Lauiloa

Faʻafefea ona fai oe ma pulu o lauulu

O fusifusi matagofie o lauulu e mafai ona sefe le teine ​​i soo se taimi o le olaga: e te manaʻomia e aveese lou lauulu aʻo leʻi fufuluina, ae e te leʻi alu i ata tifaga pe e alu i se faleʻaiga. Fuafua i le auala e faia ai se fusifusi o lauulu, e mafai ona e maua se eseʻesega aʻafiaga. E faʻapefea ona filifilia se laʻau talafeagai mo le aso ma pe faʻapefea ona fai ma le saʻo ona talanoaina o le a talanoaina i lalo.

O le taimi lava latou te valaʻauina ai le aoina o laulu i luga o le ulu o le teine. Ae peitai, i lona tulaga e ono mafai, o le a matou faʻamatala atu ia te oe pe faʻafefea ona faia se taga, se uila, se faaputuga i luga o le ulu.

Faʻafefea ona filifilia se utupoto mo le ata?

Ae e te leʻi faia se lalelei o lauulu, filifili pe o le fea filifiliga e talafeagai mo oe. O le mea moni, vaʻavaʻai i ata o tagata lauiloa, e foliga mai o se laʻei lea e le mafai ona suia mo taimi uma, ae e te manaʻomia foi e filifilia le tele, tulaga ma le manaia o le utupoto. I se faʻaopopoga, afai e te faia se manulele matagofie i luga o lou ulu, e mafai ona e nana faʻafilemu ou sese ma faʻamamafa le taua. E le iloa faʻafefea? O a matou fesoasoani lea.

  • O le maualuga o le siʻusiʻu ma o le moega maualuga e vaʻaia uumi le ua. E le tatau ona faia i ia teineiti ua leva ona i ai a latou foliga umi, uumi le ua pe po tauau tele.
  • Afai o oe o se pule o se faataamilo foliga pe faatafafa foliga, a maualuga utupoto mafai vaaia vaeluaina lenei. Lenei foʻi faʻafaigofieina e nisi sulu faʻasaoloto mai le utupoto i autafa.
  • Tulu fafine e le fautuaina e fai se pi i luga o le ulu e latalata tele i le pale. Vagana o le mea moni, e te le manaʻo e foliga sili atu maualuga.
  • Vaai lelei i ou uiga taʻitoʻatasi: afai e iai sau ulu tele, o se vaega tele o le a faia e sili atu le mamafa o le faʻatusa.
  • O loʻo iai ni foliga mataga: o se isu maʻai, o alafau taʻutaʻua, ma isi. e le ofi le utupoto i luga ole ulu, e sili atu pe a fai e feololo.
  • Laei sitaili foi e tatau ona mafaufauina pe a filifilia se utupoto. Mo se faʻafiafiaga pe foliga fiafia, e talafeagai lelei, teuteu ma lelei le ave varnish. O se laʻasaga talavou e faʻaʻaloʻatasi e se laei malulu faʻatasi ma laʻau uila.
  • Taumafai e fai se pili i luga o lou ulu i auala eseese pe a e iai se taimi. Mataʻitu mea e sili ona aoga ma faʻaoga lou tomai ile taimi talafeagai.
mataupu i totonu ↑

5 auala e fai ai se lalelei matagofie i luga o lou ulu

  1. Faigofie filifiliga utupoto e aunoa ma meafaigaluega faʻapitoa

Matou te manaʻomia: 2 ofu fulufulu mo lauulu, e le o vaaia pe a manaʻomia

Fili le faʻaiuga i le maualuga e tatau ai, selu i ai. Ma le isi, e tele filifiliga mo le auala e fai ai se pulu o lauulu i luga o le ulu. O le mea muamua o le mimiloina lea o se fusi siku malosi mai latou ma fusi i latou i le pito o le fusi. O le auala lona lua e aofia ai le lalagaina o se ie lalaga, lea e fusi faʻataʻamilomilo i le fusi. I soo se tulaga, o le iʻuga e tatau ona faʻasaʻoina i se ofu lelei e talafeagai i le lanu i lau laulu poʻo ni mea e le o vaʻaia.

O se laasaga ma lea laasaga faatonuga mo le fausiaina leai se tausiga utaina ua saunia i totonu o le vitio

  1. Faʻafefea ona fai se pulu (utupoto) faʻaaogaina se fusi eleni

Faaputuputu le laulu i se solofanua solofanua, ae aua le fusiua i se fusi lelei. Nai lo lena, afifi le lauulu i le pito i lalo o le faasino tusi ma ogatotonu lima o le lima taumatau (afai e te lima taumatau, o le a sili atu ona faigofie). A saunia le muamua "matasele" o lauulu, mafai ona aveese tamatamailima ma totoe lauulu sulu faataamilo i luga o aa. O lea e foliga mai e te faʻasaʻo le faʻatuʻuga oso i luga o le ulu o le lauulu.

Ole mea lea ua manaʻomia ona e faʻasaʻo lelei le fusi lea i se fusipaʻu.

I le taimi muamua, matou te faʻamautuina le utupoto i le pito i lalo (latalata i le ulu), o le lona lua - e peiseai o le talepeina o lenei "'olo o laulu", matou te faʻamausali pe tusa o le ogatotonu o le utupoto.

Aua le faʻamoemoe i se mea lelei ma mama mai le fusi lea. Ose moli laulu lea mo aso uma, pe a fai, afai e fetuunai, o le a saunia i luga o lou ulu ile 10 sekone.

  1. Faʻafefea ona fai se volumetric utupoto i luga o le ulu

O le isi filifiliga o se lalelei, talafeagai ma teuteu lauulu.

Matou te aoina o lauulu i le siusiu mamao lava e aunoa ma le faʻamalosia, ae na o le taofia o le lauulu i o matou lima. Matou te pasi le lauulu i le paʻu o paʻu, e leʻo le atoa, ae na o le oʻo i pito o le lauulu. Oe tatau ona maua se matasele o lauulu i lelea ofuvae.

Ona matou faʻataʻamilomilo lea o le ofuvae, peiseai ua fufusi, ma tago atu ma totoe le laulu mai le "matasele" i totonu o se laʻasaga fou o le ofuvae.

Afai e tatau ai, e mafai ona e toe mimilo le ofuvae i luga o le uumi uumi ma faʻaumi ai le moega.

  1. Faʻafefea ona fai se pulu i se taʻavale

Ma o lenei tatou agai i luga sili teuteu lauulu laei. Ma mo i matou matou te manaʻomia se bagel, faasee, se donut ma, e pei ona latou te le taua, o le masini mo le fausiaina o laʻei foliga e pei o se pu momoli mo le fufuluina o ipu.

O le bagel e tatau ona filifilia e talafeagai mo le lanu o le lauulu, ina ia tusa lava pe o le lauulu laʻau e maanuminumi ma le bagel e vaʻaia, e le o iloga. O nisi atoʻatele e faʻapipiʻi i fulufulu paʻu e fatu ai le taufaasese o lauulu. Tulaga lelei: o sea ato e fetaui lelei lava mo teineiti ma le laulu manifinifi. Minus: lauulu lanu e tatau ona latalata i le mea e mafai ai i le lanu o le faasee.

O lea fesoasoani e faʻatau atu i le tele o faleoloa fesoasoani, e leʻo le taʻua o faleoloa faʻapitoa.

O lea, ia tatou agai atu i le faʻasologa lava ia, pe faʻafefea ona fai se "afaina" i luga o le ulu mai le lauulu ma se donut.

  1. Taʻai se solofanua solofanua po o le siʻusiʻu i soʻo se maualuga maualuga Selu le lauulu i le umi atoa o le siʻu
  2. Tui le lauulu i le bagel pei o se fusi uaua.
  3. Faʻasalalau le lauulu i luga o le lauulu atoa, mo le faʻatuatuaina, faʻalelei le lauulu i luga o le ato i le selu.
  4. Faʻalelei le ato i lou lauulu ma se isi paʻu paʻu e tutusa ma le lanu o lou lauulu.
  5. Aveese le toega o le lauulu, ua tufatufaina nei i le pito i luga o le ulu, i totonu o le ato i le loka.
  6. Afai o le lauulu e umi, aoina toega o totoe ma vili faataamilo i le bagel, aveese le pito o le lauulu i totonu.
  7. Afai e le mafai ona e gafatia le pito o le pito o le lauulu, nonoa i latou i se mea le vaaia o le ulu.
  8. Lenei o le isi togafiti: ina ia mafai ona taofi lelei lau laulu i le afiafi po o le ao, salu vaaia le vaaia i luma o le faʻaaoga o fulufulu lauulu, faatali mo ni nai sekone ma le faʻaaogaina ma le lotoa mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe. Lea la o le le vaaia o le a feagai ma fixation sili atu nai lo masani.
  9. Faalelei le lauulu launiu ma le vali i luga. Afai o le faia o se fusi matagofie o se galuega mo olaga i aso uma, e le mafai ona sili atu ma le varnish. Lauulu ma o loʻo taofia lelei ia.
  10. Ina ua foia le vaega "faʻatekinolosi", ua oʻo mai le taimi mo fatufatuga. Teuteu lou 'ie pei o lou ata. Fugalaau i luga o le faaputuga, susulu lipine mai 80s, aulelei matagofie lauulu-lauulu kilipa, le vaaia ma rhinestones, ma isi. Ae e oo lava i se faigofie fusi o le a foliga matagofie ma matagofie.

  1. Se faaputuga ma le 'ato ... e aunoa ma le' ato lava ia!

Afai o oe, musuia e la matou fautuaga, manao e faʻataʻitaʻi ma se lauulu i le taimi nei, ae aua le mauaina se donut, aua e te popole! E mafai ona suia e se totini masani.

  1. Matou te filifilia se totini e tutusa lona lanu ma o matou laulu. O le mea moni, e lava le faʻaaogaina o paʻepaʻe mo blondes ma uliuli mo brunettes, o le fetaui lelei i ata, o le mea moni, e le talafeagai.
  2. Oti ese le nofoaga o lo o masani ai tamatamailima i le totini.
  3. Ia milo le totini i totonu o le ato, feaveai mai le tasi pu i le isi.
  4. Ua sauni Bagel!

