Tausiga

Toefuataʻiina ma lauulu faasaʻo ma suavai keratin

O le le lava o mea taumafa, le le lava le moe ma le mamafa o tulaga e aafia ai le tulaga o lauulu. Ma afai tatou te faʻaopopo mea leaga tau le siosiomaga, pei o le ea leaga, o le la, o le sami poʻo le vai mimigi, o le ata e avea ma mea leaga atoa. O le mea ua tupu, ua i ai le leiloa o lona sili ona taua vaega - keratin fibrillar protein. E faʻamaonia lea i le le mautonu ma le paʻu o latou tino, o le faigata o selu ma teuga, ma le le mautonu. O le mea e lelei ai, mo i latou e mananaʻo e toe faʻalelei maloloina lauulu, e i ai se matagofie faʻatinoga. keratin lauulu toe faaleleia, lea o le a fesoasoani e toe faʻalelei a latou soifua maloloina foliga, susulu ma atoatoa.

Ose auala fou lea e mafai ai ona e toe faʻaleleia ni manoa, faʻaali mai ia i latou se pupula ola, foliga lelei ma lelei. Ole faʻagasologa ole gaioiga lava ia e aofia ai ile faʻaaogaina o se oloa faʻapitoa, o loʻo i ai ile tuʻufaʻatasiga e latalata i se mea masani i se vailaʻau masani ole fibrillar. O le tapena ua saunia e apalai i manoa ma faataga e pala mo sina taimi. Le tele o taimi, keratin lauulu toefuataiga taualumaga e le faia e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻamalolo moli, argan kulimi, toe faʻamamaina masks ma conditioner. E le gata e faʻafoʻi ia curls, ae faʻapena ona faʻasaʻo, o loʻo faʻaaogaina se uʻamea, e foliga mai e faʻamaufaʻailogaina mea i totonu. Ona o le maualuga o le vevela, o le keratin o loʻo i totonu o le oloa e ufiufi uma lauulu, faʻatumuina le avanoa i le va o flakes, faʻapipiʻi atoa le fausaga.

Faʻafetai i le toe mauaina o le keratin, ua mafai ona faʻaleleia atoatoa ia manoa, aua e faʻaopopo i le faʻaleleia o foliga mata, o loʻo i ai foʻi se faʻamalologa meatotino, aʻo toe faʻatumu le aofaʻi o leiloa ma le tele o manaʻomia.

Toe faaleleia lauulu Ina ua uma Keratin - Toe Maua Tele

O le avea ma vaega autu o le fulufulu fausaga, keratin faia latou faʻalelei ma faʻamalosia. O lona leiloa ua faʻatupuina ai le malulu, faʻaiʻu vae, lanu le mautonu ma le mataga. I lenei tulaga, i le tauiviga mo maloloina curls, o onapo nei taualumaga oo mai i laveaʻi o loo mataina i lo latou aoga. O se tasi o latou e toe faaleleia lauulu pe a uma le keratin. A maeʻa le uluaʻi faʻagaioiga, o loʻo maitauina iʻuga lelei:

  • faaleleia le tulaga atoa o le lauulu i fafo atu,
  • ua toe fuatia o latou fausaga,
  • 'aveʻesea ma le mataga' eseʻesea,
  • faʻaopoopoina le faʻamalieina ma le paleni,
  • mai toe faaleleia lauulu pe a uma le keratin o laina o le usitai ma vaivai,
  • vavaeʻese pito
  • sitaili i aso uma e le tele se taimi.

O le a lenei

E aumai keratin mai le fulufulu o mamoe. Faatasi ai ma le fesoasoani o ana galuega fai alamanuia, suavai whey na faia, o le faʻavae o lea o le cysteine ​​ma le tele o vitamini ma minerale.

Ina ia faafaigofieina le togafitiga o lauulu ma keratin tuufaatasiga, e lua ituaiga o afifiina o lenei oloa na faia:

  • E lauiloa Spray mo lona faigofie faʻaaoga. O le tuufaatasiga e faigofie ona fulu i le taimi o faʻapipiʻiina. Peitaʻi, o lenei pepa e tele ai ona faʻaletonu: pe a faʻaaogaina, o le afa o keratin e lape solo i luga o le ea.
  • O suauu suauu ua faʻatauina i totonu o ampoules. E mafai foi ona faʻaalia i foliga o fagu laiti o loʻo faʻauia ma se dispenser. O lenei ituaiga e matua tamaoaiga: o le fua o keratin lea e tuʻuina atu pe a uma ona oomi, e lava lea e faʻatautaia uma ai curls ma le laulu o lauulu.

O le fualaau faasaina ei ai se faamauga aafiaga i lauulu faaleagaina. O ona microelements ulufale i le fausaga o lauulu e ala i malologa, lea e faʻamalieina faʻatumu, ma o lea faʻamautinoa le togafitia o le lauulu mai totonu. Lenei meatotino o keratin mafai ai oe:

  • i le vave e mafai ai ona galo le faʻafitauli o le vaeluaina,
  • aveese loa lauulu mago
  • ia ausia vave toe faʻaleleia o le lauulu faʻatulagaina fausaga ma mea e faʻaaoga mo laei ma laei.

Ona o le aoga aoga faʻamalologa o lenei vailaʻau, ua faaopoopo keratin i le sili ona teuteu lauulu oloa tausiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, lauulu oloa mai Estelle, Belita, MCY, ma Glis Chur gaosi oloa e sili ona lauiloa.

Talosaga

Faʻatele i le fale, o lenei mea e faʻaaogaina i ampoules poʻo se fagu e iai ma se dispenser.

E seasea lava, o teine ​​latou te faʻaogaina latou lava e faʻaaoga le spray ona o lona le taua tele. I le masani ai, o le fula maua faʻateleina lauiloa i matai e galulue i fale faʻalelei.

Mo le faʻaaogaina tatau o se mea faʻapipiʻi oloa i le fale, e tatau ona e mulimuli i le faʻatonuga.

  1. Muamua, o le fagu e luluina seia oo i le homogenous tumau e aliali mai i totonu o le ampoule.
  2. Oti le pito o le afifi, ona toʻa ifo lea o sina tupe mai i le lima.
  3. O loʻo faʻamamaina le vai i alofilima o ou lima ma faʻapipiʻi i faʻataʻitaʻiga i le faʻatonuga mai aʻa e oʻo i pito.
  4. Ona o le faʻateleina gaʻo o mea o loʻo i ai lenei tuʻufaʻatasiga, e tatau ona faʻaogaina i tui laiti.
  5. O le le faʻaaogaina o loʻo tumau pea i totonu o le faʻateʻa o le a lafoaia.

