Meafaigaluega ma mea faigaluega

Auala e filifilia ai se straightener

Ole taimi ole olaga e faia ai le tele o tagata e le gata ia fetuunai ile saoasaoa o galuega ma o latou lava-atiaeina, ia ogatasi ma fou tekonolosi ma aga masani, ae o loʻo foliga talafeagai i isi. O se tasi o vaega taua o se foliga foliga lelei o le teuteuina lelei ma ola maloloina lauulu. Lenei e sili ona moni mo teineiti ma o latou uumi uumi, e le mafai ona masani ona aoina i se fusifusi poʻo le fili. E pei o le tele o tausaga ua mavae, o le mea faigaluega autu mo le teuteuina lelei i aso nei e manatu o se sili ona lelei uamea curling.

Eseesega i le va o polofesa ma masani curling uons

O pulu faʻapipiʻi e matua ese lava ese mai latou e masani ona faʻatauina mo le fale. Ae e le o lona uiga e le mafai ona e faʻaogaina latou lava. O le mea taua o le i ai o tomai talafeagai, malamalama i faʻavae autu ma nuances i le faʻagaioiga o masini.

Tomai faʻapipiʻi uʻamea ese mai le masani ai i le tele autu autu: mana, numera o au ma auala, mea o mea ma, o le mea moni, tau.

Ole isi eseʻesega tele - uʻamea faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le a umi le umi o taimi nai lo tagata masani o aiga. Lenei ua mafua mai i le mea moni o loʻo i totonu o salonika ma lauulu lavalava, o masini uma e galulue e aunoa ma le tuʻuaʻi, ma o latou masini puipuia e lava mo le umi o le ola tautua.

E ui lava i mea lelei uma o le fulufulu lauulu, lauiloa ituaiga e mafai ona maua i totonu o lauiloa gaosi. O le mafuaʻaga lea e fautuaina ai fomaʻi lalelei e faʻaopopo, ae ia maua se uʻamea sili ona lelei ma tumau uʻamea nai lo sefe i le soifua maloloina o lou lava lauulu.

Faalua ma tafatolu uʻamea uila

A sili atu tomai faʻamasani i le fausiaina o curls o le faʻaaogaina o le faaluaina ma le tolu tafatolu. O isi laʻasaga tutusa e mafai ona e faia ni sitaili mamanuina ile laulu e foliga o loʻo masani ai ma faigofie e mafai.

Mo tutoʻatasi faʻaaogaina o sea masini o le a tatau ona matua aʻoaʻoina lelei. Manoa o loʻo tuʻuina i le va o auva i se zigzag faiga, ona faʻasolo ifo ai lea o le uʻamea curling mai aʻa i pito i luga i le umi atoa o le lauulu.

Otometi masini curling

O se faigofie e faʻaaogaina faʻamatalaga o le curling uʻamea o se masini mo otometi curling o unta. Na ia faamaamulu lona lauulu i luga o le vevela mea, ona tatala lea ma tatala se tapena. O le mea taua o le aumai saʻo o le suʻe i le masini taip tai.

Fuafua i le taimi vevela, o curls e sili atu ofu eli pe mama. Ina ia le mimilo ai le filo, e lapataia oe e le masini e aveese le curl ma se leo leo.

O na mea faʻapipiʻi uʻamea e tele taimi e sili atu taugata - mai le 5 i le 15 afe rubles.

Corrugation Curling Uamea

O le foliga o le faʻaputuga foliga e faʻamanatuina ai le fulufulu lauulu, na o le itu o le pulumu e le lamolemole, ae pipiʻi, ina ia mafai ai ona faʻaleaʻimaina ni manoa.

O faʻasauaga e faʻaogaina e fatu ai se lauulu o le lauulu, fai ai le lapoʻa ma le laʻititi o le galu, faʻaoso le paʻi i lauulu lavelave. Faʻalagolago i le lautele o le ipu ma le mamao i le va o ivi asoaso, faatasi ai ma le fesoasoani mai o le faʻapipiʻi o laupepa, ua faia ai e le au faʻapolofesa le tele o aʻafiaga i le lauulu.

Nuance: ae leʻi faʻaogaina lenei uʻamea sikola, e tatau ona e faʻaeteete saʻo lou lauulu.

Manatu filifilia filifiliga

I le filifilia o se ituaiga talafeagai mo uʻamea curling, e aoga le gauai atu i isi tulaga talafeagai i le lelei ma le faʻagaioiga o se mea faigaluega faʻapolofesa.

Ole paoa o matata faapolofesa e mafai ona suia mai 16 i le 63 watt. O le malosi o le masini, o le vave o lona vevela e tupu, ma faʻapea foʻi se vevela faifai pea e mafai ona tausia umi.

Ona o le maualuga o le mana, kapeneta faʻataʻitaʻiga o ipu e tatau ona faʻaauupegaina i galuega puipuia (tapunia pe a ova le mafanafana, faʻasilasilaga pe a iai se vevela vevela ua ausia, ma isi.)

O le eseesega tele i le va o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o fale o tagata mai a latou aiga o le latou mafaia lea ona fai paʻu filemu. O le taunuʻuga ua ausia ona o le faʻapipiʻi faʻapitoa i luga o le mata.

  • sima
  • chrome
  • nanosilver
  • tafafao
  • titanium turmaline.

Faapaologa ma ipu mea

A e filifilia se uʻamea mo le faʻasaʻo o lauulu, muamua lava, e tatau ona e faʻalogo totoa i le ufiufi o ana papatusi. O lo o faʻalagolago i luga o le faaseʻe i le lauulu, le faʻamafanafana fua ma le maualuga o le leaga i le lauulu.

I le faʻaopopoga o le tau maualalo, o nei uʻamea e leai ni isi aoga. E vevela malosi le uʻamea, ae le mautonu. O se taunuuga, o vaega o le lauulu e susunuina.

Afai e te faʻaogaina se mea faʻapenei nai lo le 3 taimi i le masina, e mafai ona maua lou laʻau manifinifi, magulu ma vaivai. Ae le i faʻatau, mafaufau pe tatau ona fai taulaga fulufulu maloloina.

Uesi ma keramika papatusi e sili ona lauiloa mo le faʻaaogaina fale.

O keramika peleti e matua itiiti le faaleagaina o lauulu. O le tau o keramik rectifiers sili atu maualuga nai lo uʻamea, ae e mafai ona e faʻaoga soʻo tele (2-3 taimi i le vaiaso). E le vave vevela le uʻamea, ae e tuʻuina i le tutusa le faʻamafanafana. Mo le masini e tumau mo se taimi umi, fufulu le totoe o le styling oloa mai lona laualuga.

O se mea faʻataʻitaʻiga o maamora-faʻapipiʻi masini o le mafanafana faʻamafanafana ma le malulu o laina. O le vaega sima, e faʻamafanafana, faʻaʻupuʻu pe faʻataʻamilomilo ia mama, ma faʻamafanafana e le maamora. O le le lelei aʻafiaga i le fausaga o lauulu e faʻaitiʻitia.

Mo i latou e fia manumalo i eletise eletise, turmaline o le a avea ma Atua. O se paluga faʻapitoa o tioata ma meaʻai sima i le taimi o le faʻasaʻoina ia lamolemole ia lauulu lulu. O se ufiufi e maua i polofesa lelei uʻamea.

Ou ionu keramika. I le taimi o le mafanafana, o le laualuga o papatusi faʻapipiʻi iona le lelei. Latou toe faʻafoʻi le fausaga o lauulu, fai i latou ia lamolemole ma silika.

Faaaogaina i polofesa rectifiers. O le faʻamafanafana o le titanium ipu e tutusa, ma o le vevela e maualuga. O lona iʻuga, e iai le lamatiaga o mumu. E sili le le faʻaaoga o le titanium iron e aunoa ma ni tomai. Tau o le masini e maualuga ma le ufiufi solo i le aluga o taimi.

Le aoga o le Teflon i luga o le lauulu e tutusa ma ceramics. O le uʻamea e faigofie ona faaseʻe i luga o lauulu, toso ese ma le faaeteete i latou i fafo. I lenei tulaga, o peleti e le aoina le toe vaega o le teuteuina, lea e faʻafaigofie le tausiga o le masini.

Taugata ae lelei inisiua. O le sitaili e faia e aunoa ma se tupe faʻaopoopo (mousse, varnish, etc.). E alu i luga vave ma tutusa.

Le aoga sili o uʻamea coated ma semiprecious minerale o le tomai e faʻapaleni ai lauulu susu. Ua maeʻa lelei faʻamalosiʻau, ua le leaga, ma faʻalelei le laulu o lauulu.

Antibacterial siliva siliva

Le isi taugata o uʻamea. O papatusi e i ai siliva microparticles, e le gata e maua ai puipuiga antibacterial, ae e iai foi le faʻamalologa aafiaga.

I se aotelega: afai e leai sau mea tele, ae manaʻo e fai ni sitaili aunoa ma le matua faʻaleagaina o lou lauulu, o lona uiga o keramik o le sili sili ona lelei uʻamea mo oe. Ceramic-maamora ma turmaline ufiufi o le a avea foi ma sili sili fofo.

Uamea ipu lautele

Ole lapoa o papatusi e le afaina ai le soifua maloloina o lauulu, ae e taua tele mo le faʻafaigofieina o le fausiaina o se lauulu laulu. Faalogo totoa i lea pe a faʻatau se uʻamea.

O le lautele o papatusi e faʻamoemoe i mea e lua - le umi ma le paʻu o lauulu:

  • Mo e ona ni 'oti pupuʻu, e puʻupuʻu se vaʻaiga vaʻai mai le 2 cm i le 2.5 cm, fuafua i lona mamafa.
  • Faatasi ai ma le lauulu lauulu (i laupepa), o le lautele o papatusi eseese mai le 2.5 i le 4 cm.
  • O fulufulu uumi ma le lautele e mafai ona faʻataʻatia iai le uʻamea ma le lautele o le lautele o le 5-6 cm, ma mafiafia mafolafola e paʻu i lalo ifo o le tauau, naʻo le lautele o le uʻamea uila mafiaʻe (7-8 cm) e mafai ona ia uia.

Pule Faatonutonu

A faʻatau se uʻamea mo le teuteuina o laulu, ia e mautinoa ia vaʻavaʻaia lelei le i ai o se thermostat. Ole a e faʻamoemoeina ile aofaʻi ma mea e manaʻomia e le tagata lava ia.

  • O le masini faʻatonutonu e lelei i le filifilia o le talafeagai auala tasi, e te le tau toe faʻafoeina. O le le atoatoa o na mea faʻapipiʻi e maualalo le saʻo - e mafai ona e filifilia naʻo le vevela, ae le o se tulaga,
  • Faaeletoroni - saʻo i le tikeri e tasi, ae e alu ese i taimi uma pe a uma ona tape,
  • O le vevela-e mafai ona faʻaaogaina eletise e tuʻufaʻatasia mea lelei o le lua muamua, ae e i ai le tau maualuga,
  • Masini faaeletonika ma vevela filifilia galuega. Le uʻamea sili lelei e tafao faamasani. O se faapitoa sensor iloa le faʻatulagaina o lauulu ma filifilia le talafeagai vevela. Lenei meatotino matua faigofie le faiga faapipiiina.

Faiga filifiliga

A filifilia le sili ona lelei le vevela mo le uʻamea, amata mai le ituaiga ma le mafiafia o le laulu. O le pulu namu ulaula o le a manaʻomia ni tikeri maualuga atu nai lo le manifinifi laulu malulu.

Oe mafai ona filifilia se sili sao le tulaga na o le poto masani. Lautele filifilia filifiliga tapulaʻa, fuafua ile ituaiga o lauulu:

  • Aferika lauulu - 200 ° С,
  • Mafiafia ma mafiafia - mafai ona teuteuina i 190-195 ° C,
  • Mafiafia ma le mafiafia, ae tauagofie galugalu - e tatau ona faʻaloaloa pe mimilo i le 180-185 ° C,
  • Mo auala - 170-175 ° C ua lava,
  • Manifinifi - faʻaputu i 165 ° C,
  • Malamalama - e sili atu le lelei o le vevela ile uʻamea i luga ole 155 ° C,
  • Vaivai, le maua o le manifinifi laulu e le tatau ona tuu sili vevela vevela curling - 145 ° C o lo latou tapulaa faatagaina.

