Fautuaga Aoga

Chin lauulu i fafine: mafuaʻaga ma 4 auala e aveese ai

Fiafia mafiafia lauulu o le mitamitaga ma masani teuga o tamaitai uma. Latou te mafai ona tosina mata ma mafua ai le fiafia i le isi itupa. Ae ui i lea, o le tele o lauulu e mafai ona tupu mai i nofoaga sese, mafua ai le tele o faʻafitauli. A oʻo le tele o laʻau toto luga o ou vae, e mafai ona e talanoa i lenei. Ae o lauulu o foliga e mafai ona mafua ai matua ogaoga mafaufauga tau le mafaufau, o se faʻaiuga o foliga faʻapopolega foliga mai, lava-masalosalo tupu. Aisea e tutupu ai lauulu 'auvae i fafine? E aoga le faʻavasega.

Fafine lauulu foliga: masani pe leai

O loʻo iai le ulu ulu i luga ole tino atoa, seʻi vagana ai alofilima ma vae. Ma ua manatu lenei masani. O ia lauulu e toetoe lava a le vaʻaia ma e le mafua ai le popole. Ae o le faigata ma le uliuli lauulu i luga o foliga, e pei o luga o alafau, auvae ma luga aʻe o le laugutu pito i luga, i lenei tulaga e i ai manino suiga. O fulufulu mata e le naʻo se faʻafitauli mo se fafine, ae o se mea moni faʻaletonu, aua e le mafai ona e nana i lalo o ou lavalava. Pathological tuputupu ae lauulu i vaega le manaomia o le tino i vailaau taua o le "hirsutism."

O afea e aliali mai ai vao le talafeagai?

I le avea ai o se tulafono, malulu lauulu i le auvae i tamaitai amata ona aliali mai i le amataga o le menopause. Ae ui i lea, e masani lava mataupu pe a fai o teineiti laititi e feagai ma lauulu foliga. O fafine e ova atu i le 50 tausaga, e faigofie i lenei faʻafitauli, ae e manatu tagata talavou e le valaʻaulia malo e leʻo se mea teuteu sese. E oʻo i le atuatuvale.

E tusa ai ma fuainumera, pe tusa o le 20% o le saʻo e feagai ma fulufulu foliga. O le mea lea, afai o lauulu e tupu i luga o le auvae i tamaitai, e tatau ona i ai mafuaaga mo lenei. O a tuutuuga mo lenei?

Mafuaaga o Hirsutism

Ole fulufulu mata foliga foliga ile mafuaʻaga ole tele o mafuaaga. O mea autu e:

1. Le solia o le hormonal talaaga. Afai e aliali mai le lauulu i luga o le auvae i fafine, o mafuaʻaga e ono fesoʻotaʻi ma suiga i le faiga o le endocrine, o lona uiga, o le faʻaititia o le tulaga o fafine fafine feusuaiga - estrogen. O lenei faʻafitauli o loʻo feagai ma tamaʻitaʻi o le vaitau lea e faʻaitiitia vave ai le gaosia o le estrogen pe a tupu le menopause, ae o loʻo tele tane o hormones. Ole malosi ile toe faʻaolaina ole hormonal e faʻatinoina e le gata ile fafine i luga ole 50, ae faʻapea foi ma teineiti ile taimi o le matua, pe a oʻo i le faʻaletonuina o hormonal.

2. Le faʻaaogaina o vailaʻau tuʻufaʻatasi. Aisea e tutupu ai lauulu 'auvae i fafine? E tele teineiti ma fafine e mananaʻo e tusia ni vailaʻau oona mo latou, ma o nei vailaʻau e maualuga lava i hormone. Ina ua maeʻa aveina hormonal vailaʻau i le sese fua, mafai ona aliali mai faʻafitauli eseese, e aofia ai i totonu o le ituaiga o tane-ituaiga lauulu tuputupu ae. Ole mea lea, e tatau ona malilie ile filifiliga ole fomaʻi.

3. Tulaga masani. Aisea e tutupu ai lauulu 'auvae i fafine? Faʻaopopoina le laulu atonu e fesoʻotaʻi ma se tupuaga. Afai i totonu o ou aiga vavalalata o loʻo iai i latou na aʻafia i le hirsutism, e ono e ono oʻo i ai. Aemaise lava le soona fai o lauulu ulu o se faʻailoga o tamaʻitaʻi i le Caucasus ma le Metitirani.

4. Faʻafitauli i le matata o le gynecology.O se maʻi e pei o le polycystic ovary e tele taimi e tau atu ai i le mea moni o le musika ma le 'ava e amata ona tupu i le fafine. Faafitauli i ovaries e o faatasi ma le hormone hormone. Ole iʻuga, ua le toe gaioi le glands o le faʻaaogaina o fanau, ma e mafua ai le tulai mai o hirsutism.

5. Faʻamaʻi o le endocrine. Aisea e tutupu ai lauulu 'auvae i fafine? O le mafuaʻaga o lenei mea e ono avea ma mea leaga i le adrenal glands ma le thyroid gland. I ia tulaga, e taua le suesueina e se endocrinologist, ma na o le taimi lena amata amataina le tau faasaga i luga lauulu sili.

6. Tuiina lauulu lauulu. Pe a tatou sulu eseina le laulu o lauulu lauulu, tatou te faaosofia le tuputupu ae o le pogisa ma le mafiafia o lauulu. O le mea lea, o se faʻaiuga o na togafiti i le taimi, o le taimi lena sa leiloa lauulu e mafai ona liua i bristles.

I le faʻaopopoina o mafuaaga o loʻo i luga, lauulu i luga o le auvae atonu o le iʻuga o faʻafitauli ole metabolic i le tino. Ona o mafatiaga masani, le lelei le siosiomaga ma le le masani ai olaga, ua le toe galue lelei okeni. O le mea ua tupu, ua le gata ile hirsutism aliali mai, ae ua sili foi faʻafitauli i le soifua maloloina.

O le a le mea e fai pe a fai e tupu lauulu i luga o le auvae i fafine?

Ole togafitiga o le hirsutism e tatau ona amataina pe afai e mafai ona sailia lona mafuaʻaga. Ma mo lenei mea, e tatau ona e muamua faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, o le, e tusa ai ma faʻaiuga o suʻega ma isi suʻega, i le tulaga o faʻamaonia solia o le a faatonuina ai le lava togafitiga. Afai e le iloa ni tuʻufaʻatasiga mai le masani, e ono faasino atu le gynecologist i se endocrinologist.

I le leai o hormonal faafitauli, na o le pau lava le auala e alu ese ai mai le tulaga o le aveese sili atu o vao. E tele ni auala e fai ai.

Masini aveesea

O le faigofie ma vave le metotia e aveese ai le le fiafiaina lauulu o le tafi. Ae ui i lea, o lenei mea e le o manaʻomia, aemaise lava ile foliga. O le mea e tupu ona o le seleina, o le lauulu e atili mafiafia ma uliuli, ma latou tuputupu ae malosi atu. O le mea la lea ua tupu, ua mafai lava ona malo le fulufulu mata i le ava a le fafine.

A talafeagai lelei, tusa lava pe teisi tiga, metotia o le aveeseina o vaomatua o wax depilation, po o shugaring. I lenei tulaga, o le lauulu e tosoina i fafo ma le aʻa, ma tupu olaola pe a uma le 2-3 vaiaso.

Afai o lauulu nofofua tupu i luga o se 'ava, e mafai ona e' aveʻeseina i latou i fulufulu.

Togafitiga fale

Lauulu sapalai i le fale e masani ona maua ai se aafiaga le tumau. O tele faʻatulafonoina auala e aveese ai le vao o le laser, ata ma le eletise. Ina ua uma ona alu i le tele o faʻasologa o mea, o le a faʻagaloina e uiga i le laulu faʻaalu mo se taimi umi.

1. Leisa lauulu Aveʻese. O le aano o le metotia o le lauulu folo ua faʻaumatia i lalo o le faʻafitauli o le laser beam, o le faʻaiuga o lena lauulu e taofi le tuputupu aʻe. Talu mai le leisa iloa ai na lauulu na o loʻo i le tulaga o le malosi tupu, e uiga ile 10 faʻasologa e manaʻomia e faʻamama atoa. E taua le maitauina o le ala o laʻau lauʻeleʻele lauulu e le o se fiafia taugofie ma e leʻo tagata uma mafai ona gafatia. Ae ui i lea, o le aafiaga o ia lauulu aveeseina e faʻamatalaina atoatoa le tupe na faʻaalu.

2. Ata puʻe. O lenei faiga e aofia ai le aveʻeseina o lauulu faʻaaogaina maualuga-pulse malamalama. Ata uumi ata e afaina ai le paʻu, ma e taua tele mo le feagai ai ma lauulu o foliga. I le maeʻa ai o sauniga taʻitasi, ua amata ai ona paʻuʻulu i luga lauulu, ma fulufulu fou ua lusuina ua mama ma vaivai. Ina ia maua le maualuga o le faʻaiuga, e tatau ona e asiasi i le lalelei a itiiti i le 5-7 taimi.

3. Ole eletise. I lenei tulaga, o fulufulu lauulu e malaia ona o le faʻaalia i le eletise eletise. E ala i le nila, lea e faʻaofi i totonu o le paʻu paʻu ma le lauulu ma le pulu, faʻatinoina se moli eletise, faʻaleagaina le gaioiga i luga o le lauulu. Ole eletise e fai o se mea umi ma tiga, e manaʻomia ai le tele o le taimi ma le onosaʻi.Ma le faʻaopopoga, ina ia aua le avea ma tagata manua i maʻila maʻila, e aoga le filifilia o se tufuga agavaa.

Foliga metotia o feagai ma lauulu

Tele tagata faʻaaoga laupepa aumea e aveese ai le soʻona lauulu.

O se tasi auala aoga o le faʻaaogaina lea o se paluga lefulefu ma tagamea fasimoli. Ua liligi lefulefu i le vai faʻapuna ma sapalai fasimoli i le vaifofo. O le mea na tupu, o loʻo faʻaaoga i le vaega o faʻafitauli, o loʻo sosolo i lalo mo le afa itula ma fufuluina i le mafanafana vai.

O le vali mai o le uolanati vaega e fesoasoani e faʻateʻaʻese ai lauulu. Mo lenei, vaega o le 50 nati ua sasaa ma le ipu vai e 70% le ava, o loʻo faʻamalosi i se mea pogisa mo le vaiaso ma o vaega o fulufulu o aso uma ua gaʻo faʻatasi ma le tioata maua.

Faʻaoga foi fualaʻau o fualaʻau 'aila. Ina ia 'aloʻese fua lauulu i le afa, o le uolanati fua fufulu vaega ma lauulu. Ole iʻuga e tatau ona maitauina pe a uma le 6-7 taualumaga.

Tele pule o lauulu uliuli latou teʻena i lo latou faʻamalamalamaina ma le hydrogen peroxide, ina ia le laulu faʻaitiitia vaʻaia ma e le manaʻomia le tatau ona aveesea.

Ole taumafai e aveese le tele o laʻau, e taua le malamalama o le tele o lauulu i nofoaga le talafeagai o se pito o le aisa, i tua atu o faʻafitauli o le hormonal mafai ona natia. O foliga laulu i luga o le auvae e mafai ona avea ma atuatuvale faailoilo o le tino, o lea e sili atu le le tolopoina o le asiasiga i le endocrinologist.

Chin lauulu i fafine: mafuaʻaga ma 4 auala e aveese ai

O pulupulu o Cannon e tupu i luga atoa o le tino sei vagana vae ma lima. I le avea ai o se tulafono, latou e toetoe a le vaaia ma e le mafua ai popole. Ae o isi taimi o nei laulu e feoloolo ma susulu atu i nofoaga e leʻi fuafuaina.

Latou mautinoa latou te le teuteuina le foliga fafine i le auvae, ae momoli atu le matagofie aulelei

Puapuaga pe masani lauulu uliuli luga o le auvae

I le masani ai, o le paʻu o se fafine e tatau ona ufiufi i tamaʻi laulu lauulu. Latou lanu e faʻalagolago i le lanu o le paʻu o le talimalo, ae masani lava latou te mama ma toeititi a le mafai ona vaʻaia.

O le faigata o uliuli lauulu i luga o le auvae e aumaia ai le le fiafia

I tulaga e foliga vegetation i nofoaga le masani ai, tatou mafai talanoa e uiga i se tasi pathology, aua o le natura ua leva ona fuafuaina le foliga mai o fafine

O mea e tutupu pe a fai e uliuli le laulu e tupu i luga o le auvae o le itupa e taʻua o le hirsutism.

Afai e le manaʻo lauulu e ono tupu

I le faʻaopopoina o le auvae, o bristles e amata ona tupu aʻe i luga aʻe o laugutu i foliga o antena, i luga o le ua ma alafau, ma o loʻo aliali mai foʻi i isi vaega o le tino.

E tele taimi e aliali mai lauulu i le pito i tua.

O le 'ava ma le' ie i fafine i le tele o mataupu e tupu ia i latou na laasia le matua o le 45 tausaga le matua, o isi taimi i teineiti.

E tusa ai ma fuainumera, pe tusa o le 20% o fafine i le lalolagi atoa mafatia mai hirsutism.

Mafuaʻaga o le foliga mai o lauulu i luga o le auvae i tamaitai

Le fuafuaina vaega i le foliga mai o lauulu le manaomia o hormonal toilalo o se ese natura. Mafuaaga o le foliga mai o lauulu i luga o le auvae i tamaitai:

  • Tumutumu Ina ua mavae 40-45 tausaga, ina ua le toe mafai e le tino ona gaosia malosi hormones, o lo latou nofoaga ua tumu i androgens - male tane e faʻatupuina le foliga mai o lauulu i "male" nofoaga. O lenei mea na tupu e masani ma e masani ona iloa atu.

O foliga mai o lauulu i le amataga o le menopause e taatele

  • Matua. I lenei vaitaimi, o le tino o le teine ​​e suia le hormonal talaaga.
  • Faʻaleagaina o le adrenal cortex mafai ona mafua ai vao. E masani ona mafua mai ai lenei faʻafitauli.

Le gasegase o le adrenal cortex

  • Tupu. O fulufulu o lauulu i fafine e mafai ona avea ma faʻailoga o le tele o le tele o tama tane e iai. Depilation mafai ona faateteleina le tulaga.

Tiligi lauulu foliga

Afai e tupu le paʻu o se fafine, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi fomaʻi: se endocrinologist, se gynecologist, se fomaʻi e faia se suʻega soifua maloloina.

