Lauiloa

3 filifiliga mo fulufulu ile laei o Tomboy e fuafua ile umi ole laulu

Faiga faifai pea lava tuʻufaʻatasiga elemene o laupepa ma le sitaili e mafua mai i aliʻi ma fafine. Tele fafine e maofa i amioga a aliʻi, o loʻo atagia mai i le filifiliga o laei, seevae ma e oo lava foi i lauulu. O se faʻataʻitaʻiga manino o le lauulu laʻulu tamaulu ma le fafine.

Na ia suia le atoaga o elemene o le tane ata i le fafine.

O se lauulu lauulu na fanau mai i le amataga o le luasefulu seneturi, ina ua amata ona aliali mai fafine i catwalks mo le taimi muamua i ofuvae ofuvae, peleue, seevae ma le maualalo saoasaoa, ae sili ona taua - ma ni uʻamea puʻupuʻu. Talu mai lena taimi, tomboy ua folasia i totonu o aso uma olaga, ua lauiloa i le fatuina o se fafine tutoʻatasi foliga.

Mea lilo o le lauiloa o tomboy

O le laulu e felanulanuaʻi, e aofia ai faʻataʻitaʻiga: natura faʻaaloalo, agamalu ma le taʻumamaina, tomboy, tutoʻatasi pisinisi tamaʻitaʻi.
Fetaui lelei mo matua ituaiga uma o foliga, e tusa lava pe o le a le fausaga ma le tulaga o lauulu. E faigofie lava le puʻeina o vali. Lelei tosoina le mataala o isi, ua masani, e le mafua ai le teteʻe ona o le tele o auiliiliga.

E ese i totonu o uiga masani, faalenatura. Faatasi ai ma le fesoasoani a se lauulu tipi ma le teuga taumatau, e mafai ona e faia ni ata mananaia ma le manaia. Filifili mai ata fuafuaina

Faigofie o fasiotia. O tamaʻitaʻi oti lauulu tomboy e faigofie ona faʻatinoina e se polofesa, o se tagata fou. E sili atu ona faigofie le faia e oe lava.

E le manaʻomia le tomai faʻapitoa. E lava le faʻaalu mago male selu e tuʻuina atu ai le foliga talafeagai, ae maise lava pe afai o le laulu e mafiafia, mafiafia ile fausaga.

E fetaui lelei mo teine ​​talavou, faapea foi ma fafine matutua. E faʻatagaina oe ona vave suia le faʻatusa, pei o se tamaʻi tomboy ma ni mea taugata ma e aunoa ma le alu lelei i laei uma.

Auala o fai

O nei aso, e tele filifiliga mo le faʻataunuuina o le tomboy, ma i luga o lea faʻavae e mafai ai ona e faia isi aufana faʻaata. O le au Stylists e le gata o le faʻasalalauga masani, ae o le faʻauigaina ma faʻataʻavalega, faʻasologa uumi, sikuea ma isi mea. O sea faʻatinoga o le a faʻaopopo i le tagata e faʻaolaina mea taugata, faʻafefeteina le ata le fiafia.

  1. Filifiliga filifili. E faʻatinoina i luga le tafi e faʻaaoga ai le tipi tipi metotia. O se mea tatau, o le malosi lea o le faʻamutaina o pito, lea e maua ai e le laulu le maʻeaʻeʻesea, le mautonu tipi. O le iʻuga o le faʻaseʻe ma le faʻataʻavale foliga. I ai o se lauulu 'ulu e le faigofie, e manaʻomia le tomai. O loimata masaesae foliga matagofie i lauulu manifinifi umi. Tomboy i luga o pupuu lauulu foliga foliga masani, aso nei. Faamanatu se garcon po o se canadian.
  2. Le filifiliga o sitaili. O le hairstyle tomboy e mafai ona faʻatinoina i se sitaili masani retro. E foliga sili i luga o vaʻaiga, pupuʻu lauulu faʻaaogaina mea faʻaoga. O se faʻataʻitaʻiga o lenei mea o le pixie.
  3. Asimetri. Faʻavae i luga o se pi pupuu. O le lauulu o le 15-17 senitimita leai. E iloga i le uumi o manoa i le ulu atoa, amata mai i malumalu, faʻaiʻuina i le palealii. O le flowchart ma mea faigaluega mo le tutusa o le saua i le lomiga. E le talia lelei e le asymmetry ni faʻatonuga manino, faʻataʻitaʻiga faʻatinoina. A filifilia, mafaufau i le faʻavae tatau faʻavae.


