Valivali

Valivali o lauulu i le salonini poʻo le faʻataʻuluʻulu

Faavaa: Margot Robbie

Seʻi o tatou vaʻai faʻafefea ona faʻafuaseʻi suia le lanu ae le afaina lou lauulu.

1. O le iloa o le toe foʻi i tua o le a faigata tele

Vaai faalemafaufau i se pepa paʻepaʻe i ou luma. E te valiina i le lanu uliuli. Ma na latou suia o latou mafaufau ma iloa ai o le paepae e sili atu. Ae o le tapeina o le pogisa e toetoe lava a le mafai. Malamalama i mea o loʻo tatou taʻitaʻia? A o leʻi fai atu e faʻamavae ile lauulu lauulu, mulimuli ane fuaina le lelei ma le leaga. O le foʻi i tua mai se brunette i le enaena o le a faigata ma sili atu le faʻamalieina (aemaise lava mo lau lauulu) nai lo le isi itu.

O se suiga ogaoga - mai le lefulefu i le brunette - o se faʻaiuga ogaoga e le tatau ona faia ma le faʻamalosi. E foliga mai ia te oe o le a avea oe ma se tulaga lalelei matagofie, pei o Eva Green, ae o le mea moni o se malaia paolo o le pogisa e mafai ona faigofie faʻaopopo le luasefulu tausaga i lau toe faʻaaliga i le faʻata. ma o iinei o le a e manaʻo e toe faʻafoʻi mea uma! Ae e le i iai: o le faʻamalamalamaina o lauulu i se tulaga faʻapena o se galuega faigata tele e oʻo lava i se tagata maualuga-lanu. E moni lava, LʻOreal saunia se auupega atoa o mea faigaluega ma tekonolosi e fesoasoani i le matai, ae i soʻo se tulaga o le a avea o se le umi ma le taimi faʻaaluina gaioiga e le aoga ai le laulu. O le mea lea, laʻu fautuaga o se tagata poto faapitoa - mafaufau faʻatolu taimi!

Manatu faʻaalia o Olga Gurevskaya, stylist o le lalelei "Tagata faigaluega"

2. Toe teu lauulu

Faapea o oe o se lauulu lanu enaena ma e masani ona “faafouina” le lanu. E manaia pe a le faʻagaloina oe ile matagofie o togafitiga ma le tausia o lou soifua maloloina. Ma afai e leai? Ua fiu lauulu o vailaʻau aafiaga ma latou manaʻomia taimi e toe faʻaola. Talanoa i le aliʻi ma mafaufau poʻo fea le fomaʻi o le a tuʻu lou lauulu i se taimi puʻupuʻu.

3. Filifili i se paolo

Ua sauni lou lauulu e vali? Mautinoa le o loʻo manaʻo muamua. Aua le faatopetope i pito ma filifili lanumoana-uliuli. A alu ese mai lauulu sinasina i brunette, e sili atu le amata i le masani mafanafana leo. Vali lou laulu 2-3 tone e pouliuli nai lo lou masani lanu. E leai ni suluaga!

"Mai le fulufulu lauulu ile brunette" o se faigata faigata faatekinolosi galuega, aemaise i le tulaga faigata lavelavea.
Mo se faʻataʻitaʻiga, na sau se tagata valaʻaulia, o le lauulu e enaena paʻu ona aʻa, ma na manaʻo e toe foʻi mai i lona nuʻu moni, peitaʻi ua seʻe ma le sapalai ma seisi itu - e fai ai se balayazh!
I le amanaia ai i manaoga uma, tatou fausia le faiga galuega: o se tasi o le muamua galuega o le fausiaina o se lanu lanu "mai le itu i tua", galulue ma le fausiaina o le manaʻo o faʻamalamalamaga o moli, ona faʻaaoga lea lanu, vali, ma galue i se sologa lelei sologa lelei mai le pogisa i malamalama.
O le pisapisao ave i le 4-5 itula pe sili atu.


Anikina Tatyana, stylist o le Paradise Beauty salon, colorist LʻOREAL, amepasa KERASTASE

4. Filifili se faʻamoemoeina o taʻiala

E te le manaʻo e faʻaleagaina uma lou lauulu ma liu lanumeamata? Aua le avea mea lamatia, ae saini mo vali na o tufuga tomai.