Togafitiga o lauulu o le Chin

Togafitiga mo le foliga mai o lauulu i luga o le auvae i fafine e amata i se saʻo faʻailoaina. Afai o lenei faʻaletonu hormonal, ona tatau lea ona faʻatautaia togafitiga i le faʻaiʻuina o ia. O le faʻafitauli i le adrenal glands e tatau foi ona foʻia ma le fesoasoani a se fomaʻi faʻapitoa. Afai e filifilia le togafitiga saʻo, ona tupu lemu ai lea o laulu ile telegese ma o le a suia i luga ole taimi.

Aveesea vailaau

Lanu lanumoana ofo atu se tele o lauulu 'aveʻese oloa, o nisi o sili ona lauiloa o faʻafefeteina kulimi. Latou galulue i le mataupu faavae o le faamaluluina o le tino o le lauulu ma tutoatasi aveese ma se spatula. Ole auala lenei e foia ai le faʻamaʻi e avanoa mo le faʻaaogaina e aiga. A filifilia se oloa, gauai atu i le fetusiaiga o le paʻu ituaiga i kulimi.

Lauulu aveeseina i luga o le auvae i se kulimi

O le lelei o kulimi depilation e aofia ai:

  • Avanoa mo tutoatasi faʻaaoga,
  • Saogalemu - e te le tipiina oe lava
  • O fulufulu pe a uma le gaioiga e faʻasolosolo lemu, i le faʻaaogaina pea, o ese ai ma manifinifi.

Depilation kulimi maua se tasi sese - o se ono alergi i le fofo.

Electrolysis: o se auala e toesea ai lauulu i luga o le auvae mo le 2 masina

Afai o loʻo togafitia mafuaʻaga o le tutupu aʻe o lauulu i luga o le auvae i fafine, ona faʻavavevaveina lea o le faʻagasologa, e mafai ona e faʻaogaina le auala ole eletise faʻaali i le pulu laulu.

Electrolysis o foliga lauulu aveeseina

O se faʻapitoa faʻapitoa e auina atu ρεύi i lona aʻau ma le ogalaau na aveese.

E aoga le faiga - o le foliga e tumau le mama mo le 2 masina.

Lauulu Aveesea Faaaoga Laser le Aveesea Oti

Faavae i luga o le mataupu faavae lava e tasi o le faʻaalia i aʻa o le lauulu. Ose laser beam e faʻaumatia le pulu, e ala ile 10 sauniga e mafai ona e aveeseina le le manaʻomia o laau ola e faʻavavau.

Aveesea ole lauulu ole laser

O auala mulimuli 2 e sili ona aoga i le tauina o lauulu e le manaʻo. O la latou mea le taua tele o le maualuga tau o taualumaga.

E mafai i tamaitai taʻitoʻatasi ona filifili lana lava auala aoga e faaui ese ai lauulu foliga.

Sini laulu i fafine - mafuaʻaga

E iai ni ituaiga o lauulu se lua - toʻotoʻo (terminal) ma fluffy. Le ituaiga muamua o loʻo faʻailoaina i le faʻaopopoina o le maaa, mamafa lanu ma se lapoa lapoa i le lautele. Fulufululele fulufulu e sili manifinifi, puʻupuʻu ma toeititi a leai se lanu, o i latou na e ufiufi le tele o le tino o le fafine, e aofia ai ma ona foliga. I lalo o le faatosinaga o nisi mea, o foliki o le ituaiga mulimuli e mafai ona liua i autu pou, fausiaina le tele o teuteu ma mafaufau mafaufau faafitauli mo le feusuaʻiga talafeagai. Aemaise lava le le fiafia o lauulu i luga o le auvae i fafine - o mafuaʻaga o lenei mea e mafai ona avea ma hypertrichosis po hirsutism. E ui lava i le tutusa o nei auala, e tatau ona tuueseesea ona o auala eseese i togafitiga.

Aisea i luga o le auvae i tamaitai fanafana lauulu tuputupu ae tele?

Ole tele o paʻu e manifinifi, le malamalama, ma e le umi foi ile auvae e faʻaalia le maualuga ole mafaufau. O lenei tulaga e mafai ona mafua mai i mea nei:

  • metabolic faaletonu i le tino,
  • amio tuufaasolo
  • le lava le malosi o galuega taua o le thyroid gland,
  • faʻavae faʻavae
  • inu nisi vailaʻau, aemaise Minoxidil.

O nisi taimi o le laulu e tupu i luga o le auvae i fafine e maua i le maʻisuka melitus - o mafuaʻaga o lenei faailoga o le matua solia lava o le endocrine system, ma o le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia e faʻaigoaina Ahard-Thiers syndrome.

Mafuaʻaga o le uliuli lauulu tuputupu ae i le auvae i tamaitai

Le degradation o pulu o fanafana lauulu ma o latou liua i terminal terminal, o se tulafono, o se faailoga o hirsutism. I le tele o tulaga, o le mafuaʻaga o le faʻamaʻi o faʻamaʻi o le hyperandrogenism - faʻateleina o le gaosiga o le itupa o tamaʻitaʻi hormone i le tino o se fafine. E tulai mai ona o itu nei:

  • polycystic ovary syndrome,
  • hyperprolactinemia,
  • sili atu le toto o le adrenal cortex,
  • patuitui pamu,
  • Morgagni-Stuart-Morel syndrome,
  • hormone neoplasma ovarian,
  • augafaʻasauʻu androgenital syndrome,
  • vave le amataga,
  • genetically fuafuaina adrenal cortical disfunction,
  • Le faamaʻi Itenko-Cushing,
  • faaleagaina o le hypothalamic-pituitary system.

I se faaopoopoga, hirsutism atiae mo mafuaaga nei:

  • aveina o corticosteroid hormones,
  • afaina
  • mamafa taimi
  • leaga siosiomaga tulaga
  • foliga o galuega faʻapitoa (galuega i fale gaosi oloa),
  • masani ona anapogi.

Sini laulu i fafine - o le faʻafitauli e fofo i vailaʻau ma fofo togafiti lelei

O lenei mea le fiafia e feagai ma le toʻatele. A o le fesili autu, o le auala e fai toese ai le leai ma o le a le mafuaʻaga o le tuputupu aʻe. Afai o se fafine ua i ai le lauulu o tupu i lona auvae, aemaise pe a ua amata ona alualu i luma lenei faʻaletonu o faʻaletonu, o lona uiga o se faʻailoga taua lea o le tino e fai ai le suesuega faafomaʻi.

Tamau moni le faʻafitauli

O mafuaʻaga autu o le le fiafiaina lauulu tuputupu ae

O le tele o togi e te togiina, o le sili loa ona ogaoga o le faafitauli.

Na o le aveeseina o se faʻaletonu foliga e le lava, e taua tele le fuafuaina o mafuaʻaga o lauulu tuputupu ae i le auvae i fafine, ma e mafai ona matua ogaoga.

O a suʻega e tatau ona faia muamua lava:

  • Ole tuputupu aʻe e le manaʻomia e mafua ai faʻafitauli i le ovaries, o le polycystic ovary pupula i le 80 pasene o mataupu faʻaosofia ai le foliga mai o lauulu o foliga,
  • Ole faʻalavelave o le mafaufau e mafua i faʻafitauli ile tiroid e mafua ai foi lenei sasa. E tatau ona faia se auiliiliga o hormones ma suʻega o le thyroid gland e se endocrinologist.
  • O mafuaʻaga - le mafuaʻaga o lauulu i luga o le auvae o se fafine e tupu, e mafai ona faʻaosofia e le umi o le faʻafitauli poʻo le faʻamalosia ole popole, le atuatuvale. I faʻafitauli o neula, o faʻafitauli o le mafaufau e maitauina i le fitusefulu pasene o mataupu,
  • Diabetes mellitus ma isi faʻamaʻi matuia tau,
  • Le avea le le talafeagai o le faʻatonutonuina o fanau fanau faʻaletonu vailaʻau, faʻapea foi ma se taimi umi o antibiotics,

O le metotia auala e mafua ai lauulu ulu

  • Faʻalavelave i le tulaga o i lalo o le hormonal maitauina foi i le taimi o le menopause, pe a o le tino ua toe fausia. Ole togafitiga ile suiina ole Hormone e aoga, lea a maeʻa le suʻega e faatonuina e le fomaʻi. Mo le tele o tausaga i Lusia na le faʻafofogaina lenei faʻafitauli, ma o hormones e leʻi faʻatonuina mo le menopause. E ui o lenei faiga ua leva na i ai i atunuu o Europa, talu mai le limasefulu o seneturi talu ai. Ma o le a tatou mauaina na o le taimi nei.

Mafuaaga: aisea e tupu ai le lauulu i luga o le auvae o se fafine, sili ona masani ai ma le afaina ovarian galuega. E mafai ona avea ma faʻamaʻi galugalu faʻalavelave, polycystic fulafula ma le tele o isi faʻamaʻi.

E taua ia. Muamua lava, pe a tupu lenei faʻafitauli le lelei, asiasi ile gynecologist ma endocrinologist, faʻapea foi ona faia se suʻega atoa ma suʻega mo hormone. Naʻo le taimi e mafai ai ona tusia aʻoaʻoga faʻapitoa ma tomai mo togafitiga.

Aveesea lauulu e aunoa ma le faʻaumatia o le mafuaʻaga o lona aliali mai o le a le fesoasoani, ona o le a toe tupu, ae i se isi nofoaga e le manaʻomia.

O le tupuaga faʻavae e taua vaega i lenei faʻafitauli. I le na o le 10 pasene o mataupu, le tupu o lauulu tuputupu ae e mafua mai i se tupulaga masani. E tele lava ina faʻamoemoeina ile ituaiga.

Tatou foia le faʻafitauli ma vailaʻau ma faʻamaonia fofo fale

I le ata, lauulu 'eseʻese i totonu o le fale - faʻamafanafanaga ma tuutuuga

O vailaau faʻaonapo nei ua tele a latou auupega o faʻatekinisi ma vailaʻau e tineia ai faʻafitauli e le manaʻo i lauulu. E aoga le faʻaavanoaina o metotia a tagata pe a fai o le mafuaʻaga ua uma ona faʻavaeina ma ua iloa ma le mautinoa o le aofaʻiga o le fua e le afaina ai le tino.

Tu ma aga masani faʻalelei faʻalelei ma togafitiga faafomaʻi

Le faʻaaogaina o le laser o se faʻamalositino gaioiga e tusa lava poʻo le a le mafuaʻaga o le auvae lauulu i fafine

O fale faʻafiafia e ofoina atu le tele o ituaiga auaunaga, o nei e sili atu masani ma aoga:

  • Leisa lauulu aveese - o le lautele o metotia o le aveeseina, e leai ni ona contraindications ma e maua ai se faʻaiuga atoatoa mo se taimi umi, i nisi tulaga e faʻavavau,
  • E mafai ona fai e le auvae auvae Chin i fafine aveese e electrolysis. O le taualumaga e umi ma taugata, ae o le lua-masina tuʻuina atu.

Ma o dermatologists latou te le fautuaina faia le faia

Fautuaga. O lenei metotia e le fautuaina mo le paʻu maaleale paʻu, aua e mafai ona mafua ai le maʻila ma isi tali le manaomia.

  • Kulimi poo faasolo - le sili paketi filifiliga. O le tau o mea teuteu maualuga e le maualuga, ma tiga tiga aveeseina e mautinoa, ae le o le umi, pe a uma le lua vaiaso, o le a tupu ai lauulu i tua,
  • Tiloloina ma teʻiina - metotia metotia e le mautinoa e aveeseina o le lauulu folau lava ia ma e mafai ona faʻatupuina faʻateleina tuputupu ae, aemaise lava i luga aʻe o laugutu ma auvae.

Vailaau metotia o aveeseina e le talafeagai mo tagata uma ma e tatau na ona faʻatinoina e se tagata tomai faʻapitoa tusiata i le salonoina. Mo ia faiga, e taua tele se suʻesuʻega o le fomaʻi ina ia aua neʻi afaina mai ni mea teteʻe ma afaina ai le tino ile vaega o le vailaʻau mo le maʻi.

Lulu lauulu e le i manaʻo i fafine - mafuaʻaga mo le tuputupu ae

O le mea e tupu pe a tupu malosi lauulu i nofoaga le masani ai mo tamaitai - foliga, ua, fatafata, tua, manava ma totonu o tapuvae - ua taua o le hirsutism. O le le lava o le gaosia o le estrogens fafine poʻo le sili atu o male androgens masani faʻatupuina le foliga mai o lauulu faigata i luga o le auvae. Ma o le mea taua lava i le fausiaina o lenei faʻamaʻi o se mea le lelei i le endocrine faiga. E tusa ma le 20% o fafine tigaina i le soona tupu uluola i foliga ma auvae

O le isi mafuaaga talafeagai o le tupuʻaga. O tamaʻitaʻi o le itu i saute, o e o loʻo iai ni paʻu paʻu ma paʻu masani o loʻo latou fetaiaʻi ma lauulu foliga e le manaʻomia. Ae e le tatau ona tuulafoaia le tuuina atu o se auiliiliga mo hormones ma feutagaiga ma se fomai faapitoa, aua na o latou o le a mafai ona faailoa manino le mafuaaga moni o hirsutism. Afai e tele naua lauulu i luga o le auvae, ma o latou latou lava e pei o fulufulu atoa tama - o se mafuaʻaga tonu lea e asiasi ai i le gynecologist-endocrinologist

Faateleina pigmentation o vellus lauulu mafai ona mafua mai i:

  • matua
  • maitaga
  • tataʻi
  • leaga siosiomaga
  • aveina hormonal fualaau
  • mafatiaga
  • le talafeagai tausiga oloa poʻo vali teuteu.

O le laugaina "tagutugutu" i le auvae atonu o le iʻuga o le fausiaina o faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma oncology, ginekology, adrenal glands, o le pituitary gland poʻo le thyroid gland. Soʻo se faʻataʻitaʻiga e mafai ona mafua ai se suiga i le hormonal background e mafai ona faʻaopopo i le lisi tutusa. Le i ai o lauulu e le manaʻomia atonu o se foliga o le tino pe ono faʻaalia foi se maʻi natia, e aofia ai ma i latou o faʻatulagaina natura

Vitio: aisea e mafai ai e fafine ona tupu lauulu i luga o latou auvae

E ui lava, tusa lava pe o le tuputupu ae o le le manaomia o lauulu i luga o le auvae na mafua mai i se faamai, o le 'ava o lo o tumau pea o se mea teuteu sese. O lona uiga o le faateʻa poʻo le afaina e le faia se mea leaga i le fafine fafine, ae o le a ufitia le faaletonu ma e mautinoa lava fesoasoani ia sili atu mautinoa ia te oe lava. E pau lava le mea e tatau ai ona galo, o le paʻu i luga o le foliga e manifinifi ma maaleale - agaleaga auala o le aveeseina o lauulu e tatau ona le aofia ai, faapea foi ma leaga tagata fofo.

