Lauiloa

Lauulu - Hedgehog - filifiliga numera 1 i le autalavou

O laʻei o lauulu e le eseese laʻasaga nai lo fafine. I taimi eseese, o le lauulu foliga ese e faalagolago i faiga masani. E le pei o sitaili fafine, e tatau ona latou faamamafaina le lototetele o foliga o latou pule. O fulufulu sili ona lauiloa o loʻo faʻaauau pea o le "Hedgehog".

O le aso saʻo e le mafai ona valaʻauina i aso nei, ae latou fai mai o le ituaiga o laʻititi puʻeata laulu na tulaʻi mai i le 50s o le seneturi talu ai. Faigofie ma faigofie, o loʻo faʻaauau pea lauiloa i nei aso. O se tasi o vaʻaiga tuai o le faʻaalia o lenei laulu e patino i le Aikupito auro vaitaimi. O le tau o lenei itulagi e vevela tele. O le mea lea, o tagata Aikupito na laeiina le laulu pupuu laulu mo le mafanafana. Mo aso malolo na latou ofuina ni pulou lanu.

O le a le "Hedgehogs"

Na faia e le au fai laʻau 'ava le taumafaiga e faʻalauaʻitele lenei lauulu. E fetaui i le au sasaʻo ma le lauulu lauulu. Tagata e maʻavea ituaiga e mafai ona faapuupuuina sina sili atu pe a fai latou te vaivai. O tagata o loʻo feololo le matutua amata ona faʻaali mai se manatu e faʻaititia le tele o laʻau i luga o latou ulu pei o latou e ona le filifiliga "Hedgehog". E 'ese mai ma le "malae taʻalo", "tenisi" i lena e toe faʻaalia mai ai foliga o le ulu. Afai o le lumanaʻi e ona le laulu e i ai le lapoʻa foliga foliga, ona o lea le umi e tutusa lava.

O le masani masani "Hedgehog" lauulu lauulu o le toesea o lava vaega ma tafatafa tafatafa mai le tumau i le parietal eria o le ulu. I le faʻaaliga o ituaiga eseese o ituaiga masani, e faʻaʻumiʻumi ni auupega e faʻaaogaina pe a manaʻomia e "nana" le muaulu tele.

Le a le ituaiga o foliga e sili atu talafeagai mo lenei lauulu

O fulufulu "Hedgehog" e talafeagai mo tamaloloa ma foliga lapotopoto ma oval. O le moli matamuli poʻo le puʻupuʻu puʻupuʻu o le a faʻatupuina atili le foliga o le tino. Tagata e vaapiapi foliga o le a le 'ava. E le tatau ona puʻupuʻu lauulu lauulu. O lenei fulufulu lauulu e sili ona faatemokalasi ma fetaui i le tele o tane ovals. O tamaitai totoa sa tilotilo atu i le laʻau fulufulu sitaili, ma na teuteu e le au fulufulu mo latou. O le mea moni, i le amio a fafine, e umi lona lauulu.

Tausiga tatau

Leai se taumafaiga faʻapitoa e manaʻomia e faʻatumauina le lauulu. O le tuʻuina i luga o le faʻatonuga e ausia lea i le faʻaogaina o le gel poʻo le mousse. O le eseesega o le mousse e maua ai le matagofie o lauulu. E sili le aoga mo lauulu malulu, ma le pulumu e talafeagai mo se ituaiga vaivai. Ina ia teuteuina lou laulu pe a uma ona fufulu, e tatau ona e faʻamago faʻamalosi i le faʻaaoga o se fulufulu laʻau. O le a faʻalelei le lauulu i le itu saʻo. Fuafua i le tuputupu aʻe fua faatatau, e tatau ona fetuunai le lauulu tasi pe faʻalua i le masina.

Lauulu Nuances

E tatau ona faʻaeteeteina pe a faia se lauulu. Ae le i amataina, e tatau ona faʻaeteete te tamaʻitaʻi loʻulu, ile anatomical vala ole fausaga ole ulu ole tagata o tausia. I le fetuunaiga o le umi o le lauulu i itu eseʻese, e mafai ona e vaʻaia vaʻaia nisi o foliga o le fausaga o le ulu. E tatau i le matai ona suesue ma le faaeteete le vaega o le ulu. Afai e i ai se mafolafola foliga, e tatau ona tuua le puluʻulu laulu ile umi umi ni nai milimita umi. Lenei o le a vaʻaia vaʻai le ulu ma avea lenei faʻaaliga e se mafai ona vaʻaia.

Mo se lauulu 'ulu, "Hedgehog" e sili atu mo malo faigata. Le umi o le umi e le sili atu nai lo 4 cm. Afai umi, ona latou te le o pipii i fafo. O se tuusaunoaga o le a sili ona malulu lauulu.

O loʻo manaʻomia e tipi i vavae faʻata o lua i luga ma tafailagi, faʻasologa, seisi e se taʻamilosaga. I pito o le lauulu, i le pito o le lauulu, ia mautinoa e selea. O lenei metotia faʻaaogaina i luga o le occipital ma faʻaletonu vaega. O le mea la e tupu mai i le sele o lauulu, e tatau i le tagata lalaga ulu masani ona tatau ona maua se laei lapotopoto e mulimuli ai i le auivi o le ulu. O tagata atamamai tagata atamamai iloa mulimuli ane avatu le lauulu uumi auala o le faʻasino atu, i.e. manifinifi o lauulu. Lauulu pe a uma nei togafitiga e sili atu lona matagofie ma i ai o foliga o se velvety luga. A maeʻa ona tipi, e te manaʻomia le faʻamago lou laulu i se laulu vavae. O le gel o le auala e faʻasaʻo ai o le a suia ai lauulu i nila e pei o le "Hedgehog" a.

Filifiliga "hedgehogs" mo alii, fafine ma tamaiti: umi ma pupuu lomiga

I le taimi o lona i ai, o le lauiloa lauulu foliga na faia le tele o suiga. O aso nei o tagata 'oti fugalaʻau "hedgehog" o loʻo faia i ni auala e tele:

  • O le filifiliga masani e i ai pe a i le pito i luga ma luga ole pito i luga o le laulu e umi faʻatusatusa i le umi i vaega faʻaletagata ma okipital.
  • O se eseʻesega ma se uʻu umi i luga o le ulu atoa, faʻateleina i le itu o le 'au.
  • O le filifiliga e sili ona lauiloa o loʻo iai le laulu-puʻupuʻu lauulu umi, faʻatasi ai ma e aunoa ma ni mea faʻapaʻu. O lenei fulufulu lauulu maua ai se mautu ma ua iloa e tagata, e aofia ai i latou amata ona o latou goto, pei o le sili talafeagai ma le manaʻomia tausiga faapitoa.
  • I le 2015, o le isi ituaiga o lauulu foliga na aliali mai - ma le tipiina o malumalu, lea na maua ai le lava o tagata faʻaaloalo.

O le laupepa i aso nei a tamaitai "hedgehog", lea e filifilia e le sui o le itupa vaivai, faigofie i faiga faʻataʻitaʻiga, ua lauiloa.

