Lauiloa

7 faigofie laei o laei i aso uma o le a avea ai le teine ​​ma masiofo

O le aso matou te ofoina atu ia te oe ni manatu 15 o le laʻititi aulelei ma faigofie e mafai ona e faigofie ona faia i le fale ae e te leʻi galue ma e tuʻuina atu ai i ou foliga foliga lelei. Mo 2 vaiaso, e mafai ona e faia ni laulu eseese i aso uma. Talia faatofa i lau tuai laei aso uma, aua o le tausaga fou o se avanoa sili ona lelei e faafou oe lava!

Pau mea e te manaʻomia o ni nai minute o lou taimi. Mulimuli i lea laasaga ma lea laasaga taiala, ma le fesili "o fea na e faia ai lenei laulu?", O le a e tali ma le mitamita na e faia oe lava!

Matou te faia se siʻusiʻu ma sasaa ma manuʻa curls i le itu

Ina ia faia lea mea, e te manaʻomia le faʻaʻoleʻole uʻamea poʻo le uʻamea faʻataʻitaʻi (e mafai ona e faʻaogaina curlers).

  1. Ole selu e selu ma ao ile itu. E taua le faʻailoa atu, o le fulufulu mata e tatau ona vaʻaia sina laʻititi ma le leiloa, aua nei fufusi tele le siusiu.
  2. Faʻapea o se mea faʻapipiʻi, faʻaaoga se ie lalagaina o laei e sili ona talafeagai mo le lanu o ufiufi, poʻo se loka o lauulu.
  3. O curls i le siʻusiʻu o loʻo manuʻa i luga o se uʻamea curling, ona faʻavae lea i tamatamai lima.
  4. Fa’aleleiina styling ma varnish.

Afai o oe o se fiafia i le lulu lauulu, ona le mafai lea ona manua curls. Toso i latou i le 'au puipui, ma malupuipuia le siʻusiʻu i se manoa o lauulu. O sitaili ituaiga laʻasaga e talafeagai mo taimi faʻapitoa ma mo aso uma.

Charming Malvina - o se foliga foliga lelei mo DIY styling

O lauulu mo aso uma e mafai ona fausia i se isi auala. O lea la, o le faapipiiina o "Malvina" e talafeagai mo filemu aiga faʻatasiga, ma mo pati po, ma mo pisinisi pisinisi, ma mo le alu atu galuega. Le faia o lenei:

  • E laititi lava le laulu i le uʻamea curling,
  • i totonu o le malumalu e lua vavaeese ua valavala, faaalu malie ma faamaʻimau i tua o le ulu i le lauulu i le fesoasoani a le le vaaia
  • faaiu faaiu i le faaaogaina o varnish.

Fusiʻu

Matagofie lauulu lauulu mo aso uma o loʻo fausia i le fesoasoani a lalaga masani. Le faia o lenei:

  • vavaeese vaega o le lauulu mai luga ma selu nei,
  • tofa le Farani 'ie faʻamau, aoina o filo i le maea le filo i itu uma e lua,
  • tamau ma varnish.

E le tatau ona fufusi Scythe, fai ia teisi

Maea faʻamau

“E leʻo se taimi e avea ai se fili ma foliga o se talavou aʻoga. Lulu lauulu lauulu lanu ma se fusifusi umi Farani fili i luga o le a faʻaopopo ia te oe isi tausaga!

Vaʻai ile 28 tausaga le matua o Amanda Seyfried. Mata e le sili atu lona aulelei ma se faʻamalu sulu ma le faʻaali tino? Faia vaʻaia laiti ma lauulu lanu - lauulu uliuli. O sea vaʻaiga talavou ma le masani e fetaui ma foliga uma o foliga. "

Faigofie lauulu mo aso uma

O le lauiloa tusiata Nadezhda Babkina i lana faatalanoaga na matauina ma le taua o se tamaitai ua teuteuina lelei e mafai ona vaaia vave, e ala i sitaili. Faigofie lauulu mo aso uma ma ou lava lima o le a fesoasoani e faʻaosofia ai se lelei mo isi. E le manaʻomia tomai ma malamalama faʻapitoa. E lava le ave o se ofu eleni, lauulu ulu, se pulumu pulumu ma e mafai ona e amata fausia ai le ata manaʻomia.

Filifiliga fusi

O le mea e taʻimua ai ile lauulu e vave ona faʻaaoga ile fusiga masani.

  1. Fai se maualuga maualuga.
  2. Tuu i luga o le ato.
  3. Tui i lona lauulu.
  4. Mai toega totoe, fili i le fili.
  5. Afifi le pito i lalo ole muffin ma latou.
  6. Faʻasusu ma faʻasusu ma teuteu mo savaliga ua sauni.

O le malamalama laʻititi e leʻo se mea ese i fetu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Jessica Alba i le Golden Globe sauniga suluia ma se lauluulu tagata Eleni, na mafai ona fausiaina i le naʻo nai minute. Ua lava le faʻaavanoa o le laulu i se siʻu laititi ma tusi i nisi taimi faataamilo lima. Atonu o le manaia gulka o le a faʻaopoopo i lou sili foliga i le auala sili mafai.

Lauulu maualuga maualuga fulufulu

E mafai ona e aoina ma le faaeteete uumi lauulu ma se laei faigofie.

  1. Fai se itu.
  2. Fili le fili i itu uma e lua.
  3. Faʻaopopo ni mea aoga i luga ma le pito i lalo i fusia uma.
  4. Salu i le ogatotonu.
  5. Faʻafesoʻotaʻi totoa uma e lua i le tasi vaega fusipaʻu.

E fetaui lelei le filifiliga mo le alu atu i le galuega poʻo le iunivesete ma le fesili: "Faʻafefea ona fai vave se lauulu lalelei?" o le a pauu na o ia lava.

