Foliga mata ma mata mata

10 sili ona lelei mata peni

O mata o mata peni o se tasi lea o sili ona faʻateleina sui o mea teuteu teuteu. Na o mascara na te mauaina i le taʻutaʻua. Ae ui i lea, talu ai nei, o tagata stylists na matua faʻaalia le tele o foliga i tamaitai mata o le feusuaʻi o feusuaʻiga o latou lava ua latou malamalama malie lava i lo latou taua taua i le fausiaina o se ata matagofie. A lelei penitala e matua taua tele iinei. E faʻatagaina oe e faamamafa pe faʻafetaui le foliga, faʻaopopo le pupula ile lanu. O le mea masani lava, o tamaʻitaʻi uma, pei o le le fiu atoatoa, o loʻo faia se fesili faigofie ma malamalama, poʻo le fea peni e sili ona lelei.

E toetoe lava a le mafai ona tuuina atu se tali mausali i lea faʻamasinoga. O le mea moni o fafine uma lava e loloto le tagata. Tusa pe e te aveina ni ituaiga tutusa se lua e fetaui ma le paolo lava e tasi, ae o le a e mauaina lava lau oe lava tamai nuʻu, i se tulaga e mafanafana ai se tasi o lo o uu lenei penitala i o latou lima, ae e leai se tasi. Aua le taʻua le foliga ma le tulaga o mata o mata.

O le mea lea, o le a matou talanoa e uiga i le mataupu faavae autu o filifiliga, e uiga i mea e tatau ona e faʻalogo i ai, e uiga i mea taua, e aunoa ma le lalelei matagofie e le mafai. Ma o le fea o penitala e sili atu, e mafai ona e filifilia mo oe lava.

Manatu taua

Faapea o oe o lo o i totonu o se fale teu mata. Ma i ou luma i laina faʻatulagaina laina laina mata peni mata. Faʻafefea ona le mautonu i latou eseʻese? Afai na e feagai ma nei laina mo le tele o tausaga ma ua e maua ai se poto masani o "fesoʻotaʻiga" ma i latou, ua leva ona i ai sau oe fiafia i ai. E te iloa o le fea kamupani e fetaui ma oe, ma o ana oloa e sili aloese mai. Afai o oe o se amataga atoatoa, sauni e faʻaalu se taimi tele i totonu o fata. Ina ia fesoasoani ia te oe filifili pe o le mata o le penitala mata lava ia oe, o le a tatou taʻu atu nei ia te oe e uiga i mea taua manatu e mafaufau i ai pe a filifilia.

O lea, mo tagata amata, e tatau ona maitauina e eseese penitala. I tua atu ia i latou e masani ai ia tatou, o tagata gaosi oloa na o mai ma mea tau masini. E matua faigofie i latou, latou te le manaʻomia ni faʻaalu. O le mea taua o le penitala ei ai le palasitika i totonu o le stylus o loʻo viliina totonu, e pei ona i ai i le lipstick. Ole lapoʻa tele o loʻo puipuia lelei le toʻotoʻo, e mafai ona e aveina ma le saogalemu i lau ato tupe poʻo lau ato foliga, e aunoa ma le fefe o le ae mauaina le taʻimua i le taimi sili ona taua.

O se mea fou fou o le paʻu laulu mata. Na aliali mai i le taimi o le faateleina le gauai atu i le masani o le ata. O a latou fesoasoani e mafai ai ona e fausiaina le vali latalata i le sili ona lelei.

E i ai foi ma faʻatauga vaʻaia o nei sui o mea teuteu teuteu. O le uiga o lo latou i ai o le e le gata e maua ai le paolo manaomia, ae ia faʻalelei foʻi le lauulu i se faʻapitoa foliga.

E pei ona e vaʻaia, ua oʻo lava ile tulaga lea e matua faigata lava ona iloa le mea e sili ona peni ai le penitala. E faʻalagolago lava i le mea tou te manaʻomia. O lea la, fai se filifiliga faʻavae i luga o latou ma i luga o sini o loʻo e mauaina le oloa.

O le isi mea taua o le stylus. Ina ia maua se ata matagofie i lona aʻafiaga, e tatau ona e filifilia se filifiliga mautu ma mafiafia. Aisea? Naʻo lenei mea, e te mafaia muamua, faʻamaama lelei (pe a manaʻomia) ma fai ni laina manifinifi. A aunoa ma paʻi manino, o uiga masani lava e le mafai. Lona lua, o nei taulaʻiga o le a taofia lelei ma mo se taimi umi. A faʻapea e vaivai le stylus, ona vave mata lea o ou mata e ala mai ai le "lusi", leiloa foliga manaʻo ma toe avea ma ituaiga suauʻu.

E tatau foʻi ona tutusa le stylus. Uma ituaiga o ese mai mea e aofia ai e matua leai se aoga ia te oe, ma o le gaosi oloa e foliga mai na o le fesuiaʻiina o le pulega o le saʻo le sefe o mea faʻaaoga ma faʻaleagaina i latou i se mea e leai se mea e faia i le taʻimua.

E i ai mata mata peni ma susulu aafiaga. Afai e te fiafia tele ia i latou, faʻatau, ae e sili le tuʻua ia i latou mo teuga afiafi, ae i le ao e le taliaina. E te le talitonu? Taumafai e faʻaaoga tatau ma alu i fafo. Tilotilo i le faʻata. E moni, e te foliga valea i le la susulu?

Manatua e siaki pe faʻapefea ona maua le penitala i luga o le paʻu. Tulaga masani, taumatau i totonu o le faleoloa e te le faia ni fulufulu mata, aemaise lava le mafaufau i le mea moni e tatau ona e mautinoa e sili atu ma le tasi meafaigaluega. O le mea lea, tusi ni laina faigofie i luga o le lima, ae le naʻo le mea, ae faʻataʻitaʻi ia latou e tatau ona e faia i le lumanaʻi pe a fatufulu mata.

O lea la, e tatau ona manino le laina, tutusa i le umi atoa, e aunoa ma ni faʻalavelave e ono tulaʻi mai ona o mea e aofia ai sa matou talanoa i luga. Filifili a le le lanu malamalama. Vaʻai totoʻa foʻi i le iai o se manogi le manaia, e sili atu le vave teteʻe atu na tupe.

Valivali tagata pikiina

Filifiliina o le paolo saʻo o se tasi o le galuega autu. E mafai ona e mauaina le sili sili ona lelei oloa i le lalolagi, ae afai e le ogatasi ma lou lanu ituaiga, e leai se mea lelei o le a maua mai ai.

Ina ia aua neʻi tupu se faʻafitauli, na ona e manatua tulafono faigofie. O le paolo o le penitala ua filifilia e tusa ai ma le lanu o le lauulu. Afai e mama pe enaena enaena, ona avea ma au filifiliga, e tatau ona e mafaufauina se paleni tutusa i le lanu o curls, ae fai sina pouliuli. Na o sina mea itiiti, o lona uiga, i totonu o le lua paolo. Manatua o taimi o le platinum blondes ma le malulu uliuli laulu mata ua gogoto ifo. Afai e enaena lauulu lauulu, ona tatau lea ona sili atu māmamata ou laulu nai lo laulu.

Manatua e naʻo latou e manaʻo ile penitala uliuli o teine ​​laulu uliuli ma paʻu uliuli. I isi tulaga uma, o lenei lanu lanu e tatau ona vave aveese. Tusa pe o oe o se fafine uliuli lanu enaena lauulu, o lau filifiliga o se peni enaena uliuli poʻo le efuefu peni.

Fautuaina sina lautele paolo o tamaitai laulu ulu e le mafai. Lenei ona o le mea moni e faapea o le upu "faauluulu-lauulu" nana le tele o lanu, tone ma midtones o lea e tatau ai ona faʻalatalata i mataupu taʻitasi matua faʻasaʻo taʻitoʻatasi. E masani lava, blondes faaaoga eseese filifiliga mo efuefu, beige, enaena, graphite ma o latou tuufaatasiga.

E mafai foʻi ona fautuaina teine ​​e fulufulu mumu laʻititi le pupuni i le lanu o latou mata, e le tatau ona susulu e pei o ufiufi foliga. O le masani ai paleni o ituaiga "mu" matagofie o enaena, enaena ma se paʻi o mumu pe auro, teracotta.

Afai ei ai lou lauulu sinasina, o lea e tatau ona e nofo i luga o le uliuli efuefu poʻo kalafi. Ae ui i lea, e aoga na o ia taimi pe a le valiina uila i isi lanu. Afai e faia lenei mea, ona filifilia lea o le penitala e tusa ma faʻavae o faʻamatala i luga, mo le lanu o le lauulu.

O le fea lanu e sili ona lelei mo enaena ma enaena

O mata peni o se mea taua i se tamaʻitaʻi teuteu taga. Latou te fesoasoani e aumai pito i le faasologa, valivali, tusi se laina, punou. O mata sili ona lelei mata penitala faamamafaina le aulelei o le natura, pe a faʻaaogaina faʻaaoga lelei. Ua faʻaoga ata o ata lafoia, aʻo penitala, e tusa ma iloiloga, sili atu ona talafeagai, aua e talafeagai mo galuega lelei.

E mafai ona lelei le lelei o penitala mata

Faʻafefea ona filifili le peni saʻo mo fulufulu mata ma mata

E taua le filifilia o se mata fulufulu mata e tutusa ma le lanu o mata, e fetaui lelei ma le paʻu o le paʻu, ma o le mea sili ona taua e le feteʻenaʻi ma le lanu o le lauulu. O le lanu efuefu o mata o mata e talafeagai mo blondes, ae o tagata e iai le laulu uliuli e tatau ona filifili mo oloa e tele tone.

O le a se lelei penitala mata e mafai ona fai:

  • faamamafa le vaai, mata,
  • lanu le mata mata, e le mafai ona faʻaaogaina le leai o se laulu,
  • tuu i foliga foliga fou ma faʻaopoopo le ata.

