Lauiloa

O ananafi o le leaga le tofo, aso nei

E saʻo - leaga o le tofo. O le sipela e faʻatonuina e le tulafono o le sipelaga faʻataʻoto e faʻaiu i mataitusi ai 's: e tutusa faʻataʻitaʻiga ono i ai ni koneseti eseese i le iʻuga: 3 pe Ma le, fuafua i luga o fea leo mulimuli mai. Afai e leiloa leo ni vaueli - tusi 3pe a tutuli - tusi Ma le.

I lenei upu, a uma le prefix, e tatau ona faaleoina I totonu (o le mauaʻi-tofo- amata i ai), ma na ia faʻamatalaina le i ai o se tatagi 3 i le upu tomua e aunoa.

Ina ia mafai ona sipela ma le saʻo le upu "ia * vkusitsa", tatou te manatua le tulafono e mafua ai le sipelaga o upu tomua "aunoa -" / "demon-". Fai mai le tulafono, i le faʻataʻitaʻiga e tatau ona e tusia le mataitusi "-z" pe a fai o loʻo i luma o vowels poʻo ni mea faʻaleoga. I le tatou mataupu, o le mataʻitusi faʻaiʻu e gata i le "-z", aua a maeʻa ona faʻasalalau le tusi "i". O le mea lea, ua tusia la tatou upu faʻapena: "Le manogi".

O le faʻataʻitaʻiga "dem-" o loʻo tusia i tulaga pe a oʻo i se konesi tutuli pe a maeʻa le mataʻitusi mulimuli. Ui i lea, o lenei tulafono e aoga e le gata i prefiks "aunoa -" / "bes-", ae faapea foi mo ni faamafanafanaga pei "cart -" / "vos-", "from -" / "is-", "raz-" / "ras-", "through -" / "lo-" ma mo nisi isi.

Totini e tuʻufaʻatasi ma seevae ma seevae

Talu ai nei, o lenei tuʻufaʻatasiga o se faʻailoga moni o le le lelei o le tofo, ae o lea ua avea ma se tasi o sili ona talafeagai aga masani (i le tautotogo ma le taumafanafana, o le mea moni, savali i seevae i le kiona i lo tatou atunuu e le o se tulaga talafeagai).

Faailoga o Provincialism i le ata.

O lea, aisea e vaavaai ai i nisi teine, e mafai ona e vave fai mai o ia foliga o se itumalo (e ui lava i le taimi lava lea e tasi e ono le talafeagai uma i le itumalo)?

-Faʻalo کنڊ

Ua e vaʻai i se mea sili a se tasi tamaitai lalelei e mafai ona fai se solofanua solofanua ma lanumeamata lanumeamata lanumeamata? Ailoga. Ma e fia ni fafine ma se laʻasaga le-vaʻaia na vaʻaia io latou lauulu i nei laei uʻamea? Tusi lau oe lava faʻaiuga!

- tuai-teuteuina o ulu, lauulu ma valivali

E oo lava i le uumi lauulu e mafai ona foliga tuai. Mataʻutia lanu, tipi mimilo, o le faʻailoga o le fafine e le kea mo ia lava, ae faʻaitiiti mo sina sitaili. Poʻo se isi tulaga: o se lauulu laʻititi ua le toe aoga i le masani mo le 15-20 tausaga, peitaʻi na fai mai le uo aʻoga o Vasya e matua fetaui lelei ia te ia ma e le suia e se fafine lona lauulu mo le tele o tausaga. Ma e lelei pe a talafeagai o sea laulu. E tupu i lena leai. E i ai sau uo faapena, e masani lava ona maualuga le selu i luga o lona ulu. O le a lava le taimi ou te manatuaina ai o ia, ou te manatua le tele o loʻu lele ia te ia.

-faʻaumi fao

Manatua e uiga i le mea moni o fao umi ma maʻamaʻai e sili duper sili atu! E i ai tamaʻitaʻi e ofuina o latou fao uumi i o latou olaga atoa o lo latou lava faʻatauvaʻa. Ae i le tele o itu, o fafine ma teine ​​latou te faia lenei ituaiga o latou lava fale.

- mamanuina mamanu

Aisea rhinestones i fao? Poʻo se lanu pupula i fao umi? Alu i se faʻaipoipoga poʻo se isi faʻamanatuga? Ou te ioe! Ae o le faia o lenei manicure taimi i le taimi o le atoa leai se tofo.

- Lē talafeagai le faʻatulagaina o foliga

Aso-aoauli, afiafi-afiafi. Ma aua le fenumiai. Aso puʻupuʻu alualu i luma, faʻamamafaina faʻamamafa ou foliga foliga. E manaia ma manaia le afiafi.

- atoa le leai o se vali

Leai se tasi e faʻamalosia se tasi e vali pe faʻatau se vali, leai. O lea ou te tusi atu e uiga i se vaega faapitoa, lea e masani ona le vali, ae o le a aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, susulu i luga o le fuafua, poʻo le paʻu sesega laugutu, aumai ou mata. Ae na o le aoga i le foliga. Ma, ou te leʻi vaʻai ai i tamaʻitaʻi aulelei o le a latou le valiina.

