Lauiloa

Ia i luga o le galu! Ia ma i matou!

I le ogatotonu o 60s, o le lauiloa lauiloa o laulu o Peretania, Vidal Sassoon, na faʻaalia lona faʻatonuga o le tamaititi i se faʻaaliga foliga - o se lauulu fou lea na maua vave ai le lauiloa ma le lauiloa i le lalolagi atoa. O le laulu fulufulu fou maua se igoa tutusa ma le igoa o le na faia Cessun. O le mea sili ona tosina i ai lauulu - lapotopoto i itu uma, ma se lauusiusi ma tele foliga ma se mafiafia umi pa.

I le aluga o taimi, na suia le lauulu, na faʻataʻitaʻi le matai ma le umi, 'auʻau, le lanu, ae o le faʻavae na tumau ona le suia. I aso nei, o le Cessun o loʻo lauiloa pea, aemaise lava i le au fiafia ile retro-sitaili.

Sessoon mo lauulu pupuu

O se puʻupuʻu lauulu tagata ua manatu o se ua atoa le faʻaʻi ma ua nana ni vaega o taliga, o nisi taimi o le umi e mafai ona oʻo atu i uga, o nisi taimi laititi teisi.

O sea laulu foliga e tatalaina atoa foliga, faamamafaina ona foliga, mata ma / poo laugutu, o mea e tuu i le faaaogaina o le vali.

O le lapopoa pulou o lauulu e faʻaʻumiʻumi umi le ua, tuuina atu atoa foliga lelei ma le poto masani.

O tina matutua e ofuina ni lauulu pupuu ua liua ma ua amata ona laiti.

Mo le lauulu lauulu umi

O le masani masani pe a tapunia atoa taliga ma le ua.

O le lauʻeleʻele Cessun na faʻaalia i le lalolagi i lenei faʻapitoa foliga, ina ua oʻo le tauʻau i le tauau o le laulu o le tagata. I le amataga, na faia e le matai se mafiafia umi pa lea e nana ai ona mata, ma o le foliga o le fafine mauaina se fiafiaga ma maneta. I le aluga o taimi, na amata ona latou laʻuina Sessun i se vaʻaiga puʻupuʻu o le 'auʻau, filifili lona umi ma foliga ia fetaui ma foliga o le tagata o tausia foliga.

Mo le umi lauulu

Lelei lauulu foliga ese ma le le masani ai e vaʻai i lauulu i luga o tauau.

Lenei le ata o le fafine ma le poto. O se fafine ma lona laulu e tosina i taimi uma vaaiga ma mataala - o le auala sili lea e tū ese ai mai le motu o tagata.

Filifiliga filifiliga

I le taimi nei, o loʻo faʻamalosia le lauulu laʻititi Cessun, faʻaopopo le faʻavae ma ituaiga uma o auiliiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea masani a pulu i le ituaiga o semicircle e mafai ona avea asimetris, faʻataʻimataʻi, puʻupuʻu (tatala mata o mata), ma i nisi tulaga, ua aveʻese atoa, fai le loka temporal ma ni faʻailoga o le umi tutusa.

E mafai ona e faʻataʻitaʻia ma ni manoa taʻitasi, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatala pe faʻapuʻupuʻu le tasi vavae. O lenei auiliiliga o le a faʻaopopoina asymmetry i le ata, faʻaopopo sina vaega o fatufatuga. Ma afai e te faʻauauina se vaega o fesoasoani, o le a faʻatamala talavou.

O lauulu lanu o se lautele fanua mo faʻataʻitaʻiga. E le tigaina le foliga o laulu, ae o le aotelega o le ata e suia tele, ituaiga uma o lanu e faʻatagaina: fusi taʻitasi, tinting, ombre, iloga, valivali ma isi mea faapena.

Cessun, Waltz ma Itulau - o le a le eseesega?

E le sau le laulu o Sessoon i Soviet Union i lalo o lona igoa, ae pei o se sili fetuʻutuʻunaʻi lomiga mo le faʻafofoga a le Soviet - Waltz. O lea Cessun ma Waltz o igoa eseese mo le tutusa lauulu e tasi.

Ae o Page ma Sessun e matua ese lava lauulu. E ui i le vaʻaiga tutusa, e i ai le latou taua tele - o le itulau o loʻo faia ma faʻauʻuga i totonu, ma Cessun - ma fafo.

Uiga ma faʻafitauli o le faʻatinoina o laualuga Cessun ile fale

O le manuia atoa o le atinaʻe e faʻalagolago i le polofesa a le matai. E le manaʻomia le teuteuina o lauulu 'oti Cessun, o mea uma na nonoa i se auala lea pe a uma ona fufuluina le lauulu ma selu, latou tutoatasi tutoʻatasi i le itu saʻo.

O le fulufulu laʻititi ua aʻoaʻoina faʻapitoa i lenei metotia o le tipi, ma e le faigofie e pei ona ono foliga mai i le taimi muamua tilotilo.

Mafaufau i se laʻasaga ma lea laasaga metotia laei:

  1. Fufulu ma faʻamago lou lauulu laititi i se solo.
  2. Vaelua le lauulu i ni vaega se tolu: frontotemporal ma lua tutusa occipital ma se faʻamalosi vaevaeina i le ogatotonu.

Le isi, e alu saʻo lava le aliʻi i le lauulu laʻititi:

  1. O le lauulu e amata i le vaega saʻo o okipital.
  2. Vavae ese le filo pito i lalo ma le lautele o le 1.5 - 2 cm (pulea manoa) ma tipi ese i le maualuga o le umi manaomia.
  3. Ogatasi i le pule o le 'au, o' oti uma e sala mai i le itu taumatau, ona sau ai lea mai le itu tauagavale okipital.
  4. O le vaega frontotemporal o loʻo teuteuina i se faʻauʻuga auala - o le taimi lea o pito pito i luga taʻitasi o se lua milimita puʻupuʻu nai lo le pito i lalo.
  5. O le itulagi faaletino e teuteuina i le auala tutusa e pei o le occipital region. Ua fuafuaina se manoa pule ma ua sosoo ai le isi malumalu ma o se auala faauu.
  6. O le tulaga mulimuli o se mea faigata. Mo faʻataʻitaʻiga vaʻaia, e tatau i le matai ona tuʻuina atu le faʻailoga o se tafatolu, o le pito i luga o lo o i le pito i luga o le ulu, ma faʻavae e lua o le wiski. Faavae i lenei tulaga, filifili e le matai le laina autu ma ogatusa auupega i le itulagi faaletino.
  7. A maeʻa le lauulu lauulu, ua lava lea e toe fufuluina ai lou lauulu, feula faʻamago ma se fulufulu ma selu - faʻatinoina lelei Cessun o le a taoto i le tulaga saʻo e aunoa ma le faʻaopopo faʻaopoopo.

Masani ma faʻauʻu Cessun

E tusa ai ma le faʻatinoga tekonolosi, ua vaevaeina Cessun i ituaiga e lua: masani ma faauu.