O le faiga e mafai ona suia, o le natura o lo o maitauina, o le ata na faia o le a mafaufau lelei taeao, ae o tagata tusiata foliga fautua latou faʻaaogaina le valivali sui i le tulaga muamua ina ia faʻamamafaina le matagofie matagofie, o le mea lea e le aoga le tuʻuina o le tele o vali, o nai paʻi ua lava.

Faigata pe vaivai - e sili le vali

Filifiliga taumatau penitala mata e taua e le gata i le lanu, ae faapea foi i le fausaga po o foliga. O lo o iai le peni vaivai ma le faigata.

O le a lo latou eseesega:

  1. O se peni mata laugutu penitala o se penitala e pei o mea taatele masani mo le tusia ma tusia, ae ua fausiaina mo vali. E mafai ona latou paʻi atu i ai. O le vali masani ona tumau mausali, o le mea lea, o le meafaigaluega e faʻaalu lelei. O le itu pito i lalo o oe manaʻomia e olo faʻaalu taimi. Lenei mafai ona faia i se faigofie sharpener po o naifi. Faamaʻimauina o se mata peni mata e sili talafeagai pe a taoto mo le itula pe lua i totonu o le pusa 'aisa, ona le tautevateva ai lea.
  2. Lelei penitala e sili mo tagata e mamago paʻu. Ae talu ai ona o le vaivai vaega, e le masani ona faigofie ia i latou le valiina laiti dash, punou. Ma ua tele a latou taumafataga. Ae o lona fesoasoani e faigofie lava ona fausia se nusipepa masani: e tatau lava ona e pamu le vali.

Faʻafefea ona filifili se mata peni mata

Le matagofie e faia mai i auiliiliga. O fulufulu mata lelei o se elemene taua o se sili ma foliga matagofie. O le matua faʻamamafaina, latou te faʻaali atu foliga i foliga vaʻaia, faʻaalia ai se fafine e sili atu le lalelei. Ae ina ia maua lenei aʻafiaga, e te manaʻomia le faʻaogaina o se peni mata lelei. O a tapulaa e tatau ona iloiloina i le taimi o faʻatau?

Peni mata o le mata: pe faʻapefea ona filifili? Faatulagaga, foliga ma manogi

Penitala penitala e ese, ma ae e te leʻi mauaina le filifiliga atoatoa, o le a tatau ona e faʻaalu sina taimi i le faʻasologa sailiga. Suesueina le aofaʻi o fale teuteu teuteu, e tatau ona e mafaufau lelei i ia uiga:

  1. O le fausaga o le toʻotoʻo. A lelei penitala e faigata ma mafiafia, ona o ia faigofie "pepelo" i luga o le fulu mata ma e le pala i le aso atoa. I le faʻatusatusaga, o taʻimua vaivai e le faʻatagaina ai ona sapalaiina sapalai, sosolo le gaʻo i lauulu ma le paʻu ile vevela.
  2. Fomu. O le faigofie penitala o se autu o nana i totonu o se atigi laupapa: o ia faʻataʻitaʻiga e taugofie, mafai ona faʻamaai ma le, o lona iʻuga, e mafai ona latou tusia lemu ma manino. E le manaʻomia le faʻamama ole penitala o le masini, e naʻo le tasi le itupa o mea, ina ia aliali mai i fafo le stylus. I le faʻaopopoga o le maualuga o le tau, o mea le lelei ai i le "inisinia" e aofia ai le tele o le malu o le stylus ma le puʻupuʻu puʻupuʻu olaga.
  3. Manogi. E le tatau ona faʻaalia malie, a leai e talafeagai le masalosalo i le maualalo tulaga lelei oloa.

E taua foi le iloiloina o le peni e tusa ai ma le "ala o le ata." E tatau ona e tusia se laina i le pito i tua o lou lima ma vaai i le faigofie, malamalama ma le toniga. E fautuaina e teena le faʻatauina o le penitala, lea e aumaia ai le "aafiaga" o lumps ma faʻalagolago pea i luga o le paʻu.

Faʻafefea ona filifili se penitala mata? Vala o le fatuga

O le fausaga o le penitala e faʻalagolago i mea o loʻo i ai i luga le penitala, o lona uiga le lelei o le talosaga. E tusa ai ma lenei criterionie, e lua ituaiga autu o uamea iloga:

  1. Wax. Na faia i latou o le beeswax ma le faʻaopoopoina o le vitamini E, ona o lea e iloga ai i se laʻau faʻapipiʻi ma mafai ona faʻatulagaina matagofie lauulu lauulu, aʻo faʻasaoina foliga masani o mata o mata. Wax peni e leai se lanu: e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi auala, pe mafai ona faʻaogaina "solo", puipuia le moni moni o lauulu.
  2. Efuefu. O loʻo iai ma tamaʻi vaega o le mika, talc, silicon, e faʻafaigofie ona maua le sili atu o lona masani. E iloga e le teteʻe i le siʻitia o le vevela ma le paʻu o masini. O penitala faapena ua fautuaina mo fafine e paʻu le paʻu, ae e le talafeagai mo latou e ana le mafiafia o laulu mata.

Mo le faʻatinoina o mea vali i aso uma, e sili le nofo i luga o se matte penitala, ao faia gaioiga afiafi mafai ai ona faʻaogaina faʻataʻitaʻiga ma se shimmer: o le a vaʻavaʻaia sequins le nofoaga i le taimi o le aso, ae i se nofoaga talafeagai latou te faʻaopopo le matagofie i le foliga.

Suavai tetee o se faʻaopopoga lelei o soʻo se teuteuga teuteu. I le faʻaogaina o se penitala ma lenei meatotino, e mafai ona e mautinoa i soʻo se tau: o timuga faʻafuaseʻi e le mafua ai le vaʻaia o laulu mata.

Faʻafefea ona filifili mata peni fulufulu? Fautuaga taua

E seasea lava tupu pe a maua le penitala atoatoa i le taumafaiga muamua: masani ona e faia ni suʻega "asiasi" i faleoloa. Ae e mafai ona faʻateleina avanoa o le manuia pe a e faʻalogo i fesoasoani nei:

  1. Lauulu lanu o le autu filifilia filifiliga. Blondes fautuaina e nofo i luga o se penitala o lona stylus o ni ulugalii o lanu pogisa nai lo le lanu o le lauulu. Brunettes, i se isi itu, tatau ona faʻamuamua le filifiliga lua i le tolu tones lighter.
  2. O le le valiina o lauulu e aofia ai le faʻaaogaina o se penitala e latalata i le lanu i le lanu masani o le laulu. Afai ua vali le lauulu, se penitala e tatau ona faatauina mo le toe faʻaleleia lanu o le fulufulu.
  3. Hue e tatau ona fetaui ma paʻu lanu. Le vaʻaiga tuusaʻo faʻatapulaʻaina: o le mama o le paʻu - o le sili malamalama o se penitala o manaʻomia. O le lanu mafanafana auro e aofia ai le faʻaaogaina o se penitala o foliga tutusa auro mafanafana. E naʻo fafine laulu e laʻititi le paʻu e paʻu lona paʻu e mafai ona lamatia: e iai foʻi le lanu uliuli o latou mata.
  4. O se filifiliga lelei o se tuʻufaʻatasiga o ni penitala se lua o le ie tutusa, ae eseese lanu. Taaalo i luga o leo, e mafai ona liua mata o mata i se lalelei, ae lelei ma matagofie natura foliga.

Ole tele o ituaiga o loʻo faʻaalia i luga ole maketi, e le mafai ai ona faia se lisi moni o ituaiga sili ona lelei: i le tele o itu, o le taʻutaʻua o le kamupani faʻalagolago i le aofaʻi o tupe ua faʻaalu mo le faʻasalalauga, ae le o le lelei o oloa. O le masani ai, o taitai ia Givenchy, Dior, Essence, Lumene, Max Factor, MAC, Pupa.

Ae o loʻo iai pea le avanoa e maua ai se peni mata lelei o le leiloa igoa i se "tau valea" tau. O le mea lea, aua le taulai atu i le masani masani, aua e mafai lava ona e mauaina se mea e sili atu.

Faʻafefea ona filifili se mata fulufulu mata ile ituaiga foliga

O le faʻatauina o mea teuteu teuteu manaʻoga e manaʻomia le malamalama o foliga o latou lava foliga vaʻaia. I le tulaga o mata o mata peni, mata ma lauulu lanu e faia se matafaioi faapitoa. O le a e filifili?

Muamua, e tatau ona e iloiloina le paolo o mata:

  • lanumeamata ma lanumoana alu lelei ma le lefulefu enaena ma lanu mafanafana lanu penitala,
  • enaena ma uliuli faʻaalia manino e sili atu mo se fafine le filifili lanu uliuli - mai le enaena i le uliuli.

E tusa ai ma lauulu lauulu, o fautuaga e foliga mai:

  1. O le paolo o lefulefu susulu atoatoa ma le malu malulu nifo o le penitala.
  2. Blondes, o lona laulu e iloga i le lanu mumu auro, soʻo se paolo mafanafana e lelei.
  3. E sili atu i e ana le saito-lanu laulu e vali mata o lauulu ma penina-lanu enaena penitala.
  4. E tatau ona filifili ni pulou ile malulu ole laulu e suia le lanu efuefu, ae o le lanu enaena penitala e mafai ona faʻaogaina ma se leo mafanafana.
  5. Lulu lanu uliuli penitala e talafeagai faapitoa mo tamaitai ma lanumoana-uliuli lauulu ma atoatoa paʻu.
  6. Lulu mumu laʻititi ua “tuaoi” i se paʻu laititi ifo o mata o mata: e tatau ona e taumafai teracotta, mumu-enaena, lanu chestnut ma le lanu auro.
  7. O le lauulu mumu "o uo" ma enaena, ma lauulu sinasina ma lauulu ma isi lanu, i le "tuufaatasiga" o lo o aofia ai.

