Fautuaga Aoga

O faʻapefea ona aveeseina lauulu ile foliga ma le tino?

Soo teine ​​uma, amata mai 14-15 tausaga le matua, ua uma ona malamalama o lona olaga atoa o le a le maua le sili ona manaia faʻataʻitaʻiga: aveeseina o le le manaomia lauulu.

I aso nei, o se tamaitai faa onapo nei e tele auala e alu ese ai mai le le fiafia i lauulu. Ae muamua, seʻi o tatou vaʻai poʻo le a le eseʻesega i le va o lauulu 'aveʻesea ma le pipiʻi. E tatau ona e iloa lea.

Epilation o le aveeseina o lauulu e ala i le faʻaumatiaina o a latou pulu. O le auala o le lauulu aveeseina e aofia ai le aveeseina o se lauulu ma aa po o le faʻaumatia o lona pulu. O se faʻaiuga o lenei faiga, e sosoʻo le laulu tuputupu ae e tupu i lemu gaioiga.

I se faʻaopopoga, o le tino o lauulu e suia: latou te manifinifi, māmā, ma taofi atoa le tuputupu aʻe.

Depilation (razor, kulimi) aofia ai le aveeseina o lauulu faapitoa mai i luga o le paʻu. I lenei tulaga, o le aʻa o le lauulu ma lona pulu e tumau le aoga. O lea la, o lenei faʻatonuga e leai se afaina i le faʻasolosolo o lauulu ma e naʻo le tumau o se iʻuga.

Faʻafefea e 'aveʻese lauulu e le manaʻomia

A oʻo mai i le lamolemole o vae, lima poʻo le laina aikini, e tofu tatou ma se tasi e feagai ma se filifiliga faigata: o fea o auala e aveese ai lauulu e tatau ona faia ina ia mafai ai ona maua le sili ona aʻafia ma sili ona lelei le faʻaiuga?

E tele auala eseese e aveese ai lauulu. Ae paga lea, o le fuaitau "matagofie e manaʻomia le taulaga" e sili ona saʻo faʻamatalaina le faʻagaioiga o le aveeseina o laʻau e le manaʻomia i luga o le tino, talu ai o le tele o nei auala e tele lo tatou taimi, tupe. Ma nisi auala, e le gata i lea, e matua le manaia ma tiga.

O le a le mea sili e tafi esea ai lauulu pe ave ese ma solo? Ma o a isi agavaa aoga o iai?

O lea la, o le taimi e mafaufau ai i isi filifiliga mo le aveeseina o lauulu i luga o vae, lima, bikini laina ma le vaega o keti. Lenei, o le mea moni, o le a taulai atu i le depilation kulimi, shugaring, leisa ma faʻapipiʻi lauulu lauulu.

O fea le auala e filifili ai, ma o le fea e sili ona lafoaia mo le tasi mafuaʻaga poʻo le isi?

I lenei mataupu, o le a tatou iloiloina uma le lelei ma le leaga o le auala autu o lauulu aveese.

Tulufulu lauulu aveeseina

E tusa ai ma fuainumera, o le tele o fafine aveʻesea le lauulu le fiafia i se tafi. Atonu o le auala sili lea masani ma taugofie e tau ai vao i luga o le tino fafine. O le lauiloa o lenei metotia e malamalama i ai: o le tulafono faʻatonutonu, o le ave faʻatau e taugofie, e mafai ona e faʻatauina i soʻo se supamaketi, ma o le taualumaga lava ia e faigofie ma taugofie.

Ae ui i lea, o le tulaga le lelei autu o lenei auala, o le tafi e aveese na o le pito i luga o le lauulu.

E fia le afaina?

O le tafi o se mea e leai se tiga pe a fai e te taumafai e faia mea uma i le saʻo ma le saʻo e mafai ai.

A o le i amataina le faiga o le tafi, ia e mautinoa o loʻo i ai se kulimi suauʻu, suauʻu ma se masini feololo lelei i lalo o ou lima. I se faʻaopopoga, e ala i le mulimulitaia o tulafono uma mo le tafi, ua e faʻaititia le avanoa o manuʻa ma le faʻatiga.

E taugata?

I le avea ai o se tulafono, o le tau o le tafi masini mai le lua i le luasefulu tala, fuafua i le ituaiga, ituaiga ma le numera o lau.

O le a le umi e tumau ai le aafiaga?

Talu mai lauulu sulu ese na o luga o le paʻu, e masani ona amata ona totogo i totonu o le tasi i le tolu aso. Agree, e le faigofie tele pe afai o loʻo e mafaufau i se umi aafiaga.

O lea, o tulaga lelei o le tafi ma se lau e pei o mea nei:

E pei ona taua i luga, o le auala sili lea ma lauiloa ma sili ona taugofie e aveese ai le le manaʻomia o vao.

Afai o ou vae e le o iai i le sili ona lelei-teuteuina tulaga, ma e tatau ona e vaʻaia lau sili, alualu i luma i lenei faigofie ma faigofie auala, lea e le avea ai oe tele taimi ma taumafaiga.

Faʻatusa ile waxing, o le tafiina ose faʻagasologa tele tiga. Ae paga lea, fafine e maualalo le tiga tiga e le mafai ona tatalia lagona tiga na tupu i le taimi na faʻamalosia ai le laulu ua saeia ma se aʻa.

Lenei ile mea lea e sili ai le teuteu.

O le tafiina o se faiga e avanoa mo fafine uma. E le taugata i tupe. A o le mea moni, o le auala sili ona taugofie lea o le ave ese o laʻau mai luga o le tino. Pau a mea ete manaʻomia o se tafi ma siliva kulimi. O nisi fafine latou te faʻaaoga le fasimoli masani nai lo le kulimi poʻo le pulu.

4. Sefe taimi

Lenei o se taua faʻaola taimi, ona o le tafi faiga lava e le manaʻomia ni sauniuniga faʻapitoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e le pei o le palu faʻapipiʻiina o oe, e te le faʻamaimauina le taimi faʻamafanafana o le solo i le vevela manaʻomia. E mafai ona e tafi lauulu i soʻo se taimi talafeagai mo oe. I se faʻaopopoga, o le tafi le faiga e le o lona uiga i le alu i le fale faʻatau, e pei ona manaʻomia e isi metotia faʻaumatia.

A tatou faʻatusatusa le solo ma le fulufulu mea, e taua le maitauina o le lelei o le metotia mulimuli e taoto foi i le mea moni o le tafi e le tuʻua se mea faʻapipiʻi totoe i luga o vaega o le tino e aʻafia i le faʻamamaina.

O le mea lea, o le tafi o loʻo mautinoa lava o se sili aoga metotia metotia, talu ai pe a uma ona le a e le tatau ona faʻaalu taimi fufuluina o ou lima, vae, keti mai uila faʻapipiʻi ma pisia e tumau pea pe a mavae lenei le a sili malie gaioiga.

O le tosoina o ou vae e faigofie tele i le faletaele. Tele fafine faʻatinoga o le faiga aʻo fai le taʻele.

Ae pei ona masani ai, o mea uma lava e manuia ma leaga.

Le atoatoa o le tafi vae:

1. Le vaivaiga autu o le tafi - puʻupuʻu aʻafiaga

Ae paga lea, ona o le mea moni o le lauulu ua na ona aveʻesea faapitoa mai le itu i luga o le paʻu, ma ua leai foi le folo i le lauulu, pe a mavae ni nai itula, ua amata ona ola le laulu. O le aafiaga o vae lamolemole e pasi vave, moni ile aso pe lua e tatau ona latou toe toe tafi.

2. Siʻitia lauulu ulu

Ae paga lea, o le tipiina na o le pito i luga o lauulu e mafua ai le ola malosi o le laulu. I se faʻaopopoga, e le pei o pito saʻilia o laʻau faʻalenatura, o le pito e uliuli ile laulu na masaʻa.

Ole mafuaaga lea ua aliali mai ai le uliuli ma ole tino. O le mea lea o loʻo i ai nei pe afai e te luluina lou lauulu i se tafi, ona latou faʻaalu ai lea o le uliuli ma faigata.

3. Avanoa afaina poʻo manuʻa

Afai e te faʻaaogaina le laʻulu ua sese (mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iva tele le peʻa), e ono e aʻafia ai lou paʻu. O se tasi o lamatiaga lamatia o le tafi ma se lau o ni tipi, ma o le taunuuga o maʻila.

O le mea lea, e tatau ona filifilia ma le faaeteete le ave vavaeina. O le tisازu taumatau e tatau ona seʻe malie ma lamolemole luga o le paʻu, vave ma faigofie aveese lauulu.

Ma le isi mea, e le aoga le tele o taimi e alu ai ma se tisiki i luga o lea lava vaega o le paʻu. O lea e te lamatia manuʻa ma manuʻa.

4. Paʻu paʻu

O le isi taua le lelei o le tafi o le paʻu i le paʻu. O lenei faʻafitauli o loʻo feagai ma le tele o fafine.

E te avea se suʻega e aveese lauulu tino le manaomia. Ma o se taunuuga, o mea nei e masani ona tupu: e te ono afaina ai i le paʻu o le paʻu, lea e faʻaalia ia lava i le faʻatusa o le lua faʻailoga le lelei: o le mageso ma mumu.

I se faʻaopopoga o le pupula o le paʻu na te faʻaleagaina ai foi ona foliga mai, ma mai i le aesthetic point, o le vaʻai i se paʻu e le manaia, e mafua ai lava le faʻaletonu o lagona: e tele lava le mageso pe a uma ona tipi e mafua ai le matua tiga.

5. Totoina lauulu

Ae paga lea, ei ai le isi faʻafitauli o tagata uma e aʻafia i le lamatiaga o le tafi. O loʻo tatou talanoa e uiga i lauulu inosia i totonu lauulu.

E tupu lenei mea pe a fai e fulufulu lauulu pe amata ona totogo totonu. O le mea e leaga ai, toetoe o fafine uma e feagai ma le faʻafitauli o le ulu ulu i lauulu.

Lenei foi, o lenei taimi popolega e le gata i le matagofie, ae o loʻo iai foʻi se tulaga mataʻutia.A le afaina, i le tepa muamua, o le tipiina o vae e mafai ona faʻaosofia ai le foliga mai o fuafua, fuafua ma afaina ai faʻafitauli. Malilie, se lelei le faʻamoemoe.

Afai oe masani i lenei faʻafitauli, ma e masani ona e feagai ai, lafoaia lenei metotia o lauulu aveese fiafia i se isi e talafeagai mo oe.

Aveesea o le eletise i le Eletise

E ui lava i le tutusa foliga i le foliga, o le tafi ma epilator e matua eseese masini i tulaga o galuega, fausaga ma, o le mea moni, iʻuga.

E le pei o se tafi, e tipi na o le pito i luga o le lauulu, se eletise epilator aveese lauulu mai le aʻa. Faʻafetai i uili faʻataʻamilomilo uili, o loʻo i ai le tele o fulufulu, o le masini e tosoina uma le lauulu.

Ma o iinei, ioe, e aoga le faaleaogaina le isi taimi: mo fafine e maualalo le tiga tiga, o lenei auala e le aoga. Peitai, e i ai ni togafiti e faʻaititia ai le tiga. Muamua lava, o loʻo tatou talanoa e uiga i faʻapitoa gel malu.

E i ai foi epilators fuafuaina e aveese lauulu ao taele. E faigofie ona faʻaaogaina, aua e iai le malosi o le vai, e iloa ai pori o le paʻu, ona o lauulu e faigofie ona 'aveʻesea ma faigofie ona faʻaitiitia.

Le aoga sili o se eletise epilator o pe a uma ona umi ona faʻaaogaina, fou lauulu ola atili lemu, e le pei o le fulufulu tali tutusa, latou tuputupu ae manifinifi ma malamalama.

Ae i ai nisi itu afaina pe a faʻaaogaina le epilator?

Ina ia malamalama i lenei, muamua, e tatau ona e malamalama i le a epilator, ma pe o le a le mataupu faavae e aoga.

O se epilator o se masini eletise e aofia ai le tele o faʻaluga. O nei teuina toso lauulu mai le aʻa o lou paʻu, e le pei o le tafi lava lea na o le tipiina o le lauulu mai luga.

Ina ia malamalama i le latalata ane lagona o le taualumaga, na o le manatua le taimi na e suʻe ai lau fulu mata. E te faʻaaogaina fulufulu e ave ese ai lauulu pe a uma lauulu Agree, le o le lagona sili ona manaia. Vaai faalemafaufau ia le itiiti ifo i le 40 o nei tiʻetiʻe, faʻapena toso loa lauulu mai lou paʻu.

I le ala, o loo i ai epilators ma le tele o numera o tweezers. O se tasi o ata sili ona lauiloa ei ai 72 tweezers.

Ma fusi uma nei toso lauulu i fafo faʻatasi ma le aʻa.

E saogalemu epilators? O le mea moni, i le lautele, o ni masini saogalemu tele. Mo le tele o tausaga, ua filifilia e tamaitai nei tino masini aveeseina lauulu. Pei ona taʻua i luga, e fuafua uma lava i le maʻaleʻe lou paʻu.

Peitai, o se mea taua naua o le faʻaaogaina o se epilator, e le mafai ona e faʻafefeteina vae lamolemole i le taimi lava e fai ai le gaioiga. Mo aesthetic mafuaaga, e tatau ona e ufiufi na vaega o le tino na e faatoa faʻatautaia le faʻataʻitaʻiga.

Totoina lauulu mafai ona avea ma se isi itu aafiaga. O lea la, ina ia alo ese mai ia faʻafitauli, ia e mautinoa ia mautinoa o loʻo e faʻatauina se mea taua eletise eletise.

Le leaga o lauulu aveese:

1. E mafai na e faʻaletonu i se faʻafitauli o loʻo i ai i totonu ulu

2. Mumu o le paʻu, se tui mata i le paʻu

3. Ole tino mai ole tamaʻi mumu laititi ile paʻu

4. Inflammation ma fuafua

6. Pelu ono alu iai

O se paʻu tiga e mafai ona faʻaauau mo sina taimi, ma mafua ai ni faʻalavelave.

Ae peitai, o le mea moni, o le tulaga lelei i le faʻaaogaina o se epilator e sili atu nai lo faʻailoga. O mea taua e tatau ona faʻalauiloa.

Le aoga o le lauulu aveese:

E le pei o le tafi, lea e tatau ona faia toetoe o isi aso uma, fulufulu mata e tatau ona faia tele tele taimi.

2. O fulufulu laʻititi manifinifi nai lo le taimi muamua

3. Paʻaga tiga

I lauulu uma na aveeseina, tiga e faʻaitiitia. O le mea lea, o faʻataʻitaʻiga fou taʻitasi o le a faʻaititia le tiga nai lo le faʻagaoioiga muamua.

4. Taugofie

E leai se mea e manaʻomia e Epilation, e faʻatau le masini i se taimi ma afai e manuia, faʻaaoga mo le tele o tausaga.

5. E faigofie le faʻaaogaina le epilator

O le epilatore mafai ona aveese lauulu i le tino atoa, e aofia ai vae, lima ma le bikini eria.

7. Tumau umi le aoga

Maofa faʻaaliga: malulu malulu mamago umi umi mo se taimi umi.

O le mea lea, e tele manuia o lauulu 'aveʻese. O faʻaiʻuga e aoga tele e onosaʻia ai le tiga i le taimi o le gaioiga. Peitaʻi, o lenei tiga e mafai ona faʻaititia tele pe a faʻaopopo tupe faʻaopoopo.

I se faʻaopopoga, o nisi itu aʻafiaga e mafai ona alofia pe a fai o le paʻu ua saunia lelei mo le fulufulu tino gaʻoa.

Lea, e faʻapefea ona saunia lou paʻu e aloese mai aʻafiaga pe a faʻaaogaina se eletise eletise?