O le lauulu faʻauʻuina le lauulu o lona uiga o le faʻatinoina o le faʻauʻuina o le faʻapipiʻiina, lea e faʻataʻamilo ai i le atulaʻi atoa o le ulu. O lenei metotia faʻatagaina oe e faʻaopopoina le tele i luga o laulu manifinifi, faia le suiga e sili ona lamolemole, toetoe lava le mafai ona malamalama (lamolemole pe uliuli). E tupu lenei mea ona o le le iloa faʻaopopo o le vaʻai o lauulu toso (mai le 0 ile 90 tikeri) o taʻitasi sosoʻo mai e fesoʻotaʻi ma le isi muamua. O le pito i le va o faʻatonutonu curls o sone eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tuaoi o le pito i luga o le ulu ma le pito i tua o le ulu, ua vavaeina le faʻaaogaina o le faʻauʻuga metotia. O lenei auala fulufulu ua naʻo se faʻamanuiaga mo tagata e paʻu lauulu laulu, faʻafetai i ai, tele ma le matagofie i lauulu ua faʻaopoopoina.

O le a le ituaiga foliga e talafeagai mo le lauulu laʻau Sessoon?

Le tele o tausaga o faʻataʻitaʻiga ma le tumau le lauiloa o lenei laʻei lauulu ua faʻamaonia lona agavaʻa, e fetaui lelei i soʻo se ituaiga foliga, soʻo se foliga ma soʻo se tausaga o le fafine:

  • ose mata foliga ma taumatau foliga o se lauulu lauʻeleʻele o le a faʻaofiofia e faʻaopopo le femininio ma faʻaalia,
  • o uiga mataga o se foliga faʻapipiʻi o le a natia i tua o se mafiafia lautele fulufulu o lauulu,
  • pulu asimetris o le a fesoasoani e faaumiumi lapotopoto foliga,
  • ia lapotopoto foliga o le lauulu i itu o le a fesoasoani moli foliga faatafafa,
  • o le lautele o le muaulu o le a natia i tua o se uumi umi (lalo o le laina mata o mata).

Fautuaga lautele mo teuga Cessun

O le fulufulu ua manaʻomia ai fetuunaiga masani mai le matai. O le tuputupu aʻe o manoa o le a leiloa a latou foliga ma faʻamamaina uma le aoga o le laulu.

E le faʻapalepale Cessun i mea faʻapipiʻi, e le manaʻomia le fesuiaʻiina o lenei laulu (e aoina i le siusiu, tui le au, ia faʻapipiʻi i rims poʻo fulufulu lauulu).

Sessoon lauulu lauulu o le aoga ma le fafine i soo se tulaga. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu, e mafai ona e faʻaopopoina le fiafia ma le matagofie ia oe lava, tu i fafo mai le motu o tagata ma foliga faʻamalieina, ae i le taimi lava e tasi e aulelei ma taofiofi.

Fonotaga lauulu: filifiliga filifiliga mo eseese lauulu

O le a le puʻupuʻu lauulu laʻasaga? Ma o le a le sauniga i le lautele? Toatele, vaʻai i se laulu e tasi faʻapena i se isi tagata, fai mai o le laupepa poʻo le pi. Ae e i ai eseesega i le va o lauulu, itulau, bob ma sesson (pe pei ona taʻua foi o sesson po o sesson).

Talafaasolopito o le sessun

I le onosefulu, na sau ai le tamaʻitaʻi fulufulu Peretania o Vidal Sassoon ile auala e tipiina ai tagata faʻatau ile auala e le masani ai. Na foai atu e le matai i le lauulu se foliga siosiomaga malosi ma le lapotopoto. O le matua mafiafia, ma le pa e sa tatau. Lea la ua faʻatinoina ai se laulu sulu fou, lea na mulimuli ane faaigoa i le igoa o le tagata na faia - Cessun. Fesuiaiga mulimuli ane aliali mai: sesson pe, e pei ona masani ona latou taʻua nei o se sesson.

O ai e fetaui i le sauniga

E iai le talitonuga o lauulu laʻasaga o le sauniga e mo tagata uma. Teine ma soʻo se lanu, umi ma le maualuga o laulu e mafai ona gafatia. E ui lava, a o le umi, e faʻatapulaʻa i tauau. Afai o le laulu e laʻititi, o le a tatau ona e faapuʻupuʻu laʻititi ina ia maua ai se moni-maualuga-sauniga vasega.

O le lauiloa o se lauulu laʻititi lea, ona o le filifiliga o le umi o le laulu, e mafai ona e fesuisuiai le tele ma foliga o foliga. O lona uiga, afai o le foliga e foliga i se tafatolu ma se tulimanu pito i lalo, o lona uiga e tatau ona faʻatele atu auvae i itu. Afai e foliga foliga faatafafa foliga, naʻo le lauulu 'aina e faataamilo ai le foliga. Mo le lautele lautele muaulu, e tatau ona e faia ia faʻamau sili atu faʻamaoni. I se aotelega, o se auala lautele lea o le teuteuina o laulu.

Vaega o le lauulu oti sauniga

E faʻapefea ona faia se lauulu mo le uumi lauulu vaʻaia ia tausia lona faʻalelei atoatoa? Aisea le mea e le suʻea ai pito, ae mimilo lelei i totonu? Le mealilo atoa aemaise lava i le faatinoga o lenei lauulu lauulu. Mafaufau i se laasaga ma lea laasaga faʻataʻitaʻiga fuafuaga ina ia mafai ona e mautinoa o le faiaʻoa faia oe se sauniga:

  • O lauulu e tatau ona susu i le ulu atoa,
  • O le aofaʻiga atoa o lauulu e vaevaeina i ni vaega se tolu: le pito i luma ma le lua pito i tua. Ua faʻamautu uma ia mea i lauulu lauulu
  • O 'oti ulu e amata mai le pito i tua. O le matai e galue ma ni manoa manifinifi, ogatusa o latou umi ma seleulu. O le lauulu mulimuli e tipi i le pito i luga o le ulu
  • I le iʻuga o le lauulu 'ulu, e selu le laulu agai i luma e faʻamaonia ai le gatasi o le' oti laʻau, ona tuʻufaʻatasia lea o le lauulu laʻititi i le ulu atoa.

O le mea moni, e le mafai ona e faia e aunoa ma nuances, ma master master galue i lona lava metotia. Ae o le mataupu autu o le tasi: selu i tua ma valevale i se tasi ituvae.

Faʻataatia sessna ile fale

Sesson e sili ona lauiloa mo le mea moni o lenei lauluulu lauulu tausiga e matua faigofie. Leai se mea e te moe ai luga mea faʻataʻavale pe mo se taimi umi e faʻamama ai lou lauulu i le taeao i luga o le uʻamea. Faatasi ai ma o matou lava lima, matou te le taumateina le mafai ona fai ni lauulu e tipiina: e tatau lava ona e liliu i se faletalimalo lelei. Ae o le a tatau ona e faia le laulauina i aso uma oe lava. O le a tatou iloiloina tulaga pe faʻapefea ona faia.

I luga o le lauulu pupuu

Afai o loʻo ia te oe se fafine fugalaʻau vasega mo le pupuʻu lauulu, ona faʻataʻitaʻi lea, faʻafaigofie, ma faʻateleina. O le puʻupuʻu mo se sauniga e manatu o se fulufulu umi pe a faʻamalama uma taliga pe afa.

