Valivali

Fofo mo vali ia aʻa o lauulu Loreal: iloiloga, paleti, fatuga ma iloiloga

Soo se teineititi faʻapea a e leʻi leva na mafaufau ai pe faʻafefea ona sui lana ata. O le recolor hair color o nisi taimi o filifiliga taua. O le mafuaʻaga lea ua lauiloa ai laupepa lanu, pulunaʻi ma vali puupuu.

Tasi o le mea faigaluega lea o le LʻOreal curl spray e faʻaigoaina Magic Retouch. O le faʻamamago i ni sekone e tolu, e mafai ona vale vave i luga o aʻa ma lanu efuefu lauulu. E le gata e faʻaaogaina o se auala e tuʻufaʻatasia ai le lanu, ae o le fausiaina o se ambar.

Ituaiga ma penefiti

O le mea faigaluega mo le vave valiina o lauulu "Magic Retouch" na faia e le tusiata Rita Heather. Sa fesiligia o ia ma fesili e uiga i le faʻaaoga auala faʻaleleia o le valiina o lona lauulu i se tasi talosaga, ma e ui lava ina ua fufulu ese.

Na ia filifili o le sili i lenei tulaga o le talosaga a se concealer fou, lea e vali vave aa tuputupu ae, vave ma faigofie e fufulu: i le tasi po o le lua taimi, o le oloa e mafai ona aveʻesea atoatoa. Faʻafetai i lea mea, o le Magic Retouch spray e mafai ona faʻaaogaina mo ni faʻataʻitaʻiga le masani ai ma ona vilivae.

Mo le ato atoa, "Magic Retouch" e le talafeagai, ona o le staining taunuuga atonu e le tutusa. I luga o aʻa tele, o le fofo e faigofie ona taoto ma umi se taimi umi. Suiga, e pei o se tulafono, e le maitauina, o le mea sili ona taua o le filifilia o le sao valivali paolo.

O le lanu vali mai LʻOreal o loʻo faʻaalia i ni ata:

  • uliuli - fetaui lelei mo tagata e ona lefulefu lauulu. O lenei paolo e leai se paʻu - lauulu pe a uma ona faʻaaogaina i luga o aʻa faʻapogisaina. A faʻapea e pouliuli lau paʻu - ona mautinoa lea o le concealer e sau i luga ma faʻaalu ese suiga o aʻa tetele. E le faʻaogaina lea ituaiga faʻasusu ile moli nifo masani - e iai le faʻafitauli ile fufulu ese,

E uiga i le meafaigaluega

O se tala fou i le laina o mea tetele gaosi oloa foliga mai talu ai nei ma ua mamanuina e nana ai aʻa tele na faʻaleagaina ai le lauulu. I se faʻaopopoga, o le vali felanulanuaʻi e fesoasoani e faʻamau faʻailogaina le lauulu sinasina lea na aliali mai.

O le Loreal Magic Retach oloa e le mafai ona taʻua o le matua tulaga ese. Eseese laupepa teuteu, e aofia ai ma mamago, ua leva na avanoa i mea matagofie.

O le vaʻaiga faʻapitoa o lenei soʻoga mo le valiina o aʻa lauulu e le faʻaaogaina le gaʻo tele ma e leai ni mea faʻapipiʻi. E tusa ai ma le gaosi oloa, e le tatau ona i ai se itu le lelei itu: aafiaga lauulu fusia ma mamafa leiloa.

Fai mai le tagata gaosi oloa, o se tamai fagu (75 ml) e lava mo le 30 talosaga. O le mea lea, o le tau o se pulumu mo vali lauulu lauulu ua manatu maualalo. Ole faʻaoga o se mea faʻapipiʻi ae le o taimi masani ile asiasiga i le teine ​​fulufulu e sili le faʻatupeina tupe. Ae tusa ai ma faʻamatalaga moni a latou na faʻaaogaina, ua naʻo le 10-15 faʻaaoga. O le aafiaga pe a uma ona faʻaaogaina le aoga seʻia oʻo i le lulu muamua fufulu. E fautuaina e faʻaaoga i luga o fulufulu ma faʻamago lauulu ma e le manaʻomia le faʻafou pea i taimi uma.

O ai e tatau ona faʻalogo i iai?

E faapitoa le aoga o le faʻapipiʻi mo le vali sili atu lauulu o fafine mo fafine e vali o latou lauulu i lanu uliuli. O i latou o le foliga o lanu efuefu o aʻa e vave iloa, tusa lava pe na latou tuputupu ae tele. Tele fafine faitio o aʻa tuputupu i tua i le lua vaiaso talu ona asiasi i le teine ​​fulufulu ma matua afaina ai le foliga mai o lauulu. Ma o latou masani faʻasaʻoina e le gata o se taugata taugata, ae leaga foʻi i le lauulu. I se faʻaopopoga, e tusa ai ma le tele o iloiloga, o loʻo i luga o pogisa uliuli e faʻaalia ai e le faʻapipiʻi tali sili ona lelei.

O fafine e i ai le natura o ni manoa o paʻu o lanu, ae i le taimi lava e tasi latou valivaliina i lanu pupula, e masani ona le fiafia i le faʻaiuga o lona faʻaaogaina. Lenei e mafua mai i le mea moni o le oloa e le mafai ona namu aa i le leo manaomia ona o le leai o se vailaʻau faʻamalamalamaina le tuufaatasiga.

Loreal sapalai mo rooting lauulu lauulu e aoga le vaʻai ia i latou e masani ona laulu ma vali o latou laulu i se malamalama moli e ufiufi lauulu lauulu ma tuuina atu le lanu sili atu loloto. I lenei tulaga, e mafai e le spray ona faʻafetaui le galuega ma vali luga efuefu o aʻa. O mea ia na faʻalauiloa ai e le tagata gaosi se moli lanu enaena.

Ina ia le faʻavaivai le faʻaiuga, e taua le filifili o le mea tonu paolo o le oloa. E tatau ona fetaui ma le lanu o le laulu autu le umi.

Fesoasoani faamaoni

Ova ma ova lauulu laulu foliga foliga lē lelei, ma a tupu aʻe tele e le faʻaopopo le matagofie. O oe o faʻamalosia oe e asiasi i le fale pe tusa e tasi le masina ma tuʻu sau tupe faʻaalu e faʻalanu ai nisi o mea. Ae e masani ona tupu e iai le taua faʻamanatuina poʻo se mea e tupu i luma, o le lauulu e manaʻomia le faʻasaʻoina, ma e leai se nofoa o le matai i se taimi lata mai.

E tele auala mai lenei tulaga:

  1. Ia atamai ma afu le lauulu lea o le a toe vaʻaia o aʻa toe aʻe.
  2. Faʻatau se vali tutusa ma faʻataʻitaʻi oe lava le vali.
  3. Faaaoga se lelei aoga - tinting spray mo aʻa.

Ma afai o mea muamua e lua filifiliga manaʻomia taimi ma le onosaʻi mai ia te oe, ona avea lea o le mea mulimuli o le a avea ma tagata ola moni. O le tusitala o le fausiaina o le shading concealer e taua i le tagata lauiloa stylist Rite Hazan, e lauiloa i fetu o le lalolagi.

Na faalauiloa e Loreal le faʻatauga tele o tupe faʻavasega vaega. O lana oloa e faʻaigoaina "Magic Retouch" faʻaavanoaina vave le tatau o le paolo i lauulu, e vave mago, ma taofi lanu seia oo i le muamua fufuluina. Faafetai i pigment valivali malosi, efuefu lauulu e le mafai ona vaaia. I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasiga o mea faʻapipiʻi ua uma ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se ituaiga vali ma faʻatagaina oe e fatuina se le vaʻaia vaʻaia i le va o le oi ai nei lanu ma le vali paʻu.

