Meafaigaluega ma mea faigaluega

Faigofie ma matagofie lauulu (17 ata)

Ua toe nei naʻo ni nai aso, seʻi fai le faʻaaliga, ma tele teineiti, e i ai le fesili "o le a le mea e alu ai?" nofo matala. O le aso o le a ou manaʻo e alu mai aʻoaʻoga e faʻataʻitaʻi ma faʻaali manino atu le manaia o le tuʻufaʻatasia o lanu ma fausaga ina ia foliga matagofie ma aso nei.

O ni fesoasoani aoga ia e avea lenei aso malolo ma faʻamanatuga mo oe.

Aua le ofuina ni seevae fou mo le mea na tupu.

Afai na e faʻatauina se pea seevae fou ma fuafua e tuʻu i luga o le faʻauʻuga, ia manatua o lenei mea e tupu o se mea umi, ma e le mautonu seevae e mafai ona faʻaleagaina e le gata i lou lagona, ae faʻapea foi ma ou vae matagofie. O le mea lea, i nai aso i luma o le aso faapelepele, amata ona fai seevae i le fale (1-2 itula) a o faia feau i le fale. Tofotofoina empirically: faamamaina ma mulivae e aliali mai ma faʻateleina oloa!

Ova i fafo

Ia mautinoa e mafaufauina a tatou fetuunaiga vevela mai le taumalulu i le taumafanafana! Ma o le mea moni o le savaliga e mafai ona tumau seʻia oʻo i le taeao. Mafaufau muamua i ou ofu i fafo, o le a tuʻufaʻatasia ma lou laei, ina ia ae leʻo tupu le mea na tupu ia te oe le ofuina le muamua filifiliga oe maua. O oe o le masiofo o lenei polo, ma e tatau ona tutusa mea uma i lenei!

Afiafi afiafi

Leai se mea e te alu ai ma se taga tele, o se tamai sapalai o le a lava. O filifiliga sili ona talafeagai o loʻo i luga o se filifili, pe a tatau ai, e mafai ona e tautau i luga o lou tauau ma faʻasaoloto ou lima. Filifili se tele ina ia mafai ona tuʻuina mea e te manaʻomia i ai: telefoni, lipstick, mea teuteu teuteu, pulu faʻapipiʻi.

Tosooina

Afai e te manaʻo e vaʻai fou ma malolo i le mea na tupu, ou te fautuaina oe e faʻaaoga ai tanning oloa pe alu i le solarium. Aua le faʻaogaina se tasi o nei filifiliga i le aso o le faʻauʻuga. A pa'ū le filifiliga i tanning, oe manaʻomia le faʻatauina se filifiliga faʻamaoniaina - se tasi ua e ma oe poʻo au uo na faʻaaogaina. Aua le faʻataʻitaʻia ma oloa fou, aua o le iʻuga atonu e le o le mea e te mafaufauina. Faʻamamaina faʻailoga ma matala vave e le aoga. Afai e te filifilia se fola seʻi, faʻaalu lua pe tolu sauniga pupuu. Afai e te mumu, o le mumu o le a amata ona mou atu na o le 2-3 aso, ia faaeteete ma faautauta.

I le mataupu mulimuli, na matou iloiloina 6 tulaga masani o lenei tautotogo, e atagia mai ai le taimi nei o faiga masani. O mea ia o tuʻufaʻatasiga, laʻei fugalaʻau, laʻei tetele, laʻei umi i luga o le fola, filifiliga e le masani ai (tipi, faʻamasaniga matala, tipi masani) ma se filifiliga e leʻi mafaufauina - jeans.

Tusa lava pe e te filifilia se tasi o filifiliga filifilia pe afai ua maeʻa ona e faʻaofuina ofu, ou te manatu o le a aoga a tatou lesona aoga mo oe, ma vaʻaiga vaʻaia o mea o le a fesoasoani i le fausiaina o se ata atoatoa poʻo mo nisi faʻataʻitaʻiga ma se laupepa! O le a ou tali atu i ata taʻitasi, ina ia malamalama le au faitau i le mea tonu e suʻe pe a filifilia vaega o le pusa.

Gagana Eleni

(mo le lauulu umi, taimi faʻaalu - 10 minute)

Ave se pulumu pulumu ma se pusa manifinifi, malu.
Faʻamatagofie le lauulu ma selu lelei. Tuu se pulu vaivai i luga aʻe o le pale ma tuʻu ifo i lalo ole nape. Vavaeese luma pito o le loka o lauulu mai le muaulu i le itu taumatau ma afifi faataamilo i le au. Ona faapipii lea o se isi manoa i luga ma toe afifi faʻataʻamilomilo atoa. Faaauau seia e oo i le pito i tua o le ulu. Ona toe faia foʻi lea o laʻasaga i le itu tauagavale. Faʻafesoʻotaʻi vaega o loʻo totoe i le pito i tua o le ulu ma afifi le au faataamilo io latou itu uma. E mafai ona e teuteuina le lauulu i se fugalaʻau poʻo se fulufulu laʻau, pe e mafai ona e faia e teuteu i lauulu.

Fulufulu faigofie

(uumi ma le uumi umi lauulu, vaʻaia taimi - 7 minute)

Oe e manaʻomia ni ofu faʻamalulu tino, o le fulufulu ulu ma se selu ma uli laiti.
Vavaeese lauulu ma vaeluaina. Fili le au faʻavae i itu i itu tetele, fili lalagaina, puipui i latou i fusi eleni, tuu le lauulu i tua i tua. Ona faʻafesoʻotaʻi uma lea lauulu i le pito i tua o le ulu ma milimili latou i se tamai fusifusi, malupuipuia ma se lauulu lauulu.

Afiafi afiafi

(uumi ma le uumi umi lauulu, vaʻaia taimi - 7 minute)

Ave se selu ma ni uʻamea laiti, se pulumu ma se laei manaia ose foliga.
Fai se matagofie matagofie i tua o le ulu, tuu ia pito i luma saoloto saoloto. Faaputuputu uma lauulu (seʻi vagana le mea paʻu pito i luma) i lalo ifo o le pito i tua o le ulu ma mimilo e fai i se fili. Faamau le fusi i se pulou - ma lauulu atigi sauni. O faʻatufugiga e mafai ai ona faʻataʻapeʻapeina pe faʻasaʻo ma ni uila.

Utu moli

(umi ma le umi o le lauulu umi, o se taimi ua alu - 5 minute)

Oe e manaʻomia se selu, lauulu fulufulu ma manifinifi manifinifi.
Saʻo lelei lou ulu. Oe mafai ona faʻasaʻo i latou faʻaoga le "uʻamea". Tuu i latou i le pito i luga o le ulu. Lulu lou lauulu i se teuteu manaia. Ona toe faʻalelei lea o le fulufulu ulu i laʻau ma fulufulu. Faalelei le fusi i lauulu fulufulu.