Mo i latou, stylists ofoina tele ituaiga o lenei laei manaia, e eseʻese i laulu ma laʻei, e aofia ai:

Taua: I le "hedgehog" lauulu, o le laulu e mulimuli i le auivi o le ulu, e le pei o isi pupuu 'oti (pei o le "tenisi" po o le "malae taalo").

O le a le ituaiga o foliga ma lauulu e sili atu ona talafeagai mo lenei hairstyle?

O le 'oti lauulu' 'afa' 'e fiafia tele i ai tagata, e mafai ona avea le foliga faʻamamafaina faʻaletonu ma malosi. O aso nei, o tagata teʻa ofoina atu tagata e ona lenei laei foliga e ese mai foliga, e aofia ai:

Afai o le laulu lauulu ituaiga "hedgehog" e lautele ma talafeagai mo soʻo se ituaiga o foliga, ona tatau lea i tamaitai ona faia la latou filifiliga sili atu ma le faaeteete, i le amanaia ai o fautuaga a stylists. O lea, i se tele tulaga, le "hedgehog" e ono fetaui ma e ona:

  • tino vaivai,
  • foliga o foliga faʻafefete pe ova.

Lauulu "Hedgehog" ma se laupepa tele o lona pale ua sili atu ona talafeagai mo fafine mimiti.

O le fulufulu fafine fafine hedgehog o le a le galue i mataupu pe a fai o le fafine e lapoʻa, tulimanu tino, pe afai o le ulu ei ai foliga le tutusa.

Vaega o tane ulaula 'ulu

Faatele ma sili atu tamaloloa saili e vaʻavaʻaia o latou foliga, ma maise o latou lauulu. O nisi tagata e sili ona fiafia e faia ni lauulu uumi, ae o isi e fiafia i lau pupuni e puʻupuʻu ma faigofie, e pei o le hedgehog, fusuʻaga, afa afa.

O filifiliga i luga e aoga i laupepa masani, na oʻo mai ia i matou mai le amataga ma le ogatotonu o le seneturi talu ai. O se pulu puʻupuʻu tama mo le 'au sa faʻaaogaina muamua na faʻaaogaina tele i le 50s: o lona faigofie, ma e oʻo foi teisi tekinolosi faʻatinoina o le faʻatagaina na mafai ai e le tele o tagata ona maua se foliga manaia ma matagofie, ao faia le faʻamafanafanaga talafeagai.

O le uiga ese o le hedgehog o le lauulu o loʻo i ai i ai foliga o pupuʻu faʻataʻamilomilo lauulu e pei o se ato ma nila, lea, o le mea moni, mafua ai se foliga i le lauiloa manu.

Ona o le pupuu o lauulu le umi, sa leai se mea e tatau ona fufuluina pea lau lauulu. E toʻatele tagata taʻalo o loʻo faʻaaogaina malosi lenei lauulu, ona o faʻataʻitaʻiga uumi o laulu e faʻalavelave tele ma tupu ai le le fiafia ile taimi ole toleniga poo le tauvaga.

E moni, e i ai fesuiaiga o lenei lauulu 'ulu ma se uumi umi poʻo se mafiafia vaega parietal. O nisi auiliiliga e mafai ona vaʻaia ile ata. Lenei lomiga o le hedgehog e sili ona fiafia i ai tagata ona o le mea moni e maua ai sili matagofie. O lauulu laʻititi ua le foliga mai e faigofie tele ma masani, ae manaʻomia sili sili ona lelei le tausiga.

Foaʻai lauʻeleʻele mo tama

O se fulufulu mata e pei o le hedgehog sili e le gata mo alii matutua, ae faapena foi tama. Lenei ua mafai ona faʻamaonia e ata ma tamaiti o eseʻese tausaga. O se laʻei lauulu e fetaui lelei mo tamaititi aoga laiti, autalavou o vasega tulagalua ma matutua. O lona aoga mo tamaiti o le leai o se tausiga faʻapitoa mo lauulu. O le ulu e mafai ona fufulu tasi mo le tolu aso, o le laulu e faʻaalia ai foliga. Talu ai o le toʻatele o tama tama o fidgets ma taʻitaʻia se olaga galue malosi, o se laʻei lauulu o le a fetaui lelei mo latou.

O se laʻei fulufulu e faʻapitoa lava mo tama o loʻo auai i nisi ituaiga o taʻaloga. I le taimi o toleniga poo le tauvaga, o le lauulu e le faʻalavelave ma faʻalavelaveina le tama mai le tauvaga.

Oti puʻupuʻu male "uliuli"

E faigofie ona faʻafesoʻotaʻi tamaloloa i o latou foliga foliga - o le mea taua o le nofo lelei lea, o le mea lea o le tele o le malosi o le afa o tagata e fiafia i ni 'oti pupuʻu, o se tasi o ia mea o le tane "hedgehog" lauulu.

Mo le taimi muamua, tamaiti aʻoga i le Iunivesite o Yale na o atu i le tauvaga aloalo i le faaiuga o le 19th seneturi ma se lauulu faʻapipiʻi.

Na fiafia uma i ai tagata uma, e le gata i tamaiti aʻoga, ae na amata foi ona faia e faia latou faia ni lauulu.

I se taimi mulimuli ane, o le lauulu lauulu salalau atu i isi vaega o le faitau aofai o tagata.

Tatou te filifili e fesagaʻi

O le puʻupuʻu a tagata puʻupuʻu tuuina atu le foliga matala ma le mautinoa, o le mafuaʻaga lea o tagata taʻalo ma tagata fai pisinisi, tagata faigaluega ma tamaiti aʻoga latou te fiafia i ai.

Na o le tasi le "ae": e le fetaui i tagata uma.

Tagata ma se manifinifi ituaiga foliga e sili atu liliu i stylists, latou te maua le saʻo umi o filifili mo lana ituaiga o foliga, ma chubby mafai ai ona faaopoopo se 'ava po o se uila umi i la latou ata.

O lauulu i autafa o le ulu e sili le faia ae le puʻupuʻu.

A o le i tipiina, e tatau i le tagata fai mea lavalava ona vaʻai lelei i le fausaga o le ulu ulu, aua e ala i le fetuunai o le umi o le lauulu, o le lauulu lauulu e mafai ona faia lapotopoto.

Ina ia faia se laʻei fugalaʻau a tamaloloa o se 'hedgehog', e tatau ona e tipi lemu, i ni manoa, o le umi e le tatau ona sili atu nai lo 4 cm, i le faaiuga faia se "suiina" o le lauulu e faamamafa ai le lapoʻa o le ulu, ma i le pito mulimuli, e faaopoopo ai le matagofie ma le vale, manifinifi nao .

I le togafitia i se gel, ua faʻamago ma se laulu, faʻaavanoa i le laulu le foliga o nila e pei o se laʻau.

Latou amata tipi mai le nape i le pito i luga ma masani seleulu faasaga i lauulu tuputupu ae. Ona latou tipi faʻaeteete lea o le wiski, ma feutagai ma le tagata o tausia e uiga i le umi, aua o le tele o taimi e pei lava o le wiski ma le ie e teuteuina i ata, ma e masani ona tupu pe a latou seleina.

I le isi laasaga, o le nape ma le tino faaletino e togafitia i se masini.

