Valivali

Shatush - lauulu valiina metotia mo malamalama, pogisa, uliuli, mumu lauulu

Talu ai nei, i totonu o le feusuaʻi faʻalelei, ua aliali mai se masani foliga - o foliga e tatau ona masani e mafai ma aua le tosina tele atu - tone o vali i luga o foliga, faʻatupuina ma le iloa lelei, ma le le lavalava mata, lauulu vali lanu. O lenei tusitusiga o le a taulaʻi atu i le auala o le valiina o Shatush lauulu mo le laulu mumu ma e uiga i lona auiliiliga uma o le faʻataunuuina.

O le Shatush o se valivali o lauulu, o se metotia e faia e ala i le tuʻufaʻatasia ata o foliga tutusa lava ile tasi ile lanu.

Mo lenei, faʻalenatura paʻu ua faʻaogaina e fausia ai se lagona vaʻaia e pei o iʻo susunuina i fafo i le la, ma maua ai se faʻamatalaina o se faʻaiuga ma faia se ituaiga o vaʻai foliga.

O lenei metotia e fetaui lelei mo tamaʻitaʻi e manaʻo vave ma e aunoa ma ni suiga tele i laʻei, faʻaleleia o latou foliga ma faia ni suiga fou ia te ia. O le saʻo le faʻatinoina Shatush metotia o le a tuʻuina atu le matai faʻalavelave gaioiga faʻalavelave leai se iloa.

Le manuia ma le leaga o staining

Ole aoga sili o le vali Shatush, aofia ai mea nei:

  • asiasi i se fale lalelei e faʻaititia, ua lava e toe fai le faʻagaioiga tasi uma 3-4 masina. A tupu laʻau o aa, latou te tumau toetoe a le mafai ona vaʻaia, ona o le mea moni o loʻo iai se laʻau loloto o le aʻa sone, lea e masani lava e le ese mai le lanu masani o le lauulu,
  • vali faaaoga i lalo o le shatusha, e le aofia ai le amonia ma e matua le afaina lava,
  • tuuina mai mea lelei tusi ma le loloto,
  • Faatusatusa i isi lauulu valivali metotia, lenei faiga aveina taua itiiti taimi
  • Shatush e atoatoa mo teineiti ma fafine - tusa lava poʻo le a le matua. E fetaui lelei mo le au faʻafuaseʻi o suiga ma e lagolagoina le matagofie matagofie.

Lapataiga!Ole togafiti e sili ona aoga mo i latou e manaʻo e toe faʻafou a latou lanu masani.

Ma o le mea moni, e tatau ona taʻua se tasi sili taua toese: ina ia mafai ona maeʻa le ata vali o Shatush, o le matai e faʻatautaia taualumaga e tatau ona iai ni tomai faʻapitoa ma mafai ona taulimaina lanu ma lauulu.

Pa pili tau

I le averesi, o le faʻaaogaina o tautua a le matai salon, staining o le a tau mai e uiga i 2-3 afe rubles. Ole tau e faʻalagolago i le umi ole lauulu ma e ono faʻaopopo e faalagolago ile mea lea.

Foi, o le lelei fuafuaina ma feteʻenaʻi suiga o le a taugata a penny, ona o le lavelave o le faʻatinoina.

A e filifili e fai Shatush i le fale, tau e na o mea. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi luga mea nei:

  • faʻatau vali mo vali. Gauai totoʻa i le lanu lanu, ina ia le ese ese taua,
  • i ai se selu laupapa, e sili atu le faigofie mo ia le pisia,
  • saili se afifi talafeagai e faʻaosoina ai le vali, o lanu taitasi e tatau ona palu i se isi vavae ese,
  • Oe tatau foi ona faʻatau se pulumu mo le apalai.

O a lanu ma lanu e talafeagai

Ina ia mafai ona faia Shatush luga o mumu pe mumu lauulu, o le mea muamua o le a e manaʻomia e filifili i le lanu. O se fofo sili o se susulu manaia o meli ma kapeti kapeti, O lanu auro e foliga mai foi matagofie, tuʻufaʻatasia ma moli mumu mo teine ​​ma se paʻu paʻu lanu.

Fautuaga. Afai o lau taimi muamua lea e faia ai Shatush, e sili atu le faʻaaogaina o lanu pupula auro ma lanu mumu.

Ituaiga ma metotia o staining

Ole ituaiga autu o valivali Shatush, e talafeagai mo mumu ma mumu lauulu, o: staini masani ma fulufulu manu ma sili atu faigata - aunoa ma le fulufulu mamoe.

I le faasologa Ina ia faia se masani Fleece Shatush, oe manaʻomia mea nei:

  1. Vavaeese uma lauulu i ni manoa laiti, e taua lo latou manifinifi ma masani ai e le eseese le tasi ma le isi. Ona tatau ai lea ona selu taʻitasi.
  2. Laʻasaga i tua ni nai senitimita mai aʻa ma faʻaaoga se pupula mea i luga. Vali tatau ona faaloaloa atu mai luga i lalo, ma faia ai se lamolemole ma le manino suiga. Mo se lanu e sili atu ona faʻaalia, se mea e manaʻomia e se laʻititi, ina ia sosolo lelei le vali ma pisia le tele o filo.
  3. A maeʻa ona e faʻaaogaina le vali, e tatau ona e tatalia sina taimi, e faʻaalia ai le afifi, ona fufulu lea.
  4. O le laasaga mulimuli o le toning, lea e maua ai se sili atu oso malu o lanu. O se sui lanu e faʻaaoga i le lauulu ma fufulu ese pe a uma le taimi faʻapitoa. I nisi o tulaga, e mafai ona aloese lea mea, e faʻalagolago uma lava i manaʻoga ma le tele o lou fiafia i le uluaʻi lanu.

Ina ia mafai ona faia Shatush e aunoa ma le fulufulu mamoe, o loʻo fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le aliʻi, ona o le mea moni o le vali faʻaaoga i soʻosoʻaiʻo le pulu ma manaʻomia le saʻo. Lenei auala e mafai ona e faʻaavanoa se suiga laititi ma faʻaalia se tone.

Vala o le tausiga pe a uma le staining

Ina ua uma le puluʻi, e tatau ona e faʻaeteete laʻei lauulu. Mo lenei manaʻomia le faʻatauina o tupe mo le tausiga o curls - moʻi faʻapitoa, pulufana, faʻamau. A lelei auala e tausia lanu o ituaiga eseese o masini e faia i luga o kefir ma suauu faavae.

Lenei metotia o lauulu valivali faʻaaogaina le tele o fetu o faʻaaliga pisinisi, na o tamaitai ma teine ​​le manuia, ma e faigofie ona avea oe ma se tasi o latou. Vaʻavaʻai i totonu o le ata, e mafai ona e mautinoa o le Shatush i luga o le mumu ma le mumu laulu foliga foliga manaia ma manaia - fai o au miti ia moni ma fiafia i foliga fou.

Lauulu vali i le faiga o shatushki - o le a lea?

Seʻi tatou vaʻai poʻo a ni uiga o lenei metotia. Lenei fesoasoani e malamalama ai pe e te fiafia i lenei valivali pe leai.

I nisi itu, i le tautotogo, mo se faʻataʻitaʻiga, o fafine e manaʻo e faʻataʻitaʻi se mea fou, suia o latou foliga, ma lauulu lanu ma lauulu e masani lava ona faia se sao taua i lenei mea.

Shatush - lauulu valiina metotia mo malamalama, pogisa, uliuli, mumu lauulu

Faatusatusa i se lauulu lauulu, vali o se auala lē lelei tele e suia ai le foliga. E mautinoa lava e taua faʻataʻitaʻia le fou faiga masani - vali laʻau, aemaise lava talu ai o le iʻuga o le a masani lava e mafai.

Nofoaga masani ua faʻaogaina mo le valiina, ma faʻafetai i lea, o lauulu foliga mai e pei ua mu i le la. Ole iʻuga e sili ona manaia.

Afai e faʻaaoga le auala uila, e le ufiufi aʻa fulu i se susulu malamalama i le taimi o le valivali faiga, o lea pe a uma le faʻasologa ua latou maua se lanu uliuli, latalata i le pito o le lanu avea mama.

I le taimi o le vali, e lua tutusa ituaiga paolo o loʻo faʻaaogaina.. Afai o le valivali ua faia saʻo e ala i le "fola" le lanu, o se masani masani aafiaga ua matauina: le lanu lemu liliu i le tasi ma le isi, i le vevesi faiga o loo i mama teisi loka.

E i ai eseʻese eseʻesega: o nisi taimi o le shuttle e sili atu pei o le faʻamamaina poʻo le ombre. Ae ui i lea, e ui lava i le tutusa o le iʻuga faʻaiuga, pisipisia o loʻo faia e aunoa ma le 'ie, ie vali lauulu o loʻo feagai saʻo ma isi vaega o le lauulu, o se mea e le masani ai i isi metotia. O lenei metotia o vavaeina mafai ai mo se sologa lelei le suiga o lanu.

Uma masani natura ma vailaau vali faaaoga mo shatusha

Mo le mafuaʻaga o le shatush o loʻo matua loloto ona aʻa, ona lelei lea mo tamaitai laulu enaena ma brunettes. Ae o lenei mea moni e le o lona uiga o sea valiina auala e le aoga i lauulu lauulu. O mea uma o le a faʻalagolago i luga o le tomai faʻatino o le teineulu.

Vaega o le valiina metotia

Stencil-faiga staining o loo faia i auala e lua: ma ma aunoa ma solofanua.

  1. I mea muamua, e selu le laulu i aʻa, ona faʻaaoga lea o se pupula. E manaʻomia le Bouffant ina ia aua neʻi pa'ū le fatuga faʻamanino i le aʻa.
  2. I se isi tulaga, e le selu le lauulu, ae o le valiina i se togafiti faapea faatoa mafai ona faʻatagaina e se matai ua maeʻa faʻatumuina lona lima ma iloa uma le atamai o le faʻaaogaina o se susulu foliga.