O le tekonolosi o le faʻaaogaina o le keratin ma se dispenser:

  1. Ua maeʻa ona lulu le fagu ao leʻi faaaogaina.
  2. O leisi faʻaaogaina e tupu i se foliga tutusa.
  3. O le vaega o totoe e le lafoaia, ae teuina seia aulia le isi faʻaaogaina i se tapunia tulaga.

O ai e faʻaaogaina

Keratin e talafeagai mo soʻo se ituaiga lauulu. Na tupu o lenei meafaigaluega talafeagai. O se tasi o ia tulaga o le i ai o se porous fausaga o lauulu. Ona o le fealofani ma mago o paʻulu, e tutupu ai faigata i le fausiaina o lauulu. E vevesi le laulu, e faʻatigiligi laʻau. O teuteuga mai Estel, MCY ma Belita o le a fesoasoani ia i latou e feagai ma lenei faafitauli.

O le tuʻufaʻatasiga o nei tapenaga e aofia ai le keratin, e fai ai le laulu uʻamea, pupula ma faʻaopopo i le laulu le lauʻeleʻele o le aʻafiaga o le faʻasaʻoina o ufiufi, lea o le a taofia ai mo se taimi umi.

Afai o le lauulu faʻaleagaina e mafua mai i le tele o lanu poʻo togafitiga vevela, ua fautuaina foi e faʻaaoga se keratin tuufaatasiga. Faʻafetai i le faʻaaogaina o le faʻaititia o serum mai kamupani Estelle, MCY ma Belita ma le keratinisa, ua mafai ona e ausia e le gata i le aʻafiaga o le toe faʻaleleia ma faʻasaʻo le fausaga laʻau, ae faʻagaioi foi le faiga o le gaosiga o le masani keratin.

A faʻaaogaina le keratinisa suavai o se vaega o Estelle, MCY ma Belita shampoos, faʻaleleia o le gaioiga o le sebaceous glands mafai ona ausia.

Faatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina o keratin vai, e mafai ona e mauaina e le gata i le aʻafiaga o le faʻasaʻoina o laulu, le saʻo o lauulu, ae o le toe foi mai o se soifua maloloina tulaga o lauulu taʻitasi.

Toefuataiga keratinization

O loʻo faʻatautaia lea auala e toe faʻaleleia atili ai le fausaga o lauulu laupepa.. O le straightening aafiaga e toesea ona o le atoatoa natura fatufatuga e aunoa formalin ma concertogens. E masani lava, o lenei faiga e ofoina atu i salons, aua e faigata ona okaina se pusa mo restorative keratinization.

O mea o loʻo i ai o mamoe fulufulu mamoe keratin ma manogi o sosolo mai laʻau. Ona o le maualuga tau o taualumaga, o loo i ai se avanoa tele o le mauaina o se "masani" pepelo. Ae le i faʻatauina se pusa mo le faʻaaogaina o le fale, e taua le siakiina o le oloa ma le faʻatau.

Matou te ofoina atu oe e matamata se vitio e uiga i le keratin hair rest o le:

Faailoga ma contraindications

Talu ai o le eseesega vala o le tuufaatasiga o le oloa (ituaiga, ituaiga), oe tatau ona mafaufau i le talafeagai ai o se taugata auaunaga. Keratin straightening e masani ona ofoina atu i lalo o le auala o le toe faʻaleleia, faʻateleina le tau o le tautua.

Ona o le mea moni o keratin e le mafai ona tui i totonu o le laulu fuata i lona tulaga masani, o se hydrolyzed porotini porotini ua faʻaaogaina. E aofia ai le faʻatusatusaina o keratin, vaevaeina i laiti mole. Sei lava i lenei pepa, o le oloa e avatua se taunuʻuga lelei mo le lauulu.

Keratin e le fautuaina mo sili overdried ma maloloina curls ona o le le aoga o le sili atu. Ae le i fufuluina, o le vailaʻau e faʻatumuina avanoa i le fausaga o laina e tusa ai ma le ituaiga o gel. I lalo o le mamafa tele, o matutu pito matala ese i se tele lapoa faʻatasi ai ma le faʻaititia o le tele atoa o lauulu.

A filifilia se tasi poʻo se isi metotia, latou faʻalagolago iai i le taulaitu. Keratin straightening e talafeagai mo lauulu ola maloloina.

Le faʻaitiitia Keratin e le faʻaaogaina e maua ai silkiness ma lamolemole ia tipi curls. Contraindications mo natura keratinization tele: paʻu pa'ū, ogaoga lauulu leiloa, alergi i le tuufaatasiga.

Ma faʻasaʻo keratinization e le fautuaina foi mo fafine maʻitaga, tina faʻamafanafana ma asthmatics.

Tulaga lelei ma leaga

Le lelei o keratinization e tutusa i tulaga uma. Curls ua faamauina i se vaega o keratin, lea latou avea mamafa, sili atu le mafiafia. E maua e laulu le susulu, tele ma eli. O le vaitaimi o faʻamaʻimauina o filo e faʻateleina, o le manaʻoga mo le fufuluina i aso uma mou ese. O le faʻalagolago i tulaga o le tau e faʻaititia.

I mea uma e lua, o le metotia e manaʻomia taua tele tupe ma taimi tau, faʻapea foʻi ma le tausiga lelei o lauulu.

Matou te ofoina atu oe e matamata se vitio e uiga i mea e leaga ma leaga ai keratin hair straightening:

Faʻatau tekonolosi

Lua togafitiga eseese faia le 2-3 itula, fuafua i le umi o le lauulu.. O sitepu e masani ia i latou o le fufuluina o laulu i se pulupulu faʻapitoa, faʻapipiʻi le oloa i sulu faʻapipiʻi, faʻamautu le aafiaga ma le faʻamaeʻaina ma toe fufuluina curls.

Ona o eseese faamoemoega o keratinization, e i ai eseesega.

Pe a toe fai le keratin:

  1. O manoa ua togafitia i se keratin-mauoa sooupu pe a ma le 30 minute.
  2. I le tulaga o le agamalu paʻu i le fausaga, a styler mo faamauga keratin mafai ona faaaogaina.