Moeina i le vaega parietal, o laina o le pale o le ulu e ogatusa ma le pale i le tele laasaga (mo lenei o se numera o manoa e tatau ona tuua muamua i luga o le pale).

Malamalama lemu foliga o le nofoaga, tuʻuina se ovality i le lauulu. I le maeʻa ai o le occipital region, faʻaosoina le soʻona faʻateleina paʻu o le vaega o le ulu o le ulu.

Faatulagaina foliga

O le "hedgehog" foliga matagofie tele i le malo ma le mafiafia lauulu, ae o loʻo manaʻomia le lauulu manifinifi ma le laʻei mafiafia o loʻo manaʻomia se gel e faia ai se "hedgehog" foliga.

O tama ma tama e fiafia i laei fulufulu mata, o lea latou te fai atu ai ia latou e vavae ese le tino o le tino ona faʻaaoga lea o ni ata puʻupuʻu, ma i le vaega o parietal latou te tuʻuina ai uʻamea umi atu nai lo le 5 cm, siʻi i latou i luga o mousses, busa ma varnish.

O lapisi lapoa latou te tipiina o latou auvae na masaesae, loka e valivali i lanu eseʻese, ae o lenei sitaili e le mo se pisinisi tagata.

O fulufulu o alii i foliga i le "hedgehog" ei ai ni ituaiga. I le masani, foliga i aso uma, laʻei lauulu, laulu pupuʻu laʻei i malumalu ma tua o le ulu, e le mafai ona vaʻaia, ua tipi i le umi o lauulu i le pale o le ulu.

O ia ituaiga o tagata sele fugalaʻau o loʻo faʻailoaina i ni laina mataga faʻatamala ma e leai se pito, ae i luga o le talosaga a le kalani latou te faʻataʻitaʻia ni uumi vasega i itu uma o le ulu, o lona uiga o le pito i luga e tatau ona i ai laina saʻo ma le tatau ona vavaeina, ma tipi le averesi umi latalata i le au.

Tausaga o le tausaga lenei

I lenei tausaga, 2016, o le puʻupuʻu puʻupuʻu 'oti lea "hedgehog" o le a fetaui lelei, atonu ma se pa. E faigofie i tau vevela ona o le tau mafanafana.

Moni, e tatau ona e faʻafouina faʻalua i le masina, ae o aso o totoe o loʻo i ai se laʻititi o tau, ma o le iʻuga, o se laʻei manaia lauulu e maua ai e le tamaloa le mautu ma le amio a tama.

E masani lava e le fiafia tagata fulufulua i lea lauulu, aua e taulai atu i foliga, alu ese mai le ulu ulu ma, i luga o le aotelega, fausiaina se matua saua foliga o se tamaloa macho.

Ua amata nei ona talafeagai le faiga o le laulu o Kaisara.O le mea e tupu aʻe ai le tama faʻauliulu ma fofo le faʻafitauli o tamaloloa i paʻu o laʻau. O le amataga ma e tele foʻi ona itu, e masani lava.

I le mea e tupu ai o loʻo i ai i ni tamaloa le tele o taliga, e tatau ona e tuua le tele lauulu i le itu faaletino ma umi i luga o le pale, ae i lenei umi o le a tatau ona e faʻaoga se fulu poʻo se mou e taofiofi le lauulu i le foliga o nila 'eseʻese.

I le avea ai o se tulafono, ituaiga o lauulu tama e fetaui lelei.

E lava le lulu ole laulu susu ile selu ma faʻamago ai, ma e oʻo ile vaitau ole taumalulu, a uma ona ave ese le pulou, e lava naʻo le tamoe lou lima ile taimi ole lulu o le laulu, ma maua ai ile laulu foliga ole "hedgehog" foliga.

Ae e ui i lea, o nisi tamaloloa e le mananaʻo e faia ni lauulu 'ulu.

O alii ma se tino tele o le a foliga sili atu, lapoʻa ma manifinifi, o le a faʻaopopoina le tuputupu ae, ma alii ma se puʻupuʻu ua ua lava le a tuuina atu se foliga faʻaalia.

Talu ai nei, o le tele o taimi e mafai ona e vaʻaia e pei o se la-sili ona laei i teineiti, o lona uiga o le lauulu laʻasaga e avea ma lautele.

E i ai ni nai faʻatusa o le "hedgehog" lauulu, ae i le tuʻufaʻatasiga ma le ituaiga o lavalava, na mafua ai ona ese le tamaloa i taimi uma: i taʻaloga - o se tagata taʻalo, i le pisinisi pisinisi - o se tagata manaia, lelei, e ui lava, o le mea moni, o le mea taua o uiga pisinisi, o se tagata e tatau ona avea ma tagata.

I le 2016, o le "hedgehog" o le ai ai i le tumutumu o faiga, e ui lava i seisi tulaga e le masani ai, talu ai o le lauulu umi o le a fesuisuiai e fuafua i le ata o lo o faia, o mea fou e pei o asymmetry, lapoa tele ma laufanua o malumalu e mafai foi.

Fulufulu "Hedgehog" - filifiliga numera 1 i totonu o tagata talavou

Ole saoasaoa na saoasaoa ai ole saoasaoa ole olaga, ole naunautaiga ia aulelei male aulelei e aunoa ma le faaaluina ole taimi faaopoopo i lenei mea, na fesoasoani ile toe foi manumalo ole lauulu lauulu ole "laʻau", na aliali mai ile 50s ole seneturi talu ai. O aso nei, o stylists, faʻafetai i nuʻu faʻapitoa ma metotia teuteu fou, ua toe faʻafoi le lauiloa lauulu, ma o lenei ua toʻatele tagata e fiafia i lenei unisex lauulu, e tusa lava poʻo le itupa poʻo le matua.

Hedgehog vavaeina e faigofie ma aoga i aso uma olaga.

E taua tele, e ui lava i le tulaga lautele, o le hedgehog hairstyle o loʻo faʻamamafaina atoatoa uiga ese mai fafo i tane ma fafine:

  • i se a alii male ata, o lauulu laulu e faaopopo le alii ma le naunautai,
  • fafine - faʻapitoa mai ai feusuaʻiga ma felelei.

Fulufulu lauulu laʻititi ma le laʻau kolosi

O hedgehog lauulu lauulu sa sili ona lauiloa i fafine mo le silia ma le tausaga. E ui lava i le foliga faigofie o le lauulu, na o se tagata tomai faapitoa e mafai ona faia ma le saʻo, ia amanaia uma vaega o foliga. Ae le o soʻo: faʻataunuʻuina saʻo, e manaʻomia le laititi o laʻei i aso uma, o lauulu foliga manaia ma teuteuina lelei. O le laʻei lauulu o loʻo pipii ia lauulu e pei o nila o se laʻau. O le mea lea o le igoa e le masani ai o lenei sili ona tipi i le ulu.