Faamanuiaga o pasi

Talu ai nei, o le auala lea e tele ai fetu o Hollywood latou laulu mai.

E tele le lelei o mea i le veleina ili:

  • Lenei ituaiga o valivali mafai ai ona e foliga talavou ma fou.
  • O vali lanu e foliga masani e pei ona masani ai.
  • O lauulu e foliga sili ona pupula.
  • Le manuia faʻataʻitaʻiga ma lauulu o loʻo valiina le ufiufi, lauulu laulu e lafi.
  • O le aʻa vaega e tumau.
  • Le pisia e faia i totonu o le itula.
  • E le pupula le vaai a aʻa ua lapoʻa.

Shatush e lelei mo i latou e manaʻo e toe faʻafoʻi o latou laulu lanu

Ole mea lea, e te le manaʻomia e savali ma se ulu le lelei mo se tausaga pe sili atu. Faʻafetai i lenei foʻi foliga, e masani ona manaʻomia le faʻafouina o le pisia.

O le a le eseesega i le va o le lanu o le lauulu o le crank mai ombre, faʻamamaina ma balayazh - o le a le eseesega

O le auala o le faʻaloaloa mai o le lanu o le mea lea e iloga ai le shatush mai le faʻailoaina i se auala faʻapitoa, e ui lava o ni tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai i foliga uma.
E i ai eseesega pe a faʻatusatusa atu i le falevao ma ombre.

O isi taimi i faʻaiuga mulimuli, o le shatushu e foliga tutusa lava le ombre poʻo le balayazhem, ae o loʻo iai lava ni eseesega.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ombre o se manino manino fesuiaiga o lanu mai aʻa i manatu. Ma mo le valivali o ata le tele o faʻaaoga. O pupuga ua susulu atoa, ae o le suiga lemu na faʻailoaina manino, lea e le faʻaopopo le natura. I lenei tulaga, o le vali e faatatauina toetoe mai le ogatotonu.

O le Balayazh e tutusa ma se kesi, ae o lapopoa loka o loʻo valiina i totonu, ma tamaʻi poloka i le kesi. I se faʻaopopoga, malu tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaogaina i balalaise mo le pisia.

E taua le iloa! Shatush ma balayazh e mafai ona faia i le fale, o le faʻamamaina o le ombre e faigata tele e faia e oe lava.

Shatush - masani, ombre - amataga, balayazh - sili ona tofo.

Faʻamalamalamaina shatush mo enaena, lanu uliuli enaena

E sili ona lauiloa ile taimi nei ole lanu ole shatushi, e faia i luga ole laulu enaena umi. E foliga vaʻaia faʻapitoa, ma taumafai le matai e faataʻitaʻi i se paʻi.

Mo valivali, faaaoga ata latalata ile lanu masani o lauulu lauulu

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se teineititi e i ai ana lanu enaena enaena, poʻo le lanu enaena curls, ona o saito, lefulefu, lanu penina o le a sili ona lelei. O le taimi foʻi lea o se auala faʻapenei o le a mafai ai ona ausia le sili atu ona aoga.

Lauulu-enaena lauulu o le a mafai ona toe faʻaola le shatush lelei lelei, faʻaopopoʻaina susulu ma pupula faʻateleina o moli. O le lauulu o le a vave susulu ma lanu fou ma o le a foliga sili, manaia tele. Ole taumafai ile vaʻalele e matua fautuaina lava i tagata uma e iai sona paolo - lanu enaena.

E taua le manatuaina! E aoga le taimi muamua e vaʻavaʻai i le faʻafoliga o le shatusha i foliga ese o lauulu uliuli ma mafaufau pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia ma lou paʻu, ona faatoa fai ai lea o na lanu.

Shatush i luga o le lauulu lauulu (enaena, paʻu)

Tele, masalo, o loʻo mafaufau nei e uiga i le mea e fai i teineiti e masani ona laulu lauulu, ma faʻafefea ona fatufatu le aʻafiaga o lauulu mu i lenei lanu. Ae aua le popole: o 'au vaʻaiga na faia foi i luga lalelei lauulu. I se tulaga lautele blondes ua fautuaina platinum poʻo le penina lanu.

Ioe, ma se filifiliga lelei o le leo ma le faʻavae, o le faʻaofo matagofie e mafai ona maua i luga o le uliuli lauulu o le a le matauina lava, ae o laupepa i luga o le fulufulu lauulu lauulu le a faʻaopopo ai se pupula sili atu ma mafai ona toe faʻafouina le lauulu, fai ia sili atu malosi.

Afai ei ai se lauulu sinasina le lauulu lauulu lona ulu, ona foliga mai lea o le oti ulu paʻu susu e foliga sili atu ma sina lanu penina, saito po o auro.

Afai o loʻo e mafaufau pe tatau ona fai se pasi pasi mo lauulu lauulu pe leai foi, ona mautinoa lava e aoga ai le taumafai. O le mea moni, o le a leai ni suiga iloga i lanu, ae o lauulu lalelei ma manaia ma lanu masani e mautinoa ia te oe.

Muluulu lauulu foliga

E na o le shatush susulu, masani ma sili sitaili. O le faalanuina o le shatushi i lauulu mumu foliga sili ona matagofie ile lauulu o le laulu. O le tamaitai laulu-lauulu e talafeagai mo sui uma o le lalelei o le afa o tagata - o se tuʻufaʻatasiga o le meli, auro ma isi foliga tutusa. E manaʻomia le filifili o na ata ua fautuaina e le matai.

Gauai atu!Le fulufulu lauulu sinasina o le sili sili ona lelei filifiliga mo le taumafanafana. O i ave o le la i le tau mafanafana e foliga mai e pupula le paʻu mo lauulu mumu.

E aoga le faia?

O le Shatush o se vevesi e valivaliina o loka o lauulu ma se tuʻufaʻatasiga o pigments o le lanu tutusa. Faafetai i lenei metotia, le aafiaga o texturing ma masani susunu o unta i le la ua faia. E foliga mataina ile brunettes, lauulu lauulu fafine ma i latou o saito blond.

O se tamaʻitaʻi fulufulua ma laulu mumu faʻafuaseʻi o loʻo iai ni faʻafitauli i le iloaina o le manatu ma le filifilia o lanu, talu ai o le 'apamemea lauulu e toetoe lava le mou atu i le la ma e faigata ona faʻamalamalamaina ona o le maualuga o le tetee o le mumu lanu. O le mea lea, ina ia aua neʻi e maua se iʻuga e le mailoa, e sili le tuʻuina atu o lau loka i lima o se polofesa lanu colorist ua leva ona i ai le poto masani i le faʻatinoina o le mumu-lauulu-ala shuttlecock metotia.

Mo staining shatushi sparing, e tele na faʻaaogaina amonia-leai ni vali. O nisi o tagata gaosi fai mai o latou oloa e na o vaega o laʻau amata - mea e maua mai i laʻau ma laʻau. I le taimi o le faʻagasologa o le aʻoga, e le afaina ai le mafuaʻaga, ona o le mauoa taʻalo o le paʻu ma le faʻasolosolo malie mai le 'apamemea masani i sili faʻalauiloa uʻamea maua.

O lenei metotia foliga aoga i luga o lauulu o so o se umi, vagana ai mo pulu puupuu lava, talu ai i curls itiiti ifo nai lo 5 cm o le a foliga o le auivi e le masani ai ma catchy.

Talosaga ina ua maeʻa le pisia talu ai nei

O le pulupulu i luga o le lauulu ua valiina, ua i ai loʻu susulu mumu, lanu mumu pe mumu - ua pupula, manaia ma manaia. Faafetai i lenei metotia, oe mafai ona fatuina se foliga lototele ma le aloaia.

E ui o lea A o lei filifilia se paolo mo valivali, e aoga le mafaufauina o nisi lanu:

  1. Afai o le lauulu sa mimigiina ma vali mumu, e mafai e le auvana ona faʻaavanoa se lanu le tutusa ma le le talafeagai, ona o pigments o mumu ma mumu e faʻatele e faʻaputuputu ma ua matua le lelei ona fufuluina ese mai le fuata.
  2. Afai ua vali le lauulu i le henna, e mafai e le crank ona tuuina atu se lanu e le mafaamatalaina, e oo lava i lanu lanumeamata. O le mea lea, ao le i valiina ma vailaʻau vali, e le itiiti ifo nai lo le 2 masina tatau ona pasi mai le taimi o henna staining.
  3. O le faʻatupulaia o aʻa uliuli e mafai ona faʻaleagaina ai le aotelega o foliga o fulufulu, ma faʻataʻapeʻapeina.
  4. O le pulupulu i lauulu mago ma amonia vali mafai ona tuuina atu i le lauulu foliga sili atu tiga ma foliga matamau ma fatuina le maʻi o atoatoa lauulu malo lea e le uuina pigment.

Lelei, le autu autu ma shatush tatau ona faia e le tasi matai, filifilia ma le faaeteete ia ata o lanu. Ma le isi, sili atu i le faʻatasi i le masina e te manaʻomia e asiasi ai i le fale faʻapitoa ina ia vali ai aʻa tetele. O le tausiga o se laei manaia e taugata tele. E toetoe lava a le mafai ona faia lea lava pulou e tasi i le fale i luga o le lauulu lanu mumu.

