Foliga mata ma mata mata

5 auala e faaseʻe ai mata aluga pe a leai se fulufulu

O lenei auala ua anamua lava ma ua leva na aloaʻia i tamaʻitaʻi Mosalemi.

O lenei metotia e tatau ona vaʻaia! O le vitio lea matou te faʻatino e matamata ai, o le a aʻoaʻo ai oe e sulu ou mata i se auala e le masani ai. Tweezers, e tatau ona tagofia ma le onosaʻi ma faʻaeteete, e le talafeagai mo tagata uma. O tamaʻitaʻi na taumafai se filo mo le soloʻaina o lauulu nai lo le faʻamalosiʻau fai mai o le ala lea e le itiiti tiga. I se faʻaopopoga, i le maeʻa ai o lauulu i le filo, e leai se faʻaleaga mataga ma latou tupu tele lemu. O lenei auala ua anamua lava ma ua leva na aloaʻia i tamaʻitaʻi Mosalemi. Oloa i luga o se filo malosi ma amata faataʻitaʻi. O le mea taua i lenei pisinisi o le toleniina! Ole tausiga o fulufulu mata ma se filo e fai si laititi le taimi ma e fesoasoani ile taimi e leʻo iai le faʻapipiʻi.

Lima lima ma se filo pei o tamai seleulu - oe uʻuina le lauulu ma fusi i le tuputupu ae. O le mea moni, e tatau ona e maua se lima, ae o le manatu e sili lelei! Faasaʻo mata laulu faasolosolo malie, ina ia latou liliu tutusa, ma lelei lau. Lenei faʻamatalaga auiliili o le a fesoasoani i soʻo se fafine e faʻatautaia lenei aoga aoga - faʻaali i au uo pe faʻafefea ona faʻaaoga se filo e faia ai le solo ese atu i le fale!

Metotia lelei

Fefaatauaiga e sili lauiloa i Europa ma Sasaʻe, ae e leʻo matua lauiloa i Rusia. I le taimi nei, o se tasi lenei o sili faigofie ma sili ona taugofie auala. Mafaufau i penefiti o le taʻuina i filo.

  1. Tala o le tupe. Afai e te pulea le tekinolosi oe lava, e mafai ona sefe mai le tele o tupe, aua e leai ni mea manaʻomia.
  2. Lautele O se filo e mafai ona faʻaogaina e aveese ai le lauulu i soʻo se vaega o le tino, ma i latou e lelei tele i tekinolosi o le a mafai ona faʻasaʻo ai foliga o se tane 'ava.
  3. Le tiga. E le pei o tweezers, o le filo e le tupu ai se leaga.
  4. Faatinoga. O lenei togafiti e mafai ai ona e 'aveʻesea le tele o lauulu, aʻo le filo e pueina foʻi e puʻupuʻu lava.
  5. Le aoga tumau. A maeʻa lenei faʻamamiga, e le vave amata ona ola mai laulu.
  6. Fofoai. I le taimi o le faamasinoga, oti paʻu sela ua faʻaopopoina foi, lea e fesoasoani i lona vave faʻafouina, faʻafouina.

Ioe, soo se metotia e mafai foi ona mauaina itu le lelei. I lenei tulaga, o le umi lea o taualumaga. Ae o lea e i ai ni nuances, pe a e alu i le laasaga uma o sea plucking tele taimi, mata fulufulu o le a le toe aveina oe tele taimi. E uiga i nei laasaga o le a tatou talanoaina atili.

Fefaatauaiga Auala

Ae le i faʻamalu le sipiina, e aoga le maua o le mea taua meafaigaluega. I lenei mea, o se faʻata i se malamalama malamalama i se nofoaga ma se filo. E sili lava le ave i ai le filo vavae, ua pipiʻi laulu e sili ona lelei ma ua le seʻe. O le malualua faʻaigoaina Nu. 10 e lelei.

  1. Fufulu ou foliga ma lima, e fautuaina ile fufuluina ole paʻu o lima ma laulu mata.
  2. Efuefu le vaega i luga aʻe o le laumata pito i luga, selu mata o mata i le itu mai le pito i lalo i luga.
  3. Oti se fasi filo o le umi manaomia. O le averesi, e 0.5 mita, ae a maeʻa le faʻataʻitaʻiga muamua o le a e malamalama i se tetele pe faʻatauvaʻa taua oe manaʻomia.
  4. Nonoa faʻamau le pito o le filo ia, ona faʻaoso loa lea o le matasele na fausiaina ma ou lima.
  5. Le isi, fai le "valu": ​​mimilo le filo i le ogatotonu i le tele o taimi. O tamatamailima o lima uma e tatau ona tumau le pipii i pito o le matasele.
  6. Faʻaloaloa le iʻuga maua i lou limatusi lima ma le lima matua. Afai e te suia le mamao i le va o alofilima o le lima matua ma le limatusi, o lona uiga o le ogatotonu o le "valu" e tatau ona sui.
  7. Faʻataʻitaʻi le faʻatautaia o le filo.
  8. Aumai le filo ile fulufulu taumatau. Faʻaititia le mamao i le va o tamatamaʻilima o le lima e tasi, o le ogatotonu e tatau foi ona sosolo i le taumatau.
  9. Aumai le itu tauagavale (lapoa) i le nofoaga o le le fiafia i lauulu tuputupu ae.
  10. Tuu le tulimanu o le tafatolu i lalo o le lauulu manaʻomia, ona fofola lea o tamatamailima o le lima taumatau. O le ogatotonu o le a fesuiaʻi, ma le lauulu manaʻomia o le a pa'ū i totonu o le vaega curled.

