Foliga mata ma mata mata

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga: Faʻafefea ona lelei fausia luga laulu mata (laasaga i lea laasaga)

O nei aso, o le tele o auaunaga matagofie e matua tele lava mo se tasi e mafai ona mauaina ni mea e sili ona faigata. O le a latou faia oe slimmer ma laiti ma e oʻo lava ina suia atoa le ata e aunoa ma le faʻalavelaveina o le palasitika taotoga. E lava le galue i le lauulu: e tipi pe faʻapea foi - e tuputupu aʻe lauulu, radically suia lanu. E i ai foi le tanu tanumana, faʻapea foi ma le tele o ituaiga o tanoina moega. O mata o mata ma laugutu o le a avatua i foliga le ata sili atu. O le isi auaunaga pito i luga ole fulufulu mata. O se tasi e faia lenei faiga i le taimi atoa, isi - i le afiafi o le vaʻai o se mea o loʻo tupu ai poʻo le alu i tuʻuaga. I soʻo se mea e ala, faʻataunuʻuina lelei, e faʻafaigofie le faʻaogaina o mea vali aso ma faʻataga oe e foliga sili i soʻo se taimi o le aso.

Ituaiga o Artificial Eyelashes

O lenei metotia o se auala fou i suia sese mata. Tasi fashionistas ma sui o fatufatu galuega i aso uma faʻaaogaina se kulimi faʻapitoa, se laina o mea faʻafoliga - atinaeina Max Factor. Ae ui i lea, o le "tasi-taimi" gaioiga o le lalelei, lea sa tatau ona faia i taimi uma. I le taimi lava lea e tasi, sa manaʻomia lava le agavaʻa, ona o le le lelei o fulufulu mata e mafai ona vavaeeseina pe pa'ū ese foi ile taimi sili ona le talafeagai. Ma i le amataga o lenei seneturi, Iapani cosmetologists atiaʻe se faiga aufaʻatasia mata mata.

Beam Eyelash Extensions

I le faʻaaogaina o se kulimi faʻapitoa, o se fusi o 3 paʻu faʻapipiʻi na faʻapipiʻi i se natura faʻalei. O lea, na tumu le mata atoa. Lenei metotia ua leva ona fetaui ma le faaonapo nei kanona o matagofie. Ua mafiafia le lauulu i le faavae ma faʻamalosiʻau atu i le pito e pei ona masani ai, na mafai ai ona filifili ni uumi, ma umi 10-15 aso e faʻalagolago i le tausiga. Peitai, o lenei tekonolosi na vave faʻaalia se leaga matuia: o le taimi lava e tasi le fusifusi o loʻo aofia ai le 3 silia, ua matala, na amata ona vaʻaia se pu mataina i le mata, na faʻaleagaina ai le vaaiga atoa. Ona faaleleia ai lea e le au Iapani a latou mea fou, ma ua lauiloa tele i nei aso sa fanau mai ausili le faamaoni.

Laʻasaga i lea laasaga faʻamatalaga mo le faʻalauteleina o mata

Oe lava faʻaopoopoga tekinolosi aofia ai i le faapipiiina i le pito i lalo o lau oe fafine fulufulu mata tele nofofua pe o fusi o mata faʻapipiʻi. Na talitonuina muamua, ina ia aloese mai iʻuga le lelei, e sili atu le faʻatinoina o se faʻalavelave faʻatasi ai ma le fesoasoani a se fomaʻi polofesa faʻapitoa i se fale faʻataunuʻuina.

Tasi le ituaiga o fulufulu mata faʻapipiʻi - fusi

Ae ona o le maualuga o le tau o faʻagasologa lea, ua toʻatele fafine ua aʻoaʻo e fai a latou lava fale.

O le metotia e aofia ai le sauniuni vaega ma le sili. O le sitepu-ma-laasaga faʻagasologa o le fausiaina e faigofie ma afai e te faʻalatalata i ai ma le aʻoaʻoga sili ma le tiute, oe mafai ona fausia le silia ma le fale.

Sei o tatou muamua mafaufau i le faʻavasegaina o meaola ma metotia fale.

E lua ituaiga autu o le fale:

  • ciliary - ma lenei metotia, o le alofa faʻa foliga foliga masani ma umi umi,
  • utupoto (fusi o mea faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i se tasi o ona fulufulu mata) - o foliga e sili atu ona faʻaalia, ae o fusi e le umi se umi.

Mata mo mata lautele eseese:

  • i le uumi: puʻupuʻu, feololo ma le umi,
  • e lanu: lanu e masani ona faʻaaogaina o uliuli ma enaena, o loʻo i ai isi lanu,
  • i mea: faʻalenatura pe faʻafaʻi.

E i ai foi isi faʻaopoopoga metotia:

  • se vaega faʻalautele - pe a fai o le cilia faʻamaonia na o le pito i luga o tulimanu pe faʻatasi ai ma se taimi faʻaavanoa (e masani ona umi atu nai lo lo latou lava)
  • tumu - pe a faʻapipiʻi le silia i le laina atoa, ma o ni tapuni faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i ona lava,
  • 3D-fausiaina - pipiʻi i taʻitasi o lona lava 2 gaosi, faʻatupuina le aʻafia o le tele,
  • fale fausiaina (cilia o lanu eseese ma pupula po rhinestones).

O le umi o le ofuina o mata faʻapipiʻi mata e masani lava 2 vaiaso, ina ua uma ona amata ona latou faasolosolo malie mai. O lenei faiga e masani lava e le iloa atu i isi.

A filifilia ni mata mata mo le faʻalauteleina, oe tatau ona mafaufau i lo latou uumi, mafiafia, lauulu ma le punou

Pe a filifilia mata mata mo le faʻalauteleina, oe tatau ona mafaufau pe a faʻatau le umi, mafiafia, maloʻi o lauulu ma o latou punou. E masani ona faʻaalia lenei mea ile afifi. O le togafiti o le gaioiga lava ia e mafai ona faasolosolo lava ona atamai i le tutoʻatasi, taʻitaʻia e le fautuaga i lenei tusitusiga.

Faatasi ai ma se fasi mata faʻapipiʻi mata, e tatau ona e muamua saʻo le filifili o le ituaiga o cilia.

E i ai ituaiga 4 o mata mata e ala ile ituaiga mea:

  • silika silika - tele lapopoa, laʻititi susulu, latou uumi ma lava ma tuʻuina atu le tele i o latou mata mata (filifiliga i le afiafi, ae le o aso uma),
  • o mink eyelashes e mama ma manifinifi, talafeagai mo laei i aso uma, ae i ai se faʻaletonu (e mafai ona mafua ai se aʻafiaga teteʻe),
  • sable eyelashes e sili atu mamafa, o lea latou te le pipii atu i la latou manifinifi o latou laulu mata, e ui lava latou foliga sili atu le manaia,
  • fulufulu mata faʻata - latou saosaoa i le faigofie (15 minu.), ae i le 1-2 aso mulimuli.

O le mafiafia o lauulu o le a faapipiiina i mata mata e le tatau ona sili atu nai lo 0.15 mm, aua o le mafiafia (mai 0,2 mm) tuuina atu se "pepe-pei" aafiaga ma ua faʻaaogaina mo se matua mataina teuteu afiafi.

O le umi o lauulu e sili ona filifilia i le va o le 10-18 mm. E sili ona lelei e filifili se seti ma lauulu o 'eseʻese uumi pe a faʻatau, ona umi lea talafeagai mo le pito i fafo o mata, puʻupuʻu mea mo le totonu.

Aafiaga mo le fatuina o se ata

O loʻo i ai foʻi ni aʻafiaga eseese na faʻaogaina e fausia ai se ata faʻapitoa o mata:

  1. Natura - le foliga e faʻaalia manino aunoa ma le faʻaogaina o mea teuteu.
  2. Fox aoga - cilia o eseʻesega o loʻo faʻaogaina (e masani lava 3), aʻo le pito i fafo o le mata e faʻaʻumiʻumi tele.
  3. Tupua - fulufulu mata e pipiʻi i le uumi, uumi - latalata i totonu, umi - agai atu i fafo o le mata, o le aafiaga o mea lilo ua fausiaina.
  4. Papeti - cilia 12-15 mm uumi ua filifilia, e maua ai le foliga o se puppetry ma coquetry.

Tulafono autu

O le auala masani e faʻapipiʻiina o mata mata - o le faʻavae o le lash industry. O lenei faiga fale e lauiloa aua fulufulu mata ua uumi ile laʻasaga masani i le faʻapipiʻi o mea faʻapipiʻi pe faʻamafia ai o latou lava mata mata.

Lenei ituaiga o faʻalautele ua salalau i Europa ma lagolagoina le manatu o le "masani" i vali, pe a foliga mata mataina e aunoa ma faʻailoga o le soona faʻaletino.

Ole faʻavae sili mo le masani faʻalautele - faʻapipiʻi se tasi mata faʻapipiʻi mata ile la oe

O le tulafono autu mo le faʻateleina faʻalautelega o le faapipiina o se tasi fulufulu mata i se tasi o oe.

E tele fautuaga taua i lenei faiga:

  1. Le mamao mai le pito o lau mata i le amataga o le mea faʻafoliga - 0.5-1 mm.
  2. E tatau ona pipii atigi mata ile mata ile itu mai le ogatotonu ile ogatotonu, ae o loʻo vaʻai le pito o loʻo faʻamalosi atili ai le fusi ile fulufulu mata.
  3. O le tutoʻatasi o taʻitasi mata mata e tatau ona faʻaaloalogia. Afai latou te pipii faatasi, ona mulimuli ane lea, ma le iai o se eseʻesega i le tuputupu ae o ese mata, o le a lagona e le fafine le le mautonu.
  4. A pipii le aofaʻi atoa o mata, e tatau ona fesili ia i latou se itu se tasi ina ia aua neʻi i ai se "loimata mata".

Mea manaʻomia ma mea fai

Mo se faʻaopoopoina fulufulu mata i le fale, e tatau ona e saunia se seti o mea faʻapitoa meafaigaluega, e aunoa ma lea e le mafai ona fai saʻo ma leai se tiga. O le togafiti atoa ma le faiga lava ia e tupu saʻo i fesoʻotaʻiga ma mata, o lea faʻamaʻi pipisi i mata e matua le taliaina.

Meafaigaluega ma mea faʻapipiʻi mo mata

Lisi o mea manaʻomia:

  • maualuga-lelei kulimi hypoallergenic (masani uliuli),
  • ni nai nifo
  • afifiina ofuvae,
  • tamai twee, sili atu lua,
  • Kelu kulini (sili atu ona faia i le palasitika) poʻo tioata,
  • fulufulu mata fulufulu mata,

Sauniuniga

E sauniuni ai mo le faʻaopoopoina faʻafitauli oe manaʻomia:

  • Saunia lima (fufulu mama i le fasimoli) ma mata (aveese le vali).
  • Faakelu lau pito i lalo o mata mata ile paʻu. Mo le faia o lea, e masani ona faʻaoga le ie faʻapitoa e fai i le silicone pe naʻo le fasi pepa. E tatau ona e pipii iai, amata mai le tulimanu, ina ia tapunia uma laulu laititi ma le faʻalavelave i le galuega.

Lapatai A pueina, ia mautinoa ua moeiini mata. E taua e aua neʻi paʻu le kulimi ma ona puaʻi i luga o le pulupulu o mata, a leai, o le ai ai se vailaʻau, "loimata e maligi".

  • Faʻaseʻe na mata mata o loʻo fai ai le faʻaopoopoga, faʻaaoga ai se spray-degreaser. I luga o le cotton swab, spray sina vai itiiti mai le fagu ma toso faaeteete i luga o mata mata uma luga, muamua ile tasi, sosoo ai ma le isi itu.

Ua maeʻa le faiga sauniuni. I le taimi nei, ina ia mafai ona faʻatautaia le metotia o mata o mata, o le a tatou mafaufau i laasaga faʻapefea ona faia lenei mea.

Tuputupu ae o tagata taitoatasi laʻasaga i lea laasaga

A maeʻa ona faʻatino mea faigaluega uma ma faʻatau mai le seti ma fulufulu mata, ona amata loa lea ole fausiaina ole fale.

Gauai atu! Afai o loʻo e faia se faʻaopopoga mo le taimi muamua i lou olaga, e sili le valaʻauina o sau uo poʻo se tagata e sili atu le poto masani e fesoasoani, ina ia latou mafai faʻamoemoe faʻatino le iʻuga i le taimi pe a pasia mata taʻitasi taʻitasi.

Le auala sili ona lauiloa masani o le fausiaina e aofia ai le faapipiiina o se tasi lauulu lapo i luga o se tasi o ou mata mata.