Ina ia mafai ona puipuia lauulu ulu, o le mea taua i lalo o mea e tatau ona mafaufau i ai: a o le i faagasolo i le lauʻeleʻele faʻatulagaina taualumaga, o le paʻu e tatau ona exfoliated faaeteete. Ma o le auala lenei e fai ai:

Faʻaaoga totigilima faʻapipiʻi ma faʻamafanafana.

- Tuʻu i totonu o le vai mafanafana lena vaega o le tino o le ae alu i ai. O le vai e tatalaina pori ma tapena le paʻu mo le toe maua o lauulu.

Ona fufulu le paʻu matutu pe tuua le susu pe a fai o lou epilator ua mamanuina e galue ma le vai.

Ma faʻasolosolo ona aveʻesea lea. Aua le tuleia le epilator i luga o le paʻu; taumafai e ave le masini ia sologa lelei ma malu ina ia aua neʻi afaina.

Mulimuli i nei tulafono faigofie, ma o le a le i ai ni faʻafitauli i ingrown lauulu i le taimi o lauulu aveeseina.

Lauulu Aveesea ma Depilation Cream

O le kulimi galue i le mataupu faavae o lauulu dissolution

I le avea ai o se tulafono, o le tuʻufaʻatasiga o kulimi depilation e aofia ai elemene na faʻaleagaina keratin. E mai le porotini lea e aofia ai o tatou lauulu.

Ui i lea, aua le talitonuina i tala o vailaʻau o loʻo fai ai le kulimi e oona, leaga ma e ono afaina ai le tino o le tagata.

Ioe, latou te le fiafia i le paʻu, ma e mafai ona matauina se gaogao gaioiga faʻaosofia, lea o le a alualu i luma ma sili le lelei faʻailoga.

Ae o le mumu ua alu ese. I se faʻaopopoga, o nei oloa e aofia ai vailaʻau aoga, e pei o le aloe vera poʻo le kukama, e i ai aneti-inflamasi ma faʻamalieina meatotino.

Faʻaaogaina le kulimi e faigofie lava: e masani ona fautuaina e apalai i se mafiafia vaega i luga o le vaega lea e te manaʻo e aveese lauulu. E manaʻomia le tuua o le kulimi mo ni nai minute (e masani lava o le taimi fautuaina e faʻailoa atu i faʻatonuga, o lea e sili ai le maitauina le taimi).

A maeʻa le taimi faʻapitoa, e tatau ona aveese le kulimi mai luga o le paʻu faʻaaoga se spatula faʻapitoa, e tatau ona faʻapipiʻi i le pusa.

I le avea ai o se tulafono, depilatory kulimi e masani ona aveese le pito i luga o le lauulu. Ae ui i lea, latou te le aoga i taimi uma pe a paʻu i le uliuli ma le talatala o lauulu. O lenei itu taua e ao ona amanaia.

Ma talu ai o vailaʻau e fausia ai nei kulimi, e mafai ona latou maua se manogi le manaia.

E fia le afaina? Kulimi-depilator mafai ona mafua ai sina lagona tingling, ae, pei o se tulafono, o le taualumaga lava ia alualu i luma tiga tiga. Afai na e oo i le tiga (e masani lava o se lagona mu), taofi le faʻafitauli ma vave fufulu le kulimi mai le paʻu.

Tiga, susunuina ma le le mautonu o lona uiga o lou paʻu e sili atu ona maaleale pe na e tuua le oloa i luga o lou tino mo se taimi umi, lea e matua le faatagaina.

Faamanuiaga o kulimi depilation:

1. Tau maualalo tau

Fuafua i le faʻailoga, depilation kulimi e mafai ona faʻatauina i tau amata mai i le tele rubles i ni afe afe rubles.

2. Le leai o se tiga i le taimi o le faasee

Ole masani lea ole faiga e leai se tiga e mafai ona faia tutoʻatasi ile fale.

E aoga tele le kulimi e faʻaaoga i le fale.E le manaʻomia le faiga o se tapenaga faʻapitoa. E mafai ona taofia i totonu o le faletaele. E le pei o le tafi, kulimi e le mafai ona afaina pe tipi pe maosia.

Le mautonu o le kulimi kulimi:

1. Seʻi aoga laʻasaga e le tumau

O le a le umi e tumau ai le aafiaga? A o fulufulu 'eseʻese mai luga o le paʻu, e masani ona tulaʻi i tua i totonu o le 2-3 aso talu ona faʻataʻitaʻi. Ua maitauina e nisi, o le lauulu e amata ona tupu i le aso lava e sosoo pe a uma ona faasee.

2. Mafai ona aliali le afaina

O le le faʻafiafiaina i se tasi o vaega o loʻo fai ai le kulimi e mafai ona faʻatupuina ai se maʻi teteʻe i le ituaiga mumu poʻo le mageso.

3. Le manogi leaga le manogi

O le manogi malosi faʻalauiloaina vailaʻau o le mea e soloia ai le tele o fafine pe a filifilia se kulimi palu e pei o se isi auala mo le aveesea lauulu le fiafia.

Aveesea lauulu ulu

Waxing (waxing) o se tasi lea o faʻafitauli sili ona tiga mo le aveeseina o le le fiafiaina o lauulu, aua e aofia ai le aveeseina o lauulu mai le aʻa. Ae ui i lea, mo le mafuaʻaga lava e tasi, o le aʻafiaga e umi se umi pe a faʻatusatusa i isi metotia.

O lenei metotia galue e tusa ai ma le mataupu faʻavae o loʻo i lalo: o laʻau faʻapipiʻi e pipii i le paʻu, pueina ma le faʻaeteete lauulu. Ona motusia faʻatasi lea o le solo i le oso malosi o le lima (i nisi taimi ma se fasi ie, o nisi taimi e leai). Wax toso lauulu tuusaʻo mai le aʻa. Ma o le tiga.

Ae, o le autu aoga o le faʻamalieina e mafai ona e faia e oe lava i le fale. Ae, i le taimi lava lea e tasi, pei o isi lava taualumaga, waxing foi ei ai le tele o nisi o foliga e tatau ona e nofouta i ai pe afai e te filifili e filifili mo lenei faʻapitoa auala o lauulu aveeseina.

Ole mea tatou te amata ai, tatou vaʻai poʻo a mea e faʻatau.

I luga o fata o supamaketi e mafai ona e vaʻai i se tele tele o fagu. Ae peitai, e le tatau ona faʻatau mai le oloa muamua e sau, luga o le afifiina lea o le ae faitauina "Wax mo lauulu 'eseʻese." O lea la, e tatau ona e iloa o loʻo i ai ni ituaiga autu se tolu o le pa'ū lea e mafai ona e aveesea ai le le manaʻomia tino lauulu. E tofu ituaiga mea ma lona lelei ma le leaga, e tatau ona suʻesuʻeina aʻo leʻi filifilia le filifiliga sili mo oe.

E ui lava i le mea moni o se mea faigata tele le faia o epilation ma malulu solo (e tele taimi e sili atu nai lo epilation ma vevela solo), tele fafine filifili lenei oloa. E tatau ona e malamalama o le malulu waxing umi atu nai lo isi taualumaga.

Ma le faʻaopopoga, o lenei faʻagaioiga e matua tigaina lava. Ae ole malulu malulu e masani lava o se mea e sili ona taua pe a oʻo mai, mo se faʻataʻitaʻiga, i epilation o se loloto bikini sone, faʻapea foʻi ma isi sone faigata ona oʻo mai i ai.

O le malulu malulu e mafai ona faʻafefe i le puʻeina o lauulu manifinifi ma laiti. E le pei o fulufulu vevela, e aveese atoatoa lauulu lauulu.

Na ia faia se galuega sili ma le solo 'eseʻese i soʻo se vaega o le tino. Lenei ituaiga o faʻamaliega e atoatoa mo waxing oe lava ile fale. E le faʻaosofia e le papala mafanafana mafanafana, e tatau ona faʻaogaina i se mea sili atu le mafanafana.

Ole saoasaoa, ole tumama male lelei ole aoga ole aoga sili lea ole mafanafana ole pa. E ui lava i lona laititi tau (pei o se tulafono, mafanafana wax o le oloa sili ona taugata mai le laina atoa), e fautuaina mo fale fale mo le aveeseina o le le fiafiaina lauulu.

Faatasi ai ma lenei ituaiga o faʻaauau e tatau ona e faʻaeteete faʻapitoa. O lona faʻaaogaina e manaʻomia ni tapenaga ma ni poto faʻapitoa, o le mea lea, o se mea masani, o lenei ituaiga o solo e filifilia e le au faʻapitoa i totonu o fale faʻafiafia pe o tamaʻitaʻi ua uma ona i ai se lima i ia faʻagasologa.

Afai e te fou i waxing, o lenei filifiliga e sili ona galo. Aua le faataʻitaʻia ma lamatia lou lava soifua maloloina.

Ole aʻafia ai ole faʻaaogaina ole paʻu vevela e mafai ona tupu maʻi ogaoga. I se faʻaopopoga, o le le saʻo o le faʻaaogaina o le paʻu vevela e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻalauteleina o varicose veves. Ae ui i lea, o fafine ua leva ona maua i le varicose vevesi e matua faasaina lava ona aveese lauulu ma mea vevela vevela.

O le aoga o lenei ituaiga o solo e le faʻatiga ile tiga pei o se faʻataʻitaʻiga, malulu o le tino.

O le gaioiga faʻamalosiʻau lava ia e faʻatopetope vave, o lea e mafai ona e aveese lauulu i se taimi puʻupuʻu taimi. Ae ui i lea, pei o soʻo se faʻagaioiga, o le faʻaaogaina o le tino ma le leaga. Seʻi tatou fuaina uma mea le atoatoa ma lelei.

Faamanuiaga o faasolo:

1. Le aoga tumau

Moni, pe a tatou faʻatusatusa waxing ma isi metotia fulufulu ese, o lenei metotia manumalo i le tele itu, tele i le umi o le aafiaga.

O le aafiaga e umi mai le tolu i le ono vaiaso. O lona uiga, i nisi tulaga, e le manaʻo lauulu tino e mafai ona galo mo le toeititi masina, ma o nisi taimi umi.

E matua talafeagai tele lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai oe alu i tafaoga. I lenei tulaga, e te le tau ave se tele o auupega o masini ma oe e tipi lou lauulu e le i tulaga sili ona talafeagai.

O le isi itu manino o le faʻaaogaina o le mauaina lea o taualumaga. O nei foʻi aso ua mafai ona fausiaina i le fale lalelei, ma ua tu toʻatasi foi i le fale.

I luga o fata o supamaketi oe o le a maua ai se tele o anoanoai o mea taugata e mafai ai ona e faigofie ona aveese lauulu e le manaʻo ai i lou tino. O le a le mea tonu e filifili ai - wax strips poʻo le wax i totonu o le fagu, e pule lava oe.

3. Tupe Faʻaalu

Waxing o se taugofie ma taugofie taualumaga mo tagata uma. Na latou 'aʻai e faʻatusatusa i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le' aveʻesea o le laser, o le eseʻesega o tau e maitauina.

O le tau pipi e tau ai oe mo sina tupe pene. Ma afai e te filifili e faʻatino le faiga oe lava i le fale, o le a sefe atili.

E mafai ona e mafaufauina po o le a le lagona i le aveeseina o lauulu tasi ma le isi ma faʻalavalava masani? Agree, o se fiafia masalosalo. O lenei taualumaga o le a faia e faʻavavau. Aʻo faʻafetai i le solo, e mafai ona e maua ni vae lamolemole i ni nai minute.

5. Iti le tiga

Tusa lava poʻo le a lona uiga leo, e tatau ona e faʻaalia e sili atu le faigofie le onosaʻia o lagona tiga mo le tele o sekone pe a e saeia ese o se fasi pepa nai lo le faʻataʻitaʻiina oe lava i faʻasauaga moni pe a pikiina fulufulu taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi ma tweez. Muamua, e le-moni mo se taimi umi, ma lona lua, e matua afaina lava.

6. Faʻaititia le paʻu o le paʻu

Faʻatasi ai ma faʻafitauli uma, o le taualumaga e iai se taua tele: o pulu e ufiufi uma lauulu ma, pueina, vave toso ese ma le aʻa. O le mea lea, e faʻatupuina le le fiafia, o le paʻu na toetoe lava leai se manuʻa.

O le faʻaiuga o lenei faiga, o ou vae e mafai ona lamolemole ma teuteu lelei, ma e maua le faʻaititia o le ita ma le le fiafia.

Waxing o se tasi o le faigofie faigofie o metotia uma i ai nei mo le aveʻesea o le lauulu le talafeagai.

Malilie e mafai ona sili atu le faigofie nai lo le ufiufi o se vaega o le tino ma se fasi faʻaʻimataʻu ma tuʻi, aveese ma le lauulu.

8. Ua manifinifi laulu

Faatasi ai ma gaioiga fou faʻamalosi tino, o lauulu e manifinifi, māmā ma itiiti malo.

Le atoatoa o soloina:

1. O lauulu e le mafai ona puʻupuʻu

Ae paga lea, o le faʻaaogaina paʻu e aofia ai le i ai o lauulu o se umi umi. O paʻu e puʻupuʻu e leʻo le mauaina o le solo. Ole mea lea na teena ai e nisi tamaitai lenei auala e solo ai lauulu, talu ai e leai se latou avanoa poʻo le manaʻo e faatali seʻi uma le lauulu.

Waxing o lona uiga e tatau ona tuʻuina atu lauulu sina taimi e fai ai le lala. Ma e le o taimi uma e faigofie.

2. Faanatinati lagona

O se faʻaititia o se tulaga maualalo i se fafine e mafai foʻi ona faʻalavelave i le faʻamalieina o le tino. E tusa lava pe na o le faʻataʻitaʻiina le aveeseina o se solo faʻamama mai le paʻu, e le mafai e tagata uma. Lenei le le lelei ma tiga tele ae maise mo le taimi muamua (e faʻamoemoe foʻi i le itu i luga o le tino na e filifilia). Tasi o le sili ona maaleale, tusa ma le tele o teineiti, o le bikini sone.

E iai ni auala e fai ai faʻasologa e matua tiga. Ae ui i lea, e aoga le malamalama o le filifilia o mea e taua o waxing, e te faia sau sao i le mea moni e faapea i le umi o taimi o le lauulu o le a avea manifinifi.

Shugaring, lauulu aveeseina

Shugaring e tali tutusa ma waxing. E pei ona faʻaalia le igoa, o lenei metotia aofia ai le faʻaaogaina o suka suka faapipiiina poʻo le gel e aveese ai lauulu. I le auala, lauulu aveesea tupu i luga o le mataupu faavae lava e tasi e pei o le solo ese lauulu: o lona uiga, lauulu e aveese mai le aʻa.

Sei o tatou vaʻai totoʻa i le mea ua avea o faʻasalalauga, ma saili foi pe aisea ua avea ai sili lauiloa i tamaitai o nei ona po.

Shugaring hair removal o se metotia Sasaʻe Sasaʻe faʻaaogaina faʻaaogaina atoa tino masani pes pe gel faia mai suka, vai ma le sua o le tipolo, o nisi taimi ma le meli, masima ma suauu taua.

Faafetai i lenei auala, o le folika lauulu ua aveeseina ma aʻa. Ole mea lea, ole iʻuga ole a faʻamalieina ile umi, ole aʻafiaga e mafai ona tumau e oʻo ile ono vaiaso.

O nei aso, ua tele mea faifua e aofia ai mea eseese. Ae ui i lea, na muamua na masani natura mea na faʻaaoga i le fua. O lenei faiga e taʻua foi o suka suka, aua o le gel e foliga moni lava i le suka (e ui lava e le o le saʻo lea faaupuga aua o le mea moʻi o loʻo i ai suavai).

O se tamaʻitaʻi, e faʻalagolago i le ituaiga paʻu, e filifili e ia lava, pe faʻapipii se mea faapipii poʻo se gel ia te ia. Ma talu ai o lea taualumaga e matua faigofie lava, e mafai ona faia na o ia i le fale.

O lea, o le a le sili filifiliga filifiliga o faapipii poʻo le gel, ma o le a le eseesega i le va o nei mea e lua?