Muamua, a polofesa faia le repigmentation (saturating lauulu malamalama ma pigment masani), ma faʻaaoga loa lea o le vali autu. Repigmentation e manaomia tonu ina ia aloese mai le suia suiga: liliu atu i le Little Mermaid po Sivka-Burka.

5. Alu mo le sekone lona lua

E foliga mai, o le mauaina o le lanu atoatoa i le taimi muamua o le a toilalo. O le malamalama paʻepaʻe lauulu e le taofia lelei le pigment, ma i ni nai aso talu ona e alu i le teine ​​fulufulu, o le mauoa sukalati paʻu o le a liu lanu enaena. E sili atu le leaga, lauulu e mafai ona "matapogia": i se mea, o le lanu o le a fufulu sili malosi malosi, i se mea itiiti. E le faʻamataʻu, a uma le tuʻufua lona lua e mautinoa e maua le mea e te manaʻo ai.

6. Suia oloa tausi

Moli, balms, masks e tatau ona suia. Afai e masani ona e faʻaaogaina se faipule mo lauulu lauulu, o lenei ua tatau ona e sui i ituaiga uma o oloa mo le laulu lanu. Latou te fesoasoani e faʻatumauina se paolo pogisa loloto mo le umi e mafai ai. I se faʻaopopoga, o masikulu mo le toe fuataina o lauulu o le a sau lelei: a uma, o le lanu suia o le popole mo lauulu.

7. Ua e masani ile foliga fou!

O nisi taimi e le fiafia tamaitai pe a latou vaʻai i le faʻata o se "faʻafouina" o ia. "O lenei lanu e le fetaui lava ia te aʻu, aisea na ou faia ai," o la latou alaga. Toafilemu! E manaʻomia ona e faʻamasani i mea uma. Matou te mautinoa e naʻo le lua aso o le ae alofa i se tagata ese-uliuli lauulu.

Mai le enaena enaena brunette! Aisea e tatau ai ona fai i le fale pupuni ma faʻafefea ona 'alo ese mai faigata.

Talofa laʻu mea lelei))) !!

Ou te fia taʻu atu ia te oe i le aso e uiga i le tiga! Ole mea lea ole a mafai ona ou alu i fafo mai le polanito, e aunoa ma ni manuʻa, faʻafetai i le valiina i totonu o le fale.

Muamua lava, mai le 13 tausaga (i mea faʻaletonu), e faʻa tasi le lua masina na faʻailoa ai loʻu moli i le malamalama, o le faʻamamafa lea. Ua uma ona ou tusia le auiliiliga sili ona auiliiliina e uiga i lenei ma mea uma na ou le pasi i lenei mataupu, ia so o se tasi e fiafia e faitau, e tele naua mea aoga. O le a ou le toe faia lenei iloiloga. Pau lava le mea o le a oʻo mai i inei o nei mea uma, e ui i laʻu tausiga i aso uma, na mafua ai le faʻasolosolo o lauulu ma lona maʻaleʻale. O lauulu i le taimi lava e tasi na amata ona tipiina i latou lava, i.e. malepe ma malepelepe i le umi atoa.

Na foliga uma lava pei:

Sa lava lea e faʻatalofa ai i taimi ole faʻamalamalamaga ma na ou filifili ai e toe foʻi i loʻu atunuʻu lanu.

Na ou alu atu i se faʻamaonia, lelei matai i loʻu taulaga, matou talanoaina ma ia le lanu ou te manaʻomia ma le vali kamupani, lea o le a sili atu ona talafeagai i lenei tulaga.

1. Ia mautinoa e filifili se faʻamaonia lelei, lelei pamu lanu. Lagona le saoloto e fesili i au uo mo fautuaga. E faʻalagolago i lona matai, i luga ma lautele, o le a le ituaiga faʻaiʻuga e te maua.

2. Faitau ma le faʻaeteete le paleti o le kamupani o lona pulou e te filifilia. Faʻaali i le matai le lanu e te fiafia ai ma talanoa ma ia poʻo a ni metotia e manaʻomia ina ia maua ai se faʻaiuga i le iʻuga.