Ituaiga ma fausia pepa

Faʻapena foi, pe a filifilia ni uʻamea, e tatau ona e uaʻi atu i le ituaiga o ipu foliga. A faʻapea e te faʻasaʻo lou lauulu, o le a lelei ona faʻatonutonu laʻau lau. Mo curling, faʻatau faʻapipiʻi ma faʻamau lapisi.

O se tala manaia i uʻamea ma faʻapipiʻi laupepa faʻapipiʻi i luga o vaipuna. O papatusi e mafai ona mamafa i le lauulu pe faigofie ona aveina i totonu. Le 'au e sili ona aoga, i le va o papatusi e leai se va (o le maualuga faʻatagaina avanoa e 2 mm).

Faatumu ma uʻamea mafai ona avea ma faʻaopoopoga namu:

  • Corrugation au, faatagaina oe e faatupuina galu i luga o le mama,
  • Selu. O se faʻaopoopoga taua tele. E le faatagaina e le ufiufi pulu i lalo ole lauulu,
  • Maopopo Liliu le faʻasaʻo i se uʻamea curling,
  • Liliuga I ai, e mafai ona e fatuina ni laʻau matagofie, fetaui lelei mo lauulu umi.

Uamea gaosi

I totonu o le gaosiga o uʻamea faʻapolofesa, e taua le matauina i kamupani: Ga.Ma, Babyliss, Remington, Valera, Mozer, Harizma, Parlux, ma isi. O latou uma lava e taugata tele (e uiga 2-5 afe rubles).

O se vala o Babyliss masini o le nano-titanium impregnation i totonu o papatusi, ona o latou vevela i luga tutusa, faʻasaʻo lelei ma aua le mago lauulu.

I totonu o Remington 'ie o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga mo le faʻasaʻoina o lauulu susu.

Ga.Ma uamea maua le alofa o tagata masani masani ma tagata tomai faapitoa mo lo latou lelei sili atu. Tau amata mai le 1 i le 8 afe rubles.

Ole numera o masini taugofie e matua talafeagai lelei mo le faʻaaoga ile fale: Bosch, Philips, Braun, Panasonic, Rowenta, Vitek, Scarlett. Tau e amata - mai 600 rubles i le 3000.

Eseesega ile va ole polofesa male aiga

  • Le malosiaga. Tomai faʻapitoa masini vevela i luga vave ma umi umi
  • Tumau
  • O le mea i faʻapitoa masini o le sili atu ona lelei,
  • E i ai le vevela faʻatonutonu i soʻo se tagata faʻapitoa curling uʻamea,
  • Taavale mana ese. E leai se mea e tapunia ai uʻamea e le aiga,

Lauulu fulufulu poʻo uʻamea: o fea e sili atu leaga?

E talitonuina lautele i tagata lautele o le uʻamea e mu ai lauulu nai lo se laulu vela, aua e paʻi atu i ai. E ui i lea, o lauulu laʻititi ua faʻaleagaina le fausaga o lauulu, faʻaalia ia flakes ma se vaitafe o le ea. O le faʻasaʻo (pe a sau i masini maualuga-lelei) e lamolemole le lauulu, tapuni le fua.

Tulafono teuteu auro

  • 'Aua neʻi faʻaloaloa lauulu malulu ile uʻamea pe a fai e le saunia lenei mea e le masini gaosi,
  • Faʻasaʻo naʻo le lauulu mama,
  • Ia e mautinoa e faʻaaoga puipuiga malu,
  • Fetuunai le vevela
  • Aua le taumafai e puʻe vave ni manoa.
  • Toso lauulu manifinifi i luga ole vevela maualalo. Le aʻafiaga o le a tumau le umi, ma o le afaina o le a faʻaititia
  • Aua le faʻaaogaina le masini sili atu nai lo le 3 taimi i le vaiaso.

Tausiga masini

I fulufulu oloa e le faʻaputu i luga o uʻamea, e tatau ona fufulu. Ina ia faia lea mea, soloi lemu laititi lava mafolafola a le uʻamea ua motusia ma se solo ua lolo i totonu o le vai mafanafana. I maʻi ogaoga, e mafai ona e faʻaaogaina le 'ava malosi.

Taiala mo le filifilia o le 2 i le 1 curling iron mo lauulu ma curls ma e aunoa ma

O le uʻuina o le uʻamea mo lauulu ua filifilia e fua i luga o mea nei:

  • O le vaega galue o le masini. Lenei e tatau ona e filifilia se sima poʻo se turmaline. Le faʻaaogaina o se uʻamea faʻapipiʻi ma se uʻamea luga o le tino e ono iʻu ai mu mu.

  • Pipiuta togafiti. O faʻataʻitaʻiga masani uma ua faʻaogaina ma ni mea faapena. Latou te faʻatagaina oe ona maua se vavae e tutusa le mafiafia. Ina ia fausia ni filo o se masani masani, faʻaaoga-cone-foliga uila aunoa loka ua faʻaaogaina.
  • Seti o au Lauulu curling uʻamea e tatau ona i ai le tele o paso i le seti. Latou faʻatagaina le faʻaaogaina o le tasi masini e fausiaina ni manoa o eseʻese ituaiga, i luga o paʻu ma faʻaopopo le tele o mea i le lauulu.
  • Le iai o se ionizer. Ole galuega lea e faʻalelei ai le laulu ole laulu, e faʻaalia ai lona susulu, ma faʻaleleia atili ai foʻi le tulaga o le papala.

  • Faʻamafanafana e pule. E taua tele le filifilia o se mea e iai se faʻailo o le vevela, talu ai o le faʻaalia o taimi ole uʻamea curling i le mea lava e tasi e faʻaogaina mo tagata eseese e mafai ona ese, ona o le vevela togafitiga o se gaioiga toʻatasi.
  • Le lautele meli ole masini. O lenei faʻamaufaʻailoga e aʻafia ai le faʻatusa maua e le curls. Ina ia maua le lauulu foliga masani, e fautuaina e filifili curling uons o lapoa lapoa.

Taua! A filifilia ni mea uʻamea ma faʻasaʻo lauulu, ia mautinoa e aofia ai i le pusa se mea e puipuia ai luga mai le vevela.

Corrugation, cone professional models: Babyliss, Instyler, Scarlet, Roventa

Pe a filifilia le sao masini mo oe, mafaufau i le nei faʻataʻitaʻiga na aoga lelei:

Faufautua! O le averesi o le tau mo le lauulu uʻamea ma le curling galuega mai 700 i 1,600 rubles (lē faʻataʻitaʻiga lē faʻapolofesa). Faʻatau se mea faapena masini o le a sefe ai le tele o tupe i le asiasi atu i se pulu faʻapipiʻi, faapea foi ma le tutoʻatasi fausia ni ata fou mo oe lava.

Lauulu puipuiga ma lelei teuteuina

O masini e faʻatino le vevela o ana mea e faʻaleagaina ai lo latou tino, o lea e tatau ai ona faʻaaoga auala faapitoa e faʻatumauina ai le puipuiga. Mo lenei faʻamoemoe, o tapenaga o loʻo iai vitamini E, B, porotini faʻanatura o loʻo faʻaaogaina. E masani lava o se vaega i se pa pupuni o le ogatasi ma le lauti ti.

Ina ia faʻasaoina curls, ua fai atigi cosmetologists atigi sprays, gels, conditioners, balms ma sili atu.

Lauulu Straightener Filifiliga Tulaga

I se tulaga lautele, e oʻo i luma o le mafaufauina o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e taua tele le fuafuaina o le muamua criterion lea e vaevae uma masini o lenei ituaiga i le lua vaega tele. O le faitio lea o le maualuga o le meafaigaluega. Moni e iai isi mea lauulu faigofie lauulu, ma iina tagata tomaiia e muamua mo faʻaaoga i faleoloa.

I le taimi lava e tasi, e tatau ona e malamalama o le filifilia o se mea faigaluega faʻapolofesa, e te leiloa se mea, ae oe ono maua se masini lea i le fale o le a sili atu ona malosi, malosi ma tumau. Ae a faʻatau se filifiliga aiga, e ono lamatia le faia o se mea sese ma le filifiliga ma maua maualalo maualalo, le lava le malosi, leai se lelei inisiua.

E uiga i isi tulaga lea o le a matou filifilia ai faasaʻo, faitau pea.

Ipu Coating mea

I le lautele, mea o se tasi o le sili ona taua fua faatatau, e aunoa ma lea e matua le mafai ona filifilia se lauulu straightener, pei o isi lava metotia matuia. Ae i le tulaga o papatusi, o lenei mea e sili ona taua tele, aua o le saogalemu ma le soifua maloloina o lau lauulu e faʻalagolago i mea nei.

Uamea mafanafana elemene aunoa ma inisiua, o latou o se mea na tupu o aso ua mavae ma ua seasea. E le fautuaina e faʻatau mea faigaluega, e ui o faʻataʻitaʻiga e sili atu le taugofie. O le uamea e faʻamalosia faʻaletonu, e leai se pa puipui ma le lauulu e mafai ona “susunuina”. Lenei o le aotelega e leaga mo le soifua maloloina ma foliga, ma e mautinoa e taʻitaʻina ai i le vaevae pito.

Mea omea i lenei tulaga e sili atu le lelei, ae o loʻo iai foʻi ni vaivaiga: afai e te faʻaogaina faʻapitoa faʻapitoa mo le folaina, o lona uiga o le ono mafai ai o nei fatuga faʻapipiʻi i luga o papatusi e maualuga. Ina ia aloese mai lenei mea, e tatau ona e fufuluina solo i latou.

Po nei mea ua faʻaopopoina i le sima sima - tourmaline ma titanium, aua le lisiina faʻafitauli, o le mea lea ua fautuaina e avea o se vaifofo e aunoa ma ni mea sese. Tourmaline aveesea le eletise eletise, o se masani masani o ionization, taofi le susu i totonu o le lauulu ma puipuia i latou mai le soona uaina. Titanium faia le ufiufi malie ma sili atu ofuina tetee.

Faiga vevela

Le aano o faʻasaʻoga o le faʻamamago, faʻapepeina o le hydrogen, o le vailaʻau o le tuʻuina waviness. I le ala, o le mafuaaga lena i totonu

malulu i le tau i tagata e masani ona fulufulua lauulu, latou amata amata ona teteʻe malosi. Ae e taua tele manatua o soʻo se straightener aafia ai le lauulu le lelei, o lenei faʻatonuga e mafai ona faʻatinoina itiiti traumatic.

O le mea lea, matou te le o fiafia i le avanoa e filifili ai mai masini ma eseese vevela tulaga, ae le mafai ona filifili ni auala eseese luga o le masini lava ia. Ma, mo le manifinifi ma le le mautonu o lauulu, laititi le vevela ma se agamalu pulega fautuaina.

Mo lauulu soifua maloloina, e mafai ona e faʻaaogaina meafaigaluega ma ki (tasi tapulaa maualuga le vevela faʻatino). I le faiga lea, o le faʻasaʻo e televave. O loʻo faʻaaoga foi e nisi tufuga se mea e faʻafetaui ai i le vevela e faʻaaogaina ai, fai mai o le agai atu i luga o le uila vave, o le mea lava lea e tasi e maua mai le tuʻuina ifo o le vevela i luga o se mea faigaluega.

Lea filifiliga faapitoa e filifili ai o se mataupu o lau tupe tautupe mafai, ae i se tulaga lautele, sili atu saolotoga ma faautauta lelei o tuning e sili atu sili.

Polokalame faʻamalosi

Mo le puipuia ma le soifua maloloina lauulu, o nisi lauulu fulufulu faʻaaogaina faiga oona. Ole fausia-Ion generator lea. Ona o le tafe atu o ion ua faʻasino atu i le itulagi i le va o papatusi, o le lauulu maua se tau le lelei, taofi le susu ma ua le filifilia i le eletise. Ionization puipuia le lauulu mai le afaina i le vevela, maua le soifua maloloina ma susulu i lauulu. Rectifiers ma se ionization system e sili atu taugata.

