber.

Laʻasaga o vaega ufiufi uma lauulu, faʻamalamalamaina ma lamolemole, laugutu faʻaola uma lauulu i aʻa, faʻatuina ai le voluma talafeagai.

Faasologa mo lauulu lau

Faʻatau puipuiga

O le aofaʻiga o le olaga i nei ona po e oʻo atu ai i le faʻanoanoa tele. Afai e te faʻaopopoina le le lava o vitamini, gaioiga faʻamalositino ma fou ea, o le taunuuga o le a faʻavaivaia le paʻu, fao ma lauulu.

O le mulimuli e toe foʻi le malosi, o le a fesoasoani lea i le faʻamamaina ma le quinine extract. O lenei mea e maua mai i le paʻu o se cinchona laau o loʻo ola aʻe i le tau o le tau. Quinine faʻamalosia le lauulu mai le aʻa lava ia, faʻamalosia le tuputupu aʻe o le pulu ma fesoasoani toe faʻafouina lona toto sapalai. O le mea na tupu, ua tupu malosi lauulu, faʻateleina la latou numera ma le tele.

Lauulu Lulu Faasologa

A faʻaaogaina tupe e faʻavavevave ai lauulu ulu, e tatau ona e tausia lelei le tino atoa. O le toe faʻatumauina o le paleni o le vitamini ma faʻateleina gaioiga faʻamalositino o le a fesoasoani e faʻatumauina le maloloina o le paʻu ma le lauulu.

Malulu fufulu ma masani ona faʻaaogaina

A fufuluina i aso uma, o le lauulu e vave leiloa lona faʻaatura ata puipuia, e manifinifi, malepelepe ma ua matua nenefu. Ina ia saunia le faʻamamaina o le ulu, na faʻalauiloa e Klorane Laboratories le faʻasologa o oloa e faʻavae i le susu oat.

Ona o le i ai o le betaine i le faʻamalama, ua faʻaititia le aofaʻi o surfactant, e maua ai le aulelei o faʻamalosi mea teuteu i luga o le ulu ma le lauulu. Oatoa ose vaega e maua ai le faʻamamaina ma le faʻamamaina, faʻamalieina le paʻu o le paʻu ma faʻaleleia atili le faʻagaioioiga o le sebaceous glands.

Faʻafetai i le faʻamaonia lelei o le oloa e faʻavae i luga o le susu oat mo le faʻamamaina o fufuluina aua le solia le fausaga o lauulu faʻaaoga i aso uma.

Faʻamago lauulu toe faʻaleleia

Faatasi ai ma le laititi lava faʻailoaina o lapisi sebaceous o le fulufulu, o le lauulu e leiloa le puipuiga masani o le gaʻo ata, lea e tau atu i le solia o le fausaga ma faʻateleina le vaivai. Ina ia puipuia lauulu mago, e taua le tuʻuina atu ia i latou meaai talafeagai ma faia se faʻafefeteina ata puipui i luga. O lenei faʻafitauli e foʻia faʻafofoa i ala e faʻavae i luga o mango suauʻu mauʻoa i gaʻo gaʻo.

Fai e leai se mea e mago ai lauulu

I le faʻaopopoina o le shampoo ma le balm, o le laina e aofia ai le suauu sapalai ma le faʻafailelei pulumu. O auiliiliga tausiga e mafai ai ona e vave toe faʻaleleia ma fafagaina le fausaga o lauulu. Ole sapalai ole sapalai e maua mai le puipuiga mai le ultraviolet radiation, e faʻaleleia atili ai le tulaga o le fulufulu ma le lauulu.

Tausiga Lulu Oila

O le sili atu gaioi le sebaceous glands galue, o le vave vave le paina o le lauulu. Faatasi ai ma le faʻaputuputuina o se vaega o gaʻo i luga o le paʻu o le paʻu, amata ona amata fungi, e mafua ai le faʻatuina o le susu.