O ai o le a faia

Ae e te lei filifilia lenei lauʻeleʻele ma le soʻona sili le laulu o lauulu mo oe lava, e tatau ona e iloiloina lau foliga ma le tulaga o lou lauulu. O le a ia faia:

  • I tagata e ona mafiafia curls ma se fale mafiafia. I manifinifi manifinifi, o le manaʻo o le a le aoga.
  • Fafine ma le tino lelei atoatoa ma foliga oval. O le laʻau lauulu e tatala atoa foliga ma faia se faamamafa i mata - o lenei mea e tatau ona mafaufau iai.
  • I le faʻafeusuaiga ma le foliga saʻo o le ulu.
  • I le fafine foliga mataga.

Aua le alu i le salon mo se lauulu fou:

  • Tagata e ana le lautele sikuea ma lapotopoto foliga,
  • Fafine lautele-auupega - o sea laulu e le faʻaopopo i le ata o femininity,
  • I le faʻafeusuaiga ma se ua pupuu ma le sili atu le le atoatoa foliga o le ulu.

Hedgehog e le mo tagata uma, o lea ae e te leʻi taumafai i lenei 'oti ulu, iloilo ma le faaeteete ou foliga.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Fanau masani

O le lauulu e fofoa lava faigofie: ma le fesoasoani o seleulu poʻo se kilipita, o le tele o lauulu e tipiina. I le uma, latou te ufiufi le ulu atoa toniga toniga. E faigofie le lauulu, ae e maua ai e le fafine se tulaga faʻapitoa. O se tulaga le mautinoa o le leai o se manaʻoga e laʻei fulufulu i aso uma.

O le hairstyle e faia e aveeseina ni manoa. Naʻo le pale ma faʻamanuiaga o faʻataʻavale e tumau. O lenei lauulu fulufulu mata e faigofie ona suʻea - na o le tuu o se tamai gel i luga o ou lima, sisi i luga o manoa i le pito i tua o lou ulu ma seti le 'au mo le taitaiga.

Fafine

Whisky ma nape tipi puʻupuʻu lava faʻaaogaina e faʻaaoga ai se fulufulu ulu. I le pito i luga tauagavale umi ni manoae alu i totonu o faʻailoga umi. Faatasi ai ma sitaili i aso uma, ua lava le faʻamamaina o filo ma se fulufulu laʻititi, siʻi aʻe i luga.

Faʻafefea ona teu

E mafai ona faʻailoaina lau hedgehog i auala eseese, ae e tele tagata lauiloa. teuteuga filifiliga:

I aso uma. O loʻo faʻatinoina e ala ile faʻaogaina o mea teuteu ile laʻei susu, sosoo ai ma le tuʻuina atu ia latou le faʻaalia foliga male pulumu ma lauulu.

Manamalie. E manaʻomia le faʻapipiʻi o se gel i le lauulu ma selu i tua pe i le itu.

Fatufua E fetaui lelei mo le sili atu le hedgehog poʻo lona faʻafafine tamaʻitaʻi. Fulufulu o loʻo faia i luga o lauulu mago, ma o se faʻailoga vaʻaia fatuina ua faia mai le faʻailoga. Savalivali i varnish ma le hairstyle ua sauni!

O le teʻina o se hedgehog e manaʻomia se laʻititi o sitaili, ae ina ia mafai ona vaʻaia mataʻina ma teuteuina lelei, e manaʻomia le faʻalauteleina masani o ona foliga, a leai, o le lauulu laulu e leiloa uma lona aoga.

Le aoga

E ui lava i le faigofie o le faʻatinoina, o se lauulu 'ulu e tele ona aoga. O lona autu autu o le manaʻomia lea a le itiiti ifo taimi o le taimi mo le tausiga ma teuga. E tautua foi o se sili auala e faʻaali ai oe lava. O filifiliga i aso nei "hedgehog" e sili ona manaia ma eseese. E mafai ona faaputuputu i ni auala 'eseʻese, e sulu ai ata, e faʻamamafa ai tagata taʻitoʻatasi o le lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea e faʻataʻitaʻi ia e mafai ona vaʻai i lenei vaitau e foliga lelei. Malamalama asimetri, umi loka i le foliga o se "siusi" i tua o le ulu, po o ituaiga fatuga o lanu e talia foi. O tamaitai laʻei fugalaʻau "hedgehog" e masani lava ona foliga vaʻaia e tusa ma le pito sili ona fou foliga masani. O ia o se atoaga atoa o ou lagona ma lagona. Lenei e mafua mai i le mea moni o le laulu foliga e tatala atoa foliga ma tosina le mafaufau i mata.

O ai e talafeagai mo

A filifilia ni lauulu pupuu, e taua tele le iloiloina saʻo o ou foliga. "Hedgehog" o se sili atu lototele agai, e pei ona mamao ese mai tamaitai uma. O lenei pepa e matala ai foliga ma le ua, ma afai o iai ni ou sese, e vave ona iloa gofie. E masani lava ona fiafia i ai tamaʻitaʻi, afeleti pe fai pisinisi. O le sili ona manuia tamaitai fugalaau "hedgehog" foliga i tagata ei ai le maaleale foliga ma oval foliga foliga. E lelei tele mo le mafiafia ma le mafiafia o lauulu. O loʻo faʻamamafa mai e le faʻamalositino o tamaʻitaʻi ma le foliga atoa, o le auvae e lua, ma e uumi ma manifinifi e tatau ona aloese mai ai le laulu. O le laulu e manaʻomia ai le poto i aso uma, e pei ona i ai le faʻamamafa manino i foliga ma mata faʻapitoa. Fafine e le valiina e tatau ona filifili ni foliga sili atu faʻafiafia.

Fulufulu fafine fafine "hedgehog" ma bangs

O laʻei lauulu puupuu, e ui lava i foliga foliga faigofie, e matua eseese lava. E oʻo lava i se ultra-puʻupuʻu "hedgehog" mafai ona faia i ni faʻaaliga eseese, ae maise lava pe afai o iai se manaʻoga tele e faia lenei laʻei lauulu, ae o loʻo iai ni mea sese. E mafai ona fetuunai faʻaaogaina elemene tagata taʻitoʻatasi, e pei o 'auʻau poʻo faʻasologa uumi. Ae o filifiliga na e talafeagai mo teineiti ma le laulu saʻo. Afai e laʻau pe matala, e sili atu le teena o se lauulu i le pa. E manaʻo foʻi ia malo le lauulu. Afai latou te manifinifi, ona le o lea o le pepa o le a taofia, ma i ni vavaeina eseese o le a taoto i foliga o le ulu.

Fugalaʻau fafine fafine "hedgehog" i le tuʻufaʻatasiga ma ni faʻailoga e teuteu lelei foliga tafatolu, ova ma lapotopoto. Ae o tagata e ona se sikuea sikuea e sili atu le lafoaia o se laulu uluulu tele. O le a naʻo le faia ona foliga ma foliga vaʻaia faʻateleina ma lapoa.

Valivali

A filifilia se sitaili lanu, e tatau ona le aofia uma ituaiga o valivali. E mafua mai i le mea moni o luga o pulu puʻupuʻu, o lanu eseese o le a foliga mai e le o ni vaega ese, ae i lanu lanu. Naʻo itu na o le lauulu e iai le elongation, e mafai ona e faʻaopopo moli suiga o paolo.

