Lauiloa

Faʻafefea ona fai se aufana i fafo atu o lauulu - sitepu ma lea laasaga faʻatonuga

  1. Salu lou lauulu ma le faaeteete. Fai le maualuga o le siusiu i le palealii. Faapipii iai se ofu lelei.
  2. Gagau pito i le afa. O pito o le laulu e tatau ona paʻu i luga o le muaulu. Faʻamau i se lona lua paʻu. O le iʻuga na maualuga le utupoto.
  3. O le utupoto e tatau ona vaevaeina i ni vaega tutusa se lua.
  4. O pito e togi i luga o le ogatotonu o le utupoto.
  5. Faʻamautu lelei ma le le vaʻaia.
  6. Faapulou lauulu ma varnish, selu latou ile itu. Afai e taʻe ese mai ile laulu le tele o laʻeʻe, aveʻese ma le fesoasoani o le le vaaia.

O se foliga matagofie e faʻafesoʻotaʻia e moli teuteu. Ua e sauni mo soʻo se taimi faʻapitoa poʻo ni mea taua.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

  1. Tuu lou lauulu. Fai ni fafie i au. Matou te manaʻomia naʻo uumi mai le tumutumu o le ulu, o isi mea e totoe lemu.
  2. I le ogatotonu, fai se fusi o ni vaega se lua. O pito o le laulu e tautau ifo i lalo i le ulu.
  3. Vaelua le faaputuga i lua tutusa vaega, oe maua le 2 petala.
  4. Toe togi pito o le lauulu i vaega uma.
  5. Lokaina ma le le vaaia.
  6. Ia sisina ma le faaeteete sitaili maʻai laʻei.
  7. Fofo le aufana iʻuga ma le vali ma alu i le mea na tupu.

O le iloaina o le sitepu-i-sitepu faiga o le faʻatinoina o se lauulu lauulu, e mafai ona e faʻataʻitaʻiina ma le tele o le aufana, teuteu le laulu e siomia ai ma isi mea faʻaopopo.

Aulelei Bow Ideas mo Tagata Matutua

O lenei lauulu lauulu e tele lava suiga. Fuafua i le umi ma le tulaga o le lauulu, e mafai ona faigofie ona filifilia se fofo malie mo aso uma pe mo se faʻapitoa taimi.

O loʻo faʻaalia manino mai le ata ole aufana ile aufana Farani. Ina ua uma ona faia le elemene autu o le fulufulu lauulu, o se lalaga lalagaina mai le lauulu i le ogatotonu o le ulu. O isi pea ua totoe paʻu i luga o tauau. E manaʻomia ona selu lelei.

"Bow" foliga foliga mataina lava i luga o le uumi malulu lauulu ma faailogaina poʻo ombre. E te manaʻomia ona faia maualuga tele, i luga o le ulu. Sulu ia vaega o totoe i curlers po o curling iron, faʻamautuina i le varnish.

I paʻu manifinifi laʻau, o loo i ai le "ula" ogaoga ua maua. Curls na totoe "i totonu o le pa'ū" i latou. Ona o le mea moni o le tele o pea o loʻo matala, le laulu foliga foliga femininai ma matua alofa.

O le isi filifiliga mo se lauluulu lauulu o le "aufana + spikelet". E talafeagai mo lauulu umi. E fai se aufana tele i le pito i luga. E tatau ona e ave le afa o lauulu uma. Ma le isi, tutusa mai le lauulu uma a 'ulu o lalagaina o lalagaina. O ona pito e faʻamautu e le vaʻaia.

E mafai ona e faia se "Bow" i le ogatotonu o le ulu, ae i le itu. Toe togi le lauulu totoe i luga o lou tauau.

Lauulu aufana mo se teine

O lenei hairstyle e talafeagai foi mo teineiti laititi. Matou te ofoina atu ni filifiliga se tolu mo le fanauina o le laulu "Bow".

Lauulu e faʻaputuputu atoa i se aufana. O pito e tumau e fai ma pupuni. O se laʻasaga malosi ma le aulelei e foliga lelei palu faʻatasi ma se toniga a le aʻoga poʻo se ofu manaia.

O se tamai aufana e faia i le itu. Curls e tatau ona ave tele, ma e tatau ona laʻititi le mafai ona vaʻaia, e tau le iloa. E aliali mai o se laʻititi taalo lauulu faʻaaloalogia. E fetaui lelei mo savali pe alu ile asiasiga.

Ua i ai le aufana i lona itu. Uma le laulu e aoina muamua i se maualuga maualuga, ona vavaeʻese lea i ni vaega se lua ma mautu i lauulu. Mai le muaulu e mafai ona e faia se manifinifi manifinifi o paʻu fusi paʻu - o le a aliali lelei lelei.

Faʻafefea ona fai se aufana i fafo atu o lauulu - sitepu ma lea laasaga faʻatonuga

Auala e fai lauulu lauulu tele, O le a ou faamatala auiliili 1 metotia, aʻo isi e mafai ona maimoaina le vitio i le faaiuga o le tusitusiga.

Afai e te fiafia i le auala e faia ai se aufana i fafo o lauulu, o le fautuaga fautuaina mo oe.

Muamua lava, sauni mea uma e te manaʻomia mo se fulufulu mata:
- o se selu
- gum ma le le vaaia,
- fulufulu lauulu.

1. Matou te aoina le laulu i le solofanua i le pito i luga o le ulu (pe i le nofoaga o loʻo e manaʻo e fai se aufana mai le lauulu) ma faʻamau i se vaega faʻamalieina. O le siʻusiʻu e tatau ona uuina lelei, aua o le mea lea o le faʻavae o la tatou lauulu nuanua.
Ina ia le la e toulu le laulu mai i le siusiu, aua le fufuluina lou lauulu i le taimi aʻo leʻi faia le lauulu, e sili atu le faia i le afiafi.
2. A o faia le fusi, aua le faʻataʻuina le lauulu i le pito, ae tuu se matasele e peiseai.

Pei ona ou fai atu, o le lauulu foliga e faia i se faigofie faigofie ma vave, ma le mea sili ona taua, o le fulufulu laulu o le aufana mai le lauulu e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia. E mafai ona e faia se aufana ae le o le laulu uma, ae na o sina vaega laʻititi, o le vaega o totoe o le lauulu e sili ona afaina i luga ole uʻamea. O lenei fulufulu foliga foliga vaʻalo ma muamua.

E masani lava ona fai le aufana i tua o le ulu, ma ni manoa e tatala mai ia te ia e maua ai le peʻa fusi ma se aufana.
Ou te fia matauina o se aufana na faia i lauulu e faʻaaoga foi o se laei o le laʻau faʻaipoipoga, lea e aumaia ai i le faʻatusa o le teine ​​faʻaipoipo se foliga manaia.

Bowknot Meafaigaluega

O lea, sei tatou fuafua pe faʻafefea ona fai se aufana i luga o le ulu mai lauulu. Muamua, saili poʻo a mea faigaluega e manaʻomia. Saunia mea uma e te manaʻomia mai lenei lisi:

  • Fulufulu lauulu: lapotopoto ma ma ni tamai manava.
  • Gum. E sili lava le latou faʻafetaui i latou le lanu o vilivae i le lanu, o lea o le a latou le faʻaalia atili pe a fai o latou pito e leʻi mafai ona vaʻaia. Mo tamaʻi aufana e sili le filifilia o kuluma laiti.
  • Toto ma e le vaaia. Ma e tatau foi ona e filifilia le lanu o lou lauulu. Afai o le lauulu e faia mo le taimi muamua, e mafai ona e saunia atili.
  • Faiga lauulu. Afai o le laulu e manifinifi pe ulavale, e tatau ona e faʻamuamua le faʻamalosi malosi varnish, ma mo le fiafia le pule o le mafiafia - o se malosi malosi varnish e talafeagai foi.
  • Asoa. Fetaui talafeagai, rhinestones, lauulu ma isi mea e mafai ona teuteu ai le laulu. E faʻamoemoe uma lava i le mea e fai ai taimi.

Eseese o lauulu

E ofoina atu e Fatuʻeseʻese ituaiga eseese o nei laʻei. E mafai ona e faia se maualuga flirtatious busur e foliga o taliga o se pusi mataga, o le aufana i le "teineitiiti" o le a fesoasoani e fausia ai se sili atu foliga malamalama ma romantis, ma faia i tua o lou ulu o le a avatua se foliga matagofie ma matagofie. E oʻo lava i se teineitiiti mafai ona fai tamaʻi aufana ma o le a foliga vaʻaia lava aulelei. E faʻalagolago lava i le mea e tuʻu ai le aufana i luga o le ulu.

Maualuga aufana ma metotia

O lenei filifiliga e talafeagai mo teineiti ma laulu umi. E le gata i lea, o le averesi le umi o curls (e uiga ile 10 cm i lalo o tauau) e talafeagai. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu, e mautinoa o le a avea oe ma pati pati ma tosina mai tagata uma.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga mai se lauulu lauulu:

  1. Curls e tatau ona selu lelei ae aoina i se matagofie maualuga maualuga. E tatau ona fetaui lelei le faʻamalieina o le ulu i le ulu, ma e tatau foi ona faataʻapeʻea ni manoa ina ia faigofie ai le laulu.
  2. Faia se matasele faʻatasi ma le fusi paʻu lona lua ma tuʻu faʻapena i le auala e liliu ai pito i le muaulu.
  3. Le isi, e te manaʻomia le vaevaeina o manoa i totonu o le matasele i ni vaega tutusa se lua ma puipui i latou i pine poʻo mea e le vaaia. O le mea lea, o lo o faʻatinoina loops.
  4. I le leai o ni pito, nonoa i le ogatotonu o le aufana ma nonoa ina ia natia ai ni fasi mea o totoe.
  5. Mo le sili sili faʻamalosi o le fulufulu, e sili atu le faʻaeteete togafiti i le hairspray.

Lauulu lauulu

E faigofie ona fai se aufana i luga o le ulu mai le umi o le laulu pe afai e te filiina le aufana i tua o le ulu. Talafeagai mo tamaitai talavou ma teine.

Afai e te tuʻuina se aufana i luga o le laina o taliga, o le a e maua se laei o laei i aso uma o le a fetaui lelei i totonu o le saʻo ofu ofu o faʻalapotopotoga ogaoga ma aʻoga.