Savili a le sami

(uumi ma le lauulu lauulu, 5 minute)

Oe e manaʻomia se fulufulu mo lauulu ma se fulufulu laʻau.
Taulimaina le susu lauulu i le fulu. Ona tuu i lalo o lou ulu ma amata mago i le vevela vevela auala. Aʻo faʻamamago i lou lauulu, pulu lemu i ou lima. Lenei o le a latou maua ai sina laʻititi le le mautonu ma faʻatamala, e peiseai na e foʻi mai le sami.

Taugofie

(uumi lauulu, 5 minute)

Oe e manaʻomia se vaega faʻamalulu lelei mo lauulu ma pulou.
Tuu lou lauulu i tua, mai le ogatotonu o le pale, vaevaeina i latou i ni vaega se lua. Fai se fusi mai le tasi, faʻasaʻo i le pito i tua o le ulu, afifi le vaega lona lua o lauulu faataamilo i le fusipaʻu mai le agavale i le taumatau (pe mai le taumatau i le agavale - e fuafua ile itu na e faia ai le fusipaʻu). Faʻasaʻo ma faʻamau. O se taunuuga, e te maua se manaia a fusi pipi. Lemu lemu le lauulu i ou tamatamailima ma faʻalelei i le varnish.

'' Fili i lavalava laga

(uumi lauulu, 6 minute)

Selu le lauulu i tua, vavae ese le loka o lauulu mai le pale, ma fili i se tamaʻi fili i luga ile lauulu. O le a galue foi o ia o le vaega lona tolu i totonu fili lautele o le a tatau ona e lalagaina pe a uma. A maeʻa ona lalagaina, faʻamau le lauulu i se fulufulu laʻau.

(uumi lauulu, 7 minute)

Oe e manaʻomia studs ma Iapani fasi.
Ia milo le lauulu ile laina faʻamalosi ile pale ma faʻapipiʻi ile ulu. E tatau ona saoloto le tauvaga ina ia faʻamalieina pea le utupoto. Faʻamamago le utupoto ma faʻapipiʻi. Ona faʻapipiʻi lemu Ipu a Iapani i totonu ina ia latou sopoia latou lava.

(pupuu ma le lauulu lauulu, 6 minute)

Oe manaʻomia se malosi faʻamalosi gel poʻo solo, o se selu ma uli lapoʻa.
O lenei fulufulu foliga foliga lelei i tagata e ona laulu pulu ma faaputuputu o ni mea . Faapena gel po o le paʻu i pito o le lauulu. Faʻataʻoto ia ma se selu i foliga taʻitasi. Ona faʻafesoʻotaʻi lea o pito o pito taʻitasi i ou tamatamai lima ina ia pei o se tao.

(uumi ma le lauulu lauulu, 4 minute)

Oe e manaʻomia se selu ma tamaʻi manava laiti ma lua "paa" mo le laulu.
Vavaeese lauulu e oo lava i le vaeluaina. Ia milo ese le pito o le pito i luma i le fulufulu ma toe tuʻi i le pito i tua o le ulu i le fesoasoani mai o "paa". Tuu ia totoe lauulu saoloto.

(uumi ma le lauulu lauulu, 5 minute)

Manaʻo se selu ma se pito iʻu.
Fulufulu ma faasaʻo lelei le lauulu. Ma, faatasi ai ma le maʻai pito o le selu, fai se zigzag vavaeeseina, ma fuli atu i luga ma faaseʻe ni manoa laiti i itu faafeagai.

(uumi ma le lauulu lauulu, 5 minute)

Oe e manaʻomia le fulufulu lauulu, se selu.
Fai se faaputuga volumetric i tua o le ulu ma se selu. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi solo i le laulu ma amata selu mai le pito o le ulu i le pale, ona selu lea lauulu tua ma faʻususu le lauulu ma varnish.

Solofanua

(umi ma le lauulu lauulu, 3 minute)

Oe manaʻomia se selu ma se vaega faʻamalieina.
Faasaʻo lau lauulu i le 'au ma fai se maualuga o le poni i tua o le ulu. Faʻamau i se ofu mafanafana ma seʻi ese le filo e tasi. Faatasi ai ma lenei filo, afifi le pito o le siusiu ina ia le mafai ona aliali le ofuvae, nana le lauulu i lalo ole ofuvae. Faʻaopopo ma varnish.

Atoatoa atoatoa

(uumi lauulu, 15 minute)

Oe manaʻomia ni curlers tetele, foam ma fulufulu lauulu.
Taulima uma lauulu ma se laititi o pulu o le fulufulu. Vaelua lou ulu i vaega e fa ma faʻataʻamilo faʻataʻavale i curlers i sone: 1 sone - le muaulu, 2 ma le 3 - o le itu i tua, 4 - le vaega oksipital. I le mulimulitaʻi i lenei mataupu faʻavae, aveʻese le curlers, o le ae maua ai le curls o le a taoto lelei faataamilo i le lautele o le ulu. A maeʻa ona faʻamamaina ia manoa i le curlers, feula faʻamago i latou i se fulufulu i le vevela vevela mo 7-10 minute. Ona aveʻesea lea ma ia faʻasaʻo lemu ia curls. Faalelei lauulu i le laulu ma faʻamalosia malolosi.

(umi ma le lauulu lauulu, 3 minute)

Oe o le a manaʻomia se pulu vaivai faia o ie, paʻu poʻo ma rhinestones, o se fulufulu mo lauulu.
Taulimaina le lauulu i le fulu, faʻataʻamilomilo i ai ina ia foliga e le mautonu ma nenefu. Tuu le bezel i luga o le lauulu ina ia i le pito i lalo o le muaulu.

O fea studs e sili ona fiafia i ai?

Ae e te leʻi amata sitaili, e tatau ona e filifilia mea talafeagai e fetaui lelei ma faʻamanino o lauulu.

E sili pe a fai o loʻo faʻamalieina ia suʻesuʻega nei:

  • E tatau ona faia i se mea taugofie. O uʻamea tulimanu o ni mea sili ona faatuatuaina ma mautu o masini e lokaina ma le saogalemu ia faʻasologa,
  • o faʻanaunauga e tatau ona tuʻuina atu i studs o umi eseese. O mea pupuʻu o le a manaʻomia e faʻasaʻo ia ie manifinifi pe puʻupuʻu, ma uʻumi umi - mo le faʻatuatuaina o le faʻamau o ni uumi uumi,
  • tatau ona sela le fulufulu. I le leai o se mea e le faʻatau saʻo ai mea faigaluega, latou te le aoga, e le gata i lea, e mafai ona latou faʻaleagaina foliga vaaia o le laulu, e pa'ū i fafo mai o uila,
  • e tatau ona i ai ni polo i pito o mea, latou te mautinoa e leai ni manuʻa poʻo ni maosiosia pe a fetaui lelei i le papala,
  • manaia fulufulu mo lauulu e teuteuina i rhinestones, fulufulu, sulu moli, fugalaau ma isi mea teuteu. O mea faapena o le a faʻaosofia ai se siʻiti faʻapitoa i foliga masani, afiafi poʻo faʻaipoipo foʻi. Ae ui i lea, o na fulufulu mata e mafai ona faʻaleagaina le lauulu, e aloese mai ai, e tatau ona e faataʻitaʻi sina laititi i latou faʻaaogaina.

