Meafaigaluega ma mea faigaluega

Sulsen faapipii mo lauulu tuputupu ae iloiloga

Laulelei, maloloina le susulu ma susulu o lauulu - o le miti lea a tagata uma onapo nei ma o se mea e manaʻomia mo le manuia i isi. Ae paga lea, e faigata tele ona ausia le tulaga lelei o le curls, aua i le alu atu i lauulu sili ona tele o loʻo i ai le tele o faʻafitauli ma faigata - fugalaʻau lauulu, magaugofie motugaafa poʻo foliga vaʻai i laʻau (seborrhea).

O se tasi o mea sili ona lauiloa ma aoga auala e toe faʻafoʻi ai le lalelei o lauulu o le faapipii Sulsena mai pili - lea ua faʻamaonia i le tele o viʻiga. E mafai ona faʻatauina i soʻo se fale talavai, ma le tau o Sulsen o le a faʻafiafiaina tagata uma faʻatau. O le lauiloa o le faapipii e mafua mai i le mea moni e le gata e faʻatagaina oe e atoatoa ma i se taimi puʻupuʻu faʻagalo e teteʻe i le laei ole laulu, ae ia maʻea foʻi le mafuaʻaga autu na mafua ai le faʻaalia o faʻafitauli i lauulu.

A o le i faʻaaoga Sulsen mo le togafitia o le lauulu seborrhea, ia mautinoa e faitau le iloiloga a alii ma tamaitai ua maeʻa mafai ona faʻaaogaina le lauiloa fofo antiseborrheic. Lenei o le a fesoasoani e aloese mai le sili masani sese ma fai fulufulu togafitiga vave ma aoga e mafai ai.

Sulsen Pasta Iloiloga

I luga o le Initaneti e mafai ona e faitauina le tele o iloiloga e uiga i Sulsen faapipii mo susu. Tele faʻatau tagata faʻaalu le faʻatinoina lelei o le pes - e pei ona latou maitauina i a latou iloiloga, pe a maeʻa Sulsen, pili ile lauulu ua mou atoa ma ua le toe aliali mai.

I se faʻaopopoga, o iloiloga a le tele o teine ​​fiafia o loʻo fai mai o se tulaga ese o le "itu" aafiaga o le antiseborrheic faapipii - e le gata e faʻatagaina oe e vave ma faʻamalolo tuʻu ese le susu, ae e faʻamalosia ai foʻi le tulaga lautele o le laulu, taofi lo latou leiloa. Ole mafuaʻaga lena e tele ai teine ​​na faʻaogaina ma le manuia le Sulsen e faʻavave ai le tutupu o lauulu.

Tau Sulsen Pasta

Sulsen e mafai ona faʻatauina i soʻo se fale talavai lava lea - e le manaʻomia ai se fomaʻi. Le tau o le oloa tuusao faalagolago i le ituaiga o lona tatalaina - mo se faʻataʻitaʻiga, o le averesi o le tau o Sulsen faapipii 1% e mai le 70 i le 100 rubles. I le taimi lava e tasi, o le tau o pasta 2% mai le 130-155 rubles. Iloilo tagata faʻailoa ua faʻailoa mai le tau o le vailaʻau mafai ona sili atu maualalo peʻa fuafua i le ituaiga o lona faʻamatuʻuina atu.

O le Sulsena pasta o se vailaʻau fomaʻi mo lauulu, e i ai se faʻamatalaga antiseborrheic, bactericidal ma disinfecting aafiaga. Lenei mea uma e mautinoa e le tulaga ese o le vailaʻau.

  • O le vaega aoga malosi i le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau o le selenium disulfide, lea e lauiloa foi o sulsen.
  • Cetyl ava.
  • Stearyl ava.
  • Cinnamon ava.
  • Giserini
  • Vaega fesoasoani - vai, citric acid, manogi manogi.

Uma vaega o loʻo i ai i luga Sulsen o le fulufulu paʻu fesoasoani e vave faʻatamaia ma faʻamamaʻi faʻamamaʻi, faʻapea foi ma le mageso ma le le mautonu i le uluulu. I se faʻaopopoga, selenium disulfide e faʻamalosia ai lauulu ma faʻamalosia ai lo latou tuputupu aʻe, pei ona molimauina i le tele o faʻamatalaga lelei.

Fanua aoga

O foliga o fulufulua i le laulu o se masani masani faʻafitauli e feagai tagata uma lona lua. O mafuaʻaga o le fefete e mafai ona matua ese lava - faaumiumi o popolega ma faanoanoaga popole, maʻai le fesuisuiai i le vevela o le tino, faʻalavelaveina o le hormonal ma faʻafitauli metabolic i le tino.

I se faʻaopopoga, o fulufulu mata e le talafeagai pe le filifilia, e mafai ona avea ma mafuaʻaga masani o le susu i lou laulu - atonu o le faʻaaogaina lea o mea teuteu teuteu, faʻamau foliga e le talafeagai ma lou lauulu ituaiga.

Sulphen faapipiiina o loʻo faʻaalia se lelei i le tulaga o le laulu ma le ulu. O meatotino aoga uma a se pharmacological sooupu e mafai ona vaevaeina i ni tele subgroups:

  1. Sulsen fesoasoani faʻamamaina le alu, le alu ma le le mautonu o le ulu ma le laulu.
  2. Faʻaopopoina paʻu uʻu, faʻatasi ai ma le tele o faʻaaliga o sebum - masani "soa" o lauulu gao. Le faʻaaogaina o lauulu faapipii mafai ai ona e faʻapalepaleina gaʻo gaʻo ma faʻalauteleina le kelace sebaceous.
  3. E masani lava, o le mafuaʻaga o le folo o le siama i totonu o le ulu, e sili ona leaga i le lauulu. O le pharmacological sooupu e tau lelei le taliga, matua faʻaleagaina uma.
  4. Ole faʻatulagaina ole faʻaaogaina o le Sulsen i soʻo se fomaʻi faʻauigaina e taofia ai le fausiaina o toxins o fafo, lea, i le isi itu, e i ai le afaina ai le lauulu ma le tulaga o le lauulu.
  5. O mea aoga i ai i totonu o le faapipii ua saofaga i le tuputupu ae o lauulu ma faʻamalosia folau o lauulu. Tele sui o le tauagafau feusuaʻi matauina e faapea pe a uma ona faʻaogaina Sulsen, lauulu e tupu tele vave.
  6. O se mea lelei faʻaopopo i le faʻateleina o le tuputupu ae o curls o foliga o se soifua maloloina susulu, eleni ma silkiness.

E pei ona mafai ona e faʻaiʻuina atu, Sulsen faapipiiina e mafai ona faʻaaogaina faʻamanuiaina e le gata e faʻamamaina le susu, ae ia lelei foʻia foʻi le tele o isi lauulu faʻafitauli. O le tau o le fale talavai oloa e fiafia fiafia i lona avanoa.

Faʻatonuga mo le faʻaaoga pes Sulsena

O le faʻatonuga o le vailaʻau o loʻo faʻapea e mafai ona faʻaaogaina le fulufulu lau e tutusa le aoga mo le togafiti ma le puipuia o le tele o lauulu faʻafitauli. Ua faʻamaonia foi lea i le tele o faʻamatalaga talafeagai mai tagata faʻatau. E tatau ona maitauina o loʻo avanoa vailaʻau vailaʻau ile tele o ituaiga ma faatasi ai ma eseese tulaga o le tuʻuina atu o vaega malosi - 1% poʻo 2%.

O le poloaʻiga faʻailoa atu 1% ua fautuaina mo faʻamoemoega faʻapitoa, e sili le faʻaaogaina 2% faapipii mo togafitiga o seborrhea. Vaʻaia o le tuʻufaʻatasiga o le pes e aofia ai le tele o vailaʻau aoga, e leai se faʻatagaina e faʻaaoga faʻatagaina. Ua fai mai le poloaʻiga, Sulsena e le o se vailaʻau, peitaʻi, i le tuʻufaʻatasia ma le ono aʻafia o aʻafiaga, e manaʻomia muamua se faatalatalanoaga ma se trichologist, dermatologist poʻo seisi tomai faʻapitoa.

O le umi o le ala o togafitiga e fuafua taʻitoʻatasi, ae o le tele lava o taimi e fautuaina ai e faʻapipiʻi le faapipii ile lauulu faalua ile vaiaso mo le 10-12 vaiaso. Mo faʻataʻitaʻiga, 1% faʻapipiʻi ua faʻaaogaina, lea e faʻaoga foi i le papala faʻalua i le vaiaso.

O aliʻi ma tamaʻitaʻi e fulufulua o latou lauulu ile gaʻo, ua fautuaina e le itiiti ifo ile tasi ile tausaga e faia ai ia faiga. A o faʻaalia iloiloga faʻaalia, o na puipuiga e mafai ona aveʻesea atoatoa le susu ile maʻeleʻele ma le tele o isi faʻafitauli o lauulu.

Tatala Pepa

I aso nei, o loʻo avanoa Sulsena i le tele o vailaʻau fomaʻi, i totonu o tagata taʻitasi o le a mafai ona filifili le sili filifiliga mo i latou lava:

  1. Faʻamalolo - Sulsen e faia i le faʻatusa o laupepa. O loʻo faʻapipiʻi le Shampoo ile fagu palasitika, ose atigipusa pepa, 150 ml ole vailaʻau i totonu o fagu taʻitasi.
  2. Suauu - e pei o le moega moli, e teu i pusa palasitika ma atigipusa pusa. O le tasi fagu e i ai le 100 ml o le suauu.
  3. Sulsen faapipii - mafai ona 1 ma 2 pasene. O loʻo afifiina le vailaʻau i se faʻapipiʻi faapitoa o le 40 poʻo le 75 ml, o laina taʻitasi o loʻo i totonu ole atigipusa pusa.

Faailoga mo ulufale

Le fautuaina o le faʻaaogaina o se vailaʻau sauniuni pe afai o se tagata ei ai faʻafitauli matuia trichological e le mafai ona tineia e masani ona tausia lauulu ma mea teuteu.

