Lenei e sili atu

Lauulu vali poʻo keratin ia faʻasaʻo

Keratin o se tasi o ituaiga o fibrillar protein e faia ai le fausaga faʻavae o lauulu. O se vailaʻau sili ona malosi. E le o faʻapeina i vai ma faatino le galuega autu o le puipuia o le laulu mai fafo faʻaleaga itu. Tele numera o ituaiga o sui sooupu ua faateleina vailaau malosi. Ma le masani ona pisia, iloga, perm, faatasi ai ma sulfate shampoos e fasiotia ai le soifua maloloina o lauulu. E oo ina vaivai, vave ona maua i le ea ma le la, ma, i le iuga, amata ona alu ese i fafo ma maʻi. O le Hairdressers Image Studio La Beaute o le a fesoasoani e taofia le atinaʻeina o se vaʻaiga ma toe faʻaleleia le soifua maloloina ma le matagofie.

Lea e sili - fulufulu lauulu poʻo keratin faʻasaʻo?

Toe faʻafouina o manoa e faʻaaoga ai le keratin e faʻafaigofie ai sitaili, faʻateʻeseina le folo o le laulu i pito o le curl, fai le laulu atoa maloloina ma manaia. O le autu aoga o le faaaogaina o keratin aofia:

  • toefuataiga o lauulu ua faaleagaina,
  • faigofie o mulimuli mai,
  • aveeseina o vaevaega iuga,
  • faigofie le selu,
  • Le lava le manaʻomia mo le faʻaalia o uiga faʻaoso ita tele,
  • o le taunuuga o le togafiti e tumau mo le 3 masina.

Le auala o le lamolemole lauulu e ala ile faʻaaogaina ole keratin suavai ma lona faʻapipiʻi i luga o lauulu ma se uʻamea afaina ai le cuticles. O le vailaʻau o loʻo avea ma ata puipuia e maua ai le susulu maloloina ma se silkiness. E tele se taimi e tau ai nai lo le faʻaogaina o le keratin straightening.

A polesi le lauulu, e malolo i le tipiina o ni vae vaevaega, ae tumau pea le tutusa le umi. E maua lea i le faʻasaʻoina. O le oloina toeititi lava tafi eseina lauulu na faʻaleagaina. O le umi ole taualumaga e le sili atu ile 2 itula. A maeʻa, ua faigofie foi ona selu ia iko ma atili usiusitaʻi pe a taʻoto. Faatusatusaga o le poli poʻo le termokeratin e sili atu e le faʻatagaina atoatoa. Talu ai e eseese a latou mataupu faavae o faʻatosina, ae o le tasi sini o le toe faʻaleleia o lauulu. Lua metotia faʻaopoopo tasi i le tasi ma galulue faʻatasi lelei. O le mea lea, o le faʻamamaina lauulu pe a maeʻa ona toe faʻaola, e naʻo le faʻateleina ole aʻafiaga.

Mo le atoatoa ma lelei faʻafouina o curls, faigata o vitamini-minerale vailaʻau mafai ona tautua. Latou te fesoasoani i le faʻatulagaina moli e tuʻuina atu le telefoni feʻaveaʻi ma mea taua e maua ai. Ole ituaiga lea ole botox mo lauulu. E faʻaitiitia ai le "samasama" i luga o le faʻamalamalamaina vela, toe faʻafoʻi le tele masani, faʻaavanoa le malosi ma le mautu.

O le faʻaaogaina o le bioprotein e aofia ai le faʻaaogaina o mea totino o loʻo aofia ai le glyoxylic acid. O le tali atu o le faʻalautele o le disulfide vaega o le lauulu, e faʻasaʻo ai foʻi ia manoa o tagata uliuli o le Aferika tuuga. I le taimi lava e tasi, e leai se mea e manaʻomia ai le faʻaogaina o le mama o le faʻamamaina ma le faʻamamaina o sui. Ole aoga ole fualaau e oo atu ile ono masina.

Hairdressers Image Studio La Beaute galue ma soʻo se ituaiga o metotia, se tele o mea ma faʻaaoga i mea sili ona faʻaonapo nei mea faigaluega. I le faʻafeiloaʻiga i taʻitaʻi sili, oe mafai ona faia se taimi e auala atu ai i luga o le initaneti. O le lisi tau o le tau o auaunaga o le a fetaui ma se tagata masani masani, ma o latou uiga lelei e le maualalo ifo i le sili ona lauiloa ma lauiloa salon o le laumua.

Le aano o le taualumaga

Le aano o le polesi o le tipi ese tipi oti i luga o le umi atoa faʻaaogaina se masini ma se polisher attachment.