O i latou e faia se tomboy mo le taimi muamua ma e le talitonuina i le filifiliga o faʻatinoga, e fautuaina e ave le faʻamuamua i se foliga faigofie lauluʻulu, e faigofie i le sitaili ma le tausiga. I aso taʻitasi ua lava lea na mamanuina ai lauulu aʻo faʻamamago ma se la fulufulu, faʻaaoga se selu, mousse e faʻalelei ai le lauulu.

Tamaloa faatinoga

O se potukoto tomboy e faia i luga o le faavae o le bob haircut. Ua avea ma lauiloa talu mai le 2014, ua uma ona i ai suiga tetele. Na mauaina ai foliga o le sauā, male tama.

Male tomboy o se lauulu lautele lauulu e leai ni tulafono maʻoti o le faʻatinoina, tuʻua le aia tatau mo le stylist e faia suiga e tusa ma lona tofo ma tofo a le tagata o tausia. Talafeagai mo ituaiga uma o lauulu.

O loʻo faʻataunuʻuina e pei ona i ai ile fafine mataupu o ni filifiliga: saeia, faʻapipiʻi, ultrashort, ma uumi uumi.

Tomboy faʻafouina vaʻaia, faʻaopopoina le lototele ma le talitonuina. O le mataupu faavae autu o le ola o tagata ma a latou laeiʻulu: "Lenei ma nei!". A filifilia se gaioiga, e tatau ona e mafaufau totoʻa ile gaosiga o mea fesoasoani.

Afai e te manaʻo i filifiliga faʻamalosi, ona faʻamamafaina lea o lauulu, e tatau ona e faʻaeteeteina o le valiina o lou lauulu i lanu pupula. O ata faapena e fautuaina mo tupulaga talavou.

O fola o loʻo vaʻaia ma faʻaola ata o le a avea ma ituaiga autu o le 2018. Fausia malamalama, atoatoa fou, ata fou ma ua filifilia lelei teuteuga foliga.

O le a le Tomboy hairstyle mo alii ma tamaitai

O se lauulu laʻititi i le sitaili a Tomboy, lea na faʻaliliuina mai le Igilisi o le "tomboy", o loʻo faia nei i soʻo se umi ma o se filifiliga lea o le lalelei o le lalelei. E faʻamauina e ala i mea valea ma le faʻafiafiaina. E sili atu ona taatele i luga o se pulu puʻupuʻu ma tuʻufaʻatasia se masculine style, ae i ai ma elemene o feusuaiga. Ole umi eseese mai le 3 i le 7 cm.

O le fafine tamaʻi foliga foliga muamua

O sea laei foliga e faia i luga o le faavae o le "Bob", "Kare", "Pixie", ae o le matai faia le tasi umi umi nai lo le isi ma faaopoopo elemene o asymmetry i 'au, pe a iai.

“Tomboy” e fetaui lelei mo tagata e masani ona faʻaalia foliga. Ma lana fesoasoani, e mafai ona ausia mea nei:

Mo i latou e filifili i luga o le Tomboy lauulu, ia manatua e manaʻomia le masani fetuunai e le matai ma aso uma teuteu. O nei tulafono faigofie o le a fesoasoani i lau lauulu 'ulu e le faʻatamilemu. E faʻaitiiti sina taimi e te 'aveina ai ma e manaʻomia le itiiti ifo o le taumafaiga.

Pomu pomu tuai

O lenei ituaiga tipi 'otiina e fai i pito puʻupuʻu ma e faʻaoga mo aliʻi ma tamaʻitaʻi. O se pomu paʻu faasee ua faia e le matai siliva e ala i le tipiina ma le mataga. Le aafiaga o le vaeluaina o lauulu ma le le mautonu, o le faʻatamala ma le faʻatamala e faia i le fesoasoani o faʻalelei manifinifi.