Avanoa faaopoopo

O lenei criterioni e sili atu ona filifili, talu ai iinei mea uma e faʻalagolago tele i ou manaʻoga, ae sili atu ona taua i luga o ou tomai. Le tele o mea faapitoa nozzles faatagaina oe e faia e aunoa ma i latou, e tatau ona e malamalama i le mataupu faavae. O le mea lea, matou te taʻua iinei le naʻo le sili ona taua, e curling nozzles.

O le mea moni, a rectifier o se masini faʻamafanafana lea e faʻaaogaina le vevela mo le tele o mafuaʻaga. Ole mea lea, ole faʻavae lava e tasi e mafai ona faʻaogaina e fausia ai le teteʻe atu ole laulu lauulu. Afai e mafai ona faʻatau se masini e leai ni namu, e sili atu le filifili e filifili ai, o lea o le a maua ai le sili atu filifiliga manaia corny.

Matou te faʻamoemoe o le matou tusitusiga na fesoasoani ia te oe ia malamalama pe faʻafefea ona filifili se lauulu lauulu, ma o lenei e mafai ona e faia ma le iloa ma aunoa ma le faigata.

Filifiliga filifiliga

Le metotia o le faʻaogaina mafanafana faaaogaina se uila curling ua maua sili lauiloa i fafine.E le tele se taimi e alu ai le togafiti, ma e tumau pea le aafiaga mo se taimi umi e aunoa ma le faaaogaina o ni vailaʻau. Ma le faʻaaogaina o mea faʻaopoopo puipuiga i le faʻatusa o se spray e puipuia ai mea leaga ma puipuia i latou mai i fafo atu o itu le lelei.

Faʻafefea ona e faʻafefeteina lauulu lauulu i ou lava lima, faitau ii.

Fig. 2. Ole faʻaaogaina ole uʻamea curling

Taʻitasi faʻataʻitaʻiga o le masini e ese mai le tasi i le isi i ni mea taua e aʻafia ai le lelei, faigofie le faʻaaogaina ma le aʻafia i le soifua maloloina o lauulu i se tulaga lautele. A maeʻa ona iloiloina auiliiliga uma, e mafai ona e filifilia le filifiliga sili ona talafeagai mo manaʻoga o se tagata faʻapitoa.

  1. O le galueaga o le masini e fesoʻotaʻi ma le lauulu:
  • Keramika
  • Tourmaline,
  • Uamea
  • Teflon
  • Maamora
  • Titanic (faʻapipiʻi o se pito i tua pe a uma le ipu sima).

Fig. 3. Ituaiga o alaga galue curling uʻamea

  1. Faʻapipiʻiina o auala o le filo. Ua faʻaauupegaina i latou i ni mamanu masani e fausiaina ai le tutusa ituaiga curls, pe a fai e te manaʻomia e fausiaina le sili ona faʻalenatura curls, ua fautuaina e faʻaaoga foliga cone-foliga.
  2. Seti o au O le tele nozzles a straightener, o le tele avanoa ma filifiliga mo le fausiaina o le styling.

Fig. 4. Ituaiga o paso

Fig. 5. Curling uʻamea ma le tulaga

Le foliga o le pito o le ipu:

6 taiala mo le filifilia o se curling uʻamea

Tele fafine taumafai e fai o latou laulu lamolemole ma susulu. O lenei tautua faʻataʻitaʻina o se matua lauiloa. E tele auala e faʻaleleia ai lauulu, ese le leaga na faia, umi ma le faʻaleleia o le mea na tupu. O auala masani e aofia ai le faʻaaogaina o le meli ma isi oloa masani. Lenei o le filifiliga pito sili ona agamalu, ae o le aʻafiaga o lea e tatau ona faʻatali umi.

O mea faʻapoleni mo se fafine o mea uma e faʻafesoʻotaʻi ma le matagofie ma le curling o se tasi lea o ana mea faigaluega

Le auala o vevela faʻaalia i curls ua mauaina le lauiloa tele; iinei, o se fulufulu fulufulu poʻo se curling uʻamea mo lauulu ua faʻaaogaina. O lenei metotia e fai sina taugofie, ae mafai ona mafua ai se vaega o curls. Ui i lea, o loʻo manatu e leai se afaina i le faʻaogaina o vailaʻau, ma o le faʻaaogaina o auala faʻamafanafana ma faʻapipiʻi faʻapitoa puipuia e puipuia ai uila mai le faʻaleagaina.

Le aoga

Afai o loʻo i ai mea sili sili ona lelei lea i luga i le taimi lava lea, ona avea lea o lenei masini ma mea taua mo le faʻaaogaina o le fale, ae ui i lea, o le faʻasaʻo o uʻamea ma se uʻamea e le masani ona gafatia, talu ai o lea faʻasasa e le taugofie ma o le a faʻatusatusaina i se mea faigaluega faʻapolofesa i le fanua o masini teuteu. Ina ia sefeina le tupe, ua fautuaina e filifili se masini e sili ona talafeagai ma manaʻomia. Saili poʻo fea fulufulu lauulu e sili ona lelei e filifili. O le lelei o se rectifier ma mea taua uma:

  • O se matau mo tautau faʻafaigofie le galuega o le teuina o le masini, e matua talafeagai mo se curling uʻamea faia o keramika ufiufi, talu ai e maaleale ma e manaʻomia le faʻaeteete taulimaina,
  • O le faʻailoga o le saunia o vilivae o le a faʻamautuina ai le saogalemu o manoa mai le soona faʻafefe, e le faʻatagaina ai lauulu ia mago,
  • O le mea e sili ona sefe lemu luga luga o le lauulu e faia i le keramika poʻo le turmaline mea,
  • O le faʻatulagaina o masini e mafai ai ona e faia ni uila tutusa ma tutusa, ae ui i lea, o ia loka e faʻaitiitia vaʻaia faʻalenatura ma ola,
  • Ole fuainumera tele o au e mafai ai e le gata faʻaleleia uʻu ma mimilo, e mafai foi ona faia corugations o eseese ituaiga, faʻaopopo styling voluma,
  • Le aoga ionization lelei afaina ai le lauulu ma le ulu, faʻalelei le mafolafola, faʻamalamalamaina ai filifili.
  • Floating fixation o le galulue vaega o le sili sili filifiliga mo le faʻasaʻoina o papatusi. O le mafanafana ipu e faʻapipiʻi i le tino faʻaaoga vaipuna poʻo paʻu taʻutaʻua, e faʻamautuina ai le faʻasolosolo o le gaioiga o le masini i luga o le curl.
  • Le foliga o pito mo le curling unta ua fautuaina e lapotopoto e maua ai lamolemole curls e aunoa ma lipotia.
  • O le aoga o le leo faʻailo e uiga i le sauniuni o faʻasologa e matua faigofie, e faʻatagaina oe e aua le iloaina le taimi mimilo o soʻo se tasi, o le masini lava ia e taʻu atu ia te oe pe a oʻo i le taimi e te alu ai i le isi mea.

Faitau i luga pe faʻafefea ona filifili se sili sili turmaline-coated rectifier.

Le atoatoa

E le masalomia, o le i ai o isi gaioiga ma uiga lelei o se lelei o le masini, tulei tapulaʻa o le tuʻuina atu avanoa. Ae o le iai o nisi uiga e mafai ona faʻailoa atu i vaivaiga:

  • Ole tele o paso e mafai ona faʻaititia tele le ola o le masini. A filifilia se curling iron ma nozzles, e tatau ona iloilo totoʻa le nofoaga o le faʻapipiʻi o le nozzle i le masini, le lelei o le fesoʻotaʻiga,
  • O le uʻamea curling ma se uʻamea luga e i ai se tau matagofie, ae o se laualuga lea e le saogalemu mo lauulu, e mafai ona faʻamago ai curls ma susunuina,
  • Afai e i ai se va i le va o papatusi, i se mea faapena masini o le a le tufatufaina atu le vevela tutusa, o se faʻaiuga lea o le faʻataʻitaʻiga lelei o le a faʻaleagaina.

Ituaiga o corrugation

O le faʻaola o se tasi o auva o le uʻamea, ma le fesoasoani mai o se faʻapipiʻi faʻapitoa e mafai ai ona faia ni filifiliga sitaili eseese.

Fig. 6. Paʻu faʻamalosi

    Tele, o se tulafono masani, e faʻaaogaina mo le uumi mafiafia o lauulu. Ole lapopoa tetele o le a fesoasoani e fofolaina galu fesoasoani,

Fig. 7. Lea tele

Fig. 8. Lelei le ea

Fautuaga mo le filifilia o se 2-in-1 iron

Ina ia mafai ona filifili ma faʻatau se mea e aoga ai mea teuteu meafaigaluega, e fautuaina e usitai i taua taua tele:

  • O le kilia i le va o papatusi e tatau ona i lalo ifo 1 mm pe a fai o loʻo mausali papatusi, ma a itiiti ifo 2 mm pe a fai o le faʻamau opeopea,
  • Ole faʻamafanafana taimi o se mea faigaluega masani mo le faʻaaogaina o fale e le tatau ona sili atu i le 30 sekone, a le o lea e manaʻomia seisi taimi e galue ai,
  • Afai e te fuafua e faʻaaogaina tele le masini e avea ma sui mo curlers, e tatau ona e filifilia se mea faigaluega ma le mana maualuga,
  • A faʻapea e tele mea e faʻaaogaina ai le mea faigaluega i fafo atu o le fale, pe iai se tamaʻi tamaititi i totonu o le fale, e tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga ma se ato-faʻapitoa taga e mafai ai ona e aveʻesea le mea faigaluega e leʻi vevela.

Auala e filifilia ai se mea teuteu mea

I le filifilia o se mea lelei meafaigaluega o le a faʻamalieina ai lona tagata e tele tausaga, e taua le mafaufau i mea nei:

  • Ituaiga, lautele, lauulu umi,
  • Le tulaga o le soifua maloloina o le ulu,
  • Le nofoaga e masani ona faʻaaogaina le mea faigaluega, mo taimi masani malaga, e manaʻomia se tamai uʻamea,
  • Uiga masani o taotoga
  • O a lau fulufulu e te manaʻo e fai i se curling iron
  • Pe a filifilia se rectifier, e tatau ona mafaufau lelei i le gaosi oloa o le mea faigaluega ma filifili le sili ona lelei i le vaega manaʻomia vaega.

O le uʻamea faʻataʻavaleina 2 i le 1 o se mea e taua tele mo fafine uma e manaʻo e fai se laʻei matagofie e aunoa ma le asiasi atu i fale lalelei. Ina ia fausia se fulufulu laʻititi, tusa lava pe aisea e te manaʻomia ai le faia i aso uma poʻo le afiafi sitaili, e manaʻomia sina taimi ma tomai. O se mea maualuga meafaigaluega, coated ma mea sili ona lelei, ma se seti o alofilima nozzles ma galuega fesoasoani o le a fesoasoani faʻaititia le afaina aafiaga, tausia le fausaga ma le soifua maloloina o le lauulu ma lona masani faaaogaina.

Lapoa au

Fuafua i le tele o le curls ua fuafuaina e matagi, e tatau ona e filifilia ni pamu o eseʻesega. Tulaga lapoa: 16, 19, 25 ma 38 milimita. E filifilia foi le lapoa e fuafua i le umi o le lauulu - mafiafia curlers e talafeagai mo umi curls, vaapiapi auʻaunaga mo pupuu 'oti.

Vevela tulaga

Ole filifiliga ole vevela e mafai ai ona e faia ni aʻafiaga eseese ile lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻau malosi ma le lelei e faia i lalo ole maualuga, mo le agamalu ma le masani, e faʻaitiitia le vevela.

Eseese ituaiga ofo atu lenei ituaiga o auala:

  • e oʻo i le 130 ° C,
  • mai le 130 i le 200 ° C.
E taua le manatua o le faʻaopopoina o le vevela o le curling iron, le taimi faʻafesoʻotaʻi o le lauulu ma le pulou e tatau ona faʻaititia.