O le faia o se afiafi, faʻaalia foliga, fai se aufana e feololo e mafai ona alu i lalo, toetoe lava i le pito i lalo o le ua. Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  1. Muamua, e tatau ona e vavae ese ni manoa i le malumalu, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se uila umi, toe selu i tua. Ma se manifinifi manifinifi e tatau ona vavaeʻese i le pito o le ua. O nei uila e mafai ona faigofie ona nonoa ina ia le faʻalavelave ai.
  2. O fulufulu uma e tatau ona nonoa i totonu o se moʻi i tua o le ulu.
  3. Le isi, fai se matasele o filo. I le taimi lava e tasi, matou te le o tuʻua nei mea i le faʻataʻitaʻiga, ae na o le lalafi i tua atu o ia.
  4. E manaʻomia le vaevaeina o laina fesoʻotaʻi i le lua ma toe faʻalelei ia. Mo le faʻalelei sili atu, e mafai ona e faʻaaogaina ni fusi uʻamea laiti, lea e tatau ona ofuina i le pito i lalo o loops, mafai foi ona faʻaogaina e faʻamautu ai studs.
  5. O le nofoaga o le vavaeʻesega e tapunia e le pito i luga o curls lea na totoe muamua.
  6. Tatou te tao i lalo le laina uumi faʻataʻamilomilo i luga o le fausaga lauulu. I le taimi lava e tasi, tatou te uuina uma le aufana ma le pito i luga.
  7. Matou te faʻamamaina le lauulu i le malosi malosi varnish.

Lauulu pepe

O le tele o teineiti talavou o le a fiafia i se pepe pei o laulu, lea e mafai ona "toto" i le itu tauagavale po o le taumatau ma faia se ata flirty.

Le faia o sea laei e te manaʻomia:

  1. Usu lelei lou lauulu ina ia malolo lelei a o faia lau laulu.
  2. Vavaeese se tamai filo latalata i le taliga.
  3. Fatu se tamaʻi matasele. E mafai ona e lalagaina se vaega o se uumi umi e aunoa ma le tosoina.
  4. Vaelua le nonoa i ni vaega se lua ma puipui ia fulufulu. Ma pulu ma lauulu e tatau ona avea i ni laʻititi, ona latou le matauina lea, ma o le lauulu lauulu o le a sili manino.
  5. Nonoa le pito saoloto o le lauulu i le ogatotonu o le aufana. Mo e ona o lauulu laʻau, 'ie e le mafai ona lalagaina, ae faʻaaoga lona loka e nana ai se ofuvae faʻamalosi. Ia mafai ona faʻaoso le pito fua o le solofanua ma tuu le paʻu.
  6. Mo sili mautu, wax poʻo le varnish ua fautuaina.

Bow ma le Malvinka

Fiafia laʻau fusiua o le a fiafia i ai e moemiti miti. O lenei fulufulu o le a avea lona tagata e ona le fetu o le autu pati ma e talafeagai mo le alu i le fale mataaga.

E le faigata tele le faia, ae e aoga le toleniina e tusa ai ma lenei faʻatonuga:

  1. O le fulufulu lauulu e faʻavae i luga o le lauiloa malvinka mo se taimi umi. Ina ia faia lea mea, filifili fusi i totonu o malumalu ma milo. E faasolosolo malie lava, e mafai ona e faʻaopopo laina ma savali i le ogatotonu o le ulu. E tatau ona totoe le vaega totoe o le lauulu i le mau mea. Ina ia i ai i le lauulu foliga foliga fiafia, o manoa e mafai ona selu sina selu.
  2. E tatau ona e tuua se vaega itiiti o curls le aoga i le ogatotonu, ona o le a aoga.
  3. Le isi, e te manaʻomia e lalagaina faʻasologa filo i se fusi, fai se matasele ma fai se aufana i le tutusa auala e pei ona i isi filifiliga muamua.
  4. Vavaeese le matasele i vaega e lua ma puipui i lauulu.
  5. O lenei ua sau i le aoga curl, lea na totoe muamua. I ai, e tatau ona e nana le ofuvae ma feosofi i le va o le lua loops.

Tiute taili manatu

Tele fafine e fiafia e savali ma o latou siusiu. Ae o lenei laʻei lauulu e matua le manaia. O le aufana i lalo o le auvae e mafai ona toe faʻaola mai. Fai e tusa ma a matou faʻatonuga:

  1. Muamua e tatau ona e selu lelei lou lauulu, ona faʻasolosolo atili lea o le a latou atili usitaʻi.
  2. I le parietal eria, filifili se V-foliga sone ma sina selu. Ole mea lea ole a faʻaopopoina ai le lautele ile lauulu.
  3. Tuu isi toe o le filo i totonu o le fusi. Leai se mea e tatau ona fusi ai le siʻusiʻu maualuga, ona le vaaia lea o le aufana.
  4. O se manoa puʻupuʻu e tatau ona vavaeʻese mai le siʻusiʻu ma aoina i se vaega faʻamalieina. E manaʻomia o ia e faʻauma lelei le laulu.
  5. Oe manaomiaina e vavae ese lua manoa ma milo latou i foliga o le aufana. E mafai ona e faʻaleleiina i se tamaʻi uʻamea, pe a fai e te faʻamamaina solo i matasele taʻitasi, ma faʻapipiʻi e le malamalama le "taliga" o le aufana i le vaega o totoe o le lauulu. O pito e mafai ona natia i se mata faʻata, e latou te faʻaopopo le faʻateleina o le voluma.
  6. Faatasi ai ma le curl na totoe muamua, tapuni le ogatotonu ma nana pito i luga o le fulufulu, faʻamau ma latou i le fulufulu lauulu pe le mafai ona vaʻaia.

E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga tutusa, e mafai ona e tuʻufaʻatasia se aufana ma se fusi faʻa Eleni, pe faia foʻi se laʻau mai i aufana, ma faʻaputuga foi aufana muamua

Uluaʻi filifiliga ma le lalagaina

O se aufana ma le lalagaina foliga e sili ona manaia. Talafeagai mo teine-toa lava gaioi teine ​​talavou.

Ina ia fausia lenei lauulu lauulu, e manaʻomia le laulu umi, ma le averesi o lona umi, o le fausiaina o se lauulu lauulu e mafai ona faigata. E faia i luga o le faavae o se Farani fili, ma o lalagaina e mafai ona faia mai i lalo i luga, ma mai luga i lalo.

  1. Farani braid po o lalagaina ituaiga lalagaina.
  2. I le pito i tua o le ulu, o fulufulu e faapipii i se ofu lelei.
  3. Ma le isi, fau se matasele ma vaevae ia lua. O vaega uma ia e lua e le vaaia.
  4. Faatasi ai ma matala pito e te manaʻomia le afifiina le totoa o le fausaga, pe a fai o le lauulu e uumi lava, e mafai ona tuua ni fasi saoloto.
  5. Mo lalagaina mai le pito i lalo i luga, oe manaʻo e faʻapipiʻi lou ulu i luma, ona faigofie ai lea ona taoto laʻusi, ma ia faia le aufana i luga aʻe o le laina o taliga.

Pepe pepe

Tamaitai talavou o le faiga mafai ona latou ofoina mai a latou lava lomiga o aufana i luga o se fatu. Tina e tatau ona taumafai, ae aoga. Ma la matou laasaga taʻitoʻatasi-laʻasaga aufana faatonuga mai le lauulu o le a fesoasoani ia te oe e iloa ai le auala e faia ai:

  1. Faʻavae i luga o le Farani faʻamanatu. E mafai ona vaeluaina lauulu i ni vaega se lua ma fili faʻamaʻamatu lua. O lona iʻuga, o le a foliga vaʻaia foʻi sili atu ona faʻamuamua.
  2. Latalata i le vaeluaina, e tatau ona e tuua ni filo e le lalaga i se fili.
  3. Mo le isi sitepu, e te manaʻomia se lauulu tele. Ma lana fesoasoani, oe manaʻomia le maua o tamai curls na tumau latalata i le vavaeeseina ma toso i latou i le lalaga. Ina ia le pipii atu ufiufi, e mafai ona susu i luga o le vai, o le faʻamaligiina e selu pe vali.
  4. Le isi, e te manaʻomia e mimiloina uʻu mafiafia ma se valu, faʻapea le aufana aufana, ma nana le pito i se fili. Afai, e ala mai i le tasi lalagaina, e mafai ona toso faʻataʻamilomilo lua uila i le taimi e tasi ma taʻamilo e valu, ona mafai ai lea ona suia se tasi o ituaiga o lauulu "pulepule".
  5. E tatau ona faʻapipiʻi tamaʻi aufana ma ni ulu laiti.

Teine e mafai foi ona ofoina atu i ai se lapoʻa tele aufana na faia i laulu. O lenei laʻei lauulu o le a avea ai lau pepe ma fetu o le faʻafiafiaga a tamaiti.

Ina ia fausia se noa, mulimuli i le faʻasologa o gaioiga:

  1. Vavaeese le lauulu o le pepe i ni vaega se lua: pito i luga ma lalo ifo.
  2. Mai le pito i luga, fai lua tutusa ponytails i luga aʻe o taliga, ae i le taimi lava e tasi e le manaʻomia e toso mai pito o le siusiu i le pito, ae tuʻu ma loop.
  3. Faatasi ai ma le isi paʻu paʻu, vaevae le matasele i ni vaega se lua ma puipui i le itu tauagavale ma taumatau. Fai tutusa ma le isi siusiu.
  4. Faatasi ai ma le leai o se auʻu i lalo o le siusiu, e tatau ona e afifiina aufana i le ogatotonu ina ia le mafai ai ona iloa maʻa lelei.
  5. O le pito i lalo ole lauulu e mafai ona tuua fua.

Fautuaga Aoga

Ina ia atoatoa le laulu, e tele ni togafiti. Polofesa o le a le taʻuina atu ia te oe e uiga ia i latou, ae e tatau ona e iloa le mea lea:

  • Ina ia mafai ona faʻaleleia atili lou lauulu, e tatau ona faʻamamaina ou lima i faʻatau ma gel.
  • Afai o faʻutuaga e le lava lea e nana ai le ofuvae ma afifi le ogatotonu, e mafai ona e faʻaaogaina se lipine. Ma afai e tele naua lauulu, e mafai ona e lalagaina se puaʻa mai ia i latou ma fausia se ogatotonu ma se piki.
  • Faatasi ai ma le aufana, e mafai ona e teuteuina seisi laulu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se atigi ma faia se aufana i le itu.
  • E tatau ona saʻo lauulu lauulu, a le o le isi itu o le aufana o le a liliu ese.
  • Ile taimi mulimuli, e tatau ona e faʻaleleiina lau laulu i le varnish, ina ia pe a maeʻa nai itula e le paʻu ese.
  • E mafai ona e faʻaogaina ni teuteuga eseese: fugalaʻau laiti, penina, rhinestones ma isi maʻa, ona foliga mai ai lea o le laulu foliga sili atu le mamalu.