Keratin faasaʻo - o se taualumaga o lona faʻamoemoe e faʻasaʻo, faʻapea foi alualu i luma o lauulu tulaga e mafua mai i le pupula i se faapitoa sui saturated ma keratin. O ana poloaʻiga, magoto loloto i totonu o le laulu, faʻatumuina avanoa, e mafua ai le toe faʻafouina o latou fausaga ma toe faʻaleleia.

Lua ituaiga o keratin straightening ua lauiloa: Pasila ma Amerika. E eseʻese lava mai le tasi i le isi i le faʻaaogaina o loʻo faʻapea foi.

Faamoemoega ma aafiaga

O le faʻamamaina o le a faʻasaoina teine ​​mai le itagia pito malepe. E le gata i lea, o le mea e faʻamalosia ai le lauulu naʻo ni nai milimita o le laulu o le uumi. O le faaiilaina o le a faafaigofieina le faʻailoaina o sitaili, avatu le saʻo o lauulu. Ina ua uma le oloina loka o le a maua susulu ma agamalu.

Keratin straightening o le a fesoasoani e faʻafofogaina ai ulavale curly curls. O le a manavaina le ola i totonu o le le mautonu, loka le ola na faʻaleagaina e le vevela faʻaalia ma aafiaga leaga o le siosiomaga fafo. O le faʻasaʻoina ia laʻau, faʻatumu i latou i pupula, faʻaʻalu ma lamolemole. O manoa o le a mauaina le faʻamalosi ma le malosi.

Fautuaga. Taualumaga o le a aoga tele mo teineiti e tuputupu aʻe uumi taimi.

Tau faatusatusa

Ae paga lea, o tau mo nei faiga teuteu e le tau gafatia mo tagata uma.

Le tau o keratin straightening o le a amata mai le 1000 i le 16000 rubles. A fuafua o le aofaʻi atoa le tau, o le gaosia le vailaʻau, o le uumi, ova le laulu, o le agavaa o le matai o le a amanaia.

O le tau o le faaiilaina laititi teisi ma e amata mai ile 500 ile 2000 rubles. Pe a fuafuaina le tau mulimuli, le maʻai, uumi o manoa, le tulaga o mea faʻaleagaina, ma faʻapena foi le tomai o le poto faʻapitoa o le a amanaia.

Faʻavae i le maualuga o tau o taualumaga, toʻatele tamaʻitaʻi, ua maeʻa ona faʻatau mea uma e manaʻomia, e manaʻo e ave i le fale.

Meaaoga

Mo faʻatinoina le valiina ile fale, e te manaʻomia se masini ma se faʻapipiʻi faʻapitoa nosher. I le taimi, o le taualumaga ole a laʻititi 1-2 itula.

Poli faasologa:

  1. Fufulu lau lauulu ile laupepa.
  2. Blot curls, mago sina mea laitiiti (sili atu i le natura).
  3. Faʻaaoga se vailaʻau e puipuia ai loka.
  4. Faʻasaʻo taʻitasi i se uʻamea. E manaʻomia lenei mea ina ia puipuia ai le soifua maloloina o lauulu mai le tipiina e se polisher.
  5. O le faʻamamaina o faʻailoga e tatau ona amata ile tua o le ulu. Filifili se tamaʻi manoa (le malologa o loʻo i ai ma le fesoasoani a ni kilipa e laga i luga) ma amata mai le fesoasoani, alu i totonu ma le masini. Taʻitasi manoa e tatau ona mulimulitaʻi e le polisher 3-4 taimi i itu eseese. Faʻasolosolo uma curls.
  6. Faauma le filo ma le suauʻu faʻamalosiʻau, faʻalogo lelei i le fesoasoani.

Ua lava na o le faʻamaluluina faʻapitoa taimi uma 3-4 masina.

Keratin faasaʻo

Ina ia faʻatinoina le keratin faʻasaʻo i le fale, o le ae manaʻomia se mea faigaluega faapitoa e faʻamamaina ai le faʻamama ma le tagamea. O le umi o le taualumaga o le 1-2 itula.

Keratin faʻasaʻo faasologa:

  1. Fufulu lou lauulu i se solo faʻamama. E manaʻomia ina ia oso mai flakes, ma mafai ona tui i totonu le lauulu keratin.
  2. Mago ma selu curls.
  3. Vaevae lauulu i ni manoa. Faʻaaoga pulumu, apalai le keratinisa i fasi manoa taʻitasi i pito. I lea lava taimi Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le ulu. Alu mo le 15 minute.
  4. Ma le isi, faamago curls ma se laulu vavae.
  5. Faasaʻo uʻamea taitasi i se uʻamea.

I le tulaga nofoaga: keratin straightening, ua matou aoina mo 'oe uma faʻamatalaga e uiga i lenei faʻagaioiga!