O le tamaʻitaʻi ona ausia lea o le atoatoa pe a mafaufau loloto uma i ona foliga vaaia, ae i le taimi lava e le manaia. Faatasi ai ma le penitala mata taumatau, e faigofie tele ona avea ma se na lelei.

Faʻafefea ona vali saʻo vaega? Tusi le sitepu i lea laasaga

O mata o mata teuteu i faleoloa o loʻo i ai nei i le lautele.O mata mata peni e lauiloa ma aoga ona o lo latou aoga ma sili atu le faʻaaoga. I se faʻaopopoga, o mea taʻitasi e iai a latou faʻapitoa e aʻafia ai le vali. O le mafuaaga lena e tatau ai ona e faʻaeteete ma saʻo le auala e filifili ai se penitala. O filifiliga pito sili ona lelei o le i ai o ni ituaiga ituaiga o mea faigaluega. Lenei auala mafai ai ona e suia le vali faalagolago e faalagolago i le taimi o le aso, o foliga o le mea na tupu. Eseese ituaiga oloa e manaʻomia foʻi mo faigofie ma vave faʻasaʻo ni mea teuteu i soʻo se tulaga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e iloa poʻo fea le penitala e sili atu.

Ituaiga ma foliga o le tuʻufaʻatasiga

O le faʻamoemoe autu o se lelei penitala e tatau ona fetaui ma se teuteuga galuega. O le mea faigaluega e mafai ai ona e faʻasaʻo le vaega o laulu mata. Tuuina atu i laina se tutusa foliga, lautele, paolo. I le taimi lava e tasi, e mafai e tagata uma ona vali mata o mata, ona o le teuteuga lelei e tatau ona matua auiliiliina. Ina ia fausia se foliga atoatoa, e taua tele le iloa pe faʻafefea ona filifili se penitala. Lenei ua mafua ona o le mea moni o le oloa o loʻo faʻaalia i totonu o se lautele tuʻufaʻatasiga, ma o oloa taʻitasi e iai meatotino ma foliga.

O tagata gaosi oloa teuteu faʻaolaina oloa maua ai le tele o ituaiga penitala filifiliga. O le masani masani meafaigaluega i foliga o se penitala masani, lea e tatau ona faʻamaai pe a talafeagai ai. O le autu o loʻo faia i se tuʻufaʻatasi faʻapitoa, e aofia ai vali lanu, paʻu, ma vaega e mautinoa ai le mautu o teuteu teuteu. E aoga foi le penitala fulufulu mata, e i ai se paʻu vaivai ma e faigofie ona palu faatasi. I soo se tulaga, e taua lava le filifilia o le sili auala e vali ai mata o mata i le penitala po o ata.

O lona uiga o mea teuteu teuteu o loʻo tuʻuina atu i se lautele lautele. O loʻo i ai filifiliga ma le faigata, auala poʻo le paʻu vaivai, e iloga e le faigofie o le talosaga ma le faʻaiuga mulimuli. I soo se tulaga, o le lanu lanu e lautele ma o lea e mafai ai ona filifili le sili ona lelei paolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, blondes e tatau ona vali mata o mata i ni moli moli poʻo se penitala e aunoa ma se lanu mumu, ma brunettes e sili faʻaaogaina faʻaaoga i ituaiga pogisa o tupe. Lenei auala mafai ai ona e filifili le penitala saʻo ma faia le atoatoa teuteuga mo soʻo se taimi.

E mafai ona faigofie ma vave filifilia se meafaigaluega, tuuina atu i le taua manatu taua:

  • O le paolo e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete, maitauina lelei le lanu o lauulu ma le paʻu, faapea foi ma le ituaiga o vali. Mo se mea na fai i le afiafi, e sili atu le filifilia o se lanu uliuli e ese mai i le laulu paolo e 2-3 tone. Mo le tele o tagata gaosi oloa, o le lanu paleti e matua lautele, lea e faigofie ai le filifilia o se tint gel ma le sili penitala,
  • O le tuʻufaʻatasiga o vaegatupe e aofia ai le tint vaega, solo ma suauʻu, faʻamautu mea ma isi mea. O le filifiliga taugofie e le saogalemu ma o le mea lea o le oloa poʻo le gel mo fulufulu mata e tatau ona maualuga le tulaga lelei, aua o mea teuteu faʻaoga o loʻo faʻaoga i le vaʻai o mata. I lenei mataupu, e sili le faʻamuamua i tagata lauiloa gaosi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se penitala mai Yves Rocher e aoga,
  • Le tulaga o le tetee tuuina atu se matagofie ma leai se mea lelei i soo se tulaga. O se penitala faʻatuatuaina ma faʻagaeʻetia e iai le mafaufau lelei ma le saogalemu. E mafai foi ona e faʻamauina le masani ai oloa faʻaaoga se lanu e faʻapipiʻi ai gel,
  • E mafai e fafine ona vali mata mo mata i le paolo, apalai se gel poʻo le paʻu o mata o mata.

Le faʻaaogaina o le penitala mo le fulufulu mata e le manaʻomia tele taumafaiga. I lenei tulaga, o le vaʻaiga o le oloa ma le paolo e taua. Filifiliga vaivai, pei o le penitala a le Yves Rocher, poʻo le peni fulufulu mata e mafai ai ona e faia se moli matala. E matua faigofie lava le mea faigaluega mo le paolo, ma maua ai se nanu faʻalenatura. I le taimi lava e tasi, o lenei oloa e le mautu faapitoa ma o lea, i luga o le paolo faʻaaoga, e sili le faʻaogaina o se tint gel e faamamafa ma faʻasaʻo le lanu.

E i ai eseese filifiliga mo penitala. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaopopo se mea faigaluega masani i se pulumu i le isi itu o le fuʻa. Lenei ata saunia faigofie le tusi talosaga ma valivali. O se tasi o auala sili ona lauiloa - se penitala e Yves Rocher - o loʻo i ai se faʻailoga masani, ma o le toʻotoʻo e tatau ona faʻaalu mai taimi i lea taimi. I le taimi lava e tasi, o le laupepa lanu e lautele tele, ma vali faʻatasi ai ma se penitala poʻo ni ata mata e mafai ona faʻaopopoina i le faʻaaogaina o se tint gel o loʻo i ai ni iloiloga lelei.

Faʻailoga ma Talosaga

Ole fuainumera tele o tagata gaosi oloa teuteu o loʻo fai ma sui o se lautele ese ma o lea e matua faigata lava ona filifili le sili penitala. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia le sili ona lelei le lanu o le oloa, se laei malulu ma le manaʻomia filifiliga filifiliga. O fafine e mafai ona vali mata o mata e pei o ata lafoia, poʻo seisi lava auala faʻapitoa, ae i soʻo se mea taua, e taua lava le filifilia o le sili ona talafeagai ituaiga ituaiga o mea teuteu teuteu ma faitau iloiloga.

Ae e te lei filifili pe faʻapefea ona filifili se penitala, e tatau ona e faʻamasani ia te oe ma le tele o ituaiga o lauiloa. Taitasi gaosiina o mea teuteu gaosi maua se laina o mea faigaluega e fausiaina mata alisima. Pe a filifilia, e aoga le mafaufauina o le ie, lea e mafai ona eseese. O filifiliga autu e iai nei mea taua:

  • O se penitala masani ma se maualuga masani o le maaa o le toʻotoʻa e sili mo aso uma ma afiafi afiafi. Pupuni uliuli e tatau ona faʻaogaina i le mea mulimuli, e faʻamamafaina malie ai le itu o laulu mata. E mafai foi ona tuʻufaʻatasia ni nai lanu filifiliga e fatu ai se mea fai masani,
  • Tele fafine lanu o latou laulu mata i ataata. O lenei oloa e sili ona lelei mo le faʻamamafa faigofie i le auivi, faʻaosofia le vaivai ma maua ai lanu. Ata o tagata taʻutaʻua lauiloa maua lelei iloiloga,
  • Tinted gel ma iloiloga lelei o se mea aoga ma talafeagai meafaigaluega. E faigofie ona faʻaaogaina le faʻavae e ala ile apalai i ata lafoia poʻo se penitala e faʻasaʻo lanu.

Ina ia mafai ona filifilia se oloa lelei, e taua le mafaufau i le igoa tauleleia o le gaosi oloa ma iloiloga. E le tatau ona faʻatau mai ituaiga taugofie ma mea taugata e aoga, aua e lamatia mo le soifua maloloina. I totonu o le lauiloa, ituaiga igoa e pei o Yves Rocher, Maybelline, Max Factor ma isi tu matilatila. Le oloa o nei ituaiga o loʻo i ai ni faʻamatalaga lelei, maualuga uiga, ma le lanu paleti e matua lautele.

O le sili ona lelei peni fulufulu ua fuafua lava ia, e fuafua i le faigofie o le faʻaaogaina, tuʻufaʻatasiga, lanu saturation ma lanu saoasaoa, faapea foi ma le lelei afifiina. O se lelei oloa e faigata ona filifili mai se lautele lautele. O le mea lea, e sili le faʻalogo i le laina o mea teuteu a se gaosi faʻapitoa.

O le penitala e tatau ona pogisa nai lo le lanu o le lauulu e le sili atu ma le lua tone. I lenei mea, e taua le lanu o le laulu mata. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e muaʻi fatuina le sili ona lelei foliga o fulu mata, ona, faʻaaoga lea o le paolo manaʻo, tusi puʻupuʻu puʻupuʻu. E mafai ona e faʻaogaina ni ata se lua, o le pogisa faʻamamafaina le pito i lalo o le laulu mata, ma le malamalama e faʻapipiʻi i le vaega o totoe. Ole iʻuga e mafai ona faʻasaʻo ma se kulimi lanu, e mafai ona lanu pe malamalama. E mafai foi ona filifilia se solo faʻapipiʻi e faʻasaʻo ai foliga ma le tulaga o le laulu.