Lauulu lauiloa

Aferika afu. Tagata e umia lauulu lauulu e masani ona mananao e aumaia le eseesega i aso uma olaga. O manatu muamua mo le fausiaina o sitaili faigofie e laveaʻi i le O lea, ave se loka o lauulu, sulu malie malie i le vai ma milo i luga o vae ma valu. O lenei e tatau ona faia i isi toega. I le faʻaiuga, faʻamamago le lauulu, faʻamamafa ma le faʻaeteete mea totino ma ia faʻapalepale i faʻamalama ia avega. Na o le pau lava lena, o le lauulu laei e sauni.

Chamomile. I le itu o le ulu, nonoa se filo o laulu ma se fulufulu paʻu, fili se piki mai ai. A manaʻomia, e mafai ona fulufuluina ia manoa. I se liʻo ma pulou, "camomile" e tatau ona faʻamausuina, faʻapipiʻi ma varnish i luga ma teuteu i fulufulu matagofie lauulu pe tipi. Oe mafai faʻatau mea talafeagai i soʻo se faleoloa poʻo se fale teuteu.

Atigi. O le masani lea e masani ai mo lauulu laulu lalelei. E manaʻomia le vavaeeseina o le loka o lauulu i luga o le pale, malupuipuia ma se lauulu. O le isi laasaga o le ave lea o se tamai seevae mai le itu, selu i le ogatotonu, ma tui i mea lilo. I le isi itu, e tatau ona selu le lauulu totoe, feula le mamago ma faia se tele mimilo i totonu.

Atili faʻamau le mimilo ma pou poʻo isi pulou ulu. O manoa i luga o le pale e ufiufi foi ma se tamaʻi laupepa o le varnish, tuueseese laiti curls. Ma le isi, latou te manaʻomia e faʻamau faʻatasi ma le ono ma faʻataʻatia i le pito i luga o le atigi, ma faateleina ai lona tele. O le fulufulu lauulu lapoa o le a sili lelei lau paʻi.

A manaʻo iai, e mafai ona e faia se atigi i le itu poʻo lalo ole ulu.

O le mea e ofo ai, e tasi le lauulu e mafai ona e faia ai le ata e sili atu le manaia, olaola pe tulaga ese. I le maʻea o metotia faigofie mo le faʻatinoina o lauulu i aso uma, e te le tau totogia le matai mo lalagaina matagofie lalagaina poʻo ni laupepa uiga ese.

Na faaipoipo mama

Soʻo se tagata fulufulu faʻapea o le a fai mai e le mafai ona fatuina se faʻaipoipoga foliga e aunoa ma le faʻaogaina o le vaʻaia o ni mea e le vaʻaia, lauulu ma lauulu. Ae e te leʻi mimilo mimilo matagofie, e tatau ona e filifili i luga o le ata i le filifilia o se ofu ma mea faʻapena.

Afai o le lauulu e aʻafia atu i tauau, ona faʻaʻofu tutusa lea ma le uʻamea mamafa, faʻataʻapeʻapeina i tua o le ulu, ma avea ma filifiliga e le faʻaalia. Faaopopo le ata - se lauulu ulu poʻo ni fulufulu ulu teuteuina i rhinestones.

Ole mea e tatau ona fai e faʻaaoga ai mea e faʻaaoga mo lauulu foliga ile lautele lautele ole ata na faia.

Ae mo tagata e umi ona laulu o le a faigata ona filifili se laulu - o lo latou eseese e matua tele. O lata mai filifiliga talafeagai o Farani lalagaina, ato, fluffy fili. O pulou lauulu teuteu e teuteuina i rhinestones poʻo fugalaʻau o se mea e tatau ona iai mo mea teuteu.

Stylists fautuaina le teuteuina o lauulu i luga o laʻau lapopoa faʻatulagaina i maʻa lapoa, fugalaʻau, faʻamatalaga uʻamea poʻo penina.

Manatu mo aso malolo hairstyles mo teineiti ma laulu umi

Ae le i filifilia se tamaititi lauulu laʻititi, fesili i lau tama teine ​​pe iai ni ana lava mea e fiafia iai i le mea lea. O le a fiafia le teine ​​e faʻaali le talitonuina, taʻu atu pe faʻafefea ona ia vaʻai i ona lava foliga. O le ae faia se meaalofa sili pe a fai e te tusia se sitaili mo le tafaoga i le aʻoga, tusa ma manatu o le afafine. E tele le avanoa o le a ia tuʻuina mai moni fou, aitia muamua.

A filifilia se lauulu mo le faauuga, e tatau ona taʻitaʻia oe e le umi o le faʻasologa. O teine ​​e uumi lauulu e laki; e le mafaitaulia uluaʻi teuteuga teuteuga filifiliga. O nei mea e mafai ona fai ma laʻei lauulu, ufiufi uʻumi, laʻau matagofie, laʻau, faʻaputuga, patupatu, sitaili e le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le aufana mai lauulu. O ituaiga uma o lalagaina, manaia sitaili ma fusi ofuvae, lauulu-uluulu e lauiloa foi. O a mea e filifilia ma faʻafefea ona iloa o le a le mea na fuafuaina?

Lauulu maualuga mai laulu umi mo se aso malolo

Mai le laulu uumi e faigofie lava ona fatuina lauulu maualuga. O i latou o tamaʻitaʻi ma faʻafeusuaʻi ma faia le ata faʻanofo.

O le maualuga o lauulu mai i le uumi lauulu e atoatoa mo ni pulou ofu ma fesoasoani i le faʻasaʻoina o foliga ma foliga.

