Lauiloa

Fuafuaina ma le faʻatinoina o se tuʻufaʻatasiga o aso nei fafine asymmetric laei

O loʻo iai le manatu faʻapea, o se suiga i ou foliga, pe o le tipiina poʻo le valiina o lou laulu, e mafai ona e suia lou olaga atoa mo le sili ona lelei, lafo i se isi itu. Masalo o le mea lea, ae tusa lava poʻo le a le talitonuga, o teine ​​uma faʻatasi i lona olaga, ae na matua suia lona foliga. I le avea ai o se suiga i lau lauulu, e mafai ona e tipi lou au poʻo pe suia ai lona foliga.

Ituaiga o bangs

O nisi e fai mai latou te le fetaui ma paʻu, ae o le manatu sese lea. Masalo e leʻi puʻeina e le faleʻaiga le ituaiga pulu e fetaui ma ou foliga, aua e tele filifiliga i le auala e tipi ai. Bangs e mafai ona suia tele lau foliga. E mafai ona e nana ni sese ma faʻatupuina se matagofie. Lenei o le saogalemu auala e sui foliga, ae aua le aveʻavea - e tatau ona e amata mai na filifiliga e faigofie ona faʻamautuina i le tele o gaioiga.

E tele ituaiga

  • faʻatonu
  • ogatasi
  • pati i le tasi itu,
  • puʻupuʻu puupuu
  • 'auʻo tauʻau ma umi
  • saeia
  • faʻapea
  • mafiafia ma amata mai le pito i luga o le ulu
  • olo
  • 'aui i luga o lauulu lauulu
  • uigaʻese.

A o le i filifili e fai se pu, e aoga le filifilia tonu o le fomu o le a fetaui lelei i foliga o foliga. Ina ia fausiaina se foliga foliga lelei, e sili atu le liliu i se tagata poto faapitoa o le a filifili tonu lena ituaiga o faʻailoga o le a faʻamamafaina ai le matagofie o foliga ma faia ia sili ona matagofie.

Asymmetric 'au

Asymmetric bangs - o se auala e tu ai i fafo mai le motu o tagata, ma ia ese mai isi. Lenei ituaiga o bangs e talafeagai mo tamaʻitaʻi ua avea ma e ona o foliga oval. Ae o le umi o le 'au e faʻalagolago i le mea o iai ou foliga, pe a fai o alafau e tu i fafo, ona i lea tulaga e tatau ona faia latalata i le lauulu. I le mea pe a foliga o foliga foliga saʻo, o le umi o le 'au e tatau ona maualalo ma sina ufiufi mata o mata.

O lenei taliga ua taʻua o le aoao, aua e alu tonu i tagata uma - e ona le umi lauulu, ma le "bob" lauulu, ma le "bob" ma le "pixie". Ioe, ma o le umi e filifilia atoa ese uma i le puʻupuʻu ma le faʻalelalolagi, ma lalo ifo o mata o mata, i nisi taimi i le auvae.

Ae o le mea moni, lenei filifiliga o le a filifilia e i latou e le asimetris lauulu. O sea ituaiga laulu e mafai ai ona e faia se sitaili foliga lelei ma lelei mo aso uma, talu ai e mafai ona teuteuina i ni auala eseese.

O lenei vaitau, na amata ai le lauiloa o lenei pa, i isi upu, le aga masani o le vaitau. E tele fetu ua leva ona faia ia ituaiga mo i latou, ma o lenei mea na mafua ai lagona. I totonu o fetu Hollywood, o tagata e ona faʻailoga e mafai ona taʻua o isi - Reese Witherspoon, Sharon Stone, Rihanna, Nadezhda Meyher (Granovska), Gwen Stefani, Taylor Swift, Jennifer Lawrence ma le tele o isi.

Tuuina atu lau galuega lelei i le malamalama base e faigofie. Faʻaaoga le pepa i lalo

Tamaiti aoga, tamaiti aoga faauu, talavou saienitisi oe faʻaaoga le malamalama faavae ia latou suesuega ma galuega o le a matua faʻafetai tele ia te oe.

Faʻalauiloa i http://allbest.ru

MATAGALUEGA O AʻOAʻOGA O LE MALO O LELEI

FAATULAGA O AʻOAʻOGA “VITEBSK STATE INDUSTRIAL-PEDAGOGICAL COLLEGE”

Autu: "Atinaʻe ma faʻatinoina o se tuʻufaʻatasiga o fafine o aso nei asymmetric hairstyles"

Aʻoaʻiga: Faiga faʻapaleniina o fale ma teuteu

Tamaitiiti aoga: Zabenko D.A.

Ulu: Kornilova O. V.

1. O le talaʻaga o le talaʻaga o le tulaʻi mai o le faaonaponei lauluulu foliga

2. Uiga lelei ole faʻataʻitaʻiga atiaʻe

3. Faʻatekinolosi atinaʻe o le faʻataʻitaʻiga

Lisi o faʻamatalaga faʻaaoga

O le hairstyle sa manatu pea o se tasi o sili sili ona taua elemene i fafine. Faatasi ai ma taimi fou uma, ua suia le lauulu.O le foliga ma le tulaga o le lauulu na mafaufauina. Ina ia faia lenei mea, na taumafai e fesoasoani i se lauluuluulu. Ina ia faʻaolaina le laʻuina, sa faʻaogaina auala eseese na tausia le lauulu. Mo le faamamafaina o le atamai ma le lalelei, na faia ai lauulu. I taimi uma, na faʻaalia e le au potopoto o latou tomai ma faʻaalia le fatufatu. O le lauulu laulelei na faamamafaina le manaia, sa le pei o isi lava lauulu, a o faamamafaina lelei uiga o le tagata.

O lauulu laei e masani ona suia a latou itu. O fafine ua masani ona faʻataʻitaʻia ma latou lava foliga, e faia ai ni laʻei matagofie mo ni foliga matauʻa mai i isi tamaʻitaʻi ma fiafia i foliga mai o tamaloloa.O le taimi nei, o loʻo faʻaalia laʻau lauulu e ala i le asymmetric elemene, o se foliga e le masani ai. O le mafuaʻaga lea na filifilia ai le matua autu o le kosi "Atinaʻe ma le faʻatinoina o se tuʻufaʻatasiga o le laulu o fafine asymmetric."

Le tusiaina o se kosi galuega i luga o lenei mataupu o le a faʻatagaina oe e aʻoaʻoina foliga o le lauulu, atiae ata mo fulufulu asimetric, maitauina ai i le taimi nei suiga ma mea e fiafia ai i fafine. O le atinaʻeina o sikaili o le a fesoasoani lea i le matai e sili saʻo le tuʻufaʻatasi o laulu ile laulu ma foliga atoa. E taua na fetaui vaega uma.

Ua faʻateleina, o loʻo liliu atu tamaʻitaʻi i le tautua a le teine ​​e tatuʻuina latou i laʻei. Mo le faia o lea mea, e tatau i le matai ona iai le talafeagai o le laʻau lauulu, auai i tauvaga e faʻaleleia ai le tomai, faʻaliliu ana mafaufauga i se fusifusi, fiafia i foliga, sau ma ni laei fou, aua e taua tele i taimi uma le sailia o se auala e alu ai i tagata taʻitoʻatasi. A fai se laulu o lauulu, e tatau i le matai ona amanaia le faʻalelei o le ata e ogatusa ma lona tofo, o lona uiga ma uiga masani.

O le faʻamoemoe o le kosi galuega o:

1. Ia atiaʻe le tomai e tutoʻatasi faʻaaogaina faʻapitoa, faʻatekinisi tusitusiga ma suʻe faʻamatalaga talafeagai.

2. Ia faʻatulaga lelei, faʻalauteleina le malamalamaʻaga i le mataupu "Faʻalelei ma laʻei o laulu".

3. Faʻalelei tomai faʻapitoa i le fausiaina o laʻei lauulu.

4. Aʻoaʻo pe faʻafefea ona filifili se laulu, fuafua i uiga taʻitoʻatasi o le tagata o tausia.

5. Aʻoaʻo e fai ni ata atoatoa o faʻataʻitaʻiga e aofia ai vali, laei.

6. Faʻalautele ma tuʻufaʻatasia tomai i le gaosiga o lauulu e le mafaamatalaina.

O le sini o lenei kosi

Ia atiaʻe ma tuʻufaʻatasia tomai i le filifiliga ma le atinaʻeina o le laʻasaga o le lauulu laʻasaga e tusa ai ma faʻamatalaga mai fafo o le tagata o tausia ma le faʻatonuina o tisaini, le faʻaaogaina o le poto i aʻoaʻoga faʻapitoa.

1. TALA FAʻAALIGA FAʻATALAINA O LE FAʻAALIGA O FASHIONABLE MODERN HAIRSTYLES

O le talaʻaga o le sailia o fulufulu asimetric mai le 1980-1990. Latou laei luga o laei e tusa ai ma le masani o le 40s, ae latou suia le asymmetric itu faasee. O lauulu fou e atagia ai e le gata i le tulaga faapolofesa o lauulu, ae faapea foi le tulaga o le atinaʻeina o fale teuteu, aesthetics o gaosiga.

O loʻo iai ni mea fou e mafai ona faia i laʻasaga - i le tasi lauulu e mafai ona vaʻaia lau loka puʻupuʻu (3-4 cm) ma le umi (15-20 cm). O le multivariance o lauulu foliga na avea ma se tasi o le sili masani faiga masani i lena taimi. I sitaili o laei o tama tane, laina faʻapitoa faʻapitoa. Le tele o lauulu i luga o le muaulu ma vaega parietal, umi faaumiumi. Ua maeʻa ona fusi ia faʻasologa ma se fulufulu laʻau. Mo faʻaaoga faʻaaoga fixatives, suauʻu, taimane. Whisky teuteu lelei, pupuu, lemu ona selu. Ua avanoa le ua.

O le sili ona masani ai lauulu o tamaʻitaʻi o le "sikuea". O suiga sa i ai i le uumi - puʻupuʻu poʻo le uumi lauulu, o se semi-uumi faʻataʻamilomilo ni mea sa i ai i totonu o le lauulu. Tupulaga talavou ia fiafia ile fulufulu lauulu. E faʻamatalaina i se puʻupuʻu toso i luga o le ua, o le faasolosolo ona uumi i foliga, o se pito, e aofia ai ni vaega se lua. I le 1986, faʻaauau pea ona laʻuina ia faʻapipiʻi asimetris - fusi, coca, faʻasolosolo o ona mata - faʻaavanoa mai i laʻau fulufulu ma le faʻateleina.O le faiga e faʻamamafaina ai tagata taʻitoʻatasi, faʻaaoga se isi ata siliva, foliga, lanu. (IZ itu. 194)

Faʻataʻitaʻia se faʻatusatusaga faʻamatalaga, tatou te ono maitauina le mea moni e faʻapea i o tatou taimi, ua soʻona faʻaogaina lautele laʻei fulufulu ma lauulu 'ulu:

A) - Fulufulu tutusa le lauluʻimata B) Lulu lauulu faʻata

O laʻei o le 21st seneturi e matua eseese lava, o se vave suiga o lavalava faʻataʻitaʻiga faʻaosofia ai le suiga o lauulu. Faʻatino ma multivariance o mea e talisapaia e tamaitai i nei onapo nei. O le faʻasologa o le olaga e le faʻatagaina ona faia ni faigata faigata ma ni laʻei faʻatuina ile laʻei.

O le mea lea, na oʻo i se faʻaiʻuga e tagata fai laʻauʻau: "O le mea fou o le matua galo-faʻamanatu." Ma o lenei sa talafeagai i le tele o tausaga talu ai ua avea ma masani. O se sitaili laʻei foliga mai e le tatau ona tutusa mo tagata uma. I le mea uma, o tagata uma e tatau ona toʻatasi, mafaufau e ala i lauulu ma filifili mo latou lava, aʻo faʻaalia latou a latou lava sitaili ma foliga.

E leai se tasi fulufulu lauulu o le a faitauina ma foliga manaia e aunoa ma le amanaia o lauulu lanu.

Oe mafai ona faʻataunuʻuina manaʻoga manaʻomia ona o le faʻafoliga o mata o le vaʻai vaʻaia o foliga. Faiga faʻalauiloaina ana lava tulafono, ae e tatau ona manatua e le o mea uma e mafai ona aoga. Faʻataʻitaʻina lanu eseese, e mafai ona e mauaina lau oe lava sitaili faʻailoaina e faʻaalia ai se tagata uiga tasi.

Ina ia fausia se lauulu, e tatau i le matai ona amanaia le tele o itu.

· O le foliga numera o le fomu ma ona vaega

Le tele o le fomu ma ona vaega

· Matua o foliga ma ona vaega

O le fomu o se tuʻufaʻatasiga o vaega uma o le volumenous foliga o le fulufulu, e mafaufau i le faʻatonuga o faiga ma uiga patino o le tagata maʻi.

· O le lapisi foliga e mafua i lauulu fafine.

O le trapezoidal foliga e faʻasino i le tane male.

· O le tafatolu foliga foliga mo lauulu ma talaʻaga lauulu.

Asymmetry i hairstyles o se le tutusa o itu e lua faʻatatau i le faʻavae o symmetry. I le faʻataʻitaʻiga, o le asymmetry e taʻua o ia laʻei fulufulu e le tutusa o latou ata i luma, o isi lava tusiga e manatu tutusa.