FAʻAALIGA

leai se tausiga a le tagata lava ia

Lauulu, paʻu, fao, lavalava. E tatau ona mama ma tausia lelei mea uma. E le o tagata uma se tupe mo faʻailoga, mo kulimi taugofie o le paʻu, ae o lea ua maua e tagata uma le latou taimi e fufuluina ai o latou palapala ulu, faia ni manikur, ma fufulu lavalava. Ae paga lea, e le faʻaititia fafine i lauulu gaʻoa i luga o auala (ma o lea e te manaʻomia e suia le laupepa, ia le sili atu i le laititi lava), i mitiafu mitiafu, seevae tuai. O le le lava o tupe e le o lona uiga o le le lava o le sitaili a le tagata lava ia ma le manaia.

- le mafai ona tuʻufaʻatasia

O nisi taimi e te tilotilo ai, pei o mea lelei e lelei uma i se teineititi, ae e le tutusa uma e vaʻai uma. Ma o iinei صوبائیism o loʻo i ai i le tele o taulaga tetele. E i ai le tupe, e leai se tofo poʻo se sitaili.

tulaga ma aga masani

O mea uma lava e uiga ese, e faʻapitoa lava mea uma i se mea lata mai. Manaia, ae o le atotupe i lenei taimi e le aumaia ai i fafo lana sikuea mulimuli? Lavalava masani + nai mea lalelei mea laiti ma o oe o se tamaitai lalelei!

lolomi

Taugofie lolomi lolovaia faleoloa ma faletalimalo fafine. Ma ia e manatua, soʻo se mea e te ofuina ai i lenei blouse ma se uiga ese, o le a tuʻuina atu ia te oe i taimi uma se itumalo.

-o se tasi faiga

A o amata ona fai lou ofu i le 18 tausaga, oe ofu pea. Talitonu mai ia te aʻu, i tausaga uma foliga sili ona manaia fou i le lalolagi o foliga foliga mai e te mautinoa fiafia!

mea tau valea i luga o lavalava

Rhinestones, rivets ma isi taugofie mea e leʻo faʻafesoʻotaʻi ma le upu "sitaili". Taugofie, latou te foliga mai i taimi uma taugofie.

Tosotoso

tele auro

Tasi e tatau ona tuʻua le taulaga tele mo taulaga ma nuu, aua o loʻo i ai tamaʻitaʻi e oofu auro, i loʻu manatu, mai le taimi o le USSR. Ma faʻapena uma. Fusi tamatamailima, mausali auro auro i ua. Atonu ua lava?

tasi lanu ato ma seevae

Sa latou tusi e uiga i ai i tagata uma e le malolo. Ae o loʻo faʻaauau pea ona tuʻufaʻatasia ile tasi lanu. Ia, pe a fai e tasi i totonu o le ato ma tasi pea seevae. Lea i taimi faʻapitoa latou faʻatau faʻapitoa se ato, poʻo seevae mo se tuʻufaʻatasia ma o loʻo faia faʻapitoa i paga.

- leai ni mea e maua

Faasoa lenei pou ma au uo

O pulou ma faʻailoga: Vyacheslav Zaitsev na faʻaalia ai le mea o le a fai e teuteu i le tautotogo o le 2019

O le faʻaaliga Fantasmagoria na faʻaalia i St. Petersburg na matua faʻafiafiaina foʻi tagata na sili ona atamamai

O pulou ma faʻailoga: Vyacheslav Zaitsev na faʻaalia ai le mea o le a fai e teuteu i le tautotogo o le 2019

O le faʻaaliga Fantasmagoria na faʻaalia i St. Petersburg na matua faʻafiafiaina foʻi tagata na sili ona atamamai

Naʻo auro, naʻo le faʻamalosi tino

O mea taugata e le matuia ma e naʻo na o teine ​​10-tausaga, ma siliva foliga "mativa". O le mea lea, o lē e ona se fale mautotogi masani faatau auro, tusa lava pe o le a le taugofie ma le "samovar". O le isi faailo o le tulaga o se mama auro i tamatamai lima taʻitasi. Ina ia le manatu o tagata uma iina e leai sau tupe mo mea teuteu!

Faimai

Sneakers i lalo o le ofu? Faʻapea! Sweatshirt ma ofutino suti? O se miti taufaʻafefe! O se teine ​​e fai ona lavalava faʻa-itumalo e sili lona fefe i le le foliga mai pei o le “manaʻomia” (“pei o tagata masani,” “pei ona masani ai,” “pei ona aʻoaʻoina e le tina” - e alu pea lava le lisi).

Uliuli uliuli - mo soʻo se ofu

Pamu uliuli o se mea tatau-tatau mo soʻo se itumalo tamaitai. O le mea moni, faʻamaonia, e leai se mea leaga i lenei mea seevae masani, ae o le faʻailoga iloga o se faʻaleoleo itumalo o le "tuleiina" o nei seevae i ata taʻitasi. Ma e le afaina e faʻatasi ai ma se ofu paʻepaʻe paʻepaʻe po o se ofuvae ma se ofutino faigofie, o seevae foliga mataʻutia: o la matou taupulepulega tautaua o le a ofuina i latou tusa lava pe o se ofu tino. Ole ā lea? Seevae pamu ua fetaui "i lalo o mea uma"!