A faʻasaʻo ma le keratin:

  1. O loʻo faʻaaogaina le 2 sui: mo le faʻamalieina (faʻavae i luga o le vailaʻau faʻamalieina thioglyconate, e faʻalavelaveina ai le fusifusia o porotini i le lauulu) ma se faʻamautuina ai o fatuga (balm).
  2. Taʻitasi o ia lauulu o loʻo aʻo faʻamamaina 5-8 taimi ma se styler i t = 200 ° C, ina ia lelei keratin.

E le mafai e le toe teuteuga o le Keratin ona suia le fausaga o lauulu. Tisusu ua tumu i porotini masani. A faʻapipiʻi keratin, e saʻo le lauulu lauulu.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai i se vitio pe faʻafefea ona fai le lauulu o le keratinina ma le a lona aʻafiaga:

Le tau o le taualumaga fuafua i le umi ma le tele o curls, le faʻailoga o le tuʻufaʻatasiga faʻaaoga.

O le tau o keratin toe maua e sili atu maualuga ma aofaʻi e 7000-8000 rubles. Afai e te liliu i se matai tumaʻoti, e mafai ona sefe le afa o le aofaʻi.

I luma o le faʻagasologa, e aoga le siakiina o faʻamatalaga e uiga i le ituaiga ma le tuʻufaʻatasiga ina ia mafai ai ona vavalo le ono ono aʻafia (faʻamalologa, faʻasaʻo).

Aoga

Ole aoga ole auala filifilia e faalagolago ile fausaga ole lauulu. O le lamolemole aafiaga i mea uma e lua e matauina i le taimi lava e faʻamamaina ai curls. Naʻo faʻamalosia ia keratinization e mafai ai ona faigofie ona nonoa ia manoa. O lenei aafiaga o le a tumau 3-6 masina. A toe fuataʻiina keratinization, aveʻesea tele fluffiness o manoa ua aveʻesea, ae i ai pea lauulu ulu tumau curly.

Mulimuli ane tausiga mo curls

I le tulaga o le keratin recovery, e lava ma le faʻaaogaina agamalu leai se sulfate-leai i luga o le fautuaga a le matai ma faapitoa selu.

Faatasi ai ma keratin straightening i aso muamua e tolu, soʻo se faʻagaioiga ma loka e faʻasaina: mulumulu, lauulu, teuteu. Ona latou faʻaopoopoina foʻi lea o oloa faʻapolofesa o laʻau, aʻo latou le faʻaaogaina le faʻamamaina faʻamama.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai i se vitio pe faʻafefea ona tausia lelei mo lauulu pe a uma ona fausiaina keratin:

O le faʻasaʻoina sui e filifilia pe a manaʻomia se umi faʻaleleia aafiaga e manaʻomia. O le mea lea, o le fuainumera ua fautuaina na o mo maloloina curly curls. A leai, o le mamafa o keratin i luga o le fesuiaiga fausaga o curls mafai ona taitai atu ai i sili atu maaleale ma lauulu leiloa. O lea, o lenei faʻatulagaina o se mea tulaga ese i le taua mo le lamolemole o lauulu ma le tumau o le puipuiga mai fafo atu itu.

E i ai le eseesega i keratinization e faasaʻo ai pe toe faʻaleleia. Nei faʻasaʻoina ma le toe faʻafoe gaioiga e ese le faʻatulagaina i gaioiga ma gaioiga. O le mea lea, le mafai e tagata uma ona fautuaina i latou o fofo.

O a aoga o le keratin

O le lauulu e iai le 80% keratin, o se porotini faʻapitoa e nafa ma le latou soifua maloloina lelei. Ae o le masani ona faʻaaogaina o vailaʻau o meaʻai e taʻitaʻia ai le fufuluina. O le fulufulu laʻau, ni uila, uʻamea, ni ofu paʻu ma ni lauulu e faʻamalosi atili ai lou laulu ma amata ona paʻu'ū malosi. E mamago ma matapogia, latou te le tupu vave. O le fulufulu lauulu o loʻo i ai suavai keratin, lea e tui i lauulu uma, fafagaina ma faʻatumuina le leai. O le laulu e faʻasaʻo, latou foliga e sili atu le lelei, selu i latou faigofie, sitaili e faigofie, vave ma manaia.

Faʻafetai i keratin, o le laulu e mafiafia, o lo latou lauulu e ufiufi i se ata tifaga, mauaina le puipuiga mai le leaga o le siosiomaga i fafo atu, curls maua susulu ma manaia. Ole iʻuga mai le faʻaaogaina ole keratin e mafai ona matauina ile maeʻa ole sauniga. E tu lava i luga o laulu e oʻo i le 3-6 masina (o le fausaga o laulu ma le tausiga o iai le faʻataʻitaʻiga). I le taimi muamua, o keratin hair straightening na o mea na faia i faleoloa, o lenei o le mea na tupu e mafai ona faia i le fale.

Le eseesega i le va o lurus fale ma fale taualumaga

Keratin straightening o se taugata tele gaioiga. O le umi ona ufiufi ai, o le maualuga foi lea o le tau. Ioe, ma lauulu ile tausiga pe a uma se sauniga e le taugofie. O le mea lea, e toʻatele e filifili e faʻatino le keratin i luga i le fale, e ui o le a le aoga mo le mauaina o le aʻafiaga tutusa e pei ona i ai i se faʻapitoa faʻalapotopotoga. O se tasi o mafuaʻaga o le eseʻesega i tuʻufaʻatasiga mo talosaga, ma o le faiga lava ia e eseʻese foʻi.

O le keratin straightener kit e sili atu taugata nai lo le tautua o le salon, ae o lona tulaga ua lava lea e faʻatino ai le tele o faʻatonuga (mai le 5 i le 10, e fuafua i le umi o le laulu ma lona fausaga). I le taimi lava e tasi, e mafai ona sefe sina taimi.

Filifili pe tatau pe leai ia keratin faasaʻo taualumaga

O i latou e leʻi faia ni keratic hair straightening, ae ua uma ona latou mafaufauina o se avanoa matua e suia ai la latou ata ma faʻasaʻo lauulu, ua tuuina atu i ai se filifiliga o mea lelei ma faʻaletonu o lenei faiga.