O mea le lelei o lenei metotia:

  • o totini masani masani o le a ave soʻosoʻa le tele nai lo faleoloa 'ato.
  • O le mea moni, o le faʻaaogaina e fai ai se fulufulu o lauulu o le a fai sina sili atu le le fiafia i lo o se tonati faʻapitoa, ae i le faʻatumuina o lou lima, e te le lagonaina.

  • pea lava
  • leai se isi bagel avanoa
  • ato ato e mafai ona fetuunai. Afai e te manaʻomia se lauulu sili ona manaia, o le fulufulu mamoe poʻo terry totini mafai ona fesoasoani ia te ia!

Ua matou tuuina atu ia te oe 5 auala e aoina ai lauulu i totonu o le bun, o le mea moni e tele. Ae ui i lea, masini e pei o le sophist twist ma haigami e manaʻomia tele tomai ma e le talafeagai mo le vave faʻatinoina o se ata mataga.

Tofotofo ma lou lauulu, suia, suia sitaili ma manatua o oe e matua matagofie!

Tuu au manatu ma tusi fesili i luga o le tusiga! Matou te fiafia e maua tali mai ia te oe.

Pigivali cone

Tele fafine o loʻo mafaufau loloto pe faʻafefea ona fai se pulu o lauulu. E faigofie mea uma. O le fusi e na ona faʻaputuputu fulufulu, ma le patupatu o se fausaga atoa. Ae aua le fefe i le upu, aua o mea uma e le faʻasaunoa e pei ona foliga mai ai. E umi ni nai minute e fatuina ai. Fai mea nei:

  • fufulu lou lauulu ma faʻamago i se fulufulu laʻau,
  • mo se fausaga lelei, faʻaaoga se voluma voluma,
  • Fausia se solofanua i luga o le pale poʻo se vaega okipital,
  • vaevae uma manoa i vaega tutusa e tolu,
  • ona fili ufitia ia toatolu,
  • e tatau ona afifi uma puaʻa faʻaulu i se ofu lelei. O fesoasoani e tatau ona nana, mo lenei mea, faʻaoga le le vaaia e tutusa le leo o ni manoa.

E faʻapena foi laʻei fulufulu ile foliga o patupatu i luga ole ulu, ma se fulufulu malamalama poʻo sumpitisi Saina.

Volume cone

Faʻafefea ona fai se pulu o lauulu i luga o le ulu faʻaaoga se faasee faʻapitoa? O le aso o se fesili sili ona lauiloa i totonu o fafine. Muamua e tatau ona e faʻatau se faasee faasee, lea e faʻatau i soʻo se faleoloa. Mulimuli i laʻasaga nei:

  • ua faia se siʻu masani, ua faʻaeʻe ai se faasee,
  • ua toe faʻamauina uma manoa, lilo i le faʻaseʻe atoa,
  • ia toe faʻalelei le laulu o loʻo i se foliga o se patupatu, faʻaaoga le varnish.

Fausia se lua vaega lauulu

E mafai ona e faia se ata matagofie i lenei auala, ae e manaʻomia le laulu e lamolemole ma saʻo. O gaioiga nei e tatau ona faia:

  • ia selu ua matuā selu lelei,
  • ona aoina lea o le faʻailoga, e uiga i le pito i luga o le ulu,
  • afai e le mautu ia nonoa, ona faʻaaoga lea o le varnish,
  • loka ua vaevaeina i ni vaega tutusa se lua - pito i luga ma lalo,
  • o loʻo faʻamau lelei i se laupepa, ina ia le faʻalavelave ai,
  • e iai ni manoa ua teteʻa mai i le lauulu pito i lalo, ona tutuʻi ai lea i luga o se ofu manifinifi, i le itu o pito o loʻo faʻapipiʻiina i latou. Leai se mea e faʻamau ai lau laulu.
  • a uma ona faʻataʻamilomilo pito i lalo, amata loa ona faaputu le pito i luga. O le laulu e lamolemole ma tutusa tufatufa faʻailoilo i foliga o se lio, ina ia faʻapipiʻi le fusi faʻalelei ia matagofie ma tele.
  • o pito e nana i se solo pe e mafai ona e tuu ia faasaʻoina.

Filemu filifiliga

A sili lauulu lauulu filifiliga e mafai ona e faia mo se afiafi fiafia. I le amataga, o le lauulu e vaevaeina i ni vaega se lua: pito i luga ma lalo. I le pito i lalo e itiiti ni curls nai lo luga. Mai le pito i luga e tatau ona e fau se iʻuga. Ma, i le tulaga o le pale, ua faʻaleleia atili le utupoto, e mafai ona fai e faʻaaoga ai soʻo se metotia o loʻo lisi atu i luga. O le vaega pito i lalo e tatau ona faʻaoso faʻapena faʻaaoga curling uʻamea.

E mafai e talavou ona faia ni mamanu se lua i luga o le ulu i le taimi e tasi. E manaʻomia le vaelua ma le faʻapotopoto. Ona fusi lea o fusipaʻu mai le siʻusiʻu taʻitasi. Lenei lomiga o le lauulu i foliga o pulupulu foliga sili fiafia ma le taʻalo lelei, atoatoa mo le feiloaʻi ma uo.

O lenei fulufulu lauulu o se mea teuteu moni mo fafine uma. E le manaʻomia le tele o galuega ma taimi, o lona uiga o aso uma e mafai ona e fiafia ai lau pele i filifiliga eseese.

Stylish bagel (fuga) mai le lauulu - o se fafine, aulelei, manaia ma sili ona manaia lauulu. Na lauiloa o ia talu mai aso anamua ma o aso nei e maua i soo se mea: i ofisa, luga o le "mumu" auala, i faletaalo, i le matafaga pati. O le fulufulu fulufulu lautele e lautele ma e maua ai le avanoa mo faʻataʻitaʻiga.

Sei o tatou vaʻai i tūlaga 'eseʻese o cones ma pe faʻafefea ona fatuina.

Ina ia avea oe ma pule o se fusi laei, e te le manaʻomia le alu i le salon, fai le sitaili o le fale. E manaʻomia le onosaʻi, i sina taimi ma se seti faigofie o mea faigaluega ma mea faigaluega.

  • selu
  • studs, togafiti,
  • se pea ofu manifinifi paʻu,
  • fulufulu uʻamea busel (faasee), twister poʻo le totini.

O le aoga sili o le lauulu o soʻo se teine ​​teine ​​mafai ona faia, e tusa lava pe o le lauulu. E pau lava le mea e manaʻomia e faʻatautaia ai ni nai togafiti ma piki masini mo le faʻatuina o se aulelei matagofie.

O ai e manaʻomia le fulufulu lauulu?

Ina ia faia se matagofie fulufulu lauulu, e le tatau ona i ai ni uumi uumi. Lenei o lauulu lea e foliga mai ai lenei laulu foliga lalelei:

  • Tuusaʻo ma mamalu. Le filifiliga sili.
  • Curly po curly ma tele. Ina ia faia le laulu foliga foliga lelei, e tatau ona e masani ai, ae e aoga tele: se lauulu lauulu ma se patupatu i luga o le ulu i luga o curly curls foliga sili manaia.
  • Taʻi ma manifinifi. I luga o curls, o le fusi ua avea e laʻititi, o le mea lea, e fai ai se voluma cone mai le lauulu, faʻaaoga se foam roller.

O le umi o le laulu e le faia se mea e tasi ai: ia faia le fulufulu lauulu i luga o le ulu, uumi uumi e talafeagai, naʻo oe e tatau ona galulue ma i latou umi, o ala feololo o le filifiliga sili ona lelei, ma pupuʻu e manaʻomia ni toleniga.

Filifiliga masani siosiomaga

Ose auala vave lea ma faigofie. Oe e manaʻomia le faʻamalositino ma puipui. Poloaiga faʻatinoina:

  • Fai se siʻi ma faʻalelei i se fusipaʻu.

Gauai atu! Ole ofuvae e le tatau ona tu i fafo, o lea e faʻamuamua ai i se le le mautonu pe latalata foi i lou lanu lauulu.

  • Salu ia curls i le fusi, mimilo le taʻamilosaga. Filifiliga: togi i se fili toele ina ia foliga matagofie tele.
  • Afifi lau fulufulu poʻo le fili i le pito o le fusi ma puipui i fulufulu.

O le itu lelei o lenei sitaili e mafai ona aulelei peʻafai o le utupoto e mama ma maʻa, pe faʻaoso laia se laʻititi maseesee.

Lauulu i se tonati, faasee

Ina ia faia se pulu o lauulu, faʻaaoga se faʻapipiʻi faasee faasee. Le faia o lenei:

  1. Nonoa le siʻusiʻu i se ofu mafanafana ma tuʻu le faaseʻe.
  2. Tago lau au curls, nana se masini faigofie i lalo o latou. A manaʻomia, faʻaopoopo foi i latou ma se fusi eleni. Taua! Afai e manifinifi lou lauulu, faʻaaoga se faaseʻe ma siapo ni maea ina ia ufiufi atoa ai ia curls.
  3. Faaputu pito i lalo ole fusi pe afifi faataamilo ile pito i lalo. Faʻasaʻo i mea e le o vaʻaia poʻo ni faʻamoega.

Matagofie fulufulu pole mo se tamaititi, teine ​​ma fafine

Ina ia faia matagofie fusipaʻu mai le lauulu i luga o lou ulu, faʻaaoga le pailate filifiliga. O lenei sitaili e fai sina faigata tele nai lo le faia o le faaputuga i luga o le ulu. Ae vave faia. Ina ia fausia na e manaʻomia:

  • Fausia le siʻusiʻu i le tulaga e tatau ona iai le utupoto i le lumanaʻi.
  • Vaevae i ni laina tutusa se tolu ma fili i luga o fili uma. Maua ni pu se tolu.
  • Afifio se fusi faʻamalosi ma latou, ma nana pito ma tuʻi i latou e le mafai ona vaʻaia.
  • Teuteu le vaʻa i se laʻau manaia.

E mafai ona e faʻaogaina asoa e faʻaopopo ai le fiafia i lau sitaili. O le kanzashi ofuvae i luga o le patupatu o lauulu, o se lauulu po o se lauulu lauulu tele o le a faʻaopopoina se amataga i le ata. Tofotofo: lauulu laʻasaga se lua i luga o itu talafeagai mo teine ​​talavou. Le fausiaina, fausia lua fusi i autafa ma fai ni fusi ia latou.