Faʻafefea ona filifili se mea faigaluega? Mai i ata se lima na faʻaalia, e tatau ona e latalata i le mea sili e te mafaia. Faʻaaogaina o le spray e le mafua ai faʻafitauli. E lava le mulimuli i faʻatonuga i luga o le soʻoga kalone:

  1. Lulu lelei aʻo leʻi apalai le salalau tutusa.
  2. Fofo i luga o le mama, mago lauulu, tausia i le mamao o le 10-15 cm.
  3. Aua le soona faʻaletonu, tusa a ma sina vaega laititi e lava e faʻatino ai le galuega.

O auala mo le valiina o aʻa o se sili sili ona lelei faʻaogaina auala lea o le a fesoasoani e faʻavave vave faʻatulagaina o ia lau curls, lafi mo se taimi le aʻafia o aa. Ma o lau foliga o le a tumau pea le atoatoa.

Faavae faavae mo le tagata lava ia valiina o lauulu

Latou te o ifo i lalo:

  1. Aua le faʻatuatuaina ituaiga lauiloa, filifili igoa lauiloa, faitau faʻamatalaga e uiga ia i latou,
  2. Ia mautinoa e faitau le faʻatonuga - o auala taʻitasi e patino,
  3. Tuu laʻei e te le pipiʻi i le pisia - e tele lava le afaina, e tutusa lava i lima - faʻaaoga totigilima.

Valivali lauulu laasaga i lea laasaga

A maeʻa tapenaga uma, o le taimi lea e alu ai i le valiina o le lauulu. O se laasaga ma lea laasaga faatonuga e pei ona taua i lalo:

  1. Muamua, faʻaaoga se gaʻo gaʻo i aʻa o lauulu i le muaulu ina ia e 'alo ese mai le niniina o le paʻu,
  2. Lona lua o le lanu o le lauulu, ona faʻaaogaina lea o se sui lanu i le umi atoa,
  3. Tolu, mo maualuga faʻaiuga, selu le laulu ma se selu, ina ia le oloa o le a sili ona tufatufaina atu,
  4. Ma le mea mulimuli - a maeʻa le taimi tatau e faʻaosofia ai, fufulu le tonic e faʻaaoga naʻo le pulu pasama.

O le faʻaaogaina o le faʻamalama mo le fufuluina pe a fufulu e le manaʻomia ona o le mafuaʻaga e fufuluina ai le vali.

Lalo o le a matou avatu ia te oe se vaʻaiga o mea sili ona lauiloa e faʻalauiloaina vavalo vave lauulu.

Fofoaina faʻapitoa leai se tele Roots Spray

O le fagu lea mo Amerika-faia o lauulu, aua tatou te talanoa e uiga i le maualuga o le tulaga o oloa. Tulaga:

  1. O loʻo valiina lelei laʻau o le lauulu, e aofia ai ma lauulu sinasina,
  2. O le fulufulu e fetuunai i le lanu o le lauulu, aua o le a e le vaʻai i le eseesega i le va o aʻa ma le umi atoa o le lauulu,

O le minus, na o se tamai lanu lanu - na o le 4 ata, o le tau o i totonu o 1000 rubles. E mafai ona faʻatau sau fulufuluaa i luga o le faleʻoloa i luga o le upega tafailagi, pe e ala ile faʻatau faʻatasi i vaega faʻapitoa.

Fofoaina faʻapitoa leai se tele Roots Spray

Fola Oribe Airbrush

Faatasi ai ma lenei fagu, aa vali o le a le toe faalavelavea oe - e faigofie ona filifili se paolo ma saoasaoa o staining. Tulaga:

  1. Faigofie o faʻaaoga - tamai fagu, faigofie e ave ma oe i lau ato tupe,
  2. O le lanu paleni e matua tumu,
  3. Tali vave
  4. Ina ua uma ona faʻaogaina le aoga vaaia o le "mama ulu",
  5. Le natura faʻavae, o le leai o mea leaga parabens.

O le minus, na o le tau e latalata ile 2000 rubles, ae o le taunuuga e aoga.

Fola Oribe Airbrush

Leaga o LʻOreal Magic Retouch Spray

  1. Tuʻu ia vaega o vali i luga o lima pe a paʻi i lauulu pe a uma ona vali.
  2. E faigata i lauulu lauulu ona pikiina se paolo
  3. Le mautonu i le susu.

Loreal spray e le talafeagai mo le valiina o lauulu i le umi atoa, talu ai o le iʻuga e mafai ona le tutusa. Ole tau e latalata ile 500 rubles.

O pupuni vali lanu e le masani ona faigofie ona mauaina; o le filifiliga o ituaiga e matua gata lava. O isi tinting sooupu o le a o mai e laveai, o ia o le tele o isi i le maketi. Tatou nonofo i luga o mea sili ona aoga.

Tint Magic Retouch Hair Spray mai LʻOreal

Alchemic Conditioner mo Natural and Colored Hair Tobacco Hair Conditioner

I le igoa, e faigofie ona malamalama o le oloa e iai sina manogi o le tapaa. E leai se malamalamaaga, e ui i lea, e le manaʻo tagata uma. Masalo naʻo le pau lea o lana minus. O faʻaopopo e aofia ai mea nei:

  1. Tele filifiliga o ata,
  2. O lenei oloa e talafeagai mo lanu ma lauulu masani.
  3. Na te avatua le lauulu i foliga masani, ma faʻamamafaina ai ona lanu masani,
  4. E faʻafaileleina ma faʻamalieina meatotino,
  5. E faigofie ona selu le lauulu.

Le tau eseese i le va 1500-2000 rubles.

Alchemic Conditioner mo Tino masani ma Valivali lauulu tapaa

Leaga o "Tonics"

  1. Le talafeagai le valiina o lauulu
  2. Malulu lauulu
  3. E mafai ona e soona faʻaua i le lanu,
  4. Uu le uu luga lauulu, aloese mai le sau i le timu.

tonic tonic

Valivali le lanu enaena Ollin Matisse

E sili atu le tau nai lo le "Tonic" pei ona taʻua i luga, peitaʻi, e tusa ai ma iloiloga, e maua ai sili atu lauulu lanu. O faʻaopopo e aofia ai:

  1. Manogi manogi
  2. O loʻo iai ni faʻamalositino lelei.

O le minus, na o se laititi o filifiliga filifilia o lanu, o le tau e le sili atu nai lo 300 rubles i le faagaau.

valivali lanu enaena Ollin Matisse

Iloiloga e uiga i valivali lauulu lanu

“Ua vave ona ou lauulu sinasina. A leai sou taimi e lesitala ai i le salonona, ou te faʻaaogaina le tinting sooupu. Tonic faʻasaoina aʻu - mo loʻu lauulu enaena, o lenei conditioner e atoatoa. Moni, e sili atu le le maua i le timu. Ma o le taunuuga e puʻupuʻu atu. ”

“Na ou fiafia i le Magic Retouch Coloring Spray mai LʻOreal. Ma o le tau e manaia, ma aʻa pisia lelei. Ou te tausia lava i taimi o le malosi faʻamalosi. "

"Faʻaaogaina e Ollin Matisse ma Airbrush e Oribe. Ae, o le tau e taua. Ou te le masani i le teuina o tupe i lou lauulu, o lea ou te fiafia i le filifiliga lona lua. Ma e tele a latou lanu. ”

“Ou te leʻi faʻaaoga lava sele fulufulu manu seʻia oʻo i le tasi aso i le tausaga fou na ou iloa ai ua uma le faʻamaumauga mo le matai. Faasaoina Alchemic Conditioner Hair Balm. O le manogi e mo le amateur, ae o le iʻuga na sili atu i faʻamoemoega uma. Masalo maua i aʻu lalelei oloa. ”

E le masalomia, o se vali moli o se lifesaver mo le tele o teineiti. Matou te faamoemoe o le faʻafetai i la matou iloiloga e mafai ai ona e faia le filifiliga sao.