A fai le vali, e aoga le faʻaaoga o se pulumu. O lenei faʻaoga faʻataga oe e mafai ona faʻavave ma faigofie tuʻu le lauulu i le itu saʻo, tutusa o le tufatufaina o le lanu ma fai le fulufulu mata atoatoa. I lenei tulaga, o le pulumu e mafai ona opoina i totonu o le penitala. Tinting gel o loo maua foi i se fagu ma se pulumu, lea e faia ai le faagasologa o le faʻaaoga o vali faigofie ma faigofie.

O se penitala sili ona maualuga o se lauiloa ma aoga tele meafaigaluega mo le fausiaina o le atoatoa eyebrow line. Ina ia ausia lenei faʻaiuga, e tatau ona e filifilia se lanu, mea e fai, ituaiga foliga. E taua tele le faʻaaogaina o metotia, lea e faʻamoemoe ai le iʻuga mulimuli. Le sili lelei tuʻufaʻatasiga o lanu, tufuga ma oloa lelei o le ki i le atoatoa eyebrow laina.

Filifili se tagata gaosi

O le le masalosalo sili ona fiafia i nei oloa o le aloaʻia taʻitaʻi o Farani teuteu teuteu - Dior, Fetuʻu, ma Bourjois.O isi uma o Europa e le sili ifo latou ia i latou - Manatu (Siamani) ma Rimmel (Peretania). Amerika MAC ma le Max vala le manaʻomia foʻi se folasaga faʻapitoa. Lauiloa analog o polofesa penitala o paketi, ae sili lelei lelei oloa oloa mai Pupa (Italia), Maybelline (USA) pe Artdeco (Siamani).

Le sili sili ona lelei i le 2017 (e tusa ai ma iloiloga a tagata atamamai ma tagata masani) o mata o peni i lo tatou faʻatulaga.

8 lauiloa mata uumi penitala mata: le mea lilo e faia ai le filifiliga saʻo

O mata peni o se mea taua i se tamaʻitaʻi teuteu taga. Latou te fesoasoani e aumai pito i le faasologa, valivali, tusi se laina, punou. O mata sili ona lelei mata penitala faamamafaina le aulelei o le natura, pe a faʻaaogaina faʻaaoga lelei. Ua faʻaoga ata o ata lafoia, aʻo penitala, e tusa ma iloiloga, sili atu ona talafeagai, aua e talafeagai mo galuega lelei.

Wax (susu) pe paʻu - e sili ona lelei e tusi

O le isi itu taua o mea faigaluega e te manaʻomia ona faʻaeteete i ai, o le faifai pea. Kamupani ofoina wax, efuefu, gel ma e oʻo i vai suavai penitala. O ituaiga muamua o ituaiga e lua ua taʻua o ni aga masani ma ua tele maketi.

O le a lo latou eseesega:

  1. Efuefu. Na latou faʻaopoopoina le le mautonu i lauulu, aveese se le mama ma le gaogao. Ua latou taofi le faʻamalolosi o sebum.
  2. Wax. Faaleleia lauulu ulaula, tuuina atu foliga.
  3. Gel. Faʻasusu, faʻamalamalamaina faalenatura.
  4. Suavaia Susu. Faigofie e faʻaaoga. Latou te avatua se tamaoaiga lanu. Ae mafai ona taʻe pe a faʻaaogaina le tatau.

Top 8 sili penitala i tuutuuga o tau ma uiga: Brow, Maybelline, Drama pomade, Satin, mata o penitala

Faʻaola uma tupe e le tau ma le tuufaatasiga. Filifilia le sili ona lelei mata penitala mata e le faigofie, e taua le fetaui ma le tau ma le lelei, ma e sili ona taua - faʻamamafaina le tagata taʻitoʻatasi.

Le valu sili, e tusa ai ma faʻamatalaga a tagata faʻatau, tupe:

  1. Dior efuefu fulufulu mata penitala. Susu, faʻatasi ai ma se paleni mauoa. Tau - 1300 rubles.
  2. Yves Rocher Couleurs natura. Farani oloa. Tau: 350 rubles ma sili atu.
  3. Vivienne Sabo Tauo De Genie. Oloa taugofie taugofie (mai 200 rubles) ma le pulumu. E faʻamalosia i vitamini ma suauʻu.
  4. Rimmel Professional Eyebrow Peni. Mea faapolofesa mai Peretania. Tau faʻatatau: 200 rubles.
  5. Eva Mosaic Ideal Brow. Avanoa i tolu lanu. Tau: 230 rubles.
  6. Pupa fulufulu mata penitala. Oloa Italia ma se mautu faavae, e aunoa parabens. Tau: 650 rubles.
  7. Max Factor Fulufulu mata penitala. Tamaoaiga penitala. Avanoa i ni lanu se lua: walnut ma uliuli. Tau faʻatatau: 200 rubles.
  8. KIKI Browliner. O se vailaʻau Amerika mo le taugofie tau (tusa ma le 40 rubles). Tetee atu i susu.

Kerisiano Dior

Le fausiaina o le French couturier, lea na vaʻaia le malamalama ile 1946. I aso nei ua i ai le tulaga o le kamupani faʻavaomalo kamupani. Le aufaigaluega faafaigaluega sili atu nai lo 56,000 tagata, branded boutiques ua "faasalalauina" salalau i le lalolagi atoa. O le kamupani o se sui mamalu o le Paris High Fashion Syndicate. O le pisinisi autu a le kamupani o le gaosiga o lavalava, seevae, ofuvae, manogi, teuteu.

Lalolagi atoa o oloa taugata. O le eseese o kamupani e aofia ai lavalava, seevae, mea teuteu teuteu, mea teuteu. O le faavae o le kamupani o se Farani aristocrat ma se tofo tulaga ese ma karisma. Na faaigoaina le kamupani i lona mamalu.

O se kamupani faʻapitoa i le gaosiga o mea teuteu teuteu teuteu. Ole vaega ole Rimmel oloa o lona masani masani. E lata i le 200 tausaga le matutua o le kamupani. Na fananau i le 1834 e le malosi o le farani Farani. O le na faavaeina o se tagata faigaluega o le tupu tupu ma muamua faailoa atu tagata nonofo o Lonetona i le manogi. O aso nei o le kamupani a le atalii o le na faia fatuga, o le na fuafuaina le ata faaonapo nei o Rimmel.

Max vala

O le pulupulu sa faʻalogo i ai e faia Maximilian Factorovich. O le faigata o le laititi na feita ai le tauleʻaleʻa. O le taumafaiga muamua e fausia se matata i Amerika ua faapaleina i le manuia - Max tatalaina se fale teuteu latalata i Hollywood. Na amata ona fiafia fiafia le faleoloa i sui o le lalolagi fetu. I aso nei, o le ofisa autu a le kamupani o loʻo i Amerika. Max Factor gaosiga nofoaga tufatufaina atu i le lalolagi atoa.

Faʻailoga o le Kamupani Amerika Diane Dubeau Company. O oloa a le kamupani e faʻamalieina tapulaʻa faʻavaomalo. O nofoaga gaosiga e iai i New Jersey, ISA. O se mea manaia a le Kiki oloa o lona maualuga maualuga i se tau taugofie.

Faigata pe vaivai - e sili le vali

Filifiliga taumatau penitala mata e taua e le gata i le lanu, ae faapea foi i le fausaga po o foliga. O lo o iai le peni vaivai ma le faigata.

O le a lo latou eseesega:

  1. O se peni mata laugutu penitala o se penitala e pei o mea taatele masani mo le tusia ma tusia, ae ua fausiaina mo vali. E mafai ona latou paʻi atu i ai. O le vali masani ona tumau mausali, o le mea lea, o le meafaigaluega e faʻaalu lelei. O le itu pito i lalo o oe manaʻomia e olo faʻaalu taimi. Lenei mafai ona faia i se faigofie sharpener po o naifi. Faamaʻimauina o se mata peni mata e sili talafeagai pe a taoto mo le itula pe lua i totonu o le pusa 'aisa, ona le tautevateva ai lea.
  2. Lelei penitala e sili mo tagata e mamago paʻu. Ae talu ai ona o le vaivai vaega, e le masani ona faigofie ia i latou le valiina laiti dash, punou. Ma ua tele a latou taumafataga. Ae o lona fesoasoani e faigofie lava ona fausia se nusipepa masani: e tatau lava ona e pamu le vali.

Ina ia taofia le lanu mo ni nai aso, e sili atu le faʻaogaina o se peni mata tumau mata.

Wax (susu) pe paʻu - e sili ona lelei e tusi

O le isi itu taua o mea faigaluega e te manaʻomia ona faʻaeteete i ai, o le faifai pea. Kamupani ofoina wax, efuefu, gel ma e oʻo i vai suavai penitala. O ituaiga muamua o ituaiga e lua ua taʻua o ni aga masani ma ua tele maketi.

O le a lo latou eseesega:

  1. Efuefu. Na latou faʻaopoopoina le le mautonu i lauulu, aveese se le mama ma le gaogao. Ua latou taofi le faʻamalolosi o sebum.
  2. Wax. Faaleleia lauulu ulaula, tuuina atu foliga.
  3. Gel. Faʻasusu, faʻamalamalamaina faalenatura.
  4. Suavaia Susu. Faigofie e faʻaaoga. Latou te avatua se tamaoaiga lanu. Ae mafai ona taʻe pe a faʻaaogaina le tatau.

E i ai se isi filifiliga

O kamupani teuteu latou te ofoina atu isi metotia o le tausiga ma le valivali o mata o mata. O nei oloa e lauiloa:

  • Gel. O lo latou sini o le foai, maloloina susulu, puipuia mai fusi. O loʻo faʻatau atu foʻi lanu o mea, e sui ai isi lalagaina o tagata ma fesoasoani e faʻataʻatitia le lauulu.
  • Mata o mata. E gaoioi faʻateleina, e le gata faʻafetaui ma faʻamamafa le pepa, ae suia le lanu. E tumau mo le umi.
  • Pusa mo faʻasaʻoga. E aofia ai le paʻu paolo, paʻu ma pulumu. I le faʻafefiloi o le paʻu, e maua ai se paolo faʻapitoa, ua faʻaogaina i fulufulu ma se pulumu ma faʻamautu ma le pasama.