Tulaga lelei ma leaga

E manuia o keratin faasaʻo:

  • lemu le lauulu
  • curls manino suiga, susulu, lamolemole, agamalu foliga,
  • loka e faigofie ona faʻaputu
  • talafeagai mo soʻo se ituaiga o lauulu,
  • ua leai se eletise eletise.

Faamolemole matau ma le faaeteete lelei, o le aafiaga o keratin straightening o le a tumau e oʻo i le 5 masina.

Leaga keratin straightening:

  • tuʻuina atu o tupe aofia ai se vaega laititi o le formaldehyde,
  • ua leiloa le lauulu lauulu
  • a maeʻa ona faʻatulagaina ma keratin, e le mafai ona fufulu le ulu mo le 72 itula,
  • i totonu o le 3 aso e tatau ona e ofuina le lauulu manifinifi, e le mafai ona faʻaogaina fusi uʻamea, lauulu ulu, fili,
  • mo le faʻaolaina o le aoga i se taimi umi e tatau ai ona faʻaogaina ni auala faʻapitoa
  • ono aliali mai afaina
  • mea manogi i le taimi o le faʻagasologa,
  • E le o manaʻomia le faʻaalu aʻo maʻitaga ma faʻusu fafine.

Le aoga o le polesi:

  • poli fesoasoani aveese 90% o vaevaega muta
  • le masini o le a tuuina atu se atoatoa tipi (pe a tipi ma seleulu le mafai ona ausia se iʻuga faapena),
  • susulu mai o le a aliali mai
  • o manoa o le a avea lamolemole ma malu i le paʻi atu,
  • ma styling o le a sili atu faigofie
  • o le umi o le curls o le a tumau peaaua o le tagata faʻamamaina o le a aveʻesea na o faʻailoga papau.

Leaga polishing:

  • e le tatau ona faʻaoleina e ona ni lauulu manifinifi ma seasea,
  • teine ​​lauulu lauulu e tatau foi ona fiu e valiina,
  • loka o le a leiloa e uiga i 30% o le muamua voluma.

Lauulu Tausiga Ina ua mavae Taualumaga

A maeʻa ona faʻatinoina taualumaga, o le lauulu o le a iloga suia, avea ma susulu ma matagofie, o le a matua fiafia i tago i latou. Ina ia faatumauina lenei aafiaga mo se taimi umi, e tatau ona e tausisi i tulafono patino i le tausiga o curls.

Ma a maeʻa keratin ia faʻasaʻo:

  • aso 3 muamua e le mafai ona e susuina ia mea, e oo lava i le laʻititi timu o le a afaina ia i latou, e le aofia ai le fufuluina,
  • mo aso 3, o ufiufi tatala e tatau ona avea ma laulu, e le mafai ona tuiina pe fili,
  • tatau ona moe i luga o sulu aluga e aloese ai mai le soona pupuga o lauulu,

Taua! A maeʻa keratin straightening, e tatau ona e faʻaaogaina faʻapitoa shampoos, fufulu, masks e le oi ai sulfates.

Ina ua uma le valiina:

  • e tatau ona fafagaina i taimi e masani ai, faʻapea foi ma le faʻamalosiina o mama, faia ni faʻamau talafeagai,
  • tausia lelei o loʻo faʻaogaina, ma faʻasusuina ni suauʻu faʻapitoa i ia
  • aua neʻi leaga le faʻaoga o le auli, faʻamoe uʻamea, lauulu mago,
  • Aua neʻi e le amanaʻia le faʻaaogaina o pulou.

Otooto, ou te fia fai atu o le lalagaina ma le keratin faʻasaʻo e le na o ni mea aoga, ae aoga tele taualumaga e foia lelei nisi faafitauli o lauulu. Pe a filifilia se taualumaga, muamua, e tatau ona e mafaufau i lou lauulu ituaiga ma faʻailoa saʻo o faʻafitauli o loʻo i ai nei.

Lauiloa lauulu straightening metotia:

Vitio aoga

Le atoatoaga uma e uiga i lauulu faaiilaina.

Keratin hair straightening.

Silasila foʻi

Ua fiu i ulaula lauulu mimita? O e miti i le lalelei, silika lamolemole lauulu, ae e fefe e faʻaleaga latou? E i ai le auala e foia ai lenei faʻafitauli.O aʻu o se matai pasi. O loʻu igoa o Olga. O lea ua faʻafouina le faʻauluuluga. Ou te valaauliaina oe i le gaioiga keratin hair straightening.

Soʻo se mea faʻapolofesa stylist o le a fai mai o le aʻafiaga o lauulu faʻasaʻo ma keratin e faʻamoemoeina i le tele o mea. Muamua o foliga ma tulaga ole lauulu a le tagata faʻatau. O le lona lua o le tomai o se stylist poʻo se laulu ulu. Ma le lona tolu ma, atonu, o le sili ona taua.

