Valivali

Lulu lauulu

O le tele o faʻamatalaga tetele na leva ona i ai i foliga masani. Ae le o tamaitai uma o le a feagai ma se suiga tele i lauulu lanu. O le faʻaaoga o ata matagofie o le taunuuga o foafoaga, ola-lava ia natura e le fefe i le faʻateleina o le mafaufau i o latou uiga, a o le alofa e faʻateia ai isi. Afai o le teine ​​na valivali lanumoana, ona manaʻo lea o ia e fai mai o ia lava le pulematua o lona olaga ma faia uma filifiliga tutoʻatasi. O le le faʻaalia foliga e masani lava o se faʻailoga o le mafaufau fatufatu, maitau lelei, ma le faʻalelei o le agaga.

O ai e lanumoana, efuefu lanumoana ma lanumoana lanumoana lauulu suti

Lulu lanumoana ma lanumoana e le talafeagai mo teine ​​uma. O nisi tagata e leai se lanu faapena, ma i loka o tina matutua, o lenei lanu atonu e le talafeagai uma. O lea, e sili atu mo tagata na sopoia le 30-tausaga le lafoaia o se galuega. O sea laʻasaga e tumau le le mafai ona malamalama i ai isi, ma se fafine ua matua e tatau ona foliga lalelei ma aulelei, nai lo le faʻa soona fai. E i ai le tele o aga masani o le a fesoasoani e faʻailoa pe e te vali lou lauulu i se mea muamua lanu.

Le tele o taimi, o nei ata vali faaaoga e teine ​​talavou talavou e sailia o latou lava-faʻaaliga, o tagata mulimuli o nei ituaiga avant-garde gaioiga po o fiafia fiafia uiga faʻapelepele mo latou e lamatia isi o se mea masani. Toe valivali i le lanumoana, e tatau ona e sauniuni mo le autafa o autafa ma faʻamalieina manatu o tagata matutua.

I le avea ai o se tulafono, latou le lelei fesootai i so o se faaaliga o muamua ma tagata taitoatasi. Afai o se teineititi masalosalo pe aoga tele le toe valiina o lona laulu i se pa faamalosi, ona sili ai lea e vaʻavaʻai i lalo maualalo metotia. O nisi o manoa lanu o le lanu faalelagi, o pito poʻo ni mea e foliga faʻalelei, fou, ae aua le teʻi ai le motu o tagata.

Fesuiaiga o matagofie matagofie valiina o lauulu o e ona le lanumoana, lanumeamata-lanumoana ma lanumoana-lanumoana mata, malamalama ma pogisa paʻu

Ata o teineiti ma lanumoana lauulu lanu faʻamaonia e oʻo lava i se muamua ata e mafai ona foliga lelei ma matagofie. E i ai ni filifiliga mo le stain curls i le lanu o lagi lanumoana:

  • atoatoa valiina i le tasi paolo (fofo fofo),
  • lanu e lua,

Ole filifiliga mulimuli o le tali sili lea pe a fai e te valiina ou curls mo le tasi afiafi, ma i le taeao toe foʻi ile ou foliga masani.

Ae le i valiina, e aoga le taumafai i luga o se fulu o le sao lanu e iloa ai pe o le lanumoana e talafeagai mo foliga.

Faʻafefea ona filifili le ata e tusa ma le paolo o lauulu, ina ia aua neʻi sesega foliga

Uliuli o lanu faʻalelagi e manaʻomia le faʻatinoina o tulafono saʻo ina ia faia le faʻaaliga foliga talafeagai:

  1. filifilia ma le faaeteete foliga (pisinisi faiga lavalava o le a le aoga, ae sporty tonu saʻo),
  2. teena le teuteuina i lanu mafanafana (o le faamuamua o malulu malulu),
  3. filifili ma le faaeteete lanu o lavalava ma mea faigaluega (lanumoana lauulu ma mumu seevae o le a foliga sili atu feoaʻi),

Mo lauulu o se lanu faalelagi i le faiga o le vali, o le faamamafa autu e tatau ona tuu i luga o mata. E faia loloto ma atili faʻaalia i le fesoasoani a uliuli eyeliner, paepae tina-o-penina penitala ma ata i lanu efuefu po o lanu moana lanumoana.

Faʻafefea ona valivali enaena ma lanu uliuli

O le valiga faiga e sili ona faia i totonu o le fale. Le solia o tulafono mo le tagata lava ia valiina mafai lava ona faʻaleagaina le fausaga o lauulu. O le taulaitu o le a fesoasoani ia te oe e filifili le paolo saʻo ma, afai e talafeagai, vavae ese le curls (pe a fai o la pogisa). Ma le isi, o le mama o le faavae, o le sili agamalu ma malamalama le lanu lanumoana o le a liliu. I luga o pogisa, lē faʻapupula curls, lanumoana o le a liliu mai le paʻu, fufulu ma palapala.

Tausi mo lanu lanu

O ula o mea faʻalelagi e mafai ona faigofie ona liua i sina lanu lanumeamata. O le mea lea, e manaʻomia e masani ona tausia le manaʻomia lanu ma lanu. Ole tupu aʻe o aʻa e foliga mataga tele, ma o lea e manaʻomia ai ona e saunia e te faʻapipiʻi pea i aʻa.

O lanu manoa e tatau ona vaʻaia ma le faʻaeteeteina, tuʻuina atu ia i latou le tele o le gauai ma le taimi. A leai, mai le amataga matagofie o le lauulu o le a leai se faailoga. Ina ia puipuia lauulu mai le manifinifi ma le maʻalili, e tatau ona fufuluina i laupepa faʻapitoa agamalu, faʻapelepele i taimi uma ma ni mea faʻafailelei matagofie, ma e le afaina e ala i mea faʻaalu poʻo le vevela.

O ai le laulu lanumoana e alu?

Lanu lauulu lanumoana o se lamatiaga sili ona lamatia, ma e le mafai ona e iloa mautinoa pe o lenei paolo o le a fetaui ma ou foliga. O le auala mautinoa e siaki ai lenei mea o le taumafai lea i luga o se wig o le paolo talafeagai i le faleoloa lata ane.

Ae ui i lea, e i ai ni nai tulafono lautele i ai lanumoana lauulu suti:

    O le lanu lanumoana lanumoana o le a feagai ma le paʻepaʻe paʻepaʻe lanumoana-laulu mata uliuli, e ogatasi ma le paolo o mata, lanumoana lauulu o le a avea ma vaega o le teine ​​ma foliga ma sitaili.