Auala e aveese ai le auvae lauulu i fafine

O le mauaina o le mafuaʻaga o le tupu faafuasei lauulu i le vaega o le auvae ma alafau o se tatau, ae le tatau ona savali i lenei taimi atoa ma le mafiafia "lauulu" i luga o foliga? E leai o tatou taʻitoʻatasi ua sauni e mulimuli ile faʻataʻitaʻiga a Conchita.Ma afai o le a le manaʻo "vegetation" aumaia faʻafiafiaga lautele o le tino poʻo lagona, e le tatau ona taliaina. Ma le isi, cosmetology faaonaponei ofoina atoa lisi o auala lauulu ese. O le 'ava i foliga o se fafine e masani ona foliga ese ma e le matagofie, o le mea lea, tusa lava poʻo a itu e aliali mai ai, o le tele o latou e sili ona fiafia e' aveʻesea lauulu, nai lo le avea o se "mea taua" o la latou ata

O le seti faʻatulagaina o "fusuʻaga" ma lauulu e le manaʻomia - tweez, masini meafaigaluega ma seleulu

A oʻo mai i fulufulu mata i luga, e le mafai ona taʻua le tele o mea. E moni lava, o fafine e matua le mafai ona tuueseeseina mai lenei meafaigaluega le mafaamatalaina. Ae o lea e aoga lava i mea e vaʻai nai lauulu uliuli. E le gata i lea, e tatau ona matauina ma umi tele ina ia faigofie ona puʻeina ma aveese. Ae mo le manifinifi, e oʻo lava i le pogisa, o lenei metotia e foliga mai e le talafeagai - o lauulu i le tele o taimi solia ese, ma aua le toso ese i fafo ma le aʻa. Le faʻaaogaina o tiʻetiʻe e faasaga i le 'ava atoa o le a le aoga pe: e umi ma tiga.

E masani lava ona toso 'ese mai fulufulu uumi lauulu e ala i fulufulu, e mafua ai ona faapogisaina, ma i le isi taimi o le a atili ai ona latou malo.

O ofu mo ie mama e le talafeagai mo tagata e maʻaleʻale pe afaina foi i le le fiafia o le paʻu, ma e le manaʻomia foi i le maualalo o le tiga tiga.

Se isi faʻafitauli - le aveeseina o ni laʻei sa le manaʻomia i se trimmer poʻo se mea faigaluega masini - e tele foʻi nai mea faʻaopoopo nai lo le sili atu Faʻafetai i nozel faʻapitoa, o le muamua e saogalemu mo le paʻu, ae i luga o le aotelega e leai se ese mai le lona lua: o tamai tino na tipiina na o le itu vaaia o le lauulu. O le iʻuga, o le iʻuga o le faʻasologa e 3-10 aso, peitaʻi o le "hemp" ua faʻaalia i luga o le paʻu i le aso 1–5. Toe tulaʻi mai lauulu e masani ona foliga uliuli, e sili atu le maloa ma "mimita". O le faaletonu i le tafi e le gata o le maʻaleʻaleʻe o le iʻuga - ina ua maeʻa ona faʻaogaina se trimmer poʻo se masini, o le laulu e tupu ma fulufulu fulufulu

Ae o le seleulu, i se isi itu, e manatu maualalo. E moni lava, latou te le aveeseina le 'ava i se taimi filemu ma mo se taimi umi lava, ae i le taimi lava e tasi, o fao fao o se tasi o auala saogalemu. Latou te le aumaia le tiga, e le mafua ai le faʻatupuina ole paʻu poʻo se oso o le tuputupu ae. E taua tele le mea lea pe a tulaʻi mai le faʻafitauli i le maʻitaga, pe a oʻo i le tele o ituaiga o faʻafuaseʻi o mata. E sili lava le filifili i lea metotia mo i latou e tau le laulu i le auvae e ese mai le masani e le paolo, ae i le uumi - e saogalemu tele le tipiʻeseʻe o le malamalama lauulu nai lo le saeia i latou i se aʻa.

Faatasi ai ma auala masani o le aveeseina o lauulu, e i ai se tasi mea sili atu - o lauulu tosoina ese mai le faʻaaogaina o se filo faʻapitoa. I totonu o atunuu o Sasaʻe tutotonu ma Asia, o lenei faiga ua leva ona iloa i se taimi umi, ae i totonu o Rusia na amata ai ona maua le taʻutaʻua e leʻi umi talu mai. Ae ui i lea, o nisi o fale faʻalelei e ono ofoina atu fefaʻatauaʻiga o se isi auala i le paʻeʻese. O le tulaga le lelei o fefaʻatauaiga, o le mafai ona e faʻaaogaina i le taualumaga pe a uma ona e aʻoaʻo le faʻatinoina o metotia

O le averesi o le tau o sea tautua i le salonone o le 300-1500 rubles, faʻalagolago i le nofoaga o loʻo togafitia. E taua le maitauina o le filo o loʻo faʻaogaina e faasaʻo ai mata mata ma aveese ai le "fualaʻau" le manaomia i luga o foliga. E le pei o tweezers, na te toso ese lauulu e le tasi i le taimi, ae tele i le taimi e tasi, faʻatagaina oe e aveeseina mai e tusa lava pe sili ona le mautonu ma fausiaina se sili atu tutusa laina. Ae i taimi uma lava, o le iʻuga e tumau pe a tutusa - mai le 5 aso i le 2 vaiaso.

Vitio: aveese le le fiafiaina o foliga ile laulu ma se vulu

O le aoga o le faʻagaioiga e pei o le manaʻo tatau, e le faigata tele le aʻoaʻoina o ia. Pau mea e manaʻomia: o le ie vavae, faʻata, faʻamamafa lelei ma sina faʻapalepale. Ae o lenei foi o le minus - e tatau lava ona e aʻoaʻo le faʻavae o le galue ma filo. O se le masani ai faʻataʻamilosaga o tiʻetiʻe ma fefaʻatauaʻiga o se tautotogo ua fuafuaina faʻapitoa e aveese lauulu foliga - pei o se filo, e maua le tele lauulu i le taimi e tasi, ae e le manaʻomia tomai

Sauniuniga o le "meafaigaluega" lava ia e le sili atu nai lo le minute:

  1. E alagatatau ona tipiina le filo ma nonoa se matasele. O se umi faʻalelei mo le galuega e filifilia taʻitoʻatasi, ae i le aotelega latou te faʻaoga le tusa o le 40-50 cm, e le sili atu.
  2. Ma i le ogatotonu e tatau ona mimilo le filo mo nisi taimi. O se tasi e fiafia i tulaga masani 2-3 liliuga, ae o se tasi e faʻaʻimaseina 6 pe 8 taimi. Lenei, vaʻai mo oe lava le faʻafaigofie - e le afaina tele le faʻamau o le faʻagasologa, ae mafai foi ona avea ma faʻafitauli le tuleiina o se "tele" faʻapitoa i luga o le laina.
  3. Oe manaʻomia le uuina o le iuga suʻega ma lou limamatua ma le limatusi. Aveesea e faia e ala i le faʻaogaina o le filo i le nofoaga o faʻafitauli ma faʻasolosolo faʻasolosolo o tamatamailima, o le a mautinoa ai le gaoioi o le "nodule" mai lea itu i lea itu. Afai e faia ma le saʻo, na te tago i le lauulu.

Faʻaʻai le Depilatory Cream

E faʻamamaina foi e kulimi le vaega pito i fafo o le lauulu, ae fai ona o le vailaau oona e faʻaleagaina ai le keratin - ma faʻamutaina moni le lauulu i se mataupu o minute, ina ua maeʻa ona totoe le laʻau le gaosia faigofie ona aveeseina ma se spatula faʻapitoa. I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasiga, i se faʻaopopoga i vailaʻau talafeagai, o loʻo i ai vaega e faʻaitiitia ai le tuputupu aʻe o lauulu, ina ia faʻamalieina ai le paʻu lamolemole sina umi - mai le 1 i le 3 vaiaso. Ma brickly bristles ina ua uma ona latou faʻaaogaina, o se tulafono, e le faʻaalia. E tatau ona e filifilia ma le faʻaeteete mea e faʻaogaina ai le vailaʻau - e le gata i lea, e tatau ona iai se faʻaaliga e talafeagai mo le faʻaogaina o foliga

Ae le o mea uma e sili ona manaia, le faʻaaogaina o kulimi depilatory e le tusa ai ma faʻatonuga pe na o se tulaga le lelei-lelei mafai ona taʻitaʻia e le gata i le aveeseina o le le fiafiaina lauulu mai le auvae, ae o le a afaina ai le paʻu, agai atu i le susunuina ma abcses. Ole mea lea, latou te le mafaia ona filifilia e tusa ai ma le lauiloa o le igoa, o le fautuaga a se uo poʻo le aulelei o afifiina - pe a faʻatau, oe manaʻomia le faʻamasani oe lava e le gata i faʻamatalaga mo le tagata faʻatau, ae ma le tuʻufaʻatasia.

O vailaau faʻapipiʻi e le talafeagai mo le matutu (flaky) ma maaleale paʻu, ma e le aoga foi ile paʻu mafiafia ma soona uliuli.

Chin Waxing - i le fale poʻo le potu faʻaalu

O fulufulu vevela ma malulu e faʻaaogaina e faʻaalu ai le tele o vaega o le tino ma foliga. E ui o lea ou te vave manaʻo e matau o nisi o lenei auala e sili atu tiga nai lo le saeia lauulu i fafo ma fulufulu. Ae ui i lea, e le le teenaina le lelei:

  1. E mafai ona aveeseina le lauulu ile laina i le 1-3 seti. Ma faʻaaogaina wax vevela (mafanafana) - uma i le taimi e tasi lava, e ui ina tiga, e sili atu le tamaoaiga i taimi nai lo le faʻaaogaina teisi.
  2. E masani lava o le lauulu muamua e amata ona toe ola mai i tua atu o le vaiaso talu ona faʻataʻitaʻi. Faatasi ai ma le fausiaina masani, o lenei vaitaimi mafai ona faʻalauteleina mo se masina.
  3. O le matua maulalo faʻatauga vaega o laʻau faʻamalosiʻau latou te faia se taugofie auala o le 'aveʻesea lauulu le fiafia.
  4. Latou faaaogaina pea o le a faia le paʻu sili atu tetee atu i fafo fafo stimuli ma faateleina maualuga le tiga.
O le lelei o fasi pepa mo foliga o le anotusi o faʻamalieina faʻamalosi mea masani

O mea le lelei a le tatau ona aofia ai:

  • tiga o le faʻagasologa
  • masani ulu i totonu lauulu
  • o paʻu vevela e mafua ai mu,
  • ono afaina ole paʻu.

O le faʻaaogaina o le solo e faʻaalu ai le laulu ma faʻamalosi tino i le aluga o taimi, ae i nisi tulaga o le tino e mulimulitaʻi i faiga faʻavae faʻafetauia, pe a oʻo pea faasee e oʻo atu ai i sili atu gaioi tuputupu ae.

O le faʻagaioiga o le faʻaogaina o le Peresia e tali tutusa tutusa ma le faʻaaogaina o le faʻamaluluina, ae i le taimi lava e tasi e lua uiga taua. I le galuega, nai lo le vevela vevela, faʻaaogaina se suka suka faʻapitoa na faia mai mea masani a le tino.I le taimi lava e tasi, o le aveeseina lava ia e le o se mea e faasagatau ai, ae i luga o le lauluʻulu - o lenei foliga foliga e leai se taua e faʻaititia ai le ono i ai ulu ulu ma ita.

Vitio: Suavai Depilation Atunuʻu

Ole faʻaopopo tele ole shugaring o le mafai lea ona e aveʻesea lauulu ma ia uma ile fale seleni ma ile fale. E tusa lava pe le manaʻomia e faʻatau mai le suka suka - o se talimalo ma le poto ma mea faʻataulaitu e mafai ona kukaina na o ia, palu le sua o le tipolo, vai ma suka i le mea saʻo. E i ai faigofie faigofie fua, faapea foi ma filifiliga mo le sili ona atamamai pe oi latou, ona o alergi, le mafai ona faʻaaogaina le "tulaga masani" suka suka.

O faʻataʻitaʻiga masani e faʻaalu ai le sela o loʻo i ai se faʻaopoopoga o gaioiga - e faʻasolosolo lava ina faʻagesegese le tuputupu ae o lauulu. Ma o le sua o le tipolo, o le tele lava o vaega o paluga, e fai ai lauulu ia malamalama ma malu.

O le mea le lelei autu o le taitoatasi le faapalepale o vaega (meli, citric acid, ma isi) ma le manaʻomia e aʻoaʻo tusi faʻatino metotia. Le mea mulimuli, pe a le faʻataunuʻu le tatau, ona afaina ai le paʻu, tuʻufua niu ma niʻilaʻo.

Taugata "faavavau" lauulu aveese taualumaga

Faʻatasi ai ma metotia i luga, o salons latou te ofoina atu se sili atu metotia auala e faʻamama ai se faʻafitauli. O le faʻaaogaina o meafaigaluega mama e fesoasoani e aveese lauulu mai le auvae, faʻaleagaina folikelia, o le a mautinoa faʻaleleia le paʻu mo ni masina poʻo ni tausaga o i luma. Ae ona e sauni mo le mea moni o le a tatau ona e faia atoa faʻamalologa teuga faiga i vasega, ma o le tau o sea fiafia o le a le taugofie. E aoga le aveeseina ole lauulu ole laulu ile lauulu, ae ole taimi muamua pe a maeʻa le togafiti, e mafai ona soona fai ma aafia le paʻu.