E lua ituaiga autu o shugaring faʻaaogaina pes po o le gel. O le tafafao ma pasta o se auala masani. O le mafanafana, mafiafia mafiafia o loʻo faʻaogaina muamua ile isi itu o le tutupu aʻe o lauulu ile la faʻapitoa. Ona aveese lea i le itu o lauulu tuputupu aʻi.

Faʻaogaina o le gel e tali tutusa ma le faʻamalieina. O le gel e faʻaaoga i le itu o le tulaʻiina o lauulu ma 'aveʻese i le isi itu faʻasaga i se ie poʻo se muslin.

E mafai ona e faia le puʻeina oe lava i le fale, pe mafai foi ona e filifilia se faleoloa e faia ai e le au polofesa mea uma mo oe.

Ina ua maeʻa nai fulufulu o taualumaga, lauulu tuputupu ae faʻamalosiʻau, latou avea manifinifi ma mama.

I nai tausaga talu ai, sa faigata tele le sailia o se polofesa o le a agavaa faatino le shugaring taualumaga faaaogaina pasta. Ae i nei aso, i le tele o fale lalelei e mafai ona e faʻaaoga tatau na ituaiga auaunaga.

I le avea ai o se tulafono, o le matai o le a ofoina atu ia te oe filifiliga e lua: shugaring faʻaaogaina pasta ma gel.

Aoga o Shugaring:

O le taualumaga lava ia e matua faigofie ma vave.

O le faʻaopopo faʻapitoa ole faiga e sili atu lona aoga nai lo le faʻamaluluina. O le mea tonu lena na manatu ai le toʻatele o fafine na filifili mo fusuʻaga. O se tasi o itu lelei o lenei faiga, e le masalomia, o le mea moni o le tasi auala e mafai ona e vave aveese se aofaiga tele o lauulu, e le pei o le solo, lea e mafai ona e faʻaaogaina naʻo le faʻatapulaʻaina o le tino tino.

O iinei e mafai ona faʻavavevaveina o le faiga o lauulu aveeseina e ala i le faʻapipiʻi o pes mo shugaring ma puʻeina se laufanua lapoʻa vaega i luga o aphids. O le pes e le mafai ona faʻamago vave, tusa lava pe e te galue faʻatasi lemu.

2. O lauulu e tupu manifinifi ma susulu

O le faia o fusuga e aveʻesea lauulu i le aʻa, o le mea lea, o le faʻagaioiga e faʻatupuina ai le tuputupu aʻe o lauulu mulimuli mai e sili atu le manifinifi, susulu ma le malo.

I le aluga o taimi, o le tele o taimi o mea faʻapipiʻi e mafua ai le faʻaleagaina o le foliga o le laulu, lea, i le isi itu, taofi se vaega o lauulu tuputupu ae.

3. Avanoa o taualumaga

Ole faʻasologa e mafai na faia i se fale faʻapitoa poʻo tutoʻatasi ile fale.

Shugaring pusa e mafai ona faʻatauina i fale faʻapitoa faleoloa, okaina luga o le initaneti, ma maua uma foʻi mea e tatau ai i luga o fata o nisi supamaketi. E mafai ona e faia lau lava puʻeu suka i le fale.

4. Taua mo tupe

Mo uma lona aoga, o le shugaring taualumaga e taugofie tele.

O le tau o lauulu 'eseʻese i lenei auala o le a faʻalagolago, muamua, i mea mea o le a e faʻaaoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea faʻapolofesa mo lenei faiga ile fale e mafai ona latalata ile 30-40 tala. Ae e mafai ona e faia se shugaring pasta mai mea masani masani oe, faʻaalu le sili atu nai lo 1-2 tala i mea uma.

Ae afai e te feutagai i se fomaʻi faʻapitoa, lauulu aveeseina ma shugaring o le a taugata teisi nai lo se faʻaputuga waxing taualumaga.

5. O le umi o le aʻafiaga

Faʻalagolago i le ituaiga paʻu, o le aʻafiaga o le faʻataʻitaʻiga umi mai le tolu i le ono vaiaso, lea e avea ai le faʻataʻitaʻiga o se filifiliga lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo leʻi oʻo i le tafaoga loma.

6. Faigofie le taualumaga

I se faʻaopopoga, o pesi ma gel, o mea e mafai ona faʻamamaina i le vai. O lona uiga, e mafai ona e aveeseina mea na totoe i luga o le paʻu i le na o le fufuluina o latou i le vai pe soloʻi ma se ie susu. E le pei o le faapipii ma le gel, o le faʻamalosiʻau vai e leʻo se vai-soluble, o lona uiga o se oloa faʻapitoa o loʻo iai suauʻu e manaʻomia e aveʻese ai.

I se faʻaopopoga, e le pei o le solo, e mafai ona faʻaalu faʻapipiʻi pea i lauulu leiloa. O le vailaʻau o le faapipii e fai sina vaivai ma agamalu, o lea faʻaaoga faʻamalosi ia i le vaega ua maeʻa togafitia, e aunoa ma le fefe i le ita i luga o le paʻu.

Le atoatoa o Shugaring:

1. Lagona tiga

E fia le afaina? Talu mai le lauulu toso toso ma le aʻa, e talafeagai o le taualuga e tiga tele ma o le a le aoga mo fafine ei ai le maualalo tiga tiga.

Ae ui i lea, e ui lava i mea uma, e tusa ai ma teineiti, shugaring o se sili atu tiga tiga taualumaga nai lo waxing lauulu.

2. E le mafai ona puʻupuʻu laulu

O se lauulu, e pei lava ona i ai ma faʻamalieina gaioiga, e le mafai ona pupuʻu. Tau lava i lenei tulaga o le lauulu o le a pueina atoa.

Mo shugaring, o se mea e manaomia ai o le i ai o lauulu o se taimi umi. A faʻaaoga le tekonolosi masani ma le pesi, le umi manaʻomia o le tasi ma le afa milimita (o luga o le umi lenei, o le laulu e tupu pe a uma le lua i le lima aso pe a uma ona sulu). O le faʻaaogaina o se gel e aʻafia ai le laulu o le 5-6 milimita.

3. Maua le sao faifai pea

O le mea e leaga ai, o le saʻo e faʻatatau i se paluga poʻo se gel e ono mafua ai ni faigata. O le pes e tatau ona liliu i fafo tonu ina ia ma lana fesoasoani e mafai ona e faigofie uʻu lauulu i luga o le tino.

Nisi taua o fautuaga ma fesoasoani:

Ina ua uma waxing, shugaring po o le lauulu aveeseina ma kulimi, e le mafai ona sunbathing i luga o le matafaga, asiasi tanning salons, taele, sauna. O le le amanaiaina o lenei tulafono faigofie, e ono lamatia ai le pupula o le paʻu, faʻapea foi ma le le manaomia pigmentation.

O le mea lava ia e tasi, faʻanoanoa i le vaitaʻele, faʻapea foi ma le aau i totonu o le sami (vai maʻa masima e faʻatupuina ai le ita ma mafua ai ni faʻafitauli matuia). Manatua a maeʻa le aʻafia o au paʻu, o le a paʻu lou paʻu ma gofie.

E le faʻatonu foi e fomaʻi ni faʻamaʻi poʻo le puʻeina o tina mo fafine o loʻo aafia i vevesi vevesi. I lenei tulaga, e aoga le filifilia o se isi auala e alu ese ai mai le tino o loimata e le manaʻomia.

I se faʻaopopoga, o le le lava o le iloa ma aitia o le tumama ma faʻamamaina e mafai ona oʻo i ni mea e le fiafia ai.Afai e te le amanaʻia ni tulafono, e ono e ono afaina i le paʻu poʻo ni manuʻa ma maosiosia.

O lea la, vaʻai totoʻa i le mea moni afai e te faʻaaogaina retinol, vitamini C, pe afai o loʻo e inuina steroid, mo mafuaʻaga mafuaʻaga, e sili atu le teena o le shugaring.

E tatau foʻi ona e alo ese mai i lenei faʻasologa peʻa iai ni manuʻa, fulafula, mageso, maʻi matala, susulu o le la, liligi, poʻo le papala malulu i lou tino. I fale faʻalelotu pe a le mulimulitaʻia tulafono saogalemu ma tulaga o le tumama, e iai le faʻaletonu o le faʻaalia o se paʻu faʻaletonu i le tagata o tausia, e ono tupu ai faʻafitauli matuia.

Lea, tele fafine mafaufau manatu shugaring a itiiti tiga tiga faiga nai lo waxing (waxing). E le pipii i le paʻu ma le pipi pei o le pulu. O lona uiga o le ae alu i le tulaga lamatia o le tele itiiti ifo ita nai lo le tutusa faʻasologa ma wax.

O le tiga sili ona tiga e tupu pe a aveʻese lauulu le talafeagai i luga o le laugutu pito i luga, fatafata, bikini, ma kenera. O nei sone, e tusa ai ma le tele, o e sili ona maaleale, ma o lea vaivai.

O le masani masani shugaring togafiti ma faapipii mafua ai itiiti le le mautonu, ona o le lauulu ua aveeseina i le masani natura o le tuputupu ae, ae o le pala e aveese le lauulu e faasaga i lo latou tuputupu ae, o le mea lea o le tiga.

Leisa lauulu aveese

Aveesea lauulu laser o se isi auala mautinoa e alu ese ai mai le le fiafiaina lauulu. E aofia ai le faʻaumatiaina o aʻa i le malamalama.

O le laser galue i luga o le faʻavae o le tulaga aafiaga: o lona utupoto gaioi i luga o le melanin o le lauulu. E tofu le utupoto ma se galu uʻumi faapitoa. O le lapoʻa lapoa e nafa ma le lelei ma le maualuga tulaga o le leisa.

O le masini laser e faʻamafanafana le lauulu i se vevela faʻapitoa, e mafua ai ona faʻaleagaina lona fausaga. O se tasi itu lelei o le laser o le naʻo le lauulu e faʻamafanafana, ae le o le paʻu o loʻo iai. Lenei vaega i le faʻagaioiga o le masini aloese mai mu.

O le laser hair removal prosedur faʻaalu sina taimi, talu ai e manaʻomia le faʻapipiʻiina o utupoto i lauulu uma, ae ui i lea, o le paʻu i luga o le lauulu e le tigaina.

O se masini faʻapipiʻi laser e mafai ona taulimaina se vaega tele mai le aveeseina o lauulu. I se faʻaopopoga, faʻapitoa e faʻaaogaina gels faapitoa e faʻamaloloina ai le paʻu ma puipuia ai le faʻafefe o le paʻu.

Ole taualumaga e fautuaina e fai seia oʻo ile aofaʻi o le laulu e paʻu pe o le laulu e leʻi mou atoa.

Faatasi ai ma taualumaga fou, o le laulu e manifinifi ma mama.

O le sefe ma sili ona aoga e taʻua o le diode laser, e sili ona faʻaoga e le melanin ma, i le taimi lava e tasi, e le afaina ai le paʻu, alatoto, neura. O le mea lea, pe a filifilia se leisa, faʻalogo i le diode. O lona malosi ma wavelength e 820 nm.

Leisa aoga:

1. Aafiaga faʻaputuputu

I taimi masani, e masani ona matauina se aʻafiaga faʻapitoa.

2. Le aoga umi

A maeʻa le 5-6 taualumaga, e mafai ona e maitauina le aʻafiaga: o lauulu e amata ona tuputupu ae faʻaitiitia, ma i latou e foliga mai e tupu tele laʻititi ma māmā.

O le a le umi? Le faʻapitoa o numera o muamua metotia faʻamoemoe faʻapitoa i lou pa'ū ituaiga ma lauulu maualuga, faʻapea foi ma le tele o isi tino foliga. E fautuaina le toe faia o le faʻamasinoga i le ono i le sefululua masina seʻia oʻo le a faʻataunuʻuina le aʻafiaga.

3. Le maua o le tiga

E fia le afaina? O le tiga e fesoʻotaʻi ma le laser hair removal e faʻatusa ile lagona pe a tatou saeia ese se pulu faʻapipiʻi mai lo tatou paʻu. I se isi faaupuga, o le tiga o le a faalagolago faʻalagolago i ou tiga tiga. Ae o le aotelega, o se aulelei e leai ni tiga faiga.

Le atoatoa o le laser procedure:

1. O le leisa e le mo tagata uma

O le mea e taʻu o le laser sili ona aoga i luga o le paʻu paʻu ma lauulu uliuli.I lenei o le tulaga o le masini "iloa" pigment.

O le mama o le paʻu ma le uliuli le lauulu, faigofie ma sili ona lelei le faʻagaioiga atoa. O le mea lea, le laser hair removal e le talafeagai mo fafine e iai le paʻu paʻu ma lauulu sinasina.

Manatua, o le laser hair removal o le a le aveesea lauulu lauulu ma e mafai ona na susunuina le paʻu uliuli poʻo le paʻu toso. Mo le sili ona lelei iʻuga, o lauulu faʻataʻitaʻiga lauulu e masani ona fautuaina i le taimi o le 6 i le 12 sauniga.

O le aso o loʻo mafai ona fai ni lauulu i le fale. Ae o le faiga e tatau ona faia e se fomaʻi faʻapitoa.

2. Tau maualuga o taualumaga

Ae paga lea, e le o tamaitai uma mafai gafatia laser lauulu.

E fia le tau? Muamua lava, o le tau e faʻalagolago i le salone ma le numera o taualumaga. I le averesi, o se taualumaga e tau ai oe mai le 200 i le 900 tala, fuafua i le tele o le nofoaga togafitiga.

O le tau o filifiliga ile fale e mafai ona ese mai le 200 i le 500 US tala.

Faʻalogo foi ile tele o contraindications o loʻo avanoa, e ui i ni tamai numera:

Lautele (laser hair removal e matua faʻasaina ona fai):

● nisi o faʻamaʻi o le puipuia o le tino

● le faʻapalepale i tagata taʻitasi i lenei faiga

Relative contraindications (o lona uiga, o na e mafai ai ona faʻatautaia le faʻatinoga, ae seʻi vagana ua maeʻa feutanaʻi ma se fomaʻi faʻapitoa):

● gasegase faʻamaʻi o le paʻu, le i ai o faʻafitauli taugofie

● laititi le tanoa (i luga ole 2-3 vaiaso)

● maʻitaga, faʻasusu

● le iai o mea mu, maʻila, lelava, maosiosia ile pito ole paʻu o loʻo teu ai lauulu

E taua foi le maitauina o le taualumaga e matua le aoga pe a galue ma lauulu sinasina poʻo lauulu sinasina.

Aveesea lauulu eletise

Tolu metotia o uiga o le electrolysis: electrolysis, thermolysis, ma palu metotia. O nei metotia uma e aʻafia ai le faʻaaogaina o se tamai nila manifinifi lea faʻapipiʻi se fomaʻi faʻapipiʻi i totonu o le folika lauulu.

O le electrolysis, poʻo galvanic hair hair, o le sili ona lauiloa o loʻo i ai uma metotia o le electrolysis. Ma le isi, o le pau lea o le auala e aveese ai le le fiafiaina lauulu e faavavau.

Ina ia amata, tatou vaʻai i tuutuuga. O le a la le electrolysis? O se lavelave electrocemical process e aofia ai le faʻaaogaina o le galvanic i le taimi nei.

O le faʻavae o le electrolysis e pei ona taua i lalo: o loʻo tafe e le taimi nei e ala i le 'ie lava ia i le va o ia mea e lua. E le gata i lea, o le gaosiga o gaioiga e mafai ona maitauina i luga o le leaga electrode (nila), saofagā i le faʻasaʻoloto o hydroxyl ion mai le vai. E iai meatotino leaga i nei paion. Na latou faʻaumatia le lauulu o le laʻau i le ogatotonu.