O le tele nozzles e o mai ma le curling uamea, o le sili atu ona aoga. Le faʻaaogaina o ia faʻataʻitaʻiga e sili atu le faigofie, e ui i lo latou tau maualuga.

Nozzles mafai ona:

  • faataamilosaga
  • tafatolu pe faatafafa
  • alalaga
  • mo galu loloto
  • e fatu le tele i aʻa,
  • mo le faasaʻosaʻo.

O nisi faʻataʻitaʻiga e iai ni faitele i a latou auupega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona feliuaʻi se laulu e faʻasaʻo ai le laulu ma avea ai ma faʻaulu laʻau niniʻi, ma faʻapipiʻi ai se mea ninii e pei o se sikaili uʻamea faʻapipiʻi uʻamea e fausia ai uila manino.

Le mataupu faavae o le faʻagaioiga o se lauulu straightener

O le a le mea e fai uʻamea? I ai, e mafai ona e vave taulimaina tusa lava pe sili le ulavale laʻei, lalelei ma le matagofie ma tuʻuina i ai le foliga manaʻo, ma o lenei laʻei lauulu o le a umi se taimi. O lou lauulu o le a lamolemole, susulu pei o se satin tapoleni.

Lauulu Straightener Benefits e iai: faʻavave, faʻalelei, faigofie. Ae o loʻo iai le itu faʻasolo i le tupe siliva, aua e mafanafana uma uʻamea i se vevela maualuga, ma o lenei, i le isi itu, e fetaui lelei mo lauulu: latou te magumago, vaeluaina ma leiloa lo latou lalelei.

I lalo o le aafiaga o le vevela maualuga, e faasaʻoloto le faasaʻoina lauulu mai le tele o le susu o loʻo i totonu. I lalo o le hair cuticle o se vaega e aofia ai hydrogen nei ma ua taʻua o cortex. E nafa ma le lalagaina o lou lauulu ma lo latou agavaʻa ona fai i faʻataʻamilomilo ma faʻataʻitaʻi ia laʻau. A faʻapea e aʻafia oe i le timu pe na o le puao, ona avea lea o nisi mea malosi i laʻua o le hydrogen, ma o le mafuaʻaga lea na ala ai ona lalafi lauulu i ni timuga i le timu poʻo le kiona.

O le autu autu o le faʻamaʻoga o le faasaʻolotoina o lauulu mai le soʻona susu, lea e faʻaalialia ai i latou ulavale ma faʻatupuina mimilo. Ole isi malosi sili ole “maopoopo” o laufulu ua folasia, ona ole mea e toe faʻaola ai e le masini le lauulu, faʻaola atili male susulu.

Ipu ufiufi

Le filifili le uʻamea saʻoMuamua lava, e tatau ona e amanaiaina ufiufi ufiufi. Lenei le aoga le faʻasaoina. O le ufiufi lelei o le uʻamea faʻapipiʻi o le a fesoasoani ia te oe faʻaititia le lamatiaga o lauulu faaleagaina i se itiiti.

O aso nei e toe faʻasaʻo ma ia mea ituaiga o ipu ufiufi:

Ufiufi uamea

E masani ona tatou filifilia mea e le taugofie e aunoa ma le mafaufau e uiga ia latou leaga leaga. E faʻapena foʻi i reefiers o lenei ituaiga. Latou te taugofie, ae aua le faʻaopopoina e faʻatau nei uʻamea, aua o mea sili ona leaga ma faʻatamaʻia ai ou lauulu. O mea uma e uiga i le uamea ufiufi o papatusi, lea ua manatu e sili ona lamatia mo le fausaga o lauulu. O le mafuaʻaga mo lenei mea o le le mautonu le faʻamafanafana o papatusi, ona o lenei, i nisi taimi latou vevela tele, lea e tau atu i le faʻatamaia o le fulufulu fausaga ma mulimuli ane i lo latou le suauʻu, fealofani ma vaeluaina.

Uamea ma se ufiufi e le talafeagai mo le faʻaaoga i aso uma, ma mai lea taimi i lea taimi e sili atu le aua le faʻaaogaina.

Malosi le faaleagaina o lauulu fausaga.

Ofu sima

O se tasi o mea sili ona taʻi laupepa o keramika. E le pei o uamea, ceramics faʻamafanafana tutusa, ma taofi lelei le vevela manaʻomia. E faigofie ona faʻaogaina lenei uʻamea, e vave ma faigofie ona see i tafatafa o uʻamea e aunoa ma le susunuina o lou lauulu. O le leaga le faʻaalia i na faasaʻo.

Keramika papa i nisi faataʻitaʻiga ia faʻasaʻoga ei ai i la latou fausaga faʻamaʻi o moisturizers, conditioners ma vitamini. Ona o lenei, le lauulu i le taimi o laʻei foi maua maua faʻaopopo tausiga.

Ae o le ofu sima ua i ai latou sese. Afai e te faʻaopopo lelei isi mea teuteu teuteu mo sitaili, o le a latou matua pipii atu i papatusi.E faigofie ona faʻafetaiaʻia lenei faafitauli itiiti: na ona soloi o papatusi ma se laupepa susu pe a uma ona faʻaaoga.

O lea ua faʻatatau i le tau. O masini ma faʻapipiʻi laupepa i se tau e sili atu le maualuga nai lo o latou masini ma uamea peli, ae matou te le fautuaina oe ia sefe - le matagofie ma le soifua maloloina o lauulu e sili atu le taugata tele. Afai foi e te sailia, o le uʻamea e filifilia mo le masani ona faʻaaogaina, matou te fautuaina oe e nofo i luga o masini o lenei ituaiga.

  1. Lautele puipuiga o lauulu.
  2. Faigofie glide.

  1. Faapipiiina teuteu teuteu luga o papatusi.

Vevela pulea

Lauulu straightener lua ituaiga: faʻatasi ma leai se vevela faʻatonutonu. Aisea e manaʻomia ai, ma pe mafai ona fai e aunoa ma ia? Sei o tatou taumafai e fuafua.

E eseese uma a matou ma maua ituaiga eseese o lauulu. Mo nisi, e mafiafia, malosi ma e le valiina, mo isi, i le isi itu, e manifinifi ma vaivai, lelei, o nisi e fai o latou laulu i ni faʻataʻitaʻiga ma e masani ona valiina, ma o le iʻuga, na latou foliga mai ua ova le lapoʻa ma pala. Ina ia puipuia lau lauulu i le tele e mafai ai, oe manaʻomia se ese faʻaolaina auala mo ituaiga uma o lauulu.

I le avea ai o se tulafono, o papatusi e vevela i 100-230 ° C.

  • Aua lanu, manifinifi ma vavae pito o le vevela e le tatau ona sili atu i le 150 ° C, a le o lea e te ono lamatia faʻaleagaina latou.
  • Aua masani ai ma e le pala pe pisia ae faigata - i luga o 180 ° C.
  • Aua le valiina ma le lauulu o laulu e mafai ona faʻatagaina le vevela e oʻo atu i le 200 ° C ma ia sili atu teisi lava. Ma oe e mafai aveina se avanoa ma maua se uʻamea e aunoa ma se thermostat.

O le vevela pulea e tu i luga o le rectifier 'au, e faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina. E masani lava o se ki lua-pe tolu-tulaga lea e te filifilia ai le maualuga o le vevela o le masini: itiiti, auala ma le maualuga. Ae e i ai sili taugata uʻamea ma mea faʻatonutonu vevela vevela, lea e mafai ona e setiina le vevela i se tikeri, ae o le a tatau ona e faia le fetuunaiga i taimi uma pe a ola le masini.

E manino le faaiuga: vevela regulator tatau ona i aiA leai, o le uʻamea ole a faʻamafanafana ile maualuga tapulaʻa, ma e mafai ona faʻapepeina lou lauulu.

Tapulaa maualuga le vevela

Ua uma ona fai mai o le laititi ole vevela vevela o mea uma rectifiers e tusa ma le 100 ° C, ae o le tapulaa maualuga i eseese masini e mai 150 i 230 ° C. O le a le aʻafiaga o le maualuga ole vevela?

O le maualuga o le vevela, o le vave o lau laʻei saʻo ma galugalu, aemaise mo le mafiafia ma le laulu o lauulu. Ae mo le manifinifi ma le le mautonu o lauulu, o le faʻaafi o le vevela o le a leaga. O le mafiafia o le laulu, o le maualuga o le manaʻomia e manaʻomia, ma le isi itu.

O le a le maualuga tapulaa e manaʻomia? O le averesi 180 ° C e matua lava. Ae afai e i ai lou tino mafiafia ma malo le faigata o lau sitaili, filifili ni uʻamea ma le mafanafana e oʻo atu i le 200 ° C ma luga atu.

Taimi faʻamafanafana ioe maualuga le vevela

I faʻataʻitaʻiga eseese o rectifiers, o lenei faʻaalia e amata mai i ni nai minute i se mataupu o sekone. Meafaigofie aiga e mafai ona vevela vevela mo se taimi umi, ae o polofesa faʻafoe mea uma e vevela vave - mai le 5 i le 10 sekone, ma nisi e oo lava i le taimi lava.

O le fesili na tulaʻi mai ai: a O le a le taimi sili ona lelei mo le faʻaaogaina o le taimi mo le masini? Tulaga masani, o le vave tupu lenei tupu, o le sili atu, aua o le tele o taimi e i ai tulaga e tatau ona e faʻatulagaina oe lava vave. Filifili ni uʻamea maualuga e vevela lona taimi mai le 10 i le 30 sekone. Afai e vevela le masini mo le sili atu nai lo le minute, mafaufau totoʻa pe e talafeagai ai mo oe le faʻatali umi.

Foliga ma le ituaiga o ipu faʻapipiʻi

Fuafua i le faʻatusa o le auli o uʻamea, atonu o papatusi faʻatasi ma ni tulimanu. Latou eseese foi i le ituaiga fusifusi, latou opeopea ma mausali faʻamautu.

E faʻamoemoe ile fua o laʻasaga pe mafai ona tui le lauulu male faia ni curls pe a manaʻomia. Afai o oe o faʻaaoga foʻi lou uʻamea e pei o le curling iron, filifili filifili papatusi ma faataamilo pito ma sili atu i vaʻai.

Le ituaiga o faʻapipiʻi o papatusi faʻauiga ai le aoga o le masini. Afai ua mautu papatusi ma o loʻo fausia i totonu o le masini mea, o le tele oe faʻamalieina le 'au faʻasaʻo, o le tele o faʻapipiʻi papatusi. Floating papatusi faapipiʻi i le tino e ala i vaipuna poʻo fusi paʻu ma mafai ona tulaʻi ma paʻu pe a fealuaʻi i luga o ni manoa. Floating plate mounting e sili sili talafeagai, ae e faigata tele le mauaina o ia uʻamea faʻatau atu. Ae, afai e te laki ma e mauaina se mea faapena, ave e aunoa ma le faʻatali, o se filifiliga sili lea.

Afai o oe o se e fiafia i le atoatoa lamolemole lauulu, ona filifili uila tulimanu. Afai e te manaʻo e mimilo pito o le lauulu, ona taofi lea i masini ma lapotopoto pito.

Ipu kiliva

O le va i le va o papatusi i le taimi o latou faʻasoesa ua taʻua o le avanoa. I nisi faʻataʻitaʻiga o le, ae i isi le leai. Afai o loʻo faʻamalosiina papatusi ma leai se kilia, ona tuʻufaʻatasi ai lea o le vevela i luga atu o le soʻotaga. Afai e i ai se mamao i le va o laupepa, ona i ai lea o nisi lauulu, pa'ū i totonu o le va, o le a faʻamafanafana faʻaitiitia ma o le a tatau ona e toe faʻaalia latou i vevela vevela osofaʻiga, ma o se isi lea avega mo lauulu.

Afai e te maua le uʻamea ma le avanoa, ona e faʻalogo lea i lona tele. Mo peli mautu faʻapipiʻi, e mafai ona i ai se avanoa e oʻo atu i le 1 ml, ma mo pela apo, e oʻo atu i le 2 ml (ma le malosi faʻamalosi, e tatau ona mou ese atoa).