O le teuteuga ma le lanu o lauulu i le asymmetric hairstyles e sili atu le taua nai lo le faʻapitoa hairstyles.

O se vaega asymmetric e tosina maia atili pe a fuatia, o le mea lea e manaʻomia e faapaleni ai lauulu i le laititi vaega i le isi itu ma o lenei vaega e le tatau ona mama nai lo le vaega asymmetric, a leai, o le foliga o le a malepe.

Talu ai nei, o loʻo auai le 'au faʻataʻoto i tauvaga faʻapolofesa mo le atinaʻeina o tomai, aʻoaʻo i laʻei fou o laʻau, e aʻoaʻo ai ni suiga fou i faiga masani.

Tauvaga o se tasi o auala e maua ai le manuia. Auai vaega: faauu o aʻoaʻoga aʻoga, talavou matai (juniors), matai ma poto masani.

Faʻafetai i tauvaga, ua saga siitia le tulaga o aʻoaʻoga. O le faia o tauvaga e matua talafeagai lelei i aso nei. O tagata auai e faʻaalia o latou agavaʻa i laʻei. O loʻo iai foʻi fulufulu i Asymmetric i faʻailoga o le tauvaga.

2. TAʻITAʻI O LE FAʻALELEAGA FAʻATELEINA

A fausia se lauulu, e tosoina e le tagata fai mea musumusuga mai mea o siomia ai. E mafai ona avea ma malaga i le falemataʻaga, faʻalogo i musika, faitau tusi. Auai i tauvaga faʻataga le laulu e faʻamaonia ia lava o se poto masani matai. Aoao e uiga i le masani faiga masani, sili atu manatu. Alu i semina o se auala e aoao ai mea fou, mea lilo. Matauina fou tekonolosi i lauulu o le a fatuina le tomai ma le tomai i lau galuega. Le faʻatapulaʻaina lagona mo faatufugaga o se faʻailoga o se tagata iloa lelei o le lalelei i le lalelei pisinisi.

Ole auala ole fausiaina ole laʻau fulufulu male laʻau fulufulu ose gaioiga fou, ole laʻei lauulu lea ole tutusa faʻauʻu lea e auai ile fausiaina ole laʻau lauulu ma fai saofaga ile fausiaina ole ata faʻataʻitaʻi.

A faʻataʻitaʻiga lauulu, e tatau ona iloa le aoga ma le aesthetic mafuaʻaga. tuutuuga o faʻaaoga. Faʻalagolago i lenei mea, o le foafoa faʻasologa o le ai ai ana lava uiga.

I lagona ma mafaufauga loloto aʻafiaga i le tagata maʻi, o le auala e fatuina ai laina, vaega ma le aofaʻi e taua tele. O metotia a galuega o le agavaʻa o le faʻatinoina o le fuafuaga e ala i le faʻaaogaina o tomai faʻapitoa. I le taimi muamua o le ata, masalo o elemene na faia i le tupu fua ma tupu soo.

Ole gasologa ole fausiaina o lauulu ole a tuʻuina atu ile faʻasologa nei:

· Malamalama lelei ma malamalamaaga o le vaitau, sitaili, laei, lauulu manatu, a manatu lautele o le foliga o le lumanai lauulu, le aotelega atoa o mafaufauga i luga o le autu.

· Auala o faʻaupuga, i.e. mauaina o se fatuga faʻakese.

Pe a faʻataʻitaʻiga lauulu, o se taua taua i le fausiaina o se faʻataʻitaʻiga e faia e ala i le tusia. O le faʻataunuʻuina ata ua mautu lelei i luga o pepa - o lenei faʻatagaina oe e faʻaopoopo ma faʻaleleia le foliga o le lauulu.

O le teuteuina o laulu o se gaioiga e fatuina ai, e tusa ma se faʻapitoa o le aulelei o mea taugata, o elemene tagata taʻitoʻatasi ma le lauulu atoa. O le teuteuga e fesoʻotaʻi tonu i le tuʻufaʻatasiga.

O le fulufulu lauulu o se ituaiga foliga lea o le laulu ma se laulu, faʻatuina, curling.

O le tuʻufaʻatasiga o se soʻofaʻatasi sologa lelei ma faʻatulagaina o vaega autu o le fusifusia i.e. o le hairstyle lava ia.

O le faʻavae o lauulu foliga o le aotelega o vaega e fausia ai ona foliga, o le faʻatulagaina o nei vaega i le lautele vaʻaiga, silhouette. O le a le tele o le tuʻufaʻatasia ua alualu i luma maʻea ua matua faʻaalia ma matagofie o ia laulu.

Taitasi lauulu laʻasaga e faʻavae i luga o se faiga faʻapitoa o faʻapitoa, ua suʻesuʻeina e le ata faʻatino.

E i ai foi vaega taua 2 o se faʻavae:

- Symmetry ma le faʻapitoa,

Ina ia atiaʻe le tuʻufaʻatasiga o le faʻataʻitaʻiga o lona uiga ia iloa tonu le natura o a latou vaega ma ausia a latou subordination i.e. faaopoopoina o le tasi i le isi.

Lotogatasi o le faavae mo le malamalama lelei i le matagofie, tumau i le tuʻufaʻatasiga o vaega o se tasi atoa.

Soʻo se tuʻufaʻatasiga e taʻua o se faʻatonuga ma usitaʻi i ni tulafono.

1. Tuʻuina atu o vaega o le tuʻufaʻatasiga ma le tuʻufaʻatasia o ala i le tofiaina o lauulu laulu.

2. Le iai o se fatuga tuatusi.

3. Le talafeagai fua faatatau o vaega ma vaega o le tuʻufaʻatasi ma le tasi ma le foliga ma foliga o le tagata.

Silhouette o se mafolafola, vaaia vaʻaiga o lauulu.

Tele uiga o le aofaʻiga o loʻo faʻaalia i le ata o se fulufulu foliga e maua ai se manatu i le tele o le ata i le lua-itu foliga (foliga atoa, faʻamatalaga). E i ai vaega 3:

1. O le faʻatagata (lata mai) toe faia foliga o le ulu ma faʻaalia ona lelei ma ni faʻaletonu.

2. O le ata o le teuteuga e alu ese mai i le natura masani o le ulu, e faʻamilo ma nana ona laina faalenatura ma liua foliga o le ulu e ala i le suia o vaevaega o le ulu ma foliga.

3. O le semi-tuaoi silhouette tuʻufaʻatasia o meatotino o se faʻatagata ma teuteu silhouette.

Laina o mamanu i luga ole lauulu.

E i ai vaega 4:

Silhouette laina - fatuina se auivi i fafo atu o le lauulu, tuu atu se manatu lautele o le foliga o le lauulu.

O laina faʻataʻitaʻi o loʻo galulue laina e faʻaaoga e fausia uma ai vaega taʻitasi ma le atoa.

O auivi ma mea teuteu e vaaia laina laʻau e tauʻaveina le lua avega: o loʻo faʻaogaina e avea o se fomu-fausaga ma auai i le teuteu lelei o le faʻataʻitaʻiga.

O teuteuga laina e faia e ni elemene eseese o tini o curls, auiliiliga.

Rhythm o le toe faʻaaogaina o elemene poʻo vaeluaga i le va o latou. Rhythm o se auala e ausia ai le faʻaleagaina sootaga i le va o elemene o lauulu.

O le fua faatatau i le lauulu lauulu o le fua faatatau lea i le tele, lapoa, laina, vaega taʻitasi ma vaega o le lauulu i le tasi ma le isi foliga o se tagata.

Accent o se vaega po o faʻamatalaga o se fulufulu mata e vave puʻeina lou mata.

Tagata taʻitasi faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o se fulufulu patino mo se tagata patino, maitauina muamua faʻamaumauga a le tagata o tausia (lauulu lauulu, le tino, lanu, lanu ulu, foliga foliga, foliga i lautele, tulaga, ulu tulaga).E masani lava, o le fuafuaina o lauulu ulu e le faʻaliliu i le moni ona o uiga o le tagata maʻi.

A faʻataʻitaʻi ma faʻataʻitaʻi lauulu, e tatau ona mafaufau i foliga o le tagata o tausia.

A sao tisiki lauulu e tatau ona nana sesega ma tuuina atu uiga e le gata i le foliga, ae faapea foi ma le talaaga o le ulu. E tele ituaiga o foliga: oval, tafatafa, tafatolu, sikuea, lapotopoto, foliga taimane.

Oval mata e manatu e sili ona lelei mo le filifilia o se lauulu laulu. Toeitiiti lava lauulu uma e talafeagai mo ia tagata, tusa lava po o le a le umi o le lauulu, ata ma le foliga o le lauulu. O le filifiliga e tatau ona faʻavaeina i luga o uiga o le tagata maʻi lauulu, tautinoga i se tulaga faʻapitoa, tausaga ma isi tulaga.

O se mata faatafafafa foliga iloga e uiga tutusa tutusa lautele o le muaulu ma auvae, i.e. maualuga muaulu, auvae umi. O le laulu e laga mai le muaulu o le a faʻamamafaina ai le le atoatoa o foliga.

E sili le pipii i le uumi o laulu - i le auvae ma tuu le faʻamuamua i lauulu i le laʻau tele mafiafia o le a fesoasoani ufiufi se maualuga maualuga.

O lauulu o sone faaletino e tatau ona lauulu tele, ma le tele o le tele vaega e tatau ona fausia i le maualuga o mata o mata ma pito, e sili ona mimilo i totonu - o lenei mea o le a faʻalauteleina vaaia foliga.

O le tafatolu o foliga ua lautele lona muaulu, ma o loʻo alafaa i fafo i ona alafau, ma le tamai auvae e vaapiapi. Faatasi ai ma lenei ituaiga mata, lalagaina o laulu lauulu i luga o le itu e le fautuaina, ofu puʻupuʻu. Fiafia mo se maualuga lauulu, lea o le a fesoasoani e aumaia lenei ituaiga o foliga latalata i le oval.

O le sikuea foliga e faʻamatalaina e lautele lautele le auvae ma lautele lona muaulu. O galugalu laina ole lauulu ole a fesoasoani ile faamaluluina poo le fetuʻunaʻi ole sooga laina laina o sea foliga, selu le vaega tele ole lauulu ile tasi itu itu. E le fautuaina le lamolemole, selu tua lauulu ma uumi sasa pulu.

O le lapotopoto foliga e faʻaalia i lautele lautele o alafau, laina vaivai e aunoa ma ni maʻelega mai le pipiʻi i le auvae. A faʻaaoga se fulufulu lauulu, o le foliga o foliga lapotopoto e tatau ona vaʻaia latalata i le mea e mafai ona latalata ile oval.

Mo lenei mea, o laina faʻataʻamilosaga e tatau ona manumalo i laʻau lauulu. E le fautuaina le selu o lou lauulu i tua, fai ni vavaeʻese sao ma filifili laʻau e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi, aua latou te faamamafaina le faaletonu o foliga. E sili le lafoai o le lautele ma lapotopoto laulu e toe fai ai foliga o foliga - o lenei atili faʻalauteleina foliga.

O foliga o le taimane e iloga i le vaapiapi o le muaulu ma le auvae, lautele alafau. E mafai ona faʻapupula faʻaletonu le atoatoa i le mulimulitaia o lauulu i laulu malulu i luga o tauau, mimilo i luga pito i le maualuga o le auvae, pe selu le lauulu i luga o alafau i luga o foliga.

I le atinaʻeina o se aoina mo lenei vaitau pepa, o laʻau lauulu e filifilia faʻapitoa mo teineiti o le a fetaui i nei lauulu.

O le ata muamua o le laʻau fulufulua ma le faʻailoaina o mea o laulu. O le lanu o lauulu o le saito lanu. E leʻo tele le faʻalavelaveina o le fulufulu lauulu, o le umi e tusa o le 40-50 cm. O le paʻu e mama, ma peach blush. O mata e lanumoana, manino. O le fulufulu mata manifinifi latou lava foliga tutusa ma le foliga o se "fale." Ituaiga foliga mai ole tagata o tausia "Spring." O le foliga e lapotopoto ile foliga. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia le amanaia o uiga taʻitoʻatasi o le tagata o tausia e avatu ia saʻo pepa ma faʻaali le matagofie o le ata. O le faʻataʻitaʻiga e iai le itulagi foliga. O le paʻu e mama, e le faʻamamaina.

Ole ata lona lua ile lauulu laʻititi faʻalenatura 50-60 cm le umi O le maualuga o lauulu e mafai ai ona e faia ni lauulu eseese. O foliga ile foliga e tafatolu. O loʻo fautuaina e ave le faʻamuamua i le laulu maualuga, lea e fesoasoani faʻasaʻoina le le atoatoa o foliga ma faʻamamafa manuia. O mata o le lagi lanumoana. E ala ile ituaiga foliga, ole teine ​​ole "Autumn." O se faʻataʻitaʻiga o le maualuga maualuga ma e laʻititi lava. O le paʻu e mama, e paolo i siamapini.

O le lona tolu o laʻasaga e fulufulua lona lauulu laʻititi ma le lanu uliuli, e tusa ma le 60-70 cm le umi. O le faʻataʻitaʻiga e umi, manifinifi. O le lanu paʻu e malulu latalata i le porcelain, masani ona seasea tans. Ituaiga foliga "Taumalulu".E leai se pulu o le paʻu o mata, e lanu enaena mata. O foliga o le mata e mata. Mo lenei ituaiga, e ese le laulu laʻau e talafeagai, o le filifilia o sitaili i le laulu e masani lava i le Gothic style.