Mo pupuu lauulu

Afai e le mafai e ou faʻailoga ona tauʻau atu ou tauau, e mafai lava ona e fauina se fala matagofie i lou ulu. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se tamai lapoʻa vaivai ato, faʻapipiʻi maea, se ie manifinifi o le ua.

  1. i le faia o se siusiu, matou te faʻamauina i se vaega faʻamalosi tino,
  2. matou te pasia lauulu i le busa base, faʻasoaina ma le faʻaeteete i luga o le lautele atoa ina ia ufiufi atoa le busa,
  3. tatou faʻamau i le vaega faʻamama lona lua
  4. faʻapipiʻi le lauulu manifinifi ma faʻamau,
  5. faliu le ua i le fusi i le 3-4 cm le lautele,
  6. matou te afifi laupepa ma se solosolo, matou te teuteuina pito i foliga o le aufana pe nana i totonu.

Mo le umi umi

I fafine ma le lauulu laʻitiiti, o le filifiliga o sitaili sili lautele. Afai o loʻo e fuafuaina se faʻafiafiaga mea na tupu pe e te manaʻo e tosina mai le mafaufau - fai se lalelei o laʻau ma se lalagaina uiga ese i le foliga o se fugalaʻau. Faʻamatalaga auiliili pei o lenei:

  1. a uma ona aoina le siʻusiʻu, matou te pasi atu i le ogatotonu o le ato,
  2. O le tuʻu o le mea i luga o le fusi, tatou te vavaeeseina le mafiafia o le filo, selu lelei ma le selu manifinifi, afifi faataamilo i le patupatu, nonoa ma le vaaia
  3. faia le taualumaga ma le lauulu e totoe, tuʻua le totonugalemu ogatotonu,
  4. milo i le foliga o se fugalaʻau, tuu i le ogatotonu o le patupatu, tutuʻi,
  5. fulufulu ma styling sui.

Pulu o lauulu - faʻafefea ona fai se vaega o lauulu i luga o le ulu: foliga

Ua leva ona iloa e tagata uma le auala e teuteu lelei ai lou lauulu ia faʻapipiʻi ai lou ulu. Peitai, o le a tonu lava le mea e ese ai le patupatu mai le a? E mafai ona maua le tele o eseesega:

1. O le eseesega autu i le va o le patupatu ma le bun ua uma ona o lo latou faavae: o le moʻomoʻo, o le lauulu ua aoina, ma le patupatu o se fausaga faʻaeteete faia na, e ui e foliga faigata i upu, mafai moni ona tuʻufaʻatasia i le na o ni nai minute.

2. O se patupatu o loʻo aoina i luga o le faʻavae o se fili ua leva ona lalagaina, o le mea lea e faʻatagaina ai se faʻataʻoto e foliga sili atu le aoga i le faʻavae o se pito faigofie.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o lenei lauulu lauulu o le mafai lea e aoina i itu eseese o le ulu, faʻamamafaina le umi o le ua, pe a fai e maualuga le pulu. Pe nana ai foi uiga sese a o maualalo. E foliga mai o se laei faigofie lea o le laulu, ae e mafai foi ona fesoasoani e faamamafaina le ata ma le foliga.

Le i ai o eseese filifiliga mo lenei hairstyle fesoasoani ia te ia tumau tumau tele mo aso malolo ma aso masani. E le gata i lea, e lelei tele mo se tamaʻitaʻi soʻo se matua, mai se teineitiiti i se olomatua fafine. Masalo o le mea lea e fai ai lauulu cones o se tasi o le masani masani o fea faiga vaitau.

Le vaega o fulufulu mata - pe faʻafefea ona fai se pulu o lauulu ile ulu: mea ma mea faigaluega

E ui lava i le mea moni e faapea i foliga vaaia ituaiga laei foliga mauoa ma lavelave, e faigofie lava le faia ona e te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. Mo le mauaina o se sili lelei faʻaiuga, e leai se aoga e faʻaalu ai se tupe ile taugata o laʻau, e mafai ona faigofie ona faia i le fale. Ae ui i lea, ae e te leʻi amataina le faia o se lauulu lauulu, e tatau ona e mautinoa o loʻo ia te oe uma mea talafeagai mea faigaluega i le tapena.

Muamua lava, o le faasee lava ia, e nana i lalo o le lauulu, nana ia lava ma faʻavae i luga o lea e foliga ai le lauulu foliga tetele, mauoa ma aristocratic. E i ai ni ituaiga eseese: lapotopoto, faʻaʻumiʻumi, faʻapipiʻi, se faʻaseʻe i luga o le sikulu, ae sa faia uma mo le tasi mafuaʻaga - e ave ai le voluma.

O le isi mea o le shampoo ma le balm. O sea laulu e tatau ona faia i taimi uma i luga o le ulu ua fufuluina, a leai, o le laulu o le a le faʻaalia ia lava i lona mamalu uma ma o le a foliga gaʻo lelei. E fautuaina foi e faʻaaoga se faʻapipiʻi lea ole a avatu ai lou lauulu sela. O lenei e tele laina teuteu saunia oloa faapena. O nei mea uma o le a fesoasoani ia te oe e sauni ai lou lauulu mo le gaosia tuusaʻo o laulu.

E tatau ona e tago selu, e sili le i ai o se laupapa, e matauina o latou lea e sili ona afaina manuʻa pe a selu. Oe e manaʻomia foʻi mea faigaluega e fesoasoani i le faʻatinoina ole sitaili: fulufulu male lauulu fulufulu. O nei mea faigaluega matagofie o le a fesoasoani i le fulufulu lauulu i luga o le ulu i le aso atoa, puipuia mai le tosoina i luga.

Ina ia mafai ona malolo faʻamoe le pulu i luga o le ulu, e manaʻomia le i ai o ni ofu lelei, lauulu ma mea e le o vaaia. O mea autu ia e fesoasoani i le faʻamaloloina o le cone lava ma lona tulaga.

Aua le le aʻoaʻi i luga o lauulu 'eseʻese ma isi ata e fesoasoani i le teuteuina o lou lauulu ma avatu i ai se saito o lou tagata.

Le vaega o fulufulu mata - pe faʻafefea ona fai se pulu o lauulu ile ulu: metotia ma le faʻasologa o gaioiga, ata

I le taimi nei, e tele lava le tele o filifiliga mo le lalagaina o laʻau mai le laulu. Lalo oe mafai ona vaʻaia se faʻataʻitaʻiga auiliiliga o filifiliga taʻitasi.

1. Ose vaega o uamea.

Ole faʻamatalaga lea ole ituaiga lauulu lea e iai le masani. I le taimi lava lea e tasi, o le sili ona faigofie ma faigofie ona gaosia. Ae ui i lea, e fetaui lelei mo tagata e lamolemole lauulu, ae ui i lea, o le faʻaoga faʻamama o le a sau e laveaʻi ai. Ina ia mafai ona faia lenei filifiliga, o mea nei e tatau ona mulimulitaʻi i lalo:

1) A maeʻa ona lelei ona faʻamamaina le lauulu ma faʻamago i se fulufulu laʻititi, e tatau ona faʻaogaina ia sina mea laʻititi faʻapitoa, busa poʻo le gel. O le mea taua o le laulu e tatau ona lamolemole ma usiusitaʻi.

2) Filifili le nofoaga o le ai ai le patu ma fai se faʻatau faigofie. E masani a, o se faʻaputuga tuai e fausia i tua o le ulu poʻo le palealii, o iinei foʻi e foliga sili atu le mataina.

3) O le iʻuga e tatau ona vaevaeina i ni vaega se tolu ma mai le isi faia se vavae pailate 'eseʻese. Ona tatau ai lea ona fusifusia i latou uma i totonu o gusi, o lo o taofi le siʻusiʻu. E tatau ona lilo iʻuga pito o le au faʻapipiʻi i lalo ole patupatu ina ia aua neʻi tilotilo i fafo ma o le laulu ole mea e fufusi male faʻaeteete ile laʻau fulufulu ma le le maitauina e fetaui ma le lanu o le lauulu ma e le tu i fafo. Faʻaopopo ma varnish.

Mesh ma lauulu fugalaʻau ma rhinestones, o laupepa Saina e atoatoa mo se cone pei o mea teuteu, latou te avatua le lauulu lauulu o se paʻi o le matagofie.

2. Papanesi - o le patupatu ma faʻaseʻe.

Bridget Bordeaux aumaia i le lalolagi o foliga, faatasi ai ma isi foliga, o se ituaiga fou o lauulu - "pepe". I na aso, sa taumafai malosi tagata e toe fai lona faiga le mafaatusalia, ma o mea uma na mafai ona fesoasoani. Lenei e sili atu faigofie le faia o lenei, ona e tele ituaiga o lauulu faasee fausiaina. Latou te o mai i ni foliga eseese - lapisi, oval, faigofie ona umi. Foliga mai e le afaina, o loʻo faʻataʻitaʻia uma le fausiaina o lenei sitaili laʻei. O le mea autu o le maua lea o se faaseʻe e fetaui ma le lanu o lou lauulu, e fautuaina e oʻo lava i le tuʻufaʻatasia faʻasaga i le lautele lauʻaiga, ina ia o le patupatu o le a foliga sili ona faʻaalia. Faʻafefea ona toe faia se foliga tutusa o le laulu ile 60s:

1) Fufulu ma faʻamamago lauulu ma se lauulu laʻititi. Le isi, e tatau ona e selu ma le tuʻu i ai ma tuʻu ese le vaega o laulu e tuaoi ma 'au.

2) I le fausiaina o lenei fulufulu lauulu, o le a matou faʻaogaina se oval faasee, o lea o lona faʻatinoina o le a soloia mai se mea faigaluega tutusa. E tatau ona faʻapipiʻi le faaseʻe i le pito i tua o le ulu ma faʻamautu ai ma le le vaʻaia ina ia le totolo le ato i luga o le ulu. Le isi, e tatau ona e ufiufi le faasee i ai ma valavala vavaeese muamua.

3) O le laulu lava ia e tatau ona vaeluaina i le 'afa ma lalagaina mai taʻitasi. Ave se tasi o ia fusi ma faʻamau faʻataʻamilo i le itu e maua ai le salu ma faʻamautu i mea e le o vaaia. Fai tutusa ma le lona lua, ae i le isi itu.