Teine pele, e i ai ni paʻu ile matou fale salalau mo le Tausaga Fou o loʻo sosoʻo mai.Faʻafefeteina keratin fulufulu ma le paʻu ole -15% Ma le keratin hair rest -3000 rubles (soʻo se umi). O le Greymy Nanokeratin e maua mai ai lamolemole, silika ma lauulu saʻo ia oʻo i le.

Talofa tagata uma, o aʻu o le pule i le keratin straightening, o loʻu igoa o Julia. Keratin hair straightening o se matua talafeagai taualumaga mo se teine ​​ina ia lona lauulu e usiusitaʻi ma soifua maloloina i taimi uma! Aua o le soifua maloloina ma silky lauulu o le 90% manuia.

Teine, ou te ofoina atu ia te oe aʻu tautua i keratin hair straightening. Ou te galue mo Trissola.Faʻatinoga faʻatinoina: faʻasologa o suauʻu o laʻau faʻamanuiaina ma le toe faʻafouina meatotino, o se vaega o minerale ma antioxidants puipuia le lauulu mai le aʻafia o mea faigata o le tau (maualuga o le susu, UV la.

Tagata e ana lauulu lauulu iloa le tele o faʻafitauli e aumaia e ia laulu. A maeʻa ona fufuluina ma faʻamamaina le lauulu, e umi se taimi e faʻasaʻo ai ma se uʻamea. Ua foia e Keratin straighting lenei faafitauli. A maeʻa ona fufuluina, ua lava le feula ole laulu, lea e fai sina umi.

Aksyonova Anna Mikhailovna

Psychologist, Sui tauva mo Suʻesuʻe Group. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

taumafai puipuia, sili atu lamination))

taumafai puipuia, sili atu lamination))

o le aafiaga e tasi le masina)) ae e mafai ona e faʻatau se seti mo le puipuia ma fai oe lava ia, e foliga mai e sili atu le taugofie nai lo le salon))

Inu vitamini, taumafai e 'ai saʻo ma toe maua lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Botox.

Ma ou te fiafia i le fufulu emulsion ESTEL Valivali Ese, e fufulu ese le vali, ae le paʻi i lona lauulu.

E pei ona latou fai mai, o le muamua faʻagaioiga e mafai ai ona e aveʻesea 90-100% o le vaevae pito i luga o le umi atoa. A maeʻa ona tipi ma se tafi vevela, latou fai mai o lauulu e amata ona tipi i le ogatotonu. O loʻo ia te aʻu ma o iina ua tipi, ma le faʻamanuiaga .. O le lamination e maua ai se aafiaga le tumau. Keratin e maua ai se faʻatelega aafiaga. Lea e sili ia i aʻu mataupu? Sa ou vali lanu moana i le tausaga 5 tausaga talu ai. Ona uliuli lea. 20cm i lalo o le vali e leʻi taʻe ese, ou te leʻi valiina mo le ono masina. Oute faia se aufana ou te le manaʻo e samasama. O le a sau fautuaga? Pe mafai e vitamini ona amata ave?

O le mea moni, e mafai ona e faia muamua polishing, ona sosoo ai lea ma Botox, o le aafiaga e lava mo se taimi umi. Na ou faia le Botox Tache Magic, o loʻu laulu na amata ona foliga maloloina lelei ina ua maeʻa le faʻatinoga. Tilotilo i le ofisa. vitio review site - oka-matagofie

E mafai ona e faia soʻo se mea, e maua ai se le tumau mea e tupu. E mafai ona faʻalautele e ala ile pikiina lelei tausiga. Ina ua uma le keratin, sa ia faʻaaogaina le shampoo e leai se amonia ma le ufimata http://saleoffmonplatin.ru/katalog/uxod-za-volosami/maska-dlya-vyipryamlennyix-volos-s-ekstraktom-chernoj-ikryi-500-ml.html. E tusa o le ono masina, sa leai ni faʻafitauli i lauulu.

Fono: Matagofie

Fou mo le aso

Lauiloa mo aso nei

O le tagata e faaaogaina le Woman.ru 'upega tafaʻilagi malamalama ma talia o ia e atoatoa ona nafa mo mea uma vaega pe faʻasalalau atoa e ia e faʻaaogaina le auaunaga Woman.ru.
O le tagata e faʻaaogaina le upega tafaʻilagi a le Woman.ru e faʻamautu mai le tuʻuina atu o mea na auina mai e ia e le solia ai aia a isi vaega (e aofia ai, ae le gata i le puletaofia), e le afaina ai lo latou mamalu ma le mamalu.
O le tagata e faʻaaogaina Woman.ru, o loʻo lafoina mea, ua naunau ina ia faʻasalalauina i latou i luga o le tulaga ma faʻaalia lona maliega i la latou faʻaaogaina atili e le faʻatonu o le Woman.ru.