Mo i latou e manaʻo e faʻaʻeseʻeseina a latou monotonous valivali, mafai ona tatou fautuaina le lauiloa ombre metotia. O lona uiga o le lauulu i aʻa ua vali i le sili atu le pogisa leo nai lo pito. E tosina i ona foliga foliga faʻalenatura, faʻafouina foliga, vaʻaia faʻateleina le tele ma le mafiafia i uumi manoa. O le lauulu laʻau "hedgehog" o le fafine (ata na faʻaalia i totonu o le tusitusiga), e le pei o le tane, e umi lona umi i le itulagi o le pale. O le mea lea, e mafai ona fai se multitonal, "e le masani a" tuʻutuʻuga. O lenei faiga e atagia mai ai le i ai o le lua pe tolu paʻele e faʻafaigofie suiga mai le tasi i le isi, ma faʻaosofia ai se aufaʻi sili atu. Oe manaʻo e avea ma tagata poto masani e faʻatumu ai se galuega faigata. O le mea lea, e sili atu le "faʻaoʻo i lima" o se matai ua i ai le poto masani.

Lauulu ma le tausiga

O lauulu e mafai ona faia i ni auala se lua: tipi i lalo o se kilipa poʻo seleulu. O lauulu e gaosia e faasaga i lo latou tuputupu ae, o le taimi ma le okipital zones e faia i se taimi puʻupuʻu e mafai. O le "pulou" ua fausia mai luga, maʻai tulimanu ma fesuiaiga ua vavae ese. E iai le fesili a nisi matai: e manaʻomia ona ou tapena le lauulu 'aina o le hedgehog? O le faʻailoaina mai a le tamaitai i le lauulu lauulu faʻataʻitaʻia faigofie le suʻesuʻeina o nisi vaega. Tele faalagolago i le fausaga ma le maualuga o le lauulu, tagata taʻitoʻatasi o le lauulu.

"Hedgehog" manaomia aso uma. E faigofie ona faia oe lava ia. Mo lauulu laʻititi, e mafai ona e faʻaaogaina mausse. Mo alualu i luga ma mafiafia, wax poʻo kulimi e talafeagai. O ula i luga o le pale e mafai ona selu sina selu, toesea, pe sasaina i totonu o le "pito". A iai le pa, e mafai ona tuʻuina i loka ese pe o le itu.

E ui lava i le mea moni o le "hedgehog" o se lalelei lauulu lauulu, i le tausiga lelei ma le taimi talafeagai valivali, e foliga manaia ma e le natia ai lou fafine.

Eseese o "Hedgehog"

I se tulaga lautele, o le masani vaega o le tane hedgehog aofia ai le faʻaaogaina o se 'oti ma le tutusa umi o le pulou poʻo le faʻaaogaina o seleulu faʻatasi ma se selu. O le laulu pe a uma le galuega a le matai e tatau ona tutusa le umi ma le tele, ufiufi tutusa uma le ulu atoa. Mo tamaloloa o tausaga eseese ma manatu i le olaga, o loʻo tisaina faʻapolofesa ma faʻataʻulafofitu latou ofoina atu filifiliga se lua mo le tipiina o se laʻau-puʻupuʻu, mo le laulu o lauulu.

Afai e manaʻo se tamaloa i se olaga galue ma feola lelei, e sili lelei le teuina o le laulaau i le faʻapuʻupuuina o se faiga. O le a foliga mai e le o tagata uma o le a filifili e lafoai atoa lauulu, o lea o le faapuupuuina o le hedgehog o se tali lelei. E 'oti le lauulu i le faʻaogaina o se masini e tasi o loimata, ma totoe ai le 3-6 cm o lauulu. O se lauulu faʻapipiʻi e talafeagai mo tagata e paʻu i latou lauulu faigata, talu ai e tatau ona latou mauaina se foliga sili ona lelei.

Faaalu

Afai o se tamaloa e faigofie ona faʻaalia foliga, e le o ia saunia e lafoai i le lauulu lauulu ma sili atu le uumi o lauulu, e mafai ona e taumafai i luga o se lauulu o le honggehog faaumiumi. Ae e tatau ona e malamalama o le lauulu-umi lauulu o le a manaʻomia le teuteuina tumau.

E toe tipi tutusa le lauulu ile umi atoa ile faataamilo atoa ole ulu. Ma, faatasi ai ma le fesoasoani a teuga gaosi, lauulu e pipii i le pipii atu i fafo "nila" i itu eseese, mafua ai se fatufatuga leaga.

Foliga foliga ma lauulu

A o le i faʻataʻitaʻi i lauulu siva laʻau, oe manaʻomia le feutagai ma se lulu poʻo se laʻau faʻapitoa e manaʻomia nei ituaiga o laei ma o loʻo faʻapolopoina.


O le hedgehog auai i le vaega o taʻaloga lauulu, e tatau ona fautuaina i alii o loʻo soifua solo. Filifiliga pupuʻu e sili ona fetaui lelei mo tamaloloa ma le saʻo o foliga o le ulu ma faigata foliga manly.
O faʻailoga autu mo le ofuina o le hedgehog o faigata ma mafiafia o lauulu, malosi malosi afeleti, puʻupuʻu tino, foliga masani masani, foliga oval, foliga atoatoa o le ulu, ma lauulu foliga.
Mo tamaʻitaʻi e iai a latou tapulaiga vaivai ma aulelei foliga mai, e sili atu le fetaui lelei o le sitaili. O le laʻau e le lelei i taimi uma mo le masani masani i laei, e le mafai ona fai e uiga i ata fatufatu. O se pulu puʻupuʻu ua laʻei ma foliga sili ona lelei pe a le manaʻomia le faʻasaʻoina. Ae mo tamaloloa chubby ma alafau e sili atu le teena o le hedgehog, faapea foi ma tagata e umi foliga manifinifi.

Isi lauiloa lauulu mo pulu pupuu:

Tausiga Vaega

E le manaʻomia le laʻau lauulu e fai ni togafiti ma tulafono mo le teuteuina o sitaili, i le mea lea, ua tuʻuina atu i le tamaloa le saolotoga atoa e filifili ai. Ae o le tele o taimi, o stylists ma lauulu laʻititi le ofoina atu nei filifiliga mo le teuteuina o laʻau fulufulu tagata.

  1. Aso uma sitaili A maeʻa ona fufuluina, e laʻititi lava le mea o loʻo faʻaaogaina e lauulu laʻititi. Ma, faʻaaoga se pulumu ma se fulufulu laulu, fatu se lausulu foliga foliga, faʻataʻitaʻiga o se mea leaga.
  2. Faigofie sitaili. Ole vaega itiiti ole gel e faʻapipiʻi ile lauulu, pe a uma ona selu le laʻau ile paʻu, ia faʻatulaga se lalelei ole laulu. Lenei laʻau o le hedgehog e fetaui lelei mo le masani ai le sitaili.
  3. Styina tagata. O le sili atu lauulu lauulu o le hedgehog mafai ona foliga mataina ma e teteʻi lava pe a fai oe se tamai selu i luga o le matutu lauulu ma se ulu i le mafiafia o nifo. O le fasi mea o loʻo faia i le pito i luga o le ulu, ma uma ona maeʻa ona vele lea o le lauulu i luga o le lauulu mo le faaleleia.