  • Ole faʻailoga autu mo le faʻaaogaina ole pes ise foliga ole faʻamamago, atoa ai ma lona puipuia. E tusa ai ma faʻamatalaga tagata faʻatau, o le aoga o Sulsen e maualuga.
  • O foliga o le le manaia ituga ma le le mautonu i le ulu ma le lauluulu.
  • Ole soosoo tauaa ole sebaceous glands, o loʻo o faatasi ma le faʻateleina o le gaosiga o sebum.
  • E faʻatatau foʻi le vailaʻau vailaʻau mo le faʻaaogaina ma isi faʻafitauli masani o le trichological - lichen multicolor, seborrheic dermatitis, mycoses o isi mea e tele, psoriasis o le ulu, ma faʻapopoleina.

Puipuiga mo le faʻaaogaina

O faʻatonuga mo lenei vailaʻau faʻamamafa o soʻo se vailaʻau masani Sulsen faʻaaoga faʻapitoa lava fafo. O le mea moni, o se tagata matua e ono le tofo i le fualaau faasaina, ae o se tagata suesue tele mafai ona matua fiafia. O le mea lea, o le fualaau faasaina e tatau ona teuina ese mai tamaiti laiti, i se nofoaga o le a faigata mo tamaiti.

O le faapipii e faʻapitoa lava i le papala. I le taimi lava lea e tasi, i se taumafaiga ina ia faʻavavevave se faʻaiuga lelei o togafitiga, e leai se auala fautuaina e tutoʻatasi faʻateleina faʻauiga o taualumaga. O le faʻatonuga a Sulsen e faʻapea o le vailaʻau faʻaaoga 1-2 taimi i le vaiaso e sili atu ona tele - e lava lea e vave ma faʻamalolo faʻamalolo ai mataʻele ma isi faʻafitauli o lauulu. O le au fai iloiloga lapatai atu - o le soona faʻaaogaina o le vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻe o mata o le tino poʻo isi mea e ono afaina ai le tino.

A faʻaaoga le pes, e tatau ona e mataala ma le faʻaeteete le alu Sulsena i mata, i luga o laulauaʻe poʻo le paʻu mata - na o luga o le lauulu. Afai e tupu pea lenei mea, e tatau ona mulumulu le nofoaga e aʻafia i le vai e tele.

E le masani ona fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina i taimi uma o le maʻitaga o maʻitaga poʻo le faʻasusu.

E i ai ni itu aʻafia o Sulsen faapipii?

Pasta ma isi vailaʻau fofo o Sulsen i le tele o tulaga e lelei ona talia e le tino o le tagata ma e leai ni ona aʻafiaga. I ni tulaga e seasea tupu, e ono tupu se aʻafiaga o le afaina, o le faʻaiuga lea o le le faʻapalepale o le tagata lava ia e le tino o se tasi o gaioiga gaioi e fausia ai le vailaʻau. E aliali mai i le maʻi alualu i totonu le foliga mai o le mageso, mumu, poo se mageso i luga o le ulu.

I nisi o tulaga, e mafai e le laulu ona suia lona lanu pe a uma ona faʻapipiʻi le faapipii - e tusa ma faʻamatalaga a tagata faʻatau, pe a maeʻa le togafitia, o curls maua ai o latou lanu masani. E seasea lava ona tupu i se taimi amata o le togafitiga, e mafai ai ona faʻateleina le paʻu - pei o se tulafono, pe a mavae sina taimi, o le tulaga o lauulu folau faʻalauteleina.

Metotia o le faʻaogaina Sulseny

Le auala fautuaina o le faʻaaogaina o Sulsen o le:

  • Fufulu faʻalelei lauulu ile laupepa masani, faʻamago mago i se solo ma sulu lemu.
  • Sosoo ai, o le faapipii e tatau ona matua faʻaosoina lelei i totonu o le ulu ma le lauulu, o le aʻa vaega, e aunoa ma afaina ai le umi o curls.
  • Ua tuua le vailaʻau mo 15-20 minute, a maeʻa ona fufuluina le lauulu i le tele o vai mama.

Dandruff pulp


Sulsena ua manatu o se tasi o sili sili ona lelei, aoga ma saogalemu, o lona uiga o le fesoasoani i le puʻupuʻu taimi puʻupuʻu e faʻateʻaina ai le laulu ole laʻele. Tasi pe lua vasega o nisi taimi e lava e togafitia ai lenei faʻafitauli. E pei ona taʻua i luga, o le vailaʻau ua fautuaina ina ia faʻaoga 1-2 taimi i vaiaso uma mo le 10-12 vaiaso. O le tau o le fualaau faasaina faamalieina soo se tagata faatau.

Ae o lauulu manaia ma le faʻaalia o muamua faʻaiuga lelei e leʻo se mea e mautinoa ai se faʻamalologa atoatoa. Ia mautinoa e faia se auala puipuia e togafitia ai ma Sulsen faapipii 1-2 taimi i le tausaga - o lenei mea o le a fesoasoani e aloese ai mai le toe faʻaosoina o matasiva.

Fula mai le suauu lauulu

Ole gaogao, oleuu, ma le le faʻapogai e leʻo se ata manaia. Tagata e ona o ituaiga laulu o lauulu e tatau ona fufuluina latou laulu i aso uma ina ia mautinoa o le laulu foliga e iai se foliga manaia ma teuteuina. Ioe, ma e le masani ona fesoasoani lenei.

O se sili fofo mai gaʻo mea e mafai ona avea o le faʻaaogaina o Sulsen faapipii - e faʻaleleia atili ai le galuega o le sebaceous glands ma faʻamamaina le faʻateleina o gaʻo o mea o loʻo i ai. O loʻo faʻaalia manino mai i le au faʻamatalaga e uiga i le gaʻo, e lava le faʻaaogaina o le vailaʻau i le vaiaso - ma e tatau ona e soʻona fufuluina lou lauulu i taimi uma.

Fautuaga Faufautua

E tele tagata atamamai e malilie o le Sulsena pasta o se tasi lea o sili aoga ma aoga faʻafitauli e tau ai le faʻamoe ma le maualuga o lauulu uʻumi. Ae e leai se mea e tatau ona e faʻaogaina le fualaau naʻo oe ma e le faʻatonutonuina, aua e iai foʻi ona aʻafiaga - e ui i le mea moni e laititi lava.

Ae le i faʻaaogaina le oloa, e manaʻomia le faia o se suesuega faʻafomaʻi ma talanoa i se fomaʻi. Afai e leai se trichologist ua iai lau falemaʻi, ua fautuaina lea e te faʻafesoʻotaʻi fomaʻi poʻo le fomaʻi. Aua le faʻaogaina ni vailaʻau masani aunoa ma le faʻatagaina o fomaʻi, aua o lenei mea e tele lava faʻafuaseʻi ma ono afaina ai le tulaga o le soifua maloloina ma le ola lelei.

Sulsen faapipii mo lauulu: o se mea aoga ma taugofie mea faigaluega

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo lauulu toe. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

A tatou vaʻaia ni laʻei lalelei ma teuteuina faʻalelei, e tatau ona tatou manatua o le mea muamua lea o se galuega tele. E seasea ona tupu, ua ala ona tuʻuina mai ni mea pupuʻu e le manaʻomia ai le tausiga faʻaeteete ma le masani. O loʻo matou feagai pea ma le tele o faʻafitauli o lauulu ma fulufulu, e faʻamalosia ai matou ina ia e saʻilia sailiga o mea aoga ma taugofie e fofo ai. E mafai e le pesini Sulsena ona vave faʻafetaui le paʻu, susu, ma atili faʻaopopo ai le laulu.

O le a lenei

Sulsen faapipii o se vailaʻau fofo ma profylactic, o le autu autu o le taua o le teteʻe. O le oloa e aofia ai le sulfur ua i ai ma se faʻamau o faʻaaoga faʻapitoa, lea e faʻatagaina ai le mea faigaluega e i ai le tele o mea lelei:

  • ua faʻa masani le galuega o le gaʻo faʻafilemu o le uluulu,
  • o le mea la e tupu ai le talosaga, e mafai lava ona e maua faʻateʻi ma le papala,
  • se taua faaooina e faasaga i toxins e ati mai fafo ma faaleagaina le root apparatus,
  • ua faʻamalosia lauulu, ma faʻasolosolo ona tuputupu aʻe (toe faʻafou),
  • ua i ai le faʻaopopoina o le leo o aʻa ma taofi leiloa o manoa,
  • sela ua lavea e toe faʻaola mai,
  • lauulu maua se foliga maloloina, eliina ma susulu, avea ma mafiafia,
  • o foliga o lauulu faaopoopo i aa e maitauina
  • e faamaluluina le fausaga o curls,
  • o le faapipii fofo le uluulu ma lauulu i le umi atoa.

Le lelei o le meafaigaluega o le talitonuina ma le tumau o le mea na tupu. E le pei o oloa o se tutusa faʻataʻitaʻiga, o le aʻafiaga o le a le mou vave pe a maeʻa le faʻamutaina o le faʻaaogaina o le Sulsen faapipii. O le leai o se contraindications faʻaalia ai le saogalemu ma le faʻatuatuaina o le oloa (o le tuʻusaunoaga o le maitaga) Taugofie na o le faʻaopoopoina o le lisi o tulaga lelei o le faapipii. O le manaʻo manaʻomia e mafai ona tofo i ai pe a maeʻa nai sauniga.

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina. Se taufaafefe foliga - i le 96% o shampoos o lauiloa ituaiga o vaega e oona o tatou tino. O vailaʻau autu na mafua ai faʻalavelave uma i luga o faʻailoga ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vailaʻau vaega faʻaleagaina le faʻatulagaina o curls, lauulu avea malepelepe, leiloa eli ma le malosi, o le lanu mou.Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa. Matou te fautua ia oe, ia e musu e faʻaaoga le auala lea e iai lenei kemisi. Talu ai nei, sa faia ai se auiliiliga a le matou faatonu faatonu se faʻamatalaga o le shampoos-leai se sulfate, lea na ave muamua ai e le tupe mai le kamupani Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama. Matou te fautua atu e asiasi i le ofisa faleoloa i luga ole laiga mulsan.ru Afai e te masalosalo i le natura o au teuga teuteu, siaki le aso muta, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Faʻafefea ona fai le pepa?