I loʻu tulaga, matou filifilia le vali tomai faapitoa Estel Deluxe, paʻepaʻe 7 + lanu enaena, paga lea ou te le mafai ona taʻu saʻo i fuainumera filifilia e le matai.

3. Afai o le a e toe valivali mai le lanu enaena i se lanu masani, e tatau ona faʻafefiloi lou matai le tele o pigments ina ia aloese mai le faʻaiuga o le a liu lauulu lauulu uliuli i lona mamalu uma. !

Ole mea sese lava lea a latou e o e taumafai e tafiesea le sela ile fale. Tolu ni vali eseese e taugata ma faʻanoanoa e faʻatau, aua latou te le aoga i mea atoa, o lea e tatau ona togi le afa ese. Ae o le afa lea o le faigata. I le uma o lea, oe lava, o le a le mafai ona e filifilia mo le taumate poʻo le a le tele lanu e te manaʻomia, e pei o se tagata faʻapitoa o le a faia mo oe. O le mea lea, e taua tele e le itiiti ifo le muamua lanu i totonu o le fale.

O le lanu alu tutusa ma foliga masani.

Ae ina ua mavae sina taimi (6 masina) na amata ona ou matauina ua amata ona mulumuluina (i.e., ua fufuluina lemu i lenei taimi atoa, ua ou manatu ai ou te le faʻapitoa i lenei mea seia oo ina manino *), e ui lava. Na amata ona toe foliga mataina.

4. Aua le popole pe a amata ona fufulu faasolosolo le vali. O le faʻamamaina o lauulu e faʻamamaina ma tuʻimomomoina i latou i soʻo se lanu e leʻo se galuega faigofie! Masalo e tatau ona e toe fai le staining prosedur (atonu sili atu nai lo le tasi le taimi). Ae e te manaʻo moni e aveese ia. aua o oe lava na faia lenei. Ia e onosai!

Ma na amata ona ou tapenapena mo le faʻaipoipoga)))) Na vave ona ou amata mafaufau i laʻu ata. O le a le mea ou te manaʻo ai, na ou iloa 100%. Mo lenei, ou te manaʻomia se lauulu uliuli lanu ma le umi. Na ou toe alu ese mai mo loʻu paʻu masani, ae na ou toe foi i ai =)

Le taimi lea sa vali ma Inoa 4 lanu enaena. Na ofoofogia le mea na tupu! O le lauulu e malu susulu, lanu matagofie. E le gata i lea, na ou faia ni atigipusa ni lauulu mo le carotene. Ae o le a ou talanoa e uiga i lenei mea mulimuli ane, i se isi iloiloga =)

Nei mea tutupu. )))

Lalo lalo: Teine, pe a fai e te manaʻo e alu ese mai le blond ma i le taimi lava e fefefe mo le iʻuga, faʻafesoʻotaʻi se matai lelei! Aua neʻi sefe i luga o lau foliga, aua i le tulaga muamua e te fiafia ai, ia e aulelei!

Lyubov Zhiglova

Psychologist, Initaneti Faufautua. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

- Novema 24, 2013 01:31

Na ou faia lena mea. Na te leʻi taʻuina i se tasi, fai i lona uso e vali aʻu (na te iloa fai) ma i le itula na ou liliu mai ai i se laʻau enaena i totonu o se pogisa.) E leʻi iloa muamua e loʻu toʻalua, mo ni nai sekone ou te le malamalama poʻo ai.) I se tulaga lautele, e lelei mea uma, e le taufaafefe (Ou te fiafia i suiga faʻafuasei i nisi taimi), faigofie tausiga o lauulu. Ae ... ou, mo le tasi, sa matua le alu. Ma na ou mauaina lea i le taimi na ou toe foʻi ai i le blond. Mulimuli ane, na faʻapea mai tagata ese o loʻo vaʻai i se ata ma le laulu uliuli pe faʻapefea ona uliuli aʻu i le pogisa (i se faʻaaloalo) Ma ou te malilie iai latou, e leʻo aʻu. Ae e tatau ona ou taumafai)
Alu i le faleʻoloa wig, faʻataʻitaʻi i lanu eseese, filifili le tonu paolo. Afai e te fefe i suiga, ia suia lemu.

