Lauiloa

Faʻafefea ona aveese eseʻesega matagofie: atoatoa faia-oe-oe teuga

Afai e te manaʻo e faʻaali lou pito i luma, ae aua le tatalaina atoa, ia e sili ona aveese le sae o lona itu i se tulaga masani. Ina ia faia lenei, oe manaʻomia mea nei:
- lapotopoto fiva selu ma selu,
- o le mama, fusi paʻepaʻe ma fulufulu lauulu,
- gel / mousse, lauulu laulu e teuteu.

Manatua o lauulu e tatau ona mama. O se mea leaga i le itu e mafai ona faʻaleagaina uma le lagona, tusa lava pe tele se taumafaiga na faʻaaluina i le fausiaina o se lauulu laʻititi. Afai e leai sou taimi e fufulu ai lau lauulu, faʻaaoga se paʻu mago solo faʻamalosi aʻo leʻi faʻataʻotoina, pe sili atu ona fufulu ile vai mai le mulumuluga. Ona faʻamago lea o le loka i luga o le muaulu e faʻaaoga se fulufulu ulu.

Ae e te le i tuu le au i au itu, filifili pe o le a - lamolemole pe lemu. Afai e te fiafia tele i le filifiliga muamua, o le a manaʻomia oe e susu le loka i le gel luga o le umi atoa, ma pe a uma ona taʻoto, pe a tatau ai, faʻaopopopoina foʻi i le varnish. A e manaʻo e avea ma se mea e sili lona matagofie, e sili atu le faaseʻeina o se pa i aʻa, ona toe faʻalelei lea i se varnis.

Filifiliga mo le taʻiina o le uu umi i le itu

O le umi o le au bangs, o le tele foi o ituaiga eseese o filifiliga. Taʻitasi o latou mafai faʻatagaina oe e suia tele lou foliga.

Muamua, e mafai ona e tuiina le sooga i le selu i lona itu. O le eseese e taoto i le tikeri o le muaulu matala, atoa ai ma le foliga mai o se teuteuga lauulu lauulu. Afai e te manaʻo e foliga sili ona lelei ma i le taimi lava lea e te manaʻo i le loka i luma e aua le faʻalavelave i le taimi o suʻesuʻega pe galue, selu le loka maualuga i lona itu ma tui ma le le vaʻaia.

A faʻaaoga muamua lauulu fugalaʻau, oe mafai lava ona tuʻuina atu i le au foliga foliga faʻafiafiaina, ma coquetry ma alofa tunoa i lau faʻatusa. Tuʻu ese le lauulu e pei o se lauulu, ae ave le loka i le itu na o sina laʻititi, ma faoa i luga o se mea teuteu teuteu.

O se filifiliga manaia o le laʻulu lauulu ma le faʻailogaina i le sitaili "toe foʻi i le 60s." Fai lou lauulu fulufulua, ia sisina ma le faaeteete lona autu tele i tua, ma e faapipii i latou i o latou itu. Ina ia le faʻaleaogaina o ia, e mafai ona e faʻaleleia mo se taimi le tumau i se tamai lauulu. Ona tuu lea o le mama i luga o le fulufulu. I le taimi lava lea e tasi, ia mautinoa e tumau pea le 'auʻau. Ma toe tasi lava sina togafiti: o le pito o le nonoa e mafai ona afaina i se mama.

I se faʻaopopoga, oe mafai ona faigofie ona vavae atu le pu i le muaulu i se lulu, ona faʻataatia lea i le aofaʻi atoa o lauulu. E tutusa laʻei lauulu e matua mataina.

Faʻafefea ona aveese se puʻupuʻu pu i lona itu

E tele ni auala eseese e fai ai matagofie se pupu puʻupuʻu i lou itu. Ave se tamai lauulu lauulu ma faaaoga e aveese ai le loka i le itu o se tasi o malumalu. Peitai, ia e sauni mo le mea moni o ou foliga vaaia o le a fai sina faʻaletonu ma taʻalo, aua o lou laulu o le a taumafai e pa'ū i luga o lou muaulu i taimi uma.

O le mea e faʻaigoaina o le "Marseilles wave" i luga o pulu pupuʻu foliga foliga manaia ma matagofie. O lenei sitaili e sili ona tuʻufaʻatasia ma le tutusa ituaiga lavalava - vintage poʻo retro.

E mafai ona e faia i le curling iron poʻo le iron iron. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e faʻaeteete faʻafesoʻotaʻi le au i le lapoʻa o lauulu, ona iloa ai lea o le faʻasologa o le a pei o le amataga o se galugalu faʻataʻutaʻu i le umi atoa. Ina ua maeʻa fausia le "Marseille galu" aafiaga, aua nei galo e faʻaogaina mea teuteu oloa e faʻalelei e lauulu laʻasaga.

Mea taua

E tatau ona malamalama o le lauulu lauulu e aunoa ma ni mea faigaluega i le auupega e toetoe lava a le mafai. O le mea lea, e tatau ona e iloa mea meafaigaluega, mea faigaluega ma mea faigaluega o le a manaʻomia e galue:

O loʻo iai le tele o mea faigaluega mo lauulu, e tatau lava ona e filifilia saʻo e faʻalagolago i le fausaga o laina ma le fulufulu e manaʻomia. Lauulu mea teuteu oloa o le a fesoasoani e mamanuina lauulu ulaula, faʻasaʻoina o le naunautai punou i tua pe i le itu, ma mea e faʻapipiʻi ai o le a faʻasaʻo ia filo ma teuteu.

