Tausiga

Faʻafefea ona filifili se paʻu mago lau lauulu

O le mea moni, e moni mea uma. Toetoe o mamago laupepa e fai lana galuega, vave ma faigofie ona aumaia laulu i se foliga talafeagai. Malamalama mama malosi, manogi manogi ma le leai o fusifusia lauulu na o ni nai minute - uiga e tatau ona faʻalogo iai. E te fia iloa poʻo fea ituaiga igoa o loʻo avea ma sili?

O faʻataʻitaʻiga masani na faʻaalia ai e le o manaʻoga uma o laumoli mago latou e manaʻomia tele i le au faʻatau. O taitai e toatolu o lo latou taʻuleleia i tausaga ua mavae e le o vaaia o loo lisiina i lalo:

    I le tulaga muamua i tulaga o uiga, o le "TONY & GUY" ma le aoga o le tutusa tutusa faʻaleleia. O le a tatou manava se mapusaga o le mapusaga, aua o le mea moni ua matua lelei mea uma. O se lagona manaia o le faʻamafanafanaga ma se agamalu, le manaia o le manogi o le manaʻomia manao e matua lagona lava pe a faʻaaogaina le taele oloa o se ituaiga lauiloa.

I se faʻaopopoga, o le mālamalama o lauulu e faʻateleina, o le lanu e malamalama atili ma le maualuga o le maʻaleʻale o pito faʻaitiitia faʻaititia. Na pau lava le faʻaletonu o le maualuga-lelei moʻi solo o lona taugata lea. I lenei tulaga, o se afifi ma se voluma o le 250 ml o le a tau ai oe i totonu ole 1000 r. mea masanisologa lelei ma le manogi o suauu taua. E tele faʻamatalaga e mafai ona maua i luga o le afifiina.

    O le agavaa malosi o le isi ituaiga e mafai ona taua o le Syoss Volume lift. O le Anti-Grease faasologa e tatau foi ona vaʻai faʻapitoa.
    O le faʻapitoa o lenei faʻamalama o mea nei:
    - maualuga tapunia o maʻaleʻaleʻa,
    - masani faʻalagofie
    - siliva malu.

    O le maitauina faʻaopopoga o le tele o pauna mai lava aʻa ma le leai o ni faʻailoga o se laʻititi togafiti faʻaaoga lenei meafaigaluega o ni mea lelei faaopoopo e le mafai ona le amanaiaina.

    Totogi faiga faavae i le itulagi o 175 p. mo se fagu 200 ml sili uma fiafia. Tasi o le mea, o nei Syoss ituaiga gaʻoa oloa gaʻoa lauulu e sili ona ono felelei mai i luga o fata o faleoloa i luga ole laiga.

    Iloiloga "fai mai" o le laupepa lea le mago lauulue aunoa ma le soona faʻamalosi ia latou ma mea ai. O lea la, i le tulaga tolu - CLORANE SHAMPOOING SEC EXTRA-DOUX. O le faavae e maua luga meaola masani susu faʻalenatura mai fatu oat.

    Lelei, mafaufau lelei mamanu o le fagu e le afaina ai mata. Le tutusa e mafai ona fai e uiga i le tau - talu ai o le averesi. Faʻamolemole ia matau o lenei ituaiga mea taʻele oloa aʻo le vaega fale talavai cosmetics.

Le lelei ma mea e le atoatoa

Ae e te leʻi faia se faʻatauga o le a faʻamamaʻi ai lau taga, tatou te mafaufau uma: "Ia o lea pe leai?" Masalo, muamua, e tatau ona e mafaufau i le mea moni susu mago - e sili atu lenei ona manaʻomia i se tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi nai lo le matua susunuina fesili. Natura lauulu tausiga, fufuluina ma fufulu i le tafe vai o se sili atu aoga ma aoga auala.

Tatou talanoa e uiga i penefiti:

  • Suiga o le foliga mai o le laulu e foliga mai o gaosia e sili atu nai lo 95%. A lelei atoatoa mama ma teuteuina aafiaga e mafai ona faʻatinoina i le masani faʻanatura. Taua: aʻo leʻi faʻaaoga saʻo, lulu lemu le fagu. A leai, o le mafiafia ma heterogen o le tino o lauulu laulu o le a avea atili sili atu ofu ma teuga.
  • Tuuina atu o le aofaʻiga faʻanatura ma faʻaumatia le laoa e aunoa ma le faigata tele.
  • O faʻamamago mago e faigofie ona faʻaaogaina.
  • O se oloa lelei e umi umi le olaga.
  • Le faʻavae masani e faʻatino ai tamaʻitaʻi faʻaonapo o tafaoga ia maua mai se oloa teuteu tino: Naturally, Fast, Beautiful.

Ae maise o lea faʻatauga e aoga ia i latou o loʻo i totonu o faʻaleleia nofoaga, falemaʻi. I le uma o mea, o le malosi i le maeʻa o togafitiga ma le tagofia o vailaʻau e leʻi toe foʻi atoa. Ma, o se tulafono masani, e leai ni tuutuuga talafeagai mo ia galuega i ofisa faʻafomaʻi.

Le atoatoa

  • Talu mai folafolaga i luga o le mea faʻapipiʻi e fai ma sui o soʻo se tagata gaosi oloa e uiga i le tausiga ma le suia o lauulu e toetoe lava a faʻataunuuina uma, mamago laupepa vave faʻatau atu. O nisi taimi e faigata ona maua.
  • Ona o le tele o taimi faʻaaoga i nisi o tulaga, e ono i ai se lagona o le le faʻaletonu, mimita pe faʻamafanafana.
  • Ole aafiaga ole paʻu e paʻu ai e manaʻomia ai le selu tuʻusaʻo.
  • A uma ona faʻaaoga, fufulu le selu.

Talu mai suʻesuʻega o faiga tau maketi ma fefaʻatauaiga i vailaʻau ma mea teuteu tino ua faʻaalia ai e mafai ona faʻatauina le faʻamalama e le gata i le tau maualuga, ae i le tau lava tau, o tau e le faʻaogaina i mea sese.

Filifilia se mamago mo le paʻu suauu

I le taimi o se malaga umi, le faʻamoemoe i se tafaoga faamasaniga poʻo se fefaʻatauaʻiga pisinisi, e taua le vave maua o se foliga, ae ia maua foʻi lau ata pupula ma faʻaalia foliga. Tusa lava i le taeao, i le tau fou o le faʻatinoga o fuafuaga, ou te fia vaʻai i le faʻata ma ataata lemu. I mea uma, o le ata o se suamalie, aoina ma matagofie matagofie e matua manaia lava, musuia fou gaioiga.

Ina ia faʻamalieina ou manaʻoga, e tatau ona e saʻo le filifilia o le mamago laupepa ma lona ituaiga. Ma ia mautinoa e fesili e uiga i le faʻatulagaga.O le i ai o vailaau meatotino o le a na o se faaopoopo.

