Mataupu

Hairstyles faaipoipo mo lauulu umi

O le mea teuteu lauulu o le tamaititi, o le mea moni, o le talafeagai faʻaiuga i le ata atoa o le teine ​​faʻaipoipo. E tatau ona fetaui lelei ma faʻamamafa atoatoa le ofu ole faʻaipoipoga. I aso nei, o laʻei lauulu e matua lauiloa lava i teineiti ma o latou ituaiga e matua manaia lava. E lelei pe a tele mea e filifili mai ai. O le mafuaaga lena na matou aoina mo oe se vaʻaiga lautele o faʻaipoipoga mo lauulu ulu, laulu feololo ma lauulu puʻupuʻu. O le a tatou talanoa e uiga i le auala e mafai ai ona tuʻufaʻatasia eseese sitaili i le laulu ma pe faʻafefea ona laei foliga faaipoipo faaonapo nei ma se veli ma diadem.

O se filifiliga o lauulu lauulu, o ata ia o le a e vaʻaia i lalo, e aofia ai filifiliga eseese i luga o le faʻavae mai le faigofie i le lavelave. E mafai ona e faia se lalelei matagofie faʻatasi ai ma le fesoasoani a se fomaʻi poto, ae mafai ona faia tutoʻatasi taugofie. Mo faʻaipoipoga uma i le lumanaʻi, o le JamAdvice 'upega tafaʻilagi ua filifilia le sili ona manaia laʻei o laʻau faʻataʻitaʻiga i le va o faʻataʻitaʻiga o tagata faʻataʻitaʻiga stylists ma bloggers, ma matou te fiafia e faʻasoa atu ia te oe. Ma, talitonu mai ia te aʻu, e tusa lava pe o le a le umi o lou lauulu, iinei o le a e maua ai le laulu sili ona lelei mo se faʻaipoipoga.

Aulelei lauulu lauulu mo lauulu umi, feololo ma pupuu (180 ata)

O se faiga masani o laʻau faʻaipoipo e tatau ona ese mai i laulu aso uma. O laʻasaga o le laʻua faʻaipoipo e foliga sili ona mamalu ma matagofie pe a teuteuina i faʻapipiʻi faʻapitoa, fugalaʻau poʻo lipine. Mo lou faigofie, ua matou tuʻufaʻatasia uma lauulu i ni vaega eseese. Ma tatala le lisi o mea faʻaipoipoʻai lauulu mo lauulu umi.

1. Lau laulu ile laulu mo fulufulu uumi

O fulufulu umi e tosina maia le mafaufau o isi ma, foliga mai, faʻataga oe e iloa soʻo se manatu o lauulu. Ae ui i lea, i le mea moni e matua faigata lava ona mafaufau i se mea o le tele o ia laulu e mafai ona faʻaaogaina. E masani ona tatou matauina teine ​​e fulufulu uumi tele lava latou lalagaina i latou i se lavalava pe fai o lona solofanua solofanua. Hairstyles faaipoipo mo lauulu foliga foliga matagofie. Le teine ​​faʻaipoipo ma se laulu laulu foliga liliu atu i le moni masiofo o le polo. E mafai ona e faʻaogaina le filifiliga mai le matou filifiliga o lauulu lauulu mo lauulu i luga o lauulu umi pe o le afiafi fulufulu. I le avea ai o se tulafono, laei lauulu mo laulu uumi e mafai ona suia i taimi uma i mea matagofie laʻei o le laʻau, faʻaaogaina naʻo sina laʻititi onosaʻi ma fatufatu. O nisi o nei faaipoipoga teuteuga

Lauulu ma lauulu aoina

Fiafia faʻaipoipoga faʻaipoipoga - e faigofie ma aoga. O laʻititi laʻititi, lalaga lemu, galugalu, auga o le a fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻaeteete o se ata. Eseese mea faigaluega o le a fetaui mo ia ituaiga lauulu - femininai ma matagofie.

Faiga faa-Eleni

O le faaeeina ni manoa i lenei sitaili e mafai ona eseese. Faasolosolo galu, faʻataapeapeina o tamai curls, manaia fili i le pito i luga o le ulu po o lalagaina i luga o le itu - se ofu talafeagai e tatau foi mo le ata. O se tasi o uiga autu o le tele o tagata Eleni laʻei faʻalemafaufau o fulufulu faʻaleulu mamanuina ma teuteu uluulu. O lona autu aoga o le vavai (talafeagai mo foliga uma foliga).

Lauulu i fugalaʻau fou

Masalo leai se sitaili mafai ona fai e aunoa ma fugalaʻau. O se faʻaipoipoga faʻapipiʻi o le a fetaui i soʻo se foliga ma matua faʻamamafaina le vaivai ma le matagofie o le teine ​​faʻaipoipo. Ma ia avea lenei laulu foliga foliga ola, manatua ni nai tulafono:

  • O teine ​​e seasea ona laulu e fautuaina e lalagaina naʻo le tasi fugalaʻau tele,
  • Mo 'ie mafiafia ma mafiafia, ave ni tamaʻi lalelei - faʻalelei ma laiti. Naʻo lenei tulaga o le ata faʻatusatusa,
  • Afai e te manaʻo e faʻaogaina fugalaʻau masani, fefaʻasoaʻi ma se faleoloa - o le a ia pikiina se "teʻa" mo lau faʻaipoipoga sitaili mafai ona "ola" se pisi ma umi aso,
  • Le tele o taimi, pastel fugalaʻau e ave mo teuteuga - papaʻe, piniki, lanu uliuli,
  • E eseese laei, lauulu poʻo foi teuteuga e teuteuina i fugalaʻau e le taua.

Taʻiala faavae-toʻa

Ua maeʻa ona faʻamanuiaina e fusi faʻamanuiaina ma braids mafiafia o fatu o modern fashionistas. O le lalaga tootoo o loʻo taofia ona foliga mo se taimi umi, ma o se mea sili lea faʻaopoopo mo se aso mamalu. O le lalagaina i soʻo se foliga e manaia tele, pe o se masani "iʻa iʻa" poʻo se taʻaloga matala. Afai e te teuteuina i rhinestones, lopa poʻo fugalaʻau, o le ata o le a tupu! E mafai ona e fili lou lauulu i le ala atoa, pe naʻo le faʻaaogaina o se tamai elemene.

O lauulu laʻei ma curls ua filifilia soʻo, aua o curls po o galu foliga foliga sili ona faʻaaloalo. Atiina ae i le matagi, latou te faatagaina oe e fatuina se tele o manaia ata. O le mea taua o le ufiufiina o laina ina ia latou le malolo.