Tomai faʻapitoa poʻo fale?

E faʻasaʻo isi mea mai fale gaosi oloa - sili lelei filifiliga. O masini faapena e mafai ona faigofie ona faʻatauina i soʻo se fale teu oloa, e taugofie foi le tau. Afai ua e filifilia se taugofie taugofie, ia manatua ona o le tele o taimi o le a amata ona e maitauina lou laulu amata foliga foliga leaga. I se faʻaopopoga, o ia masini e vevela umi, i nisi taimi, ma e le lava lo latou malosi e vave faʻasaʻo ai o latou lauulu.

A o oe o le a faʻaaoga le rectifier toetoe o aso uma, aua le sefe, maua tagata tomai. E vevela i luga ma uila uila, o le ufiufi o papatusi e maualuga uiga, ina ia puipuia lou lauulu i le tele e mafai ai. O le maea mo polofesa uʻamea e lava lona umi ma faʻataʻamilomilo, ina ia aua neʻi fusiina oe i se iʻa, ma e le faʻalavelave le maea. Ma isi masini faaopoopo pamu ma ufiufi ma ufiufi vevelaina ia mafai ona tuʻuina i ai se mea faigaluega e leʻi malulu. Ma, i le mea mulimuli, o fale gaosi oloa e gaosia mea faigaluega faʻapitoa e faʻapitoa lava ile vaega lea, o lona uiga e latou te gaosia oloa e sili atu nai lo kamupani ma le lautele o mea tau fale.

Avanoa faaopoopo o lauulu straighteners

  • Laugatasi vevela fesosoani i le uma o le filo.
  • Ole ea malulu e ala i papatusi: ile taimi ole lalagaina, ole laulu e faasusulu ile ea malulu.
  • O loʻo gaosia ia ipu ma le siliva: o le lauulu saturated ma siliva iona, e aoga tele mo le faʻamalosia o le lauulu.
  • Malulu malulu: o fulufulu i le ulufafo e feula i le malulu ea ma malulu.
  • Vevela moisturising: vevela uila galue i luga o le fufulu ma e oo lava i sili ona ulavale lauulu ua laugatasi.
  • Maea faʻamau: le maea ua le milo pe le mautonu.
  • Hinge mo tautau: talafeagai pe a manaʻomia e tautau le masini.
  • Teuina o le talafeagai vevela: i faʻatekinolosi vevela faʻatonutonu.
  • O se pamu vevela-vevela o se mea talafeagai ma aoga, e mafai ona e tuʻuina se isi masini vevela i totonu.

ROWENTA SF 4412

  • sima sima o papatusi,
  • le malosi 50 W
  • pulega - faaeletonika
  • vevela vevela - 130-230 ° С,
  • 11 vevela tulaga
  • taimi mafanafana - 30 sekone,
  • lautele ipu - 2.5 cm,
  • o le tau e tusa ma le 35 tala.

Sili uʻamea mo le taua mo tupe: E vave vevela, e le afaina le lauulu, e mafai ai ona e saʻo lelei le faʻamafanafana ole vevela. I se faʻaopopoga, faʻaaogaina lenei masini e mafai ona e faia ni curls, ma i totonu o faʻaopopo faʻapipiʻi - loka i le tapunia tulaga, se uaea faʻataʻamilomilo ma se matasele e faʻatautau ai.O le umi o le maea o le 1.8 m, o le laulu o lauulu o le a faia i se mea faigofie e mafai ona faia e tusa lava pe i se mamao talafeagai mai le fafo.

VITEK VT-2311 VT

  • sima sima o papatusi,
  • mana 42 W
  • masini pule
  • vevela vevela - 200 ° С,
  • 1 vevela tulaga
  • taimi mafanafana - 60 sekone,
  • lautele ipu - 2.5 cm,
  • e tusa ma le 15 tala.

Ole taugofie ma le faigofie tuusaʻo e faʻatautaia, e fetaui lelei mo i latou e manaʻomia le uʻamea na o taimi uma. Ae o le tagata gaosi mea ua saunia le tele o faʻamanuiaga manaia mo tagata faʻaaoga. Faʻataʻitaʻiga, faʻafetai Jojoba Suauu Tekonolosi ua teuteuina foi laulu ile laulu lelei ma avea ma susulu ma maloloina. Floating ipu tekonolosi faataga oe e faavasega lau lauulu i le faaeteete mafai mafai faafetai i papatusi i luga o le vaipuna, ma Taumatau & Curl lauulu e le gata e mafai ona faʻasaʻo, ae ia faʻapipiʻi foi. Lelei mo lau tupe.

BRAUN Satin Hair 5 ESW

  • sima sima o papatusi,
  • mana 140 W
  • masini pule
  • vevela laina - 130-200 ° С,
  • 5 vevela tulaga
  • taimi mafanafana - 40 sekone,
  • lautele ipu - 2.4 cm,
  • o le tau e tusa ma le 45 tala.

O lenei masini e mafai ona valaʻauina saogalemu 2 i le 1, talu ai faʻafetai i lona fausaga faʻapitoa, ua mafai ai ona e maua ni galu matagofie e faigofie e pei lava o lauulu. Se uʻamea mafai foi ona faʻafiafiaina i matou i le i ai o apo apo, otometi paʻu ese ma le umi o le 2 mita maea.

FILIFILIGA Pro HPS930 / 00

  • titanium peli vai
  • mana 140 W
  • pulega - faaeletonika
  • taimi mafanafana - 10 sekone,
  • e tusa ma le 70 tala le tau.

O le toeititi fulufulu pologa ma le mana maualuga titanium ipu, galuega faʻamalosi ma le vevela vave. O le vevela ua setiina ma le saʻo o se tikeri, ma faʻaaogaina le faʻaali tulaga e mafai ona puleaina. E sau ma se uʻamea faʻamasinoga tulaga faʻamamaina faʻapitoa. E talafeagai le tau.

Ole PHILIPS Care Straight & Curl HP8345

  • sima sima o papatusi,
  • mana 42 W
  • pulega - faaeletonika
  • vevela vevela - 130-230 ° С,
  • filifiliga vevela
  • taimi mafanafana - 30 sekone,
  • lautele ipu - 2.5 cm,
  • o le tau e tusa ma le 45 tala.

Uamea aoga ma le mafai ionization ma vevela vevela i lalo i le tikeri. E vave vave ona vevela le masini, ma ina ia puipuia le soona faʻaalu, e iai le ThermoGuard function, lea e faʻagaioia ile vevela i luga ole 200 0 C. E i ai foi le auto-off function ma le gafatia e fausiaina ai curls.

O tagata sili ona gaosia o lauulu lurus - o fea kamupani e filifili

E ui i le vaʻavaʻaia vaʻaiga, o rectifiers e taʻutaʻua tele ma o loʻo gaosia e le tele o tagata fai meaʻai laiti mea faigaluega. O loʻo taumafai i latou taʻitoʻatasi e tu i fafo mai le tauvaga, ma o loʻo iai iʻaiga sili ona maoaʻe o le faʻatuina ole selu, uʻamea ma e oo lava i ni pamu mo lauulu e aliali i luga o fata o faleoloa.

O le sili oloa o lenei ituaiga e gaosia e le Italia kamupani Ga.Ma, ae o loʻo i ai isi gaosi oloa oe faia maualuga-lelei meafaigaluega:

I la matou faʻatatau, e mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le sili rectifiers o nei ituaiga ma e oo lava filifili le mea saʻo mo oe. Ae e te leʻi alu faatauga, e tatau ona e malamalama poo a faʻatonuga ma uiga o masini e te manaʻomia e utagia.

Mataupu faavae o le taotoga ma le faʻatulagaina o fulufulu mo lauulu

O le vaega a le leona o lauulu lauulu e pei ona faʻaalia i foliga o uila mafolafola, e ui lava i fafo latou foliga mai o ni lapisi lautele ma mafolafola uila mafolafola. Latou te manaʻomia e faʻamau i uʻumi taʻitasi ma faʻamama ia i le umi atoa. I totonu o le 'au-case o loʻo i ai se vevela faʻatonutonu e setiina le maualuga le vevela vevela, faʻapea foi ma isi ituaiga o puipuiga e le faʻatagaina le soona faʻaletonu uʻamea.

O le faʻamamago e faʻasaʻo e matua aoga tele, ae e matua malosi lava. Le maualuga o le vevela o papatusi ma le faʻatasi gauga ma tali faʻatagaina oe e ogatusa loka i naʻo le tasi pasi.

I le faʻagasologa o le mafanafana mai i toʻotoʻo, o le tele o le uʻamea evaporates, poʻo le sili atu, hydrogen mea, lea e faia ai le lauulu uʻuina i mama. Ua e matauina o faʻaopopoina lau lauulu i le susu susu? O le ala lena e tele ai le vai viliina taʻi - ole uila vevela e tau ma ia.

O se mataupu faavae tutusa o le faʻagaioiga ma le eletise eletise-rectifier. Lenei, foi, ua sili atu le susu faʻateʻaina mai le curls, naʻo le faʻamafanafana ma masini faʻavasega ua uma ona faia e le o papatusi, ae i le vevela uamea nifo.

E faʻapea foi ona faʻaalu ala uila e pei o faʻasaʻo masani, naʻo uila vevela e faʻatinoina ile laulu e ese mai le vevela o totoga. O ia faʻataʻitaʻiga e itiiti le faʻaleagaina o le fausaga o laʻau ma o lea e faʻataga ai le faʻaaoga i aso uma. Ma e mafai ona e iloaina i latou i pu i luga o papatusi ma se tamaʻi atigi pusa i le vai, lea e tu i luga o se tasi o vae o le fagu.

Tusitusiga sasaʻo

Le sili ona lauiloa ma sili ona faigofie le ituaiga o lauulu lurus a metotia. Sa matou iloiloina lona fausaga ma le faʻavae o gaioiga i luga atu, e aunoa ma le afaina ai o le mea taua - o le mea gaosiga (pe faʻapaʻi) o mafanafana papatusi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, uamea tongs e le o le sili filifiliga, aua e vevela le faʻapena ma mafai ona mumu i le lauulu. Ae o le turmaline ma o le keramika e faʻafilemu ese curls vave i le lautele o le lautele ma e oʻo foʻi e vaʻai lelei lau laulu i lona lava ala.

Tulaga:

  • Faigofie e faaaoga,
  • Maualuga le vevela vevela faʻavaveina le faʻataʻitaʻiga gaioiga,
  • Le tele filifilia o faʻatusa ma papatusi o mea eseese,
  • O le aafiaga o le faʻasaʻo e mafai ona tumau i ni nai aso,
  • Tele metotia faʻaonapo nei ua sau ma se aoga ionization galuega,
  • Le iai o se vevela faʻatonutonu e filifili le auala talafeagai,
  • O se faʻasaʻoaʻo ma papatusi vaʻai e mafai ona fai ia curls e muamua foliga.

Leaga:

  • I le masani ona faʻaaogaina, o le lauulu amata ona vaeluaina,
  • Lelei, malu moli uamea e taugata,
  • Aua neʻi faʻaogaina i le susu susu.

Uamea faʻamama

Nei tutusa taofi, ae ma eseʻesega faʻavae o vae. E i ai i le tasi oi latou avanoa e sapalai ai le uila (e sasaʻa le vai i totonu o le tane laititi). Ona o le malulu tele, o nei uʻamea faia le itiiti ifo le afaina i le lauulu, ae galue e le itiiti lelei.

Tulaga:

  • Le mafai ona filifili le talafeagai vevela
  • O ni faʻataʻitaʻiga e oʻo mai ma nifo mo le faʻasaʻo lelei,
  • Aua le faaleagaina le lauulu
  • O le faʻapipiʻi e alualu ma susulu i uʻamea
  • E mafai ona faʻaoga laititi i aso uma.

Leaga:

  • Iunite taugata,
  • Naʻo vai mama ua faʻamalosia e talafeagai mo le toe faʻaaogaina.