Filifili se lanu lelei mo lau fulu mata.

O le fea peni fulufulu mata e sili atu, pe mafai ona saili se isi, e filifili e tamaitai taʻitoʻatasi lava ia. O nisi taimi e ala i faʻataʻitaʻiga ma mea sese. Ae o le kulimi faʻapipiʻi e tatau ona iai se auala e tausi ai lenei vaega o foliga. Ae e tatau ona manatua o le fulufulu mata e manaʻomia le puipuiga ma e le fiafia i le tele o kemisi, o lea e te manaʻomia e faʻaaogaina naʻo mea maualuga-lelei oloa i luga o se tulaga masani.

Filifiliga filifiliga

Ole tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu. Ia filifilia le penitala saʻo, faamaoti meatotino ma agavaʻa o oloa taʻitasi.

Pupuni mata o loʻo vavaeina:

  • i luga o le fausaga o le valivali fatuga - (e iai le paʻu ma le paʻepaʻe),
  • e ala i le mamanu (inisinia ma manaʻomia sharpening),
  • pei o le stylus (vaivai ma faigata).

Ma le isi, e iai eseesega i le leo stylus.

Malosiʻese - malu, ua faʻamaeʻaina atoa ma se pulumu, pe a uma le faʻapipiʻi i fulufulu mata latou te paolo. O le iʻuga o le aʻafiaga o fulufulu manicured masani. O fulufulu faʻataʻitaʻiga e iai le mafiafia o fausaga, e taugofie. O ata i ata e le gata e fausiaina se leo, ae ia faʻatulagaina foi laulu ulavale.

O nisi tagata gaosi faia le penitala ma pulumu poo pulumu. O loʻo latou tufatufaina tutusa lanu faʻapipiʻi, faʻalelei le foliga. O pulumu e iai se lapisi foliga, eseese i le umi ma le mamafa. E tuʻuina i tua o le oloa, tapuni i se isi pulou.

O pulumu o lo o i luga o le pulou ma aua le tapunia. O lenei filifiliga e feteʻenaʻi tele, talu ai o vili e le puipuia mai le efuefu, oneone ma isi vailaʻau.

Ua tatou malamalama i le stylus

O le igoa taʻimua e faʻatapulaʻaina mo peni teuteu. Gaosi oloa gaosi mata fulufulu mata oloa ma eseʻesega tutusa o le valivali mea. O lenei:

O le vali e le susu, faigata pe malu. Mat penitala ma shimmer filifiliga o loʻo faʻatau atu. Ole eleele mika e faʻaaoga e fau ai le susulu. Ole filifiliga lea mo le pati. Kamupani mai fafo latou te ofoina mai uila faʻatasi ai ma suluia laiti. E tutusa ona faʻaaoga i se stylus, e tufatufa ma se pulumu. I luga o lauulu, o spangles e le maitauina, ae e faʻaopopoina le tele i le laulu mata. O lenei filifiliga e talafeagai mo teineiti e iai foliga manifinifi, le mafaamatalaina. O aso uma e sili ai ona fai i se matte leo.

Filifili se paolo

Mo se faʻatauaina manuia, mafaufau:

  • paʻu o le paʻu
  • lauulu
  • paʻu paʻu
  • lanu o mata.

Le tulafono lautele i le filifilia o se paolo: manaomia ona blondes malamalama lanu lanu, brunettes - pogisa. Mo blondes ma i latou o laulu lalelei, o le leo o le penitala e tatau ona 2 tone le pogisa nai lo le lanu. Lanu lanu uliuli o contraindicated mo tamaitai faapea. Na te faia le foliga e le masani ai, faʻaopoopo vaʻaia i ni nai tausaga.

O teine ​​e uliuli lona lauulu e fautuaina e faʻaaoga moli 1-2 laupepa mama nai lo lauulu. E talia lelei i latou ma le uliuli lauulu ma enaena mata.

O le maaa o le penitala ua filifilia e tusa ma le tulaga o le paʻu. Mo matutu filifili penitala vaivai. Latou te iloagofie mata o fulu mata, lelei le "taoto" i foliga. I luga o le paʻu uila, a stylus lemu smear ma aau vave - mo lenei ituaiga paʻu, ua sili ona faʻasaʻoina filifiliga.

Mo teine ​​e iai mata pupula, e fautuaina e faʻaaoga ni penitala o le enaena paolo. Peni uliuli e talafeagai mo mata enaena.

Le pulu sili ona lelei ole laulu ole mata

Le maualuga maualuga uiga paʻu version o penitala e Christian Dior. O le faʻailoga e maua mai ai se laupepa tele lanu e talafeagai mo soʻo se fulufulu mata ma lanu o le paʻu. O le oloa e faigofie ona faʻaogaina, ae vave foʻi ona mou atu.

Uiga

  • ituaiga - efuefu
  • mataupu - palasitika,
  • sau ma se pulumu mo le paolo,
  • lua itu - i le isi itu o le pulumu,
  • o loʻo saunia le faʻailo.
  • faatoa faatatauina
  • taoto lelei luga lauulu,
  • sapasapaia mata o mata
  • gamut tele lanu
  • maualuga mama.
  • taugata
  • leai ni leo mo blondes,
  • e le faifai pea.

Le sili ona lelei le paʻu o laupepa mata

Wax-faʻavae faʻataʻitaʻiga fatuina se mafiafia ma malamalama ufiufi. Maybelline Brand Master Shape Peni e le gata o loʻo nini ai mata o le laulu, ae e faʻamau foi ulu i luga o le laulu. E fetaui lelei mo teineiti e iai lona laulu sausulu.

Lelei sili ona lalelei o le mata mata penitala

O se mea fou i le cosmetics market o le eyebrow gel. Gels e manino ma lanu. Pupa Eyebrow Fixing Gel aloaʻia o le sili gel mo mata fulufulu mata. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai vitamini ma valivali lanu.

  • faʻataʻitaʻi le foliga foliga
  • fai lelei o lauulu
  • faasaʻo le foliga
  • pisia.

O loʻo faʻaaoga le uli i lanu enaena ma lanu efuefu. A maeʻa le talosaga, o lauulu foliga masani, ave le foliga manaomia. O le oloa e talafeagai mo ulavale, faʻapipiʻi lauulu.

Le sili atu lua-itu mata peni mata

Na tatalaina e le Brand Yves Saint Laurent se oloa fou - Dessin Des Sourcils. E faʻamalieina ma le suauʻu popo, e faigofie ai ona faʻaaogaina le oloa ma fofoa le lauulu. O le 'autafa e aofia ai ma sina pupulaʻi. Vaʻaia, latou te le maitauina, ae fatu faʻamalosi maloloina, faʻaopopoina le tele o voluma.

O le sili atu mata peni mata e tusa ma le 100 rubles.

E tele lauiloa gaosi oloa e gaosia le tele o laina oloa e eseʻese ituaiga tau. I totonu o fashionistas, ei ai se tala fatu le taugofie o tupe ua na o le faʻaogaina o tupe. Ae e matua sese lava lea mea, pei o penitala o loʻo folasia i lalo ua faʻamaonia ma le fesoasoani a oe e mafai ona e ausia le atoatoa foliga ma le lanu o le fulufulu mata.

Belor Design VAEGA

O oloa a le kamupani Belarusian ua leva ona maua le lauiloa i totonu o fafine Rusia. O mata peni mata e maua i ni fa lanu o le a fesoasoani e fai le lanu e latalata i le masani e mafai ai. O loʻo iai se pulu moli moli, latou te lelei faʻalelei, faasaʻosaʻo foliga ma faʻalelei i le aso atoa.

Mo lauulu ulavale o loʻo i ai se corrector pulumu na faʻapipiʻi i latou i le itu saʻo, aʻo faʻamalieina malie le paʻu faʻapipiʻi. E le faʻasalalauina ma e le peleina, i le iʻuga o le aso e faigofie ona fufulu ese i le vai poʻo le meafaigofie. O le tuufaatasiga aofia natura pi ma pi ma valivali pigments.

E tusa ai iloiloga, le penitala e le malepelepe i le taimi o oloina, maua ai a le itiiti ifo taumafaina, e faigofie tele e faaaoga. O tau talafeagai na avea ma faʻaopoopoga o ponesi i se tulaga lelei oloa.

LʻATUAGE COSMETIC

Maualuga tulaga lelei, manatua lelei le afifiina o afifi ma tau taugofie na mafai ai ona matou aofia ai mea teuteu o le lona lua Belarusian gaosi oloa i la matou lisi. O fulufulu mata oloa e aofia ai laʻau faʻanatura pigmen e faʻaopopo ai le pupula ma le maualuga umi.

Faʻafetai i le semi-mautu foliga, latou te fesoasoani i le fatuina o se malamalama manino. O le pulumu e iai ma le malulu lauulu o loʻo i luga o le pulou e teuteu lelei le penitala. E ui lava i le mea moni e faapea e leʻo i ai se vai susu i le oloa, e le salalau i le vevela tau pe i timuga.

E feiloaʻi manatu o tagata atamamai ma faʻamatalaga a tagata faʻatau: o se penitala mai LʻATUAGE COSMETIC o le sili tupe lelei mea faigaluega mo le faʻataʻitaʻiga ma le fausiaina o ni mata mata atoatoa. O loʻo i ai se fausaga lelei-lanu ma o le a fesoasoani e tusa lava i tulaga sili ona faigata: pe a le lauulu olaola le tutusa ma e seasea lava.

Le atoatoa

  • le iloa.