O laʻau tisiki o loʻo faʻaaoga e faʻatonutonuina ai le faʻamaʻai o sebaceous glands, e faʻaititia ai le faʻamalolosi o sebum. O le mea la lea ua tupu, ua faʻaitiitia le faʻaitiitia o le glands, ma ua tele foi le vaitaimi i le va o le faʻamama. Nettle faaopoopoina foi i le faamaloloina o aa ma lauulu folikel.

Togafitiga togafiti mo lauulu gaʻoa

Faʻatasi ai ma le ituaiga fefiloi maʻa maʻa ma matutu, mamago faʻavae shampoo ma mango suauu e mafai ona tuʻufaʻatasia, faʻaaoga i luga o le lauulu atoa, seʻi vagana ai le ogatotonu. Nettle o le a fufuluina ma faʻamafanaina le paʻu, ma o le mango suauu o le a maua ai meaʻai i paʻu mago.

Aneti-susu

Faʻaopopopoa ulu tele faʻateleina mafua ai le susu. Ina ia faʻataʻitaʻia lenei mea, na faia ai se faʻamalama e faʻavae i le myrtle extract. E i ai foʻi faʻaleaga meatotino o le paʻu o le paʻu e mafua mai i le polifenol.

O vaega o vailaʻau o loʻo faʻaititia ai le faʻaalu o le sebaceous glands ma taofia le atinaʻeina o le fefete i luga o le paʻu. Zinc pyrithione, o se vaega o oloa, e faʻamamago le paʻu ma fasi ai le figa.

Aveʻese le laʻulu - le paʻu o se matata vevela mo aso nei

Mo le faʻamamaina o le mativa, ua faʻaogaina se meafaigaluega e faʻamatalaina i le nasturtium ma le faʻalauiloaina o lona antiseptic. Nasturtium Extract Fightes fungus ma faamalolo le paʻu.

Ina ia faʻamama le paʻu o le maʻi o le paʻu, laʻasaga e teteʻe ile faʻamamau e mafai ona suia i se faʻamalologa faʻavae e faʻatatau i le peony.

O le mea lilo a lauulu o le lalelei o le paʻu

O le paʻu maʻaleʻale o loʻo i ai le faʻatupuina o le ita, ma o anionic surfactants i foliga teuteu faʻateleina lenei faʻafitauli. Ina ia toe tuʻuina mai le papala, ua uma ona ato se samupo ma peony extract. O lenei fugalaʻau e tamaoaiga i mea e mafai ona faʻamalieina le ita, faʻamalieina le paʻu ma faʻafailele ai ma antioxidants.

O le faʻaaogaina o le laupepa ma le peony extract o le a fesoasoani e toe faʻaleleia le ulu. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma ni matapulepule ma pulu pasama.

Faasaoina o lanu ma camomile mask

A maeʻa le valiina, o lauulu e susulu ma susulu le soifua maloloina. Ae a fufulu le pigmen, e malepe a latou fausaga, maaleale foliga mai, ma faateleina leiloa.Mo le puipuia o laulu vali, ua atiae e le au faʻapitoa a le kamupani se laina e faʻavae i luga o pomani. Le tanin o loʻo i totonu o le rimoni peel, ei ai meatotino faʻapitoa ma fai faʻamalosi malosi ma pigments totonu o le lauulu. Polyphenols galue o antioxidants, puipuia le laulu fausaga mai le leaga o le siosiomaga.

Ina ia puipuia lauulu lauulu, o se faʻapaʻu ma chamomile sipi e talafeagai. O lenei laʻau e tamaoaiga i flavonoid apigenin, e maua ai le lanu puipui, faʻamalosia ma le taumafa. Chamomile extract e faʻamalieina le ulu ma faʻatonutonuina le faʻailoaina o lapisi sebaceous.

Le faʻaaogaina o le mamago mo le faʻamamaina o lauulu vave

O le fufuluina o lau lauulu e tele se taimi, o lea e matua faigata lava le tuʻuina o ou lauulu i lenei auala i le taimi faʻafuaseʻi faʻatasiga. I se faʻaopopoga, o le tele o taimi e fufuluina ai le faʻapipiʻiina o le sebaceous glands, lea e fesoasoani i le vave faʻaleagaina o le ulu. Mo solo malu ma vave faʻamamago faʻamago afu.