Talu mai i le taimi o le faʻaʻuluʻulu, o aʻa o laʻau taʻitasi o loʻo i totonu o le folika ua faʻaleagaina e le eletise eletise, o lenei auala o lauulu aveeseina e manatu e sili ona aoga. E le pei ole laser hair removal, lea e le galue i taimi uma mo se ituaiga ituaiga o laulu poʻo paʻu, e faigaluega le eletise i soʻo se paʻu ma soʻo se ituaiga lauulu.

Ae peitai, talu ai ma lenei metotia lauulu aveeseina lauulu e tasi togafiti e togafitia taitoatasi, e talafeagai o le taualumaga o le a umi umi nai lo uma metotia muamua (mai le 15 i le 30 sauniga).

I nofoaga laʻitiiti, pei o foliga poʻo le bikini, e mafai ona vaʻaia vave iʻuga o lauulu 'eseʻese nai lo le faʻataʻitaʻiga, i lima poʻo vae.

Le aoga o le electrolysis:

O lea la, o le electrolysis ua manatu o se sili aoga auala o fulufulu ese.

O le a le umi e tumau ai le aafiaga? Afai e te mulimuli i fautuaga talafeagai uma, i le maeʻa ai o faʻatasiga o iʻuga, o le taunuuga o le a faʻaofo fiafia ai oe. Ae ui i lea, le faʻapea o le aveeseina o lauulu eletise e galue mo le selau pasene uma, paga lea, e le mafai. E i ai taimi e le manuia ai taualumaga, ina ua maeʻa na faʻaauau pea ona tupu le laulu.

O mea le lelei a le faʻagasologa o epilation:

1. Tau maualuga

Ole a le tau o lenei lauulu aveeseina? I le averesi, o se tauga 30-minute o le a tau mai le 25 i le 50 US tala.

2. Faanatinati lagona

E fia le afaina? Ioe, o tagata uma ei ai o latou lava tiga tiga. Ae ui i lea, i se tulaga lautele, o le faʻagaioiga e matua tiga.

Soo se ituaiga o tuʻieseina o loʻo manaʻomia le lauulu tino, e aofia ai le faʻaalia o se punavai o le maualuga o le vevela (electrolysis poʻo le laser hair removal) i lalo o le paʻu, o loʻo fesoʻotaʻi ma se aʻafiaga o mu.

Ma le isi, o lagona le lelei i le faʻaalia i le maualuga o le vevela i luga o le paʻu, e faʻalagolago lava i uiga o le tino o tagata taʻitoʻatasi ma lona tiga tiga.

Ae ui i lea, tagata uma e filifili i lenei faʻatonuga e tatau ona sauniuni mo le le lagona sili ona manaia i lo latou olaga. Vaʻai faalemafaufau pe o le a sou lagona pe a tuʻi le paʻu i se nila maʻai lea e tafe nei.

3. Eletise faʻalavelave ma mu

Afai o loʻo faʻaogaina e le fomaʻi ni mea taugofie pe taugofie, e i ai le faʻaletonu o se auala puʻupuʻu. I lenei tulaga, o se eletise eletise e mafai ona faia se tala malie ula.

O le tagata maʻi tamoe i le lamatiaga o paʻu mu ma faʻateʻi eletise.

4. Ole tupu o faʻamaʻi

Ae paga lea, faʻapei o soʻo se faʻataʻitaʻiga e aofia ai le faʻaofiina o nila i lalo o le paʻu, e i ai lava le faʻaletonu o loʻo aʻafia i ni faʻamaʻi pipisi. O lenei faʻafitauli e mafai ona tupu i le taimi o le gaioiga lava ia, ma e oʻo foʻi i sina taimi mulimuli ane.

Ina ia aua nei oʻo i se faʻafitauli i le taimi ma pe a maeʻa le faʻagasologa, ia mautinoa e faʻamaʻi atoa le nila. A leai, o le iai o se aʻafiaga o le pipisi mai faʻamaʻi matautia e pei o le HIV, hepatitis, herpes.

I se faʻaopopoga, faʻamaʻi pipisi e ono faʻatalitali ai le tagata maʻi i se taimi pe a maeʻa le faʻamama eletise. O le mea e faʻapea e i ai taimi e le toe faaleleia ai manuʻa mo se taimi umi, e mafai ona tumau pea papala i luga o le paʻu. Lenei ua taʻoto le faʻafitauli: o le faʻamaʻi pipisi ia i latou e ono faʻatupuina le suppuration, fuafua, e ono mafua ai faʻafitauli matuia i le tagata maʻi.

5. O maʻila ma maʻila

Ae paga lea, pe a maeʻa le faʻatino na faia e se tagata e le faʻaofofogia cosmetologist (ma se nila faʻapipiʻi sese), e te ono lamatia le tumau ai i maʻila ma maʻila.

E tatau ona faʻaofi saʻo le nila ina ia mafai ona ofi atu i totonu le eletise i totonu o le laulu. A sopoia e ia ma paʻi atu i le siʻosiʻomaga lata mai, i lenei tulaga, e leaga lava, o le a tupu se maʻila.

6. O le faʻaalia mai o lanu le moomia

Suia o pigmentation o le paʻu, o foliga vaaia o moli malamalama o se masani itu itu aafiaga pe a uma ona faia lenei ituaiga o lauulu aveeseina.

I tagata mamaʻi (aemaise lava, i latou o loʻo paʻu paʻu), e mafai ona maitauina le tali atu i lalo: o nisi vaega o le paʻu o loʻo faʻatupuina faʻafuaseʻi e ala i le eletise e mafai ona faʻafuaseʻi ona māmā. Ae paga lea, o nei taunuuga e le mafai ona toe suia. O le mea ua tupu, o le tagata gasegase ua feagai ma isi faʻafitauli, sili atu le ogaoga i lo le tuputupu ae o le leiloa lauulu.

E taua le maitauina o le togafitiga o le paʻu paʻu o se tau taugata faʻagasologa ma mamao ese mai i taimi uma e aoga.

Gauai atu i itu taua nei:

● cardiovascular faamaʻi (aemaise lava, fatu fatu)

● afaina ai gaioiga, susunuina, maosiosia poʻo manua i le vaega o loʻo masalomia na aveesea ai lauulu

● vevesi alatoto, thrombophlebitis

● o ni faʻamaʻi dermatological, pei o le psoriasis, eczema, fuafua,

● le i ai i totonu o le tino o uamea faʻamalositino fausaga

● maʻitaga, faʻasusu

● faamai o le neura

Ata puʻeina o lauulu

Photoepilation o se isi auala faaonapo nei e aveese lauulu e le manaomia. O le faʻavae o le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le maualuga-taimi moli moli o maualuga maualuga.

I se tulaga lautele, o le mataupu faʻavae o ata pipi faʻapitoa e pei o lauulu 'aveʻesea ma le pau eseʻesega o se moli malamalama i le taimi o photoepilation ua i ai le tele o ave. O ia ave uma o loʻo i ai se eseʻesega o le galuaina.

I se faʻaopopoga, o lenei faiga e faʻaaogaina ai ni mea e taua o krypton lamepa faʻatasi ma se faʻamama faʻapitoa e aveese ai le umi uʻumi (ultraviolet). Pei ona e iloa, o nei galu e manatu e sili ona lamatia mo paʻu o tagata.

Ae peitai, e taua foi le maitauina o lauulu e le 'aveʻesea i le malosi gaioiga i le taimi o le photoepilation e pei o le taimi le laser hair removal.

Afai tatou te faʻatusatusaina ata pailate ma le laser lava lea, ona tatou faʻatusatusa lea i ai, o le faiga e sili leaga ma leaga. O le mea e leaga ai, o le ono mafai ona maua ni mu i le taimi o le photoepilation e sili maualuga atu nai lo le lauulu 'avaʻese. Lea, e paga lea, e le mafai ona fai e uiga i le lelei o lenei metotia.

I le aotelega, o le faʻavae o le faʻagaioiga o le photoepilator e o gatasi ma le faʻavae o le leisa, peitaʻi, e iai le eseesega tele i le faʻagaioiga o nei masini e lua. Aveina lauulu e mafua mai i le mafanafana ma le faʻaumatia o lauulu melanin.

Lea metotia e filifili ai - tagata uma filifili mo ia lava, fuafua i uiga o lona tino, ituaiga o paʻu, lauulu fausaga ma isi uiga patino.

O mea le lelei o le photoepilation:

1. Leʻo le maualuga maualuga na faia

Faʻatusatusa i isi metotia o lauulu 'eseʻese (laser, electrolysis), photoepilation e le o le sili ona aoga faʻatonuga.

E ui i lona taugofie tele, o le tau o lenei faʻatinoga e le o le taugofie.

Ole tau ole tasi taualumaga e amata ile 20 i le 100 US tala.

3. E le aoga le faʻagaioiga i nisi ituaiga fulufulu

Photoepilation e le o se aoga auala e aveʻesea lauulu, paʻepaʻe ma manifinifi laulu.

4. lamatiaga o mu

Afai e le o malosi le fomai ma e faʻatinoina le poto masani, pe afai na te faʻaaogaina se masini tuai, e iai se tulaga e ono mumu ai.

E aoga foʻi ona e mataʻituina i agavaʻa nei:

● aasa e oʻo mai ile osooso

● i le taimi e tupu ai le faʻateleina o faʻamaʻi dermatological (eczema, fuafua, psoriasis, lichen planus, atopic dermatitis)

● herpes i le ogaoga

● gasegase faʻamaʻi endocrine

● maʻitaga ma faʻasusu

Mo le sili atu le lelei ma atoatoa tiaʻiina o loʻo le manaʻomia vao, ua fautuaina e faia mai 8 i le 12 ata pueina sauniga. Peitaʻi, e oʻo lava i le iʻuga o le aʻoaʻoga, ia faʻatumauina le taunuʻuga o le aʻafiaga, ua fautuaina e le au atamamai, ia toe fai le faʻagaioiga i le tai ono masina.

O fautuaga lautele pe'ā soʻo se mea e le manaʻo ai lauʻeleʻele feleʻele faʻaopoopo aofia ai mea nei:

1. Malosiʻaga paʻu faʻapipiʻi ma ala faʻapitoa pe a maeʻa le faʻafoega o lauulu suauʻu poʻo faʻafefeteina (moisturising ma faʻamalieina kulimi poʻo suauʻu mo le paʻu).

2. Musu e asiasi i le vai taele, vaitaʻele poʻo le aau i le sami vai.

3. Le mafai ona e sunbathing i luga o le matafaga poʻo le solarium.

Faʻapipiʻiina o lou tino i tagata faʻapitoa, e le sefe i lou soifua maloloina, ma le mulimuli foʻi i fautuaga uma saʻo, e faʻamaonia oe e maua le lalelei ma le soifua maloloina i le tasi fagu. Manatua o le paʻu lamolemole ma le silika i ou vae, lima ma isi vaega o le tino e faʻalagolago tonu lava i le saʻo amio ia te ia.

Tafi: mo tagata uma ma mo tagata uma

Tatou amata i le tafi. O le tosoina o le auala muamua ma le faigofie lea e ave ese ai le soona lauulu. O loʻo faʻaogaina le mea faʻaʻalo eletise poʻo faʻafiafia mo lea mea.

Mo aliʻi faʻaopopo o loʻo iai se avanoa e sulu ai le lisuina o se "mea mataʻutia" ma lagona e pei o se tagata moni 007 Sui, ma mo tamaloloa e le manatu i latou lava o ni sooupu sili, o se masini masani masani saogalemu, masalo o se tasi-tasi taimi, ua matua talafeagai. Tamaitai e filifilia masini mamanuina faapitoa mo tamaitai.

O metotia tafi e vaevaeina i ni vaega se lua: matutu ma susu. Na latou tafi fufuluina ma se sulu eletise, mo isi filifiliga uma, o le paʻu e tatau ona susu, lauulu e tatau ona faamaluluina, ma se mea faʻapitoa e tatau ona faʻaaogaina e faʻafaigofie ai faʻaseʻe.

Lulu eletise

E masani ona faʻaogaina e le tane ni leila faʻa-eletise, ona e sili atu ona talafeagai mo le suluina o lauulu, o lona uiga o mea sili aso malolo.E sili atu ona le lauiloa mea faigaluega uila eletise a fafine, e ui ina latou i luga o le maketi i nisi o aofaiga.

O nisi faʻataʻitaʻiga o epilator eletise e faʻaogaina i ni pulumu mo le tafi faʻapitoa nofoaga ma, o se tulafono, lenei lulu le ulu mo fafine ua lava.

O faʻataʻitaʻiga o mea faʻataʻavale a le eletise e eseese: ma se tasi pe sili atu ulu, feʻaveaʻi pe le tumau, o loʻo faʻagaioi i luga o se fesoʻotaʻiga poʻo luga o maa.

Uma latou tasi taua taua: o le matutu tafi e aveese ai le manaʻomia e faʻatau uma ituaiga o mea teuteu, o le faiga lava e le manaʻomia vai lata ane, e faigofie i "femalagaaiga" tuutuuga, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se nofoaafi, i se malaga pisinisi. Aemaise pe a mafai ona faʻaaoga se fagu ma ni maa.

O le mea taua lona lua o se masini faʻataʻavaleina o paʻu ma manuʻa paʻu ua le aofia ai i le taimi o lona faʻaaogaina, o lagona mai le taualumaga e mafanafana, ma le sulu lava ia e matua mama. E leai se mea e faʻaosofia ai le ili eletise. Peitaʻi, e talitonuina o tamaʻitaʻi fulufulu mo mafuaʻaga e sili atu le leaga nai lo tamaʻitaʻi.

O le mea le lelei a se masini faʻaalu eletise o le lauulu pe a uma ona tupu toetoe lava a tupu i le taimi lava lena. Nisi tane e tatau ona tafi faʻalua i le aso. Ia, a le mea moni, afai e le faʻaogaina le faʻafiafia i ni pamu, a aunoa ma se eletise e le aoga.

Fulufulu

E masani ona sili atu le mafaufau faʻataʻavale nai lo moli eletise. Le masini ma isi oloa e mafai ona faʻatauina toetoe o soʻo se mea. Lenei, faʻapea foi ma le taugofie aitu, faʻamatalaina ai lo latou lauiloa. Tasi tagata faʻaaogaina faʻaaogaina masini faʻaaoga faʻapitoa - faigofie, taugofie ma tumama. O isi, i le isi itu, maua se masini taugata, ia e manaʻomia ona faʻaalu taimi e faʻaaoga ai ni sui.

O lulu o loʻo tuʻuina mai i se lautele lautele: faʻaaoga ma toe faʻaaogaina, monolithic ma ma ulu faʻapipiʻi, mago ma faʻaʻofu faʻapipiʻi, lamolemole ma i selu e faʻafefeteina o lauulu, faatasi ai ma le tasi, lua pe tolu ni lau.

O le tafi faʻaʻoseʻega o loʻo vave gaʻo vave, vave laʻititi pe a mafai ona toe faʻaaogaina faʻatele e aunoa ma le lamatia ai o le paʻu poʻo se siama. Masini ma fefaʻatauaʻi ulu umi umi, ae tatau ona suia se taimi e tasi i le vaiaso pe lua.

E mafai ona e seleina lauulu i soʻo se vaega o le tino, ae ona o le lamatiaga o manuʻa ma i totonu ulu, e le fautuaina ai le faʻaaogaina i le bikini eria, ma tafi mimita ma le faʻaeteete tele. O le leaga o le tafiina ma masini e tutusa lava ma le eletise uila - lauulu ola vave tainane, ma e sili atu lava le mimilo.

Tafi le oloa

A o le i fuaina, soʻo se mea "paʻepaʻe" faʻapipiʻi i le paʻu - fasimoli faʻamalu, gel taele, fulufulu lauulu, ae sili ona lelei - i se kulimi faʻapitoa, gel poʻo le pulu. O fulufulu e masani lava ona teteʻe faʻasaga i le tuputupu aʻe - o lenei e mama, ae o le tuputupu aʻe e saogalemu atu ma paʻu e itiiti le faʻaita. Afai o le lauulu o loʻo iai se uiga i totonu, e tatau ona fufuluina le paʻu i ni nai aso muamua ma pe a maeʻa. E sili atu le seleina i le taeao, a o le paʻu ua "malolo", ae aua le faia vave lenei mea ae e te leʻi alu ile matafaga poʻo le vaitaʻele.