Mo faʻaopoopoina le fesoʻotaʻiga, o fitafita taʻitasi e ave ma le pulu

Mo mata faʻapipiʻi mo mata taʻitasi e te manaʻomia 80-120 fulufulu mata gaosi:

  1. Kelu ua faapipiiina luga o tioata.
  2. Ua togi uma cilia ma faʻamaʻi ma e tuu le pito ua paʻu i lalo i le kulimi i le ogatotonu.
  3. Ona faapipiiina lea o mata mata, solomuli 0.5-1 mm mai le laumata, i luga o latou lava mata mata vavae ese. I le taimi lava e tasi, o pupuʻu puʻupuʻu e faapipii i tulimanu pito i totonu o mata, ma o le sili ona umi o loʻo faʻapipiʻi i tulimanu pito i fafo. O lenei faʻatupuina le aʻafiaga o le "mata o le pusi".
  4. Ua fautuaina e tufuga tomai faʻataʻitaʻi le faia o ni mea taua i luga o mata - 25-30 fasi le muamua auala, ona toe alu lea i se isi mata. Ma o lea i le taimi.
  5. I le taimi o le auala mulimuli, ua leai ni avanoa gaogao, ona vaʻaia uma lea o mata e tusa ma le numera o silia.

Faʻailoga ua faʻasolosolo

O le fusi ua faʻaigoaina e taʻua foʻi o le "Hollywood" aua o loʻo manatu i se tulaga mamalu. O utupoto e tausia mo le maualuga ole 2-3 vaiaso.

O fusi ma fulufulu mata e mafai ona vaivai ma folʻo. O le nodule o se polo i le soʻoga o ni nai paʻu paʻu. Afai e i ai le nodule, o le utupoto e faigofie ona pipii i luga, ae o le a vaaia i luga o mata mata i le faaiuga o le gaioiga.

15-20 fusi e masani lava ona pipiʻi i mata taʻitasi

Bezelless nonoa (leai ni polo) maua lemu lemu ma fusi i le paʻu o laumata.

Bunches e fesuisuiai umi i le umi ma mamafa. E masani lava pipii rhinestones i mea matagofie o mafuaʻaga.

Mo mata taʻitasi, 15-20 fusi e masani lava ona pipiʻi.

Tulaga o Utupoto

Laasaga ma lea laasaga faapipiina o utupoto:

  • sisina kulimi i luga o le tioata saunia,
  • o le fulufulu mata e ave i le uila umi, o le pito e tatau ona teisi lolo i le kelu,
  • lava vaʻai mata na faʻataʻapeʻapeina i le mea saʻo ma le fesoasoani a isi teuga, ona faʻapipiʻi lea o le fusi i lenei va i le va o mata mata pe, i le pito i lalo o ou lava mata mata pe o le laumata lava ia,
  • o le faʻatonuina o le pipiʻi mai le tulimanu pito i fafo o mata i totonu, o fusi e tatau ona tufatufaina tutusa i luga ole laumata ina ia aua nei maligi loimata.

Iapani-style ciliary augmentation

Le sili lauiloa ma aoga metotia i aso nei o le Iapani eyelash Extension tekinolosi mo fulufulu mata eseese uma. Faatasi ai ma le fesoasoani mai lea laasaga ma lea laasaga faatonuga mo sea ituaiga metotia, soo se tamaitai e mafai ona faia lenei mea i le fale.

Iapani metotia (laasaga i lea laasaga faʻatinoga):

  1. Liligi lauulu i luga o le paʻepaʻe pepa poʻo se solo ma filifili ni mea e te manaʻomia, ma faʻavasega i latou i le umi poʻo isi tapulaʻa.
  2. Saunia le kelu - sasaa i totonu o se tamai atigi pusa.
  3. Aveese le ofuvae i se fofo faʻapitoa.
  4. Faʻaaoga le degreaser, togafiti le eria o loʻo vaʻai i ou mata ma ou mata, vaʻai ni ie ufi i lalo ole laupepa pito i lalo e puipuia le paʻu mai le kulimi.
  5. O ou lava mata mata e tatau ona selu ma vaʻaia ma se pulumu.
  6. Taulaʻi mata mata e ave i le pito o le aufaʻi, tuu i lalo o le pito puʻupuʻu i totonu o le kulimi, ona faʻaaoga lea i luga o ona fulufulu mata latalata i le faavae. O toega o ou mata, ina ia aua le faʻalavelavea, i le fesoasoani mai a le nifo e te manaʻomia le fealuaʻi. Mo maualuga-faʻapipiʻi faʻapipiʻi o se lauulu faʻafoliga, e tatau ona matua mama toso ifo i lalo i le mata mata.
  7. Ole faʻasino i luga ua faʻataoto e amata mai le pito i fafo agai i totonu o le mata.
  8. Uma le alofa e tatau ona taoto i le itu e tasi.
  9. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona taoto i lalo ma faʻatali ma ou mata ua tapunia mo ni nai minute mo fusifusi le maualuga o lauulu.

Foliga Mata

E masani na pupula le laulu mata pe a ma le 3-4 vaiaso. I le avea ai o se tulafono, tasi le masina e tatau ona e faia se faʻasaʻoga. Faatasi ai ma le paʻu uʻu, e masani ona faia faʻasaʻoga.

Afai e faʻaaoga e se fafine le valiina ma le mascara mo lauulu o mata, ona tatau lea ona ia toe faia uma galuega: ave ese mata, aua o le tino maliu ua pupuni i aʻa o le laulu mata ma e le mafai ona aveese mai ai. I lenei tulaga, toe pipiʻi mata na toe fai.

Tausia mo ova mata faʻataʻamilomilo pe a uma ona faʻasaʻoina

E i ai ni tulafono mo le tausiga o fulufulu mata faʻaopopo:

  • mafai ona e susu i ou mata na o le 2-3 itula pe a uma le faʻaopoopoga gaioiga, ina ia mafai ai e le kulimi malamalama lelei,
  • e le mafai ona moe ma ou foliga ile aluga
  • e le mafai ona fufulu ou mata
  • O le faʻamamaina o loʻo faia faʻagaioia ma le faʻaeteete, aua o le susu susu faʻaititia le taimi ofuina o mata mata,
  • e sili le aloese mai le asiasi i le sauna ona o le ono mafai ona faʻasaʻo fulufulu mata ile maualuga le tau (tusa ma le 100º),
  • oe le mafai ona tagi, e sili atu foi le aloese mai le aau i totonu o le sami (o le masima vai e leai se aoga tele i luga o fulufulu mata),
  • mo le fufuluina ese le vali, o le a sili ona lelei le faʻaaogaina o se tonic nai lo le gaʻo gaʻo (gaʻo fesoasoani e soloia ai kulimi mo fulufulu mata), mea teuteu ma le ava malosi e le mafai foi ona faʻaogaina, e mafai ona matua faʻamamago le paʻu i luga o laumata,
  • Ina ia fufulu ese cosmetics, e sili le faʻaaogaina o le cotton swab ma faia e aunoa ma le paʻi i mata mata.
E sili le tumau le tumau mai le asiasi ile sauna

Aveesea ole mata

Ina ia aveʻesea ni mata faʻapipiʻi sa faʻaaogaina se mea faʻapitoa - o se kulimi-faapipii mo le aveʻesea o mata o mata. Oe manaʻo e fufuluina le faapipii i le pito i lalo o aʻa o fulufulu mata ma taofi mo le 15 minute. Ona aveese ai lea ma le mata o mata mata, toega kulimi totoe, ua fufulu mea uma ile vai mafanafana.

E taua le iloa! A e aveese mata mata lapoʻa, o le a foliga mai e mataʻutia lauulu - seasea ma puʻupuʻu. Aua e te popole! Lenei e le ona o oe lava pa'ū pa'ū, ae ona ona ua e masani masani i le synthetic, mafiafia ma matagofie.

O le a ma o a foliga o le ciliary fale

Ole faʻaaliga ole mata na faʻaalia mai ile tele o tausaga ua mavae.Ile taimi muamua sa faʻaaogaina ai fusi o mata na faʻapipiʻi ile kulimi. O le tekinolosi o faʻaopopo mata o se metotia masani o fulufulu mata faʻataʻitaʻi eseʻese, ese mai le auala o utupoto.

Iapani tagata atamamai ua atiae se metotia mo le faʻataʻitaʻiga o laina ciliary faʻaaogaina mea faʻapipiʻi o mea eseʻesega, mafiafia, taumafai e ausia se foliga masani. Faʻafetai i tekonolosi fasi, matai faʻateleina le aofaʻi, foaʻi, faʻamalu latou lava mea le atoatoa. I le teori, 3 ituaiga e iloga:

Faʻalautele faʻalautele - o se masani, faʻapipiʻi o mea faʻapipiʻi alafua i latou taʻitasi fulufulu mata. O le le atoatoa ituaiga o loʻo faʻailoaina i le faʻauiga o mea i taimi malolo (e ala i le lua pe tolu lauulu). Ina ia faia le voluma, o le volumetric view o loʻo faʻaogaina, e tele ni pulupulu mata e faapipii i se tasi o oe lava ile taimi.

Mea e lelei ma leaga o le taualumaga

Ole uumi male fulufulu mata e avea ai le fafine lalelei, foliga lalelei ma faʻalelei. Ole manaʻo e susulu o latou mata, faʻaoso, teine ​​mafaufau pe tatau ona amata fausia. O se faʻataʻitaʻiga mataʻutia mo mata ma o a ona aʻafiaga. Faatasi ai ma itu o le sauniga o:

  • saogalemu Foliga mata e ala i fulufulu mata, e le tatau i se fafine ona fefe i tali faʻapalepale, o le aʻafia o kulimi i luga o le pulupulu o mata o le mata e laititi,
  • tumau. O se taunuuga o le faapipiiina o mea i le fasi mea, faʻateleina le lelei o ana galuega. Ole lauulu e le pipii faatasi, aua le faia oe lava mamafa ile mamafa. I lalo o le faʻaaogaina tatau, o le taunuʻuga aafiaga e tumau mo se taimi umi,
  • uiga. E ala i le faapipiina o le ova, o le matai e ausia se aafiaga masani. O mata foliga masani, susulu. O le leiloa o le tasi pe lua lauulu e le o vaaia i prying mata,
  • matagofie. Mata e pupula mata mata, e matagofie, teuteu lelei. O le auala faʻavasegaina ua mafai ai ona aloese mai tulaga le lelei, le lelei pe a pa'ū, le ata lautele o le a le faʻaleagaina,
  • faamafanafanaga. O le faʻaopopoina o faʻaopopo e mafai ai e se fafine ona lagona lelei. Leai se mea e vali pe matamata ai mo le seleina mascara,
  • sefeina taimi. Ma le filo filo, o laulu e masani ona pupula, mimilo. Leai se mea e maimau ai taimi i mea vali.

O le pasi atu o teuteu faʻalavelave, e fefe se fafine i faʻaiuga leaga.

O le ciliary e saogalemu mo mata, e ui lava e tele ni faaletonu:

  • o le tau. Laititi le tau, ae ese mai le tau i totogi mo le faʻatauina o mascara,
  • faʻasaʻoina. O se fafine e tatau ona alu faʻasaʻo, i le aluga o taimi, o le aʻafiaga e faʻaititia ona o le faifai malie le leiloa o mea faʻalenatura,
  • tausiga tatau. Ina ia aveese le vali, e tatau ona e faʻaaoga tonics poʻo isi oloa e le faʻateʻa ai kulimi,
  • faalavelave i le aiga. E taua le mataituina o tu pe a moe, aua le fufuluina ou mata i ou lima ma aua le faʻaaogaina le moisturizers.

O se tasi o ituaiga o aʻafiaga ma se tulaga ese lava o le galuega a le leshmaker ia lava. E faigata ona maua se aliʻi agavaa i le toʻatele o ana uo. I aso nei, ua le lava ni tagata poto masani ma talenia lashmakers.

Ciliary eyelash extension technology

Fausiaina - o se umi faiga e manaʻomia ai le onosaʻi mai i le matai, kalani. E ala i le pipiʻi o le fagu, e otometi lava ona faʻateleina le lelei o lana galuega e le leshmaker. Foliga mata foliga masani, masani.

O le taimi o le ciliary fale e mai le 1.5 i le 3 itula. E aofia ai:

  1. Sauniuniga tulaga. O le matai na te toeseina toega o mea teuteu, faʻamaapeina le pili. E faʻapaʻi atu se ie poʻo se mea e faʻaalu i luga ole silika Ua filifilia laulu paʻepaʻe, ua saunia meafaigaluega mo galuega.
  2. Faalauteleina. I le filifilia o le mea saʻo, o le lashmaker fufui lona pito i totonu o le kulimi, maua le tatau faalenatura silia ma fulufulu, ma mea e faʻapipiʻi i ai. O le togafiti faʻaavanoaina mo le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi, amata mai le tulimanu pito i fafo o mata, faʻaiʻu i le totonu. Mo le laina o le lauvaʻi e alu i le tasi itu, o le tulaga ua faʻamautu ma tiʻetiʻe.
  3. Le vaega mulimuli.A uma ona faapipiiina uma alava, ona aveese lea e le matai, le ie o silikini, selu le filo toto, faʻafofoa le aʻafiaga ma se faʻapipiʻi.