Filifili se mekasini mo vave valiina o lauulu

O le toe maua mai o lauulu lauulu maua ai i le lauulu foliga foliga lemu. A le mafai ona valivali atoa le vavaeina, e mafai ona e faʻaogaina se sua e vali ai luga o aʻa. O kamupanī faʻalelei faʻalelei o loʻo ofoina atu i ai le tele o mea e palu ai vali mo vali sili atu o aʻa e mafai ona faʻamalieina soʻo se tagata e faʻatauaina ile tau o le tau ma le lelei.

Fagu mo valiina aʻa tetele - o le a lea?

O manoa lanu e manaʻomia le tausiga faifai pea. A maeʻa ona toe tupu aʻa, o le laulu e mafaufauina e leai se manaia foliga. E le manaʻomia le vailaʻau atoa le uumi o vilivae; e mafai ona e faʻaaogaina se fasimoli e pupuni ai aʻa. O le a lea?

I foliga vaaia, o le spray o se tamaʻi fagu paʻu, lea e tuu ai le vali o paolo manaʻo. E faigofie lava le mataupu faavae o vali - e te manaʻomia lava le valiina o vali mai le soʻoga i luga o aʻa toe, toe usu ia manoa ma fiafia i ata fou.

Valivali spray e matua leai se afaina i uma manoa ma le ulu. O le valivali sui o loʻo i ai vaega masani. O le oloa e aunoa ma se malosi ma vailaʻau.

Naʻo le pau a o le vailaʻau valivali o lona aoga e le umi le umi - seʻia oʻo i le shampoo muamua. I se faʻaopopoga, o tagata lalelei faʻapitoa latou te le fautuaina le faʻaaogaina masani o le root-spray spray, o le a aoga i le na o foliga o se fesoasoani faʻafuaseʻi.

Faʻatonuga o faʻaaoga

Talu ai o le faʻailoga o se mea faʻapipiʻi, pe a paulia aʻa, e mafai ona e valea le vavae o ou tauau, ua, ma lavalava. Ina ia aloese mai le le talafeagai lanu, ufiufi ou tauau i se ie vaivai po o le solo. Afai e tupu se mea leaga i lea mea, e te le manaʻomia le ita - e faigofie ona fufulu le vali i se fasimoli.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le spray:

  1. Salu malie moli, selu ma vaelua ia vaevaega ma se selu ma nifo laiti.
  2. Lulu le mafai malosi, a o faʻatumauina lona tulaga faʻataʻatitia.
  3. E vali le vali i luga o lauulu i se mamao e 20-30 cm mai le ulu. Spray taimi o 3 sekone i le tasi itu. Afai e maua ni vaega o le manoa e leai ni mea, o lona uiga e tatau ona "toe faʻaleleia" i latou i le toe tuiina o le spray.
  4. A valiina le vali, e tatau ona ufiufi le mata o le mata i se solosolo po o lou lima.
  5. Afai o le vali, pe a apalai i lauulu, oso i luga o le paʻu o le mata, ona tatau ai lea ona fufulu vave i le fasimoli.
  6. A maeʻa le pisia, e le tatau ona paʻi ia curls mo le tusa o le 2 minute, o le taimi lea ua lava mo le vali e mausali mimilo i luga o le lauulu.
  7. I le faʻaiuga o le faʻagasologa o fulufulu, ua maeʻa teuteuina lelei ma teuteu foliga ile laulu.

E taua le manatuaina o le pisia aafiaga o le a faʻaauau pea seia oʻo i le muamua shampoo, o lona uiga, 1-2 aso.

Fana o penefiti

  • Le hue spray ua faaauupegaina i se manifinifi manifinifi, lea e mafai ai ona e vali vali ma se manifinifi laina, lea e faigofie faigofie le staining taualumaga.
  • Faigofie ma aoga.
  • Mafai ona faʻaoga faʻatasi ma isi paʻu o vali, vailaau vali.
  • Fetaui lelei toetoe lava o soʻo se lanu o lauulu masani.
  • E vave mago.
  • Tuufaatasiga talafeagai ma se paʻu masani o ni manoa.
  • Le toniga vali o aʻa.
  • Lelei le lanu efuefu o lauulu.
  • Paʻu atigi fagu.
  • Le lava ni vailaʻau "manogi".
  • E le avatua le susulu ole gaʻo i lauulu.
  • E le tafe.
  • Le faʻaoso e faʻaosofia ai foliga vaaia ole maʻi ma isi suiga le lelei i luga o le ulu.
  • Faigofie e fufulu ese ma se faʻamalama.
  • Tamaoaiga - 1 fagu ma dye ua lava lea mo le 10-20 staining taualumaga (fuafua i le mafiafia o le lauulu ma le umi o le ola aa).

Leaga lelei o meaola

  • I le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu - faaputuga pori.
  • Faigofie vali ofu, tino o le paʻu.
  • A maeʻa le faʻaaogaina, ua matauina le faateleina o le faʻamago o manoa.
  • E le mafai ona faʻaaogaina soo.
  • Faatasi ai ma le tele o manoa manoa poʻo le uumi o aa ua salalau, o le sao lelei aafiaga e le mafai ona ausia.

E mafai ona ou faʻaoga ile taimi ole maʻitaga?

E le i ai ni mea faʻapipiʻi e afuafua i luga o aʻa, o lona uiga, o faʻailoga mo le faʻaaogaina i le taimi o maʻitaga e leʻo faʻailoaina mai i faʻatonuga. O le aoga o ia tupe o le vali salalau na o luga o lauulu, e aunoa ma pa'ū i totonu o latou totonu totonu, po o luga o le paʻu o le ulu.

O fafine maʻitaga, faʻapea foʻi ma tina talavou o loʻo faʻasusuina se pepe, ua faʻatagaina ona faʻaoga ni palu e vali ai o latou lauulu. O le faʻatapulaʻaina e faʻaaoga e ono avea ma le faʻaletonu o le tagata lava ia i vaega o le vali sui poʻo se faʻasa faʻasaina e se ginekologist mo mafuaʻaga mafuaʻaga.

Fautuaga ma foliga o le faʻaaogaina o se vali lanu mo lauulu lauulu:

Suavai sili ona lelei root spray

O le soona paʻu ua afifi i totonu o se tamaʻi fagu, lea e faigofie ona ave ma oe i mea uma: i malaga, pisinisi pisinisi, i tuʻuaga. O le fulufulu valiina e i ai le tele o leo i lona faaputuga, lea e talafeagai mo vali ma lanu efuefu ufiʻauʻau.

E faigofie lava le auala o le faʻaaogaina: e manaʻomia e soʻona faʻailogaina se tamai pamu e sosolo i luga o aʻa na tutupu i le manoa i le mamao pe a ma le 20-30 cm, pe a maeʻa ona tatau ona selu ma le faaeteete ia curls.

Magic Retouch e Loreal

Loreal spray cat e lelei mo le le tumau o le vavaeina o aʻa. O le palette o tone o loʻo faʻaalia i lanu uliuli ma uliuli, o le chestnut ma le lanu enaena, faapea foi ma lanu samasama malamalama. O loʻo faʻaosofia le faʻapipiʻi i se valiina, e le talafeagai mo le faʻamamaina atoa poʻo le faʻamamaina o ni manoa.