Le filifiliga i le mago mo lauulu mago.
E mafai ona mafaufau i le filifiliga o spray. Le faʻaaogaina o se tufatufaga faʻapitoa, o le tele o vaega o loʻo gaioi ua tufatufaina tutusa i le umi atoa o le lauulu, ma maua ai iʻuga sili.

O le faʻamamaina o gaʻo ma sebum o loʻo aveʻesea saʻo e faʻalagolago i le lelei o le oloa.

I le biochemistry ma mea teuteu gaosi, o tauvaga o faʻatusatusaina o analog e masani lava ona manuia. E ono faʻalagolago foʻi le tau faʻavae i le paketi na faʻaalu i le faʻalauiloa o igoa ma le faʻasalalauga. Faatau i luga ole Initaneti e sili atu le manuia ma talafeagai.

E manaʻomia le faʻaogaina o se teuteuga teuteu e leʻo i aʻa, ae i le umi atoa o le lauulu. O le tamai lanu lea e masani ona le amanaiaina. Ma o le taugofie laupepa o le a feagai ma lona aoga, pe a faʻaaogaina saʻo. Ioe, ma o le a leai se ita!

Faamamago moli ile fale

Manaia tele le faiga o le fau fale oloa i le fale. Mea masani, e aofia ai siosiomaga siosiomaga ma saogalemu mea, o le a ausia le sili ona le mafaufauina ma maualuga-tulaga lelei.

Ae e te leʻi faia se mea fou, e manaia le iloa o manatu o isi, a ea?

O ni tala auiliili o loʻo faʻailoa atu i lalo:

- talofa. O loʻu igoa o Veronica. Sa ou faʻaaogaina se laupepa mago i se taimi lata mai, ae ua ou sauni e viia. O se vavega fofo e fesoasoani tele ia te aʻu, aemaise lava i le taimi ua ou tuai ai mo le galuega.

- O se mea tatau na faʻatau ai laumamago mago. O loʻu olaga galue e aofia ai femalagaaiga, aʻoga ma tauvaga. A maua lou taimi avanoa, e te manaʻo e faʻaalu i luga o se soifua maloloina ma pe a mafai le taimi e moe ai. I le taimi lea, ua toeititi a leai se tausiga mo oe. Oute faamalieina ile talitonuga maua. Ou te fautuaina! Anya

- Talofa, o aʻu o Arsen. Sa ou taalo i taaloga talu mai loʻu laitiiti. Talu ai nei na ou faʻaaogaina ai le kulimi mamago ma e le mafai ona ou mafaufauina pe faʻafefea ona ou faia e aunoa ma ia muamua.

- Na ou maua le mago vailaʻau faʻafuasei, ae na vave ona ou iloaina pe o le a le aoga. E ui ina fai sina taugata, ae aoga! Natalya.

Faʻafefea ona galue le mamago faʻamalama ma aisea e manaʻomia ai

O le faʻamalu gaosi o le polysaccharide-faʻavae mea teuteu. Latou te fufuluina le lauulu ma le ulu i le faʻaaogaina o gaʻo. I le mea uma, o latou, pe a maeʻa i luga o le lauulu, aoina vaega o le palapala ma, o se taunuuga, faʻaleagaina le lauulu. E faʻapitoa i ituaiga vailaʻau o loʻo maua ai le maso poʻo le laʻititi o le peʻapeʻa.

Lelei ma vaivaiga ole mamago laupepa
Le aoga

  • faafouina lauulu ma faafaigofie le faiga o le aveeseina o gaʻo,
  • mafai ona faʻaaogaina i soo se siosiomaga
  • e le manaʻomia tele taimi le latou talosaga,
  • faʻaopopoa le aofaʻi tusa lava pe a manifinifi le laulu,
  • Talafeagai mo le tele o ituaiga o lauulu.

  • aua le faʻaopopo le susulu
  • faʻamamaina e le loloto e pei o le faʻaaogaina o le ufiulu masani,
  • vave taumafaina
  • e le mafai ona faʻaaogaina e le aunoa
  • brunettes mafai ona i ai faʻafitauli i le filifilia o le mamago matamago sampo ina ia le mafai ona vaʻaia i luga o le ulu pe a uma le talosaga.

Eseese ole Mago Tapolo

Tele o solo mama mamago faʻaʻaogaina faʻaaogaina o pauta, o araisa, sana po o le paʻepaʻe paʻepaʻe e fai ma faʻaaʻauʻu vailaʻau. Latou te aoina le gaʻo sili atu o na mea uma ma e faigofie ona sela ese mai le laulu. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaogea e faʻaaoga ai ni mea faʻasili i le tasi oloa, faʻapea ai ma le latou tuʻufaʻatasia ma mea eseese o loʻo i ai ni mea antibacterial. Mo se faʻataʻitaʻiga, i mea taua suauʻu poʻo le triclosan (o se vailaʻau fulufulu lautele ma isi mea faʻapitoa faʻaleaga ala).

O le faʻapitoa o fulufulu mo se faʻamago faʻamago e faʻamatalaina e lona tagata gaosi. E masani lava faʻaalia le afifi. Tautuana ia e suʻesuʻe le tuʻufaʻatasiga o le moega aʻo leʻi faʻaaogaina, aua o mea uma e faaluaina ma faʻalenatura i lenei mea teuteu faʻaoga e mafai ona mafua ai se aʻafiaga o le mata.

Faʻalagolago i le mea faʻapitoa, o laumei mamago ua vaevaeina i aerosols, efuefu ma fusi sikuea (briquettes).

Faamamago afu aerosol

O le tele o mago solo mo lauulu faʻamamaina e sau i le faʻailoga o apa pulou ma aerosol dispensers. E faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina, ae i le taimi lava e tasi e vave faʻaalu ma faʻaaoga le tele o avanoa (e faʻatusatusa i le paʻu). E i ai femalagaaiga filifiliga ma se voluma e oʻo atu i le 50 ml e faigofie ona ofi i lau ato tupe.

  • mafai ona faʻaaoga i soo se mea
  • lauulu faamamaina taualumaga o fai ni nai minute,
  • tuuina atu lauulu faaopoopo tusi
  • mafai ona faʻaoga "point".

  • aua le faʻaopopo le susulu
  • vave taumafaina
  • mafai ona tele le avanoa, e tusa lava pe ua gaogao,
  • E le mafai ona faʻamautinoaina le tumu o le mafaia, i.e. e fia le tau.

Faʻapefea ona faʻaaoga:
Vavaeese le lauulu ina ia i ai le avanoa i latou aa. O iina e faʻaputuputu ai paʻu paʻu.
Lulu le kalone ma fulu le sulu i luga o aʻa, ma ia vaʻaia le mamao o le 15 i le 20 cm i le va oi latou ma le aerosol dispenser.
Lulu lau lauulu i ou tamatamailima ma palu lemu ia aʻa ina ia mafai e le laupepa ona mitiia le tele o le gaʻo pe a mafai.
Faatali 5 minute ma selu, aveese le laupepa mai le lauulu.
A talafeagai, e mafai ona toe fai le togafiti faʻamamaina.