O lauulu lauulu o laei faaonaponei e fesoasoani e fausia foliga le mafaagaloina o le ao ma le afiafi. Mo le faia o na mea, e le o se mea taua le faia o se taimi ma se tagata lalelei e faia taimi uma, naʻo le aʻoaʻoina e tusa ma faʻatonuga na tuuina atu.

Lauulu masani

O le masani masani o lauulu o laulu foliga, faʻaalia faʻataʻitaʻia lelei manoa ma tasi le aufana tele. Ole eseesega autu ile nofoaga, lapoa ma foliga. E faalagolago uma i foliga o foliga ma le mafuaʻaga o sitaili - o le afiafi ma filifiliga o aso uma e ese ese.

O lauulu mo le laulu lauulu lauulu e masani ona aofia ai se aufana i luga o le pale, pei o Minnie Mouse - tele lava ona o le pupuʻu umi le umi o faʻasologa i luga o foliga. E aliali mai faʻalelei!

Afai e te manaʻo i nisi gaioiga - fai se ifo i luga o lou taliga. O le mea lea, o le a le gata o le a faia e oe le ata e sili atu le mimita, ae e te tataʻiina foi ma le mafaufau mai le tele o le isu.

Ogutu faʻataʻitaʻi, pe a fai e te le aveesea i le lauulu, faʻasaʻoina atoatoa foliga o le fofoga, nana le lautele o le muaulu.

O se aufana ma le tele o le ogatotonu vaega ma le umi sao sasaʻo foliga sili atu le manaia.

Lauulu laei mo fulufulu uumi i le afiafi lomiga: vaeluaina ma ifo i luga o le ua. Aulelei tele!

Afai e te tatalaina ni uʻamea se lua, pei o le mea e leai se totogi o se lipine o se aufana moni, o le lauulu o le a avea atili sili ona manaia.

Lauulu laei e faavae i luga ole lauulu manifinifi

Afai e te le masani i le selu lelei o lou lauulu, e mafai lava ona fai le punou o lou lauulu o se mea faʻapipiʻi. O ia sitaili foliga matua mamalu ma matagofie!

Ua maeʻa ona faʻasaʻo lauulu laʻau ma se aufana teuteu lelei ile maea mai le fulufulu i tua - o se mea e sili ona faigofie ma matagofie mo sitaili afiafi.

Fia sili mamalu? Afifi afifi uila, ae tuu aano o le aufana ia lava!

Felanulanuaʻi lanu o le a faia lenei laʻei sili atu fatufatu.

Lauulu aufana i le tuʻufaʻatasiga ma totoga

O le lauulu o le nuanua mo le laulu pupuʻu e matua le faia, ae e tatau ona i ai ni soʻotaga umi se umi e fausiaina ai se moega i le ituaiga o se aufana. Ia, afai ua uma ona i ai a matou curls ogatotonu ma umi uumi, o le a avea ma sacrilege ia aua le faʻaaogaina fili fusifusia i le toe faʻataʻuina!

Manava masani ma faʻapipiʻi laupepa i luga o le pale: o se filifiliga mo se teineititi ma foliga foliga feololo.

O le leoleoga lelei atoatoa i luga ole fusi Farani i le pito i tua o le ulu, teuteuina i se maulu i le ogatotonu, e talafeagai mo se sauniga o le faʻaipoipoga ma mo se asiasiga i le opera.

Bow mai toʻa laiti - o le a le mea e leʻo se auala e faʻaeseese ai le sitaili?

O ai na fai mai e tatau ona tasi le aufana mai lauulu? Lua Farani braids faaiu i matagofie aufana i foliga o se aufana e talafeagai mo teineiti e fiafia i auiliiliga matagofie.

Seisi lomiga o fausaga e faʻavae i luga o le Farani braid. O iinei, e saʻiliga aila i le taimi o le lalagaina i se 'auala e fausia ai le tele o aufana. E mafai ona e faʻaogaina uma lauulu, poʻo se vaega o lau mea - e faʻalagolago i au mea e fiafia iai ma le tele o lauulu.

7 faigofie auala e fai ai se aufana mai le lauulu

Ae e te leʻi amataina fausia nisi o lauulu, e tatau ona e iloa le nofoaga o le nuanua. E mafai ona i luga, pito i lalo, itu poʻo se faʻasologa faʻapipiʻi i 'aufana laiti. O le lanu o le pulupulu e tatau ona filifilia pei o lauulu pei o le mea e mafai ai ina ia le matauina.

Bow faaofuina volumetric maualuga utupoto Ae e te leʻi amataina fausia nisi o lauulu, e tatau ona e iloa le nofoaga o le nuanua. E mafai ona i luga, lalo, itu

  • Metotia 1. Mo fulufulu uumi.

O le sitepu muamua o le aoina o lauulu i se maualuga maualuga. Ua fusi malosi o ia i se mea lelei. Ua puipuia le siʻusiʻu i le paʻu lona lua ina ia faʻaluaina i se matasele. O pito e tatau ona paʻu i luma, i le itu i luma o le ulu. Ona vaʻaia lea o le matasele e vaevaeina i ni vaega tutusa se lua ma pito e pa'ū i luga o le muaulu ma nonoa i tua le vaaia.

Lauulu ulu i luga o le uumi lauulu Lauulu ulu i luga o le uumi lauulu. Laasaga 1-4 Lauulu ulu i luga o le uumi lauulu. Laasaga 5-8

O fulufulu uumi faia faʻataʻitaʻiga mafai. O le mea lea, tatou mafai ona vavaeʻese se isi metotia o le fausiaina o se tisini laei i le fale. Latou faia foʻi se iʻa mo ia, peitaʻi latou te vaevaeina ma faʻaʻai uʻamea i ni vaega se tolu tutusa. Taitasi gatu e tatau ona nana faʻaeteete i tua o se tamaʻi manoa, afifi ma faʻalelei ia i latou e le o vaʻaia. Ona tatau ai lea ona tuʻu le vae vaevaega ina ia i luma o le faʻavae o le fusi. E mafai ona tuʻufaʻatasia pito i tua o le ulu, nana i se aufana, pe faʻaputuputu ia teʻi e vaʻai lelei i tua atu o lauulu.

Lauulu aufana - o se sitaili manaia ma muamua

I le faaiuga, o le fulufulu lauulu e valiina i se vinisi e uu lelei.

  • Faiga 2. Mo le lauulu uumi o lauulu.

Muamua e tatau ona e selu ma le totoʻa uma lauulu i se maualuga maualuga. A o le faʻamauina o latou i se fulufulu paʻu, e te le manaʻomia le aveeseina o lauulu i le iʻuga. E tatau ona i ai se matasele, ma se faʻaiʻuga e paʻu i luma. O le matasele e tatau ona vaevaeina i ni vaega tutusa se lua ma lamolemole i le ogatotonu. O le vaega faʻasolo o le lulu e seʻe i tua, ua tu ai le ogatotonu o le aufana. Ua fusia ma le faaeteete i mea e le o vaaia.

Faʻafefea ona fai se aufana i fafo mai o lauulu i luga o le laulu lauulu

O le siʻusiʻu e mafai ona nonoa i se isi auala. Mai le siʻusiʻu autu, ua filifilia ai se tamai fasi mo le 'au ma faʻamautu i luma. Ona vaeluaina lea o le siusiu i ni vaega se lua e faʻaaoga ai le lona lua o ofuvae elo. E faʻasaʻoina i pito o faʻaiuga. O le matasele e faia mai le lauulu e tumau i le va o fusi eli. Na ta rewinds ma le agavale agavale ma tapuni ia lava i le aufana.

Ma le mea mulimuli, matou te faʻamauina le fausaga ma le malosi fixation varnish.

O se tamai aufana e teuteuina aila maualuga

  • Faiga 3. Mo pulu puʻupuʻu.

O tagata e puʻupuʻu lauulu pipi e seasea lava ona faʻaalia le manaia o lauulu. E masani lava ona latou tauina le faataʻoto po o le faaputuga. Ae peitai, e le tau faʻafitia oe lava le togafiti fafine. Afai e te maua le onosaʻi, o se aufana lauulu e mafai ona faia i luga o ia laulu.

Mai pupuu lauulu e tatau ona e filifilia ni uumi sili ona umi ma mai ia mimilo le aufana

Muamua, e tatau ona e vavaeʻese ni laina tutusa tutusa i le itu faaletino ma ave i tua o le ulu. O iina e fesoʻotaʻi ai ma se manifinifi manifinifi ma faʻamaʻimau ina ia maua ai se tamaʻi matasele. O lona uiga, e te le manaʻomia le tosoina pito mai fafo o le gusi. Ona tatou vaevaeina lea o le matasele i le lua "taliga" o le aufana. Ole fulufulu e maua mai ile pito i lalo o le ulu. Faʻapipiʻi le aufana i faʻapipiʻi lauulu ina ia le tautau, i le tele o lauulu. O le ogatotonu e faia i se vavaeʻese ese, filifilia. E sili lava le filifili muamua mai luga, ina ia aua neʻi toe faia uma aʻoga.

Aulelei le aufana i luga o lauulu o se teineitiiti

  • Faiga 4. I le tuʻufaʻatasia ma le malvinka.

Lauulu laupepa malvinka masani i teineiti uma talu mai lona laitiiti. O lona fatu o lena itu paʻepaʻe, milimili i manifinifi flagella, fai se rimea i luga o le ulu. I le pito i tua, latou te fesoʻotaʻi ma se lauulu laupepa poʻo se ofuvae, ma le vaega totoe o le laulu e leʻo vaʻaia. Ina ia fatuina se afiafi malvinki, e mafai ona e faʻamalosiina latou pe faʻafeagai foi mea.

Malvinka ua teuteuina i le aufana mai lona lava lauulu. O se aufana iloga i le pale e teuteu ai le laulu ole pepe

Tagata e umi lauulu e laki. E mafai ona latou teuteu le teine ​​laititi masani ma nai lo le lauulu masani masani i pito, faʻaoga se aufana matagofie mai o latou lava laulu. Ma e le gata mafai ona faʻaolaina i luga o lauulu, ae faʻapea foi ona faʻateʻia isi i le uluaʻi laʻei lauulu.