A o le taimi na e faia ai se sauniga i le salon, e te faʻaaluina le aso atoa o le aso ma lou ulu na lelea i luga. Le teuteuina atoatoa ma atoatoa. Ae o le a le mea e fai pe a e ala i luga i le taeao, ma loka faʻapipii i itu uma? Faatonuga mo tagata amata "Session-bearers":

E leʻi fautuaina le fafagaina o lauulu mo pulu puʻupuʻu mo teine ​​mimiti. O le lapoʻa o foliga e manaʻomia ai lauulu e pa'ū ai i le alafau. Ma taliga matala o le a faia atili foliga foliga sili atu.

I luga o lauulu lauulu

O se fafine fulufulu ma le ogatotonu-lauulu sesson o lona uiga o taliga e matua natia. E le gata i lea, o le tua o le ua e ufiufi i curls. Ole tulaga ole tausiga mo ia sitaili e toetoe lava a leai ese mai ma mea na talanoaina i le parakalafa muamua. Pau le faʻaopopoga: pe a faʻamago ma se laulu, e mafai ona e faʻaogaina se selu lapotopoto, milo pito o le lauulu i totonu. E manaʻomia foʻi mo le ulaula lavalava o ē le manaʻo e ave le faʻatulagaina o foliga.

E mafai ona aulelei tele le vavaega o sauniga i luga o le lauulu laʻititi pe a pa'ū le au toetoe lava o mata, ma pupuni mata o mata. O le foliga avea atili faʻaosofia ma lilo.

I luga o le lauulu uumi

O se lauulu 'ulu ma se laulu uumi o se avanoa sili lea mo i latou e le mananaʻo e vaeluaina ma mea na faʻasolosolo mai mo le tele o tausaga. Afai e te manaʻo i ituaiga, e mafai ona e taumafai atoa i le sauniga, ma faʻaauau ai ona tuputupu ae lauulu.

O se fulufulu fafine mo le umi lauulu e mafai ona faia ina ia mafai ona faia se siʻusiʻu. Ae tutusa uma lava, loka taʻitoʻatasi o le a paʻu ese mai ai. E mafai ona e teuteuina ma faʻaopopo ia sitaili ma laʻau fulufulu eseese, ulu lelei ma ulu lelei.

Tulaga lelei ma leaga

Ina ia e mafai ona mautinoa filifiliga pe fai se sauniga pe leai, matou te fautua atu ia e mafaufau i mea lelei uma o lenei lauulu.

  • Lelei, fafine, mamalu,
  • O le fulufulu e faigofie ona ave muamua ona foliga pe a mavae se matagi malosi poʻo se kilia liliu o le ulu i le itu,
  • Vave ma faigofie ona faaputu
  • Le tomai e faʻasaʻo ai le le atoatoa i foliga.

E naʻo le tolu toesega.

  • Auala poto faapitoa. Naʻo se matai e saʻili faʻapitoa lenei mea,
  • Le mafai ona fili i le fili, fai o le siʻusiʻu ma luga o laulu ulu,
  • Ole manaʻoga mo taimi masani e fetuʻunaʻi ai ile sauniga e faʻaola ai pea le manaia o foliga.

O le mea lea, afai e te le o se aga faʻapalepale ma o loʻo i ai lou matai o loʻo sauni e faʻafetaui le sauniga i masina uma, e mafai ona e taumafai saogalemu oe i se fou ata. Sesson lauulu luga luga o lauulu laulu e seasea faia, ia mafai ona e mautinoa o lona amataga. Mai le aufaasālalau tagata, o le tala fou i luga o le NTV auala Liliya Gildeeva laeiina se lauulu. O le laulu e felanulanuaʻi ma ia, faʻafetai i le matagofie o lona laulu ma lona tamaoaiga uliuli lanu.

O le isi tagata puʻeina o lenei sitaili o uiga lea o le tamaʻitaʻi alessandra Martinez: o le teine ​​e igoa ia Fantagiro. O se laʻei lauulu na avatu ia te ia se foliga o se ituaiga o feeseeseaiga, e aunoa ma le faalavelaveina ma le toʻafilemu fana i le aufana ma tietie i solofanua, ae i le taimi lava e tasi na te taofia le amio a le fafine

Lelei ma lē lelei le 'oti o lauulu

E mafaufau tagata Stylists i le potopoto lauulu e sili le mafanafana, lautele, aoga. E le manaʻomia ni faʻapipiʻi umi, e faigofie ona fufulu, faʻamago, tausia. O lauulu laulu e fetaui i le toetoe o tagata uma, e leai ni tausaga faʻatapulaʻaina. E mafai ona e faʻatonutonuina le laina o pipi i lalo, muaulu poʻo le auvae i soʻo se pa e te filifilia, e tataʻi ese ai le mafaufau mai le faʻaletonu ma paʻu pa'ū paʻu.

O le lelei o sea lauulu:

  • e mafai ona tipi lou lauulu mo le puʻupuʻu, feololo pe umi lauulu,
  • o le tele foliga foliga, ausia e aunoa ma le faʻaaogaina o styling oloa,
  • māmā ma faigofie tele o faʻatulagaina ma la fulufulu selu, pulumu semicircular o lapoa talafeagai,
  • o le mafai ona faia se faʻatumauina o se mea aulelei, aulelei, faʻatamaʻi poʻo le le faʻaalia o mea eseese i totonu o sitaili,
  • foliga foliga faʻasaʻoina ma faʻataʻitaʻi faʻataʻimilo, faʻapitoa foliga poʻo tauʻau,
  • foliga faasao mo se taimi umi lava i savili matagi.

Mafai ona faaletonu:

  • o se faiga faigata o le tipiina o manoa,
  • le manaʻomia o le mauaina o se tagata tomai masani e laʻei,
  • le mafai ona e faaputuputu lauulu i se fulufulu, fili i le fili, '
  • masani ona asiasi i matai e tumau le faʻalelei.

E le fautuaina e filifili se sauniga mo i latou e galugalu pe curly curls. O le sitaili i le tulaga lea o le a foliga faʻatamala, ua maua ai i le fafine le faʻatamalii foliga.

Lauulu foliga

O se fulufulu fulufulu lautele ma se igoa sessun matagofie e talafeagai mo soʻo se ituaiga foliga. Na ia faʻalelei ona faʻataʻamilomilo foliga mai i ona mafiafia paʻu. Pau le tuutuuga, o manoa e tatau ona saʻo, soifua maloloina, ma susulu. I foliga vaaia, le laulu foliga tutusa pei o le laupepa, ae ese ese foliga, le mamafa o laina geometric. Tipi ese manoa i le seleulu ma se selu seasea, tipi pito i le maai e fausia ai se ata matagofie.

Vaega faʻalagolago i le umi o le lauulu:

  • Sessun i luga o le pupuu faʻamamafa faʻamamafaina le taua o foliga, faʻamilo nisi le atoatoa foliga. Ona o le tele, o le lauulu laei e fetaui ma tamaitai o soʻo se tino. Ole tagata e filifilia le pa ma le umi ole itu e lokaina ia lava, faalagolago ile mea e fiafia iai. Ole uila e tapunia pea, o faʻapapa e mafai ona oʻo atu i mata o mata pe ultrashort. Teine mimiti fautuaina e faauu, tumu tatau ona tuua le lauulu i luga o foliga teisi umi, lemu.