Efuefu oloa

O vailaau mo togafitiga o loʻo avanoa i le paʻu pepa. Afifiina i ato po o fagu ma dispensers (tapuni ma tamaʻi pu e pei o se pepa lisini). Ole aofaiga o mea e faʻamamaina ai i totonu ole afifi e mafai ona ese mai le 50 kalama i le 1 kilokalama pe sili atu. O lenei ituaiga mea e sili ona faʻaaogaina pe a fai e te manaʻomia e alu i se malaga pisinisi mo ni nai vaiaso pe i le taimi o tolauapiga malaga ma se po o nofo.

  • loloto faʻamamafa nai lo aerosol lomiga,
  • umi lava.

  • tele se taimi
  • faigofie ona pisia ofu
  • mo le faʻaaogaina e manaʻomia le i ai o se faʻata i luma o mata, ma le agavaʻa e lulu ese ai le paʻu ile fola.

Faʻapefea ona faʻaaoga:
Vavaeese lauulu i vaevaega, maua ai avanoa ile aʻa.
Ave sina pulu i lou alofilima o lou lima ma faʻapipiʻi i luga o aʻa.
Faasili lou lauulu mama.
Faatali mo ni nai minute mo mea aoga e faʻaopoopoina gaʻo. Afifio oe lava.

Faamamalu moli puipui

Ua faʻaavanoaina le lauulu mago ile laupepa lea ile faʻaolaina ole tele o avanoa ile lau ato tupe poʻo le ato tupe. E sili le faʻatau pe a e fuafua e savali mo se taimi umi, fiafia i ai pe faigaluega ma i le taimi lava lea e te le manaʻo e ave le tele o mea ma oe. E le lava se avanoa faʻavaʻa e pei o se tamai ato teuteu.

  • manaʻomia nofoaga laʻitiiti
  • e masani ona aofia ai le tele o vaega faaopoopo (taua suauʻu, vaega antibacterial, mea ola mea)
  • aoga tele.

  • manaʻomia ni tomai i luga o lauulu,
  • a e faia le efuefu mai se sikuea, e tele taimi e alu ai.

E mafai ona faʻaogaina ni auala se lua mo masini mama mago. O le mea muamua e aofia ai le faamaluluina vaega o le faʻaaoga i le paʻu. O lona lua o le faʻaaoga o taʻele o se "pulumu", lea e mafai ai ona e faigofie ma faʻaoga se mea faʻamalolo i aʻa ma faapea ona faʻamamaina lou lauulu. Ole auala e faʻaaoga ai le mamago efuefu faʻaoga ua faʻaalia i luga o lana afifiina.

Faʻafefea ona filifilia se mamago mo le faʻamama

Ina ua ou iloaina poʻo le a le matutu lauulu lauulu faʻamalosi ma pe faʻapefea ona latou faʻaaogaina, e mafai ona e alu saʻo i le filifiliga lava ia. Ole filifiliga ole mamago shampoo e faʻalagolago i mea nei.

  • pe faʻafia ona e fuafua e faʻaogaina le kulimi mago,
  • pe o le a le aiaiga (nofoaga, taimi),
  • o le a se mea e te ofuina ai
  • e iai lou alergi, pe afai o lea,
  • lauulu lanu ma ituaiga e taua foi i nisi taimi.

A filifilia se lauulu, o le a faigofie mai lea laasaga ma lea laasaga faatonuga o le a fesoasoani ia te oe.

  1. Filifili le mea e te manaʻomia. Afai oe fuafuaina se malaga umi tolauapiga poʻo se malaga pisinisi i le vao, e sili le ave o se faʻapaʻu poʻo se paʻu. E tatau ona faʻatau le Aerosol peʻa faʻapea e te manaʻo e faʻaaoga le shampoo i ni tulaga faʻapitoa poʻo se vailaʻau mai le "pusa fesoasoani muamua".
  2. Matou te iloiloina ma le totoʻa le faatulagaga. Ole aofai ole lelei omea vaega e nafa ma le tuuina atu o le voluma. Organic absorber mo le fufuluina o lauulu ma le ulu mai le gaʻo. Suauu fualaʻau mo le manogi ma le fafagaina o lauulu. E i ai i le faitalia vaega ni vailaʻau, ae o le a aoga pe a savalivali pe faʻalogologo ile vai.
  3. Matou te fuafuaina le tele ma le tele. E lua mea taua. Muamua. A faʻatau se paʻu, e tatau ona e ave se lapoʻa lapoʻa, ae aua nei galo e faʻatau se tamaʻi fagu ma se dispenser. Lua tasi. Ole 50-mililiter aerosol e mafai ona lava mo 2-3 taimi, leai lava.
  4. Ua matou sogisogi le manogi. I le avea ai o se tulafono, mago mamago e i ai le uiga ese, e le mou ese mo le taimi umi. O le mea lea, ao le i faʻatau, e tatau ona e malamalama pe e te fiafia i le manogi pe leai. I le tulaga mulimuli, e aoga le sailia mo se oloa e i ai le manogi o sieri, peach, apu, ma isi.
  5. Siaki le aso faʻaalu ma le saogalemu o le afifiina. E taua tele lenei mea, aua o loʻo i ai i le laupepa ni mea faʻapipiʻi e mafai ona faʻaleagaina i le tele o taimi ma mafua ai le leaga nai lo le aoga. I se faʻaopopoga, a faʻapea ua faʻaleagaina le vaʻa pe foliga le palapala, o loʻo faʻailoa mai foʻi le le talafeagai o le faʻatauga.
  6. Tau Ufui mamulu - e le o le mea lea e fai ai le lelei ma lelei e faʻalagolago i le tau o le oloa. Taulai atu ile averesi o tau ma aua lava nei e vaʻavaʻai i se mea taugata, talu ai o le aofaʻiga e tutusa uma lava Na pau le eseesega o le tulaga tau.

O a ituaiga e tatau ona e taulaʻi i ai?

Afai tatou te talanoa e uiga i gaosi oloa faapitoa, e aoga le matauina o ituaiga ituaiga:
Batiste (Great Britain) - lautele auala o Europa tulaga lelei, lea o le a fetaui ma toetoe o tagata uma. E i ai e uiga i 10 oloa i le laina i faʻataʻatiaga eseese o le tulaga faʻavae ma le fausaga.
Goldwell (Siamani) o le sili sili filifiliga mo lauulu manifinifi, e pei o oloa a lenei tagata gaosi oloa e le gata mama, ae faʻaopopoina foi isi voluma. I se faʻaopopoga, latou te tele mea aoga ma se tasi faʻaopoopoga - UV puipuiga.
Schwarzkopf (Siamani) o se lala o le Henkel Group, lea na ova i le 20 tausaga talu ai ona maua le tauleleia i le lalolagi atoa. O solo faʻamago mai le tagata gaosi oloa e maua ai le laulu o lauulu i le laʻau ma le fou, faʻapea foi ma le sao i se laʻititi vaeluaina o manoa.
Syoss (Siamani) - talafeagai mo soʻo se ituaiga lauulu. Maualuga maualuga i se tau maualalo. Lauiloa e le gata i tagata faatau masani, ae faapea foi i le au atamamai cosmetologists, lauulu ulu ma e oo lava tagata fai ata tifaga.