E faigofie ma faigofie le faʻaaogaina le mea faigaluega - e faʻaaogaina e mama ma faʻamago ai curls.

Valivali Xtreme Hair Art

Ose mea aoga mo le vavaeina o aʻa, faʻapipiʻi ma ituaiga eseese o ata. E faigofie le tamaoaiga o le spray. Faigofie o faʻaoga faʻaopoopo e lanu malamalama o le a saturate pogisa uliuli ma se susulu masani.

Teine ma fafine o loʻo faʻaaogaina se mea faʻapipiʻi e palu ai aʻa lapoʻa tuʻua o iloiloga e mafai ona suʻesuʻeina ia malamalama i le aoga ma le talafeagai se mea faigaluega faapena.

  • Julia: "Ua teʻi i le iʻuga o le valiina - ni nai minute talu ona faʻapipiʻi le sapalai, sa vali loʻu laulu i se lanu manaia ma tamaoaiga matagofie."
  • Tatyana: “E puʻe loʻu laulu, o lea ua ou faʻaaogaina ai le lapisi e le gata mo le valiina o aa toe, ae o le vali atoa o le lauulu i loka. Ua ou suia laʻu faʻaaliga 2 taimi i le masina ma ua ou fiafia tele i ai! ”
  • Nina: “O le sosolo mo le valivali o aʻa ua na o se saili! E mafai e ia ona fesoasoani i taimi e sili ona le masani ai. Ma le isi, o le pisia o aʻa e le afaina ai le laulu, ma e taua tele lenei mea! ”
  • Milena: “Ua ou matua fiafia lava i le iʻuga. O le tau o le mekasini e maualalo, ma o le aafiaga na sili atu nai oʻu faʻamoemoe uma. "
  • Natalia: “Faʻaaoga se pulumu, ou te pupuni ai lauulu sinasina. Afai e leai se lauulu sinasina i luga o loʻu ulu, o le afa ei ai le paolo foliga tutusa ma loʻu lanu lauulu masani. I le lumanaʻi ou te manaʻo e sui teisi le palet o leo. ”

Nofoaga mo vali vave o aʻa o le a avea ma se tagata faʻaola i ni faʻalavelave faʻafuaseʻi - e faigofie ona valiina lapoʻa aʻa e aunoa ma mafua ai le faʻaleagaina o le lauulu fausaga.

LʻOreal Magic Retouch Toning Spray mo vave vali luga o toe tuputupu aʻe aʻa

O le mea moni, o lagona e matua itulua. Muamua, sa ou sauni e tusi se matua le lelei toe iloiloga e uiga i se matua leai se aoga mauaina, ae sa ou filifili pea e toe suʻe lenei fualaau faasaina.

Le mafai ona ou fai atu na ia fiafia moni ia te au pe faaosofia au i lona le manaomia tele.

Na ona, pei ona latou fai mai, mo se afi faʻamataʻutia e mafai ma aoga le teuina o se mea i totonu o fata o fata i totonu o le faletaele.

O lea la, o lauulu sinasina na faapuapuagatia ai aʻu i le vave foliga: neura, tupuaga, leai se mea i le tino, ma o lenei, mai le 26 o tausaga, siliva i o tatou malumalu ua avea o se aseta. E masani ai, o tausaga uma e tele ma sili atu lauulu lauulu.

I le mavae ai o le vaiaso o le valiina, o le lauulu ola 1.5-2 mm ma e matua ita. Mafuli lauulu lauulu i luga o le uliuli lauulu foliga faanoanoa. Aemaise a pe a ou aoina le lauulu i le fusi. E manaʻomia le valiina o aʻa ma le vali paʻu mo le 100% puluʻi o laulu ole laulu i 3-4 uma vaiaso.

I lenei taimi, lauulu e tupu ile averesi e 1 cm.

I le faʻatauina o lenei mea faigaluega sa matua faʻamoemoe mo se vavega, ae paga ...

- Tau: ua ou faatauina se sea ma o le fagu ou 89 89 UAH.

- Valivali: O aʻu o le pule o lanu enaena uliuli, o lea sa ou le faʻatali mo se taimi umi ma ave le uliuli lanu, lea, e pei ona taʻua i luga o le fagu, e talafeagai foi mo TK lanu. Lelei, faamoemoe o le moli efuefu ma uliuli vali o le tutusa tutusa ...

- Talosaga: ae mai le taimi lea na ou tau atu ai i faafitauli muamua:

1) Ina ua maʻimau lelei le fagu ma lemu (mo le taimi muamua e matamuli), oomi le isu i le itu o ona malumalu - "tui" ia te aʻu, ua na o se tui ma le paʻu o le vali uliuli, o se vai pipii. Ua le mafai ona ou faʻamaeʻaina, na faapau foi mataua, ma o lea ua ou tu nei ma foliga palapala, lima, talu ona ou ave ese lavalava ... O lea ou te tu ma mafaufau: "ma faʻafefea ona faʻaaoga lelei lenei oloa!"

Na ou filifili e ave se ipu sima, se pulumu mo le faʻaogaina o vali lauulu ma faʻapipiʻi i le wiski i lenei auala. O le manatu na faaletonu, aua vali vave faʻamalosi fausia se pipii pipii. Ina ua maeʻa, na ou togi ese loa le fagu, ma mo le masina na ia tilotilo faʻanoanoa ai i loʻu itu. Sa ia valiina le lauulu sinasina ma le lauulu lanu.

2) 3 vaiaso ua mavae atu ma toe vaʻaia o le toe pupula o le lauulu laulu e faʻaita ai lona mata. Ae talu mai lena taimi Na ou manaʻomia vave loʻu fufuluina o loʻu lauulu, ae leai se taimi mo le valiina, na ou filifili ai e tuu se avanoa lona lua ile fofo lea.

Vavaeeseina o le vaega o lauulu i le malumalu ma toso i le itu o foliga, ina ia ufiufi ai le paʻu, na ou lulu atoa le paluni ma ou paʻi atu ma le lotoa i le isu (fufuluina o loʻu ulu ua vevela, o lona uiga e leai se mea e fefe ai). O le taimi lea na valiina le vali. Le mafai ona ou fai atu o lauulu sinasina vave mou ese mai le vaai, leai, na ou vaai pea ia te ia.

Ioe, e leʻi soona fai faʻaalia o ia, ae na te leʻi vali atoatoa. Na ou toe tuʻuina atu le fagu "le aoga". Sa ou fufuluina lelei loʻu lauulu ma faʻamago ai. Ae o lenei efuefu-lauulu ... A o malaga i luma ma lana pele pele, ma le lagona i lalo o le baseboard (((

3) Toe fai le paluni i lima, malosi leotele. Vali lavea lona muaulu, wiski. Ae ua ou naunau lava. O le lagona i luga o le paʻu e le manaia tele, e pei o oe e te ligiina fulufulu tino ... O le laulu ua mamafa, mafuta faʻatasi, pogisa ...

Faatasi ai ma le fesoasoani a se ie pupuni ma le isi fasimoli, o le vali fufuluina ese mai le paʻu o le mata, o le mea autu o le aua le misia i se taimi na toetoe a le mafai ona vaaia ni lanu efuefu)))) O le manogi o vali vave mou ese. Vali vave le vali, AE ...

A faʻataʻamilo ou tamatamaʻilima i lou lauulu, faʻataʻitaʻi ia oe i se teʻi, tusa lava pe na o ni nai itula pe a maeʻa le vali, e toso ese ou tamatamailima uliuli. Ma se mea leaga i lou ulu.