Ae le i faʻamauina le oloa, e tatau ona e faʻatinoina masani le faiga masani mo le fufuluina o lou lauulu, faʻasusuina le soʻona susu ma salalau le faapipii i luga o aʻa. Mo faʻamalieina sili atu le manaʻomia, e tatau ona e fufuluina lou ulu, pipiʻi le oloa. A maeʻa le 10-15 minute, e faigofie ona fufuluina le pes i le vai. E le manaʻomia le fufulu faʻaopopo poʻo le faʻaogaina o se pulu faapitoa.

Afai e te faʻaogaina Sulsen mo vailaʻau, ona tatau lea ona faʻatautaia 2 taimi i le vaiaso. O le ala o togafitiga o le 3 masina. Ole puipuiga e faia i masina taʻitasi ile vaiaso. O puipuiga puipuia e mafai ona le sili atu na i le 1 taimi ile 6 masina.

O faʻamatalaga auiliili mo faʻaaogaina e maua i luga o le afifiina.

Taua! Afai e ulufale le oloa i mata, fufulu le mucous moli lelei ma tele i le vai.

Faʻamatalaga a tagata faʻatau ile Sulsen Paste

O le mea faigaluega ei ai uma faʻalauiloaina meatotino. Ina ia faʻavavevave le iʻuga, na ou faʻaaogaina foʻi le Sampen shampoo faʻaopopo i le togafitiga autu. Ou te fautua atu ia faia na o lena, o lona uiga, galue i le faʻafitauli i se tulaga auiliili.

Sulsen faapolopolo na fesoasoani ia te au e taofi le lauulu lauulu. Sa vave ona sosolo mai curls ma ou le maua ai le taimi e tali atu ai. Na tatau ona ou faia auala galue. Na vave faʻatopetope ona sefe ai le taugata (filifili e sili atu lo latou aoga), ae e na ona leiloa le taimi ma atili faʻaopopoina le faʻafitauli. Na ou lagona le pasta iloiloga i le felauaiga ma filifili ai e leai se mea ou te maʻimau. O le saoasaoa o le taunuuga na taia ai aʻu. I le faʻaiuga o le masina muamua, na amata ona faʻasolosolo malie ia curls. Ina ua maeʻa le kosi, sa matua foʻia le faʻafitauli. O lenei ua ou faʻaaogaina le faapipii e fai ma aga faʻapipiʻi ina ia aua neʻi oʻu toe lagonaina le fefe tele.

Sulsen e vave lava ona taulimaina le susu. E le aʻafia ni taunuuga le lelei mo se talosaga. Faigofie ona faʻaaogaina, o le iʻuga e vaʻaia vave. Na mou ese le tiga i le lua sauniga, ma na mavae loa le maʻi i le 1.5 masina. O le mea taua lava, o le faafitauli e le toe foi. Ou te faʻaaogaina le faapipii mo profilaksis, lea e faʻatagaina ai i matou e aua neʻi toe toe fefefe i le faʻamafu ma toe faʻatumauina pea curls i se tulaga lelei.

ata muamua ma luma:

Tele meafaigaluega! Ou te matua fiafia. Mafiafia lauulu (le toe iai nei fusi i luga o le selu), faʻamamaina o gaʻo, usitaʻi, vaivai, malosi ma maloloina. O le tau o le oloa e masani ona matagofie, e ese lava o le taugofie o le oloa e matua aoga.

Oe mafai faʻatau le vailaʻau i soʻo se faletalavai i se tau taugofie. I le toe foʻi atu, o loʻo e mautinoa e mauaina se fofo i au faʻafitauli, pe o le mativa ae pe leiloa foʻi le laulu. E le gata i lea, o le laulu e susulu i le maloloina pupula ma matagofie. E siakiina e ia lava ma faamaonia.

O a uiga autu o Sulsen oloa?

E seasea lava ona maua mai se tasi i se mea e le-sili ona manaia, pei o le susuʻe. Pau i lalo mai le lauulu, paʻu paʻu oti faʻalilolilo ufiufi tauau i le sili ona le talafeagai taimi, avea ma sili ona matauina i ofu uliuli. Dandruff mafua ai foi le le fiafia i le vevela, lea e faigata ona aveesea.

O lona tulai mai e mafua mai ile tele o mafuaʻaga, e amata mai i faʻalavelave i le fesuiaiga o meaʻai, ma iʻu i le faʻaaliga o fungal ituaiga, e pei o mataupu o le seborrhea.

O se tasi o metotia sili ona lelei o le feteʻenaʻi o le susu ole faʻaaogaina ole pesini, o le faʻapea o se mea palolo kulimi. O le mea faigaluega e faʻatatau ile faʻatonutonuina ole faʻailoaina ole mea lilo o loʻo maua ile fulufulu.

O se mea e faapipii ai mea mo le selenium disulfite e faia ma le faʻaopopoina o le tele o mea aoga i le paluga, e taumafai e faʻateleina le gaioiga o folika lauulu, faʻapea foi ma le taofia o le vevela o le ulu, ona o lea e i ai le faʻaleleia i fafo o foliga o le lauulu. Ona o le anotusi o mea gaosi i totonu o le tuʻufaʻatasiga, o le pes ua i ai sili sili ona lelei antiseptic ma disinfectant meatotino.

"Paste Sulsen e iai lona uiga tulaga ese. E faʻaitiitia e le gata o faʻailoga o le taetaei, ae o le mama foʻi o le paʻu na o mai ma le faʻamaʻi. O le faʻaaogaina o le pes ua faʻaalia ni mea lelei i le taua ma le dermoritis seborrheic, faʻapea foʻi ma lichen e tele lanu. O le paʻu ole sulsen e le faʻatagaina e faʻamalosia ai le lauulu, ”o le tala lea a Marina Nikolaevna Rukhlo, 1st vasega dermatologist i le Vorontsovskaya Clinic, Moscow.

Na fautuaina e le tagata gaosi le faʻaaogaina lelei o le pes Sulsen. O le lavelave e aofia ai le epony shampoo. O lona tatala mai e faia i ni filifiliga se lua:

  1. Sulsen faapipii 2%, fofo.
  2. Sulsen faapipii 1%, ua fuafuaina mo puipuiga.

Sulsen faapipii fatuga

O le pes e aofia ai ava - stearyl, cityl ma kinnamona. Latou mago mago paʻu paʻu. Glycerin faʻatumauina le susu, saunia taumafa, ma faʻatumauina se hydrophilic pulega mo le pulu. O le ogatasi o le palasi e pei o se mafiafia kulimi teu i totonu o se apa. O le pes ua faʻaalia ia faʻamalolo meatotino ona o selenium disulfide, potassium ceteretate phosphate ma le DMDM ​​hydantoin i totonu o vaega tulaga ese o le pes. I le avea ai ma mea faʻaopopo, o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai le citric acid, manogi ma vai mama. O le oloa e maua i totonu o tubes o le 75 po o le 40 ml.

Selenium disulfide o se gaosi mea. I le tuʻufaʻatasiga ma faʻapitoa gaʻoa o meaʻai, o le sulfur ua faʻavasegaina le faʻailoaina o gaioiga o sebaceous glands. O le mea ua tupu, ua taofi ai le faʻatupuina o le susu, ma faʻaaliga o paʻu o le paʻu na mafua mai ai. E faʻapea foi, o le selenium disulfide e maua ai le 'aveʻesea o toxins o ni mea ua faʻatamaia ai le laʻau.

Ona o aʻafiaga o le gaosiga o gaioiga, o se vaega o le paluga, tupu se malosi faʻafouina o sela o le uluulu e tupu. E i ai se umi faaumiumi le meafaigaluega.

O le kulimi o le faapipii e mafiafia, pei o se kulimi mafiafia, pogisa samasama poʻo samasama-moli. O le fualaau faasaina ua i ai le manogi sili le aoga. A maeʻa ona fufuluina, sosolo ai se manogi faʻapitoa o le sulfur.

O le mafuaʻaga o le sauniuni sulphurous o se vaifofo mo fofo togafitiga ma puipuiga puipuia faʻamoemoe e aveese le maʻimau ma faʻailoga e fesoʻotaʻi ma ia.

Fula oloa

Ole faʻasologa o oloa i totonu o le atunuʻu e aofia ai ni faʻailoga i le vaega o vailaʻau ma faʻataʻitaʻiga e aofia ai le sulfur disulfide ma gaosia i lalo o le TM Sulsen:

  1. Sulsena faapipiiina o le tasi ma le lua pasene, faʻapitoa mo togafitiga togafitiga.

E tusa ai ma faʻapipiʻi faʻatonuga mo le faʻaaogaina, o le tasi-pasene sauniuniga o Sulsen faapipiiina e tusa ai ma faʻatonuga, o loʻo fuafua e puipuia ai le tupu mai o le folo ma le faʻailoga e oʻo i le faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina mo le vaiaso, ae le sili atu nai lo le 4 taimi i le masina ma le lua auala puipuia, i le ono masina mulimuli ane.

O le lua pasene lauulu oloa e faʻatulaga faʻapitoa. A maeʻa le iʻuga, ua fautuaina le faʻaaogaina o le tasi pasene sui e tusa ai ma le polokalame mo le puipuia o le susu.

  1. Sampena pulupulu ma faʻamama moʻi.

Lua oloa tausiga, peeling shampoo ma Sulsen-shampoo, e faʻataʻitaʻia ia vave aveese faʻamomoli ma sela paʻu oti i lalo o le ulu. O loʻo i ai le tele o vaega o mea aoga i latou tuʻufaʻatasiga, e aofia ai oleatesa ma glyceryl stearates, faʻapea foʻi ma citric ma salicylic acid. I le faʻaopopoga i le aʻafia tele, peeling shampoo e aofia ai le cocamidopropyl betaines ma le PEG-7, faʻapea foi ma le chlorine-15510 i le vaega malosi e pei o mea gaosi.