Le lava o ituaiga eseese

O le tele o nei fashionistas e lua autu "sitaili" - "agavaʻa" (mo galuega) ma "malolo" (i fafo o le galuega). E masani lava ona faʻafefiloi nei sitaili i se mataʻutia taufaʻafefe, ma faʻaosofia ai ni ata laʻau faʻapitoa i le ofisa, pe a latou ofuina se laʻau i lalo o le ofu tino efuefu, faʻaopopo i ai ma le "teuteu faʻafiafia" ma le ufiufi valevale. O se mea e masani ai ona fai i lenei mea, e ese ai, e fiafia i ai, e foliga mai e le masani ai.

"Sweatshirts" ma "blouse"

Tops, tino, cardigans, turtlenecks, sweats, sweatshirts, blouse - leai, leai ma leai lava! E iloa e le lavalava itumalo le “ofuvae” ma le “ofu mafanafana” - fatufatuina foafoaga a tagata le iloa Saina tagata gaosi. Tulaga iloga o mea matitiva-lelei, vave faʻalautele ma tupu ma 'au, e masani ona teuteuina i ruffles, ofa faʻaofi poʻo rhinestones. O sea "blouse" ofuina i se taumafataga, ma i le lalolagi, ma ofuvae uliuli ofisa.

"Lulu" ie lino e oʻo lava i faletaalo

Faigofie apamemea ma se ipu lamolemole ma manifinifi? Leai se mea! E te le iloa poʻo fea o faʻatali mai ai oe e le perenise i se solofanua paʻepaʻe: e mafai ona ia fetaui i totonu o le ofisa, i le fale faamalositino poʻo le faleoloa. O le mea lea, faʻapitoa lava faʻapipiʻi laupepa e faʻaaogaina, matagofie le teuteuina i le tutusa rhinestones, fulufulu, ma o nisi taimi ma fulufulu paʻu (e malie ia te aʻu e leai se meaola mafatia mo le lelei o lena "matagofie"). Ma e le afaina e faapea i lalo o ie lamolemole ma manifinifi le laei atoa "teuteu" toso fua, ma le "feusuaʻi" pusa faʻamau i luga o le auvae: o le mea autu o le taimi nei o le a e faʻaofo fiafia uma le perenise ma e oo lava i lana solofanua!

Tui i le taumafanafana

O le isi fefe (e ese mai i le fefe lea e vaai "pei e le pei o isi tagata uma") o le faʻaali atu lea o ou vae. Aemaise lava le samasama i le amataga o le taumafanafana. O le mea lea, o se mea taua i le pupuni o le itumalo o ni uila, e le ave ese e la latou faletua i le tausaga atoa. O se faʻailoga faapitoa e "faʻaalia" ma faʻailoga e mafai ona faʻaula mai, i se lapoʻa lapoʻa, "lanu tanu". O le mea mulimuli e foliga faʻapitoa lava "chic" faʻatusatusa i isi vaega e leʻi paʻu o le tino.

Fefe i le faataʻitaʻia ma lanu

Fofo lelei lanu suʻesuʻe ma, i le mataupu, ni ituaiga o galuega ma lanu - e le o le mea lea e uiga i tagata fiafia o le faʻaaloaluga sitaili. Aisea e toe fausia ai le uili, latou te manatu, pe a fai e i ai ni faigofie ma taimi-suʻega fefiloi - uliuli ma paʻepaʻe, uliuli ma mumu, uliuli ma uliuli. Ma e te le tau mafatia ma mafaufau pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia se lilac top ma pistachio ofuvae i se tasi ata.

Le mafai ona ofa mea

E oʻo lava i se mea e foliga mai e faigofie ma lautele lautele faʻaopopo pei o se pulou mafua ai le le mautonu o sui o le itumalo, "O ai e ofuina pulou ma o fea?", "Faʻaali mai ia te aʻu nei tagata!", "Se mea na ou le vaʻaia se tasi i luga o le auala ma se pulou… ”latou tautino atu ma le“ iron ”igoa. O isi mea uma o loʻo vaʻaia o loʻo vaʻaia foʻi o loʻo "momoʻe" - aisea e te manaʻomia ai se mea e tele naua le faʻagaioia?

Alofa mo mea pepelo

E le mafai ona faʻamaonia i le sui o le itu a le malo, e leʻo se mea mataga. Ona "O aʻu o se tagata gatete, pe e mafai ona ou gafatia e faʻatau ai se ato Dolce & Gabbana mai palanikeke vali teuteu i le fuaitau"?! I o latou mafaufau, a parodi o se lauiloa igoa o le a sili atu ona sili atu ma "sili ona lelei" ala i le faʻaletonu nai lo se lelei ato paʻu o se leiloa ituaiga mo tupe tutusa.