E leai se eseʻesega ma se mata e amata ai le fale - mai le itu tauagavale po o le itu taumatau. O se mea taua o le sao saʻo o mata mata. O le umi o laina e atili ai le mamafa o laulu mata, e mafua ai le leiloa o latou lava.

O ai o le a fetaui

I le filifiliina i luga o se ciliary augmentation, o se fafine o loʻo faʻamoemoe na te mauaina se maualuga aʻafiaga. Filifilia uumi, mafiafia lauulu, e ono lamatia le tele o ana lava alofa. E tatau ona talanoaina talanoaga uma i le matai, faʻalogologo i lona manatu. Ole fautuaga na aumai e le leshmaker e faʻatatau ile galuega ole poto. Na ia fautua e filifili le umi ole mea, le ituaiga faʻasologa, o le aoga o se pili faʻapitoa.

Mo fafine e iai mata laiti, o se faʻaoga moli e talafeagai ma le faasolosolo ona sosolo o lauulu i le pito i fafo atu o mata. O le tulaga masani mo le umi uumi o le atoa poʻo le siosiomaga auala. O le mafiafia o villi ua filifilia e faʻatatau i le brittleness, ma le faʻamoemoe e pa'ū mai i latou lava. E masani lava o le 0.1-0.15 mm. O fafine e malolosi o laumata mata e le manaʻo e vali i aso uma, e faʻatagaina i latou e filifili se laulu mafiafia o 0.2 mm. O momoli gaʻo o loʻo faʻaoga e sauni ai mo ni faʻafiafiaga, ma mamalu sauniga.

I le taimi o le faʻagasologa, e faʻaaogaina e le matai le lauulu o 'eseʻese uumi e faia ai le aʻafiaga o le natura.

Le filifiliga sili ona lelei o filo 8-12 mm uumi. O mea uumi e faʻaaogaina i le tulaga o le puʻeina, faʻamanatuina, mamalu faʻapitoa.

Filifili le lanu o mea e fuafua ile mea e fiafia iai, manaʻoga o le tagata o tausia. Uliuli faʻaleleia atili le faʻaaliga o mata, vaʻai faʻalauteleina latou, faʻamalamalamaina ai i latou. Lanu lanu enaena fetaui i teine ​​laulu. Brown fibre e maua ai le natura, o le natura.

Tusitusiga taulaitu ma masani ona amataina mea sese

Contraindications i le faiga o fale:

  • malulu poʻo le SARS,
  • e oʻo i le faʻamau toto poʻo le blepharitis,
  • afaina i kulimi poo kulimi faʻalu,
  • paʻu o paʻu o mata ma laumata mata,
  • matua vaivai ma manifinifi o latou lava mata mata e le mafai ona lagolagoina le mamafa o mea lapopoa
  • maualuga le mataalia o mata ma mata susu.

Fautuaga a tagata tomai faapitoa:

  1. Sterilization o mea fai tino o le tulafono autu lea e le mafai ona lafoaʻi.
  2. Ma le ciliary augmentation, o se faiga sili atu ona faigata, e tatau ona e mautinoa o le ufiufi silia ole "foliga i le tasi itu."
  3. O le olaola o mata masani o fulufulu mata e tusa ma le masina, o lea la pe a fausia e sili atu le filifilia o pupuu eyelashes o le a tupu umi.
  4. E taua tele le aua le faʻamamaina o mata ile va o latou ile taimi ole fausiaina.

Masani sese o tagata amata:

  • sese le faapipiiina o le mata faʻafefeteina ile laulu atoa - e sili ona lelei e faʻamautuina le cilium mai le pito i le ogatotonu o lona lava mata mata
  • le sese taimi i le va o le laumata mata ma fulufulu mata (e tatau ona 0,5-1 mm) - pe a sausau le fulufulu mata ile paʻu ole laumata, ua i ai ile lagona o le fafine le paʻu paʻu ma le mautonu pe a ofuina,
  • afai o le mea e vaʻai ai mata mata mai le pito i lalo, ona faʻaopopo ai lea o se isi itu tau saʻoloto, le fulufulu mata faʻapipiʻi, lea e faʻaititia ai le taimi o loʻo faʻaaoga ai na mata,
  • faapipiiina ni mata fulufulu faʻatasi puipuia i latou mai le tuputupu ae masani, lea e faʻatelevaveina le leiloa o latou mata mata.

A uma ona faitau lenei tusitusiga, o se fafine e manaʻo e fai mata "Hollywood" o le a malamalama o le mea taua o le naunautai ma le poto masani. O le saʻo metotia mo fulufulu mata o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga o le a fesoasoani e laʻasaga i lea sitepu mulimuli i laʻasaga uma, maua le poto masani ma maua ai se iʻuga lelei - matagofie mafiafia mata.

O le vasega vasega i luga o mata mata e faʻatautaia e E. Lange:

Faʻafefea ona vaʻai fulufulu mata vaʻai iinei:

O le faʻasolosolo auala faʻaalia o loʻo faʻaalia auiliili iinei:

Ituaiga o ciliary

E tatau ona manatua o mea uma mo le fale e faia i synthetics. E ui o igoa e ono faʻaseseina:

O fulufulu mink e sili atu ona talafeagai mo tagata e ona o latou mafiafia mata, ona o mea e fai ai le lauulu e fai si mamafa tele. Uiga o lenei ituaiga e aofia ai le malie ma le matagofie. O na mata mata e foliga sili ona “fiafia” - e peiseai na latou vaʻai mai. Mink eyelash extension e lelei mo le faamanatuina.

Silk i lenei mataupu ua manatu e sili fetaui lelei i soo se ituaiga o mata mea. Muamua, o mata mai ona pulupulu e manatua ai mea masani. Eseesega mafai ona na o le umi ma mauoa lanu o le ie. O le siliki e matua mama. E mafai foi ona e faʻatinoina mascara i ia mata mata.

Sable e vaivai ma malamalama. Ole ituaiga lea e sili ona faʻamalosia uma. Valivali o se koluse i le va o se masani ma olaola lanu.

Le mea e te manaʻomia o e faʻamaeʻaina le faʻagasologa

  • Mata mata
  • Kelu
  • Lua tweezes (tasi sao - e vavaeese ai ou mata mata, o le lona lua curved - e pueina faafoliga)
  • Cotton pulu
  • Degreaser
  • Glass
  • Fesoasoani i lalo ole laumata,
  • Vavaeeseina pulumu,
  • Failauga.

Faʻafefea ona faʻatino le faʻasologa

  1. Faamama le fale faigaluega. Aveesea foliga o le kalani, fufulu toega o mea teuteu teuteu mai laumata,
  2. Tapuni pito i lalo mata o le tagata o tausia ma faʻapipiʻi faʻapitoa,
  3. Saunia mea faigaluega ma mea (mink, sable poʻo le patipati),
  4. Faalu mata mata ole tagata o tausia,
  5. Aumai le cilia mai le mea e te manaʻomia ma tiʻetiʻe, fufui i le resin ma faapipii lemu i lauulu masani. Ole mea lea e tatau ona fai seʻia oʻo i le lona lua faʻafoliga e aliali mai luga o mata uma taʻitasi. A maeʻa, e mafai ona e atiaʻe va i latou - seʻia oʻo i le taunuʻuga manaʻomia.

Faʻafefea ona tausia lelei na mata

E iai le talitonuga e mafai ona ofuina i le tolu masina le vaai faʻapipiʻi mata na faʻalautele ma le faiga i luga. Muamua, e tatau ona e aloese mai le tusi lesona faʻafesoʻotaʻi: e le mafai ona fufuluina ou mata, faʻapea foi ona e paʻi i laupama. Oe tatau ona sui le ava malosi mo le fufuluina o vali i se sili atu agamalu toner. A e taele, aua le faʻataʻitaʻia le tafe o le agaga i mata. Aulelei e le fautuaina foi le moe i luga o latou manava. I lenei tulaga, e i ai se faʻaletonu o le tuʻua e aunoa ma lona faʻatalitali faʻatautaia ua leva ona i luga o le po muamua ina ua latou mauaina. E tatau ona vali vaitusi ma mascara i se mea itiiti lava - o le pigment o le a faia mamafa lauulu ma ono fesoasoani i lo latou leiloa. E fautuaina e sui taimi e fulufulu mata faʻapipiʻi. Ae e le mafai ona taofia i latou i soo se tulaga. Faapea foi ma le pupula o laumata ma kulimi suauu.

I le vitio mulimuli mai, e mafai ona e faamasani i le laasaga ma lea laasaga taualumaga mo ciliary augmentation:

E i ai ni faʻaletonu mo le taualumaga

Le tele o taimi, e leai ni faʻafitauli e tupu mai, ae i mea e le masani ai o loʻo iai se alergi i le kulimi. Afai e amata ona mageso mata mata o le tagata o tausia, ma ose mea mumu matala i luga i luga ole laumata, ona tatau lea ona taofi loa le taualumaga ma aveʻese uma mea mai le paʻu. Ma le isi, e le mafai ona faia se faʻaopopoga ma alualu i luma mata faʻamaʻi. A faʻapea foʻi, pe a paʻu ma manifinifi ou lauulu, e fautuaina e aua le faia le faʻasologa. Poʻo le faia faʻaeteete: faʻaopopo le laʻitiiti o lauulu, faʻaopopoina le maualuga o le lapoʻa ia i latou.

Lenei o mea uma e uiga i le lelei o mea ma le lelei o le matai. I le tekinolosi saʻo, e leai se mea e tupu i ou mata ma mata. O tagata atamamai ua iai le poto masani e mafai ona faapipii ma aveese lauulu e aunoa ma le faʻaleagaina o le natura faʻavaʻa o mata. Ae paga lea, e iai tuusaunoaga. Afai i le taimi o le 'aveʻesea lau paʻu lauulu masani ua taʻe, ona e aloese mai nisi faʻalauteleina mo le itiiti ifo i le masina - faʻatagaina lou tino e toe malosi. I se faʻaopopoga, i le leai o se mea e tatau ona faʻagaloina e se tasi le meaʻai taumafa: o aso uma e tatau ona faʻaaluina ai vitamini ma masks na faia mai le suauʻu masani e mafai ona toe faʻaolaina e oʻo lava i le pili ua ufitia. E le gata i lea, o suauu e le taugata tele - o le taʻutaʻuga castor ma sami buckthorn e faʻatau atu i soʻo se fale talavai.

E le manaʻomia le toe vaʻai i mata faʻata o le mata mata i taimi uma, o nisi taimi o se faʻasaʻoga o le a lava e maua ai le faʻafouina o mata. E tupu lenei mea faʻapenei: o le kalani e sau i le matai, lash-maker fuafuaina vaega e tatau ona toe faʻaleleia. Faatasi ai ma se vavae ie, o le cosmetologist faaaoga se manifinifi manifinifi o luga o le alu ese, o lo o faʻatali 10 minute (seʻia tuʻu ese e le pelu ni kulimi i lenei nofoaga), ma aveʻese ma le faaeteete mata mata. I le lumanaʻi, fou lauulu o mink, sable po o siliki sulu i nei lava nofoaga. Masters fautuaina e aua le feaveaʻi i le faʻasaʻoina, ae a itiiti mai i le 3 masina uma e aveʻesea atoatoa ma faʻafou le tapunia (o lenei e aoga ia i latou e faia le taualumaga faʻaauau pea).

Ituaiga o fau-faʻatele

I tua atu o ituaiga o loʻo i luga, o mea lalelei latou te taʻitaʻia le vaega taua i le lumanaʻi foliga o la latou mata, i totonu ia i latou:

  • Vailaau. Faatasi ai ma lenei ituaiga, toetoe o latou uma o lo o aofia ai. E faapipiiina se lauulu lauulu i na mea uma. I lenei tulaga, o le matai faia le sili sili ona umi i le ogatotonu o mata, ma ua latalata i pito o le laulu mata latou faasolosolo malie ona puupuu,

  • Lē maeʻa fau-fale. I lenei tulaga, o lauulu e le pipiʻi uma mata o mata, ae na o la latou vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tulimanu o mata. I lenei tulaga, o le au tufuga latou te fiafia e valivali - ina ia o ese atu le lanu,

  • "Fofo gaioiga." O lenei metotia e aofia ai le pipiʻi o mata i le pito i fafo o le mata. O lenei metotia faʻataga ai oe e vaʻai mata e vaʻai vaʻai vaʻai vaʻaia,

  • "Mautinoa aafiaga." I lenei tulaga, o le uumi lauulu e le ola i le tulimanu o le mata, ae o ni nai millimeters luma. le auala faʻataga oe e vaʻai vaʻai i se laumata mata,

  • "E faʻaalia le papeti." O le matai e tupu o latou talo e tutusa lelei le umi, o le faʻaiuga lea e matua ese lava i latou masani, ae i le umi o taimi ma faʻaalia misa,

  • Ole faʻalauteleina ole 2D male 3D e aofia ai le faʻapipiʻi ile ova faalenatura e le tasi, ae lua ile tolu lauulu e foaʻi atu ile matagofie.