Ma o lenei, ao le i faia mea, ou te mautinoa ou te le fautuaina faʻaaogaina lenei meafaigaluega:

1) Afai e iai se avanoa e alu ai i le timu. Ou te mautinoa pe a susu lou lauulu, palapala palapala o le a tafe i lalo o ou foliga. E faʻatatau foʻi lea i malaga i le vaitaʻele, sauna, ma isi.

2) I luma o se aso ma vavalalata vavalalata. Sili puipuia ma vali lou lauulu muamua. A leʻo le tuʻu le tamaloa e paʻi i lou lauulu) A le o lena, o le vaʻai o palapala lima o le a nunumi ai uma oe ...

3) Paʻepaʻe aluga i le taeao o le a ufiufi i pulu lanu, pe a fai e te le fufuluina ese lou lauulu i le po))

4) Afai e te fuafua e alu i totonu o taʻaloga ... Solo ese le afu mai lou muaulu, ia sauniuni mo se solo uliuli ...

I se tulaga lautele, a avea o se auala e faanatinati le manaʻomia e soʻo, atonu o lenei mea faigaluega e aoga. Ae leai ...

O le a ou le toe faatauina lenei fofo.

Fana mo lauulu aʻa: valiina sui mo vave lauulu lanu

Matou te mautinoa o soo se teineititi i se taimi e tasi o lona olaga na moemiti e suia lona lauulu lanu, ae le o tagata uma e filifili i luga o se faʻataʻitaʻiga. Le tele o taimi, e le o le mea e uiga i se suiga tele i le ata, ae e uiga i le malamalama toning.

Lauulu valiina o se sili avanoa e faʻaleleia teisi ai ou foliga, e aunoa ma le maʻimau o lou tagata. O nei aso, o le cosmetic market saunia se vaʻaiga tele o oloa mo lea faʻagasologa.

I la matou mataupu, matou te talanoa e uiga i le mea lilo autu o le faʻaaogaina o se valiina lauulu mo lauulu ma sili ona lauiloa ituaiga.

Lauulu dyeing spray: o ona itu lelei, ituaiga aotelega ma le valiina o metotia

O le valiina o lauulu e maua ai e le teine ​​le avanoa e faigofie ai ona suia lana ata, fai ona foliga sili atu faʻaalia, ma vali paʻu paʻu. Ae i le taimi lava e tasi e i ai se faigata tele - tuputupu aʻe, lea e avatu ai i le laulu se foliga teuteu ma lemu.

O le vali atoa o lauulu i taimi uma, o le taimi lava e le mafai ai e le alamanuia, o le a tele taimi, o le mea lea, ua uma ona fausia ni mea faʻapolofesa faʻapitoa e kamupani teuteu e foia ai le faʻafitauli.

E uiga i ituaiga faʻaputuga mo fulufulu laulu e iai, pe faʻapefea ona faʻaaoga - e uiga i nei mea uma mulimuli ane i le tusitusiga.

O le a, aoga ma foliga

O se fulufulu mo le valiina o lauulu o se vali na tuʻuina i totonu o le paluni poʻo se fagu o lanu eseese ma lanu, fuafuaina i luga o soʻo se vaega o le lauulu. E faʻaaogaina tele mo le faʻaaogaina i luga o vaʻai basal poʻo mo le valivali tagata taʻitoʻatasi.

E tatau ona manatua i le tele o spray e mafai ona valivali, ae le o le moni faʻamanuiaina manoa, ma o lea le a le mafai ona latou radically suia lanu po o le moli curls ma i latou. Ae latou fetaui lelei ma la latou galuega o le valivali o aʻa tele.

E mafai foi ona faʻamamaluina sikola taʻitoʻatasi ma faʻaola le soʻona foliga.

Tulaga lelei ma leaga o le spray

Tulaga:

  • o le fagu fagu i ai se faʻapipiʻi tulimanu, lea e mafai ai ona faʻaaoga le faʻaputuga ma se vaapiapi, maoti fasi, lea e matua talafeagai ma faʻatagaina sili atu saʻo lanu,
  • mālie, talafeagai faʻaaogaina le oloa,
  • nei vailaau mafai ona faʻaaogaina i soʻo se lanu ma ni leo o laulu vali, vailaʻau ma le natura,
  • mago i se taimi puʻupuʻu,
  • ua ufimata efuefu lauulu loka lelei ma tutusa,
  • le fagu e matua puʻeina,
  • leai se manogi faʻapitoa
  • a maeʻa le apalai o le lauulu e le foliga gaʻoa,
  • e le salalau vali fana,
  • e le mafua ai le faʻatupuina o le maʻi, pe a le afaina le afaina o le ulu,
  • fufulu lelei ma soʻo se kulimi,
  • talafeagai (tasi le faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina e oʻo atu i le 20 taimi, e faʻamoemoe i le mafiafia o laʻau ma le umi o uʻamea ua aina).

Leaga:

  • le fautuaina mo le faʻaaogaina soo,
  • paʻu, lavalava ma isi mea e ono faʻatapulaʻa ile taimi e faʻaaogaina ai,
  • afai e tele naʻo le lauulu lauulu, poʻo ni mea mafiafia e malosi i le alamanuia, o lona uiga o le faʻaaogaina o nei vailaʻau e le lava, e tatau ona e faʻaaogaina le tumau le vailaau vali lauulu,
  • A uma ona faaumiumi faaaoga, overdrying o filo mafai matauina,
  • tau sili atu nai lo vali.

Ole e talafeagai iai lenei lanu

O vali lanu e faʻaoga o se mea aoga ma talafeagai auala mo le valiina o aa toe, lauulu lauulu, ma le faʻaautuina o lauulu. E mafai ona vali pupuu i luga o le umi atoa.

O lenei oloa o se ituaiga o lifesaver, pe a fai e te manaʻomia vave le valiina o lou lauulu pe sui le paolo, aʻo puipuia lou lauulu.

Magic Retouch e LʻOreal

O se tasi o filifiliga pito sili mo le le tumau o valivali o manoa. O le lanu pa e eseese: lanu enaena, lanu enaena, chestnut, pogisa chestnut, uliuli. Faia loreal tones, ae le pisia ni manoa. E faigofie le faʻaaogaina, o le talosaga o loʻo faia i luga o fulufulu mama matutu. E manatu sili ona lelei ile atiina ole lauulu lauulu.

Le tau faatatau o 400-450 rubles.

Ua leai se isi aʻa

Amerika fagu faʻapaʻu ma fagu laʻititi, faʻatasi ai ma vali masani. Ua fausiaina e le kamupani ni fa ie lanu: lanu uliuli, platinum blond, light blond ma blond.

I le tepa muamua, o le lanu paleti e laʻititi, ae ui i lea, o se "atamai" vali lea, i ai o ni faʻavae faavae e fa, e peiseai e kopiina le natura lanu o le lauulu ma avea le tutusa ma ia. O le tau o le 1500-2000 rubles.

Tulafono ma foliga, talosaga fesoasoani

Fofo e aofia ai le soona pupuga o vaega laititi, o le namu o aʻa e mafai ona nini ai le paʻu o foliga, ua, tauau, lavalava.

  1. Ina ia aloese mai lenei mea, e sili atu le ufiufi o mea uma e manaʻomia le puipuia mai le faʻapipiʻi ma mea e le aoga i le taimi o le gaioiga. I tulaga ogaoga, o le vali e faigofie ona fufulu i le fasimoli vai.
  2. E mafai ona e puipuia ou foliga i le faʻaaogaina o se kulimi o soʻo se kulimi i luga o le lauulu.
  3. Lima e faigofie foi ona puipuia mai le pisia ma totigilima.
  4. Staining sprays mafai ona faʻaaoga i le taimi o maʻitaga ma lactation., talu ai latou te le o iai vailaʻau leaga (seʻi vagana ua faasa ona pisia e se tina maʻitaga o tina maʻitaga).
  5. Laʻititi fagu ma se mea faʻapipiʻi e faigofie tele ile felauaiga, faʻaaoga i malaga pisinisi, faimalaga. E naʻo le manaʻo e fai se suʻega mo se tali a se tagata i le vailaʻau.