E eseese aso malolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻauʻuga a le pati, faʻaipoipoga, faʻamanatuina e matua iloga lava. Taua fiafia vaega pati (Aso o Valentine, Halloween, ma isi mea) ma aso fanau atoa matua eseʻaiga manaʻomia mo le ata, laei ma lauulu. O le mea lea, mo aso malolo uma lauulu mai le uumi lauulu ei ai ona lava uiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fulufulu mo se teine ​​talavou o le a alu i se prom e le tatau ona faʻafiafiaina ma tosina lelei, ae o le malamalama foʻi, foliga talavou. O le teine ​​e mautinoa o le a sisiva tele ma o le mea lea o le laulu e tatau foi ona talitonuina. O le laʻau lauulu faʻaipoipo e tatau ona faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se ie puipui poʻo se lauulu i fugalaʻau papaʻe. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia foʻi ona mafaufau muamua ma faʻataʻitaʻi muamua. I isi faʻamanatuga ma aso malolo, o manaʻoga taua mo le fulufulu lauulu o le tausisia lea o foliga lautele ma laei.

Afai e i ai lou paʻu mafiafia ma mamafa, o lea e mafai ona e maua ai se laʻei lalelei lauulu mai le laulu umi. E tele naua i latou ma e mafai ona e filifilia se tasi e fetaui lelei mo oe.

Lauulu lauiloa mai ile laulu uumi

O sitaili sitaili mai laulu uumi e tatau ona ova ma le sitaili o laei. Mo se faʻataʻitaʻiga, soʻo se lalaga poʻo ni mea e fai i se sitaili ma se laʻei e mafai ona vaeluaina pe maeʻa uma i le fulufulu (mimiloina o maʻai lalaga, lalaga o lalaga faʻapitoa). O ou foliga mai o le a uluaʻi ma tulaga ese. Afai o le laei e faia i le ie manifinifi faaliliu, ona maualuga loa lea o le fulufulu maualuga le faʻataʻitaʻiina ai le ata o tamaʻitaʻi, ma ni nai loʻo, laʻititi laʻau loka o lauulu o le a faʻamamafaina ai lona ea ma lau talavou.

O le fofo masani o le taimi o se laei e faia i le ie ma le paʻepaʻe lamolemole luga (satin, mamafa siliki) faʻapipiʻi i se maualuga lauulu - se atigi i luga o le pale, nonoa o tele curls. E manaia, faaonapo nei ma lelei mo le lototetele ma le iloa lelei teine ​​ma tamaitai talavou faia se galuega. O sea laei e talafeagai mo se pisinisi aso malolo.

Afai ua masani oe e savali ma fulufulua loimata ma e te le manaʻo e sii i luga i le pito o lou ulu, e mafai ona filifili se lauulu i le mea o le a toso ai le lauulu i luma i luma i le itu ma le muaulu, ma tatala iko o le a pa'ū i lalo o lou tua.

E mafai foʻi foʻi le ituaiga o laulu e fai mo laulu o le laulu, o loʻo tuʻufaʻatasia ai se moega maualuluga ma ni curls, ma maua ai se foliga fiafia ma fiafia. O lenei hairstyle e fetaui lelei mo se pati pati, pei o se ofu koko. E mafai ona e faʻaopopoina se laulu ulu ile loka luga o le manaʻomia umi ma lanu. I lenei tulaga, o le ae manaʻomia ni tupe mo le faʻasaʻoina o le lauulu.

Faʻafefea ona vave faia se maualuga maualuga-bun hairstyle

1. Fufulu ma faʻamago lou lauulu.

2. Faʻapipii lauulu mo le solofanua i vaega e lua: pito i luga ma lalo ifo.

3. Faʻaputuputu le pito i luga o le laulu i lou siusiu. O le vaega oki o le laulu aʻo tui. Mo le matagofie, selu le siusiu ma milo i totonu o se fusi. Ona faʻamalosi lea i faʻamaʻi.

4. Afifi le vaega o le ulu ile lauulu mai luga ole lauulu, ma tuu pito i totonu.

5. E mafai ona e nonoa se lipine poʻo se tamaʻi 'ie ole ie manifinifi o loʻo faʻataʻamilomilo ai le fusi. O le a latou teuteuina le lauulu laei ma tuʻufaʻatasia ma lavalava.

6. I se faʻaopopoga, faʻalelei le laulu lauulu e iai i le fulufulu lauulu.

Faʻafefea ona fai se pulu afiafi ma curls

1. Aʻo le i faia se falaoa afiafi ma curls, fau se maualuga maualuga mai fulufulu mama i le pito i luga o lou ulu.

2. Vavae le siʻusiʻu i ni vaega se tolu e eseese i le mafiafia (manifinifi, auala ma mafiafia).

3. Faʻapipiʻi loka uma o le lauulu i le fulufulu mo lauulu. E tatau ona matua lamolemole - lauulu ile laulu.

4. Afifi le ulu manifinifi o laulu ile siʻusiʻu, ma puipui le pito ile fulufulu.

5. Afifi se fulufulu ulu mafiafia o lauulu i tafatafa o lona siʻi faalua ma popo ma fulufulu. Tuu le siʻusiʻu o le filo i luma.

6. O le mama mafiafia e afifi foi i le pito o le fusi. I lenei tulaga, o lona pito e tatau ona faʻasino i le pito i tua o le ulu.

7. Mai matai pito o manoa, fai ni lalelei matagofie ma tui ia i latou se fixing varnish. Ua sauni le fulufulu.

Afiafi "faʻailoga o ballerinas" fai oe lava

1. Faia o le afiafi "ballerina bundle" ma ou lima e amata i le faʻaaogaina o se vevela-puipuia sui ma se vaega faʻamalosi e faʻamamaina lauulu susu.

2. Faʻaaoga se pulumu ma se laulu vela e faʻamago lou lauulu. Toso mai loka i le umi atoa aʻo faʻamamago.

3. E mafai ona e savalivali i le lauulu ma se uʻamea, ona latou e matua sili ona lamolemole ma susulu.

4. Fai se toe i luga o le ulu ma faʻamau i se paʻu.

5. Tuu le selu ile selu.

6. Fai sau manoa fulufulu lauulu mai le pito i lalo o le pito i tua o le ulu. Mo le faʻamalosia o le utupoto, faʻaoga le vaʻaia ma ni fulufulu. Fana loa le kulimi faʻapipiʻi ma se varnish-fixer.

7. Teuteu le mea teuteu ua maeʻa ile laʻau tele o se fulufulu fulufulu male fugalaʻau.

A faaputuga ma bangs

1. Sulu lelei lauulu lauulu ma fai se faʻataoto ese mai ia i latou, vavae ese 'au faʻapipiʻi ma se vavaeeseina manino.

2. Tuu le au umi i le tasi itu, gagau ona pito, ma faapipii i ni mea e le mafai ona vaaia.

3. Tulua le lauulu i le siʻu ile fesoasoani ole kilini eletise.

4. Faʻataʻamilomilo tulimanu i autafa, ma ave i ai le tele.

Taulaga afiafi - vave ma faigofie: sitaili sikaili

1. Fufulu lau lauulu. Vaʻai lelei e fufulu faʻalelei lou lauulu.

2. Faʻapipiʻi lauulu i mea tetele ma faʻamago. Ona mafai lea ona aveese 'pupuni.

3. Ia salu lemu le au iʻi ina ia sili atu le lapopoa ma ia fetaui lelei ma laufanua lauolaola.

4. Aua le selu sikaili fua. Liloina lou ulu i luma ma fofo lemu ma ou tamatamailima. O le a faia le lauulu fluffy i le pito o le ulu ma tausia le curls utagia. I le taimi lava e tasi, o curl o le a foliga olaola ma natura.

