Lauiloa

Lauulu manifinifi lauulu

Nai lo le tosoina o ou alafau mo se selfie, fai se tasi o nei oti oti

Nana i luga o alafau pipi lautele, aveese le soʻona fulafula o alafau ma faaitiitia le auvae i le na o le itula - talu ona e asiasi i se fulufulu iloa. O le moe ole lima ma le itu saʻo e mafai ona sui ai foliga. O le a le togafiti ii? O le tagata lauiloa stylist Arkady Bulgatov o faamatala.

1. Faʻasologa sikuea sikuea

Fufusi tauau-umi - o se masani o le ituaiga mo teine ​​tumu chubby. O le fulufulu mata e sili ona fetuʻunaʻi e aumaia latalata i latou foliga foliga i le oval atoatoa. Filifiliga Styling mafai ona eseese. I le mulimulitaʻi i Adele faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻua lou lauulu saʻo i ai, ia faʻaʻalu sina kiki e sili atu le faʻalelei o ou foliga ma le lalagaina o ouʻaiga taʻitasi. Pe faʻaopopo se voluma i aʻa ma mimilo teisi itu i se pulumu lapotopoto pe a faʻamago - ina ia latou ufiufi alafau i itu uma e lua.

2. Maʻea faauu 'oti

Afai e te faanoanoa i le vaeluaina ma lauulu umi, fesili i lou matai e fai se faauu. O manoa o le uʻumi o le umi faʻataʻamilo vaʻaia foliga ma nana le sili atu o tusi. O le laulu lelei lelei mo le faʻauʻuina tele-vaega o loʻo i le fatafata, pei o Chloe Moretz i le ata. O laina pupuu luma e tatau ona amata i luga aʻe o le auvae pe o lalo ifo. O le mea taua o latou te le taulaʻi i le pito i lalo o foliga.

3. Fulufulu talimalo ma lauulu

Vaʻai fua faʻataʻavaleina o le a oʻo mai i le fesoasoani a tagata e ana ni lauulu asimetris. O le a latou avatua le foliga atoa o se foliga sili atu le faʻafetai i se vaeluaina ma ni laina pau i luga o le foliga, nana faʻateleina lapisi. Lapataiga - o se vaeluaina tuusaʻo, i se isi itu, vaʻaia faʻalauteleina foliga ma e le fautuaina mo teine ​​mimiti.

Ole a le mea e faiaina mo teine ​​foliga atoa:

• Pulu puʻupuʻu ma le sasa saʻo,

• utupoto i le pito i luga o le ulu,

• Lauulu toe selu lemu i tua, faaali uma mai foliga,

• lauulu umi. O lau mea lelei o loʻo amata mai i le ogatotonu i le ogatotonu o le fatafata,

• Iti curls i le Afro faiga,

• Ofu lauulu lauulu ma le mafanafana ma curls tetele.

Hirst Shkulev Lomiga

Moscow, st. Shabolovka, fale 31b, 6th ulufale (ulufale mai Horse Lane)

Ituaiga o lauulu mo le paʻu foliga

Oti 'oti pupuu ma pito i luma ua faatagaina le umi o auvae. O le mea autu o le fausiaina o le tele o leo i taliga ma malumalu, a aunoa ma lenei, o le a foliga paʻu e tino. Tele maso o se sili filifiliga.

Ogatala 'oti mo le paʻu o foliga fetaui sili. O le lauulu faʻapipiʻi laupepa e avatu le tele i le lauulu, ma o se kapeti faʻalauteleina o le a fesoasoani e fausia le tele i le pipi o le itu, o le a vaʻaia vaʻaia le oval. A fesuiaʻiina o le bob fugalaʻau mafai ona faia i luga o lauulu lauulu, curls o le a pa'ū i luga o ou foliga ma natia sili manifinifi. Soʻo se asymmetry e talia foi.

O le uumi lauulu e talafeagai mo foliga manifinifi seiloga e mafai ona punou. O lauulu saʻo e mafai, i se isi itu, vaʻai ou foliga, pe e te ono mafatia i le faʻailoaina o le aofaʻi. Ae o le laei e pei o se sitaili poʻo le apefai lauulu e sili ona matagofie le filifiliga.

Fulufulu mo foliga manifinifi, leai se mea. Ogatasi e sasaʻo, mafiafia ma lautele o le filifiliga pito sili lea, o le a faʻalautele ma lapotopoto foliga. A o mea e le mafai e saʻo pe talepeina mafai, faʻaopoopo, faaopoopo atu le umi i se tagata. O galugalu ua tutuʻi i le tasi itu e tutusa lelei.

I le ata o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻai i ni isi manuia manuia lauulu filifiliga mo se tino manifinifi.