Ia teuteu teuteu lelei ile laulu ole pepe Faʻafefea ona fai se aufana i luga o le pale. Laasaga 1-4 Faʻafefea ona fai se aufana i luga o le pale. Laasaga 5-8

O le faʻatinoina o se laʻulu lauulu e fai sina ese lava mai le masani masani. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e aoina e le o lauulu uma i le siusiu, ae naʻo le faʻailogaina o pito i luga. O le a liliuina e le mafiafia tele, ae o le a foliga sili atu i le iʻuga. O le nuanua lava ia ua fausia e tusa ma le polokalame muamua. O le iʻuga matala o lauulu e tatau ona vaevaeina i ni vaega tutusa, milimili faatasi ma faʻamautu le 'auʻau ma se isi vavaeina ua maeʻa saunia.

Lau lava lauulu fusiua fusi Malvinka ma se aufana mai lona lava lauulu. Laasaga 1-3 Malvinka ma se aufana mai lona lava lauulu. Laasaga 4-6 Malvinka ma se aufana mai lona lava lauulu. Laasaga 7-9

  • Faiga 5. Punou e avea o se teuteuga o lalaga.

Ma pigtails, e mafai ona faʻataʻitaʻi i auala eseese, fausiaina fou ofoofogia ata. O le aoina o laʻei mafanafana lelei e mafai ona ofuina i savaliga i aso uma, faʻatau, i le galuega ma i faʻamanatuga mea. O le fulufulu o le 'aufana ma se puaa le a tumau mo se taimi umi ma o le a le faʻaleagaina ai le lagona ma le pa'ū pa'ū.

O se aufana i luga o le pale e teuteu ai se uumi umi Ua teuteuina le aufana i se scythe fishtail

Ina ia fausia, e tatau ona e muaʻi togi le taʻutaʻua-lauiloa braid-spikelet. Ae e tatau ona e lalagaina e leʻo i se auala masani, ae mai le pito i lalo i luga, amata mai le ua, oso i tua o le ulu. Ina ia faʻafaigofie ona lalagaina, faʻapipiʻi lou ulu i luma, selu lelei lou lauulu, ma togafiti ou lima i le solo poʻo le gel. Le isi, a lalagaina Farani masani masani. I le faiga faʻagaioiga, e filifilia isi soʻotaga i itu uma e lua ma faʻaopopo i le mea taua. A fili le fili i le vaega o le nape, e tatau ona e nonoa se fusi i se fusi uaua ma ua faia se matasele mai le toe vaega. Ua matala malie le matasele i se aufana, vaevaeina i ni vaega tutusa se lua. Agavale i luma ole loka o le tumau.

Ava o lauulu lanu Vailaau fusi Farani liliu atu i le aufana Farani fili, fili mai le pito i lalo o le ua, liua i le aufana. Laasaga ma lea laasaga faatonuga

E mafai ona lalaga fili i le tele o itu ile itu. O le mea taua o le tuua lea o se vaega o lauulu e fatu ai le aufana.

  • Metotia 6. Punou i le itu.

Mo lauulu e te manaʻomia se matagofie ofuvae fulufulu. Muamua, o lauulu e tatau ona vaevaeina i vaega e fa. E tatau ona tutusa, ona o lea o le sone e iloga mai taliga i taliga, ona faʻaoso lea e se selu se laina i le ogatotonu o le ulu. E le manaʻomia lauulu uma mo se fulufulu. E tatau ona e filifilia se tasi o vaega, fuafua i le itu e tatau ona iai le aufana.

Le aufana i luga o le ulu

O se malosi malosi o loo faia mai le filifilia o fulufulu ma se fulufulu paʻu. Ma se matagofie fusi paʻepaʻe, oe manaʻomia le nonoa o se matasele, ma lalo o ia lalafi pito uma. Ua saunia se aufana i le matasele, o taliga o na mea e tatau ona salalau lelei ina ia mamafa. Faʻamamaina le fausaga ma le vaʻaia ma ni faʻamoe. E mafai ona sefe lelei foliga vaʻaia mo se taimi umi faʻaaogaina varnish.

O lauulu e totoe e mafai ona tuua matala, mimilo mimilo tagata taʻitoʻatasi, teuteu pe lalagaina - soʻo se manaʻoga fatuga.

  • Faiga 7. Tamai aufana.

I le fatu o le lauulu o se Farani fusi, peitai, i ai o se mausa o le faia o laiti teuteu aufana i latou lava, e mafai ona faʻalauiloaina o ni elemene eseese i isi lauulu. Mo le faigofie o lalagaina, oe manaʻomia se tasi lapoʻa tele mo galuega ma le tele o mea laiti mo fusiua. I le tulaga faʻapitoa, aufana o loʻo i itu o le ulu, ae o le mea moni e mafai ona faia i lugaʻafa, i luga o 'au, faataamilo i le ulu poʻo tua.

Vailaau fusifusiua faʻapipiʻi faʻatasi ai ma tamai aufana Ua i ai i le ulu se aufana o aufana

Mo hairstyles, e tatau ona e selu le lauulu ma vaevae tutusa i ni vaega tutusa se lua. I tafatafa o le vaeluaina, o se filo o lauulu 1-2 cm i le vaeluaina. Afai o aufana e tatau ona lapoa, e mafai ona e ave se mafiafia mafiafia. Ua 'aveʻese mai toega o le lauulu vavaeʻese.

I le itu taumatau e tatau ona e fili fusifusi Farani fusi ma nonoa le pito i luga o se vaega uʻamea. O le isi mea e amata ai le faʻatu o aufana. O le nonoa o loʻo vavaeeseina muamua e tatau ona faʻasusuina i vai po o le varnish. O le fulufulu lapoa lapoa e faʻaai i le tasi fusi o le fili ma maua ai le matasele o le fasi pepa, toso mai i fafo.

Laʻitiiti aufana i tua o le ulu

Liliu ane se aufana, o le tele e mafai ona fetuunai e ala i le suia o le tele o le matasele. O le siʻusiʻau e totoe mai i le soʻotaga e tatau ona tuʻuina i luga o le fili, o le isi fasi o le a nana ai.

Toe fai le gaoioiga seia oo i le pito o le fili.

Faufautua!Ae e te leʻi faia le lauulu, ua tatau ona saunia ni lauulu. Mama ma faʻamamaina, o le a latou usitaʻi, aemaise i le tuʻufaʻatasia ma le gel ma mousse mo le faʻaleleia. Mo susulu sili atu, e mafai ona e faʻaaogaina le solo.

Faasiusiuga teuga Aulima tulimanu

DIY lipine aufana: faigofie, vave ma matagofie

E le i ai taimi ma le naunau e fai ou lava lauulu. Mo tulaga faapena, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o aufana muamua o la tatou lava gaosiga mai lipine. E mafai ona faia i tulaga eseese, foliga, lanu. Soo se lauulu lauulu o le a foliga susulu ma manaia ma se mea teuteu fale.

Mo le faia o se aufana faigofie mai le satin lipine, e tatau ona e faʻaofuina oe lava i le 20 cm o le lipine ma se lagona lelei. E faʻapipiʻi le mea i le 'afa ma maua ai se matasele, ua tuʻu ifo i lalo. O iʻuga maua ai ni loops laiti e lua o loʻo kolosi ia latou lava.

Fai-ia-oe lava mea teuteu mo lau laulu

Mo se fugalaʻau aufana foliga, e fautuaina oe e filifilia se laupepa lautele-lautele. Ua faʻaviliviliina ina ia fesoʻotaʻi le taimi muamua ua soʻona fesoʻotaʻi ma le pito. Toe fai le gaioiga e tele taimi seia e maua le fugalaʻau o le matagofie matagofie. O loʻo faʻamauina i le fesoasoani a le taimi mulimuli ma le node i le ogatotonu.

A pupula lanu piniki pupula mai le lautele lipine mafai ona faʻaopopoina ou foliga matagofie. O se lipine aufana e mafai ona tuʻuina i se fulufulu paʻu pe faʻapipiʻi i le lauulu ma se pulou

E faigofie ona fai se tamai aufana ma se tui masani. Mo le faia o lea, o le tui e ufiufi i se manifinifi manifinifi ina ia saoloto le tasi pito. O lona umi e tatau ona i ai i le 5 cm. O lenei pito o loʻo fusi faʻataʻamilo i le vao ma faalauteleina i le pito i lalo o le puʻupuʻu pito. Ma o lenei tip o loʻo uuina i le ogatotonu o fugalaʻau cove i le pito i luga o le lipine ma tuʻuina i lalo. E totoe naʻo le faʻaiʻu o le pito o le mea faapipii i totonu o le matasele na fausia.

Punou faʻatasi ma se utupoto

Se maualuga maualuga, teisi malopō faaputuga ma se tamai aufana e pei o se teuteuga e toetoe lava o se masani.

Afai e te faʻaopopo se fulufulu faʻatasi o se aufana jumper, ma o le fusi ua faia i luga o le faʻavae o se paʻu faʻapipiʻi paʻu, o le a sili atu ona sili atu lona matagofie!

O fulufulu uumi e mafai ona faʻatausuina i se fili ma fusi faʻataʻamilo i ni fala, e pei o se lipine mai le aufana.

Lau punou ile laulu e faʻaaoga ai mea faʻapitoa

Paʻepaʻe, curls i luga o mata, fugalaʻau ma le tele o aufana faia lauulu - o se filifiliga mo a fairy!

Tatou bet: o le aufana mai lauulu, po o se sikafu foliga sili atu le matagofie?

Afai e le lava lou tomai e fai ai le aufana i fafo o lauulu, faʻaaoga se fulufulu manu e le o faʻafeagai ma le lauulu i lanu. Ia, pe a uma le tatou vasega vasega, e mafai ona faʻataʻitaʻiina ni tomai fou.

O se isi gaioiga i le aufana masani o manoa filo filo i totonu o le fulufulu o lauulu. E mafai ona e faʻaaogaina le chignon.