I le laina o Klorane, o ia oloa e faʻavae i luga o faʻatonuga o le nettle ma oat susu. Mea aoga o laʻasaga fesoasoani fesoasoani faʻaititia le faʻaletonu o sebaceous glands ma fufulu lemu le lauulu. E mafai ona faʻaalu le kulimi mago ile tele o taimi. O ia oloa tausi lelei o le a faʻaalia atoatoa le autu faigata.

O le laina oloa Klorane e matua ese lava. O tagata uma e mafai ona maua ai i totonu se tali i a latou faʻafitauli poʻo galuega. O faʻasologa uma e fesoasoani i le faʻamaloloina o le ulu ma le laulu, avatu ia i latou le malosi, susulu ma teteʻe atu i mea leaga o le siosiomaga.

Faʻavaeina o Klorane Products

O se foliga o mea masani e fausia ai le Klorane shampoo e lelei lona aoga ile lauulu. Ma o le sili ona taua i totonu o mea o loʻo gaosia luga (surfactants) pei o le triethanolamine ma sodium sauretsulfate, e faʻamamaina malie ai aano e aunoa ma le faʻaleagaina ai. E malosi malosi le faʻamamaina o lenei gaʻo.

I se faʻaopopoga, i le lauluʻi iai ni fualaʻau faʻapitoa:

Le faʻasologa autu o shampoos ma tau: oloa ma quinine, henna, mango suauu, flax fiber, aso, magnolia

Tagata faigaluega o le kamupani faʻatuina ituaiga o laupepa e fofo ai se faʻafitauli faʻapitoa. Mo le faʻafaigofieina o tagata faʻaaoga, o loʻo afifi uma i fagu i le malosi o le 100 i le 400 ml. Filifiliga matutu - 150 ml taʻitasi. I le taimi lava e tasi, o le averesi o tau mo Klorane shampoo 100 ml e oʻo i le 400 rubles., 200 ml ua faatauina atu mo le 500-650 rubles., 400 ml tulaga - e tusa 900 rubles. O se oloa mai se faasologa o matutu tapenapena e mafai ona faʻatauina mo 800 rubles.

Teuina ma le camomile mo le faʻamalosia o lauulu

Mo faʻamalama o lea ituaiga o aso uma e faʻatagaina. Ma sa ia ofuina le laulu lalelei teine ​​ma fafine ma le laulu e pa'ū. Ona o le i ai o le chamomile ma se laʻau o le vaega o le condensate fausaga o le apigenin flavonoid mai le quinine laau, o le oloa toe faʻafouina le lauulu, faʻamalosia ma faʻateleina le tuputupu ae. I lenei tulaga, o fatu e toe faʻafouina ma o aʻa e faʻamalosia.

Ma leato fatu susu

O le oloa, o le tuʻufaʻatasiga sa faʻamalosia i le susu oat, e faʻamalosia ia mama, ae e le o mamafa ai. Foi, o le lauulu i lalo o le aafiaga o le fualaau faasaina avea lemu ma sili malie, sili ona usitai ma sili atu ofu. Ina ua maeʻa ona faʻaaogaina le lauulu moʻi, o le ulu e foliga mama atili, ma o vela mo le faʻalua taimi le toe avea ma magaugau ma malepe.

Ma mea faaeletise

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻailogaina o manoa, o le sampo Kloran ma nettles, na faia e faʻaleleia ai le gaosiga o gaʻo, o le a avea ma sili atu filifiliga e le faʻatagaina ai le filogia o le lauulu. I lona faʻaaogaina, o curls e maua faʻaopoopoga meaʻai e mafai ona fufuluina soʻo nai lo le masani ai. E le gata i lea, Klorane e leai se afaina i le lauulu.