I nisi o tulaga, harnesses mafai ona tuʻuina atu se aofaiga lelei e oʻo lava i se faʻatau masani. Ina ia fausia se sitaili, aoina afa uma o lauulu i le pito i lalo ole itu i le itu. Vaelua le afa lona lua i ni vaega se tolu ma feliuaʻi e le o maʻai mama. Ufiufi le siusiu ia i latou ma teuteu i le paʻu ma se teuteuga. Avanoa avanoa mo le faatinoina o se laei faigofie mo aso uma o loʻo faʻaalia i le ata:

O le vave ma le le faigata lauulu lauulu o le a fesoasoani i le sili atu le le lava o le taimi. Ioe, pe a fai o oe na e pulea le spikelet auala.

  1. Amata lalagaina se farani Farani, ave lauulu mai lou muaulu ma malumalu.
  2. A maeʻa le palealii, taofi ma aoina vaega o totoe i le siʻusiʻu.
  3. Faʻaopopo ma varnish.

Ua teuteu lelei laei o le laulu ile laʻasaga o le faʻatalale.

Faigofie sitaili masani

O nisi filifiliga filifiliga e tumau pea i le tumutumu o le lauiloa mo le tele o tausaga. E le o le muamua tausaga i se laʻasaga, ituaiga laʻei e masani lava mo aso uma: galueaina, laʻau tele ma se faaputuga ma 'ie faʻaulu. A o le i faʻatulaga le lalagaina o laʻau foliga, e fautuaina e stylists le faʻaogaina ole puipuiga ile laulu ma faʻasaʻo ai le laulu ile uʻamea. Ina ia faʻaopopoina le tele, o le uʻamea faʻataʻitaʻi ma faʻamalosiʻau o le a avea ma fesoasoani sili.

Fulufulu manaia

O le sili ona mama lauulu e mafai ona faia i ni nai sitepu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fausia se fulufulu lele e te manaʻomia le faia o mea nei:

  1. Faaaoga se polo mousse i lauulu mago,
  2. Faʻasalalau i le umi atoa.
  3. Fai se maualuga maualuga.
  4. Vaevae i ai i 2 vaega,
  5. Ia femoumaiʻi vaega taitasi.
  6. Lalagaina i latou i le faʻamamaina faʻatasi i luga aʻe o le isi,
  7. Faʻamau le pito o le faʻanana ma se paʻu.

E ui lava i le igoa le taʻuleleia, o le scythe fishtail e tatau ona iai se faʻaiuga faʻapitoa. Toetoe o teineiti uma mafai ona faia le taimi muamua. O le lalagaina togafiti e oʻo mai i le mea moni e vaeluaina le lauulu i le afa, e tatau ona vavaeʻese mai le pito i luga e ala i se loka manifinifi ma tuʻu i le ogatotonu.

Eseese fesuiaiga o pu i le pu mo aso uma ma o latou lava lima ile vaipuna foliga foliga agamalu ma alofa e mo lenei mea e aoga le puleaina o le lalagaina ata lava ia. I se tulaga lautele, e leai se mea faigata. Muamua fusia e faia e pei o se masani fili. I le isi lalagaina, e manaʻomia le tatalaina o le pito i lalo o le soʻona faʻaopoopo ma se faʻapipiʻi se laupepa mulimuli ane. E mafai ona e lalagaina 2 fili, faʻatasia i latou i le ogatotonu pe aumai i le isi itu o le malumalu, lalafi pito i lalo o se lauulu lauulu ma se fugalaʻau.

E mafai ona faʻaogaina le togafiti lalagaina o Farani mo satauro fili. Amata lalagaina mai le malumalu ma uu le lauulu mai le muaulu ma pale i fusi. Ona seʻi faʻasolo mai

O se fulufulu laʻasaga ma pusi i le uluaʻi sitaili e mafai ona faia e aunoa ma le iai o ni mea faʻapitoa i le lima. Taʻai se maligi pau mai le amataga mai le muaulu. Toso mai nonoa o lalagaina ma piki i luga ma le maai pito o le selu. O sitaili e sili ona lelei i tagata e ana lauulu laulu ulu.

Polokalama faʻatele

Natura curls o se sili lauulu laei filifiliga mo aso uma, o le a latou fatuina se lagona fiafia. Afai e te le manaʻo e faʻalavelave i mea uila mo se taimi umi, e sau ai se uʻamea e laveaʻi mai.

  1. Ave se loka o lauulu
  2. Suʻe i se taʻamilosaga.
  3. Tuiina i lou lauulu
  4. Faʻaʻa malulu.
  5. Fai tutusa ma isi vaega o le manoa.
  6. Tulouna ma fiafia i galu malamalama.

Ma curls tetele o le a e foliga mai i taimi uma sitaili. Lulu lau lauulu i faʻapipiʻi pe a uma ona vaevaeina i ni vaega se 4. O manoa o loʻo i ai i mea tau le tino i tua o le taliga ma se mea e le o vaaia. Faʻapipiʻi i luga ole fulufulu masani pe faʻafiafia ma milimili le lauulu laʻititi i totonu, fesoasoani ile faʻaliliuga ia foliga masani.

Aulelei maualalo utupoto

O le volumetric hairstyle i le faʻa Eleni o se tuʻufaʻatasiga manuia lea o le māmā, teuteuga ma lalaga faʻapipiʻi. E mafai ona e lagona e pei o se masiofo i le mulimuli i sitepu i le ata i lalo. O se mea ua faʻailoaina mai ai lenei faiga o le vaivai lalagaina ma toso 'eseʻese taʻitasi i luga o le pale.

O le faʻataʻitaʻiga o se tamaʻitaʻi fai pisinisi o le a fesoasoani ia iloa se sitaili e le masani ai, ae sili ona faigofie mo aso uma. E faʻavae i luga o se sulu maualalo ma fusi sosolo latalata i le muaulu. Latou fatuina le uluai lalaga lalagaina faataamilo i le lalolagi. O le laei sili ona lelei o le a mauaina i luga o le lauulu uumi o le umi tutusa.