  • e le oi ai le oloa i mea leaga ma le oona,
  • e i ai se alualu i luma i lauulu tulaga,
  • e le vaeluaina pito, mamanuina vave faia, mamago lauulu alu ese,
  • e le o mamafa le laulu, latou maua le avanoa e "manava",
  • E le faʻamatalaina lea Perm.
  • Ole faʻatonutonuina ole naʻo lea e faʻaosofia ai le aʻafiaga.

O taimi le lelei e mafai ona taʻua o le maualuga o tau o taualumaga, aemaise pe a fai o loʻo faia i le potu, ma o sina taimi puʻupuʻu e faʻatumauina ai le afaina - naʻo le ono masina.

Faʻafefea ona faʻatino se taofiga o le keratin i le fale

Afai e te filifili e faʻatautaia le sauniga oe lava, e tatau ona e faʻatau naʻo se faʻasologa sili ona lelei, sili ona lelei o mea uma o loʻo faʻaoga i totonu o fale faʻatau lalelei e tagata tomai faʻapitoa. Ile taimi muamua, e sili ile suʻeina o suʻesuʻega oloa i luga ole Initaneti ma faitau totoʻa ia. Naʻo le faʻatoa maua.

A o le i amataina keratin hair straightening, o mea talafeagai e saunia:

  1. Laʻasaga o le faʻamamaina o le shampoo, o lona uiga, o le faʻamama lea o le shampoo e faʻamamaina ai lauulu mai mea le mama na tuua i le sitaili ma valivali sui, mai le silicone ma le chlorine, o loʻo i totonu o le vai.
  2. Keratin-aofia oloa. E mafai ona faʻatamaʻia ma polotini ma vitamini complexes mo sili lelei puipuiga ma toe faʻafouina.
  3. Sprayer mo lava faaaoga o le fofo i lauulu. A le o lea, e ono mafua ai ona televave, aua a maeʻa ona faʻamamaina le faʻamamaina o le teuina ua faʻaitiitia le puipuia.
  4. Lauulu uʻamea, faʻapitoa i le keramika poʻo le turmaline ufiufi ma le agavaʻa e vevela i luga i le 230 tikeri. I se vevela maualalo, o le a le ofi atu i le lauulu le keratin.
  5. A fulufulu lauulu, lea e faʻatino i se malu mago faiga ma malulu ea e puipuia ai lauulu manua.
  6. Fulufulu lauulu, paʻu totini lima, se selu ma nifo e seasea lava, se ipu e le o se uamea, pulumu mo le faʻaaogaina o le paluga.

Puipuiga saogalemu

O le keratin straightening prosedur e le fautuaina mo fafine i le taimi o maitaga ma faʻasusu, aua o le formalin, o se vaega o le oloa, pe a vevela, faʻasaʻolotoina se vailaʻau oona - formaldehyde. Ina ia aloese mai maitau le fuafuaina o le tino ile formaldehyde, e fautuaina mo tamaitai uma ia faʻaaoga meafaigaluega puipui: se ufimata puipui poʻo se ofu tino-pulou.

Ina ia puipuia ou taliga mai afaina faʻalavelave i se uʻamea, ua fautuaina e ufiufi i latou i faʻapipiʻi faapitoa.

Taualumaga

A o le i faʻataunuʻuina le faʻagasologa, fufulu lelei le lauulu i se faʻamamaina mama faʻapipiʻi, sili atu faʻalua ina ia mautinoa e faʻamama ese ma le mama. Faapipii i latou i le solo ma solo le mafiafia ma se laulu fulufulu ina ia latou tumau laititi susu. A maeʻa ona selu lelei lea o lauulu, tufatufa atu i laina 3 cm le lautele ma le tutusa mafiafia, ma puipuia i latou i ni maile e taofia ai le fememeaʻi.

Liligi le keratin i totonu o le fagu fagu. Ole aofaʻiga o fatuga e fuafua ile umi ole curls, ile averesi e 100 ml. Faʻapipiʻi le vaifofo i fasi faʻaali, 1 cm le tua mai le aʻa. E taua tele le faʻaaogaina o le sili ona lelei o keratin, aua o le tele laititi o le a le susu ai o le lauulu i le itu saʻo, ma sili atu o le a tau atu ai i le soʻona faʻateleina, ma o le a latou foliga foliga le lelei. A maeʻa ona faʻaaoga le oloa, selu ia filo.

E manaʻomia e e uuina se keratin mask mo le 15 i le 30 minute, faʻatagaina oe e pala. Faʻamamago ma se laulu vela, faʻatulaga le maualalo le mafai vevela.

I luga o le fulufulu uʻamea seti le vevela i le 230 tikeri. Afai e vali le lauulu i lanu pupula, ona 200 tikeri o le a lava. Keratin straightening amata mai i le tagata laʻititi manifinifi, 1-1.5 cm lautele lautele. Savalivali i taʻitasi taʻitasi pe a ma le 5 taimi. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, selu lemu le lauulu.

Faʻafefea ona tausia lelei lauulu pe a uma le taualuga

Ua maeʻa le faʻasaʻoina o aga. O lenei, ina ia umi le aafiaga o keratin lauulu faasaʻo, e tatau ona e tausisi i nisi taua manatu:

  • aua le fufuluina lau lauulu 3 aso ina ua maeʻa le faʻagaioiga, galo e uiga i le teuteuina o oloa: gels, varnishes, mousses ma isi mea,
  • mo le itiiti ifo i le 3 aso aua le faʻaaogaina mea e faʻaaoga ai lauulu: fulufulu ulu, pulumu ulu, ofuvae ofuvae,
  • ia e mautinoa ai e le solia lou lauulu
  • aloese mai le ofuina o se pulou ma tioata,
  • puipuia lauulu mai soʻo se gaioiga faʻatonutonu mo le itiiti ifo 14 aso, aua neʻi faʻaletonu lo latou tulaga e ala i le valivali, faʻamamaina, teuteu ma isi taualumaga,
  • ua fautuaina e fufulu lou lauulu i le sulfate-free shampoo, ina ia mafai ai ona aloese le leaching o le keratin σύνθεση,
  • faʻafeiloaʻi ma le masima vai e le manaʻomia i lenei vaitaimi,
  • faʻaaoga se puipuiga pauta e fesoasoani e faʻasaʻo ai keratin.