Eseese stylers

Nei e leʻo faasaʻoina, e ui o lea avanoa o loʻo tuʻuina atu foʻi i totonu o le masini tele. O se seti atoa o auvae e masani ona aofia ai ma le styler: uʻamea, lapisi selu, tele ituaiga o aluga.

Uma i latou e fesuisuiai ofuina i luga o le pito i lalo 'au, faʻataga ai oe e faia soʻo se sitaili i luga uma o le lurus ma le lauulu lauulu. O se metotia felanulanuaʻi o le a apili i tagata alolofa e masani ona suia a latou foliga.

Tulaga:

  • Televave ma tutusa toniga
  • Tele fautuaga mo faʻataʻitaʻiga,
  • Faasaʻo papatusi e masani ona sau ma se 'ofu sima,
  • Ile tele o taimi, e faʻaauvaʻa i se malu fala ma se taga e tuʻu iai.

Leaga:

  • Le lava se vevela faʻatonutonu,
  • Tau maualuga
  • Maʻeu le mautonu - lauulu manifinifi e mafai ona pipiʻi i totonu.

Lauulu straightener

Se mea e le masani ai, ae faigofie iunite lata mai le tele manaoga. E pei ole masani palu faʻapipiʻi ma nifo uʻamea, i le pito o le o loʻo iai ni paʻu faʻapipiʻi uila (ina ia aua neʻi lavea faʻalavelave lou ulu).

A e ki luga le eletise sapalai, nifo vevela luga, ma oe, selu latou ma lou vevela fufulu, selu ma toso latou i le taimi e tasi. O nei mea e fai ai mea e afaina ai le lauulu, ae na o ni loka paʻu e vaivai.

Tulaga:

  • Faigofie ma le aoga,
  • Malo le soifua
  • Faaaloalo mo lauulu
  • Faamaʻimau le uʻu mai aʻa, i le taimi lava e tasi ave le aofaʻi i lauulu,
  • E leai ni papatusi, o lea la o le faʻaalu masini e sili atu le agamalu.

Leaga:

  • Le mafai ona taulimaina vevesi malosi.

Ituaiga ipu

Ole faʻatusa lea e fuafua ai le tau ole masini, le aoga o lona faʻaaogaina, e oʻo lava ile olaga atoa. Ae o le mea sili ona taua, o le soifua maloloina o lau lauulu e faʻalagolago i le tulaga lelei o le mafanafana papatusi.

E manatu e sili ona leaga. O loʻo faʻamafanafanaina faʻapena tutusa, ma o lea e moʻomia le faʻatinoina o le faʻamama faʻapipiʻi i luga o vilivili mo faʻamanuiaga e manaʻomia. O mea faasaʻo e sili atu le taugofie nai lo isi, ae e le fautuaina e le au atamamai i latou mo le tele o taimi. I maʻi ogaoga, e mafai ona e filifilia se paketi faʻatupe ma le faʻaogaina anodized - e sili atu le agamalu.

O le taimi nei o se mea sili ona lauiloa mo le faia o rectifier papatusi. O le ufiufi malulu lemu le lauulu, faʻamafanafana tutusa ma maua atoatoa faʻasaʻo o uumi i luga o le lautele atoa. E faʻapea foʻi ona "oso i luga" faʻatasi ai ma le mea e faʻatonutonu ai le vevela, ma ia faʻatumauina ai pea le vevela, ma ia faʻalelei ai le laulu.

O sima e iai ni itū leaga. Pau lava le faʻaletonu ole pipii lea o mea teuteu teuteu mo le taoto i luga ole luga o papatusi. O le mea lea, pe a maeʻa faʻaaoga taʻitasi, o le masini e tatau ona fufuluina i se ie susu.

O uʻamea e iai se 'ie nonoa' ofu e sili ona agamalu i lauulu. Tagata tomai faapitoa fautuaina le faaaogaina o na straighteners mo vaivai ma le malulu lauulu. Sliding, faʻapea foi ma le iʻuga, e faʻatupu ii le mea faʻalelei i lalo nei, ae e iai foʻi mea le lelei ai. O le manifinifi Teflon vaega paʻu i luga o le taimi, ma faʻaaogaina atili o lea uʻamea mafai ona faʻaleagaina tele lou lauulu.

Seisi faʻaletonu laupepa o le lamolemole lauulu. O loʻo i ai ni maʻa faʻapelepele e faʻapapulaʻa faʻapitoa i keramika ma le Teflon spraying, ae e iai ona lava aoga.

O na uʻamea e iloatinoina e ala faʻasolosolo lelei ma se malamalamaʻaga aoga o le faʻamamaina o lauulu pe a uma ona afaina i le vevela maualuga. Le tele o taimi, maamora ufiufi e faia i luga o se tasi o le lua uʻamea faʻamau.

O se isi mea e sili atu, sili atu maʻa tele i ana meatotino. O lena ufiufi e masani ona maua i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o rectifiers. I le faagasologa o le faʻataʻitaʻiga o turmaline papatusi faʻapipiʻi iona le lelei, lea e faʻateʻa le eletise eletise ma faʻamaloloina le lauulu.

6. Titanium ma taimane

Le sili ona taugata ma anagata le ituaiga mafolafola mo le laugatasi. Latou lemu ae faʻalelei lemu le lauulu, faʻataʻitaʻi e aunoa ma le faʻaleagaina o latou fausaga, aʻo latou lava latou te le o manaʻomia tele ile tausiga. Ae mo le faʻaaogaina o fale, e le manaʻomia se tau faʻataugata, tusa lava pe e te faia le sitaili i taeao uma. Ole auala lea e faia ai le lalelei.

Mana ma vevela

Rectifiers, e le pei o fulufulu fulufulu, e le manaʻomia le malosi maualuga, o le tele o taimi o uʻamea e gaosia ma le taumafaina o le 20 i le 110 W, ae o le 50 W ua lava mo le faʻagaioiga. Pau le mea e tatau ona e manatua: o le pau i lalo ole mana o lau masini, o le umi ole a vevela. Ole vevela e le faʻamoemoe ile faʻamasinoga lea - e faʻatulagaina e le fausia-in thermostat.

I lau lalelei semi-polofesa lauʻaunaga lauulu, 3 i le 6 faʻaletonu auala e mafai ona faʻaogaina - ua lava lea mo le faʻaaogaina i le fale. O le thermostat lava, e nafa ma a latou fesuiaiga ma le lagolago, e masani ona tu i luga o le 'au o le rectifier.

Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia se faiga mai le +140 i le +230 ° C. O le vevela ua setiina ia amanaia le tulaga o le lauulu (tikeri o mea ua faʻaleagaina, faigofie ma faʻatulagaina o fausaga e fai ai laʻau).

Afai e manifinifi le manoa ma ua uma ona vaeluaina, filifili ni tau maualalo i totonu o le +140 .. + 170 ° C, mo lauulu masani e uiga ile +180 ° C. Ma mo le sili ona le mautonu, faigata ma matua le mautonu - o le maualuga o le vevela o le +200 .. + 230 ° C.

Le i ai o le ionization galuega

O lenei filifiliga e le o manatu e faʻatagaina, ae talu ai o le vevela faʻaletonu i luga o le laulu i le taimi e teuteu ai, e sili atu le malosi tele, e sili atu le lelei o le suʻea se faʻataʻitaʻiga ma le ionization.

O uʻamea faapena e sau ma se ofu faʻapipiʻi o peleti, lea, pe a vevela, faʻamatuʻu iona le lelei e toe faʻaleleia ai le paleni totonu o le lauulu. O le mea ua tupu, tusa lava pe masani i sitaili, curls taofi se foliga maloloina. I se faʻaopopoga, o le ionization galuega e faʻamama ese ai le vevesi faʻafitauli, ma a maeʻa ona faʻailoaina oe, o le a le pei oe o se dandelion.

O fea lauulu fulufulu e filifilia

1. Mo e ona le uumi ma le maualuga o laulu lauulu, faʻasaʻo 'au faʻaputuga ma lautele lapopoa e talafeagai - a sili atu keramika. Latou te faʻatagaina oe e puʻeina ni manoa tetele, faʻaitiitia le taimi faʻaofuina, ma faia ai le laʻititi le afaina i lauulu.

2. Afai e laititi pe uumi lou lauulu, vaʻai mo se uʻamea ma ni auivi laititi. E mafai ona avea le uʻamea anodized poʻo se faʻataʻitaʻiga ma le Teflon. O loʻo faʻamau foi tali mo toso faʻapipiʻi lelei, ma e faigofie foi pe a galulue ma ni mea faʻapipiʻi.

3. Mo teineiti e iai le laʻititi manifinifi ma le maʻaleʻe, e faʻasaʻosaʻo faʻamalosi uʻamea ma mea faʻamalositino, maamora poʻo turmaline. Le mafai ona setiina le maualalo vevela faiga ma le ionization galuega tauave e manaʻomia.

4. E masani ona e fiafia e suia lau ata i le faʻataʻitaʻiina ma le faiga? Ave se mea faʻaogaina ai ma ni isi ituaiga.

5. Afai e naʻo le pau ai sina laulu o lou lauulu, ae oe manaʻo e faʻataʻitaʻio se laʻei gofie, faʻatau se mea e faʻaalu ai le lauulu saʻo. Ole mea moni e te le tau faʻatali mo ni vavega mai ia te ia, ae o le a ia tuʻuina atu ia te oe ni sitaili manaia.

Le a le tele o se lauulu lauulu

1. Ole faʻamasaniga uʻamea ma uʻamea papatusi e taugofie - mai le 200 i le 600 rubles.

2. O faʻataʻitaʻiga ma uʻamea tisiketi, teflon poʻo le titanium e faʻapolofesa, o lea la, o latou tau e mai le 2 i le 18 afe rubles. O masini faʻapipiʻi na paʻu'ū foi i totonu o le vaega lava lea e tasi, naʻo le latou ala ulufale e laʻititi ifo - i le tulaga o le 1000 rubles.

3. Ole lelei rectifier ma turmaline ufiufi ma ionization aafiaga o le a tau 2800-10000 rubles.

4. A maualuga-lelei styler mafai ona taugofie atu i lalo o 2000-5000 rubles, e ui lava o loʻo i ai paketi faʻataʻitaʻiga i le va o le 350-1000 rubles, ae latou te le mo i aso taʻitasi.

5. O le selu-faʻasaʻo e mafai ona faʻatauina i le tau o le 500 i le 3500 rubles - faʻalagolago i le tagata gaosi ma le tulaga lelei o mea faʻaaoga.

Uma e uiga i le faʻamalu uʻamea: 3 togi i le filifilia

E le o se taimi ua leva, o sui uma lona lua o le atoatoa feusuaiga amata i le taeao i curling strands poʻo le mea sili, i le mimilo o pito, talu ai o le masani e manaʻomia. Ae o lenei aso, o le lalelei alamanuia fai mai ioe! lauulu saʻo, lamolemole.

O aso nei, o aulelei, maloloina, mausali lauulu o lo o teuteu

Ae le o tamaitai uma i ai saʻo faʻavae saʻo mai le natura, aua o nei aso o se tasi o sili ona lauiloa mea teuteu masini o le ausa fulufulu lauulu.

Advanced Steam Curler: Tau mo Tulaga Aupito

Ole mea e faʻasaʻo ai foliga e pei lava ole uila e pipiʻi, ae i se eseʻesega - o le uʻamea uʻamea e faʻataʻamilomilo foliga e fai ai ni uila, ma le uʻamea e lua ona faʻaputuga, e mafua ai ona faʻasaʻo ia manoa.

Ae o le autu aoga o le masini o versatility.

Faʻafetai i ituaiga o mea faigaluega i luga o fata o le faleoloa, e mafai ona e pikiina se uʻamea lea e mafai ai e oe ona faʻasaʻo curls, curl curls pe faʻatupu se laupepa o lauulu faʻafetai i nosila.

Ae faʻafefea ona e le ova le totogi ma filifili se uʻamea faʻaafi mo lauulu?

Tomai faʻapitoa pe masani - o fea le mea e filifilia: Babyliss ultrasonic bab2191sepe, Loreal, Steampod

O masini mo le faʻatuina o laina ua vaevaeina i ni vaega se lua - poto masani ma masani.