E i ai ni mea taua tele e tatau ona e iloa pe a fai e filifili se faʻamamalu mamago.Muamua, fomai ma cosmetologists fautuaina le faʻaaogaina o le laupepa i le va o le masani ona fufulu ma e le sili atu nai lo le 2 taimi i le vaiaso. Afai e te faʻaaogaina faʻatele i le laina, ona faʻapipiʻi ai lea o le mea moʻi ile faʻamama ile palapala. Lua, afai e te faʻaaogaina le tele o mamago laupepa i le taimi, ona i ai o le lauulu o le a maua manaia le susulu suauu. E mafai ona e aveesea i le fufuluina o lou lauulu i le faʻamalama masani. Ma lona tolu, brunettes e tatau ona filifilia ni oloa e faʻaaogaina ai le uliuli ma isi mea.

Faʻailoga o mamago laumepa mo brunettes:
FAʻAPELE. M - efuefu ma UV puipuiga.
O Moroccanoil o se paʻu ma le suauʻu argon.
Klorane - efuefu ma oat susu.
Sachajuan o se faʻapaʻu pe pau le mea e faʻavae ile pateta pato.
Pronto OSCAR BLANDI - faʻapipiʻi-faʻasasa ma le vitamini E ma le lemon verbena.
Batiste mo brunette - o se mea faʻapaʻu ma sukalati sukalati.

O fea e amata filifili ai laupepa?

O le mea muamua e fai o le fuafua le ituaiga o lau lauulu. Ole mea taua tele lea. O lauulu e mafai ona vaevaeina i vaega e tusa ma le tele o tulaga:

  • uliuli lauulu
  • vali ma le vali
  • lanu
  • lauulu mafiafia
  • e tusa ai ma le maualuga o galugalu (sasaʻo, paʻepaʻe, paʻepaʻe, etc.)

O le mea sili ona taua o loʻo filifilia le laupepa o le mea muamua, le ituaiga o laulu e ala i suauʻu:

  • masani
  • gaʻoao
  • mamago
  • ituaiga fefiloi (gaʻo i le aʻa, matutu latalata i le pito)

O le sebum o le lauulu e faʻamoemoe i le galuega o le sebaceous glands o loʻo i totonu o le ulu. Ole galuega autu a nei glands - o le gaosiga o sebum, e tatau ona ufiufi ai luga uma o lauulu tagata taʻitoʻatasi o le ulu ma se manifinifi puʻeata, puipuia le lauulu mai aafiaga o le siosiomaga fafo.

Tele vaega o le puipuiga - leaga, laititi - e leaga foi, e tatau ona i ai, pei o se isi mea, o le ogatotonu - o le masani. I le masani o le faʻagaioiga o le sebaceous glands o le aofaʻi o sebum ua lava mo puipuiga puipuiga, ma o le leai o lona tele atu e le mafua ai le soʻonaʻeʻeina lauulu uʻumiʻale, ma avea ai i latou mamafa ma mafua ai le vave faʻaleagaina. Ia, o se mea sese faʻasino atu i le ulu vaivai, pe a latou leiloa lo latou puipuiga masani.

E taua ia te oe lava ia malamalama o le vaega vaaia (fafo) o le lauulu e le o toe ola ai aano, ma e le maua ni meaʻai mai le tino, talu ai e leai sona mea i totonu o lona uiga mo le lafoina o nei vailaʻau. O lona uiga, e leai ni alatoto poʻo ni kapilerʻo i le fulufulu e mafai ona tuʻuina mai meaʻai i lou lauulu i se toto toto.

Manaomia le manatuao le vaega vaaia o le lauulu, pe a uma ona fausiaina (ua tupu le lauulu), ua uma e le mafai ona suia e o tatou tinotalu ai e le o se pefu ola. Pau a le mea e mafai e o tatou tino ona fai o le puipuia lea ua uma ona faia (tupu) lauulu i le fesoasoani o sebum e faʻailoaina e glands i luga o le ulu.

E mai le tuutuuga o le mea fuafua o le ulu ua faʻalagolago i ai foliga ma ua uma o le toe tuputupu aʻe lauulu. O le mea lea, muamua lava, e manaʻomia ona e vaʻaia lelei le tulaga o le fulufulu, ma o le taimi lena e tatau ona vaʻaia lelei le vaʻaia o le vaega o le laulu.

E manaʻomia lava le malamalama i se tasi manatu taua.

Afai ua uma ona faaleagaina le lauulu, ona le mafai lea ona faʻasaʻoina i latou i mea lelei taumafa poʻo vitamini, e le gata ave i totonu ma faʻapipiʻi i le lauulu lava ia. Masini leaga e naʻo le "e toe faʻalelei"e faʻapea foʻio ia foliga mai soifua maloloina.

O lona uiga, faatasi ai ma le fesoasoani a teuga eseese, e mafai ona e taumafai e nana le lauulu na faʻaleagaina, pe faʻaopopo le puipuiga atili i le lauulu ina ia taofi ai lo latou toe faʻaleagaina. Ae o lenei mea e le o shampoos, ae o se laina ese o mea teuteu.

Lauulu ituaiga fuafuaina, o le a le isi?

Filifili se lauulu e faʻavae i lau lauulu ituaiga ma ona faʻafitauli masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, laupepa mo lauulu mago o loʻo iai ni meaʻai manaia ma le faʻamalosiʻau o le tino, pe a fai o loʻo faʻaogaina ile laulu ole gaʻo, ole a faʻaopopo ai faʻafitauli ia latou e ona.

O uiga mo lauulu uʻumi e aofia ai mea faʻaititia e faʻaitiitia ai le gaosiga o sebum, e faʻamago mago le paʻu. Ma afai o loʻo faʻaaogaina le laupepa faʻapipiʻi ile lauulu mago, lea ua leʻo iai le moisturising ma le puipuiga o le sebum, ona mautinoa lea o le a na o le mafuaʻaga e afaina ai lauulu mago.

O le mea lea, o le ituaiga lauulu e taua tele pe a faʻatauina le faʻamalamaA leai, o le filifilia filifilia o se mea e mafai ona faʻaletonu ai le tulaga.