A maeʻa le tafi, o se faʻamalieina faʻapipiʻi tatau ona faʻaaogaina e tuʻuina ai le faʻaititia ma puipuia ai le pupuga o le paʻu. O le faʻaogaina o meaʻai ua maeʻa na latou fuaina, e aofia ai le faʻamaloloina o le menthol ma le faʻamama o le sui sooupu.

E tatau ona maitauina o lenei metotia depilation e tele lava mo faʻaaoga fale. Seʻi vagana ai le saiʻe o tamaloloa - o lea tautua o loʻo tuʻuina i toetoe lava o tagata uma e te laʻua. O le tosoina o le "faʻanoanoa" o se masani lea o le lua tausaga mulimuli ma i totonu o salons ua suia i se moni spa togafitiga mo alii. O le tau o le lomiga o 1000 - 1500 rubles mo le afa itula o fiafia.

O se lamatiaga mataʻutia mo faʻaaogaina taʻitasi tau i le va o $ 80-120, o le laina o masini o loʻo tuʻuina atu i le tele lautele o filifiliga - mai le paketi faʻaaoga faʻatulaga mo 75 rubles i le ergonomic faʻaonaponei faiga ma faʻapipiʻi kaseti tau e oʻo i le 1,500 rubles.

O masini ole fafine, o se tulafono masani, e taugata tele atu nai lo masini a alii, atoa ai ma ulu e fesuisuiai mo i latou, e ui lava o kaseti e tutusa lava laina e masani lava tutusa tutusa mo alii ma fafine (fafine e mafai ona sefeina tupe).

O meafaigaluega mo ma ina ua uma ona tipi o loʻo matua eseese lava: mai i le taʻutaʻua o fale teuteu e aoga i le lua afe rubles i taugofie aiga laina tau i le tasi po o le lua selau. O le Gel e manatu o le sili ona tamaoaiga ma "umi-tumau" tafi oloa, ma suavai palama ai i luga o le maualuga taumafaina o balms, kulimi ma ina ua mavae shave ions.

Vailaau fulufulu mata

Talu ona matou fesuiaʻi i mea teuteu fale, ona matou faʻamuamua lea i kulimi faʻapipiʻi. O vailaʻau faʻapipiʻi o loʻo avanoa foi i foliga o gel, spray, aerosols. O le fomu i le mataupu lea e le afaina, ma le faʻasologa ua i ai le vave.

O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai kalsium poʻo le potassium thioglycolate, lea e faʻaleagaina ai le polotini fusi i totonu o le lauulu, lea e faʻatagaina ai oe e aveese semi-faʻaleagaina lauulu mai le paʻu luga.

O loʻo avanoa kulimi depilatory mo vaega eseese o le tino ma eseʻese lauulu - e mafaufau i mea taua e fesoʻotaʻi ma lenei mea, o le oloa e aofia ai eseese o mea o loʻo i ai le gaioi ma le faʻaalia taimi. Ua fausia nei e tagata gaosi oloa faʻapipiʻi depilators ma faʻaopoopoga eseese: susu faʻamalosiʻau, vitamini, laʻau o laupepa.

Talu ai o le depilator o se kemisi, e taua tele le oʻo le kulimi e le faʻafesoʻotaʻi ma nisi mea mai fafo i luga o le paʻu. O lona uiga, aʻo le i faia pe faʻasolosolo foi le faiga i luga o le tino e le tatau ona avea ma ni teuteu faʻalelei.

A o le i faʻamamaʻi, e fautuaina e le gata ina faʻamamaina lelei le nofoaga mo togafitiga, ae ia faʻamamaina foʻi o gaʻo ma sela ua oti i se lapisi poʻo se ie fulumulu. E sili le faʻamaloloina o le paʻu i fafo ile paʻele poʻo le taele. I le maeʻa ai o faʻataʻitaʻiga, mea teuteu tino e le tatau foʻi ona faʻaogaina ina ia aua nei o latou tali atu ma toega o le pamu moʻi.

I luma o le muamua faʻaaogaina o le oloa, o loʻo manaʻomia e faʻatautaia se paʻu paʻu mo allergies i aso, pe afai o loʻo lelei mea uma, ona mafai lea ona e agaʻi atu i le fulufulu ese le faʻataʻitaʻiga. O le kulimi e faʻaaoga i le nofoaga faʻapipiʻi ma tuʻu i luga o le paʻu e afaina ai lauulu mo le vaitaimi na fautuaina e le tagata gaosi oloa i faʻatonuga, e masani lava e 4-5 minute.

I lenei taimi, pe a fai o le oloa e i ai le manaʻo manaʻo, o le laulu e faʻataʻutaʻu i le mata o le paʻu ma foliga mai e faʻapipiʻiina. O ia fulufulu e faigofie lava ona aveese faʻatasi ma mea na totoe o le kulimi. O le seliina o lauulu i se faʻapitoa spatula, masini meafaigaluega, omomi - mea e aofia i totonu o le afifi.

O lenei metotia e faapitoa lelei mo nofoaga maaleale e pei o bikini poo keti. O le kulimi depilatory e aoga lelei, o le lauulu pe a uma ona faʻaaoga e amata ona tuputupu ae i le 2 i le 5 aso, e faʻalagolago i tagata taʻitoʻatasi, aʻo latou e vaivai tele, manifinifi ma le puʻupuʻu. O nisi o sui e aofia ai vailaʻau e telegese ai le laulu tuputupu ae.

Ae i ai foi ni faʻaletonu i lenei metotia, ma e tele naua:

  • e masani lava ona le faʻamalieina e soʻo faʻamalosi tino lauulu lauulu e le fiafia i latou - pe latou te le galulue uma, pe o latou tuua'ʻivaleʻaleʻuluʻuluʻuluʻulu,
  • o le aʻafiaga o vailaʻau faʻaumatia o se taimi puʻupuʻu ma e le sili atu maualuga atu nai lo le aafiaga o le tafi,
  • e mafai ona tutupu aʻe lauulu i lalo ole paʻu,
  • vaaia lanu uliuli mafai ona tumau i le tulaga o lauulu aveese,
  • e masani ona i ai kulimi le manogi leaga e le malemo mai i soʻo se mea manogi faʻapipiʻi, ma le manogi e umi le umi i luga o le paʻu togafitiga,
  • depilatory kulimi vave faʻaleagaina ma manaʻomia le tausisia ma tuutuuga tuutuuga, i le solia o ia leiloa lona aoga,
  • mea e ono manaʻomia e le moʻomia i le paʻu ma fao e ui lava i le leai o se aʻafiaga o le afaina: susunu, afaina, ita, mago,
  • vailaau faʻamama, e le pei o le tipiina, o loʻo i ai se maofaʻaga lisi o contraindications, mo se faʻataʻitaʻiga, maitaga, faʻafitauli faʻafomaʻi o le tino, afaina o le paʻu ma neoplasms i luga o ia,
  • kulimi e le tatau ona faʻaogaina latalata i le mucous membranes, ina ia aloese ai mai le ulufale atu o mea malosi i totonu o mata, isu, itupa,
  • e le mafai ona solia le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le oloa, a le o lea o le a le maua le auga manaʻomia pe mafua ai itu afaina (pe a fai ova o le kulimi sili atu nai lo le mea e tatau ai).

O le le masalosalo tulaga lelei o vailaʻau faʻaumatia le aofia ai lona faigofie ma le taugofie. O le kulimi e mafai ona faʻatauina mai le umi o le 100 - 300 rubles, ae ua lava mo le tele o talosaga. O lenei metotia e matua leai se mama, e taua, aemaise pe a faʻaaoga i nofoaga maaleale.

Bioipilation

Le mea e tatau ona e faʻagaloina pe a faʻaaogaina metotia nei o aʻi pipi o le a le tiga. O le mea e taʻu o le bio-epilation e aofia ai ituaiga e lua - waxing ma shugaring. A faʻapea i le gagana Rusia, o lona uiga o le suka ma le suka suka.

E taua le maitauina o le bioepilation ei ai faʻailoga, faʻaopopo i latou ua uma ona lisiina mo vailaʻau faʻamutaina:

  • onkologi
  • mali suka
  • popolega ma le mafaufau
  • keloid faʻamaʻi
  • tafetotoi
  • vevesi vevesi ma thrombophlebitis,
  • fatu fatu
  • siama.

O nei faʻailoga e fesoʻotaʻi ma mafatiaga ma le maualuga o le tiga i le taimi o faʻagasologa.

Waxing (faasolosolo)

Ile taimi nei, ole faʻaaogaina ole ava atonu o le auaunaga sili ona manaʻomia i le tele o cosmetologists. Le lelei o lenei metotia e tau le mafai ona soona maualuga atu: vave, faʻatuatuaina, lelei, mo se taimi umi (faʻatusatusa, ioe). Tasi le mea ua leaga - e tiga, ae le mafai ona e tatalia, tau lava ina ia lamolemole le paʻu, pe a ma le 3 i le 4 vaiaso.

Ole metotia e faʻavae i le aveeseina o lauulu mai luga o le paʻu e faʻaaogaina ai le palu fefiloi. E aofia ai vaega o le natura ma faʻapitoa mafuaʻaga: fafie lamati, pi, pi faʻapea, ma paraffins ma isi suauʻu faamamaina oloa.

O meatotino o le paluga e faʻalagolago i le tuʻufaʻatasiga o le solo ma le faʻatulagaina o mea faʻapitoa i totonu: mea faʻafefeteina, viscosity, ma isi mea faapena. Faʻalagolago i le itu togafiti ma uiga o le paʻu ma lauulu laʻau, eseʻese gaʻo-o loʻo aofia ai faʻaoga i lenei nofoaga.

O faʻamalosi malo ua faʻamuina i se vevela vevela aʻo leʻi faʻaaogaina, ma o fefiloi vaivai ua uma ona i ai i le semi-suavai foliga ma ua faʻaaogaina mo le faʻamafanafana mafanafana ma le malulu. O le tuʻufaʻatasiga e ono aofia ai faʻaopoopoga eseese e aoga mo le paʻu: suauʻu, faʻatonuga, fuaitau mai laʻau, vitamini.

E mafai ona e faʻaaogaina oe lava i le fale. Ina ia faia lea mea, faʻatau ni faʻapipiʻi fasi ma se solo faʻapipiʻi, e masani ona 'eseʻese mo vaega taʻitasi - o fasi fasi mea mo eseʻesega eseʻesega i le lapoʻa ma le faʻavae o iai nei.

Ole solo faʻamama e faʻamafanafanaina ile mafanafana o lima, pipiʻi ile paʻu ile itu o loʻo tuputupu aʻe ai lauulu, ona saeia lea ole vae agai ile pa "e faasaga ile laulu". A maeʻa le faaseeina, o solo o palapala ua tapena ese le faʻaogaina o ni gaogao sooupu. O fasi pepa faʻamalosi e sili atu ona talafeagai mo le faʻaumatia o vaega laiti o foliga ma le tino.

Wax faʻatau atu i fagu ma kaseti e manaʻomia le faʻamafanafana i le vevela e tusa ma le 38 ° i se mea faʻapitoa mo masini poʻo totonu o le vai taele. O lenei auala e sili atu le taimi e alu ai ma e le talafeagai mo le tutoʻatasi faʻaoga, ae ui i lea, ua faʻaogaina faʻalelei i le fale ma i fale matagofie.

O le paʻu mafanafana e mafai ai ona e vave faʻaosoina lelei vaega o le tino, pei o vae. Aveesea lauulu e ala i le faapipiiina o luga o le solo paʻepaʻe ua uma ona faʻaaogaina i le paʻu, ie faʻapitoa poʻo fasi pepa ma o latou maʻai matataʻei.

Malosi malo mo le vevela faʻapipiʻi e mo naʻo le faʻaaoga faʻapitoa. Vevela waxing manaʻomia tomai faʻapitoa ma sauniuniga. O le solo faʻamamaʻe e liusuavai mo le afa itula ma faʻamafanafanaina i le vevela e tusa ma le 42 °.

Ole mafiafia e fai ma vevela ile paʻu ma, pe a uma ona malulu, e saeia male fulufulu. E pei o le solo le aveʻesea le "aveina" o lauulu o se mea faigata ona o le mafiafia o le tino, lea e taofia ai le laulu ia te ia lava.I se faʻaopopoga, o le vevela faʻamalolo e matala ai pori o le paʻu, faʻapipiʻi i luga o mea, ma fai ai le faʻagasologa o sina mea itiiti tiga tele, lea e taua tele mo vaega maaleale o le tino.

O mea le lelei a le tatau ona aofia ai:

  • tiga
  • alergi i luga o le paʻu ma le paʻu o le paʻu peʻa uma le faʻagaioiga,
  • susunuina
  • tuputupu ae o lauulu, suiga i meatotino o lauulu ona o le tumau faʻaleaga i matauila,
  • le i ai o contraindications.

Ina ia faʻaititia aafiaga itu ma faʻaopopoina le aoga o le faʻamaluluina, ua tatau ona e sauni mo lea: tupu lauulu i le 4-5 mm, faʻataʻitaʻia paʻu paʻu i le afiafi, aua le faʻaaogaina kulimi ma kulimi ao leʻi amataina le faʻagasologa, aua le faʻaogaina ni mea teuteu.

Latou te fiafia foi i le faʻamalieina mo le sili atu tau-lelei fua faatatau: o tau o le faʻatauina o wax mo le fale poʻo le taualumaga i le cosmetologist e maualalo (mai le 100 rubles mo fasi i le 1000-1500 mo le faʻaumatia i totonu o le salon), ma le maualuga o le lelei o le aveeseina o fulufulu. E mafai ona faaumiumi aʻafia le faʻamalologa pe a e apalai pe a maeʻa le faʻatulagaina faʻatupega e faʻagesegese le tuputupu ae lauulu.

Shugaring - lauulu gaoia ma le suka

Ole isi ituaiga o bioepilation o le pala ma suamalie. Ole auala ole suka e faʻaalu ai le pulu - faʻapena ole vaega ole fatuga ile aveina ole paʻu ma aveʻese faʻatasi ile lauulu e iai se fasi ie pe tuʻufaʻatasi ma ou lima. E le pei o waxing, ma shugaring, fulufulu lauulu e faia i le itu o latou tuputupu ae, lea e fesoasoani e faʻaititia ai le lamatiaga o le ulu atu i totonu.

O le suka suka faapaleni e gaosia ile alamanuia, faʻatau atu i apa ma faʻamafanafana atu ile mafanafana aʻo leʻi faaaogaina. O mea e gaosia e le lima, faʻapea foi ma le faia o se fale i le sunamare, phytosol. E le vevela le faʻapipiʻi, ae i luga o lima, pei o le plasticine, ma faʻapipiʻi i le nofoaga o loʻo manaʻo ai.

E faʻaitiitia foi le aoga o le faʻaaogaina o le suka. Ma le isi, o loʻo ia te ia isi faʻapitoa:

  • itiiti le tiga pe a faʻatusatusa i le faʻamalieina,
  • le lava o lauulu ulu
  • leai se tali mai ma ni mea e tiga ai,
  • aupito maualalo paʻu paʻu
  • e faigofie ona faʻaaogaina le tusi lesona faʻaaogaina i vaega faigata o le tino,
  • o le toe suka suka e faʻamamaina vave i le vai,
  • leai se mea e tupu ai lauulu e oʻo i le 4-5 mm, o le puʻeina e faʻamalolo ai e oo lava i le puʻupuʻu o lauulu.

O le tau o sauniuni faia mo shugaring o 300 - 400 rubles, suka suka - 700 - 1500 rubles. Tautua teuteu tautua mo suka suka - 400-500 rubles i luga o mata, mai le 1000 i le 2500 rubles mo le tasi sone i luga o le tino.