A matagofie teuga mo lenei cone o le a avea ma tamai fugalaau fugalaau o le a flirty peep out i fafo.

3. Se tala e lua tala o lauulu.

Masalo o lenei lomiga o lauulu e sili ona faigata na faia, aua e tele faʻatapulaʻaina o lona fausiaina. O le mea autu o le laulu e masani lava ona lamolemole. A le o lea, e matua manaʻomia lava le faʻaola saʻo, e ono afaina ai le lauulu. O le faasologa o gaioiga e tatau ona faʻapea:

1) Fufulu ma faʻamago lauulu. Ia faasaʻo pe a tatau ai.

2) O pulu uma avanoa e tatau ona aoina i totonu ole bun ile pito i luga ole ulu, ona toe faʻalelei lea ile varnis.

3) E tatau ona vaeluaina faʻasologa i le afa i le pito i luga ma lalo ifo, pe a maeʻa ona tatau ona tuʻia ia pito i luga, latou te faʻaputu i le na o ni lala pito i lalo.

4) Ave le pito i lalo ole lauulu ma vavae ese ni manoa. Ma le isi, e tatau ona manuʻa i se ie faʻamalosia ae aua le soʻona fufusi, a leai, o le laulu e lalagaina o laʻau.

5). A maeʻa le tasi afa o le lauulu, e tatau ona e alu i le lona lua. O nei manoa e tatau ona tufatufaina tutusa atu i le lio, ma faʻaopopoina le tele o voluma. E tatau ona nana ia faʻanauga ma le fesoasoani a mea e le o vaʻaia, ae tusa lava pe o le a le mea gaʻo faʻatasi.

E le manaʻomia ni teuteuga faaopoopo mo na o le ofe, aua ua leva ona foliga mai e le masani ai ma manaia.

Le vaega o fulufulu mata - pe faʻafefea ona fai se pulu o lauulu ile ulu: fesoasoani mai polofesa

1. Fausiaina o le patupatu, e le tatau ona faʻaaoga sese le lauulu, a leai, o le laulu o le a foliga matua mamafa ma le masani ai.

2. Aua le faʻaaogaina ni paʻu masani e pei o teuga tupe poʻo fale talavai, latou te faʻaleagaina tele lou lauulu. Ua faʻatau atu nei ua i ai ni paʻu faʻapipiʻi o le paʻu.

3. Afai o oe o le pule o lauulu manifinifi, e sili le filifilia o le filifiliga o laulu lauulu, lea e aofia ai le faʻaaogaina o se faaseʻe. O ia lea o le a fesoasoani i le faia o le vaega leiloa.

4. Aua le faʻatuai e faʻafagofieina ma teuteu: hoops, tiaras, hairpins. O le patupatu o le a onosaia uma au mea e te fiafia iai.

Ia avea pe leai - i ai e fulufulu ai laulu

I le tele o auala, o le filifiliga o fulufulu lauulu e faʻalagolago lea ile foliga o foliga, leotele ma le faʻapipiʻi e leai se faʻatagaina.

  • Na te fetaui lelei i tagata uma ma foliga foliga oval. Sei vagana fafine i le tausaga o le a ia tuuina atu tausaga faaopoopo.
  • I luma o se foliga tafatolu o foliga, e tatau ona faʻamuamua i le tuʻufaʻatasiga o patupatu ma faʻailoga lautelee mafai ona mafai vaʻai faʻasaʻo ma faʻamaʻimau tulimanu tulimanu.
  • I luga o le tai foliga foliga, o le patupatu o le a faʻamamafaina ai le alafau. O le sili filifiliga o se duet ma le paʻu mafiafia o feololo umi.
  • Afai e iai sau foliga faatafafa, filifili filifiliga ma isi meapei o lipine poʻo rims.

Gauai atu! O e e ona le faataamilo ma sikuea foliga foliga o le a tatau ona lafoai le manatu o le fatuina o se pulu-foliga lauulu. O sea laulu foliga o le a faʻamamafaina lautele i ai alafau ma vaʻai faʻalelei foliga. E mafai ona faʻamatuʻuina atu i le faʻataʻitaʻiga e ala i le tuʻufaʻatasia o le fusi ma se faʻataʻamilomilo pa ma mea faʻaoga umi i le ituaiga o tautaliga.

  • Ole maualuga ole patu e le tatau ona filifilia e ni teineiti umi ma i latou e le mafai ona mitamita i se aulelei o le ua. O lenei filifiliga o le a lelei pe a fai o lou ua e mau lelei.
  • O ave maualalo e tosina ese ai le mafaufau mai i foliga le atoatoa i foliga.
  • O laʻau susulu e le mautonu mo tamaʻitaʻi vaivai e laʻititi.

Muamua, taumafai e faʻapipiʻi lau ata ma vaʻai pe faʻapefea ona foliga mai lenei hairstyle ia te oe

O se polofesa lauulu lauulu filifiliga tautua mo a tatou tagata lesitala e matua leai se totogi

Faʻafefea ona fai se patupatu i luga o lou ulu

Filifiliga e pei o se mea mataʻina e oso ai le pulupulu, 'fili i se faasee poʻo se maʻa - o se mea sili lea mo le teuteuina o se afiafi poʻo se faʻaipoipoga.

Ole fulufulu laʻititi e mafai, pe a manaʻo ai, tuʻu i tua ole ulu, pale pe faʻapea foi ile itu itu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se maualuga siitia "itulagi Italia" vaʻaia faʻateleina le umi o le ua ma tosina ese le mafaufau mai foliga le masani ai foliga. Ae mo fafine e uumi lona ua, e sili lava le faʻamuamua ile mea maualalo "patupatu".

Ina ia fausia se ituaiga o "fulufulu" o lauulu o le a e manaʻomia:

  • selu
  • styling gel po o mausse
  • faasee, fulufulu "bagel" poʻo ni paʻu faʻaʻau,
  • pulou pe le mafai ona vaaia
  • uu malosi vali.

Mo se faʻaipoipoga poʻo se faʻaiuga faʻaipoipoga, e mafai ona teuteuina le "Italia fusi" i mea teuteu talafeagai.

Mai pigtails

O le 'curly' ofa 'o fulufulu manifinifi o se mea moni maua mo i latou e ona o le faʻaavanoa o ufiufi. E ui i le foliga lavelave, ituaiga sitaili mafai ona faia i ou lima lima ile 5-10 minute. Le faia o lenei:

  1. Fufulu lau lauulu ma feula mago. Tagata e ona manifinifi curls tatau foi ona faʻaogaina se mea faigaluega e faʻaopopo ai le tele i aʻa.
  2. Fulufulu lauulu i se uumi maualuga i le tua o le ulu.
  3. Vavae atoa le tele o manoa i vaega e tolu. Weave vaega taitasi i se lalaga fili.
  4. Afifi lemu ia toʻa faʻataʻaliʻi i le mea tauafausia se curly "fusi" i tua o le ulu.
  5. Nana le faʻanana i lalo o le iʻuga na maua maifaʻamautuina ma le le vaaia.

O sea patupatu foliga sili atu i teuteuga o fugalaʻau poo "Saina laei."

Ole vaega o solofanua e foliga faʻaʻesea ona o le tele o laʻasaga maualuluga. Lenei o se sili lelei filifiliga mo savali solo i totonu o le taulaga pe le faʻalavelaveina "faʻapotopotoga" i totonu o le kafe ma se uo teine. Le faia:

  1. Aoina lauulu fufuluina ma faʻamago e se fulufulu fulu i se fusi "fusi" pito i tua o le ulu, nonoa faʻapipiʻi ma se fusi faʻaoso. Faʻaoga busa poʻo le styling gel i lou lauulu.
  2. Vaelua i 6-8 harnessesmimilo ai e tasi i le itu e tasi i taimi taʻitasi.
  3. Ole iʻuga fusi e tatau ona faʻataʻapeina taʻitoʻatasi i luga ole fusi eli - le faʻavae, ma fai ai se paʻu "Iuni Italia". Nana le pito o le fusi i totonu o le "fusuaʻi" ma malupuipuia ma fulufulu pe le vaʻaia.

O le iʻuga "gaʻoa" e tatau ona soʻona faʻaalu ma varnisina ina ia aua neʻi oso ese faʻataʻavale taʻitasi mai ai.

O le patupatu ma le fulu "donut" o se sili faigofie ma matagofie filifiliga mo ia faʻaofuina. E mafai ona faia i ou lima i 3-5 minute. Faafetai i le volumenous foam "bagel" o le lauulu laei e foliga mai e sili atu le tele.

E faigofie tele:

  1. Faaputuputu lauulu i se maualuga “tulimanu” pito i luga ma se manifinifi manifinifi. Faaaoga le styling gel i luga o le umi atoa o filifili.
  2. Tuu i le pito "Fusi" ato.
  3. Ona mimilo ese ai oka i luga o le 'atoina ia ufitia atoa i curls.
  4. Sauni le "talatala" o faʻamau i faʻamau.

O sea sitaili o le a foliga masani faalenatura pe a mafai pe a fai o le lanu o le donut toe faia le paolo o manoa. Ina ia fausia se sitaili, e talafeagai ona faʻaaogaina se bagel faapitoa ma Velcro, e puipuia ai manoa manifinifi mai le faʻataapeapeina.

Matua ma faasee

O se mea e le masani ai le oso ma se faaseʻe o se tulaga manaia tele o se afiafi poʻo se faʻaipoipoga faʻaiʻuga i le sitaili "retro". I le pikiina i luga o le taʻavale o le talafeagai le lapoʻa ma foliga, oe mafai ona fatuina se le masani ai "Italia fusi".

E sili le faʻaaogaina o se faasee umi ma se faʻamau, lea e fesoasoani e faʻatonutonu e oo lava i le sili ona ula curls aunoa ma faʻafitauli. Le faia o lenei:

  1. I luga o lauulu fufuluina ma faʻamamaina e le lauulu mago ua aoga le afu mo sitaili.
  2. Latou faʻaputuputu i se maualuga "sulu" ma se manifinifi manifinifituua le tasi fasi manifinifi saoloto.
  3. Ona faʻasolo ai lea o le faaseʻe ina ia tuʻu i luga o le ulu. Ona tufa atoa lea o le vaega atoa i totonu o le faʻaseʻe ina ia tapunia atoa.
  4. O se mama saoloto e fusi faataamilo i le faasee, ma fausiaina le "fuga". E tatau ona nana pito i totonu o patupatu.