Ina ia fesoasoani i lau lauulu ma faʻatumauina se lagona lelei mo se taimi umi pe a maeʻa le faʻagasologa, e tatau ona e tausisi i nei tulafono faigofie. Ma o le curls o le a taofiofi matagofie ma matagofie maloloina mo se taimi umi.

Keratin Hair Restoration: Le mafai ona faafitia tulaga

Afai o oe o le pule o porous, vavaeina malie, masani fetaiaʻi ma le faʻafitauli o le leiloa ma fealofani - o le faʻasologa mo le toe fuataina lauulu ma keratin o le a avea ma se faʻaolataga moni. E le mafai ona iloiloina le faʻamalologa aʻafiaga o lenei vailaʻau ile manaʻoga mo le toe faʻafouina o curls. O se vaʻaiga vaʻaia e mafai ona maitauina i le taimi lava na muamua keratinization. Nei faʻamaoni ma vaivai manoa ua faʻafaigofieina i latou lava ile teuteu.

O se tasi o faʻamanuiaga taua o vaega masani, o lenei porotini na maua mai i fulufulu mamoe. Ona o lenei tuʻufaʻatasiga, o loʻo aofia ai foʻi ni vailaʻau aoga mai fafo, suauʻu gaosi ma le kolagen, o mea faʻaaoga e le mafua ai se afaina ai mea, ma e le faʻapea e afaina ai le afaina.

O le isi itu taua o le toe faʻaleleia o lona aoga lea e umi, e umi lava le lima masina. Ma o lenei e ui lava i le mea moni e faapea, pe a toe fuataina lauulu ma keratin i na o nai vaiaso, e mafai ona vali ma faʻapupula e aunoa ma le fefe neʻi faʻaleagaina latou pe leiloa ai le faʻaiuga o le keratin toe fausiaina.

Toe maua mai o lauulu mu pe a uma keratin

E tupu na paʻu le porotini e tupu ona o le leaga vailaʻau poʻo aano aafiaga. Ole mea lea e le mafai ona faʻamalamalamaina le lalagaina, faʻailoaina masani, ma le faʻaaoga sese ole mea e teu ai le laulu, pei ole straightener poʻo fulufulu tagata, lea e masani ona faʻaogaina ile tausiga ma le lalagaina. I lenei tulaga, sili atu i ai keratinization, e mafai ona ausia lelei toefuataiga o lauulu mu pe a uma keratin, talu ai o lenei porotini e mafai ona toe faʻaola le sili ona leai se faʻamoemoe i le faʻaaliga muamua curls. Ma le isi, o loʻo ia te ia le tomai e faapipii pito vae.

O le mea e sili ona taua taulaʻi iai o le faiaina o le gaioiga lava ia. Le mulimulitaʻi i le saʻo tekonolosi, se tufuga tomai, mea lelei - o le faʻamaoniga lea o le toe faʻaleleia o lauulu mu pe a uma keratin o le a faia lelei, ma o le faʻaiuga o le galuega o le a faʻafiafiaina oe mo sili atu nai lo le tasi le vaiaso.

Le fatuga o le keratin hair straightener

Lauulu tagata e aofia ai keratin, o se porotini synthesized e le tino. I le taimi o le ola, ona o le leaga siosiomaga mea ma le talafeagai le tausiga, lauulu leiloa se vaega taua o keratin ma ua sili atu ona leaga lona tulaga.

Ua amata ona ulavale lauulu, amata ona le mautonu, foliga mamago ma leai se ola. Le aafiaga o keratin, synthesized artificially, faia mo lona le atoatoa ma fesoasoani e aveese le le lelei aafiaga.

Faasaʻoina lauulu lauulu e maua i le faʻaalia i vevela maualuga. A maeʻa ona faʻapipiʻiina le keratin i le lauulu, e faʻamau faʻamau i le uʻamea mo le faʻasaʻosaʻo, faʻaaoga le vevela maualuga.

Lauulu straightener i lenei auala taofia ai lona foliga mo ni masina. I le taimi lava e tasi, e faigofie ona taoto, e mafai ona latou tatalia tulaga tau o le tau ma umi le umi.

Lenei, keratinization ua fautuaina i tulaga nei:

  • ma le laulu lauulu e faigata ona teuteuina, selu ma fufulu,
  • ma le leoa ma le ola, leiloa lo latou matamuli pe a uma le pisia, teuteu foliga, tausiga le talafeagai.

Laasaga o keratin straightening ma toe faaleleia

O le faʻatinoga o Keratin e faʻatinoina i ni vaega e tele:

O le ulu e tatau ona fufuluina i le faʻamalama faʻapipiʻi o lo o tui malosi i totonu o lauulu. I le faʻamamaina, e fesoasoani e faʻateleina le fua mo se loloto aafiaga o keratin. E fautuaina e fufulu lou ulu i le tele o taimi. Ma e tatau ona feula faʻamago lou lauulu ma selu lelei.

Curls e tatau ona vaevaeina i ni manoa. Faʻaoga ia togafiti, 'aveʻese luga lauulu i luga ma amata ona faʻapipiʻi keratin i pito i lalo.

E tufatufaina le mea faigaluega i le umi atoa, amata mai le basal zone ma faasolosolo ona oʻo i lalo i le faʻaiuga.

E le fautuaina e faʻapipiʻi le oloa i aʻa lava, e sili atu le solomuli i ni senitimita mai le uluulu.

E sili le faʻaaoga o le oloa i le keratin ma le pulumu faʻapitoa faʻapitoa, lea o le a faʻatagaina oe e togafitia ma le faʻaeteete lauulu taʻitasi. E aoga foʻi ia te ia ona aveese le soʻona sili atu le oloa pe a uma ona faʻaaoga i se soʻotaga.

I totonu o le afa itula, o le lauulu e tatau ona mago na o ia e aunoa ma le faʻaalia i le ea mafanafana. Ona mafai lea ona faʻamago latou i se laulu fulufulu, ae faʻaogaina le malulu pe feololo auala.

O manoa e tatau ona faʻasaʻo i se uila e faʻamalosi lelei i se vevela e laʻititi ifo i le 220 tikeri. Taitasi curl tatau ona pasia faʻatele taimi i le televave gaioiga, aua le tumau i luga o soʻo se vaega.