Fagu atigi

E le aoga le atigi aulelei mo teine ​​uma. Le tele o taimi, o le lauulu pa'ū ese ma e le aoina e le faʻaseʻe o le foliga manaʻo. Matou te ofoina atu se tala manaia o le lauiloa lauiloa e faʻafaigofie ona fai i soʻo se tuutuuga. O pito o le lauulu e manaʻomia ona aoina i tua o le tua ma se fulufulu paʻu. Togi i latou i luga o lou tauau, uu le gusi i le va o le sushi sticks ma mimilo le faasee, faamaamulu le lauulu malosi. Manino, le faatinoga faatinoga foliga mai i le ata i lalo:

Matagofie le faiga o le a foliga talafeagai i soʻo se gala mea na tupu. Ua maeʻa ona aʻoaʻoina i le faʻalua taimi, e te le faʻaaluina le sili atu ma le 10 minute i lona faʻatinoina.

  1. Fai se itu.
  2. Ia uʻuina le lauulu i le tele o taimi ile lalaga togi.
  3. Tuu i se galu.
  4. Pin le mea le vaaia.
  5. Milo le faasee i le isi auala i le auala tutusa.
  6. Ave loka i le isi auala, faaputuputu ma multidirectional galu.

Le sili ona fiafia i ai foliga o le lalelei Hollywood Anne Hathaway o loʻo maua i le vaega o le toeitiiti lava taʻutaʻua lauulu lauiloa. Ae faʻafefea ona fai se sitaili faigofie i le fale? Vavae ese le manoa i le muaulu ma le itu faaletino i le itu taumatau ma puipui i se kilipa. Faaputuputu uma au lauulu i se teuteu mama pito i lalo. Tatala le itu taumatau o le laulu mai le kilipa ma tuʻu i lalo o le talo ma se galu malamalama. Teuteu i penina ma toso 'eseʻese taʻitasi ma se selu e faʻaopopo ai le vali. O lenei filifiliga e lautele, e lelei uma mo se faʻaipoipoga ma se pisinisi fonotaga.

Lauulu fugalaau

Big oso mai i lauulu - sitaili ma faigofie teuteuina mo aso uma. Faaaoga mousse poʻo sina vaega laʻititi o solo i fulufulu uma. Fai 2 tuli i tua o le ulu ma faʻapipiʻi le tasi i luga ole isi, nonoa se nonoa masani. Mimilo iʻuga faʻaiʻu i se faʻasologa ma milimili faʻasolo i le uati, faʻatuina se fugalaʻau matagofie.

O gaioiga uma e faigofie ona toe faia e ala i le vaʻai i le laʻasaga ma lea laasaga ata:

O laʻei felanulanuaʻi mo aso uma i foliga o se fugalaʻau o le a teuteuina ma o latou foliga foliga mamalu. Oe o le a manaʻomia le 'ato mo le fusi, ia o le a manaʻomia ai ona e faʻataʻitaʻia tele le tele o le ponytail flagella. A o le i taʻoto, faʻamafanafana sina faʻapaʻu i ou alofilima ina ia aua neʻi liliu le fusi muamua ile taimi e avea ai ma se palapala palapala.

E mafai vave ona e fausiaina se ata faʻalelei mo se feiloaʻiga ma se tamaloa faʻaaoga se sitaili faigofie ma se fugalaʻau ma galu. O le aotelega o manatu o se lauulu e aofia ai laʻasaga nei.

  1. Tau i ai le manoa i le pito i tua o le ulu.
  2. Tuu le laina pito i lalo pito i lalo.
  3. Tuu le lua piki i luga o le ogatotonu.
  4. Faʻamau le iʻuga e oʻo mai ma se vaega faʻaʻofu.
  5. Taʻai mai ia te ia.
  6. Milo faataamilo i le liʻo totonu.
  7. Faʻamaʻimau laʻusiʻu uʻamea ma se uʻamea curling tele.
  8. Tulimanu ma se faʻapipiʻi feololo fai.

O le sitepu i lea laasaga laʻasaga o lauulu o loʻo faʻaalia i le ata:

Styina tagata

Tele teineiti latou te faʻamamafaina o latou uiga faʻaʻau foliga laʻititi. O le latou lelei o le faʻaalia o laei foliga lelei ma e talafeagai mo soʻo se umi o le laulu. E mafai ona e faia ni sitaili malie mo aso uma ma ou lava lima faʻaosofia e manatu.

Lauulu maualuga foliga sili foliga i teineiti ma foliga oval. O le faigofie o latou e mafai ona fausiaina i totonu o ni nai minute. Fai se solofanua solofanua mai le lauulu, tatalaina malie i le pito ma filo pito i totonu. Ile faaiuga, faʻamau le ofuvae ma ua sauni le ili talavou. O le mea lea, e mafai ona e fausiaina se loi matagofie i luga o le lauulu. O le faia o lenei mea, o le ili e vaevaeina i 2 vaega, ma le siusiu e toe pupu i totonu o le pu. O fetu e fiafia tele i lenei suiga. Vaʻai ile aulelei o Paris Hilton ile nei foliga.

O lauulu e fusi i se mesh foliga lavelave. Ina ia fausia, e mafai ona e faʻaaogaina ni laʻititi se 'aʻai poʻo se togafiti lalagaina faʻapitoa. O le matala ma le mamanu e mafai ona eseese fuafua e faʻatatau i le vevesi ma le numera o manoa. O le ata na faia i le malumalu i le tasi itu e foliga lelei.

O le Farani braid e le taofia le maofa i ona ituaiga. Ia fili faʻamau ma le pito i luga i le itu o foliga i itu uma e lua. Fili le pito o le lauulu i le tutusa auala ma aoina ma se fusi vaega. Faigofie sitaili mai braids mo aso uma ua saunia.

O se mea manaia pin-up lauulu lauulu e mafai ona mafua ai le tele o foliga fiafia i se autu autu. Faaputuputu le lauulu i le itu faaletino ma milo i totonu i le foliga o se faaseega. Fausia se solofanua piki mai le vaega totoe o le lauulu. Vavaeina i ni vaega 8, togafiti i latou i mousse poʻo styling gel ma curl.