O se sikuea faasee faasee ma faʻataʻamilomilo pito o le a fesoasoani e fausia se tele matagofie e aunoa ma le fulufululele.

Matua ma mesh

O le faʻaaliga "pulupulu ma mesh" e atoatoa mo taimi faʻapitoa. Ina ia fausia ai, e te manaʻomia se upega faʻapitoa ma ni nai mafaufauga lelei. Ua faia lenei mea:

  1. Ia selu ma le faaeteete lauulu tuu faatasi i se uumi umi.
  2. Gagau le atoa atoa i le afaona faʻamau lea i luga o le lulu e ala i le faʻataʻilimilo o pito.
  3. Faʻapipiʻi le iʻuga "gaʻoa" mesh faapitoa.

O le manaia o lenei hairstyle o le faia ia e le manaʻomia le faʻaogaina o fulufulu mata, le vaaia poʻo mea teuteu mea.

I luga o le lauulu uumi

O tamaʻitaʻi ma uumi uumi e mafai ona faʻaalu saogalemu faʻataʻitaʻiga, faʻanofo lelei ma teuteu ulu o ituaiga eseese ma cones. E mafai ona e faia i tafatafa o le ua, i tua o le ulu pe siitia i luga. O le ato i luga o le pale, lalagaina e se scythe, o le a foliga matagofie ma sili ona lelei. E faia e pei ona taua i lalo:

  1. nonoa le siʻusiʻu i le palealii, faʻamau i se vaega faʻamalieina, filo faʻatasi i le ato,
  2. tufatufaina tutusa lauulu i le masini ina ia le mafai ona iloa,
  3. i luga o le a matou tuʻuina atu i le lona lua ofuvae manifinifi - e te maua se fusi mama ma se tele o laʻau malulu,
  4. faaeteete lelei lenei lauulu, lalagaina 1-2 spikelets mai ai,
  5. matou te afifi le patupatu ma fili, matou te faʻaogaina le vaʻaia e faʻalelei ai.

O le ato, faʻaopoopo i fusi, e foliga muamua, ma se laʻei lauulu e le o se matamuli le alu i se faʻamoemoega aso po o se aso ua leva na faʻatalitali.

Ma se ato vaivai

O le ato e faia i le fulufulu e mafai ai ona e fausiaina se laupepa manaia volumetric e aunoa ma le le aoga o taumafaiga. O nei aso, ua faʻatau mai ituaiga eseese o nei mea i faleoloa. Latou te eseese i le lanu ma le lapoa. O tamai masini ua mamanuina mo ni puʻupuʻu uumi, lapoa lapoa - mo feololo ma le umi.

Ole faia o se fusipaʻu e faaaoga ai se donut e faigofie:

  1. matou te pasia le maualuga maualuga i le ogatotonu o le masini, tufatufa lauulu i luga o le lautele atoa, faʻamautu ma se paʻu paʻu manifinifi,
  2. noataga faʻamamaʻi o 5-6 cm le lautele afifi faʻataʻamilomilo,
  3. faʻamau le fausaga.

I le leai o se bagel faapitoa, e mafai ona e ave le sili ona masani totini, e lelei pe afai e mafiafia (terry). Tatou tipi ese le tamatamai vae i luga o le mulivae (e mafai ona ufiufi i luga le mulivae), mimilo le pito i luga i foliga o se faasee. Ua saunia le masini mo le fausiaina o le utupoto, agai atu i le faʻatinoina o le lauulu laei:

  1. nonoa o le siusiu, filo i le pu o se ato fatu,
  2. faʻasoaina ma le faʻaeteete lauulu i le itu atoa o le totini, faʻaaoga se paʻu fusifusi e faʻalelei ia,
  3. nana le lauulu i totonu o le ato pe saisai i le flagella, afifi i luga o le patupatu,
  4. faʻamau mea uma.

Faatasi ai ma le twister

Sophist twist po o le twister o se ituaiga faʻapitoa o fulufulu lauulu i luga o se uaea faʻavaea lea o le a mafai ai ona vave fausia se mea manaia fulufulu o lauulu i luga o lou ulu:

  1. matou te pasia le pito o le siusiu i totonu o le lulu o le twister, taofi lenei vaega o le lauulu ma o matou tamatamailima,
  2. fesuiai le lauulu, o le a tatou faasolosolo matagi uma lauulu i luga o le masini,
  3. fai se mea patupatu, faʻasili a mimilo faʻapitoa,
  4. tutusa tufatufaina lauulu i luga o le fulufulu, nonoa mea uma i lauulu,
  5. matou te gaosia le uiga mo sitaili.

Faʻaogaina o le hegami

Hagami o se meafaigaluega le masani ai, o se ituaiga o twister. Fesoasoani e mamanuina se atigi, pepe, taamilosaga ma isi laei uiga ese. Faʻafefea ona fai ose pulu faaaoga hegami:

  1. matou te faʻapipiʻi le masini i se mea faigaluega,
  2. selu le lauulu i tua, filo pito i le ogatotonu o le masini,
  3. matou te luluina ia lauulu i luga o le hegami, agai atu i aʻa,
  4. fai se patupatu, nonoa ma togafiti.

Eseese o teuteuga filifiliga ma se fusi

Ole auala ole fausiaina ole cones e faigofie lava ma e le manaʻomia tomai faʻapipiʻiina ole laulu. Ae ui i lea, o le numera o latou suiga e matua tele lava. Bagels fetaui i soʻo se sitaili, talafeagai mo teineiti laiti, toaaga tamaiti aʻoga ma tamaʻitaʻi matutua. E taua le filifilia o le filifiliga saʻo.

Masani masani fusi

  1. Faʻasolo le pito o le siʻusiʻu i le ogatotonu o le ato.
  2. Tatou uu le lauulu ma o tatou tamatamailima, liliu le masini i fafo, ma faamaamulu lauulu i luga, ma agai atu i aa.
  3. Faʻamau le patupatu ma faʻapipiʻi ma sitaili.

Afai o le lauulu e le lamolemole, ma sina faʻafiafiaina i le pito, e te mauaina se ato i le faʻataʻaloʻalo - se filifiliga moni mo aso uma.

Le masani ai pusi

Le fiu a masani ma masani paʻu - tuʻuina lou lauulu laʻititi tulaga masani. E mafai ona e filiina se vaega o le lauulu i se spikelet pe fai se faaputuga o lulu. Ina ia fatuina se mea e le masani ai lauulu laʻei, oe manaʻomia se tamai bagel:

  1. tuuina le masini i luga o le pito o le siʻusiʻu ma faʻamautu i se fusipaʻu paʻu, matou te filifilia se filo,
  2. matou te faʻamauina le vaega filifilia i le fili,
  3. matou te pasiina le spikelet i le ogatotonu o le masini, aumai i fafo, toe fai gaioiga tutusa lava seia oʻo i le iʻuga o le lalagaina,
  4. faʻapipiʻi le pito o le spikelet i le vaega fou o lauulu, lalagaina le isi puʻeʻe ma faia tutusa ma ia,
  5. faʻamau le iʻuga o le fusi faʻapipiʻi ma se ofu mafanafana, nana i totonu o le donut,
  6. fola malie le spikelets ia ufiufi le pulu, faʻapipiʻi mea uma ma fulufulu.

Faatasi ai ma mimilo mimilo

O le isi auala e fatu ai se lalelei afiafi bagel:

  1. vaeluaina o le lauulu ma se tafailagi vaeluaina i le afa, matou te aoina le vaega maualalo i le siʻusiʻu,
  2. faatasi ai ma le fesoasoani a se donut matou te fausiaina se cone,
  3. vaevae le pito i luga i 3 vaega, taitasi liliu a flagellum,
  4. matou te faʻapipiʻiina faʻailoga i faʻapipiʻi i le cone,
  5. mimilo ese manoa sa tumau e leai se totogi, liʻo faataamilo.

Cone ma mesh

O le kuluma o se mea faʻapitoa faʻapitoa e mafai ai ona e faia se lalelei o le bagel. Mo mafiafia lauulu i le taimi lava e tasi faʻaaoga masini. Latou filifilia mo le paolo o lauulu ina ia le tu matilatila i le laulu o lauulu. O se laasaga ma lea laasaga ata foliga mai i lenei:

  1. i le faia o le siʻusiʻu, tatou te faʻapipiʻi le grid i lona amataga i faʻamaumauga,
  2. selu sina lauulu laititi, se lulu,
  3. tuʻu le siʻusiʻu i totonu o le upega, faʻamau le atigi faataamilo i le faavae, faʻamau i faʻamaʻi

E le tatau ona e popole, o le a le toulu le laulu ma e le pipii foʻi i fafo atu o le upega.

Taeao ma le laulu o laʻau

Faatasi ai ma se sili ofaili sitaili, e mafai ona e alu i se aso malolo, faauuga, pisinisi kamupani. Afai o loʻo e sauni e faʻaipoipo - o se filifiliga sili lea mo se laʻau lauulu faʻaipoipo.

  1. I luga o le pito o le fusi matou te faʻavaeina se lautele lautele.
  2. Susu malie lauulu, faʻamautuina le ato i se fulufulu paʻu.
  3. Sa matou vaevaeina afa i le afa, lalagaina se fatu vavaeese mai le tasi vaega, afifi se patupatu i totonu.
  4. Matou te vaevaeina le vaega lona lua i ni 3 loka, lalaga se tasi oi laʻau i se fatu.
  5. Mai i lua vaega matou te fausia ai "taliga" o le aufana i tafatafa o le utupoto, nonoa i fusi.
  6. Tatou mimiloina se tamai spikelet ma se mama, faapipii i le ogatotonu o le aufana.
  7. Matou te teuteuina le aufana i se matagofie le vaaia.
  • Horns mai le lauulu: laasaga i lea laasaga faatonuga (e mafai ona e faia e ala i le aoina o lauulu pe faʻasaʻai i lou tofo)

Lauulu laʻasaga "vevesi" i tagata e masani ona taʻua o se fusi. E toatele teineiti latou te fiafia i lea auala o lauulu laʻei, aua e le manaʻomia se tomai faʻapitoa ma e talafeagai mo soʻo se sitaili laʻei. O le fesili pe faʻafefea ona fai se pulu o lauulu na amata ona fesiligia i tua i 60s o le seneturi talu ai, ina ua avea le moʻae o le lauiloa.