Ole faʻaaogaina ma le toe lolomiina o mea lolomi mai le woman.ru e mafai naʻo le fesoʻotaʻiga malosi ile punaoa.
Ole faʻaogaina o mea puʻeata e faʻatagaina naʻo le maliega tusitusia a le pulega o le nofoaga.

Faʻapipiʻiina o mea totino (ata, ata vitio, tusiga tusi, faʻailoga taualoa, ma isi)
luga o le fafine.ru, naʻo tagata e i ai aia tatau uma mo ia tulaga e faʻatagaina.

Pule Tau Fatuga (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Lomiga

Faʻasalalauga faʻasalalauga "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Mass Media Registration Certificate EL No. FS77-65950, na tuʻuina mai e le Federal Service mo Supervision of Communications,
faamatalaga tekonolosi ma fesootaiga tele (Roskomnadzor) Iuni 10, 2016. 16+

Faavae: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

O le a le eseesega i le va Botox ma lauulu lamination?

E i ai eseesega taua i le va o ia faiga e lua, o le mea autu o le aoga i luga o le lauulu. Lamination fatuina aofia aofia ai mai le fafo, i.e. le aofia ai luga o lauulu lauulu. Faatasi ai ma Botox, o le apalai faʻaaoga e galue i luga o le lauulu mai totonu, faʻasolosolo i totonu o lona fausaga.

O le mea lea, o le faʻamalosia ma le maeʻa toe faʻaleleia o le ua afaina na tupu. Ae ui i lea, e aoga le maitauina e le tupu lenei mea i le taimi lava lena ma e ono manaʻomia ona toe fai le faʻataʻaiga faalua pe tolu taimi.

Lamination ei ai teisi ese ese mataupu faavae o le faatosinaina o le lauulu fausaga, ona o le mea e ala ai faapipiia kutikula.O le mea lea, o le lauulu e vave lamolemole ma usitaʻi, maua se faʻata pupula.

Suesueina foi le fesili o le eseʻesega i le va Botox ma lamination, e taua le maitauina o le auala faʻaaogaina ua matua ese tuʻufaʻatasiga. Mo le Botox, o loʻo faʻaogaina fofo peʻafai o le mea taua e sili atu ona faʻamautu tapulaʻa. Faafetai i lenei mea, o le lauulu e tumau mausali. E le gata i lea, i Botox e leai ni formaldehydes e mafai ona afaina ai se tagata.

Botox ei ai se sili faaumiumi aafiaga nai lo lamination. O le mea mulimuli e mulumulu ese pe a maeʻa ni nai vaiaso, faʻatatau i le tele o taimi e te fufuluina ai lou lauulu.

Taualumaga eseese i o latou aoga. Lamination tuuina curls le lamolemole ma tau faasaga i le faʻaletonu, ae Botox ei ai se faʻamalologa aoga.

Ae ui i lea, afai e te filifili e faia lamination, ona leai se mea taumafai taumafai e tuʻufaʻatasia ma vali. E tatau ona faʻatali pe tusa e lua vaiaso. A o le faʻaaogaina o le Botox, o lea vaitau ua faaitiitia i le vaiaso.

O le a le sili lamination po o le botox lauulu?

Tele taimi o lenei fesili maua i matou tonu i le lalelei. Peitaʻi, o le tali e faʻamoemoe i le tulaga o lau curls ma le aʻafiaga e te manaʻo e maua.

A faʻapea e lelei lau lauulu, ona le aoga lea o lamination mo i latou: a uma, o lenei faʻatulagaina ua fuafuaina faapitoa mo le vaʻaiga vaʻaia.

I le mea sili, e mafai ona e puipuia lau manai sinaʻi mai le leaga o le siʻosiʻomaga ma faʻamalamalamaina. Ae, afai e te manaʻo e faʻateʻaina ituaiga curls, ona le mafai lea ona faia e aunoa ma le lamination.

Ua leaga lau lauulu? Lagona le saoloto e fesili atu i le tagata fai fulufulu e avea oe oe Botox. Faafetai i le faiga, o lauulu uma o le a saturated i meaʻai o le a, ona o le fausiaina o se ata, o le a tumau i lauulu uma mo se taimi umi.

O le a le sili atu lauulu valiina poo botox?

E lei leva talu ai, na amata ona ofoina atu e le au fai pisinisi a latou tagata fou se faiga fou - o le lalagaina o lauulu. O le a lona aano? O le aʻafia i le lauulu e tupu ona o le tipi o le tipi faʻamutaina i le uumi atoa ma se masini faʻapitoa. Faafetai i lenei, o uila foliga vaaia sili atu, maua le lamolemole, susulu ma malu.