Tulaga lelei ma leaga o lenei ituaiga

E i ai le tele o lelei o lenei metotia o valiina luga mumu lauulu:

  • Natura foliga, leai se lanu eseese - faʻafetai i le tekinolosi o le faʻaaogaina o vali, o le iʻuga foliga vaʻaia faʻalenatura ma manaia, e pei o lulu faʻapena na susunuina i fafo i le la i mama, saito leo.
  • Valivali loloto paolo - I soo se malamalama, o lauulu foliga olaola ma susulu. Auburn o le a taʻalo i le tele o auro.
  • Vaaia faʻatino ma le tele - faʻafetai i le tele o lanu, o fulufulu foliga mafiafia ma sili ona pupula.
  • Seasea lanu fetuunaiga pe a iai ua valiina le lauulu masani, e tatau ona e alu i le lulu e le sili atu ile 1 le taimi ile 3 masina.
  • Nana lauulu lauulu - peʻafai o le aofaʻio lauulu laʻititi e le sili atu i le tasi vaetolu.

Faatasi ai ma tulaga lelei uma o se metotia faʻapitoa, e le mafai ona fai atu e uiga i mea le lelei ai:

  • Manaomia tomai faʻapitoa, talu ai o le saʻo o le galuega ma le saʻo o le filifiliga o le valivali pigments e faʻalagolago i le auala o le a foliga ai le laulu. O le faia e oe lava le ufiufi e ono iʻu ai i le faʻalavelave leaga ma faʻaletonu ai uila ma faʻaalu.
  • Le talafeagai mo pupuu lauulu - o le iʻuga o lauulu mumu lauulu o le a toetoe ina le mafai ona vaʻaia pe faʻapea foi - pei o le faʻailoaina masani.
  • Tau maualuga - ufiufi paʻu o le piki fuʻa o le a maua ai le e ona le natura mumu curls i se faʻataʻamilosaga tele ma sili atu taugata pe a fai o le lanu na faʻatauina e faʻaaogaina ai lanu.

Le a le umi o le a foliga sili atu?

Ole valiina o foliga e sili ona manaia ile laulu ile fatafata. E sili ona lelei le faʻalauiloa o le loloto o le lanu ma le taʻaloga o afa. I luga o pulu pupuʻu, e faigata tele ona fai se suiga masani ma lamolemole, ma e masani ona faʻatapulaʻaina stylists i latou i le metotia o faʻapipiʻi i luga o faʻailoga poʻo luga o loka faʻapipiʻi i luga o foliga.

E taua le faʻaitiitia o le aʻafia o le faʻamamafaina ma faʻaʻeseʻese. Ina ia faia lea mea, o sulu o loʻo selu ma faʻaaoga le valivali o ie lanu manifinifi ma le sala i itu uma. I tulaga uma, ole tali sili o le tuʻu lea o lau laulu i lima o se fomaʻi faʻapitoa ae aua le faʻataʻitaʻia ma le iʻuga.

O ai e tatau ona faʻaaogaina lenei metotia lanu?

I le amataga, sa masani ona faʻaogaina le auala vaʻaia i luga o brunettes ma tamaitai laulu, talu ai o le suiga mai le pogisa i le malamalama sa matua iloga lava. Lenei e le o lona uiga o lenei metotia e faiaina i le mumu-laulu, ae e te manaʻomia e filifili le saʻo vali leo ma le fua faatatau o mea manino. Le mea lava lea e tasi mo lauulu sinasina poʻo ua leva valiina lauulu.

O le a sona foliga ile ata?

O le faafouina o le afi mumu o le a fesoasoani ia stencil-style staining. I le ata o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻaia pe faʻafefea e lauulu foliga muamua ma pe a maeʻa le faʻagasologa.

Vala o le metotia

Mo e ona fulufulu afi, o le auala e faʻatino ai le shatushi e le ese mai isi. Vagana le i ai o le matai tatau ona tinker umi ma le filifiliga o lanu. O metotia autu e tumau tutusa:

  1. Fasi - o le lauulu sulu ese mai aʻa, a maeʻa ona tufatufaina le susulu ua tufatufaina i totonu o laina. Vailaau e tatau ona puipuia ai le aʻa vaega mai faʻalavelave faʻafuaseʻi.
  2. E aunoa ma selu - le sili ona taugata ma leai se leaga o le ituaiga o vali o penisini, faʻatinoina e matai ma le poto masani tele.

Faʻafefea ona filifili se paolo?

Mumu o se lanu mafanafana ma susulu, ma o ata nei e talafeagai mo le togafiti.

  • Auro
  • Beige.
  • Saito
  • Soliafia.
  • Malamalama apamemea.
  • Madu.
  • Amber.
  • Malamalama moli.

E taua le maitau - o lenei lisi e le o aofia ai le mea moni e mafai e le matai ona ofo atu isi paʻu o lanu, fuafua i le ituaiga lanu, le natura masani o laulu mata, paʻu ma mata.

O ai e le tatau ona faia lenei gaioiga?

I le taimi muamua tilotilo e foliga mai o le shatush o le a fetaui ma le mumu laulu o augatupulaga uma ma lanu ituaiga. O le pueina matutua e sili atu ona fou, talavou faʻaola atili ma sili atu le malosi ma susulu. O lenei metotia foliga foliga vaʻaia i luga o le lulu ma le lautele, faʻapea isi laʻititi ma le mafiafia.

E ui o lea E i ai le tele o tulaga pe a o le metotia atonu leai se aoga pe afaina foi le lauulu. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamuamua muamua i latou ma faʻalogo i le fautuaga a le matai. Mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Fulufulu umi e itiiti ifo i le 5 cm - Tagata e ona le pixie lauulu poʻo le laulaufaiva o le a le ofi se shuttle. O le tuusaunoaga o mataupu pe a umi se teine ​​o loka poʻo ni faʻailoga.
  • O fulufulu ua faʻaleagaina, faʻaalu, tipi i le umi atoa, ma ua faʻataʻamilomilo curls - o le shatush o le a faʻamamafaina ai lava mea le saʻo o lauulu ma faʻapupula ai le tiga tiga o le lauulu.

O le a ou valiina loʻu laulu i se lauluulu, ou te manatu: “Matagofie!” O lea la, e tolu pe fa aso? ! Aisea ou te le fautuaina ai le fai o se pasi pasi? Ata 10 aso talu ona maeʻa!

Le aso lelei, uo!

O le aso ou te fia talanoa e uiga i loʻu poto masani i le valiina o lauulu i le faʻaaogaina o le tekonolosi "shatush" i le salonona.

O le Shatush o aso nei o se lauiloa lauiloa tekonolosi mo le valiina o lauulu. O lona uiga o se lamolemole sologa lelei mai le pogisa ata i malamalama. O le iʻuga, o le aʻafiaga o le paʻi laitiiti i le laulu o le la. O le tekonolosi na mafua ai lona igoa mai le upu Peretania "shahtoosh" - o lona uiga o se taugata taugata o fulufulu. Na faia e le itulagi lalelei Italia, Aldo Coppola.

O ai o le a fetaui: O le Shatush tekonolosi e lautele ma talafeagai mo toetoe o tagata uma. Pau lava le mea taua e mafaufauina o lena lalelei o le a foliga sili ona aoga i luga pe sili atu le laulu umi. Ma o le aafiaga o le a matua manino ma silila o le a foliga mai e taʻalo i lou lauulu. E le gata i lea, o le fafine pulupulu foliga sili ona lelei i tamaitai laulu enaena ma pulou. Bluntes masters ua fautuaina e aua le sili atu nai lo le lua ata pe a vali shatushi. Shatush tuuina pupula, susulu ma faailoa manino atu i lauulu ma e ona ia (le mea sili, latou te folafola atu.).

O ai e le fetaui: O lenei tekonolosi e le talafeagai mo lauulu na faʻaleagaina e ala i le perming pe na valivali ma henna.

Tele le mautonu faletalimalo ma maualuga. O le a lo latou eseesega? I le tulaga o tekinolosi staining totolo - E faʻaogaina le faʻailoga o lanu e felanulanuaʻi ma lanu e fai i fafo. I le maeʻa ai o valiina, o le lauulu e foliga manaia tele - latou te mauaina se lanu matagofie, avea ma olaola ma susulu. I lenei tulaga, e leai se malamalama manino o le lalelei, ae o le aʻafiaga o le mu o lauulu e maua. O pito o le lauulu e valivali atoa, ma o se lamolemole sologa lelei o lanu e tumau.

Faia totolo Sa ou mauaina se afi umi lava. Ou te matua fiafia i ata o fetu, lea o le lauulu e i ai se lalelei lalelei o le fesuiaiga o ata ma matagofie matagofie foliga mai e taaalo i le la. Sa ou filifili foi i luga o se vaalele ma le faamoemoe o le ufiufi muamua lauulu sinasina, ao ou le manao e fai atoa le lanu. E tutusa uma, sa i ai le manaʻo e faʻasaoina le paʻu masani o lauulu, ae ia faia teisi sili atu faʻaalia.

Tau:i laʻu taulaga, o le pisia tau mai 800 UAH pe sili atu. Sa ou filifilia se salalau lelei ma se matai lelei i se tau talafeagai. O le taualumaga atoa totogi au i 1500 UAH (3260 rub.). Ma, i loʻu manatu, e taugata tele.

Loʻu lauulu: O loʻu lanu pa'ū masani e enaena. Ae le i faia lena mea, sa ou faia gel-vali ma LʻOreal Casting SunKiss. Le mafai ona ou fai atu o loʻu lauulu "muamua" vali foliga sa atoatoa. Sa 'ou tipi pito ma o le lauulu, ina ua uma le taumafanafana ua mago. Ae o le mea na ou mauaina - mafua ai le afā o loʻu ita. Ae sili atu lena.

Talu ai ua laʻititi le lanu o loʻu laulu, o lea ua ofo mai ai e loʻu aliʻi le paʻu e latalata i laʻu laulu.

Sa matou ausia le aʻafia o lauulu mu i sina paʻepaʻe ole lanu piniki (na faʻaopopo iai le paolo ole “strawberry”). O le pisia taualumaga ave 3.5 itula.