Filifiliga mo le faʻaogaina o faʻailoaina i tua

Long bangs e toetoe lava a lautele ma mafai matagofie faʻaopoopo soʻo se laulu. Faigofie ona fai o sitaili, ona o le laulu ua uma ona tupu ma sili atu ona usitaʻi. E masani lava, fautuaina stylists faaaoga eseese sitaili filifiliga.

Ma, e maeu le matagofie oe mafai ona aveeseina le tele na uuina bangs:

  1. Classic toe lele i tua. Faatasi ai ma lenei filifiliga, o le auvae e tatau ona selu i luga o le selu, amata mai le pale o le ulu ma agai i le muaulu. Ma faatasi ai ma se pulumu e mafai ona e savali lemu i le lauulu, selu i latou i tua e aunoa ma le aveeseina o le leotele. O le iʻuga coke e faʻamautu ma se paa i luga ma faʻamautu i varnish. O lenei fulufulu 'lauulu e matua fetuʻunaʻi ma e talafeagai mo le ao ma le afiafi mea e tutupu ai.
  2. O le selu i le itu laititi te kopi le lomiga na muamua atu, peitaʻi, i le tulaga lea, o le lauulu e le tatau ona selu malosi. Oe mafai ona faia se galu ma ou lima, o se mea puʻeina le taunuʻuga o le punou ma faʻamaʻi, ona faʻapipiʻi lea o le lauulu i le itu ma le le vaʻaia. O lo o totoe ua nonoa i ofu fulufulu ma lauulu vali. O lenei filifiliga e fetaui lelei mo afiafi afiafi.
  3. O le vasega faamavae e foliga atoatoa i luga o se uila umi. E faigofie ona fai i le selu ma nifo laiti, o le iʻuga filifilia o le a fausiaina le aafiaga o le motusia o manoa ma e mafai ona vaʻaia vaʻaia foliga o foliga, faʻaopopo le femininiʻi i le ata.
  4. Mimilo i manua. Mo se faʻailoga faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le vaevaeina le pito i se faʻavae tuʻusaʻo. Ona tatau ai lea ona milo manoa le fulufulu ua aʻe mai le pito i le pito, faʻapena ona maua le lua flagella o le mea. O pito o fulufulu e maua mai i lauulu e mafai ona faʻasaʻoina ma le le vaʻaia, ona faʻaopopo lea o fulufulu i le foliga o se fugalaʻau. Lenei lauulu lauulu filifiliga o le a talafeagai i le taumafanafana.
  5. O le vaevaeina "zigzag" e faia foi i le faʻaaogaina o se tamai selu. I le amataga, o le lauulu e le o vaevaeina i se vavaega, ae o le selu i le tasi itu, fausiaina se laina sao. Ona liliu lea le selu ile isi itu ae tusi se laina sao. O le mea lea, faasolosolo malie mai se teuteuga i le foliga o tafatolu tafatafa tulai mai i luga o le ulu mai le muaulu i le pale. O lenei filifiliga e fetaui lelei mo teineiti lototetele e fiafia i faʻataʻitaʻiga, aua e teteʻe i soʻo se tagata e ala i seisi.
  6. O le pito i lalaga i lalaga o le a faʻataʻalo o loʻo matagofie tele i faʻaaliga i mea e le masani ai lalagaina o loʻo faʻaogaina: se farani Farani, se lane faʻanana Dutch. Talu mai le umi o le lauulu faatagaina, lalagaina e tatau ona amata mai le lauulu i luga o le muaulu. Ua faʻamaʻapeʻa ona fili i le ala lea i lona itu. Talu ai nei, o na filifiliga na lauiloa i faʻaipoipo, e tatau ona e faʻaopopoina le ata i se lipine pe lalagaina fugalaʻau fou.
  7. O le 'ie, tosoina i tua ma le fesoasoani mai o le rim, e maua ai le ata o le agamalu ma le mama. O le laulu e selu muamua mai le muaulu i le pale ma ua maʻimau lelei ile gel poʻo le pulu. Ona tuutuu ifo lea le bezel mai luga, o le a faʻasaʻo le pito ma tautua o se elemene o le teuteuga. E sili le filifilia o se mea e alu ai i le manifinifi pe faalua foi lalagaina, ina ia aua neʻi faʻateleina le ata.

I le faaopoopo atu i le tele o filifiliga na faamatalaina, e mafai ona "taʻalo" ma le ata:

  • faaopopo se mea fesoasoani i le foliga o se sikafu,
  • e faʻalelei ia lauʻeleʻele na vaʻaia e le o vaʻaia,
  • mo le filifiliga o le faʻaipoipo, nai lo le fusi, e mafai ona e faʻaogaina se faaiila susulu.

O le mea lea, o stylists e le gata e faʻatapulaʻaina i filifiliga filifilia, ae taumafai e fausiaina lau oe lava tulaga ese faʻatasi ai ma le fesoasoani a se uila umi.