Valivali gamut

O le paʻu o pamu mo le vali o aʻa o le laulu e le lautele tele ma e faʻaalia i ni leo se lima:

  • Malamalama enaena e mafai foi ona faʻaaogaina e tagata e ona le lauulu lauulu.
  • Blonde galue na o pe a malamalama le umi ma le uliuli lauulu lanu e malamalama. E le mafai ona ia faʻamalamalamaina le pogisa aʻa. O loʻo iai se lanu lanumeamata o le sui faʻapipiʻi, o lea e manaʻomia ai ona e faʻaeteete tele. Afai na te oso i luga i le vaega vali, o le a faigata tele e aveese faʻasolosolo suiga.
  • O le lanu uliuli e le o susulu mai luga o le lauulu ma e talafeagai mo le ufiufi o le toe tuputupu aʻe o tagata e ona lefulefu-lauulu uliuli. E tatau ona maitauina pe a fai o le lanu masani o le lauulu e mama, e mafai ona faigata ona fufulu ese le lanu.
  • Chestnut sili ona manuia galuega i luga o sukalati-lanu lauulu.
  • O le uila uliuli e talafeagai mo fafine o lo latou laulu e vali i le 'apamemea tones, ata o le sukalati uliuli, auro. E fetaui lelei ma fugalaʻau fugalaʻau.

I le masani ai, o se tamai aufaʻatasiga faʻapea o le filifilia o le saʻo leo e mafai ona faigata tele. Ae fai mai Loreal le faʻafeagai. Fai mai le au gaosi oloa o le tele o fafine o le a mafai ona filifili le lanu talafeagai, aua o latou mea masani ma talafeagai mo le tele o fafine.

O ai e le talafeagai?

O le kamupani na gaosia le au ulaula mumu pe mumu lona lauulu ma e leai se mea na avatua ia i latou. E tusa ma iloiloga, o se faʻapipiʻi mo le valiina o aʻa i lenei vaega o fafine o le a le itiiti ifo i le manaoga nai lo blondes poʻo brunettes. E fiafia i mea e fiafia i le soona lalagaina o lauulu lanu, e le mafai ona filifili le paolo saʻo mo i latou e faʻamasania ai aʻa.

Le tuufaatasiga o le valiina o le vali foliga

E mafai ona faʻaaoga e le soʻoga le toetoe o fafine uma. O le fuainumera e aofia ai vaega masani e le afaina ai le laulu ma le ulu. Fai vali i vali o aʻa o le lauulu “Loreal”, o lona tau e le fetaui ma nisi o fafine, o loʻo iai se fua faatatau e saogalemu mo lauulu ma le ulu. O lea, o lona tau e maualuga atu nai lo nisi analog. Talu ai e le o se valivali sui, ae o se lanu, e le mafai ona fai ni vailaʻau malosi.

O le mea faigaluega e aofia ai vaega nei:

  • Suavai.
  • Ethyl.
  • Teuteu faavae.
  • Trimethicone methyl. Ole vailaau e le mafai ai ona mou ese lauulu.
  • Titanium dioxide. O lenei vaega e iai se tulaga faʻafuaseʻi faʻasao, puipuia pulu mai ave UV.
  • Faʻaolaaina le valiina mea.
  • Silicone vaega e nafa ma le nanaina lauulu lauulu.
  • Uʻamea oxide, o se lanu masani.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

O le fula mo le valivaina o aʻa o Loreal lauulu, o lona tau e tosina ai tele fafine, e faigofie tele e faʻaaogaina. E le manaʻomia le faʻaogaina o ni mea faʻapitoa poʻo le iai o ni tomai faʻapitoa. Ole taualumaga e aofia ai vaega e 3:

  1. Lulu le vaieli.
  2. Faʻasusu i aʻa, ma tuu i se mamao o le 10 - 15 cm. Ina ia faʻaititia le taumafaina, faʻaaoga naʻo i toe totoina aʻa. E le mafai ona e tausia le fagu tuʻu latalata i le lauulu, o le aupito maualalo mamao e tatau ona 7 cm.
  3. Faatali seʻi maeʻa le susu le sui sooupu. E naʻo le 1 minute.

Afai e le fufulu e le fafine lona lauulu i aso uma, ona le toe faia lea o le oloa i le aso e sosoo ai e le manaʻomia. O le mea faigaluega o le a mau faʻamau i luga o le aʻa o le lauulu seia oʻo i leisi lauulu fufulu. I le taimi lava e tasi, e faigofie ona fufulu ese ma le moulu, e aunoa ma le tuua o smudges po o le pisia.

Mea e manuia ai

Spray mo vali lauulu o loʻo iai le tele o ni mea lelei, e faʻamaonia e le tagata faʻaoga iloiloga. E aofia ai:

  • Faigofie o faaaoga.
  • Lelei lelei le lanu o lauulu sinasina.
  • Faamagoina vave.
  • E le salalau le mea faigaluega.
  • Le lava le manogi malosi o le kemisi.
  • Leai se eseesega i le va o le lanu o aʻa ma le umi umi.
  • E le afaina le lauulu fausaga.
  • E le faʻaleaga le papala.
  • Tumau tumau.

Fofo fana mo lauulu-o le a lea?

E ui i lea, e le o iai i taimi uma se manaʻoga poʻo se tomai e vali atoa ai lou lauulu. Ma o le manaʻoga e aveʻesea le le lava o le toe faʻafouina o aʻa o loʻo i ai. O le a fesoasoani e faʻafetaiaʻia le tulaga ma fulufulu vali mo le valivaliina o le toe maua o lauulu.

Fofo mo vali lauulu. Loreal spray cat e talafeagai foi mo le valiina lauulu sinasina.

Fasimoli vali o se togafiti faʻataulaitu e mafai ona faʻaaoga e tamaitai uma. O lenei oloa e faʻavae i luga o tulaga ese tekonolosi. Faʻafetai ia te ia, e mafai ona faia se faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻaleleia atili le ata atoa.

O mea faʻapipiʻi mo le valivaliina o laʻau toe maua e le lauiloa Farani Lʻoreal Paris. O le tasi fagu e taofia 75 ml o le oloa. O loʻo faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi i se masini e aoga. O le mea lea, soʻo se mea e fai faʻamalosi tino.

O se mea moni O le taimi nei o le paleni o tupe mai Loreal o le a fetaui ma 85% o fafine.

Vali-spray mo lauulu aa Loreal: fatufatuga

O le tuufaatasiga o le spray spray e iai mea nei:

  • teuteu faavae
  • vai
  • methyl trimethicone - faʻaulu le lauulu,
  • ethyl triclosan,
  • toaaga vali lanu
  • titanium dioxide - e atagia mai i ultraviolet ray, puipuia lauulu mai ia i latou, i ai ni lanu lanu,
  • uʻamea faʻauau - o se vali masani
  • trimethylsiloxysilicate - o se vaega e faʻavae i luga o silikon, e maua ai le tetee i le pisia,
  • isi vaega.