Faʻafefea ona tupu o pisipisia:

- valiina le faia i luga o matutu lauulu,

- le aliʻi vaevaeina le laulu i ni manoa o le 2 cm,

- pisia amata mai i lalo o laina i le pito i luga. O le pito i luga e faʻamau e ata i le pito i luga,

- Aʻo leʻi valiina le pito, ua lelei na selu le soʻotaga ma o loʻo vali le ie vali ma pupuʻu pupuʻu ile pito ole pulumu. I lenei tulaga, e le pisia aʻa,

- umi le umi - mai le 10 i le 30 minute. Na latou uuina vali i loʻu ulu mo le 30 minute

- ona fufuluina lea o le vali ma tafe vai,

- e faʻasofia le faʻamalamalama ma maua le lamolemole - o le lauulu e faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Tausiga pe a uma ona pisia: A maeʻa le valiina o le crank, o le vali o le a faasolosolo lava ona fufulu ese, o lea lelei tausiga e tatau ona tausia le tulaga o le lauulu. I loʻu mataupu, mo blondes - oe manaʻomia se laupepa ma palama e faʻamautuina ai le samasama ma e talafeagai mo malu malulu o lauulu.

Ou manatu i le taimi lava ina ua uma ona pisia:"Oi talofa !! O loʻu laulu lea ?! Ioe, o aʻu nei o le pule lauulu lalelei!" E foliga mai o mea uma e matagofie, ofoofogia, o mea uma e susulu saʻo ma shimmers. Ae pei o se tala i le tala ia Cinderella.

O le taimi lava na e tuua ai le tagata fulufulu ma "bam" - o mea uma ua leai. Lenei matagofie matagofie uma tumau seia oo i le muamua fufuluina o le ulu. Ma le isi - lauulu "TUMAUGA" toe faafoi. Ma i laʻu mataupu, mea uma e sili atu le leaga.

O aʻu manatu i le tolu aso talu ona uma: "E foliga mai o se mea na sese, o le lanu o le lauulu na amata suia, o le mago na aliali mai, o le lauulu e le foliga, e faʻaalu malie. Leai tonu loʻu laulu?"

O aʻu manatu i le sefulu aso mulimuli ane:O le lauulu ua mago, manifinifi, vaeluaina ma matuia paʻu'ū. "Eeemmm. O fea oʻu valiina? Ou te vaʻaia se loimata o loimata ma paʻu pito, se mataʻutia. E leai se mea o lanu muamua. Toe aumai le tupe, lau oe."

I le fesili a le matai: “Aʻo fea le mea o iai loʻu pisia? I le mea uma, o lauulu foliga sili atu le leaga nai lo le taimi lea e vali ai, ma mai le vali ua maua ai le malulu i le pito! ” Sa ou faʻalogo i le tali: “Ioe, paga lea, o le vali umi e lua i le tolu vaiaso. Ae paga lea, tatou te leʻi sau ma se vali mo blondes e umi le umi ae le afaina lauulu. ” Ma e iai laʻu fesili: "Ae e leʻi mafai ona e fai mai muamua i lenei mea?" I le mea uma, o le mea na ou faʻalogo i ai i le aso o le valiina o: "Shatush o le ituaiga sili ona taugata o pia, ona e tatau ona faia toe faʻasaʻo pe a uma le 2-3 masina ma e tau tau afa le pisia."

Ma ioe, ua ou malamalama lelei e le o se taualumaga lea mo le laminating ma toefuatai lauulu. Ae o lea. Vaʻai poʻo le a le lalelei ina ua maeʻa valiina ma le mea na tupu o le laulu ina ua mavae le 10 aso.

Lelei o vali i totonu o le "shuttles" metotia:

- o aʻa toe faʻavae e toetoe a le vaʻaia,

- agamalu taualumaga. E le pei o isi vali tekinolosi, e le aoga le matai ile aʻa o laulu,

- vaaia vaitau o lauulu. Lauulu manifinifi vave o le vali maua le tele ma le matagofie, pupula maua maua le malosi ma susulu,

- faʻapipiʻi o lauulu laʻau (i le tulaga o le lauulu laʻititi e le sili atu nai lo le 30%). A tele manuia tekinolosi i le tulaga o masikulu lauulu lauulu, aua i lenei auala o le tala o ata lalafi sulugatiti,

- ma le tausiga lelei pe a uma ona vali, o le lauulu o le a faigofie ona teuteuina,

- manuia tupe. Talu ai o aʻa e le o pisia, o se talosaga lona lua i le matai mo faasaʻoga e manaʻomia pe a uma le 3-4 masina (o le mea sili latou te folafola atu faapena),

- Foliga lelei i soʻo se laulu - lalagaina o lauulu, manuʻa, e oʻo i le lalagaina, i lalaga faʻapipiʻi.

Le alualu i luma ole vali i le "shuttle" metotia:

- O le faʻafitauli o le matutu vaeluaina na o le faʻateteleina. E ui lava na ou faia le lauulu ma le valiina,

- fulufulu na amata paʻu malosi,

- le mea na tupu i laʻu mataupu na mou ese atu ina ua mavae le 10 aso,

- pe a maeʻa le faʻagasologa, e manaʻomia le filifiliina o ni tausiga lelei ma faʻapitoa ufimata faʻamamaina.

- e tusa ai, oe manaʻomia le teu faafaigaluega i lauulu lelei tausiga,

- maualuga tau o vali,

- Ou te le fautuaina le faia o se shuttle i le fale (lelei, vagana, pe afai o oe o oe o se matai). O lauulu e mafai ona faʻaleagaina ma toe faʻafouina mo se taimi umi lava.

Ou manatu:

♧ O le mataʻutia o le 'ula mata i loʻu laulu ina ua uma le valiina oʻu moe, na mafua ai ona ou faʻaletonu. Le manogi na mou ese atu naʻo 2 aso,

♧ Afai o lou lauulu AO LEʻI valiina le tulaga mativa - aua le faʻamoemoe le tagata oti ulu e suia lenei. Atonu o le a iai le mea e tupu ile motumotu ma faʻamago. Le lamolemole, pupula, olaola ma le teuteuina a le matai i le taimi lava e maeʻa ai - faʻatupuina se aoga moni. Ae faʻaseseina. O ata i nisi taimi e taugofie. Ae o lenei atoa "tinsel" ao le i fufuluina muamua le ulu. Ona e tatau ai ona e fiafia i lou tino lauulu muamua tulaga, pe a le o le leaga

♧ E foliga mai ia te aʻu, o lenei faʻatonutonuga e sili atu ona matauina ile umi uliuli lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o loʻu laulu sinasina, o soʻotaga e fulufulu laititi ae o le suiga ole aʻafiaga e fai sina leiloa,

♧ Ona o le maualuga o le alkali i totonu o le tui, le lauulu ua matua faʻaleagaina.

♥ Staining moni faafouina ou foliga, faia sili matagofie, laitiiti, sili atu ona manaia. Afai e te faʻaopopo lelei sitaili i le pisia, o le a foliga sili ona aoga. Ae e tatau ona e malamalama o le mea lea mo se taimi puʻupuʻu aafiaga,

♥ na ou sauni e sau ma faʻamanatuina ma le oti pito. E tusa lava pe o lenei ie taele ile ulu. Ma o le a lelei mea uma pe a fai o le aafiaga tumau mo le itiiti ifo i le lua masina, pei ona folafolaina. Ae, faamolemole, ae le o le vaiaso lava e tasi?

♥ Ou te fautuaina se pasi pasi ma e aoga le valiina o laʻu tupe? Leai lava. Afai o iai sau lelei lauulu e te iloa ma e te iloa o le valiina o le a le faʻaleagaina - lea e talafeagai ai. Ma le mea lena! Ia e nofouta i taimi uma i faʻaiuga! I loʻu mataupu, e leai se aoga ma na o le tupe na maumau. Faʻamalie.

♥ I le taimi lea, o laʻu sini ole toe faʻalelei o loʻu lauulu, aua o lenei malamalama faʻalumaina i luga o loʻu ulu e le talafeagai tele mo aʻu

Ou te le o fuafua e toe "tafafao", ma ou te le fautuaina oe, tagata pele! Tuu lenei mataupu i le "fetu" ma tagata lautele fuainumera, latou te manaʻomia atili.

Ma o le a sou manatu, valiina stensils o se saafiafiga i masaniga poʻo se manaʻo e suia oe lava? E tatau ona ou faia se taugata taualumaga? O le a lou aafiaga?

Faafetai mo le faitau

Ou te manao ia te oe aulelei, soifua maloloina lauulu ma susulu pa'ū!

Atonu e te fiafia i isi aʻu iloiloga:

Vaega ma Aoga

Shatush - o se tasi lea o ituaiga lemu faʻapitoa, aua e fetaui i lalelei ma uʻamea susulu. O le mea moni o le laulu faʻatulagaina o nei teineiti e matua faʻaliliʻoa ma maaleale, o le amonia lanu e mafai ona faʻaleagaina atili. I le taimi o le vavaeina, na o le 40-60% o lauulu e gaosia. E le gata i lea, o le metotia e le aofia ai le faʻaaogaina o le pepa pepa ma le pepa vevela, e faʻaititia ai le leaga le aʻafia. E mafai ona e mauaina faʻafouina foliga e aunoa ma le afaina ai lou lauulu.

  • mauaina o le aʻafiaga o le masani ona susunuina curl i le la,
  • suiga malie ma le faʻaalia,
  • O lenei togafiti e faʻaalia vaʻaia faʻateleina le laʻau,
  • tuputupu aa aʻa e le o vaaia, o le a manaʻomia le toe faʻafouina ata vali i 3-4 uma masina,
  • le tomai nana lauulu lauulu, pe a fai e le sili atu nai lo le 30%,
  • o le i ai o le tele ituaiga o metotia.

Tekonolosi

Faʻataʻitaʻi le se pasi i ginger tones poʻo isi lanu e le faigofie tele. O le faiga e fai sina faigata, ona o loʻo aʻafia ai le faasolosolo faʻalautele o le lanu. O saoga e fai mai aʻa, o le loka e selu pe tumau pea le mafolafola, faʻalagolago i le auala na filifilia.