O loʻo maua le paʻu moega i le 240 ml fagu palasitika ma tasi faʻaaoga pepa. O le solo suamalie o loʻo i ai fatu tioata mo faigofie, vave ma aoga faʻamamaina o le ulu i lalo o le ulu.

  1. Taumafa kulimi sulsenovy.

E i ai le kulimi i se malamalama i le sili ona faʻaaogaina. O le lanu e paʻepaʻe ma sina samasama i le tina o penina. E mafai ona faʻaaogaina le kulimi e fai ma fulufulu alofa pe a uma ona faʻamamaina le Sampen poʻo le sapuna pe a na faʻaaogaina. O le kulimi e faʻaaogaina i lauulu susu ma e le umi se 20 minute. E mafai ona faʻaaogaina le kulimi ma le shampoo oloa na gaosia e isi ituaiga.

  1. Vitamin Sulsen suauu, e faʻamalosia le faʻaogaina o le malosi o gaioiga.

O le tulagaese tulaga ese o le malosi aʻafiaga o le suauʻu faʻamalosia i luga o le tuputupu aʻe, faʻatulagaina, atiaʻe ma faʻataʻitaʻiga o folikel mo le faʻavaeina o lauulu fou, e tatau ona aofia ai i mea nei e sili ona gaioi

  • castor vailaau suauʻu,
  • Suauu Olive Suauu
  • “Fualaʻau '' fuaina fualaʻau - mumu lanu mumu,
  • gaʻo mink fat, o se vaʻaiga o mea manogi uiga ese,
  • suauu buckthorn sami,
  • geranium suauu taua
  • suauu lavender
  • lanu aveeseina o chamomile fomai.

Faapea foi ma le propyl paraben e pei o se manogi ma le butyl hydroxytoluene.

O uiga taua o le faʻamalosia Sulsen Suauu e aofia ai le faʻataʻitaʻiga o folikel fou, e mafua ai le fausiaina o fou lauulu folikel. Suauu ufitia ma suauu sulsen, o se umi faiga. I luga o le ulu o le ufimata e tatau ona i ai ile lua itula ile faʻamafanafana faʻatagaina. I le matafaioi o le lelei faʻamamaina, e mafai ona e faʻaaogaina se fulufulu fulufulu.

Se suauu sulsen mask e faigata ona fufulu.

Sulsen faapipiiina talosaga

O le faʻaaogaina o le Sulsen pamu fulufulu ua matua faigofie lava. Ole vaega laʻititi ole faʻapipiʻi ua faʻaogaina ile laʻei ua leai ni vai ma olo faʻapipiʻi ile faʻaaoga ile tamatamailima ile ulu atoa. O le aafiaga o le faapipii i luga o le lauulu faatapulaaina - tausia le sili atu nai lo 15 minute.

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo lauulu toe. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

E faigata ona faʻapipiʻi le oloa, aʻo le i faʻaaogaina, e mafai ona tuʻu i lalo le vai o le vai mafanafana ma faʻaitiiti.

“Paste Sulsen - ose mea aoga ma aoga tele e tau mautu i le teteʻe. O le fulufulu na suia, na faʻailogaina ai le amataga o le faʻatupuina o le susu, le talafeagai le suauʻu, ma le laulu na faʻamago ina ua maeʻa le vali mulimuli, ua toe faʻafouina atoatoa pe a uma ona tuʻu le pasta. Le mafai ona tuu i luga o se tutusa ma balms po o ufimata. O lenei se meafaigaluega eseʻese, o le matua ese lava mataupu faavae o gaioiga ", cosmetologist M.N.Rukhlo fautuaina i luga o le gaioiga o Sulsen faapipii.

I totonu o le tele o iloiloga o tagata faʻaaoga na faʻaaogaina le Sulsen fofo ma faʻavaomalo sui, oe le a maua le tali le lelei. Tele maitauina e le gata i le faʻamamaina atoa o le susu, ae o le faʻaopoopoga meatotino o Sulsen faapipii mo lauulu. O le silika lea o le laulu, ma le pupula malosi tele ua aliali mai. O nisi tagata faʻaaogaina matauina latou te le toe manaʻomia e fufuluina latou laulu i aso uma, ona o le sebaceous glands ua fetuunai, mafua ai le faaitiitia o lauulu suauu. Ma e toʻatele o loʻo matauina le mea moni o loʻo avanoa se meafaigaluega aoga i se tau taugofie.

Contraindications ma tapulaa

Sulphur-sui sooupu e itiiti ni contraindications:

  • maitaga
  • faʻasusu
  • le lava le fiafia i se tasi pe sili atu vaega o le fualaau faasaina.

E le gata i lea, o mea muamua e lua e mafai ona le amanaiaina, ona o le manaʻoga e faʻaaoga vailaʻau a le vaega Sulsen i le tulaga o seborrheic dermatitis ma pe a iai se isi fofo e leai se malosi.

Sulsen faaputuga teuina o mea masani mo uma sulfur-o sauniuniga - o se pogisa malulu nofoaga e le mafai ona avanoa i tamaiti. Olaga ola le sili atu nai lo le tolu tausaga.

Le tusitala o Voitenko A.

Faiga faʻamaumau o gaioiga

Ua faʻaaogaina le pesi Sulsena mo le togafitia o le susu. Ole vailaʻau e aveʻesea e le gata ole pla vaʻaia, ae e faʻateʻa foʻi le mafuaʻaga o ona foliga mai. Ina ia mafaufau loloto i le faiga o gaioiga o lenei fualaau faasaina i sili auiliiliga, e tatau ona e iloa le mea na mafua ai foliga mai o le fefete.

O mafuaʻaga autu o le susulu:

  • faʻalavelave o le sebaceous glands (faateleina le faʻailoaina o sebum),
  • faaitiitia le puipuiga puipuia i le lotoifale, e mafua ai tulaga lelei mo le faʻateleina o meaola i luga o le paʻu,
  • suiga o hormonal.

Ole microflora ole ulu e 40% e aofia ai fungi eseese. O nei meaola laiti e le lamatia ma puipuia le paʻu. Peitaʻi, faʻagaioiga o nisi fungi mafai ona faʻatupu ai le susu. I lalo o le le lelei o aafiaga o mafatiaga ma le siosiomaga, ona o faʻalavelaveina o le hormonal talaaga ma metabolism, o sebaceous glands ua afaina. Lenei e tau atu i le faʻateleina o le faʻailoaina o sebum ma le faʻateleina o fungi. Ole faʻaopopoga o le aofaʻiga o siama i luga ole luga e afaina ai le paʻu ma faʻagaioi gaioiga faʻafouina sela, i.e. o foliga o mativa ta.

Ole gaosiʻau autu ole pes Sulsena ole selenium disulfide. Ole vailaʻau e feteʻenaʻi ai le tapoleni e maua ai le faʻatolu ona tupu.

  1. Faʻaavasegaina le sebaceous glands. O le toe faʻaleleia o galuega a le sebaceous glands e faʻagesegese ai le gaioiga o sela faʻafouga.
  2. E i ai le antifungal aafiaga. Faaumatia tulaga lelei mo le faasalalauina o fungi.
  3. Taofia le foloina o sela, ma faʻaitiitia ai le ono aʻafia o le susu.

Molecules o selenium disulfide ua faʻailoaina i totonu o sela o fungi ma mafua ai lo latou vaevaeina ma faʻaleagaina. O le mea la ua tupu, ua faʻaititia le faitau aofaʻi o fungi i luga o le ulu.

O loʻo i ai foi i le paluga Sulsena isi mea (ausilali): kinamoni, cetyl ava, stearyl ava, glycerin, ma isi. Latou te faʻamautuina le faʻasaoina o fasimea o selenium disulfide i totonu o le paʻu tusa lava pe a uma ona aveʻese le pasta mai le ulu.

Sulsena faapipii o se fofo lelei mo le faʻamamaina o le susu ma le laulu. Ona o le anotusi o le selenium disulfide, o le vailaʻau ei ai se aoga aoga mo le soifua maloloina o curls. I le faaopoopo atu i le antifungal ma le cytostatic, o lenei meafaigaluega e tele isi aoga aoga.

Isi aoga aoga o pes "Sulsena":

  • telegese le faʻatulagaina o toxins exogenous e faʻatafunaina follicles ma mafua ai le leiloa lauulu,
  • faalauiloa le tuputupu ae ma le faamalosia o curls,
  • toefuatai le fausaga o lauulu,
  • aveeseina le le fiafia,
  • faʻamalosia le faʻafouina ma le faʻafouina o paʻu sela,
  • aoga aoga i luga o le folikel, fesoasoani i la latou faʻamalieina ma meaʻai,
  • e faʻamalamalamaina lelei.

E mafai foʻi ona faʻaogaina le pesini Sulsena e togafitia ai faʻamaʻi o le paʻu, ae maise o le seborrheic dermatitis ma le dermatomycosis.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic.Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Talosaga tulafono

  1. Fufulu faʻalelei lau lauulu ile laupepa (e mafai ona e faʻaogaina le faʻapipiʻi Sulsena faʻapitoa, lea e faʻatau atu i fale talavai).
  2. Oomi i luga le tamailima sina fasi faapipii.
  3. Faapipiiina sauniuniga i lauulu lau i se lapotopoto. Faʻaoga faʻapitoa le oloa, aloese mai le va feagai ma mata.
  4. A maeʻa le 10-15 minute, fufulu le pes i le vai mafanafana.

Ole ala ole togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, fuafua ile natura ma mafuaʻaga ole faʻamaʻi. I le avea ai o se tulafono, o se vailaʻau ma le lua pasene o mea o selenium disulfide o loʻo faʻaaoga e togafitia ai le susu ma le paʻu. E tasi le pasene vailaʻau e faʻaoga e puipuia ai le susu, faʻapea foʻi mo le tuputupu aʻe ma le faʻamalosia o curls.