Faʻafefea ona fai se aufana laulu e laulu mai ile laulu: se faigofie falefaigaluega

I le ata i lalo, matou te ofoina atu ia te oe se faigofie faigofie mo le fatuina o se aufana mai lauulu laʻasaga i lea laasaga. Lenei le faʻavae masani masani a, i le faʻavae e mafai ona e faʻataʻitaʻi i le lumanaʻi. Muamua tapenapenaga mo sitaili aofia fufuluina le lauulu ma feula faʻamamago, pe a tatau ai, faʻasaʻo uʻamea i se uʻamea ma faʻapipiʻi se lamolemole faʻamalosi ma le aʻafiaga o le faigofie faʻamautuina. O lea, matou te faia le sitaili i tulaga:

  1. Faaputuputu lauulu i se solofanua lamolemole lelei, e aunoa ma le faʻalautele o faʻasologa i le taimi mulimuli o le ofuvae e oʻo i le iuga, ma tuua se matasele e tai afa le umi.

  1. Vaevae le matasele i ni vaega tutusa se lua.

  1. Luluina le laulu e totoe fua i le pito i lalo o le fusi i se fili ma siitia i luga, vavaeeseina o "taliga" o le aufana. Saogalemu ma le le vaaia. Nai lo le puluai, e mafai ona e fili se fili, poʻo le tuua lelei o se mafolafola mafolafola mafolafola.

  1. Ufiufi le vaega o totoe o le filo i lalo o “taliga” o le aufana, nana i se tasi o ia mea ma faʻapipiʻi ma se tasi e lemafai.

Faamalo! O lenei ua e iloa le auala e fai ai se aufana mai lauulu oe lava! Matou te ofoina atu ia te oe nisi lua vitio ma sili atu faigata filifiliga lauulu.


Volumetric lauulu o le aufana ma le faataʻitaʻia o se lipine mo le teine:

Fulufulu Farani ma le tele o aufana:

Lauulu "Bow": mo mea e talafeagai i mataupu

Le aufana mai lauulu o se lauulu lauulu lautele. E mafai ona faʻaumaina i aso uma, pisinisi poʻo se faʻamatalaga mamalu.

Mo se masani ma foliga masani i aso uma, e talafeagai se aufana i tua o le ulu ma ni faʻailoga sulu lelei lemu i tua poʻo le itu e talafeagai. I le ata masani, o le faamamafa i luga o ofu, o lea mo ia faigofie faigofie sitaili talafeagai.

I taimi o faʻafiafiaga poʻo se tafaoga faʻafiafia, o le aufana na faia i luga o le pale o le a foliga lelei atoatoa. I lenei tulaga, o le lauulu e mafai ona teuteuina i mea teuteu.

Meafaigaluega mo le fausiaina o laʻau foliga "Bow"

Ae e te lei amataina lau lauulu, e tatau ona e saunia mea faigaluega e te manaʻomia. O le mea taua o le aua nei galo se mea, o lea i le faiga o le fatuina o se aufana, e te le tau sailia se mea faigaluega.

Mea faigaluega e manaʻomia e fatu ai le aufana mai lauulu:

  • se pea o ofu manifinifi o ituaiga eseese,
  • fulufulu
  • selu
  • le vaaia (i taimi uma o le paolo tutusa e pei o lauulu),

  • uʻamea (faʻaaogaina mo le teuteuina o laulu leaga),
  • teuteuga (filifiliga)
  • fulufulu lauulu.

Faʻafefea ona fai se aufana mo le uumi ma pupuʻu lauulu

Lauulu laulu mai lauulu laa i lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga (ata o loʻo tuʻuina atu i le faʻaiuga o le tusitusiga)

Laasaga p / p

Mo le umi lauulu

Mo pupuu lauulu

Saʻo lelei lou ulu

Fulufulu lelei lauulu

Fili le faʻaiuga. I le pito i tua o le ulu pe o se isi mea ile ulu

Fili le faʻaiʻuga i luga o le pale pe laititi teisi

Ufiufi le siʻusiʻu, o le lauulu e le fufusi atoa, e tatau ona e tuʻua sina tamai afifi e tusa ma le 5 cm ona vaeluaina lea i ni vaega se 2. Le vaaia i itu uma

Vavae le siʻusiʻu i ni vaega tutusa 3. Faʻaoga le vaega faʻaoso lona lua, fai se aufana mai vaega e lua ma vaevaeina i lalo ma ni vaega le vaaia.

3 vaega o lauulu e selu sina laititi. Afifi le ogatotonu o le aufana ma tutu i le le vaaia

O pito o le lauulu e tatau ona tuua i le itu o foliga. E tatau ona latou lafoaʻi i tua i le ogatotonu o le aufana ma puipui ma le le vaaia

Faaaoga le varnish e taofi ai lou laulu lauulu umi

Faalelei le laufali ua maeʻa ma varnish

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo se aufana lauulu mai le laulu ma lelea lauulu i ata o le a mafai ai oe e saʻo ma saʻo le aoina o curls.

Lauulu mo le uumi ulu

O fulufulu malulu e aoina i le pito i tua o le ulu e mafai ona teuteuina i le aufana o solo, lea e maua ai se uluaʻi laulu lauulu. O le faasologa o gaioiga:

  • selu lou lauulu
  • vavae ese mai i malumalu i itu uma e lua ma taʻitaʻia i latou i tua o le ulu,
  • i le pito i tua o le ulu, tuʻu faʻatasi ia soʻotaga ma fili i le itu (o le tele o lauulu e faʻalagolago i le mafiafia o manoa),
Lauiloa ma tulaga ese lauulu lauulu lauulu: laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga ma ata
  • faʻaaogaina le paʻu lona lua, fai se matasele mai le iʻu (o le umi le matasele, o le tele foi o le aufana),
  • vaevae le matasele i 2 tutusa foliga ma tui ma le le vaaia,
  • tuu pito o le siusiu i le ogatotonu o le aufana ma tutuʻi ma le le vaaia,
  • tamau ma varnish.

Afai e te faʻamaloloina curls, ona o faʻatasi lea ma se aufana, o le a latou faʻaalia le ata sili atu maaleale ma faʻalelei.

Aua le faia se mea sili atu aufana i luga o lou ulu malulu. O le a foliga mataga ma lapopoa.

Faʻafefea ona fai se aufana mai iʻu e lua

Lauulu laulu mai lauulu (sitepu i lea laasaga faʻatonuga, ata o le a fesoasoani e faʻaatoatoa) mafai ona faia i lua tailuga:

  • Muamua, selu lou lauulu ma faasaʻosaʻo pe a fai o i ai curls.
  • Filifili se nofoaga mo le aufana, mo se faʻataʻitaʻiga, i tua o le ulu. Vaelua le lauulu i le va o le lulu vaevaeina i ni vaega tutusa 2 mai le muaulu i le pale i se selu.
  • Braid 2 ponytails mai le afa uma, i taimi tutusa uma. O se vaega o le laulu malulu e tumau i tua o le ulu.
  • Nonoa le pito i lalo 1 ma le 2 o le siʻusiʻu i se paʻu faʻamalosi ina ia tutusa ai le va.
  • Ina ia faia se aufana mai le siusiu o taliga. 'Ole siʻusiʻu tulimanu ma' aʻau manifinifi e fesoʻotaʻi i isi.
  • Selu pito o le lauulu ma nana i lalo o le matasele.
  • Ma se manifinifi manifinifi, mai le totoe matala lauulu, fai le ogatotonu o le aufana tutuʻi ma fulufulu.
  • E taua le faʻamamaina ole lauulu ole laulu ole lulu i luga ole loli.
Lauulu laulu malvinka mai le lauulu. Laasaga ma lea laasaga faatonuga ma ata

Lauulu "Bow Malvinque": faʻatonuga mo le fatuina

O le ulu lauulu ma le aufana mai le lauulu "Malvina" o loʻo i ai le laʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga ma ata:

  • Muamua lava, selu lou lauulu,
  • ia fili le tuʻu mai le pito i luma ma autafa o itu, o se vaega o le laulu e tatau ona pa'ū mama,
  • faia le siʻusiʻu, e le fufusi atoa le lauulu, e tatau ona e tuua se tamai fusifusi,
  • vaevaeina le utupoto i totonu 2 tutusa tutusa vaega,
  • faia le afa o le aufana mai itu taʻitasi ma puipui i le le mavaaia,
  • faʻaloia pito o le lauulu o le siusiu i le pito i lalo o laulu e maua ai se aufana
  • matagi malulu lauulu
  • e tui atoa le laulu ile laulu lulu.

"Bow Malvinka" faia latalata i le pale o le ulu, ae le o le ogatotonu.

Lulu o lauulu ma lalagaina

O lenei fulufulu lauulu e manatu o ni uluaʻi ma sitaili. E aofia ai pulutasi-fili ma le aufana o lauulu. Ona o lenei lava mea, o le spikelet lalagaina, i se isi itu, mai le ua i le tua o le ulu.

Faʻafefea ona fai o lou lauulu:

  • ia fili laufana Farani i luga o selu ulu, aumai i le nape ma ao mai lauulu i le siusiu, tuu se tamai fasi mo se aufana,
  • faia se aufana i le vaevaeina o le fusipaʻu i ni vaega se lua ma faʻamautuina taliga o le aufana ma le le vaaia,
  • ma le faʻataʻitaʻi e toso mai ai le ogatotonu o le aufana ma tutuʻi i le le vaaia,
  • faʻaaoga varnish e uumi ai lauulu laulu.

Taʻitaʻi ma lauulu laʻitiiti aufana

O le fulufulu laʻititi ma le aufana laʻititi e lalagaina faʻatasi i le puaʻa o loʻo iai se faʻatonuga faigofie ma lea laasaga. O le maeʻa lauulu lauulu foliga e manino lelei i ata na faʻaalia.

Le polokalame faatino:

  • Salu lou lauulu i luga ole umi atoa.
  • Vavaeese mai le malumalu i le itu tauagavale ma tuu se tamai loka (oo i le 2 cm lautele) i le taliga taumatau.
  • Mo le faia o se fili, e tatau ona e avea se vaega o lauulu i le itu tauagavale ma vaevaeina i 3 tutusa tutusa.
  • E 1 le filo e lafo i le 2 ma avea ma totonugalemu.
  • Ua maeʻa ona see atu le taumatau i le isi auvae, a o lea ua i le ogatotonu.
  • Faʻaauau le lalagaina, faʻaopopoina lauulu itu i le fili.

Taua! O loka itu e tatau ona tutusa le lapoʻa pe a faʻaopopo ina ia latou le tutulai i fafo.