I le faʻaaogaina o le mataupu faavae e tasi, vele ese uma laulu e le manaʻomia. E fautuaina ile taimi e fai ai le mata taumatau ma le itu tauagavale. Afai e te faʻaumaina i le tasi itu muamua, ona iai lea o se avanoa e faia ai mata asimetris.

Ma, pe afai e te leʻi fetaia muamua lenei metotia, e aoga le asiasi i se fomaʻi faʻapitoa. E sili atu le vaʻai uma i le galuega ina ia aua neʻi e faia ni mea sese ia oe.

Fautuaga e fesoasoani ia oe e piki ou mata i se filo masani:

Malie

E masani lava, pe a tulaʻi mai se fesili, faʻafefea ona ou seʻia ou mata, pe a leai ni tiʻetiʻe, e vave ona oo mai i lou mafaufau le faʻamaʻi. E masani ona faʻaoga mo le depilation ma ua fai ma mea masani. O le paʻepaʻe lea e fesoasoani pe a e manaʻomia le aveeseina o lauulu pupuu.

O taualumaga faapea ei ai le tele o tulaga lelei. O le mea taua i totonu o latou o le lelei. O lauulu e aveese faʻatasi ma le aʻa, o lea e le ola ai mo se taimi umi. I le vaʻai faʻaauau lauulu faʻaaogaina lenei metotia, o le faʻasolosolo ma le tupu tele fua faʻaitiitia, o le fulufulu mata laina atili malamalama ma teuteuina lelei.

E faigofie foʻi ona fai le faʻamalieina, aua i le tasi gaioiga o le tele o lauulu e le manaʻomia ua aveese. Ae o loo iai foi ni faaletonu.

  • E te manaʻomia se tomai e faʻasaʻo ai se faʻasaʻoga ma le agavaʻa.
  • E i ai le ono i ai se lulu o lauulu.
  • Aveesea lauulu tumau e mafai ona faʻamamaina tele ia laulu.
  • Le tele o taimi, o ia lauulu 'eseʻese laʻua faʻatupuʻu i le paʻu.

O le mea lea, e tatau lava ona mafaufauina aʻo leʻi amataina se faiga e pei ona masani ai, ae afai e te masani ai, e mafai ona e vave ma tumau faʻamamaina oe le lauulu le manaʻo.

Ata puʻe

Afai e te fesili i se polofesa faʻalelei oe pe faʻapefea ona puʻeina laulu mata sei vagana tweezers, o le a ia fautuaina oe i photoepilation. A uma mea uma, o lenei metotia ua manatu o se tasi o le sefe saogalemu ma sili ona faʻatuatuaina. I totonu o ona itu e aofia ai:

  • Le faʻatatauina mo soʻo se mata mata, malo ma le lanu e le afaina.
  • O mata o mata e amata ona manaia, maua lelei foliga.
  • Atoatoa le tiga ma le saogalemu mo le paʻu.

Ae o le faiga e faigata tele ma o le a le galue i le fale e aunoa ma meafaigaluega. E i ai foi isi mea le lelei:

  • A o le i faia le muamua sauniga, e tatau ona faia suega ma feutagai ma se lalelei.
  • E le mafai ona faia le faʻagaioiga pe a fai o lena ua uma ona e faʻaaogaina isi metotia o lauulu aveese.
  • O le faʻailoaina o loʻo faʻaalia mo teine ​​maitaga ma faʻatau pepe.
  • O loʻo faʻasaina foʻi moi latou ua fausia-masini eletise i totonu o latou tino.

Ou te tatau ona faʻapea atu i tausaga talu ai nei, na amata ai ona aliali mai fale ata o le fale ile faleoloa. Latou te tau sili atu nai lo a latou masani masani, ae o se masini faapena o le a fesoasoani e faatea ese ni lauulu le manaomia i le tino atoa ma le tiga.

Leisa lauulu aveese

O lenei faiga e matua ese lava mai mea uma o loʻo i luga, aua e faʻatagaina oe ia e le gata e le tumau le tosoina i fafo o laulu, ae ia tumau fetuutuunai foliga ole laulu mata. Ae peitai, mo se faʻaiuga faapena, e tatau ona e faʻaalu le 4-5 sauniga, e taugata ai se tupe.

E le gata i lea, ae e le gata i lea, ae e tatau ona maitauina pe a fai o le paʻu, e mafai ona tuʻu i totonu o le paʻu. E le mafai ona faʻaogaina le laser mo lauulu uliuli.

I totonu o finauga mo e aoga le taua:

  • Le tiga.
  • Saosaoa, averesi taimi o le tasi sauniga o 30 minute.
  • Saogalemu
  • Iuga taimi.