Ole pupuʻu ole hedgehoge e le tau manaʻomia e tausi ai, naʻo le fufuluina o lou laulu peʻa palapala ma faʻamago i se mea maua fua. Afai o se tamaloa e paʻepaʻe ma manifinifi lona lauulu, e leai se laʻasaga filifiliga o le a foliga mataina ma manaia, o lea e tatau ona e faʻalogo i isi faʻataʻitaʻiga o lauulu.

E tatau ona ou faia se vavaeʻeseina i le fale?

O le mea moni, o le sili ona faigofie 'otiina i lou fale o se pupu puʻupuʻu, ona o le fausiaina o se lauulu' ulu oe manaʻomia se masini ma le tasi auvae. E tatau i le tamaloa ona filifili le lauulu sao e uumi, ona savali lea o le masini i le atoa itu o le ulu. O le aoga o le hedgehog o le atoa o le ulu, o le lauulu e tuua tutusa le umi, lea e mafai e soʻo se tamaloa e leai se laʻei fulufulu tomai.

Afai o loo i ai se tamaloa foliga faataamilo foliga, stylists o loo fautuaina pea e faaitiitia faaitiitia le umi o le lauulu i totonu o le malumalu. Ona o lenei, o le foliga e foliga mai e faʻalaʻimoliina, vaʻaia le tele o le pauna i alafau. Ae mo le umi foliga foliga, o le laʻau mafiafia mafiafia ma loka toso o se tali lelei, talu ai o le aofaʻi o lauulu e faasaʻo ai foliga o foliga. Mo se foliga manifinifi e aunoa ma alafau, e sili le tuʻuina ole faʻatulafoa uumi i le itulagi o le pale ma malumalu, ma teisi teisi i le tua o le ulu.

Faʻafanua ata

Iloilo le manaia ma le vave o le tipiina o se hedgehog, naʻo le vaʻai i le ata.


E i ai i le tele o aulelei le hedgehog lauulu tagata - e fetaui lelei mo alii ma le laulu ma le laulu, e le faʻatupuina le faʻalavelave i le galuega poʻo taʻaloga, e le manaʻomia le laʻau folau i le tausiga ma le faʻailoaina o foliga, foliga foliga lelei ma fou. I se faʻaopopoga, soʻo se tamaloa e mafai ona tutoatasi ona faia se laʻei fulufulu e faʻaaoga se masini. O faʻaletonu e aofia ai ma le lisi laititi o filifiliga teuteu, faʻapea foi ma le manaʻomia masani mo le faʻasaʻoina umi.

O ai e tatau ona faʻaogaina le laʻau fulufulu?

Ae paga lea, o le hedgehog hairstyle e le talafeagai mo alii uma. E i ai le tele o tuusaunoaga e nofouta. Ma o ai e talafeagai mo lenei lauulu?

Muamua, e tatau ona mafaufau i foliga foliga, lua, lauulu malo, ma lona tolu, o foliga o le ulupoo. O le mea moni, pe a faʻaogaina mea faʻapitoa sitaili oloa, e mafai ona e mauaina le taunuʻuga manaʻomia tusa lava pe a leai le tapulaʻa ulu tapulaʻa, ae i lenei tulaga o le a tatau ona e tausia le lauulu sili atu ma le faʻaeteete.

Le filifiliga o lenei lauulu lauulu e mafai ona faʻatosina i mea e pei o:

O le fasi ulu o tamaloloa e lelei mo tamaloloa o loʻo maualuga lona maualuga, e oʻo atu i le 170-175 cm, o loʻo i ai se oval pe tafatolu foliga foliga o le ulu ma masani foliga foliga. Ma le taua tele tulaga o le tino. E fautuaina le ofuina o le laʻei lauulu mo tamaloloa ma foliga olaola ma pulou. Too manifinifi poʻo le fafagaina tama e mafai ona vaʻaia sina faʻalogologo ma e ulavale foʻi i ia ituaiga laulu. O nei vasega e talafeagai mo lauulu umi pe o filifiliga i le tipiina o malumalu ma le umi umi ile pale.

Afai e ui i lea e te filifili i luga o se hedgehog, lea e sili ona lelei e feutagai ma se tagata tomai faapitoa. I aso nei, o loʻo iai le tele o faleoloa mo tamaloloa latou te tuʻuina atu 'auʻaunaga a se stylist, hairdresser and barber. O le tagata faʻapitoa o le a sili atu filifilia se laʻei lauulu mo au tapulaa ma foliga foliga. E i ai foi eseese eseʻesega o lenei lauulu, lea e sili ai le uumi o lauulu i le parietal zona, ma saeia pe soʻona puʻupuʻu i itu.

Ole isi taua aiaiga e mafai e le tele o tamaloloa ona avea o se pa pupuni, ole hedgehog e sili ona fetaui mo tamaloloa ma lona tino malo tele. O le mea sili lava o le lauulu, o lauulu e pipii i luga, pe a fai o le lauulu e malu, ona e le mafai ona faia lea e aunoa ma le gel po o le mousse, ma o lenei ua uma ona faʻalavelaveina le faagasologa o le foafoaga ma le tausiga.

Hedgehog vavaeina tekonolosi

Ona o le mea moni o le tipiina o se hedgehog, e faigofie tele ona faatino, e mafai ona faia tutoʻatasi i le fale ma e tusa lava pe leai se fesoasoani mai fafo. Matou te lapataia muamua: afai e te manaʻo e maua se laʻei fulufulu male aulelei ma fetaui lelei, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi le tagata e faʻataʻitaʻio lauulu, ae afai e te filifili e faia mea uma oe lava, ona tatau lea ona e mulimulitaʻi i se faʻaaliga manino.

Ae le i amataina galuega, e tatau ona e faamasani i lauulu laʻau mai itu uma i le ata muamua. Suesue ma le faʻaeteete pe faʻapefea ona vaʻaia foliga le galuega maeʻa. Ina ua mavae lena, e fautuaina e matamata vitio toleniga ma auiliiliga faʻatinoina metotia. E tele naua mea faʻaaliga video luga ole upega. Filifili le sao lauulu lauulu, saili le mea talafeagai ma le polokalame ma tekinolosi ma suʻesuʻeina auiliili.

I le maea ai o lesona faʻataʻitaʻiga, i le taimi na e faʻamamafaina ai le poto ma maua se malamalamaʻaga pe faʻafefea ona galue ma lauulu, e mafai ona amata tapenapena.

Muamua, ia e mautinoa o loʻo ia te oe mea uma e te manaʻomia.

E te manaʻomia:

  • seleulu: sasaʻo ma faʻamatagofie,
  • o se tagata e teuteu mea,
  • lapoa faata
  • selu mo lauulu puupuu.

I nisi o tulaga, oe ono manaʻomia foi se fixative. Mousse poʻo le paʻu e fetaui lelei, ae mafai foi ona faʻaaoga le varnis poʻo le pulu.

O le taimi nei tatou liliu i se faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona fai se tamaʻele fulufulua i lalo o le faaseʻe oe lava faʻaaoga ai seleulu ma se masini.