Mo le puipuia faʻamoemoe, faʻapea foi mo le tuputupu ae lauulu, o le pasta e tatau ona faʻaaogaina tasi le vaiaso.

Isi auala "Sulsena"

Mo le togafitia ole pulou ma laulu faʻalelei, e mafai ona e faʻaaogaina isi auala o le "Sulsena".

Fulufulu O le "Sulsena" o loʻo faʻaaoga e fai ma vailaʻau mo le tumama o le uluulu ma le mea pupuʻu. Ole masani ile faʻaaogaina o le laupepa (i le tasi le vaiaso) e mafai ai ona e 'aveʻesea le aluʻeseʻe, o le le fiafia ma le faʻatupuina o le ita, faʻamalosia ia curls ma faʻavaveina lo latou tuputupu ae.

Fasimoli "Sulsena" o loʻo faʻaaoga mo le puipuia o maʻi eseese o le paʻu, faʻapea foi ma le faʻamaloloina o lauulu ma faʻamalosia lo latou tuputupu aʻe.

Aisea e aliali mai ai le mativa?

E le o tagata uma e iloa o se tasi o mafuaʻaga masani o faʻavae o le fung e taʻu o le Pityrosporum ovale. E manaʻomia le matauina o lenei microorganism i toetoe o tagata uma, e aunoa ma se faʻatagaina. Ua maitauina se siitaga o le faʻateleina, atoa ai ma le gaioiga o lenei fung, pe a faʻatupuina ni tulaga. Ole tele lava o taimi, e faʻaalia ai le aliaʻe o le faʻamaʻi. Ma o le faʻamama e fafaga i le mea moni o le paʻu paʻu e maua i luga o le ulu e maua. O lenei fungus faʻateleina televave pe a fai o gaioiga o sebaceous glands ua faʻalauteleina, ma o meatotino poʻo le fausaga o sebum ua afaina. O le faʻaiuga lea, e le gata o le faʻafouina o sela o le paʻu lava ia ua faʻalavelavea ai, ae faʻapea foi ma le faʻamamaina o latou tino. E le atoa sela o loʻo faaputuina i aofaʻi i luga o le paʻu ma avea ma foliga o faʻafefeteina fua. E fai le flakes, i se isi faaupuga, agavaʻa. Ina ia mafai ona faʻaumatia lenei fung, o loʻo faʻaaoga foi le vailaʻau antifungal ketoconazole, o se vaega o se numera o laupepa. A afaina se fungu i le ulu, o le ketoconazole e faʻaaogaina, lea e faʻaoga mai fafo. Ma le loloto pe lapoʻa paʻu paʻu, o lenei vailaʻau ua faatonuina foi totonu. Ketoconazole togafiti gasegase faʻamaʻi e mafua mai i le tele o faʻamaʻi.

A aliali mai paʻepaʻe paʻepaʻe i luga o lou lauulu poʻo lavalava, e tatau ona e iloa ua e maua le susu. E mafai ona e taumafai e aveese oe lava ia. Ae pe a maeʻa nai vaiaso e lua o togafitiga, e le mafai lava ona e faʻatinoina faʻailoga o lenei faʻamaʻi, afai e le tineia le paʻu ua paʻu i luga o le ulu ma i ai le mea e oso ai le ita, o le fala e foliga lapoʻa, mumu mumu poʻo ni paʻu lanu samasama e aliali mai, ona sili ai lea ona talanoa i se fomaʻi. Atonu o le a ia faatonuina oe se vailaʻau sulsen ma fautuaina pe faafia ona i le vaiaso e faʻaaoga.

Ituaiga o Sulsen

Sulsen ei ai se aafiaga lelei ile faʻateleina o le tuputupu ae ma e le faʻatagaina latou leiloa. E fetaui lelei mo toetoe o tagata uma lava i luga o le maʻilaʻila tele ma i latou o loʻo aʻafia i faʻafitauli ma le fefete. O loʻo iai uiga lelei o le faʻamalama siisii. E sili ona lauiloa i tagata faʻatau. Soo se tasi na faʻaaogaina le itiiti ifo i le tasi tautala tautala lelei ia te ia. Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e matua faigofie lava. O manatu uma o tagata e uiga i pasta e lelei. Ma afai e te mafaufau i le tele sulsen forte tau ma pe faʻafefea ona afaina ai le tuputupu ae ma le faʻaumatia o le faʻamaʻi, ona tatou mafai lea ona fai atu ma le mautinoa o le faʻaaogaina o le oloa o le a tuʻiesea ai le paketi metotia. E mafai ona faʻatau mai le aneti-faʻailoaina vai avanoa mo tagata uma i le fale talavai. E tupu 1% ma 2% o o faʻasaga lelei. Ole mea muamua e sili atu ona talafeagai mo le puipuia ma le puipuia o le penitiva, ma le lona lua ua faʻaaoga mo togafitiga. 2% paleni o moli, ma 1% - paʻepaʻe. Mo puipuia ma fofo soʻoga faʻaoga faʻaaogaina le solo faʻapagota e teteʻe ai i le faʻamaʻi. Contraindications: lagona le mautonu i soʻo se vaega o se vaega o lenei faʻapipiʻi.

O le a le pasta e aofia ai

O le tuufaatasiga, pei ona faʻaalia i faʻatonuga, e aofia ai le potassium cetearet phosphate, glycerin, water, selenium disulfide, DMDM ​​hydantoin, citric acid, sodium cetearet, manogi, faʻapea foi ma le cetyl, cinnamon ma stearyl alcohols. Faʻafetai i le tele o ituaiga o faʻaopoopoga e aoga tele mo le laulu, ae maise disulfide, e mafai ona faʻaitiitia le le manaia o le vevela. A faʻaaogaina, ua sili atu ona lelei le aoga o le faʻaaluina o gaʻo i luga o le ulu. O lenei mea faigaluega e faʻamalosia ai le lauulu, puipuia ai lo latou leiloa, ma e tele foʻi lona aʻafia i le faʻatelevave o latou tuputupu ae. E le gata i lea, o le leo e faʻateleina ma o faʻaletonu le alualu i luga i le vaega o lauulu tuputupu malie malie. O le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau o loʻo aofia ai ni nai vaega aoga e aʻafia ai a latou galuega taua. E tatau lava ona faʻaogaina ma le totoʻa ia aua neʻi oso le oloa i luga o le paʻu o foliga poʻo mata.

Fautuaga mo faʻaaoga

Paste faapea foi ma le laupepa o loʻo faʻaalia i le faʻaaogaina o seborrhea. Ole faʻamalolo togafitiga lea e aoga mo le faʻamalosia ma le tuputupu aʻe. O faʻatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo fautuaina le faʻaaogaina o sina vaega itiiti o lenei oloa ile fulufulu maeʻa faʻapaʻu ma faʻataʻapeʻape i le ulu mo le faʻataʻamilosaga. O le emulsion ua faia ua matua mo le 30 minute i luga o le ulu, ina ua uma ona fufulu ese ma le mafanafana vai. O loʻo i ai ni faʻailoaina i le faʻaaogaina o le faapipii - o le siʻitia lea o le mafaufau lelei i mea o loʻo fai ma lona faʻatulagaina. O aʻafiaga ile maeʻa ole faʻaaogaina o lenei vailaʻau e masani ona le matauina. Afai e te faʻaogaina le oloa, e tatau ona e mautinoa e le alu i mata ma luga o le paʻu o foliga. A maeʻa ona faʻaaoga, e tatau ona e fufuluina ma le atoatoa ou lima ma aveese mea na totoe mai le tuaoi o foliga ma le lauluulu. O loʻo iai foʻi ni poloaʻiga faʻapitoa e lapatai mai ai ile faʻaaogaina o lenei vailaʻau ma fautua ia aua neʻi sili atu ma le faʻatasi i le fitu aso. E le gata i lea, ae o loʻo fautuaina e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo leʻi faia lenei vailaʻau.

E iloa uma e teine ​​uma le tele ma le a le ituaiga tausiga o latou laulu e manaʻomia. O nisi taimi, faʻaopopo i vailaʻau tuʻufaʻatasi, e sili le faʻaaogaina o mea e aumai ai le ola, fufulu ma faʻafefeina o vailaʻau ma faʻapipiʻi ni mea faʻapitoa. O tausiga faʻapitoa e manaʻomia ai le papale, lea e mafatia mai le sesorrhea. Faʻafetai i lenei mea tulaga ese o lenei ituaiga, e mafai ona e tuʻuina atoa ese faʻafitauli e aliaʻe mai ma le ulu. Ole a e mauaina foʻi le faʻamalosia ma le tuputupu aʻe o lou laulu ma mafai ona faʻaleleia atili a latou tulaga. I se faaopoopoga, o le vailaʻau e faʻaogaina i le malulu o le laulu.

Mo faʻaiuga sili ona lelei, e fautuaina le faʻaogaina o le faʻamalama ma le faapipii. O se lavelave faʻapitoa faʻamamaina le ulu ma le suauʻu gaʻoa, o lea la o se mea aoga auala i le leiloa ma le seborrhea.

Tusa lava poo le a le tuʻufaʻatasiga o vailaʻau e te filifilia, o le faʻatonuga e taliina ai le tele o au fesili - faitau lelei.

O se lauiloa ma taugofie fofo mo le togafiti o sulsen - vave ma e aunoa ma le afaina ai le soifua maloloina o le a laveaʻiina oe mai lenei faʻafitauli.

Sulsen faapipii - fatufatu

O se tasi o vailaʻau e aoga tele, lauiloa mo le togafitia ma faʻamalosia o lauulu o le Sulsen paste (Sulsen). O lenei fofo faʻavaomalo e faʻatauaina atoatoa le susu, ma aveʻesea mafuaʻaga o lenei faʻafitauli masani. O le oloa ei ai se antiseptic, antifungal aafiaga i luga o le paʻu, e faʻaumatia lelei mafuaʻaga o le fefete ma le iʻuga o lona i ai:

  • psoriasis
  • seborrheic dermatitis,
  • leiloa o lauulu.