  • A lalagaina uma lauulu (vagana mo le itu agavale) fai se isi sili noataga ma puipuia le lauulu i se fusi vaega.
  • O lenei e mafai ona fai aufana. Faaofi se fulufulu ulu i le amataga o le fili i lalo o le muamua pito i lalo arc.
  • Ave nisi vaega o lauulu mai le mea totoe, selu ona sosoʻo lea.
  • Lili se matasele mai le loka ma filo ia i se fulufulu ulu.
  • Amata toso le lauulu i lalo ina ia i ai se aufana. I lea tulaga, taofi le matasele i lou tamailima.
  • I luga o le lauulu uʻumi, ina ia le laʻau tele, e tatau ona fusifusia uma pito o le lauulu i le pito o le aufana.
  • Ave se isi manoa mo le isi aufana ma toe fai le gaioiga ma se fulufulu lauulu i lalo o le lona lua o lalaga o lalaga.
  • O lea fai le aufana.
  • Mo le aufana mulimuli, filo le lauulu i totonu o le puipui mulimuli o le lalagaina.
  • Ina ia le 'au iʻu taumuae faʻapipiʻi tele, fetaomi o latou pito ma lauulu i le ulu ma faʻalelei i le varnish.

O galu uma na faia ai le aufana na faia ua faʻamautuina ma ni pine. Afai e manaʻo i ai, o fulufulu e mafai ona teuteuina i laʻau matagofie fugalaʻau ma fugalaʻau, o le a latou masani ona avea ma mea teuteu ma lauulu mea faigaluega.

Fautuaga mai tagata tomai faapitoa: pe faʻafefea ona fai se atoatoa aufana sitaili

Ina ua faia se "Lolo" lauulu mai lauulu, e faaopoopo atu i lea laasaga ma lea laasaga faatonuga, e oo lava i ata, tusa lava pe leai na mea, e tatau ona mulimuli i fautuaga a tagata tomai faapitoa. O le a fesoasoani lea ia faʻalelei le laulu:

  • O le a teuteuina lelei lauulu pe a e fufuluina lau lauulu i le afiafi o le aso na muamua atu.
  • Mo le puipuia o le aufana ia paʻu ese, o pito o le siusiu e tatau ona mausali lelei.
  • Afai e matauina le ofuvae, o le a le foliga foliga manaia. O le mea lea, le fusifusi vaega e fatu ai le aufana e tatau ona filifilia se lanu manifinifi ma le le mautonu.
  • A faʻapipiʻi lauulu i le varnish, o le mea taua e le o le soona fai. A leai, o le lauulu lauulu o le ai ai le susu aoga, e pei ona pa'ū i le timu.
Aua neʻi faʻaogaina le tele varnis e faʻalelei ai lau laulu.
  • Ina ia faʻauʻau le aufana, e fautuaina le faʻaalu laʻau fiti e faapuupuuina.
  • O le ifo maualalo lauulu e sili ona faia i tua o le ulu.
  • O ofu manifinifi, fulufulu mata ma le le vaʻaia e tatau ona tutusa le lanu pei o laulu ina ia aua neʻi puʻeina le vaʻai.
  • A iai le pa, ona tatau lea ona faʻasaʻo ma se uʻamea. O lea o le a foliga sili atu ai ona lalelei.

O le lauulu lauulu mafaufau e mafai ona faia tutoatasi i le sili atu nai lo 20-30 minute. I se faʻaopopoga, o ata taʻitasi o loʻo i ai lona lava faʻasologa o le aufana sa faia i lauulu. Mai lava i le amataga taumafaiga, o le laulu e ono le masani ona galue. Aua le lotoita. I ni nai workouts, e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai se punou i fafo o lauulu o eseese lavelave.

Le mea e manaʻomia mo le lauulu lauulu

O le masani masani o fulufulu e afua mai i ballroom o Europa i Sisifo i le amataga o le 19th senituri - i le auala lenei o tamaitai lalelei i laʻei matagofie na teuteuina o latou laulu. O le tu ma aga o le teteʻe i fetu o ona po nei - Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, ma tagata taʻaʻalo ma le au atamamai i ata faʻaaliga na mulimuli i lea aga.

Lauulu lauulu mai lauulu e le talafeagai mo tagata uma, e le aoga:

  • i teineiti e feololo, ulavale pe, i se isi itu, malo ma le le selu,
  • i tagata e ona le tino atoa - nai lo le malamalama moli, o le a avea ma mamafa,
  • fafine matutua - o se taʻalo aulelei o le a foliga faʻaaloalo.

Ae e te lei amataina lau oe lava lauulu, e taua le saunia o mea talafeagai.

E te manaʻomia:

  • selu
  • gaosi oloa
  • 2 malosi malolosi ofu mo lauulu lanu,
  • pulou ma itiiti ifo i le 3 le vaaia,
  • fulufulu ma ua lelei aufana,
  • Mea teuteu elemene - fugalaʻau, pepe, penina ma rhinestones.

Ole fulufulu e tatau ona faia ile laulu saʻo e mama.

O se faigofie ma vave filifiliga e fausiaina se aufana mai lauulu

Afai e leai se taimi, ma le aufana e tatau ona vave faia, ona uma loa lea o le lauulu lauulu-aufana fesoasoani i luga i le lanu o le lauulu. O na aufana e faia i lauulu ma le lauulu masani, ma le filifiliga saʻo o paolo o lauulu ma lauulu e faigata ona iloa e se tasi le eseʻesega. I se auala faigofie, e mafai ona e teuteuina se fusi masani ma avatu le matagofie i se pepe faʻasasa.

Metotia 1. Toeitiiti lava "malvinka":

  1. Ina ia faia lea mea, vaeluaina le lauulu i ni vaega se lua mai le taliga i le taliga ma faʻafesoʻotaʻi ia manoa ma se vaega uʻamea.
  2. Faʻapipiʻi se fulufulu laulu i luga ole ofuvae.

Metotia 2. A faaputuga:

  1. Faaputuputu le lauulu i totonu o le talo e faaaoga ai se donut. O lea o le lauulu lauulu o le a manaia ma tumau umi.
  2. Faʻapipiʻi le lauulu lauulu i le itu manaʻomia - luma poʻo autafa. Ina ia faia le lauulu foliga foliga masani, filifili se mamanu lea o le aufana o le a le sili atu i luga o le utupoto.

Lauulu laulu mo pulu puupuu

O teine ​​e laʻititi lauulu e mafai foi, tusa lava po o le a le umi, ona maua se laulu o lauulu. Le foliga ma le tele o aufana faalagolago i le umi o le lauulu.

Afai o ia i tauau, ona mafai lea ona e amata saogalemu:

  1. Muamua, e tatau ona e vavaeʻese le vaega o le lauulu i luma - o lenei e teuteuina le ogatotonu o le aufana.
  2. Vavae ese tasi mafiafia mafiafia mai itu uma e lua o malumalu ma nonoa faalua ma le tasi fusipaʻu. I le filo lona lua, fai se matasele.
  3. Vavaeina le matasele aʻafia i ni vaega se lua o le aufana, teuteu i le tuai loka ma faʻamau i le faʻaputuga poʻo se mea faigaluega.

Ae e le naʻo le pau lea o se auala e faʻaaogaina ai e tagata e laʻititi le laulu. E le gata i lea, o le laulu lauulu ma tamaʻi aufana e talafeagai mo i latou. Lalo o le a tatou talanoaina le auala e fai ai.

Feololo lauulu lauulu

O iinei e mafai ona e faʻaogaina le auala masani, faʻapea foʻi ma le isi, ua mamanuina mo lenei lauulu umi. E talitonuina o le laulu uumi o le lauulu e le faigata i le faia o fesuiaiga matagofie o le aufana mai le lauulu.

Faatonuga:

  1. Mai le itu o le ulu, le mea o le a iai le aufana, e tatau ona e aoina mai le siʻusiʻu.
  2. Vavaeese le 'aau mai le iʻu ma faʻamau i luma.
  3. Faʻamau le pito o le iʻu i se isi fasi paʻu.
  4. O le faia o se aufana mai le lauulu laʻasaga e faʻaalia ma vaʻai e le o vaʻaia i lalo ole "taliga"
  5. O iina, faʻasaʻo le siʻusiʻu mai le ogatotonu. Ina ia faia lenei mea, faʻafoʻi le manoa ua leva na tolopoina muamua i le ogatotonu i le va o "taliga" ma faʻasaʻo le pito i lalo. Afai e te fiafia i le laulu, ona faʻalelei lea o mea uma i le varnish.

Lauulu laulu mo lauulu umi

O le faigofie auala e fai ai le aufana mai le laulu uumi.

Ma pe faʻapefea ona fausia, o le a faʻasolosolo-faʻatonuga faʻasino le a faʻaalia:

  1. Loka le pailate i nofoaga e tolu ile tutusa mamao ma paʻu manifinifi.
  2. A maeʻa ona faʻapipiʻi, afifi se manifinifi o le lauulu i vaega uʻamea uma.
  3. Faauʻu le lona lua ma le tolu o vaega o le sulu i luga o le ulu ma le fesoasoani o lau laupepa e le vaaia. O se taunuuga, e tatau ona e maua se aufana.
  4. Loka le toega i tua o le aufana. Ina ia faʻatamilo lelei ile lauulu, e mafai ona vaeluaina lau solofanua totoe, faʻamautuina pito pito i luga i le gel poʻo le paʻu ma toso latou i fafo ma le aufana. Maua se ulavale lauulu ma faʻaoso pito i luga i le ogatotonu.

Matua vasega: aufana mai lua fulufulu maea

O ni auala e fai ai se aufana i fafo o lauulu sa talanoaina i luga. Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga ma ata mo metotia taʻitasi faʻaalia ai e tatau ona vavaeʻese le loka o lauulu mo le ogatotonu o le aufana. Ae e 2 auala e te le manaʻomia e vavaeeseina ai le pau.

I le filifiliga muamua, oe manaʻomia le aoina o lauulu ma le lua paʻu fusi:

  1. I le nofoaga o le a iai le aufana, ao mai ia lauulu i le solofanua.
  2. Faʻaoga le fusipau lona lua, aoina le laulu i le ponytail, ae le tuleia i le iuga. Ole iʻuga, e tatau ona avea ma seʻiʻai ma fusi. O le iʻuga maua mai e tatau ona tu i luma, ae le o le tua o le lumanaʻi bow.
  3. Vaevae le fusi i ni vaega tutusa se lua, puipui i se vaʻa i tua, i se nofoaga e le masani ai.
  4. Ia milo le toega i se mea manaia, vaivai vaivai ma alu i le ogatotonu o le “aufana”, ma nana le pito i lalo o le fulufulu.
  5. Lauulu e tatau ona faʻalelei i le varnish.