Fulufulu lauulu vave mo tofo uma

O le eseese o lauulu mo aso uma faʻatagaina oe e foliga masani i taimi uma matagofie. O le aso nei mafai ona e faʻataʻitaʻia luga o le ata o Bridget Bordeaux, ma o taeao e mafai ona e faʻaʻofuina se puie masani i le uluaʻi faʻatinoga. Manaia lauulu lauulu manatu mo aso uma o le a fesoasoani ia te oe e faʻataʻitaʻi ma maua ai le lava ata lea e te lagona ai le okeni.

Manatu mo pulu puʻupuʻu ma feololo

E mafai ona e faia se amataga maualuga lauulu mo aso uma i luma o le alu i le galuega.

  1. Ponytail vaevaeina i 3 tutusa tutusa
  2. Faʻamau o latou fesoasoani i faʻamau i totonu.
  3. Loka vaega uma i le pito i luga, faasaolotoina le occipital.
  4. Milo ia 'au i le itu faʻafeagai,
  5. Tuu i luga o le matagofie bezel.

Twist le lauulu o le maualuga maualuga i totonu, fausia se faasee. Faʻaoso ma le le vaaia ma soʻoso le faʻamaligiina. Faʻasaʻoina ma le faʻaeteete le lio e aunoa ma le faʻalavelaveina lona foliga. Teuteu ma se tamai laʻau fulufulu poʻo paa mai lalo.

Afai o loʻo e sailia le tali i le fesili: "Faʻafefea ona vave faia se lauulu?", Ona e mafaufau lelei lea i le ato o lauulu. Vaelua le lauulu i le afa, aoina taitasi i siusiu i luga o le pale. Fili fili masani masani ma kolosi i latou lava.

Laasaga ma lea laasaga metotia, vaʻai i le ata i lalo:

Lauulu maualuga mo aso uma i le sitaili o Beyonсe e matua lauiloa. O le fulufulu solofanua ma le manifinifi vaega paʻu o le a fesoasoani e foliga pei o le Latina Amerika diva. Vavae lou lauulu i le ogatotonu vaega i le afa. Aoina le itu pito i lalo ma se ie faʻamalosi i se fusi. Tuu le pito pito i luga i luga o se faaputuga faasee ma faamautu i pou. Toso faʻaseʻe taʻitasi o le selu ma se pito tusi, faʻavasega mata talafeagai.

Manatu mo Long Hair

O fea o teineiti na te leʻo miti i ni ituaiga mananaia o puʻupuʻu mo aso uma? E mafai ona e fatuina se galuega taulima tusa lava pe leai se lalagaina, faatasi ai ma le fesoasoani a tamaʻi paʻu. O lona itu taua o le tuʻufaʻatasia ia pito sili atu o le siʻi maualuga. O le lelei foi e te ave ai 'ie, o le sili atu ona fiafia i ai ma teuina le fili. Faauma le laulu i le fola i lalo uma fusifusia. O le faʻaaogaina o lauulu ulu o le a avatua le aʻafiaga o le ea ea.

Le faʻatusa o Bridget Bordeaux i le tele o loʻo faʻatasi ma le fulufulu mamoe. E mafai ona e fausiaina e ala ile selu o le ulu i le pito i luga o le ulu ma fufusi i se taofi malosi. Ae o sea oloa o le a tumau le sili atu nai lo 2 itula.

E faapipii i lalo o le lauulu o le pale ma faʻatumauina lona manaʻomia foliga mo se taimi umi.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se pulou matagofie i le pito i luga, e mafai ona saunia mo se fonotaga i le 5 minute ma aoina matagofie lauulu mai lou muaulu. O le faʻatinoina metotia e matua faigofie. Oe manaʻomia le vavaeʻese ni lua loka i itu uma e lua ma nonoa ma le nonoa masani. Ina ia na te le tatalaina, vaega o le mea o loo i luga o se pine fugalaʻau i lona laulu malulu. Vaʻai totoʻa ile kilipa, afai e mamafa, e le taoto i luga o lauulu. E lelei le pulu mo le mataupu lenei.

O le fa helai lima fili ma se lipine o se lelei lauulu filifiliga filifiliga mo aso uma. O le lalagaina mataupu faavae e faigofie ona malamalama i ai pe a fai e le itiiti ifo ile tasi.

  1. Vavae uma lauulu i 3 vaega.
  2. Nonoa se lipine o le lanu manao i pito.
  3. Tuu le filo muamua i le itu tauagavale i lalo o le mea faapipii ma luga o le filo lona lua.
  4. I se isi itu, fai le faafeagai. Tuu le taumatau tasi i luga o le mea faapipii ma tuʻu i lalo ole tolu.
  5. Faatasi ai ma lenei metotia, faʻaauau le lalagaina seia oʻo i le iʻuga e leai se fulufulu.

O le lomiga mulimuli foliga e pei o se faʻaauau pea motusia o aufana.

Faaauau le autu: "Faigofie laulu mo aso uma ma ou lava lima", e le mafai ona taʻua se tasi ae o le Celtic faapona. Muamua, filifili ni 2 laiti, autafa tuaoi. Ia mimilo le taumatau matasele. I lou tauagavale e tatau ona afifi le tautau pito o le matasele ma tulei i totonu mai le pito i tua. Ole maeʻa faʻatusa foliga o se pretzel foliga. I le mulimulitaʻi i le faʻafaigofie metotia o lalagaina, o loʻo mafai ona e fatuina ni faʻataʻitaʻiga mai le tele o lopa.

O se fulufulu i le Eleni sitaili e faigofie ona fai e aunoa ma le iai o se ofu faʻapitoa i luga o lima. Toe togi uma lau lauulu ma fili i le fili masani lava. Togi i totonu. Faʻapipiʻi le vaega totoe i totonu o le pu i le pito i lalo o le lalaga. Toso ia nonoa i luga o le pale ma le pito sili o le selu. O sitaili e sili ona lelei i tagata e ana lauulu laulu ulu.