Ae aua, aua le tauina faʻataʻitaʻiga taugata ma galuega faigata e te ono mauaina e leai se aoga. E manaʻomia e filifili se rectifier e faʻavae i ou manaʻoga.

Le tau o se pulu faʻasaʻo lauulu lurus e faʻalagolago i le mea o le mafanafana papatusi. E le gata i le maua mai ai le aafiaga o le faʻasaʻo e faʻalagolago i ai, ae faʻapea foi ma le soifua maloloina o le lauulu.

  1. Uamea O pamu e faia i nei mea e sili ona taugofie, ae o mea faʻaletonu e mafai ona faia i le laulu e tutusa lava.Ona o le faigata o le au, o manoa i le va o papatusi ua faʻamau faʻamaugaina, ona o le mea lea o manulele e masani ona manua ma o lenei mea e mafua ai le pa'ū lauulu. O le mea lea, e sili atu i le taimi lava ona tuʻuina se faʻailoga i luga o uʻamea ma aua le faʻataʻitaʻi faatusa tutusa i luga o laina.
  2. Ae o keramika e atoatoa lelei mo soʻo se ituaiga lauulu. E puipuia ai curls tusa lava pe masani ona faʻaaogaina le uʻamea ma le vevela e tufatufa tutusa i luga o uʻamea, faʻaitiitia ai le ono afaina ai i lauulu.
  3. Tourmaline ufiufi - lelei mo le faʻatuina o curls. Tourmaline faaitiitia le eliina o le lauulu ma tausia le paleni o le vai o laina.

I le faaopoopo atu i papatusi, o le avanoa e suia ai le vevela faiga e leai se mea taua tele, talu ai o loʻo i ai se talafeagai vevela mo ituaiga uma o lauulu.

O lea la, mo faigata, ufiufi ufiufi, o se tapulaa maualuga o le faʻasaʻo e manaʻomia, tutusa i le 200 tikeri.

Ae o le vali paʻu ua pa'ū, poo le olopalaina ua manaʻomia le vevela e le sili atu nai lo le 170 tikeri.

O le faʻamau uʻamea uʻamea faʻapitoa e iai uiga lelei mo tagata amata.

O le uʻamea uʻamea uʻamea e leaga mo curls - moni ma talafatu

Ae ole fesili autu mo teine ​​ole afaina ole faʻaaogaina ole fulufulu uila. O le mea moni, e masani ona faʻaaogaina le uʻamea afaina ai uʻamea poʻo ni tala fatu?

Ina ia tali le fesili lea, e tatau ona e malamalama pe faʻafefea ona galue le masini.

  • I le taimi o le vevela togafitiga o le lauulu, pe a alu ese mai le pito i luga i le pito i luga o le manoa, o le fua e puipuia ma le saogalemu le tasi i le isi, ma faia le laulu faʻapitoa, lamolemole ma fetuutuunai. Ole mea sili lea e aoga mo e ona o fulufulu lauulu.
  • I se faʻaopopoga, o le fulufulu le lauulu e gaosia se alualu i luma o le ausa ma e le afaina ai le lauulu.
  • I le ma lea, pe a faʻagaioia laʻau fulufulu, e sosolo ese atu le faʻataʻoto i itu, ma le fulufulu lulu e le gata o le faʻasaʻo, ae o se laʻititi fulufulu faʻamau e faʻamau ai fua.

Ae o loʻo iai foi le leaga o le faʻasaʻo - e mago ai le susu i totonu o lauulu. Ole mea lea e ala ai ona saʻo ia uʻamea, o lea e le mafai ai ona puipuia le sosolo mai le susu ile laulu ile faʻasaʻo.

Ae ui i lea, e mafai ona faʻaititia le leaga e pei ona faia i se pulu uʻamea uʻamea e ala i le faʻaogaina o matapulepule mo curls.

Tausiga matapulepule

Le mataupu faavae autu o matapulepule ua e fuafua e faia pe a uma ona faʻaogaina le uʻamea tatau ona faʻapipiʻi lauulu.

Afai o loʻo iai lou agavaʻa e vave faʻaleagaina ai aʻa, ona tatau lea ona e faʻaaoga se ufimata i luga o le umi atoa o le manoa, alu ese mai aʻa 3-4 cm.

O le tuʻufaʻatasiga o matapulepule e ono aofia ai: susu gaʻo, kefir, sour cream, suauʻu eseese, meli ma isi oloa o loʻo i totonu o pusaaisa uma ma e mafai ona faʻaaoga e faʻamamaina ai.

Le faʻaaogaina o le mea mata faʻaaoga e faʻalagolago i le masani ona e faʻaaogaina le uʻamea uʻamea ma isi mea vevela togafitiga meafaigaluega.

Mo aso faʻaoga, o le mata e tatau ona faia ia le itiiti ifo i le 2 taimi i le vaiaso poʻo le i luma o le laupepa taʻitasi.

Faʻaaoga masusu fafagaina e toe faʻafoʻi ai le sapalai paleni i lau lauulu pe a uma ona faʻaogaina le uʻamea auli.

Vaʻai lelei lau laulu, ma aua nei galo o le soifua maloloina ma le laʻei faʻalelei ua lalelei e aunoa ma se laʻei!

Uʻamea poʻo le taamilosaga uʻamea curling?

E tumu i mea faapena, o ai la e le faʻamalieina toe tali - O loʻo ou faʻatali mo se tali)
Ou te manao i se mea pei o Hollywood curls. Ou te faapuapuagatia i le filifiliga - o se uʻamea (na ou vaai ua latou liliu i luga) poʻo se mafiafia uʻamea faataamilo uʻamea. Lauulu i le pito i lalo pito i lalo.
Ma afai e te faʻailoaina mai foʻi se mea faigaluega faʻapitoa, ona ou matua faʻafetai lea.

Tagata asiasi

E manaʻomia le faʻamalieina ole auli. Sa ou taumafai, e matua leaga lava. Ou te manatu o le curling uʻamea e sili atu.

Yasamaya

fufuluina i le pulumu, lauulu lauulu .. maua chic curls. tilotilo i luga o le initaneti pe faʻafefea ona fai ni mea vevela. tusi le paie mo se taimi umi

Se solofanua

E i ai loʻu uʻamea ma uʻamea curling tele. Faatasi ai ma curling iron, sili atu curls ua fausia, ae carlic curls sili atu sili lelei i le auli. Vaʻai le tekonolosi i luga o le YouTube, pe faʻafefea ona liliuina lauulu i luga o le uʻamea mo ia curls.

Fafine fafine gaʻoa

Ou te le manaʻo i uʻamea curling, na ou faʻatauina i le lua tausaga talu ai ma e leai se aoga, afai o loʻo i ai nei se uʻamea, taumafai, matamata le vitio i luga o YouTube.E faigofie ona faʻaoga mo aʻu le uʻamea, e leaga foʻi mea moʻu i ou ala)

Oi talofa

Ou te le fiafia i le faʻaʻai uamea, e ese le auala i le itu tauagavale ma le itu taumatau, ma e masani ona sili atu ona faigofie i se curling uʻamea.

Tagata asiasi

Afai e te filifilia i le va o le lua, ia mautinoa mautinoa curling, aʻo e aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻafoe le uʻamea, e mafai ona susunuina uma lau lauulu!
Ma o lea, mafai ona ou fautuaina o le a lalelei ia curls, o lauulu i le flagella tatau ona mago, ma a laititi e tuu i se selu lapotopoto ma se fulufulu, ina ia o le a itiiti afaina.

Yanchik

Conical tongs, ou te alofa ia i latou) sefe taimi uma. E te le tau faia lou lauulu e oo lava i le salon

Kolibrybird

Faʻafetai tele mo tali)
Iʻu uma lava, na ou filifili - fai faʻamumu. Tk e lua i le tasi: faʻasaʻo ma le matagi) e i ai le curling iron prof.
O lenei o le isi fesili na tulaʻi mai, fatuina se mataupu, ae e oʻo mai ia te aʻu o le a ou fesili pe iai se tasi na te iloa)
Faʻafefea ona fuafuaina le moni o GA MA oloa. Ua latou tusia e tele pepelo.

Irina

Teine na faʻatau se masini curl Secret curl?

Tagata asiasi 🚘

Teine na faʻatau se masini curl Secret curl?


Na aumai aʻu e loʻu toʻalua ananafi) E naʻo loʻu manaʻo e ave le taʻaloga. O loʻo faʻatauina atu i fale faʻapitoa. Naʻo le manaia, faigofie, vave, manaia ma tutusa lava curls. Uu lelei mo se taimi umi. Fai luga mago lauulu.

Tagata asiasi 🚘

Ae aua le lilo i mea lilo. O se babyliss miracurl sui

E sili ma sili atu ona talafeagai le faʻaliliuina o lou lauulu i le uʻamea poʻo faʻamalama (curling iron)?

E i ai seisi o iai Curl Activ fagu mai Rowenta? ole CURL & STYLE? Iloiloga

Zlata

A maeʻa ona faʻamamaina ma uamea e leʻo toe umi se taimi e alu ai le matagi. ((
O tagata paralon curlers e sili ona le lamatia.

Makerita Boom

A maeʻa ona faʻamamaina ma uamea e leʻo toe umi se taimi e alu ai le matagi. ((
O tagata paralon curlers e sili ona le lamatia.


Uila. A faʻapea o le uʻamea e faʻapolofesa ma faʻaaogaina tatau, ona faʻasolosolo lea o mea uma.

Makerita Boom

E i ai seisi o iai Curl Activ fagu mai Rowenta? ole CURL & STYLE? Iloiloga


E iai loʻu gama. Ua faamalieina aʻu.

Teine teine

Sa ou faʻatau mai le uʻamea ma le punou i totonu, mo se tamaʻi vela - e faigofie tele. O le curling iron e le mafai ona faia


Ioe, sa ou vaaia se tasi, sa ou manaʻo foi iai, ae e seasea ou savili

Zlata

Zlata
A maeʻa ona faʻamamaina ma uamea e leʻo toe umi se taimi e alu ai le matagi. (Paralon curlers e sili ona le afaina.
Uila. A faʻapea o le uʻamea e faʻapolofesa ma faʻaaogaina tatau, ona faʻasolosolo lea o mea uma.


Leai se mea, fesili i soʻo se trichologist, latou te taʻu atu ia te oe e leaga uma uʻamea mo le laulu.
Naʻo nisi e toulu vave lauulu, o isi e faʻagesegese.

Teine teine

Leai se mea, fesili i soʻo se trichologist, latou te taʻu atu ia te oe e leaga uma uʻamea mo le laulu.
Naʻo nisi e toulu vave lauulu, o isi e faʻagesegese.


Ou te le i fasiotia se mea i le 10 tausaga

Le sili

Ou te faʻamutaina solo le au faʻaalu i luga o laʻa faigofie, ma ou te fiafia foʻi ia i latou, ou te 'inoʻino i le faʻataʻamilomilo uʻamea, ou te faʻanoanoa lava i loʻu laulu

Zlata

Zlata
Leai se mea, fesili i soʻo se trichologist, latou te taʻu atu ia te oe e leaga uma uʻamea mo le laulu. Naʻo nisi e toulu vave lauulu, o isi e faʻagesegese.
Ou te le i fasiotia se mea i le 10 tausaga


Afai o le lauulu e lelei, e faigata ona fasioti ma se mea, ae o soo se mea e mafai!
I le tagata lava ia, o le natura e leʻo tauia ia te aʻu se taugata tele, o le mea lea, na latou taʻu maia ia te aʻu i le fale, AUA LE IRONS.

Teine teine

Ou te faʻamutaina solo le au faʻaalu i luga o laʻa faigofie, ma ou te fiafia foʻi ia i latou, ou te 'inoʻino i le faʻataʻamilomilo uʻamea, ou te faʻanoanoa lava i loʻu laulu


Ma faatasi ai ma aʻu uʻamea uila ona maua ai soʻu lemu curls, ma faatasi ai ma curlers lou pulou e faigata a la Angela Davis))

Tagata asiasi

Ma faatasi ai ma aʻu uʻamea uila ona maua ai soʻu lemu curls, ma faatasi ai ma curlers lou pulou e faigata a la Angela Davis))


Faaali se ata o ou curls :))
Faamemelo :))

Teine teine

Faaali se ata o ou curls :))
Faamemelo :))


E seasea ou faia ni curls, ou te faasaʻo soo atu.