Faigofie manatu manicure i le fale o loʻo i totonu o le lolomiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Mai iinei e mafai ona e maua ni manatu mo le mamanuina o fao puʻupuʻu ma gel poli.

E i ai fua mo mea fai fale aneti-maanuminumi.

Auala e matagofie faʻaofi ai ni 'aʻai o auala umi: auala

E faigofie tele le auala e galue ai ma le fusitaʻau o lona umi, aua i nisi filifiliga o lauulu o le "auro uiga" o loʻo fesoasoani e faʻapaleni ai le ata. O lea, i totonu o filifiliga faʻavasegaina, o le tele o taimi e aulelei tagata lauulu faʻalogo i mea nei:

  1. O se selu masani e faʻatagaina oe e toso lou lauulu i tua, faʻatuina se tamai voluma mai le muaulu i le pale. E pei o 'au umi uumi, o le ae manaʻomia se selu ma nifo laiti, varnis ma le le vaaia. Ole selu ole umi e tatau ona faʻamatagofie lemu ile selu, faʻamautu, ona toe tuʻu ifo ai lea ole vaega o totoe ole laulu e paʻu ile paʻu maualalo pe maualuga. O ia laʻei lauulu e masani ona maua i totonu o Hollywood fetu i luga o le kapeta mumu.
  2. O le averesi o le umi o le lauulu teuteuina "malvinka". O fulufulu o 'auʻau na aveeseina i tua, maʻimauina le gel, solo poʻo le varnisina, ona faʻauʻuina lea i le pale faʻatasi ma se fusi faʻaoso poʻo se kiliva lauulu teuteu. O lenei fulufulu lauulu e lauiloa ma faʻalelei i laei i aso uma.
  3. A fulufulu, fili i le fili, e talafeagai foi mo lauulu umi. O le lalagaina o le a foliga vaʻaia fou mai le tuputupu aʻe o lauulu i le muaulu e oʻo i le ogatotonu o le pale, faʻaleleia ai le lalagaina i se siʻu saoloto. Ia mautinoa e faʻaaoga mea teuteu lelei ina ia aua nei felelei ese lauulu mai le fili. O sea laulu e talafeagai lelei mo le vaʻai ma le tino lavalava laʻei.

Afai e faatagaina le umi, e mafai ona e faʻamau le pa i tua o taliga o se mea e le o vaaia, faia se faʻaaliga malosi o faʻataʻitaʻiga. Lauulu ma lenei teuteuga filifiliga e tatau ona matua sasaʻo, faʻaloaloa atu e ala ile uʻamea.

'Eseʻese ata ma ni puʻupuʻu' eseʻese

E ono foliga mai o le mea sili ona faigata o le galue ma pupuʻu lauulu ma e matua moni lava lenei. Ae ui i lea, o stylists e ofoina atu le tele o fesuiaiga i luga o le autu o lauulu pupuu. O le mea e sili ona manaia i le aveeseina o pu pupuu:

  1. Na tosoina faʻailoga i se maualuga maualuga. I lenei tulaga, pupuu lauulu e tatau ona saunia i le togafitia ma le gel poʻo le paʻu. Ma e tatau ona e faʻaeteete faʻapipiʻi le pito i tua ma se selu mafolafola, tuʻufaʻatasia ma le vaega o loʻo totoe o le lauulu ma nonoa le maualuga maualuga i luga o le pale. E mafai ona e faʻaogaina ni auvaʻa, e nana i le va o laina. Luga pulupulu lauulu lauulu mai le muaulu i le pale. O lenei laʻei lauulu o se sili sili ona aoga i aso uma filifiliga.
  2. O se fulufulu laʻau e fufusi ai se puʻupuʻu uumi ma se pulupulu poʻo se lapisi i tafatafa o le muaulu lava ia foliga mai e le masani ai ma matagofie. O lenei filifiliga e lelei tele mo pupuu 'oti poʻo le bob haircuts. Faia o se lauulu lauulu, e taua le aoina o se pito i le flagellum ma faʻalelei ia ma le le vaʻaia i le muaulu. Ona tuʻufaʻatasi lea o le fusi tulimanu e vaevaeina i vaega taʻitasi, e faʻataʻitaʻi uma a e ile faʻamalieina. O le vaega totoe o lauulu e vaeluaina foʻi i ni manoa e mafai ona mimilo. E aliali mai se faaputuga o lauulu, lea e fatuina se laupepa vaaia e oo lava i lauulu manifinifi. O se mea e fesoasoani ai ma maa faʻapipiʻi i le pito i lalo o le muaulu.
  3. Ituaiga o lilo i le itu vaeluaina. I le faʻaogaina o le selu, e manaʻomia le faia o le itu e valavala ai, ia tuu i luga o le tasi itu le tele o lauulu. O fulufulu o le auvae e sisina malie i le tasi itu ma faʻapipiʻi i luga aʻe o le maualuga o fulufulu mata ma se uila. E mafai ona faʻamalamalamaina le fesoʻotaʻiga poʻo le vevesi foʻi. E aliali mai aulelei faʻatusa ata, e lelei mo teine ​​talavou.
  4. E mafai ona aveeseʻesea lauulu pulu i lalo ifo o le sikafu, lipine poʻo se lautele lautele. Muamua, o pulu e tatau ona selu i tua ma faʻamautu ma varnish ma le le vaaia. Ona faʻaopoopo lea o le mea talafeagai e fetaui i luga. E mafai ona e nonoa se sikafu e pei o se fusi pe turban. O foliga faapena o le a talafeagai i le vaitau vevela, ma tioata tioata ma tautaliga tetele o le a fesoasoani e faʻaopopo i ai.