Ragged Tomboy o se masani masani o sitaili

O sea faʻasaniga tuai tomboy, faia i luga o pulu puʻupuʻu, oe manaʻomia le aʻoaʻo pe faʻapefea ona teuteu. O le mea lea, pe a uma le lauulu, fesili i le matai e faʻamatala ia te oe pe faʻafefea ona fai le sitaili. I le iai o sina faʻataʻitaʻi i totonu o lea mea, o le a e aʻoaʻoina ai elemene o faʻatulagaina o laʻei o le laulu i le fale, ma ou loka o le a foliga vaʻaia pea faʻateleina.

Lauulu tutusa i le umi mo le umi umi

Tomboy o se lauulu lauulu lea ua faʻatautaia nei e matai ma luga o le uumi o laulu (oʻo atu i le 20 cm). E faigofie ona tipi i le faʻavae o le "Bob", aʻo faʻailoaina i le uumi o filo i le ulu atoa. O lenei filifiliga e matua fetaui lelei mo tagata e ana le faataamilo foliga, talu ai o filifili filifilia e nana le lapopoa o foliga. E le iai se auivi manino e faʻatagaina mo le "Bob" poʻo le "Four of a kind", ma e tatau ona malamalama i ai.

E tele taimi, o matai e tipiina soʻo se itu, e faʻateleina ai le faʻatusa. Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi o ou manoa o le a foliga vaʻaia ma vaʻaia ma faʻapepeina, ae o le atoa lalelei lea o se lauulu i le "Tornado" sitaili.

O loʻo faʻataunuʻuina e le aliʻi le lauulu 'ulu ma metotia e faʻaoga mo le talepeina i le uumi o laina.

Fulufulu lauulu tomboy elemene

O se tagata tomai faapitoa e faʻatinoina lona laʻauʻau, o le a fautua ma faʻatino le tele o filifiliga eseese mo le faʻaaoga o elemene o lauulu tomboy i luga o le laulu umi. O lenei e manatu i le manaoga o le tagata o tausia. Afai o le galuega o le tuua o le uumi, ae i le taimi lava e tasi faʻateleina faʻateleina i le ata, ona faia lea o le asymmetry i luga o le ulu. O le iʻuga o se pulou e iai le 'eseʻese uumi mai itu eseese. Ioe, o le tele e faʻalagolago i le mafiafia o le lauulu ma o latou tulaga. O le "faiga saeina" o le tomboy i luga o ni uumi faia o loʻo faia foi i luga o le faavae o le i ai lata. Ae i le taimi lava e tasi o faasitepu e eseese uumi. O le Tomboy i luga o laina uumi e mafai ona i ai se foliga sili atu.

Tusa masani sitaili taimi

Ua uma foʻi ona taʻuina mai, e lalagaina e se tamaʻitaʻi le tomboy fulufulu, pei o se aliʻi, e manaʻomia ai le tomai faʻaofuina i lona sitaili. Afai e le matauina lenei taimi, ona faia lea o le laulu foliga mataga. O le mafuaʻaga autu o le faʻataʻatia

Mo soʻo se lauulu 'aina, tusa lava poʻo le a le mea muamua, o mea faigaluega e manaʻomia. Afai o le lauulu lauulu e faia i luga o le uumi o le lauulu laʻititi, ona faʻasolosolo ai lea o laina uʻamea ma se faʻaʻamamaʻamaʻua ma i pito o le faʻataʻamilomilo i totonu poʻo le agavale saʻo. O manoa puʻupuʻu e faʻamamafa i le styling gel. O elemene o tomboy i luga o le puʻupuʻu pulu ina ua maeʻa faamamafaina foi.

I soo se tulaga, e tatau lava ona feutagai ma le matai e uiga i le faigata o le teuteuina o lau lauulu ma mulimuli mai le tausiga o lauulu. Ma o oe ma au curls le a foliga vaʻaia lelei teuteuina lelei.

Faiga "pomu" - ia, ia e tumau oe!

O nisi e mautinoa: ina ia faʻamamafaina ai le fafine, e taua le faia o se laulu o se tamaloa, o le mea lea latou te vaeluaina malosi i curls fiafia i lauulu pupuu. O le lauulu '' Tomboy '' auai i le vaega "unisex". O ona uiga autu o loʻo vaeluaina manoa ma asymmetry, o le pito i luga o le lauulu o le 3-7 cm. O le faʻavae mo lona fausiaina o bob, pixie poʻo sikuea.