O le lelei o lenei ituaiga fale

Lelei o le faʻalautele faʻalauteleina:

  1. Tumau. I le faʻatulagaina tulafono o le tausiga ma le faʻasaʻoina vave o mata, latou te tumau i le lelei foliga mo se taimi umi umi. E masani a, latou ofuina mo le tusa o le masina.
  2. Lelei foliga mai. Tusa lava pe oʻo mai ni mea alofa i le taimi o totini, e le faʻaleagaina ai le aotelega o le ata ma o le a toetoe ina le mafai ona vaʻaia.
  3. Natura. Faatasi ai ma lenei fausia-ae leai se aafiaga o le "mamafa", e tusa lava poʻo le a le filifilia filifilia.
  4. Saogalemu I le taimi o le faʻagasologa o le mauaina o le kulimi i luga o le pulupulu o mata e toetoe lava a le mafai, o le mea lea, o le faʻaletonu o se afaina teteʻe pe le fiafia.
  5. Leai se mea e afaina ai lauulu mata masani. Talu ai o lauulu gaosi e faapipii taʻitasi i le taimi, nai lo le tele o fusi, o latou lava laumata e le mamafa. Tusa ai lea, latou te le o teteʻe. O lenei ituaiga fale e le aumaia ai le le fiafia i mata.

O le a le mea e tatau ona i ai mo se mea e aoga ai?

E tatau ona sefe le kulimi faʻapipiʻi mo le tagata maʻi. I le taimi lava e tasi, e tatau ona ia maua se aʻafiaga tumau. Tulaga lelei, e tatau ona fetaui ma tulaga nei:

  • O loʻo faʻatinoina le suavai ma le homogen, ina ia i ai i le taimi e fai ai pili e leai ni pulu ma fulufulu mata e le faʻataʻapeʻapeina aʻo leʻi oʻo i le aso.
  • Hypoallergenicity. Perekati mo fale faia o resin. Ma e tatau ona avea ma tulaga maualuga ma le maualuga tikeri o faʻamamaina.
  • Lelei le kulimi lanu. E mafai ona lanu uliuli, moli pe malamalama pe a ma tatau ona o gatasi ma le paolo o mata mata.
  • Saosaoa o gaioiga. O le taimi sili mo le gluing fulufulu mata e uiga i 3-5 minute.
  • Lelei le taulimaina. Ole averesi e mafai ai e le kulimi ona maua ai le mata i le mata ile 3-4 vaiaso.

O le mea taua pe a filifilia lenei oloa o le manogi. E ui i le mea moni o le kulimi o se vailaʻau vailaʻau, e le tatau ona faʻaalia ai se manogi manogi leaga.Tele kamupani lauiloa e gaosia ia oloa e le manogi atoa pe leai ni faʻamanuiaga o manogi.

E afaina i ou mata?

Tele teine, fuafua e sui o latou foliga, popole pe a le afaina ai lo latou matagofie masani ma se faiga e pei o le fausiaina. Peritoneal tausisia ma tausisi i tausamiga uma tumama e mafai ai ona e le popole i mea faapena. O lenei metotia ua manatu e sili ona le aoga ma tuʻu. Ona o le mea moni e naʻo le tasi le mea elemene meaola (lauulu) o loʻo faʻapipiʻi i le laulu mata masani, e le fausia ai le tele o avega ma e le mafua ai le leiloa.

Ole kulimi maualuga e faʻavae i luga o meaola masani e faʻaititia ai le ono aʻafia o mataʻi, aemaise lava talu ona le fesoʻotaʻi ma le paʻu ma le pulupulu o mata o mata. O le tulaga mataʻutia o le ono mafai ona tuʻuina atu faʻamaʻi mata e ala i faʻapipiʻi ma sapalai. Ina ia aloese mai lenei, faʻaopopoga (ciliary e aofia ai) e tatau ona faia na o nofoaga faʻamaonia lea o mea uma meafaigaluega faʻaaogaina faʻataunuʻuina faʻamama ma sterilization.

Tausiga lelei fulufulu mata

Ole a le umi ole fulufulu mata mulimuli mai pe a faʻalagolago i lo latou tausiga. E oʻo lava i mea aupito maualuga e ono le mafai ona taofiofia le leaga o le tele o mea. Lenei o se lisi o togafiti e le mafai ona faia ma faʻafefete mata.

  • vali latou i le vaitusi (aemaise susu),
  • paʻi tele ou mata i ou lima
  • faʻaaoga ni suauʻu faʻavae gaosi,
  • e moe i luga o le manava (o le faʻafesoʻotaʻi o mata mata ma se aluga e faʻaititia ai lo latou taimi ofuina),
  • masani ona avanoa i le vaitaʻele, sauna ma le faletaele.

O le tekonolosi o ciliary fale e aofia ai le teena o taele ma vai vevela mo foliga ma asiasiga i nofoaga o iai le sapalai maualuga i le muamua 2 aso ina ua maeʻa le faʻagasologa. I le aso o le sauniga, e sili atu le aloese mai le faʻamalolo fufuluina, e ui lava e mafai ona fai le taele masani. O le ofuina o mata faʻaata foliga e faʻaititia ai le ola o le vaʻai o laulu mata, e ui lava e le o se faʻalavelave i le faʻatulagaina.

Ciliary augmentation: ata pe a maeʻa le faʻagaioiga ma muamua faʻailoga a tagata

Le tele o teineiti e matua fiafia lava i o latou foliga foliga i le taimi lava na faʻagasolo ai. E faaali fiafia mata ma mata uumi mata e toso ai le mata fiafia o isi. O le eseʻesega "i luma" ma "ina" ua manino: e i ai le tele, maualuga ma matagofie. O le maitauina e tamaʻitaʻi o matata eseese ma sosaiete lautele faʻateleina o latou laulu mata. O lenei faiga e lauiloa i teineiti e taumafai mo se foliga foliga fiafia e aunoa ma le tele se taimi. O le tuputupu aʻe o mata mata 1 taimi i le masina, e mafai ona matua faʻaititia le faʻagasologa o le faʻaaogaina o taeao teuteu. Ma e matua faigofie lava.

Faʻaopepa mata e faamamafaina le matagofie masani o le teine. E lē liua foliga ile puppet. O le mea lea, e matua talafeagai lelei mo le olaga i aso uma. E le pipii faatasi mata ma foliga sili atu le masani. O teine ​​na, o le taimi e tasi na faʻatautaia lenei faʻataʻitaʻiga ma se aliʻi sili ona faʻauʻuina na filifili e lafoai le tino oti mo se taimi umi.

Ciliary faʻateleina: iloiloga ile gaioiga o le ofuina

O le a seisi manatu o teine ​​i se “fesoasoani”? Tele faʻamoemoe e fiafia tele i se auaunaga pei o le faʻaopoopoina o mata. Ata i luga o fonotaga autu faʻamaonia le mausali o mea faʻapipiʻi mo 3-4 vaiaso. Fai mai fafine o le foliga e sili atu le faʻaalia e aunoa ma le faʻaogaina o mascara. O mata e foliga e lelei atoatoa i le taeao, e sefe ai le taimi ile vali. Lenei meatotino lelei ua faʻamauina e teineiti o le a vave faigaluega, ma e oʻo lava tina talavou i le maʻitaga tuʻuaiga oe manaʻo e foliga lalelei e aunoa ma le faamaʻimau taimi taua.

Iloiloina e ala i iloiloga, o mata o mata mo le tumau i le averesi e uiga ile 3 vaiaso. I le taimi o totini e afaina ai le saʻo o le tausiga mo latou.O i latou e fiafia e sapasapaia o latou mata ma moe i luga o latou manava ua maitauina o nei gaioiga e mafua ai le vave leiloa atu o le le masani ai o mata mata. Le tele o taimi e le o manino tele, ae o le aafiaga e le tutusa. Faatasi ai ma le tuai tele o faʻasaʻoga, o mata e amata ona vaʻai fulufulu lemu ma faʻasolosolo malie mai, o lea e tatau ona faia i le taimi.

E i ai ni faʻailogaina?

Ae paga lea, e le o tagata uma e mafai ona maua o latou mata mata. E i ai le tele o contraindications i lenei faiga. E aofia ai:

  1. Faateleina loimata o mata.
  2. Alergi
  3. Conjunctivitis ma isi faʻafitauli taugofie i le pulupulu o mata o mata ma laumata mata.
  4. Mataʻutia faiga faʻamaʻi (maʻi suka, epilepsi, papala).
  5. Leiloa o mata mata poo fulufulu mata ona o se mafuaʻaga le iloa.
  6. Oncological faamaʻi.
  7. Bronchial sela.

Afai e lagona e le tagata o tausia le mu, mumu pe fulafula i le mata mata i le taimi o mata mata, o le taualumaga e tatau ona vave taofia ma soʻo se antihistamine avanoa i lou lima. A maeʻa ia mea, e tatau lava ona feiloaʻi ma se fomaʻi. O le tulai mai o allergies e seasea lava, ae e leʻo matua aofia uma ona o uiga o tagata taʻitasi.

Faʻafefea ona filifili se matai lelei?

O le ki i le matagofie o mata mata e le gata o mea maualuga-lelei mea, ae o se tagata tomai faʻapitoa na fatuina ma le fiafia. A filifilia, e sili atu le taulai i le iloiloga o tagata moni (sili atu uo). Afai e le mafai lea mea, ona e mafai lea ona suʻe faʻamatalaga i luga o punaoa luga o le Initaneti. O iloiloga e tatau ona faʻaalia le lelei tele o le faʻatino e le matai i le faʻaopoopoina o le lili. O le ata "luma" ma "pe a uma" fesoasoani e iloilo lenei tulaga.

O le mea taua o le faʻasao ma le mama. E ui lava e le aofia ai le faʻafesoʻotaʻiga ma le toto o tagata ile faʻalavalava, e faʻafesoʻotaʻi le aufaʻi ile paʻu ma sua ole lacrimal. Latou tatau ona sterilized maeʻa faʻamau pe a uma le kalani. Faia faʻaopoopoina le fesoʻotaʻiga i le fale ma le maualuga uiga e aunoa ma le fesoasoani a se matai e toetoe lava a le mafai. I se faʻaopopoga, o le tau o le starter kit e le tau faʻamatalaina ai lona aoga mo lona tagata e toatasi. E sili atu le liliu atu i polofesa e maua naʻo lagona lelei mai le faʻagasologa ma le iʻuga manaʻomia.

Soʻo se fafine e miti i aulelei tele mata, faʻaumiumi e mata mafiafia ma uumi. Ma afai o le natura e leʻi avatua ia te ia na mata, ona tatau lea ona e sailia ni auala - faʻafefea ona fai ou laumata manifinifi "Hollywood".

O le mea lea, ina ua fausiaina le auala o fulufulu mata, lea e faia i ni tulaga i soʻo se mea e faʻatautaia foliga, o le fashionistas tu i luga ma filifili e vave faia na "Hollywood" mata mata mo i latou lava.

O ai e sili atu le faʻatuatuaina o lenei faʻatulagaina?

E le pei o faʻaopoopoga utupoto, ciliary tekinolosi e tatau ona faia faʻapitoa i faleoloa - talu ai e sili atu faigata. E tatau ona filifilia ma le faaeteete le fale seleni.

Muamua lava faitau iloiloga e uiga i le faʻalapotopotoga ma le aliʻi o loʻo galue ai - O manatu o tagata faʻatau moni o le a fesoasoani e faʻamautu pe faʻatuatuaina le potu faʻalelotu. O le gaioiga faʻaopopo e manaʻomia tele le tomai o se cosmetologist, o le mea lea, le tuliloaina o se tau maualalo i lenei tulaga e le fautuaina. E sili atu le taulaʻi i le vaʻaiga tau ogatotonu - ina ia mafai ona e mautinoa i le agavaʻa o le matai, ma pei o fulufulu mata lava latou ma mea faigaluega faʻapitoa.

Vaega Faʻatauina

Lenei metotia faʻafouga o le faʻamasino ua faʻaigoaina lea, aua le aliʻi faapipiina lauulu i luga o laumata taʻitoʻatasi. O sea galuega e le mafai ona taʻua faigofie, aua e manaʻomia ai le onosaʻi ma le saʻo. Pe a faʻatusatusa i le faʻaopoopoga o le bundle, o lenei faʻatulagaina e sili atu le taugata, ae o lona taunuuga e tumau mo le masina.

Faatasi ai ma le faʻalautele mata mata, o le teine ​​e foliga masani, ma i le taimi lava e tasi e manaia ma teuteuina lelei. I le ata e mafai ona vaʻaia ni faʻataʻitaʻiga.

O fulufulu faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i se masani masani.O lenei mea e faia i se pulu faʻapipiʻi o le resin, e le mafua ai le aʻafiaga o le teteʻe ma e le afaina ai le soifua maloloina. O le poloaʻi tomai e manaʻomia le itula e faʻatumu ai lenei faiga.