A pu pupuʻu pu e mafai foi ona lalagaina i totonu o se itu fili pe faia foi se itu flagellum. Ae ui i lea, o ia filifiliga e le talafeagai mo lauulu umi.

Ole filifiliga faigofie ile teuteuga ole feula mago lea ile selu lapotopoto ma taoto i lona itu. I le taimi lava e tasi, o lauulu e muamua togafitia i le fulufulu ma faʻamautu naʻo mea teuteu ala, ma mea e le faʻaaogaina.

Maualuga muaulu ma patupati - o se mea e tatau ai pe leai

Teine o loʻo i ai lona muaulu, pe a filifilia se ata, e faʻamuamua i lauulu ma 'ie. Latou vaʻaia faʻaititia le pito i luma, ma o manoa matagofie faʻamatalaina le foliga. Peitaʻi, afai e manaʻomia ona aveese le pito, e tatau ona mulimulitaʻia tulafono faʻatulagaina:

  • pe a taʻoto, e tatau ona e faia se itu valavala, faʻalelei ia au i luga o le itu ma lauulu,
  • vavaeeseina o le a taulai atu i le ufitia vaega o foliga,
  • ia lafoai i luga lauulu ma laulu maualuga o laei e fai ai le muaulu foliga vaaia sili atu tele,
  • musu sitaili ma se selu lapotopoto,
  • le sasa sao, faʻamautuina e le vaʻaia i lona itu, o se filifiliga lelei,
  • E mafai ona aveeseina le fusi i le fufusi mafiafia poʻo se ofutele lapoa.

Afai o le lauulu lauʻeleʻele faʻaalia se mea "susu", ona tatau lea ona faʻasaʻo le auvae ma aveese i tua faʻatasi ai ma le tele o lauulu. O le tele o tusi o le a le talafeagai.

Faaiuga

I le faʻamaeʻaina o le tala i le auala e aveese ese ai le au matagofie ma faigofie, e tatau ona maitauina toe faʻavae tulafono mo le galulue ma lauulu:

  1. Le fatuina o soʻo se laulu, e teuteu ai meafaigaluega ma mea e aoga, a leai, o le laulu e mafai ona toe foʻi i le latou tulaga muamua ile taimi sili ona le talafeagai.
  2. E tatau ona e filifilia se lauulu mo le ituaiga tagata, o lavalava ma le mea na fuafuaina na fuafuaina.
  3. Pe a 'aveʻese se pu puʻupuʻu poʻo ova foʻi, e tatau ona e faʻamuamua i le umi o le laulu.

Tatala lou mafaufauga, ae aua nei galo e faʻalogo i le manatu o manatu o tagata faʻapitoa.

E tele isi auala e faʻaʻupu ai ou 'au i le isi vitio.

Faavasegaina o bangs

Hairstyles ma bangs na aliali mai i le taimi e tasi ma le faʻailoaina o seleulu ma le faʻaosofia o lauulu, ma i le tele o seneturi o feagai ai ma le tele o suiga. O a au mea?

  • Eseese uumi vaevaeina i latou i pupuu, feololo ma umi.
  • Fuafua i le voluma - mafiafia (mafiafia) ma faʻamalu ese (suavai).
  • O le sitaili sitaili vaevaeina i latou i faʻalenatura pe faʻaoso, faʻafefeteina pe maualalo.

Ole numera tele o ituaiga e fuafua i foliga o le pu. I tulaga latou te:

  1. sao
  2. itu (pe faʻaofoina),
  3. fefiloi ("saeia"),
  4. faigofie
  5. migimigi
  6. tafatolu (“Aikupito” poʻo le masani),
  7. tasi vaega
  8. nonoa
  9. faʻatusa
  10. faʻapea

O le feagai ai ma le tele o tui, tatou agai i luga o metotia e faʻatagaina oe e feagai ma faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma vave toe toe maua pe sili atu puupuu loka o lauulu i le muaulu.

Meafaigaluega mo le "faʻamanaina" o bangs

Soʻo se teine ​​e manaʻo e sui lana vaʻai i aso taʻitasi e tatau ona i ai le laulu laei e teuteu ai.

  • Laʻiti ninii uumi ma niu ninii foliga ile "crocodiles", mea le vaaia, "crabs".
  • Se seti o tamai tino paʻu fusi o lanu eseese.
  • O se ituaiga teuteu uluulu.
  • Ni nai siliva ma sikafu.
  • Satin fili poʻo ni lipine mo lalagaina i se fulufulu laei: o lo latou faʻaaogaina fesoasoani e fatuina e le masani ai feusuaʻiga ma ata matagofie.

O le a le mea e fai i se pu pupu?

Faʻafefea ona aveese se pa pe a puʻupuʻu?