Taua! O lenei hairstyle e le mafai ona taʻua lautele. E talafeagai o ia mo e ona le paʻu foliga, o le "swan" ua ma lulu lauulu. E le fautuaina ni fafine mumusu. Aua le faʻataʻitaʻi i luga o lenei ata ma i latou e pupuni foliga.

Le aso, ua le toe nofo naʻo: e faia i lauulu o soʻo se umi, e aofia ai umi.

Matou te taʻaʻalo e tusa ma le male ata

O lauulu mo tamaʻitaʻi "Tomboy" e mafai ona faʻatinoina i filifiliga nei:

  • lavelavea. E faia i lauulu pupuu. Ina ia faia lenei mea, e faʻaaogaina e le matai le aveina, e gaosia ai le tipi tipi. Ina ia mauaina le aʻafiaga o le le mautonu ma faʻataʻitaʻi, na ia fufuluina faʻapitoa loka,

  • faʻapea Faavae i luga o le bob lauulu oti. Ole aofaʻi umi e faʻatumauina ile maualuga ole earlobe. O loka uma e fausia ma eseese uumi. E leai ni tuaoi manino.

O ona elemene, e pei ona uma ona taʻuina, e mafai ona faʻaogaina luga o lauulu umi E masani a, asymmetry o loʻo faʻaalia i le pito i luga o lauulu. O le faʻaiuga o lenei mea, o se pulou e faʻatu ai, lea e eseese lona umi i itu eseese.

Taua! A o lei filifilia se filifiliga fatufatuga, e tatau i se tasi ona faʻaaoga e faʻaalia e faapea o lenei hairstyle e manaʻomia le asiasi soʻo i le teine ​​laulu. E tatau ona asia le itiiti ifo i le 3-4 vaiaso mulimuli ane. Sauni mo le laei i aso uma.

O lauulu mo tama tane “Tomboy” o loʻo faʻatinoina e aunoa ma le mulimulitaʻia i se faʻavae manino ua maʻea. O le umi o le laulu e le sili atu nai lo 7 cm, ma o se pi e ave o le faʻavae. Ole vaega taua o loʻo tuʻuina atu i pulu - faʻasolosolo, puʻupuʻu pe faʻaʻaseʻe. O lauulu i le ogatotonu o le ulu e faia ni milimita umi.

Lauulu Manatu: Milestone

Ina ia faʻaalia se tomboy, oe manaʻomia se laʻei fulufulu laʻei: seleulu (masani ma faʻamatagofie), togafiti, selu. Ona faia ai lea e le taulaitu gaoioiga nei:

  • fufulu le ulu o le tagata o tausia,
  • vaeluaina lauulu ma se vavae sao,
  • i itu taʻitasi vavaeeseina loka pito i luga ma lalo ma faʻamau ia i latou faʻapipiʻi,
  • amata se lauulu 'ulu mai le pito i lalo, tuʻu i latou umi atu nai lo le pito i luga, aua o le a latou setiina le umi,
  • o loʻo galue i mea maualuluga
  • Mills o fesoasoani uma
  • faʻataʻitaʻiga faʻata.

O le fusiga mulimuli e olo ai ma se lau pe faʻafiafia. Le tele o taimi, matai vavaeina le tasi itu, lea e faia ai le ata e sili atu maofaʻi.

O le lelei o o lenei laulu

Ole elemene autu ole lauulu ole asymmetry. O lenei hairstyle e tele ona aoga:

  • vaevaega mou ese
  • o foliga e teuteu lelei, manaia ma e le masani ai,
  • avatu le voluma
  • O le failaina o faila e fai ai le usitaʻi o le faʻamaoni aʻo taoto
  • faamamafa foliga matagofie foliga ma mea ese mai le laititi sese - mo se faʻataʻitaʻiga, i foliga o taliga, isu, ma vaʻaia foʻi le uumi o le ua.

E fetaui lelei mo foliga uma o foliga - e tatau lava ona e filifilia le saʻo filifiliga mo le tipiina o 'ie ma le laulu o lauulu: pe a fai o le fofoga foliga tutusa o se lio po o le sikuea, ona talafeagai ai lea o se fulufulu sili ona tele i aʻa. O se loloʻie lua, ma le itu itu e valavala ua fetaui lelei.