Mo le fausiaina o le fale, e manaʻomia e le matai mea nei:

  • kelu
  • cotton tuns
  • o le ova
  • e faafoliga lauulu
  • mea mo fulufulu mata
  • tioata
  • laupapa laupapa.

O le tekonolosi mo le fausiaina ole sili auala e pei ona taua i lalo:

  1. O mata o mata pito i lalo e puipuia e substrates.
  2. Matai faʻaleagaina ni mata faʻapitoa.
  3. Ole matai e kalu ile kalapu e tapena ai latou.
  4. O se lauulu e teuteu tino e ave ile tiʻetiʻe ma lona pito e lulu i le kulimi.
  5. Taʻitasi fulufulu mata faʻapipiʻi luga o luga o se mea masani - ua saunia le laina muamua.
  6. I le maeʻa ai o le faʻatulagaina o le laina muamua, ua pupuni e le aliʻi fulufulu mata fou i le va o ua uma ona pamu.
  7. A maeʻa galuega, o fulufulu manu e togafitia i se masini e faʻapipiʻi ai.

I luga o le vitio e mafai ona e vaʻaia le metotia o le fausiaina luga o le siliary auala.

O a mea e fai ai mata mata?

O fulufulu mata e tutusa ma le masani - ua mama ma vaivai. Faʻaaoga mo le vaega o fale, mo se faʻataʻitaʻiga, i tulimanu pito i fafo ole laumata. Ua atili mafiafia le siliga i mata o le silika, ae pei malie na muamua. E tauau ia lauulu siliki pe a manao le teine ​​e tupu maualuga lona lauulu mafiafia.

O fulufulu mata ma le sinasina e malulu ma vaivai, ae ui i lea, pe a faʻatusatusa i isi ituaiga o cilia, e puʻupuʻu latou. E faʻaaoga e fai ai laina o mata o mata mata. O fulufulu silika e fetuʻutuʻunaʻi, ina ia mafai e le matai ona vilivili, punou o pito pe faʻasaʻo latou. Silicone tapuni taofi le atoatoa lelei.

Ole umi ma le aofaʻiga o tiaʻi fou e faʻalagolago i mea e fiafia i ai le teine ​​na asia le fale lalelei.

Tele

O le wizard o le a fesoasoani ia te oe e filifili e le gata o le numera ma le ituaiga o faʻafoliga cilia, ae o le tele o le a latou faia. Muamua lava, o mata ufiufi lautele e tatau ona talafeagai - afai o le teine ​​o le a ofuina i latou mo se taimi umi, o le matai e pipii ia sili atu lauulu masani o laulu mata. Ae o le "papeti" e sili atu talafeagai mo ata pueata poʻo ni taimi faʻapitoa.

O pulupulu e faʻapipiʻi i pito i fafo o mata pito i luga e sili ona lelei mo le olaga i aso uma. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o mata o le a faʻaalia atili. O loʻo faʻaalia e le ata le faʻaiuga o lenei fale.

Afai o se teine ​​e manaʻo e tele ona mata, o le a iai le tele o lauulu faʻapipiʻi pei o iai moni. Ole umi ma le lapoa o le paʻu faʻapipiʻi e mafai foi ona eseese. Super-voluma aafiaga e sili atu talafeagai mo le faʻauʻuga, faʻaipoipoga poʻo isi faʻamanatuga. A suʻesuʻe pe faigaluega, o mata faʻapenei e foliga mai e le iloa se nofoaga. O loʻo faʻaalia e lenei ata le lautele o le lautele.

Afai o le teine ​​e i ai ona mata faʻapipiʻi mata, e mafai ona ia faʻagaloina le faʻaaogaina o mea teuteu teuteu mo mata mata mo sina taimi. O le malosi o le gili cilia e le fefefe i vai, matagi ma isi mea leaga.

O le tau o le tautua e faʻalagolago i le tomai o le matai ma mea faʻaaogaina. A faʻataʻitaʻiga faʻatautaia faʻatinoina o le a maua ai le matua mautinoa iloiloga.

Fulufulu mata ma se mink o se taualumaga mo faapipiiina alafua faʻapipiʻi mai se mea faʻapitoa i le ogatotonu o lauulu o loʻo vaʻai mata. E leai se tiga, aoga ma faʻatagaina oe e maua le loloto matagofie foliga ma le sili atu ona faʻalenatura aafiaga. Faʻatasi ai ma le faʻataunuʻuga faʻataʻitaʻi, o le iʻuga e tumau mo ni vaiaso.

Vala o mink eyelashes

Mink o se mea gaosi mo le faʻatupuina o le voluma i mata, e faʻamanatu i le pupula ma le lanu o le fulufulu o le fulu manu i lona mamalu na faaigoa ai. Fulu masani e le faʻaaogaina e lashmakers ona o le maualuga o le pasene o mataʻutia vaega. O alafua gaosi e sili atu le faigofie ona tausia, faʻalavelave i le aʻafia o vai, o lea latou te taofiofiina o latou foliga ma vela mo se taimi umi.

Lelei:

  • Fuafua pe faʻapefea ona tuʻuina alava, eseʻese aʻafiaga e mafai ona fausiaina.
  • Taugofie.
  • Malamalama mama.
  • E leai se eseʻesega mai le laulu faʻalenatura.
  • Natura foliga.

Le atoatoa

  • E i ai le lapoa tele, e mafua ai ona le manaia i latou ona ofuina.
  • Mink eyelash ma fusi faʻaopopo mafai ona faʻatinoina na o luga soifua maloloina, malolosi lauulu faalenatura.
  • I taimi o totini, e faasa ona faʻaaoga kulimi suamalie, paolo mata i mata o mata, ma faʻaaoga mascara o loʻo iai suauʻu.

E ui lava i mea le lelei uma, mink fibre o mea sili ona lelei e fatu ai se faʻalavelave masani.

Faʻafefea ona fai le fausiaina o le mink

E lua auala autu o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻafefete i le ituaiga o le paʻu. E tofu lava i latou ma ona faʻailoga iloga, eseʻesega i le taimi o le galuega ma le tau.

  • Iapani Mink Eyelash Extension. O lenei faiga e faia e ala i le faʻapipiʻi o le tasi pe sili atu fulufulu laʻau i le tasi tagata. Faʻafetai i le faʻapipiʻi puʻeina le vaitaimi o ofuina faʻateleina. Afai o le mea fau fale ma le kulimi faʻaaoga e toe faʻalelei ia e maualuga le tulaga, o le taunuuga o le a faʻafiafiaina le kalani mo le 4-6 vaiaso. O le aafiaga foliga masani ma e le manaʻomia ni teuteuga faaopoopo.
  • Metotia utupoto. Fibre o le umi tutusa i le aofaiga e oʻo atu i le 6 fasi fusiua i se tasi ili ma i lenei pepa faʻapipiʻi i se tasi moni cilium. O le autu autu o le taugofie. O le mea le lelei o se puʻupuʻu olaga tautua. O lenei faʻaopoopoga mafai ona faia tutoʻatasi e aunoa ma le fesoasoani a se fomaʻi. O fusi e mamafa ma tuu malosi i luga o lauulu, o lea la, e le fautuaina ai e ofuina mo umi atu nai lo le tasi le vaiaso. O le tulaga le lelei autu o lenei metotia, e tusa ai ma tagata faatau, o le foliga mai o mata pe a uma ona vavae ese mai ia le itiiti ifo i le tasi utupoto - e vaʻaia le mea paʻu mata ma le lavalava mata ma e manaʻomia vave faasaʻo. Soʻo se faleoloa ma le tauleleia e ofoina e fausia ai ni fusi na o taimi faʻapitoa pe a manaʻomia e fai ma le loto i ai mea faʻapipiʻi.

E taua tele le faʻatautaia o loʻo faʻatautaia e faʻaaoga ai mea lelei e faʻamaonia ma ia faʻamalieina tulaga saogalemu. Iapani, Amerika, Korea o le oloa e avea ma taʻitaʻi i lenei matata, Saina ua manatu e lamatia ma e mafai ona mafua ai le afaina i le soifua maloloina mata.

Lauulu Tausiga Tulafono

E tasi le masina e alu ese mai le fausiaina o le falelotu i le faasaʻoga. Taimi e faʻalagolago i le tausiga saʻo. Matai fautuaina oe aua le fufuluina ou foliga, aua le faʻaogaina tonics i le aso muamua pe a uma le taualumaga. Faʻatagaina le kulimi faʻamago atoa. Tetee foliga mai ile amataga; aua le faʻaoga le mascara. E faigata ona fufulu ese ma faʻafefete alava.

I le taimi o le faʻatasiga, o loʻo tuputupu ae alava maua se punou matagofie. Aua neʻi faʻaogaina le curling irons, ina ia aua neʻi afaina ai lou lauulu, aua le faʻaleagaina le aʻafiaga pe a maeʻa le sauniga. Aua le masani ona alu i le faletaele, i le vaitaʻele, aua le faia ni vai taualumaga.

I le fale, matou te amio gofie. E tele tagata e fiafia e momoe i o latou manava, maanuminumi o latou mata ile taeao pe a ala. Aua nei galo e uiga i lou lautele alofa. O ia gaioiga o le a afaina ai i latou, faʻaletonu o latou foliga, ma mafua ai le vave leiloa. A aveʻese le vali, aua le faʻaogaina kulimi suauu-faʻavae o suauʻu. Afai e te mulimuli i fautuaga uma, ona tatau lea ona faʻasaʻoina se masina.

E manaʻomia le faʻasaʻo e toe faʻafoʻi le lauulu na leiloa. O le matai na te aveʻesea mea faʻafaʻataina mai le silia i luga o le lau, toe faʻaleleia se toniga, ma le matagofie o laina lau.

E ala i le pipiʻi o mata mata, e fatuina e le fafine se ata o se foliga mataga, faʻafiafiaina, ma ofoofogia. A filifilia se matai mo le fausiaina, ia ua e amanaʻia le faʻaletonu o mea faigaluega na faʻaaogaina e ia, le mama o le kapeneta. Nei faʻailoga muamua o polofesa faʻapitoa. Ae e oo lava i le sili mama mama leshmaker e le mafai ona avea ma se lelei poto i le ciliary building, pe a fai o le lelei o lana galuega e alu ai ma le tele o le manaʻo iai. Alu i tufuga talitonuina o latou galuega na taua tele.

Ituaiga o lauulu mata

Malilie, leai se mea e mafai ai ona taofia se fafine aʻo le i manaʻo ia lalelei. E oʻo lava i aso anamua, sa ia mauaina le anoanoaʻi o manua e teuteu ai ona foliga. I aso nei, o le feusuaʻiga faʻalelei e mafai ona suia ona foliga i itu eseʻese, o se tasi o na faʻaliliuga o mata. I Moscow, o lenei auaunaga e avanoa i soʻo se lalelei matagofie.

Auala o mata o le mata e vaevaeina i ni ituaiga se lua:

O utupoto tekonolosi e iloga lava e iloa lona tau maualalo. O le taualumaga e faia vave, e matua le tigaina ma e le afaina ai le laumata mata. Na o le itula ma le afa - ma o mata o mata o le a avea ma lemu, mafiafia ma umi. E masani lava, o lenei metotia e filifilia aʻo leʻi faia le aso faamanatu po o aso malolo, ina ia mulimuli ane ai ua maua le avanoa e ave ese mata "fou".

E pei ona faʻaalia e le igoa, o le faʻagasologa e faʻaaoga ai uila - 3-4 tapuni i vaega taʻitasi e toto o laulu mata. O le lanu e filifilia e le kalani lava, ia saunia mo se lautele eseese. Faʻapena foi, le tamaʻitaʻi ona mafai ona filifilia le umi ma le faʻavasegaina o tuʻutuʻuga o utupoto. O mea e fai mai ai mata mata e siaki ma maua se tusi faʻapitoa. E filifili saʻo lava e le matai mea na o le a vaʻaia e pei ona masani ai i le teine.

O utupoto faʻalenatura e faʻapipiʻi i se gel i mata o fafo. O le gel e aofia ai meaʻai hypoallergenic, e saogalemu ai mo tagata uma. Contraindication mafai ona aʻafia naʻo latou e ova mata o la mata.

O le faʻaaloalo auala o le fausiaina o se sili atu lavelave ma tiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e le o soʻo se tagata tomai faʻapitoa mafai ona faia. Tekonolosi o le a faʻateleina le masani foliga.

I le faʻaopopoina o mata, o mata uma lava ile mata e fai ma vaʻai eseese, o lea, o le a faia le umi se taimi nai lo le faʻaaogaina o utupoto. Ae peitaʻi, naʻo le fesoasoani a lava e mafai ai ona ausia le loloto ma faʻaalia foliga vaʻaia.