I lona ituaiga ma le tele, o curls mafai ona i ai soʻo - laititi pe lapoa, faatamala pe teuteu. Le tele o taimi, a uʻamea faaaoga mo curling. Aua nei galo e faʻaaoga se vailaʻau e puipuia ai le vevela, faʻapea foi ma se faʻapipiʻi faʻapitoa mo le faʻamamaina ma le susulu.


E sili ona matagofie lauulu ile laulu ma le uumi ie ​​puipui e sili ona manaʻomia. O lenei faigofie faigofie faʻaavanoa e maua ai le ata se tupua. O le veli e mafai ona faʻapipiʻi i lalo ole lauulu pe o luga, ma mafai ona faʻapipiʻi i le ogatotonu. Ole umi e mafai foi ona eseese - e manaʻomia ona filifilia mo tulaga faʻapitoa uma (ofu, sitaili, faʻaipoipo o le maualuga, ma faʻapena foi foliga o foliga). Ae e iai manatu lautele e mafaufauina:

  • O le laei o le laei o le pulou (atigi poʻo le pulu laititi) o loʻo tuʻufaʻatasia ma se ie puipui ma se pupuni pupuʻu lemu,
  • O solofanua fusi, 'aufana poʻo ni nonoa e foliga lelei lava i se ie puipui ma se uʻamea umi,
  • O le lavelave lauulu e tatau ona faamamafaina ma le manino ma faigofie aulelei,
  • Eleni fili i lona itu - o le tasi-laina-lua ufiufi.

Bangs - o se tasi o mea sili ona taua "teuteu elemene". O lona galuega autu o le tosina maia o mata, faamalulu uma tulimanu tulimanu ma faʻavaʻa le oval o le mata. O le faiga mo se faʻaipoipoga ma faʻailoga e fai lava si ese. O le fusi lea e aoina, ma ituaiga uma o "tamaiti laiti", ma le lalaga faʻalelei (spikelet ma "iʻa iʻa"), ma manoa mama (curly po o lurus). Fans o se retro faiga e ono le faia e aunoa ma le malosi.

Teine ma ni uʻumi umi e tatau ona aloese mai le soʻona teuteu teuteu. Ina ia faia le ata o le ulugaliʻi faʻamafanafana, selu lona itu ma faʻalelei i le varnish. O lenei sili sili faia i nai aso i luma o le faʻaipoipoga - o le au popo o le a maua le taimi e masani ai. Ui i lea, o 'auvae sasaʻo e sili atu ona talafeagai mo lauulu lauulu, a o se laina i luga e talafeagai mo galugalu manoa. Teuteu se laʻei lauulu i se mama i le faʻataʻapeape o maʻa, se taʻutaʻua, se afu ma rhinestones poʻo fugalaʻau - o oe o le sili ona lelei i aso nei!

Taua! Afai e te leʻi vavaeʻese faʻapapa, ona e le tatau ai lea i se isi aso tele. O lau laei fou atonu e le talafeagai ma oe, ma, paga lea, e leai se taimi e tupu ai ni manoa i le umi e manaʻomia.

Ma le fulufulu laulu e mafai ona e toeititi lava soʻo se ata. I se faʻaopopoga, latou te tele mea taua i luga o le mamafa o laulu:

  • Natura foliga,
  • E mafai ona e teuteuina lou lava lauulu
  • E te le tatau ona e fefe o mea faʻalenatura faʻalavelave e faʻaleagaina ai lou lauulu.

Ma ia faʻaū lauulu lauulu, sasaa aʻa faʻatasi ma se selu ma faʻamautu le tele i fulufulu malosi a lauulu. Faʻamau pito i luga o se uʻamea faʻapipiʻi. E mafai ona e teuteuina se sitaili i le fesoasoani o lauulu 'ulu, penina poʻo fugalaʻau. E faʻaʻeseʻese lauulu e paʻu, tautaliga ma faʻamanuiaga puʻupuʻu, faʻataʻoto i tua o le ulu i ni mea lavelave.

Manatua, susu susu o le fili sili lea o se styling! O le fulufulu lauulu vave o le a vave leiloa lona foliga ma maʻimau atoa lona aofaʻi. Ma e faigata tele ona faʻaipoipo i se lotu.

Afai o le tagata molimau e mafai ona faia e aunoa ma se igoa igoa, ona le faʻaipoipo ma le faʻaipoipoga - leai se auala! Mo le tele o tausaga, o se tasi o sili ona aoga teuteuga. I le avea ai o se tulafono, o na teine ​​miti e moemiti e avea ma purinisese po o masiofo filifili se diadem. Satellites o tiaras e masani lava o ofu ma se sili matagofie sulu ma curls o soʻo se ituaiga.

O le Bouffant o se filifiliga lelei tele mo manifinifi ma seasea o ni laina. I luga o lauulu aoina, na ia faia le teine ​​faaipoipo mamalu, mama, matagofie. Ma i le fulufulu lauulu maua mama ma le ea. O le faaputuga e mafai ona avea soo se mea - lamolemole pe faʻatamaia. E faʻamoemoeina ile sitaili o lau laʻau faaipoipo.

Mo sitaili i le retro style, e taua tele foi le bouffant. Mo se faʻataʻitaʻiga, i babette ia o se matua taua elemeni. Fugalaau fou, lipine, rhinestones, tiaras foliga lelei lelei ma fulufulu. O le pusi o le fusi i mea taugata foliga foliga mamalu ma matagofie. O sitaili ma se pito maoaʻe e masani ona filifilia e tamaʻitaʻi e mananaʻo ia avea ia ma uumi ma tinoiti. O le isi filifiliga o le solofanua e faʻavae i luga o le lalagaina. E fetaui lelei mo le fafine fouvale ma le soona faʻatupuina, tuʻufaʻatasia le agamalu, fafine ma le lototele. I lenei tulaga, o le bouffant e mafai ona faia i luga o le ulu pe faʻaauau pea i pito o le lauulu.

O le 'aisa o le a teuteuina i le strasses ma lipine. E leai se auala e aunoa ma se pu - e tatau ona faʻasolo.