I le laasaga lona lua, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Selu ma vaeluaina le lauulu ile 2 vaega - o le pito i tua ma luma, lea toe manaʻomia e vaeluaina i ni vaega se lua ma tuʻu eseʻese faʻamausali faalua ma fusi eli - i tua o taliga ma i le ogatotonu o le siusiu. O le iʻuga, o siʻusiʻu lua e lua i ni paʻu taʻutaʻua.
  2. E tatau ona faʻapipiʻi le pito uʻumi ina ia faʻapipiʻi fusi ile pito o le siʻusiʻu ma tuʻi i le ogatotonu. O le iʻuga "taliga" o le aufana e tatau ona aveʻesea mai le taliga ma faʻamau i fusi uʻamea.
  3. Toe fai le laasaga 2 mo le lona lua.
  4. O toega o le iʻu o le siʻusiʻu ma le laulu o loʻo i tua e tatau ona faʻasaʻo pe manuʻa i luga o le uʻamea faʻapipiʻi ma faʻanusisi i fulufulu ulu.

Punou i le itu

O le siusiu i autafa e avane ai le teine ​​i le amio mataga.

Afai o lenei mea e uiga ia te oe, ona faʻaaupegaina oe i se selu ma fusi vaega mo se laʻau fou - 2 aufana i le itu:

  1. Mo lauulu lauulu, e tatau ona e vaeluaina le lauulu i 2 tutusa vaega.
  2. E lua tutusa paʻu sikoa e manaʻomia e aoina ni solofanua se lua.
  3. Faʻaoga le fusi faʻamalosi lona lua, fai se matasele e nana ai le toe o totoe.
  4. Vaevae le matasele i 2 vaega, faʻaaoga le le vaaia e faʻapipiʻi ai ina ia e maua se aufana.

O lenei fulufulu lauulu o le a foliga lelei ile lauulu mafiafia.

Mo teineiti ma le laulu manifinifi, e mafai ona e faia le tasi aufana i le itu o faʻaaoga lea poʻo se isi metotia faʻaalia o loʻo i luga.

Ava "Malvinka"

Malvinka o se tasi o sili ona lauiloa o lauulu. E faʻaopopo atu i le aufana, e faigofie ona liliu mai le masani i le afiafi.

O se laasaga ma lea laasaga faʻatonuga o le a faʻaalia ai le auala e fai ai se aufana mai lauulu, ma se malvinka:

  1. Uma lauulu vagana bangs tatau ona selu tua. Afai e umi le pa, ona ia foi lea.
  2. E manaʻomia le vavaeʻeseina o le lauulu vaega i le taliga i luga o le taliga ma, faʻafesoʻotaʻi latou i le pale, faʻapipiʻi ma se vaega uʻamea.
  3. I le lona lua liliuga ole ofuvae, fai se matasele i lauulu.
  4. Vaevae le matasele i vaega e lua, faapipii le aufana ma mata le vaaia i foliga o "taliga".
  5. Sikipi le toega i le ogatotonu o le aufana ma pe tuu uma a mea lava e iai pe nana foi le pito i lalo o le aufana.

Mo savaliga ma fonotaga ma uo, e mafai ona toe faasaʻo le lauulu totoe. Mo le faʻaiuga afiafi, e mafai ona e matagi ma faʻapaʻu i le varnish ma pupula. Ae aua le soona faʻaaogaina le varnish - o le vaʻai ile laulu e tatau ona tosina mai ai le aufana, ae le ose faʻafiafiaga matagofie.

Punou i luga o le lauulu manifinifi

Afai i lalo o ou lima e leai se mea ae se selu ma lua le maitauina, ona i ai ma le fesoasoani o lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga e mafai ai ona e faia se punou i fafo atu o lauulu manifinifi. E faigofie lava e pei o nonoa nonoa seevae i sneakers.

Faatonuga:

  1. Muamua e manaʻo e selu lelei lou lauulu ma vavae ese ni manoa se lua mai le taliga i le isi taliga.
  2. Nonoa i latou i ni manoa se lua, a o le avanoa lona lua e lua faʻailo - "aufana" o le aufana.
  3. Faʻalelei ma le vaaia, sili atu ile teuteu.

Lavelavea lauulu fili

Le aufana e mafai ona le gata o se tutoʻatasi i aso uma poʻo aso malolo lauulu, ae e faʻaosofia foʻi isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se lalelei le aufana aulelei e mafai ona lalagaina i totonu o se fatu ole fatu. O sea laulu foliga o le a foliga vaʻaia muamua ona o le soʻona maʻea o le fili ma le aufana.

Ae e te lei faia se aufana i fafo o lauulu, e tatau ona e faitauina ma le faaeteete laʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga.

Faatonuga:

  • Ina ia fausia se lauulu lauulu, oe manaʻomia le faʻapipiʻi o lou ulu i lalo ma selu lou lauulu lelei.
  • Amata mai i le ua, fili fili Farani.
  • I le pito i tua o le ulu o le pito o le fili. Ina ia 'aua neʻi toulu e paʻu ese, e taua le faʻalelei e faʻatasi ai ma se paʻu laʻititi e le o vaʻaia.
  • Mai le faʻaiuga o loʻo i ai, e tatau ona e vavaeʻese se tamai manoa mo le lumanaʻi, ma faʻasaʻo le vaega totoe o le laulu ma le lona lua o loʻo faʻaʻofu.
  • A toe suʻea le filo, fai se matasele ma vaevae i 2 vaega.
  • Faatulaga “mata” taitasi ma le le vaaia.
  • Mai le fasi faatafafa i tua, fai le ogatotonu o le aufana ma nana le pito o le siʻi i lalo o le aufana.

Filifiliga mo le aufana mai lauulu mo le fulufulu afiafi

O se aufana mai lauulu e faigofie ona liua e fai ma lauulu afiafi:

  1. Fai se aufana faʻaaoga se tasi o nei metotia. O le alu atu i totonu o le malamalama, o le faaputuga ma le aufana, malvinka ma na o se aufana i luga o le a sili foliga foliga.
  2. Kelu rhinestones, lipine poʻo fulufulu mata ma maʻa i lalo o le autu lanu o laei poʻo mea teuteu.
  3. Ina ia tumau le laulu i lauulu, faʻanusuina i se uu malosi taofi.

Faʻafefea ona tuʻuina ni curls volume e fatu ai le aufana lauulu

E aulelei le aufana foliga matagofie i lauulu mafiafia.

Ae e le tau popole ai ni tagata e paʻu lauulu, aua mafai ona latou ausia le manaʻomia aafiaga pe a latou mulimuli i nei fautuaga:

  1. Ole tulafono autu mo le liua o lauulu manifinifi i le mafiafia o le fufuluina o lau lauulu i le taumatau laupepa, o lona uiga, o se tasi e aofia ai silicone, porotini ma keratins. O mea mulimuli e lua o loʻo aofia i le fausaga o lauulu, ma o le silicone na ufitia le lauulu i se manifinifi ata e puipuia ai i latou mai aafiaga leaga o le siosiomaga.
  2. A maeʻa ona fufulu, faʻaaoga le mousse poʻo le gel i le lauulu mo le pulu ma faʻamama le laulu i se fulufulu vavae, milimili ma tamatamailima i aʻa.
  3. Ae e te lei faia se lauulu lauulu, e mafai ona liliuina ia fusi o le a i lalo ole lauulu. O isi filifiliga o le fili lalagaina o nai pulou manifinifi mo le po pe fai se selu. Le filifiliga mulimuli, e ui lava vave, ae matua afaina lava le lauulu. O le mea lea, e mafai ona e faʻaogaina i se tulaga sili ona ogaoga.

Le aʻoaʻoina e fai se aufana lalelei e le faigata e pei ona foliga mai i le taimi muamua. O le mea autu iinei e le gata o le mauaina o le laasaga ma lea laasaga faʻatonuga, mea e manaʻomia, ae o le taimi ma le onosaʻi. Laititi faiga masani ma e mafai ona e maofa isi i le aulelei ma sili ona lauulu lauulu.

Vitio: faʻafefea ona fai se aufana mai lauulu

Faʻafefea ona fai se aufana i fafo o lauulu, vaʻai le vitiō vitio:

Punou mai le laulu "Malvinka", master class:

Faʻafefea ona fai se aufana i fafo o lauulu: sitepu ma lea laasaga faʻatonuga

Saunia lauulu mo se laulu

Ae e te lei amata sitaili, lauulu e tatau ona saunia. E tatau ona matua fufuluina ma faʻamago, ina ia aua ai neʻi i ai ni faʻafitauli ma ulavale curly curls, e tatau ona faʻataʻitaʻia ma uʻamea.

Lauulu laulu mai lauulu 1 auala

Faia o se aufana mai le lauulu



    Tatou fuafuaina le nofoaga o le nuanua

Muamua lava, fuafua pe o fea e tu ai lau aufana? I le pito i tua o le ulu, luga po o le itu. I le taimi lea, matou te nonoa le lauulu i se solofanua masani. Taumafai e faʻaaoga se manifinifi manifinifi, o le lanu o lea e latalata i le paolo o lou lauulu.

Fai le ogatotonu o le aufana

Teteʻe ma le faʻaeteete se manoa manifinifi (1.5-2 cm lautele) mai le pito i luga o le fusi. Tuu i luga o lou ulu, i le itu o lou muaulu. Matou te faʻasaʻoina ma se fulufulu laʻau, i le lumanaʻi o le a manaʻomia e fausia se lalelei laʻau nifo.

O tafatafa o le ogatotonu o le fusi matou te nonoa se isi ofuvae fulufulu. Matou te vaeluaina ma le faaeteete le lauulu i le va o fusi ia lua tutusa - o le a avea ma “taliga” o lau aufana. A maeʻa ona teteʻa, ona tatau lea ona faʻatuina e ala i le sapasapaia ma le le vaaia. Matou te vaevaeina foi le siʻusiʻu, o loʻo tu i lalo ifo o le fusipaʻu lona lua, i le afa - ma, mimilo faʻamaʻi taʻitasi i le aufaʻi a itiiti, matou te nana i lalo o "taliga". Sulu malie malie le paʻu manifinifi na muaʻi vaevaeina, ma fai le totonugalemu o le aufana faatasi ai ma lana fesoasoani. Matou te faʻaleleiina i ni mea e le vaaia, poʻo le uʻumiʻulu ma le teuteuga, ma matou toe nana le faʻamatau i lalo o le tasi "taliga". Laʻititi le fulufulu laʻe ma lau mea e sili ona matagofie ma matagofie ua saunia.