Faʻauʻuga lauulu mo le laulu uumi ma faʻapipiʻi

1. O le faʻatinoina o le faʻauʻuga lauulu mo fulufulu uumi i mea faʻapitoa amata i le faʻaaogaina o le mama, susu laulu mousse poʻo gel malosi fixation. Folafola tutusa i lou lauulu.

2. Sii lou ulu i luma ma piki se fulufulu e tasi o lauulu. Oomi i luga o se moto, ma pala loa le mago ma se laulu. A oʻo le faʻamago, faʻamau le loka ina ia peʻa. A maeʻa ona faʻamamaina le soʻotaga, faʻamama i se moto, aua le lafoaʻi vave.

3. Faʻaauau le soloia o le isi afa. O le mea lea, e tatau ona e faʻamago uma lauulu.

4. Sii lou ulu ma tulei lou lauulu i tua.

5. Faʻasusu ia mea muamua lava i le fao e faʻataʻitaʻi ma faʻataʻoto ia pei e te manaʻo ai.

6. Ina ia faʻaavanoa i le laulu se laʻau tele, e mafai ona e selu teisi laulu i aʻa. Mo fausiaina afiafi o laʻau mai le laulu uumi, e mafai ona e faʻaogaina le tele o le tele o mea faigaluega: sequins, lanu mascara, pulou, laʻei, teuteu lauulu, uluulu, upega ma sili atu.

7. Tuu le vavae taofi lamolemole ma selu i le tasi itu.

8. Aoina le laulu mai tua faʻatasi ma le fulufulu uʻamea ile siʻu pe naʻo le faʻapipiʻi i itu.

9. Le isi, e mafai ona e teuteuina lou lauulu i mea teuteu lauulu, fugalaau.

Afiafi afiafi o laʻau umi ile laʻasaga o Audrey Hepburn (faʻatasi ai ma le ata)

1. Mo afiafi laulu ile laulu ole laei o Audrey Hepburn, ao mai lauulu uumi maualuga ile ogatotonu ole ulu ile fusi ma selu ese mai totonu.

2. Faʻasili lou fusi i se ili.

3. Punou pito o le siusiu i totonu ma puipui latou i se mea e le o vaʻaia.

4. Faʻalelei lamolemole.

5. E pei ona faʻaalia i le ata o le afiafi teuteu o laʻau uumi, teuteu le siʻusiʻu i se laupepa uila faalava.

6. O fulufulu uma e tatau ona fulufulu faʻamalosi ile fulufulua malosi ia o le fuluʻi ma le iʻu o loʻo taoto ile laulu.

Fai-e-oe anapogi afiafi faʻaalia lauulu lauulu

1. Tuu uma lauulu sao mai aʻa i le ogatotonu.

2. Siiʻe ia ulu ulu o lauulu i luga, sasaa uma itu ma le vaivai vali lau fulufulu.

3. Fufulu lau laulu i le itu i se pulumu lapotopoto. Aua le selu atoa latou, ae na ona lamolemole i luga.

4. O le tago mulimuli o lau laulu vave se laulu i ou lima - vali uma lauulu i le uu malosi.

Faʻafefea ona fai ni uumi, maualuga curls

1. Afai e masani ona i ai lou lauulu pei o le perm poʻo lou laulu na muaʻi lavea ile curlers, ona selu muamua lea. Ae le i faia ni uumi uumi, maualuga, lauulu i autafa ma tua o lou ulu, sii i luga ma teisi mimilo. Ona tutuʻi lea i mea e le o vaʻaia ina ia tumau ai fua le pito o le laulu.

2. Faʻaaoga se vaimalu vevela-puipuiga i laina tatala faʻamama.

3. Matua le lauulu i le fesoasoani a ni moli eletise.

4. Ona fasi loa lea o uʻu i ou tamatamailima poʻo le selu teisi. Tuu i ai foliga matagofie.

5. Faʻapasisi lau laulu i se vali laufaila.

Faigofie laulu i le laei i le "Malvina"

1. Faaaoga mousse po ole gel e fufulu, mago fulufulu. Faʻapaleni tutusa mea i luga o lauulu uma ma se pulumu malu poʻo lima.

2. Faʻamili vilivili ma le fesoasoani a faʻamau eletise poo boomerangs.

3. Toso i tua le lauulu mai foliga. I luga o le muaulu, lauulu o lo o tuʻuina ai ma se laulu manaia.

4. Ina ia le ufiufi o le laulu lauulu laulu i le sitaili "Malvina" aua le faasaʻosaʻo pe faʻasalalauina mo se taimi umi, faʻapaʻu latou sina mea itiiti i le varnish fixative.

Mamafa loka

1. Faʻaaoga le gel poʻo le mousse e faʻamama, malulu lauulu, ona tufatufa tutusa lea i luga o le umi atoa ole lauulu.

2. Faʻovilivili moli uila ma le fesoasoani a kilini eletise.

3. Tuu le pu i le tasi itu ma nonoa i tua o le taliga ma le le vaaia.

4. Vaila solo uu ma 'ie ma le varnish-fixer.

5. Gagau faʻafilemu i tua ina ia i ai le pale ma lauolaʻe, tutuʻi ma le le vaaia.

6. E mafai ona e teuteuina le laulu i ni laʻei matagofie, lauulu teuteu teuteu i rhinestones poʻo fugalaʻau.

Fulufulu lauulu lauulu

1. O le faʻataunuʻuina o le snail mai le laulu uumi e amata ile selu ole laulu e vaeluaina.

2. Vavaeese le lauulu o luga o le pale i se tafailagi vavaeese.

3. Fai se sulu umi mai le uumi lauulu i tua o le ulu.

4. Sii i luga le siʻusiʻu ma tui le laulu ma le le vaʻaia e fai ai se sulu. Nana le pito o le laulu i lenei lava pu, na e tatalaina i nofoaga faʻapipiʻi, peiseai o loʻo e faʻalauiloaina le ili.

5. Tuu le au lautele i le itu.

6. Faʻasusu le 'au i ma fulufulu ma tuʻu faʻalelei i luga o le ulu.

7. Faʻapipiʻi pito o faʻailoga i le fesoasoani a le o loʻo vaʻaia i totonu.

Fulufulu lauulu lauulu

1. Fai se maualuga maualuga i luga o le pale ma se fusi faʻaoso.

2. Vavaeese se tamaʻi vaega o laulu mai le solofanua pupuʻu ma afifi faʻataʻamilo i le pito o le fusi ia ufiufi le ofuvae.