Ina ia sefeina le tupe ia oe lava-faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaaogaina le "homemade" karamel mo shugaring. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapaʻu se mafiafia mafiafia o 10 sipuni suka, 1 sipuni tele vai ma le sua o le afa tipolo. O le paluga e tatau ona kuka i luga o le vevela maualalo, pe a uma le pala, faʻamalosi mo le 10 minute, seia oʻo ina lanu enaena ma caramel.

Ona tatau lea ona malulu le karamel, ma e aunoa ma le faʻatali i ai e faʻamaʻaʻai, fuli se polo suka i ou lima, palu i ou lima ma "pipiʻi" i le paʻu "faasaga i le peleue". Ma, o le faapipii vaega e tatau ona saeia e tusa ai ma lauulu tuputupu ae ma, pe a tatau ai, toe fai le faiga seia toe uma lauulu. E tasi le polo e mafai ona faaaoga seia amata ona pipii i ou lima.

Isi auala

O ni nai upu e uiga i isi lauiloa metotia o faʻaesega.

Tasi o nei auala, e le masani ai - lauulu 'eseʻese faʻaaogaina fiti. Ole mea moni, o loʻo faʻaaogaina lea faʻapipiʻi i lima ma vae: ma se seti faʻapitoa mo le faʻaumatia ole laʻau faʻapipiʻi, laʻau faʻapipiʻi saʻo, foliga faʻapipiʻi, le laulu e faʻasolosolo ona "sola", ma fai ai le paʻu lamolemole mo aso 1-2.

O lenei auala e leai se tiga, ae mafai ona mafua ai le le fiafia, aoga i manifinifi vaivai lauulu. E le mafai faʻamalosia e mafai ona aveese 'avaʻe lauulu i lenei auala. O le faʻaʻumatia o le tino e le talafeagai foʻi mo tagata e paʻu i lona paʻu.

Depilation ma faʻapipiʻi poʻo filo siliki o se metotia e masani ona faʻaaogaina ma faigofie ona maua e tagata uma.O lona uiga tulaga ese o le masani ai leai ni contraindications, ae sili masani ona faʻaaogaina e aveʻesea lauulu e tasi pe faʻamama ai itu laiti o le paʻu (tendrils, fulufulu mata) i le fale.

Ole faʻaaogaina ole electroepilator e tutusa lava mataupu faavae o faʻagaioiga, ae ui i lea, e faʻatagaina oe e faʻaogaina tele vaega ole tino, ae e le fautuaina ai e faʻaogaina i luga o foliga.

Auala e aveese ai le tino lauulu i le fale - Fale o le Fafine

O le aveeseina o lauulu i le fale e taugofie ma o nisi taimi sili ona aoga e pei o se salononi. E mafai ona e faʻataʻitaʻia metotia uma o le a lisiina i totonu o lenei tusitusiga, maitau a latou lelei ma leaga, ona filifili lea lea e te fiafia iai. O le a matou auiliiliina auala sili ona masani ai lauulu, o le a mafai ai oe e aveese lauulu i luga o vae, foliga ma le tino atoa.

Faiga numera 1 - tatagi


Taualumaga: E te faʻaogaina le paʻu taʻele poʻo se isi mea e fafagaina ai lou paʻu ile tino ma faasolosolo malie ona teteʻe uma fulufulu ile laʻasaga. E taua le faʻaʻaluʻe ole paʻu ma fealuaʻi ile tuputupu aʻe o lauulu ina ia alofia le tuputupu aʻe i le paʻu. E taua tele le faʻapipiʻi ma le susu le paʻu. O le mea faigaluega poʻo le gel e faʻatagaina ai ona tafi le tafi i le paʻu ma puipuia ai maʻi. I le faʻaiuga o le faʻagaioiga, faʻamama faʻamaʻama le paʻu ua paʻu ile panthenol male lauti laʻau. O le a fesoasoani faʻamalolo manuʻa ma faʻamamaina.

Aafiaga: mai le 3 aso i le 1 vaiaso e faʻalagolago i le taimi o le tausaga. I le tau malulu, lauulu tuputupu ae toe lemu toe.

Lelei: vave, matua tele taugofie, a itiiti le tiga. E fetaui lelei mo vae, ketiʻe ma vaega ole bikini.

Le atoatoa:aveeseina o le tino i le fale ma se tafi e le maua ai se aoga tumau, ma e faʻapena foi ona mafua ai le mumu o le paʻu ma le leai o se susu. E tupu lenei mea pe'ā le gofie lau masini tafi pe e te faʻaminoina le fulufulu mago. O le tafi e mafai ona afaina ai le paʻu pe a mu. E le tatau ona faʻaaogaina se tafi pe a fai e iai ou veicose veves, faʻata tetele tauaʻi (nevi), papilloma poʻo ni maʻila lata mai. E le gata i lea, le tatau ona faia le tafi i lima poʻo luga o paʻu foliga matagofie.

O le tafiina e foliga mai e fesoasoani i le soona tupu o lauulu. Peitai, e le o lea. Lau laulu e mafiafia ma maaa atili ina ua uma ona luluina i le vaʻai, ae le o le mea moni. O le mafuaʻaga, o le tipi 'otiina e i ai le mafiafia pito, ma le faʻamalosia i le aluga o taimi (pei o lauulu tuai). O le mea lea o le lagona pe a uma ona suluina lauulu tuputupu atili mafiafia.

Vaega: filifili se fafine poʻo se masini e fuafua i lou itupa. O nei mea e faia faʻapitoa fuafuaina e mafaufau i ai uma anatomical foliga o le tino ma faʻatagaina le faʻataʻitaʻiga ia sili atu le mafanafana. Ia faaaoga i taimi uma se pulisana fou e maai tele e faʻatautaia ai le gaioiga e aunoa ma se manuʻa. Faʻaaoga mousses faapitoa (kulimi) aʻo leʻi maeʻa le tafi e tapenaina le paʻu ma, e tusa ai, i le lumanaʻi faʻafilemu ai ma faʻamama ai le tiga. Razors ma ni faʻaputuga manava poʻo ni alofilima (fasi faʻalavalava) o loʻo iai se faʻamafanafana gel ua faʻamaonia lelei i latou.

Faailoga maneta: A faʻataʻalia le soʻona solofanua pe a uma ona tipi, faʻapipiʻi i lou paʻu ma se ie solo malo poo se pulu faʻapitoa o loofah. Ona toe fai loa lea o le tafi (na o le lemu) ae aua neʻi galo e faʻamama le paʻu ile gel malu. Ina ia faia le gel e faaluaina le afaina i paʻu paʻu, tuu i totonu o le pusaaisa aʻo leʻi faaaogaina. Taumafai sina mea itiiti e mafai ona savali i le masini i le vaega lava e tasi o le paʻu.

Metotia numera 2 - faʻaaogaina o le kulimi kulimi


Taualumaga: A faapitoa ma talafeagai ma le tiga metotia o lauulu aveeseina o le depilation ma se kulimi faapitoa. O vailaʻau e faia ai se mea faapena (thioglycolic acid) faʻaleagaina ai le laulu, fai ia manifinifi, magaugofie, ma faʻapea ona ausia ai le lamolemole atoatoa. E sili ona le manaʻomia le tapenaina o le paʻu.E te faʻaogaina le kulimi ma le spatula ma tuu mo ni nai minute (5-10) pe a uma lena ma le lava spatula aveeseina lauulu e faasaga i le tuputupu ae o lauulu.

Aafiaga: 1-2 vaiaso.

Lelei: afai e te faʻaaogaina lenei kulimi i taimi uma, i le aluga o taimi o le a e iloa ai o le laulu na amata ona tuputupu ae lemu lava lemu ma avea ma manifinifi ma toetoe lava a leai se lanu.

Le atoatoa: Manatua o le depilation kulimi o loʻo i ai se faʻamalosi tino, lea e mafai ona mafua ai se maʻi teteʻe. O le mea lea, o le kulimi e le mafai ona tuua i luga o le paʻu umi nai lo le taimi faʻatulagaina. E le manaʻo foʻi le kulimi faʻafefeteina i le taumafanafana, pe a oʻo i le tumutumu ona gaioiga, aua o le paʻu pe a tuʻu le tino e malamalama lelei i malamalama. Le talafeagai mo le aveeseina o lauulu o luga o foliga, i le bikini ma le vaega o taulu o manu , talu ai e le mafai ona gafatia lauulu ma sili ona lanu o lauulu. E le tatau ona faʻaoga pe a fai e iai se faʻaleagaina o le paʻu ma faʻamaʻi o le epidermis.

Vaega: a faʻatau, vaʻavaʻai totoʻa le faʻavasegaina ma le ola puipui o le kulimi. I le faʻaopopoga o le thioglycolic acid, e tatau ona i ai le tausiga vaega.

Ituaiga ma mataupu faavae o lauulu aveeseina

O le fesili pe faʻafefea ona tuʻuina ese le lauulu tino e le manaʻomia, i tulaga eseese, e popole ai tagata uma o le saʻo le feusuaʻiga. E malamalama lelei se tasi i lenei mea, aʻo isi, mo se faʻataʻitaʻiga, teine ​​talavou, e tau le maua se poto masani ma se iloa. O auala e faʻaumatia ai le tele o laʻau e vaevaeina i ni vaega se lua: lauulu 'eseʻese ma le faʻaumatia. E le o tagata uma e iloa le eseʻesega i le va, e toʻatele e talitonu o foliga tutusa ia, ae e leʻo lea. Depilation o lona uiga o se le tumau taunuuga e tumau mo se taimi puʻupuʻu, ma le aʻafia o lauulu 'aveʻese e tumau mo se taimi umi. I le mea muamua, na o le vaega o le lauulu o loo i luga atu o le pito i luga o le paʻu ua aveese. Talu ai e leai se mea e punitia ai lona tuputupu aʻe, o le faʻagasologa e toe amata ma i totonu o le aso e faia ai se pupuni fou i se nofoaga lamolemole. O le autu o le lauulu 'eseʻese o le afaina tonu ai le laulu folika. Ua faʻaleagaina e auala eseese, ina ua maeʻa le paʻu taofi.

Lulu vae le miti a teine ​​uma ma fafine

E tele ituaiga faʻamaʻiina, e uiga i taʻitasi ia na o le tasi i loʻu olaga na faʻalogo iai se teine. Sei o tatou auiliiliina auiliili:

    Tafi. O lenei metotia e sili ona taatele. E tusa ai fuainumera, 90% o teine ​​amata ona tauivi ma tele vegetation e na o lenei metotia. E māmā ma vave, e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, vagana le ma le vaʻai totoʻa o se mea maai. Ae ua leva ona filifili tagata atamamai e le aoga, ma e le tatau ona aveese lauulu i lenei auala. A fufuluina, e paʻu le paʻu: o mea laiti-tusitusi e fausia mai i le auivi e le mafai ona vaʻaia ile mata. Ona o latou, o le pito i luga o siama ua liu mumu ma mageso. Ole lamatiaga o foliga vaaia o i totonu o lauulu e maualuga tele, ma e faigata tele le feagai ai ma i latou.

I luga o fata avanoa e mafai ona e mauaina ai ni pulo mo tofo uma.

Depilation kulimi - o se filifiliga e leai se tiga ma vave e aveese lauulu le manaomia

Depilation wax e matua saogalemu.

Toetoe o shugaring pasta o loʻo i ai se lanu manaia o le meli.

A filifilia se depilator, taʻitaʻia e tagata faʻatau iloiloga

Taua! E i ai le masani masani ae valea talaʻaga e uiga i le tafi. O loo finau mai nisi e faapea a maeʻa ia togafiti, e atili aulu atu lauulu ma faapouliuli foi. E iai le poto masani o cosmetologists ma tagata faʻapitoa i lenei matataʻupu taumafai e teteʻe atu. O le seleina o lauulu e le afaina ai lona fausaga i soo se auala: e te tipiina na o le pito i luga. Atonu e foliga mai ua amata ona pogisa, ae o lea ua faʻamatalaina e le mea lea: afai e te le faia le gaioiga mo se taimi umi, o le ufiufi o le a mou atu. O lauulu fou o le a latalata atu i le lanu o aʻa o lou lauulu.

Sei o tatou talanoa e uiga i ituaiga o lauulu aveese:

  1. Eletise. O loʻo faʻatinoina i totonu o le fale. Ole mea lea e tatau ona fai e se tomai faʻapitoa, a leai, e iai le faʻalavelave e maua mai ai le faafeagai ole manaʻo mai le togafiti.O le aano o le electrolysis o le aʻafiaga i lauulu folika o eletise eletise. O le lafoai e aumai i le nofoaga sao ma se nila manifinifi. Tagata e aʻafia ile paʻu e ono aafia ile pupula, faʻapea foi ma i latou e mama lona derma, e tatau ona tuʻufaʻafefe ma auala faʻapitoa. E mafai ona avea ma masani masani anesthetics, ma aso nei cryotherapy. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le paʻu e liua sina lanu mumu, e manaʻomia ona vaʻaia lelei e tusa ma le vaiaso. Afai e te manaʻo e aveʻesea lauulu le manaʻomia i luma o nisi mea taua, e talafeagai ona fai muamua.
  2. Ata puʻe. A leai, ua taʻua o le quantum. Ole faʻasologa e mafai ona faia i totonu ole fale ma faʻapitoa foʻi ma se tagata faʻapitoa. Le tau o le masini mai i le 25 afe rubles. O sea tau e mafua mai i le maualuga ma faigata faʻatekinolosi faʻapipiʻi i totonu o le masini. O lenei ituaiga o lauulu aveeseina e faavae i luga o le tui i totonu o le epidermal layer of light pulses lea e susunuina moni folika folika. O le taualumaga e leai se tiga ma vave. Ae i lenei auala o le aveʻesea o loʻo le manaʻomia ni laʻau e i ai le minus: e le mafai ona faia i teineiti e iai le laulu laulu ma le paʻu o lona paʻu ona o le maualalo o mea o le melanin.
  3. Leisa lauulu aveese. E faʻavae i luga o le faʻatamaʻia o folau e le laser beam. I le taimi o le gaioiga, e le tupu le tiga. Ae paga lea, o lenei auala e le talafeagai mo le lelei feusuaʻiga ma lauulu sinasina ma le paʻu tanned. E faʻapena foʻi ona 'aveʻesea lauulu mo le 2-3 itula ona o le laʻititi o le vaʻai o paʻu ma le mea e alu iai
  4. O Elos. O lenei metotia faiga ua sili ona talafeagai i le taimi nei. I le ala, e le na o lena. Elos tekonolosi o loʻo tuʻufaʻatasia ia elemene o ata ma le laulu e 'aveʻesea. O lenei metotia faʻaavanoaina mafai ona e ausia le maualuga lelei mo le itiiti ifo numera o asiasiga i le salon. I faʻatau atu e i ai masini mo le faʻatinoina ole lauulu o Elos ile fale, ae e taugata tele.

Mo lauulu lauulu filifilia se salon ma lelei iloiloga

Po o le a lava le ituaiga, o le aafiaga o le aveeseina o lauulu e tutusa. Le toatele ua masani e mafaufau a maeʻa se faiga faʻapena, o le a le tutupu mai lauulu, ae o le mea e leaga ai, e leʻo le matua. E seasea ona tutupu ni taimi na mafai ai e teine ​​ona tafiesea le tele o laʻau. A maeʻa le 'aveʻesea o lauulu, o lauulu e le afaina ai oe mo le tusa o le tolu tausaga, a maeʻa le malaga i le salon e manaʻomia ona toe fai. E i ai tulaga, i le naʻo le lua masina faʻatoa iloa e teineiti, na ola lava lauulu i nisi nofoaga. E mafai ona faʻamatalaina uma nei mea: o pulu moe e faʻaali le gaioiga. O le masini e le mafai ona latou iloaina a o latou i ai i lenei tulaga. Ua toe faʻafoʻiina foi ni vaega o lo o faaleagaina. O le mea lea e toetoe lava a le mafai ona aveesea tumau lauulu.