O le faʻamatalaga masani ma se lamepa lamolemole semicircular ma puʻupuʻu loka i luga o le foliga e le alu i fafo o faiga mo le tele o tausaga. Mo i latou e le fiafia e faʻaalu sili atu nai lo le 10 minute i le sitaili, fetaui lelei le foliga i tauau pe pupuʻu lauulu laei ile filifiliga.O tagata e alofa i se laʻau faʻamasaniga e tatau ona faʻauʻu pito ina ia paʻu le laulu i luga o foliga.

Styling metotia

Mo le taoto sessuna ua fautuaina e faʻaoga le uʻamea, curlers, lauulu. Ina ia faia ia manulele sili atu ona matagofie, o le fulufulu o le a fesoasoani, sasa i tamatamailima i aʻa. E masani a, mea teuteu oloa e le faʻaaogaina, ae o isi taimi e fautuaina e faʻaaoga varnish poʻo le faʻamalieina o le paʻau e faʻasaʻo ai le iʻuga. O le sitaili metotia e fuafua lea ile umi ole curls, mea e fiafia iai ma le filifilia sitaili.

Le filifiliga sili ona lelei:

  • Faasaʻo ma se uʻamea vevela. O le metotia faʻatagaina oe e maua ai ni curls, fai se ata iloga i se sitaili faʻaonapo nei poʻo le retro. O lauulu e tatau ona mafiafia, maila, a leai o le laulu e foliga mai e le laulelei. E mafai ona e teuteuina i se sikuea, se lauulu lauulu i le itu, vaiti le manoa lipine poʻo se fusi o fugalaau.

Faʻatasi ai ma tomai, o mea teuteu fale o le a foliga e le sili atu lona leaga nai lo le potu faʻataʻitaʻiga, aemaise lava pe a fai o le sauniga e faia faʻataʻitaʻi e se tagata atamai. O se ata lelei e mafai ona faʻaopopo i le monophonic poʻo le lua lanu e vali faʻamamafa, faʻailoga, faʻauʻuina.

Aoao Faamatalaga

A fausia se sili taulima, na faʻaaoga e le faiaoga o fulufulu faʻailoga anatomical: le foliga o foliga, tengko, ma foliga o lauulu tuputupu ae. O lauulu uma lava sa faia e tusa ai ma le fausiaina tekonolosi, ae o le lauulu lauulu avea ma se vaega o uiga.


Sesson

E ui lava i le umi o le i ai o le mea e fausiaina o lauulu, o le Sesson faataitaiga e tumau pea talafeagai. Nei loka faʻamaninoina foliga o loʻo taoto i se tasi liʻo. Lea e mafai ai ona e fatuina se mama, foliga femininai. E le manaʻomia le lauulu lalelei, lalagaina o laulu e taofiofi lelei lona foliga.

O le filifiliga e faia i luga o le faavae o pupuu pe laʻititi lauulu. Talu ai nei lava, na faʻaleleia atili ai ni suiga i se taimi umi. O le fulufulu lauulu e masani ona i ai ni pu, ae o le leai atoa o le elemene e mafai. O le faʻataʻitaʻiga e masani ona fenumiai ma le sikuea poʻo le itulau. "Sassoon", pei o isi filifiliga, e mafua mai i le amataga, o le iai o le iloga foliga.


Sesson lauulu

O ai e talafeagai mo

Taaalo ma le uumi, tulimanu o tipi o manoa, e mafai ona maua le atoatoa Sesson lauulu filifiliga filifiliga mo tagata e ona soʻo se ituaiga foliga.

Mo oval, umi, vaapiapi foliga puupuu le umi e lelei.


Sesson Lulu lauulu

Tafatolu, faatafafa foliga teuteuina lelei foliga o lauulu i le uumi o fulufulu ma le auvae "ala i le mata."


"Sesson" luga lauulu lauulu

Chubby, pule i alafau matagofie e sili le filifilia o elongated filifiliga, e tatau ona faʻaopopoina e le slanting bang, ae sili atu fautuaina e lafoai lenei faʻataʻitaʻiga.

Tagata tafatafa o alafau lapoa Ae e te lei faia le Sessun lauulu lauulu, e tatau ona e mafaufau totoʻa. Fulufululele lauulu lauulu faamamafaina le tele o mapusaga. Ina ia filifilia se talafeagai fesuiaiga poʻo le faʻasologa laiga mo se sili sili ona lelei faʻataʻitaʻiga, oe manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o se tagata e masani ai le aulu ulu.

Gauai atu! O le laulu mata e faʻataʻitaʻi i luga o Vidal Sassoon o le a fesoasoani e nana le le faʻaogaina foliga o taliga poʻo se maualuga maualuga. Ua lava e filifili ai le saʻo o le umi o manoa. O ulu e sili atu le talafeagai mo tamaitai talavou. Mo fafine ua matutua, e sili le filifilia o se sili taliaina filifiliga.

O le mafiafia o laulu lauulu o se mea lelei lea mo le fausiaina o se Sessun haircut. O nei lauulu i lenei laulu e foliga o ni laei lelei "pulou". Mo e ona le lauulu manifinifi, o se tagata poto masani o le aisa mafai ona fausia se tagata fesuiaiga. Ua lava le vavaeina o laina i le lapoʻa.


Sesson puʻupuʻu lauulu ma faʻailoga

O le filifiliga foliga aoga i luga o laina o soʻo se lanu. Le filifiliga sili: lanu manino. Lanu lanu e faʻamamafaina le amataga o le ata. Nofoaga masani o le a lagolagoina le fausia femininity o le ata.


"Sesson" luga lauulu umi

Sessun lauulu lauulu e lelei mo le mauaina o se suamalie, foliga fiafia. O le filifiliga e talafeagai mo e fiafia i mea masani poʻo le lalelei ile laei. Ma se ituaiga laulu e iai, o le fafine e suia i se fafine moni. E sili atu mo obstinate alofa mo le ita tele e filifili sili talafeagai faataitaiga.

Ia lafoaia ma le mautinoa le faʻataʻitaʻiga "Sessun" e tatau ona i ai i latou e ana ia curls. O le hairstyle o le a le tausia le tuuina atu foliga. Natura namu i luga o le ulu o le a manaʻomia ni lavelave teuteuina o le a faʻaleagaina lagona o se lauulu.

Tele foliga lapopoa, felanulanuaiE le fautuaina e faia se foliga tutusa o le fulufulu. O le faʻataʻitaʻiga o le a le o se mea sili ona faʻaopoopo i se puʻupuʻu ua.

Lauulu teuteu sauniuniga

Ina ia fatuina "Sessun" o le ae manaʻomia le tuputupu ae o lauulu o se taimi umi, pe a fai o le tulaga muamua: pupuu. A o le i tipiina, lauulu e fufuluina, tuua e aunoa ma le teuteu. Ina ia galulue ma lauulu, o le ae manaʻomia ni laʻei lauulu laʻititi lalagaina ma ni faʻamau e uʻuina ai uʻu le faʻaaoga.