Lauulu pulu - o se matua sili ona matagofie ma lauiloa lauulu

O le aso, o lenei fulufulu lauulu e mafai ona faʻaopopo i le isi numera o elemene laiti, ae tumau le lautele ma faʻataʻitaʻi mo soʻo se tulaga. E tusa ai ma le faʻatinoina metotia, o lenei auala o le folaina e faigofie tele ma e le manaʻomia tomai faʻapitoa.

E tele 'eseʻeseʻesega i luga o le auala e fai ai se pulu o lauulu. Na o fautuaga lautele, e tusa ma le tele o filifiliga. O ia ituaiga fulufulu na faia lea ituaiga o lauulu lauulu lautele: mo soʻo se tulaga, e mafai ona e filifilia le saʻo ituaiga utupoto. Ae o le lauulu laga luga e leʻo faʻamamafaina atili le taua o le teine, e mafai foi ona latou faʻalauiloa ma le le fiafia i nisi o mea sese.

O se patupatu o le mea sili lea mo tamaʻi lemu ma le uumi umi ma foliga masani. Faatasi ai ma ia faʻamatalaga mai fafo, e oʻo lava i le paʻepaʻe faʻapipiʻi o le a foliga tupu tupu.

Afai e le umi le ua, o lona uiga e tatau ona fai le puʻe i lalo ina ia aua neʻi taulaʻi i le ua.

  • teine ​​maualuluga tatau ona lafoai le maualuga utupoto i le pito i luga,
  • afai e te manaʻomia e nana se ua manifinifi, ona tatau lea ona maualalo le utupoto,
  • i luma o le mafolafola nape, e tatau ona e filifilia fusifusi ma curly bundles,
  • tetele cones e le fetaui ma teineiti laiti: latou foliga foliga valea i luga o se tamaʻi ulu,
  • faatasi ai ma se ata itiiti, e sili atu le lelei o le faaluaina o ni tamaʻi kesi i itu o le ulu.

O le tekinolosi o lalagaina o lauulu e matua faigofie lava

Faigofie pulu

E mafai ona e faia lenei laulu ile lauulu umi pe uumi le umi. E tatau ona vaeluaina lauulu i ni manoa poʻo fili. O mea faigaluega e te manaʻomia:

  1. selu
  2. tele fulufulu ulu
  3. lē o vaʻaia
  4. pulu
  5. styling gel po o le foam,
  6. teuteuga i le loto.

A o le i amataina le fausiaina ole laulu ole laulu e tatau ona susu sina susu. Ina ia faʻalelei le laulu lauulu, e tatau ona e faʻaaogaina se gel. Tuu le selu ma selu le lauulu i se fusi utu. E taua lava i le taimi nei, e leai ni “moa” o totoe i luga o le ulu. O lauulu e vaevaeina i ni vaega se tolu.

E mafai ona e tuua naʻo filo pe faia ni pu se tolu. Ua tofu le filo faataamilo i le pito o le siʻusiʻu, ma nana o loʻo nana i lalo o le patupatu. Faʻapipiʻi lauulu i lauulu ma teuteu pe a e manaʻo ai.

Lauolaola patupatu

Ma le isi, o lauulu e tatau ona susu, o se pulu e aoga ia i latou. Ona tatau ona faʻamago le lauulu i se fulufulu ma avatu le tele i aʻa (afai e te faʻamago lou ulu i lalo, o le aofaʻi o le a sili atu le sili ona matagofie). Le isi, fai sau uʻu mau. Ufiufi manoa mai le pito i lalo o le siʻusiʻu faataamilo i lemafaʻamaʻe, ma faʻamautuina pito i le le vaaia. Tuu mai pea fasi mea o lo o totoe, gagau se laina sikoa mai itu taʻitasi ma afifi faʻataʻamilo le faʻavae. Faalelei le lauulu i lauulu ulu ma le le vaaia, vali ma varnish.

I le maeʻa ai o lalaga faʻapipiʻi, o le ae faia se laei sili ona lelei!

A leai se taimi e faia ai se pulu laʻasaga e te mafaia, e mafai lava ona e faia se fulufulu ma afifi faʻataʻamilomilo faʻaʻataʻulu. Ole filifiliga sili ona faigofie lea mo le sili ona lautele masani ole laulu o fafine.

Sili ona lauiloa i tausaga talu ai nei ua avea ma fulufulu lauulu lauulu, masani i o tatou tinamatua ma aso nei. I le aluga o taimi, o le sitaili mo fugalaʻau ma lauulu e suia, ae o loʻo i ai pea sitaili e le i tausaga.

Lenei ituaiga o utupoto e alualu i luga ma matagofie, e matala ai se ua matagofie a ua, faʻaalia uma ai matauʻa o tamaʻitaʻi tosina lalelei. Ole fulufulu lauulu e lautele, aua e mafai ona ofuina mo galuega ma taimi faʻapitoa. E fetaui foʻi ma tausaga 'eseʻese o fafine.

  1. Mo lauulu ma se tutusa ogatotonu ma mafiafia, ua faatagaina uma filifiliga teuteuga. Ole ituaiga pito sili ona lelei lea mo lauulu laulu na.
  2. Mafiafia ma mimita e manaʻomia se auala faʻapitoa, mo ia lauulu o le filifiliga o le teuteuina o se afifi o curls e atoatoa.
  3. Ina ia fausia se pulu manifinifi ma e oo lava i lauulu, o le ae manaʻomia se faasee e fai ai lau laulu foliga foliga fiafia.

Lauulu laulu e ala ile ituaiga mata

  1. Mo fafine e iai ova foliga foliga (pei ona masani ona talitonuina, o se mea lelei), o sea laulu foliga o le a foliga lelei. O le mea e ese ai, o tamaʻitaʻi matutua, ia e foliga mai o loʻo vaʻai le lauulu lea i tausaga.
  2. O loʻo iai se foliga foliga tafatolu ua fautuaina ina ia tuʻufaʻatasia le teuga o latou foliga. O le a faamaluluina tulimanu ma tuuina lamolemole foliga i le ata.
  3. Ma se taimane foliga foliga, o le fusi ua fetaui lelei ma se mafiafia pa o o feololo umi.
  4. Tamaitai ma se foliga faatafafafa e tatau ona tuʻufaʻatasia lenei laulu i mea e iai: lipine, rims, volumenous tautaliga.

Le teuteuina o teineiti ma foliga lapotopoto o le a le aoga. I lenei tulaga, o le laulu o le laulu o le a faʻamamafa mai ai le lautele o alafau, aʻo faʻateleina e vaʻaia ai foliga. E le fautuaina le ofuina mo teine ​​ei ai foliga sikuea, o sitaili faʻapenei o le a avea ma autu le faʻamoemoeina le manuia i luga o le mamafa pito i lalo o foliga. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e taumafai e fai se faaputuga ma lenei ituaiga o foliga, faʻavaivaia ai i tautaliga umi ma tautau.

Mo sea fulufulu, o le averesi o le laʻau o lauulu e sili ona talafeagai, e lava ma le faʻatupuina o le patupatu, ae e le tupu ai ni faʻafitauli i le galuega. Ma le lauulu umi, e mafai ona e fatuina se mea sili ona matagofie i luga o lou ulu, ae mo mea faʻaalia ia e manaʻomia le sili atu le onosaʻi ma le taimi. Ole puupuu ole lauulu e le mafai ona lafoaʻi e aunoa ma mea e fai.

Faʻafefea ona fai ose patupatu lauulu?

Mo se faigofie foliga, hairstyles o le a manaʻomia:

  • oso masani
  • se selu faigofie
  • tele mea le vaaia ma lauulu.

E mafai ona e faʻaaogaina ni isi mea faigaluega ma mea faigaluega, pei o le mesh, lauulu tino. Ae le talafeagai lea mea.

Ole fulufulu e tatau ona faia ile laulu mama.

Fulu lou lauulu ma toso i se uumi, fulufulu fusi, ia fufusi malie ma se manoa pa. Mai le siʻusiʻu, toso se manoa mafiafia i le pito i lalo ma nana le manoa i lalo. O toega lauulu e tatau ona vaevaeina i ni ofu tutusa ma milimili i fusi. O le tele o le aofaʻi, o le a sili foi le matagofie o le "gutu" o le ai ai. Harnesses mafai ona faʻataʻitaʻiina pei ona e te manaʻo ai i le lio, e tatau ona faʻasaʻoina i laʻau ma faʻamama ma varnish.

O lenei masani e ese lalagaina lalaga 'ie, o lenei elemene e mafai foi faʻaopopo i le sitaili. Mo se faʻataʻitaʻiga, sui le manoa masani ma matou te nana ai le vaega vaʻaia o le ofu mafiafia ile pu piki. Ou fili i se tasi pe lua pigtails ma faʻaopopo i latou i se taʻutaʻu masani.

Ina ia aua le faʻaalu se tele o le taimi i sitaili, e mafai ona e faia se moega i luga o le ulu e faʻaaogaina se lauulu faapitoa. O lenei filifiliga o le a foliga agamalu ma faʻafiafiaina, aemaise pe a fai e te faʻaopopo laupepa laʻititi i mea teuteu.

Ina ia faʻaopoopo le ata, e mafai ona e faʻaaogaina mea faʻapipiʻi: lauulu fulufulu o eseese lautele, lauulu lauulu lapopoa ma auiliiliga laiti, o mea masani ma fugalaʻau fugalaau, tiaras ma isi.

Fausiaina o le "fulufulu" lauulu i luga o le ulu, aua le faʻaaoga sese le varnis lau, lea o le a faia ai e le masani ai ma leiloa lona matagofie.

Aua neʻi galo e ui i lou maelega, e ono eseese le iʻuga mai le mea na faʻamoemoeina, e faʻalagolago i le gata i tomai ma le poto masani, ae faʻapea foʻi ma le umi ma le fausaga o lauulu.

Lauulu laulu: faʻafefea ona fai?