3. TEKONOLOSI FOLAFOLAGA O LE FAʻAOLATAGA

A faʻaalu laʻau lauulu, e faʻaalia atoatoa e le aliʻi lona tomai faʻatupu. O lona mafaufauga ua galue malosi, o lana miti ua taunuu. E ala i se sitaili lauulu, e mafai ona e faʻaalia ou lagona, lagona, lagona. O laʻei lauulu o ni galuega moni a faatufugaga.

Fuafua i le galuega o le faʻataʻitaʻiga ma le mafaufau lelei i le ata faʻatusa, tasi poʻo le isi manatu e aliali mai i luga o le pulu faʻapipiʻi i.e. fausaga.

Ole manatu ole a tuʻufaʻatasia manatu ile natura ole laulu ile laulu.

O le manatu o le faʻavae o soʻo se galuega o ata. O lenei faiga e amata ile suʻesuʻega o uiga o tagata taʻitasi, e aʻafia ai mea taua ma mea faʻavae o sitaili ma le malamalamaʻaga pe faʻapefea ona latou faʻaaogaina e nana ai mea sese ma faʻamamafaina itu lelei o foliga ole tagata o tausia.

E i ai ituaiga eseese o sitaili:

O sitaili lauulu o se suiga ile fausaga o lauulu mo se taimi puupuu.

Lauulu malulu sitaili - malulu, lamolemole, laititi migimigi lauulu lalelei lava ia lelei i lenei styling. Ova faigata ma le paʻu lauulu e faigata ona teuteuina foliga. O le lalelei o galu e faʻalagolago i le teuteuina ma le faaeteete lauulu mai aʻa lava ma pe faʻapefea ona selu. O le teuteuina o laulu e faia i le mama, susu susu. E mafai ona avea ma sui se fulufulu mo le flaxseed, gels, hair styling mousses.

O le faʻatonutonuina o le uluaʻi galu e tatau na o loʻo o gatasi ma le faʻatonuina o lauulu masani o le tuputupu aʻe. Ina ia fuafuaina, susu susu e tatau ona selu ma gaoioi e ala ile lima ile foliga.

O le vevela sitaili metotia aofia ai le faʻaaogaina o mea faʻaopopo meafaigaluega pei o tongs, uʻamea ma thermo curlers. O lenei sitaili e sili atu talafeagai mo le umi o le lalagaina poʻo le ulu foi lauulu ulu, teuteu ma se ulu oti poʻo le tasi le umi.

Ala ea - lauulu laulu ma se laulu. O se fulufulu ulu e talafeagai mo teuteuina o laulu o le umi lava le umi. Mo teuteuina ma se laulu vavae, faaaoga fufulu ma lapotopoto pulumu.

Tuufaatasi metotia - lua pe sili atu lauulu sitaili metotia ua faaaogaina. Talafeagai mo lauulu o soʻo se umi. Mo se tuʻufaʻatasiga sili atu i le laulu [3 P.53-58].

Le fausiaina o se laulu o lona uiga e faʻamamafaina le matagofie ma tagata taʻitoʻatasi o lauulu. O lona uiga foʻi o le suia o le latou sitaili, foaʻi le lauulu o le laulu, faʻafilemu i le autu o la latou sitaili - e leai se faʻatapulaʻaina o mafaufauga! Ae ui i lea, o uiga taʻitoʻatasi e tatau ona mafaufauina - le ituaiga o laulu ma lona umi. I mea uma, o le filifiliga o mea teuteu oloa mai la latou tele ituaiga e faʻalagolago i ai.

Thermo-spray. E lelei tele mo le faʻaogaina i le malulu o lauulu, aua o le a vave faʻaavanoa le laulu i foliga manaʻomia. Afai e manaʻomia le tele o pulu, o le lapisi e tele mo le laulu lelei. E tatau ona filifilia le fofo mo i latou e faʻaaogaina le au faʻasaʻo ia lauulu ia faʻaʻumiʻumi le lauulu pe faʻaʻumiʻumi ai, aua o le fulufulu e puipuia le lauulu mai le vevela o aafiaga o masini, e faʻatagaina ai latou e tumau le soifua maloloina.

Mousse. Mo faʻataʻitaʻiga lauulu - o se mea faigaluega ma se tele-aʻafiaga. E manaʻomia ona e faʻaaluina i luga o lauulu susu, ona faʻamago lea o lou lauulu i se mea fulufulu. E faʻalagolago lava i le mea e manaʻomia. I mea uma, o se faʻataʻitaʻiga mata e mafai ai ona e faʻaopopo le susulu i lauulu, faapea foi ma le tele o manifinifi. Mousse mafai foi ona faamamafaina curls talafeagai.

O le gel fesoasoani e faʻalelei lau laulu ma toe faʻapipiʻi i le taimi e tasi. O le gel e tatau ona faʻaaogaina e ou tamatamaʻilima e maua ai le laulu foliga e manaʻomia. O le gel o le a faʻatagaina oe e tuʻuina atu se fausaga faʻapitoa i lauulu, ae o lenei aafiaga e faʻamoemoeina i le faʻailo faʻaalia, lea, o se tulafono, e faʻaalia manino i luga o le afifi. Lea, o le lauulu mafai ona tumau lava fetuʻutuʻunaʻi, pe mafai ona mautu pe afai o le tikeri o gel fixation e maualuga.

Wax poʻo faʻataʻitaʻi foliga o le a faʻaopopo le susulu ma fetuʻutuʻunaʻi i lou lauulu.O nei oloa o le a avatua foi i le lauulu se maitauina ma soʻo se foliga manaʻomia, ae e leʻo faʻalelei e le paʻu le laulu. Faaaoga wax e solo mamago ai lauulu. E mafai ona e faʻafefiloi le solo ma se laʻititi laʻau e faʻaopopo ai le faʻaaogaina lea e manaʻomia.

O auala autu e faʻataʻoto ai ma teuteu laʻei ile galuega e aofia ai: selu, faʻafefeteina, fatuina ole galu i luga ole curlers, faia ole peau e faʻaaoga ai moli eletise, ma le faʻatinoina ole galu ile ala malulu.

O le vaeluaina o se laina e vaeluaina ai le sele i ni vaega se lua. Ole tele a ole mea, saʻo, faʻaʻavaʻafa, ma le afa-valavala o loʻo faʻaogaina mo lauulu, e iloga ile puʻupuʻu puʻupuʻu e laʻititi.

O le galu o se vaega faʻapitoa o le fulufulu, lea e i ai i le laulu le galugalu, faʻamau i itu uma e lua i laina e faʻaigoaina pale.

Fulufuluʻulu o se mafiafia paʻepaʻe o lauulu i le lautele atoa ma le mafiafia o le filo faʻagaioia. A selu, o le manoa e togafitia uma mai totonu ma fafo.

O le Tuping o le sasaina o lauulu na o le afa le mafiafia o le filo.

O nei auala o fulufulu faʻaogaina o loʻo faʻaogaina e avatu i le lauulu se isi laupepa. [3 P.52]

Ole uluaʻi laʻasaga i le fausiaina o soʻo se laulu oleulu e fai ai se ata e faʻavae ai ole auala e faʻatino ai tekonolosi.

Ina ia fausia se lauulu e te manaʻomia mea nei ma mea faigaluega:

Peignoir - tautua e puipui le kalani mai le faʻataʻitaʻia o ofu i lavalava.

Clips - e faʻaaoga e vaevaeina ai lauulu i sone.

Skeletal selu - faʻaaoga e selu ai lauulu.

Aveese ma le solofanua solofanua - tautua e vaeluaina lauulu i sone.

Tuu faatasi ma se tui - tautua mo le selu o lauulu.

Tuu faatasi male bristles - tautua e faamalamalamaina le lauulu.

Curling iron, ironing - e avea o se fulufulu lauulu faʻaapeina.

Lauulu ma e le mafai ona vaaia - tautua mo le faʻamutaina, faʻalelei le lauulu.

O le muamua faataitaiga e atinaʻeina i le upu pepa "Eva"

Lauulu tekonolosi:

1. A o le i amataina le lauulu, e tatau ona e galueaina le lauulu. Ina ia faia lenei mea, matua fufulu loʻu ulu, faʻaaoga mea faʻataʻitaʻiga, mago i le pulumu ma uaea sulu.

2. Ua vavae ese le papata mai le taliga i leisi taliga e tasi i le vaega pito i luga o le ulu. Matou te filifilia se teuga teuteu, ina ia i le itu taumatau o lauulu o le a itiiti ifo nai lo le itu tauagavale. I le pito i lalo o le vaega, tuu le nofoaga e fai ai le siusiu.

3. O le vaega faʻaletonu o loʻo manuʻa ma se uila faʻataʻitaʻi mai foliga. A uma ona fufuluina ma fulufulu, selu pito. Matou te fausia se galu ma le fesoasoani a clamps. Ua fusi pito o le laulu ma tutuʻi i le pito i tua o le ulu. E aliali mai se taʻavale ea, o lona pito matou te galulue ai ma le varnish ma faia ni mama foliga.

4. I le pito i tua o le ulu ma se pulumu ma bristles, tuu le lauulu agai i le itu tauagavale. Matou te le vaaia le koluse mo le faaleleia atili.

5. Ua matou selu le siʻusiʻu ile pito i lalo ole vaega e fau ai le faaseʻai mai. Ua matou tutuʻi i faʻamaʻi ma mea e le o vaaia.

6. Matou te selu le lauulu i luga ma vela ma varnish mo teuga umi. Matou selu le lauulu ma milimili i latou i le elemene. E fusi pito o le ulu i se iʻa fusi ma, ina ia avamalie i le ea, o maea na aveeseina i seisi. O le fili ua faʻamauina i luga o le faʻaseʻe.

7. Matou te selu le malumalu taumatau ma se pulumu e faʻalelei ma nana ai le valavala. O pito e nana i lalo o le faasee.

8. Ina ia faʻauma, faʻalelei le laulu ma le varnis.

Ina ia fatuina se ata atoa, e tatau ona e faʻaalia foliga foliga. A o maitauina mea e aafia ai: tausaga, ituaiga o foliga, ituaiga foliga, foliga o mata, isu, gutu.

Le faasologa o vali:

1. Faʻamamaina o le paʻu ile tino - a o le i faʻatinoina se vali, e manaʻomia le faʻatinoina ole aveeseina ole tino. fufuluina o foliga, tonic, susu.

2. Faʻaaogaina o le faavae - matou te faʻaaogaina le kulimi i luga o le paʻu ua faʻamamaina i luga o laina faʻasoaso, ina ia atili ai le paʻu ma sili atu le paʻu ole paʻu.

3. Faʻaogaina o le tinting sooupu - i le maeʻa ai o le faʻaaogaina o le faavae

tutusa tutusa le valiina le suiina o se sui vali foliga ma se laʻasaga faʻapipiʻi poʻo se momi faʻapitoa.O le lanu e filifilia tuusaʻo e tusa ma le lanu o le paʻu poʻo se leo malamalama. Faʻaaoga se lautele moli efuefu.

4. Faʻaaogaina o le pulu ma faasaʻo i le paʻu - matou te faaaogaina le pefu, e faʻamautu ai le leo ma maua ai le paʻu se matte faʻamuta, sili atu paʻu e mafai ona aveeseina ma se ili foliga. Faaaoga peach blush, palu lelei.

5. Mata vali mata- I totonu o le laumata ma lalo o le mata mata, faaaoga paʻepaʻe paʻepaʻe matte. I le ogatotonu o le seneturi tatou te faʻaaogaina ai ni lanu samasama sesega. Matou te valiina le pito i luga ole laumata ma paʻepaʻe lanumoana. Mai le pito i fafo o le laumata matou te tosoina ni au uliuli. Le vaega mulimuli o le faʻaaoga o mascara i luga o mata mata.

6 Lip laugutu - faʻaaoga se lanu mumu mumu ile pulumu

O le ata o le faʻatusa e faia i se laei faʻamalamalamu. Laei savili, le lanu o moli lanumeamata liliu i lanumeamata. O se ofu fetaui. E le faaleoina le ua O le laei e lautele ona fusi ma ofu tusitusi, lanu uliuli.

O le lona lua o faʻataʻitaʻi i lalo o le atinaʻeina i le vasega galue "Sophie"

Lauulu tekonolosi:

1. A o le i amataina le lauulu, e tatau ona e galueaina le lauulu. Ina ia faia lenei mea, matua fufulu loʻu ulu, faʻaaoga mea faʻataʻitaʻiga, mago i le pulumu ma uaea sulu.

2. E vavae ese le papata mai le taliga i le isi taliga e oʻo lava i le pito sili ona maualuga o le ulu. Filifili se tafatolu tafatafa mai le pito o le lauulu mo fusi sosoo ai

3. I le pito i lalo o le vaega, fai se faʻaputuga tulimanu faʻalaʻitiiti i le itu tauagavale. Ole siʻusiʻu e selu ma faʻasusuina ile varnis. E selu ma se pulumu ma selu mo lauulu lamolemole. Matou te fausia se faasee, nonoa ma pou ma le le vaaia.