Le faia o "Sessun" na o oe, e aunoa ma le auai mai o le pule o le mea faʻataʻitaʻi matagofie, o le a le manuia. Fiafia i lauulu fafine manaʻomia manaʻomia le manino manino. E oʻo lava i se teine ​​fulufulu faʻatasi ma le laʻititi poto masani e le mafai i taimi uma ona ausia le mea e manaʻomia. Sessun o se faigofie-ile-tausiga filifiliga, ae faigata ona fatuina.

Faʻatau tekonolosi

Classics "Sessun" e manatu o se semicircular lauulu. O le uumi o sulugatiti faʻateleina mai le ogatotonu o faʻailoga i itu. O ufiufi e ufiufi taliga, o se vaega o le ua, faia le lagona o le mimilo i totonu. Ole galue ile fausiaina ole laulu e faia ile filo, fai ai se voluma, ole punou. Ole faʻaiuga e masani ona taʻua "Waltz Page", e faʻaalia atoatoa ai le matagofie o le faʻataʻitaʻiga.

Vitio o se puʻupuʻu faʻauʻuina fulufulu fafine i le sitaili o le sesson.

O le tekonolosi o le galulue ma faʻasologa o eseʻese uumi e leai se eseʻesega. I luga o le tulaga "Sessun" e faʻatagaina ona faia se faʻauʻu faʻasologa o le lauulu. Ina ia faia lea mea, pe a uma ona mauaina le faʻavae masani, o manoa e faʻafaigofie ona o faʻamalosi. Stylists faaonaponei faavae i luga o le masani "Sessun" maua lauulu i le matagofie asymmetry po o teuteuga i nonoa filo tasi.


faauu sesson

Lauulu "Cessun" o loʻo faʻatinoina e le aliʻi laʻasaga i lea laasaga e tusa ma le tekonolosi nei:

  1. O le teine ​​fulufulu e lelei i le selu o le lauulu mai le pito i luga o le ulu i itu uma.
  2. E vaevaeina e le matai le lauulu i ni vaega tutusa se 2 ma le faʻavae vavae.
  3. O se laina faʻalava e vavaeeseina ai le vaega okipita mai le tele o curls. O lauulu e le masani ai o loʻo tuʻuina i ona ata.
  4. O le occipital eria e vaevaeina i 2 vaega ma se tafailagi vaeluaina.
  5. Mai le pito i lalo sone, filifili le laina autu. Ua selu le selu, tipi e aunoa ma se tamaititi ile umi ole a manaʻo iai. O le pulea pulea manoa lea. O agavaʻa aʻi ile laina tipi, tipiina le laulu ile vaega lea ile faʻapena.
  6. O le pito i luga o le puʻe o loʻo faʻagaioia i se auala faʻapena, ae o le umi o laina o le 2 mm le umi nai lo le faʻatonutonu “sulu”. O fasi fasi mea uma e fai i se tulimanu, faaseʻe lou alofilima i totonu. E le faʻaoga le selu mo le tusiaina o laina.
  7. Amata le tipiina o lauulu o le parietal eria. O le auvae e tuuʻese e se vavaeʻese faʻalava. O manoa e tipi pei o le mamanu na faaaoga i tua o le ulu. O le umi o le curls ua faʻaitiitia aʻo e latalata atu i faʻailogaina. E taua le tipiina o lauulu i le laina, e aunoa ma le gagauina o le togafiti.
  8. O manoa e pa'ū i luga o foliga o loʻo togafitia tutusa.
  9. Atoatoa le fausiaina o lauulu i se teuteuga. E taua e faʻafesoʻotaʻi le pito o 2 layeres, ia maua se tutusa o fafo. O le faʻatinoina o ata o le a faʻafaigofie ai ona fesuiaʻi mai i le pito i lalo i le itu ma luma o laina.

Sauniga vavaeina lau vitio luga o lauulu pupuu lauulu.

Lapataiga! E le manaʻomia le teuteu o lauulu teuteu lelei. Ua lava le paʻu ole laulu e mafanafana lauulu lauulu, ile lapisi pulumu e fesoasoani i fesoasoani ile afifi i totonu.

Tausiga lauulu

E le manaʻomia e le lauulu sessun le laeiina i aso uma. E lava le tausia o laulu mama. O fufulu ua maeʻa ua fautuaina e faʻamago i se laulu e faʻaaoga e fufuluina. E le manaʻomia foi sitaili sitaili. Faʻafetai i le mulimulitaia o le tekonolosi o le tipiina o lauulu, o manoa e sili ona lelei.

O faʻafitauli e mafai ona afua mai i le manaʻomia masani o tausiga. O le puʻupuʻu uumi taimi e manaʻomia le faʻafouga soʻo: a itiiti mai 1 le taimi ile 3-4 vaiaso. O se laʻititi lauulu e manaʻomia se asiasiga i le teine ​​fulufulu tasi taimi i 4-6 vaiaso. Ole foliga ole vaeluaina o pito ole faʻafitauli mo foliga vaaia. O le lauulu foliga le lelei, o le faʻataʻitaʻiga leiloa lona matagofie.


Sesson vaaiga i tua

Faatusatusaga ma itulau lauulu

O le itulau faʻataʻitaʻiga e latalata ile faʻaaliga ole mafaufau o Vidal Sassoon. E masani lava le le mautonu filifiliga, ma tuu se faʻailoga tutusa i le va. O lauulu foliga foliga tutusa, ae i ai le tele o cardinal eseesega:

  • laina sao o loʻo manumalo i le itulau itulau, "Sassoon" o loʻo faʻailoaina e faʻataʻamilosaga semicircular,
  • laupepa le laupepa i vaega masani, “Sassoon” e fola,
  • o se itulau soʻona faʻaupu, tama tausaʻafia, "Sassoon" - flirty, feminine,
  • o le itulau ei ai le lamolemole lamolemole, "Sassoon" - o se elemene o fesuisuiai umi.

I se tulaga lautele, o eseesega e pei ona taua i lalo: o le itulau e maua ai se lagona o se sikuea o le faaitiitia le umi. O le laulu e saʻo pe sulu i totonu. "Sassoon" leai se lauulu e aunoa ma le faʻauʻuga, lea e le mafai ai ona maua mai ai laina o laʻau tutusa.


Sesson ma Itulau

Faʻataʻitaʻiga mo fetu

O se ata o sitaili ma le laʻei masani ua iai le laulu "Sassoon" sa iai Mireille Mathieu. E iai le manatu na faia e Vidal Sassoon se lauulu lauulu faʻapitoa mo le fetu. O le tumutumu o le filifiliga lauiloa o le 70s. seneturi talu ai. Ole tele ole au fai pese, o tamaitai masani e ofuina le "Sassoon". I o tatou atunuu, o le faʻataʻitaʻiga na maua ai le tele o taʻutaʻua i le tuai o 70s.


Mireille Mathieu

O nei, 'oti ulu e mafai ona maua i fetu o loʻo taumafai e faʻamamafaina le agamalu, femininio. O le filifiliga e filifilia e tagata atamamai e mataituina ma le faaeteete o latou foliga. I taimi eseese, Katie Holmes, Jessica Alba, Paris Hilton, Naomi Campbell, Rihanna, Keira Knightley sa faia se laulu ulu. I totonu o le tatou atunuʻu, o Tina Kondelaki o se tagata atamai "aveʻavea" o Sassoon lauulu.