Shampoos vaevaeina e tusa ai ma le tele o taiala i ni vaega eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tatou faʻalauiloa nisi o latou:

  • laei e ala ile ituaiga o lauulu uila (mamago, malepelepe, masani, manogi)
  • togafiti togafitiga (mo le pili, mo le leiloa lauulu, mo le malepelepe lauulu, ma isi)
  • moega mo lauulu lanu
  • togafiti toe faʻafoʻi
  • moega mo lauulu na faaleagaina
  • shampoos e faʻamalosi ai lauulu ulu
  • polofesa faʻapipiʻi (o lenei mea e sili atu i le maketiina agai)
  • voluma laupepa

Tatou te le i foia faʻafitauli masani, pei o le togafitia o fulufulu faʻamaʻi, ae filifili auala mo le tausiga i aso uma, o le mea lea Pe a filifilia se moli, e faʻatonutonuina i tatou e le ituaiga o laulu e tusa ma suauʻu.

O a faʻatatau faʻataʻitaʻiga e tatau ona taʻitaʻina i le tulaga muamua faʻamaonia. Ma o le a se isi mea e sailia pe a filifilia se moli faʻapipiʻi?

Ole mea moni, nei oe manaʻomia le mafaufau lelei i le faʻatulagaina o le sampo. E le o uma laupepa e saogalemu ma tutusa le aoga.

Matou te aʻoaʻoina le faʻavaeina o le faʻamalama

Ile taimi muamua, o vailaʻau o meaʻai ua faia e faʻaoga ai le fasimoli faʻavae e faia mai i mea masani. O na teua pulumulu na matua le lelei ona fufuluina ma e le mafai ona feagai ma le latou galuega mai le taimi muamua. Sa tatau ona toe fai le faʻatonuga mo ni taimi e maua ai le manaʻo mama. E ui i faigata o le faʻaaogaina, o mea laupepa na le faʻaleagaina le puipuiga puipuia o le lauulu e aofia ai o latou fausaga, lea e atagia lelei i o latou foliga. A maeʻa ona faʻapipiʻi ituaiga laulu moega, o le laulu e tumau ona mama umi, ona o loʻo puipuia lona paʻu masani.

Ae o le mea lea i aso ua tuanaʻi, e toetoe lava leai se tasi e gaosia ia laupepa, ona o le maualuga o latou tau, ma le lavelave o faʻaaoga (laititi le mafai fufulu). Ae afai e te maua se faʻamalama foliga tutusa, ona o lona faʻaaogaina e sili atu le sili i loʻo siamupini o loʻo iai surfactants.

O a tatou mea o fai nei?

Uma shampoos aso nei, e oo lava i mea taugofie, e sili ona lelei i le fasimoli ma faigofie fufulu ese soʻo se palapala, e aofia ai se ata puipui faalenatura i foliga o sebum. Lenei ua ausia faʻafetai ile mata o mea gaʻo (surfactants) o loʻo i totonu o le sampo onapo nei. O nei vaega o loʻo tuʻuina mai ai le faʻamalama ma a latou maualuga mama meatotino ma o mea masani e gaosia. O isi vaega uma o le lauulu o mea faʻapipiʻi e mafai ona faʻaleleia atili le tulaga lelei o le faʻapipiʻi, poʻo ni vaega e tauia ai le afaina mai surfactants.

E pei o le tele o nei vailaʻau vailaʻau, surfactants maua se numera o leaga meatotino:

  • i le toʻatele oi latou oona mo se meaola ola ma i le taimi lava e tasi e maualuga le malosi e ulufale atu i totonu o ola aano
  • ulu atu i tali ma uamea mamafa
  • faaleaga le puipuiga puipuia faalenatura i le ituaiga o sebum
  • faaleaga le lipid layer, fusia o flakes o le itu i fafo o le lauulu, e mafua ai le faʻaleagaina o le lauulu fausaga.


O a surfactants?

Le tele o taimi, o se tasi o le vaega aofia ai i le tuufaatasiga o shampoos (i le faasologa mai sili agresif e itiiti leaga):

  • sodium lauryl sulfate (sodium lauryl sulfate)
  • amonium lauryl sulfate (amonium lauryl sulfate)
  • sodium laureth sulfate (sodium laureth sulfate)
  • amonium lyreth sulfate (amonium laureth sulfate)
  • TEM lauryl sulfate
  • TEM Laureth Sulfate

Mai le anotusi o surfactants i le shampoos e leai se solaaga. Ole ala lea ole chemistry, ae mafai ona e faʻaititia le leaga ole aafiaga ole surfactants ile faʻaogaina o le shampoo.

E mafai ona faitau pe faʻafefea ona fufulu lou lauulu i le tusitusiga "Lauulu Tausiga Tulafono"i luga o la matou 'upega tafaʻilagi. E tolu mea autū e mafai ona iloa ese mai ai:

  • a o le i faʻamalama shampoo e sili le faʻaaogaina o le mea tonu mo lou lauulu ituaiga e puipuia lou lauulu suauu (olive, avocado, jojoba suauʻu, castor, popo, saito fatu, vine vine, ma isi)
  • aʻo le i teuteuina, e te manaʻomia le faʻamamaina lelei lauulu ina ia matua lauulu sulu lelei i vai. Lenei le a faʻatagaina surfactants e ulu atu i totonu o le lauulu, faʻaleagaina.
  • fufulu ma le maeʻa le faʻamalama mo le faʻaaogainaina ia le tumau pea lona vaega i luga o le lauulu ma le faʻaumatia a latou fausaga.

O a mea moomoo e ese mai surfactants e taua mo le soifua maloloina lauulu?

O vaega autu o soʻo se sulufaʻi o le: vai ma surfactant, faʻapea foʻi ma faʻaopoopoga o loʻo faʻatonutonuina le maʻamutu o le faʻamalama ma ona tumau. I se faʻaopopoga ia i latou, o le faʻamalama e ono aofia ai le tele o isi vaega fesoasoani, o loʻo i ai i ni tamaʻi vaega. Ole mea moni, o nei faʻaopoopoga ua mamanuina e faʻaititia ai le leaga aafiaga o surfactants i luga o le ulu ma le lauulu.

Le tuʻufaʻatasiga o siamepa

Le tusa o le tuufaatasiga o le lauulu:

  • vai - o le faʻavae o shampoo. E tusa ma le 80% o le aofaʻi o mamafa o le faʻamalama
  • Surfactant mo le vaevaeina o gaʻo ma vailaʻau. Soʻo se tasi o mea nei:
  • amonium lauryl sulfate (Ammonium Lauryl Sulfate)
  • amonium laureth sulfate (Ammonium Laureth Sulfate)
  • sodium lauryl sulfate (Sodium Lauryl Sulfate)
  • TEA Lauryl Sulfate (TEA Layril Sulfate)
  • TEA Laureth Sulfate (TEA Layril Sulfate)
  • Feololo fofo surfactanto lo o faʻaopopoina e fausia ai se fasimoli faʻapipiʻi. Soʻo se tasi o mea nei:
  • cocamidopropyl Betaine (o se mama mama sili ona faʻaaogaina i le pepe faʻapipiʻi)
  • decyl polyglucose (foaming mea malosi aveesea mai o popo ma sana)
  • cocamidopropyl betan (faia mai gaʻo gaʻo o le suauʻu popo ma le mea o loʻo i totonu o beets)
  • glycerol cocoate (o se surfactant sili ona malu malie)
  • cocoamphodiacetate sodium (agamalu emulsifier)
  • okamidopropyl sulfobetaine
  • sodium sulfosuccinate
  • TEA (Cocamide DEA, MEA, poʻo le TEA)
  • mafiafia - O nei laupepa mea e fai e nafa ma vaʻaiga ma maualuga.
  • cocamide DEA (fulufulu stabilizer)
  • MEA cocamide (COCAMIDE MEA - o se fefiloi o le popo suauʻu ma ethanolamine)
  • linoleamide DEA
  • PEG 4 monoethanolomide rapese suauu
  • tridecet 2 carboxamide MEA
  • puipui - O le autu autu o mea faʻasao o le puipuia lea o le atinaʻeina o meaola niniʻi i mea teuteu oloa.
  • DMDM-hydantoin (faʻasao faʻatasi ma le lautele o fusi o antibacterial gaioiga)
  • benzoic acid (o le isi igoa mo sodium benzoate o se masani faʻasao maua i cranberries ma lingonberries)
  • diazolidinyl carbamide
  • methylisothiazolinol (methylchloroisothiazolinone)
  • parabena
  • phenoxyethanol
  • sodium citrate, poʻo le masima masima o le citric acid (Sodium Citrate) - faʻatagaina oe e faʻatumauina le talafeagai le pH o le solo
  • glycol distearate (Glycol Distearate) poʻo Stearate (Stearate) - o mea ia o solo ma ua faʻaopopoina i le faʻamalama mo le faʻaleleia atili o foliga ma tumau o loʻo i ai le laupepa: latou te tuuina atu i le tele o laupepa o se penina susulu ma faʻatagaina ai le faʻamamago e tafe mai i fafo mai le fagu (o se vaega e le aoga mo lauulu)
  • dimethicone (Dimethicone) pe Cyclomethicone (Cyclomethicone). Suauʻu suauʻu o loʻo faʻamoemoe e sui le surfactant mafai ona fufuluina laʻasaga puipuia o lauulu i le ituaiga o sebum. E le fautuaina mo lauulu uʻumi.

    O se sili masalosalo sui mo lauulu lauulu puipuiga.

  • cetyl (Cetyl) poo ole oleyl (Oleyl) poo le stearyl (Stearyl) ava. O mea ia e faʻamama ai le ava, e tatau ona avea ma sua faʻapipiʻi faigofie mo selu.
  • SPF (la puipuiga puipuiga) - vaega e puipuia lauulu mai le ultraviolet radiation
  • eseese teuteu teuteu, mea masani masani:
  • ato welel extract, carrot extract, fern aveesea - fafagaina ma faʻamalosia o le lauulu
  • witch hazel, ekucalyptus upu sii - faʻaformaina le faʻailoaina o le sebaceous glands o le ulu
  • E ave ese a le pepa, e maua mai i le araisa, mago kulimi mai le laumei, faʻafefiloi chamomile - faʻaleleia le lauulu o le laulu, faʻamalamalamaina ma silkiness
  • saito toga, rosehip, henna - mafiafia ma avatu le tele
  • aveese laulaʻau laulaau, yarrow upu sii, horsetail upu sii, sage upu - faʻaosofia le tupu o lauulu
  • nettle aveesea, lauti laupepa, eucalyptus - fesoasoani i le faʻailoaina o maua ai le susu i se iʻuga faʻafouina
  • lavender tincture, mandarin extract, tea lauti, eucalyptus - antiseptic, anti-inflammatory ma sooga lelei


Lauiloa pou

  • E tusa kamupani
    • Miliona o le fiafia tagata faʻatau
    • Tupe toe totogi
    • Faatatau ia tatou
    • Kamupani o Talafaʻasolopito
    • La tatou misiona
    • Faaali le potu
    • Manaoga
    • Tuuina atu ma totogi
  • E uiga i Oloa
    • Miliona o le fiafia tagata faʻatau
    • Tupe toe totogi
    • Faatatau ia tatou
    • Kamupani o Talafaʻasolopito
    • La tatou misiona
    • Faaali le potu
    • Manaoga
    • Tuuina atu ma totogi
  • Galulue faʻatasi
    • Miliona o le fiafia tagata faʻatau
    • Tupe toe totogi
    • Faatatau ia tatou
    • Kamupani o Talafaʻasolopito
    • La tatou misiona
    • Faaali le potu
    • Manaoga
    • Tuuina atu ma totogi
  • Fetaui
    • 8-495-777-22-43
    • 8-800-234-01-84
    • 8-919-777-93-06
    • [email protected]
    • toppik.ru Toppik
    • Ao o le ofisa:
  • Moscow, st.Malaya
    Semenovskaya d.9 fausiaina 3
    Pisinisi Center "I luga o Semenovskaya"

Faʻafefea ona filifili se faʻapipiʻi mo lauulu mago?

Muamua lava, susu pipi e tatau ona fufulu ma faʻaosofia faʻamalosi tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o vaega ia e ono ole suauʻu avoka, suauʻu olive, suauu ole almond.

O le kulimi aoga sili ona lelei o le shea butter ma le koko. E tatau ona faʻamamaina ia faʻataʻamilomilo mo mea faʻaletonu elemene mo le faʻamalosia o le curls.

Faʻafetai i ia puipuiga, o curls e le gata ina mauaina le susu talafeagai, ae e faʻaititia foʻi le itiiti ifo, talu ai o le pa puipui e puipuia le laulu fuata mai le aʻafiaga o se vaega i fafo atu.

I le tuufaatasiga o vailaau mo togafitiga, e mafai ona e mauaina elemene e pei o le lanolin, panthenol, silicones ma glycerin. Panthenol o se ituaiga o vitamini B, e taua tele mo le soifua maloloina o laulu. E faʻasauā tele foʻi i totonu o le laʻasaga o le vilivili ma faʻapipiʻi i latou i le manifinifi puipui.

A filifilia se moli mo mago ma maluluina, ia mautinoa e amanaʻiaina le maualuga pH. O le pulupulu ma mea maualalo e mafai ai ona fetaui lelei ma le lauulu ninii, e fai ma sui o le okesene pe a pisia. Lenei mea e taitai atu ai i le leiloa o le susu ma tele faʻamamago o paʻulu. Lelei, laupepa mo lauulu mago e tatau ona i ai se maualuga pH i le laina o le 2.5 - 3.5. Taumafai e filifili oloa e aofia ai i totonu laʻau. O latou anotusi e tatau ona faʻamanuiaina i luga o isi vailaʻau vailaʻau e malosi le gaioi luga o le ulu.

Faʻapena foʻi pe a filifilia se togafiti mo le mamago ma malepelepe lauulu, e tatau ona e faʻalogo i lanu. Ole tulaga tutusa e le tatau ona manino, lanu pe itiiti lanu. O se tasi lea o faʻailoga o se oloa e le i ai ni faʻamalosi tino. O le kulimi masani, e aofia ai porotini, lipids ma isi mea faʻapalapala, e i ai le pearlescent susulu ma maualuga maualuga.