  1. Leisa lauulu aveese. Fulufulu mata ua faaleagaina e leisa leisa. I le taimi lava e tasi, o le tino e tali atu i le melanin, e puʻeina le sili ona pogisa o laulu uma ma i latou o loʻo i le vaega malosi o le tuputupu aʻe - anagen. Mo lenei mafuaʻaga, e manaʻomia le faʻatinoina ia le itiiti ifo i le 4-5 taualumaga, pe a maeʻa ona le tatau ona paʻu le laulu e leʻi manaʻomia ma le toe tupu.
  2. Photoepilation - pei o le leisa, galue i luga melanin, ae ma sili malamalama impulsive.
  3. Elos (Elos) aveeseina o lauulu. O se faʻamanuiaina simbiosis o le lua faʻaaliga salonaina muamua. O lauulu na aveesea e ala i le faʻaalia i le eletise ma se moli malamalama i le taimi lava e tasi, ma faʻamautinoa le leiloa o loʻo malamalama lava lauulu ulu.
  4. Eletise. Tuai, ae o le mea lena na mafai ai ona ia faʻatuina ia lava se auala lelei, o lona uiga o le tuʻu lauulu i le eletise. Ina ua maeʻa ona faʻaumatia le root system, le vaega o totoe o le lauulu e tosoina i fafo ma tiʻetiʻe. O le manatu faʻatinoina e faʻaaogaina le faʻaaogaina o se nila faʻapitoa e ui ai le isi salu pasese. O le faiga e le mafai ona faʻaigoa fiafia, ma i le tele o lauulu e mafai ona faʻataʻaloina mo le 5-10 sauniga, ae o se "tagata" auala e mautinoa ai le toeitiiti atoa le tuputupu ae o le taofiga.
  5. Electrolysis ese mai electrolysis i lena nai lo le sui i ai nei, galvanic faʻaaogaina e faʻaumatia ai le folikel. O loʻo faʻamauina pea le nila i le faʻa, ae o le umi o faʻaaliga faʻateleina, ma o le tiga, i se isi itu, e faʻaititia.

Le lelei ma faʻaletonu o le aveʻesea aliali le auvae lauulu

Talanoa e uiga i le itu lelei o faʻafefeteina, e le mafai e se tasi ona faʻaletonu le mafuaʻaga ona na mafua ai na manatu muamua le taualumaga - e tusa lava mo se taimi le tumau, ae o le paʻu i luga o le auvae ua lamolemole. Afai e masani ona e aveʻesea lauulu le talafeagai, ona faʻasolosolo lemu lo latou tuputupu ae i le taimi. Ma faʻaopopo paʻu tausiga ma le fesoasoani o oloa faʻapitoa pe a uma ona faasee i se tausaga pe lua, e oo lava i lauulu faigata o le a faia malu ma itiiti le matauina.Moni, o lenei tele lava faalagolago i luga o le mafuaʻaga o lauulu tuputupu ae ma i luga o le filifilia auala o lauulu aveese - e le tatau ona filifilia auala aveesea, i le isi itu, faaosofia sili atu sili atu le malosi lauulu ulu. O le mataupu pe a le mamalu o le taualumaga iai lona manuia ma leaga.

O le isi itu taua o le matagofie. O le lalelei, e pei ona e iloa, e manaʻomia le taulaga, ae tusa lava pe e te le faʻamuamua i ai, o le tele o fafine e faigata tele ona o le le fuafuaina o lauulu foliga. O lenei "limafoai" meaalofa o le faʻaletonu e faigofie lava ona faʻaosofia ai le manatu maualalo ia te oe lava, masalosalo faaletonu ma e oo lava i le atuatuvale. Afai o le pogisa lauulu i luga o le auvae a itiiti i se auala e afaina ai le mafanafana lautele, oe lava le olaga poʻo galuega, o lona uiga o se tulaga matuia e aveese ai. Depilation poʻo le faaseʻe i lenei mataupu o le a sefe ai oe mai le lavelave faʻafuaseʻi faʻatiga ma le taofiofia. O le lelei o le auvae faasee, muamua atu le le atoatoa uma le atoatoa - le leai o lauulu i luga

O mea le lelei i lenei ituaiga o faʻagasologa:

  • poʻo le a le tele o lauulu e te aveeseina, ae o le a latou tuputupu pea - e oʻo lava le leisa e le aveina 100% o le iʻuga,
  • o le 'ava e masani lava ona tupu aʻe ma malo malo, maʻaʻa ma le atoatoa
  • matuia lauulu 'eseʻese oloa mafai ona faʻaitigaina pe e afaina ai foi le paʻu,
  • fulufulu vevela ma kulimi faʻamama tuʻuina mea mu pe a le lelei taulimaina, shugaring mafuaʻaga afaina,
  • o nisi taimi o le lauulu e amata uliuli ma malo atu nai lo le mea na i ai muamua aʻo le uluaʻi faʻi,
  • e i ai le avanoa e sui ai le tasi lauulu uliuli nai tupu olaola.
E oo lava i le saogalemu auala metotia o lauulu aveese, e ese mai i manicure seleulu, o le a le mafai ona mautinoa puipuia mai ingrown

O puipuiga saogalemu mo le aveeseina o ni mea e le tatau ai

Poʻo le a lava le metotia o lauulu 'eseʻese, e taua lava le tapenapena lelei o le "nofoaga galue". O le paʻu e le tau faʻapipiʻi, ae i soʻo se mea mama - e aunoa ma ni tulaga o le susu, palapala, afu poʻo mea teuteu teuteu. I le taimi lava e te tuʻua ai le tino, o le vaega o faʻafitauli e faʻamama i se antiseptic, ona solo lea ma se solosolo ma, pe a manaʻomia, faʻafofoina i le talcum efuefu luga o le paʻu pe togafitia i le gel e tatau ai mo le faʻafoega (fulufulu lauulu).

Tusa lava pe e te manaʻo i mea e fai ai togafiti mo le teʻena o fulufulu - faʻapipiʻi, seleulu manicure, se pulou poʻo le faʻafiafia - ua fautuaina e faʻamama meafaigaluega, pei o le paʻu, i le muamua solo ma soʻo se antiseptic.

A sau i le salon prosedur mo waxing, shugaring, fefaatauaiga ma isi mea, ona mataitu lea ma le totoʻa le mama o le taualumaga. E tatau ona faʻaaogaina mea faigaluega uma: filo vavae, solo faʻamalosi, vaega o le suka suka, totigilima, spatulas, solo, ma isi. Le taliaina o le mea e tasi mo tagata faʻatau eseese e le taliaina.

Se tan, aemaise lava talu ai nei, i le tele o tulaga, pe a fai o se contraindication, o loʻo tumau pea le manaʻomia mo le tele o lauulu 'auʻaunaga aveeseina.

Leisa ma photoepilation mafai ona faʻalavelavea pigmentation o le paʻu uliuli ma e oo lava tuua ogaoga mu i ou foliga - e faalagolago uma i le mana o le masini ma le tomai o le matai

I le filifili ai e teu tupe i metotia taugata o lauulu e aveʻesea, aua le faatopetope oe e lesitala mo se taualumaga ile latalata lalelei teuteu. O se laʻasaga taua lea ma e leai se mea o tupu - i le mea sili, e oo atu i le 80% o lauulu o le a aveesea mai le auvae, ma i se tulaga sili ona leaga o le a le gata ia te oe e le gata i le lauulu foliga le fiafia, ae faapea foi ma lamatiaga mataʻutia. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona e faʻalatalata atu i le filifiliga o le taualumaga ma le aliʻi faia. Iloilo ia maua faʻamatalaga, fefaʻatauaʻi ma se cosmetologist muamua, faitau iloiloga ma ona faia loa o le faʻaiuga mulimuli.

E mafai ea ona vavaeʻese faʻamalosi le paʻu o le auvae?

E le masalomia, o tamaitai uma e "laki" e feagai ma se faʻafitauli faʻapenei e fesiligia lenei fesili.Ma, faʻalogo i se isi faʻalauiloaina faʻalauiloaina i luga o lenei mataupu, matou te faʻanatinati atu e faʻataʻitaʻi se isi fofo vavega fou ia matou lava pe alu saʻo i le lalelei faʻataʻitaʻiga mo pueina luga taugata taualumaga. E faʻasolosolo ona iai se tasi ile tele o ana auala ma e faʻataʻamilo ile faʻafitauli oona ile vailaau ole soda ile faʻaola ole vailaʻau mai mea leaga. Naʻo le tele o mea o loʻo matou le fiafia ai: e oʻo lava i le lauiloa laulu e aveʻesea le tuuina 100% aafiaga pe a maeʻa soʻo se faʻatonuga poʻo le uma a atoa. Ioe, o le faʻaiuga e mafai ona tumau i le tele o tausaga, ae i le tutusa lava faʻamanuiaga o le a faʻamalieina naʻo 1-3 masina, a maeʻa ona toe foliga mai le laulu uliuli - e faʻalagolago uma lava i uiga taʻitasi o le tino, mafuaʻaga o lauulu e le manaʻomia ma le tele o isi vaega taua.

Togafitiga o le mafuaʻaga mafuaʻaga foi e le o taimi uma tuuina atu iʻuga manaʻomia: e taofia ai le tuputupu aʻe o lauulu fou, ae e masani ona tatau ona feagai ma lauulu lauulu i taimi masani. E ui lava, a e leʻi faʻaaogaina ni metotia faʻateʻa ma ni vailaʻau o le aveʻesea, e i ai lava le avanoa o le a latou mama pe paʻuʻu lava. Ae o le fiafia tele e tele lava ina maua e fafine na mauaina “lauulu ulu” i le taimi o maitaga - ina ua fanau mai, tumau le tulaga o le hormonal, ma faatasi ai ma lauulu tuputupu ae toe foi i ona masani masani. E seasea lava tupu i le olaga atoa, o le sauaina o lauulu i luga o le manava, fatafata poʻo le auvae na mou ese mai le taimi na fanau mai ai le pepe, ae o lenei o se sili fetaui ma o le laki nai lo se faʻamaonia mea moni poʻo le masani. E sili atu ona aoga le laser ma photoepilation mo lauulu uliuli tuputupu i luga o paʻu lelei - mo tagata e ona le laʻau paʻu e leai se aoga e faʻaalu ai se tupe i ia faiga

O le faʻaaogaina o vailaʻau hormonal o loʻo maualuga ai le maualuga o estrogen o se filifiliga le tumau ma e masani ona masalosalo. A maise pe afai o le suʻesuʻega mo hormones i se tasi taimi na faʻaalia ai le masani, e i ai le avanoa matuia e le gata e faʻaleagaina ai le soifua maloloina, ae o le faʻateleina foi o lou faʻafitauli. O le mea lea, pe a fai o le mafuaʻaga o le tutupu mai o lauulu i luga o le auvae e le o i faʻamaʻi ma faʻaletonu hormonal, ona e mafai moni lava ona tuʻua ia latou mo se taimi umi i le salonia faʻaaoga laser, ata poʻo le electrolysis. O le mea e mulimuli ai e iloga e le gata i lona tiga, ae faapea foi i lona tulaga i ai ma le maualuga mautinoa mo se taimi umi tali - o le nila na tui tuusao i totonu o le folikel ma faʻaleagaina i le fesoasoani o le taimi nei. O le ono mafai o le toe tuputupu aʻe o lauulu pe a uma le lulu e masani lava laʻititi.

Fofo fofo - o le faʻamama ese o le auvae auvae e le manaomia i le fale

O le auvae o se vaega o se tagata e maaleale lava paʻu, o lea e oʻo i tagata lautele lauulu 'aveʻese auala e tatau ona filifilia ma le faaeteete e mafai ai. E sili atu le mumusu mai i ni metotia malolosi e pei o le vai o loʻo i ai le amonia, faʻateʻe le paʻu, faʻafefeteina le faʻafitauli ma le fasi pumice poʻo le fagu soda ma le kofe. I se tulaga lautele, e tatau ona e lafoaia vave mea uma e mafai ona mafua ai le susulu o le paʻu poʻo se ono afaina. A uma mea uma, o foliga e le o le manava, ma e le o vae, i lea tulaga o le a faigata ai ona nana i tua o lavalava. Afai o le laulu e puʻupuʻu pe o le mafuaʻaga popolega o le bristles, nai lo le taumafai e aveese le faʻafitauli, e mafai ona ufimata - bleaching mafai ona faia lelei

Muamua ma, ioe, saogalemu auala e taofi lavelavea ona o lauulu i luga o le auvae o le taumafai e faamama i latou. O le mea moni, mo le 'ava lava mafiafia, o se auala o le a na mafua taliega, ae, i lea, ma le fesoasoani o lanu, e mafai ona ufiufi tagata "uliuli" uliuli ma aveese soʻo. E tatau ona e amata e fufulu le faʻafitauli ile faʻafofoʻaga ole peroxide poʻo le sua o le kulimi i le tele o aso. I totonu o le masina, o lauulu o le a avea ma mama ma vaivai.I se faʻaopopoga, o le tasi itu o aʻafiaga o le peroxide o le faʻaleagaina o le lelei o lauulu - e susunuina i fafo mai totonu, avea ma vaivai ma mananaia. Faʻaleleia le tulaga o le paʻu o foliga ma i le taimi lava e tasi moli lauulu fale le fiafia fale i le faʻaopopo o:

  • kefir
  • laufanua
  • sua uila
  • meli
  • aveese (decoction) o vailaʻau chamomile,
  • suti kulimi
  • vai tau
  • ni fualaʻau, etc.

I le tasi itu, oe vaʻaia oe lava, ma i le isi itu, o se ponesi manaia i le faʻatulagaina o laulu lalelei. O le mea taua o le taumafai e aloese mai i vaega e, i se isi itu, o loʻo fesoasoani tele i le tuputupu aʻe o laʻau i nofoaga sese. O lenei faʻaaliga e faʻaalia e le gata o matapulagi fale, ae o kulimi foi faʻaaogaina i aso uma.

Vitio: o le a agalelei mea uma - faʻafefea ona faiʻese se fafine faʻafafine (fulufulu mata) ile fale

Leisi fua:

  • 4 tsp paepae fuamoa paepae
  • 1 tsp 35% hydrogen peroxide solution poʻo le fofo ole hydroperit (2 papaʻe ile 1 kulimi. L. vai),
  • 1 tsp sua o le tipolo
  • 1 tsp ni falaoamata (leai ni faʻaopopo).

E tuʻufaʻatasia uma vaega ma tuʻuina i le auvae, pe a uma le 3-10 minute, ona fufuluina lea o le lapoʻa i le mafanafana vai mafanafana. Afai e fai se faʻataʻitaʻiga i aso uma mo le masina, e faʻasolosolo ona faʻamalamalamaina le lauulu, fai ia mago ma feololo ina ia maua ai le aʻafiaga o lo latou "leiloa".