LʻATUAGE COSMETIC

Maualuga tulaga lelei, manatua lelei le afifiina o afifi ma tau taugofie na mafai ai ona matou aofia ai mea teuteu o le lona lua Belarusian gaosi oloa i la matou lisi. O fulufulu mata oloa e aofia ai laʻau faʻanatura pigmen e faʻaopopo ai le pupula ma le maualuga umi.

Faʻafetai i le semi-mautu foliga, latou te fesoasoani i le fatuina o se malamalama manino. O le pulumu e iai ma le malulu lauulu o loʻo i luga o le pulou e teuteu lelei le penitala. E ui lava i le mea moni e faapea e leʻo i ai se vai susu i le oloa, e le salalau i le vevela tau pe i timuga.

E feiloaʻi manatu o tagata atamamai ma faʻamatalaga a tagata faʻatau: o se penitala mai LʻATUAGE COSMETIC o le sili tupe lelei mea faigaluega mo le faʻataʻitaʻiga ma le fausiaina o ni mata mata atoatoa. O loʻo i ai se fausaga lelei-lanu ma o le a fesoasoani e tusa lava i tulaga sili ona faigata: pe a le lauulu olaola le tutusa ma e seasea lava.

Lelei

Le atoatoa

  • le iloa.

VAEGA PASTEL

O le faia o se mea sili e faʻatulagaina ma faʻateleina le natura o laulu mata, na fausia ai e le DIVAGE PASTEL oloa faʻapitoa ma le paʻu o le tino ma mea masani. O fualaʻau fualaʻauʻau ma le suauʻu vavae leoleoina lelei o le paʻu o laumata, fesoasoani i le vave toe faʻaleleia ma le tuputupu ae o lauulu.

Se penitala faatupuina le aafiaga o le mafiafia ma e oo lava i mata mata ma se lelei atoatoa foliga ma sili ona lelei. A faʻaaoga se pulumu, e mafai ona e tuʻuina atu le saʻo i lauulu, ma o le solo faʻamau o le a faʻamautu faʻamalieina latou mo le aso atoa.

O le mea faigaluega o loʻo faʻaalia i ata 5, e mafai ai ona e filifilia le sili ona masani le leo. Faʻafetai i le paʻepaʻe, na te faʻamamaina vai lelei, e le sosolo mai le timu ma le vevela. E aoga le penitala mo le faʻaaogaina, o se faʻaopopoga faʻaopoopo i le tau maualalo.

Lua ogatotonu taugofie mata o mata

O mea nei i la matou fua faatatau na ogatotonu-'oloa. E le gata o penitala faigofie ua uma ona faʻalauiloa mai iinei, ae o masini foʻi ma le faʻataʻavale le lelei. Tele o loʻo aofia ai meaʻai. O ia penitala o le a tuʻuina maia le tumau, tusa lava pe lanu mo le aso atoa e aunoa ma le aʻafia o le pulu ma le lusi, ma o le a fesoasoani e faʻataʻitaʻia ai le sili ona lelei o le fulufulu mata.

Gosh mata penitala

A Czech-faia penitala o le a fesoasoani e fausia le atoatoa fulufulu mata laina ma sili ona lelei. O le mautu le taʻitaʻiga o le ultra-moli efuefu le paʻepaʻe e le pala, o loʻo matua faʻamama faʻalelei ma faʻaaogaina lelei. 3 lanu faʻalenatura o le a maua ai se paʻu lanu faʻaatura mo blondes, brunettes ma teine ​​lalelei lauulu.

O le penitala e faigofie ona faʻalanoa ma se mea faʻamamago pulumu. Perfumery manogi, preservatives ma isi mea faatupuina alergi e le o se vaega. E mafai ona faʻaaogaina uma i le matutu foliga e maua ai se lanu malu, ma faʻapipiʻi i le susu o mata i le pupula ma sili atu le faʻamaligiina o paolo.

E tusa ai ma iloiloga a fafine, le penitala vali i luga o lauulu nofoaga lelei, aveina atoatoa le paolo, foliga ma lanu e tumau i le aso atoa. O le lapopoa foliga pulumu ma malu ma fulufulu mata sili talafeagai.

NYX Professional Make Up Sculpt & Highlight Brow Contour

Ua faʻailoa mai e le kamupani Amerika se peni ilaila, o le a fesoasoani i le fale e fausiaina ni laulelei mata e aunoa ma le fesoasoani a se tusiata faʻataʻitaʻi foliga. Creamy stylus vali sili ona manaia o lauulu. Faatasi ai ma se agamalu agamalu, o se faʻailoga tetele o le a faʻamamafaina ai le ata o le fulufulu mata ma vaʻaia vaʻaia lona laina.

E mafai ona filifili mai ni ata mananaia o le a fiafia i ai tagata Rusia fashionistas. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, ua fausiaina se lanu masani faalenatura. E aofia ai ma le mau fulufulu ma le faamaoni lauulu.

E tusa ma iloiloga, o le oloa ei ai se afifi talafeagai tele, faigofie e apalai ma paolo, tausia lona foliga ma lanu mo se taimi umi, e le salalau i le timu ma i le vevela. Faatasi ai ma NYX penitala, e mafai ona e faia ni lalelei matagofie i ni nai minute.

Pupa Eyebrow penitala maualuga faʻauiga

Faʻafetai i le matua faʻafetaia o tali mai tagata faʻaaoga, ua matou aofia i la matou faʻailoga o le oloa a le lauiloa Pupa. O le au faʻapitoa a le kamupani ua atiaʻe se tuʻufaʻatasia faʻapitoa e fesoasoani e fausia se vali malamalama ma faʻatusa le foliga sili ona lelei.

O le tuufaatasiga e aofia ai vitamini C ma E. Faʻafetai i a latou faʻamalologa meatotino, faʻamalosia le paʻu paʻu o mata mata o loʻo faia, lauulu tuputupu ae ua faanatinati. Wax ma faʻapitoa foliga ata-faʻatupu mea e faʻafaigofie ona apalai lanu. Ole maualuga ole pigments vali ma le faaeteete ile itu atoa ole potu lauulu, faia se toniga ma e paolo.

O le penitala e lua itu, o loʻo i ai se mea faʻapipiʻi i totonu o se sipela. E fesoasoani o ia e selu ma tauluulu ulavale. E faʻatumauina e le solo i se foliga mo le taimi umi e oʻo lava i le maualuga o le susu ma le vevela.

Lelei sili la penitala mata mata

Paleni teuteu fetaui faʻavaomalo lelei tulaga lelei. A o latou atiaʻeina, o faiga sili ona taugofie ua amanaia, e sili ona saogalemu mea mata e faʻaaogaina. O le mamanu e maualuga manaʻoga. Peni ma isi mea teuteu o ituaiga lauiloa e faʻaaogaina e le au faʻata faʻapitoa tusiata ma le sili ona fiafia tagata faʻaaliga, oe e le mautonu i le sili atu le tau o oloa.

Faia Mo Lava Pro Pro Sculpting Brow

O le mea faigaluega ua avea ma se mea moni saili mo tagata fiafia o vali atoatoa. Se penitala ma se efuefu foliga e fesoasoani e fausiaina se laina manino o mata. O le maualuga o le faʻaititia o pigments faʻatumu tutusa le va-lauulu avanoa, o mata mata foliga foliga lelei ma matagofie.

O le fausia-i pulumu-faʻasaʻo fesoasoani e seti le itu saʻo e tusa lava mo lauulu ulavavale ma le malo, e faamalumalu le oloa, ia iloga ai le laulu mata. O le isi itu lelei o le maua o le masini faʻamomoli maualuga. O lona faavae o matte efuefu. E, pei o se pulumu, ua fausia i totonu o le pusa, lea e matua fetaui lelei mo le teuina ma aveina.

O le laina o loʻo avea ma faʻailoga e 5 e mafai ona filifilia mo se ituaiga. O fafine i le iloiloga o loʻo matauina foliga tafatolu o le stylus, lea e mafai ai ona e faia se laina malamalama ma tusi lauulu taʻitasi.

Helena Rubinstein Peni Fulufulu mata

Le oloa o le Siamani gaosi oloa, saʻo ona aofia ai i la matou faʻatusatusaina, o le a avea ma se mea e sili ona taua i le faʻatupuina lelei teuteu mata i le fale. E aoga tele le penitala e faʻaaoga. I le tasi itu e i ai le spirale pulumu, lea e fesoasoani e faʻafefiloi le pigment i se toniga tutusa ma vaʻai lelei lauulu, i le isi itu, o se suamalie vaivai e fatu ai se malamalama ma tutusa lava sikuta.

Le faiga fou faʻamaonia faʻamaonia vaitaimi uumi o lanu ma le voluma. O le tuufaatasiga e aofia ai mea siliva porotini mo malu ma malu tausiga. Semi-maumaututu mamanu mo faigofie ma vave talosaga.

O le oloa e faʻaalia i 2 lanu: lanu uliuli ma moli enaena. E tusa ai ma le tele o iloiloga, o ata e lelei mo blondes, teine ​​lalelei lauulu ma lauulu enaena.

Tuuina atu mata faʻapipiʻi mata mata mata mai pensil

O se tagata poto i le lalolagi o le lalelei ma le lalelei, o le Givenchy ituaiga fausiaina se mea fou i luga o le ultra-light powdery fausia e fai ai se laina manino, sili atu foliga ma le tele o mata.

O se auala malosi e maua ai se matte suamalie mafuaʻaga ma mafai ai ona e tusia saʻo le laʻititi paʻu. O le pigment e faigofie ona valiina ma se pulumu faigofie-faʻasaʻoina, faʻatumuina atoa le vaeluaga-lauulu avanoa.