I se aotelega, e mafai ona aoteleina e tusa lava pe o le a lou foliga, o le lanumoana lanu o le lauulu e ono fetaui lelei ma oe, pe a fai o oe e filifilia ma le faaeteete le paolo ma lanu lanu.

Lulu lauulu - fesuiaiga

O le fofo faigofie lava mo le lanumoana lauulu e mafai ona taua, o le mea moni, o se filifiliga faigofie - o le uumi mafiafia lanumoana manoa o le a liliu oe i se tala lelei lalelei mai se tala lelei a tamaiti. O ia ituaiga ata o le a le tuua peʻa leai se mafaufau ma o le a tosina mai le fiafia tele mai isi.

E te fiafia i le lanu uliuli o lou lauulu, e te mautinoa o le a fetaui ma oe, ae ui i lea, e te le fiafia i le manatu o se laulu atoa lauulu? I lenei tulaga, e mafai ona e taulaʻi atu i lau laulu e aunoa ma ia faiga faʻamalosi - faʻalogo i le manatu o le lanumoana faʻamanuiaga i lou lauulu. I luga o moli moli, o le a fetaui ma le lanumoana lanu o mata.

E tatau ona filifilia e Brunettes se mea teuteu fafine o lanu lanumoana mo le lelei o a latou ata - lopa, se ato lima, pe o le vali vali.

O se tasi o manatu sili ona lauiloa i tagata talavou o le filifiliga i le valiina o lauulu i le lanumoana tip. O sea auiliiliga o le ata o se sili lelei lea e faʻaalia ai lou fatufatu ma uiga lelei, e tu ai i fafo mai le motu o tagata, ma o lenei mea e sili ona taua i le laititi.

Lulu lauulu - nisi tulafono

Filifilia o se lauulu lanumoana lanu, aua nei galo o lau ata e tatau ona atoatoa ma sologa lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o sea laulu e fulufulua ma laei mumu laʻasaga e foliga mai e le matagofie.

I lavalava, e tatau ona e filifilia le paʻu malulu autu malulu, aʻo malamalama ma mafanafana e mafai ona e faia ni faʻaaliga foliga - mo se faʻataʻitaʻiga, o se moli lanumoana pe paʻepaʻe ofu ma se fusi moli.

Faʻalogo foʻi i mea e faʻatautaia - leona mafanafana o le a le tuʻufaʻatasia ma se paolo.

Lulu lauulu: lefulefu, ulaula paolo, rosewood, rosa auro, ata

Tele tagata ua masani e faʻavasega tagata e le masani ai lanu o manoa e fai ma sui o se tulaga le masani ai. Ae ui i lea, lauulu piniki e mafai ona foliga lelei tele i pisinisi pisinisi nei. Ae aua nei galo, o le mea lea, o le lanu o lou lauulu e le tatau ona feteʻenaʻi ma le ata i le aotelega ma e tatau ona faʻamalieina lau galuega.

Talu ai o le lanu piniki o lauulu e eseese lanu, o le a tatou mafaufau i latou eseese uma: moli lanu piniki, piniki auro, ma ashen-berry.

O ai e tatau ona faʻaogaina se filifiliga taua tele? Matou te tali vave, e foliga mai, e taliaina mo tamaitai talavou. E le mafai a o se tamaitai ogatotonu ma le piniki lauulu o le a foliga talafeagai.

O le mea lea, o le a tatou iloiloina auiliili nisi o mea le-taua ma faʻataʻitaʻiga o ata.

TUPU FAʻAVAE FUA

  • Le gaoia ma teuteu!
  • E mo ai?

Le gaoia ma teuteu!

Afai e te manaʻo e faʻaopopo faʻamatalaga o le lototele ma le lototele i lau ata, ona mafai lea ona e fautuaina le valiina le le atoa lauulu, ae o ni manoa poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, fesoasoani. O faʻataʻitaʻiga o ia vali ata e mafai ona vaʻaia i le ata o loʻo i lalo.

Tele stylists maua se talafeagai talafeagai metotia vali, lea i pito o le lauulu e ese le lanu nai lo lona aofaʻi atoa. O se faʻataʻitaʻiga o sea ata o loʻo faʻaalia i totonu o le ata.

I le isi itu, o loka uliuli o le a lelei faʻatusatusa pe a i ai i le malamalama fuchsia, pe sili atu le tuʻufaʻatasia ma se ulaula lanu piniki. I lenei tulaga, e le afaina - e te vali pito ma uʻamea - o le mea taua o le lanu enaena foliga foliga tutusa ma fetaui lelei i totonu o lau ata e aunoa ma le solia ai le fealofani.

O le mea lea, afai e te manaʻo e tu i fafo mai le motu o tagata ma tosina mai manatu o isi - filifili ai i ia lanu. Aua le fefe, o lauulu piniki e mafai ona foliga lelei tele, ma e le fouvale, ona e masani ona faʻaaoga e le talavou. Ioe, o se teineititi ma lona piniki laulu e iai le paolo pupula o le a faʻaalia mai i taimi uma i lona le fiafia.

Ae mo se faʻataʻitaʻiga, o le lanu e taua "rosewood" foliga foliga taugata tele, foliga matagofie ma agamalu, ma fetaui lelei foi i teine ​​matutua.

Ma afai o oe o se fiafia pule o moli malamalama, ona le aoga lea o le vali atoa curls i se lanu faapena: o le a lava e na o le faʻamalieina, ma o le iʻuga o le a matagofie! Matou te ofoina atu oe e faʻamaonia lea mea ile vaʻai i le ata.

E mo ai?

O le leo o lou lauulu e faʻapea foi ma le valivali o laei ma mea e faʻaoga ai, e tatau ona talafeagai lelei ma ou foliga vaaia, aemaise i lou paʻepaʻe. O lea la, vaeluaina vaevaeina le ituaiga atoa o lanu piniki i ni vaega se lua (saturated ma le toʻafilemu), o le a matou faʻailoa atu ia te oe le lanu ituaiga o paʻu piniki lauulu o lanu eseese e talafeagai mo.

Mo teineiti mama ma paʻu paʻu ma lanumoana (pe paʻepaʻe) mata, saturated pink tones e talafeagai, pei o fuchsia, neon, coral purple, wild orchid ma isi lanu susulu. Ae ui i lea, o ia fugalaʻau e tatau ona aloese mai ai mo teineiti e paʻu lona paʻu pe iai lona lanu samasama i le natura.

Mo toʻafilemu, faʻaliliuina leo, e leai ni tapulaa. Lanu pei o le lefulefu ma fua, piniki auro, moli moli, strawberry marshmallows o le a fetaui ma soʻo se ituaiga lanu.