1. Bob-agaʻi i le auvae - LEAI

O le mea moni, o le manaia Farani pi ua uma ona avea ma masani ma e le mafai ona alu ese mai le tulaga. Ae ui i lea, e le mafai ona faʻaigoaina lenei lauulu lauulu lautele: e fetaui mo na o se ituaiga ituaiga foliga, ma afai natura faʻamanuiaina oe i se foliga lalelei foliga - e sili atu le galo e uiga i lenei filifiliga.

Muamua, o le a le mafai ona e ausia le aʻafiaga o le "faʻatapulaʻa" i le fesoasoani o se laulu laei e faʻataʻatia ai foliga (e faʻamamafa atili le lapoʻa o laina ae sili atu).
Lua, pe a fai o le laina o le ua ma le auvae o le laina o lou faʻafitauli o le va, o soʻo se le atoatoa i le tulaga o maanuminumi ma flaccid piilima o le a matala ma o le a tosina faʻaopoopoga gauai. O le faʻatelega voluma i itu o le a vaʻaia vaʻaia o foliga, lea, e te vaʻaia, o se sili masalosalo lelei. I lenei tulaga, mafaufau e uiga i le lauulu uumi - o ia laulu foliga e fesoasoani i le "faʻalautele" le laina (mo se faʻataʻitaʻiga, o se pupuʻu puʻupuʻu-taʻavale i le auvae laina).

2. Mataina ma valivali - IOE

O lenei metotia, lauiloa i totonu o sui o le aulelei matagofie afa o tagata, o le a fesoasoani e faʻafouina ma faʻamamafa lou lalelei, lea, i le ala, e le o leiloa lona faʻatatauina. E le o le mea lea e uiga i moli lanumoana poʻo neon-lanumeamata loka, ae e uiga i le valea valivali o le ombre ituaiga ma faʻaleleia suiga i paolo (o le sili atu o le natura o le sili atu). O le tala o le lanu "toe faʻafouina" foliga, faʻaalia lona laititi, ma, e tusa ai, faʻalelei. I se faʻaopopoga, o se auala sili lea e vaʻaia ai faʻaleleia le tele ma le maualuga o lauulu.

3. Tulaga agaʻi i mea taugata - IOE

O se tasi auala e faʻaitiitia vaʻaia ma "fetaui lelei" le mata e sili atu le voluma. O i latou e leai ni mea matagofie ua aʻe i le natura solofanua solofanua e manaʻomia le faʻaaogaina o mea teuteu faʻapitoa. E taua le manatua o le tuliloaina o le faʻaiuga manaʻomia, e le tatau ona faʻasaoina i le lelei o laupepa, mousses, varnishes ma balms - o mea teuteu sili ona lelei, e le gata o le a maua ai le tele o taimi, ae ia tausia lou laulu ia ola maloloina ma matagofie.

4. Oga paʻu - LEAI

O pulu mafiafia paʻu o se tasi lea o faʻamatalaga talafeagai, lea e toetoe a le o tuua itulau o faʻamanino gloss. Ae e lemafai ona ia taulimaina lau galuega. O le mea le lelei autu o se manino faʻaata laina lea e "tipiina" ou foliga, vaʻaia faʻalauteleina ma faapuʻupuʻu. O le mafuaaga lena e tatau ai ia i latou e ona ni foliga faataamilo ona lafoaia le auu. Afai na e filifili mausali e taumafai i luga o le ata o le tamaʻitaʻi faiaʻina Zoe Deschanel, manatua: oe mafai faapaleniina le mamafa pa e ala i le fausiaina o se isi tulaga tutusa. O lenei faiga faigofie o le a vaʻaia vaʻaia foliga. E mafai foi ona e fai atu i le teine ​​fulufulu e “faʻamaluluina” itu taumatau o paʻu e faʻaaogaina ai le faʻataʻamilomilo (moli faʻasolosolo atu i le umi umi ae le o le laina tuusao).

5. Cascade - IOE

Lauulu "cascade" alu i le toetoe o tagata uma, e tusa lava po o a foliga foliga ma lauulu ituaiga. Ae e tasi lava le mea lilo: e mafai ona e faia ia sili atu le aulelei ma faʻaali foliga i foliga i le fesoasoani o vavae ese, tafe malie galu i itu ma faʻataʻutaʻu le laina o alafau. Tagata e iai le manifinifi ma le le lava o lauulu tusi "cascade" o le a tuuina atu le avanoa e faia ai i latou matata mafiafia. Ae i le taimi lava lea e tasi, teuteu totoʻa e tatau ona manatuaina: o le pipii atu i itu uma o le a avea oe ma sili ona aulelei.