4. I le vaega o parietal tatou te faia ai se siʻi. Ua tatou selu le siʻusiʻu ma faia se paʻu sima i luga o le muaulu. Faʻapipiʻi ma studs ma mea e le o vaaia, vali vali e faʻamau le elemene

5. I le pito i luga, matou te faʻatino le elemene o "bukl". Ina ia faia lea mea, filifili se filo, selu ma faʻalelei ia ma le le vaaia i lalo. Tatou amata amata milo le tusi mai pito. E tatau ona selu le tapoleni mo le aulelei lelei.

6. I le faʻalavelave o le tino i le itu taumatau matou te faia ai le atigi. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e selu lou lauulu ma faapipii i lauulu i le pito i lalo mo le faʻamamaina faʻamau. Ina ua uma ona selu le filo ma se pulumu ma bristles, ona tatou faʻataʻuina lea o le atigi. Ole atigi atigi e tatau ona tuusaʻo pe faʻaitiiti alu atu i le aluga i luga o le vaega.

7. Ile taimi mulimuli, ia faʻalelei ile varnish mo lauulu saʻo

Le faasologa o vali:

1. Faʻamamaina o le paʻu ile tino - a o le i faʻatinoina se vali, e manaʻomia le faʻatinoina ole aveeseina ole tino. fufuluina o foliga, tonic, susu.

2. Faʻaaogaina o le faavae - matou te faʻaaogaina le kulimi i luga o le paʻu ua faʻamamaina i luga o laina faʻasoaso, ina ia atili ai le paʻu ma sili atu le paʻu ole paʻu.

3. Faʻaogaina o le tinting sooupu - pe a uma ona faʻaogaina le faʻavae e tutusa ai le faʻaaogaina o le tinting sooupu, faʻaaogaina se pulumu faʻapipiʻi poʻo se momi faʻapitoa. O le lanu e filifilia tuusaʻo e tusa ma le lanu o le paʻu poʻo se leo malamalama. Faʻaaoga se lautele moli efuefu.

4. Ole apalai ole mumu male fetuunaiga ole efuefu - apalai le paʻu e faʻasaʻo le leo ma maua ai le paʻu le le mautonu foliga, sili atu le paʻu e mafai ona aveeseina ma se ili foliga. Faaaoga blush o lanu mumu lanu, fefiloi lelei.

5. Mata vali mata- I totonu o le laumata, faʻaaoga se paolo mata malu-peach-lanu. I le ogatotonu o le seneturi tatou te faʻaaogaina ai lanu o lanu piniki. I le pito i fafo o le laumata tatou te faʻaogaina ata o le lanumoana. Faaaoga paʻepaʻe o lanu viole i le laumataʻalo pito i lalo ma palu ai. Le vaega mulimuli o le faʻaaoga o mascara i luga o mata mata.

6. Laugatasi foliga - faʻapipiʻi lipine lanu piniki ma se pulumu

O le ata o le faʻataʻitaʻiga e faia i le tala faasolopito o 20-30s. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo ofuina se pulu moli lanumoana e maua ai se lagona o le manino. E i ai le kolona efuefu. E i ai ki e nana e se ie. O le fusi e lanu efuefu. Ua leva le sulu i luga o le fola. O mea e leaga. Lulu mumu lanu e tosina maia. O le pito o le sakete e lanu viole.

O le lona tolu na atiaʻe faʻataʻitaʻiga i le upu pepa "Lola"

Lauulu tekonolosi:

1:Ae e te leʻi amata lau laulu, e tatau ona e galueaina le lauulu. Ina ia faia lenei mea, matua fufulu loʻu ulu, faʻaaoga mea faʻataʻitaʻiga, mago i le pulumu ma uaea sulu.

2. Ua vavae ese le papata mai le taliga i leisi taliga e tasi i le vaega pito i luga o le ulu. Matou te filifilia se teuteuga vavaeeseina, ina ia i ai le tele o lauulu i le itu taumatau nai lo le itu tauagavale.

3. I le itu faaletino, faʻafuaseʻi laʻau, e tele ai le lauulu e aʻafia ai, lauulu i luga ole laupepa eletise. O loʻo faʻapipiʻi vilivili ma vali mo le faʻamauina.

4. I tua o le ulu ua fai "Shell". Ina ia faia lenei mea, o le vaega atoa occipital ua selu ma tui i le pito i lalo ma le vaaia vaʻaia e kolosi. Tatou fufulu lauulu i se pulumu ma bristles ma fai se atigi. Sa matou tutu faʻapipiʻi ma samala vali.

5. Matou te selu le manoa i luga o le itu i tafatafa o tafaoga ma tuu i luga o le atigi lava ia. O pito o ni manoa ua faʻatuina i se mama ma faʻamautu i fata.

6. Ole iʻuga faaiu o loʻo velevaia ma vali ma selu mea le fetaui ile pulumu ma fulufulu.

Le faasologa o vali:

1. Faʻamamaina o le paʻu ile tino - a o le i faʻatinoina se vali, e manaʻomia le faʻatinoina ole aveeseina ole tino. fufuluina o foliga, tonic, susu.

2. Faʻaaogaina o le faavae - matou te faʻaaogaina le kulimi i luga o le paʻu ua faʻamamaina i luga o laina faʻasoaso, ina ia atili ai le paʻu ma sili atu le paʻu ole paʻu.

3. Faʻaogaina o le tinting sooupu - pe a uma ona faʻaogaina le faʻavae e tutusa ai le faʻaaogaina o le tinting sooupu, faʻaaogaina se pulumu faʻapipiʻi poʻo se momi faʻapitoa. O le lanu e filifilia tuusaʻo e tusa ma le lanu o le paʻu poʻo se leo malamalama. Faʻaaoga se lautele moli efuefu.

4. Ole apalai ole mumu male fetuunaiga ole efuefu - apalai le paʻu e faʻasaʻo le leo ma maua ai le paʻu le le mautonu foliga, sili atu le paʻu e mafai ona aveeseina ma se ili foliga. Faaaoga se mata mumu o lanu piniki uliuli, fefiloi lelei.

5. Mata vali mata- I totonu o le laumata mata, apalai se paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe. I le ogatotonu o le seneturi matou te faʻaaogaina ai lanu o lanu efuefu-lanu piniki. I le pito i fafo o le laumata matou te faʻaogaina ata o lanu viole. Faaaoga paʻepaʻe o lanu viole i le laumataʻalo pito i lalo ma palu ai. Matou te faia ni u ma mata uliuli. Le vaega mulimuli o le faʻaaoga o mascara i luga o mata mata.

6. Laugutu foliga - faʻaaoga se lipine lanu viole ma se pulumu, o le laugutu foliga o le uliuli.

O le ata o le faʻatusa e faia i le Gothic style. Ua leva le ofu i luga o le fola. I ai se lavea i le puimanava ma mai le puimanava e faʻaali ai se vae le lelei. O le laei e iai le fatu foliga i le laʻau ma lanu viole. Galue i le tauau e tasi ma mimilo. O le ofu e iai ona foliga ile puimanava. O le lanu o le ofu e faʻamamafa mata.

fulufulu lauulu asymmetric

A tusia se pepa pepa, a faʻaputuputu se aofaʻiga o laufali asimetri.

O le autu ua faʻalauiloaina e matua manaia ma manaia, aoe faʻaalia lou mafaufau lelei, faʻaalia manatu fou i lau laulu, fauina se ata tuʻufaʻatasia o faʻataʻitaʻiga ..

I le faʻaopopo atu i tomai faʻapitoa, ua tuufaatasia le malamalamaaga faʻavae i le aʻoaʻoga "Faʻataʻitaʻiga ma lauulu laʻau", "Hairdressing tekinolosi", "teuteu teuteu teuteu ma teuteu". "Ata ma atavali."

O faʻatulagaina sini ma sini ua ausia. O tomai i le filifilia o lauulu ma mea teuteu tumau, e tusa ai ma uiga o le tagata lava ia, tagata tino, vaevaega foliga, foliga foliga.

O le faia o fulufulu ua mafai ai e le matai ona le gata i le faia o lana galuega, ae ua maua ai foi ma le avanoa e miti ai, faʻaali ia lava ma faʻaalia o ia lava i itu eseese o faiga faʻaonapo nei.

O le matai e tatau ona manatua o lana galuega - faia o se foliga fealofani - e le gata i le iloaina o ona manatu, ae i le fausiaina o se foliga e fetaui lelei ma le tagata o loʻo i totonu o lona lalolagi, lona uiga ma lona olaga.

LISI O GALUEGA FAʻAPITOA

1. Syromyatnikova I. Talafaʻasolopito o lauulu / I. Syromyatnikova. - M., 1983.

2. Chernichenko T.A., Plotnikova I.Yu. - “Faʻataʻitaʻiliga o laʻau lauulu ma teuteu teuteu tino" / Chernichenko T.A., Plotnikova I.Yu. - M. 2006

3. Morshchakina N.A. "Tekonolosi o lauulu" / Morshakina N.A. - M. 2007

4. Baturchik, N.P. Fauʻau / NP Baturchik, - M., 1997.

5.Syromyatnikova I. - "O le Art of Make-up and Make-up" / Syromyatnikova I. - M. 2005

6. Korneev, V.D. Le faʻataʻitaʻiga ma le teuteuina o laʻau lelei / V.D.Korneev. - M., 1989.

7. Zhukova, L.N. O le tomai i le puluʻulu / L.N. Zhukova. - M., 2002.

8. Konstantinov, A.V. Fasioti Lauulu / A.V. Konstantinov M., 1987.

9. Syromyatnikov. I. O le teuteuga o loʻo teuteuina i foliga / I. Syromyatnikova. - M., 1999.

Ituaiga o Hairstyles mo Alii ma Tamaitai

Toe suia lau laulu. Uma lauulu i sea lauulu laei mai le mata i le pito i tua o le ulu. Le tele o taimi, o lenei ituaiga o lauulu laʻau e filifilia e alii. Ae ui i lea, o lenei ituaiga e talafeagai mo fafine. E pei foi o le acentral, fesuiaʻi o lauulu e mafai ona faia i luga o lauulu umi ma pupuu.

Mautinoa ituaiga lauulu. O le aofaʻi atoa o lauulu, i se pupuga o fulufulu, e aofia ai ma le lauulu o le pito i lalo o le auvae o le ua ma le ua, e alu atu mai le laina pito o le tuputupu aʻe i le palealii. O sea laulu e mafai ona faia i luga o le uumi lauulu, o lea e na o faia i fafine.

Acentral pe pa'ū ituaiga o laulu. O lauulu e faʻatonuina e le tupu olaola masani: mai le pito i luga o le ulu i itu eseese. Ole umi ole laulu e le afaina, o lenei ituaiga o laulu e mafai ona fai mo fafine ma alii.

E pei ona vaʻaia i luga i le ata, o lenei ituaiga o lauulu e masani lava ona faia ma le pa, o lea la, o le pito i luma o lauulu i so o se mea e sili ona puʻupuʻu nai lo le vaega o totoe.

Lua pe pito i luma ole ituaiga o laulu. O fulufulu i na ituaiga laulu e faʻasino i le pito i tua o le ulu i le muaulu. Ina ia mafai ona faʻamanuiaina le laulu o le pito i luma, o lauulu o le pito i lalo o le moa ma le ua e tatau ona umi le umi. Ona latou oʻo atu lea i le pale o le ulu, ma tafe lemu i luga o puʻupuʻu puʻupuʻu. E laʻititi taimi e fai ai lauulu o luma, e pei lava o galuega tauva, ma e naʻo fafine.

Lauulu laulau - O le nofoaga lenei o ona vaega. E aofia ai le tele, ataata ma le aofaiga. O le tuufaatasiga o lauulu laulu e mafai ona tele ma laugatasi.

Le foliga (tusi) o le fulufulu

Ole foliga o se fulufulu lauulu ole volumetric, tolu vaega ole malamalama. O se tasi o vaega sili ona taua o se foliga o lona foliga geometric (mo se faʻataʻitaʻiga, o se poloka, o se polo). O lenei faʻamasinoga e faʻamoemoe i le maualuga, lautele ma le loloto o le lauulu.

O le foliga (tusi) o le lauulu e faia i ona elemene ma auiliiliga, e tofu lava ma lona lava auivi. Le aofa o le laulu e faalagolago ile tele ole ulu.

O le tuʻufaʻatasiga o lauulu lauulu e fai ai lona aofaʻiga atoa ma faʻaalia lagona faʻapitoa o ona foliga.

A faʻataʻitaʻiliga se lauulu, e tatau ona faʻalogo pe faʻafefea ona tele lona faʻavasega e fesoʻotaʻi ma le ata, foliga o le ulu, mata, ua. O le aofaʻi o lauulu o se mea faʻaalia manatu, fuafua, muamua o mea uma, luga o faiga masani.

Faʻalogo i le ata: o foliga o lauulu i taimi eseese na ese - i nisi taimi puʻupuʻu, ona le malamalama, ona faʻataʻamilo lea, ona sili atu lea, ona malamalama, ona mamafa:

O faiga faaonapo nei ua mafai ai le tele o tikeri eseese o lauulu.

Lauulu foliga (ata siliva)

O le ata o se fulufulu o ona foliga e lua-lautele, o se sikarana foliga faʻatapulaʻaina e ala manino. Matou te matauina le ata lafoia pe a matou vaʻai i lauulu foliga i faʻamatalaga ma foliga atoa. E masani ona faʻaogaina e le 'au faʻataʻu le upu "silhouette foliga o lauulu." E mafai ona faʻataʻamilomilo, tafatolu, lapotopoto, etc.