E taua foi le vave tapena ole nofoaga ole galuega. Faatulaga se nofoa ile faafeagai ole faʻata. O le nofoaga o le a fai ai le lauulu i luga o le lauulu e tatau ona lautele ina ia mafai ai ona fatuina le talafeagai le faʻamafanafanaga ma le saolotoga o feʻaveaʻi.

  • O le fulufulu e tatau ona amata i le fufuluina o lou lauulu. Fufulu faʻalelei lou lauulu ma faʻamamago, ae le atoa. E tatau ona susu malie.
  • A maeʻa ona selu ma le totoʻa lau lauulu.
  • Fai se vaeluaga lautele. I ai, tatou te vaevaeina le itulagi parietal ma le pito i tua o le ulu.
  • E moʻomia le puipui vavaeina ina ia vavaeʻese ai ai le itu o le itu nei ma le itu i tua. E faapitoa le manaʻomia tele lea pe a e manaʻo e faʻamau se laulu i laʻua e teteʻe, tutusa i le ata.
  • Tatou amata amata ona tipi ese le lauulu mai luma o le pale o le ulu. O lenei mea e tatau ona faia i le faʻaaogaina o tekinolosi "i tamatamailima". Matou te fuafuaina muamua le umi: e masani ona aapa mai le 2 i le 5 cm le maualuga. Lea tatou te faʻatautaia le pale atoa.
  • E faigofie atu mea uma i le puʻeataʻu ma autafa, o latou tipi faʻatasi ma se turret i se umi laʻititi, o isi taimi tusa lava pe leai ni pamu, o lona uiga, faʻatoa leai seisi. E taua le manatua o le hedgehog pei o se oval e pei o se pulou, o lea e tatau i le masini ona ofuina ma le faaeteete ia maua ai le sili atu lemu suiga. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona ave se palu o ogatotonu umi i le va o le laʻitiiti ma le maualuga e te faʻaaogaina ma savali i luga o itu ma le pito i tua o le ulu ae e te leʻi amata vavaeina le umi pito.
  • A maeʻa ona e tipiina lou lauulu i luga o le pale o le ulu ma luga o itu, e tatau ona savali ma seleulu manifinifi i le faʻamautu o le tuaoi ma le vaega ole parietal lava. Ma o le hedgehog lauulu lauulu o le a tulaʻi mai lava e amata mai i tua, ma mai isi itu uma.
  • Ma le isi, afai o le umi o lou lauulu e lava, e mafai ona e faʻaoga le varnish, mousse, gel poʻo le pulu mo styling. Ole mea lea e tatau ona fai ina ia faʻapipiʻi atu le laulu i luga. Tamoe ia tamatamailima o loʻo ua maeʻa faʻaaogaina le oloa i totonu o lauulu, uu se vaega o manoa ma salu i luga mai aʻa i le pito o le lauulu. Faʻagasolo loa ole pale atoa.

Na o le pau lava lena, o le lauulu laei e sauni!

Hedgehog Tausiga

E le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa mo le laulu o le hedgehog, ma o lona aoga lea.

E taua le manatuaina o mea nei:

  • e te manaʻomia ona fufulu lou lauulu ia le sili atu ma le faʻatasi i 2-3 uma aso,
  • selu lou laulu lelei,
  • a maeʻa ona faʻamauina se fai faʻamau mai le lauulu i le o latou pito.

O sea laei foliga foliga faigofie e matua faigofie ma aoga, foliga manaia ma lelei, o le mafuaaga lena e sili ona fiafia alii sili ona onapo nei!

Oti laʻau e silisili ese fafine "hedgehog"

O le ituaiga o fafine laulu e laʻau i lalo o le "hedgehog" na aliali mai i le 50s o le seneturi talu ai. E ui i le taimi, o lenei pepa e talafeagai mo lenei aso. E faigofie ma lelei. Ua filifilia o ia e le gata i teineiti talavou, ae faʻapea foi ma tamaitai matutua matua leai se faʻasao. O le tipi o le tamaʻitaʻi o le "hedgehog" e aulelei aua e faigofie ona tausia. Mo le tele o tina i aso nei, o le sili ona lelei lea lauulu.

Hedgehog lauulu lauulu: lototele ma le talavou mo tamaitai ma alii

O 'ofuvae pipiʻi e pei o se aga! E ui lava i le lauulu pupuu o le laulu, teineiti ma le "hedgehog" i luga oo latou ulu foliga aulelei ma matagofie. E ui lava i le foliga faigofie, o lenei laʻau lauulu e manaʻomia galuega filigree, ma e le tatau ona e faʻatuatuaina lou lauulu i le tagata muamua e te feiloaʻi, tasi le isi mea e faʻamanino: o le a se mea e te manaʻo mai i le hedgehog hairstyle (ma pe aunoa foi ni auu) i luga o lou ulu?

O le fulufulu lea o le a avea ma se tasi o au ata. Afai o oe o se teineitiiti, mai le tausaga 19, o lou tino e ufiufi i peʻa, oe aveina se uila ma vali puipui o fale, ona faia lea o le fafine fugalaʻau lauulu na faia faapitoa mo oe. Na ia tuu le faamamafa tele i ou foliga, ua, taliga, vaevaega o le ulu, mea lelei atoa ma leaga o lou paʻu. I se faʻaopopoga, e finau mai tagata faʻapea o latou lauulu laulu e suia tele le ata.

Ina ia faʻaleleia lagona, matou te fautua ia lauulu lauulu valivali. I lalo o sea laʻei lauulu, lanu uliuli e fetaui lelei. E ui lava i faigata uma, o le Hedgehog i ai ona lava filifiliga: masani - i lalo o le masini po o seleulu, o le aofaʻi atoa o lauulu e tipi tutusa, o loʻo i ai pe tusa o le 2-3 cm, e taua le manatua o loʻo tumau pea le foliga lelei e aunoa ma le teuteuina.

Hedgehog lauulu lau ata:

Mo alii

E masani lava ona faʻaosofia foliga faʻatosina a tamaloloa i tamaʻitaʻi, ua iloa e soʻo se tamaloa manuia. O aso nei, o tama e aulelei lava le lalelei i latou hedgehog. E ala i le faʻataʻitaʻiga o ata tifaga, tagata fai pese, tagata lakapi, ma isi, e mafai ona e maitauina e te matagofie pe a e matagofie. Ma o lenei e le faʻaititia le karisma a le tamaloa ma le tama tane, ae e sili atu nai lo. E le tatau ea i nei tamaloloa ona ataata, tamaitai pele?

Ole tele o tamaloloa e pisi e aunoa ma se faʻaiuga ma galuega taua, e tele a latou galuega, e leai se latou taimi e vaʻaia ai latou ma latou lauulu, o lea ole hedgehog haircut o le a avea ma filifiliga sili mo alii (pe mo tama) ma le soʻona faʻatapulaʻaina o taimi.

O le mea mulimuli ou te manaʻo e fai atu: mo aliʻi ma tamaʻitaʻi, o le laʻau tipi laʻau "hedgehog" e tutusa lava, ae le tatau i fafine ona faʻataʻitaʻia pe a e le mautinoa pe o lea sitaili e fetaui ma oe.