O laei maualuga e masani ona fiafia i tama ma e lauiloa tele i tamaʻitaʻi. Vavae atoa lauulu i ni vaega se tolu ma aoina i fusi. Faaoso faʻaeteete i latou i le selu, vilivili pito ma se uʻamea uʻamea. Faʻapipiʻi lauulu uma i le pale, pe a fai e iai sau pa, ia faʻapipiʻi i le isi itu.

O le faʻailoaina ata mo se faʻapitoa taimi e le tatau ona tele le taimi, aua e tele lava mea e te faia. O le lelei filifiliga o le 2 vaega o lauulu faataatia i auala eseese ma tuʻu faʻatasi e le tasi masani masani. Mai le itu taumatau o le lauulu, fai se siʻi i le pito i tua o le ulu ma curl. I le itu tauagavale, fili i se puaa masani. I le taimi muamua na toso ese ai manoa mai i luga, faapipii i le siusiu ma afifi faʻalua nisi taimi.

Fulufulu mai mai ... lauulu

Muamua, vaevae le lauulu i ni vaega se lua. Aumai lauulu i le pito i tua o le ulu ma se ufiufi paʻu ina ia latou le faʻalavelave ai, ma agai atu i mama i luma o le mata. Fai se vaeluaga i itu uma ma amata lalagaina lona fili, lalagaina uaea i totonu i le laina o le muaulu. A sauni le "bezel", tatala ese le lauulu i le pito i tua o le ulu ma fiafia i le uluaʻi 'oti ulu.

Vavaeese se tamai loka o lauulu i le ua ma lalagaina se paʻu manifinifi mai fafo. Uu i luga o lou ulu ma puipui i se mea e le vaʻaia i le isi itu. O lenei fulufulu foliga foliga sili ile lauulu lauulu.

Fai se vaeluaina ma vavae ese lua manoa i itu uma e lua o le ulu. Lalagaina toatuina mai ia mea, ae le soʻona fufusi, ma nonoa i pito ma i laʻau felanulanuaʻi le vaaia. Faʻafesoʻotaʻi latou i tua o lou ulu ma nonoa faʻatasi ma ni mea e le o vaaia.

Vavaeeseina o le loka i le auvae vaega, fai se faaputuga. Latalata i le taliga i le taumatau, tatou te vavaeeseina se tasi curl ma faia se flagellum, mimiloina o lauulu mai ia lava. Faʻamau le pito i luga o se pulu paʻu malamalama. Ave le le vaaia ma faʻamau le taʻamilosaga i le tua o le ulu, latalata i le itu tauagavale.
Matou te toe fai gaioiga i le isi itu: matou te vavaeeseina le filo i le taliga, fai se flagellum, ma faʻamautu le pito i se vaega uʻamea. Tatou amataina le faʻailoga lua i lalo o le muamua ma faʻasaʻo i le le vaʻaia.

Lauulu ile 30 sekone

Afai o loʻo tamoe lou taimi, ma ua e faʻanatinati atu i se mea e manaʻomia ai oe e atamai - o nei filifiliga e mo oe!

O le paʻu malulu e manaia i taimi uma, ae e vevela tele. Ina ia puipuia le lauulu o le pa'ū i luga o ou foliga, tuʻu ese le tasi fasi manifinifi i malumalu taitasi ma nonoa masani le aufana i tua o lou ulu. Ina ia teu, ia tipi i lalo ma le le vaaia. Afai e te le manaʻo ia fulufulua le lauulu, nonoa se fusi i se fusi uaua ma toso aʻe nai loops o lauulu nai ia teisi.

Naʻo le faʻamama ese o lou lauulu, teuteu i le tele o mea aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ose mea malie le maliega poʻo se filifili matagofie. Stylish, maaleale, maʻimau faʻapitoa e mafai ona faʻatauina i le faleoloa pe faia e oe lava, teuteu le la i lopa, fulufulu - po o le a lava le mea e manaʻo i ai lou loto!

Lauulu maualuga

Luga lauulu maualuga, a o mama ma teuteuina - e moni lava o se ola mo tagata uma fashionistas i le taumafanafana.

Ina ia faia se laʻei lauulu, nonoa le siusiu i le pale ma vaevaeina i ni manoa e lua: tasi manifinifi, o le isi lapoʻa. Ia milo se manoa tele i se sikoa sika ma afifi faataamilo le ofu manifinifi. Faʻamau i tua ma le le vaaia poʻo isi lauulu lauulu. Mai se mama manifinifi, lalagaina se puaʻa ma afifi i totonu o se "nonoa" o lauulu (i lona faavae). Faʻamau i tua ma se mea le vaaia ma ua maeʻa ona laʻei. E mafai ona e teuteuina i se pulou poʻo se fugalaʻau.

O le fufusi i luga o le ulu o le autu masani lea o le taumafanafana o tausaga talu ai nei. Ina ia faʻaopopo se isi lauulu laʻititi, fili i le fili i tua ole ulu. E le gata matagofie, ae sili foi ona aoga, aua e le tuua ai le lauulu e malepe.

Mo le faia o sea taumafanafana lauulu, e te manaʻomia le fulufulu lauulu, lauulu, se aufana po o isi mea teuteu, ma ni nai minute o le taimi. Muamua lava, fai se selu i le pito i luga e avatu ai le tele i lauulu. Nonoa se pito maualuga ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua. Tuʻu i fafo puaʻa taʻitasi, ae le o le fufusi. Folafola atu i latou ina ia faʻamaʻapeʻapeina ma tele, ona afifi lea o le puaa faataamilo i le vaega mananaia ma faʻamau i faʻamaʻi. Fai tutusa ma le lua scythe. Faʻamalosi lou laulu i lau laulu ma teuteu i le aufana poʻo isi mea.