  • O le faigofie auala e alu ese ai mai le tulaga o le faʻaaogaina auala faʻapitoa faʻapitoa mo lauulu laʻei: gel, musses, varnishes ma kulimi faʻapitoa. A maeʻa ona tuʻuina atu le laʻititi o le fulufulu i luga o aʻa, ona amata 'oti ai lea o le uila faʻataʻitaʻi i le itu e tatau ona fuafuaina
  • Afai o le gaioiga a kilipa le taitai atu i se mea ma le soona puʻeu lauulu mumusu e ofi i totonu o le lauulu, e mafai ona e faʻaogaina ituaiga eseese o lauulu. O le sili ona lauiloa o latou e le o vaʻaia, faʻatagaina oe e faʻatuatuaina faʻamaoni ai ni mea, tuu i le tasi itu pe selu i tua. Mo le le vaaia vaaia o recalcitrant lauulu, o loʻo i ai ni mea e le maitauina na faia i le malamalama ma pouliuli uamea.
  • Afai e ufiufi le tumutumu maualuga i se mafiafia mafiafia, e faʻatagaina ona tui na o le vaega pito i luga o lauulu. I lenei mea, o le manifinifi vaega o le tamai fringe tumau i luga o le muaulu.
  • I le faʻaalu i le isi itu i luga o le itu ma tuʻi faʻapipiʻi, e mafai ona e ausia le fausiaina o se uluaʻi ata e talafeagai i se uo aoga.
  • Le a le manaia e aveese puupuu bangs? Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se afu lalelei: se faʻaopoopoga e le gata e mafai ona laeiina lauulu pupuu, ae e teuteu foʻi le laulu, ma faʻapipiʻi foi pito o le lauulu lea e toso mai fafo mai lalo o le lauulu.

I luga o fata o faleoloa o loʻo faʻatauina mea e faʻaaoga ai lauulu, e mafai ona e mauaina ni fulufulu mananaia i le teuteuina o maʻa, laʻau moni, fugalaʻau paʻu ma fulu malamalama. O rims e faʻatagaina oe e faʻamamaina uma le au bores, poʻo le faia mai ai se foliga o se faʻailoga e ala i le faʻamaufaʻatasi o le mea faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ai ma ona faʻasologa na pueina agai atu i le pito i lalo o le muaulu.

Faʻafefea ona feagai ma le umi sao bang?

O le toe faʻatuina o laina saʻo e sili atu le faigofie i le sitaili nai lo le laulu e fai ai le "masaesae" mea puʻupuʻu.

Faʻafefea ona aveese se pa pe a umi?

  • E mafai ona e selu luga lauulu lapoʻa i le tasi ituia saunia muamua latou mo sea sitaili. A maeʻa ona fufuluina lelei le lauulu, ona fufuluina lea ile conditioner ia sili atu le usitaʻi ile curl. I le faia o le itu itu e valavala ma selu vaega ua sosolo i luga, ua latou mago i se laulu fulu i le itu saʻo. A maeʻa ona faʻamamaina, o le au faʻapipiʻi ua faʻaopopo ma le le vaaia.

  • E mafai ona fai lou sitaili Lafoʻi vaivaiAtoatoa mo umi lauulu.
  1. A maeʻa ona fufuluina le lauulu, o le lauulu o mea faʻapipiʻi faʻasolosolo lemu i le tasi itu ma o sina vaega o le gel o le faʻateleina faʻapipiʻi ua faʻaoga ia i latou.
  2. Faʻaauupegaina ma ni mea le masani ai e tolu, o se tasi o na mea o loʻo mausali i le centimeter mai le muaulu.
  3. I le toe faʻaluaina faalua le tutusa mamao, latou faʻamalosia le totoe laupepa i le faasologa.
  4. Sii lemu ma faʻasolosolo lemu le lauulu i lalo o le mea e le o vaʻaia, faatasi ai ma le fesoasoani a tamatamailima fausia se foliga o se galu.
  5. Ina ua mavae lena, o le vaega atoa o lauulu e faʻamago lelei ma se fulufulu.

Faʻafefea ona fai se malulu malulu (faʻaoso) i luga o le pito - vitio:

  • O teine ​​faʻapelepele e matua fetaui lelei vaʻaia ma se sasaʻo faʻasasaʻo ma tuʻituʻi malie atu i autafa. O lenei ata e talafeagai mo teineiti ma foliga oval. O manoa e lalelei ai foliga o le a faʻamamafa atili ai foliga ma tosina ai mata. O sea laulu e mafai ona faia faʻafiafiaina pe a fai e te tuʻuina lou lauulu i fulufulu lauulu matagofie teuteuina i rhinestones poʻo penina fatufatu.
  • O le saoasaoa ma le auala sili ona faʻatuatuaina e seʻe ese ai ni uʻumi umi mai lou muaulu o fulufulu lauulu. O le faʻamama o aa o le lauulu, o le au faʻapipiʻi, faʻatasi ai ma isi curls, e selu i tua ma aoina i se maualuga maualuga. I se tulaga tutusa, e mafai ona e aveese le puupuu puupuu, ae i lenei tulaga e le mafai ona e faia e aunoa ma lauulu. Mo nisi faʻapipiʻiina o laina, e mafai ona e faʻaoga le varnish. O ia ituaiga laulu e le mafai ona faʻaalia i le aso atoa.
  • A aveʻesea se auvae o taua, e le manaʻomia le malu. O se filifiliga sili atu le lototele, selu filo i le muaulu. Ua uma ona lafo le 'au, fai loa malosi. Ua maeʻa ona faʻataʻatitia matagofie loka ma le sasaina pei o se galu tetele, o pito o le laulu e toʻa ma le le vaaia. O toega o loʻo aoina e aoina i le solofanua pupuʻu faʻapipiʻi i le laulu e maoaʻe lona matagofie: i le avea ai ma totonugalemu o le lauulu, o le a faʻaliliu ese atu le faʻamamafa mai i le le vaaia.
  • Matagofie le faiga o le a fesoasoani e aveese le regrown bang aunoa ma ni faafitauli. Ia teuteu le laulu, latou te fufuluina, pe a uma ona tuʻuina atu i luga oo latou aʻa sina vaega itiiti o mousse o faʻafaigofie fofo. O le tufatufaina tutusa o le mousse i luga o le atoa o le lauulu ma se selu, o curls ua matua mago, tausia o latou ulu i lalo. I le selu o le tamaʻi pu, latou te faʻalelei lelei ai le sitaili ma teuteuina i varnish.