Bouffant fesoasoani faia le suiga e toetoe a le o vaaia i prying mata, ae afai vali faia i luga lava curls, le eseesega o le a sili atu manino. I le pito i luga, o le paolo e latalata i le natura e mafai ai, ma ua mama i moli.

Stylists fautuaina le faʻaaogaina o le gamut 2-3 tone e mama nai lo le faʻavae. Lenei o le a faʻatupuina se masani ma sili atu le lofituina i laʻau. Ae ui i lea, leai se tasi na faaleaogaina le susulu ma mauoa palaka, mumu-lauulu teine ​​e mafai ona faʻataʻitaʻia ma le tele lanu piniki, mumu, susulu samasama. O ia tuʻufaʻatasiga e foliga sili ona aoga ile teine ​​talavou e fiafia e faʻaalia la latou uiga ese.

Eseese

O le shatusha luga o lauulu mumu foliga foliga manaia, 'ai e filifili i le saʻo metotia. Atonu e te le maua ni mea e manaʻomia mai le pisia i le vasega, ae maise pe a iai ni moli uila.Ae ui i lea, aua le faʻanoanoa, e i ai ituaiga o lenei maualuga e fesoasoani i tamaʻitaʻi i soʻo se curls e faʻaali se ata o le fou ma fatufatuga.

O le a tatou mafaufau i filifiliga o le a sili ona faʻaosofia ai le foliga mai o mea lalelei ma lauulu mumu.

O le uiga ese o lenei ituaiga o le, i aʻa, tumau curls i latou faavae malamalama moli, ma agai atu i le pito latou faasolosolo pogisa. O se fofo lelei ma agaalofa e maua ai i le lauulu le susulu, ma o se soʻotaga uiga ese o lanu e mautinoa le iloa ai oe mai isi.

Ole togafiti e sili ona agamalu, aua e le faʻapea e taʻimua ai le pisia ile hydrogen peroxide ma isi mea leaga. Ole iʻuga foliga manaia tele, ae le faʻateia, aua o lenei ituaiga vili e atoatoa mo tamaitai o soʻo se tausaga.

O lenei togafiti e aofia ai le faʻaaogaina o susulu ma vali ata e faʻaʻeseʻese malosi ma le mea faʻavae. Mumu, samasama, auro, lanumeamata lanu e tuʻufaʻatasia ma lanu mumu. Ae ui i lea, e taua le mafaufauina o lenei ituaiga shatusha o le a faʻaosofia na o teine ​​talavou.

I se faʻaopopoga, o loʻo i ai foʻi faʻatapulaʻaina tulaga, talu ai e le o soʻo se mea e faʻafeiloaʻi ai laupepa faʻaalia manatu. Afai o le lanu e fetaui ma oe, lagona le saoloto i le faʻataʻitaʻia, tu i fafo ma faʻamalieina isi ma au fofo tulaga ese.

Mumu vaaia

O le lanu mumu mafai ona avea e le gata o se sili ona lelei faavae, e masani ona lalagaina i moli lanu enaena ma uliuli. Faʻamolemole ia matau o le filifiliga o leo e tatau ona fetaui ma lau lanu ituaiga. Ole mataina sili ona ova foliga vaaia i tamaitai ole ituaiga "spring" ma le "autumn".

  1. "Tautotogo" o loʻo iloga e paʻu paʻu paʻepaʻe paʻu, o isi taimi ma sina lanu peach, mata o lanu uma o lanumoana ma lanumeamata. O le a fiafia o ia i auro, meli ma saga paʻu.
  2. I le paʻu "paʻu", leai se pulu, poʻo se paʻepaʻe paʻepaʻe ma se paʻu paʻu, e masani ona ufiufi i paʻu, o mata e enaena, topaz, lanumeamata pe lanumeamata-lanumoana. O se mafanafana lelei o auro, meli, apamemea ma lanu mumu o le a sili sili filifiliga mo ia tamaʻitaʻi.
  3. Brunettes ma enaena lauulu fafine o le "taumalulu" ituaiga e iloga i paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe, ua i ai o latou lanumoana, enaena, Vaioleti po o emerald mata. Valivali ua fautuaina e faia i le paʻu taofiofia, pei o le apamemea uliuli, moli malamalama, kofe ma le susu, susu sukalati ma sukalati uliuli.
  4. O fafine "Summer" ma le paʻu paʻu paʻepaʻe ma paepae o mata o le lanu o le susu, e le o ni sui sili mo le shatusha mumu. E sili atu ona fetaui lelei i latou malulu foliga e latalata i le leo o le faavae: platinum, apamemea, moli uliuli.

Lauulu lanu o eseese uumi

Teine masani lava filifili filifili laei foliga ma ituaiga o valivali tusa ma mekasini. Manatua, e mautinoa lava e tatau ona e vaʻaia le matagofie i totonu o le ata ma susulu malamalama, ma e te manaʻo e foliga tutusa. Peitai, e le o mea uma e matua faigofie. O le mea e alu mo le tasi e le o taimi uma e talafeagai mo se isi.

Oe manaʻomia le filifilia o se ata fou e faʻavae i luga o le tulaga o paʻepaʻe, foliga ma mata, le paolo o le mea faʻavae. O le mea taua o le lauulu laʻasaga lava ia. Shatush, pei foi o ni mea taua maualuga, ei ai lava tapulaʻa ma e le ogatasi ma lauulu uma.

Mafaufau pe faʻafefea ona vaʻai lenei ituaiga ituaiga i luga o uʻu 'eseʻese.

Oti 'oti pupuu

O le mea saʻo, o lauulu pupuʻu e le o se mea sili lea mo se faiʻai. O le mea moni o le tekonolosi e aofia ai se lamolemole lava le sosolo o le lanu, ma i luga o le sikuea, garzon, pixie poʻo isi lava lauulu e tipi e faia ai lenei mea e toetoe a le mafai. Tusa lava foi pe o le a le matai e ave i luga o lou lauulu, o le iʻuga lava o le a faʻafeagai tonu o faʻamoemoega.

O le ae le matauina le taʻaloga o paolo ma faʻateleina, nai lo le "faʻafuaseʻi" manoa susunuina i le la, oe maua le aʻafiaga o toe tuputupu aʻe o loʻo e faʻasaʻo tele. A e manaʻo e fai ni teuga teuteu, e sili atu le faʻatali seʻia toe loka ia loka.

Ogatotonu curls

O le umi o le lauulu e sili atu mo shatushy nai lo pupuu. O fesuiaiga e sili atu le iloga ia i latou, ma o le matai e mafai ona galue ma le tele o lanu. O ulu fulufulu eseese o sitaili, vagana ai le le tutusa, o le a avea ma sili sili ona lelei mo lenei ituaiga faʻamamafa. Lapatai e tatau ona matauina pe a filifilia se palaka. Lelei - vali, 2-3 tonese ese mai le lanu masani. Afai e aliali mai le eseesega e itiiti ifo, ona le mafai lea ona matauina le faʻailoga niniʻi, ma afai e sili atu, o le a foliga lalagaina le curls.

O le mamao mai aʻa e le manaʻomia le faia tele tele ina ia aua neʻi e toe vaʻavaʻai i se faʻasologa lona lua i se taimi vave.

Fulufulu lauulu

Ole faʻamalosiina ole lanu ile laʻau uumi e lelei tele, aemaise peʻa iai lou lauulu masani e leʻi faʻalavelaveina ile vali. Lenei, o le matai matala tele avanoa mo le fatufatuga, talu ai e mafai ona e galue faʻatasi ma ni ata mai le tasi gamut i le taimi.

A maeʻa le faʻalauiloaina, o lou laulu lauulu o le a susulu mai i feʻau olaola, felanulanuaʻi atu e avea ma mea moni galuega taulima.

Faatasi ai ma avanoa lautele, o le umi faʻavae o lo o fausiaina ai foʻi faigata i le faʻatinoina o le auala, oe e ono le mafai ona toe faʻafouina ata o se fale e aunoa ma le fesoasoani a se polofesa. E sili le le faʻataʻitaʻi, ae o le fesuiaʻi i se tagata e atamai i loʻua laʻau e fesoasoani ia te 'oe e filifili ni leo talafeagai ma tuʻu faʻatasi saʻo.

Faʻafefea ona vali i le fale?

Shatush mafai ona taugata tele ile lalelei o fale, ona o le faiga e faigata ma aofia ai le tele o le taimi mo le matai. Tele teineiti e fiafia e matamata se vitio lea e faʻamatala auiliili uma a o le metotia, ma toe fai e oe lava. I le tulaga o lenei ituaiga faʻamanino, o lenei filifiliga e iai foi se nofoaga mo le i ai, ae aofia ai ni mea lamatia.

Mea muamua lava, e mafai ona e faia se mea sese i le filifilia o le paolo. E i ai foi le avanoa o loka o le a pisia sese, o le faʻalauteleina o le lanu o le a liliu e le tutusa. E sili atu ona mataʻutia le faia o fale fale i uumi uumi.

Afai oe mautinoa e te faia mea uma saʻo, mulimuli i le auiliiliga faʻatonuga:

  • Vaevae lauulu uma i totonu o ia lava loka o le 1.5-2 cm, faʻamau ma ni ata faʻapipiʻi.
  • Tatou te uʻuina loka taʻitasi ma le lima tauagavale, toso lemu ma selu i le mafiaʻe ma tamai ufi, e taua tele e le o le uamea.
  • Tatou faʻaaoga le valivali fatuga i le umi atoa o ni manoa seʻia o loʻo solaʻesea ma faʻatamala sapalai, mo lenei tatou faʻaaoga se pulumu faʻapitoa poʻo tamatamailima.
  • Matou te tausisia le faʻatulagaina i luga o curls e tusa ai ma faʻatonuga mai le gaosi oloa i fafo.
  • Fufulu mama lauulu ma mago.
  • A manaʻomia, faʻaoga le tonic e faasaʻo ai faʻaiuga.