Eletise

A faʻapena auala e le faia foi i le fale, ae mafai ona manatu o se isi auala i tweezers. O le nila ma se eletise e faʻaaogaina i lalo o le paʻu, e tuʻuina atu le faʻaalu i le folika lauulu, e oti. E aliali mai pe a uma le tasi sauniga, o le lauulu e le manaʻomia o le a le tupu.

E i ai taimi e manaʻomia ai le sauniga lona lua, o nisi lauulu e mafai ona toe aliali mai. Peitaʻi, o le toe vasega o le sili atu le numera o taualumaga. A malilie i se faʻasaʻoga, manatua e matua tiga lava, o lea e fautuaina e faʻaaoga vailaʻau tigaina poʻo sapalai.

Lea, ua e faamasani oe i le sili ona lauiloa auala e puʻeina mata o mata e aunoa ma fulufulu. O nisi o latou e mafai ona faia i le fale, o isi e tatau ona faia i totonu o faleoloa i lalo o le vaʻavaʻaiga faʻapitoa. Le iloa poʻo fea le metotia saʻo mo oe, puʻe le au pu ma leaga. A e mauaina se filifiliga talafeagai, o le teuina o laulu mata e le toe avea ma faʻafitauli mo oe.

Vaʻai foi: O le a le laser eyebrow correction? (vitio)

Malie

Sui le lapisi i solo. O lenei auala e sili ona aoga pe a fai e te manaʻomia le pikiina o lauulu puʻupuʻu i luga o fulu mata.

Le lisi o penefiti o faʻamalieina:

  • maualuga le lelei - o lauulu ua toesea ma le aʻa, faʻatulagaina, tupu umi
  • faigofie - i le tasi lafo e mafai ona e aveeseina se vaega taua o le le fiafiaina lauulu,
  • tulaga lautele - o le taualumaga talafeagai mo lauulu o soʻo se maaa ma maualuga,
  • faaumiumi iuga - faatasi ai ma le faasolo masani i luga, o lauulu tuputupu a fua lemu faaitiitia tele, ma o le fulufulua laina laina avea manaia ma teuteuina lelei.

Lelei faʻamaonia faʻalelei mata e ala i solo, puipuia le aʻafia o lauulu ulu ma foliga mai o le ita, e mafai ona na o se matai agavaa.

Faʻaogaina o filo

Triding o se teuteu teuteu e aofia ai le sasaina o mata i le filo.

O le aoga o lenei metotia:

Faasaoina le aafiaga mo se taimi umi - i le aluga o taimi, o le lauulu avea manifinifi, latou tatau ona aveese soo.

Tau maualalo tau tupe - e tatau ona e faʻaitiitia tupe i luga o se filo nai lo luga teisi sili ona lelei.

Epilation mafua ai le itiiti o le tiga pe a faʻatusatusa i isi metotia o lauulu aveeseina.

Le faaaogaina o se filo, e mafai ona e aveesea e le gata i lauulu, ae o le tino sela foi sela. O le mea lea, o le faʻagaioiga e tuʻufaʻatasia le aʻafiaga o le fofoa ma o le 'oti ese.

O taimi uma, o le fefaʻatauaʻiga o le a faʻaitiitia ai le taimi, o se faʻaiuga, e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona piki mata o mata i le filo i le 3-5 minute.

Ina ia aveese lauulu, oe manaʻomia se mafiafia vavae filo 50-60 cm le umi. O ona pito e fusia faʻatasi. Le isi, o le filo e taʻalo i le lima matua ma le limatusi o lima uma, faʻavilivili mo ni taimi e fai ai se matasele i le ogatotonu. O i totonu o lenei pu e tatau ona tuu ai lauulu. Ona aumaia faʻatasi lea o tamatamailima ma vaeluaina ina ia gaoioi le filo, toso ese le soona lauulu.

O loʻo faʻaalia e le ata faʻatautaia o fefaʻatauaiga i le fale:

Leisa lauulu aveese

O le saʻo o laser utupoto o le a fesoasoani e aveesea tumau le soʻona lauulu. O le faʻataʻitaʻiga e faʻatino vave, pe a uma le afa itula e mafai ai ona e toe foʻi i le masani o lau olaga. Ina ia tuʻufaʻatasia le iʻuga, 6-8 sauniga e lava.

Ae o lenei auala e iai foi mea le lelei:

Epilation le talafeagai mo tagata e ofaina lauulu laʻititi ma lalelei, o le leisa e le mafai ona iloa lauulu.

Ae le i faia le faiga, e le mafai ona e aveese lauulu i isi auala, e mafai ona e na o le tipiina pe seleina latou.

O nisi teineiti faitioga i le ogaoga tiga.

Faʻafefea ona tipiina mata ile filo

O lenei metotia sa anamua lava ma ua leva na umiaina o la i luga o le fafine muslim. Oloa i luga o se filo malosi ma amata faataʻitaʻi. O le mea taua i lenei pisinisi o le toleniina! Ole tausiga o fulufulu mata ma se filo e fai si laititi le taimi ma e fesoasoani ile taimi e leʻo iai le faʻapipiʻi.

Lima lima ma se filo e tutusa ma galuega a tamai seleulu - e uʻu le lauulu ma faʻapipiʻi i le tuputupu ae. O le mea moni, e tatau ona e maua se lima, ae o le manatu e sili lelei!