O le palette o loʻo i ai ni ata se tolu: mo brunettes, blondes and white-hair. Uma o latou e latalata i le natura tones, o le laulu mata foliga sili ona masani ai. E tusa i iloiloga, le penitala e lelei mo le faʻaaogaina ma maua ni faʻamanuiaina sili i le fale. O foliga ma lanu e tumau i le aso atoa, e le sosolo, e le sosolo foʻi e oʻo a e asiasi i le vaitaʻele.

Fautuaga mo filifiliina fulufulu mata penitala

Sa matou taumafai e fai se faʻatusatusaga o mea sili ona lelei aulelei e faʻafaigofie a latou filifiliga. O nai faufautua mai tagata atamamai o le a fesoasoani ia te oe e faʻaogaina saʻo i latou e fausiaina ni laulu mata atoatoa talafeagai mo se ituaiga faʻapitoa.

E tusi ai se penitala ma se laʻau faigata ma maʻimau. Mo shading ma fatuina se tasi tone tutusa, o le kulimi vaivai e sili atu.

Filifili se paolo e latalata i le ono i le lanu o le lauulu poʻo sina teisi uliuli, ona foliga lea o mata o mata e masani ma masani ai.

Ma le le mautonu ma le malo le laulu, se faʻapitoa faʻapipiʻi pulumu o le a fesoasoani e faʻaalia, o lea e tatau ai ona e filifilia se penitala ma ia i le pusa.

Matua manatu tatau i le faʻavasegaina o le oloa. E le tatau ona aofia ai faʻamalositino gaosi ma isi mea leaga. Naʻo se faʻaoga saogalemu, e aofia ai mea masani e pei o solo ma vali faʻalenatura, o le a fesoasoani e puipuia ni faʻafitauli masani.

Lapataiga! O lenei faʻatatau i se mataupu, e leʻo se faʻasalalauga ma e le aoga ona avea ma taʻiala mo le faʻatau. Ae le faatauina, e tatau ona talanoa ma se fomaʻi faʻapitoa.

Sulu penitala

O le penitala mata peni e malu ma faigata. O se penitala vaivai e faigofie ona faʻaaogaina, ae e suia e le gata i le laulu, ae faapea foi le paʻu. Lenei le faia o laulu mata e le masani ai, e pupula ma tele foi foliga. Ae mo afiafi faia-i pe pe mo teineiti uliuli-paʻu ma foliga pupula, o se faʻailoga o se mea teuteu teuteu e ono taʻalo i lima.

O le isi itu leaga o le penitala vaivai e mafai ona pupuni mai le afu pe i le vevela. O sea oloa, aemaise pe a fai e te filifili ma meaʻai vitamini, e talafeagai mo tagata e mamago paʻu. O se penitala vaivai e faʻaalu vave ma faʻaletonuina e faʻamatama ai. E sili lava lona taʻoto ao leʻi taʻoto i le lua itula i totonu o le pusa 'aisa.

Efuefu poʻo faʻamolosolo

Malosiaga pe pulu penitala foi e iloga lava le faʻavae. Uma e lua ituaiga o mea teuteu teuteu e tutusa faigofie e faaaoga. Ae o le filifiliga lona lua e sili atu ona filifili ai ma le ulaula, maaa pea mata e mata. I le faʻaaogaina o le penina e faʻavae i le paʻu, e mafai ona e avatua i fulufulu mata le laʻasaga e te manaʻo ai, toe faʻalelei (8-9 itula), lamolemole ma usitaʻi e oo lava i lauulu paʻepaʻe tele, vali mata o mata i le paolo manaʻo.

Efuefu peni ei ai le sili atu maaleale faʻatusa ma fetaui gofie. O tusiata ua fautua mai e faʻaaogaina ni mea teuteu teuteu i le malulu vaitau poʻo masani masani e soloʻu le paʻu. O le peni efuefu e le pisa foʻi i luga o le paʻu uila ma maua ai le sili sili ona masani aʻafiaga. Moni, e faigata tele ona maua se penitala mata alumua tumau ile pau luga - o mea teuteu teuteu e le umi se taimi na oi latou.

Ina ia faʻateleina le paolo, apalai le paʻu penitala i luga o le paʻu susu. Ae le mafai ona faʻasolosolo pe a susu le stylus. Afai ua leaga le taʻimua, e tatau foʻi ona faʻaalu se penitala faapena le laititi.

O loʻo i ai pea gel ma suavai penitala, ae o na ituaiga e le masani ai, e faigata ona maua e oʻo lava i fale tetele teuteu. Gel faʻapipiʻi faʻapipiʻi (soʻona talafeagai mo i latou e faʻamago le paʻu paʻu) ma faʻaalia se susulu masani. E mafai foi ona faʻamama le suavai ma faʻafaigofie, ave le paolo lelei, ae e mafai ona taʻe pe a le saʻo.

Penitala hue

Fuafuaina pe o le a le talafeagai o le paolo e sili ona lelei i le ao, aua o mea faʻalenatura moli e mafai ona faʻaleagaina tele le leo. E tatau ona filifili ni Brunettes se paʻu lua ile tolu tone e mama nai lo le lauulu, ae afai e uliuli le lauulu, e tatau ona e filifilia se penitala pogisa mo tutusa tutusa le lua pe tolu. Afai o le lauulu enaena pe sukalati, o le uliuli laulu mata o le a foliga mataga.

E sili atu i tamaʻitaʻi feʻaveaʻi ma fulufulu mata le filifilia o se pulu enaena, lanu paʻepaʻe - i blondes. Afai o le lauulu i luga o le fulufulu mata e leai se lanu, e tatau ona e gauai atu i moli ma lanu mafanafana. Mumu-enaena ma chestnut peni e talafeagai mo mumu mumu lauulu.

Mo lauulu sinasina e sili atu le filifiliina o se efuefu poʻo taupe eyebrow peni.

Tagata gaosi

O mea teuteu teuteu mai Dior, Bourjois po Givenchy e masani lava ona taʻimua i le faʻavasegaina o peni mata mata pea - o mea uma nei o Farani gaosi oloa. I le muamua laina o togi ma Europa ituaiga Essence ("Eseese") poʻo Rimmel ("Rimmel"). Amerika MAC ("Mac") ma MaxFactor ("MaxFactor") e le manaʻomia ni faʻaaliga faʻapitoa. E mafai ona maua le tala lelei o mea faʻapolofesa atoʻatoa oloa i laina o paketi tau tupe Pupa (Pupa), ArtDeco (ArtDeko), Maybelline (Maybelin).

Ova penitala

E tusa ai iloiloga, o le sili ona mausali penitala mata i le taugata vaega o Dessin Des Sourcils saunia e Yves Saint Laurent. Ole tau averesi o 2130 rubles. O oloa teuteu e faʻaolaina i le popo suauʻu, e faʻatagaina ai ona faigofie ona feosofi i luga o mata o mata, avatu ia i latou le paolo manaʻo. Ua ofoina atu e le Yves Saint Laurent se penitala i ni faʻailoga se fa ma sulu pupula. Latou te le o vaʻaia, ae ua faʻalili mai le laulu mata i se pupula faʻanatura ma ni aofaʻiga.

Dessin Des Sourcils o se penina mafiafia e maua ai se malamalama paolo pe a faʻaaogaina lemu ma e sili atu le pogisa ma sili atu le tetee i faʻamalosi. Ma le isi, o loʻo i ai se pulumu e mafai ai ona e aveese lumps, teisi na paʻi le leo, selu le laulu mata. Uma le penitala ma le pulumu ua tapunia i pulou puipuia. A faʻamau faʻamalosi, le penitala e puipuia tele.

Le alualu i luma: pe a faʻaaoga i totonu o nisi mafiafia faaputuga, e mafai ona aliali aʻe, faʻaopopoga, le penitala e le matua tamaoaiga. Faatasi ai ma faaaogaina i aso uma, o le a tumau mo le fa i le lima masina.

O le isi oloa lelei mai mea taugata taugofie o se peni Iapani mo 2,700 rubles. O loʻo ofuina le fulufulu mata ole mata alumulu o se masini faʻaeletise stylus. E i ai foi se pulumu i le faʻatulagaina, ma e le masani ai, pei mo penitala. O le leo e maua tutusa ma lelei, malu lemu, o le lanu e tumau pea.

Tau maualalo

O se mea faigaluega e sili ona lauiloa i le ogatotonu tau o se penitala mata mata mai Sephora (375 rubles). E faigofie ona faʻaaogaina le penitala, e faʻaaogaina gofie i le paʻu. O le solo gaosi e faʻamau ai pea le oloa, e le salalau atu. E susulu malamalama, e le pala i le ao.

Iloilo o le faifai pea mata penitala matilatila se isi oloa - ArtDeco Eye Brow Peni ma se kulimi, laititi suauu. Le 'aʻai o loʻo aofia ai laʻau suamalie, lea e faʻafaigofie ai ona susulu i luga o mata o mata ma vali atoa. E ono faʻailoga, tolu o ia mea o le tina-o-penina, e talafeagai mo le teuteuina o afiafi, tolu e matte, mo aso uma, o le tino masani.

Maybeline o Brow Drama o se isi lelei teuteu oloa. O le tagata gaosi oloa e ofoina atu se masini penitala ma le lelei pigmentation (ae o loʻo tumau pea le atamai tusiata tusiata fautua faʻaaoga ai i le lua vaega) ma maualuga le tumau. O le foliga e le masani ai, matua malu, ma le satin tini. O le mata penitala mata peni (ata i lalo) e le tuua ni patu e tusa lava pe faʻataʻotoʻe, e le opeopea i luga o le vevela poʻo se paʻu uila, ae e vave faʻaaogaina. Ioe, ma o le aofaʻi o tupe e laʻititi. Tau - 470 rubles.

Tala o mea teuteu

I totonu o oloa a paketi paketi, o le sili ona tumau iva mata penitala o le Belita-Viteks Belarussian tagata faʻatau iloiloga, tagata faʻataʻitaʻi vali faʻataʻitaʻi ma mea faʻatausili. E oʻo lava i le tagata gaosi oloa e taʻua le oloa "penitala-tattoo." E faigata tele ma matutu le iʻega, ae e matua faʻamalieina le lanu. O le lanu e tumau mo se taimi umi ma e le pisa foʻi i luga o le paʻu uila. Se pulumu e faapipii i le pulou e palu le leo pe a talafeagai ai.