  • aumaia le autalavou ma le faaonapo nei,
  • e tapulaa i le matua ma le tulaga.

O le lauulu e tatau ona fetuʻunaʻiina i le tolu i le fa vaiaso, a leai, le ata ua le toe aoga ona iai, foliga le palapala ma le le malie.

Faʻafefea ona feagai ma se fatufatuulu lauulu?

E manino lava o le a le mafai ona e alu i le aulu i aso uma e faia le sitaili o lauulu Tomboy. Ina ia faia ia foliga faʻatamala, ae matagofie, e tatau ona e faʻatautaia nisi o tomai faʻapitoa o se haer mamanu. O manoa pupuu e mafai ona faʻatonuina faʻaaoga le gel ma le vevela faʻamago. Afai e faia i luga o lauulu laʻitiiti, o le a tatau ona e faʻaogaina mousse ma uʻamea e faʻataua ai pito i totonu ma faʻasaʻo.

O lenei lauulu 'ulu e faʻaalia ata faʻaaliga. A e filifili e faʻaaoga e suia lau ata, o le a e oʻo i le tulaga. Ae o le "Tomboy" o le a faʻaumatiaina ai lou olaga: a uma, e aunoa ma le faʻataʻitaʻia, o le a leiloa uma ona faʻatelega ma o le a pei o se mea sese a le laulu.

Faamanuiaga o se Tomboy Haircut

E pei foi o isi lava lauulu, o le tomboy e iai ona itu lelei:

  • faigofie tausiga e maua i le puupuu lauulu uumi. Ua lava naʻo le faʻaaogaina o le shampoo ma le balm e aunoa ma le faʻalogo totoʻa i ai,
  • E fetaui vave, e le manaʻomia tomai faapolofesa,
  • e le manaia le amio faa lauulu e foliga le migao ma le mataga
  • talafeagai mo soʻo se matua
  • e alu atu lelei ma ni lavalava.

O nei vaega uma e tautala mo le fiafia i se laʻei lauulu, o le toʻatele na filifilia mo o latou olaga i aso uma.

Eseese o lauulu 'ulu tomboy

I le aluga o taimi, o le laulu foliga maua ni elemene, lea na mafai ai ona fausiaina ni fesuiaiga o le tomboy.

O le faiga masani e faia i luga o pulu puʻupuʻu ma e maua i fafine ma alii. Tuʻuina mai se tuʻugamau ma le sefuluaʻi, ma le aʻafiaga o le le mautonu ma faʻatusa e maua mai le faʻamalu. O lenei fulufulu e tatau ona teuteuina lelei. Fesili i le pulu faʻataʻitaʻi ia faʻaali atu ia te oe le auala e faia ai lea, ma o le a mafai ona e faia lau oe lava mea teuteu fale.

E i ai se fulufulu asymmetric ma se tomboy ma i le averesi o le umi. Masters faia i luga o le faavae o le "Bob", o se faʻailoga iloga o ni manoa o 'eseʻese uumi i le ulu. E talafeagai le lauulu mo teine ​​mimiti, aua e nana le lapotopoto o foliga. O nisi taimi e naʻo le tasi itu e teuteu, e tuʻuina ai i le ata se faʻatelega.

I luga o le laulu uumi, e mafai foi ona maua ai elemene o le uta. Mo lenei, o se tomai faʻapitoa e manaʻomia mai le matai. Afai e tatau ona tuu le umi, ona vavae lea o le pito i luga o le ulu asymmetrically. Oe mafai foi ona tipi i luga o le faʻavae o le cascade, ae o manoa i sitepu ua faia o eseʻese uumi.

Mo soo se ituaiga o laʻei lauulu, o le a manaʻomia sitaili ina ia le soʻona nonoa ni laina. O le mea taua o le faʻaopopoina o voluma ma faʻamamafa togi taʻitasi. Mo le umi ma le laulu lauulu e te manaʻomia se uʻamea e faʻasaʻo, ma puʻupuʻu e mafai ona faʻamamafaina e ala i le faʻaogaina o se gel.