Mafuaaga o le Pogisa Oulu

Mafiafia, uliuli-lanu lauulu ua taua o le tigaina. Ole foliga mai o laulu na ile fafine i luga ole laugutu pito i luga, luga o alafau, auvae, fatafata, manava, e fuafuaina e fomai o le hirsutism.

I fafine uma, tasi pulou lauulu e mafai ona paʻu i totonu o mea tumau ma tumau pea mo le tele o tausaga. Se suʻesuʻega, masalo, o le a lē faʻailoaina ni tulaga matuia. Hirsutism atonu e mafua mai ile lanu ma masani faʻasologa. Lenei e le afaina i le soifua maloloina: na o le pau le afaina o se teuteuga faaletonu.

E i ai isi mafuaʻaga e mafua ai le le fiafia o lauulu e tupu. O le sili ono ono o le le faia o le hormonal talaaga, o lona uiga, o se siʻitia o le tulaga o androgens. O a isi mea ma aisea e tupu ai lenei mea.

  1. E masani lava, o le mogeiti ma fulufulu i luga o le auvae i fafine e ola i le tane pe a uma le 40-45 tausaga, i le amataga o le menopause.
  2. O lanu uliuli o foliga e mafai ona aliali i teine ​​talavou, faʻapea foi ma tamaitai talavou. E mafua lenei ona o le malosi o le toe faʻatulagaina o le tino i le taimi aʻo talavou ma maʻitaga.
  3. Ole faʻaogaina ole vailaʻau faʻafaigaluegaina e maua ai le le paleni o le hormonal e aunoa ma le muamua talanoa i le fomaʻi. Uluai tupulaga vailaʻau aofia ai se maualuga maualuga o hormones. Ina ua mavae le latou taumafaina, o le tele o fafine pa'ū i le hysteria, maitauina faailoga o le lauulu-ituaiga lauulu ulu ia latou lava. I vailaau fofo i aso nei, o le maualuga o le hormone e maualalo. Peitai, le le mautu o le faʻaaogaina o ia vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le hirsutism.
  4. Gynecological faʻamaʻi afaina le tulaga o hormone. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le polycystic ovary e o faatasi ma le faʻateleina o le androgens ma faaosofia ai le tuputupu ae lauulu luga o le laugutu pito i luga, faapea foi i alafau ma auvae.
  5. O le le gaʻo o le adrenal glands ma faʻafitauli ma le thyroid gland e mafai foi ona mafua ai le faʻaletonu o le mafaufau ma saofaga i le suiga o lauulu o le fana.

I se faʻaopopoga i mea o loʻo i luga, o tagata solitulafono o le hirsutism atonu o se solia o le protein metabolism, creams ma le faʻaopopoina o mea olaola ma mea gaosi lelei e faʻalauteleina le toto microcirculation ma faʻaleleia atili le taumafa o folika lauulu. O lenei faʻamaʻi e masani ona aʻafia teine ​​ma fafine e feololo teisi ma ua ova tele.

Suesuega o fafine ma hirsutism

O le a le mea e fai pe a fai o le tuputupu aʻe o lauulu i luga o le auvae e tupu ai le leaga tele? E tatau ona manatua o le hirsutism e le o se tutoʻatasi o faʻamaʻi, ae o se mafuaʻaga o pathological malfunctions i le tino.O le fomaʻi o le a fesoasoani ia malamalama i le faʻafitauli.

Muamua lava, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia se ginekologist-endocrinologist, oe ono manaʻomia foʻi ona feutagai ma se tagata e nafa ma le fomaʻi faʻapitoa.

O loʻo i ai ni faʻailoilo faʻapitoa ma faiga e faʻailoa ai e fomaʻi le tikeri o lauulu tuputupu ae. Suʻega suʻega e faatonuina e fuafua ai le maualuga o le testosterone ma e le aofia ai ovarian tumors.

Ole fomaʻi foi le fomaʻi e suʻesuʻeina le mafuaʻaga autu o le le fiafiaina o lauulu ulu.

Fualaau togafitiga

Ole togafitiga ole hirsutism e faʻamoemoe e faʻateʻaina le mafuaʻaga mafuaʻaga.

  • Faatasi ai ma se maso o le adrenal gland, pituitary po o le ovary, e manaʻomia se taotoga, pe a uma na faia le faʻasaʻoga o le hormone.
  • O faʻaletonu e mafua mai ile aveina o vailaʻau e faʻasaʻo i le taofia o vailaʻau pe suia i latou i isi vailaʻau.
  • Ma le polycystic ovary, e filifilia e le fomaʻi vailaʻau tuʻufaʻatasi ma se faʻailoaina antiandrogenic aafiaga.
  • O le adrenal hyperplasia e togafitia i le prednisone, cortisol, po o le dexamethasone.
  • I le taua o le teteʻe, e manaʻomia se meaʻai talafeagai, faʻapea foʻi ma vailaʻau e faʻaititia ai le fia 'aʻai ma faʻatulaga le maualuga o le hormonal.

Ina ia 'aveʻesea se faʻaletonu teuteu tino, o le inosia ma le' ava, tele fafine, faʻaopopo i vailaʻau togafitiga, faʻataʻitaʻia lauulu 'eseʻese.

Aesthetic faasaʻoga

O le aga faʻapitoa e fananau mai i le hirsutism ma uiga o le atunuʻu e leʻo se faʻaiuga o le faʻamaʻi, o lea e le mafai ai ona togafitia. Faʻafefea ona faiʻese le tigaina o lauulu i tulaga faʻapena? Pau lava le auala o le faʻaleagaina oi latou. E tele metotia togafiti.

O le faʻailoaina o lauulu e le manaʻomia o le a avea ma taula masani. Lenei o se outdated auala lea na o fafine sili ona matitiva saili atu i aso nei. E tele lona sese: i le aso e sosoʻo, ua toe tupu le laulu, ae na o le uliuli ma faigata - pei o fulufulu lima. O le a e tafiina lauulu faapea i aso uma. O le aoga o lenei metotia o le feagai ai ma lauulu i luga o le auvae i tamaitai e matua puʻupuʻu lona taimi.

Tausiga ile paʻu pe a uma ona faaseʻe ma uila le auvae

Ole tausiga ole paʻu ole tino pe a uma ona aveʻesea lauulu e le manaʻomia e le tele ese mai le lavelave o faiga faʻapitoa mo soʻo seisi vaega o le tino. I le taimi muamua, o le paʻu e tatau ona faʻamamaʻi: salalau faʻapitoa ma faʻamalieina kulimi o loʻo faʻaogaina i salons, ae i le fale, mo le leai o latou, e mafai ona e faʻamanuiaina faʻaaogaina hydrogen peroxide, ava malosi, chamomile kalapu po o se isi lava aneti antiseptic. A maeʻa, e soloi e mago ma faʻafefeteina ma se faʻafailele kulimi, e sili atu e leʻo se teuteu masani, ae faʻamalosia ai le toe faʻafouina.

I nai aso muamua, e faʻaaogaina le latou faʻaaogaina - e taofia ai le faʻamago ma le ono oso ai. O kulimi e telegese ai lauulu ulu e talia. Ma ina ia le taumafai le laulu ulu e taumafai e tuputupu aʻe, o le auvae ua fufuluina ma se vaivai peeling pe olo mo le 2-3 aso.

A aveʻesea lauulu i le faasolo, shugaring, kulimi poʻo soʻo se mea e solo ese ai lauulu mo le itiiti ifo i le 3 aso, e tatau ona e aloese mai le vai metotia, alu i le solarium pe savali i le la matala.

Tusa lava poo le a le filifilia auala o lauulu lauulu, o le faafitauli o o latou foliga mai i luga o le auvae i fafine e tatau ona o faatasi ma le auiliiliga o le suʻesuʻega ma, pe a talafeagai ai, o togafitiga tatau. Ae e le faʻapea e te manaʻomia e faʻatali mo lona iuga. I le tulaga o foliga lauulu mafua ai mautinoa mautinoa, e mafai ma e tatau foi ona aveese. Ma o le a le auala e fai ai, o tagata uma e filifili tutoʻatasi.

O a mafuaaga o lauulu foliga

O mafuaʻaga o le faʻateleina o laulu i fafine i le auvae atonu e tele:

  • afaina o le hormonal
  • matua
  • tataʻi
  • le faʻaaogaina o vailaʻau puipui,
  • ova le faʻaogaina o fualaau faasaina
O se tasi o mafuaaga mo le faʻaalia o lauulu foliga o le soona faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalieina
  • faʻamaʻi o le thyroid gland poʻo le adrenal glands,
  • faʻafitauli faʻapitoa
  • tupuʻaga
  • maitaga
  • le faʻaaogaina o kulimi i le toe faʻafouina poʻo le bioactive additives.

A uma ona faʻavae le mafuaʻaga o le hirsutism, e mafai e le fomaʻi ona filifili le filifiliga sili mo le aveeseina o lauulu i le auvae. I le taimi lava e tasi, e i ai faʻatinoga e tineia ai lenei faʻafitauli e faʻavavau.

O le faʻaaogaina o kulimi ma le toe faʻafouina poʻo le faʻagaioiga o mea faʻapipiʻi e mafai ona mafua ai le hirsutism

Faʻafefea ona mafai ona ou laveaʻesea le soʻona faʻaalia foliga laulu

O le faigofie ma sili ona lauiloa metotia mo le aveeseina o lauulu i luga o le auvae i fafine o na ua manuia faʻaaoga i le fale:

  • Palu mo faʻaumatia. O se faiga e lelei i totonu e faʻafaigofie tele, taugofie, ma e le tigaina. O le aveeseina o lauulu i lenei auala e faʻagesegese ai le tuputupu aʻe o mea fou, ma o le iʻuga e maitauina i totonu o le lua vaiaso. Mai le vaʻaiga o le vailaʻau, faʻapea foʻi pe a suʻesuʻeina tagata e faʻaaoga iloiloga, e aliali mai o tupe e pei o kulimi e sili ona saogalemu, ae ui i lea e aoga. O loʻo iai vailaʻau e telegese ai le tuputupu aʻe o lauulu ma manifinifi ai. Na pau lava le mea e gata mai ai se mea faigaluega, o le avanoa o se tali teteʻe i soʻo se mea i totonu o le kulimi. O le mea lea, a aunoa ma le faʻaletonu, aʻo leʻi amataina le aveʻesea, e aoga e fai se suʻega - faʻaaoga se mataua o le oloa ile galu o le tulilima. Afai i totonu o le afa itula o le a leai se afaina ma le le mautonu, e mafai ona e faʻaogaina saogalemu e aunoa ma le fefe i ni faʻafitauli.
  • Sasaina. O se tasi o auala sili ona faigofie e aveese ai lauulu le talafeagai i luga o le auvae, pe a le lava. Ole aafiaga o lenei metotia e mafai ona ola e oʻo ile 10 aso. O le mea le lelei o le leaga lea i le folikel, e mafua ai le afaina ma le ono foliga mai o maʻila.

O teuteuga faʻaonapo nei o loʻo tuʻuina mai ai ituaiga mea faigaluega e ave ese ai lauulu e le manaʻomia. Taualumaga e mafai ona fesoasoani e aveese ai lenei faʻafitauli o loʻo faia e cosmetologists i ofisa faʻapitoa ma maua ai se taunuʻu aoga taunuʻuga. O nei taualumaga e aofia ai:

  • Eletise. Faaumatia aʻa. Faʻatagaina oe e 'aveʻese tumau le vaomatua o fafine i le auvae. O le faʻagasologa atoa e tele le taimi e manaʻomia ai. Faʻaaoga naʻo tautua a se tagata lalelei faʻalelei fomaʻi mata. A leai, o le le faʻataunuʻuina gaioiga mafai ona faʻaosofia ai le foliga mai o maʻila i luga o foliga.

Ina ia sailia le sili ona talafeagai auala e foia ai le faʻafitauli o le aveeseina ova laʻau o laʻau i luga o le auvae, oe manaʻomia le sailia o se salonisi lelei, feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa ma saili ia i latou agavaʻa o se cosmetologist o le a faʻataunuʻuina le faʻagasologa.

Lauulu aveeseina togafitiga tagata. Fuafua

I se faʻaopopoga i le masani o metotia masani o le aveʻesea o foliga le fiafia i lauulu mai fafine, o loʻo faʻaaoga fofo fale. I le taimi lava e tasi, latou te le sili atu le aoga nai lo le fale faʻaalu metotia.

O le suʻiina mai le uolanati e fesoasoani lelei. Ina ia faia, e tatau ona e sasaa nati ma le 'ava ma tausisi mo le vaiaso i se nofoaga pogisa. Faatasi ai ma le iʻuga o faʻatulagaina, e tatau ona e fufuluina le auvae mo le 3 vaiaso i aso uma.

Faʻatasi ai ma se isi fua faʻavae e faʻavae i luga o ni uolanuu e le mama Tipi le nati i le afa ma faʻaaoga le sua ua tuʻu mai le fasi e solo ai. Naʻo ni nai aso, e iloa le iʻuga.

Aveesea lauulu foliga Faaaogaina Walnut

Sini lefulefu ma sasaa vai faʻapuna, faʻapipiʻi fasimoli palu i luga o le falaoa iina. Faʻasolo le mea e tupu ai le masoa ia tutusa lelei ile paluga mafiafia ma faʻaoga ile faʻafitauli ole vaega. A maeʻa le 30 minute ona fufulu lea ile vai mafanafana.

O le isi fua o loʻo i ai fofo tagata o loʻo faʻavae i luga o le sino o le Siberian cedar, lea e le gata o le a fesoasoani e aveese lauulu o foliga, ae faʻapea foi le faʻavaivaia ai le tuputupu aʻe o lauulu.

Fai se faʻavae mo le faʻamamaina ole paʻu ile faavae ole vailaʻau (20 ml), amonia (3 ml) ma le iodine (40 ml). Faʻaopopo le suauʻu castor (5 ml) i le paluga. Faʻaaoga le oloa mo le 3 vaiaso.

Aveesea lauulu foliga ile ava malosi ma le iodine

Peppermint tea o se avanoa sili foi lea e faʻaaoga ai fofo o aiga e fofo ai se faʻafitauli faigata faafomaʻi pei hirsutism.

Uma le tamaʻitaʻi e tatau ona faʻaeteete i latou soifua maloloina ma aua le le amanaiaina soʻo se suiga i fafo poʻo totonu e tupu ile tino. Ole foliga ole aina e le manaʻo i luga ole auvae ose faʻailoga taua lea e faʻailoa ai le manaʻoga ile asiasiga ile fomaʻi.