7 auala e aveese ai se uumi - o se vitio ma se matai vasega:

Lauilo ulu

O ia laʻei lauulu e masani lava ona talafeagai ma e le toe taofia se laei. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faigofie ona aveʻesea le bored bangs, talu ai o lalaga meaola e mafai ona aofia ai ma le puʻupuʻu loka. Nei o ni filifiliga e aveese ai le uumi uumi mai le foliga.

  • Nonoa lalaga. O le vaevaeina o faʻailoga i lua, mai iʻuga faʻaiʻu e fai ai faʻailoga ma nonoa i latou i le nonoa. Pe a maeʻa, ona lalagaina faʻailo taʻitasi lea i se fatu faʻapitoa o loʻo i le itu taumatau ma le itu tauagavale. Ua uma loa le lalaga i le taliga, faʻamau lelei puaʻa taʻitasi ma se lauulu laʻititi matagofie.
  • Fusia faʻailoga. Vavaeese tuuesea loka laiti mai le faʻaili, fusi flagella ua milo mai ia i latou ma fesoʻotaʻi. A mitiia e le puaʻa masiʻu loka uma e faalavelaveina (pe tusa o le maualuga o se tasi o malumalu), e faʻamautu ma se mea teuteu le maitauina. O isi lauulu uma e tumau le gaoa.
  • Lua pulu taofi puaʻa. A maeʻa ona selu le auvae i le tasi itu, ona latou vaevaeina lea i ni vaega se lua, kolosi le tasi ma le isi ma amata lalagaina, alu ifo i le malumalu, ma piki i luga ia le lauulu o lo o i ai i le itu o foliga. Ua taunuʻu i le taliga, ua teuina le sefe piki i se ata manaia.
  • Flagella lele fulufulu. A maeʻa ona selu le pito i lona itu, ona vaevae lea i ni vaega tutusa se lua, faʻasolosolo taimi e tasi i le flagella. Mai le flagella faia se mimilo mimilo, pei o se maea. I le faia ia pei o se pretzel, o pito o le lauulu e nonoa ma malosi le vaaia.
  • Milimili pito. O le tuueseeseina o manoa e lua o le lauulu mai ni fusipaʻu i le itu, latou te sopoia ma faaauau pea ona sui i le faasologa, a o faʻaopopo i ai ni fasi lauulu o loʻo i le itu o le malumalu. I le mauaina o le pito o le lauulu, latou te faʻataʻalili se maea, faʻataapeina i tua ma tuʻi i le pito i tua o le ulu, i luga aʻe o le maualuga o le taliga.

Fesuiaiga o Farani ma Dutch lalagaina

E mafai ona e aveese ia loka pa'ū i ou mata e ala i le lalagaina o soʻo se ituaiga o totoga: spikelets, Dutch ma Farani.

  • Faʻafefea ona tofa lalaga boho mai loka o patupatu?
  1. I le teuteuina ma le faaeteete o lauulu, o se lautele lautele o loo i ai, fausia mai iu ma lauulu o loʻo i luga aʻe.
  2. I le faʻasoaina atu, e vave ona vaevaeina i vaega e tolu. O le vaega pito sili o le a aofia uma ai lauulu aveʻese mai o le auvae, o le ogatotonu o le a tuʻu faʻatasi loka o le auvae ma se tuaoi sone faʻatasi ma ia, o le vaega mulimuli o le a aofia ai naʻo le umi loka.
  3. A maeʻa, ona amata lea ona latou lalagaina se boho braid. O tamaʻi fusifusi o lauulu e faʻaopopo i le ogatotonu (faʻapipiʻi) filo le tasi ma le tasi mai le taumatau pe mai le itu tauagavale. Ua maeʻa le pito, ua maeʻa ona faʻauʻu le puʻeu i se fulufulu paʻu ma ua avea ma vaega o fulufulu uma.