Lauulu laʻei "Pine cone" ma se piki i tua o le ulu

Ina ia faia lea, e te le tau toleni umi. Afai na sau i fafo le sitaili faʻatamala - e le afaina. O lenei filifiliga o le a faʻaopoopo i le ata faʻalelei, talafeagai mo se laʻei ole taumafanafana.

Afai e laʻitiiti sau taimi e faʻatulaga ai lou lauulu, ma e manaʻomia e le fonotaga ia e foliga lalelei ma matagofie, o lona uiga, o le fofo saʻo o le tipiina o se fusi masani. O le sitaili o le a foliga mai foliga matagofie ma i le taimi lava e tasi e masani ai, ma o lenei ua matua i masani.

O le faigofie, "masani" filifiliga o se lauulu lauulu ma se piki, lea e faia i ni nai laasaga:

Nonoa lou laulu i le fusi uumi, e fautuaina le filifilia o se ofu lanu mo le lanu o le lauulu. Ae aua le soona fai iai: i le iʻuga o le aso, o le fulufulu lauulu e mafai ona mafua ai se lagona o le tele o faʻaletonu ona o le feteʻenaʻi o le faʻapopoleina.

Vaelua le lauulu i ni vaega tutusa 3 ma amata lalagaina o le masani "tafatolu" puʻeata. Faapipii le pito o le puaa i se manifinifi paʻu.

Ufiufi le puʻeai faataamilo ile auvae ma puipui i fulufulu lauulu pe le mafai ona vaaia.

Ina ia foaʻi le keleni i se lapoʻa tele, o pito i luga e mafai ona faʻaititia. Ae a uma lea mea, o le sitaili o le a foliga faʻataʻimataʻi lava ma e tau le talafeagai mo se pisinisi pisinisi.

O lenei filifiliga e lelei mo maualuga maualuga le laulu o lauulu, ae e mafai ona e tuʻu i tua o lou ulu.

Mo faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona fai se lauulu lauulu i luga o lou ulu, vaʻai le ata i lalo:

Faʻafefea ona fai o se puluʻi lauulu i luga o le ulu mai le laulu umi (faʻatasi i le ata)

I luga o le laulu uʻumi, o le a avea le fuga o le lauulu o mea sili ona taua, aua e mafai ona vave nana lauulu i se sitaili talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, e le faʻalavelave i taʻaloga.

O se tasi o uluaʻi filifiliga mo le gulka o le lalagaina o se utupoto ma se spikelet. I le pito i luga o se masani masani masani, ae o se lalaga lē masani ai teuteuina i tua o le ulu.

O le faia o sea sitaili e le faigata:

Sosoʻo mai i luma ma selu ia manoa i luga o ou foliga.

Amata mai le pito i tua o le ulu, filifili se lautele lautele o le lauulu ma amata lalagaina le French spikelet.

Faʻaauau le lalagaina seia e oʻo atu i le lumanaʻi nofoaga o le utupoto.

Nonoa lau ia totoe i se fusi umi.

Ma i lena - lau fantasy. Oe mafai ona suia le lalagaina metotia, mo se faʻataʻitaʻiga, i se iʻa fagota ma fai se lalaga mai le fili, poʻo oe e mafai ona tuʻu le fusi faʻataʻamilomilo ile pito i lalo ma tutuʻi ile fulufulu.

Vaʻai i le ata ma lauulu laʻasaga i le laulu uumi:

Fai ia te oe lava "patupatu" lauulu laʻasaga mai curls i lauulu laʻititi

O le tele o laʻei lauulu ma se patupatu i luga o lauulu laʻititi e le sili ifo lo latou maualalo i laʻei lauulu-umi. O le mea atoa, o se mea faʻapea e mafai ona nana se lauulu lauulu ma faʻasaʻo lelei i se sitaili.

O se tasi o nei filifiliga lauulu o se vaega o vela:

Vavaeese le lauulu ma se laina vaevaega, nonoa le tua i se fusi manifinifi.

Matagi ia filo i se uila uila.

Fai se fulufulu mo le tele, ona afifi lea le siʻusiʻu i le ofu tino ma faʻapipiʻi i mea le vaaia e fai ai se faaputuga.

O loʻo totoe vaega o loʻo faʻamauina e oʻo i le pito i luga.

Ina ia tausia lelei le sitaili lelei, e tatau ona sausau i se aofaiga tele o varnish.

Vaʻai i le ata faʻatonuga pe faʻapefea ona fai lenei faiga:

Variants of hairstyle "Pine cone" mo pupuu pulu ma fusi ma aunoa

Tele teine ​​talitonu e le mafai ona tuu se pulu i luga o le puupuu lauulu mo se laulu. Aʻo lenei o se mea sese tele.

E mafai ona e faia se patupatu ia le itiiti ifo i le tolu auala:

  • Ia taʻimua le fusipaʻu mai le taʻavale
  • Faʻamau ia manoa i le mesh
  • Taofi fasi maea

Mafaufau i filifiliga taitasi i sili auiliiliga.

O le fusuga o mea e faʻafaigofie ua faigofie tele:

Vavaeese le lauulu ma vaeluaina i 2 vaega.

Vaelua taʻitasi vaega i le afa ma mimilo 2 fusi.

Faʻapipiʻi maea i le pito i tua o le ulu, ma puipui i faʻapipiʻi.

Faalelei le styling ma fulufulu lauulu.

Faafetai i le mesh, e mafai ona e fatuina le aʻafiaga o se fusifusi o lauulu uumi:

Nonoa se fusi mau i le tua o le ulu, ona vaevae lea i ni vaega se lua: pito i luga ma lalo.

Luluina le pito i lalo e faʻatumu ai le pu i le teuga.

Tuu se mesh i luga o lou selu selu, faia se polo mai ai. Faʻapipiʻi mea uma i faʻamau.

Faʻaaoga le pito i luga o le siʻusiʻu, afifi le upega ma faʻamau i se laupepa faʻapipii poʻo se mea faapipii.

Faʻapipiʻi le "faʻaaloalo" o le a faʻatagaina oe e faia se laʻasaga tele e oʻo lava i luga o le lauʻeleʻele pito puʻupuʻu: Nonoa le siʻusiʻu ma selu. Vavaeese le lauulu i ni manoa laiti. Gagau fasi taʻitasi ma le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i se lauulu. A maeʻa ona fai ia soʻotaga o le soʻoga, faʻapipiʻi le sitaili i le varnisini, e taua tele le vaʻai totoʻa i vaega o le tino: e tele naua i latou na muamua oso ese mai le sitaili.

E ui i le puʻupuʻu uumi o le lauulu, o le pulu foliga manino.

Vaʻavaʻai i le ata ma vaʻai ia oe:

Lauulu laʻititi ma le lua "patupatu" i autafa ma le malulu o lauulu

Talu ai nei, o se lauulu laulu ma ni patupatu i itu ua avea lea e sili ona lauiloa i teine. Afai o lau feiloaʻiga muamua lea ma le sitaili, matou te fautuaina oe taumafai ese faʻaputuga eseese afifi filifiliga ma filifili le sili ona talafeagai mo oe lava.

O le auala pito sili ona faigofie o le faʻamamaina o laʻau mai i lua uumi:

Nonoa lua fusi i le mea o le a o iai le paʻu.

Tuu lou lauulu ona fusi ai lea o lou siusiu.

Faatulaga le styling ma le fesoasoani a le vaaia.

E le gata i lea, e mafai lava ona fusifusia se ulu o lauulu faʻatamala i se fusipaʻu, e gata i lou mafaufau.

Ole isi filifiliga mo lenei sitaili ole laulu ile laulu e lua male selu naʻo mai.

O le mataupu e tumau e le fesuisuiai, naʻo le pau lona eseesega o le le atoa uma lauulu e aofia ai, ae naʻo le pito i luga. O lenei sitaili e atoatoa mo teineiti talavou.

E mafai ona e faia se laulu i fafo o konete ma ou lima, pe mafai foi ona e liliu i se sikaili. O se tagata tomai faapitoa e mafai ona filifili le sili teuteu filifiliga mo soʻo se ituaiga o foliga e fatu ai se foliga fealofani.

Vaʻavaʻai i le ata pe faʻapefea ona filifili ese 'eseʻese o pou i autafa:

Faʻafefea ona avea se teineitiiti ma "Fulufulu" laulu e ala i le teuteuina ma le aufana

O se filifiliga sili mo se tamaitai talavou o le a vaʻaia se laulu e pei o le aufana. O le fusi ua taofi i lona lauulu atoatoa, ma ia le avea i totonu o ou mata, ma le aufana aulelei e aoga o se teuteuga matagofie mo le ulu.

Faʻafefea ona avea se teine ​​ma se fulufulu lauulu ile teuteuina ile aufana:

Nonoa le tai. Filifili se laʻititi vaega o le lauulu mai lea. Ole fua ole aufana ole a fuafua ile lautele.

Taofi le lauulu i totonu o le bun, selu ma afifi i luga o le pito o le siusiu.

Taʻai le ua filifilia muamua i se puaʻa, tuu ai se vaega o le lauulu e fai ai se aufana.

Faʻamau le tofa faataamilo i le utupoto ma le fesoasoani a le le vaaia.

Mai le toega totoe, faia ni lua loopilo - itu o le aufana, puipuia i latou i fulufulu.

O le siʻusiʻu e mafai ona toʻa faʻaseʻe i se ofu manifinifi ma afifi ai ile foliga ole fugalaʻau e nana ai le ogatotonu ole aufana.

Vaavaai i le ata, foliga mai o se laulu ma se patupatu mo teineiti foliga:

Lauulu lauulu laei "Pine cone ma curls"

O se laulu o lauulu laʻititi ma le curls, faia i le sitaili faʻaitu, e talafeagai mo lauulu o soʻo se umi. E alualu i luma lelei le vaai i le afiafi ma faʻaopoopo le faʻaaliga foliga.

Ina ia faia se patupatu i le sitaili faʻaitu, e le tele ni taumafaiga:

Faovilivili curls i luga o se lautele uila curling.

Fai se tamai faaputuga aʻa.

Vavaeese ia bangs ma se vaeluaga le tutusa.

Nonoa lauulu i tua o lou ulu i se paʻu manifinifi.

Faataatia solo totoe i luga o patupatu, puipui i latou ma le le vaaia i le tulaga manaomia.