Le mafai ona e fai atu poʻo fea o nei faiga e lua e sili atu, talu ai e matua ese lava. Ae paga lea, o le fulufulu lauulu e iai lona teuteuga ae le o se faʻamalologa aoga. Ae ui i lea, e leai se tasi e faʻatigaina oe e te osofaʻia mai itu uma: faʻafetai i le faʻamamaina, o le a e aveesea ai le tipi pito, ma Botox, ona o ana mea faʻafouina, o le a taofia ai o latou foliga mai i le lumanaʻi.

O le a le mea e sili ona lelei mo botox lauulu poʻo le keratin ia faʻasaʻo?

O le aano o keratin straightening o le faʻatumu lea o lenei mea i faʻailoga i lauulu. O le faʻatinoina o lenei faiga o se ituaiga sauniga, e ono i le lua i le fa itula le faʻataunuʻuina. O le toe maua o Keratin e iai tulaga lelei nei:

  • Faʻafetai i le faʻaaogaina o le keratin, o lauulu e vave ona toe faʻaleleia.
  • E le pei o botulinum toxin hair treatment, keratin straightening e sili atu mamanuina e maua ai le lauulu lamolemole ma sili faigofie sitaili ai.
  • Curls e itiiti electrified, fluffiness mou ese, styling foliga manaia.

Ae ui i lea, aua nei galo e uiga i le leaga o keratin straightening:

  • O loʻo iai le formaldehyde - o se kesi e leai se lanu e faʻaosofia ai le gaʻo ole maʻa ma o nisi taimi e aʻafia ai le teteʻe atu i mea teteʻe.
  • Mo aso e tolu, e faʻasaina ona fufulu lou lauulu, ma o loʻo tu i nofoaga e maualuga le susu.
  • Afai e faia e le matai se mea sese i le taimi o le gaioiga, ae nai lo le atamai mane o le ae maua palapala palapala palapala i luga o lou ulu.
  • O lauulu laulu e leiloa le aofaʻi, o lauulu e ono foliga lalelei.
  • A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le faʻaopopo o vailaʻau taugata e manaʻomia e umi ai le gaioiga o le keratin straightening.

O le a le mea e faʻamuamua ai? Afai o lau faʻamoemoe autu o lauulu togafitiga, ona filifili lea o Botox. E le gata i lea, e taugata tele. Mo botulinum toxin togafitiga, o le ae totogiina mai le lua i le lima afe rubles. Ae o le keratin straightening o le a taugata tele atu - mai le fitu i le sefululima afe. Ae afai e te manaʻo e faʻamafanafana mane faʻaletonu, o loʻo lelei pea le faʻamuamua i toega keratin.

Nanoplasty poʻo Botox mo lauulu, o fea e sili atu?

Ole sini autu ole nanoplastics ole lauulu saʻo. I se tulaga lautele, atamamai faʻamatalaina lenei auala i se tasi o ituaiga o keratin straightening. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai pe a oʻo i lona umiaina, o le laulu ua toe faʻaleleia, avea ma maloloina ma maua susulu ofoofogia.

Nanoplastics ei ai se tasi tele faʻaopopo - i le tuufaatasiga o lenei oloa e leai ni mea leaga ma e faʻavasegaina o le le-allergenic. I totonu o vaega, le tele o le masani tupuʻaga. Ole mea lea, o lona faʻaaogaina e mafai e oʻo lava ile maʻitaga ma faʻasusu.

Ae ui i lea, o nanoplastics ei ai le tasi meatotino e le fiafia i ai tagata uma. Ae le i faia le faʻatonuga, e tatau ona lapataʻia e le aliʻi, o au paʻu e mafai ona avea ma moli mama.

E le pei o Botox, nanoplastics e le mafai ona faia i le fale, ma e mafai ona avea ma suʻega mo lau paketi, ma o lenei auala o se tasi o mea sili ona taugata. Ae o le nanoplastics vailaʻau ei ai se tamaoaiga mauoa e faʻafailele ma faʻamalosia le lauulu. I se faʻaopopoga, o le ae le maua le vevela o le ulu, talu ai o se keratin solution, e le pei o le botulinum toxin, e le faʻaaogaina i aʻa.

O le a le eseesega i le va Botox ma lauulu faʻasaʻo?

Pe a faʻasaʻo lauulu, o le galuega autu e faia i fafo atu o le lauulu. O lauulu lauulu e avea ma sasaʻo, lamolemole, itiiti le mautonu. A e alu i le lalelei, o le ae iloa e faigofie atu ona teu i le fale. E le gata i lea, o lauulu e toe aumai mai totonu, o lauulu laufusi ua faamaufaailogaina. Ole aafiaga e mafai ona tumau mai ile lua vaiaso i ni masina.