O le ata o le fulufulu ua filifilia e faalagolago i luga o le tagata uiga lelei o foliga ma faiga masani.

O le laualuga ma le auivi o foliga o le lauulu e aofia ai laina o lauulu. E fausia i elemene ma auiliiliga ole lauulu. O laina e atagia mai i lagona loloto o le laulu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o laina sao o le vaeluaina, pa, mea e faʻaali ai le lagona o le faigata ma le manino. O curls, curls ma isi elemene ma laina malepelepe e fausia ai se faʻaata foliga, flirty, soft.

Lauulu ulu (suia elemene)

O le faʻasologa o lauulu o se tasi vaega taua o lona tuʻufaʻatasiga. O le male o se faʻasologa o se suiga o tuʻaiga a tagata taʻitoʻatasi o se fulufulu laulu ma mamao le va i le va.

Lenei uiga o lauulu lauulu aafia ai le vaaiga vaaia o lona volumetric foliga. Eseese faʻasologa e aʻafia ai le tulaga o le faʻamama o le pepa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻafuaseʻi faʻalavelaveina le fesuisuiai o fesuiaʻiga o laina patino e fausia ai se lagona o le faʻamutaina, ma o lea solia ai le sologa lelei o le lauulu.

Fuafuaga i lauulu (fua faatatau o vaega)

O mea i le lauulu lauulu o le fua faatatau o auiliiliga, elemene, tele, laina ma le tele o le laulu i le tasi ma le isi ma le faʻatusa o se tagata. I le vaega i luga o le filifilia o se lauulu lauulu, e faalagolago i luga o le faʻatusa, faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu pe faʻafefea ona le lelei le filifilia o se laulu e faʻaata vaʻaia ai se tagata le mautonu.

A faʻataʻitaʻitiga se lauulu, e tatau i se tasi ona mafaufau pe faʻafefea ona faia le ulu ma le laulu i le tele o le tino o le tagata mo ituaiga uma o faʻatagata ma ata o lavalava.

E i ai le "auro" fuaitau: o le ulu, faatasi ai ma lauulu, e tatau ona ofa 7.5 taimi i le faʻatusa o se tagata.

Lauulu laulau

Mo le tuʻufaʻatasiga o lauulu, o uiga faʻapitoa pei o symmetry, asymmetry ma faʻatusatusa e taua.

Symmetry ausia ona o le tutusa tulaga o le tutusa elemene e faʻatatau i se vaega patino poʻo se faʻasologa. Ona o le symmetry, o le tuufaatasiga e paleni.

Asymmetry o le faafeagai o symmetry, o lona uiga e mafai ona ausia ona o le eseese faʻatulagaina o tutusa elemene e faʻatatau i se mafaufau faʻataʻavale poʻo le tulaga.

Asymmetry tuuina atu i le laulu o foliga dynamism, tala fou, amataga. I le faʻaopopo atu i le mama aʻiaʻi taua, e i ai foi aoga aoga: e faʻataga ai oe e nana ni faʻaletonu fausaga i le ulu ma foliga.

Asymmetry ausia pe a tipi, valivali pe faʻataʻitaʻia le volumetric foliga o le lauulu. O le mea taua o le asymmetric pepa e tutusa lelei.

Eseesega ose faʻaaliga male taimi e tasi e soʻofaʻatasi ai ile tele o ituaiga lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o vaega o fulufulu lauulu atonu e sili atu le lapoʻa pe a faʻatusatusa i le isi vaega. E ono aliali mai foʻi le eseesega i lauulu lanu. O laulau e teuteu ai laʻau e masani ona feoloolo, sitaili, leai se mea e ono fuafuaina.

Faʻatasia symmetry, asymmetry ma eseesega, o le tagata e faia le laulu e fatuina ni ata eseese, eseese sitaili o lauulu.

Afai e te faʻaogaina ituaiga eseese o laʻau teuteu mo laulu e teuteu ai ma se laulu (mo le tele, mea faʻapipiʻi, lamolemole, ma isi), ona faʻaaoga lea o se mea e puipui ai le vaega mulimuli.

Tuufaatasiga (autu) lauulu lauulu

O le fulufulu laʻau e tatau ona iai se tuʻufaʻatasiga o loʻo i ai - le vaega autu, lea e fesoʻotaʻi uma ai elemene. O le tuufaatasiga (autu) ogatotonu i lauulu puleaina; faamamafa o loʻo tuu i luga.

I lenei matafaioi, soʻo se elemene poʻo se vaega o lauulu e mafai ona taʻalo: bangs, buns, teuteu. I faʻataʻitaʻiga faigata o laʻei, e faʻatagaina ai le i ai o nisi potu tuʻufaʻatasia.

Le totonugalemu nofoaga e tatau ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma isi elemene o le lauulu e ala i vaevaega, paʻepaʻe, palasitika, lanu, proporsionality o vaega, ma le faʻaaogaina o mea teuteu.

Lauulu i luga ole laʻasaga pito i luma: manuia ma faʻaletonu

O laʻei o lauulu ma mea faʻaʻuluʻulu o se filifiliga sili lea mo tagata e fesuiaʻiina pea o latou foliga vaaia.

Faafetai i lenei elemene, e mafai ai ona foliga ese ese i aso uma. O le mea lilo o loʻo taoto i filifiliga eseese, o le aofaʻi e faalagolago lava ile mafaufau o lē e ana le loka asymmetric ile muaulu.

O le lelei o le asymmetric foliga o filo o le mafai ona fai se mimiti mai i se sasa pulu. Ma le isi, o le tipiina o faʻataʻavaleina e le faigata.

Ole laveaina o oe se mea e tatau ona tupu:

  • selu o manoa o loo i le muaulu,
  • tipi faanenefu ia au.

O le le masani ai o le foʻio le faataʻoto i luga o le muaulu e aofia ai le manaʻomia mo masani masani, e vave faʻalavelave. Ina ia mafai ona faʻaʻalu lelei faʻataʻavale bangs ma faʻaauau pea ona faʻatumauina ona foliga, e tatau ona e masani ona e asia le teine ​​fulufulu.

Faʻafefea ona fai saʻo o paʻepaʻe

A manao le fafine e suia se mea i lona olaga, o se tulafono, o le mea muamua na ia suia o se laulu.

Tele fafine, ona o nisi faʻatonuga poʻo i lalo o le faʻamalosiʻau o se manatu o se isi tagata, ua fefefe i faʻailoga.

O le aso o le a tatou talanoa e uiga i eseese filifiliga mo bangs, faapea foi ma pe mafai ona sui foliga filifilia - mo se faʻataʻitaʻiga, e faia mai se laina sasa.

Pupuu ma uumi

O le uumi uila e pupuni ai le tele o le muaulu o le a alu ma se tafatolu foliga o foliga po o se foliga ma le fatu, ae e manaʻomia ina ia le tutusa. Faʻapea foʻi, o le faʻataʻamilomilo ma le uumi foliga o faʻaali mai ma foliga lapotopoto, vaʻai faʻataʻitaʻiina, aemaise lava i le vaega pito i lalo.

O lenei pepa, pe a fai e loloto foi mai le pale, o le a tosina eseina le gauai e le gata mai le taamilosaga, ae faapea foi mai i foliga mataga (alafau).

Ole fulufulua umi uila ole a faamamafaina ai le oval foliga, e faʻamamafaina ai le laina ole pipi ma faʻamaʻimau le auvae.

A pupuʻu filifiliga filifiliga o le a faapaleniina foliga o foliga ma lona sikuea ituaiga, o le saeia foliga o le a faapaleniina o vaelua sili. O le puʻupuʻu ua faʻauʻuina o le a maua ai le agamalu i foliga lapotopoto ma aveese le mafaufau mai le mamafa o le auvae.

Faʻasao, miring, asymmetric

Tele tama teine ​​latou iloa le auala e nana ai le le atoatoa o le paʻu i luga o latou muaulu: ua lava lena e faia ai se sasa sao pupuʻu i luga o le laina mata o mata. O lenei ituaiga e talafeagai mo se ituaiga mata o foliga, ae e taua le mafaufau, o le pito o le laulu e vaʻaia vaʻaia foliga, o lea, faʻatasi ai ma se taamilosaga poʻo le sikuea ituaiga, e tatau ona e faʻaleleia teisi le sitaili: faia se pito faʻataʻimataʻi pe lacerated, vaevaeina i ni vaega se lua i itu uma e lua o le muaulu.

O le sasa sao, aemaise lava se faʻataʻitaʻiga umi mai le pale, o loʻo tuʻufaʻatasia i luga o se lauulu manifinifi - o le a mama, e maua ai i le lauulu foliga mataga.

O se faʻataʻitaʻiga ma le faʻamalama liligi i luga o le muaulu e lelei mo foliga faatafafa ma sikuea: o le itu lea e tatuʻuina ai le faamamafa mai laina mamafa, faamaluluina ma vaʻai faʻapaleni foliga foliga. Mea e mafaufau i ai:

  • fulufulu lauulu ma sikuea tipi e le fetaui,
  • e manaʻomia tele le faia o solofanua, volumetric styling, teuteuina oe lava,
  • o le faʻataʻitaʻiga foliga lelei atoatoa, i le tutusa lelei, faʻataʻoto lelei, ua matua fetaui lelei i laʻititi pupuʻu ma le laulu umi.

Tamaitai-matua-tua o le a toe mauaina lo latou naunautaiga ma talavou i se tatterter bangs ituaiga ma se pito milo. O lenei faʻataʻitaʻiga o se tulaga lautele o se lauulu, e pei ona fetaui i soʻo se fausaga ma le umi o le lauulu, soʻo se ituaiga foliga. Pau lava le mea e le ogatasi ma lenei faʻataʻitaʻi o le teuteuina o le laulu autu i luga o laina geometric.

O le asymmetric model e mafai ona suia soʻo se foliga, suia le faamamafa i le itu saʻo:

  • se tafatolu tafatafa umi le lautele o se sikuea lautele po o le faatafafa mata, e lamolemole le foliga o le muaulu,
  • umi toso i lona itu o le a faapaleniina ai foliga o se tafatolu foliga o foliga, faʻalautele le oval laina tele lautele, tosina ese mai le manatu mai asymmetrically tulaga foliga (mata, mata o mata),
  • O se filifiliga puʻupuʻu puʻupuʻu e lelei tele mo se mata e faʻafefeteina ma se auvae mamafa, aua neʻi teʻi ese atu mai le ata, faʻaʻoleʻole le ata ma le mama.

O le muaulu ua lilofia i lauulu o se tasi o tulafono o le matagofie moni i totonu o fafine o Eleni anamua. I le tulaga o taimi, o le mamao i le va o laulu mata ma lauulu e le tatau ona sili atu i le lautele o tamatamailima e lua.

E mafai le faia o se mea toso mai le laina sao ma le isi itu

Afai o loʻo e ofuina se sasa sao, ae mo nisi mafuaʻaga e te vaivai ai, e mafai ona e manaʻo e teuteu le lauulu - mo se faʻataʻitaʻiga, fai o se faʻataʻitaʻiga foliga. Sei o tatou vaʻai poʻo le a sona foliga mai.

Muamua lava, e tatau ona e taulaʻi i le umi o lau faʻataʻitaʻiga - afai e muamua puʻupuʻu, ona tuʻuina lea i se laina le mautonu, o le vaega pito i luga o le a tatau ona faapuʻuina sili atu. E tatau ona malamalama i lenei mea o le muaulu o le a mataga sili atu.

O lenei sitaili e fetaui lelei mo tagata e taʻitasi o latou alafau faʻataʻamilomilo ma foliga lapotopoto, ae tusa lava pe o le mea lea e taua tele le tipiʻese. O le mea lea, ao le i teuteuina se lauulu lauulu, e tatau ona e laulu teisi lauulu.

E faʻaitiitia le faʻafitauli i le faia o se poloka saʻo i se isi itu mo se umi umi. O se mea lelei mo le faʻataʻitaʻiga o se loka umi ma vaeluaina mai le pito i luga o le ulu. I lenei tulaga, e mafai ona e toʻia le fasi lava ia: fai ia sulu lelei, faʻataʻamilomilo, lamolemole, i sina laititi pe ia ma faʻapipiʻi asymmetry i pito.

O le tali i le fesili: faʻafefea ona fai se mea sao mai se faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi e iai foi ona lava nuʻu:

  1. O le faʻasologa faʻasolosolo i se tulimanu pito, o le pito pito i luga e puʻupuʻu ma o le pito i lalo e umi. Mai i se faʻataʻitaʻiga, naʻo le eseʻesega o se laʻei pupuʻu e le lava lea o le a mauaina, talafeagai mo se sikuea poʻo le faatafafa foliga, lautele i le itulagi o alafau.
  2. Afai o le tulimanu pito i luga e le sili atu loʻo i luga o le fulufulu mata, ona mafai ai lea ona faʻanusuina se lauulu na.

I le faʻataʻitaʻiga, e sili atu le lelei o le vaʻai i se fomaʻi faʻapitoa, ma ua maeʻa, tutoʻatasi faʻalelei le laulu.

Faʻafefea ona faʻasaʻo se pa i se tulaga masani

O pulu sasaʻo e faʻatupu vevesi i fulufulu mata, e le gata i lea, e le mafai ona faʻaeʻe i lenei pepa. I lenei itu, o le fesili e tulaʻi mai: faʻafefea ona fai ia lamolemole ma usitaʻi i le aiga.