Lauulu Tausiga

Ina ua mavae keratinization, lauulu manaomia faapitoa tausiga. O mea taua e tatau ona e mafaufau lelei i le muamua taimi pe a uma ona faʻasaʻoina:

  • e le mafai ona fufulu lauulu ile 72 itula pe a maeʻa le faʻagaioiga, ina ia aua neʻi fufuluina le keratin,
  • le vaiaso muamua ina ua maeʻa le faʻagasologa, aua le faia ni sitaili malosi faʻaaogaina ni uʻamea, ni ie uʻamea, paʻu faʻapipiʻi ma faʻataʻamilomilo ina neʻi solia faʻamatalaga,
  • E le o fautuaina ia ofuina pulou i le vaitaimi lava e tasi,
  • E faʻaʻumiʻumi le aʻafia o le faʻagasologa, e tatau ona faʻaogaina ni mea taua mo le tausiga o lauulu. E sili le faʻatauina o laupepa ma masima mo le tausiga mulimuli ane o le tutusa ituaiga e pei o le auala mo keratinization.

O le aafiaga o keratin e faʻamatalaina i se gaioiga faʻaputuputu, o lona uiga, o taimi uma e umi ai. A maeʻa le tausiga mulimuli ane pe a maeʻa le gaioiga muamua, o le aʻafiaga o le a tumau mo le 2 masina, ona amata loa lea ona paʻu.

O aʻafiaga o le keratin straightening: o tulaga lelei ma leaga

E pei o soʻo se lauulu laʻasaga e faʻatautaia, e faʻailoaina le keratin straightening i ona manuia ma faʻaletonu. Faatasi ai ma itu lelei o taualumaga ole:

  • vave selu, tusa lava mo i latou oe na manatu muamua o se tala fatu,
  • tulaga lautele o taualumaga, talafeagai mo soʻo se ituaiga o lauulu,
  • maua lauulu e susulu ma atoatoa le lamolemole,
  • aua le fenumiai ma le matagi tau,
  • le faʻaolaina mea leaga tusa lava ile timu
  • lauulu e puipuia ma le faaeteete mai aafiaga o eseʻesega o le vevela: malulu ma vevela,
  • aua le "fluff" tusa lava pe a uma ona mago,
  • e faʻafesoʻotaʻi ma oloa lalaga e leʻo faʻapipiʻiina le eletise,
  • o lenei metotia fesoasoani e faʻaleleia le iʻuga o le perm,
  • o se vave ma faigofie faʻasaʻoina,
  • o se aafiaga e tumau mo masina.

Ae pei o soʻo se faʻagaioiga ogaoga, o le keratin straightening ei ai ni faʻaletonu e tatau ona mafaufauina aʻo le i faia le faʻagaioiga:

  • e le mafai ona fufuluina lauulu mo se taimi umi, pe a fesiligia pe fia, matou te tali atu: 72 itula o le a manaʻomia e fai aʻo le o loma le isi fufuluina,
  • i le tulaga o soʻo se fesoʻotaʻiga ma le susu i le uluaʻi aso, e ono faʻaitiitia le aʻafia o taualumaga, o lea e 72 itula e tatau ona aloese mai le timu ma le maualuga o le susu. E tatau ona e alu i le taʻele ma se pulou faʻapitoa i luga o lou ulu. Afai foʻi e oso pea le vai i luga o lou lauulu, e manaʻomia ona e savali faʻavave i lenei nofoaga ma le uʻamea i le tele o taimi seʻia mago atoa,
  • toe tasi le minus - i aso muamua ina ua maeʻa le faʻagasologa, se teteʻe atoa i le fulufulu laʻititi e olopalaina curls,
  • alergi i nisi vaega mea,
  • keratinizing sui sooupu masani aofia ai mea e, pe a tualiali i maualuga vevela, liliu i formaldehydes. E mafua ai le le manuia: mu ma loimata,
  • malulu faaiu
  • faʻaititia le mamafa ona o mamafa,
  • o le taualumaga lava na umi ni itula.

Faʻafefea ona fai keratinization ile fale

E mafai foʻi ona fai i le fale le toe faʻafoeina o lauulu ma sui o keratin.

E masani ona faia lenei mea ina ia sefe ai tupe, ae tatau ona manatua i le mafaufau atonu e sili atu taugata le faʻatauina o tupe mo keratin toe faʻaleleia nai lo le faia o se taualumaga i le salonʻi tasi.

Ae peitai, o le seti o mea faigaluega o le a lava mo le tele o faʻagasologa ma faʻapea ona sefe ai le tupe.

O le mea moni, e sili atu le tuu o lau laulu i lima o fomaʻi ina ia sili atu le aoga le tau ma e saogalemu foi. Ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia e oe lava. I lenei tulaga, e te manaʻo e faʻaputu i luga o se auupega o mea manaʻomia:

  • solo moli,
  • keratin faavae sooupu
  • lautele pulumu mo le faʻaaogaina o le oloa poʻo le fana fana,
  • faʻasaʻoina uʻamea faʻatasi ma keramika faʻavae,
  • fulufulu lauulu i ai o se malulu ea auala
  • togafiti
  • mafiafia totigilima
  • se ipu mo le oloa.

O lea, e pei ona i ai, salalau keratinization, e tatau ona fufuluina lelei lauulu faaaoga loloto laupepa tele taimi. Ona latou manaʻomia e faʻamago ma tufatufa i luga o laina e faʻaaoga ai ni togafiti, e aveʻese ai le ova.

I luga o vaega uma e faatatau i le keratin. E manaʻomia le faʻasoaina ma le faʻaeteete ina ia ufiufi uma curls ma e leai se tupe faʻaopopo. E tatau ona e tuua le faʻavae i lou lauulu mo le afa itula i lenei tulaga, ona faʻamago lea i se fulufulu malulu.

Ua maeʻa ia maea uaea i le uʻamea i le vevela o le 230 tikeri. Faʻasolo vave i curls, tusa o le 5 taimi. Ona e manaʻo e selu. Ua maeʻa le taualumaga.

O le mulimuli mai le tausiga o lauulu e tutusa ma le toe faʻaleleia o curls i tulaga o salon.

O a nisi mea e manaʻomia ona iloiloina?

Toe faaleleia ma keratin o se faapitoa faiga e manaʻomia ai lauulu lauulu tausiga. Manatu taua e mafaufau i ai:

  • E mafai le valiina o lauulu pe a uma ona fausiaina keratin?