Metotia numera 3 - faʻaaogaina se epilator


Taualumaga: aveesea lauulu tino i le fale ma se epilator mafai ai ona e maua se sili atu le umi aafiaga nai lo le faʻaaogaina o se kulimi po o se tafi. Ole tele o tamai fulufulu o loʻo fausia i totonu ole masini, e fesuiai ma tosoina mai ni laulu e tasi ile taimi e tasi, faʻatasi ai ma le sulu. Lea mafai ai ona e maua se aafiaga umi. E mafai ona e faʻaaogaina le epilator i luga ole paʻu mago ma luga o le paʻu susu (mo lenei mea e i ai epilators e le fefe i le susu).

Aafiaga: masina.

Lelei: aafiaga uumi, vave, mafai ona faʻaaoga i soʻo se taimi ma soʻo se taimi.

Le atoatoa: le maualuga tau o le masini, o le tiga o le taualumaga. Naʻo le aoga pe a fai e leʻo iai ni vevesi ole paʻu ma maʻi o le paʻu, molese, faʻapea foʻi ma ni maʻi tipi. Aveese lauulu o foliga faʻaaogaina se epilator o le a fai si tele faʻafitauli, aua i luga o foliga o lo tatou paʻu e sili atu ona maaleale i aafiaga mai fafo. Ae peitai, tele gaosi oloa e le faʻatamala i faʻafitauli fafine, o lea latou faʻapipiʻi a latou masini i ni nozzles faʻapitoa e faʻafaigofie ona aveʻesea ma faʻamama le tiga.

Vaega: filifili se epilator lena, faʻaopopo atu i luga o se ulu e faʻataʻavaleina, ua faʻaauʻuina i ni faʻaopoopoga ni faitele - faʻamaluluina poʻo le faʻamalosi. O lenei mea o le a faʻaitiitia ai le tiga mai le faʻagasologa. Faʻapena foi, le masini tatau ona i ai ni 2 saoasaoa o faʻasolosolo o ulu. Laʻititi e talafeagai mo i latou o loʻo feagai ma ia lauulu 'aveʻesea mo le taimi muamua. Maualuga maualuga - mo le "alualu i luma", o lona paʻu ua masani ia tiga i le taimi o epilation.

Metotia numera 4 - faʻaaogaina moli, suka ma isi oloa pipii


Taualumaga: oe faʻamafanafanaina le solo i le puʻeina pe faʻapipiʻi le suka i le paʻu, faʻatali seʻi mago atoa, ona aveʻesea lea ma le malosi faʻasaga i le tuputupu aʻe faʻatasi ma lauulu.

Aafiaga: 14 aso.

Lelei: vave, taugofie, i le aluga o taimi ua amata ona le toe tiga. E mafai ona e faʻaogaina ni mea e fai, mo se faʻataʻitaʻiga, e lauiloa i tamaʻitaʻi mo le soloʻesea o laulu ma le malosi o le suka. Shugaring (Persian waxing, lauulu aveeseina ma suka) na avea ma lauiloa ia i matou faʻafetai i mea faʻalelei. O sua o le kulimi, meli ma vai ua faʻaopopo i le suka. O lenei paluga e vevela ma faʻapipiʻi i le paʻu. O manuʻa o le ie lavalava e faapipiʻi i le pito i luga. Ma, a uma ona faʻamamaina, o le ie e faʻafuaseʻi ona aveese faʻatasi ma fulufulu.

Le atoatoa: i le fale, e sili ona faʻaaogaina o mea pipii mo lauulu 'eseʻese i le vae vae. Bikini, ketiʻe ma paʻu foliga e tatau ona tuʻuina atu i se tagata tomai faʻapitoa i totonu o le lalelei. E le mafai ona faʻaogaina mo le vevesose vevesi, paʻu o paʻu, o le i ai o molesole ma loa uafu, faʻapea foʻi mo le kanesa. E le faatagaina le faaʻeseʻe aveese lauulu o foliga, ma le suka e le talafeagai mo mimita ma vaega puipuia ole bikini.

Vaega: Ina ia aveese lauulu i le faʻaaogaina o lenei auala i le tele o le tiga mafai, taumafai waxing, lea o loʻo faʻaoga i ni fale faʻalelei. A o leʻi faia le faʻagaioiga, ua saunia le paʻu, ona faʻapipiʻi lea o fasi vali paina ma o le tele o lauulu ua aveeseina i se tasi saʻo gaioiga i le taimi.

Fautuaga faamaneta: ua fausia se oloa fou mo lauulu sapalai - aveeseina o le soona ufiufi ma se soy-faavae oloa e le pipii i le paʻu, ae na ona pueina lauulu.

Faʻafefea ona ou aveesea lauulu foliga i le fale?


E mafai faʻataʻitaʻia a aveeseina o lauulu foliga - electro, photoepilation poʻo le leisa. Ae atonu e le tau gafatia mo oe. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaogaina fofo tagata. Lenei ma lauulu 'aveʻese ma le resin poʻo le paʻu, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o ni lavalava faʻapitoa mo le mata.

E masani foi ona talafeagai le pikiina, ae mafai foi ona lelava, aua o loʻo matou feagai ma fulufulu nai lo le ulu sela. Nai lo le aveeseina, e mafai ona e taumafai e faʻamalamalamaina le lauulu i luga o le mata ma hydrogen peroxide (3% poʻo le 6% e talafeagai, e fuafua i le tele). E faʻaaoga foi e tagata le ava malosi, suauʻu vine, baking soda e soloi ma soloia ai lauulu o foliga.

Auala Fualaau Aveesea Auala - Salon Hair Removal


O se malaga i le fale mo lauulu sapasapoa, e ui lava o le a taugata ai oe laitiiti, o le a fesoasoani faigofie ma aunoa ma ni faʻafitauli aveese lauulu o foliga vae, lima, i le bikini poʻo le faʻamili. Le filifiliga o lauulu 'eseʻese metotia e lautele tele.

Metotia numera 1 - leisa lauulu aveeseina, photoepilation

Taualumaga: e tutusa uma auala. O le lauulu e faʻaleagaina mo se taimi umi. O le ata vave e vave ona o le luminous flux, e le pei o le laser point, e mafai ai ona e vave aveese lauulu.

Aafiaga: 1 tausaga

Lelei: le tiga, umi le taimi e tupu ai, leai se mea e faʻatupu ai le ita, i totonu o lauulu, maʻila. O le laser, e mafai ona aveese lauulu ulu i ou foliga, ma o le photoepilation o le a feagai tonu ma le pogisa ma faigata lauulu.

Le atoatoa: Ole auala lea e ave ese ai lauulu ile lima, vae ma isi vaega ole tino e mafai ai ona e aluese naʻo na lauulu o loʻo i le tuputupu aʻe. O le mea lea, aua e te ofo pe a e matauina le tuputupu aʻe o lauulu fou. Ina ia 'aveʻese uma lauulu, o le a tatau ona e faia le tele o faʻasologa (5-8). A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e susulu mo le vaiaso. E le gata i lea, e le mafai ona e aveeseina le malamalama lauulu ma se photoepilator.E le mafai ona faia i le varicose veves, kanesa, ma isuka ma toto maualuga. Mafuaʻina le hyperpigmentation ma le maʻila.

Vaega: ina ia e 'eseʻese ma soona lauulu, taumafai le faiga ELOS, le tuʻufaʻatasia o mea sili ona po nei tekonolosi, faʻatagaina oe e maua se taunuʻuga lelei toetoe a leai se tiga, faʻapea foi aveese lauulu o foliga ma soʻo se vaega o le tino.

Ole TOP-3 o lona uiga mo le faateʻaina

Faigofieina i totonu o le fale e faigofie. O faʻafitauli e mafai ona tupu tele ai se ese, o se auala mo le faiga. I le tele o aofaʻiga o loʻo ofoina nei gaosi oloa, e faigofie tele le le mautonu. Mafaufau i le tolu mea sili ona lelei mo le fausiaina, e faʻavae i luga o latou faʻavae ma iloiloga.

Metotia numera 2 - electrolysis

Taualumaga: o se tamai nila e taitaia le taimi nei i le lauulu ma faaleagaina. O lea faʻataunuʻu le faʻagaioiga ma lauulu uma.

Aafiaga: 3 masina.

Lelei : faatagaina oe e aveese lauulu mo se taimi umi.

Le atoatoa: aveeseina o lauulu eletise o se auala tiga e aveese ai vae vae. Manua, maʻi, ma isi faʻafitauli e ono aliali mai. O le mea lea, e sili atu le aua le faʻaogaina lenei auala e ave ese ai lauulu foliga. Faʻapea foʻi ona le talafeagai mo mimita ma ofu talaloa. E le mafai ona faʻaoga mo kanesa, maitaga, veicose alatoto, paʻu o paʻu.

Vaega: sili atu agamalu taualumaga - eletise. O le galvanic current o loʻo faʻatautaia i lauulu taʻitasi vavaeʻesea ma e i ai se aʻafiaga i luga o faʻatasi ai ma le fesoasoani a le hydrochloric acid. Ona fufulu lea o lauulu i fulufulu. O lenei auala fesoasoani e aveese uma lauulu tumau. Peitai, e fai lava sina tiga ma e manaʻomia le faʻaaogaina o kulimi faʻapipiʻi. Lelei mo le aloese o lauulu foliga. Le faʻaaogaina i le paʻu uliuli.

Manatua e tusa lava pe o le a le auala e te filifilia e aveese lauulu i le salon, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi ae e te leʻi faia. Sili atu lauulu - o taimi uma o se mafuaʻaga o le le paleni o le hormonal, o lea o le endocrinologist o le a fesoasoani e taofi le tuputupu ae o le tele lauulu luga o foliga po o le tino. E le tatau ona tuʻufaʻatasia salonisi ma le suka, waxing ma isi fale taualumaga.

O a ituaiga o solo ese o lo o faaaoga i nei aso?

Uma auala oi ai i lauulu aveeseina e faavae i luga o le tasi mataupu faavae - le faʻaumatia o le pulu ma le faʻateleina o le lauulu tubule. E le gata i lea, o le solo eseʻese o loʻo i ai se taua tele i lenei mai le aveeseina o lauulu, lea e ave ese ai le lauulu, ae o le pulu lava ia e le faʻaleagaina. E ui lava e toatele e manatu o nei faiga e tutusa lava, ae le aoga.

O le tekonolosi filifilia mo le feteʻenaʻiina o laʻau le talafeagai, muamua lava, faʻalagolago i ou sini: aveese lauulu mo sina taimi pe tuʻu ese na o ia. I le tulaga muamua, metotia pei o:

  • O le tafiina o se metotia tuai ma taumafai, a maeʻa ona faʻaletonu foʻi folo i le aso lona lua.
  • Ole faʻapipiʻiina ma se epilator poʻo se filo ole gaogao le manaia ma tiga tele.
  • Metotia vailaau (depilatory kulimi). Mafuaʻaga tele alergi afaina.
  • Bioepilation (waxing, shugaring, enzymatic). Ose auala lelei, ae a maeʻa ona le tatau ona faʻatautaia togafitiga, e masani ona tupu lauulu i lalo ole paʻu.

Mo atoatoa lauulu aveeseina e le mafai ona faia e aunoa ma metotia o mea faigaluega cosmetology, lea e tupu ai le faatafunaina o le lauulu lauulu i lalo o le faatosinaga o ituaiga eseese o le malosi. E aofia ai:

  1. Aveesea o le lauulu laser, lea e faʻaosofia ai le laulu o loʻo tupu ai ile leisa.
  2. Photoepilation - o le sone tuputupu aʻe e faʻapupula ma le malosi vevela liua mai le malosi o le malamalama.
  3. Electrolysis - folini folo ua faʻaleagaina ona o le eletise eletise liua i le vevela.
  4. ELOS-lauulu aveeseina - tuʻufaʻatasia ituaiga uma o le malosi - moli, laser, eletise.
  5. Qool-lauulu aveeseina - ese mai i le masani ai leisa lauulu aveeseina i le filifiliga filifilia o le leisa na o luga o le lauulu lava latou, ia tuua le paʻu le lelei.
  6. AFT lauulu ese, lea e filifilia ai le aafiaga o le pulsed infrared leisa i luga o lauulu tupu.

Tulaga lelei ma leaga o eseese ituaiga o lauulu aveeseina

Ina ia faʻafaigofie e filifili le sili ona lelei ituaiga lauulu 'aveʻesea poʻo faasee mo oe lava, oe tatau ona mafaufau ia latou lelei ma leaga i sili auiliiliga. E manino lava o ituaiga uma o lauulu sapasapaia ei ai se tele faaopoopo i le mea moni e faapea i le na o nai taualumaga e mafai ona e tiaʻiina faʻailoga o le tele o laʻau mo se taimi umi pe e oʻo foi i le faʻavavau.

E le mafai ona mitamita le auala faʻapipiʻi o se mea totino, ae latou te le mafua ai le afaina o le soifua maloloina. Faʻapea e leai ni mafuaʻaga uma na faʻaigoaina ma se tasi faʻauʻuga faʻateleina "bioepilation". O lea, o le lelei ma le leaga o metotia taʻitasi o loʻo faʻaalia i lalo, e mafai ona e faʻamasani oe lava i le sili atu i le kiliki i luga o soʻotaga saunia.

  • le faigofie uma o taualumaga uma
  • puupuu aafiaga o le paʻu lamolemole, masani ona oso le ita ma ulu atu i lauulu

Toe tau faʻatasi ma le depilator poʻo le filo

  • taugofie taualumaga lea e faʻaumatia vaega o le fausaga o le laulu pulu
  • tiga, faʻapopoleina o le paʻu i le tino ma le mataʻutia o le faʻamaʻiina o manuʻa

  • E mafai ona e faia oe lava oe i le fale, tiga le tiga ma le televave o le faʻagaioiga o le nofoaga faʻafitauli
  • le aafiaga na o ni nai aso

  • le saoasaoa o le faʻagasologa ma le faʻaititia o lauulu tele a o toe faʻasolosolo vasega
  • tiga, puʻupuʻu aafiaga

  • tau maualalo ma le saoasaoa
  • puupuu aafiaga

  • lauulu ua aveese mo se taimi umi
  • alualu i luma o le tele o sauniga, le faʻaaogaina o fausaga vailaʻau (chymotrypsin, trypsin) e mafai ona mafua ai allergies, ma le i ai o contraindications

  • le ofi ma faʻaititia o le tiga i le taimi faʻaalia, faʻapea foi ma le agavaʻa e alu ese ai ma vao mo se taimi umi (mai i le 2 i le 5 tausaga)
  • le vasega o taualumaga "mafai gafatia", ma o vaitaimi i le va o latou i ai aofia ai 2-3 masina. O le metotia o loʻo iai le tele o contraindications ma e le aoga mo le laulu ma lauulu sinasina

  • maualuga le lelei i le taimi lava muamua sauniga muamua, saogalemu ma sina le fiafia i le taimi o togafitiga, alu ese mai o vao mo tausaga
  • maualuga tau, o le manaʻomia mo se kosi o nisi faʻagasologa, o le tele o contraindications, faʻapea foʻi ma le faʻatapulaʻaina o le faʻaogaina o mea inu-o loʻo iai mea teuteu pe a uma ona togafitia

  • sili taugofie tau pe a faatusatusa i le ata ma le laulu lauulu, faapea foi ma le tomai e aveese lauulu e faavavau, e tusa lava pe o le paʻu phototype ma lauulu fausaga
  • umi ma le tiga ile nofoaga (atonu e manaʻomia le anesthesia i le lotoifale)

  • tiga tiga, le lava le ono mafai ona paʻu le paʻu, aveese uma o ituaiga o lauulu tumau
  • maualuga le tau o sauniga, mo le atoatoa aoga e te manaʻomia e ave se vasega

  • tiga e aunoa ma se sao ma le saogalemu, o lauulu e alu ese mai le paʻu e faʻavavau
  • maualuga tau, se lautele lautele o contraindications

  • tiga, leai se pala, lelei le aoga i luga o soʻo se ituaiga o laulu ma tuʻuʻeseina tumau o laʻau
  • maualuga tau

Le a le ituaiga o lauulu aveese e filifili ai?