Ina ia puipuia le faiaina o le leiloa foliga muamua, pe a uma ona afifi i latou i se uila faʻamalosi, faʻamama i luga o lou tamaʻilima ma tutuʻi i mea le vaaia ina ia mafai ona malulu i lenei tulaga.

Vaʻai i le ata faʻatonuga pe faʻafefea ona fai se faʻafefeteina paʻu o curls:

O le faʻatinoina o lauulu foliga "Pine con ma se ofu tino"

Mo le faʻatinoina o se fulufulu, e te manaʻomia se mea faʻapitoa - se faasee mo le utupoto. Ole masau ma le faʻamalositino ua faʻasaʻosaʻo i totonu ole laulu e laulu.

Nonoa se solofanua.

Faʻaalu le lauulu i le faasee.

Faasalalau le filo faataamilo i le faasee ma tuu i luga o se manifinifi manifinifi vaega i luga e faasaʻo ai le lauulu i lenei tulaga.

Taʻai ia vaega o totoe i se puaʻa pe gagau i fusi ma afifi faataamilo i se fusi.

Mo le manino, vaʻai i le ata faʻatonuga:

Lauulu laʻau Kerisimasi "Pine cone" i luga o le ulu ma lauulu malulu

O le patupatu i luga o lona ulu ma lona lauulu malulu o se fulufulu mata na malo i loto o le tele o lugalaina blogging i luga ole laiga ma ua avea ma mea moni afaina.

O le fusi e mafai ona sili atu le eseese - mai le lelei mafolafola ma lelei i se faigofie faʻataʻamilomilo nonoa. E ui lava i le faigofie o lenei lauulu lauulu, ae ua avea ma faiga masani i lenei tausaga.

O le faia o ia laʻei lauulu e faigofie lava: e lava le selu o le lauulu ma nonoa se 'ai i luga o le ulu. Ma o le a le mea o le a, oe filifilia.

E mafai ona fai ma fusifusi o se fusi, se tamai faaseʻe pe na o ni fasi fulufulu o laulu e sosolo i le afa e ala i se fulufulu paʻu. Ina ia avea le ghoul foliga matagofie, naʻo le selu ole laulu laititi i luga.

Ose filifiliga manaia ua mauaina pe a fai e te faaputuputu, ma i tafatafa ane mai se tamai manoa e fili ai lou fili.

Vaʻai i le ata: o lenei laʻei foliga sili atu le fou ma le masani ai

Faʻafefea ona fai ose patupatu lauulu mo le Tausaga Fou

Uma teine ​​mananao e faamanatu le Tausaga Fou matagofie. Ina ia maeʻa le ata, e tatau ona faʻaopopo i se sitaili talafeagai. O se tasi o na lauulu mo le Tausaga Fou o se fuga o curls ma lalagaina.

E ui lava i se foliga lavelave, o ia ituaiga laulu e faia e aunoa ma se faigata. Curl lou lauulu i curls. Nonoa ia pito i luma ma le paʻu manifinifi, ma vaevae le vaega na totoe i 4 vaega. Sulu malieu le pito i luga o le lauulu. Fausia se fusi mama mai lenei vaega, tui ma faʻapipiʻi. Vavaeese le pito i lalo o le lauulu i ni manoa manifinifi ma faʻaopopo i latou i le talofa pito i luga. I le itu taumatau, amata lalagaina o se fatu e masani ai, ona tutuʻi lea o lona siʻusiʻu ma le le vaaia. Toe fai i le itu tauagavale. Tutu uma fusi i autafa o le lulu. Faʻataʻoto ia totoe i luma o mata i lou fiafia i ai.

Vaʻavaʻai i auiliiliga o ata o fulufulu tausaga o le Tausaga Fou:

Matamata i se vitio pe faʻafefea ona fai se lauulu lauulu laulu mo le Tausaga Fou:

Afai e te manaʻo e faia se lalelei o lauulu, e tatau ona e mafaufau i nisi o lanu:

  • Aua le faia se faʻaalu i luga o lauulu fou na fufuluina. A le o lea, e le taofia e le lauulu, o manoa o le a amata vavae ese mai le sitaili
  • Aua nei galo e uiga i le teuteuina ma varnish. Aemaise pe a fai e te filifili e fai se laulu i sitaili
  • Ole fulufulu mataʻutia e tatau ona faia naʻo luga ole lauulu mago. Afai latou te susu, o le a paʻu le tutusa laina

E tofu lava teine ​​teine ​​ma teine ​​foliga manaia, e aunoa ma le faʻaaluina o le tele o le malosi i luga o lona lauulu. Gulka o se sili sili ona lelei e foliga matagofie ai ma masani i aso uma. Aua le fefe e faataitai. E mafai ona e faʻaopopo ituaiga lauulu eseese, lipine, pulou ulu ma e oʻo lava tiaras i le fusi. E faʻalagolago uma lava i au sini ma tofo.

Eseese o sitaili

O le fulufulu lauulu laulu e masani ona fausia mai se fusipaʻu masani - ua lava lea e aoina ai lauulu, milo i le fili ma faʻamautu ia ma fulufulu.

E i ai ituaiga tuʻuga o cone pei:

  • gutu ma se faaputuga
  • patupatu i le itu
  • fulufulu mata i le tua o le ulu
  • i luga o itu
  • tapuni tapuni
  • tuufaatasi cones

Ole sitaili masani ma masani i aso uma o se patupatu na faia i toso, lea e mafai ona faia i nai minute. Tulu malie lemu le lauulu i le pito o lou ulu i se mimilo foliga, mimilo se aufa itu itu uma ae tuʻu faataamilo i lona itu. Ole ae mauaina se patupatu o loʻo manaʻomia le faʻasaʻo i ni faitotoʻa masani.

Afai e te teuteuina se sitaili laei ma ni laʻau teuteu matagofie, o le a otometi lava ona teuteuina le laʻei i se aso malolo matagofie poʻo se afiafi

Tiute fulufulu lauulu

Mo le faia o se mea muamua, e te le manaʻomia se pulu, ae o se puaʻa. O le faʻavaeina o le fatuina o se laulu e tutusa lava ma le mea muamua - fili i se fili lalagaina mai se fusipaʻu i le pito i tua o le ulu, ona faataatia lea faataamilo i lona au ma faʻamaʻi ma lauulu. Oe o le a maua se togi fesoasoani o le a foliga sili ona manaia pe a e faʻaopopo i ai ma faʻapipiʻi ma tuʻituʻi faia e tele-lanu rhinestones, teuteu fugalaʻau, ie poʻo le tioata lopa.

Ina ia fatuina ni foliga matagofie ma faʻamatagofie, mimiloina se mafiafia o fusiga o le laʻau mama, tatala ni nai manoa manifinifi mai ia i latou ma faʻamalama lemu i latou. Oe mafai foi faʻalauteleina lagona i le lalagaina o lauulu aoina i lalo o se aulelei matagofie i luga o se ofu tino.

Afai e te manaʻo e fausia se fulufulu faigata ma le masani ai, o le faʻapipiʻi lauulu lauulu palasitika e sau i lou fesoasoani, o le a faʻafaigofie tele le galuega

Filifiliga mo lauulu matagofie i le chignon

Mo le mauaina o le atoatoa faʻamanatuina teuteu, faʻalelei lou lauulu mo se fulu i le foliga o fusi mafiafia. E mafai foʻi ona e soʻosoʻoina se patupatu ma lauulu manifinifi, aoina mai naʻo se vaega o vela i le tuʻufaʻatasi, tuʻu ia le saolotoga ua totoe.

Lauulu laulu ma mea e fai

Faatasi ai ma le fesoasoani a faʻaopopo mea laʻau faʻapipiʻi, e mafai ona e fatuina le manaia ma le le masani ai sitaili mai lauulu laei. Lea, ina ia faia se amataga faʻapipiʻi ma rim, ave se 'ie teuteu ma se faʻataʻapeina o fugalaʻau poʻo tioata, faʻaputuga po o le mousse, le vaaia ma lauulu, faapea foi ma fulufulu lauulu.

Faʻaaoga le soʻona faʻamama e faamama, susu pulu lauulu ma feula faʻamago ma se selu ma lauulu mago. Aumai le lauulu i se fusi uʻamea sulu ma faataamilo solo i le ofu mafiafia, ma se mea tele. Uʻu i le pito o le siʻusiʻu i lalo o le ie elu ma faʻamautu le iʻuga fusi faʻatasi ma faʻapipiʻi ma mea e le o vaaia.

Ina ia fatuina seisi laupepa o lauulu, toso mai ni nai manoa, toso lemu i pito o le bun

Faalelei lauulu i le malosi malosi varnish. Afai e te manaʻomia se vaʻaiga foliga, tuʻu ni nai teuteu fulufulu i luga o lou ulu nai lo le tasi ma faʻapaʻu lou laulu ma soʻo se laulu laʻau susulu.

O se fusi matagofie mo laʻei i aso uma e mafai ona faia i le selu, lua tamai mama paʻu, fulufulu ma le fulufulu lauulu. I itu uma o le ulu, vavae ese tasi se manoa ma nonoa faatasi ma se fusi uaua. O le ae mauaina le tautau o le siusiu - selu lemu ma se selu ma nonoa le vaega o loʻo totoe o le laulu ma se vaega faʻamalosia lona lua i le 10 centimita i lalo ifo o le siʻusiʻu muamua. Ona toso aʻe lea o le pito i lalo o le pito lona lua, toso mai i le muamua, ona toe toso mai lea i totonu o le patupatu. Faauma le laulu ile fauina ile teuteuina ile varnish ma lauulu.

Lauilo ulu

Ina ia avea oe ma vave ma felanulanuaʻi fusi o lalagaina lua, ave se selu, tasi fulufulu masani laei ma lua laʻitiiti laiti, lauulu, tino le vaaia ma fulufulu lauulu. Fai le ponytail maualuga maualuga mafai, pe a uma ona selu le lauulu i aa. I le nonoa o le siʻusiʻu, vaevae ia i ni vaega se lua ma fili i luga o vaega taʻitasi o se fili, faʻaiʻu o ia mea e tatau ona faʻapipiʻi i ni laʻau manifinifi.

Ina ia avea le laulu e sili ona matagofie, teisi tetete i fusi maua, ma toso mai manoa manifinifi mai ia i latou