Aua le faia lenei mea, talu ai o le vali o le a le mafai ona pepelo i luga o le lauulu puipuia ma keratin. E tatau ona valiina a o lei faia le taualuga, ona keratin lea o le a puipuia le lanu mai le fufuluina ese mo se taimi umi.

  • E faʻapitoa le keratin straightening?

O se faiga faapena e le afaina ai, keratin faia ai mo lona le lava i le fausaga o lauulu, ma mea masani e aofia ai i soʻo se auala mo keratinization tausia le lauulu.

  • Le a le tele e mafai ona faia keratin faasaʻo?

Ole faʻagasologa e tatau ona toe fai soʻo pe a uma ona tupu le faʻafitauli. I taimi taʻitasi, o le vaitaimi i le va o taualumaga o le a siʻitia i le faʻaopoopoina o aʻafiaga.

  • E mafai ona fai ni curl pe a uma ona fausiaina keratin?

Aua le manatu e faapea a maeʻa keratinization e mafai ona galo e uiga lauulu lauulu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a te oe sili ona fiafia i ai uʻamea curling ma auala mo le faʻalelei, e mafai ona e faia soʻo se curls o le a taofia lelei aʻo leʻi fufuluina lou lauulu.

Ae aua nei galo fautuaga a le au faʻapitoa. Mafaufau i manatu uma i le auala e tausi ai lauulu, tusa lava pe oʻo i tulaga e te lalagaina ai i latou i le uʻamea.

  • E mafai ea e tina maʻitaga ma fafine susu ona faʻasusuina ma keratin faasaʻo?

I le maitaga ma lactation, i se tulaga e tatau ona faia lenei faiga ona o le leaga o le formaldehyde i le tino.

  • Aisea ina ua uma ona faʻatonutonu curl curatin faʻatonutonu?

Afai o loʻo i ai pea i latou i lalo o le keratin ia faʻasaʻo, e foliga mai e le i faia lelei le faʻataʻitaʻiga, poʻo le uluaʻi 3 aso talu ona tuʻu, sa i ai le susu ile lauulu Ma e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le potu faʻataʻitaʻi lea na faʻatautaia ai le gaioiga mo nisi faʻasaʻoga.

E mafai ona maua faʻatele lava faʻamatalaga aoga e uiga i keratin faʻasaʻo mai le isi vitio. Lelei, mea autu o taualumaga, foliga ma fautuaga - o mea uma ia e te aʻoaʻo atili atu ai:

Iloiloga e uiga i le taualumaga

E i ai oʻu mafiafia, e masani ai lava ile lauulu mimilo lea e faigata lava ona ou selu, e le taʻua ai foi ma se laulu. Ina ua maeʻa ona latou faia keratinization, ou te leʻi iloaina loʻu lauulu. Latou foliga tutusa lelei: vaivai, susulu ma tutusa. O lenei ua mafai ona ou faigofie fufuluina latou ma faia ni sitaili.

Anna Chistyakova, 21 tausaga.

Ou te toe faʻafoʻi le lauulu ma le keratin i le ono masina uma. Ona o le mea moni e tatau ona ou faʻamama i aso uma oʻu uumi uumi ma se fulufulu laʻei, ua latou faʻaleagaina tele. I le taimi muamua, e ui lava i lona lelei umi, foliga ma tulaga na tuʻuina tele e manaʻomia. O lenei ou te le o popole i lenei mea. Keratin faʻatagaina latou e foliga matagofie i taimi uma, e ui i le tele o faʻamago ma le teuteuga.

Polina Morozova, 34 tausaga.

Talu mai loʻu laʻititi, e iai loʻu lauulu laʻititi, lea e masani ona faʻasaʻo ma se uʻamea (mai le 16 tausaga le matua).O le mea moni, ina ua uma ona faʻaaogaina le uʻamea ina ua mavae ni nai tausaga, na latou mago ma matala atoa lo latou susulu muamua. Na vave foia e Keratin oʻu faafitauli e lua: i le taimi nei, ou te le manaʻomia le faʻaogaina o le uʻamea i aso uma ma ua atili ai ona matagofie ma matagofie. Tino faamalieina.

Ekaterina Vardeeva, 27 tausaga.

Lauulu faʻasaʻo ma toe faʻafouina o se gaioiga e faʻafaigofie ai i latou, lamolemole ma susulu mo se taimi umi. Faatasi ai ma taualumaga fou, o le aafiaga e umi le umi, ma faʻaliliuga atili matagofie ma maloloina. Masani keratinization o se teuteuga salon. Ae e mafai ona e faʻaaluina ile fale, ua maeʻa faʻatau mea uma e te manaʻomia muamua.

Tusa lava pe faʻafefea ona e faia le sitaili, leaga ma ulavale ulavale taumafai malosi e alu ese mai ai. O le a le mea e fai ai? O le lauulu alamanuia alamanuia e le tu pea, ma o nei e tele auala ...

O le soifua maloloina ma le susulu lauulu o se mea teuteu moni mo soo se fafine. Ae o isi taimi e oʻo lava ile tausiga maeʻaeʻa e le fesoasoani pea ia maua le manaʻomia ole aʻafiaga. Lamination o le a o mai e laveai ...

Toe faaleleia lauulu Keratin i le fale

E mafai ona e talanoa i le aoga o keratin ia faʻasaʻo e faʻavavau - o lenei auala e fesoasoani tele e faʻafou le lauulu na faʻaleagaina.

I totonu o ona autu aoga o:

  • Natura vaega o keratinizers. O le mea taua o le suavai keratin. O ia lea e saturated le lauulu o lauulu uma ma vitamini ma se vaega o elemene talafeagai mo le toe faafoisia. I le faʻaopopoina o le suavai keratin, o le tuʻufaʻatasiga o tupe e aofia ai polotini, meaʻai, mea e maua mai i fualaʻau, lavelave o vitamini.
  • Keratinization le ala e tasi e toe faʻaleleia ai e le suia le fausaga o lauulu.
  • O le Keratinisa i luga o curls o loʻo fausia ai se pa pupuni i foliga o se ata, e puipuia mai faʻaosofia le tele o faʻafitauli, le leaga o le tau, ma le ultraviolet ray. O se ata faʻapena e faʻamoemoeina puipuia uma lauulu mai le aʻafiaga o se lauulu e faʻamago ma faʻalu uʻamea.
  • A maeʻa le faʻagaioiga, o le lauulu e mataʻalia sili atu lemu, siliki, o lo latou aoga suauʻu matauina.
  • O le vaega mo keratin straightening e leai ni mea faʻamalosi tino, e mautinoa ai le matua afaina o le lauulu.
  • Lau selu e sili atu le selu - faʻafetai i le keratinization, e mafai ona e faʻagaloina lauulu ulavale mo se taimi umi.
  • O le lanu o manoa lanu e tumau saturated tutusa, ma o pito tipi ua faʻamaufaʻailogaina ona o le aafiaga faapitoa o keratin.
  • O le aafiaga atoa o keratin-straightener lauulu tumau mo le 4-5 masina.
  • Le leai o ni contraindications i le taualumaga, seʻi vagana ai le maitaga ma lactation.