Botox ei ai se sili atu faʻafouina galuega. O manoa e faʻamalosia ma susulu atu, o laʻau taʻitasi ua tumu i vitamini ma meaʻai. Le faʻagaioiga o loʻo i ai se faʻaopoopoga aʻafiaga: mo le toe faʻafoʻi atoa o le lauulu na faʻaleagaina, e tatau ona asiasi le matai i nisi taimi. Ae e mafai ona e fiafia i le lalelei ma susulu o lauulu mo le toeitiiti ono masina.

O le a le sili atu bixiplastia poo botox mo lauulu?

Bixiplasty o le isi ituaiga o keratin faasaʻo. E i ai lona igoa ile faʻatauina mai ole fua o le Bell o Orellan, o se vaega o mea faʻalelei, lea e tele naua i polotini ma gaʻo gaʻo, e faʻatagaina ai oe e faʻasusuina lou lauulu, foaʻi i ai le agamalu ma le manaʻo, ma puipuia foi mai ave UV.

O le mea na tupu, o le lauulu e malulu ma olaola. Ma le faʻaopopoga, e faʻatagaina oe e faʻatulagaina ni laʻau laiti, faʻatagaina i latou e taʻoto ifo galu matagofie ia latou lava.

O fea o nei faiga e sili atu? Afai o lau lauulu e masani ona uumi pe curls fetaui ma oe, ona e maua ai lea o le tele botulinum toxin. I se faaopoopoga, faia ia sili atu taugofie ma vave. A leai, ole atu ile aliʻi e fai se taotoga bixiplastic.

Ole a le sili atu botox poo kolagen mo lauulu?

O le faʻapipiʻiina o le kolagen e tele ina faʻaaogaina le laʻau mamago ma faaleagaina lauulu. E le gata i lea, o le matai e ofoina atu mo le ula ma ulavale curls. Ole eseesega tele mai isi faiga o le puupuu le umi o lona aafiaga - i le sili ona tumau o le a tasi le masina.

Afai e te filifilia i le va o le lua faiga, e sili atu le taulaʻi i le Botox, aua e sili atu ona lelei ona fatuga, ma o le umi e faʻaalia ai le laulu e umi. E le gata i lea, o le kolagen o se tasi o vaega i le Botox.

Eseesega ile va ole bioplastics ma le Botox hair

Bioplastics o le tutusa taualumaga o nanoplastics. O loʻo ia te ia le faʻavae e pei o le pupula i lauulu. Pau lava le eseesega o loʻo i le ituaiga o le fofo gaosi. Faʻafetai i le bioplasty, ua toe faʻaleleia le fausaga o le curl ma ua tumu lana keratin. E faʻasolosolo foʻi faʻataʻitaʻiga o curls, e leʻo se uiga lea o Botox, ae i le tele o le faʻamalologa.

O le a le mea sili e puipuia ai poo botox mo lauulu?

Puipuia o se tasi o le ituaiga o le lamination, na o sili sili ona faʻaeteete. Faʻafetai ia te ia, o le lauulu ua atili pupula, malulu ua mou atu, ma faʻata lamolemole foliga mai. E le pei o Botox, pe a maeʻa lenei faiga, e mafai ona e fufuluina vave, lea e sefe ai lou taimi ile malaga i se lalelei. Peitaʻi, o le faʻavaeina o Botox e tele lava ina sili atu le mauoa ma faʻatautaia le toe faʻaleleia o ufiufi mai totonu. Ae o le puipuia o le a maua ai na o oe a cosmetic effect mo se taimi puupuu.

Faaiuga

O le mea lea, i le faʻatusatusaina o taʻutaʻuga sili ona lauiloa i le lauulu lauulu, e mafai ona matou fai atu o Botox o se tasi o sili ona aoga ma sili ona lelei mea. O le taugofie, lelei le tuʻufaʻatasiga ma le aoga e maua ai le taua mo soʻo se tasi e manaʻo e mitamita faʻafiafiaina se manai matagofie.

Lea e sili atu ma o le a le eseesega?

  1. Laminasi faamaonia na o se mea vaaia vaʻaia. O le lalelei o fafo o curls ua saunia e ala i le ufiufi i laina o manoa ma se ata faʻapitoa faʻapitoa. E atagia malamalamaaga, e maua ai i le laulu le susulu malosi. Mo le mafuaʻaga o aʻafiaga i luga o le lauulu, o tagata faʻaonapo nei gaosi oloa o le a faʻaopopoina le tuufaatasiga ma mea moni o mea moni o le tino. Peitai, faʻatusatusa i le faʻamalologa aʻafiaga o keratinization, le gaioiga o ia mea e matua laititi.
  2. Keratin faasaʻo lauulu o se tasi o metotia e toe faʻaleleia le curls i le soifua maloloina. Ole faiga e le gata ole "soldering" lauulu i lalo ole ata. E faʻatumu e le Keratin i latou mai totonu, pipiʻese microcracks, toe faʻafoi le fausaga. E ala ia lea ua ausia le aafiaga o le lamolemole ma le silkiness.
  3. Eseesega. O le uiga eseʻesega o nei metotia o le metotia faʻaalia i curls.