6. Vavaega faʻapitoa - IOE

O le mafolafola vaeluaina e tamoʻe tonu i le ogatotonu e faigofie ma faigofie, ae aua le fiu faʻataʻitaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo teineiti e iai foliga foliga, o le vaeluaina e le fautuaina - e foliga foliga lapoʻa. I lenei tulaga, o le asymmetric parting o le sili filifiliga. I le tuʻufaʻatasiga ma ni pu ma se faʻapipiʻi sapasapaia "diagonal" - o lenei le faʻapitoa o le a "vavaeeseina" le lapotopoto ma fai se faʻaopopoga faʻaopoopo i le laina o alafau.

7. lauulu puʻupuʻu puʻupuʻu - LEAI

Afai ei ai sau tamai foliga lapotopoto, o le uumi lauulu o le a vaʻaia vaʻaia sili atu ona mamafa, o lea e tatau ona e taofi lau filifiliga i se pupuʻu puʻupuʻu. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faapuʻupuʻu le umi e pei ona e vaʻai e fetaui lelei - na o le faʻaopopoina le tele i aʻa ma fai se lamolemole lamolemole. Faʻafetai i nei gaioiga faigofie, o le a foliga foliga talavou ma 'faʻaliliu' ese mai le faʻafitauli vaega. Afai e te le o sauni mo se suiga tele i le ata, filifili se averesi umi (ia mautinoa o le lauulu e tipiina luga poʻo lalo o le maualuga o le auvae).

8. Asymmetric bean - IOE

Ioe, o le a e teʻi i lenei fautuaga - matou te leʻi fautuaina ea e faʻaofi lenei paʻu i le palakalafa muamua? O se mea e faʻatatau i se taʻavale tuʻusaʻo i le 'auvae, ae o le le mafaufau o se mataupu ese. O lenei filifiliga, muamua, foliga e sili atu le aulelei, ma lona lua, e faigofie ona faʻailoaina le faʻafetai i le eseʻesega o lauulu puʻupuʻu i le pito i tua o le ulu ma le "saeia" uʻamea umi e o ifo i le laina o le auvae. O se fulufulu mata vaʻaia umi le ua ma foliga. Ia faʻamamaina au loka itu faʻapipii foliga o le a faʻaopopoina se tulaga ese foliga matagofie.

9. Lauulu Uamea - LEAI

O se tasi o uiga sili ona talafeagai i nei aso o lauulu lalagaina ma se uʻamea. O le mea moni, o le matagofie, susulu vai luga o le lauulu e gatete loto o le tele o aulelei, ae afai e te le o se pule o se foliga umi luga oval foliga - tuu ese le uʻamea. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona e teena ni uumi uumi - naʻo le faia o ni ulugaliʻi, ma faʻailo tino taʻitasi e faʻaaogaina ai se vasa pe faʻamamaina.

10. Totoʻo Cascade - IOE

O lenei filifiliga e sili ona fiafia i ai latou e ana le foliga faataamilo foliga. O le umi i lenei mea e tupu ai se sao taua, aua e fesoasoani tele i le vaʻai tino "faʻalautele" foliga. Faasolosolo galu faʻalugofie foliga o foliga ma faʻalelei atili ai. I le taimi lava e tasi, vaʻai totoʻa i faʻataʻitaʻiga - palu faʻapitoa ma le leai o itu saʻo o le a avea ma se faʻaopoopoga sili (lele asymmetric bangs mafai ona vaʻaia lou muaulu tele lautele). Ma le mulimuli - aua nei galo e uiga i le voluma.

Ua tofu i matou ma le ola ma lagona le fiafia i le mamafa poo le tino foliga. O le mea moni, ina ia maua faʻaiuga sili ona lelei, e te ono manaʻomia le faʻateleina o faʻamalositino ma galue i se meaʻai, ae afai e te manaʻomia e "leiloa" ni nai pauna faaopoopo ma fausia i ni nai itula, mafaufau poʻo fea o filifiliga filifilia e ofoina atu lou matai.

E faʻafefea e se laulu ona suia foliga

O le faʻamoemoe sili o lauulu e laʻititi atu, e faʻapipiʻi ai foliga ile foliga ova, ia vaʻaia le auvae laʻititi i lalo nai lo le muaulu. O lona uiga, o le galuega a le matai, o le paleni foliga o soʻo se foliga e faʻaaoga ai le aitu o ona lima ma le seleulu. O se lauulu lauulu talafeagai o le a faia foliga e sili atu le fealofani.

E leai se tasi lauulu lautele 'oti e pa'ū, sitaili ma foliga e filifilia mo tagata uma.