Pau lava le mea manaʻomia mo tamaʻitaʻi e manaʻo e valiina ni faʻapipiʻi, lauulu e iʻu, poʻo ni lauulu uma i ni lanu manaia o le leai lea o ni mageso i luga o foliga.

Talu ai o le lanu enaena lanu uliuli toe faamamafaina nei faaletonu, oe mafai ona e mauaina oe lava i se sili le lelei malamalama.

Matou te fia faʻamanatu ia te oe, afai e te le o teteʻe i le faʻataʻitaʻiina o lau ata, ona uma lea o le valivali ese, o lau ata atoa o le a tatau ona mafaufau lelei. E tatau lea mea ina ia e vaʻai gofie ai, ma aua neʻi aumaia le manatu e faapea o oe ma lau laulu e nonofo eseese.

O le mea moni, afai o lau curls o le ai ai le susulu leo, o lona uiga e tatau ona fetaui ma lenei mea, o lona uiga, ia lototele ma catchy. Lenei matata foliga ma lauulu foliga vaʻaia faʻalelei lou foliga vaʻai lelei ma mafaufau lelei.

E le tatau ona tatou faʻagaloina o laʻei fulufulu ma sitaili e tatau ona i ai i taimi uma le sologa lelei lelei. Afai e te filifili e valiina le filo poʻo pito o le laulu, ona e tuputupu aʻe lea o lauulu, o le a valivali leiloa le uluaʻi foliga vaaia. Ioe, e le mafai ona faʻatagaina lea, faʻapea foi ma aa o loʻo aʻafia e le taliaina. Talu ai o le lanu o flamingos e mamao mai le masani, o na curls manaomia tele sili atu le tausiga ma le gauai.

O lea la, i lenei tusitusiga, faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga o ata, na matou iloiloina auala eseese o le valiina o lauulu i lenei manaia lanu. E i ai lona tele lanu: o nei ash-piniki tone, pupula violet, piniki auro, lanu vaivai. Oe manaʻomia le filifilia o le mea saʻo e amanaia le lanu lanu.

Filifili le sese leo, e te ono lamatia le foliga faʻaaloalo ma tele le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lefulefu lefulefu mafai ona tuʻuina i le paʻu le foliga le lelei, o lea e manaʻomia ona e faʻaeteete i ai. E talafeagai mo teine ​​e iai le paʻu paʻepaʻe, lanumoana poʻo mata paʻepaʻe, o lona uiga, o tau o le taumafanafana lanu.

Ae le i valiina, matou te fautua malosi ia e fuafuaina lau paʻu ituaiga, ma faalagolago i lenei, filifili le sao lauulu lauulu.

Faʻafefea e 'ie lou lauulu e foliga talavou

Ae paga lea, o talavou e tuʻua, o tausaga ua tuanaʻi e sili atu ona faʻaalia i foliga, ae o le manaʻo ina ia foliga talavou e le tuua ai le fafine. Ou te fia foliga talavou ma matagofie. Lenei tusitusiga faʻatalanoa ni nai mea lilo ia anapogi ma saogalemu toe faʻafouina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻafefea ona e valivali lauulu e foliga laititi, pe faʻafefea ona filifili lauulu lauulu e foliga talavou.

Talu ai nei, o le mea e malie ai, o le masani a "talavou i soʻo se tau" ua faʻasolosolo malie ifo. Ua faʻateleina, e tatau i se tasi ona faʻalogo ma faitau i upu "matutua matagofie."

Ae le faapea le alu ai ma le tafe ae le faia ni taumafaiga ina ia manaia. Matagofie le matua o se galuega faigata. Ae o le taunuuga e mataina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le valiina o lou laulu i le "taumatau" lanu e mafai ai ona e vaai i le 5 tausaga laiti.

Faʻafefea ona filifilia se lauulu lanu e foliga talavou

Masalo o tamaʻitaʻi taʻitasi ua i ai le poto masani faʻataʻitaʻi i ona lava lauulu: mai le sapasuina i laʻau ulaula e oʻo i le valivaliina o soʻo o paolo.

Afai, aʻo leʻi atoa le 30 tausaga, o na ituaiga faʻataʻitaʻiga na foliga mai o se mea masani, ona o lea o le taimi mo tamaʻitaʻi o le "post-Balzac" tausaga e ogatasi ma i latou lava ma atiaʻe se ata faʻamatalaina lelei. Peitai, mai lava i le amataga, e le o tamaʻitaʻi uma, e oʻo lava i poto i mataupu o le matagofie, e mafai ona filifili se paolo e talavou.

O lea la, o mea taua nei e fesoasoani faʻaletonu foliga ma le poto i ou mata. O lea, o le fea lauulu lanu e filifili e foliga talavou?

Lulu paʻepaʻe ata, e le o sau mea!

O nisi fafine e le atoatoa le manatu, o le a foliga foliga lauulu talavou.

sese talitonu o le pau le mea e tatau ona vali le curls i se susulu lanumoana po o clown mumu lanu, ao tausaga sola ese e aunoa ma le toe tepa i tua.

Faʻaopopo atu ia te oe se leleʻele lauulu talavou ma maua ... atoa le paleni i le va o foliga o se fafine matua (e le mafai ona e maua i se mea) ma manaʻo (ae le faʻamanuiaina) taumafai e nana tausaga.

Natura lanu

Filifili se lauulu laʻau masani e foliga talavou. E le faʻapea e tatau ona e faʻatagaina mea uma e seʻe ma tuʻu atoa i luga 'iā te oe lava. O le natura masani lava lenei e mafai lava faʻataʻitaʻitele faʻatamaʻia ona ausia.

O le paʻu o le malamalama ma le pogisa, le lanu uliuli mumu lelei ua talafeagai. O le mea e iloga ai le faʻatinoina o le ata o le tamaʻitaʻi o I. Brazgovka. O lanu mumu ulaula foliga foliga tutusa.

O fetu mai fafo e pei o Jane Fonda ma manaia a Ausetalia Nicole Kidmann e oʻo i lou mafaufau.

O le a le lanu o lauulu e te foliga laiti e sili atu pe itiiti le manino. Ae o lanu pupula e pei o mahoni, isalaelu, sieli poʻo le "mahoni" o tapulaa. Tamaitai "silia i le fasefulu" ma le susulu lauulu e maua ai.

O le tuusaunoaga i lenei tulafono masalo o le faʻataʻitaʻiga a Isaraelu ma le sui Knesset P. Rosenblum, o ana pupula moli susulu ua avea ma faʻailoga iloga o ia. Peitaʻi o le ata atoa o lenei tamaʻitaʻi o loʻo fausia i luga o le teʻi, ma sa ia faʻaaogaina ma le le manuia.