Fuafua i le ituaiga o paʻu o laumata o le teine, o mea faigaluega mo le fulufulu mata o le a filifilia. Ole microfiber “silika” poʻo le “mink”. Silk e sili atu talafeagai mo maaleale paʻu ma seasea tupu mata, ma mink atoatoa atoatoa mafiafia. Ole auala ole apalai ole alava e faʻalagolago ile ofu taimi - tasi pe mo le umi taimi.

Lapataiga! Afai o le a faʻateleina ou laulu mata i lenei auala, e fautuaina e aua le faʻaaogaina le tino maliu i le ao ao leʻi amataina le taualumaga.

Ituaiga ituaiga fale e eseese foi i voluma. Tomai faʻapitoa vaʻaia ituaiga e tolu:

O le le atoatoa o mata faʻataʻitaʻi e faaaoga e toe faʻaleleia ai ni tulaga le lelei o mata mata. E le tuʻuina atu ia i latou se faʻapitoa tusi, ae o le mata e faʻaali atili taimi sili atu e faʻaalia ma iloga. O lauulu e sui pe "faʻaopopo" i tulimanu o mata. Ina ia mafai ona foliga le tele o le aulelei ma matagofie e pei ona mafai, e fautuaina e valivali mata mata ina ia fetaui lelei le lanu ma mea masani.

Tele tusi (pe faʻatele mata mata mo lauulu) o le sili ona lauiloa auala. I ata moni uma, latou te fausia luga luga o le mea faʻapipiʻi. O le iʻuga o le mafiafia voluma ma le pupula o mata.

Faʻateleina poʻo le 3D faʻalautele e masani ona faʻaoga e tagata pese poʻo tagata pepese. Volume e le lelei ona vaaia i aso uma, ae foliga sili ile tulaga.

Fualaʻau mata, o mea uma e faia e tagata tusiata faia aʻoga faia aʻoga, o le faiga e faigata, o lea talitonuina tatau ona avea ma sili ona poto masani polofesa.

O le a se foliga e faia e mata mata ile va ole faʻalauteleina?

Aʻo lei faia se filifiliga i le faʻagaioiga o le faʻalauteleina, e fia fiafia i ai le toʻatele pe faʻapefea foliga o le faʻaopoopoga foliga? E faape'ī latou?

Po o le a lava le metotia o talosaga, o mata e foliga tutusa lava. Latou te le faʻatupuina se eseʻesega ma ou suluulu mata, ae o le a latou mafiafia ma sili atu ona faʻaalia. O le a le mafiafia latou, latou filifili le tagata o ia lava mo ia, filifili le a le voluma talafeagai mo ia.

Faʻafetai i le tele o faʻaopoopoga metotia, oe mafai ona ausia taunuʻuga pei o:

  • faalenatura (fulufulu mata foliga pei o le mea moni)
  • alope (tulimanu o mata ua faʻapupula),
  • papeti (ufiufi uumi i luga o laumata tuuina atu foliga o se pepe meataalo),
  • squirrel (faafoliga o tupai tassels - umi lauulu i tafatafa)
  • se (se umi umi ma le pupuu umi)
  • felanulanuaʻi (tele-lanu mata mata).

O le mea moni, e le mafai e upu ona faamatalaina lenei matagofie uma. Ole mata faʻapipiʻi ole mata, ata o iʻuga e mafai ona vaʻaia tuusaʻo i le lalelei, sili atu ona vaʻaia. I le faʻata.

Le a le umi o le tumau mata?

O lea la, na e filifili i le taualumaga mo lauulu mata. Ae o le fesili talafeagai, e faʻaalia: e fia fulufulu mata e tumau? Mata e mafai ona faamemelo ia i latou?

I le manaia, o le umi o mata o mata e mafai ona fesuisuiai tele. E faʻalagolago i mea nei:

  • o le a le poto masani o le matai (afai e le lava tomai, ona paʻu lea o mata mata pe a mavae ni nai aso),
  • pe faʻapea e lelei le kulupu (taugofie fefiloi i totonu ole vaiaso muamua),
  • auala faʻaopoʻopo (o le utupoto metotia e le sili ona faʻatuatuaina mo mata vaivai ma vaivai mata, o pupuga e mafai ona paʻu i lalo o lona lava mamafa),
  • O e ofuina ni mata tioata (e mafai ona faʻaititia tele le ola o fulufulu mata lautele)
  • afaina ai foliga ole tino (e vave aveese ese "fafo" lauulu),
  • le saʻo lelei o le iʻuga.

E faigata tele ona talanoa e uiga i tuʻutuʻuga masani o le ofuina o mata mata, aua e le mafai ona aveʻesea seʻia tupu mai mea fou. Ae ui i lea, aua nei galo e uiga i le vali - ma fulufulu mata ufitia, mascara tatau ona avea ma soa tumau o le teine. O le taimi umi e mafai ona e ofuina ai mata mata e tolu i le fa masina. Ae i le vaiaso lona tolu, o mata mata o le a matua suia a latou "faʻatau" foliga, o lea e le tatau ona galo e uiga i le faasaʻoga. O le tusiata tusiata o le a mafai ona faasaʻoina i latou ma tuuina atu fautuaga aoga ile tausiga o latou.

Faʻafefea ona ave ese mata?

Ole tatipiina ole laulu mata e ono faʻalavelavea i soʻo se taimi, e toʻatele tagata e iai a latou fesili: faʻafefea ona ave ese mata uumi ile fale?

Muamua lava, e tatau ona e mafaufau i mea e le mafai ona e faia:

  1. Aua le toso i fafo mata mata! Talu ai o le kulini e faʻaaogaina i le tuputupu aʻe o nofoaga, o mata masani o mata e mafai ona paʻu i tua ma mea moni lava. Ma latou toe maua mo se taimi umi - ile sili ile masina.
  2. E le mafai ona faʻaaoga le fasimoli poʻo isi mea e faʻamamaina ai ma taumafai e “fufulu” lauulu mata. Lenei e mafai ona oʻo ai i le ita mata, e oʻo lava i le faʻataʻamilosaga.
  3. O mata ou mata? Manatua e uiga i le aveeseina o mata mata mo le toe faaleleia atoa! A uma mea uma, a leai o le faʻamaʻi e mafai ona tupu.
  4. E le fautuaina e aveese fulufulu mata ile taimi o le tina. O tiga e mafai ona faʻamalosi.

Fualaʻau mata, o se ata o faʻagaioiga o mafai ona vaʻaia vave aʻo leʻi amataina le faʻagaioiga, e leai se tiga. Aveesea e matua tutusa lelei.

E fa auala e ave ese ai lauulu mata:

  • faʻaaogaina se fofo faapitoa,
  • ma le pata
  • ma le gaʻo gaʻo
  • ma fualaau.

O se vailaʻau faʻapitoa - faʻamaʻi - ua faʻaaogaina i le laumata mata ma faʻamama e le gata o le kulimi, ae o se maumaga sili atu ona tumau. Peitai, o le tau o fualaau faasaina, ina ia mafai ona faʻaaogaina auala faʻaleleia.

O suauu, olive ma castor e talafeagai. Faaaoga ni mataua i luga o laupepa mata ma tuu i le po. E oo atu i le taeao, ua uma ona paʻu le pulu.

O le kulimi o le a fesoasoani e aveese cilia pei o le matauina ma leai se mea. O le mea taua o le filifilia o le saʻo lelei. O le kulimi e tatau ona gaosia ma mafiafia. Naʻo le tulaga lava lenei, pe a uma ona talosaga, o le a faʻamaʻimau le alofa i totonu o nai itula.

Vailaau o se mulimuli mulimuli. Afai e te manaʻomia vave ona e 'aveʻese soʻo lauulu, ae leai se mea i le lima, faʻaaoga fofo konunctivitis i le nofoaga o le pipii faʻatolu taimi ile laina. O le ae lagonaina se lagona vaivai mu. A maeʻa ni nai minute e mafai ona e aveese lauulu.

Anotusi

Fualaau mata, iloiloga o ia mea e fautuaina e faitau i luma o le faʻagasologa, e le mafai ona faia e tagata uma. E i ai le numera o contraindications:

  • loimata
  • tui
  • sela mata,
  • faapaleni lagona
  • malulu o lauulu
  • siama faʻamaʻi
  • mamapala
  • sipili
  • maitaga
  • o le mai suka
  • oncological faamaʻi
  • psoriasis
  • togafiti
  • mai
  • gasegase o mata
  • Maʻi HIV

Liliu i le lashmeiker e faʻaleleia atili foliga, e mafai ona e faʻamoemoeina i le tele o ituaiga o mata mata. Ole ata faʻataʻitaʻi lenei ole ciliary, ole 2D, 3D ma le Hollywood. O le a le eseesega i le va o nei ituaiga o faʻapipiʻi o mata mata? 3D, 2D - o le a le uiga o lenei mea mo tagata masani, e le o ni polofesa lashmeyking, ma o le fea filifiliga e sili ona filifili e foliga le faigata? I se faʻaopopoga, e taua le aua neʻi leaga le moli mata i mea faʻapipiʻi. O le a faʻamata e le 3D le lalelei o le mata pe a uma ona aveʻesea le sikola faʻalenatura? O le a tatou talanoaina lenei mataupu i lenei pou.

Le autu ma tekinolosi o ciliary fale

O le pipiʻi o le ao o se pili - o se gaioiga faigata. Ae o le taunuuga e aoga. Mata avea ma mea e sili ona faʻaalia, foliga masani ma natura. O le tekonolosi o lenei faʻalauteleina eseʻese i totonu o le meaola faʻaleaganuʻu e tasi e faʻapipiʻi i mata faʻanatura mata, filifili lelei latou mo le umi, mafiafia, lanu ma punou.

O le taua tele e ausia ai le aʻafiaga o le natura o le heterogeneous mafiafia o laʻei taʻitasi i lona umi. Latou, e pei o natura alofa, latou lautele i le pito, tapering agai i le iʻuga.

Mo taualumaga e te manaʻomia:

  • kelu
  • mata mata
  • degreasing sooupu
  • faaleleia fofo
  • sulu tupe faʻapipiʻi
  • manifinifi fasi (oe mafai nifo nifo),
  • solo solofanua ma ni launiu lalaga,
  • fulufulu mata alumini na faia i le patch poo silicone.

Faʻaopopoina mata: o se auala e faʻatino ai

I le faʻapipiʻiina o le ufiufi luga o le laumata pito i lalo, o le laumata mata ua paʻu ma selu.

  1. Ma, faʻatasi ai ma atigi moʻi, na atiaʻi taʻitasi le kalila ma fufui i le kulimi ma le pito.
  2. Kelu se tasi o faʻailoga faʻapipiʻi i sikuea taʻitasi, ma fai le laina muamua.
  3. Ma i le va oi latou e mafai ona faʻapipiʻi le isi tasi i le laina lona lua mo se gaʻo ma le mafiafia foliga.
  4. A maeʻa, e mafai ona e faʻaaogaina le loka mo le faaleleia.

Ole mata ole laulu e faia ile fale seleni

O se matai ua iai le poto masani e amata mai i le tasi ma le afa i le tolu itula e faʻataunuʻuina atoa ai le gaioiga (e faʻalagolago uma lava i le mea e faʻamoemoeina, le tulaga o mea e faʻapipiʻi ai, le tulaga lelei o mea faʻaaoga).

  1. Alu ese mai le pito o le mata o le mata i le alalaupapa o le isu, pule le degreases taitasi cilium, faapipii tasi i luga taitasi.
  2. Atonu e tele nisi mata faʻaopopo (2, 3 pe sili atu ile natura), ae e pamu faʻatasi foi.
  3. E mafai na o luga na o luga o tulimanu pito i luga o mata pito i luga.

O ulu ulu mo fale e taʻua o: "mink", "siliki", "sable". O nei igoa e tautala e uiga i foliga vaaia ma nisi uiga ma meatotino a silia, malamalama i tagata tomai faapitoa, ae le o latou tupuʻaga. O lauulu faalenatura e le faʻaaogaina mo mea o le tumama, aua e iai le porosini latou fale, e sili ona faʻapena i meaola niniʻi ma le faʻasalalauina o faʻamaʻi.

O le a lau mea e fai mo le: mo aso uma e ofuina pe mo se tausamiga mea na tupu

    1. Ioe i le mea muamua, e tatau ona e faʻaeteeteina ile alofa ole feololo ole mafiafia ma le teleia o le a umi teisi atu nai lo oe. I lenei tulaga, o le ae mauaina le aʻafiaga o le faʻanatura, ma o le toʻatele o le a le o le a manatu o nei laʻau faʻaalia o se mea faʻaleaganuʻu. Ma o le mea lea e aoga tele, aemaise lava talu ai o le vali i le nude style e le o le vaitau muamua na mauaina le faʻavae o le sitaili.
    2. Afai ei ai se pupula aso malolo mea tutupu i luma, lea iinei e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma le tele ma le lanupe atonu ave se avanoa e faʻaaogaina ai le paʻu o le palapala poʻo ni fulu. Peitai, ia e manatua ona e tatau lea ona e savali ma latou mo se taimi umi, pe sainia mo le aveeseina o taualumaga.