O le sui fesoasoani i lenei tulaga o le faʻaʻamaina. A filifilia se mea faigaluega, mafaufau i mea nei:

  • uamea meafaigaluega ma faʻaaogaina faʻaaogaina umi e mafai ona afaina ai le lauulu, faʻaleagaina ai lona fausaga,
  • a keramika uʻamea e sili atu taugata, ae o lenei mea e le leaga tele, o le iʻuga, o le a e sefe i le toe faʻaleleia o lauulu na faʻaleagaina,
  • Le filifiliga uʻamea filifiliga o se masini ma ni tele faʻatulagaina vevela, lea o le a faʻatagaina oe e filifili le sili ona talafeagai filifiliga mo lau ituaiga.

O lea, o se faʻatonuga puʻupuʻu pe faʻapefea ona fai se sasa sao i luga o lauulu lauulu ma se uʻamea:

  1. I luga o lauulu mama, apalai soʻo se laei lauiloa (mousse, foam).
  2. Tuu le filo i le va o papatusi uʻamea.
  3. Faapipiʻi papatusi ma pasi lemu i le lauulu mai luga i le pito i lalo.

O le uʻamea e faʻaoga faʻapitoa lava i uati tapuni, a leai, e mafai ona matua faʻaleagaina a latou fausaga.

Auala e aunoa ma le faʻai uʻamea

E i ai ni isi auala e fai ai le paʻo ia saʻo ma faʻasaʻo: faʻaaoga le teuteuina ma se fulufulu ulu poʻo se faʻavae faʻapitoa o le keratin-faʻavae.

A filifilia se fulufulu lauulu, e sili atu ona lelei le faʻamuamua i se masini e tele nozzles ma vevela tulaga.

  1. Mousse poʻo le faʻaoga e faʻaaoga i le susu susu mo se sitaili sili ona mautu, tufatufaina i le umi atoa.
  2. Uu se loka i luga o se lapisi pulumu ma lemu lemu le palasi i lalo o se vaitafe o le ea, teisi toso le curl.
  3. O le mea lea, o le faʻasologa o le a faʻasaʻoina, ma o lona pito i luga o le a faʻaoso teisi lava, lea o le a avatua i le lauulu laʻei matagofie ma atoatoa.

O se fatuga ma le keratin e mafai ona faʻatauina mai i le faleoloa teuteu.

  1. Ina ia tui loloto le faʻavae o le sooupu i totonu o le tino lauulu, e fautuaina e fufuluina le laulu ma le faʻamalosiʻau ma faʻamamaina loloto.
  2. Ona faʻaaoga tutusa lea o le fusi i le umi atoa o curls ma, a uma ona faʻatali mo le sefululima minute, feula le mago ma se averesi vevela auala faʻaaoga se fulufulu.
  3. Le isi, faatasi ai ma le fesoasoani a se uʻamea faasaʻo ia curls, vevela togafitiga o le a fesoasoani le faʻavae ina ia mitiia ma faʻateleina ai lona aʻafiaga.
  4. Ile faʻaiuga ole gaioiga, e faʻapipiʻi le keratin serum ile laina e fofo ai le faʻaiuga.

O le aafiaga o lenei faʻamasinoga e maitauina mo le sefulu vaiaso.

O le lavelave o laei o Iapani samurai na taofia i le mea e le au Kansashi hairpins, lea na avea ma naifi. O le fulufulu lauulu na oo i le luasefulu senitimita uumi, ma lona tapoleni na maai malosi atu.

Tausia paʻu saʻo

Ina ia faasaʻo le pito ma sa matagofie ona faʻaali i foliga, o le mea e sili ona taua o le faia o le taʻotoina pea lava pea. E leai se mea faigata i le saʻo faʻapipiʻiga, e tatau ona e mulimuli i nai tulafono:

  1. Afai o le lauulu e uumi, e fautuaina le soloia o ia i le tele o laasaga pe a feula-mago. O manoa pito i luga o loʻo tutu pea ma faʻamago le vaega pito i lalo.
  2. O le lapisi pulumu ma mafiafia fulufulu mata o le a faʻafaigofie tele le faʻailoaina o faiga.
  3. Mo curls malosi, apalai le serum sasaa i le taimi lava e fufulu ai.
  4. Faʻaaoga le uʻamea poʻo le uʻamea uʻamea, tuʻu faʻatasi le faiga teuteu i le puipuia o lauulu ma mea e puipuia ai le laulu.
  5. Ina ia faaleleia le sitaili, faʻaogaina le varnish, e sili atu le lelei aveina se mea faigaluega ma se malosi fixer.
  6. Aua nei galo e uiga i masoa soifua maloloina mo lauulu ma le tatau ona tipi o pito.

I le fale pe i totonu o le fale

Salon version o lauulu straightening, lea e maua ai se iʻuga tumau - vailaʻau faʻasaʻo. Ole iʻuga ole auala e faia i ni nai masina, ae o mea e tutupu ai ile fausaga ole laulu e mafai ona faanoanoa. Mo le taimi umi ma le umi, o le mea e tatau ona e mafaufau ai: o le taʻaloga e aoga ile moligaʻo.

Aunoa ma le faʻaʻamaina ma le faʻasaʻo i totonu o le salon, e mafai ona e faia lou laulu lamolemole ma i le taimi lava e tasi faʻasao o latou soifua maloloina i le fesoasoani a masker faʻapitoa. Masks e faʻavae i luga o gaʻo gaʻo, pe a faʻaaogaina, fai le laulu faʻatulagaina o mamafa i le faʻasaʻo.

Ole tuua e alu ai le taimi, talu ai ole gaʻo gaʻo e le fufulu ese ile taimi muamua, ae e faʻaopopo i le faʻasaʻo, o ou curls maua ai foʻi le susulu maloloina, lamolemole ma silkiness.

E mafai ona e tausia le foliga ma le umi o le sasaʻo lauulu lauʻeleʻele i le fale ma i le faleoloa. E faigofie ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa, ma e leai se masalosalo e uiga i le iʻuga. Ma ia te oe lava-tausiga, o mea nei e tatau ona iloiloina:

  • tipiina 'ie susu, fai se pito o le tasi senitimita - pe a uma ona faʻamamago, o le a amata ona puʻupuʻu le lauulu,
  • tipi saʻo, manuia le sulu, uʻu i le va o ou tamatamai lima, tipi le umi manaomia,
  • ona selu ma teuteu lea o lauulu e sosolo i tua atu o le aofaʻi toe.

Mea lilo ma togafiti

E i ai le tele o togafiti ia mautinoa o le laulu e masani ona manaia ma o 'auuga e lamolemole ma saʻo:

  • o le lalagaina o le a faʻatumauina lona foliga umi pe a fai e faia i luga o fulufulu mamanuina lauulu,
  • o le a avea se faʻaiʻiti vaʻai o le a avea ma fesoasoani mo le faʻasaʻoina o ni tagata taʻitoʻatasi, o le a faʻatonutonuina ai le ea e tafe saʻo i le filifili filifilia e aunoa ma le faʻasalalauina,
  • o le faʻaaogaina o tulaga eseʻese tulaga o le lauulu e fesoasoani e taofiofi lelei le sitaili: o le sitaili amata i le vevela vevela, ma faʻamautu i le malulu,
  • afai o le laulu e matuu matau ma ulavale, taumafai e selu i luga o le selu ma seisi nifo nifo teisi sulu i le varnish i le ao,
  • mo pulu, e le aoga le fufuluina o le ulu atoa, naʻo le fufuluina o le vaega taumatau,
  • Afai e te manaʻo e faʻafouina vave lau lauulu - faʻaaoga se kulimi mago.

E le tatau ona e soʻona maelega i mea faʻalelei ma le faʻapipiʻiina o oloa: mai le tele o ituaiga laulu e foliga mai e leai se tino ma o le a vave ona avea ma palapala.

O le sasa sao e le taua e ofuina i foliga masani. Mafaufau ile filifiliga o le fesuisuiai o le sitaili, ia faia i lona itu.

  1. A faʻapapa, faʻaaoga le gel, mago le faʻamama le tapuni i le masani auala, ae aua le faʻamamago atoa.
  2. Ona toe faʻataʻitaʻi lea o le ea e tafe i le itu e manaʻomia ma fesoasoani e faʻatulaga le vilivae i le tulaga e manaʻo i ai ma le palasi, ia seʻi siiina le loka i aʻa. A manaʻomia pe ulavale lauulu, e mafai ona e fesoasoani ia te oe lava i lou lima, o lo o uuina le foe i se itu.
  3. I le pito o le faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i solo ma faʻaaoga i pito. E le toe manaʻomia Varnish.

Faʻafefea ona faʻasaʻo lauulu o alii

O le faʻafitauli o le ulavale, tuʻituʻi atu o lauulu laei e le gata i fafine, ae o le faʻamalosia o le feusuaʻiga. I le mataupu faavae, e mafai e le tamaloa ona fautuaina le tutusa auala: se fulufulu fulufulu, se uʻamea (i lalo o le averesi o le umi o filo), keratin ma vailaʻau faʻasaʻoina i salons. E mafai foi e tamaloloa ona faʻaaoga ni ufimata ma faʻasaʻo taamilomilo mo sitaili.

E mafai ona e radically suia le lauulu ma se pupuu puupuu lauulu, ae afai mo se tasi e le o se filifiliga lea, mafaufau i le metotia o sitaili se lauulu mo lauulu puupuu.

Ole faʻagasologa i lenei mataupu e ese mai ile tamaʻitaʻi tamaʻi faʻaaogaina se laititi lapoa lapotopoto pulumu. Talu ai e masani ona taliaina o laʻau lauulu e malo, e tatau ona e filifilia le sili ona mamana sitaili ma fixer.O nei aso e leʻo se faʻafitauli, i soʻo se faleoloa o loʻo i ai se tele filifiliga o mea teuteu teuteu mo tamaloloa.

O le faʻataʻitaʻia o loʻo faia i le ea vevela, i le taimi muamua na faʻaaogaina ai le laulu i le susu susu, fusifusi se manoa i luga o se pulumu ma toso mai le aʻa i pito. Ina ua maeʻa - faʻalelei le sitaili ma soʻo se auala filifilia

O le pupuni lauulu e le o se mafuaʻaga e te faafitia ai oe le fiafia o le faataʻitaʻi ma ou oe foliga vaaia, aemaise lava talu mai nei aso e tele auala ma tekinolosi mo le faʻasaʻoina o galugalu teteʻe. Le mea taua - i le sailiga o lau lalelei ma muamua, aua nei galo e uiga i le soifua maloloina o lau lauulu.

Filifiliga o se lauulu filifiliga ma asymmetric fasi e faʻalagolago i le foliga o foliga

Lauulu tulaga o le elemene mulimuli o le ata o se fafine. Ua mafai ona latou faʻamamafaina ona uiga taua ma nana elemene le atoatoa o foliga.

O faʻataʻitaʻiga i le laulu e faʻamamafa uma ai le vaʻai a isi ma e taua le filifili o le ituaiga saʻo, tusa ai ma foliga ma sitaili o le lauulu, ma amanaia foliga o le faʻatulagaina o foliga ma ma le ata lautele ma le tulaga o gaioiga o le olaga o se fafine.

Tulafono mo le filifilia o foliga o manoa.

  • Mo e ona foliga faataamilo, ua masaesae manoa ua ufiufi ai luga o laulaau sili ona tele, ma se uati tipi faʻataʻamilomilo, i le maualuga o le laina zygomatic, e talafeagai. O manoa pupuu i luga o le muaulu e tatau ona aloese mai ai, ma faamamafaina le oval o le mata.
  • O se faʻamalama lima e alu i fafine ma foliga oval. E tatau ona latou mafaufau i le filifiliga o ungraded laina faataʻamilosaga alu ifo i le tulaga o le laina mata.
  • Mo se tafatolu foliga, o se uumi tosotoso puipui talafeagai, lea e mafai ona tipi i le maualuga o le auvae, po o mata.
  • Pe a fai o le foliga o foliga i foliga o se tafatolu, e tatau ona fai lona fetuunaiga ma le fesoasoani o lauulu i luga o le ulu, ma faʻateleina le voluma i lona pito i lalo ma se faʻauʻu umi bang umi e oʻo atu i le tulaga o le paʻu uila. Manoa umi o loʻo taʻoto i tua o le taliga o le a foliga lelei. E tatau ona aloese ma le uumi ma le motusia laina o le ifo i le muaulu.
  • I le lauulu mo foliga faatafafa ma mata foliga faatafafa foliga, asymmetric uumi umi fetaui i totonu.
  • Mo se taimane foliga foliga, soʻo se pa e talafeagai. Ae ui i lea, e tatau ona e filifilia la latou ituaiga e fuafua i le umi o le laulu.

E i ai le tele o ituaiga o asymmetric strands, lea e faʻavasega i le umi o le laulu, e ala i latou foliga ma le metotia o le tipiina. O uumi umi, pupuʻu ma le masaʻa o lauiloa.

Nei laititi

O le faʻailoga puʻupuʻu e faʻaosofia ai foliga, aʻo taulaʻi atu i ona vaega uma. E sili ona fetaui lelei mo tamaʻitaʻi e iai foliga saʻo, aua e faʻamamafa e le gata i ona lelei meatotino, ae o mea le lelei.

O pupuni pupuʻu o le muaulu e fetaui lelei i foliga o fafine o loʻo ola i se olaga galue, latou te le vaʻai i ou mata pe fenumiaʻi.