Ia, masalo, faʻatusatusa foʻi i tamaʻitaʻitaʻitaʻitele paʻu paʻu paepae ...

Faamalamalama!

Le faʻamatalaga e faʻapea i le matua e tatau ona vali se leo pe lua malamalama e le atoatoa le faʻavae. Ae e le faʻalua pe lua, ae leʻo se lonaloto e pei ona taʻua muamua. O le a le lauulu lauulu e filifili e foliga foliga talavou? Afai o loʻo e uliuli, e tatau ona e avatu i lou lauulu laʻititi sina lanu auro. O Brunettes o le a alu ma se lanu uliuli enaena enaena enaena paolo.

Fautuaga mo tamaitai laulu ulu

Afai o le teine ​​laulu-lauulu foliga foliga agavaʻa ma matagofie, ona o lona matua, o lona lauulu ua amata ona paʻepaʻe, ma le lauulu sinasina faia mumu mumu ma atoatoa lalagaina. O le mea moni, mumu lauulu e tatau ona vali. Ae leʻo se paʻu e apamemea poʻo le 'apamemea, ae i se pupula pupula.

Muamua, o se lanu mumu susulu e faʻamamafaina ai maanuminumi ma isi le atoatoa o le paʻu. Lona lua, e pei ona faʻaalia e faiga masani, e vave ona aveese e ni afi faʻamama o le vali, ma le siliva taufaʻafefe ua amata ona faʻaali atu.

O le mea lea, taumafai e vali i le "talavou" ata lafoaia o se manaʻo e foliga talavou, e pei ona latou fai mai, ma giblets.

Lulu lanumoana lanumoana maua ai le paʻu o se lanu uliuli mumu. Ma e matua le ofi pe a i ai le afaina oona vaega ile foliga. Lulu lanu o le a latou atili ai ona matauina.

Lefulefu o a tatou mea uma!

Lulu lauulu ina ua uma le 40 e foliga talavou ai o le pulu. E ese le manaia, o le lefulefu lanu, lea e fesoʻotaʻi ma le laulu sinasina, faʻamalieina atoatoa foliga ma faʻaalia o laʻititi. E ui lava, aisea - lauulu uliuli? Lefulefu ata o sili atu nai lo le lava. E mafai ona e faʻataʻitaʻia ma lenei lanu i taimi uma!

Lauulu aa

O le tuputupu aʻe o aʻa foliga le lelei. I se faʻaopopoga, latou te matamuli foi faʻamalamalamaina se fafine. Ae, o taimi uma e vali aa, e te ono lamatia faʻamalosi lou lauulu. O le fetuunaiga filifiliga e ese le paʻu laupepa e faapaleni ai aʻa tuputupu ae ma laulu paʻepaʻe paʻu. E mafai ona e taumafai e nana lauulu lauulu ma togafitiga ile fale.

Lulu lauulu e foliga laititi e tusa ma lanu ituaiga

Tamaitai uma i le lanu ituaiga (tuʻufaʻatasiga o lauulu, paʻu ma lanu lanu) vaevaeina i 4 "vaitau".

Mo tamaitai tautotogo, susulu lauulu i lanu mafanafana e talafeagai. O le lanu “sukalati susu” e foliga matagofie foi. O le faʻataʻitaʻiga mataʻina o le "spring" ituaiga lanu o N. Kidman. O le lauulu o se auro auro fofoa matagofie mai le paʻepaʻe-manino-paʻu, faia o foliga foliga talavou.

O tamaitai o le taumafanafana ituaiga lanu e lauulu laulu. E seasea ona faʻamalieina latou i le paʻu masani o lauulu, aemaise lava talu ai i le tele o tausaga o loʻo faʻaalia se lanu uliuli.

O le au uo o le "taumafanafana" tamaitai o: lefulefu, saito ma karamelona uliuli, faapea foi ma lanu eseese o sukalati. O se faʻataʻitaʻiga lelei o le toe faʻafouina ma lauulu vali o N. Watts. Curls ma se lanu auro-saito sa fetaui lelei ia te ia.

O se faʻataʻitaʻiga lelei lea pe faʻapefea ona foliga foliga talavou i lauulu umi.

O le fulufulu mumu mumu o le a fesoasoani e toe faʻaolaoleleiina paʻepaʻe aulelei: mai le auro i le moli enaena enaena ma sina lanu mumu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tamaitai fai pese o Juliana Moore na filifilia se lanu mafanafana o le chestnut. E pupula manaia ile paʻu e pei ole mativa porcelain.

O le taumalulu fafine o le eseʻesega lea i le va o le paʻu sinasina ma le susulu o uliuli (pei o le Snow White mai se tala faiʻai). Ae o le mea na foliga sili i talavou, ina ua mavae le 40-50 tausaga, foliga foliga valea.

O le mea lea, mumu brunettes tatau ona sui le faamamafa agai i lanu enaena ma sukalati.

Faʻataʻitaʻiga: Monica Bellucci, o le na maeʻa 50 tausaga ua suia le "lanu uliuli uliuli" i le enaena-ashen ma foliga matagofie matagofie.

Lulu lauulu lanu: valiina auala, ata

O nisi taimi o faʻatulagaina tulafono e le masani ai tulafono, lanumoana lauulu lanu e sili ona lauiloa. O le tele o tonics faʻatagaina oe e suia le foliga faʻaaloalo. Aemaise lava lanu susulu, tosina talavou.

Ae ui i lea, o le tele o filifiliga e talafeagai e le gata mo talavou. Tele teine ​​e manaʻo e tu i fafo mai le motu o tagata e fiafia i lanu moana lanumoana. Faʻafetai i lologa tetele, e mafai ona e fatuina se ata ofoofogia ma i ai i le malamalama. Afai e te le fefe i manatu o isi, e mafai ona e alu saogalemu i faʻataʻitaʻiga.

Eseese o lanu

A iai sou faʻamoemoe e foaʻi lou lauulu i se leo e le masani ai, e tatau ona e muamua vaʻai poʻo ai le paolo e faʻamuamua ai. O le filifiliga e sili tele. Faavae i le lanu o mata, paʻu, foliga foliga, e aoga le faia o lea poʻo lena filifiliga.

Blue-eyed matagofie e mafai ona filifilia se lanu lanumoana-uliuli. O lenei paolo o le a foliga sili atu le fealofani. Lelei lelei le lanumoana ma le paʻu paʻu, efuefu ma lanumoana mata.