Ae mo aso malolo i luga o le talafatai, iinei o le manatu o stylists e le manino. O se tasi e lagolagoina se ata i aso uma, ae o isi e faʻatagaina sina "faʻamisa." O le mea autu o le susulu mafiafia laulu mata e le afaina ai le pule i le 14 aso malolo.

E tatau ona e mafaufau i foliga o lau foliga

  • Afai o oe o se fiafia pule tetele foliga ma mata tetele, ona lagona le saoloto e fesili mo mata umi mata 14 mm.
  1. Peitai, afai o lenei tulaga e mamao ese mai lou moni, ona e fefaʻasoaʻi ma le matai: o le a le umi ma le mafiafia o le a foliga sili atu le fealofani.
  • Mafaufau i le loloto o ou lava mata mataina ia aua neʻi afaina le soifua maloloina i latou. I se faʻaopopoga, matua mafiafia paʻu laei luga o latou manifinifi o le a faʻalavelavea i lo latou faletua ma tolotolo atu i mata.

Tausia mo ova mata o mata

O le mea moni, o fulufulu mata lautele o se avanoa e foliga vaʻaia ai i taimi uma sili lelei, faʻapea foi ma sefe taimi i luga o vali. Ae peitai, mo latou e faʻamalieina oe, e tatau ona e usitaʻia nai tulafono faigofie:

1. Aua le faʻaogaina ni suauʻu oloa mo mata ma paʻu o laumata, a le o le isi mea, o le a paʻu vave lau mata

2. Afai e te manaʻo e fufuluina ou mata, ona tatau lea ona e faʻafaigofie pe micellar vai, faʻapea foi ma se mea e vaʻai ma mea e leai se suauu. E sili le pulu malie o ou mata i se pulu oona e aunoa ma le paʻi i mata mata,

3. Toe o le faʻamamaina o ou mata ma ou mata e leʻo se filifiliga sili lea.

Faasaʻoina ma le aveʻesea o mata faʻafoliga mata

Sese mata mata mo le faʻasaʻoina i uma 2 i 3 vaiaso. E fuafua lava ile vave e te maʻimau ai, aua o mea faʻafuaseʻi ole a paʻu'ū ma latou. I le averesi, o le taualumaga umi mai 40 minute i 1.5 itula. O le a vaʻai totoʻa le aliʻi i na alofa na puipuia. Faatasi ai ma le fesoasoani a se mea faigaluega faapitoa, o le a ia aveeseina latou na o le a "o le a paʻu'ū ese," ao ia faʻasaoina le faʻamaonia ole aisa. I le maeʻa ai lea, o le a faʻatino ai loa le toe fausia i nofoaga talafeagai.

Savali ma fulufulu mata lautele ua fautuaina e le sili atu nai lo 3 masina. Ina ua mavae lenei vaitaimi, e tatau ona e lesitala mo le taualumaga mo le aveeseina o mata. E aveese e le taulaitu mea totoe ma se mea faigaluega faapitoa. O lenei auala, e te le tau faʻatali seia latou paʻu uma. E sili atu le aveeseina o cilia i lenei auala ma i latou na faia na mo latou mo na o le faʻafiafiaga o mea, i le tulaga lea, latou te le maua se taimi e faʻavaivaia ai.

E le fautuaina e aveese lauulu mata oe lavaae ui i lea, afai e leai nisi filifiliga, ona aoga lea o le 2 taimi i le aso faʻaaogaina se ie vavae e fufulu lemu ai i latou ma se sapalai sauniuniga: suauu popo masani po o se auala mo le aveeseina vai mama.

Faʻafefea ona filifili se matai, ma o le a le tele o mata faʻalautele

O le tau o taualumaga i le atunuʻu atoa e matua ese lava. I nisi itulagi, e amata ile 800 rubles, i Moscow, o le tau amata o 13 00-150 0 rubles.

I se faʻaopopoga, ona e sili atu le taugofie e fai le faʻasologa i le matai ile fale (i le averesi - 1,500 rubles mo le faʻalautele masani, 1,700 mo le 2D ma 3D, 2,000 rubles mo le Hollywood volume), e tatau ona e totogia le tele mo le asiasi i le aulelei i totonu o le salonona (2,200 rubles mo le masani fale, 2500 - 2D ma 3D, 3000 rubles - Hollywood voluma).

O nisi ua fautuaina e te le faʻatau mai i se tau maualalo ma o atu i se tagata faʻamaonia faʻamaonia o loʻo galue i se faʻalapotopotoga ogaoga. O isi e le vaʻai i se mea o leaga i le asiasi i se matai fale, aua e masani ona i ai a latou tipiloma ma tusi pasi. O le mea lea, i le mataupu lea, e te puipuia oe pe a e alu i le matai, o lana galuega o loʻo vaʻaia. Afai na te faia ni mata matagofie mo le 3 i le 5 teine, ma e leai ma se isi o i ai ni aʻafiaga teteʻe poʻo isi faitioga, ia atonu e tatau ona ia ave se avanoa. I soo se tulaga, iloa - o le a e faʻatuatuaina o ia i se sili ona taua okeni - o mata.

Le alualu i luma o le liliʻu faʻalautele

Ioe, pei o le tele o isi "lalelei" taualumaga, o lenei tasi ei ai ona vaivaiga.

  • Muamua fulufulu mata pe a uma ona faʻamalosi tino avea ma manifinifi ma vaivaifaapea foi le faʻamatiga. O le mea o le, o se isi lea avega mo i latou, lea e faʻaosofia ai le leiloa aʻo leʻi tuleia i latou e se siama fou. O lea, e paʻuʻese loa mea tuai, ma e le o amata ona tupu tele a mea fou, e faʻagesegese le faiga faʻafouga. O le mea lea, tagata tomai faapitoa fautuaina e aua le faia le taualuga e sili atu nai lo le 2-3 masina.Ae paga lea, tele teine ​​e o ma i latou mo le tele o tausaga ma pauu atu i se lio leaga. I le le faia o se malologa pe a maeʻa 8-12 vaiaso, latou maua le toeititi mata mata, o lea, i se taimi vave, mafai ona latou toe faʻavave atu i le faʻatulagaina ma e le o toe manaʻo e tetea, ae le mafaufau i le lumanaʻi. Ina ua uma ona aveese cilia, latou mautinoa latou manaomia lelei tausiga. - Castor poʻo le popo suauʻu tasi le aso.
  • O le isi vaivaiga o lenei metotia o le sailia lea o se faʻafiafia faʻapea - ua uma le taimi. A uma mea uma, o le ae manaʻomia e uiga ile 2 itula e toe fau ai ona sosoo ai lea ma le isi 1.5 itula e faasaʻo ai.

O isi mea e fai ile mata faʻata

Afai o vaivaiga o lenei faʻatinoga e foliga sili atu ona taua nai lo ona lelei, ona aua le faʻalavelave. E tele isi auala e faʻaalu foliga mata i ou mata, ma le pupula foliga mataga ma mataʻutia.

  • O le auala pito faigofie e iloa talu mai le taimi o tatou tinamatua suauu lafo. Ae peitai e leʻi iai popoo le a fua mai ai le tali tutusa. Ua lava le faʻatuʻu o nei oloa i luga o se cotton swab poʻo se mama faʻamama ma apalai mai aʻa i luga o le umi atoa o le tapuni. E manaʻomia le faʻataunuʻuina o le gaioiga i aso uma aʻo leʻi moe, o muamua aʻafiaga e aliali mai pe a maeʻa 2-3 vaiaso. O le mea moni, o le a le ola mata mata e ala i le senitimita, ae o le tasi milimita ua saunia mo oe. Ma le isi, o le a avea i latou mafiafia ma susulu.
  • Aso nei, tele laupepa teuteu latou te ofoina atu auala mo le tuputupu ae o mata. E iai taugofie e faʻavae i luga o suauʻu tutusa: castor, remake, niu, ma isi. O loʻo faʻapipiʻiina i latou i totonu o le paipa-maskarograph, ma e faigofie tele mo i latou. Oloa sili atu taugata e faʻavae i luga o le bimatoprost - o se vaega e faʻalavelaveina le tagata tali atu e nafa ma lauulu tuputupu ae. E manaʻomia foʻi le faʻaogaina i aso uma, i le maeʻa ai o le 6 vaiaso, ua aliali mai lava ni faʻaaliga taua. Peitai, afai e te le toe faʻaaogaina le mea faigaluega, o le aʻafiaga o le a mou atu.
  • E iai foi eyelash biowaveo le a tuuina atu ia i latou le moomooga manaomia, ma tumau (le tumau) mascara. Lenei o le a le atili ai le mafiafia ma mafiafia o ou mata, ae e te lagona le vaʻaia vaʻai. I se faʻaopopoga, e faʻafaigofie foʻi faʻapipiʻi aso uma talosaga.

Auiliiliga i le filifiliga o mascara ma le metotia o le fausiaina o le aofaʻi ma mafiafia mata mata iinei.

Mai le masani i le 3D

Afai e te toe foʻi i tua i le amataga o fulufulu mata, o le auala muamua na faʻatautaia e le matai o le faʻaopoopoina o utupoto. O luga o utupoto faʻaopoopo o le 3D eyelash extension training o loʻo faʻavaeina. 10 tausaga talu ai e leai ni faʻapolofesa lashmakers, ma mea faʻapipiʻi na faʻapipiʻi i la latou lava ae leʻi faia se mea na tupu poʻo se ata pue.

Mai ia ituaiga ata, e manaʻomia le faʻafiafiaga, ae le umi le ofuina - o mata na aveʻesea i le taimi lava na maeʻa ai le mea na tupu. Peitai, i le taimi lava e tasi, na maitauina afai e te le aveeseina le gaosia o mata mata, ona mafai lea ona ofuina mo le sili atu ma le tasi aso.

Faʻafefea na tupu le faʻaeaga?

Ua uma ona ave se iʻa o mata faʻapipiʻi ua uma ona faia, ma faatasi ai ma le fesoasoani a ia, sa faapipii ai ile fagu faʻapitoa a le tagata lava ia ile pito i luga mai luga. O lenei metotia e le lelei tele, aua e faʻaosofia ai le mamafa e le tatau ai i ou lava fulufulu mata, e le ofuina i se taimi umi (1-2 vaiaso pe a leai se fegalegaleaiga ma vai poʻo isi solvents), ma afai e le itiiti ifo i le tasi fusifusi e pa'ū vave nai lo isi, ona foliga lea o le laumata mata e pei ona i ai o le "pulu" i luga.

I le aluga o taimi, o lenei metotia faʻasolosolo i se isi tekinolosi o faʻaopoopoina siliary, o lona uiga, sa faʻapipiʻi i se faʻateʻa gaogao i luga o se moni. Masters na filifili e fai fulufulu mata lautele lauiloa o lashmakers. Mata o le faʻateleina ua avea ma ituaiga o galuega. Na i ai le tele o tagata o loʻo manaʻo e faʻatau ni mata uumi mo le masina ma le afa, aemaise lava i taulaga tetele. I mea uma, iinei o se faʻaaliga mataʻutia e taua tele.

Ina ia malamalama i le eseʻesega i le va 2D ma 3D mata faʻapipiʻi, e muamua ona e manaʻomia e mafaufau poʻo le a le masani ai lau fulufulu mata lauulu, pei ona o le amataga mo le faʻaalia o tulaga fou i lashmeyking.

Iilia ia alofa

I soʻo se itu o faatufugaga, faʻafiafiaga poʻo le teuteuga e iai le soʻoga. O se mea lea o le a tumau pea masani ma talafeagai i soʻo se mataupu. Afai e te faia se sitaili, ona avea lea o se tamai lanu uliuli, masani tusitusi-vae stilettos. Afai tatou te talanoa e uiga i vali, e tusa lava pe o le a le vaitaimi ma suiga masani, uliuli uila ma lipstick o se paolo talafeagai o le a mafaufauina masani.

Toe foʻi i le mataupu o mata o mata. Faʻaopoopoina Ciliary o se masani. O lenei faʻasologa e faʻatino nei. O le mea e faʻaopoopo ile fulufulu mata e aofia ai le gaosi alafua poʻo le fulu manu e faʻapipiʻi i fulufulu mata taʻitasi ole tagata o tausia ma faʻapipii faʻapitoa.

O le aafiaga e matua mama, ma isi o le a le maua se lagona o le le masani ai po o papeti. O le mafuaʻaga lea ua manatu ai o se fale faʻagaioia, ua aʻoaʻoina o ia o se tagata amata lashmaker. O mulimuli mai faʻataʻitaʻiga o le faʻateleina o mata mata, pei o le 2D ma le 3D, i soʻo se tulaga e faʻavae i luga o mata mata. Afai e te fuafua e avea ma lashmaker, e mai ia te ia o le a amataina lau toleniga i lenei matata faaneionapo.