Faasaʻo mata laulu faasolosolo malie, ina ia latou liliu tutusa, ma lelei lau. Lenei faʻamatalaga auiliili o le a fesoasoani i soʻo se fafine e faʻatautaia se metotia aoga - faʻaali i au uo pe faʻafefea ona faʻaaoga se filo e faia ai le aveeseina o lauulu i le fale!

Isi metotia faasaʻo mata

E iai foi isi auala e tago ai mata i le leoleoina o mata, e pei o le tafi. Tele teineiti sele lemu a latou, tusia i luga o leiloa lauulu. E fetaui lelei lenei mea, ae o le iʻuga e naʻo nai aso.

Ua mafai ona pupula maia mata o mata, ae o lenei ata le talafeagai mo tagata uma

E le manaʻomia le mimitiina o lauulu lapoʻa i se aʻa pe tataʻi. E mafai ona e fufuluina ma le faaeteete i latou ma seleulu, ona selu ma faʻataʻatia lea. O fale teuteu teuteu e faʻatauina ai ni launiu ma ni pulumu oleulu. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e avatu i lou lauulu foliga lalelei e tusa lava pe leai se lauulu 'aveʻesea.

Tusa lava poo le a le filifilia auala o lauulu aveeseina, e tatau ona tausia lelei le moli lelei ma se faʻatelega faʻata muamua.

Ina ia aua neʻi matuitui tiga, e mafai ona e tuua mea uma e pei ona i ai. Ae e le talafeagai i taimi uma lea mea.

Faamiga tiga

E mafai ona faʻaauau pea ona piki ni laulu mata ile pulu faʻapipiʻi, ae o lenei auala tuai, o loʻo tele ai ni faaletonu:

Faigata i le filifiliga - o le a tele le taimi ma tupe e maua ai le atoatoa tweez. A leai, o le a vave faʻaletonu, taofi le pikiina o lauulu manifinifi.

Tele o fafine ua i ai le faʻateleina o le tiga tiga, o lea latou te lagona le tele o le le mautonu i le taimi o le suʻiina, o nisi e amata ona tagi pe mafatua.

A maeʻa le 'aveʻesea o lauulu, mumu ma le mageso ono aliali mai i luga o le paʻu, o nisi taimi latou mou atu na o nai aso.

E i ai mea lilo e fesoasoani i le faia faʻapipiʻi masani itiiti itiiti tiga. I fale lalelei, e masani ona saunia e matai le paʻu mo le pikiina, e mafai ona e mulimuli i la latou faʻataʻitaʻiga i le fale.

Faʻamataʻuina ma fafagaina lelei

A maeʻa ona malulu, faʻaali se kulimi faʻapipiʻi i ou fulu mata. E sili le faʻatagaina o se kulimi pepe gaʻo. E tatau ona e faatali mo ia faʻamago atoa, a leai, o le tiʻetiʻe (poʻo se faʻasologa) o le a see. A maeʻa ona asuina le kulimi, e mafai ona e faʻapipiʻi le paʻu i se solosolo poʻo se solo e aveese ni toega.

Fufulu o le paʻu ma mea faigaluega

Aʻo leʻi tataʻi, e tatau ona faʻaaogaina ona faʻasaʻo. I fale lalelei, o loʻo togafitia i le ava malosi, e mafai ona e faia lea i le fale. O nisi teineiti e soloi ma le 'ava malosi ma foliga e faʻaleagaina.

Mo isi fautuaga i le suʻiina o laulu mata i le fale, vaʻai pe faʻafefea ona seʻi ou mata i le fale.

Faaiuga

Afai e te talanoa ma tagata tusiata tusi ata, e mafai ona e faʻalogo i le tele o fesoasoani i le saʻo o mata o mata. Ae e naʻo faʻataʻitaʻiga ma mea sese e te maua ai le ata lea e lagona ai e le tagata le mafanafana. Tusa pe a sau i le foliga o le feulu mata.

Faʻataʻitaʻiga Cara Delevingne faia se galuega faʻafetai i ona mata le masani ai. Ma na ia lagona le mafanafana e oo lava i foliga ese

Ituaiga o mata fulufulu

O ia teuga o se mea taua i totonu o auupega a teine ​​uma, aua o le fulufulu mata e manaʻomia le vaʻai ma le faʻaeteete lelei. E taua le filifilia o se filifiliga e fetaui ma mea uma e manaʻomia mo ia ae le mafua ai le le fiafia pe a faʻaaogaina.