O mea le lelei a keratin hair straightening

Soʻo se auala e toe faʻaleleia ai le fausaga e i ai ni faʻaletonu, ma i le tulaga o keratization, o le mea sili lea e fesoʻotaʻi ma faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻasaʻoina faiga.

O lea, e mafai ai ona tatou faʻamamafa le itu taua autu:

  • Tau o le sili sili ona taua minus. Tau maualuga mo le taualumaga e mafai ona fefe ai soo se teine.
  • O le tau o tausiga shampoo ma masks, e manaʻomia ina ua maeʻa le keratinization taualumaga, e maualuga foi.
  • O taʻavale e le mafai ona suia pe a maeʻa le faʻagasologa.
  • Tulaga ma maualuga maualuga susu e le tatau ona faʻatagaina, keratin ma le susu e le o le sili tuʻufaʻatasia. O le mea lea, ua tatau ona e faʻatapulaʻa oe lava e te asiasi ai i le vai taele, sauna, vaitaʻele, aua le savali i le timu pe susu lou laulu i le sami.
  • Aso muamua i le maea ai o le faʻagasologa, e le fautuaina e faʻaaoga fulufulu lauulu poʻo ni ofu paʻepaʻe - o le lauulu e tatau ona tatalaina.
  • I se faaopoopoga, lauulu o le a sili atu ona faigofie ona afaina ma lauulu. E mafua mai i le mea moni e faapea, pe a uma ona faʻaogaina le keratin, o lauulu e mamafa ma sili atu se ituaiga o faʻamalosi na faia i luga o lauulu.

O le iloa o mea lelei ma vaivaiga o le keratin straightening, o le a mafai e le teine ​​ona filifili pe filifili i lenei faiga i le salon pe ile fale.

Home keratinization, o le aulelei o le taualumaga

Faʻafefea ona fai keratin hair rest i le fale? O lenei fesili e aoga i le tele o le feusuaʻiga fetaui. Ina ia fatuina lenei aʻafiaga i lauulu e tatau ona e kuka:

  • Vevela-pulea uʻamea
  • Fulufulu lauulu
  • Sprayer
  • Lau selu
  • Ma o le mea sili meafaigaluega mo keratin straightening.

I sitepu, e mafai ona vaeluaina le taualumaga atoa i laasaga nei:

  • Fufulu lau laulu 2 taimi i se faʻapipiʻi faʻapitoa o se vaega o keratinizing sui,
  • Malulu ma le solo ma faʻamago lelei,
  • Selu le lauulu fufulu ma se pulumu lapotopoto,
  • Aoina ni manoa i tua o loʻu ulu
  • Faatasi ai ma se pulverizer, lea e faʻatumuina muamua i se fofo mo keratinization, spray i luga o laina. O manoa e tatau ona vaeluaina mai le pito i lalo.
  • Fufulu i luga o manoa galue ina ia lelei le faʻaaogaina o le oloa,
  • Fai tutusa i vaega uma,
  • Faatali 10-15 minute
  • Sulu laulu mamago
  • Ole mea e fai saʻo i le uʻamea, ma iai le vevela, faʻalelei mo le lauulu.
  • Faʻapena se vailaʻau faʻapitoa o loʻo iai keratin mai le pusa taotoga i lou lauulu.

O le faagasologa atoa o le a le sili atu nai lo 2-3 itula, ma o le taunuuga o le a tumau mo le tele o masina.

Lauulu tausiga pe a uma le faʻasologa i le fale

O le faʻatinoina o keratin hair straightening i le fale e matua saogalemu ma faigofie.
Afai e te filifili i lenei faiga, ia e onosaʻi ma togafitia keratin mata uma fasi.

Nei o tolu tulafono autu e le mafai ona solia pe a uma le keratin straightening prosedur:

  • Aua neʻi faʻaaogaina ni vailaʻau o loʻo iai le amonia ma faʻamalama o loʻo iai ni sodium chloride poʻo sulfates,
  • Aua le valiina lauulu lauulu mo le lua vaiaso,
  • Aua le faʻaalia le laulu i le susu, o lea pe a fai le taʻele, e tatau ona e ofuina se pulou faapitoa.
  • ➥ E fia lanu o lauulu laʻititi i le lanu o lauulu e vali ai Loreal polofesa?
  • ➥ O a ni ata i le palaka o lauulu lanu e aunoa ma le amonia Estelle - vaʻai le fesoʻotaʻiga!
  • ➥ O a faʻamatalaga ua tuua e tagata atamamai o le nicotinic acid mo lauulu?
  • ➥ O ai e fulufulu laʻau e talafeagai mo manifinifi laititi le laulu ole umi - faitau iinei!
  • ➥ Faʻafefea ona fai se ufimataulu ma le tipolo e faʻamalamalamaina?

I se faʻaopopoga, e le mafai ona fufuluina lou lauulu pe'ā maeʻa le faʻatulagaina mo 72 itula, ma mulimuli ane faʻamago pe faʻasaʻo ma uʻamea e mafai ona faia na o le lua aso. O lauulu e tatau ona maua le tausiga sili ona popole i aso muamua e tolu - o le taimi lea o keratin e aʻafia ai le fausaga sili atu le malosi.

Teine na pasi le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o keratin e mafai ona vaʻaia gofie i le motu o tagata - o latou laulu ua i ai se mea lelei, teuteu lelei ma maloloina.

O le mafuaaga lena o lenei auala o le sili atu alualu i luma i le tala faasolopito o le toe teuteuina foliga.