Matua eseesega

I le aluga o taimi, o vasega na amata ona foliga faʻamisa i matai, ae le gata i lea, e le o se mea mataina tele mo nisi mea na tutupu. Sa filifili Lashmakers e faʻataʻitaʻia ma le tele ma faʻateleina. Volume ua faaliliuina i Igilisi pei dimension, ma o lea 2D lona uiga faʻalu lua, ma 3D o lea, faʻatolu, tolu.

Peitai, e leʻi muta ai matai, i voluma 2 ma le 3 - latou te mafai ona ofoina atu ia oe le 4-, 5- ma le 6-volume. Moni, e ala i a tekinolosi o sea taualumaga o loʻo faia o se mafuaʻaga manatu. Faia le faʻalauteleina o 6 mata faʻapipiʻi mata i se tasi o oe lava faigata le mafai.

O le a le aano o le tusi fale?

A faʻapea e faʻapipiʻi i luga o le kalone ia se mea faʻapipiʻi se tasi, o lona uiga o le tolu vaega e faʻapipiʻi i fulufulu mata, ma o loʻo aofia ai se faʻapipiʻi o ni vaega se tolu. Afai tatou te talanoa e uiga i mata mata faʻalautele 2D ma 3D, na o le pau le eseesega o lenei.

Fulufulu mata na faʻalauteleina i lenei auala foliga foliga chic ae le masani ai. Afai i le taimi o aʻo faʻaopopo le faʻailoga, e mafai ona filifili se tagata mai fafo e faʻapea o le natura na tauaʻaoina le teine ​​i se laei mata faʻalelei, ona le fatu ai lea o le faaluaina ma le faʻatolu o ia ituaiga faufauga.

Le afaina na mafua mai ile mata ole mata: masani ma 2D

Uma 3D ma 2D ese mai masani faʻalautele i latou latou faia itiiti leaga ia latou lava mata mata. Aisea? E manino lava o le faʻaopopoga o paʻu faʻafuaseʻi faʻavaivaia le malosi o latou lava mata mata, ma o nisi taimi latou gagau ese. Ina ua uma ona aveʻesea, o lau oe lava foliga e seasea ma e puʻupuʻu nai lo le taimi e fausia ai.

Faatasi ai ma volumetric metotia, e mafai ona faia ni faʻaopoopoga e ala i le tasi mata mata. Ona o le mea moni o loʻo i ai le tele o latou, e mafai ona e sikipiina ai ou lava fulufulu mata o le tagata faʻatau e ala ile tasi pe lua. O lenei faʻaopopoga e sili atu aoga mo mata ma lo latou lalelei mulimuli ane.

Ae ui i lea, o loʻo finau mai le aliʻi, tusa lava pe naʻo le 2-3 o mata mata i luga o fulufulu mata saʻo i le auala saʻo, e aunoa ma le mamafa i le kulimi, o lona uiga e le sili atu le afaina i ni mata mata.

Lea mata mata e filifili? Mea lelei

Ole faʻalautelega o mata mata 3D, o lona aafiaga e faʻatusa ile puppet, e manaʻomia le filifilia ma le faʻaeteete o mea. O le fesili muamua e amata ai lashmakers fesili ia i latou lava o le a le laulu e te manaʻomia e te alu e galue?

Le maketi i totonu o loʻo ofoina mai ia i matou ni alafua gaosi lelei, o lona uiga, mai le palasitika sili ona lelei, ma mea masani - e tele taimi mai le mink poʻo le fulufulu fulu. O le mea mulimuli e ese mai e le gata i se manaia manaia, ae faapena foi ile sili atu foliga masani. O le fulufulu mata mata na muamua na aumaia i le aofia e le tamaitai o Jennifer Lopez i le 2005.

E ui i lea, o le tau o mea masani e sili atu le maualuga nai lo mea faʻafoliga, pe tusa o le 10-15 taimi. Ioe, o le taumafaina o le oloa e laititi, ae e aoga le totogi atili?

Muamua lava, ia manatua e faʻalautele mata i le 3D-volume, e manaʻomia, muamua o le mea lelei, faʻalelei mai le silia ma le maualalo. O le mink fulu e mafiafia nai lo le faʻapitoaina o sela. O le mafuaʻaga lona lua e tatau ona e filifilia se mea faʻafomaʻi o teineiti e ono teteʻe i le mink fur masani, e le pei o mea faʻafoliga o hypoallergenic.

3D Fulufulu mata Mafiafia

O le galuega a lashmaker o le faia lea o se faʻateleina faʻatele ina ia aua neʻi mamafa le laumata o le tagata faʻatau, ae ia mautinoa foʻi o le fagu ua paʻu saoloto i soʻo se itu. Mo lenei mafuaʻaga, mo le faʻalauteleina o le 3D lashes, oe manaʻomia le filifilia o le maualalo laʻititi o le mea. O lona uiga, e tatau ona manifinifi le manifinifi o le mea e mafai. E fautuaina oe e matai e filifili le 0.07 mo le mamafa mo 3D ma le 0.1-0.15 mo le fale 2D. O na mata mata e matua malamalama lava ma le faʻaleagaina o latou lava.

Mink metotia ma aafiaga

O le tele o taimi o le le lelei iloiloga i le itu o le fausiaina ona o le le lava le poto masani o le matai ma le le tausisia ma tulafono faavae. E taua e faʻapea o le metotia mo le fofoina o le ogatasi laia tutusa le faʻapipiʻi ma le tulaga o mata. O se polofesa iloa auala e faʻaititia mata tetele ma faʻalautele vaiti.

Faaopoopoga aafiaga:

  • Tupua. E aofia ai le faʻauigaina o lauulu o 'eseʻese uumi - suia i se taimi puʻupuʻu e mafai ai ma le umi e mafai ai. O le pito sili lava ole 12 mm. O le faʻamauina e amata i ni uumi umi mai le tulimanu i fafo ma se faʻailoga o le 5 mm. ma le faasolosolo ona pa'ū agai i le pito i totonu o mata.
  • Papeti. O le metotia faʻaogaina aofia ai faʻafofoa mata mata o le maualuga umi, lea e tumau le suia i tafatafa o le tuaoi o le laumata. O le iʻuga o se foliga, e pei o se pepe meataalo. E fetaui lelei mo taimi faʻapitoa ma tagata talavou tele.
  • Foa. Ciliary metotia o talosaga. O le umi o le mea eseese e faʻalagolago i le faʻapipiʻi nofoaga. O le vaega tutotonu e teuteuina i se faʻalogo feololo, o totonu e puʻupuʻu, ma umi tapunia e faʻapipiʻi i le pito i fafo. Faataga oe e mata ufiufi lelei mata.
  • Seva. O lauulu o eseʻesega ua faʻapipiʻi i se mamao mamao e faʻatupu ai le sili ona masani le faʻatulagaina.

Matou te fautua e faitau:

  1. Le a le umi o le aafiaga o le lamination tumau?
  2. Faamanuiaga o Tumau Tulu mo Fulufulu mata
  3. Faberlic Tuputupu Ae Activator

Auala fausia:

  • Atoa - e aofia ai le faʻauiga o se tasi o faʻapipiʻi silia le tasi tagata.
  • Le maeʻa - o fusi faʻaola i vavaeʻese vaega i le faavae o tuputupu aʻe.
  • Aafiaga 2D - e lua ni laei paʻepaʻe e faʻapipiʻi i se tasi laulu masani.
  • Volumetric eyelash extension mink 3D effect - o se lavelave tekonolosi o le faʻapipiʻi ma le tasi lauulu masani o tolu tino gaosi.
  • 4-8D - faʻamoemoe i le aofaʻi, o le numera o alava faʻaaoga i se tasi siama faʻateleina faʻateleina.

Le faʻamanuiaga o le faʻateleina o mata mata

O le tekonolosi o mata faʻaleleia e le fulufulu mata e tele ona lelei i lo isi ituaiga o lenei faʻatautaia faʻasologa:

  1. foliga masani
  2. umi le aoga (pe a faʻatusatusa i utupoto faʻalautele),
  3. hypoallergenic ma mea tumama,
  4. le faiga ua matuaʻi faʻatamaʻiaina mata.

Tusa lava pe alu ese pe tasi pe tele ni fagu, o lenei laititi e aʻafia ai le masani ai o foliga o le laina ciliary ma e le manaʻomia le vave faʻasaʻoina poʻo le fofola uma o mata. E ui i le faʻatupulaia o utupoto pe a vavae ese se tasi o utupoto, ua i ai se iloga avanoa e faʻaleagaina ai le vaaiga atoa.

Le tau o lauulu mata faʻaalu mafiafia o mata mata

Le tau o lauulu mata e faalagolago i luga o le tele o itu:

  • le lelei o mea na faʻaaogaina,
  • le ituaiga aafiaga na fausia (foliga 3D, fale le faʻatumu, "tulimanu", "kitty", "pale"),
  • agavaa a le matai,
  • o le lauiloa taʻutaʻua.

O le averesi o le tau o se fale masani fale ese mai $ 25-35.Mo le 3D gaioiga ma le Hollywood volume, e tatau ona e totogiina mai le $ 28 i le $ 55. E le fautuaina le sefeina ia oe lava. Ae afai e te iloa lelei se matai i le fale ma talitonuina atoatoa o ia, o lona uiga o le lamatiaga laititi.

O le auala o ciliary atiaʻe faʻamatalaga e faʻatatau i tekinolosi i aso nei e faigofie tele, ae e manaʻomia le onosaʻi, onosaʻi ma le sili aʻiaʻi mai le matai ma le tagata o tausia.

O le aofaʻi o tulaga lelei o lenei faʻatonutonuga e sili atu ile numera o mea le lelei, ae o se aulelei ma matagofie foliga vaʻaia e manaʻomia le tausiga lelei mai lē e ona. Latou te manaʻomia taimi e faʻasaʻo ai, latou te le mafai ona faʻaogaina ni kulimi suamalie ma gaʻoa ma aveese ni mea teuteu susu, e le fautuaina foi e fufuluina o latou mata.

E faigofie lava tulafono mo le tausiga o mafiafia ma le mafiafia o fulufulu mata, ma o le aafiaga e aoga tele i le taimi ma tupe na faʻaaluina, o lea ua avea le faʻatulagaina ua sili ona lauiloa ma manaʻoga i teine ​​o onapo nei.

Taua: o a mea e fefe ai mata faʻalauteleina mata

O lea la, na e tuʻua le faleoloa, i le mauaina o ni ata umi umi, faʻalautele ile 3D metotia. Ae le i toe foi i lau masani masani i le olaga, faitau ma le faaeteete poʻo a mea o loʻo fai faʻafefete alava e pei o le afi. Malilie iai, e le o se mea lelei le tuʻuina atu se faʻaalu lelei, e taofiofi ai le auala mo le 2-3 itula, ae leiloa uma lenei matagofie i le tasi pe lua.

Faatasi ai ma le ofuina lelei o fulufulu mata, e mafai ona faʻalauteleina le vaitaimi o "gaioiga" i le tasi ma le afa masina. I le taimi lava e tasi, afai e te solia tulafono autu, oe mafai ona leiloloa i le 50% o mata mata ile po. O le mea muamua e ao ona manatua, o fulufulu mata faʻapipiʻi, ae maise le kasa faʻapipiʻi latou, ua fefefe i suauʻu ma soʻo se suauu e iai ni fofo. O lea la, e tatau ona e lafoai ni mea teuteu tino pe aveʻese e aofia ai nei mea.

Aua le moe foliga ile aluga!

Fulufulu mata e faʻapipiʻi i le kulimi faʻapitoa e uumau lelei. Peitai, pe a uma le po, tanu ou foliga i le fulufulu manu i lalo, i le taeao atonu e te iloa ai o le tele o le a cilia ua pauu.

O le mea lona lua e tatau ona popole iai pe afai e iai ni lauulu mo mata, e le tatau ona e alu i le taele ma sauna. Vevela vevela ma vevela maualuga faʻaleagaina le fusi moli o le pipii.

O mata mata mata o le vai? Leai, e mafai ona e fufuluina lemu ou foliga i vai mama poʻo mafolafola - o le matagofie faʻafiafia o le a le paʻu ese. Ae aua le tagi, aua o le masima e faʻaleaga foi i luga o le kulimi. Mo le mafuaʻaga lava lea, aua le teʻevaina faʻalua ile sami poʻo se isi vai vai. O le a faʻatagaina oe e tumau matagofie i se taimi umi.

A asiasi se fafine i le lalelei e faʻatatau i le faʻamalamalamaga o mata mata, o ia muamua lava, e manaʻo e maua ni mea sili ona lelei ma sili atu o le natura o le "mata mata". E tatau ona mafaufau faʻapea o le sili atu natura le aʻafiaga, o le sili atu faigata o le faʻagaioiga o le ai ai. E faʻaaoga lenei mea i le falemaʻi, ona e tatau ona mafaufau pe faʻafefea ona faʻatino.