O le mea aoga gaʻo i le Sulsen paste o le selenium disulfide. O le sauniuniga e aofia ai foi cetyl, stearyl, kinamoni ava, glycerin, potassium cetearate phosphate, DMDM ​​hydantoin, citric acid, manogi ma vai mama. O le oloa e gaosia i tubes o le 40 ma le 75 ml. O le meatotino autu o Sulsen faapipii:

  • fesoasoani i le faʻamamaʻi o le aluʻeseʻe, vevela, afaina,
  • puipuia ma le togafitia o le soona gaosia o le sebaceous gland secretion,
  • aafiaga lelei i le tuputupu aʻe, lauulu faʻamalosia,
  • faʻafouina, taumafa o lauulu folo,
  • sela faʻafouga o le ulu,
  • aveeseina o fafo mea oona o loʻo faʻatamaia lauulu laʻau,
  • puipuia le atinaeina o le faatafunaina i le vaega o lauulu tuputupu ae,
  • toe foi i le soifua maloloina lauulu, susulu, malu.

O le a le mea e fesoasoani e faʻaalu ai Sulsena

Tele aliʻi ma fafine o loʻo maua i ni tulaga matuia o le ulu. O le selenium disulfide sauniuniga lelei faʻatasi ma ia faʻafitauli. O faʻailoga iloga mo le faʻaaogaina o le Sulsens o: malepelepe ma lauulu, o foliga o fulufulua, psoriasis, seborrhea ma e oʻo lava mageso i luga o foliga. Lalo oe mafai ona aʻoaʻo atili e uiga i le tineia o nei faʻamaʻi ma le fesoasoani Sulsen.

Mai le lauulu leiloa

Ina ia mafai ona maua le maualuga le faʻaiuga mo le pesini Sulsen mo lauulu, e tatau ona e fufuluina lelei lau lauulu. E faʻapitoa lava le oloa i mama mama. O le fualaau faasaina ua faʻafefeteina ma mama faʻamalositino gaioiga i totonu o le ulu. Faatasi ai ma mafatiaga ogaoga o le pala, sulsen faapipii o loʻo faʻaaoga i se lapoʻa tele. A maeʻa le 15 minute, e fufulu ese ma le vai mafanafana mafanafana. Mo sina taimi pe a maeʻa le faʻaaogaina o le vailaʻau, e le fautuaina e togafitia le lauulu i le balm, conditioner, ma hair fixers.

Mo mativa

Faʻamasinoina e le tele o faʻamatalaga matagofie, o le suauu o Sulsen mo pulu le susu o se sili aoga fofo. E faʻa masani ai le galuega o vaega gaʻo o le ulu, toe faʻalelei le lauulu i le sela, faʻamama ese le soona oona e faʻaleagaina ai aʻa. Ina ua uma ona faʻaaoga le vailaʻau ma selenium disulfide, o le lauulu e matagofie, susulu, malosi. Faatonuga:

  1. Fufulu mama lau lauulu i le faʻamalama ma le vai mafanafana.
  2. Salu lemu le Sulsen faapipii i le paʻu.
  3. Fufulu pe a uma le 15 minute.
  4. Toe fai nei faiga mo le 7-8 aso i le laina mo le selau pasene tali.

Ma le psoriasis

O se maʻi e masani ai, ogaoga, o faʻailoga ia o le fofola ole paʻu, o se mumu mumu ma le mageso - psoriasis. O le faʻaaogaina o se vailaʻau fofo ma mea aoga aoga e maua ai se iʻuga lelei i le 90% o mataupu. O loʻo faʻaaogaina le pesini samala mo psoriasis e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻapipiʻi le ulu i le mafiafia vaega o le vailaʻau.
  2. Tuu i luga o se palasitika ato ma se pulou i luga.
  3. Taofi lenei ufimata mo 3 itula.
  4. A maeʻa ona aveese mea na totoe o le oloa i ou lima poʻo le selu, fufulu lou lauulu ile tele o taimi.
  5. Faʻaaoga se selu, aveese le paʻu na totoe.
  6. Faʻapipiʻi le paʻu i se kulimi gaʻo (sili atu i tamaiti).
  7. A maeʻa le faʻagasologa e i ai se lagona o le le faʻaletonu, e foliga mai ua malo le paʻu, ona faʻaaogaina lea o le suauʻu burdock.

O se vailaʻau faamalolo e faʻaaogaina foi mo foliga. Aveese faʻapipiʻi afu mama faʻamamaina lelei le paʻu, fai ai ia faʻalemu, lamolemole ma toe faʻafouina. O le oloa faʻamamaina le paʻu i luga o le ulu, taofi mo 15 minute. O le faʻamoe e fufulu ese ma le vai mafanafana tafe. O lenei metotia fesoasoani e folo ese ia fuafua, fuafua. Ae e te leʻi amataina le togafitiga, ua fautuaina oe e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa mata faʻapolofesa.

Pasta Sulsena - faʻatonuga mo le faʻaaogaina

O vaega o le palasi eseese i galuega faʻapitoa. Mo lenei mafuaaga, na o le faʻaaogaina e mafai ona tusa ai ma faʻatonuga. I le avea ai o se tulafono, e lua ituaiga o sauniuniga e faʻatau atu i le fale talavai: ma le 1% poʻo le 2% o mea o selenium disulfide. Faʻafefea ona faʻaaoga le pepa sulsen:

  1. O se faʻavae ma se tasi pasene mea o loʻo i ai le mea taua ua faʻatauina mo le puipuia. E faʻaoga lua taimi i le vaiaso mo le 30 aso. Ole toe faia ose auala e puipuia ai ua maeʻa ile 6 masina, e le itiiti ifo.
  2. O le lua pasene o pesi Sulsen e manatu o se vailaʻau fofo. E faʻaalu lua taimi i aso uma e fitu, ae umi le togafitiga ile 90 aso.

Tau faʻaʻi tau

E tofu le tagata ma le avanoa e maua ai le soifua maloloina, manaia ma paʻepaʻe, ina ua uma na faia sina taumafaiga ma tupe i luga o le. I le mavae ai o ni nai masina, fefete, lauulu, paʻu o le paʻu o le a avea ma se mea o le taimi ua mavae. E mafai ona faʻatau mai Sulsen faapipii i se tau taugofie i le masani kiosk faleoloa pe oka i totonu o le fale talavai i luga ole laiga ma le tiliva. Le tau o le faagaau (40 ml) ma se vailaʻau fofo e tusa o le 30-50 rubles (i Moscow ma le itulagi). Ole faagaau (75 ml) ma le teuteuina o lauulu i Rusia o le a taugofie ai le tagata faatau, i le tele o le 70-100 rubles.

Vailaau gaioiga

E pei ona taʻua i luga, faapipii "Sulsena" faʻavasegaina le sebaceous glands o le ulu. I se faʻaopopoga, o le oloa e taofia ai le tutupu mai o le susu i le tino ma faʻamama ese le oona i le masani ona o faʻatasi ma lenei faʻamaʻi. Soo se tagata foliga sili atu ona aulelei ma fou i le laulu ma tino malosi. O le mea lea, o le vailaʻau talafeagai mo tagata e leʻi feagai muamua ma dermorritis seborrheic (o le igoa faasaienisi mo le fefete). O le mea moni o le pes Sulsena e taofia ai foʻi le fausiaina o toxins leaga, e afaina ai le faʻagaioiga o lapisi pulu. O lenei faiga e fesoasoani e faʻalelei atili ai le tuputupu aʻe o lauulu, faʻaopopo lo latou leo. E le gata i lea, o le vailaʻau faʻamalolo faʻamaloloina sela o le ulu, ina ia le laulu i se tagata faʻamalosia, maloloina ma susulu.

Talosaga foliga

O vailaau faʻapitoa vailaʻau o loʻo aofia ai le pesi "Sulsena". Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻailoa mai e le mafai ona faʻaaoga faʻatonutonuina. E lua ituaiga o vailaʻau fofo ma profylactic: tasi pasene ma lua pasene. E eseʻese lava na o le tulaga o le faʻaputuputu i le peʻa o le mea malosi e gaioi, lea e faʻamautuina ai metotia mo latou faʻaaogaina atili.

  1. O le tasi pasene fualaau faasaina ua manatu puipuia. Sulsena faapipii mo lauulu ma le anotusi o le selenium disulfide e tatau ona faʻaoga i le ulu i le faʻalua i le vaiaso mo le atoa masina. E fautuaina la le fai o ia taualumaga, aua le sili atu ma le tasi i masina uma e ono. Ole mea lea ole a taofia ai le foliga mai o le folo ma faʻamalosia ai le laulu ma maloloina.
  2. O le lua pasene fofo e togafitia. Mo le faʻaalia o le dermorritis o le seborrheic, e tatau ona faʻaoga i le papala faʻalua i le vaiaso. O le umi ole togafitiga e tusa ma le tolu masina. Sulsena faapipii faasaga i le fefete e matua aoga. O iloiloga na faʻaalia ai o le iʻuga lelei e mafai ona vaaia pe a maeʻa le uluaʻi faʻagaioiga. Peitai, taofi le faʻaaogaina o le vailaʻau e le fautuaina. Ui i lea, o le lua pasene pes e mafai ona faʻaaogaina mo le puipuia, ae naʻo le tatau ona faʻaoga soʻo tele: faʻatasi i le vaiaso mo le masina e tasi.

Lauulu

O se faʻafitauli tele lea mo le tele o tagata. Sulsena faapipii mai lauulu leiloa fesoasoani, faʻafetai i lona tulaga faʻapitoa. Ina ia malamalama tonu pe faʻafefea ona avea e le vailaʻau le faʻaleleia o le galuega a le folikel, e tatau ona e manatua pe faʻafefea ona fausaga atigi folau ma o a mea latou te manaʻomia mo le masani ai le aoga.