Galuega aafiaga

Pule o le FaletalimaloAug 2016 - Sep 2018 (2 tausaga 2 masina)

Salon-faleoloa Valery Matagofie / Malosi / Taʻaloga

Ofisa pule siniaTesema 2014 - Aukuso 2016 (2 tausaga 1 masina)

Matagofie Salon-de-provence Matagofie / Malosi / Taʻaloga

Faamaonia ni fua faatatau tagata

O le sili ona lauiloa herba epilator

Togafitiga o lauulu i luga o le auvae i tamaitai ma fofo tagata mafai ona mafua ai le sili atu le maalofia tali, talu ai le tele o fomaʻi e aofia ai vailaʻau malosi. O lea la, ia mautinoa e fai se suʻega faʻapitoa, aua le lamatia lou soifua maloloina.

Le sili ona lauiloa DIY lauulu aveese fua faatatau:

  • Ava toto faʻasoasoaina o vavae mai le uolanati. 150 ml o le fitusefulu pasene le ava malosi ua ave i luga o se vaega o limasefulu nati. Taofi i totonu o le ipu uliuli uliuli mo le vaiaso i se mea matutu, mafanafana, ma pogisa, e talafeagai ai se laci i le umukuka. Infusion e faʻapipiʻi ai faʻafitauli vaega i le po, ona fufuluina lea ma kulimi pepe ma chamomile e puipuia ai le ita. E lauulu lauulu ile lua ile tolu vaiaso,
  • Lauulu aveeseina i le auvae i tamaitai ma lefulefu ma tagamea fasimoli. Faapipiiina sipuni lua o lefulefu ma vai faʻapuna i se palapala mafiafia, faʻaopopo fasimoli vali (2 sipuni tele). Faapipii le mea faapipii i le nofoaga faafitauli, susu mo le afa itula, fufulu i le vai ma suauʻu ma se kulimi gaʻo.

Lapatai O le vaifofo vai mafai ona mafua ai le ita ma se aʻafia teteʻe.

  • Cedar resin e mafai ona suia le faʻamalieina. A maeʻa lenei faiga, e amata manifinifi le laulu ma taofi le tupu,
  • Faʻafefea ona aveʻesea ma le iodine ma le amonia? Mo 40 mililiter o iodine, e te manaʻomia le lua sipuni o vailaʻau inu ma se sipuni ti o le amonia. Ina ia faʻaitiitia le faʻavae, faʻaopopo se sipuni tele o le suauʻu castor. Faaaoga le paluga faalua i le aso i le taeao ma le afiafi mo le tolu vaiaso.

E taua ia. Manatu faaalia i lenei auala e matua finau. E i ai se tasi na fesoasoani tele, ae e masani ona maua e se tagata le ogaoga.

Ole masani ole taumafaina ole peppermint infusion e fesoasoani e toe faaleleia le paleni o le hormonal ma taofi le tuputupu ae o le le fiafiaina lauulu i luga o le foliga ma le tino.

Faaiuga

Matou te filifilia se metotia faʻavae i luga o uiga taʻitoʻatasi o le tino

I le luasefulu muamua seneturi, e fou le faʻaaogaina o masalosalo faʻale-aganuʻu metotia, ina ia faʻaitiitia ai. O taualumaga na ofoina mai e faleoloa e saogalemu ma e maua ai se faʻaiuga atoatoa, o lea aisea e lamatia ai lou soifua maloloina ma le lalelei (vaʻai foi le faʻamatalaga "Aveesea o lauulu i le bikini sone: polokalame tau aʻoaʻoga mai polofesa cosmetologists").

Le vitio i lenei mataupu faʻailoa faʻaonapo nei tiga e leai se aoga ma aoga lelei o lauulu aveese.

Aveesea lauulu Chin i fafine

Ole iai o lauulu ile fafine auvae e sili atu ona taatele nai lo le mea tatou te mananaʻo ai. Ma afai o lauulu i le amataga vaega o foliga vaaia e naʻo sina maitauina, ona o lea i le taimi latou mafai ona liua ma malo ma uliuli stubble.

O le lauulu o Chin o le faʻailoga lea o se maʻi e iai lona igoa faʻafomai - hirsutism. O na faafitauli, ioe, e le mafai ona popole ae i le feusuaʻi.O le mea lea, taumafai fafine i soʻo se auala e tiaʻi tumau ai nei faʻaletonu faʻaletonu. Ae e te leʻi amataina le faʻagaioiga o le aveeseina o ni laʻau e le talafeagai i luga o le auvae, e tatau ona e malamalama i le mafuaʻaga ona o ona foliga mai. Naʻo se fomaʻi e mafai ona faia lenei mea.

Hirsutism i fafine - mafuaʻaga, faʻailoga ma togafitiga togafitiga faʻaaoga faʻaaoga masani ma auala e le masani ai

Aisea le 'ava e tupu ai fafine ma faʻafefea ona aveese?

Lulu paʻu ma malu le mamalu o soʻo se lalelei. O se taua taua o loʻo tauina ma lauulu e le manaʻomia, lea e manumalo ai tamaitai.

Ae a pe a fai taufaʻamataʻu pogisa pogisa (poo e oʻo foi i se laulu e teuteu atoa) aliali mai i luga o foliga? E manaʻomia le fesoʻotaʻi i le fofo o le faafitauli.

Aisea e tutupu ai lauulu 'auvae i fafine? Le iai o le 'ava ma le' ava i foliga o se fafine faʻaiʻuga i vailaʻau taʻua o le hirsutism.

E tusa i fuainumera, 80% o gasegase ma hirsutism - fafine silia.

Ole foliga ole tele o laʻau e fesoʻotaʻi ma le siʻitia o le maualuga o le "male" hormone - testosterone. Ole toilalo ile tino e mafai ona tupu mo le tele o mafuaʻaga, e manaʻomia e nei se faʻapitoa ole auala ma fofo:

  1. Faʻaleagaina o le endocrine faiga ma tiroid gland, faʻalavelavea o ovaries. O se faʻafitauli faʻapenei e mafai ona feagai ma fafine o loʻo i ai ni faʻamaʻi masani, faʻapea foi ma i latou e tagofia fualaau oona. E mafai ona faʻailoaina mai, i vailaʻau taʻavale mo le fausiaina o maso masusu (mai le vaega o anabolics) e mafua mai i vailaʻau mai le vaega faʻafitauli. O nei tupe uma ua mafua ai le le atoatoa o totoga e nafa ma le faʻamatuʻuina atu o hormone.
  2. Tulaga masani. O nisi genotypes e faigofie ona tupu o lauulu. O lenei vaega e aofia ai fafine Sasaʻe ma Latina Amerika. O le fanafanua i luga o foliga e pogisa ma e faigata, o le mafuaaga lea e matauina faapitoa.

E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i le auala e faiʻese ai se vailaʻau o loʻo tupu ile foliga mai la tatou tusitusiga.

O fea le fomai e tatau ona ou alu iai?

Le mea e fai A e iloa i ou foliga malosi tuputupu ae o lauulu fou poʻo mafiafia, faʻapogisa cannon vegetation, e tatau ona e feutagai ma se faʻapitoa.

Ioe, hirsutism, i le faʻaopopo i le aesthetic faafitauli, atonu foi faailoga o le ogaoga maʻi.

Tomai faʻapitoa e mafai ona fesoasoani e foʻia se faʻafitauli faigata gynecologist ma le endocrinologist. Ole a latou faatonu oe ile suʻega e 99% le ono fuafuaina e iloa ai mafuaʻaga ole tuputupu ae ole laulu ma faatonuina togafitiga.

Afai o suʻega e le faʻailoaina mai ni mea le lelei i le tino, o le isi tagata faʻapitoa e sosoo i le laina - aulelei. Fautuaina le aulelei o le aulelei faia muamua aoaoga faafomai ma poto masani i foliga vaaia atypical foliga vegetation mo se fafine.

Fulufulu lauulu aveeseina metotia

Faʻafefea ona aveeseina le 'ava i fafine? O metotia e mafai ona e ofoina atu i le salonion e vaeluaina vaevaeina e lua ituaiga:

Le tumau le gaoi lauulu e aofia ai solo, suka suka, filo, ma isi. O le aafiaga o le taualumaga e tumau le sili atu ile lua ile tolu vaiasoina ua uma ona amata ona toe olaola lauulu.

O auala uʻumi taimi e faʻavae i luga faaleagaina o le lauulu lauulu. E manaʻomia e se fafine se faiga atoa o taualumaga, pe a maeʻa ona amata ona paʻu le moli poʻo le "liu aisa" i atinaʻe.

O le i ai i laulu o le a paʻu i luga i le aluga o taimi, ma fou o le a le mafai ona tupu talu mai le galuega o le aa faiga o le a afaina.

Aveesea lauulu eletise

O se mea faʻatonutonu eletise eletise e gaoioi i luga o le pulu laulu, ma susunuina moni.

O le galuega e matua tigaina, i le aulelei aveese lauulu e tasi i le taimi.

E taua tele le faʻagaioi i luga o le folika, ina ia aua neʻi afaina le siama o loʻo siʻomia.

  • lauulu taofi tuputupu pea e faavavau
  • o le auala e lautele ma talafeagai mo lauulu o soʻo se ituaiga (manifinifi, mafiafia, fluffy), faapea foi ma paʻu o soʻo se paolo, tusa lava pe o le a le tele o melanin,
  • o le eletise e sili ona taugofie (faitau e taugofie) o taualumaga mo le tipiʻulu lauulu.
  • o le umi o le faʻatasiga pe a gaosia vaega tetele e sili atu i soʻo se tuaoi talafeagai,
  • le faiga e fai sina laʻititi ma manaʻomia tomai faʻapitoa mai le cosmetologist.

Ata puʻe

O Photoepilation o loʻo faia ona uaua malamalamao le vevela ma faʻaumatia le folini lauulu.

  • maualuga le saoasaoa o vaega ma faʻaopoopoina lauulu ulu,
  • tiga o le taualumaga ma le leai o fegalegaleaiga tuusaʻo ma le paʻu,
  • aveeseina o uma malamalama ma pogisa lauulu.

  • maualuga tau o taualumaga
  • o le ono mafai ona maua se faʻafeagai (pe a fai o le utupoto e le mafai ona faʻaumatia le folikel, o le maualuga ole faʻaogaina o le ata uaua o le a maua ai le faʻatupuina o lauulu tuputupu ae),
  • toe ono mafai (toe faʻaleleia o pulu ma le lava le faʻaalia i ata puʻe).

Faʻafefea ona faʻaaoga le masini Darsonval e togafitia ai paʻu foliga? Saili nei le tali.

Aveesea lauulu laser, pei o le photoepilation, e faʻavae i luga ole vevela faʻagasologa. Le faaaogaina o le laser, melanin i totonu o le paʻu e maua ai le malosi, e faʻamafanafana ma faʻaleagaina ai folika lauulu.

  • saoasaoa ma faigofie o le metotia,
  • e le tupu le lauulu sili atu nai lo le 10 tausaga.
  • O le taualumaga e aofia i le vasega o taugata taugofie auaunaga,
  • E le mafai ona faia lauulu 'eseʻese o paʻu paʻu,
  • faʻaalia le laser mafai ona faʻaleagaina le epidermis (susunuina),
  • E le aveesea le leisa lauulu lauulu lauulu, faʻapea foi ma le lauulu o paʻu uliuli.

Uma lisi lisi faiga aoga ae malosi.

E mafai ona faʻaleagaina le paʻu maaleale o le mata pe faʻamauina foi faʻailoga.

I soʻo se mea, soalaupule i se aulelei, iloilo ma le totoʻa lana laisene ma le galuega, faʻapea foi ma se faʻamaumauga.

Faʻapefea ona fufulu i le fale?

Tele fafine o loʻo feagai ma faʻafitauli o lauulu ulu e taumafai e foia le faʻafitauli ile fale. Ae le o auala uma e tutusa lelei ma saogalemu:

  1. Wax ma suka suka faapipiiI le avea ai ma auala o lauulu 'eseʻese, latou te lelei e naʻo le mafiafia ae le o le soona paʻu. E le fautuaina Le faia o ia faʻatonutonuga i luga o oe lava.
  2. Faʻaliliuga - O se mea lelei fesoasoani i le taua faasaga i lauulu tagata taitoatasi. Afai o le 'ava i ni nai eseese tuputupu ae faigata lauulu, aveese vave i latou ma tiga tiga e le faigata.

Contraindications ma Puipuiga

E leai aua le seleina lauulu lauulu. Ole a taʻitaʻia ai ile foliga mai ole bristles moni.

Ma o le faʻafitauli o le a faʻateteleina ma avea ma manino, ma o le lauulu o le a sili atu le faigata ma pogisa.

Aua e te togafitia oe lava. Aveina o hormone-faatonutonu vailaʻau atonu e iai le faʻafeagaii le faʻateleina o le testosterone level tele taimi.

Aloese mai le faʻataʻitaʻia lauʻeleʻele fulufulu (o nei e masani lava ona maua i le masani vailaʻau).

O fulufulu mata o se faʻafitauli e mafai ona faʻasaʻoina. Aua le faanoanoa ma aua le lotovaivai. E sili atu saili fesoasoani mai tagata poto faapitoa ma fuaina laasaga uma e aluese ai mai le le manaʻomia o vao.

E mafai ona e mauaina mai le mea o tupu ai le ava 'ava mai le vitio:

Mafuaaga aisea o fafine le lauulu lauulu. Auala o tauiviga

O lauulu i luga o le auvae mo se fafine e masani lava o se mataga tulaga ese. O se faʻafitauli e aofia ai le masalosalo ia te oe lava, o se mea e le masani ai, e maʻea ona o amioga i tagata, faʻatapulaʻaina fesoʻotaʻiga

O le sailia o se fofo mo le faʻafitauli e le vave fautuaina se fomaʻi. Ae a aunoa ma faʻafomai, o le taua faʻasaga i lenei faʻafitauli atonu e le aoga tele. E mafai ona faamatalaina e ala i le mea moni o lauulu-ituaiga lauulu tuputupu ae, taua o le hirsutism, ua faaalia i le sootaga ma le sili atu o tane o hormone.

Tupu

O se suiga i le seti o kromosomua lea e tupu mai lea augatupulaga i le augatupulaga i fafine o le tutusa genus faamatala pe aisea e tupu ai le tuputupu ae i luga o le auvae o le le filifilia. E masani lava, o le faʻailoga lea a fafine Kaukasia.