Fulufulu uumi faʻataʻali mo foliga lapotopoto

O le uumi asimetric matau e talafeagai mo e alolofa i lo latou faʻataʻitaʻi ma a latou ata. A manaʻo iai, e mafai ona selu i se auala e leai se tasi e masalomia lona i ai.

E fetaui lelei mo soʻo se lauulu 'ulu, e lauiloa i tagata e ona foliga foliga oval ona o le vaʻaia faʻaitino. O faʻataʻavale faʻafefiloi bangs e tuʻufaʻatasia ma lau teutusi faʻapitoa.

O se loka umi e ufiufi ou mata pe selu i le itu e maua ai le foliga o le fafine se foliga foliga ma aulelei. I le faia o faʻamaʻi i lenei auala, ua matua faigata ona mate.

O se umi faʻataʻavale paʻu i luga o le lauulu uʻumi e mafai ona natia ai le le atoatoa o elemene foliga, ma faʻafetaui ai lona oval.

Ona o le tulaga ese o le auala faʻapipiʻi, faigofie ona faʻaʻumiʻau o faʻataʻamilomilo paʻu i lona itu. Manoa o loʻo faʻaee i le muaulu e talafeagai mo i latou e fiafia i fatufatuga ma le amataga. Latou te avatua le malosiʻaga i le fafine ma faʻatama ia te ia.

Manatu mo 'auvae vavae

O mea faʻataʻavale faʻataʻitaʻi e tuʻu faʻatasi ma se mea faʻataʻitaʻi faʻatasi ma ni metotia faʻaleagaina, ma le valivaliina ma le faʻailoaina. E talafeagai mo soo se ituaiga o foliga.E faataʻitaʻi foliga foliga faatafafa faʻataʻamilomilo, aʻo le mageso ma le auvae laina foliga vaʻaia faʻalelei i luga o foliga mumū.

Oevesi le talafeagai saʻo e talafeagai mo lauulu o uumi 'umi.

Se tulaga ese faʻatasia o se loka asymmetric, o le pa'ū galu i le muaulu ma se sikuea i luga o lauulu lauulu

O le sikuea vasega e talafeagai mo teineiti laiti uma ma fafine matutua. O se lauulu 'e galue lelei i luga o le lulu lauulu saʻo. O matau faatafafa o le umi masani o le a avatua le laeiʻai e lē masani ai, ma sina faʻaʻumiʻumi o le a avatua le foliga i se paʻi.

Mo le tuʻuina atu faʻapitoa, o foliga vaaia e tatau ona tipi faʻataʻamilomilo bangs i le "saeia" faiga, pe i le foliga o se zigzag. Eseese auala o eseʻesega lanu o lauulu vaega e lauiloa.

O le sikuea sikuea e tosina maia manatu o isi, e maua ai e lona pule se fafine ma se foliga foliga matagofie. E i ai ni ituaiga o lauʻeleʻele e eseese i le faʻatulagaina o pito o lalagaina.

A faʻaopopo se auvaʻa foliga i le foliga, e aoga ona mafaufauina mo lauulu manifinifi, ina ia mafai ona tuuina atu ia i latou le tele, e aoga le faia o le maualuga poʻo le valivaliina. Tagata e ona le lautele o latou muaulu ua fautuaina e tipiina se ila.

Cascade ma se mea le lelei

Cascade o se lauiloa lauulu 'aina e faʻaaoga i lauulu o soʻo se umi, e faigofie i sitaili, faamaluluina foliga foliga. I le faʻaleleia atili o lauulu, e mafai ona e tipi le faʻailoga o se ituaiga asymmetric.

Le faiga masani teuteu o se sisina itu matau itu. E mafai ona tui lauulu ile pito i luga poʻo le itu, pe a fai e te manaʻo e tatalaina lou muaulu. I le taimi lava e tasi, o lauulu o le a le pipii i fafo atu i le mafuaʻaga o lauulu ona o le auala faʻapipiʻi lauulu auala mo le lauulu elemene.

Asymmetric bangs fesoasoani ia te oe nana le atoatoa foliga ma faamamafaina uiga lelei

O le uumi o le fulufulu ma le uumi uumi mo le fulufulu afiafi ua faʻataʻoto ai ma selu, e ala i le faʻasaʻo o ni manoa poʻo le lalaga.

Auʻega faʻatau - 77 filifiliga

Faatasi ai ma le fesoasoani a le pa, e mafai ona faigofie ma faigofie suia lau ata. E ui lava i le mea moni o bangs nei i faiga, ona avea lea ma mea taulimaina, o le tele o fafine e sili pea ona fiafia e ofuina latou sili ona fiafia i ai lauulu ma pulu.

Ma le isi, e mafai e ia ona “togi ese” oe i ni nai tausaga, ma faʻaopopo mea lilo i le ata. Aua neʻi e teena soʻo pe a fetaui lelei ma oe, aemaise lava talu mai lenei tausaga ua toe oʻo i le pito i luga o lauiloa.

Pupuu faʻataʻavale faʻailoga

Peitai, i lenei vaitau, o le filifiliga o bangs umi e matua ese lava, ma o teineiti uma o le a mafai ona filifili mo ia lava le filifiliga sili ona fetaui ma le foliga o ona foliga. Lea, mo teineiti ma foliga foliga feololo, o se pito puʻupuʻu pito vavae ma saeia ma sili ona muta pito e sili ona talafeagai.

Ae o le umi faʻataʻali mo se foliga faʻapitoa, ona o le a atili faʻateleina le tulaga e ala i le vaʻaia vaʻaia o foliga sili atu.

Auʻiliga faʻata - ata

Faʻafefea ona fai o se mimiti faigata

Teine ma tamaʻitaʻi o soʻo se tausaga vaʻaia fetaiaʻi ma le manaʻo ia suia a latou ata ma faʻaopopoina se faʻaalu i o latou foliga. O se fofo lelei i lenei mataupu o le pa i lona itu. Nei e faigata tele suiga pe a faatusatusa i paʻu saʻo pe tipi uma lauulu, ae o le tipiina po o le suia bangs mautinoa o le a le iloa iloa e isi. O le a matou talanoa e uiga i le auala e tipi ai au oe lava, ma pe faʻapefea ona filifilia se foliga faʻapitoa, i nei aso.

Le mea e tatau ona e iloa aʻo leʻi tipi

O le mea muamua e tatau ona e faia ae e te leʻi tipiina le 'auʻona o le filifilia lea o le umi, aofaʻi ma foliga o le' au. Ma e tatau ona e faia lenei mea e aunoa ma le vaʻai i lou tuaoi poʻo se fetu i luga o le televise TV, ae amata mai i ou foliga foliga. I se tasi o tala na muamua atu, ua uma ona matou talanoa e uiga i le auala e filifili ai le oso, faʻavae i luga o matou lava faʻamaumauga, ae matou te taʻua foi lenei mea i lalo ifo. Mo le taimi nei, o le a tatou amata mai le manatu lea ua e mautinoa ua e manaʻo e sui i lau foliga.

O le lona lua - e manaʻomia le faʻapipiʻi i luga ma seleulu mafolafola, se selu mafolafola, se faʻata tele la ma susulu, sili atu malamalama masani O 'auʻau sae e aofia ai ma le faʻaleagaina o valevale.

O le isi itu taua: e sili atu le tipi 'ese o lauulu susu, o lea o le a manino atili le tipi ma e faigofie atu ia te oe ona tipi lauulu tutusa. Ae a uma ona faʻaalu le lauulu, o le a fai sina puʻupuʻu, o lenei e tatau ona mafaufauina pe a fetuʻunaʻi le umi o le 'au.

E le afaina pe a e manaʻo i se faʻataʻamilomilo bang poʻo se puʻupuʻu puʻupuʻu, matou te le fautuaina le tipiina vave se vaega tele o lauulu vave. Oti 1-2 centimita ma vaai pe e te fiafia i le mea e tupu. Lea o le a faigofie mo oe e faasaʻo ai le sese i le taimi o le gaioiga.

Faʻatonuga pe faʻapefea ona tipi faanenefu ni au

  1. Fufulu lau lauulu pe na o ni patini i le faʻamalama.
  2. Aveese le faʻaopopo vai mai le lauulu i se solo ma faʻamago mago sina mea e aunoa ma se lauulu.
  3. Tuu lou lauulu.
  4. Fai se itu pe afai e te tipiina le au i le taimi muamua. Afai ua e maua se tasi, ona atonu ai lea o se vaeluaina.
  5. Faʻamalama le loka i luga o le muaulu, o le mea e ono tupu. Pin le vaega totoe o le lauulu pe tuu i le ponytail. O le iuga faʻaataʻitasi, faʻapipiʻi i le va o tamatamailima, e tatau ona pei o se tafatolu.
  6. Pipi i le ogatotonu loka i le va o le faʻasino ma tamatamailima ogatotonu toetoe i aʻa ma faʻasolo ou tamatamailima toetoe i le pito o le lauulu. Faʻasaʻo i latou e te manaʻo e vaʻai i au 'au. A e taunuu i le umi manaʻomia, tipi ese le sili atu o le itu ma seleulu.

Ina ia maua se talutalu faataʻitaʻi ma se manino, ma le pito, taʻitaʻi le seleulu i luga o le laina tipi, o lona uiga, tutusa i tamatamailima o lo o uuina le mama.

O le au faʻataʻavale foliga ua faʻataʻitaʻia faʻafetaui, ina ia maua ai i latou le manaʻoga e uu le seleulu i luga o tamatamailima, ma 'oti le lauulu uumi i soʻo se lua milimita. E sili atu le faigofie le faia lea o le mea, faʻaaoga le manifinifi seleulu.

  1. A maeʻa ona e galueaina atoa le ogatotonu, vaevae i ai i ni vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, i ni vaega se lua pe tolu, ma faʻamavae pito i pito taʻitasi taʻitasi. Uu i le va o ou tamatamailima ma aveese le seleulu pei ona faamatalaina i luga.
  2. Faʻamamago ou 'au ma se selu lapotopoto ma fulufulu laʻau. Tipi laititi le lauulu mago sina vaega.
mataupu i totonu ↑

Faʻafefea ona filifili se mea e sili mo oe?

E eseese uma tatou, o lea e le mafai ona i ai se sitaili lauulu e tasi mo tagata uma. Muamua lava, e tatau ona e filifilia le filifiliga o pulu, faʻavae i luga o foliga o ou foliga, ina ia faʻamamafa ai naʻo ou pito sili ona lelei.

I le tulaga sili ona talafeagai o tagata e ona se oval ma faatafafa foliga o foliga, e mafai ona latou filifilia soʻo se pa, pe o se puʻupuʻu saʻo poʻo le uʻumi faʻataʻitaʻi, faʻamau ma pito masaesae pe oʻo lava.

A faʻapea o loʻo latalata ou foliga i se tafatolu, ona sili ai lea o le filifili o pulu masani i le itu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a alu ifo mai le pale i le tasi o pipi. O le mea lea, e mafai ona faapaleniina foliga foliga tutusa.

Afai o ou foliga o le ituaiga "sikuea", e sili atu lou nofo i luga o se puʻupuʻu lomiga o le bangs. Ole multilayer aligi mo ou fulufulu mata e fetaui lelei, ma e fautuaina e aua le milo.

I se faʻaopopoga i foliga o foliga, pe a filifilia le sili ona tipiina o lauulu, e tatau ona e amanaia lau ata atoa i fafo atu. Afai o oe o se tagata fiafia tagata e filifili mo ia lava femininai ma masani laei, ofuvae, ofutino, ruffles, pulou ma ofuvae, ona, moni, o le ae feagai ai ma le pa e faʻasa i luga o le uumi uʻuluulu poʻo se lamolemole, ma le pa.

O fafine e taʻitaʻia le ola galue, o loʻo fealofani ma manaʻo i laʻei lelei, ma e manaʻomia e filifili se pa, lea e sili ona faigofie e tausia. O le mea lea, e sili atu pe a faʻamuamua i palu saisai i le itu poʻo le 'auvae i mata o mata pe teisi foi i luga aʻe.

Afai o loʻo ia te oe le lelei o le faʻaiuga o le mea e te manaʻo e maua, e mafai ona e aumaia oe lava ola oe pe i totonu o se fale e teuteu ai lauulu, pe a fai e te le mafai ona filifili i le umi, paʻu poʻo le foliga o le 'au, atonu o le a mafai e le stylist ona avatu ia te oe fautuaga aoga, aua le fefe e taumafai mo oe lava se mea fou, a leai e te le iloa pe o le mea lea poʻo le laʻau lauulu e fetaui ma oe.

Fulufulu ma mea e tutusa

O 'auʻai e fetaui le fetaui i le pupuʻu, ogatotonu ma le laulu uumi. Na te avatua le femininoa ma le lau pele. Afai e te fiafia e ofuina ni uumi uumi, o le mea sili ona lelei o le vaʻaia o ni mea faʻapipiʻi i luga o le laulu uʻumi, tipi 'eseʻese mai le itu o le itu. A manaʻo iai, e mafai ona tuʻituʻi i tafatafa pe o luga, pe tuʻu ai pea ma paʻu i luga o lou muaulu.