Faʻafefea ona e iloaina poo fea le ituaiga fulufulu e sili atu ona lelei, ma o fea le mea e sili ona lelei mo oe? Ina ia faia lenei mea, ia taitaia e nisi tulafono:

  • I soo se tulaga, fai se feutagaiga ma se fomaʻi faapitoa o le a iloiloina lou soifua maloloina tulaga, ituaiga o laulu ma paʻu. O nisi ituaiga o lauulu aveese atonu e le aoga mo lau lauulu ituaiga.
  • Faailoa mai le contraindications masani ona maua i le faʻamatala o taualumaga, e iai? E tele taimi, o lo latou i ai i le tagata maʻi e faʻaitiitia ai le ono mafai ona filifilia se tasi metotia poʻo se isi.
  • E tatau ona maitauina o nisi ituaiga o lauulu lauulu e le mafai ona faia pe a iai ni uʻamea prostheses poʻo masini faʻaeletonika i le tino o le gasegase. I se faʻaopopoga, oe manaʻomia le mafaufau pe a e teteʻe i ni vailaʻau ma vailaʻau teuteu.

Afai tatou te o i le filifilia "mai le faafeagai", o lona uiga, muamua tatou te le aofia uma auala e le mafai ona faia (mo le tasi poʻo le isi lava contraindication), ona i le va o mea o loʻo totoe o le a faigofie ona filifili le sili ona lelei auala o lauulu aveeseina. I lenei tulaga, e te manaʻomia foi le fesoasoani a se cosmetologist.

O fea le metotia e sili ona aoga?

O le a le ituaiga o lauulu aveeseina e sili ona aoga e mafai ona fuafuaina e se cosmetologist. Ole iʻuga o soʻo se metotia e faʻalagolago ile filifilia o tapulaʻa talafeagai mo le faʻasologa ma luga ole poto masani o se fomaʻi faʻapitoa. E taua ia aua le solia le auala ma vaitaimi i le va o taualumaga, aemaise lava mea faigaluega.

Manatua o le sini o ituaiga taʻitasi o le 'aveʻeseʻese o le faʻamamaina o le laulu, ma e le masani ona mafai i se tasi sauniga. E le o lauulu uma sa iai se tagata e mafai ona 'aveʻese tumau. 30% o foliki uma lauulu o loʻo i se tulaga faʻasaʻo ma e mafai ona tuʻuina atu le tuputupu ae tusa lava pe a uma le ala atoa, ia e onosaʻi ma maua lelei le paʻu! Uma le taimi ma taumafaiga faʻaalu (ma e oo lava tupe) mafai ona faʻataunuʻuina fua pe a maeʻa ma onosaʻi.

VOX Shugaring Puipuiga

O le VOX Shugaring Paste ua i ai se aafiaga lemu i luga o le dermis. Atunuu na afua mai - Italia. E i ai le scrub effect ona e aveʻese ai scales ua oti. O lenei paluga e talafeagai mo le aveeseina o lauulu mai soʻo se vaega. Se fagu e 445 g le tau o le 500 rubles. O le oloa e talafeagai mo maaleale ma faʻaititia le paʻu. Derma i le taimi o shugaring ma lenei faapipii e le manua, o lea e leai se tulaga lamatia o le ulu loloto ulu. E leai se mea leaga i mea e fai i totonu, o lea e le mafua ai le afaina o teine ​​ma ni allergies.

Vox shugaring pasta - o se oloa ma se lelei fua faatatau i le tau i le lelei

Faʻamatalaga e uiga i lenei paluga e lelei tele:

I se tasi taeao, alu i le "Uo teine", na ou matauina i luga o le fata ma mea mo le faateia o suka suka faapipii mai le kamupani VOX. Ia, ou te manatu, avea ma mea e tupu ma ave lenei paluga! Lagona e le mafaatusalia ma wax! O le mea e ofo ai, e le afaina, ou te maua foi le lototele. Oi, o loʻu fiafia e iʻu i le iʻuga! Na paʻu ma paʻepaʻe le paʻu ile paʻu, e ui lava o le ie silika ile pulou, pei ole faʻasalalauga. O le paʻu e le 'aina, e pei ona masani ai i le tafi, o le mūmū na vave alu ese.

Vladimirova.n

Vox Shugaring Paste ua na o se atua taua mo aʻu. Sa ou sailia se fofo taugofie ae aoga. Ma maua o ia! A faʻatusa i isi mea faapena, o le faapipii lenei e afa le tau, ae o lona aafiaga e tutusa. O vae e lamolemole mo le lima vaiaso. Ia, e le o le miti sili?

Lesya

Philips HP 6540 Depilator

Ua e fiu i suamalie ma pasta ma kulimi? Ma o se sili lelei fofo o le faʻatauina o se depilator. O le Philips HP 6540 e le gata o se matagofie girlish mamanu, ae tele foʻi foliga i se tau taugofie. Mo 4 afe rubles oe maua backlit tweezers, a epilator ma se trimmer. Le masini galue i lua saoasaoa. Filifili na e tatau ona taʻitaʻia e le itu o loʻo e faia ai le faʻaumatia. O lona lua e talafeagai mo vae, ma e aveese lauulu mai nisi nofoaga maaleale, pei o le bikini, e tatau ona e filifilia le muamua. O le depilator e maua le mana mai fafo. Na te puleaina e ui lava i le sili ona lauulu lauulu, faia le paʻu silky ma lamolemole. Pau lava le itu e tasi o le tiga. O uu e pei o le menovazine ma le lidocaine o le a fesoasoani e faʻaletonu ia i latou. Ole gaioiga ole taotoga e 3-4 vaiaso.

O le Philips HP 6540 Depilator e faia lelei le galuega

Manatu faaalia e uiga i le masini:

Ou te matua fefe lava i tiga, ma e malamalama lelei i ai loʻu tino. O le mea lea, sa ou fefe i le depilator ma e leʻi faʻatau mo se taimi umi. Na ou faʻatauina mo le aso malolo ia Mati 8 - Na ou filifilia lava o se meaalofa. Lauulu e tupu lemu lava! E laiti i latou, ma e oʻo lava ia le palaai e pei o aʻu (ou te matua fefe i le tiga) e faigofie ona seleina latou e aunoa ma le faʻamama o le tiga. Ma le isi mea: latou fesili mai ia te aʻu e uiga i itu i luga o vae. Toeitiiti lava latou o atu i nofoaga o lea ou te faaaogaina ai le epilator.

Bianca 2016

E galue leotele, e pei ona foliga mai ia te aʻu, e ui lava ou te leʻi faʻaaogaina isi ma e le mafai ona ou faʻatusatusa leotele nai lo isi pe tutusa.Lagona pe a uma le faʻaaogaina: o vae e lamolemole i le tago atu ma e leai ni mumu pei o le mea na faʻateʻa ai, ma o le mea na ou filifili ai ou te faʻaaogaina le epilatori i le itu o le tuputupu ae o lauulu, ae le pei o ni matau e faasaga i le tuputupu ae. E leai foʻi se faʻalavelave. Le uiga lelei e sili atu, faʻapea ma se lalelei matagofie. O le epilator e mama ma e mafanafana i le lima.

_Svetlanka_

Wax mo le faʻaumatia White laina Natura azulene

Paʻepaʻe paʻepaʻe Natura azulene gaʻo faʻapaʻu o loʻo gaosia i se tulaga ese: e gaosia i granules. E tasi le tau e tusa ma le 150 rubles, ae ua lava mo le aofaʻi o 4 taimi. O lenei vaega moa e manatu o se tasi o sili sili ona lelei, aua o loʻo iai le azulene - o se vaega sili ona lelei mo le tino. O le mea faigaluega lava fetaui lelei ma le galuega, aveese e le gata i le umi lauulu, ae faapea foi le sili ona laititi, ma faʻamafanaina foi le paʻu. Na oso ane I le ita ua leai se taimi e faʻaali ai. O le oloa faʻafefeteina pe a oʻo atu i se vevela 45 °, e faʻamaʻaʻa vave. E le manaʻomia ni fasipepa mo le faaseʻe i lenei auala. E manogi le manogi o le pulu, mo le tele o itula o taofiina le manogi i le paʻu.

Paʻepaʻe natura laʻau azulene lauʻeleʻele fulufulu paʻu e masani ma saogalemu e faʻaaoga.

Liliu nei i iloiloga:

Ou te fautuaina lenei laina paʻepaʻe e paʻepaʻe! E faigofie le faiga, e faigofie ona fai i le fale! Le ita ona faʻaititia, tiga e ono mafai ona faʻatamaʻia, aveʻesea o fulufulu le aoga e oʻo ile tolu vaiaso!

ELKU

Vaaiga lautele - o se mea o le poto! Ou te leʻi salamo lava i le faʻatauina, nei o lenei wax le sili ona ou fiafia i ai. Fiafia e faʻaaoga mai itu uma! Tofotofo i nofoaga uma ma faamaonia le aoga i soo se mea. Na ou matauina i iloiloga e faʻapea o se "sese" latou te tusia e tiga. E tigaina lava i le tosoina mai o lauulu, e le o le leai o se pulu, o se puipuiga puipuia o le tino.

Valentine_Voo

O le a le matua e sili atu e amata ai lauulu 'aveʻese?

O le a le matua e sili atu e amata ai lauulu 'aveʻese? O teine ​​e 12-13 tausaga le matutua, oe ua amata lava le faʻagaioiga malosi o le tuputupu aʻe ma manaʻomia le fufuluina o laʻau tele, atonu e mafaufau i lenei mea a itiiti mai tasi le taimi. Afai e te mulimuli i faʻutuaga ma fautuaga na tuʻuina mai e cosmetologists, ona sili ai lea o le faia o le aveeseina o lauulu vave nai lo 17-18 tausaga. Seʻia oʻo i lenei tausaga, e aoga e faʻatapulaʻa ai i le faʻafitauli. Uma ituaiga o solo, faapipii mo shugaring, fulufulu - o nei fesoasoani fesoasoani i teine ​​talavou. Tagata tomai faapitoa faamatala o latou tulaga e ala i le mea moni e faapea mai 12 i 17 tausaga o i ai o se malosi toe fetuunaiga o le tino. A e faia le epilation, ona uma lea o le lua masina e mafai ona fai ni pulu fou ma e iʻu ina ua leai se tupe mo le faiga. Faʻapea foi i le laititi o tausaga o loʻo i ai le tele o moe moe, lea e iʻu ina ala ma faʻatuʻu ni laulu fou i luga.

O se teineitiiti talavou atonu e lelei faʻatasi ma masani lauulu lauulu

Tele falemai e mumusu e faia lea tulaga mo teine ​​talavou. Ole aveeseina ole lauulu ole laser e le mafai ona faia uma, talu ai o lauulu ole fanau o loʻo iai se laititi o melanin, o loʻo faavae ai le gaioiga ole laser. I lenei tulaga, e iai le aʻafiaga o afaina ona o le mu ma le tiga ogaoga.

Zones mo lauulu 'aveʻesea ma depilation

Lauulu 'aveʻesea ma faʻapipiʻi mafai ona faia i le tino atoa. Mafaufau i vaega ma sone uma:

  • ua male
  • ketiʻe
  • manava
  • bikini masani
  • bikini loloto
  • lima
  • vae
  • tauau
  • fulufulu mata
  • le vaega i luga ole laugutu pito i luga
  • o le eria o loʻo lata ane
  • alafau.

Epilation mafai ona faia i luga o le tino atoa.

O nei vaega taʻitasi e ono pa'ū i lauulu 'aveʻesea ma faʻamutaina. Manatua o lauulu leleiga lauulu e sili ona faia i totonu o le salon. E mafai ona e faʻaavanoaina na o oe pe a na o oe le mulimuli.

Contraindications mo lauulu aveeseina

O taualumaga uma e faatatau ile cosmetology ei ai a latou contraindications. Epilation e leai se tuusaunoaga. Sei o tatou auiliiliina auiliili:

  1. Maʻitaga ma faʻasusu.I se taimi taua tele i le olaga o sui uma o le tutusa feusuaʻiga, e sili atu le aloese mai le falegaʻo gaioiga e aveese ai le tele o laʻau. A manaʻomia, e sili atu le faʻaaogaina o se auala saogalemu mo le faʻaumatia, pei o le tafi, suka ma le solo.
  2. Fusuʻaga. Ole vaitau lea e leʻo se faʻavaʻa feteʻenaʻi, ae ui i lea, ile taimi ole maʻa, e sili atu le faʻagaioia o lauulu ile faia. O le mea moni o taimi faʻapenei e tali atu ai le tino i le tele o lagona ma tiga e oo lava i lagona le fiafia.
  3. Alergi E aliali ia lava i le ogaoga mumu ma le mageso, lea e matua faʻatiga tele. Ile mea lea, e te manaʻo e faʻaaoga se antihistamine ma faʻaaoga se uu moona ile vaega ole faʻalavelave. E sili le talanoa i se mea faʻapitoa muamua.
  4. Oncological faamaʻi. E faʻasaina ona fai le aveeseina o lauulu ona o le le mafai ona faʻatonutonuina vaevaeina o kanesa sela ona o le faʻaalia i le eletise eletise, leisa poʻo moli malamalama faʻaaoga e faʻaleagaina ai folikel.
  5. O le taumafaina o vitamini o le kulupu A. Faamolemole ia matau o latou faia le paʻu laititi manifinifi. Lenei ono mafua ai manuaga.
  6. Diabetes mellitus. Faatasi ai ma lenei faamaʻi, metabolic faʻagasologa ma tisu faʻamaloloina faifai malie. Talu mai laiti afaina ai le paʻu e tupu ona o le papala, e le mafai mo tagata mamai ona faia.

O tuʻufaʻatasia uma e tatau ona amanaʻia.

Mo auala eseese o le faateʻaina, o contraindications na o tagata faʻapalepaleaga ma alergi.

Iloiloga i auala eseese e tetee ai le le fiafia i lauulu

Ou te matua le fiafia tele i laʻau. Na ou filifili e faʻataʻitaʻi se vavega auala, o le laser hair hair. Afai e le talia e lou paʻu metotia masani lau lauulu ma mea e mafai ona fai, o le leisa o se auala lelei tele e aveese lauulu ma tele taimi.

vaipuna

Ou te faʻaaogaina se laʻulu masani, o le aʻafiaga e matua faamalieina. Ou te le faʻaaogaina ni isi auala aua o loʻo i ai soʻu tiga tiga, e tusa lava ma le tosoina mai o se tasi lauulu tiga tiga, o le a se mea e mafai ona ou fai atu e uiga i itu atoa. O loʻo iai soʻu aoga mo le 2 aso, ona faʻaalia ai lea o lauulu.

Nastya

O nai tausaga ua mavae atu na avea ai aʻu ma tagata faʻatau a se tasi o falemaʻi e faʻataʻitaʻi ai ata puʻe. Na ou filifili loa e taumafai ma uma ai faʻafitauli uma ile tuputupu aʻe o lauulu e leʻi manaʻomia i loʻu tino. Ina ua maeʻa le faʻatinoga, sa iai se mumu mumu, ae na latou pasia i le aso lava na sosoʻo ai. I le maeʻa ai o le kosi, e mafai ona e faia se tasi-taimi photoepilation taualumaga i le ono masina uma e lagolago le "botd" setete. Na pau lava lena! Ae mo le totogiina, O le a ou taʻu atu ia te oe i le taimi nei e le o le taugofie taualumaga. Ole tau e fuafua ile mea tonu e te manaʻo ai e fai ai le photoepilation taualumaga.

svobodaelena

O le mea e le manaʻomia o lauulu tino o se faafitauli mo tamaitai uma. Ae e pei ona i ai, o le feagai ai ma ia e matua faigofie. E naʻo le filifili o le sili filifiliga mo oe lava ma fiafia i le paʻu lamolemole ma maaleale. Ia soifua maloloina ma matagofie!