3. I le pito i lalo o le siʻusiʻu, faʻapipiʻi studs i rhinestones poʻo fugalaʻau.

Afiafi o le lalagaina o flagella i luga o le laulu uumi

1. A o lei amataina le afiafi lalagaina o flagella ile laulu uumi, fai se siʻi i lalo ile tua o le ulu.

2. Vavae le siʻusiʻu i ni manoa.

3. Ia milo manoa taitasi i le uati agaʻi i se faʻailoga ma faʻapipiʻi i le pito o le fusi i le fulufulu tagata. E mafai ona e faʻaogaina teuteu teuteu.

4. A iai se pa, mimilo lemu ma ni moli eletise.

5. Afai e lamolemole le lauulu e aunoa ma ni patini, folo ia le varnish ile pupula.

Lauulu mo laulu umi ile faiga ole Madame Pompadour

1. Faaaoga mousse e faamama, mago fulufulu ma afifi ma le eletise eletise. E tatau ona i ai ni uila i luga o lou ulu.

2. Vavaeese le vaega o lauulu mai le muaulu i le pale mai toega o le lauulu ma totolo le tumau.

3. Ia milo le vaega totoe o le laulu i se solo faaseʻe i tua o le ulu ina ia faʻamaʻimau pito.

4. Selu le lauulu vavae ese i le pito i luga o le ulu i aʻa.

5. Lisi i luga le selu o le selu i le faasee, vali uma itu ma lacquer-fixer ma faʻamautu ma lauulu.

6. Lili pito o le lauulu mai le faaseʻe i lalo i le eletise, ina ia taoto i le itu tutusa o le lauulu mai le pito i luga faasee. Faʻamau ia i latou faʻapipiʻi ina ia aua neʻi o latou felelei. Fofo lou lauulu i luga o le laulu o Madame Pompadour ma se laei e faʻasaʻo.

Uluai faapona o lauulu umi

1. Selu umi, mama, mago le lauulu.

2. Faʻaaoga se paʻu, fai se maualuga maualuga i le pito i luga o le ulu.

3. Ia uʻuina le siʻu i se laina sikoa i le faʻasologa i le itu uati.

4. Faʻataʻamilomilo taamilosaga i se taʻamilosaga i luga o le pito o le fusi.

5. Ma le faʻasino ma tamatamailima ogatotonu, toso le pito o le fusi i le ogatotonu o le vili.

6. Faʻapipiʻi le aʻafiaga muamua o fulufulu laʻau umi ma sumpio. Lua laʻau ua lava - tasi i itu uma o le nonoa.

Faigofie pigtail ma lipine

O le tele o 'auʻaunaga o se laʻei masani lea mo se teineitiiti i le faʻauʻuga a le aʻoga. Mātua mafai ona fausia lalagaina o soʻo se faʻalavelave e fuafua i latou lava tomai ma le maua o le taimi avanoa. E lalaga faʻamaʻi ile braids e faia ai le metotia o le "iʻa iʻa", fulufulu Farani, lalaga faʻapipiʻi, lavalava i luga o le ulu, lalaga mai le fa pe sili atu manoa o le a foliga sili atu. Ina ia faia le laʻei mo le faʻauʻuga foliga foliga fiafia, e faʻapipiʻi i laupepa, fugalaʻau, lipine. Lenei o se faʻamatalaga o se auala faigofie e lalagaina ai se lipine i totonu o se fili.

  1. Fulufulu lelei lauulu lauulu, aoina loka i se si.
  2. Ave se mea faapipii o lautele lautele, nana le ofuvae ma ia. E taua o pito o le lipine i itu uma e tutusa tutusa.
  3. Vaevae le lauulu i ni manoa se tolu, faapipii ni lipine i pito sili lua.
  4. Fili i se mimiti masani.
  5. I le faʻaiuga, faʻalelei i se fusipaʻu laʻititi, teuteu ia i le aulelei manaia lauulu poʻo se aufana mai lipine. Ina ia faia le pigtail sili malie, lulu faalautele lauulu i tafatafa o le fili i lou tamatamailima.

I le sitaili o dude

I teineiti laʻititi retro-hairstyles foliga manaia - umaliti umi, lush bouffants ma ofuvae manifinifi, teuteuina i se lipine, curles tele curls. Ina ia faia se sitaili atoatoa, e fautuaina e fai i le fale salon ma se tagata faʻapolofesa, ae pe a uma ona galue, e mafai e tina uma ona fausiaina se laʻau lauulu i le aʻoga i ona lava lima. Taumafai e fausia se sitaili lauiloa i le onosefulu e taʻua o le pepe. Mo ia, oe manaʻomia se selu, gusi, faasee, pulou, le vaaia ma varnish. Lenei o se laasaga ma lea laasaga faatonuga mo le fausiaina o se pepe:

  1. Fai se maualuga maualuga i luga o le pale.
  2. Faʻamau le faasee e le o vaaia i lalo o le siusiu, gagau faʻamau i le muaulu. E mafai ona e faʻaaogaina studs.
  3. Faʻapipiʻi lou lauulu i luga aʻe o le faaseʻe, tuʻu se 'ofuvae luga i luga.
  4. Nana mea o lo o totoe ma gagau i lalo o le faasee.
  5. Faapipii i varnish, teuteu ma se fulufulu lauulu poʻo se lipine. O le kapeti lalelei lelei ua sauni!

Faʻamaulalo curls i le lalagaina

O sitaili sitaili o se ata matagofie mo le faʻauʻuga, e faigofie ona faʻatino i le fale. Ina ia fausia ni curls, oe manaʻomia se seti o lapoʻa pe feololo le ogatotonu, o se sili sui mo i latou o le eletise eletise lau. Afai e te manaʻo i ni tamaʻi curls, i le po e mafai ona e faʻamalulu le laulu o lau tama teine ​​i fulufulu. Ina ia faia le styling foliga sili atu lavelave ma le masani ai, faʻaopoopo faʻaaoga lalagaina. Ua maeʻa ona e filiina ia vilivili i le umi atoa ma se matafu paʻu poʻo le faia o se lalaga matagofie i luga o le itu tauagavale po o le itu taumatau, tutuʻi loka loka i le tasi itu.