Aloese mai le faʻaaogaina o lauulu mo lauulu mago o loʻo i ai vailaʻau faigata e pei o le sodium lauryl sulfate. O le mea moni o a latou fesoasoani na aveeseina le puipuiga o le sebum - o se faʻalenatura faʻalenatura a le maʻilaʻila ma curls.

Mamalu lelei mo le mamago na faaleagaina

  1. Natura Siberica - laupepa ma le tele o mea e aofia ai i vaega o vaega. Afai o e popole e uiga i le matutu pito o lou lauulu, o le a le mea e tatau ona e faia i lenei tulaga? O le faʻaaogaina o lenei laupepa e le o iai se sodium lauryl sulfate o le a fesoasoani e toe faʻaleleia le pa puipui puipuia.
  2. Faaosoosoga Faaosoosoga mo mama mago toe faaleleia atoatoa curls ua uma ona feagai ma masani vevela togafitiga ma valiina. O lenei laupepa o le a toe faʻalelei le susulu maloloina i le lauulu ma toe faʻaleleia lona malosi.
  3. HairVital - laupepa mo lauulu mago o loʻo i ai le panthenol, lysolecithin ma uliuli walnut aveesea. Ole televave faʻaleleia o laʻau, e toe faʻafoʻisia le folo ole microcirculation. E talafeagai mo aso uma.
  4. Nivea - o le kulimi na te toe faʻafoʻiina le faʻaiuga, toe faʻafofoa le lamolemole ma susulu. O se porotini-mauoa fua faʻatagaina avanoa faʻafouga e toe maua mai i totonu.

O lenei lisi e mafai ona faʻaauauina mo se taimi umi lava, talu mai le vaitau o tulaga maualuga o tekinolosi, o avanoa e faʻatagaina ai le gaosiga o mea teuteu eseese o le a aoga faʻaogaina le fausaga o manoa.Ae ui i lea, e taua tele le filifilia o le laupepa mo le laulu mago ma le faʻaeteete tele, talu ai faʻatasi ai ma gaosi maualuga-lelei e i ai ni le talitonuina.

Faʻamago Suauu Uumi

Faigofie ma magatala curls, faʻapea foi ma le 'ulu, e manaʻomia le faʻaopoopoga "fafagaina" ma puipuiga. E le iloa ni mea e mafai ona maua ai le gaʻo, e tatau ona e iloa a latou ituaiga ma tulafono o le faʻaaogaina.

  • Burdock suauu. Burdock suauu mo lauulu mago o se lanu o burdock aʻa i fualaʻau suauu. E faʻamalosia faʻaletonu vaivai, toe faʻafoʻi le agamalu ma le voluma. I ai le malulu lauulu, o le a le mea e fai i burdock suauu mo se taunuuga aoga? E tatau ona oloina le lava o le suauʻu ile aʻa o le lauulu ma tufatufaina atu i se paleni tutusa i le umi atoa, faʻalogo i le fautuaga. A uma le afa itula - o le itula e mafai ona fufulu ese, ae peʻa mafai, pe a mafai, ua fautuaina e taofi le suauu mo mago lauulu i le po atoa.

  • Suauu olive E mafai ona faʻaaogaina o se tutoatasi tutoʻatasi mo lauulu, ma o se aufaʻapitoa mea. A faʻapea e leai ni ou fesoasoani, e faʻapipiʻi sina laʻititi o le suāuu olive ma faʻaaogā i luga o laina. Afifi faʻalelei ile polyethylene poʻo se pulou faʻapitoa. Ole suauu olive mo lauulu mago o le a faʻaopopo le susulu ile curls ma fesoasoani e toe faʻafoʻi le leaga fale.
  • Suauu Almond. E faʻaoga pe a maeʻa ona fufuluina le ulu, e ala i le olopalaina, amata mai aʻa ma faʻaiʻu i tuli. Mo se malosi malosi atili, e mafai ona e faʻaopopo suauʻu taua.

A faʻapea e leai ni lauulu mago ma leai sou iloa poʻo le a lau mea e fai ia i latou, ia e mautinoa e te le o malamalama i mea taua suauu ma e alu i le tele o faʻatonuga e aofia ai. Faafefiloi tusa 10 mataua o le lavender ma 50 ml o le suauu olive. O lenei paluga e tatau ona faʻaogaina ma le totoa i faʻutuʻuga.

Ina ia masani ai le faʻailoaina o le sebaceous glands ma faʻatumu le curls ua faaleagaina i mea aoga, e mafai ona e faʻaopopo le faʻaaogaina o le suauu mo le mamago lauulu o na laʻau:

  • ylang-ylang,
  • geraniums
  • lavender
  • pasili
  • sinasina paʻepaʻe,
  • melati
  • arasi,
  • togafiti

Tausiga Vaega

Muamua e tatau ona e mautinoa, o le mea moni, o le fafine ei ai lenei faʻafitauli. E aliali mai o ia lava o se aʻafiaga o ni mea taua: faʻalavelaveina o le sebaceous glands ona o le le lelei o le tausiga ma meaʻai, o le faʻaalia i mea i fafo atu i le faʻavae o le atuatuvale, o le masani ona faʻaaoga o se fulufulu tagata, mea teuteu meafaigaluega, savali e aunoa ma se pulou i le malulu o le tau.

I le tele o taimi, o se fafine e iai faʻatasiga faʻasologa: manoa manoa mai aʻa ma matutu fesoasoani.

O atigi mago faʻamago e i ai faʻailoga nei:

  • pe a oʻu iʻu, e liu manifinifi,
  • malosi eletise pe a uma ona selu,
  • tele tupe leiloa, masani ona susu,
  • vaevaega muta
  • pe a seʻi mai le aʻa, e le o vaaia se pupula o mata,
  • e le mafai ona taoto e aunoa ma ni auivi malosi,
  • lauulu tumau mama mo se taimi umi.

Afai, e tusa ai ma le tele o faʻailoga, lauulu e mafai ona faʻavasegaina faʻamago, ona tatau ai lea ona faʻatonuina le tausiga tatau e ese mai le masani.