Lauulu maualuga ile fulufulu ile sitaili o Brigitte Bordeaux e talafeagai mo soo se vaitau (aemaise le taumafanafana), pe a latou tatala le ua ma foliga. Mo le mauaina o sea maualuga lauulu lauulu, oe manaʻomia ni lauulu fulufulu ma ni nai le vaaia. Muamua lava, faʻapipiʻi lau laulu i le varnish, ona faia lea o se selu i luga ole pale. Faaputuputu le lauulu lenei ma faʻalelei ia ma le le vaʻaia ina ia faʻaopopo se isi laupepa i le pito i luga o le lauulu. Vaevae uma lauulu i ni vaega se lua ma fili i lutua. Ufiufi le puʻeai faʻafuaseʻi ile ulu ma ia faʻamau ile vaʻai. Ina ia puipuia le fulufulu mata mai le solia, foloina ma varnish i le pito.

Vavaeese se tamai loka o le lauulu mai le tasi itu o le vavaeina ma fili i le fili. Fai se faaputuga i le pito i luga ma nonoa maualuga maualuga ina ia tumau le voluma i le pito i luga o le fulufulu. Ia faʻamauina lou laʻau i se ulu lē fufusi ma mimilo solo le ofuvae.

Uli le lauulu, vaevae i ni vaega se lua ma fai ni lua maualuga solofanua, puipui i latou i fusi uʻamea. Afifi pito o siusiu ile fusi paʻu. O pito o le laulu e mafai ona tuleia i lalo o le vaega eli, faʻamautuina i le le vaaia pe tuu i luga o le au fusi.

Ole fulufulu laʻau lenei e aoga mo teineiti laiti? Fai atu ia Arya Stark, o se toa lototele!

O loʻo faʻatinoina tutusa i le muamua filifiliga (ma sina tamai eseesega). Ole taimi lea matou te le aoina mai lauulu ile fulufulu, faʻavaʻaia foliga. Tuʻu 'ese ia latou, lea o le a faʻaalia ai ou foliga foliga malu ma le agamalu.

O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata e umi le umi lauulu. Vavaeese vaega o le lauulu i luma o le ulu ma fai le selu selu. Faaputuputu uma lauulu i se maualuga solofanua i luga o le pale. Faʻasolo se vaega o le seʻi i lalo o le paʻu faʻapea ona maua ai le utupoto. Ufiufi pito o le laulu i tafatafa o pulou ma tutuʻi ma le le vaaia. Faʻapipiʻi tutusa le ili i le vaʻai (pei o le taʻalo i le spring spring). I le mataupu faavae, ua saunia le laulu, ae e mafai ona e faia ia sili atu onosaʻi. Sii lemu ia iko mai le pito i tua o le utupoto. Paʻu i le pito i tua o le ulu, o paʻepaʻe o le a ufitia ai le potoi. Faʻasusu fulufulu tupe e faʻalelei ai. Faia!

O le gutu i tua o le ulu

Faʻasolo le nonoa mai le pito i luga o le ulu i le pito i tua o lou ulu ma o le ae maua se laʻei matagofie lauulu afiafi mo le taumafanafana.

Mo le faia o lenei filifiliga, vaeluaina le lauulu i ni vaega se fa ma faʻanusisi teisi ma varnish, pe a manaʻo ai. Ia taʻimua taʻimilo taʻitasi le tasi ma sapasapai i le le vaaia. O le fulufulu laʻititi e mafai ona teuteuina i fugalaʻau ma isi mea.

Lenei le sili atu ona atamai ae vaʻaia foliga o le fulufulu. Ina ia e amataina, faʻaʻalu lou lauulu e fai ai le malamalama galu. Ona vaevae lea i ni vaega se lua: i luga o le ulu ma i tua o le ulu. Nonoa le lauulu i le pito i tua o le ulu i le siusiu, ae aua le faʻalautele atoa le filo e fai ai se fusipaʻu. Ufiufi le ofuvae ma leai ni pito. Ona ave lea o manoa mai le pito i luga o le lauulu, milo i latou i se pine puipui ma nonoa i latou i le faapona faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu fulufulu pe le mafai ona vaaia. Toe fai lenei mea ma lauulu uma i luga o le pale ina ia e maua le le itiiti ifo 6 manoa. E tasi le filo, i le ogatotonu o le vaeluaga, e tatau ona tumau e leai se totogi. Fai se faaputuga ma toe faʻapipiʻi mulimuli, nana le pito i totonu o le laulu. Faapulou lauulu ma varnish. Tuu ni nai filo manifinifi i ou foliga e fatufatu ai lemu.

I le tasi itu o le ulu, ia vavaeina ni manoa se lua. Amata milo faatasi latou, agaʻi i le ua, ma faʻaopopo lauulu fou i manoa ina ia pei o le lauulu lauulu foliga mai e matagofie. Nonoa uma lauulu ile se solofanua pupuʻu ma fai se selu ile umi atoa. I le uma, mimilo le lauulu i le pito i tua o le ulu i totonu o se afifi tele, malupuipuia ma lauulu ma faʻanusisi ma varnish. O le a e mauaina se laʻei fiafia ma matagofie.

Vaevae le lauulu i ni vaega se tolu. O le averesi e tatau ona sili atu nai lo isi. Tuʻu se vavae tusi ma faʻamau i totonu o se manoa faʻaaoga le le vaaia poʻo ni lauulu. Liliu le filo i le itu tauagavale i se tourniquet ma tuu faataamilo le nonoa i le isi itu i le itu i lalo (lalo). O le nonoa e tumau i le itu taumatau, afifi faataamilo ile laulu e ala i le uati (agai i luga) Faʻamau i mea e le o vaaia pe vali.

Ina ia faia se laʻei lauulu, e te manaʻomia le lauulu lauulu, le vaaia ma sina taimi e faʻataʻitaʻi ai. I le amataga, tata lou lauulu i ou lima e maua ai se pupuʻu lelei, ma faʻamamalu lelei. Ona toso faatasi lea o le laulu ma afifi i totonu, fausia se atigi. Faʻapipiʻi lau lauulu i lauulu e le vaaia. E mafai ona e tuua ni nai manoa mama e avatua i lauulu laʻititi se faʻamamaina mama.