O le a le hairstyle e fai mo lauulu uumi lauulu

O teine ​​e laʻititi le laulu e laʻititi le avanoa e faʻauʻuina ai mo faʻauʻuga i le vasega faʻataʻitaʻi nai lo le laulu o lauulu, ae e mafai foi e aiga ma tagata e faʻatinoina ona laʻei fulufulu matagofie. Afai e te manaʻo e fatu se ata matagofie ma paʻi i le tino, aapa ane ia manoa i se mea manaia. Mo tama teine ​​laiti, teuteu i le pale pale o se mea lelei, ma le agamalu, matagofie teine ​​o le a teuteuina atoatoa le Eleni sitaili. Vaʻai i lalo le filifiliga mo le fatuina o ni mea faigofie, vave, ma sili ona taua - matagofie lauulu mo le vasega faʻauʻu.

O se laei taugofie ma i le taimi e tasi e teuteu ai lauulu laʻei-bun e matua lauiloa: eseʻesega o le teine ​​aoina lauulu laʻei mo galuega, faia mo aso faamanatu ma pisinisi mea - faʻauʻuga, faʻaipoipoga, fonotaga. Ina ia faia le laei foliga sili atu ona matagofie, e faʻafetauiina i le lalagaina ma mea faʻapipiʻi: lauulu, fugalaʻau fou ma fou, tiaras, lipine aufana, fusi ulu, beaded, teuteu penina. Lenei o se faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe faigofie faia se sitaili faʻalelei mo lau teine ​​faʻauʻu:

  1. Aumai lauulu i le maualuga o le solofanua i le pale, ave se ofu mafiafia, faamaʻimau lelei na aoina i ai. Tuʻuʻeseʻese tasi - o le a e manaʻomia mo le puaʻa.
  2. Amata ona mimilo le tele o lauulu i autafa o le aue, faʻatasi ona faʻalelei ma lauulu pe le mafai ona vaʻaia. Ia mautinoa e le paʻu ese manoa.
  3. Taʻai le filo vavae ese (muamua laa) ma se puaʻa masani poʻo le 'iʻa fagota' 'toso faʻataʻamilomilo ia taʻamilo i le iʻuga fusi faʻaosofia.
  4. Faʻamau le faʻaiuga ma se pulou. Ua maeʻa ona saunia le puʻeaʻai ile vasega pepe!

Ma se diadem poʻo pale

O mea e fai o le a avea ma se mea lelei faʻaopopo i le lalelei o tamaiti mo le faʻauʻuga i le togalaau. Teine foliga foliga mai aulelei ese 'eseʻese o le diadem poʻo le pale, e tosina i ai le faʻaeteete ma iloga le tamaititi mai isi. Ole tamaititi teine ​​e sili atu le talafeagai mo se tamaʻi lapoʻa, lea o le a le o faʻateleina le ata. O le pale e foliga matagofie i ufiufi tatala, faʻatasi ai ma se fusi mama mama, ma le faʻa Eleni foliga. Faatasi ai ma le faʻailoga i luga o latou igoa, o ituaiga lapopoa ma le faʻaletonu foliga lelei. Vaʻai i filifiliga mo le teuteuina o tamaiti, teuteuina i se matagofie mea e fesoasoani ai.

I le faʻa Eleni

O laei o lauulu Eleni e masani ona aulelei, alofagia, o latou ia o se faʻaaliga o matagofie matagofie. Filifiliga mo le teine ​​faapena se sitaili filifiliga mo le faauuga matinee i le aoga faʻataʻitaʻi, o le ae le salamo. Eleni sitaili fetaui lelei i le siosiomaga o le aso malolo, o le lauulu o le tamaititi o le a foliga lelei i luga o aso malolo ata. O faʻailoga autu o lenei ata o loʻo agamalu, momotuina ia curls, teuteu mama i le ulu, semi-faʻaputuputu poʻo atoa le aoina fua lauulu. Mea teuteu o le a teuteuina ia sitaili: filo penina, fusi vaega, uluulu, sitaili manaia, lauulu lauulu.

Faigofie aso malolo lauulu mo lauulu pupuu

E ui lava teineiti laititi lauulu e le tele naua filifiliga faʻafiafiaina, o se umi e i ai se faʻamoemoeina lelei: o le ata filifilia e mafai ona fausiaina vave ma le tele o taumafaiga. Tusa lava pe leai se taimi avanoa a le tina e faʻataʻitaʻi ai le laulu o lana pepe, e leai se mea e leaga ai - i luga o le sikuea poʻo isi pupuʻu puʻupuʻu, o loʻo teuteuina lauulu laʻititi ile mataupu. E mafai ona avea o ni taʻaloga faʻataʻavalevale, lalagaina maʻemaʻea, o solofanua solofanua e mafai ona teuteuina i uʻamea mafanafana, rims, ma se tamaʻi taʻavale.

Ma ni paʻu

Mo faʻauʻuga matinees i faʻataʻitaʻi, o laʻau lauulu ma ofuvae malolosi e sili. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e tina ona faia se lalelei matagofie, teuteuga faʻaonapo nei. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e vavaeʻeseina le lauulu i le pito i luma (i le 6-10 senitimita) ma le isi itu vavaeeseina. Ona e tatau ona faʻaopopo ni nai vavaeina vavaeʻese - latou te mafai na o latou i le muaulu pe mafai ona tutusa taimi i itu faaletino. Lava le 5-6 vasega. I luga o matala e maua mai ai, e te manaʻomia ia lalagaina tamai pusi i luga o le ulu i se laina faalava, ona toe faʻalelei lea i ni fasi paʻu.

Malamalama uila ma se pito

O laʻititi laʻititi taʻalo o se auala faigofie lea e faʻafiafiaina ai lau pepe. Ina ia faia ia mea, e te manaʻomia ni mea palu laiti poʻo se faʻapipiʻi faapitoa ma se tamai namu namu (e tusa ma le 2 senitimita). Ina ia tausia le laei sili atu i le taimi atoa o le faʻamalologa mai le faʻataʻitaʻi, e fautuaina e muai togafitia ni fasi susu i se mousse faapitoa. Ma e tatau ona latou manuʻa - mai le pito i lalo occipital sone i le pale. Mo le tele, e mafai e tina ona avea le pepe ma tamai faaputuga. O le iʻuga faaiu e tatau ona faʻamautuina i le varnish, ma o le tali mulimuli o le faʻaeʻeina lea o se sikaili teuteu.

O ili o ia solofanua laiti o le a foliga lelei mai luga o le puʻupuʻu lauulu laʻau ma 'ie. Ina ia faia ia mea, e mafai e tina ona faʻaogaina ni ofu tino se lua (mo ni fusi faigofie) poʻo le fa (na aliali mai e pikiina fulufulu i tafatafa o le laina pito i luma). Ma ia avea le fulufulu foliga foliga fiafia, o pito o le fusi e tatau ona mimilo ma le fesoasoani o eletise eletise poʻo vevela curlers. E mafai ona e faia ni laʻititi laiti i le fesoasoani o lauulu, lea na tautau ai manoa aʻo leʻi moe. Teuteu atigi 'ato ti ma le aufana lapoʻa, fugalaʻau paʻu, tamai aufana e faia i satin lipine.