Faʻafefea ona fai tofa se boho mai le bang - vitio:

  • Faʻaogaina le auala o Farani lalagaina, mai fulufulu lauulu, oe mafai e faipeseli. O lenei lalaga lalaga e tatau ona amata i le tasi taliga, ma faʻamaeʻa i le isi. O le pito o le vave faʻaleleia e mafai ona faʻasaʻoina ma se kilipa i le tulaga tutusa, pe mafai foi ona e fili i se uumi uumi ma nana i totonu o lauulu.
  • E mafai ona e aveese le bangs i le faia lauulu "lauulu"faatusa i se Farani itu fili, fili i le liʻo o le ulu.
  • E faapena foi, e mafai ona talosaga lalagaina iefai ma sui o Farani. O lo latou faavae autu o loʻo taoto i le metotia faʻapipiʻi laina i le tasi le isi. O le faʻatinoina o se soʻotaga Farani, o isi itu o loʻo fesoʻotaʻi ma le ogatotonu, ma tuʻu ai i luga. Pe a lalagaina Dutch se fusi, o le taumatau ma le itu tauagavale tuu i lalo o le ogatotonu pito i lalo.

Le a le mea e manaʻomia mo teuga

O le tele o taimi, e ta ai le au i lona itu a le leai meafaigaluega ma gaioiga vevela:

  • fulufulu lauulu
  • faasaʻoga
  • uʻamea uʻamea.

E tusa ai gaosi oloa, mo sea sitaili talafeagai:

  • voluma efuefu aafiaga,
  • gel mo le faʻamauina,
  • susu poʻo kulimi faʻapitoa,
  • teuinaina o vai.

Matou te faaputuputuina ituaiga eseese o bangs

E sili ona faigofie e taoto faʻataʻavale faʻataʻavale. E mafai ona tatou fai atu i le tele o tulaga e manaʻomia ai ona taoto i ona itu. Mo e pepelo pepelo, e tatau lava ona faʻataʻitaʻia a maeʻa ona fufuluina lou lauulu ma, afai o lou laulu e ulavale, faʻaaoga sina mea itiiti o soʻo se moli teuteu mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, vai.

Pa saʻo umi umi e le lelei i taimi uma mo styling, o le mea lea, matou fautua faʻaaoga styling oloa i le tulaga o se kulimi faʻapitoa.

Afai o le bangs e matua puʻupuʻu, gels e faʻamau lelei ai e talafeagai.

Mo sitaili uumi poʻo le ovaʻai faʻataʻavale Oe e manaʻomia le le vaaia, e mafai ona vaʻai lelei ona pito i taamilosaga i le tasi itu o le laulu.

Faʻafefea ona tuʻu matagofie ia 'auʻau

O le mea taua e te manaʻomia e ausia ai lea sini mama o lauulu. A e fiafia e faʻamama le paʻu, ili le au i le itu o le itu o le a faʻaeʻeina ai. A faʻapea o oe o se tagata lagolagoina le faʻamalu faʻanatura, faʻapipiʻi au 'au i le tasi itu ma se selu.

Ina ia mafai ona ausia se sili malamalama ma lamolemole ona faʻaaoga auivi selu, mo le matagofie ma le tele e fetaui lelei. Faatasi ai ma se selu lapoʻa e tatau ona e ea i luga lou lauulu, mimilo solo. A faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻasaʻosaʻo ia laʻititi, ina ia pepelo lelei, ma e le mafai ona momotu ese faʻamalosi. Afai e te manaʻo e faʻaopopo ni paʻu o faʻateleina, lauulu laʻititi ua atoatoa. Tatou selu le auu i le tasi itu, selu ma faamautu ia pauu.

Oe e fiafia i le lamolemole lamolemole e manaʻomia le sitaili faʻalelei kulimi ma geli. A maeʻa ona faʻataʻoto le bangs, e tatau ona e faʻaaogaina se tasi o vaegatupe i se laulu manifinifi. Faʻauiga ma faʻataʻitaʻiga o lona uiga e te manaʻomia e le gata i pito o le au, ae o lona faʻavae, a leai, o le a tuʻituʻi atu nonoa, foliga le lelei, ae maise lava pe a oʻo le auvae. Mo i latou e mananaʻo e matagofie le faʻatulagaina o latou toe tuputupu aʻe o puʻupuʻu, matou te fautua atu pe a uma ona teuteuina, nana ona pito i lalo o le ie o lauulu, puipuia ma le le vaaia.

O le bangs e mafai ona faataatia i lona itu ma uʻamea. Ina ia faia lea mea, toso ese nonoa ma le mea faʻapipiʻi i le itu e te manaʻo ai e faʻataʻatia ia bangs. Faatasi ai ma lenei sitaili, o le au foliga foliga susulu ma masani. Ae ia manatua o le faʻasaʻo e le mafai ona taofia i luga o lou lauulu mo se taimi umi lava.

Alofa i fusi, ae manaʻo i se mea le masani ai? Taumafai e lalagaina se iʻa iʻa, o se lalaga faʻalelei lea!

Sauniuni mo Suiga

Afai ua e filifili lelei e faʻaali lou muaulu, ae e te le manaʻo e faia ia mea atoa, atonu e sili atu mo oe le aveeseina i ona autafa i le auala muamua. Ina ia faia lenei, oe manaʻomia mea nei:

  • selu ma lapotopoto selu maso,
  • mama, lauulu klipini ma ofuvae,
  • mousse poʻo lauulu saiulu.