O lea, lauulu uma i luga o le ulu o le tagata e ola i ni laasaga:

  • anagen (galue malosi)
  • catagen (tulaga feololo),
  • telogen (malologa e muta i le leiloa).

I se tulaga lautele, taʻamilosaga tutusa taʻutaʻua umi mo se tagata soifua maloloina mai le lua i le fitu tausaga. I le vaega muamua e lua, e masani na o le 90% o lauulu uma e i ai, o le vaega mulimuli na o le tolu masina. Ina ua mavae le leiloa o le mea tuai, o se laulu fou amata ona tupu mai i totonu o le folika. I le aluga o tausaga, o le taimi faʻasolo o se tagata faʻasolosolo faʻaitiitia. I le avea ma tagata matua, lauulu o nisi taimi masani paʻu iʻu tele. Faʻapipiʻi "Sulsena" faʻafetaui lelei ai lenei faʻafitauli i le amataga. Faʻapefea ona ia faia? O le mea moni o lauulu uma e aofia ai aa ma ogalaau. O le aʻa o loʻo tu i totonu o le ato ulu, poo le folikel. Ole fua lea ole tuputupu aʻe e maua uma e le tino mea taua tatau uma. E tofu manaʻoga e manaʻomia le okesene e gaoioi lelei. E ulu atu i le lauulu lauulu i totonu o siama toto. O le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau "Sulsena" o loʻo aofia ai le kinaina le ava malosi, e faʻateleina ai le sapalai o le toto i le ulu, faʻateleina le leo o le folikel ma faʻaosofia le gaioiga o latou toe faʻafouina.

I se faʻaopopoga, o lauulu taʻitasi o loʻo aofia ai ni vaega e iloa ai le maualuga o le gaʻo o loʻo iai, eli, malosi ma le soifua maloloina. O le fua faatatau o nei vaega e foliga faʻapena:

  • porotini (amino acids) - 78 pasene,
  • vai - 15 pasene,
  • gaʻo (lipids) - 6 pasene,
  • pigment - 1 pasene.

E mai le amino acids o le tino o le lauulu e masani ona aofia ai. O loʻo iai se pusi i o latou fatuga, o le leai o se mea e masani ai o le mafuaʻaga, mamago, ma mago o le lauulu. Selenium sulfide, o le vaega sili lea ona gaioi i le Sulsena pasta, o le 45 pasene sulfur. O le mafuaʻaga lena o le faʻaaogaina masani o lenei vailaʻau e iai se aʻafiaga lelei i le susulu ma fausaga o lauulu. O le mea lea, o le matou fofo faʻapitoa ma faʻapitoa agavaʻa faʻaleleia o le toto sapalai atu ile folikel ma faʻaleleia ai i latou i mea aoga. O loʻo iai tonu ia vaega ia e faʻaosofia le tuputupu aʻe masani o lauulu. I le muamua faʻailoga o le lapoʻa lauulu leiloa, e tatau ona e faʻaogaina vave le vailaʻau "Sulsena". Lenei fesoasoani fesoasoani e toesea ai le tele faafitauli le fiafia.

Aafiaga itu

Sulsena faapipiiina, o toe iloiloga o le a tuʻuina atu i lalo, seasea ona i ai se itu afaina i le tino o le tagata. I nisi o tulaga, ono mafai ona faʻaalia i mataʻi maʻi (foliga le lelei, dermatitis, paʻu o le paʻu, eczema) ma le ita o le paʻu. E i ai tulaga pe a oʻo le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻaosofia le lauulu leiloa po o lanu. Peitaʻi, o le tutupu mai o ia faʻailoga, e tele lava ina fesoʻotaʻi ma le le faʻapalepale o tagata faigaluega o se vailaʻau. Soʻo se vailaʻau fou e tatau ona faʻaogaina ma le faʻaeteete ina ia aloese mai ai ni aʻafiaga leaga

Teuina o tulaga

Sulsen faapipii mo lauulu e tatau ona teu ese mai le la susulu. Ole mafanafana ole vailaʻau ile 25 tikeri Celsius e le taliaina ma e tumu ile faʻaitiitia ole paʻu ole ola. Ole vailaʻau mo togafitiga e tatau ona teuina i se mea matutu ma pogisa potu. O le faletaele e le talafeagai mo lenei faamoemoe, aua i totonu e iai pea maualuga maualuga. O le umi o le ola faʻaola (tusa o le tolu tausaga) o le a fesoasoani pe a manaʻomia i soʻo se taimi e faʻatautaia se vasega o le faʻamaloloina o lau lauulu. E tusa ma manatu o tagata faʻatau, tele paʻu teu mo mea faʻaaoga i le lumanaʻi, talu ai o lona tau maualalo, ma faʻamanuiaina faʻamanuiaga i toe faʻaaogaina.

Faʻamatalaga a tagata faʻatau

Tele tagata faʻaaogaina le pesi "Sulsena" mo le susu. E masani lelei lava iloiloga a tagata faatau. Tagata gasegase fai mai o lenei vailaau talafeagai tele mo latou. E manogi ni laʻau, e le tafe, e faigofie ona faʻaaoga, ma i le masani ona faʻamalosia le laulu ma faʻamamaina atoa le susu. Mo i latou e matua manifinifi lauulu i le natura, lenei meafaigaluega fesoasoani foi. Avea ma oloa masani, e le vave galue le faapipii, ae afai e te maua le onosaʻi, e mafai ona e mauaina se mea taua. E uiga i le manogi o le togafitiga togafitiga, na vaevaeina manatu. E foliga mai i nisi o Sulsen faapipii manogi pei o le efuefu. O iloiloga mai isi tagata faʻaaogaina ua faʻaalia ai o le manogi o le vailaʻau e faʻamanatu ia i latou meadow of herbs i se aso susulu o le la. E pei ona e iloa, e leai ni uo mo le tofo ma lanu, o lea e tatau i tagata uma ona filifili mo ia lava le mea e sili ona fetaui ma ia. Peitai, e oʻo lava ia i latou e leʻi fiafia i le manogi tusia ai le aoga o le Sulsena faʻapipiʻi faasaga i le susu. A uma ona fufulu ese le faʻavae mai le ulu, latou fai mai, vave ona lagona le fou ma le mālamalama o lauulu. Ma le mativa e mou ese atoa pe a ma le lua masina o masani le faʻaaogaina.

Le autu "tulaga lelei" o faapipii "Sulsena" tagata faʻatau valaʻau:

  • Taugofie
  • faʻaalia o lauulu faʻamalosi
  • maofa ofoofogia
  • faʻatumauina le mama o lauulu mo se taimi umi ole taimi,
  • aveeseina o le vevela,
  • Faʻaleleia atili foliga o lauulu: e faia i latou ofu tino ma susulu.

I totonu o le "leaga", tagata faʻatau tusi:

  • manogi faapitoa
  • umi flushing mai le ulu,
  • leiloa o lauulu (seasea).

O faʻamatalaga ia e uiga i le faʻaaogaina o le Sulsena faapipii. Pei lava oseisi oloa, e iai le itu teteʻe ma ee lagolagoina. E tatau ona maitauina o selenium disulfide o se tasi o sili ona leva sailiiliga i le faʻataʻitaʻiina o vailaʻau o loʻo suesue i faʻamaʻi o le ulu. O lenei vailaʻau ua faʻaogaina faʻalelei le foloina o le susuʻe ma le laulu ua tele tausaga. O le mea lea, luga o le Initaneti, o iloiloga lelei e uiga i le vailaʻau o loʻo puleaina pea.

Faapitoa pulou

O loʻo faʻamauina le pesini o le suka i le lauulu gao. Ina ia mafai ai ona sili atu ona logoina le aʻafiaga, e mafai ona e faia se pulepule faʻapitoa i le fale. O lona tuufaatasiga e tatau ona aofia ai mea nei:

  • calendula tincture - 1 sipuni ti,
  • leai ni lanu - 1 sipuni ti,
  • suauu taua rosemary - 10 mataua,
  • lauti taua suauu taua - 10 mataua,
  • masima - 1-1.5 sipuni o le 'ai potu,
  • faapipii "Sulsena" - 1 sipuni.

  1. Muamua e tatau ona e ave se pusa loloto ma tuʻu i ai uma vaega talafeagai.
  2. A maeʻa, e tatau ona tuʻufaʻatasia mea uma seia oʻo ina tutusa.
  3. E tatau la ona e faʻaaogaina le aʻafia o mea e faaluaina i le uluulu. O lenei mea e tatau ona faia i se lemu lapotopoto o tamatamai lima.
  4. Le isi, e tatau ona tui le ulu ile taʻi tolu minute.
  5. A maeʻa lenei mea, e tatau ona uuina le fatuga i luga o lou ulu pe a ma le sefulu minute. Fuafua i le tulaga o le lauulu, o lenei taimi e mafai ona faʻateleina pe, i se isi itu, faʻaitiitia.
  6. Ona e tatau ona fufulu le ufimata ma faʻamalu vai ma le faʻaopopoga o lauulu.

Sulsena faapipii - mo le tuputupu ae o lauulu, o le sili aoga aoga fofo ma prophylactic sui. Mafaufau pe fia ni tau taugofie ma leai se aoga o loʻo faʻamamaina e ofoina atu ia i tatou i aso uma. A o faʻamatalaga e uiga i le lelei o le faʻalelei "Sulsen" o loʻo pasi atu e ala i le upu o le gutu, ma le tau o lenei vailaʻau e ofo lava taugofie. Ole tau e fuafua ile tele ole afifiina ma le totoʻa o le sooupu togafitiga. O le tasi pasene oloa i totonu o se faagaau ma le aofaʻi o 40 mililiter e mafai ona faʻatauina mo 60-70 rubles. Ole lua-pasene "Sulsena forte" (pasta) i totonu o se afifi ma mafai ai ona 75 mililiter o le a tau e uiga i le 100-150 rubles. Ona o le aoga o le fualaau faasaina mafai ona pa pe a uma le lua pe tolu tusi talosaga, o se tau talafeagai tele lenei tau.