Faamanuiaga o uliuli ma lanumoana:

  • fetaui lelei i tagata uma, faia foliga foliga sili atu faaalia,
  • o le maua tonu o le paolo e faigofie lava. E le manaʻomia le asiasi i fale lalelei. O le leo saʻo e mafai ona maua ile fale,
  • a masani auala o lanu o le a fesoasoani e ausia se taunuuga ofoofogia. Ua lava le faʻaaogaina o le basma, ina ia e le gata mafai ona vali ou lauulu, ae ia faʻamalosia foi. Lenei o le a maua ai curls malosi, pupula.

O teine ​​e le manaʻo e vali atoa e mafai ona faʻamamaina nisi o vaega. Masini uliuli ma lanu lanumoana foliga ofoofogia.

Le togafiti togafiti

Gauai atu! Tagata faaaoga fautuaga! Ina ia foia le lauulu lauulu, matou au faitau ua mauaina se mea ofoofogia meafaigaluega. Ole 100% lea o se vailaʻau masani, e faʻavae lava ile fula, ma faʻafefiloi i se auala e sili ona aoga ile faʻamaloloina o le faʻamaʻi.

O le oloa o le a fesoasoani e faʻavave ma lelei le toe fuataina o lauulu tuputupu aʻe, avatu ia i latou mama ma silkiness. Talu ai o le vailaʻau e na ona o fualaʻau, e leai ni aʻafiaga o iai. Fesoasoani i lou lauulu ... "

Tele teineiti filifili e faʻataʻitaʻi ma foliga. Lanu lanu e avea ma mea teuteu moni.

Ina ia vali lou lauulu, e tatau ona e sauni muamua. E te manaʻomia mea nei:

  • selu
  • vali
  • totigilima
  • se pulou
  • tulaga
  • suiina sui,
  • faapipii
  • fulufulu lauulu.

Faʻafefea ona valivali lau laulu lanumoana i le fale e fiafia i ai le tele o teine. O lenei faʻagasologa e umi, e tatau ona faʻavasega taimi mo ia. A maeʻa ona suʻesuʻe i faʻavae taua a fomaʻi faʻapitoa, o le a mafai foʻi ona faʻatino galuega tusa lava pe o latou faia.

Le pisia faagasologa e aofia ai tulaga nei:

  1. O le mea muamua e tatau ona e faia, o le faʻamalamalamaina o laina i le moli lanu enaena. Ina ia faʻamaugofie le leo, e mafai ona e faʻamalamalamaina ia manoa i le uliuli uliuli. Mo teineiti ma lauulu laulu, e mafai ona e sikipi le laʻasaga lea.
  2. E faʻapipiʻiina manoa, e manaʻomia se kulimi faʻapitoa. Faaaoga i curls, fufulu pe a maeʻa. Ina ua mavae lenei mea, o lauulu e le mafai ona gaosia ma se mea. E faʻatagaina nei mea uma e faʻatinoina ia mea i totonu.
  3. Faʻamago lou ulu i se fulufulu laʻau. E faia lenei mea ina ia mafai ai e le vali ona faaleleia.
  4. E le tatau ona vavaeina uila mo se taimi umi, a leai o le a susunuina uma.
  5. A o le i faagasolo le faiga staining, e aoga e te masani ai i faatonuga.
  6. E le fautuaina le faʻapipiʻi o le petiseli i le paʻu, o le a lulu le laulu, ma le lanu mai le pisia e mafai ona liliu mai le mautu. Nai lo le petroleum jelly, e faʻaaogaina se lipine faʻapitoa.
  7. Ao mai lauulu, tuu i luga o se pulou. Lenei le a faʻatagaina ai le sosolo le vali.
  8. Ina ia mafai ona atagia foliga paʻepaʻe lanu moana, o le fuainumera e tatau ona teuina mo 3 itula.
  9. E mafai ona e faʻaleleiina le lanu ma le vineta. E manaʻomia ona fufulu mama. Galulue ma le vineta e faʻaeteete ia aua neʻi afaina le paʻu.
  10. Fufulu lauulu, aveese le mea faapipii.
  11. A maeʻa le pisia, e le fautuaina le faʻaaogaina o le shampoo, pe faʻaititia lona aoga. E le vave gaosia vave lauulu, e mafai ona e fufuluina lau lauulu tasi ile vaiaso.

Vala o le valia i le fale

Ina ia mafai ona faʻapea ona maua le lanu uliuli mafiafia, o tulafono nei e tatau ona matauina:

  • filifilia ma le faaeteete paolo,
  • mafaufau i luga o le ata i sina laʻititi auiliili,
  • tauanoina taualumaga e tatau ona faia e tusa ai ma tulafono uma,
  • a faʻapea sa valiina uila i ni leo 'eseʻese, e tatau ona taʻele nisi taimi. Valivali tatau ona iloiloina ma le faaeteete, a le o lea e ono tupu ai se paolo.

O ai e manaʻomia le lanumoana lauulu lanu?

O le faalamalamaina o lauulu i se lanu le masani ai e masani lava ona o faatasi ma lamatiaga, talu ai e le mafai ona vave malamalama pe o se paolo e talafeagai mo ou foliga. Ole auala pito sili e saʻo e saili ai ole taumafai ole pulu lanumoana ile faleʻaiga faʻapitoa.

Peitai, e iai nai tulafono lautele:

  • Ole lanumoana lanumoana e talafeagai mo talavou lanumoana-paʻepaʻe ma paʻepaʻe paʻu talavou.
  • O lanu lanumoana uliuli e talafeagai mo tamaitai paʻepaʻe ma foliga manino ma pupula - mata enaena, uliuli mata.
  • O ata pogisa e latalata i le lanumoana o le a foliga lelei i teine ​​uliuli-paʻu ma mata pogisa.

Ia e pei ona mafai, e taua le manatuaina o tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi, o lona uiga o lanu lanumoana e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete ina ia lanu e alu i foliga.

Lauulu dyeing metotia

Atoa le lanu - o se filifiliga taua. O lenei paolo e faigata ona le maitauina, ma o lea auala e masani ona filifilia e le teʻi ua osooso.

Pulu lanumoana - Vaʻaia manaia ile malamalama ma le uliuli, aemaise lava ile lauulu uliuli. O lenei metotia e fetaui lelei mo i latou e manaʻomia na o sina suiga tele. E le gata i lea, o le aveeseina mai lanu moana lanumoana e le faigata.