Lauulu mo le lagona poʻo se taimi umi MIRACLE metotia

Na iu lava ina ou tusia se iloiloga e uiga i loʻu fiafia i ai MIRACLE metotia mo matagofie - o se uʻamea siku mo curling ironing ma hair straightening (2 i le 1) Rowenta sao & curl !

ata mai le initaneti

Ou te manaʻo e matauina aʻo leʻi faia lenei uʻamea uʻamea, sa tele aʻu metotia eseese mo le faʻasaʻo ma le lalagaina o lauulu. Sa ou taumafai BrAun, Philips, Saturn ma nisi Italia, pei Sensson poʻo se mea, ou te le manatua. O le a ou vave lapatai atu ia te oe, o loʻu laulu, o le mea moni, soooooooooooooo ofuvae, mai le vaega "maeli" - Na ou fufuluina loʻu lauulu ma afai ou te le sasaʻa ma se fulufulu, ona selu lea o le lauulu e foliga mai o se pulu o tumbleweed i itu eseese e matua faigata tele.Lenei e ui lava i le mea moni o lea ou te faʻaaogaina le anoanoai o styling oloa, antistatic (faasaga i fluffiness), faapitoa. togafiti ma isi.

Ma ou te tuʻuina atu oe:

1. O le "talaʻaga" o laʻu faʻatau ma le amataga o le faʻaaogaina o le curling uons Rowenta sao & curl (2 i le 1), a e manaʻo, e le mafai ona e faitauina

2. "O le mea moni, o se toe iloiloga" i luga o se curling iron Rowenta sao & curl (2 i le 1).

MALILIU

Uʻamea. Tusa lava poʻo le a le tele na ou foaʻiina, o le a le tele ou te leʻi faʻatauina ai uʻamea saʻo, ae na mamao lava mai le lamolemole o lauulu saʻo: e leai se faʻauiga mai le BrAun, latou te leʻi i ai se faʻaiʻuga i loʻu lauulu, uma ina ua uma le faʻaiʻu o Philips, ma latou saʻo, ae le lavalava fulufulu luga o le lauulu e leʻi mou ese atu, ma i le Saturn e ese le tala atoa - latou mimita mafiafia le laulu, latou miti taufaʻafefe, ma e le gata i lea, o le paʻu enaena saʻo i luga o le uʻamea. (Afai e iai se isi e manaʻo, e mafai ona ou suʻesuʻe mo ni faʻataʻitaʻiga faapitoa na ou faʻaaogaina i luga o le Initaneti ma tusi e uiga ia i latou).

FAʻAFETAI. I le ufiufi uʻamea tutusa le tala e pei o le uʻamea - tusa lava pe o le uʻamea malosi pe a maeʻa le afa itula, o uila uma na tautau mai le fulufulua pei o le malulu, e leʻo le la mea ua leaga le tau, aʻo le megapushiness o tamai laulu i luga o le ulu na faʻaopopo i mea uma (o ai e iloa e uiga i nai lo aʻu - na o se HYPER faafitauli.) Mai le uʻamea BrAun curling (na latou tuʻuina mai ia te aʻu faʻatasi ai ma le uʻamea), faʻapea foi mai le uʻamea, sa leai se uiga - o uʻamea sa le mafai ona iʻu i le 30 minute. ma varnish, Philips selea faʻamalosi tino lauulu, o le laulu e vave ona pala ma ina ua ou mimiliina loʻu lauulu, sa i ai le malosi o le ausa mai ai ma le manogi o le ulaula) I le aotelega, na ou freaked out ma e masani ona alu ma braids po o se hoot) E tatau ona ou fai atu, e ala i le auala, e faamaonia ai nei curlers ma uʻamea na fai sina leva - tusa ma le 5-7 tausaga talu ai se mea. Masalo i le taimi nei, ua uma ona iai ni uila aoga ma uamea o nei ituaiga. Lelei.

Ma i le tasi aso (5-7 tausaga talu ai) Ou te leʻi umi i Kiev, na ou faia ni faatauga i le Central Department Store i Khreshchatyk, na ou maʻi faafuasei i totonu o se faleoloa ola. meafaigaluega, lelei, na pei, tilotilo atu, tautevateva luga o pou. Ona faʻaalia lea o se faufautua ma amata ona fautua, fesili, pei ona masani ai, ua uma ona faʻalavelave i le amataga. Sa ou fai atu ia te ia e leai se mea e aoga ai, ma isi lava mea Rowenta sao & curl, ma sa ia maua se totogi lelei o le Tausaga Fou. I se tulaga lautele, sa ia tauanauina aʻu, talitonuina aʻu, ma fautuaina au, ma sa ou faʻatauina lenei uila faʻataʻitaʻi. O le a ou alu i le Metro ma ia ma ou te manatu o loʻo iai le 2 uʻamea i le fale, 1 uila uamea (o isi na avatu i uo), ma ua ou faatauina foi le isi, ua faasee e le 2 i le 1 ma le tau o le Tausaga Fou! Oi le valea, ou te manatu. Shopaholism e le mafai ona togafitia! Ae ua uma ona ou malaga ma le faʻatau, o le mea moni e le mafai ona e toe faafoi mai. Sa ia taoto i totonu o laʻu atopau pe a ma le 2 aso. Ma i le aso lona tolu na fai ai le aso fanau o le teineitiiti, sa ou alu i le teine ​​lulu mo oe e tipi loʻu lauulu, faia se matagofie lalelei. Ae, pei ona latou fai mai "aso leaga" - E leʻi i ai soʻu lauulu lalelei tele, ona ou tuʻua ai lea o le faleoloa, ma na timu i fafo! E le o le faamalu, leai se mea. Na ia ufiufi ia i le ato, ma tamoe atu i le taxi. Sa masani lava, ao ou taunuu atu i le fale, sa leai se pisa i loʻu ulu! 3 itula aʻo leʻi tupu le mea na tupu, na tatau ona ou faʻamalu mago (i lena taimi ou te leʻi faia se fulufulu laʻau Filipo), i luga o le ulu o le "Dandelion" ina ua maeʻa le laʻau fulufulu, ona ou manatua lea e uiga i le curling iron na faʻatauina! I se tulaga lautele, o loʻu maofa na le iloa ni tuaoi! O le laulu pe a uma ona faʻasolosolo malulu, e aunoa ma se fana lopa, lamolemole, e pei na ou maua augafaʻauli lauulu lulu! Ou te le fefe i le faia o curls i lena aso, toe faʻalelei i le varnish ma mo le 6-7 itula sa i ai loʻu super-straight hair (6-7 itula ina ua maeʻa le mea na tupu, na ou alu i le taʻele ile fale).

O LE SILI OU TALI!

I se aotelega, o loʻu laʻititi ulavale ua sefe i le SEʻU TAʻUGA (5-7 tausaga le matua) naʻo le uila faʻataʻavalevale Rowenta sao & curl ischefen Philips Salon mamago Pulea (Na mauaina mulimuli ane, ua uma ona ou tusia e uiga i ai i le taimi muamua, toe iloilo e ala ile faasinomaga). loʻu laina

I se tulaga lautele, mo ni nai tausaga i le taimi nei ou te matua le tigaina i le faafitauli o le "fluffy dandelion" - ina ua uma ona ogatasi Rowent's Straight & Curl pei uʻamea e paʻepaʻe le lauulu, saʻo, lamolemole, leai ni uluulu, e pei e i ai loʻu lauulu saʻo. o loʻu laina pei o se mea e taʻu saʻo ata mai le Initaneti. lauulu faasaʻo

Ma faʻaaogaina Rowent's Straight & Curl pei uʻamea uʻameaOu te faia ma le filemu aulelei, lamolemole ia ula e aunoa ma se fana e umi le taimi, aemaise i le varnish! o le laina o loʻu laina, ua pei o le suka uʻamea ata mai le Initaneti. lauulu ulu

Uʻamea ma curling uʻamea iai 6-Laasaga tulaga faʻamafanafana, e mafai ona setiina i se vevela e talafeagai mo oe. E masani ona ou faia i le 5-6th laasaga, ina ia umi le aafiaga ma le lauulu e sili atu ona saʻo / mau. E leʻi i ai muamua ni ulu na sasaina, leʻi mū i luga o uʻamea uila, le asu e le tafe i le taimi o le faʻaaogaina. ata mai le Initaneti. aoga

Ou te alu i taimi uma Alasi, lauulu ma lenei faiga aveeseina le filo i luga o le lauulu. Ma le isi, ou te masani ona faʻaaoga auala mo le vevela faʻasa mai laupepa / uʻamea / solo laulu (O le a ou tusia e uiga ia i latou mulimuli ane), o lea o le faʻafitauli o le vaeluaina poʻo ua faʻaleagaina lauulu e le o se faʻafitauli mo aʻu i le tele o tausaga, ma o nei oloa faʻaopoopo faʻalelei atoatoa le susulu malie i le lauulu teuteuga iuga! Le aoga o laʻu Rowenta loʻu laina. aoga

Ia, o le TELE sili o lenei curling iron o le mo 5-7 tausaga e leai ni faʻafitauli i ai! Le faamaoniga na pasia i aso e tele ua leva, o le atigipusa ma pepa aloaia na lafoaia i se taimi ua leva, ma e le i faʻataʻitaʻia le uʻamea uʻamea se tasi toilalo mo le tele o tausaga, e leʻi taʻei ma e leʻo faʻapipiʻi. (pah-pah-pah) ata mai le Initaneti. afifiina

Ma i le fiafia ai i lenei uʻamea uila, O le a ou fai atu o laʻu uo fulufulu tino, ina ua uma ona taumafai laʻu uʻamea uila tusa ma le 2 tausaga talu ai, faatau aʻu 2 o nei - tasi mo le galuega, tasi mo aʻu lava i le fale, o loo aoga pea ma i latou!

O lea la, ou te faia ai ma le lototele le tiutetauave e fautuaina lenei Rowenta Saʻo & Curl (2 i le 1) o se sili-lelei, aoga, tamaoaiga ma aoga faʻatauina. loʻu laina

Ou te faamoemoe o le a aoga tele laʻu iloiloga ia te oe!

O ai e popole, e mafai ona ou pueina ata i luga o loʻu laulu, AE LEʻI FUA, I le taimi ma PE A maeʻa le lalagaina ma faʻasaʻo lauulu ma lenei uʻamea uila (tusi i tala o loʻo i lalo)! A faʻapea e te fiafia foʻi i le mea sili i le teuteuina lelei o lou lauulu pe faʻaʻasaʻo nai lo le faʻaaogaina (tusa lava pe iai isi uʻamea saʻo / uʻamea) - tusi i tala o loʻo i lalo. I se aotelega, tusi, aua le matamuli - O le a ou tali atu i tagata uma!

ata mai le Initaneti. faasolosolo fusi

O le a se mea e sili atu ona leaga i le faʻaʻapeʻapeina poʻo le curling

Nastasya

uma fofo o lua lava e afaina ai le soifua maloloina o le lauulu, e vevela latou uma tele ma evaporate susu mai ia i latou
o le mea lea e mafai ona tatou fai atu e tutusa le afaina
o le eseʻesega e mafai ona na i mea patino gaosi ma faʻataʻitaʻiga o aluga ma uʻamea, e taua le filifili o le maualuga maualuga le lelei ma le saogalemu oloa (e i ai 'ofu eseese' eseʻese, otometi vevela i se faʻapitoa vevela ma timer ese, i le aotelega, mea uma e mafai ona faʻaititia ai lenei afaina, ae faʻaaogaina pea le masani ona ia masini, matua afaina ai le soifua maloloina ma le lautele o foliga o le lauulu)
pe afai o loʻo e faʻaaogaina lava ia, ae le o aso uma ma faʻatasi ai ma le faʻaogaina faʻapitoa o mea faʻapitoa. lauulu puipuia, o lona uiga, vevela puipuiga!