Katie Holmes ma Jessica Alba


Paris Hilton ma Naomi Campbell


Rihanna ma Keira Knightley

E ui lava i le taimi nei o le faʻataʻitaʻiga e le o tele lauiloa, latou te le taofia le tipiina faʻasolosolo taimi. O le filifiliga e tumau talafeagai mo tamaʻitaʻi, ae lototele tamaitai. O le ata ma le "Sessun" o le a mautinoa faʻamaninoina mai ai o tagata, o le a faʻaalia ai le sili ona lelei o foliga. E le gata i lea, i le suiga, e lelei uma luma ma tua.

E mafai ona e fatuina se ata faʻatusa i ni auala eseese. Lauulu - o se tasi o filifiliga mo oe lava-faʻaalia i foliga vaaia. Le filifiliga o le Sassoon faataitaiga o se lauulu lauulu o se mautinoa mautinoa.

O uiga iloga ma ni faʻaiuga o se sauniga

E pei ole laei masani ile laulu mo lauulu uumi.

O lenei lauulu 'ulu e faigofie lava ona vaʻaia vaʻaia mai isi foliga tutusa. I se tulaga lautele, e pei o se faʻailoga tafailagi foliga. Sessun e tatau ona tupu. E le pei ole “itulau”, lea e i ai lava le mea lea, i leisi lea itu o le pito e faʻataʻamilomilo foliga.

Foi se faʻapitoa foliga o le vasega masani o le elongation i le pito i tua o le ulu. I lenei nofoaga, ua totoe se tusi. I se faʻaopopoga, o itu loka e mautinoa lava puʻupuʻu nai lo le occipital.

Ma o lenei eria, ma i malumalu, o loo tatau lava ona latou punou i totonu. O lea ituaiga o aafiaga e mafai ona faʻatinoina naʻo le vaʻai i le saʻo sessun metotia, lea e leʻi leva atu, taʻutaʻua le auleleiulu teuteuina manuia.

O lenei faʻaopopoina i le aso nei sauniga o fatufatuga ma sili atu saolotoga. O lona uiga, ua vaʻaia nei i ituaiga eseese:

  • ma le tagi leotele,
  • i le vae
  • ma ufiufi / tatala taliga po o alafau,
  • ma atoatoa asymmetry (lelei mo se lapotopoto foliga).

FAʻAALIGA! Sundress hairstyle foliga sili ona lelei ile lauulu lauulu. Ae i galugalu curls, e mafai ona ia le maua uma lona matagofie aafiaga.

Ole taimi nei ole cessun o le tele o filifiliga.

Le auala masani mo le fausiaina o se sessna laasaga i lea laasaga

O le ata o loʻo faʻaalia ai le vaeluaina o lauulu i tua o le ulu.

O le masani sessoon metotia tutusa lava ma le kapeti fausiaina metotia. Ae ui i lea, latou maua se eseʻesega taua - se faʻaputuga faapitoa o seleulu i nisi nofoaga.

O le faʻagasologa o le tipiina o le faʻavae faʻavae i le sifulu faaloaloa.

Ae o le tipiina faʻagasologa, o le sauniga ua faia e faʻapenei:

  1. I le vaega muamua, o le atoa atoa o lauulu ua susu i se susu susu ma selu mai le pale e oʻo i le pito i lalo faataamilo atoa le ulu.
  2. Ma le isi, mai le muaulu i le ua, o le ulu e vaevaeina i ni vaega se lua e ala i le faʻavae vavae.
  3. Ma, i le pito i tua o le ulu, o se vaega o le lauulu pito i lalo ua aveeseina ma se uila faʻavae ese mai le aofaʻi atoa, ma mea o totoe mai lenei vaega o le ulu ua aveeseina ma le lauulu.
  4. Pe a uma na, i itu uma e lua o malumalu, loka, ina ia le faʻalavelavea, ia toe faʻaputu ma ni togafiti.
  5. O lenei ua maeʻa le faʻatonuga mo le fausiaina o le sessun, ua amata le faʻasologa o le tipiina o le 'otiina. I le taimi muamua, i tua o le ulu, o elemene na vavaeina e se longitudinal faamavae, toe selu lelei agai i lalo.
  6. Ma le isi, latou te fuafuaina le faʻavae tutotonu (faʻavae), lea e teʻa ma le faʻasaʻo.
  7. I le auala lava lea e tasi, o laina e tipi i le itu taumatau ma le itu tauagavale o le taiala i le uumi faʻafefeteʻe i ai ma le puʻupuʻu.
  8. Ona toesea ai lea o le vaega muamua o le sooga o loʻo i le pito i tua o le ulu o loʻo i luga, ua toe valavala e se faʻaavanoa vavaeese mai lalo. O lenei vaega e tatau ona tipi 'eseʻese, taulaʻi atu i le laʻau pito i lalo, faʻapea foi ma le leai o se faʻaoga, ae o le latou umi e tatau ona i ai e uiga i le 2 mm umi. I lenei auala, o lauulu uma i le pito i tua o le ulu e tipi i le pito i luga o le ulu, i se isi auala e vaeluaina e se tafailagi faalava. Ina ia siaki i le pito pito, loka uma e tatau ona aumai faatasi. A talafeagai, ua teuteu.
  9. Ina ua maeʻa ona totoe o le tele o lauulu ua tatala mai le faʻapipiʻi. I le taimi lea, e ala i le selu, o le au faʻataʻitaʻi ma vaega itu e iloga e vaeluaina.
  10. Le isi, ua tipi bangs. E tatau ona laʻititi ifo nai lo laulu mata, aua pe a mamago le laulu, e matua tulaʻi lava.

O 'oti fulufulu e tatau ona faia i ni manoa manifinifi, ia e vavaeʻese i le taimi.

I le vaega mulimuli, o le laulu i vaega faaletino toe sulu faʻapipiʻi i lalo ma tipi ese i le laina toso. E le gata i lea, i nei itu o le ulu, o laina e tatau foi ona iloa tulaga ese i taimi uma faʻatasi ma le vaeluaina.

O lona uiga, i le tulaga lea o le fausiaina o le sessun hairstyle, e tatau ona tupu mea uma i se isi auala, i se faʻaopoopoga, pei foi o elemene tua. O lenei laʻasaga e faʻafaigata e le mea moni pe a tipiina manoa taʻitasi, e tatau ona tausia tutusa le tulimanu o faʻasolosolo le tutusa, ma vavaeʻese taʻitasi 1-2 mm umi atu nai lo le mea muamua. E le faatagaina le i ai o laina pupuu iinei.

Ile pito lava, le teuteuga atoa ole lauulu e fetuunai. O faʻailoga ma itu e tatau ona iai se suiga gofie.

Ua faʻaalia e le ata e faʻasolosolo malie atu faʻailoga i totonu o itu.

Faaiuga

Sessun lauulu oti e mafai ona teuteuina i auala eseese.

Sessoon lauulu oti mafai ai ona e faia e le gata o se foliga lalagaina. Faʻaopopo i ai ma ituaiga uma o lanu, eseese sitaili, lavelave laina geometric, o le a avea ma se lelei filifiliga mo tamaʻitaʻi ma soʻo se tofo fiafia: malosi, soʻona faʻaaloalo, alofa faʻapitoa ma isi.