O lauulu i luga o le tauau e tasi o loʻo faʻalauiloaina e faʻataʻitaʻiga ma tagata fai pese Hollywood. Lalagaina poʻo vilivili, fili ma faʻamau matagofie - latou te tatalaina le ua ma faʻaali le ua. O nei sitaili o le pito sili lea e faʻaalia ai lau feusuaiga. O le mea taua o le filifilia o se ofu. Ave le faʻamuamua i sitaili e tatala le tauau poʻo le loloto o le ua. O tautaliga uumi umi o le a fesoasoani e faʻaalu i le le fiafia fua. E sili atu le lalagaina o mea teuteu o soʻo se pupula paolo i totonu o laulu e fulufulu lava ia - o le a sili atu ona faʻaali.

Faiga 2018 faʻamanino mai ai ana tulafono ia i tatou! Tulu o loo i le faiga i lenei vaitau! Mo lauulu uumi tele, o le lelei atoatoa lea. Tuu i luga pe tuu i lalo ifo, teuteu i lipine, fugalaau poo se faataapeapeina penina - matua matagofie! E te loto toa ma toa? Palu le solofilua solofanua ma teuteu ile aufana paepae!

Ia mautinoa e siaki ai lauulu lauiloa:

Nisi faʻamatalaga sili

Pe a filifilia se lauulu lauulu mo le laulu umi, faʻalogo i nei fautuaga mai tagata poto masani tomai:

  • O tamaitai faʻaipoipo e laʻititi lava mea e lelei ai eli ma lapopoa tetele,
  • Faatasi ai ma le mataina ma le tele o foliga, matou te fautua ia oe ia lafoai le mafiafia vollingous styling - latou na o le a faamamafaina mafai mafai vaivaiga. E tatau ona e filifilia saʻo lelei le teuteuina, teuteuina i mea eseese,
  • O laʻei uumi uʻumi o loʻo faʻailogaina mo teineiti ma foliga faʻapipiʻi,
  • Fulufulu ma lauulu umi - o le manumalo-win filifiliga mo teineiti ma lona ulu laitiiti,
  • O fafine e tele o latou isu e tatau ona selu i o latou ulu ma alafau - o le mea lea o le a faʻaitiitia ai.

Mo lauulu i le ie puipui, e mafai ona e lalagaina se laʻau o fugalaau. Fugalaʻau e mafai ona i ai se tasi, ae manatua o lili maua ai le manogi sili ona malosi lea e mafai ona faia oe lagona tiga. Mo redheads ma enaena fulufulu lauulu, e tatau ona e filifilia orchids, ma mumu rosa o le a ofi brunettes ma blondes.

Faʻafefea ona filifili le mea saʻo

A manaia sitaili o le a fesoasoani faamamafaina le mamalu o le fafine foliga ma nana ni nai sese laiti. O lauulu laʻasaga e vaevaeina i ni ituaiga autu, o taʻitasi e fetaui lelei ma se foliga o le ulu.

  1. Mo foliga manifinifi foliga foliga, e tatau ona e filifilia se sitaili ma le i ai o mafolafola tetele. O na faʻataʻitaʻiga ua lauiloa mo se taimi umi ma ua manaʻomia. O fulufulu uumi e foliga sili 'ula i laʻau faʻaalu.
  2. Afai e faigata foliga o le teine ​​faʻaipoipo, o le a ono e tatau ona suia le filifiliga e fiafia i le sili atu lalelei lauulu. Latou, e le pei o tetele, o le a le taulai atu i sese vaaia. Ae, i se isi itu, o le a latou avatua le lelei i le teine. O se lelei tali o le faʻapipiʻi lea o mea faʻaopopo. Fugalaau ma fugalaau felanulanuaʻi e maua ai le matagofie i le foliga. E sili na tuu i le pito i tua, ae le o itu, aua ua na o le "faalauteleina" o foliga.
  3. Tagata e ona se foliga umi e le tatau ona faia ni sitaili tele. O le a latou faʻaopopo naʻo mea malie ma foliga malie.
  4. O le isu uumi o le teine ​​faʻaipoipo e mafai ona nana ona o le selu lona ulu i ona faʻailoga ma alafau.
  5. Ina ia nana le muaulu maualuga, e mafai ona e faʻaoga le bang. I lenei tulaga, o le mea taua o le saʻo o le faʻataunuuina o laina laʻei tipi ina ia latou le foliga vaʻai tele.

I se faʻaopopoga, o laʻau faʻaipoipo mo lauulu uumi ma se veli e tatau foi ona foliga masani. A fuafua le tele ma le aofaʻi, e le tatau ona galo se tasi e uiga i le faʻaipoipoga autu fesoasoani ina ia aloese mai faʻalavelave i le lumanaʻi.

Faʻafefea ona mafaufau i vaega eseese

Ua maeʻa ona faʻaipoipoga faʻaipoipoga, ua pei lava o faʻamanatuga faʻamanatu masani. E aliali mai e pei o se gaioiga faʻamalosia mo malo. I le taimi atoa o le faʻamanatuga, e ono uma ai le vaivai o le tama ma le teine ​​faʻaipoipo. Itula o siva e manaʻomia se malosi malosi sitaili. Ina ia le tousled o lauulu, e mafai ona e filifilia le aoina o ituaiga lauulu. O le laeiina o laulu o le a mafai ai ona e tausia i le aso atoa i se tulaga lelei. I se faʻaopopoga, o le ao aoina e foliga e leai se laʻititi matagofie ma matagofie le uumi o taʻaloga mama.

Ina ia matauina le sitaili ma le matagofie, oe mafai faʻaaoga faapitoa teuteu lalagaina. O le a latou tuu faʻaopopo faʻapipiʻi i curls. I le faʻaopopoina o mea faʻapipiʻi, folo lauulu ma varnish.

Avanoa faaopoopo

Talu mai aso anamua, o fugalaʻau na avea ma teuteuga autu o faʻatasiga paia. E oo lava i le taimi nei, o le fefiloi o mea teuteu fugalaau i le lauulu o le a avatua i le teine ​​faʻaipoipo se foliga fou tautotogo. Ina ia ogatasi ma isi mea faʻapipiʻi, tele nuʻu e tatau ona amanaia.