Lauulu foliga "hedgehog" ma le umi. Ou te fesili mo se fautuaga :)

Ua ou maua nei le uumi i le tauau ma se pale puʻupuʻu, ae ou te manaʻo e tipi le pale e sili atu le puʻupuʻu (cm5) ma ou tu saʻo. Faʻafefea ona faia lenei mea?
Lenei o le ituaiga o le piopio i le olaga, ae leai se mea e tupu iinei. Sa ou taumafai e sasa ma fulufulu ma mago faʻamalie vave ina ua uma - le malamalama le laupapa le mea e tupu.

O le a ou fiafia pe a e taʻu maia ia te aʻu se mea.
:)

O Eugenie

O le tusitala, pe a pipiʻi le pale, e faʻalagolago tele i le ituaiga o laulu. O le le malosi na o latou, o le lelei foi lea o le a tu i se umi sili atu. 5 cm Ou te le iloa. I loʻu la manatu, ina ia mafai ona tu tu saʻo, e tatau ona puʻupuʻu. Lea na ou oute pipii naʻo le 3 cm (i le mea na, e leʻi faʻafiafiaina au), 4 cm na pipii i fafo, ae sa le matua faigofie, ma e foliga mai na ou pipii i nofoaga (sili atu leaga). Afai na o le tuʻu, faʻaputu, ona uma loa lea ona le tutu i lalo. E ui lava ina faʻaalia mai e se tasi o fulufulu 'au e le laulu i le pito i luga o le ituaiga "vertikal grow." Ma o le lauulu e agalelei tele. O lona uiga, e tatau ona latou tutu lelei. O iina e te alu ai.

O Eugenie

E ui lava ina faʻaalia mai e se tasi o fulufulu 'au e le laulu i le pito i luga o le ituaiga "vertikal grow."


Na ona ou faʻatoa ia te ia e tuu le umi o le 3 cm. A o leʻi teuina le laulu, e 7-8, masalo pei ona e maua nei. ae e iai laʻu tama. I le avea o ia ma fulufulu lauulu, le pale lava ia na tu i le pito :( I loʻu maofa, na tali mai le teineulu, latou fai mai, o loʻu laulu e tupu i luga o loʻo tū iina.

Bun

A faʻamago-malulu, feula le matutu (ese mai le masani ai). E i ai i tagata lauulu lauulu - o le laulaau uʻumi ma ni laina uumi. Na ou faʻamamago i le sefuli, ona mago ai lea ole lauulu mago ma se malosi malosi. E lelei mea uma.

O Eugenie

Ioe, na o loʻu manatuaina: O le taimi foʻi lea sa fai ai loʻu lauulu, e umi atu i tua ma e puʻupuʻu i le pito i luga (5-6 cm), ma na ou faʻatuina loʻu lauulu ina ia i ai le lapoʻa ina ia mafai ai ona ou tu teisi i tua, naʻo se manifinifi paʻu ua faʻatu i loʻu muaulu. A mago, faʻapipiʻi afu, selu e faʻasaga i le tuputupu aʻe, toe. I le avea ai o se paʻu mulimuli - o se selu i le ituaiga o selu. Latou te leʻi tutū sao, e ui ile tele, ma paʻu'ū vave. E oo lava i le varnish e leʻi fesoasoani tele, ae sa ou fefe i le faʻaaogaina. Afai e te faʻaopopoina se loka malosi, pei o le 3, e ono aoga, ia o le mea e te manaʻo ai. I se faapuupuuga, e tatau ona e faʻataʻitaʻi ma sitaili mea faigaluega ma i le umi, seʻia e maua le tali. E tofu le tagata ma o latou lava lauulu - e manaʻomia le faʻaaogaina o le tagata lava ia :) I le aotelega, o se matai lelei e mafai ona faigofie ona faʻamatala atu ia te oe pe faʻapefea ona fai, mo ia o loʻo ia te oe se paʻu, mo se faʻataʻitaʻiga.
Oi, e pei ona ou manatua, lauulu sao e faʻataga tele i le laulu. O amio i amio e naʻo le auala latou te mananaʻo ai.

Tagata asiasi

eugenie, faʻafetai mo le tali :) O le a ou taumafai e faia 2-3 cm. Ou te manatu o le a latou tatau ai ona tutu. )

O Eugenie

Tusitala, 2-3 cm o le a puupuu moni lava. Pe e te manaʻo e tu saʻo e tusa lava pe leai se sitaili, ae o le a lona puʻupuʻu? :) A uma mea uma, e oʻo lava i le 2-3 cm le a le talafeagai mo tagata uma.

Le tusitala

Tusitala, 2-3 cm o le a puupuu moni lava. Pe e te manaʻo e tu saʻo e tusa lava pe leai se sitaili, ae o le a lona puʻupuʻu? :) A uma mea uma, e oʻo lava i le 2-3 cm le a le talafeagai mo tagata uma.


ae le o le 2, ae 3 .. :)
Oi .. ma loʻu laulu e malu .. (o le a manaʻomia mo le fulufulu fesili e pe o le a latou tutu .. ma afaina, e tatau lava ona ou tuʻuina i latou i le gel ina ua uma ona mago, o loʻo ou mafaufau - pe o le a sea sitaili mo se aso?

O Eugenie

Afai e vaivai, e sili atu 2. O le a latou tupu vave. I le aotelega, pei ona fautuaina ai e se fulufulu lulu.

Le tusitala

Sa ou sainia loa, oti loʻu laulu i le lua vaiaso. :)
eugenie, o le a ou lesitala faapitoa mo oe pe faʻafefea ona tupu :) ona ua e faʻaalia sea auai.

O Eugenie

Tusitala, ia manuia lauulu! :) Faafetai, o le a ou faatali :)

Le tusitala

Tusitala, ia manuia lauulu! :) Faafetai, o le a ou faatali :)


Le mafai ona ou mauaina laʻu mataupu i soʻo se auala .. Sa ou tipiina loʻu lauulu :) Na foliga mai e manaia! I se mea 4 cm, latou te le tu sao i se siteki, ae latou te tutu, fausiaina se voluma :)

Farid

O le a lau tala o fai iina? O le a ou faʻamatala puupuu atu i le avea o se polofesa. taeleʻele ma faʻamago vave lauulu ma se laulu vavae i luga. 'ia faʻamamago e oʻo i le pito i luga. ona ave lea ole gel faapitoa, pei ole TAFT 8, ona faʻaofu lea ile ulu. faaeteete. o lenei goto e matua malosi. afai e te le fiafia i ai o ia ua tele lona lauulu, ona amata lea ona faʻamalulu sina laulu o lou lauulu i le vai ona samasama lea.

  • Lauulu laulu foliga ma curls
  • Faigofie ma mama lauulu
  • Fonotaga lauulu mo le lauulu feololo
  • Lauulu mo lauulu puupuu mo aso uma
  • Fusi sela mo le uumi lauulu
  • Faʻafefea ona fai se laʻei fulufulu i le faʻa Eleni
  • Lauulu laʻau mo lauulu laei ata
  • Lauulu laei mo lauulu laulu
  • Lauulu pupuu faia-ia-oe lava lauulu lauulu laei
  • Lauulu mo fafine
  • Lauulu manaia mo lauulu pupuu ata
  • Lauulu mo lauulu puupuu