Male tomboy e manaia ma manaia

I totonu o sui o le malosi feusuaʻiga, o lenei laʻei lauulu ua mauaina le lauiloa lauiloa talu ai nei, ae vave avea avea ma mananaia ma manaʻomia. O le male mataupu e i ai uiga iloga faʻapitoa:

  • Lautele Lelei le lelei i uma pisinisi sitaili ma ripped jeans.
  • Faamataʻu. E le pei o le faʻafafine foliga, o se lauulu laulu foliga foliga lototele.
  • E fetaui lelei mo augatupulaga uma. E faʻalagolago lava i le sitaili. Mai le tasi laʻau lauulu, e mafai ona maua se filifiliga mo le malolo pe savali ma se fonotaga faigaluega.

I le itu e faapena lauulu

O se filifiliga sili mo i latou e paʻu lauulu. O le saeia faʻamutaina ma le malosi olo e faʻaopopoina ai le māmā ma vaʻaia faʻateleina le voluma. Ae mo curly curls, o le tomboy e le talafeagai. Fai i taimi uma e faʻasaʻo ma teuteu lou lauulu. O le filifiliga puʻupuʻu e le tatau ona faʻaaogaina e tagata e ana le faataamilosaga pe sikuea foliga.

Afai e iai sau foliga foliga oval, ona o lea o soʻo se filifiliga mo lenei lauulu 'ulu o le a fetaui ma oe, o le a faʻamaninoina ai le matagofie ma masani foliga. I le faʻaaoga o sitaili eseese, e mafai ona e maua soʻo se ata, aua o le tomboy e le talia laina. E talafeagai mo le laʻau fiafia ma faʻapalepale, ma o le a vaʻai foʻi faʻateleina i se laei o se tamaʻitaʻi pisinisi.

O lenei hairstyle e fetaui lelei mo tagata lototetele, e tusa lava poʻo le itupa ma matata. O le a faʻaalia pea le malosi ma le olaola, ma faigofie le faʻapipiʻi e talafeagai mo i latou e faʻatauaina o latou taimi ma e le fiafia e faʻaalu i le faʻatautaia i luma o se faʻata.

Aisea e filifilia ai e fafine le lauulu puʻupuʻu

Mo le tele o vaega, o le laulu fulufulu fatuina ai le ata o se fafine malosi, malosi-naunau, ae faafetai i le sitaili, e mafai ona e avatua se foliga fiafia.

  1. Lauulu faamamafa i natura ma le tatala.
  2. Leai ni mea e le talafeagai. E teuteu lelei fulufulu ma se taimi puʻupuʻu.
  3. E i ai sina taimi e fai ai le sitaili - o isi taimi e lava e lava e fufulu ma faʻamago i se solo. O le lauulu lava ia e tatau ona aveina le faʻalavelave.
  4. Tomboy mafai ona avea ma faavae mo isi lauulu.
  5. O sea lauulu 'ulu e mafai ona faia e se fafine o soʻo se matua. Faamamafa le matagofie, taofiofi lelei o sitaili.

O le fulufulu mafai ona i ai ni 'auʻau ma aunoa ma le, i luga o le faʻavae o se sikuea poʻo pi. O se vaega taua o asymmetry ma saeia pito. O le fringe e le asymmetric (tasi itu o le fusi e ono puʻupuʻu nai lo le isi).

O 'ofuvae pupuu e talafeagai mo fafine o loʻo i ai foliga saʻo. O lenei lauulu 'ulu e mafai ona faia i luga o lauulu uumi' umi. I lenei tulaga, talafeagai mo soo se ituaiga o tagata.

Lelei mo le manifinifi, le lauulu lauulu. Vaʻai faʻapipiʻi voluma ma māmā. E sili le aua le faia ose curly, aua e tatau ona e faʻasaʻosaʻo pea sulugatiti, e afaina ai lo latou soifua maloloina.

Tamaiti malu, pupuʻu e mafai ona filifilia ma le saogalemu lenei fulufulu. O tamaitai mimiti e le tatau ona filifili mo ia, ao ia faamamafaina le sese o le ata.

Lauulu e pipiʻi ma se tafi. O pito i luga o le ulu ua olo mimili, fatuina le le mautonu ma le faʻaletonu. Faatasi ai ma le fesoasoani a isi mea faʻaopopo e mafai ona e fatuina se ata faʻanatura ma uiga ese.