O tamaʻitaʻi Caucasian e tele na faʻapea o loʻo iai ni faʻafitauli i o latou foliga.

Suiga i le tino

Suiga ile tino e fesoʻotaʻi ma faʻamalositino ma tausaga e fesoʻotaʻi. Taua vaega o le olaga o se fafine (talavou, maitaga, menopause) faia a latou fetuunaiga i le hormonal tulaga.

O le faʻaititia o le estrogen gaosia i le taimi o le menopause tele suia le tele o tane ma le fafine hormone, lea e mautinoa lava faʻaosofia ai le faʻailoaina o tama tane faʻailoga.

O faʻataʻitaʻiga o totoga ma totonu o totoga:

  • le faʻatamaia o le adrenal glands e faʻaofi ai le androgens, o lea la, o so latou maʻi mafua ai hirsutism,
  • o le faʻateleina o le gaosia o le androgens e mafua ai le neoplasms le lelei ma leaga o ovaries, matua afaina ai le hormonal background, polycystic,

O ovari o se tasi o totoga muamua e mafatia i hirsutism.

  • faʻaleagaina o le pituitary gland, faamaopoopoina le galuega o le faʻailoaina i totonu, o le mea lea, o le gaosiga o hormones, lea e mafua ai le faʻateleina o le faʻasaoina o androgens,
  • ala o le pancreatic, aemaise lava, ma isuka diabetes mellitus: faʻaleagaina le gaosiga o inisalini, faʻaalia i le menopause, e tau atu ai i tulaga tutusa.

Isi auala o totoga o loʻo i totonu ole tino:

  • faaititia o le thyroid gland,
  • gasegase o le ate
  • mamafa soona oomiina i luga o grenrenal.

O le leai o se feusuaiga olaga e tele lava faʻamatalaina le mafuaʻaga e tutupu ai fafine i lauulu i luga oo latou saina.

O le a le leaga o le hirsutism pe a le togafitia

Le faʻaaliga o hirsutism o iai faʻafitauli e fesoʻotaʻi atili ma mea matagofie. E foia e ala ile aveeseina o lauulu le manaomia i auala eseese. Ae o le mea lava lea e tasi e faʻaalia ai i totonu, sili atu ona ogaoga. O le mea lea, le apili i tagata tomai faapitoa i sea mataupu e matua talafeagai.

I le muamua faailo o foliga mai o lauulu i luga o le auvae, e tatau ona e sailia le mafuaaga

Togafitiga togafitiga o le a fesoasoani e puipuia mala matautia ma le tutupu ai o nei tulaga:

  • Ovari toto. Muamua, na neoplasma foliga foliga mai ona o faʻalavelaveina o le hormonal. Ae e mafai e se patu e sui le galuega a totoga uma o loʻo lata ane. Ole leaga o neoplasms e ono lamatia ai le ola, faia o metastases.
  • Tumua o le adrenal glands e gaosia androgens. O se vaega tele o le faʻafitauli ua faʻaalia tonu i le kanesa, e mafua ai le gaosia o isi hormone. O lenei vala mafai ona matua faʻaititia ai puipuiga, mafua ai le le ogatasi ma le toto maualuga.
  • Diabetes mellitus. O le faaletonu o le mafaufau i lenei tulaga o le muamua harbingers o le aoga pancreatic toilalo. Ole siʻitia ole kulukose ua aafia ai lava ile retina, puipuia, faʻasolosolo ole faʻatupulaia o faʻamatalaga ile tino atoa.
  • Faʻafitauli o le faʻaiuga o le maʻi ovarian. I lenei tulaga, e taua le amata togafitiga i le taimi ina ia mafai ai ona aloese mai le le tumau o le gaioiga.
  • Mafaufauga le lelei. O osofaiga o faʻatupu vevesi na mafua mai ile faʻaletonuina o le mafaufau, le faʻamasinoga tonu e mafaia. E tele taimi e faʻaosofia ai le fesuisuiai o lagona ile oso ai o hormone.

Nerve osofaiga - o se tasi o le tele o aʻafiaga o le hirsutism

  • Suiga i le timbre ma le leo o leo ia maualalo ma vaʻaia tapulaʻa e fesoʻotaʻi ma le faʻateleina o le gaosiga o male tama tane.
  • O le faʻaititia ole fatafata o se mafuaʻaga foi i le mafuaʻaga e ala ai ona maua e lauulu lauulu fafine.
  • Clitoral faalauteleina, faʻatasi ai ma le faʻaititia o le manaʻo feusuaiga.

Togafitiga o hirsutism i fafine

A o le i amataina togafitiga mo le hirsutism, e manaʻomia muamua ona e asia se fomaʻi e iloa ai le mafuaʻaga, ma faʻailoa manino mai ai le faʻailogaina.

Mautinoa togafitiga o le ki i le maualuga faatinoga

Soʻo se tasi togafiti filifilia e le aumaia le mea manaʻomia.

Le taimi nei, e tele auala e mafai ai ona foia lenei faʻafitauli.

  • Fomai I le amataga, agamalu ituaiga, o vailaʻau e masani ona le faatonuina.A o le i aveina ni vailaʻau, e manaʻomia le suʻesuʻega ma faʻasaʻo le auala talafeagai o togafitiga, lea e iʻu ile 3-5 masina. Fualaʻau togafitiga e faʻaaoga e faʻaumatia le mafuaʻaga o le faʻamaʻi.

O vailaʻau e mafai ai ona aveese le mafuaʻaga

  • O le cosmetology metotia o loʻo faʻamoemoe e faʻaumatia foliga vaaia, ae o vailaʻau ma metotia metotia o faʻafiloga manuia ua faʻaaogaina, e faʻaaogaina le eletise ma leisa masini. O nei metotia faʻatino tuusaʻo i luga o le pulu, e le aofia ai isi lauulu tuputupu ae i nisi o vaega.
  • O le homeopathic auala e maua ai e le gata o le saʻo o le saʻiliʻiliga o laʻau e le fomaʻi homeopathic, ae o le fomaʻi talafeagai, pe a vaʻaia uiga o le tino o le tagata gasegase (tausaga, tulaga o le mafaufau).
  • O le taotoga faʻamasinoga e tatau ona faia pe a aveʻese ni tumulu e aʻafia ai le leiloa o lauulu tuputupu ae.

Faʻaogaina tweez

E afe ma afe o fafine e fiafia i se auala o le faʻapipiʻi pei o le pikiina o lauulu ma faʻalise. I le taimi o le faʻagasologa, o le 'aveʻese ua aveeseina ma le aʻa, ma o le iʻuga e tumau i le 2-3 vaiaso. Na pau lava le leaga: o lauulu taʻitasi ua 'aveʻesea ma o lenei gaioiga, faatasi ai ma le tele o laʻau e le manaʻomia, e foliga mai e vaivai ma tiga tele.

Vailaau auala

Faʻaonapo nei cosmeceuticals o ofoina le tele o mea faigaluega e ausia ai sini eseese. I totonu o latou o loʻo faʻaavanoaina kulimi e tui i totonu o le folika lauulu, ma faʻaleagaina ai aʻa o le lauulu.

Palu mo lauulu lauulu faʻapipiʻi

Depilatory kulimi ua lauiloa tele ona o le faigofie o faʻaaoga i le fale. A filifilia se oloa, aua nei galo e fetaui ma le ituaiga paʻu.

Aveesea kulimi ei ai ona itu lelei:

  • avanoa o loʻo faʻaaogaina,
  • masini faaooina le saogalemu
  • Ole faʻaaogaina ole auala e faʻaitiitia vave ai le tuputupu ae ole laulu, faʻaaogaina pea le lanu o le lauulu, atili manifinifi ai.

Peitaʻi, o tupe faʻapitoa e iai le tele o le minus: le ono iai o aʻafiaga teteʻe.

Oli afifi

O lauulu e mafai ona aveeseina i le solo, ae mo lenei mea e tatau ona taua lo latou aofaʻi, ma o le uumi o fuʻa taitasi e tatau ona i ai i le 5 mm. E le faʻatagaina e faʻatupuina e le fafine le 'ava, o le mea lea e masani ai ona faʻaaogaina le paʻu e faʻaalu ai le lauulu o loʻo tuputupu aʻe i luga o le laugutu pito i luga, ae le o le auvae. E le gata i lea, o lenei metotia o lauulu 'aoina e tiga.

Sugar depilation aumaia lelei faʻaiuga - lamolemole paʻu ma le le lava o lauulu mo se masina. Faatasi ai ma taʻiala taʻitasi, o uʻamea e manifinifi ma valivali. E tusa ai ma le faʻavae o gaioiga, o le puʻeina e tutusa lava ma le faʻamama o le pulu, ae le faʻatigaina tiga, ona o loʻo malepe i laʻua.

Aveesea metotia i fale lalelei

O le mea e leaga ai, auala e fai ai le vailaʻau mo le aveeseina o mea e le masani ai, o le mea leaga. Mo le soʻona faʻaumatia o le faʻamalosia o le tuputupu ae lauulu i luga o le auvae, o loʻo i ai a fafine se fesili: aisea e tatau ai ona liliu i cosmetologists mo fesoasoani i le taua e faasaga i hirsutism.

Ata puʻeina o lauulu o foliga

E faigofie le tali - latou te faʻapitoa masini. O le taimi nei, o fale lalelei faʻapitoa ma fale fulufulu lauulu e ofoina atu ni ituaiga o tautua e aveese sili atu lauulu.

  1. Masini peeling. Ua ulu atu i totonu o i totonu o fatuaiga, faʻaleagaina ia mafua mai i mea vevela.
  2. Ata puʻe. Faʻaleaogaina ia vaega o le tino e ala i le pupula i le malamalama.
  3. Eletise. Follicles oti i lalo o le faʻamalosi o eletise eletise.
  4. Aveesea lauulu o Elos. O le tuʻufaʻatasiga o moli eletise ma moli malamalama.

O nei taualumaga uma e aoga tele, ae e maualuga le tau. Mo faʻamaea atoatoa, e tatau ona e oʻo atu i le 20 taualumaga, le auai o aʻoaʻoga faʻapitoa i totonu e taua tele.

Lauulu Aveesea masini

Le pisinisi matagofie i nei ona po faʻaaogaina ni ituaiga o lasers. O le laser ruby ​​e faʻaititia le lapoʻa o le ala o loʻo folo. E iloga e le faʻatamala tiga o se faʻagasologa, se iʻuga umi. O le laserr Alexandrite e maualuga lona lauulu e aveʻese. E togafitia vaega tetele i se taimi puupuu.

Aveesea lauulu foliga Faaaogaina o se Diode leisa Epilator

Diode leisa

O se faʻafitauli fou, e iloga i le loloto o lona ulu i totonu o le paʻu. Aveese atoatoa le laulu uliuli ma le mafiafia. O le Neodymium laser e aoga mo ituaiga uma o paʻu, e faʻaititia tele le tuputupu aʻe o lauulu i luga o le auvae i fafine. Aisea le faʻaaoga tatau, aua ua manatu o le sili ona aoga lea i nei taimi.

Masini IPL

O le IPL masini e leʻo se laser, ae e tutusa lona aoga. Sili ona talafeagai mo tagata-ulu-ulu tagata ma lauulu uliuli. E i ai se faʻamatalaga o IPL epilators mo faʻaaoga i le fale.

O masini leisa e le lautele!

O le mea lea, ua filifilia taʻitoʻatasi mo tagata onosaʻi taʻitasi, e fuafua ile ituaiga paʻu ma foliga o le laulu.

Auala lauiloa auala e toesea ai lauulu i luga o le auvae

O le faʻaaogaina o laʻau e le aumaia se faʻapitoa iʻuga, ae le tumau soli tulafono faʻasaʻo e faʻapena ona togafiti. O le tulaga taua o le fesoasoani o le fomaʻi faʻapitoa. I faʻaopopo atu i le togafitiga autu, o sui nei e mafai ona faʻaaogaina.

Le sua o le tipolo - o se vaifofo lauiloa mo faʻafofoa teuteu tino

Aisea e iai fafine i le mustache ma le auvae lauulu

O nisi matagofie foliga vaaia mo le tele o loʻo taua tele. Ae o le mea e fai pe a faʻafitauli tau le soifua maloloina poʻo se vaega o kenera e le faʻatagaina e ausia tulaga faʻalelei? Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻau toto i foliga o fafine - ona o le mea e ala mai ai ma pe faʻafefea ona feagai ma ia?

Mafuaaga o lauulu foliga i fafine

E masani lava ona amata ona aliali mai lauulu o foliga ile fafine pe a uma le 35-40 tausaga, pe a oʻo le suiga o le hormonal i le cardinal suiga ma le paleni i le va o testosterone ma estrogen suia. Ae ui i lea e le masani ona tupu lenei mea.

I fafine ei lalo ifo o le 35-40 tausaga le matua, o le tuputupu aʻe o le migi o le 'ava ma le' ava e toetoe lava a le matauina, seʻi vagana ai le leiloa se pu i luga o lima ma laugutu, lea e masani ona talepe i le matua.

Aisea la e tupu ai lauulu?

Ole mafuaʻaga ma naʻo le mafuaʻaga o le faʻaopopoina o lauulu ulu i fafine o se faʻaopopoina lea o le maualuga o le maualuga o le hormone testosterone i le tino. I se tulaga masani ile tino o se fafine, o le maualuga testosterone e matua maualalo lava, ae pe a i ai ni suiga i le faʻatinoina o le tino o le tino, o lenei tulaga e mafai ona faʻateleina. O le mea lea, o mafuaʻaga mo le faʻateleina o le testosterone i teineiti e aofia ai:

1. Faʻaletonu le faʻaaogaina o le endocrine system poʻo le thyroid gland mafua mai i le faʻaumiumiina o le faʻaaogaina o hormonal fualaau faasaina (fananau mai fanau poʻo anabolics, mo se faʻataʻitaʻiga)

2. Vaʻaiga aga masani (matauina i tagata o Nofoaga Sasaʻe ma Amerika Latina)

3. Ovari faʻamaʻi

4. Meaʻai leaga e afaina ai le ate ma, faʻapea, le endocrine faiga

5. Faʻaleaga o le ate e mafua mai i isi maʻi, faʻamaʻi poʻo siama

E masani ona matauina e fomaʻi, o le "oso" i le tutupu aʻe o lauulu i fafine, na tupu i taimi o le leai o se feusuaʻiga: vaivai gaioiga o feusuaiga faʻateleina le numera o hormone saoloto, ma faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o ituaiga o tane.