Filifiliga Salon

Shatush mea e faia e aunoa ma le fulufulu o se mama mama filifiliga. Oe tatau ona e sailia se aliʻi ua i ai tomai talafeagai e faʻatino ai nei pisia. Le tele o taimi e faʻaaogaina i luga o le lauulu uumi ma aofia ai le galulue ma le tele o lanu o valivali i le taimi e tasi, lea sologa lelei tafe tasi i le isi.

Talu ai e le faʻaaogaina pepa poʻo le pepa pepa, o le vali e mafai ona alu i luga o loka lata ane, lea e sili aoga i lenei tulaga. O le aafiaga o faʻalenatura mai lea faʻailoa manino.

Laasaga o salon staining:

  • O le tagata e filifilia le lanu o loʻo o gatasi ma le faʻavae, fofola vali uma i totonu o se isi pesini ma faʻafaigofie tuu pusa i tafatafa ane.
  • O le tuufaatasiga e faʻaogaina i ni ie manifinifi ina ia ogofie le faʻamalulu ma lamolemole pe a mafai.
  • O le vali ua matua i luga o curls mo le umi lava faʻailoa atu i luga o afifiina, ma fufulu ese.
  • A manaʻomia, e faʻaaogaina se vali lanu.

Fai shatushu mo lauulu pupuu ma ogatotonu uumi lauulu

I le faitauina o la tatou tusitusiga, tele teine ​​atonu ua maeʻa mafaufau pe tatau ona fai se kesi i luga o le uumi o laulu pe laʻititi pulu. Ioe a.

E taua le maitauina o le crank o le a foliga sili ona manaia ile lauulu uumi. Le aʻafiaga ile lauulu pupuu e mafai ona ofoofogia, ae o iinei e matua faigata tele le faia o se lamolemole lamolemole. E taua ia aua le soona fai iai ma 'aloʻese mai le soʻona faʻaosoʻosoʻo o le soʻoga. E masani lava, e vavaeʻese sone e iloga, faʻataʻitaʻiga, e iai ni manoa ma faʻailoga.

A maeʻa le valiina, o se aofaiga o lauulu o se lanu masani e tatau ona tumau, i luga o le puʻupuʻu lauulu le auala metotia e faigofie ma faigata i le taimi lava e tasi. E manaʻomia e selu uma manoa ma e faigofie lava ona vali faʻatasi ma itu uma i itu uma. Ole ala lea e ausia ai le faʻatinoina ole natura.

Afai o le valiina e faia faʻataʻitaʻi, tutusa i luga o laina uma, ona e maua lea o le faʻailoga masani, ae le o le aafiaga o pasi. Stylists e le fautuaina e fai se pupuni mo pulu puʻe lo latou lava.

Nai lo le mulimuli mai

Teine laulu-lauulu e mafai ona masalomia filifili se pulu o se isi mea i sili tumu. O le metotia e faʻatupu faʻalavelave i curls, e tele eseʻesega, o le mea lea e mautinoa le fesoasoani e faia soʻo se ata sili atu faʻaalia.

Ae e taua mafaufauina o le mumu pigment e tumau faifai pea, pe a fai o le natura lava ia tauia oe i lauulu mumu, ona ova taimi o le a amata le lanu masani e aliali mai i le vali.

Oe tatau foʻi ona faʻaeteete lelei mo lanu lanu, fesoasoani ia latou toe maua pe a maeʻa le faʻasologa. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga faʻapitoa teuteu ma fofo fale.

Talia lelei le fesuiaʻiina, ma e mautinoa lava lou laulu faʻafetai mo lenei ma le soifua maloloina ma susulu.

O le a le foliga o se shatushu i lauulu lalelei

Tasi le tasi e mafaufau ai pe faʻapefea foliga o le shatush luga lauulu lauulu. E matua matagofie ma matagofie foi. O le mea taua o le mulimuli i metotia masani a stain.

I se tulaga lautele lauulu faia atili ma sili atu malamalama i pito, o isi taimi e masani ona pisia latalata i foliga. Ae afai o lau faʻanatura masani o loʻo amata ona latalata i le pouliuli uliuli pe matua uliuli, ona le faʻapea lea o le a le valiina ni faʻailoga ma manoa e latalata i le mata.

Masters o le a faaopoopo le vavaeina le suiga tuaoi e faia ia masani e mafai. E taua tele e faʻatautaia e se matai faʻapolofesa le pipi i luga o le lulu lauulu.

O le a le mea e foliga mai ai le crank i le sikuea (sikuea ma faʻalautelega)

O se taʻaalo taʻalo i luga o se sikuea faigofie poʻo se sikuea faʻatasi ma se faʻaopopoga e mafai ona foliga ese. E taua le filifilia o se paolo o le a alu i foliga. I se tulaga lautele Classic shatush faatatau i lenei umi.

E tatau ona filifilia le vali ina ia leai se malosi malosi ma le lanu masani o lauulu. Afai e filifilia vavaeʻese lanu, ona tatau lea ona e taumafai e fai le sao lanu lanu pe faʻaoga faʻalua sone.

Faʻafefea ona fai le stencil staining i le fale - o se metotia mo le faʻatinoina

E le o tagata uma e mafai ona asiasi i le faleoloa, ma e taua le sailia pe faʻafefea ona e faia sau lava pasi.

Mea ma mea faigaluega:

  • Amonia pe a aunoa ma le amonia pupula.
  • Vali mo vali.
  • Laau selu.
  • Pusa mo le fefiloi vali.
  • Fufulu mo talosaga.

O le faʻatinoga metotia o loʻo faʻapea:

  1. Amata selu ia manoa, faʻasolosolo auala e vaʻaia ai ia manifinifi manifinifi mai lalo, mai le ua. Alu i luga lenei auala. Seia vagana le ulu atoa foliga pei o se pulu lulu loa. Ona saunia lea o se susulu foliga. Faia lenei mea e tusa ai ma faʻatonuga o loʻo i totonu i le afifi lanu.
  2. Ma, i luga o le sali uʻamea ma ni auala faʻatamala, e tufatufaina le auiliiliga mo le faʻamanino. Whisky o loʻo valiina mulimuli.
  3. O le umi ole faʻaalia e le tatau ona sili atu ile 40 minute. E taua tele le faʻaogaina saʻo o le taualumaga taimi lava ia. Ina ia malamalama pe o le a le iʻuga ua maeʻa, e tatau ona fufulu ese le vali mai se tamaʻi vaega o le filo.
  4. Afai o le faʻaiuga e le fetaui ma oe, paleina e tatau ona faʻalauteleina. Ona fufuluina lea o le vali, ma mea uma na faia e pei ona uma le sili aoga faavae staining.

O le mea taua e manatua o lena lauulu lauulu e le tatau ona valia. A i ai le avanoa e fesili ai i se tasi e fai se shuttle, e sili atu le faʻaaoga o le fesoasoani.

Faʻafefea ona fai le vali pe a uma le valiina o uʻamea

Ia, i nisi o fale faʻalelei, o loʻo valiina lauulu e masani ona faia pe a uma ona valiina le faʻi.

O Toning mafai ai:

  • nana le maʻimau
  • aveese suiga mataina lanu,
  • faʻapea ona faʻalili atili ai uila.

O isi taimi e le tatau ona faʻatino le vali vave pe a e vaʻai ua faʻaletonu pe vaivai le meaola. Muamua, e tatau ona e faia se vasega o lauulu togafitiga. Uma vaivai vaivai o le a le mafai ona talia le pigment, ma le taunuuga faamoemoe o le a le galue.

Ma iinei fulufuluina i luga o le soifua maloloina lauulu o se talafeagai lelei taualumaga. Afai tatou te talanoa e uiga i iloiloga e uiga i lenei faiga, e aoga le maitauina i 70% o mataupu, teine ​​matua talitonuina faamalieina i lenei staining. O le totoe o le 30% o le iʻuga o le galuega a le aliʻi le faʻaolofesa.

Vitio aoga i luga o le mataupu

Valivali shatushi i lauulu enaena. Matamata le vasega matai vitio:

Valivali shatushki ile fale. Auiliiliga i le vitio faʻatonuga:

Na matua lauiloa lava Shatush ma na mafai ona suia ombre, faʻamamafaina ma balayazh. A faʻapea ua leva ona filifili e sui lau ata, ia mautinoa ia e taumafai e fai se vaitau. E foliga mai o le ae le vave filifili e fai tofa ia te ia.

O le a le stencil pisia?

"O le Shatush o se faʻafiafiaga iloga e valiina le faaaogaina o lanu faʻasaʻo ma le laʻau fulufulu taua"

Natura i vali ma lauulu lanu o le numera tasi faaneionapo. Le matagofie o le tekonolosi o le vali shatusha fetaui atoatoa manaoga talafeagai uma. O le aafiaga o lauulu sunburn ua ausia e se lamolemole mai le suiga mai pogisa aʻa e malamalama manoa i le vaega o totoe o le lauulu.

1 Le eseesega i le va shatush ma le faʻailoaina o metotia, ombre, balayazha

E faigata tele i se tagata taatele ona talisapaia le eseʻesega i le va o nei auala tutusa. E faʻaaoga uma lava e tuʻuina mai se laʻau faʻalenatura, e pei o le masani masani e maua ai le lauulu, ma se lalelei o le burnout i le la. I totonu o latou taʻitoʻatasi, o le iʻuga o le faʻaiuga o le pogisa aʻa ma le malamalama fesoasoani.