Lalo o ituaiga eseese mo tiisi:

  1. Ose mea faigaluega e fai saʻo ma matua lautele lautele luga ole laupepa ole filifiliga sili ona taatele ma masani. Fuafuaga foliga faʻataga ai o ia e puʻeina se tasi, ae o le tele o lauulu i le taimi e tasi, ma e matua faigofie pe a galue ai ma le mafiafia laulu mata. Ole tele o na mea, ua faʻaaogaina e fomaʻi faʻapitoa ile potu faʻapitoa, talu ai o foliga o foliga o le galulue vaega e faʻafaigata ai le gaioiga o galuega tutoʻatasi ma.
  2. O se mea faigaluega ma beveled galulue vaega e le itiiti ifo le masani ai ma lauiloa, ona o foliga faʻapitoa e sili atu ai ona faigofie mo le tutoʻatasi faʻaaoga, lauulu tagata lava ia pueina sili faigofie. O lenei filifiliga e lelei pe a fai o le auala e ave ese ai lauulu taʻitoʻatasi ma se gaogaʻa faʻatulagaina.
  3. O meafaigaluega maʻamaʻi-mata e manaʻomia se tomai e faʻaaogaina.Galulue faʻatasi ma fulufulu mata e sili atu faigata, aua a tuʻuina mai i foliga o mea faʻapipiʻi, o mea faʻapipiʻi nei e le faʻatagaina sili atu nai lo le tasi lauulu e puʻeina i le taimi. O se tasi o itu taua o lenei filifiliga o le mea moni e le faia ai se tiga i le taimi o taualumaga.
  4. E le i mauaina e le sikuea tweez le tele o lauiloa pei o isi ituaiga. Lenei tele mafua mai i le lavelave o faʻaaogaina ma le mea moni o le faʻaiuga mulimuli e tele lava ina le ogatusa ma faʻamoemoega. I le tele o mea, o ia seleulu fai mata feoloolo la vaiti pe a maeʻa le faʻatulagaina talafeagai gaioiga mo faʻasaʻoina o latou foliga.
  5. Otometi ituaiga tweezers e faigata tele foi ma valaʻauina se ituaiga lauiloa, talu ai lona faʻagaioiga e matua faigata, ma e ono tele taimi e umi se taimi e faʻaaoga ai se mea faigaluega faʻapitoa. Uma faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga e i ai se lavelave faʻavae, i lona aotelega o le mea faigaluega e aofia ai faʻaluʻalua tweezers o ituaiga i totonu ma fafo. I le taimi o le faʻagasologa, o le mea faigaluega i totonu e puʻeina ma faʻasaʻo le lauulu, lea e faʻauʻu i totonu o le auvae faʻapipiʻi i fafo. E ui lava i faigata uma o le faʻaogaina, o lenei filifiliga e tasi lava lona taua tele: o le leai atoa o le tiga pe a galue ma fulufulu mata.

Filifiliga filifiliga

Ina ia faʻatauina ai le sili ona talafeagai ma talafeagai meafaigaluega, o le a le lava lea e fuafua ai lona ituaiga eseese, talu ai o loʻo i ai isi filifiliga filifilia. O se lisi atoa ua tuuina mai i lalo:

  1. Le foliga o le laualuga o le galulue faʻamutaina. E fautuaina pe a fai e lapotopoto pei ona mafai, ona e faʻamama ese le ono ono maʻi o le paʻu i le taimi ao fai fulufulu mata.
  2. Meafaigaluega amioga ile tapunia. E manaʻomia le faʻamautinoa o loʻo fusi faʻamalosi pito o le tasi i le isi, a leai o le a latou piki le lauulu.
  3. Vaega o laualuga. A faʻaaogaina meafaigaluega o loʻo i ai se pito sili ona lamolemole i fafo atu ma maamaʻa mai totonu. Afai e le mulimulitaia nei tulafono, ona avea lea ma faʻafitauli tele le aveeseina o ni laulu lata mai ma se laʻititi umi.
  4. Meafaigaluega faʻamama mai fafo. E le tutusa uma faʻataʻitaʻiga e fetaui ma lenei mea, ae e lelei pe a mataʻina lenei tulafono, aua e maua ai le puipuiga atili i le vaʻaiga o mata.
  5. Faigofie o faaaoga. Ae e te leʻi faia se faʻatauga, oe manaʻomia e uu le ie faʻapipiʻi i ou lima mo sina taimi, ina ia e mautinoa e le faia ai se mea faʻaletonu i le taimi o taotoga.

E taua tele foʻi le nofoaga o faʻatauga, e fautuaina ai le faia o ia faʻatauga faʻapitoa i faleoloa faʻapitoa ma tomai faʻapitoa tino. O a latou aufaigaluega o le a fesoasoani ia te oe e filifili le sili ona talafeagai filifiliga mo nisi manaoga ma faʻamaʻi le ofuvae, pe a iai se manaʻoga.

Vaʻaiga lautele i filifiliga sili atu

Ina ia faʻafaigofie ona faʻasolosolo e tele le tele o masini faʻaonapo nei o lenei ituaiga, o loʻo mulimuli mai o ni iloiloga pupuʻu o tweezers e faʻamalieina atoatoa mea uma mo i latou:

  1. Dolly Aoina o se faʻaalu taugofie meafaigaluega ma se bevel foliga. O le uamea uamea sa faʻaaoga sa fai ma mea e faʻaaoga ai, e le faigofie le mea faigaluega i le eleele ona o se mea umi lava. Uma galue pito fetaui lelei le tasi i le isi, lea e mafai ai ona e aveese gofie lava e tusa lava pe laititi le laulu. O le faʻalauiloaina o loʻo faʻatautaia i lalo o le igoa igoa Divage, lea na mafai ona faʻatuina ia lava i le maketi teuteu i le itu lelei, ma faʻamautu lelei lona tulaga maualuga. Le tau faatatau o 240 rubles.
  2. Solinberg 251-G77 ua faia i le uʻamea uʻamea ma ua i ai se faʻailoga faʻapitoa: o pito galue e faʻamaai i itu uma ma ua faʻamauina, o pito e matua manino ma faʻataga oe e faigofie ona puʻeina ni lauulu. O le mea faigaluega e laititi ma mama, e faigofie ai ona taofi i ou lima, e mautinoa faigofie le faʻaaogaina i le taimi o taualumaga. Le tau faatatauina o 220 rubles.
  3. TOUCHBeauty o se fou fou ituaiga o tweezers, lea faʻaopopo faʻatasi ai ma se moli moli. Lenei fou fou mafai ai ona e faʻatautaia laulu mata i soʻo se mea, e tusa lava poʻo le a le maualuga o le malamalama. O diodes aofia ai i le mamanu taitaia le malamalama i le itu saʻo. O loʻo faʻamalosiʻau foliga o loʻo galue, e toesea ai foʻi nai lo latou manifinifi. O le tau o sea mea faigaluega mai le 650 i le 800 rubles.
  4. Premax 250-1819 o se faʻaonapo nei faʻaaogaina o tiʻetiʻe, o le uʻamea sili ona maualuga sa faʻaaogaina mo lona fausiaina. E i ai se aoga foliga, o le mea faigaluega mamafa, mafaufau lelei-mafaufau mamanu ma tumau maai mo se taimi umi pe a maeʻa. Tele tele ona o lisiina lelei, o le tele o polofesa cosmetologists filifili lenei filifiliga. E mafai ona faʻatau mai ituaiga faʻapipiʻi mo 1000-1100 rubles.

Faʻafefea ona faʻaaoga

A o le i faʻaaogaina ni mea fulufulu, e manaʻomia le mafaufau i foliga o mata o loʻo manaʻo iai, ona faʻasaʻo lea e le aunoa. Afai e matauina lenei tulafono, ona faʻasolosolo lava lea o lauulu aveeseina o le a amata ona tupuolaola tuputupu malie malie.

O le faʻagasologa lava ia e pei ona taua i lalo:

  1. Muamua, e tatau ona fufulu ou lima ile fasimoli, pe a maeʻa ona faʻamama ese le nofoaga o le paʻu i le va o le fulufulu mata. E tatau foʻi ona mama le mea faigaluega i le taimi e amata ai le taualumaga.
  2. Faatasi ai ma le gaoioi o le tasi lima, e manaʻomia ona matua faʻaeteete ma agamalu le paʻu i itu eseese, ma aveese esea lauulu faʻatasi ma le isi faʻaaogaina le auupega. Afai e te mulimuli i lenei tulafono, ona le mafai lea ona lagona.
  3. E tofu lava lauulu e aveʻesea taʻitoʻatasi, aua a leai se mea e iai se tulaga e ono faʻaleaogaina ai le mea ua fuafuaina e ala ile laulu mata.
  4. Ina ua uma ona aveʻese uma laulu, o le laualuga o le paʻu i luga o le fulufulu mata ua togafitia i se faʻamafanafana faʻapitoa gel. E mafai ona e faapipiiina se tamai fasi aisa pe fai se malulu komipi, lea e faʻamalieina teʻi faʻamalieina le paʻu paʻu faʻagasologa.
  5. Afai e iai ni lauulu i totonu o le mata o le fulufulu mata, ona mafai lea ona amata le faʻatonutonuga pe a maeʻa ona laasia le paʻu ma faʻaaoga se lapisi. Mo le aveʻesea i le tulaga lea, e sili ona fetaui lelei mo sifi-seleulu poʻo se mea faigaluega e faʻailo lelei mata.
  6. Exfoliating le oti pito i luga o paʻu ma faia faʻasaʻoina faʻapitoa i le faʻatonuga o lauulu tuputupu ae o le a faʻaumatia ai lenei faʻafitauli i le lumanaʻi.

Tausiga, teuina ma taulimaina

O fulufulu mata e le o se mea faʻavavau mea, e i ai lona lava faʻagaioiga olaga. E mafai ona faʻaopopoina i luga e ala i le matauina o tulafono faapitoa, o loʻo lisi atu i lalo:

  1. O le teuina o seʻi faʻataunuʻuina naʻo se mataupu ua faʻapitoa mo lenei.
  2. O le mea faigaluega e tatau ona puipuia mai pa'ū e mafai ona faʻaleagaina pe faʻaititia tele lona ola tautua.
  3. I taimi uma e faʻaaoga ai, e tatau ona togafitia le teuga mo soʻo se vailaʻau, ma o le mea lava e tasi e tatau ona faia aʻo leʻi amataina taualumaga. O le fofo e sili ona lauiloa mo lenei tausiga o le miramistin.
  4. Ia sao le taimi e faamau ai le tautai aua le faʻaaogaina se mea faigaluega ua taoto.

Faapipiʻi faʻasaʻo

Taimi vave o faʻamanuiaina o se vaega taua o le tausiga tausi o lenei ituaiga meafaigaluega.