Ina ia faia le lauulu mo le faauuga atoatoa, e mafai e tina ona ave lana tama teine ​​i se tagata faigaluega polofesa. O se tagata tomai faʻapitoa e vave iloa ai le ituaiga sitaili e talafeagai mo le teine, pe faʻafefea ona teuteu lelei lona laulu. Ae afai e te le maua se avanoa e asiasi ai i se tagata poto faʻapitoa, o le aʻoaʻoga vitio i lalo o le a maua ai fesoasoani taua. Fai mai i latou, e oʻo lava ia i latou e leʻi faia lalagaina o laʻei muamua, o le a mafai ona toe fai le laʻei matagofie mo le la tama teine ​​i le aʻoga faʻaalu taimi.

Laasaga ma lea laasaga vitio faʻatonu aufana

Le aufana - o le fulufulu lelei o tamaiti. E i ai le tele o ona ituaiga: aufana mo aso uma, ia e faia e aunoa ma le faʻaaogaina o le varnish, ma se aufaili busur complex, lea o le a tele taimi. Ina ia fausia, saunia se ofuvae paʻu, le vaaia, se selu faʻapitoa mo selu, se uʻamea mo le mimilo o ufiufi, faʻapipiʻi mo faʻapipiʻi, varnish, o le a faʻalelei le iuga. O le iʻuga o le laʻititi manaia ma manaia. Matamata i le auiliili faʻataʻitaʻiga vitio:

A filifilia se laei manaia mo teineiti e iai le laulu laʻasaga e masani ona aliaʻe faigata e le o iai mo a latou tupulaga ma ni manoa mafiafia. Afai oe i ai foi i se tulaga faapena, faʻaaoga lelei le poto masani o lou tina, o le na mafai ona mautinoa o manoa paʻepaʻe foliga sili. Saunia ni ofu fulufulu lua mo le faʻamauina, o se lauulu selu, se laulu manaia lauulu e teuteuina le iʻuga. Ina ia faia lenei lalagaina foliga lalagaina, faia puʻelea sili atu fluffy e ala i le tosoina atu o se filo o latou i autafa.

Beige mamanu mo le foliga.

O seevae pulu faʻatasi ma le mumu mumu ma le mulivae maualuga o faʻailoga o fale fale, o Louboutin ma Jimmy Chu. I le aofaʻiga o sitaili manaia o loʻo i ai oloa ma se isu matala. Sili atu pei o seevae - faʻataʻitaʻiga ma mulivae mulivae. Nei e manaia tele seevae o loʻo tuʻufaʻatasia ma eseese filifiliga o ata.

A o mea, varnish faʻataʻitaʻiga foliga sili atu le manaia. E masani foi ona masani ona faʻaaoga le Suede e fai ai se sitaili i foliga o samasama. O vaʻa maualuga-tumutumu vaʻa e faia i le paʻu, lea e vaʻaia i le ata oi lalo.

Kamupani agaga

O le mea lilo o foliga foliga i mea auiliili, e pei o mea teuteu. Tusa lava pe le o oe o le latou sili ona fiafia, PANDORA mea teuteu o le a tauanauaina oe - aoina ni mama i se tasi seti pe tuu i luga o tamatamaʻilima eseese, e tele filifiliga!

O le minimalism seti i mea teuteu o le a talafeagai lelei i le ofu lava ia. O se faʻatulagaina ata e tuʻufaʻatasia nisi o taimi nei i le taimi e tasi, mai matala tatala i fausaga seevae ma metallic lanu, e lelei mo oe.

Socialite

E aliali mai le faʻailoaina o le Secular chronicle i lau sailiga, ma e te aoina ni ata sili ona manaia mai mekasini susulu i totonu o se faila faalilolilo mo musumusuga? E mautinoa lava i totonu o lenei faila o loʻo i ai ni nai ata o fetu o loʻo savali mai se tasi o faʻavae autu o le vaitau - seti mai i mama. E saʻo uma nei mea e te mauaina i le PANDORA - e lelei mo se ofu manaia e faʻamamafaina le fuainumera!

O le ata o le a faʻaopoopoina ma lagolagoina e le mataina seevae ma lalagaina, ma se tala mafiafia uumi ma le tusiga Talofa o le a faʻamaonia i tagata uma e oʻo lava se agaalofa alofa alofa kamupani!

Miss Faigofie

O le a le mea e faʻatau ai se asoa mamafa mo tupe valea poʻo se ofu manaia o le afiafi e pisi i rhinestones mo le lelei o le tasi afiafi, pe a mafai ona e faʻatauina asoa o le a e ofuina ona toe ofuina pea lava pea? Matou te malilie atoatoa ia te oe - faʻatinoina ma le tagata-faʻamoe malo pule i le lalolagi o faiga i nei aso! O le mea lea, ia maua ma le lototele se sitaili mama PANDORA, lea o le a aoga ia te oe sili atu ma le faʻatasi i faʻataʻitaʻiga i faiga i le lumanaʻi - naʻo na mafaufau pe fia ni ata e mafai ona e ofi ai matagofie PANDORA mama - e te le maua se sili atu mea teuteu aoga!

I se faʻaopopoga, matou te faʻalagolago i se laʻei laʻititi-faʻatasiga (taia i lenei taumafanafana!) O se ato e le masani ai e faʻauma ai foliga.

Masiofo o feusuaiga

I totonu o au ata e sili ona e fiafia iai, o loʻo iai tala faʻaituau, ma i lau tamaititi na e moemiti e avea ma se tama teine ​​moni? Ma ua oo i le taimi e faʻataunuʻu ai lau miti, aemaise lava talu ai o aga masani ua i ou tafatafa! Muamua, taulaʻi i mea teuteu a le PANDORA - o le alo tamaʻitaʻi e tatau ona i ai ni mama mama ma taualuga, a ea? Ia, o le mea laʻititi la lea - o le ofu moni e iai le suti tutu e faʻaosofia e ala i faʻailoga sulu faʻailoga i luga o fusi e faʻamamafa atili ai tapuvae lalelei, ma se fusi e pei o se fusiua faʻatasi ma ia.

Ina ia filifili mai le tele o ata matagofie ma ata faʻauʻuina ata o la tatou tagata faitau o le lima sili ata e le o se faigofie galuega! Ae na matou faia.

Ma, o lea ua oʻo mai le taimi e faʻaali ai igoa o le au laki. La matou faʻailoga taua (ma le vaega autu o lenei taumafanafana) - le PANDORA mama - maua:

Faʻafetai i le au manumalo ma manatua ua iai a matou tauvaga fou i luma, lea e te mautinoa manumalo! Malie lelei leaga