O le sikuea, lea ua maeʻa avea ma masani o se faʻatusa ata, faʻalelei lelei ma le paʻimau. I lenei tulaga, o le umi uila o le au e toetoe lava mafai ona tuʻufaʻatasia ma le kapeti laina, ma o le laina puʻupuʻu e mafai ona sau mai le ogatotonu o le muaulu. O le isi filifiliga mo se lauulu e iai 'auʻau i ona itu o le taimi o le' auvae o le pito sili ona umi o le lauulu, aʻo le vaega o totoe o le lauʻeleʻele sa teuteuina i lalo o le pulu poʻo le pi.

Faʻataʻavale faʻataʻitaʻi

E le lava le tipi eseina o au faʻapipiʻi matagofie ma le saʻo, e taua le tausia lelei ma faʻataʻitaʻia matagofie ina ia maua ai le atoatoa i lau ata.

Filifiliga 1: faʻasaʻo

E pei lava o se sasa sao ma se faʻalaʻau i autafa, o se ila le aulelei foliga matagofie pe a na o oe e faʻasaʻo. Peitai, aua le faia faʻataʻamilo atoatoa le ponini ma mafolafola, e sili atu le mimiloina teisi i totonu, i le muaulu, faʻaaogaina ni fagu vevela e faasaʻo ai poʻo se selu lapotopoto ma lauulu lauulu.

Filifiliga 2: faʻaaoga se uta

Ole auala lea ole lauulu e iai mea ile itu e sili ona talafeagai pe a fuafua e te alu ma ia ile aso atoa ma e te le manaʻo ia leiloa le lauulu muamua. Naʻo le faʻapea e le tatau ona faʻaaoga le tele o gel, wax poʻo sele fulufulu, a leai o le laulu o le a foliga mai e palapala pe mamafa. Faʻaʻitiiti sina vaʻaiga i lou lauulu ona selu lea. Faʻaaoga sili fixative i pito nai lo aʻa.

Filifiliga 3: fasi

O se oso tele ma le faʻalauteleina i ona itu e mafai ona liua i se laei manaia o le afiafi. Fai le itu itu, aoina le tele o 'au i le tasi itu. Gagau ni mea i tafatafa o le taliga ma tui ina ia fetaui lelei i le muaulu ma nofo ai i se lapoʻa. Sii aʻe le lauulu totoe ma fai se iʻu maualuga, se pulu manaia pe na o le faʻataʻuina i se uʻamea uila e fai ai curls.

Filifiliga 4: vaeluaina

O patupatu i autafa o foliga e mafai ona faia mai i se laina sao, ma le selea lauulu poʻo se tūlaga. Le aano o le sitaili o le fausiaina o tua mai se tui, o lona uiga, vaevae ia i ni vaega se lua. Ae mo le au e taoto i lenei tulaga, e tatau ona e muamua faia se tetea e leʻo. Fuafua i lenei, o outou auvae o le a vaevaeina tutusa tutusa pe faʻapitoa vaega. Ona e tatau ona selu le lua itu o le auvae ma faʻataʻotoina ma se mea e fai ai le togafiti.

O le au bongi foliga tutusa matagofie i le itu o le uumi lauulu ma puʻupuʻu lauulu, e faʻalagolago uma lava i lau amio ma pe o le a le ata e te manaʻo e taumafai ia oe lava. Tofotofo ma lauulu ma patupatu ma tuu au tala ma fautuaga i le tala.

Mea e fuafua ai le lumanaʻi o lauulu:

  • tagata faʻatau manaoga
  • aga masani ma aganuu a le atunuʻu,
  • tofi lauulu
  • fafo faʻapitoa foliga o le tagata o tausia (foliga foliga),
  • foliga o le faʻatusa,
  • lauulu ituaiga ma lanu,
  • tagata e faʻatau tulaga ma tausaga,
  • galuega, lautele tulaga.

I le tuʻuina atu o uiga o le tagata maʻi, e filifilia e le matai le foliga o le lauulu, lona ata lafoia. O le sasaina o le faʻavae o laʻau lauulu.

Faʻavae i luga o mea taua i luga, oe mafai ona vaʻaia o mea faʻavae o laʻei lauulu laʻitiiti e faʻaitiitia i le faʻatinoina o le faʻataʻitaʻiga, e faʻavae i luga o tulaga loloto atu nai lo le manaʻo o tagata faʻatau e faia se laulu "pei o se mekasini". E taua le manatuaina o mea e foliga lelei i se tasi tagata atonu e le foliga talafeagai i se isi.

Lauulu sitaili laasaga

A faʻataʻitaʻi le ata filifilia, e tatau ona fuafua le natura ma faʻavae autu o laina, e faʻailo ai le muamua ma le lua lona lua i totonu. E i ai ni tulafono, togafiti, ma tulafono mo le fausiaina o se faʻavae. O le tuufaatasiga o lona uiga i le faaliliuga mai le gagana Latina “juxtaposition” ma le “fesoʻotaʻiga o vaega", eseʻese elemene i se tasi atoa i se faʻasologa fuafuaina, lea faʻatasi faʻatasi ai se vaega.

Faʻataʻitaʻiga lauulu i le taimi amata le fausiaina o se tuʻufaʻatasiga e manaʻomia ona faʻamautu e le nofoaga faʻapitoa, i isi upu, faʻaalia se itu manaia e faʻalauiloa faʻalelei i isi. E mafai ona faʻaogaina nisi o mea e tuʻufaʻatasi.

O uiga autu pe a fatuina le tuʻufaʻatasiga o le a foliga, ata siliva, faʻapitoa faʻapitoa ma mea teuteu elemene o le ata fuafuaina.

O le foliga o lauulu lauulu o se foliga manino o se vaega mautinoa ma le itu o laina.

Le agavaa faʻataʻitaʻiina o foliga o le lauulu e le na o le fausiaina o lona foliga! Ae e te lei amata galue, e tatau ona e fuafuaina le ituaiga o lauulu ma latou plasticity.

Foliga foliga:

  • vaaiga lautele o le aotelega o le faiga,
  • foliga lapoʻa
  • suia vaega
  • le ie ma le lanu.

O le upu geometric vaaiga o foliga o le lauulu o se tafatolu i le itu, o se lio poʻo se oval i foliga.

Ole lapoa o le fomu - ma se tamai lauulu lauulu, foliga foliga lapopoa, o se tele tele vaʻaia vaʻaia faʻaititia.

O le lapoa o le fomu o le vaʻaia mamafa i le lauulu. O le tele o laulu e fautua mai ai se lapoʻa ma le tele o lauulu, lea e atili ai ona faʻaosooso le ata, aemaise lava pe a fai o se sikuea faitauina i totonu o lauulu.

Lanu ma le tino - le natura o le fausaga o lauulu (o latou mafiafia, lanu, susulu ma sili atu).

O le e sili ona faʻatulagaina mafiafia o lauulu mumu.

O le malulu uliuli e mafai ona selu i se lamolemole lamolemole sitaili, pei. masani. Sili ona faaaogaina galu malulu ma sili volumenous auiliiliga.

O laʻau lauulu e sili ona manaʻomia, e manaʻomia le faaeteete galuega, le fausiaina o tamai auiliiliga ma le laʻititi malulu.

Pupu puʻupuʻu asimetric

  • E faapena le teuteu lelei ile laulu uliuli ma le mafiafia. Muamua latou tipiina, ona latou tuuina moni lea i luga o le tisiki, ma i le taimi mulimuli, tipi i latou ma tamai nifo, ae o le tele e tumau lava,
  • O le mea e sili ona lelei, o le tulaga pe a vaʻai lemu le lauulu i faʻataʻitaʻiga, a e le tatau ona i ai se aofaʻi o lauulu e latalata i le ulu,
  • O se mea faapena e lelei mo i latou e ofuina le “bob” i le tuʻufaʻatasiga ma ni uʻamea umi, o le "bob", o se vaega o lauulu uumi-umi ma mo tagata e ana le laʻei sili ona puʻupuʻu ua taʻua o le "pixie",
  • o le auiliiliga o mata e mafai ona le gata ile lapoʻa, ae e lapotopoto foi, ma e sikuea foi. O lenei ituaiga bangs o le a vaʻaia vaʻaia vaʻai i luga o foliga,
  • e le manaʻomia le filifilia o lenei ituaiga o bangs mo i latou o loʻo i ai ni curls, aua o aso uma o le a amata ma latou faʻasaʻo, lea o le a faʻaleagaina ai lou lauulu.

Diagonal paʻu ma le faʻamaluina

E i ai filifiliga e lua mo le tipiina o nei faʻailoga - masani ma Farani (mai le pale).

  • stylists faʻaaoga lenei filifiliga pe a fai o le laulu e faigata ona teuteuina pe e laʻititi tele ma manaʻomia le tele o voluma,
  • e le afaina le umi o lauulu mo mea ole laulu ole laulu, aua ole Bang lava ia e fiafia tele.
  • o le auiliiliga o foliga e mafai ona ese, e naʻo le mea e tatau ona iloa e iloa ai le umi o le lauulu, o le itu o faʻasolosolo o le au, o le a fesoasoani le matai e malamalama ai i nei mataupu. Ina ia fatuina se laupepa vaaia, e mafai ona e faia ni valivali pe iloga, ma filifili se moli lauulu lanu.

Long bangs

  • e fausiaina se pa e tatau mai le pale, ma e iai foi le igoa Farani asymmetric bangs. E mafai ona filifilia se mea mo i latou e umi le laulu, ae leai se manaʻo e faʻamavae atu ia i latou,
  • o luga atu o na mea, o nei auupega e feminoaʻi ma e sili ona aulelei, faatasi ai ma le fesoasoani a sitaili 'eseʻese e mafai ona e suia i le matua ese itu,
  • le umi o le au e mafai ona matua ese lava, naʻo oe e tatau ona filifilia le saʻo autu lauulu 'ulu,
  • o le filifiliga o le a foliga matagofie pe a lua ituaiga o bangs ua tuʻufaʻatasia - puʻupuʻu ma umi, aʻo le muamua o le a sola malie i le lua. Ina ia mafai ai ona faʻaalia foliga mataina, e mafai ona e vali ni vaega se lua i ni lanu eseese.

Matua faʻatele

O ni mea faʻatupu soʻona fai - mo teineiti e le masani ai, e le fefefe i ni suʻesuʻega, e mafai ona latou selu o latou lauulu i luga e aunoa ma se maasiasi ma faʻanumia uma mea i varnis pe vavae latou puʻupuʻu ma le puʻupuʻu.

O le taofiga o nei mea leaga e le manaʻomia le i ai ni mafaufauga lelei.E lauiloa auala faʻailoaina o sitaili: fili, toe tuʻu i tua, tutu faʻatasi ma le tasi itu e le o vaaia, fai se pulou retro, tuʻu ni nai manoa e fausiaina ai se ituaiga faʻatamala. O lea malosi e faʻafouina ai foliga, ma atili ai ona laitiiti. Lenei ituaiga o fatufatu uiga masani e filifilia e i latou e mananaʻo e tu i fafo ma faʻamaonia lo latou faʻaaliga.

Mo sitaili lelei, e tatau ona e faʻaaogaina ni mea faigaluega faʻapitoa e pei o le solo, gel, fulufulu, varnish ma e oʻo foʻi i se sapalai. O le mea faigaluega e te filifilia e tatau ona fetaui ma lau ituaiga lauulu. Ina ia faia le styling lava e te manaʻomia le faʻaogaina o se fulufulu laulu ma selu ma nifo lautele.

Faʻafefea ona tuʻu 'au

Manaia fulufulu - e faigofie tele lava - matou te faia le teuteuina o lauulu, faʻaaoga se laʻititi laititi, faatasi ai ma le fesoasoani a se lapisi lapisi pulumu ma se lauulu lauulu, siisii ​​'auʻau mai aʻa. Toʻi saʻo nisi fasi uʻamea i se uʻamea. Ma ina ia matagofie faʻataʻotoina le talutalu atoa, naʻo oe e tatau ona faʻasalalauina ma solo, ona taoto lea o le laulu e pei ona taʻataʻoto.

O se mea e manaʻomia mo le faʻataʻotoina o le faʻalelei lea o lau galuega i le varnish. O timuga, matagi poʻo seisi lava tulaga e mafai ai ona faʻaleagaina uma taumafaiga, ma i le mea lea e mafai ona e faʻaaluina le afiafi atoa e aunoa ma le ula.

E mafai ona e faia ia oe ni pili asymmetric, pe a fai e te sao le umi bang, ma faia mea nei:

  • filifili le totonugalemu o le lauulu, ma aua le paʻi i itu,
  • faia se vaega le mafaufau i le taimi atoa,
  • O lenei e mafai saogalemu palu le bangs ma le mafaufau o le a le i fafo o le tulaga, o le tele oe talaaga, sili atu le lelei o le a tupu.

Ina ia faʻatumauina lou lauulu faʻalelei ma faigofie ona galulue faʻatasi, e tatau ona e faʻaaogaina pea lau fulufulu.

O lau ata e tatau ona mafaufau i sina mea laititi, o auiliiliga uma e tatau ona faʻaalia ai ua e matua taumafai e faʻailoʻe ou lelei ma nana mea le atoatoa. O le fulufulu lauulu ei ai se faʻalavelave faʻapitoa i nei mea uma, ma o faʻatautuina e faia se sao taua. Fausiaina o sea faʻatusa, e tatau ona e faʻaalia sina mafaufau itiiti, faʻaputuina i luga o fulufulu manu, lipine, aufana, fusi uʻamea ma isi mea e ono avea ma mea e tatau ai mo le le masani ai sitaili.