O loʻo faʻatinoina i tulaga e lua:

  1. O mea uʻamea e faʻalogologo. Lenei mafai ona faigofie ona iloa e le mea moni e faapea ma lona fesoasoani ua avea sili faigata tele e puʻeina se tasi lauulu e tasi, le aveesea foi e amata amata ona tele se taimi ma taumafaiga.
  2. Puipuia faʻamama, lea e faia tasi i le ono masina.

E mafai foi ona faʻamautuina tweez i lua eseese auala:

  1. Faʻafesoʻotaʻi tagata faʻapitoa o loʻo galulue i faleaʻoga talafeagai poʻo fale faʻaali.
  2. Faʻatinoina se tutoʻatasi tutoʻatasi, e leai se mea faigata i lenei, e te manaʻomia lava e faʻamamaina ma le faʻaeteete pito o le vaega galue i luga o laupepa.

Faʻafefea ona tipiina le laulu mata e aunoa ma fulufulu

E tele auala eseese e faasaʻo ai mata e aunoa ma le faʻaogaina o lenei mea faʻapitoa, o loʻo i lalo nisi o latou:

  1. Le faʻaaogaina o le filo e foaʻi ai mata mo foliga manaʻomia, ae o lenei metotia ei ai se tulaga faʻaletonu: e le mafai ona faia se faʻasologa tutusa i ou lava lima, e aunoa ma le iai o ni tomai ma poto masani.
  2. O se lauulu 'sapalaiina le faʻaaogaina o se trimmer o se filifiliga sili ona lelei, talu ai e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma e le faʻaita ai le paʻu.
  3. Le faʻaaogaina o se epilator faʻapitoa mo fulufulu mata o se metotia masani, ae o le faʻaaoga o lenei auala e mafai ai ona oʻo ai i totonu o tagata taʻitoʻatasi, faʻaopopo, o le tiga i le filifilia o lenei filifiliga e sili atu le malosi nai lo le tele o analog.
  4. O le faʻaaogaina o fasi wax o le isi metotia lauiloa, ae e le fautuaina e faʻataʻitaʻi i le fale, aua a aunoa ma le fesoasoani a le fomaʻi faʻapitoa e faigata tele ona faʻaogaina saʻo le oloa i le fulu mata.

Auala e filifili ai faʻapipiʻi

O aso nei i le maketi teuteu e mafai ona e mauaina le tele o faʻapolofesa. Ae e te lei faatauina, e tatau ona e filifili i luga o le mea gaosi mai ai le meafaigaluega. O loʻo i ai ni uamea ma palasitika faʻalialia. Aulelei ua fautuaina e filifili uamea stainless uila. O lenei mea e le aofia ai leaga faʻamaʻi, e talafeagai mo le faʻamama ma le tumau. E oʻo i se paa moli palasitika paʻu o le a faʻaletonu vave.

I foliga, o le mea faigaluega meafaigaluega mafai ona avea e lua laupepa po o seleulu faʻamau faʻatasi i le tasi pito. O le mea mulimuli e le talafeagai mo le umi faʻafefeteina, ae mafai ona aoga peʻa manaʻomia e aveese naʻo ni nai toe ulu toe ulu.

Ia gauai atu ile galulue pito o le oloa. E tusa ai ma lona foliga, o moli mea nei e mafai ona iloga:

I lenei tulaga, o le filifiliga e faʻalagolago atoa ile tele o le laulu ma foliga o latou fausaga. I le mea e paʻu ma le faigata lauʻauʻu lauulu, e aoga le taofiina o le filifiliga i luga o le mea tuʻo pe faʻaalu meafaigaluega. E le gata o le a ia feagai ma lauulu sili ona malo, ae o loʻo fesoasoani foʻi i le fausiaina o le felanulanuaʻi o laulu mata.

Ua faamau moega ie faʻataʻamilomilo mo tagata faʻapipiʻi laulu mata. I ai, e mafai ona faigofie ona maua tamai tuputupu ae lauulu. E le gata i lea, o ni mea faʻamalulu tino o le a faigofie mo i latou o loʻo amata ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona piki o latou laulu mata lava ia lava.

Afai e te manaʻomia se auiliiliga mata fulufulu mata pe e te manaʻo e aveese ni lauulu ua i luga aʻe, filifili ni ofu faʻapipiʻi ma pito manifinifi (o loʻo taua ai o loʻo taua i totonu le mea e taʻu o le 'nila' ofuvae).

O fulufulu mata tipi otometi ua mauaina e sili atu ma sili atu lauiloa. O loʻo i ai se auala faʻatosina: o loʻo galulue le aufaʻotoʻoto i totonu o le fausaga, e toe tuʻu i tua pe a uma ona puʻeina le lauulu e tatau ai. O le mea lea e vave gaosi ai faʻamalosi ma itiiti tiga. Ae o lenei mamanu o le auupega e le talafeagai mo tagata uma. O le manuia o galuega e manaʻomia ai le faʻataʻitaʻi muamua, a leai e mafai ona toso i fafo le pili o se gaioiga.