O tagata mo le paluga "Sulsena" na latou maua se isi faʻalavelave e leʻi faʻatagaina. O le mea moni o lona faʻavae aofia ai sulfur ma selenium, e faʻafaigofieina le sebaceous glands o le paʻu. O le mea lea, nisi faʻaaoga le vailaʻau o se ... mata ufimata. E le gata i lea, e tele faʻamaoniga e faʻailoa mai: o lenei mea faigaluega e fesoasoani tele i le aluese mai le peeling ma le fuafua. Ina ia faia lea, ua lava lea e faʻapipiʻi i luga o le paʻu o foliga mo le sefululima minute, ona fufuluina muamua lea ile mafanafana ona vevela vai lea. E mafai ona e faʻaogaina se mata pulepule e le sili atu ma le lua i le tolu taimi i le vaiaso. Ioe, o lea taualumaga e tatau ona faia ma le faʻaeteete tele, a uma, Sulsena faapipii e le o fuafua e faʻamamaina le paʻu o foliga. Peitai, o nisi e taumafai ma latou fiafia iai.

Faaiuga

Sulsena paste o se mea aoga ma taugofie mo le tau faʻafitauli o le ulu. O lona faʻaaogaina e mafai ai ona e maʻimau ese faʻamoe ile taimi puʻupuʻu, faʻamalosia lou lauulu ma faʻaleleia atili le pupula o lou lauulu. O vaega e fausia ai le faapipii e masani ona le lamatia, o le mea lea o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau ma profylactic sui e ono afaina ai lou soifua maloloina e aunoa ma le fefe. Ma o le taugofie o le fualaau faasaina ua sili atu ona matagofie i tagata faʻatau. Ma tusa ai ma ona tagata e leai, leai se isi auala, anyway - tagata poʻo alamanuia, mafai ona feagai ma le faʻafitauli o le fefete e pei lava ona vave ma lelei. Faʻaaoga le pesini Sulsena e le aunoa ma tumau i taimi uma fou, matagofie, maloloina ma manaia!

Faʻafefea e Sulsen faapipiiina galuega

Na amata ona leiloa le laulu ina ua maʻito, atuatuvale, ona o le matua? Pe na palasi lauulu, mago, paʻu'ū laʻei? Taumafai i le atinaʻeina o le USSR, na faʻaleleia e le tatou saienisi i le 2011 - RAMAI MEGASPRAY! O oe o le a maofa i le taunuuga!

Na o mea masani. 50% toese mo tagata faitau o la matou 'upega tafaʻilagi. Leai se totogi muamua.

Sulsen faapipii aofia selenium disulfide, ona o loʻo i ai le tele o aoga meatotino:

  • Lenei o se sili togafitiga ma profylactic faasaga i le soona pembentukan tele.
  • Fesoasoani e faʻaumatia ese faʻailoga le lelei e pei o le susuʻe ma le mageso.
  • E tau le faʻatulagaina o toxins exogenous, lea e faʻaleagaina afaina ai le aʻa o le lauulu.
  • E fiafia i le tuputupu ae ma le faʻamalosia o lauulu.
  • Puipuia le amataga o mea leaga i le lauulu tuputupu ae sone.
  • Uiga lelei le faʻafouga o sela sela.
  • Faʻaleleia le tulaga o lauulu folikel.
  • E susulu mai ai fulufulu, susulu ma foliga maloloina.

Faʻafefea ona faʻaaoga le pesini Sulsen

E le mafai ona e faʻaogaina le mea faigaluega e leʻi faʻatonutonuina i lona faʻavae, ona o loʻo iai ni vailaʻau faʻapitoa. A o leʻi faaaogaina, faitau ma le faaeteete faatonuga mo le faaaogaina.

E tatau ona faʻaaogaina le mea faigaluega e pei ona taua i lalo:

  1. Fufulu lauulu pei ona masani ai i le vai mafanafana ma le faʻamalama.
  2. Faʻamamago faʻamama lelei ile taamilosaga faʻataʻamilosaga agaʻi i lauulu.
  3. O le pulupulu vai mama e tatau ona i luga o le lauulu mo le 10-15 minute. 2-3 minute ua lava mo nisi, ae o isi taimi e manaʻomia le teuina ile 15 minute mo se mea e vaaia ai. E faia e tagata.
  4. A maeʻa taimi, e tatau ona fufulu le oloa ile vai mafanafana.

Sulsen faapipii 2% - e faʻaaogaina o se vailaʻau fofo ma profylactic faʻasaga ia teteʻe. Sulsen faapipii 1% - faʻaaoga mo na o le puipuia.

Mo puipuiga, e tatau ona faʻaaoga 1% Sulsen faalua i le vaiaso mo 1 masina. O le vasega e tatau ona toe faia 1 taimi i le 6 masina.

Mo togafitiga o seborrhea, faʻaaoga le 2% Sulsen faalua i le vaiaso mo 3 masina.

O le aʻafiaga o le a vaʻaia i tua atu naʻo nai faʻaaogaina o le pes, ae taofia le faʻaaogaina e le fautuaina. Mo le aʻafiaga umi, e manaʻomia le togafitiga atoa.

E le mafai ona teu le faʻapipiʻi i le faletaele, e faʻaleagaina iina. Taofi i se mea i totonu o le potu.

Afai ei ai lau lauulu uumi, tasi le faagaau e lava mo 3-4 taimi. Mo pupuu lauulu - o le 5-10 nei sauniga.

Aafiaga itu

Sulsen faapipii mafai ona mafua ai nisi itu aafiaga e tatau ona e nofouta i ai:

  1. Allergic tali:
    • mageso
    • gatalia
    • dermatitis
    • eczema
  2. E mafai ona suia le lanu o lauulu.
  3. Leiloloa o le maʻi.

Afai e te matauina se tali mai, talanoa se fomai.

Afai e oso le mata i mata, fufulu lelei ma tafe vai. Faʻamolemole ia matau o sulsen le tatau ona faʻaaoga e fafine i le taimi o maitaga ma faʻasusu. E faʻapea foi ona faʻasaina le mea faigaluega mo na tagata o loʻo i ai le faʻaletonu lava i vaega o le paluga.

  1. Suavai.
  2. Giserini
  3. Selenium disulfide.
  4. Cinnamon ava.
  5. Citric acid
  6. Le manogi manogi.
  7. Stearyl ava.
  8. Cetyl ava.

A e masalosalo i lau filifiliga, e mafai ona e faitauina maia i latou o e na latou tofotofoina le aʻafiaga o le faapipii ia i latou lava. Ae le i faʻaaogaina le oloa, e sili le vaʻai i se fomaʻi faʻapitoa, aemaise lava pe'āfai e iai sou faʻamaʻi o le ulu.

Sulsen pasta na sau moni lava ia te au. O le oloa manogi lelei o vailaʻau, e ui na ou faitauina le tele o iloiloga i tagata e le fiafia i le manogi. E faʻaaogaina gofie ma e le tafe. Ou te fiafia e le gata i le aoga o le oloa, ae o lona tau taugofie foi. Afai e te faʻaaogaina e le aunoa, e mafai ona e faʻamalosia lou lauulu ma o ese faʻafitauli.

O le mea masani, ua i ai loʻu lauulu manifinifi, o loʻu laʻua faufautua faʻatonu Sulsen e taumafai. O le taimi muamua na ou ofo ai aua ou te leʻi mafaufauina mo se lelei aafiaga mo se oloa e i ai se tau maualalo. O le mea na ou teʻi ai, na fesoasoani mai o ia ia te aʻu. Naʻo na manatua o le vailaʻau lenei lea, o lea e le aoga i le taimi nei, e manaʻomia le taimi. Lea ia onosai.

Talu ai nei, na amata ai ona ou i ai faʻafitauli i loʻu ulu. I le aso lona lua ina ua maeʻa ona fufuluina, na oso ai le faʻamamaina. Na fautuaina e se uo faigaluega Sulsen pasta. Ina ua uma ona faitauina iloiloga, na ou filifili loa e faʻataʻitaʻi lenei lauulu oloa. Ou te leʻi fiafia tele i le manogi, e pei lava o le manogi o le teio. Sa ou faʻaaogaina le oloa pei ona fautuaina mai i faʻatonuga. Ina ua uma ona ou fufuluina le faapipii, sa vave ona ou lagonaina le mālie ma le manaia o lauulu.

Dandruff faaali mai, lea sa ou le fiafia tele. O manatu lelei e uiga i ieaga na mafua ai ona ou faʻataʻitaʻi le mea lea ia te aʻu lava. O le faʻatonuga faʻamatala mea uma auiliili, e leʻi i ai soʻu faʻafitauli. Ua mavae le 2 masina, ua leai le palaai. E mafai ona ou maitauina tulaga lelei o le meafaigaluega:

  • E fesoasoani tele i le tetemʻe,
  • talafeagai tau
  • fesoasoani i le vevela
  • e tumau pea le mama o lauulu: ae ou te leʻi fufuluina loʻu laulu i aso uma, ma a uma ona ou faaaogaina le faapipii, ou te fufuluina loʻu lauulu 2-3 taimi i le vaiaso,
  • afai o lau laulu e paʻu i fafo, o le a fesoasoani sulsena e fofo ai lenei faʻafitauli,
  • faaleleia atili foliga o lauulu: latou avea ma susulu ma susulu.

O le mea faigaluega o loʻo iai foʻi ni faʻaletonu:

  • e tatau ona fufuluina le pes ile lauulu umi ile umi,
  • e iai lona manogi maoti; e le manaʻo ai tagata uma.

O a matou tagata faitau ile latou faʻamatalaga e faʻasoa mai o loʻo iai 2 o le sili ona aoga fofoa e puipuia ai lauulu, le gaioiga e faʻatautaia i le togafitiga o le alopecia: Azumi ma le RAMAI MEGASPRAY!

Ma o le a le filifiliga na e faʻaaogaina?! Faatali mo lau finagalo faaalia i le manatu!