Fautuaina valivali po o le lanu moana ombre - o se manatu faapena o le a apili ia i latou e masani ona tausisi i taimi. O laʻei sili ona faamanuiaina i lenei mataupu o "Hollywood" 'curls, poʻo se solofanua maualuga.

Lua-lanu o le lanu - O leisi manatu manaia, e aofia ai le niniina o faʻailoga i le lanumoana lanu.

Valivali eseese. O lenei filifiliga e mafai ona faʻaaogaina e fatu ai le lanu lanu suiga poʻo le faʻaʻeseʻesea o ni laina lanu. Lanumoana e mafai faʻatasia faʻamanuiaina ma lanu uma o le lanumoana, ma le paʻepaʻe, lilac, piniki ma turquoise.

Faʻafefea ma pe faʻafefea ona vali lou lauulu: vitio

E mafai ona e faʻamalamalamaina lou lauulu i se lanu lanumoana matagofie ma matagofie pe a fai o loʻo vaʻaia muamua, mo lenei e manaʻomia e faʻaaoga se vali faʻapitoa faʻapitoa.

Ina ia mafai e le laulu ona tumau matagofie ma maloloina pe a uma ona vali, e taua le faʻaaogaina o oloa aoga sili ona lelei vali faʻatau atu i faleoloa faʻapitoa.

A i ai se avanoa faʻapenei, e sili le ave o le fautuaga a le fomaʻi faʻapitoa e mafai ona talanoa e uiga i uiga lelei ma faʻamanuiaga o ituaiga lauiloa.

Gauai atu i le eseese o laʻau lanu, e taua le iloa o latou mafai ona vali ie moega i taimi o moe.

A staining, e tatau ona e matua mulimuli i le gaosi oloa fautuaga na tuuina mai i le faʻatonuga. Afai e te leʻo suia ma le tumau ou foliga vaaia, ona mafai lea ona e filifilia se laupepa vali poʻo le tonic e mafai ona valivali ai lou lauulu i se laʻei manaia lanumoana. Ae ui i lea, o se mea faigaluega e le talafeagai mo soʻo se lanu ma ituaiga o lauulu.

Ina ia valivali tagata taʻitoʻatasi, e mafai ona e faʻaaogaina mascara faʻapitoa, kapisi poʻo sapalai kalone mo le faʻaaogaina o vali. O nei oloa uma e faigofie ona aveese mai le lauulu i le taimi o le fufuluina.

Afai e te fiafia i le fesili pe faʻafefea ona vali unta i le lanumoana, o oe o se tagata fatufatu ma uiga ese e le fefe e faʻataʻitaʻi. Ma afai ua e sauni mo suiga, ia mautinoa e matamata i le isi vitio pe faʻafefea ona faigofie ma vave vali lou lauulu i le fale.

Faʻafefea ona fufulu ese le lanu lanumoana

Ae paga lea, e le masani ona fiafia ile paolo e aumaia ai le lanu manaʻo. O nisi taimi e tupu e le fetaui le lanu ma le faʻamoemoeina, poʻo ua faʻaletonu le soʻoga o lanu. I lenei tulaga, o le toe faia o le pala e na o le leaga ai le tulaga. E sili atu ona saʻo e fufulu ese le vali, a o le faʻaaogaina o ni mea le lelei.

  • Mayonise. Le faʻaaogaina o le mayonnaise masani, e mafai ona vave ma faigofie fufulu ese paʻu leai. Ina ia faia lea, ave le 200 gr. soso ma palu faʻatasi ma 3 kulimi. suauu olive. Faaaoga le ufiufi maua i luga o lona umi atoa. Faatali 3 itula, ona fufuluina lea o le paluga ma le moli ma vai. Mo le sili aoga aʻafiaga, ua fautuaina e faʻaaoga meaʻai gaʻo tele ma se pulou faʻapitoa.
  • Fualaʻau 'aina ma le margarine. 200 ml suauʻu faʻafefiloi ma 25 gr. margarine. Vevela le paluga i totonu o se vai taele ile 36-37 ° C. Ona faʻaaoga lea o se matapulapulu i lou lauulu, tuu i luga o se pulou ma alu mo le afa itula.
  • Lemon pulou. Faʻafefiloi kulimi kulimi ma apu pulupini, 2 sipuni. meli ma 1 sipuni suauu olive. Tufatufa atu le paluga e ala i le lauulu ma tuua mo le 1-1.5 itula.
  • Meli mata. Faʻapipiʻi le lauulu i le mafiafia o le meli, ona afifi lea o lou ulu i le polyethylene, ofuina se pulou ma alu e moe. Fufulu le mata pulepule i le taeao. I le toe faia o nei taualumaga, i le vaiaso e mafai ona e mauaina le taunuʻuga manaʻomia. I se faʻaopopoga, o le meli e faʻamalosia ai lauulu ma faʻamalosia ai le tuputupu ae ole laulu.
  • Fefete. O le kulimi e mafai ona aveeseina le pisia, ma aisea e te le faʻaaogaina ai lenei mea e fufulu ese ai le lanu lanumoana? Ina ia faia lenei, ave le 10 tbsp. soda (pe a fai e iai lau pulu puʻupuʻu), faʻasaʻafia latou i se ipu vai mafanafana, ona faʻaaoga lea o se ie uamea e faaaoga ai le fofo i le umi atoa. Faatali 40 minute ma fufulu le soda i lalo ole vai tafe e faʻaaogaina le laulu. E le mafai ona e taofia se ufimata ile lauulu e sili atu ile itula, ona ole soda e malo ai.
  • Kefir. Leisi aoga vaega, o lona aoga aoga e tutusa ma gaioiga o mea faʻapitoa acid wash. O le vailaʻau o loʻo i totonu o oloa susu faʻamamaina faʻaleagaina vailaau valiina. O le vali fufuluina ese lauulu, e tatau ona e tufatufa atu le lita o gaʻo i luga o le laulu atoa, ona afifi ai lea o lou ulu. A maeʻa le itula, e mafai ona fufulu ese le mata. O lenei faiga e mafai ai ona faʻamalamalamaina lauulu ile 0.5-1 leo.

O le a le vali e talafeagai mo lauulu lanumoana

Lulu lauulu talafeagai lelei faʻatasi ma leai se lanu ma lip lipm. A tuu le vali i luga, o le faamamafa autu e tatau ona tuu i luga o mata, e taua le faia o latou loloto, tusia uliuli eyeliner mai fafo ma vali laumata ma paʻepaʻe tina-o-penina penitala mai totonu. Ma ia maeʻa le faʻatusa, penina lanu o le efuefu poʻo le lanumoana pale fesoasoani.