  • Mo manifinifi, aulelei lauulu, lalagaina na o le tasi fugalaau o le a faia. Moni, e tatau ona matua tele. I lauulu lauiloa, o mea teuteu o le a taofia lelei ma o le a le leiloa i le taimi o gaioiga faʻafiafia.
  • Mo fulufulu mafiafia ma lauusiusi, i se isi itu, e sili le filifilia o ni fugalaʻau laiti. O se sili avanoa o le a maua ai le tele o voluma ma o le a foliga valea. I lenei tulaga, o le a tatau ona e teena le faiga o laulu i ni pu, e le ogatasi ma le tele o mea teuteu.
  • Afai e te manaʻo e teuteu lou ulu i fugalaʻau fou, e tatau ona e sailia se fesoasoani mai se fugalaʻau faʻapolofesa. O le a ia pikiina ia fugalaʻau e atoatoa lona foliga ma tausi lelei o latou foliga vaaia. Fugalaʻau e le tatau ona mou vave i le amataga o le faʻamanatuga. O le filifiliga a le tagata lava ia e faʻatumuina i le faʻaumatiaina o le ata atoa o le fulufulu.

I le talosaga a le teine ​​faʻaipoipo, e mafai ona filifili sili sili atu le faʻavaea meafaitino. E mafai ona avea ma fulufulu mataʻutia i foliga ese, laei poʻo ni mea teuteu. O le mea taua o le teuteuga e ogatasi ma le isi mea o le sitaili o le teine.

Le mea e fai i patupatu

E masani lava e leiloa tagata e ona paʻu i se tele tele o ituaiga o laulu mo o latou manaʻoga. O nisi e talitonu e tatau ona e tuʻiesea le bangs mo le lelei o se isi faiga masani. Ma le le aoga! O lauulu ma mea e mafai foi ona manaia ma masani. E oʻo lava i le laulu e laʻei e leai se mea e faʻaosofia ai o le a foliga manaia ma matagofie.

A faia lauulu, e mafai ona e selu le au i le isi itu pe faʻalelei ia i le varnish. I le taimi lava e tasi, e aoga foʻi ona manatua e faʻataʻitaʻi lava i teineiti ma le maualuga o le muaulu. I isi tulaga uma, e sili atu le ave esea i le tasi itu.

Mo lauulu lauulu

O isi taimi e faitio fafine i o latou ulu migimigi, e faigata ona tausi latou. O isi taimi e oʻo lava i se fale faʻataʻitaʻi foliga e le faigofie ona faʻasaʻo ai nisi o laupepa faʻapipiʻi.

Faʻasalaina filifiliga faʻaipoipoga masani ata, e mafai foi ona e faʻalataina se lalagaina faʻapitoa. Faafetai i plexuses, o le lauulu o le a pipiimau ma e aunoa ma le varnish. Lelei tali mo fusuʻaga galue mai le 'au. E mafai ona e teuteuina le fili i le tele o tamai fugalaʻau poʻo lopa, o le a avatua ai le lagona o le "vai tafe" i le lauulu. O lenei hairstyle e talafeagai mo toetoe lava o soo se tasi e umi lauulu, seʻi vagana ai fafine curly.

O se vaʻaiga ese o lalaga o lauulu o le laulu lea ile sitaili Eleni. Lenei o le "mama" lomiga o le plexus. O lenei lalaga faʻaalia se foliga foliga ma e talafeagai mo toetoe lava o soo se ituaiga o foliga.

Faiga sela a le ulu mo lauulu umi ma se ufiufi

O le ea malulu-sinasina ufiufi o le a avatua i le faʻaipoipo ata matagofie ma le mālamalama.E tele filifiliga mo le faʻasaoina.

  • Faaputuputu lauulu i se fufusi malolo pe fusiua, nonoa, atigi, fai se pepe po o le faʻaaoga se lalagaina. Faauʻu le ie puipui i le pito i luga pe i tua o le ulu
  • Fai ni sitaili ma faaputuga, i le pito i luga o le ulu nonoa le ie puipui. Aulelei i lenei vaʻaiga o le a foliga mai ai le malvinka
  • Fata-mantilla o le a avea ma sili atu faʻaopopo i lou aulelei foliga - faʻataʻoto ma curls poʻo se lalaga lalaga o le a sili ona lelei. Oe manaʻomia clamps ma studs mo fusifusi. O sea ie puipui e tatau ona mama ina ia aua neʻi tupu ai le le fiafia ile taimi ole aso malolo

O le auvae e tele uiga faʻapitoa - nana le lautele o se muaulu, e talavou, faʻalelei foliga. I le taimi o le fausiaina o le ata faʻafiafia, e tulaʻi mai le fesili i lona lalelei matagofie

  • A i ai ni au faʻataʻavalevale, o se filifiliga lelei o le faʻataʻamilo lelei lea i lona itu. Ina ia faia lea mea, faʻamago lou lauulu susu, faʻapipiʻi mousse ma faʻaaoga se fulufulu fulufulu e faia ai le lapoa pe faʻapea - lamolemole, mimilo le curl.
  • Oe e saʻo ia paʻu e mafai ona avatua ia te ia le agamalu i le faʻavavaeʻeseina o pito, poʻo le isi itu, faʻamamafa laina tuʻusaʻo, faʻamau ma varnish. Mo saʻo simetrical bangs, teuteu lelei lauulu e aunoa ma le aafiaga o sloppy styling e talafeagai

A e manaʻo e nana le pu, taʻu i lou matai - na te lalagaina i se ofutino, nana i loka pe le iloa

Ia tatala lauulu

O teineiti e mafai ona mitamita i laʻau mafiafia lauulu, e tatau ona e mafaufau i filifiliga ma le laulu malulu.

  • Atoatoa fulufulu lauulu o le a foliga lelei
  • O se puaʻa lea o lo o lalagaina ai pito i luma o fusi, poʻo se maaleale malvinka e matala ai ona foliga, o se filifiliga sili lea mo teineiti e saʻo foliga.

Manatua: faʻaaoga mea teuteu eseese - tuu i luga o le bezel, tutu le filo i lona itu pe nonoa le lipine.

Le teine ​​i luga o lana aso faʻaipoipoga lava ia foliga tutusa i fugalaʻau fugalaʻau, o lea o le a avea ma faʻailoga faʻailoga i lenei aso malolo. Ina ia fausia se fatuga ma lanu malamalama, e tatau ona e mafaufau i le tele o tulafono:

  • O laʻau e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lanu o le lauulu ma le paʻu.
  • Fugalaʻau aoga le filifilia o mea tutusa ia i le teuga a le teine ​​faʻaipoipo
  • O fugalaʻau lapoʻa e sili ona faʻaaogaina i ni laʻititi laiti (tuʻusaʻoga - faite faʻapitoa).
  • A filifilia laʻau, mafaufau i lo latou ola. Ina ia taofia le foliga ma foliga vaaia o fugalaau, tuu i latou i se nofoaga malulu seia oo i le sauniga

O fugalaʻau lapoʻa e fetaui lelei mo laʻau faʻaipoipo i laʻasaga.O se lauiloa laʻau teuteu o lenei tausaga o se fugalaʻau o fugalaʻau poʻo laʻau. E foliga mauoa ma e le masani ai, fausiaina se natura femininio foliga. Faamolemole ia matau o se teuteuga faapena e le talafeagai mo laei uma.