O se auala faigofie tele lea e fai ai ni faapona i le pito i tua o le ulu. Muamua, nonoa le siʻusiʻu ma vaevae i ni tutusa tutusa e lua. Milo taitasi fasi pepa i le faasolosolo. Ona amata loa lea ona faʻataʻamilomilo ia soʻotaga (faʻataʻamilomilo). Nonoa le sikoa sikoa i le pito i se ofu mafanafana ma afifi i se nonoa i le pito i tua o le ulu, ma puipui i faʻapipiʻi.

Nonoa pito i tua ole ulu, ia le ole maualuga. Fai se avanoa i luga aʻe o le ofuvae ma faaloʻe lou lauulu i totonu. Ma, lemu lemu le siʻusiʻu i se atigi ma malupuipuia ma se fulufulu ulu po o isi mea.

Ina ia faia se aufana i fafo o lauulu, o le ae manaʻomia se manifinifi manifinifi vaega, le vaaia ma 1 minute o le taimi. I le amataga, nonoa ni faʻailoga maualuga i luga o le pale ma vaevaeina i ni vaega se lua. Skip le pito o le siʻu i le ogatotonu ma sefe i le tua e le mafai ona vaaia. O lenei fulufulu ua taʻua foʻi "Bow i le sitaili o Lady Gaga."

Fausiaina lenei hairstyle o le a umi se taimi nai lo le muamua. Oe e manaʻomia se 'afu "donut" ma fulufulu ulu. Nonoa se maualuga maualuga, tuu se “donut” i luga ma nana lauulu tasi i lalo o ia, suluia ia ma fulufulu. I le pito, o le lauulu e mafai ona teuteuina i le aufana po o isi mea.

Eleni bezel

Masalo o le auala e sili ona faigofie e faʻaola ai oe lava mai le vevela i le taumafanafana ma i le taimi lava e tasi e faia ai se sili ona manaia lauulu lauulu o le Eleni pito.

Tuu le Eleni bezel i luga o le pale ma filo ni manoa laiti o lauulu i lalo ole ofuvae. O le ae mauaina se laei manaia i le na o ni nai minute.

O se faʻataʻitaʻiga sili lea ona faigata i le faʻaaogaina o le faʻa Eleni bezel. Mo lenei hairstyle o le ae manaʻomia ni fulufulu lua. Tuu le tasi i lalo ole lauulu, ona fai lea ole selu i tua o le ulu. O le mea lona lua - tuʻu ile pito i luga ole ulu ma afifi loka i lalo. Voila!

O se tasi o lauulu vave ma sili ona puʻupuʻu ua masani ai tatou talu mai aʻo tatou laiti, faʻafetai ia Malvina, o le teineititi ma laulu lanumoana. Le vaʻaiga autu i le va o lenei lauulu laʻau: o le lauulu e mafiafia, o pito i luga o lo o tuʻia maualuga i le pito i tua o le ulu.

O se auala lelei e faʻaʻeseʻeseina ai lau ata pe a fai e le pa'ū lau lauulu i ou tauau.
Vavaeese le loka i luga o 'au ma faia se selu. Na matou tuʻu se faasee i lalo ole loka ma faʻamautu. A o le faasee, e mafai ona e faʻaogaina velcro curlers. Latou te pipiimau pea i le lauulu sili atu. E tatau ona matou tago atu i paʻu o le itu ma (faʻatasi ma le soʻau mafiafia o oe) matou te faʻamausaliina i le pito i tua o le ulu ma le paʻu ole paʻu. Faʻaaogaina soʻo se mea manifinifi, matou te faʻalaʻei le lauulu laʻititi mai luga, ma tuʻuina i latou i le tele. E talafeagai le fasila Saina poo se fulufulu masani. E sili le ta i faʻamau ma tamatamaʻilima i luga o lauulu umi, ae le o le pupuʻu.

Vavae ese se manoa e tasi i malumalu taitasi (luga o le taliga) ma nonoa i latou i le pito i tua o le ulu i se fusi uauaʻi. O le filo muamua e loka le vilivae, taofi i luga o le siʻusiʻu ma amata mo le filo muamua. Toe fai mai le isi itu: uu le vilivae, tusi i luga o le siusiu ma amata i lalo ole loka. O pito o matala uma e fa e fesoʻotaʻi ma se manoa paʻu. E aliali mai le manaia o le fatu.

Faʻaaoga fulufulu lauulu, faʻaali le pito i luga o ni itu. Vavaeese se tasi fasi i luga o le pito i luga ma fai se selu selu. Ia uuina le filo, folo ia lauulu fulufulu. Ua uma ona teu le selu i le selu, tutuʻi le laulu ma se pulou ulu, ua fai ai le "teineitiiti". Faia!
O se sili lelei filifiliga mo se tafaoga faamasani alofa, alu i le fale faafiafia ma e oo lava mo se faaipoipoga.

Uʻu se loka lautele (mai le muaulu i taliga) i malumalu taitasi. Faamaai ia manoa i le pito i tua o le ulu i se ofu mafanafana, ufiufi i se manifinifi manifinifi. Saʻo lava, i se faasologa e masani ai, fili le maʻamaʻa o le fili. Mo sili blunder, e mafai ona mimilo pito o le lauulu laititi.

Vavae ese le filo mai malumalu taitasi ma fai ni flagella e lua (liliu ese maea mai ia te oe). Faʻafesoʻotaʻi le flagella i tua o le ulu ma se paʻu. Mai le faʻamutaina o pito o le fusi, lalaga le puaʻa i le filifilia o lau mea e te fiafia i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, ala "iʻa iʻa."