Matou te ofoina atu oe e matamata se vitio e uiga i lauulu lamination o:

Matou te ofoina atu oe e matamata se vitio e uiga i keratin hair straightening o:

  • Tagata e ua faʻaleagaina lauulu sekone ua fautuaina e ufiufi ma se laminated ata tifaga.
  • Ina ia toe faʻaleleia lauulu o soʻo se ituaiga ma lamolemole ia, keratin toe faʻalelei ua fautuaina.

Faʻatau tekonolosi

Ina ia faia lamination ma keratinization i totonu o se lalelei mea faʻafiafia, pe tusa o le taimi tutusa o le a manaʻomia - mai le tasi itula i le tolu.

  1. Laminasi. O le lelei o lamination o le mafai e faʻasaʻo le uluaʻi lanu lauulu. E filifilia e le togafiti tatau le paolo talafeagai, ma amanaia ai le manaʻo o le tagata o tausia, ma faʻaoga se ie puipui.
  2. Keratin. A keratinizing, le lauulu lanu e le mafai ona suia vave; e tatau ona e faʻatali e uiga i le lua vaiaso.
  3. Eseesega. Ole isi taua taua ile va ole auala ole tomai e faatino ai le gaioiga ile fale. Pusa faʻapitoa o loʻo avanoa mo le faʻatau atu. Lamination mafai ona faia faigofie ma masani gelatin. Mo keratinization, o nisi tomai ma meafaigaluega e manaʻomia, ma o lenei metotia faʻapitoa o salon.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai se vitio pe faʻafefea ona fai le faʻagaioiga mo le laminating lauulu:

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai i se video pe faʻafefea ona fai le faʻasolosolo o gaioiga.

Eseʻesega i le faʻaiuga

  1. Lamination aafiaga umi 3-4 vaiaso. I lalo o faatosinaga a le la ma le ea vevela, o le ata e matua manifinifi, vave fufulu ese ma le lauulu.
  2. Keratin i ai le faʻaputuputu aafiaga. O le faʻatinoina lelei o gaioiga e maua ai se tulaga mautu ma umi e ono masina. Peitai, e fautuaina e toe taʻitasi i masina uma e tolu.
  3. Eseesega. O se mea taua e iloa ai o auala e lua o le faʻatapulaʻaina o le lauulu. O le faʻaiuga o le lamination o le mafiafia o le laulu, o le faʻaopopo i laulu o laei e le itiiti ifo i le faalua. Ina ua mavae keratin faasaʻo, o loo i ai se maitauina leiloa o matagofie, o le aafiaga o lamolemole lamolemole foliga mai.
  4. Le atoatoa. O le masani masani o mea uma e lua o le siʻitia o le lauulu. Fofo faʻapitoa teuteuga mafiafia ma mamafa le lauulu.

Mo laina laminated

  • O ufiufi, ufiufi faʻapitoa ma se ata faʻapitoa e tatau ona puipuia mai le faʻamamaina o le loloto ma faʻamamalu soʻo se isi auala e ono faʻaleagaina ai le ie.
  • E le talia mai le faʻaaogaina o ni fusifusi uʻamea, vaega uʻamea, faʻamalu faʻataʻamilomilo.
  • Mo lauulu lanu, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se lanu, e pepelo lava le tonu ma o le lanu e tumau mo se taimi umi.

Ina ua uma ona faʻaaogaina le keratin

  • Lauulu e togafitia lauulu e tatau ona fufulu ma faʻapitoa sulfate-leai shampoos. Latou te faalavelave i le vave gaosiga o le creatine, ae taugata.
  • Ole masima vai e tatau foi ona puipuia mai le oso i luga o le lauulu pe a uma le togafitiga keratin. O le mea lea, e leai se uiga i le faʻasaʻo o keratinization aʻo leʻi malaga i le sami.
  • E mafai ona suia le lanu o le curls pe a na o pali e le o iai le amonia.

Ae e te leʻi alu i se lalelei, e tatau ona e mautinoa filifilia le filifiliga o taualumagae talafeagai mo lou lauulu. O le saʻo fuaina o mea lelei uma ma leaga, o le a mafai ona e filifilia le auala atoatoa e sili atu faʻamamafa le matagofie o lau lauulu ma faia se tulaga ese lalelei laei.