Ma luga o faʻasalalau

O le diadem o se ofutino matagofie e fesoasoani i le teine ​​faʻaipoipo ia lagona e pei o se masiofo moni o le manumalo. E foliga taugata, e ui lava e mafai ona teuteu i mea teuteu faapea foi ma maʻa lapopoʻa, lopa, penina. O laki o fulufulu ua leva na faʻamanuiaina, aua o lenei mea teuteu e sili ona talafeagai mo latou. Filifilia lelei e le stylist diadem o le a foliga lelei mai soʻo se ata.

Faiga sela a le laulu mo le laulu uumi ma se solofanua foliga foliga manaia. E oʻo lava i le ponytail masani e mafai ona avea ma se mea teuteu matagofie i lima o se tagata e masani ai lauulu lulu.

  • O le siʻusiʻu, tuu pe faʻapipiʻi i le itu, o le a faʻaopopoina le agamalu i le ata. Faʻatumu i vaega eseese - togi puaʻa, teuteu i lopa poʻo fugalaʻau.
  • O lauulu i le seʻi o loʻo fusiua i tua, o le a tatalaina ou foliga ma ua.

Ina ia faia atili volousous, faamaʻimau 'au i le curlers po curling iron ma fai se selu.

Faateleina

Afai e te manaʻo e te tuʻu i fafo, ae e te leʻi mauaina se mea mataina i le tusi a le matai, faʻataʻitaʻi ma filifiliga faʻateleina mo lauulu umi. Le masani ai lalagaina, lavelave foliga, fulu, meaola manu, tetele lopa ma foliga uiga ese - e faalagolago uma lava i ou mafaufau loloto.

O le tala faʻatulagaina foliga o se tamaʻi lapoa, o se utupoto maualalo, lamolemole malulu galu. Le iloaina o lenei sitaili, aua nei galo e uiga i auiliiliga: pulou, fulu, ie puipui, aufana. O le laei o le teine ​​faʻaipoipo e tatau foʻi ona fetaui ma le ata - o se ata ose ata poʻo se "iʻa" e sili lea

Mea e fai mo laʻau faaipoipo

O le teuteuina o laʻasaga o le faʻaipoipo mo lauulu uumi ma fai ia latou matua manaia lava, fesoasoani uma ituaiga mea. Luga, ua uma ona matou iloiloina veli, mea fugalaʻau ma mea matagofie i luga o le taiala, ae e leʻo na o le pau lea.

  • Fulufulu.
  • Pulou
  • O le tele o lauulu teu.
  • Lipine ma uluulu.

Stylist Fautuaga

O ni fautuaga e faʻalelei ai lou lauulu i le aso o lau faʻaipoipoga:

  • Afai na e filifilia mo oe lava se ofu lavelave ma le tele o auiliiliga - o elemene ile lauulu e tatau ona fetaui ma i latou.
  • Ia mautinoa e fuafua lou foliga foliga ma feutagai se matai ae lei filifilia se laulu.
  • Fai se lauulu lauulu ma le matai. Savali ma ia i le aso atoa. E manaʻomia lenei mea ina ia aua nei mafaufau i se faʻasoasoaina o le loka poʻo le fulufulu uumi.
  • O lauulu laulu mai varnish e matautia. O le sili atu faʻalenatura latou foliga, sili atu. I le masina ae le i faia le faʻaipoipoga, tuʻuina atu ia i latou le toe malosi

E mautinoa lava ua uma ona e mafaufauina foliga o lau ata - niu valea ma se laei felanulanuaʻi, se pulou manaia i luga o le atigi gutu, se fuluʻi solofanua fusiua ma se lipine, poʻo se fusipepa vaivai ma se susulu iloga. O le mea taua o le faʻaalia o ou uiga ma faia le tafaoga sili atu matagofie.

Lauulu ma ie puipui

O le ie puipui e masani ona tuʻufaʻatasia ma moli uila e taoto i le tasi itu, pe naʻo le tatalaina i luga o tauau. Faatasi ai ma le ie puipui, e faigofie tele ona faʻataunuʻuina soʻo se laʻau faʻaipoipo mo laulu umi. Natura ma le minimalism ua i ai nei i faiga, o lona uiga o le lalagaina o lauulu o se sili lelei filifiliga mo brunettes ma susulu foliga foliga. O na mea teuteu lauulu o le a foliga vaʻaia faʻapitoa faʻatasi ma se laʻei e aunoa ma le auiliiliga faʻamatalaga ma taugata taugata i se sitaili masani.

O laʻasaga o le laʻua faʻaipoipo ma ufi e teu faʻatasi ma se ie puipui na i ai lava ma o le ai ai i le tumutumu o le lauiloa. Mo se sili foliga le fiafia, e mafai ona e faʻasaʻoina se vaega o lauulu i tua o le ulu. Ma, faʻaaoga se uʻamea uʻamea, mimilo vavale solo. I lenei mea, o se ie lauulu e sili ona fetaui i luga o le ulu.

Afai e te manaʻo e faʻauma le faʻaipoipoga vaʻai ma se ie puipui, ona tatau ai lea ona faigofie le laulu o laulu ae aulelei. Tuu lou lauulu i totonu o le talo ma nonoa le ie puipui. O sea sitaili e talafeagai mo tamaitai lalelei ma foliga ova ma se ua aulelei. I le ala, e mafai ona e faia oe lava e aunoa ma le tele o taumafaiga.


Le tele o taimi, teine ​​filifilia hairstyles ofuvae mo lauulu umi ma se veli ma matagofie matagofie curls. Ae e taua le manatua o le ata atoa e tatau ona sologa lelei. E le tatau ona faia ni mea teuteu susulu, ae filifili se laei e aunoa ma le pompa le talafeagai, a leai, e ono lamatia foliga pei o se fale faafiafia leva, ae le o se faʻaipoipo alofa.

Matou te avatua i lou mafaufau se ata faʻasologa o le mea o loʻo iai le poto masani o le aliʻi faʻaalia pe faʻafefea ona fausia ni ituaiga o laʻau faʻaipoipo mo lauulu umi. E mafai ona e faia na mea.