Tausiga Tulafono:

  1. E manaʻomia ona fufulu lou lauulu i le 2-3 aso pe a faʻapolo. Aua nei faʻamamaina lou ulu mo le vaiaso e le tatau ona, aua o le faʻafitauli o le a na ona faʻaletonu. O le faʻaputuputuina o fasimea o varnish, o le pefu e faʻaosofia ai se faʻafitauli i le galuega o lapisi sebaceous. I le isi itu, e le masani ona fautuaina e trichologists le fufuluina soo, aua o le alkali o loʻo i totonu o le faʻamalama e faʻamamago ai le lauulu sili atu. Faʻafefea ona avea E iai le tali: e manaʻomia le faʻatauina o se shampoo lelei ma faʻaaoga le balm.
  2. Tatau ona mago masani, e mafai ona e faʻaaogaina se fulufulu sela, ae naʻo le malulu ea. E le mafai ona selu susu susu, naʻo le faʻamago.
  3. Faʻaaoga tatausuauu ae e leʻi fufuluina lou lauulu. Ua lava naʻo le faʻaaogaina mo le 10-15 minute, fufuluina i aʻa, ufiufi lou ulu i se ato ma le solo, ona fufulu lea i le vai mafanafana ma le laulu. E taua le faia o masima suauu i vaiaso. E faʻaaoga saʻo i mea susu mo 40-50 minute, a maeʻa ona mulumulu ese ma le auala faʻapitoa. E mafai ona e faʻaogaina le popo, le suauʻu olive. Faʻataga e faʻaopopo i latou i le faʻamalama.
  4. Ina ua fufulu faʻaaoga se pulu faʻapitoa. E manaʻomia le faʻatauina o tupe e le lua i le tasi, ae toʻatasi, ae o le igoa lava e tasi.
  5. Puipuiga o le tau - savili, malosi malosi le la, timu ma aisa - e tatau ona iai pea. Aua le le amanaiaina pulou.
  6. Fai lelei lauulu, lauulu e faamago fulufulu ma uʻamea e le mo lauulu mago. Latou te le manaʻomia se faʻatelega faʻamalosia, talu ai o foliki o fulufulu ua uma ona vaivai, ma o siʻusiʻu ma 'ie faʻataʻitaʻi e sili atu le leaga ia i latou.

Afai e manaʻo i ai, e mafai ona fai ni laʻei ma sitaili, ae sili atu ile faʻatasi i le vaiaso. A fausia se lauulu, e fautuaina e faʻaaoga se selu laupapa, solo ma faʻaalu ma le D-panthenol, lea e maua ai le puipuiga. Aua neʻi faʻaogaina ni pulumu lapoʻa mo selu.

Iloilo o le kulimi sili mo le tausiga

I le taimi nei, o le faʻatauina o se fualaʻau lelei e leʻo se mea tele. O le filifiliga e telē, e mafai ona e faʻatauina i se faleoloa teuteu pe i totonu o fale talavai. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia ona iloa mo se tau maualuga, e le o se faʻailoga o uiga lelei. E mafai ona filifili le filifiliga saʻo e tusa lava mo le 100-150 rubles.

E sili ona lauiloa o ni kamupani lauiloa pei Elseve, Loreal Professionel, Klorane, Kapous, Dove, Estel, Vichy, Alerana. O filifiliga talafeagai e ofoina atu foi e fale gaosi oloa i totonu o le atunuu - Organic Shop, Natura Siberica, ma oloa mai le Belarusian kamupani Belita-Viteks o loʻo manaʻomia. I soo se tulaga, e le aoga le faʻalogo i le tau ma le faʻalauiloaina o le ituaiga, ae i le tuʻufaʻatasiga o le oloa.

I se lautele, e tusa ai ma suʻesuʻega, o ituaiga sosaiete nei e tele lava le manaʻomia:

  1. Vichy fale - fafagaina lelei ma toe faʻafouina le fausaga o laʻau mamago, mafai ona faʻatau i le fale talavai, talu ai o le oloa e manatu o vailaʻau. E mafai ona faʻaoga i aso uma. Le tau amata mai 700 rubles.
  2. Moli faʻapitoa Estel VAEGA AUAUNAGA talafeagai mo le fufuluina soo, toefuatai, tuuina le tele ma mama, vave le tuputupu ae. Tau - mai i le 400 rubles.
  3. Natura Siberica e le maua i ai faʻatama leaga ma le silika, puipui ma fafaga mai aʻa. Le tau amata mai 300 rubles.
  4. O se filifiliga taugofie ae lelei le aoga ORGANIC FALE MATAUPUultra - Faʻapitoa fuafuaina e tausia lelei lauulu ma ulavale. O loʻo faʻatau atu i le fale talavai o le fale talavai, o le tau e tusa ma le 140 rubles.
  5. Mo paʻu mago ma faaleagaina talafeagai Togafitiga togafitiga toee mafai ai ona e toe faʻafoʻi. Le tau e ese mai 180 rubles e fuafua ile faleoloa.
  6. TULAGA FAʻALELEI SILI aemaise mo mea mama mago o lona maualuga le tulaga lelei, puipuia mai le le lelei aafiaga o le siosiomaga. E taugata tele, mai 600 rubles.
  7. Tupe paketi - Susulu & Taumafa Susulu & Taumafa mai Belarusian gaosi oloa e mafai ona faʻatauina mo 180 rubles. Fesoasoani ia vaivai le lauulu.
  8. Lauiloa kamupani Mama laina ofo atu se faʻasologa o laupepa e faʻamaluluina ma faʻafailele le ulu. O oloa e avanoa i le tele - o le tau mai 80 rubles.
  9. Nofoaga faʻamalama Faʻaaliga, e le oi ai sodium lauryl sulfate, naʻo mea totino e maua ai vitamini ma antioxidants.

O a vaega e tatau ona aofia ai

Filifilia se mea faigaluega, e tatau ona e faitauina ma le totoʻa ona vaega, o nei mea e tatau ona i ai i le lisi o mea:

  1. Detergents, tele sulfates:
  • Sodium Lauryl Sulfate,
  • TEM Laureth Sulfate,
  • Ammonium Laureth Sulfate,
  • TEA Layril Sulfate,
  • Ammonium Lauryl Sulfate,
  • Sodium Laureth Sulfate.

E manaʻomia ona vaʻai totoʻa ile leai o se tuʻufaʻatasiga o le amonia, o loʻo fuafua mo le tausiga o le sela uila.

  1. Suauue aumaia se puipuiga i le manifinifi ma le paʻu lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Cyclomethicone poʻo le Dimethicone.
  2. Panthenol, Glycine, Biotene - toe faʻaleleia le paleni o le vai, faʻamafanafana le paʻu ma faʻamaʻimau manoa.
  3. Lecithin, Wax, Keratin poʻo le Propylene Glycol - vaega porotini e nafa ma le toe fausiaina o le lauulu.
  4. Taumafa palapala & Faʻamalosiina o Faʻaopoopo. Fulaʻi o suʻu suauʻu, vitamini.

E tusa ai ma tagata atamamai, o le sili sili filifiliga mo le malulu lauulu o le shampoo ma PH e oʻo atu i le 3.5 iunite.

E faʻapefea ona aʻafia ai lauulu

O se mea lelei meafaigaluega e tatau ona foʻia nisi faʻafitauli i le taimi e tasi:

  • Faʻamamaina o le ulu ma le laulu mai faʻamaʻi,
  • Toe fausia le lauulu fausaga,
  • Faafailele ma faʻamalosi i le umi atoa, mai aʻa e oʻo i motugaafa.

A maeʻa ona fufuluina, o le lauulu ua avea ma usitaʻi, olaola ma susulu.