Loreal - fagu mo le valivali o aʻa: aoga o mea fou

E i ai i le tele o itu aoga le faʻapipiʻi. Matou te toatasi ese lava o mea taua:

  1. E i ai le manifinifi o le tino o le mea faigaluega. O le tufatufaina atu o tupe e le se vaalele malosi, ae o le vaivai lemo. Lenei faigofie tele le faʻaaogaina o le spray i luga o le lauulu.
  2. E faigofie ona faʻapipiʻi fana tufatufa i lauulu.
  3. E mafai ona faʻaogaina mo lauulu o soʻo se ituaiga, lanu. E mafai ona fefiloi ma lanu eseese, ma salone vali.
  4. Na lavea tonu i lauulu lanu.
  5. E vave mago.
  6. Faʻaavanoa atoatoa, toniga lanu.
  7. Valivali le lauulu sinasinamataga toe tuputupu aʻe aʻa i totonu o ni nai sekone.
  8. Fagu fagu i ai vaega laiti. E faigofie ona fetaui le oloa ile lau ato ona o lona laititi. O le mea lea, pe a tatau ai, o le faʻapipiʻi o le a latalata mai pea.
  9. Suiga o botak.
  10. Faalautele pisia aafiaga.
  11. Ua leiloa momoli vailaau manogi.
  12. A maeʻa ona faʻapipiʻi le spray toetoe lava a le mafai ona iloa o lauulu aʻa lanu ma se mea. O le mea taua o le filifilia o le leo talafeagai.
  13. E le faia ni lauulu lototele.
  14. E le salalau
  15. E le mafua lagona le manaia i luga o le ulu, maʻi afaina.
  16. Fufulu ese soʻo se togafiti.
  17. Tasi le fagu lava mo le 10-20 spray. Ole aofaʻi o faʻaaoga e faʻalagolago ile tele ole ata.
  18. Lauulu pe a uma ona talosaga Spray maua se foliga masani, susulu, teuteu lelei, matagofie.
  19. Leai se mea leaga.
  20. Laveai tupe lea e tatau ona e asiasi i le lulu.

Loreal spray mo lauulu lauulu: sese

E tatau ona faʻamamafa ai le taua tele o mea faigaluega:

  1. Ua pa i luga o le paʻu, o le mea e faʻapipiʻi ai le pauta i faʻamaʻi.
  2. Faigofie mafaia pisia ofu.
  3. Pe a uma talosaga ua tupu mai sina mago.
  4. Le talafeagai mo le faʻaaogaina pea.
  5. A oʻo mai aofaiga tele ole efuefu o laulu, ma e faʻapea foʻi pe a fai ua tupu tele le aʻa, o le manaʻo o faʻafitauli e ono le aoga.
  6. Tau maualuga.
  7. Ma ia atoatoa e fufulu ese le spray, e tatau ona e fufuluina lau laulu 2 taimi.
  8. E le lava fuainumera o ata.

E fetaui le Loreal spray mo lauulu sinasina

O le spray e fesiligia ai e lelei lava mo le valiina o lauulu sinasina. Na ia taulimaina lelei le galuega, ufiufi luga o lauulu aʻa. Lauulu pe a uma ona faʻaogaina le fulufulu e sili ona teuteuina ma matagofie. E maeu le lanu ole lauulu sinasina ile lauulu, aua ole tuufaatasiga ole fulufulu e iai ona lanu malosi lanu.

Gauai atu! Spray mo le valiina o aʻa e le fautuaina mo le umi atoa o le lauulu. Lenei o le a le aumaia le aʻafiaga manaʻomia, talu ai o se faʻaiuga o lenei talosaga o le lanu o le a liliu e le tutusa.

Tinting spray lauulu vali Loreal: palet

O le faʻailoga o le sui o le 5 laupepa lauiloa e fetaui ma le tele o fafine:

Mai le paʻaiga faʻaalia, e tatau ona filifili se paolo e latalata i le mea e mafai ai i le lanu o le lauulu. O lanu e ogatusa ma na o loʻo faʻaalia mai i luga o le afifi.

O nisi faigata e mafai ona tulaʻi mai i le blondes pe a filifilia se paolo o fulufulu, talu ai o teineiti e mafai ona fetaui ma le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe ma se blond. Mo brunettes, o se paolo uliuli e talafeagai. O lanu enaena enaena po o le chestnut e ono fetaui ma tamaitai laulu enaena.

O le igoa o le paolo ua tusia i luga o le fagu. O le lanu faʻamoemoe e vali i le faavaa. O le mea lea, aʻo le i faʻatauina le mea lea poʻo le lanu lena, e aoga le mafaufauina pe talafeagai pe leai.

Fofo mo vali a aʻa o laulu Loreal: faʻatonuga

O loʻo faʻailoa mai e le faʻatonuga, e naʻo le uga o le lanu mo mea o le soʻoga. E le ufitia atoa pe malamalama le lauulu. O le mea lea, pe a fai e tatau ona suia atoa le paolo o curls, ona mo nei mafuaʻaga le aoga faʻapipiʻi vali e le aoga.

Faʻapea foi, o faʻatonuga mo le fagu faʻaalia ai e tatau ona faʻaogaina pe a fai o le lanu uliuli o aʻa i aʻa e fai sina malamalama nai lo le mea autu.

E taua le iloa! O mea faʻapipiʻi mo le valiina o aʻa tetele e le talafeagai mo sitaili masani. E tatau ona faʻaogaina naʻo se fesoasoani faʻafuaseʻi.

Faaaogaina le oloa e faigofie lava. E tatau ona faʻaaogaina i le fufuluina, mago laulu.

Ole numera o sitepu faigofie ua fautuaina:

  1. Ae le i faʻaaoga lulu le fagu. Lenei o le a faʻalelei ai le faʻaiuga o le faʻapipiʻi.
  2. Fagu fagu tatau ona uuina sao.
  3. Tuu le paluni ma le sousou i luga o le laina vavaeeseina.
  4. Tuu limai le paluni.
  5. Aumai paluni i le lima tulaga.
  6. Laititi o le spray salu lemu i le mamao pe a ma le 10 cm (sili atu 15-20 cm) i le tasi vaitafe mo 3 sekone i le tasi itu. A vaʻaia nofoaga o loʻo teuteuina, ona faigofie lea ona faʻasaʻo lenei mea i le fetaomi lemu o le dispenser ma soʻoso le oloa i le nofoaga saʻo.
  7. Pe a faaaogaina, mata e tatau ona ufiufi i lima.
  8. Afai o le spray pea luga o le muaulu ma malumalu, e tatau ona fufulu le paʻu i le taimi lava e faʻaaoga. Mo fufulu mama, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se mea e faʻamamaina ai, e aofia ai micellar vai. Afai e oso i luga ni lavalava, e tatau ona fufuluina.
  9. A maeʻa le talosaga faʻatumu le mago i totonu 1 min. I lenei taimi, aua le pai i le lauulu i ou lima.
  10. Ina ua maeʻa e tatau ona selu lauulu. O le mea lea, o tuaoi i le va o fulufulu o aʻa ma le uumi o faʻamalieina.
  11. Ata atoatoa faia o uiga teuteu ma sitaili.

Lapatai Aua neʻi faʻaogaina le fagu e latalata i punavai o afi.

Loreal fulufulu lauulu i le taimi o maitaga

Ina ua uma ona faitau faʻatonuga mo le soʻoga, e aliali mai e le o faʻailoaina i totonu o faʻailoga i le taimi o maʻitaga. O vaega o le spray e le ofi i totonu o le tino o le laulu ma le paʻu.

Faapea foi leai ni mea leaga o loʻo i ai le amonia, uʻamea mamafa i totonu o le soogamafai ona ulufale i totonu o le toto. O le mea lea, fafine mafai ona faʻaaogaina se vali spray e pupuni toe tuputupu aʻi a fanau pe a fanauina se tamaititi, pe a fai e leai ni faʻasaina mai se gynecologist, ma e leai foi se faʻapitoa tagata i vaega o le oloa.