Vitio faʻatonuga o se lauulu lauulu laʻau ma ni mea faʻapipiʻi ma laʻititi faʻamaʻimau loka.

I le isi faila faila, o le a e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai se lauulu ma se laupepa.

Mo se taimi umi le faʻa Eleni faiga o le a le alu i fafo o le masani, oe mafai ona vaʻaia le fausiaina o se sili matagofie matagofie sitaili i le isi vitio mea.

Vitio: faʻafefea ona fai Hollywood Hollywood. I le mauaina o lenei metotia, e mafai ona e faia le volumetric curls ma ou lima mo soʻo se mea e tupu.

Faiga sela a le laʻua, ma ni meaʻai ma le laulu uumi

O laʻasaga o le laʻau faaipoipo mo le laulu uumi ma ni pu e le sili atu le manaia nai lo le aunoa ma ia. E mafai ona fulufulua i fulufulu mata, pe faaseʻe i tua i itu uma e lua. Ina ia taofia le 'au mai le faʻaleagaina, faasaʻo lelei. Stylists fautua le filifilia o se itiiti o le mea fesoasoani (tiaras, fusi ulu) ina ia aua neʻi ova i luga le ata.

Faatasi ai ma ni pu, e mafai ona e faʻatinoina soʻo se sitaili. Ae o le filifiliga e vavae ese 'au mo le lelei o le laʻau faʻaipoipo o se lamatiaga tele. Aua neʻi faia ni faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi tupu se mea taua.

O pulu sasaʻo e sili mo i latou e ana. E manaia uma fulufulu ma le laʻei mafiafia, ma i latou na teu i se atigi poʻo se moi.

E taua e aua le puʻeina le pu i le aso atoa, o lea e tatau ai ona e faʻalelei ia i le varnish poʻo le busa.

O se lauulu laʻau faʻaipoipo ma se faʻapipiʻi auvae ona o foliga le lelei foliga sili ona lalelei. I lenei tulaga, e sili atu le taotoina o lauulu i le tasi itu pe aveeseina i luga.

O i latou e manuia e i ai se umi 'auvaʻa mafai ona filifili pe o le a le laʻau e tatau ona latou faia, ma pe e aunoa ma ni auu. Talu ai e faigofie tele e tuʻuina i sitaili pe a manaʻomia.

Hairstyles faaipoipo mo lauulu umi ma se diadem

O se laei matagofie, uumi uumi ma se diadem o le ata moni o le alo tamaʻitaʻi. E le o se mea e ofo ai le faʻapitoa o le talaʻaga o le faʻailoga na tusia i Eleni. I aso anamua na latou tuʻuina se faʻailoga i luga o latou ulu e avea o se faʻailoga o le filifilia ma le sili.

Talu ai nei lava, na amata ona teuteuina laei o laʻei faaipoipo i le laʻei o le laʻau faʻaipoipo. Ina ia fausia se moni tupu foliga e te manaʻomia le vaevaeina o le lauulu i ni vaega tutusa e lua, faʻasaʻo i le pito i tua ma tuʻu i le tasi itu. Tuu le tiara ma vilivili pito i ufiufi. Mo ia sitaili, filifili se ofu ile sitaili Eleni.

Manuia i taimi uma o le filifiliga lea ma le lalagaʻai mafolafola uʻumi, e oo lava i le vaeluaina i le ogatotonu ma diadem. E mafai foi ona e selu pito i luma i tua, ma vilivili pito pe togi i latou.

Faiga sela a le ulu ma fili i le umi lauulu

O lalagaina lalagaina ua teuteuina i taimi uma le teine, ona, pe a fai o le natura faʻauia oe lauulu mafiafia, ia mautinoa e fai se laʻau o le faʻaipoipoga ma fili ma lalagaina elemene. 'O lalaga o lopa e le gata e matagofie, ae faʻapena foi ona teuteu.

E le o tagata uma e fiafia i fulufulu masani, ae o le mea e lelei ai, o lavalava na o mai ma le tele o laʻei o lauulu mo se faʻaipoipoga ma lalagaina. E tatau ona e filifilia le tasi e te fiafia i ai.

Le a le mea e manaʻomia mo ia ituaiga laulu

Mai meafaigaluega e te manaʻomia:

  • selu - lapotopoto ma ma se maʻai pito,
  • lauulu teuteuga oloa: varnish, mousse poʻo le fulufulu,
  • fusipaʻu e pei o fulufulu, lauulu, fulufulu lauulu, le iloa,
  • curling uʻamea, curlers poʻo uʻamea,
  • mea faigaluega pale, faʻailoga, bros, fugalaʻau poʻo le faʻafiafiaga.

Faaipoipoga pepe ma se palealii, pale poʻo se fugalaʻau

Faatonuga:

  • Faaaoga le foam po o le mousse e fufulu ma mago ai lauulu, selu ia manoa ma fai se pupuʻu maualuga i le tua o le ulu. Nonoa le siʻusiʻu i maea faʻamalosi ile lua nofoaga, ona togi lea i luga o ou foliga.
  • Tuu se faasee faʻapitoa i luga o le siʻusiʻu ma faʻamau i se mea e le vaʻaia.

  • Tua lou tulua i tua, tufatufa atu le nonoa ina ia le iloa atu e le faʻaseʻe.
  • Vavae le siʻusiʻu, lea e totoe, i ni vaega tutusa se lua, faʻasaʻosaʻoina taʻitasi ma le le vaʻaia.

  • Faia se aufana i le gagau o vaega o le siusiu i le ogatotonu ma puipui latou i se mea e le o vaʻaia.
  • Vali le laulu lauulu.

  • Teuteuina le tamaʻi pepe i le paleʻi poʻo le pale.

Faaipoipo Farani fusi

Faatonuga:

  • Saunia lau lauulu. Ina ia faia lea mea, fufulu ma faʻamago latou i se laulu fulufulu, pe a fai latou te faʻatautau - faʻavasega i latou i se uʻamea. A maeʻa, faʻaaoga le mousse, busa poʻo le gel i le lauulu ma tufatufa atu le oloa i le umi atoa o curls. O le fulufulu mata o le a foliga mai e sili atu le lapoʻa pe a fai o se tamai faaputuga faia i filo o loʻo i tua o le ulu.
  • Fufulu le lauulu i le selu ma fai se siʻi i le pito i tua o le ulu. Ona faia lea ose fusi sikoa mai le iʻu.

  • Fai se matasele i fafo mai le fai.
  • Nana le iʻu i totonu o le manoa.