  • O le matagofie o le shatush ma eseʻesega mai le masani maualuga, e aofia ai Kalefonia faʻamamaina, o le tekinolosi o le faʻaloaloa vali, lea e faʻaaoga ai se fulufulu laʻau.
  • Mai staining auala ufiufi shatush eseese e ala i lona randomness ma le leai o se matauina faauuga.
  • Balayazh - o le auro uiga lea i le va o le lua metotia muamua: o le eseese o pito o le lauulu o loʻo iai foi, ae o le valiina o le a faia i luga o faʻataʻamilomilo, ma le pito i lalo o le a tu matilatila sili atu tele.

2 Blondes, brunettes, brown-haired women - o ai e tatau ona filifilia se tapuni?

Ae ou te leʻi alu i luma o le aulelei o lauulu, seʻi ou tago i se mea taua - lauulu o le. E i ai se tasi tulaga e taua tele: ina ia mafai e le shatush ona faʻaalia uma lona matagofie ma lona lalelei, e tatau ona taoto i luga o le uumi uumi pe ogatotonu umi lauulu. Mo se puʻupuʻu, na o le leai se mea e alu ai, ma o le iʻuga e mafai ona faʻaita tele ai oe - e te maua le lua pe tasi ma le afa. O i latou e fiafia i paʻu tipi pei o le bob, muaulu poʻo le bob, e sili atu le aua le lamatiaga i le atoa shuttle. Ae o loo i ai mea lilo mo pupuu lauulu - e uiga ia i latou teisi maualalo ifo.

  • O le isi faʻatapulaʻa, e leʻi fuafuaina, ae e moni susulu mumu paolo o lauulu. O le shatush o le a tilotilo iai latou, pe a le pisa, o lona uiga e le talafeagai. Ma valiina faapena se ofoofogia lanu e toetoe lava o sacrilege. Ae afai e te manaʻo moni ai, e tatau ona e taumafai e vali uma aʻa ma fautuaga - ae ui i lea, o lenei faiga e faigata, ma e le tatau ona faʻataʻitaʻia oe lava ia i le fale, o le poto masani e ono le mafai.
  • Sili le laki ma le mafaufau pulou ma le enaena lauulu. O le a le faigata mo le pulu faʻapipiʻi ma oe e filifili mai le tele o paʻu le tasi e fetaui ma faʻafiafia oe. O mea ua faʻaalia e mafai ona toe faʻafouina ma solo malie le ata - o se faʻaopoopo mautinoa.
  • I tagata e ona laulu ulu ma le pogisa uliuli lauulu, foi, e le tatau ona oʻo i taimi o cranks - lemu faʻaʻeseʻese o le a maua mama ma oe faʻaalia ma susulu.
  • Golden blondes Ua fautuaina e lafoai le shatusha ma liliu atu lou mafaufau ile tutusa metotia - California highlighting.Pei foi, e pei ona i ai i teine ​​mumu laulu, fai sina lanu.
  • I le blondes o le a fautuaina oe e le matai ua aʻoaʻoina le pasi i le valea i luga o vaega: i luga o le aʻa, faʻapogisaina le natura poʻo ua leva ona vali paʻepaʻe, ma faʻamalamalamaina ia vaega o totoe. I le aofaʻi mo blondes i le metotia o shuttles tatau ona faʻaoga e le sili atu nai lo faʻailoga se lua.

3 Aisea e aoga ai le filifilia o se stensil valivali?

Muamua lava, ona o lona lautele (versatility): vali mo soʻo se matua, ituaiga ma, ma ni nai tuusaunoaga, lauulu lanu. Tasi "ae." O lenei metotia o le staining e le faigofie e pei o le faia i le fale. Tusa lava poo a mea uma e fai ai metotia, sitepu ma lea laasaga faʻatonuga ma se ata vitio i luga ole lima, e sili atu le liliu atu ile matai o lau togafiti ia foliga ai o se mea taugata matagofie.

A leai, o le tekonolosi e leai ni vaivaiga, ma o le taimi e alu ai i le sili.

  • Sefe taimi ma tupe. O le faʻagasologa o le faʻamamaina o manoa o le a faigofie, vave ma umi le umi. O le ae tuua le tagata vavaeʻulu pe a maeʻa le sili atu i le 2 itula, ma e le mafai ona faanatinati atu e toe faʻafouina le paolo. Ole averesi, totogi tasi mo le vali, toe fai a toe asiasi le mafai ona tuai mo 3-4 masina.
  • Nofoa i luga o le lauulu. Ona o le mea moni o le togafiti, e pei o le tulafono, e le maua ai le faʻaaogaina o le vali poʻo le paʻu tuusaʻo i luga o aʻa, o latou pulu e le afaina, ma le laulu e tumau le soifua maloloina ma susulu. Mo i latou e paʻu pe migimigi lauulu, o se filifiliga sili lea.
  • Isi susulu ma tele. O le aafiaga e vaʻaia, ae matua manaʻomia e avatu ai le matagofie i lauulu manifinifi, ma ua mouese - ola ma pupula.
  • Lauulu lauulu ma se laititi o taumafaiga. Faatasi ai ma le valivali o ili, o lauulu sao e tasi ma le laʻititi mimilo foliga foliga sili. E oʻo lava i le tala masani pony eki o le a taʻalo i se isi itu fou.
  • Le a le mea e uiga i lauulu sinasina? Afai e te le manaʻo e vali atoa lou lauulu lauulu i masina uma, sasaina o latou lanu efuefu ma lanu uliuli o le platinum poʻo isi talafeagai talafeagai e faʻalagolago i le leo o ou foliga - lauulu sinasina o le a na ona leiloa i luga o le pito i tua o pupula tele lanu.
  • O aʻa aʻe e le toe avea ma leaga. Faatasi ai ma matata faʻapipiʻi mama ufiufi i lalo o aʻa, e te le toe manaʻomia le lesitala i le pulu faʻataʻitaʻi pe a uma totogi. Ma popole i lou "le atoatoa".
  • Nana o vaivaiga ma faamamafaina lelei. Pogisa, faʻavaʻa o mata i le vaʻai i mata, faʻamamafa le loloto ma faʻaalia atili. Ua atili ai le malosi o ni manoa malamalama. O le fefiloi fefiloi o ata e ese mai le le atoatoa o le paʻu e pei o patupatu, maanuminumi, lua auvae po o sina mumu.

"Mo le manuia valiina o shatushi, aloese ese le malosi eseesega i le va o le lanu o aa ma pito o le lauulu"

4 Dyeing rods i luga o le uliuli lauulu

O ata nei e talafeagai mo tamaitai-lauulu-ulu e faʻamalamalamaina ai manoa: kofe-susu, lanu uliuli, lanu hazelnut. Le lanu mumu - titian, amber, ata o le meli ma apamemea - e matagofie, ae tatau ona filifilia e i latou e mafai ona mitamita i se lelei foliga ma mama, paʻu (pa'ū lanu ituaiga).

Nofoa kofe ma sukalati, faʻaalia o isalaelu ma siamu mataina o le a fetaui ma brunettes. Tofotofo ma malulu - platinum, pogisa lefulefu - ata (ituaiga taumalulu lanu).

5 Valivali shatushi i lauulu enaena

O le latalata i le lanu masani o le lauulu, o le sili atu - lefulefu ma le saito tone i luga o le malamalama vaega o le lauulu o le a mafai ai ona e maua le sili manaʻomia aafiaga o le mu mu. I le taimi lava e tasi, sina le fiafia i le natura, lanu enaena enaena lauulu o le a faafouina.

6 Valivali faʻamalama o lauulu lauulu

Platinum blonde ma se penina paolo - o le filifiliga lea o tamaitai lalelei lauulu. E le mafai ona faia e aunoa ma le susu-penina, saito ma lanu auro.

8 Valivali uʻamea i le fale

Afai e te filifili e vali oe lava pe faʻatasi ma le fesoasoani a se uo ile fale, filifili fulufulu auala. Aumai se vali poʻo le paʻu ma le vali mulimuli ane i le amonia-leai vali. I ni nai vaiaso ao leʻi valiina, taumafai e faʻaopopo lau lauulu ia faʻateleina le vaʻai ma le tausiga: faʻamamaina o ufimata, faʻamama ma keratin, ma aua le fufuluina lou lauulu mo 3-4 aso e puipuia ai lauulu ma sili atu le lanu.

  1. Faapipiiina le vali e tusa ma faatonuga.
  2. Vavae ia lauulu i vaega e fa - i malumalu, i le pale o le ulu ma le ua, nonoa i fulufulu poʻo ni kilipa.
  3. I le taimi nei mai fusuaʻi taʻitasi, filifili manoa o le 2 senitimita. Tu i tua mai aʻa - e uiga ile 7-10 centimita - ma mai i lenei mamao e oʻo i pito, selu le laulu ma se selu.
  4. Vali (poʻo le paʻu) e tatau ona faʻaaogaina i le selu o vaega o le laulu ma le maʻai faʻaata. Ona latou tatau lea ona faʻauliila ma se pulumu poʻo ni tamatamailima i se totini lima.
  5. Faʻamamago le vali i luga o le lauulu mo le vaitaimi faʻamatalaina i totonu o faʻatonuga, ae taumafai e vaʻai oe lava ile vaʻaiga o le mama.
  6. Afai e te galue ma le paʻu, ua oo i le taimi e amata ai le valiina.
  7. A maeʻa le taimi, fufulu le vali mai le lauulu, vaimama faʻapipiʻi ma solo le lauulu ile pulu.

9 Shatush: muamua ma ina ua uma ata

O le a le crank?

Valiina o lauulu i lanu masani o le lanu tutusa, tutusa i le tasi ma le isi - o le crank lea. E faʻaalia se ala faʻalavelave i se mea valea, ma faʻaosofia ai le aoga o lauulu e susunuina i le la. Le faʻatulagaina ma le tikeri o le faʻaaogaina o le valivali mea faʻatulagaina e fuafuaina e le matai faʻatautaia le staining. E foliga sili ona aulelei ma masani.