Le faavae o le bob hairstyle. Aofaiga umi i le tautaliga. E tau uma itu uma ole umi. E leai ni laina manino ma e le mafai ona e fauina ni foliga tutusa tutusa ile laulu. O lenei laʻei lauulu e tatau ona teuteuina i taimi uma ma le fesoasoani a mousse ma lauulu mago, a le o lea, o le foliga o le a faʻaseesea.

O seisi faʻamamafa e faʻaopopoina ai lanu lanu ma faʻapupula.

Oti mo tama tane o le 'afa o le faitau aofai o tagata

A filifilia se lauulu, e tatau ona taialaina e lona aoga ma le faigofie. O laʻei o lauulu e tatau ona faʻamamafaina ai le malosi o le tagata, talitonuina ma le matagofie.

Mafaufau i nisi o vaega e tatau i se tamaloa ona mafaufau pe a filifilia se lauulu puʻupuʻu.

  1. O le pupuu lauulu e le manaʻomia se isi tausiga ma le teuteuga.
  2. O le averesi umi ma le faʻamaloloina pe le faʻapitoa e manaʻomia ai le teuteuina tumau, a leai o le laulu o le a le faʻamanatuina.
  3. Ole manifinifi laʻititi e tatau ona oloina.
  4. Afai curls e curly pe ulavale, ona e le tatau ona tipi lou laulu soona puupuu.
  5. Asymmetrical, faatamala uʻamea filo o le a latalata atu i se tafatolu foliga foliga.
  6. O se foliga e i ai se lapisi foliga, vaaia tele multilayer lauulu.

O ulu tino mo tagata e le faia e tusa ma se fua faʻapitoa. E leai ni ona foliga manino. O le lauulu umi e mafai ona ese mai le 3 i le 7 mm. Ole faʻavaeina ose fulufulu pulu. Foliga lelei i patupati (puʻupuʻu, faʻafuaseʻi, faʻalaʻei). O le faʻatusa o se tamaloa e avea ma tagata sauā, aulelei ma tiotio.

  1. E foliga tutusa lelei i le pisinisi ma i se tulaga le masani ai.
  2. E leai se faʻatapulaʻaina o tausaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a sitaili, e mafai ona e fausiaina uma le talavou sitaili ma sili atu male tama.
  3. Fetaui lelei mo soʻo se ituaiga foliga. Lelei atoatoa ile taamilosaga.
  4. O le fausaga ma le ituaiga o lauulu e le afaina.

Faatasi ai ma tali tutusa lauulu, e mafai ona e mafaufau - o le mea taua o le filifilia o se tagata poto faapitoa na te iloa lana galuega. Filifiliga e faapuupuuina lauulu i itu. I le ogatotonu, o lauulu e tumau i ni nai milimita umi.

Faafefea ona fai le lauulu

O mea autu lava e iai ni ata e tipiina ai lauulu, masani ma faaseʻe seleulu, selu.

E pei foi o isi lava lauulu, e tatau ona fufuluina ma mago le lauulu.

  1. Fai se vaeluaga tuusaʻo.
  2. I itu taʻitasi, o laina pito i luga ma lalo o loʻo valavala, aveʻese e togafiti.
  3. Muamua, o fasi pito i lalo e tipi (o le a umi atu nai lo pito i luga), e iloa ai le aofaʻi umi.
  4. O le pito i luga pito i luga e puʻupuʻu.
  5. O fautuaga uma e mili.
  6. O le laasaga mulimuli o le faʻavaeina o le bangs.

Faatasi ai ma se tafi (lau), uaea na filo ma asymmetry ua faia.

Manatu taua ile faʻailoaina ole lauulu

  1. Afai o mafiafia o mafiafia ma galugalu, ona lelei ai lea ona selu e toe fai i se gel.
  2. O laei e saʻo ma usitaʻi e mafai ona selu e sosolo ane i le itu.
  3. O le mama faʻatalale o le a fetaui i lauulu pupuu.
  4. O le gel e tatau ona faʻaaogaina ile lauulu susu. Sii po o le lulu i latou i ou tamatamailima, e mafai ona e selu lelei.
  5. E taua le faʻaogaina o mea teuteu lelei, sili atu i mea faʻapolofesa.
  6. Mafiafia, mafiafia lauulu e sili ona lelei mo sitaili, pe a uma ona fufuluina lau lauulu se taimi ua mavae. I le tulaga pe a fai o le laulu e manifinifi ma o loʻo ia i le ituaiga o berminyak, e sili atu le faia i luga o mama.
  7. E i ai mea eseʻese mo le teuteuina o laʻau manifinifi ma le mafiafia, o lea e tatau ona e faʻalogo lelei i ia uiga.