E te fiafia i sessun? Tuu lou manatu i faamatalaga. Ia, i le faaiuga, e mafai ona e matamata i le vitio i totonu o lenei tusitusiga e uiga i lenei lautele, manaia lauulu, lea ua toe amata ona sili atu lauiloa.

Se tala o le talafaasolopito

O le lauulu lauulu e mafua ai lona fanau mai i le Peretania stylist Vidal Sassoon (Vidal Sassoon), o le, i le onosefulu o le luasefulu seneturi fausia le muamua lauulu laei. O lona tulaga i luga o mea tau lauulu tutusa o lena taimi, sa le tatau ona o mai fafine i le lalelei o fale: latou te tatau ona fufuluina ma faʻamago o latou lauulu, ma latou lava taoto i lalo e pei ona tatau ai.

Tagata lauiloa

O le "foliga" o le sauniga o le Farani pese pese Mireille Mathieu. O ia lea na ia viia le lauulu, aua o le toatele o ana tagata fiafia na taumafai e faaaoao i le tagata lauiloa.

O le isi fetu e ofuina lenei lauulu o Nancy Kwan. E talitonuina, o le tamaʻitaʻi lea na faia e Vidal Sessun lana foafoaga.

Mai fetu o ona po nei ma IT-teine ​​na laeiina lenei laulu, e mafai ona e manatua Katie Holmes, Jessica Alba, Paris Hilton, Olivia Palermo, Naomi Campbell, Rihanna, Keira Knightley, Anna Faris, Elisha Cuthbert.

Vaega o Sessun

O se lauulu 'oti e pei lava o se masani e pei o le itulau, pi ma sikuea, ae e iai foʻi le tele o eseʻesega. O le mea autu o loʻo i ai i le fomu: faʻataʻitaʻiga, afai i totonu o le laupepa ma sikuea o le sikoa o loʻo i laina sao, ona i ai lea i le sessuna i luga o le taʻamilosaga. O lea, o le pito i lalo o le lauulu ma 'auʻau ua mimilo i totonu. O le umi o le laulu e ese: i le itu ma tua, latou umi nai lo le pito i luma.

Sessun lauulu oti filifiliga ma poʻo fea e filifilia

  • Mo pupuu lauulu. O le pupuu o sessun uiga o le uumi o le laulu i le auvae ma luga atu. E masani lava ona faʻatinoina i puʻupuʻu (Farani) poʻo le umi (moeiini mata).

    • I luga o lauulu lauulu. O 'oti ulu e faia i luga o tauau-uumi pe uumi umi lauulu.

  • I luga o le lauulu uumi. I luga o le lauulu uumi lava, sessun e masani ona le faia. E masani lava o le umi aʻe i luga e tau i luga o tauau.

  • Asimetika. O lenei filifiliga otiʻoti e sili mo tamaʻitaʻi talavou o loʻo tausisi i le faiga o le grunge.

  • Faatasi ai ma patupatu. O le faiga masani a pa, ua fetaui lelei ma le sessun, o se mafiafia lapisi pa e tafe malie mai le itu faaletino o le ulu. Ae e iai nisi filifiliga e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, saeia, faʻataʻamilomilo ma faʻataʻitaʻia.
  • E aunoa ma se pa. Na o le ituaiga laulu lea na laeiina e Nancy Kwan. Na ia foaʻi atu le itu i fafo i se tulaga faʻapitoa.
  • Faauu. Afai e te faʻaopopoina le teuteuina o le lauulu tipi, o le a sili atu malamalama. E faʻapena foʻi i paʻu ma lauulu i le umi atoa.

O ai e talafeagai i ai le sessun:

  • Teine ma foliga ova, tafatolu, sikuea ma faʻafefete foliga.
  • Tagata e maua ai le mafiafia ma sasaʻo lauulu.
  • Ia i latou e fia nana o latou taliga matala.
  • Teine ma lona matagofie uumi umi.

O ai e manaʻomia ona faʻaeteete?

  • Sessun e le talafeagai mo teineiti ma foliga lapotopoto. Talu mai foliga mai foliga sili atu lapotopoto ona o le foliga o le lauulu, e sili atu le filifilia o se asymmetric ituaiga o lauulu po o le pa itu.
  • Tamaiti pupuu mamafa.
  • Afai ei ai lau lauulu lauulu, e tatau ona feutagai ma se matai pe afai o se lauulu 'ulu e saʻo mo oe. O le mea moni e tatau ona ia tausia lelei lona foliga, ma luga o le lauulu lauulu e toetoe lava a le mafai. A leai, e tatau ona e faʻaauau pea le faʻatulagaina i latou i se uʻamea, ma o le a afaina ai le tulaga o le curls.
  • O nisi teineiti mumusu e tipi sessun, faʻamatala o latou e paʻu lauulu ma le lava le mafiafia. Ae e le mafai ona avea lenei mea ma faʻafitauli: e faʻatino ai lenei lauulu tipi i le laulu manifinifi poʻo le paʻu, e te manaʻomia le faʻaogaina o se laʻititi tipiina tulimanu o laina.

Faʻaaliga foliga foliga

Lelei foliga foliga mo sessuna: oval, sikuea, faʻatele ma tafatolu. O lenei ituaiga o 'oti ulu e mafai ona natia nisi o faʻafitauli o foliga vaaia, pe a fai e te filifilia lana filifiliga saʻo:

  • Mo i latou e ona foliga foliga tafatolu, e fautuaina e filifili se filifiliga ma se faʻataʻamilomilo bang.
  • Mo se sikuea foliga, mafiafia lapisi 'au e sili atu.
  • Mo umi, mafiafia, maʻimau lava ma le umi o le lauulu (maualuga) i tauau.

Valivali

O se lauulu lauʻeleʻele e faʻaalia ai se ata manino o le 'ata, o lona uiga o le a foliga sili ona aoga i luga o foliga o lauulu. Chestnut, uliuli, mumu, 'apamemea, pulu ma isi lanu masani o faʻalelei lelei ma sessun.

E mafai foi ona e faia se lauulu i luga o le maualuga poʻo le lanu lauulu. Lisi eseesega e maua ai le ata sili atu fatufatuga ma tamaitai.

Le aotelega

Manao e fatufatu se foliga foliga lelei? I lenei tulaga, filifili se lauulu sessoon! Ua leiloa lona aoga mo le sili atu i le limasefulu tausaga. I lenei taimi, o le lauulu ua avea ma mea moni masani.

O le a le ituaiga foliga e talafeagai

O faataʻitaʻiga ua faamaonia ai o le sessun e lautele, talafeagai mo soo se ituaiga o foliga. O le laʻei lauulu e talafeagai e le gata mo le saʻo foliga o foliga, ae faʻalelei faʻalelei mea uma o loʻo avea ma foliga, e naʻo le mea e tatau ai ona fai ai le mafiafia. Afai e te manaʻo ia vaʻaia foliga o loʻo vaʻai faʻaletonu, e tatau ona e filifilia se pulu faʻapitoa. Lulu mafiafia lauulu e sili ona fetaui lelei mo se sessun hairstyle, ae o laʻau faʻataʻamilomilo e mafai foi ona teuteuina i se laʻei teuteu.

O le a le mea e foliga mai o le sessoon fugalaʻau?