O loʻo faʻamamafaina foʻi Shatush, ae na faia faʻaavanoa. Mo le pisia, vali laupepa e faʻaaogaina e faʻavae i luga o mea masani (faʻaopoopoga mai i laʻau ma laʻau) e le afaina tele le soifua maloloina o curls.


I le taimi o le faʻagasologa, o manoa lanu e faʻafesoʻotaʻi ma le laina o laʻau e le o valiina, lea e mafai ai ona maua gofie, mana-tulafono suiga i le va o leo. E le o pisia le sone o le aʻaao faʻatumauina pea lona masani, lanu mumu.

O le shatush e sili mo lauulu mumu o soʻo se umi, vagana mo puʻupuʻu puʻupuʻu (i lalo ifo o le 5 cm), ae foliga mai e sili ona aoga i luga o le uumi ma ogatotonu laina, fatuina lamolemole sili atu ma se tala o lanu i luga o le ulu.

Le lelei ma mea e le atoatoa

Pe a vali mumu lauulu ma le shatushi metotia, matou te maua fuainumera manino lelei, igoa:

  • E fetaui lelei mo soʻo se matua.
  • O le valivali faiga e itiiti taimi nai lo isi metotia staining.
  • O le fulufulu felanulanuaʻi foliga foliga matagofie, lauulu vave.
  • Shatush vaaia toe faʻafouina se tagata, aveese mai ni tausaga mai lona tausaga. O le mea lea, o lenei faʻatulagaina o loʻo manaʻomia tele i latou e manaʻo e nana o latou tausaga masani.
  • O le valivali fatuga na faʻaaogaina mo le valivaina e le o iai ni vailaʻau malolosi (aemaise le amonia), o lea la e le mafua ai le leaga faʻaletonu o lauulu.
  • Faʻafouina le lauulu e mafai ona faia tasi i le 4-6 masina, talu ai o tupu olaola e le faʻaleagaina ai lona faʻaali lautele.

Pei o isi faiga teuteu teuteu, o le shatush ei ai nisi manatu e le lelei igoa:

  • O lenei valivali e faigata tele ona faʻatinoina ile fale, o lea e sili ai le faʻatinoina e se tagata tomai faʻapitoa i totonu o se fale teu mea teuteu vaʻai poʻo se fulufulu gatu.
  • O le tau o le faʻatinoina o ni pusa i totonu o le fale e fesuiaʻi mai 1,500 i le 5,000 rubles (faʻalagolago i le itulagi o nofo ai, lauulu umi ma le ituaiga o lauulu).
  • A maeʻa le valiina, e manaʻomia e le lauulu sina tausiga. Afai e te le mulimuli i ai, o le a mou ese le lanu, ma o se faʻafitauli ma le fealofani ma le tele o le faʻamamago o filo e ono amataina foi.

Ituaiga o cranks mo lauulu mumu

I totonu o le lautele o ituaiga o sitaili, e le o latou uma o le a ofi lauulu mumu. O nisi o latou o le a foliga faʻataʻavalevale i se "ulaula tua", o isi e na ona ulavale. O le mea lea, o mea nei o sitaili e ogatasi faʻatasi ma lanu mumu.

O lenei sitaili na faia ma muamua faia i Farani, o le la lea ua i ai le isi igoa - Farani.

O se taunuuga, o le aafiaga o vavaeeseʻesea motusia filifili e faia i le masani ai lanu mumu. Mazhimesh foliga manaia ma manaia.

Kalefonia

O se talafeagai lelei lea mo lanu o lanu mumu. E ese mai le faiga Farani ona o le aafiaga o burnout i le la e le o faia mo uila taitoatasi, ae mo le laulu atoa atoa. Ina ia faia lea mea, faʻaosofia maliega, amata mai le aʻa ma lanu uliuli, ma faʻaiʻu i le fesoasoani i luga 3-4 tonesi e mama aʻa sone. I le faiga o Kalefonia staining mafai ona faʻaaogaina mai 3-4 i le 12-15 tone lanu mumu. O lauulu ua valiina i foliga tutusa foliga foliga masani ma masani.

O lenei sitaili foliga manaia ile lauulu mumu, pe a fai e te filifilia le lanu sao o le a tuʻufaʻatasia ma le laulu autu. E fuafua lava i le valivaliina o le pito i lalo o le fulufulu i pupula, saturated lanu (mumu, pearlescent, cognac, etc.), ma le fesuiaiga suiga. O lenei sitaili e sili atu ona talafeagai mo talavou ma tagata talavou oe mananaʻo e tosina mai tagata.

O le a le umi o lauulu mumu e talafeagai ai le kesi?

O fulufulu mumu lauulu o se nofoaga lelei mo lea faʻatinoina se valiina taualumaga. O le lamolemole suiga ma le taʻalo o tones e faasaga i le tulaga lautele e foliga mai e sili le masani ma le masani ai. Le lava lea e tasi e mafai ona fai mai e uiga i lauulu umi o le lauulu. A tutusa dyeing auala e sili mo le laulu lauulu.

I luga o lauulu pipi, o le faʻatinoina o se faʻagasologa e faigata, talu ai e le lava le lauulu uumi e faia ai fesuiaiga masani.

E toetoe lava a le mafai ona fai se vaʻaiga na o oe i luga o le pulu puʻupuʻu, ma e le o taʻitaʻi uma o le a faia.

Faatinoina lauulu mumu lauulu

Ae e te leʻi amata valiina curls, siaki fautuaga a le trichologist:

  • Aua le fufuluina lou lauulu 2-3 aso ao le i faia le taualumaga. O le gaʻo ata o loʻo faia i luga o manoa i lenei vaitau o le taimi e faʻaitiitia ai le malosi aʻiaʻi o mea o mea o loʻo i ai le lanu.
  • Suʻega mo se aʻafiaga o le afaina. Ina ia faia lea mea, tuʻu sina vali laititi i totonu o le alofilima ma faʻatali ile 15 minute, ona fufulu lea. Afai ua liu mumu le paʻu, ma amata ona mageso, ona sili ai lea ona e mumusu e faʻataunuʻu le faʻailoga.
  • Amata faʻaaoga masusu fafagaina ma conditioners 10-15 aso ae leʻi pisia. Lenei fesoasoani fesoasoani saturate lauulu i mea aoga ma elemene o le a faʻamalosia le fausaga o curls. Aua foʻi neʻi e faʻatamala e fai i le taʻoto ma faʻamama afuala ma masini vevela i lenei vaitau, e sili le lafoai atoa o latou faʻaaogaina.

Ae le i faia le faiga, O mea nei e tatau ona saunia:

  • Se seti o lanu o le lava lanu e tasi, ae ese leo (faʻavae i luga o sitaili).
  • Laau selu (e mafai mai seisi lava mea, ae le uʻamea).
  • Vali fufulu (3-4 cm lautele faigofie ona faʻaaogaina).
  • Fulufulu lauulu (soʻo se kilipa poʻo ni kilipa).
  • Puipuiga pulou mo tauau ma tua (tuai ie solo po o isi ie).
  • Puipuiga totini lima (palasitika, paʻu poʻo se silikini).
  • Ipu mo le sauniaina o vali (vavaeese mo leo taitasi).

Valivali

Afai ua saunia uma mea faigaluega ma mea, ona mafai loa lea ona e agaʻi sao atu i le faʻatinoga o ili i luga o lauulu mumu. E lua metotia mo le faʻatinoina o lenei staining: ma se faaputuga (faigofie) ma a aunoa ma lea (na o le poto masani matai mafai ona tauaveina). O le a tatou mafaufau i se auala faigofie o le faʻatinoina - ma se faaputuga. O lenei faiga foliga faapenei:

  • Ua sela lelei le laulu. O tauau ua ufitia i se pulou puipuia. Valivali fatufatu e faʻamatalaina i totonu o pusa (e tatau ona saunia muamua aʻo le faʻaaogaina, talu mai le 2 itula e le fautuaina e faʻaaoga vali faʻamalosi).
  • O lauulu mai le parietal zona ma le pale e aoina i se fusi ma faʻamautu. Vali amata mai i sulugatiti pito i lalo, i le muamua vavaeeseina latou ma faia se selu malosi selu pe tusa o le ogatotonu o lo latou uumi.
  • A maeʻa le taotoga muamua, agai atu i le vaega autu - faʻaaoga le valivali fatuga i sulu sisila. Ole faʻatonuga e faia i se pulumu, aʻo le ta e tatau ona le saʻo, tusa lava pe leʻo mautinoa, ma le laititi ole faʻaaogaina ole tui lanu.
  • O le taimi lava e fusia ai ona sulugatiti pito i lalo, amata ona valivali le pito i luga o le lauulu. E tutusa le faiga.
  • Ina ua maeʻa le valivali, o le ulu e tuua matala ma faʻatali 30-40 minute.
  • Ina ua mavae sina taimi, o le ulu e fufuluina i le mafanafana vai faʻaaoga shampoo poʻo isi vailaʻau.
  • E latou fufulu o latou ulu i se solo ma faʻapipiʻi pulu pasama poʻo se conditioner.

Ua sauni mea uma. E mafai ona e fiafia i le faʻaiuga ma le maofa i isi ma lau laulu fou.

Faaiuga

O le auala uila e talafeagai mo le faʻatinoina i luga o lauulu mumu. O ia laʻei fulufulu foliga foliga sili ona manaia ma faʻaalia, talu ai o le lanu mumu ua malamalama ia te ia lava, ma o le ula e faʻaopopo le māmā, fouga ma atamai i le lauulu.

E mafai ona fai le Shatush i soʻo se matua, o le mea taua o le filifili tonu lea o sitaili ma lanu lanu. Afai e te alu i fafo e faʻafou lou lauulu mumu, ae e te le o iai se manaʻo e suia tele, ona o le mea e te manaʻomia. AUA e te fefe e faataʻitaʻi ma aumai ou manatu i le ola.