Punou mai lauulu 2 auala (ata)

  1. O fulufulu sa aoina i le siusiu i le toe gum revolusione e le faʻaloaloa atu i le iʻuga. O loʻo ia te oe le iuga o loʻo i ou luma.
  2. Ma, vaevae le siʻusiʻu i le tutusa 2 vaega ma lamolemole.
  3. Ua seʻe i le iʻu i tua ma faʻasaʻoina i mea e le o vaʻaia.

3 auala e fai ai le aufana i fafo atu o lauulu


  1. Matou te aoina le lauulu i le siʻusiʻu, ma le tasi filo manifinifi matou te afifiina se fusi e nana ai se ofu faʻamalie. Matou te faʻatuina le iʻuga ma se le vaʻaia ina ia aua neʻi paʻu ese mai le lauulu lauulu. Tulouna le matou manoa i luga o le siʻusiuga i le varnisi ma faamama lelei i ou tamatamailima.
  2. Vavae le siʻusiʻu i ni vaega tutusa se lua ma selu ma le faʻaeteete. A maeʻa, amata loa ona vili le loka i le tamailima mai le pito e fai se lio faʻiga. Tuu i tafatafa o le siusiu, ia faʻasaʻosaʻo le paʻu. Matou te faʻaleleiina ma le le vaʻaia i le pito i tua. Ma le le vaaia, filifili le lanu o lau lauulu. Faatasi ai ma le vaega lona lua matou te faia ni gaioiga tutusa.
  3. Ua saunia le fulufulu, matou te teuteuina i le manaia laulu i luga o le solofanua pe o i luma atu foi.

Vitio faatonuga i le fatuina o se auulu lauulu laulu mai lauulu i 3 auala

4 auala e fausiaina ai se aufana mai lauulu i luga o lou ulu

  1. Fai le siʻusiʻu. Matou te nonoa fusi faʻamau mai luga, mai le pito o le fusi i lalo. Tatou lalafi i paʻu taʻitasi i tua o se loka o laulu, faʻamautu le pito i le le o vaaia.
  2. Matou te tuʻuina le siʻusiʻu iʻu i le aufana ina ia i luma o le siʻusiʻu.
  3. Matou te faʻaiʻuina le iʻuga o lo matou pito iʻai i se paʻu e fai ia mafolafola. Ona tatou faʻasaʻoina lea o le aufana i mea e le vaaia poʻo ni fulufulu mafolafola, ma i le fesoasoani a varnesi poʻo le pulu ua tatou faʻapipiʻi pito i luga.

Bow Malvinka

Vavaeese le pito i luga o lauulu i le pale ma fai se aufana, pei ona faamatalaina i luga. I le finagalo malie, tatou te filifilia lauulu i le malumalu po o le tuua curls. Ua fai le aufana, matou te le nana ia vaega na totoe, ae tuʻu ma faʻataʻapeʻapeina i luga o sikulini poʻo uila uila.

Afiafi afiafi i le faiga a Malvinka (vitio)

Ole auala sili lea e faigofie e fai ai se laulu ole laulu. O se mea lelei le fofo mo tagata e umi, poʻo le faʻaletonu uumi, lauulu saʻo. Peitaʻi, o le faʻaaogaina o le curugation curler o le a fesoasoani e fai ai lau aufana ia sili atu ona faʻapogai ma leaga. Ina ia faia lenei mea, i le laasaga o muamua tapenaga o le lauulu, tuu atu ia i latou malamalama mama.

Filifiliga mo le aufana mai lauulu ma lalagaina

Punou mai lauulu (ata) ma lalagaina

E i ai se isi auala e fai ai le laulu sili atu le masani ai ma sitaili. Muamua matou te fili le piki-sipela. O le faigata o le pepelo i le mea moni o le a e tatau ona lalagaina e mai le pito i luga i lalo (o lona uiga, mai le nape i le ua), ae faapena foi. O lou pigtail o le a tulaʻi mai le ua i le tua o le ulu.

Faʻafefea ona fai o se laʻau lauulu na?
Liligi lou ulu i luma, fufulu ma le faʻaeteete ou lima ma le faʻamaʻi poo le mousse, amata lalagaina se lalagaina masani masani Farani. Filifili manoa i itu uma e lua ma faʻaopopo i mea taua. Aumai i le pito i tua o le ulu, tatou te nonoa le fusi ma faia se aufana e tusa ma le faʻamatalaina muamua laasaga. E mafai ona faʻamautu i lugia le aufana.

Faʻafefea ona lalagaina lea fili, vaʻai ile vitio mai ia Lily Moon

Mealilo: pule o le "manifinifi" pe manifinifi lauulu, o lenei fulufulu laʻau e talafeagai foi. E lava le malamalama i auala o le faʻaopopoina o le tele ua faʻamatalaina i le tusitusiga pe faʻafefea ona fai se galu i luga o lauulu. Gauai faapitoa ile vaega ma faʻamatalaga pe faʻapefea ona fausia galu.

Afai e te manaʻo e fai se aufana ma se fili, e tatau ona e faʻatinoina faʻatonuga pe faʻafefea ona lalagaina se farani Farani, faʻamatala iinei.

Ina ia faʻaopopoina le aufana mai le lauulu i se tamaʻi pale matagofie ma o mea lilo uma o lona lalagaina o loʻo avanoa i lenei tuatusi http://ovolosah.com/parikmaher/kosi/7-master-klassov-prichesok-koron-iz-volos-foto-video.html.

Lauulu o lauulu foliga (vitio)

E mafai ona filii pu mimilo i itu uma e lua. Ou fili fili tootoo i le siʻusiʻuga saunia mo le vavaeʻese, ina ia pasia taʻitasi i le itu i fafo o le "mata" faia.

Afai e te le manaʻo e fai se aufana mai lauulu uma, e mafai ona e laʻititi i le faʻaaogaina o se laʻititi puʻupuʻu. Mo le faia o lenei mea, nonoa le fusi, pe a uma ona vavaeeseina le lauulu i tua o le ulu. Curl ni nai manoa e le pa'ū i totonu o le aufana - o lenei mea o le a mafai ai e oe ona fatuina se sili atu agamalu, ata alofa.

Faʻafefea ona fai tamaʻi aufana? poʻo le fili i lauuluʻulu

Taʻitaʻi ma lauulu laʻitiiti aufana

E mafai ona faʻaopopo le aufana mafiafia i soʻo se laei i se fili. Sa matou fili lalagaina se pu pupuni, sa le mafai ona fufusi, ona toso mai lea o ni fasi maea. Ina ia mafai e "taliga" o le aufana ona taofi lelei, e tatau ona faʻamautuina i le varnish.

Punou i le 3 minute

E talafeagai mo feololo umi ma uumi uumi. A iai sau lauulu 'eseʻese, o le a faigata tele ona tipiʻeseʻuga i le 1 paa, faʻaaoga nisi pe le mafai ona vaʻaia.

E te manaʻomia: pulu, selu ma paa.

  1. Ia aoina fulufulu i se maualuga maualuga. I le taimi lava e tasi, e tatau ona i ai seisi faʻaopoopoga mo le faʻaleleia o lauulu. Sulu e le o vaʻaia pe o le fulufulu mata le toʻulu ifo i fafo o manoa i tua o le ulu.
  2. Faia se fusipaʻu e ala i le faʻaai o le faʻaiuga e ala i le isi mea e feteʻenaʻi ai. E tatau ona i ai se vela ma lauulu mai le siusiu i luma.
  3. Tatou vaevaeina le utupoto i vaega e 2 ma togi atu pito o le siʻusiʻu i le ogatotonu. Liliu ane o le ogatotonu.
  4. Ufiufi pito o le ofuvae i le pito i luma e ufiufi atoa.

Vitio i luga o le fausiaina o se lauulu lauulu ile 3 minute, e aoga, na o le kiliki i luga ma o le a amata taalo:

Bagel ma aufana


Mo le faia o se volumenous ma fiafia aufana e te manaʻomia: faletupe eli, 2 lauulu, 2 bagels, lauulu ma e le mafai ona vaaia, silicone sulu vaega.

  1. Faʻaogaina se fulufulu paʻu ma 2 fulufulu ulu, fai se fusi i tua o le ulu. Matou te uuina le ao ao aoina i le lima, nonoa le fulufulu fulufulu ma afifi i le tele o taimi faataamilo i le fusi ma le fusi uaua, o le lauulu lona lua e faapena foi ona nonoa i le siusiu. Sisu lelei.
  2. Faatasi ai ma se paʻu faʻapipiʻi tatou te nonoa i le pito. Vavaeese le siusiu i 2 vaega ma taʻoto i itu.
  3. O le pito o le siusiu e tatau ona tu i luma, ona fuli lea i tua ma faʻamau. Matou te faʻatinoina le pito i matou lava i le varnish ma faʻasaʻo i le pito i tua - o le vaeluaga lea o la matou aufana. Na matou toe faʻamauina se isi uila suauʻu ile pito o le siʻusiʻu. Ma mai le pito i tua tatou faʻamautu i le pito i lalo o le siusiu.
  4. E tumau lava ona sisi itu o le aufana. Ina ia faia lenei mea, tatou te nana le ato i itu autafa ma lalafi mausali i o tatou lima ma varnish.

Se ata vitio i luga o le fatuina o se laulu lauulu ma ato mai ia Eva Lormann:

Mea faigaluega

Ina ia tausia lelei le aufana, e tatau ona faʻapipiʻi i le le vaaia. E mafai ona sili atu lou lalelei o le laulu e ala i le faʻaopopoina o mea teuteu i totonu.
E mafai:

  • matagofie studs ma penina po rhinestones,
  • fugalaau po o fugalaʻau masani.

O le filifiliga e faʻalagolago i le ata e te manaʻo e fai.

O le uiga ese o le laulu lauulu: e talafeagai mo se teineititi o le aoga tulaga muamua ma o se matagofie lautele. O le faigofie o le foafoaga ma le lalelei o le lauulu laʻei sili ona lauiloa i teine ​​masani ma fetu.