Le penitala e taugofie ma talafeagai. E umi naua tusa lava pe faʻaaoga i aso uma i ni vaega se tele. Ole tau averesi e 160 rubles. O le faʻatulagaina o lumps ma le malosi o le malosi e mafai ona manatu iai o se laititi aʻafia. I se faʻaopopoga, o le tagata gaosi oloa e ofoina atu naʻo le lua ata, o le pogisa uma ma e le talafeagai mo blondes.

A lelei ma paketi (180 rubles) penitala o loʻo i le "Rimmel" laina. O le Polofesa Eyebrow Pencil e le sosolo, ae na le faʻosilosia foi le paʻu, pei o nisi mea faigata ma taugofie oloa. A mauoa paolo ma tumau taunuuga - masalo o le lava lea mo sea tau. Mo 100-150 rubles e mafai lava ona e faʻatauina El Corazon Lusia-Italia gaosiga. O le penitala e susu, faʻalelei lelei ma e le salalau. E iloga ai i isi paketi faʻatauina e se tamaoaiga faʻapalota - pei o le 11 paolo latalata i le natura.

O le paketi filifilia o le American KIKI Browliner. Le penitala e le susu, umi le umi ma e le sosolo. A faʻaaoga i ni vaega se tele, e mafai ona fai ni fagu e faigofie ona faʻamamaina ma se pulumu (e le aofia ai) E faʻatupuina le oloa - o le penitala e iai se umi stylus, lea e faʻaalu mo se taimi umi.

O le sili ona lauiloa mea teuteu oloa o Vivienne Sabo Coup De Genie. Tuuina atu i le fa ata e latalata i le natura. Faʻamauaina ma le shea pata, pama ma vitamini. E malu le laugutu, mafai ai ona e suia le malosi o le lanu e ala i le fetaomi malosi. Moni, o le agamalu o le mafuaʻaga mo le le faʻaaogaina tatau o mea.

Sui faiga

E le mafai e fafine uma ona taulimaina ma le poto se penitala, ma e oʻo i oloa sili ona lelei o nisi taimi e le talafeagai. Ina ia faasaʻo mata mata, e mafai ona e faʻaalia ata lafoia, mascara, gel, solo. Mascara e le talafeagai tele mo mamanuina, e masani ona faʻaogaina mo le pupula. Ataata o le filifiliga sili lea. E faigofie tele le faʻaaogaina oi latou i se pulumu faʻapitoa, o le paolo e masani lava, o mata o mata o le a fealofani. E leai, e fiafia uma tagata e faʻaaogaina ni paolo. Ona fetaui lelei lea poʻo le faʻailoga o se kulimi. Ae ole gel ma le faʻaaogaina e faʻaogaina naʻo le foai ole laulu mata ile foliga talafeagai, ae le mo le lanu.

Faʻatulagaina o mata sili ona lelei mata peni

Lisi lisi o mea sili ona lelei e faʻavae i luga o iloiloga tagata. A o iloiloina le oloa, o tulaga nei e tatau ona mafaufau iai:

  • fatufatuga
  • lanu pa
  • tumau
  • fausaga
  • tau
  • uiga
  • meafaigaluega
  • galuega faʻatino.

Dior Powder Eyebrow Pencil Tops Rating Lisi

Le fulufulu laʻititi o le penitala e maua ai se sapalai faʻaaoga ma se foliga masani. O le ata vali ua faʻaalia i ata e fa, faʻatasi ai ma e iai le filifiliga talafeagai mo le paepae ma le lanu enaena. O se pulumu faʻapitoa e faʻafaigofie le gaioiga o le faʻaaogaina o le oloa. Le tau o se penitala i Rusia amata mai 1200 i le 1300 rubles.

Iloiloina tagata faʻaoga fesoasoani e faʻamanino le taua autu o se penitala:

  • tutusa ona faatatau
  • faigofie ona paolo
  • tuuina atu i le mata o mata foliga masani
  • faatau atoa ma le faʻatauina,
  • e le pisia.

I totonu o mea le lelei uma o le Dior Powder Eyebrow Pencil:

  • vave ona solo
  • le paletaina faʻa fuafuaina ua mamanuina sili atu mo fafine uliuli lauulu,
  • malo fulufulu mata.

Toeititi lava iloiloga uma o le Dior ituaiga penitala e lelei. Oloa lelei fetaui ma tagata faʻatau. Uma le faʻamatalaina uiga o le kulimi moni e moni.

Rimmel Professional Eyebrow Pencil - Fiafia

Se penitala e tosina ai tagata faʻatau i ona uiga mo sina tupe itiiti. O lona tau o loʻo i le laina o le 200-250 rubles. O le mea faigaluega e faʻaalia foliga ma tumau mo le aso atoa. O le stylus agamalu e feololo. O loʻo i ai se pulumu. O le lanu paleni e maua i lanu uliuli, lanu uliuli ma lanu enaena.

Tamaitai faʻaaogaina se penitala matauina se tele o itu lelei o le faʻaleleia oloa:

  • sosolo lanu
  • tumau
  • Le iai o se mea faʻapipiʻi pulumu,
  • agamalu agamalu o timu
  • lē gaʻoa iʻaiga
  • tuuina fulufulu mata se foliga masani.

E i ai nai faʻaletonu o le oloa:

  • ono malepelepe
  • leiloa le paʻu pe a faʻaaogaina ile paʻu uʻu,
  • Leai se faʻavae e aofia ai.

Le penitala e sili ona lelei le faʻaaogaina o tagata. O le tau o le oloa e fetaui lelei ma lona lelei.

Le filifiliga tau tupe sili - KIKI Browliner penitala

O le solo faʻamau o le mea e maua ai le faʻatuatuaina faʻamautuina o lauulu. O le tino o le oloa e faia mai i fafie. Built-in pulumu mo selu mata o mata ma vali le penitala. E mafai ona faʻatau se oloa mo na o le 50 rubles.

O le aoga sili o le mea teuteu gaosi:

  • lautele lautele o lanu faanatura,
  • vaivai fausaga
  • talafeagai tau
  • pulumu lauulu lelei.

O mea le lelei a:

  • maualuga taumafaina
  • leai se faʻamaʻamuta aofia ai.

O faʻamatalaga a tagata e uiga i le penitala o loʻo teuteuina i se auala lelei. Oloa lelei sili atu sili atu faʻamoemoe uma o tagata.

Givenchy Mister Eyebrow Luxury Fixing Pencil - Tele filifiliga

O le lanu manino o le penitala e puipuia ai le faʻalenatura o mata mata. Ole faʻamoemoe autu ole mea teuteu teuteu o le faʻasaʻo lelei lea o foliga ma faʻalelei mata o mata. O le afaina e tumau pea i le aso atoa. O le natura faʻavae o le oloa faʻatosina mai ai le tosina i le tele o tagata faʻatau. E i ai se isi auala - se penitala ma se laupapa laupapa. Le tau o Givenchy Mister Eyebrow eseese i totonu o 1000 rubles.

A maeʻa le auiliiliga o faʻamatalaga a tagata faʻatau, ona tatou iloa lea le lelei o penitala nei:

  • malulu tumau
  • tumau
  • matagofie lanu
  • aoga
  • mafai ona apalai pe a uma ona faʻaaogaina se peni valivali masani.

Sa matauina e nisi o sui o le itupa feusuaʻiga leaga nei o le oloa:

  • le mafai ona tagofia lauulu faigata
  • vaaia vaʻaia mata o mata - le mafai ona taliaina i le tulaga o le masani paʻu laulu mata,
  • le talafeagai mo le paʻu ole paʻu - ono salalau.

Faʻamatalaga a tagata faʻatau e uiga i le fulufulu mata mata e lelei - toetoe lava o tagata uma na latou faʻaaogaina le mea faigaluega le maualuga aʻoga. E faigofie le faʻaaogaina ma le maualuga o le oloa.

MAC lauulu peni - le sili vali peni mo latou masini

O le faʻataulaʻi oloa e i ai palasitika faʻavae. O le stylus e matua manifinifi, faigofie ona faʻalautele. Le penitala maua ai mata o mata mo le foliga ma le foliga manaomia. O le paleti e aofia ai le efuefu, uliuli, enaena, faʻapea foʻi tuʻufaʻatasiga o tones. Le tau o le oloa e tusa ma le 800 rubles.

O le mautinoa lelei o se mata mata penitala, e mafai e se tasi ona iloa:

  • tumau
  • faigofie o le faʻaaogaina
  • eseese ma apili o tone.

O mea le lelei a se mea teuteu teuteu oloa:

  • taugata tele
  • leai se fulufulu mata.

Faʻamasinoina e le iloiloga, o le manatu o fafine e uiga i le oloa e matua lelei lava. Tele tagata e manatu moni lava o lenei fulufulu mata pen lelei.

O fea fulufulu mata penitala e filifili ai

1. Mo tagata e ana le mafiafia o mata i le natura ma fafine e matua faamalieina i foliga vaaia o latou fulufulu mata ma na o le manaʻo e tuʻuina atu ia i latou foliga mo le aso atoa, Givenchy Mister Eyebrow peni e talafeagai.

2. Fans of branded cosmetics ma i latou e le masani ai le sefe i luga cosmetics o le a fiafia i le Dior poʻo le MAC brand.

3. Afai e iai sau aso taua, leai se taimi mo le vavaeina tumau o fulu mata, o le tumau Rimmel Professional Eyebrow Pencil o le a taua tele.

4. Max Factor Eyebrow peni ma KIKI Browliner folafolaga e avea ma sili ona agamalu ma faʻagalelei sili mo le atotupe.