Ma le aoga o lauulu susu

I le faʻaogaina o se gel, o lo o nonoa ia manoa i tua. Fai se vaeluaga o le itu. O lauulu e taoto faʻaletonu i luga o le ulu, ma i aʻa i luga o le pale latou tulaʻi mai.

Le teuteuina o faʻatalale

O le teuteuina o laulu e faia i luga o le uumi o lauulu. Faaaoga gel (i luga o le afa lauulu) ma selu i luga o taliga. Fai se vaeluaga tuusaʻo. Mataʻutia le sao ile vaega pito i luga male faatamala ile pito i lalo ole laulu.

O le lauulu o le ogatotonu o le ulu e siitia i luga o aa (pe a iai se pa, ona aveese loa lea), selu e tu i tua. Itu lamolemole lamolemole.

O le hairstyle e leai ni tapulaa i tausaga ma le galuega. E tutusa lelei mo alii ma tamaitai. Oe tatau ona filifili le filifiliga saʻo mo lauulu fausaga, laei sitaili ma le olaga.

E mo ai?

O le lauulu lauulu o le a avea ma faʻaolataga moni mo i latou e ofaina lauulu manifinifi, le maua le tele, aua o le masae sae ma le malosi manifinifi latou maua ai le malamalama muamua, faʻaalia vaʻaia le lauulu mafiafia.

E sili le le faia o se mea e pipiʻi i luga o curly curls. I lea tulaga, e tatau ona e faʻaaluina se tele o le taimi i le faʻasaʻosaʻoina, faʻaʻuluulu lauulu, o le a matua afaina ai le tulaga o manoa. Ma curls, o le averesi lauulu foliga foliga atoatoa.

E pei o le tele o pupuni pipi, o lenei laulu foliga e le fetaui ma teine ​​ma se foliga faataamilo ma sikuea, e tatau ona latou filifilia se mea o le a faasaʻo ai le oval, aumai latalata atu i le tusi foliga. Pei filifiliga, e mafai ona e mafaufau i le vateatea, pi i le auvae.


Ae o tagata e ona le oval foliga na sili atu le laki: latou te feagai ma lauulu laulu o soʻo se umi, foliga ma lanu. Latou mafai ona faigofie le laʻau fugalaʻau, lea e faʻamamafaina atoatoa foliga saʻo, o se ua matagofie.

O le a le mea e tuʻu iai?

Fuafua i le sitaili ma le teuteuga, o le a mafai teineiti e fausia soʻo se ata, ona e le talia e le lauulu le aano ma le faʻatapulaʻaina.

O le masani, laititi laʻasaga le lauulu o le a faia le ata malamalama, flirty. Natura foliga i le tuʻufaʻatasiga ma se laʻei malulu o le a faʻatupuina le foliga malu ma fememeaʻi, ua atoatoa lelei mo faʻafeagaiga fonotaga.

O le foliga malu, o se ofuvae uliuli fusi uliuli, seevae mulivae e fatuina le ata o se pisinisi, tamaʻitaʻi manuia. O se filifiliga sili lea mo le ofisa. Ole taoto ile mataupu lea e tatau ona manino, lamolemole, aunoa ma laina maʻaleʻale ma faʻatamala.

Lauulu fesuiaiga

Teine e fiafia tele ile fesuiaiga o latou foliga pei o totigilima. Monotony vave faʻafefe, ma sili ona muamua, le masani ai o lauulu laei - ua le lava. O le faʻaosofia agaga latou te o mai ma ni mea fou manaia e aumaia i le ola. E leai se tuusaunoaga o Tomboy.



O le tuʻufaʻatasia vaega o le lauulu - vavae ese ma faʻataʻimilo - tumau pea le suia, ae sa le taofia ai le faiga mai le taʻalo ma le umi o le lauulu, foliga o le manoa. O lea, e mafai ona faia i luga o se auala bob lauulu. O lenei filifiliga e talafeagai mo teineiti e le manaʻo i lauulu laʻititi tele.