Mulimuli i ni nai tulafono pe a fai e te manaʻo e aveese se loka mai lou muaulu:

  1. Manatua foi o lauulu e tatau ona mama! O se mea leaga ua tatau ona paʻu i luga o le itu o le a faʻaleagaina uma le lagona, tusa lava pe o le lauulu laʻititi lava faia tagata uma 'aisa i le faʻaaloalo. A leai sou taimi e te taele ai, e sili le fufuluina o au meaʻai ile taimi ole fufuluina mata, e mafai foi ona e faʻaogaina ma le manuia le solo mago.
  2. Ae e te le i tuu le au i au itu, filifili pe o le a lamolemole, pe e te manaʻo i se filifiliga ofoofogia. A e manaʻo i le filifiliga muamua, oe manaʻomia le susu o le soʻotaga ma le gel i le umi atoa, ma a maeʻa ona taʻoto, atonu e tatau ona e suia e ala i auala. Afai e te manaʻo e faia se mea ofoofogia, mo se faʻataʻitaʻiga, lalagaina, e sili atu le lulu o lauulu i aʻa, ona faʻauia lea i se varnish.

Long Bang: Fanua mo Faataʻitaʻiga

E iloa o le umi le fusi, o le tele o filifiliga mo le faʻataʻotoina e mafai ona ofoina atu. Nei o nai toega, ae talitonu mai ia te aʻu, o auala ia e matua suia ai ou foliga.

  1. Naʻo le fasi. Masalo o le faigofie o le filifiliga o le pine o le mama pa i le itu. Ose eseesega o loo taoto i le tulaga o le muaulu matala ma le foliga mai o le fulufulu lava ia. Afai e te manaʻo e foliga faigofie, e te manaʻo i le soʻotaga e le faʻalavelave i le galuega pe suʻesuʻe, siʻe lou lauulu maualuga ma tuʻi i le mea e le o vaʻaia. Ae a faʻaaoga muamua lauulu pine, oe mafai ona tuʻuina atu lau lauulu foliga foliga fiafia. Tuu le vaega o totoe o le laulu lauulu mata, ma 'auʻau auʻili i sina itu i le itu, sasaina ma se mea lelei.
  2. O le mama e fesoasoani! O se filifiliga sili ona manaia o le lauulu lauulu ma se mama i le sitaili o 1960s - toe foi mai. Afai e te manaʻo i faʻamatalaga auʻiliʻili ile auala e aveʻesea ai le pito i lalelei - o se ata e fesoasoani ai, ae o mataupu lautele e faʻapea. Fai lemu lauulu, selu malie le vaega autu o le lauulu i tua, ma 'auvae i le itu. Oe mafai ona tu i luga ina ia aua neʻi vevesi. O le mea lea, tuʻu se mama i luga o lou lauulu, ia mautinoa ia tumau le fusi i le tulaga masani. Manatua o le faʻaiuga o le pu e mafai ona afaina i se mama!
  3. Manava faʻapitoa. E mafai ona e faʻaalia se filo i lou muaulu i se lalaga faʻapipiʻi, ma o lea faʻapipiʻi i le aofaʻi atoa o lauulu. O nisi taimi o laʻei fulufulu e matua mataina tele i le tele o teine ​​amata ona suʻeina pe faʻafefea ona tutupu ni faʻataʻamilosaga i o latou itu. E le aoga e tupu ai: o se manoa e na o le tipiina vaʻaia ina ia foliga mai e pei o se mea masani tupu lauulu ulu. O pulu pupuʻu i le ogatotonu o le muaulu, uumi latalata i le malumalu: na o le taimi lena o le a foliga mai e masani ona selu i lona itu.

Manoa puupuu: o le a le mea e fai?

E foliga mai o le a se mea e mafai ona fai pe a fai o le loka i le muaulu ua le mafaia e le laulu mata? E aliali mai e tele auala e matagofie le aveese o pupuʻu. Nei o nisi o latou:

  1. Ua toe foi lau pisinisi i pisinisi! Ma le isi, ave se lauulu lauulu, aveese ma le filo i se tasi o malumalu. Tau lava o le saunia ina ia faʻaalia ou foliga vaʻaia, aua o lou laulu o le a taumafai e pa'ū i luga o lou muaulu i taimi uma.
  2. Marseille galu. Masalo, na vaʻaia e tagata uma ile taimi tuai ae leʻo ni ata tifaga pei o Aviator le fulufulu o tamaʻitaʻi ile faʻatulagaina o peau ole sami. O lenei lauiloa lauiloa "Marseille pulu lauulu lauulu". Ole mea lava e tasi e mafai ona faia ile fulufulu lauulu poʻo le uʻamea uʻulu ole mulimulitaʻi: ia faʻaeteete faʻafesoʻotaʻi le loka ile muaulu ma le tele o le lauulu, ona foliga ai lea o patini e pei ole amataga ole ose galugalu oloto ile umi atoa. Tasi o mea moni, o le mea autu o le aua nei galo e uiga i mea teuteu oloa! O le taimi muamua e ono le aoga, o lea la vaʻai i luga o le Initaneti pe faʻafefea ona aveese ma le matagofie le au - o loʻo iai le tele o vitio i luga o le autu!

O le mea taua o lou mafaufauga, lea e fesoasoani ia oe foliga ese i aso uma i soʻo se siosiomaga!