Taulai atu i mea faigaluega

Faatasi ai ma le fesoasoani a lipine ma sikafu, e mafai lava ona e liliuina le sili atu ona masani eke i se galuega o faatufugaga. O le a manatu se tasi na lauulu ma se sikafu e pei o le koleti tuʻufaʻatasiga. Ma faia se mea sese! E i ai i se mananaia ma matagofie - e oʻo lava i fetu o Hollywood o loʻo lelea i sikafu faʻamanuiaina, ma nonoa tele i o latou laulu. I le tau mafanafana, o le sikafu o le a puipuia oe mai le susulu o le la. E i ai foi isi mea faʻaalia: i le fesoasoani a se maʻulu teuteu lelei, e mafai ona e nana ai le le atoatoa o lauulu, o loʻo tuputupu aʻe aa, lauulu sinasina poʻo se vaeluaina.

Faʻamatagofie ma selu lou lauulu. Nonoa se faapona i le ogatotonu o le sikafu. E mafai ona avea ma masani pe teuteu nonoa - mo lou tofo. Tuu se sikafu i luga o lou muaulu (ia i ai le nonoa teisi i le itu). Nonoa lua faʻapipiʻi i le pito i tua o lou ulu ma nana pito o le sikafu i tua o le pito o le ie.

Alofa foliga foliga-i luga? Ona e te fiafia i lenei filifiliga.
Vaevae le lauulu i ni vaega se lua: tua (pale ma tua o le ulu) ma luma (muaulu). Faʻapipiʻi lau lauulu i totonu o le moi E mafai ona e fili faʻaiʻu i latou i se fili, lea o le a faʻapea ona faʻauigaina foliga o lauulu. Nonoa le lauulu i luma o le agavaʻa taʻoto, taʻoto ma se donut ma puipui i lauulu e le vaaia. Faʻaiuga mulimuli: nonoa lou ulu i se pulou poʻo se sikafu e manaia.

Ole isi ata tele ole ata o le "pin-up girls". Fai se uumi umi i le vavaeeseina o le manoa i luga o le ogatotonu o le muaulu. Faaputuputu le vaega totoe o le lauulu i le tasi pe sili atu fusi (o ona pito e faʻapipiʻi ma se uʻamea). Ole mea taua ile taofiga ole fausia o le au bangs. O lapisi lapoa o se tasi o uiga iloga o lenei sitaili. Matou te faʻamamaina le loka pito i luma i luga o le uʻilaʻu uila. Matou te avatua le manaʻomia ma vali vali. I tua atu o le au faʻapipiʻi, matou te nonoaina se tamai mitiafu ma se aufana.

O le lauiloa o The Great Gatsby ua toe faʻafouina le fiafia i le 1920s Amerika aganuu. Ma o le mea moni, o lenei fiafia e leʻi sili atu i lo le lalolagi o faiga. Tamaitai o lena vaitaimi, alu i se pati, fiafia lauulu pupuu, ma uumi uumi sa aveese i lalo o se mata fiafia. Ae ui i lea, o le ofu na ofuina i luga o lauulu pupuu. E le gata i lea, o lauulu e masani lava ona mimilo. Afai e te fiafia e asiasi i kalapu o le taʻaloga "Mafia" poʻo le faʻafiafiaga o jazz, ona faʻaalia lea o le retro sitaili. Sei o tatou vaʻai i se tasi auala e fatu ai ia ituaiga laʻau lauulu.

Tuu lou lauulu i le tasi itu ma tuu le sulu matagofie. Matou te pasia le lauulu i le auvae - loka i le loka. Voila! Tagata e ana lauulu puʻupuʻu ua fautuaina e faʻalelei le curls i le gel ma (o fea e aunoa ma ia?) Fai se bezel!


I totonu o nei lauulu, e mautinoa oe filifili mo oe lava tele filifiliga teuteu filifiliga. Fai se mea manaia lelei!

O le totoa pito i luga o le pale i le ogatotonu lauulu

O lenei sitaili o loʻo aofia i le vaega o “afiafi o laulu e faanatinati”. Ina ia fausia, e tatau ona e:

  • e vavaeʻese ia curls i luga o le pale e aunoa ma le paʻi atu i patupatu,
  • lalagaina o se puaʻa, uu loka mai le pale ina ia fili i lona itu,
  • lalaga le vaega totoe o le lauulu ma faapipii i se lipine ua teuteuina i maa po o rhinestones.

Faaaoga varnish ma styling ua sauni.

A faaputuga o fili: ose filifiliga manaia

O lenei hairstyle e talafeagai mo soʻo se taimi, e aofia ai ma le mamalu. Ina ia faia lenei, e tatau ona e:

  • ao mai ia iko i le siusiu,
  • fili i le fili (toʻatele e mafai)
  • mimilo tootai i se fusipaʻu ma malupuipuia ma le le vaaia
  • faaaoga lalosi mo le tumau o le folaina.

Mo se suiga, e mafai ona e tuua ni filo e lua i luga o foliga. Faʻapea foi, matai ua fautuaina e faʻataʻitaʻi ma se sulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fili faʻapipiʻi Farani poʻo seisi lava.

O se tonati pe faaseʻe lauulu - vave ma faigofie

Talu ai nei, o lenei sitaili e matua lauiloa lava. E foliga sili ona aulelei ma masani. Lea la, o lauulu e selu ma mimilo le faʻaaogaina o se faasee faapitoa. O mea le vaaia e faʻapipiʻi. Mo le tumau faʻaaogaina faʻaaoga varnish mo le tumau o se fulufulu.

Faʻaaoga mea mo mea teuteu matagofie.

Nofofua solofanua mo lauulu umi

O laei uma lava i aso uma e faia foi i le foliga o se matagofie matagofie sulu. Le faia o lenei:

  • vavaeeseina vaega o le laulu mai le pito i luga o le ulu,
  • tofa le siʻusiʻu
  • fai tutusa ma lalo,
  • Lalo ma sisi le solofanua i luga.

Oe o le a mauaina le lapoʻa ma le maoaʻe o le siʻusiʻu. E sili atu pe a fai e te faʻataʻapeina sina uʻamea i se uʻamea curling poʻo se curler.

Ia masani foliga lalelei ma aua le fefe e faʻataʻitaʻi ma lauulu laei!