I le isi itu, i fafine ina ua mavae le 50, e tele na faʻateleina le tutupu aʻe o lauulu foliga e mafua mai i le faʻaititia o le tulaga o le fafine hormone estrogen. Leai se aoga e tau ai lenei - o le matua faʻafitauli e le mafai ona faʻatoʻilaloina, ma o le vaetamaina o mauga o hormonal fualaau mafai foi ona faʻaleagaina isi tino tino.

Moʻi ma lauulu e ola i luga o le auvae ma alafau. Faʻafefea ona tau?

Afai e te popole i le aesthetic vala o foliga, ma e te manaʻo i le lauulu o foliga e taofi le tuputupu ae, o le mea muamua e tatau ona e faia o le suʻega mo hormones, ma faia foi le toto atoa suega ma ultrasound - ma na o le tolu taualumaga, oe mafai ma le ono 99.9% faʻailoa le tupuʻaga o le faʻamaʻi ma mafaufau i le gasologa o togafitiga i se fomaʻi faʻapitoa.

E tatau ona manatua i le taimi e fofo ai le lauulu o le "faʻailoga", ma e le fofo ai le faʻafitauli. I se faʻaopopoga, o taimi masani lava e faʻapipiʻi ai lauulu e mafai na o le faʻaletonu o le mataupu - o le lauulu o le a malulu atu ma liu i maʻa, tutusa ma le tamaloa.

Ia faaeteete, inu soo se vailaau faʻapitoa e pei ona faatonuina e lau fomaʻi ma aua le faʻatino i gaioiga amatura. Aua le taumafai e saili fautuaga i luga ole Initaneti - faʻaaoga auaunaga a le na o tagata tomai faʻapitoa.

O le paleni o le paleni o le vaega sili lea ona taua o le faʻatinoina lelei o le tino, ma lona solia e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻaleagaina moni o faʻaiuga.

E taua le taʻu atu o le ala o togafitiga e masani ona atagia mai ai se suiga i le olaga: o se suiga i meaʻai, paʻu / faʻateleina gaioiga i le tino, poʻo se suiga i le masani ai o feusuaiga. Ole mea lea, ia e sauniuni mo le faʻamalosia ole amio mama.

Ae ina ua pasi le alualu i luma o togafitiga, o le a galo ai e uiga i le a le epilation o antennae taimi uma mo uma!

Faʻafefea ona aveese lauulu i luga o le auvae ina ia le toe tutupu?

a q

http://www.nanya.ru/opit/8254#
I le masini !. .
O le tafi o le sili sili ona faigofie ma sili ona masani auala. Sa masani ona a, a o le a valea lou lauulu, o le a tupu vave. O le mea moni, o le lauulu tuputupu ae e le faalagolago i lenei, ae o le fausaga mai le masani ai le luluina moni suia: le lauulu avea atili malo ma mafiafia.
Galuega. E mafai ona e aveese lauulu i le fale ma e oʻo i tulaga femalagaaʻi. Taugofie ma e le tiga. I luma o le dexterity ma lelei lau (o le filifiliga o le "fafine" masini e le faatapulaaina), o lenei o se saʻo vave taualumaga. O lenei auala e leai ni faʻailoga ma e talafeagai mo le aveeseina o lauulu o soʻo se fausaga, i soʻo se vaega o le tino.
Le atoatoa. Lauulu e tupu vave. O lenei faʻasologa e tatau ona toe faia e toetoe lava tolu aso. Oe faigofie ona faʻamamaina oe lava ma mageso ma ita e ono tupu i luga o le paʻu maaleale. O lauulu e tupu malosi ma paʻepaʻe. O le mea lea, pe a mavae le lua aso, afai e galo ia oe ona toe tafi, o lou paʻu o le a pei o se aso tolu aso.
Fautuaga a aulelei. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le fasimoli a sele, ma a maeʻa - e mumu le paʻu i le ava malosi-kulimi. O nei mea uma e faʻamama ai le paʻu ma mafai ona mafua ai le peeling. Ina ia aloese mai le ita, e manaʻomia le faʻaogaina o se faʻaputuga faʻapitoa, ona faʻapipiʻi lea o le paʻu i kulimi faʻapitoa poʻo oloa gel.
Leisa lauulu aveese
O le le faʻafesoʻotaʻi metotia o le faʻaumatiaina o lauulu i lalo o le gaioiga o se faʻasamoa aveina o malamalama. Ole numera o sauniga e fuafua ile numera ma le fausaga o lauulu, mai ile fa i le fitu sauniga ma se malologa o le tasi ma le afa i le lima masina. Afai e te alu i le aluga atoa, o lona uiga o oe o le a vavaeeseina e faavavau taimi sili atu vao vegetation. Ina ua maeʻa le faʻatulagaina, ua maeʻa faʻapipiʻi se sauniuniga faʻapitoa i le paʻu, e aveese le pulu faʻafuaseʻi le gaioiga, o se tulafono, o le panthenol. Filifiliga lelei mo le 'oti o laulu - lauulu uliuli ma paʻepaʻe paʻu. E ui lava talu ai nei foliga mai meafaigaluega o mea lata mai augatupulaga (ruby laser), lea e mafai ai ona e aveese lauulu lauulu.
Galuega. Le taugofie auala le fesoʻotaʻi. E mafai ona faʻaaoga i soʻo se vaega o le tino. Leʻai tiga tiga. Ina ua maeʻa le sauniga muamua, ua atili ai ona manifinifi le laulu ma le iloa atu.
Le atoatoa. O lauulu sinasina ma le mumu e le talia se leisa ile faʻamutaina o lauulu. Afai e le agavaa le lalelei faʻapitoa, e ono mumu. A o leʻi faia le faʻagasologa, e manaʻomia le faia o suʻesuʻega faʻalemafaufau e aloese ai mai iʻuga le lelei. E le mafai ona e faia na o oe ile fale.
Fautuaga a aulelei. A maeʻa le aveeseina o lauulu o le laser, e tatau ona e puipuia le paʻu mai le susulu o le la mo le 2-3 aso, seia oʻo i le fol. I lenei vaitau, e tatau ona e maitauina lapataiga mo le saogalemu: lalafi mai le la, aua le sunbathing ma smear le vaega ua faaleagaina i le sunscreen. A leai, pigmentation nofoaga e mafai ona aliali mai i le nofoaga o le aveeseina lauulu.
Ata puʻe
Le faʻafesoʻotaʻi, agamalu auala - faʻaalia i lauulu ma le puʻeina puupuu. Ole numera o sauniga e fuafua ile aofaʻi ma le fausaga o lauulu. I le avea ai o se tulafono, o lenei e uiga i sauniga e fa ma le vaitaimi o le tasi ma le afa i le ono masina.A maeʻa le gasologa atoa, e le toe tupu le laulu pe naʻo se moli moli e aliali mai. A maeʻa le faʻagasologa, ina ia aloese ai mai le mumu, faʻapipiʻi se gel faʻapitoa faʻapitoa i le paʻu. O isi taimi, faʻapitoa lava le paʻu, o se gel malulu e faʻaaogaina aʻo leʻi faia le faʻafitauli e faʻalelei atili ai le fulufulu mata.
Galuega. Le sili aoga ma le leai se aoga metotia i totonu o metotia uma o le aveeseina lauulu le manaomia. E leai ni contraindications. O le aoga sili o le photoepilation o le mafai ona aveese lauulu o soʻo se lanu ma fausaga i ituaiga uma o paʻu, e oʻo lava i loʻo faʻalelaina. O vaega uma o le tino e mafai ona moli, ua fautuaina e faʻaaogaina lea metotia mo le vaʻaia lalagaina o lauulu ma lauulu.

TANUSHKA

Le lauulu foliga foliga le fiafia tele mo fafine. E tele mafuaʻaga o fulufulu mata o le tino, aemaise lava, tupuaga, faʻaletonu hormonal, maitaga, vaitaimi le masani ai, mafatiaga, faaumiumi maʻi, popole ma le teʻi. E tatau ona e vave aveese mai le le fiafiaina lauulu ile taimi e aliali mai ai, nai lo le matamuli ma le manaia.
I le tala faafomai tusi, le tupu fua lauulu taʻua o le hirsutism. O lenei lauulu le fuafuaina e tupu tele lava i luga o le auvae, luga o le laugutu pito i luga ma luga o le muaulu. Hirsutism afaina ai fafine mai le 15 i le 25 tausaga. E tele auala e aveeseina ai le soʻona foliga lauulu, e ui lava mo le tumau. Mo se faʻataʻitaʻiga, lauulu 'eseʻese e ala i filo (filo), faʻamalieina ole eletise, electrolysis. Talu ai o le mafuaaga autu mo le tuputupu ae o le le fiafia i lauulu o hormonal faaletonu, e tatau ona togafitia hirsutism ma le fesoasoani o fualaau faasaina. O le sitepu muamua i togafitiga o le fomaʻi. Afai e maua se faamaʻi ole maʻi, e manaʻomia taotoga.
Ole eletise e naʻo le pau lea o le auala e faʻaumatia ai lauulu foliga. Ae o lenei faiga e tau ai tele tupe, ina ia le mafai ai e fafine laumea-totogi.
O a mea e mafai ona fai ia faʻaumatia ai le le fiafiaina o lauulu i mea faʻalelei?
O lauulu i luga o vae e mafai ona le fiafia i se tasi teine, ae i luga o le isi latou te le faia ni mafuaʻaga itiiti o le ita. O le a le matuia o lau faʻafitauli e faʻalagolago e le gata i le lanu o lou lauulu, ae e faʻapea foi ile tulaga o lou mafaufau. E fesoasoani le iloa o fafine e toʻatele foʻi le faʻafitauli.
O le fofo o lenei faʻafitauli e fuafua i le tele o le taimi ma tupe e te naunau e faʻaalu ai ma, sili atu ona taua, i le tele o lenei faʻafitauli e faalavelave ia oe. Afai o le hirsutism e agamalu, o lona uiga o le sili auala mai le tulaga o le ufiufi lauulu ma teuteu matagofie. I isi faʻafitauli faigata, lauulu aveeseina e tatau ile fesoasoani ole faʻapipiʻiina ole tino poʻo le solo ese ole laulu. Ole solo ese atu ole lauulu e aveese ai le lauulu ile paʻu - o nisi taimi laititi teisi atu nai lo lenei tulaga. A 'aveʻesea lauulu aveese atoa.

Walnut sua

Oomi le sua mai le fuʻu o fualaʻau meamata. Faʻaaoga kasa, apalai i le ulu mo le 5 minute. Aisea e aoga ai le faʻaaogaina? Afai e tupu le lauulu o se fafine i lona auvae, ona faʻatautaia lea o se faʻatasiga faalua i le aso, latou tuputupu ae taofi.

Walnut sua

I le muamua foliga mai hirsutism, e taua le malamalama o le tau na o faʻailoga mai fafo o le a le aumaia le faʻaiuga manaʻomia. E le tatau ona e toe siakiina le tulaga - o lenei faʻafitauli e le soloia olaga pe a e liliu i tagata faʻapitoa mo se fesoasoani i le taimi.

Aisea le fafine ei ai le moge ma le 'ava i o latou foliga? Saili mai i le fesoasoani vitio:

Aveesea lauulu foliga le manaomia i lauulu lauulu. Matamata le vitio iloiloga:

Faʻafefea ona aveese vave lauulu foliga ma mo se taimi umi? Matamata i se ata manaia:

FESOASOANI MULIMULI FAIGA FAITAUGA

Ou te leʻi mafaufauina lava o lenei mea le fiafia e ono faʻaalia o ni tulaga mataʻutia ...

Vailaau faʻaalia

E mafai ona e tuʻu ese le vaomatua e faʻaaoga kulupu. O loʻo faʻatau atu i fale teuteu.E tusa ai ma faʻatonuga, e tatau ona faʻaaogaina le kulimi ma se ie manifinifi luga o le paʻu ma a maeʻa ni nai minute aveeseina ma se spatula faʻapitoa. O vailaʻau e faia ai le kulimi ua faʻaleagaina ai le vaega laulu. E tumau pea le aʻa. Fai mai tagata gaosi oloa e paʻu le paʻu e oo atu i le 3 aso, o le mea moni, o lauulu e amata ona aliali mai i le isi aso.

Faigaluega a tagata

Depilation auala faʻaaogaina meaai ma fualaʻau mata mea e itiiti tiga tiga, ae o se itu aafiaga e mafai mai soʻo se oloa. E mafai ona e maua i se maʻi afaina pe o le susunuina o le paʻu. Faʻaogaina fofo togafitiga o tagata, e tatau ona matauina ni vaega ma ia amanaia le le lava faʻapolopolo o nisi mea. O nisi nei o kosi e faʻaaoga i le fale:

  1. Faafefiloi ava malosi - 35 g, castor suauu ma amonia - 5 g taitasi, faapea foi ma 2 g iodine. Faatasi ai ma lenei faʻatulagaina, e manaʻomia ona faʻamamaina faafitauli vaega 2 taimi i le aso.
  2. Suauu 1 kulimi mo 10 minute. l dioica nettle fatu i le 250 ml vai. A uma ona malulu, faʻaopopo 20-30 g o soʻo se suauʻu fualaʻau i le vaifofo. Fufulu se vavae swab ma togafitia le le fiafiaina lauulu. Toe fai le 2-3 faʻasologa i le aso.
  3. I le 200 ml vai faʻapuna e te manaʻomia e faʻaitiitia 1 tsp. falaoa-mata suamalie. E faʻamau foi le swab i le vaifofo i le auvae, mautu ma tuu i le po e tasi. I le taeao, fufulu ma mafanafana vai ma faʻamama le paʻu ile kulimi anti-inflammatory. A maeʻa le 10 togafitiga, o le ae matauina ua taofi le tuputupu ae lauulu.

Afai e vaivai le lauulu, e mafai ona latou mama. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e saunia se paluga o 1-2 laupepa o hydroperite, 1 sipuni. amonia ma 1-2 tbsp. l fulufulu mo le tafi pe fufulu. E tatau ona faʻaaogaina le oloa i le lanu enaena, faʻatali ile olo ma fufulu ile vai mafanafana. E toe fai le faʻasologa aʻo tupu le lauulu i luga o le auvae. I le aluga o taimi, o le lauulu laʻau o le a avea ma manifinifi, ma lona tuputupu aʻe o le a faiifo malie pe taofi atoa.

I le faaopoopo atu i togafitiga faafomaʻi ma isi togafitiga, aua nei galo e uiga i le taua o le talafeagai meaai ma le soifua maloloina, tatau le moe.