E masani i totonu o le mea faigaluega ona i ai se moliuila. I le tepa muamua, e foliga mai e faigofie tele. E iai le manatu o se faʻaopopo malamalama malamalama o le a faʻafaigofie ai le pikiina o gaioiga ma fesoasoani faʻaalia luga lauulu taʻitoʻatasi e manaʻomia ona aveese. Ae o le faʻataʻitaʻiga, o mea faʻapipiʻi e fetaui lelei mo faʻamatalaga auiliili. I le taimi umi o faʻagaioiga, o mata e vave lava ona fiu i le susulu malamalama.

I le maeʻa ai o le mea faigaluega e te manaʻomia, faʻaaoga le fesoasoani lea.

  1. Ave le pipii i ou lima ma taumafai e faʻamalosi. Ia mautinoa e taoto lelei i lou lima ma e le tupu ai se faʻaletonu,
  2. Seʻi vaʻai totoʻa i lona laufanua. E tatau ona matua lamolemole ma tutusa,
  3. Faʻatau mea faigaluega i faleoloa faʻapitoa latou te tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili ma o loʻo i ai le ono i ai o le faʻasolosolo mulimuli ane.

E leai se maliega poʻo a ni mea sili mo lamepa mo foliga o mata. Soʻo se tamaʻitaʻi e tatau ona faia se taumafaiga e suʻe ai lona ofu tino saʻo, faʻavae i uiga o lona laulu mata ma ana lava manaʻoga. O faʻataʻitaʻiga o loo faʻaalia ai i le tele o tulaga, e tatau ona faʻapipiʻi nai tiʻetiʻe: tasi e faʻaʻoleʻole pe faʻaʻalu foliga e foaʻi ai ma le lona lua ma ni pito maai ma le manifinifi e aveese ai lauulu taʻitoʻatasi.

Faʻafefea ona faʻaaogaina fulufulu?

A maeʻa ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona filifili ni tweez mo mata o mata, e mafai ona e alu i le faʻasaʻoina. Fufulu ou lima ae leʻi amataina le taualumaga. Aua foʻi neʻi galo e faʻamamaina le paʻu ma mea faigaluega i le ava malosi. Galulue faʻatasi ma lima e lua: tasi e toso lemu le paʻu, ae o le isi e gagau faʻamau fusi. O lenei metotia faʻataga oe e faʻaititia le tiga o faʻasaʻoga.

Aua le taumafai e puʻe ni nai lauulu. Lenei e le gata o le a faʻateleina ai le tiga, ae mafai ai foʻi ona avea ma iuga e le manaʻomia.

Afai e te feagai ma se mea e tupu ai se ulu, faʻapipiʻi le paʻu ma togafiti i se siaki. Ona faʻaaogaina lea o le laupepa ma ni pito maai ma piki malie lauulu. Ina ia aloese mai le toe faia o se tulaga faapena, aveese i taimi uma lauulu na i le itu o lo latou tuputupu ae ma vavae pea le paʻu.

Afai e te puʻeina lou lauulu i faʻapipiʻi masani, o le a vave ona e matauina o laʻaʻau taʻitoʻatasi ua faifai lemu. Mo lenei mafuaʻaga, e taua tele le vave filifilia o le fulufulu mata talafeagai. Talu ai o le suiga i foliga masani e umi se taimi ma manaʻomia le tele o taumafaiga.

Tweezers ola taimi ma ono mafai breakdowns

E le faʻatapulaʻaina le ola tautua o mea faʻafiafia tulaga maualuga. Ina ia mafai ona aloese mai le faʻaleagaina, e tatau ona e mulimuli i ni nai tulafono faigofie:

  • Aua le faʻamau le tiʻetiʻe
  • Teu i se afifi faʻapitoa,
  • Solo pe a maeʻa ona faʻaaoga ma miramistin poʻo seisi lava faʻamaʻi.

Ae e ui lava i le faʻaeteeteina lelei, faʻapipiʻi mo le sasaina o laulu mata toe malepe i luga i le taimi. Afai e le mafai ona ia uʻuina ni lauulu taʻitoʻatasi pe seʻi ese foi, o lona uiga e foliga mai e le malie. O ia mea malepelepe e faigofie lava ona fai oe lava. Faʻafefea ona faʻamaʻai mata o mata? Salu lemu ona pito i luga o le lau. A uma lena mea, o le meafaigaluega o le a sauni e toe galue.

Afai e mafai, faʻafesoʻotaʻi se mea faʻapolofesa faʻasili. Manatua e te faia lenei i 6 uma masina, e mafai ona e faʻaaogaina le lava tiʻo mo le tele o tausaga.

E pei ona uma ona taʻua, o le metotia na aliali mai ile itu i sasaʻe. O iina na faʻateʻa ai e teineiti lauulu e sili ona le masani ai. A o le i faia le faʻaipoipoga, sa tatau ona faia e le teine ​​se faʻaaliga o le tino atoa, ona o le leai o lauulu na manatu o se faʻailoga o le mama ma le mama. I Anamua Initia, o lenei sauniga na faailogaina ai le fausiaina o se teine ​​e se fafine.

I atunuʻu taʻitasi, o le faiga e iai lona igoa. O fefaʻatauaiga lautele na aliali mai i le Igilisi "manoa", i Aikupito o le faʻasologa e taua o "fatlah", "abru" i Iran ma "Khit" i nisi o isi atunuʻu o le lalolagi Arapi.