Ata o teineiti ma lauulu lanumoana

Lanumoana lauulu o le filifiliga o tagata totoa ma fatufatu. Natura uiga vaaia le lalolagi ese ma tulaga i latou lava fatuina i ai. O foliga e le masani ai, e masani ona faʻaalia ai mafaufauga le-faʻataʻitaʻi ma tumau le amio. I le taimi nei, oe filifili i se suiga i le ata, matou fautua atu e te vaʻai i se filifiliga o ata o teine ​​ma le laulu lanumoana.

(Leai se togi ia)
Lolomi ...

Lulu lanu i le lanumoana

  • Lanu lauulu lanumoana - lototele faʻataʻitaʻiga mo le totoa ma talavou
  • Faʻafefea ona vali lou lauulu lanumoana? | O AI? O LE A? O FEA?
  • Faʻafefea ona faʻaali lou lauulu piniki / lanumoana / lanu viole ma faʻafefea ona ola ma ia - O le olaga e mo le ola
  • Ou te valiina loʻu lauulu i BLUE

    O le umi ona uu le vali, o le a sili ona pupula le paolo. E moni lava lenei mea mo pulu e faʻavae i luga o mea totino. E tele teine ​​e tuʻuina i latou i luga o latou ulu i le po atoa, ae talitonu mai aʻu, e tolu itula o le a lava. Aveese le mea faapipii pe solo ese le kulimi ma se omomi. A iai pea ni pisia o loʻo i ou foliga, o vailaʻau masani a le falemaʻi o le a fesoasoani e aveʻese.

    Lanu lauulu lanumoana - lototele faʻataʻitaʻiga mo le totoa ma talavou

    Ae e mafai ona fufulu le taele i soʻo se sui faʻamamalu. Mo i latou e le mafai ona filifili i se sitepu cardinal, e iai ni faʻapitoa aso-aso vali. E aofia ai maila, penivali vali, ma tonics. Faʻafetai i nei vailaʻau, e mafai ona e faigofie ona toe foʻi i lo latou uluaʻi leo, naʻo le fufuluina o lou lauulu. Faʻafefea ona vali laina i le lanumoana mo na o le tasi le aso?

    Mo le tasi-aso staining, o loo i ai le tele auala eseese: O le mataupu faavae o le pupula e tutusa tutusa ma mo lauulu spray - o le spray e faapalapala i luga uma o le lauulu, pe na o luga o ni fasi tagata. I ai, e mafai ona vave ma faigofie faia lanumoana lauulu lauulu.

    Ua fufulu vave vave - le tapulaa maualuga mo valiina lauulu i le lanumoana. O le mafuaʻaga lena e taumafai ai e aloese mai le maualuga o le susu - a leai o le mea o lou lanu o le a leiloa le vave i lo le mea na mafaufauina, Soft pastel crayons - taofi mo le tusa o le aso, o loʻo faʻaogaina uma i le malamalama ma le uliuli lauulu.

    O le mea mulimuli e tatau ona susu i le vai aʻo leʻi pisia - ina ia lelei le lanu.

    E faigofie le faʻaaogaina o le kapisi - o manoa ua mimiloina i se tourniquet ma faʻamamaina mama e ala i le valiina o le lauulu lanumoana. I le taimi lava e tasi, e fautuaina e togi se solo tuai i ou tauau - penivali vali mea uma.

    Ae afai e te mafaia ona palapala, aua e te popole - o mea nini ua fufulu ese i le fasimoli poʻo le paʻu.

    Ae o mea o loʻo totoe o le lanu valavala ua aveese mai le lauulu i se isi auala - faʻamamaʻulu ia manoa ma le laupepa ma aveese le pigmen ma le pulumu ma le sili ona fulufulu faʻapipiʻi.

    Faʻafefea ona tausia le lanumoana lauulu? Aua le fefe, tuu i latou i luga o lou ulu i le po atoa. E ui ina tolu itula e lava mo se faʻaiuga lelei, peitaʻi, afai e te manaʻomia le 100% mautinoa o le iʻuga, ona faʻaaoga lea o le po ma vali i luga o lou ulu o le a le afaina.

    Faʻafefea ona vali lou lauulu lanumoana? | O AI? O LE A? O FEA?

    | O AI? O LE A? O FEA?

    Faʻamago lou laulu i se fulufulu - e faʻalelei le lanu, o le a atili mafiafia ma tumau. Mo le mafuaʻaga tutusa, oe manaʻomia le fufuluina o laulu i le vineta. Vai mo le fufuluina o lauulu pe a uma le valiina e tatau ona malulu. O le a faʻamamaina le tapuni o le lauulu fulufulu ma o le a puipuia mai le fufuluina ese le vali.

    Ina ia aveese ni faʻailoga lanu lanumoana mai le paʻu, faʻaaoga le ava. Ina ia faʻamamaina le taʻele, e mafai ona e tago i le faʻamamaina o sui mo le pamu. E mafai ona e faʻaaogaina le auala lea: Tuʻu lenei paluga mo le lua i le tolu itula, ona faʻamama lea o le vai ma fufulu lelei le taʻele.

    Faʻafefea ona tausia lelei lauulu lanumoana E iloa e soʻona sili atu le susulu laulu vali e le eseese i le valiina lauulu lanumoana, ma lanumoana e leai se tuusaunoaga. Ae peitai, pe afai o le lauulu sa i ai muamua-blached lelei, o le lanu o le a tumau umi tele ma o le a le lanumeamata lanumeamata pe a uma le lona lua po o le lona tolu laupepa.

    Talu ona ua tetele na faʻamago le lauulu i se pipiʻi sui, a tatau ona faʻatau se conditioner malosi.

    Masini lanumoana e tatau ona lanu pea, ia saunia mo lenei ma tausia se lanu moli i luga o lima. E le gata i lea, e matua fautuaina lava le fufuluina o lou lauulu laʻititi pe a mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, tasi le vaiaso, i le vai malulu. I le avea ai o se tulafono, ua valea lauulu avea susulu, ma o le tele o teineiti amata amata ona fufuluina o latou lauulu e masani ona.

    Faʻafefea ona faʻaali lou lauulu piniki / lanumoana / lanu viole ma faʻafefea ona ola ma ia - O le olaga e mo le ola

    Ae peitaʻi, afai e iai lauulu suamalie tele, filifili le kulimi sao.

    Maua se moli lanu mo lauulu sinasina poʻo le lauulu lauulu lena e maua ai le lanu uliuli - mo se faʻataʻitaʻiga, Schwarzkopf Professional Colour Save Silver shampoo mai Bonacure blue dyeing e lauiloa i vaʻaiga.