O le tuai vaega o sessun na sau i foliga masani i le faaiuga o le 19th seneturi. I lena taimi, o le lauulu foliga foliga le masani ai ma ofoofogia, sa ia taulai atu i le fafine foliga, faamamafaina lona matagofie matagofie, ma fausia le natura masani o lauulu. I fafo atu, o le laulu e tutusa lava i le "itulau" lauulu e masani ai le toatele, o latou tutusa tutusa i le lamolemole foliga ma le saʻo laina geometric.

O se sikuea e maʻoti le sikuea laina e faʻavasegaina i se manifinifi faʻauʻuina, faia i se auala e le masani ai - o le mea moni "i luga o tamatamailima", e aunoa ma le fesoasoani a se mago. O laina uumi e tipi i lalo o le auivi o le ulu e ala i faʻapipiʻi, ma o pito ua vavaeina i se itu faʻapitoa, lea e manatu o le lilo autu o se ata matagofie. O Sessun e aofia ai i le vaega o faigata o lauulu, ma se fulufulu lulu na te iloa fai le mea lea e manatu o se matai sili ona maualuga lona faʻailoga.

Fuafuaina ma sitepu laʻitiiti

O le saʻo lelei le laulu e mafai ona faʻamamafa ai le matagofie masani o le lalelei o le lalelei o le laulu, ae o le a leiloa lona aʻafiaga i lauulu lauulu. Faʻafetai i le tele-layered design o curls ma faʻauʻuga o pito, e maua ai le avanoa e faʻataʻitaʻi ai ma le voluma. Sessun faʻatagaina oe e vaʻavaʻaia mafiafia laulu, ma mafiafia ma maaa ia tuuina atu fausaga. A maeʻa le lauulu lauulu, o le a le manaʻomia ni curls faaopoopo faʻasaʻo poʻo faʻataʻoto umi, ma o le susulu masani o le a aumaia le lauulu foliga maloloina.

Ina ia maeʻa le lauulu, o le a manaʻomia e le matai:

  • Seleulu (manifinifi ma masani).
  • Fulufulu.
  • Lapotopoto pulumu ma lauulu e faamago.

  1. Fufulu lou lauulu, patū faʻamago i se solo, ae leʻo faʻamamago.
  2. Faalu ulu, alu ese mai le pale i pito. Vaevae lau lauulu vaevaeina i ni vaega se tolu.
  3. Vavaeese le frontotemporal itulagi mai le occipital, lea e vaevaeina i 2 vaega e faʻaogaina ai se vavaeʻese faʻavae.
  4. O pupuni o le pito i luma e faʻasaʻo i lauulu.
  5. Oti lauulu e tatau, amata mai le pito i tua. Ia avea ma muamua e tipiina curls maualalo.
  6. Tipi le tasi manoa - lona umi o le a iloa ai le tulaga o le aofaʻi atoa o le lauulu. Ina ua uma lena, tipi atoa atoa i lalo i lalo.
  7. Tatala le pito i luma mai le kilipa. Faia se lauulu lauulu i se faʻauʻuga auala - ina ia pito i luga pito uma o le milimita puʻupuʻu nai lo le pito i lalo.
  8. Fausia le itu faaletino i le tutusa auala e pei ona e faia i tua o le ulu.
  9. Le vaega mulimuli o le 'aulelei lauulu. Filifili le laina autu ma fetaui lelei 'au i lalo o le itu faaletino. Mo se malamalama sili i le fausaga o lauulu, e tatau ona faʻatusatusa ma se tafatolu, o le pito i luga o loʻo tu i le pito i luga o le ulu, ma le faʻavae o le wiski.

Lauulu filifiliga lelei

  • Le Tui uamea. Ile faʻaogaina o se rectifier, e mafai ona e fauina se sitaili, foliga muamua ile 5-10 minute, lea e talafeagai e le gata mo le olaga i aso uma, ae faʻapitoa foi mo taimi faʻapitoa. O lenei sitaili metotia lalelei o le a fiafia i e alolofa i matua atoatoa curls. Ina ia avea le laulu e sili ona manaia ma olaola, faʻaoga teuga: fusi ulu, fugalaʻau fugalaʻau poʻo lipine.

  • Lapotopoto selu, lauulu mago. O le saoasaoa sitaili metotia, o lona uiga o le loloʻu loka i totonu ma se selu ao mago ma se lauulu.

  • Curlers poʻo se eletise eletise. Fafine e filifilia le ituaiga tuai o sessun mafai ona ufiufi pito i totonu e faʻaaoga le curling iron. I se tulaga tutusa, e le faigata ona tuʻuina atu i le sitaili se faʻamanatuga leaga. I le faʻaogaina o ni curlers tetele, o le a maua ai ni curls tetele e manaʻomia ona faʻapipiʻi i varnish.

  • "Grunge". Faatasi ai ma lenei ituaiga o sitaili, o le puupuu sessun foliga sili. Ole faiga ole Grunge e aʻafia ai le aofaʻi e ala ile selu ile laʻau ona faʻapipiʻi ai lea ile laumei.

Sessun e tele ana sitaili filifiliga. O loʻo faʻaalia e le ata se tasi o ituaiga o lauulu e mafai ona faʻaleleia e le gata i le faleoloa, ae o le fale foi. Ae ui i lea, o le lauulu lava ia e tatau ona faʻatuatuaina naʻo se matai agavaa, poto masani. Ma le isi, o le polofesa faʻataʻitaʻiga e le o le tasi e i ai sona faʻailoga o le faʻamaeʻaina o vasega, ae o le tasi na mafai ona "maua se lima" e ala i le faia pea lava pea o lenei lauulu.

E le manaʻomia e Sessun le teuteuga faʻapitoa, o le mea lea, o se teine ​​e fia foliga lelei, naʻo le fufuluina ma faʻamamaina lona lauulu. O i latou foi o le a taoto i le itu saʻo ma o le a foliga manaia mai. Ole maualuga ole aʻafia ile lauulu e iai le sitaili sitaili, e faia ai le sao taua ile fausiaina ole tamaʻitaʻi, malu siliva. O le lomiga masani, taoto i lalo e le tusitala o se kilia semicircle, moli lemu ia i bangs o wiski. A uma ona matamata le vitiō, e mafai ona e vaʻaia se tasi o metotia auala mo le faʻatinoina o le lauiloa lauulu laʻasaga.

Sessun tipiina ata ma ni auupega ma aunoa ma le 2018

E taua tele i le vaitau nei e le gata e fausia ai, ae e lanu foʻi. O sitaili foliga laʻei faʻaopopo ma laina laʻei, pei o le sessun, foliga sili ona lelei i le tuʻufaʻatasia ma lauulu masani. Ae ui i lea, o fafine o laei o le a le afaina e faʻaopopo ni nai pupula malamalamaʻaga i lo latou ata, e aoga le faia o lenei mea ma le fesoasoani o valivali poʻo le faʻailogaina. Sessun faʻaalia le i ai o le mafiafia ma faʻailoa malamalama, lea, pe a tuʻufaʻatasia ma ni manoa puʻupuʻu o le vaega autu o le ulu, foliga sili atu le leotele ma le lelei. Lalo o ata o filifiliga mo se laei sessoon.