Savalivali mo valiina o aʻa o laulu Loreal, le mea e faʻatau ai

Ua fautuaina e faʻatau vali fana mo le valivaliina o le laa o tupu o aʻa i fale faʻapitoa, matagaluega o loʻo faʻatau atu ai lauulu, i lapoʻa tetele. Oe mafai foʻi ona faʻatau le oloa i luga ole lugalaina faleoloa o se kamupani lalelei tele.

O se mea moni Kamupani Loreal nofoia se tulaga muamua i le fale gaosi oloa.

I fale taʻutaʻua laʻititi e le mafai ona e mauaina foi lenei mekasini mo valiina lauulu. Ae i lenei tulaga, e tatau ona e mataala.

Ole mea lea, pe a filifilia se faleoloa i luga ole laiga, e tatau ona e uaʻi atu i ni faʻailoga:

  1. Faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻatau, auiliiliga ole faʻaletulafono.
  2. Tau o oloa. I faleoloa i luga ole laiga, e ono maulalo le tau o se mekasini.
  3. Tele vaega.
  4. A iai sau fesili, e tatau ona mafai e le tagata o tausia ona faʻafesoʻotaʻi sui o le faleoloa i luga ole laiga e ala ile telefoni poʻo le feiloaʻiga i luga ole laiga.
  5. Tatau saili iloiloga e uiga i le faleoloa i luga ole laiga, e uiga i le faʻatauina oloa.
  6. Manaomia le utagia luga o le auala totogi ma oloa. O se faleoloa tele i luga ole laiga e ofoina atu auala sili ona faigofie mo le totogiina, mo se faʻataʻitaʻiga, se kata totogi.
  7. Gauai atuu i auala tiliva. E lelei pe a fai o le a maua le oloa ile faʻataʻitaʻiga, i Rusia. I lenei tulaga, o le tilivaina o le a alu i luga i le 2 vaiaso.

Fofo mo vali lauulu. Loreal fagu vali - vaʻai le toe iloiloga:

Fofo mo vali lauulu. Loreal spray cat - vaʻai iʻuga i lenei vitio:

Le togafiti togafiti

E te manaʻomia:

  • vali mea
  • peignoir (ufiufi mai ie vaivai),
  • masani ma seasea selu
  • totigilima.

Pupuni taualumaga:

  1. Fulufulu mama, lauulu laititi ulu, vaevaeina i ni vaega ma selu soo.
  2. Lulu malosi le atigipusa o vali mo ni nai sekone, ae aua le fuli i luga, ae uu luga.
  3. Ona fulu atu i luga o aa o lauulu poʻo ni filifili filifilia mai le mamao o le 15-20cm. Oe manaʻomia e vali i le pe a ma le 2-3 sekone i le eria, afai e aliali e le tutusa, e tatau ona e valiina, apalai le vali i mea le mautonu.
  4. A tuu le spray ile latalata ile mata, e tatau ona ufiufi i le solosolo, ie po ole alofilima.
  5. O le paʻu paʻu e fufulu vave ile fasimoli male vai.
  6. E tusa o le 3-5 minute, e sili le le pipiʻi i vaega lanu o lauulu ina ia aua neʻi palapala ou lima, ma faʻatali seʻi maeʻa ona fusi le sapalai ia uʻamea.
  7. A uma ona mago, selu le lauulu, fai le sitaili, lauulu.
  8. Taofi le peʻa i luga o le lauulu seia oʻo i le isi fufulua.
  9. Afai e te vali paʻepaʻe uʻamea, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le pepa alumini, ma tuʻu i lalo o laina.

I le faaiuga, e tumau pea le fai mai o le spray vali o le sili ona agamalu ma vave auala e suia ai foliga, faia lou lauulu tulaga ese, paolo le lanu o lou lauulu, nana le lauulu lauulu po o le toe tuputupu aa. O nei teuteu oloa e sili ona lauiloa i teine, e pei ona molimauina i le tele o faʻamanuiaga iloiloga.

Mai le tele o ituaiga o namu, pe a maeʻa ni faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia le filifiliga sili ona lelei mo oe lava. Pe o se nuanua susulu i luga o le lauulu mo se pati po o se ata vali i le va o pisia - o le sooga o le a fesoasoani i soo se tulaga.

Faʻafefea ona filifili se meafaʻalo mo le valiina o lauulu?

Ulufale efuefu lauulu faamalosia tamaitai e faaaoga lauulu vali. E faʻamoemoe faʻalilolilo lauulu platinum ma faʻafouina le aotelega. Ae le gata i lauulu sinasina o le mafuaʻaga o le apili o le lalelei feusuaʻiga i tagata poto masani lauulu-matai ma lanu. O le naunau e suia, e aumai le fou ma nisi "naunautaʻiga" i lau ata o loʻo i ai foi i lenei lisi.

Ae, ina ua malilie faʻatasi i se faʻagasologa se taimi, e aoga le iloa o le a manaʻomia ona toe fai faʻataʻoti. Ole galuega a le matai e masani ona faʻaemuina i le lua i le fa vaiaso, a maeʻa ona amata lea ona toe ola mai le laulu i aʻa.

Lenei tuuina atu i se mautinoa matagofie faʻalavelave ma, i le faʻamaoni, "tau" le atotupe.

O le a le mea e fai i lenei tulaga, o le a le uiga faʻaaoga, ma e mafai ona sefe? O le a matou faʻamatala atu se mea fou i le lalelei matagofie.

Vitio aoga

Tofotoina o lanu lanu lauulu.

Magic Retouch Lʻoreal sapalai mo lauulu.

1.Crayons mo lauulu

Tagata gaosi oloa latou te gaosia nei mea i lanu pupula - piniki, lanumeamata, lanumoana, lilac. Faatasi ai ma a latou fesoasoani, fashionistas ua leva ona tomai i le faiga o loka lanu mo se tasi afiafi - o tupe e matua fufulu ese ma masani moli. Ae peitai, i faleoloa o loʻo iai foʻi penivali o paolo o paolo: lanu enaena ma uliuli. I se faʻalavelave faʻafuaseʻi, soʻo se tasi o latou e faigofie ona faʻamau i luga aʻa.

2. Valivali fulufulu lauulu

O loʻo matou talanoa e uiga i oloa faʻapitoa teuteu ua mamanuina e vali ai luga o manoa i aʻa. Faʻaoga soʻo se oloa e pei o se mamago mo le solo: salu i luga o aʻa mai le mamao mai le 15-20 cm. Faʻapitoa e faʻaaogaina conditioners tutoʻatasi. Tau lava manatua, o le hype o le a faʻaalia le taimi muamua e te fufuluina lou lauulu.

5. O teuteu teuteu teuteu

Ua leva na faʻataʻitaʻia mai a latou tala i fafo atu tala o le lalelei a tamaʻitaʻi, ni auala e vali ai le lapoʻa o aʻa ma mea teuteu teuteu - mata o mata, fulufulu mata, susulu ma sili atu.

E ui lava e le o fautuaina matou e le matou tagata tomai se togafiti i ni auala tetele, matou te manatu o le matou tiute o le faʻaali atu ia te oe mea o loʻo faia e nei tagata.

A e naʻo le faʻaoso meataʻalo i ou lima, ma tamoe ese pe a uma le 15 minute, e mafai ona vavae i fafo se tasi o togafiti lalo.

  • Faafefiloi le lanu e pei o lauulu mata - ma faia! [VITIO]
  • Pipi i luga o le vaeluaina tattoo flash [VITIO]
  • Tago i le Hair Gel & Sequins [VITIO]