  • Faaleleia le au Farani ma le pulou ma varnish. O lenei laʻei faʻaipoipo i laʻasaga e fai ma se ie puipui e foliga lalelei lava, ae foliga lelei e aunoa ma ia.

Lau itu taugofie ole lotu Eleni

Faatonuga:

  • Ia taʻimua au uila i le curlers poʻo curling iron.

  • Filifili se lautele lautele loka o pupuni i luga o le pale o le ulu, selu lelei ma varnise.

  • Ave le selu ua selu, teisi lemu ma sefe i ni nai mea e le o vaaia.

  • Aveese uma curls i lou itu ma faʻalelei i le varnish. I lenei tulaga, e mafai ona e taofi, ae ina ia faia le lauulu foliga sili atu matagofie ma matagofie, e mafai ona e faʻalelei le lauulu ma se ofu tino eli, sili atu i luga o lena i le isi parakalafa.

  • I itu taʻitasi, ave 'aveʻau laiti o lauulu, toe aumai latou ma toe faʻalelei le ofuvae i le siʻusiʻu. Liliu le siʻusiʻu i le tasi itu, ona toe tatala lea o ni manoa, ona fai ai lea o se isi faʻaititia. Toe fai mea faapena i le umi atoa o le lauulu.

Malamalama, taʻalo laʻau na faʻataʻoto i ona autafa

Faatonuga:

  • Ae le i faia se laulu, e tatau ona e fufuluina lau lauulu, ili le matutu ma selu lelei. E fautuaina e faʻaaoga le mousse poʻo se isi mea teuteu luga o curls, ina ia taofia ai le curl foliga foliga sili atu. E sili atu ona faigofie pe a fai e te muamua i le vaega pito i luga o pupuni i lauulu poo pulou.
  • Filifili se esi fasi. Ae afai e te manaʻo e fai sina laʻititi lemu, e mafai ona filifili mafiafia o filifili.

  • Faʻauau e savili i faʻataʻu ile uʻu uʻu. Faamaapeina mafai ona faia uma mai ia te oe ma ia te oe lava. Pe a curling i itu eseese, o le ae maua se sili faalenatura waviness.
  • Faʻamafanafanaina taʻitasi o laina mo le 20 sekone, pe a fai e umi lau lauulu - tusa ma le 30 sekone.
  • Vaitaimi varnish vavae taitasi curl.

  • Teteʻe faʻalelei le laulu ile selu ile laumei laiti.
  • A manaʻomia, mimilo pito o iki i nofoaga na e gagau aʻe ai.
  • Tuu le lauulu faʻamoe i lona itu ma toe faʻalelei i le vali lauulu uma.
  • Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e teuteuina lou laulu i ni mea mananaia: se diadem, lauulu broch, se fugalaʻau, se mama poʻo lipine.

Lauulu ulu ulu lauulu ulu

Faatonuga:

  • I luga o lauulu mago ma mago, faʻaaoga mousse poʻo le fulufulu, sisina lelei. Ma, ma se laina vaevaega alu mai le tasi taliga i le isi, vaevae le lauulu i ni vaega se lua.
  • Luni ia mama i le malumalu i le tua o le ulu ma ni mea e le o vaaia.
  • Faʻasolo le pito i luga o curls ma faʻataʻutaʻu pito i totonu, ona faʻamamulu lea o lauulu.

Fusi maulelei

Faatonuga:

  • Saunia se fusi: e mafai ona avea ma fulufulu mimita fusi pe faʻalanu fusi.
  • Fai se vaega sao ma selu curls, ona faʻapipiʻi lea o se mea faʻapipiʻi. Afai e te manaʻo e faʻaaulelei se lauulu, fai i luga ole laulu malulu curled.
  • Ui i luga o le laʻei, mimilo ma le faaeteete loka taʻitasi. Taofi lau lauulu tutusa tutusa.
  • O loka pito i tua e mafai ona tutuʻi i mea e le mafai ona vaʻaia. Afai e te manaʻo, e mafai ona e tosoina mai tuaa tuaa mai lalo o le gusi i totonu o le malumalu ina ia foliga lelei sili atu lou faʻatusa ata.
  • Faalelei lau lauulu i le malosi o le laeiina lauulu.

Lauulu saiulu mo laulu uumi i lalo ole veli

Masalo na e mafaufau o se laʻau lauulu mo lauulu umi e tatau ona faia tonu lava i le lalelei? Ae e foliga mai e mafai ona e fausiaina le matagofie i luga o oe lava curls oe. O le toa o lenei vitio o le a faʻamatala e uiga i le auala e faia ai lea.

Fulufulu maualuga lauulu ma 'ie puipui

O ia sitaili foliga foliga masani matagofie ma matagofie. O le tele lava o taimi, o teineiti e filifilia ni fulufulu filifiliga, lea e ao ai le laulu i se lalelei maualuga bun. E mafai ona faia mama ma lamolemole, faʻatasi ai ma le paʻu ma curly. Ua fusi i lalo le ie puipui, ina ia le iloagofie. Peitaʻi e tasi le tuʻaiga taua - aua le faia se faʻaputuga i ona autafa.

E mafai ona e faʻataunuuina lenei filifiliga maualuga maualuga ile selu ile laulu ma vaeluaina. O le vaega lona lua o le faʻamagaloina o le laulu laʻititi sina, ma o le a fetaui ma se laei sasaʻo pe puʻupuʻu.

Auala o le avanoa matala:

  1. Fufulu 'ie, togafiti ma mausse.
  2. Faʻamago i se fulufulu vela, toso i fafo ma le uʻamea.
  3. Filifili se vaega o paʻu poʻo se mafiafia umi uʻamea latalata i le mata.
  4. Aoina le laulu totoe i se solofanua luga o le ulu.
  5. I luga o le pito i lalo o le fusi, ia faʻapipiʻi se faasee faʻapipiʻi uila e faʻafetaui ai uila i le lanu.
  6. Vavae le siʻusiʻu i 2 vaega. Uma vali ma taamilosaga i totonu o se lio o se foam roll.
  7. Faʻapipiʻi maea i le fulufulu ulu. O le vaega lona lua o lauulu o loʻo valiina foʻi ma folasia i se mamanu i autafa o le ulu. Toe faʻamau lelei le faʻamamaina ma le varnish.