Fuga e pei o fatu fatu

O le foliga-foliga foliga e uiga i se lautele pito i luga vaega ma se auvae vaapiapi. Faatasi ai ma lenei foliga foliga, pupuʻu volumous haircuts ma bangs o le a le galue. O le a latou faamamaina foliga. O le mea lea, o le mea sili ona taua o le paleni o itu uma e lua o foliga, vaʻaia faʻalelei le foliga o foliga ile latalata ile oval. Le filifiliga lelei: umi le umi o lauulu (mo se faʻataʻitaʻiga, kapeti). O fulufulu uumi e tatau ona faʻamaluluina ma fulufulu uumi, lea o le a faʻafaigofie ona lalagaina i ni manoa o loʻo ufiufi ai foliga.

9. Le faatamala

Aua le taumafai e ausia le sili ona lamolemole: o sina lagona le mautonu o talavou ma fatuina le gaioiga o se vaapiapi foliga.

O le sili volumous le lauulu, o le sili slender foliga foliga. O se sili lelei filifiliga o le faamaapeina o pupuni!

Foliga foliga lapotopoto

Aloese mai le ufiufi lauulu pupuu, o le umi e faʻafefeteʻe ma le auvae - e mafai ona latou taamilo pea le ata i luga. E taua le faʻatusatusaga saʻo - pe vavaeeseina ma matala tatala ma malumalu pe tauʻau tauau, o le a vaʻai tino vaʻai i le lapotopoto foliga o foliga, faʻapena ona aumaia latalata i le atoatoa.

Manumalo-win filifiliga - ave foliga i luga ma le masani - umi lauulu ma se moli laina. Ma le isi, ia fetuunai le faataamilosaga foliga o le a fesoasoani i le ea ea ea, pala i se vaeluaina tuusaʻo. Ova tele ma lenei ituaiga o foliga o le a faʻaopopoina le matua.

Foliga foliga faatafafa

Ae o teine ​​laititi ma foliga foliga tutusa lelei occipital tusi e o le ala. Afai o le lauulu lea mo le umi lauulu, 'aua le filifilia se vavaeʻese sao.

Aua le valailaina lou laulu ina ia matua matala uma lou muaulu. Manoa paʻu ma lapotopoto tulimanu vaaia malie le foliga o sea foliga.

E manaia tele le mauaina o se lauulu i le taimi nei Leie - Mo teineiti ma se faʻafoliga foliga o foliga, o se laʻei lauulu e atoatoa. O patikala i totonu e tatau ona i ai i tusitusiga ma paʻu i luga o foliga.

Foliga foliga foliga tafatolu

Ma se tafatolu foliga, o le muaulu e tatau ona tuua matala. I 'oti pupuʻu, e sili atu le teuteuina o laulu mai foliga, ma o le a gatasi ma lenei faiga lauulu pupuu lava.

Afai o le lauulu umi i lalo ifo o tauau, e aoga le fausiaina o se voluma i le sitaili i luga o le auvae laina. E fetaui foʻi foliga tafatolu foliga lauulu e tasi le umi ma laina manifinifi na i luga aʻe o tauau.

E le gata i lauulu, ae o le valivali e mafai ona faasaʻoina foliga o foliga. Vaʻaia, e mafai ona faʻalauteleina ou foliga ile faʻaopopoina o malamalama pupula, ma faʻaititia ile faʻaitiitia.

Fesootai anotusi mai Vaʻaiga Vaʻaiga

O le BeautyHack na aʻoaʻo mai i le au fautasi, trichologists, colorists ma bloggers mea faigaluega latou te faʻaaoga e galue ai ma tausia o latou lauulu, ma faʻaputuputuina se lisi o sili sili masker, shampoos, conditioners ma styling!

Audrey Publishing House lolomiina le tusi Hair. Talafaasolopito o le Lalolagi ”, lea na tusia e le tusitala - Amerika saienitisi Kurt Stann - toetoe lava a tumu i ni saienitisi faigata ma le iloa mea moni. E mafai ona e faamasani i nisi o na ile taimi nei.

E le tuʻua e Bob le catwalks ma le kapeta mumu. Hollywood curls, curls i le sitaili o le 80's, sili ona sao ma lamolemole lauulu, auvae - soʻo se sitaili talafeagai mo lenei lauulu. Filifili faʻatele pe puʻupuʻu filifiliga ma faʻataʻitaʻi

Afai ua leva ona e mafaufau e faʻatosina lemu le lanu o lou lauulu, ae e te leʻi faʻamalosi, musuia oe i faʻataʻitaʻiga o fetu ma matau fesoʻotaʻiga a le sili matai: latou te fesoasoani faʻapitoa oe ia te oe i lenei lototetele suiga!

O fetu o lo latou laulu uʻumi ua avea ma latou faʻailoga iloga, ma le auala latou te tausia ai latou - i le BeautyHack!

O le top stylist Ivan Anisimov o loo fautua mai pe faʻafefea ona fetuunai le kapeta, pi ma lauulu o lauiloa lauiloa.