    E lauiloa o ia mo le mea moni na te tausia lelei le malulu paolo. Ae e tatau ona manatua i le mafaufau, o le a ia faʻamamago lona lauulu, ina ia le mafai ona tufatufaina moisturizers. E le gata i lea, ua fuafua mo blondes, e ui i lea, ma e le o faʻamautu le faʻasaoina o mama lanumoana.

    Aveesea lauulu siosiomaga oloa tausiga - latou te fufuluina le vali. Aua le popole, o le auala i fafo e masani lava. Matou te teuteuina o matou manoa ma se kulimi faapitoa, mulimuli i ana faʻatonuga.

    Matou fufulu ese le kulimi ma leai se isi mea.

    Lauulu mea masani suʻega ma penivali

    A e manaʻo e faʻataʻitaʻia ma lauulu lanu, ae e leai se manaʻo e tumau i le fou foliga mo se taimi umi, o loʻo iai ni penivali faʻapitoa e laveaʻiina. Mafaufau i fautuaga mo latou faʻaaogaga ma sili ona lelei lanu tuʻufaʻatasiga i totonu o le tusitusiga.

    O loka pupula o ata e le masani ai o se miti e le gata i le tele o teineiti talavou, ae faʻapea foi ma i latou na i le taimi o latou talavou e leʻi mafaia ona o mai sao. Tusa lava - o se laʻulu lauulu e aliali mai ma le fiafia lona teineitiiti mai lana tupulaga!

    Lauulu lauulu e sili ona lauiloa i tagata e fiafia i kalapu, tisiketi ma isi faʻafiafiaga mea na tutupu. Ae le o tagata uma e mananao e vali o latou lauulu i auala faifai pea pe o vali paʻu: o nisi e i ai matua e tetee atu ia i latou, o isi iloa o lena soona faʻaalu e le talafeagai i se aoga aʻoga po o galuega. I lenei tulaga, fesoasoani penivali faapitoa vali vali.

    O le a lenei

    Valivali penivali - ose mea faigaluega e mautu poʻo se mea e pei o le gel, e aofia ai kapisi masani po o kaolin ma synthetic pigments. I le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega e mafai ai ona e suia le lanu o manoa mo se taimi puʻupuʻu (tuʻuina atu i le lua aso).

    O filifiliga taatele ma taugofie o le art pastel ma le gel-pei chalk i pusa (o le tumau e tutusa ma kulimi ata).

    Auala galue

    A o le i pisia, fufulu lou lauulu i le solo. Afai e gaʻo le lauulu, faʻaaoga le oloa ua faʻailogaina "Deep faamamaina", o lea o le a sili atu ona aofia ai lauulu lanu. Faʻamago e tatau ona tupu masani.

    Le vavaeina auala lava ia mea nei:

    1. Tui pe sulu uma lauulu o le a le pala.
    2. Afai o le lauulu ei ai le UGT (tulaga o le loloto loloto) i lalo o le 7 (e aofia ai ma ata uma lanu o lanu enaena, lanu uliuli uliuli, chestnut ma uliuli), e fautuaina e susu le filifili filifilia.
    3. Ufiufi ou tauau i se solo po o se pepa. E sili atu le faʻatinoina o le faʻasologa i luga o le vai poʻo le taele, pei vaega o le pigment i le foliga o le pefu scatters i le taimi o talosaga.
    4. Ole amataga o staining e mai aʻa ma faʻaiuga. O gaioiga e tatau ona lamolemole, e aunoa ma le soona faʻamalosia, i luga o le laulu e tupu ai (o lenei faʻaititia le lamatiaga o mea leaga).
    5. A maeʻa le uluaʻi faʻaaogaina o le pigmen i luga o le mafolafola manoa, fai se flagellum mai ai ma toe fai le faʻasologa.
    6. Afai e te le faitio i le matutu ma lauulu lauulu, e mafai ona e faʻalelei le iʻuga ma se uʻamea e faʻasaʻo ai lou lauulu, ona toe faʻalelei lea i le fulufulu mata poʻo le gel. E le fautuaina e selu le lauulu, talu ai o nisi o le pigment o le a malepelepe, ma o le paʻepaʻe o le a leiloa ai le pupula. I tulaga faʻalavelave faʻafuaseʻi, selu ma le selu ma nifo e seasea.
    7. Le maualuga tapulaa o vali o vali i luga o le lauulu o le tele o aso, ae e fautuaina e fufulu lou lauulu pe a uma le 8 itula pe a fai o le lauulu ua mago ma amata amata ona pulu.
    8. O le vaega mulimuli e tatau ona avea ma fafagaina poʻo le faʻamoeina o se ufimata faʻapipiʻi, o le a toe faʻafoʻi mai le susu faasolosolo e palapala i le lauulu.

    I le faiga o gaioiga faʻagaioiga o le ulu, e vilivili tele vavalo o vavalo, o lea afai e te fuafua e alu i le disco, hairspray e manaʻomia.

    Le a le lauulu lanu e tatau ona vali ma penivali?

    • Pulu uliuli e faigata ona valiina, o lea o le faʻataʻitaʻiga atonu e le matagofie le pei o ata mai le faʻasalalauga. Le lanu uliuli, lanumeamata ma lanu viole e sili ona tuʻufaʻatasi ma lauulu uliuli.
    • Auburn ma mumu lauulu e tatau ona faʻaleagaina i mafanafana lanu o mumu, moli, peach ma samasama.

  • Malamalama enaena ma enaena lauulu e ogatasi sili ona lelei ma raspberry, moli ma paʻepaʻe paʻepaʻe.
  • Malamalama pe faʻalenatura blondes mafai faʻatulaga se nuanua i luga o lou ulu ma faʻataʻitaʻi soʻo se lanu e te manaʻo ai - soʻo se tasi o latou e paʻu atoatoa i luga o se faʻavae mama. Le sili ona lauiloa i blondes o lanu moana, piniki ma lilac fasi.

    O le mea lea, o lauulu vali gao o se sili sili lea i le faifai pea o lanu ma vali lau, lea e mafai ai e oe ona suia le lanu o lou lauulu mo ni nai aso e aunoa ma le afaina tele i manoa.

    Afai, pe a uma ona faʻaaoga le penivali, o le lauulu ua vaeluaina ma faʻaleagaina, ua fautuaina e faʻatautaia se ala e toe faʻaleleia ai lauulu ma i isi faʻataʻitaʻiga faʻaaoga mea ua faʻauʻuina i suauʻu ma vitamini