Auala mo le faʻatinoina o le utupoto mai 'fili:

  1. Ina ia aoina o laulu i se maualuga sulu ma malupuipuia i se fulufulu paʻu i luga o le pale.
  2. Faaleleia ni au e le o vaaia.
  3. Tuʻu se 'ie faʻapipiʻi i lalo ole pito o le pale.
  4. Vaevae le lauulu i ni vaega se 4 ma taʻitasi uma i se fili.
  5. Ina ia faatupuina le mama o filo i fusi, toso i fafo.
  6. Tuu le lauulu i luga o le foliga ma le fesoasoani o se curling iron.

Lelei bang styling

O sea faʻaata foliga foliga matagofie ma faʻamalama laʻititi ma faʻaputuputu. Ae mai le faʻatuina ma le lalagaina, e tatau ona e mumusu, talu ai lalaga ova o le a faʻateleina le laulu. E le gata i lea, o le mamafa mafiafia e le fautuaina, aua o le a atili mamafa ai foliga.

Afai e filifilia le filifiliga ma le laulu malulu, ona sili lea ona talafeagai curls ma galu. I lenei tulaga, o le au taufaʻi latou te tatau lava ona saʻo. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu, e mafai ona e ofuina ma le saogalemu foliga o se tala teine ​​purinisese. Laei e filifili se toʻafilemu ma taofiofi, e aunoa ma mea faʻapipiʻi ma lalaga elemene.

Afai e te manaʻomia le aoina o lauulu, o lona uiga o se atigi lauulu laulu o le a avea ma filifiliga talafeagai. O loʻo faʻamamafaina ai le agamalu ma le matagofie o le faʻatusa.

Lauulu i mea e tutusa

Lenei lomiga o le bangs e lautele, aua e mafai ona teuteu soʻo se sitaili. Lauulu ma ona foliga, uma e fiafia ma fiafia. E faʻalagolago lava i le ituaiga filifiliga a le teine ​​faaipoipo.

O foliga faʻataʻamilomilo e foliga lelei faʻatasi ma se selu, i le vaega o le laulu e selu i tua, ae o le isi vaega ua faia i le ea. O lenei sitaili filifiliga o le a maua ai le foliga mama ma fou. E mafai ona piki i luga curls i se laulu maualuga, ma teuteuina i ia mea e pei o:

E mafai ona e faʻataʻitaʻia sina mea ma lalagaina metotia eseese. O le matala matala na faia i le tasi itu foliga manaia ma le iliina mimigi.

Styina Long bang

I lenei tulaga, e mafai e le teine ​​faʻaipoipo ona filifili mo ia lava pe o le a le laʻau faʻaipoipo o loʻo ia manaʻo e vaʻai i ai: ma pe leai ni mea, aua talu ai o le umi lauulu e mafai ona natia i lalo o le laulu ma tatala lona muaulu. Afai e le ofi i lenei filifiliga, ona mafai lea ona e selu le curls i le tasi itu ma toe faʻalelei ia i latou i se fulufulu laʻititi se teuteuina matagofie, ina ia aua neʻi paʻu i ou mata.

O le isi filifiliga manuia e aofia ai le vaevaeina o 'au i vaega tutusa, e aoga e faʻavaʻa ai le mata, ae pe a naʻo ose.

Hairstyles faaipoipo mo lauulu umi lulu

Ole avanoa sili lea e mafai ai ona fai se ata ole faʻaipoipoga. Ma o le mea mo le paʻu lauulu e foliga tutusa lelei, oe manaʻomia le teuteuina sao i le filifilia o le sili ona lelei sitaili metotia.

Romantis curls lapo o se masani e le mafai lava ona alu ese mai le sitaili. Volumetric curls pauu i luga o tauau o le teine ​​faaipoipo o le a foliga sili atu tutusa ma se ofu o le faʻaipoipoga.

O aulelei e faʻatagofie foliga manaia ma pe a leai se ie puipui. Afai o le filifiliga lona lua ua faʻaaoga, ona faʻaaoga lea o mea nei mo le teuteuina:

Faatasi ai ma le lalagaina

Ma e ui lava e tele auala e fai ai lauulu i le lalagaina o elemene elemene, o le sili ona taʻatele o le fishtail pigtail. E fetaui lelei lona faʻalelei ma se ofu o le faʻaipoipoga, ma e faʻailoa foʻi le ua ma le tauau o le teine ​​faaipoipo. I se faʻaopopoga, o le foliga o le lalagaina o le a teuteuina le ulu i se pulou lalelei poʻo ie puipui. E sili le faia o le iʻa iʻa asymmetric, ona iloa ai lea e le fili faʻaolaina foliga.

Ma lauulu saʻo

Afai o se teineititi e le manaʻo e faʻapipiʻi ana curls, ona mafai lea ona foliga le faʻatosina laititi ma matagofie i lona lauulu uumi. Ma o le tuuina atu i le fulufulu foliga manaia foliga o le a fesoasoani le tele o mea teuteu ma mea faigaluega. I luga o laina uʻamea, o rhinestones faʻapitoa foliga lelei: ua saisai i luga o se laina fagota malosi ma mausali i le pito i lalo o le lauulu ma faila faʻamau. Ona o le moliu iila i maʻa, o le ata e sili atu mea lilo ma matagofie.

Uumi fulufulu lauulu

Ua leva ona leva ona manaʻomia tele fusi ma fusifusi pulutasi e le gata i teine ​​faʻaipoipo, aʻo teine ​​foʻi masani. O le 'ie faʻamomoli e tausia lona foliga atoatoa, aʻo foliga mamalu ma matagofie. Soo se ituaiga o lalagaina o le a foliga manaia. E mafai ona e filifilia uma le avanoa fili ma se iʻa iʻa. Ma e tuuina atu le mamalu i le sitaili, eseese teuteuga elemene fesoasoani: rhinestones, fugalaau, lopa. I se faʻaopopoga, o le lauulu e mafai ona fili i le umi atoa pe naʻo se tamai elemene e mafai ona faʻaaogaina.

E taua le le faigofie o mea faʻaʻoleʻole. E mafai ona e faia le lalagaina mai vilivae, se Farani braid poʻo le fausiaina o se elemene mai aʻa. Afai o le auala mulimuli e faʻaaogaina, ia e tatau ona faʻaogaina se ie puipui, lea e faʻapipiʻi i le pito i tua o le ulu. O le volumetric French braid foliga foliga ma manaia. E mafai ona afaina i luga o ona pito i luga uʻamea uʻamea. Ma teuteu i filo ma rhinestones poʻo fugalaʻau. A faʻapea o loʻo faʻaaogaina mea faʻapenei, ona tatau lea ona avea le ie puipui ia faʻasologa faigofie.