- Novema 24, 2013 01:37

Faʻamolemole taʻu i se tasi o loʻo i ai le poto masani o ni suiga tetele, pe faʻafefea ona latou filifili e musuia pe e te fiafia i le faʻaiuga ma aua le salamo i le mea sili ona taua! O a ni lauulu na i ai ?!

I le ala, o le blond o le tele o tausaga le matua, o lona lauulu e lelei tulaga. Na vali pei lava lena, filifili, alu alu faatau le vali, vali. Na ou tusia i luga ou te le fefe i suiga) Ou te fiafia i le iʻuga, o loʻu laulu na lelei, ma i le aotelega na ou fiafia i ai i loʻu "pogisa" ala .. e ui na ou matua tuai i lena taimi. Na ou alu ile 2 tausaga. Loʻu vaivai, sa ou manao ia ou malamalama. Ae o mea uma e sili atu le faigata ma o le faigamalaga na faia e uiga i 3-4 masina e aunoa ma le leiloa o lauulu lelei (e aunoa ma le viliga, faasolosolo malie moli).
O lenei o le a ou toe valiina, ae le o se tulaga sili ona faʻamalosiʻau, oute manaʻo i light blond .. susu sukalati .. se mea faapena. O le a matou piki faʻatasi ma le matai :)
Le laki ma aua le fefe i le suiga, e manaia tele!

- Novema 24, 2013 06:42

Na ou sau i le fale e vali ai aʻa. Ina ua uma ona mafaufau teisi, na fautua mai le matai, ou te faia le lanu masani; o le iʻuga, sa ou valiina i le uliuli paʻepaʻe e pei o aʻu, mo le ono masina na ou tuputupu ae e aunoa ma le valiina o le eseʻesega ma o le suiga e le mafai ona vaaia, pe o pito e mama, ae foliga lelei. Faaiuga: E leʻi iloa e oʻu aiga le auala na latou tusia ai i luga, na amata ona ou foliga matua, ae ou te fiafia i ai, ou te le susunuina loʻu lauulu, o lo matou lanu masani i foliga ma foliga e pei o lanu enaena enaena ma le lauulu ma laugutu e lanu, e pei o Jay Lo. faataʻitaʻi le lauulu o le a lelei atili .. e leai se teteʻe mai pei o le mumu poʻo le uliuli ua ou masani ai e pei ou te le aulelei

- Novema 24, 2013 08:08

Ou te fautua ia oe e taumafai muamua e vali le vali pe vali ma le amonia-leai vali. Afai e te le fiafia i ai, o le vali o le a faasolosolo malie ona fufulu ese ma pe a uma le 1-1.5 masina, o le a e toe laulu. Pau le mea, faʻamatala le tulaga o loʻo e manaʻo ai, ia o le tulaga lea e fufulu ese le vali, ona e faʻanofoia atili lea, a leai e le aoga mo se taimi umi. I le aufaipese. na o faleie.

- Novema 24, 2013 08:20

Afai e aulelei le lauulu .. e sili atu le faʻaauau pea ona vali ia aʻa nai lo le foloa o le mea atoa .. le tulaga o le a leaga atili ma e te le toe aumaia lena lanu mo se taimi umi mafaufau lelei!

- Novema 24, 2013 08:34

Ia, na vave tupu lauulu, o lea na ou le faasaoina ai.
Ou te manatuaina le taimi na taia ai e tagata uma le mea na tupu), tuʻua le galuega ma se olomatua enaena enaena enaena, i le taeao na sosoo ai na sau se laei puʻupuʻu. Na faʻapapa uma tagata: "O le aulelei e pei o Liza Minelli!"
Lauulu - mo le taʻaloga).

- Novema 24, 2013 10:03

O loʻo ia te aʻu le tamaʻi togafiti o loʻo i ai, ina ua maeʻa le vaneina o ni sikuea, na mumu loʻu lauulu, na fufuluina uma lanu i le vaiaso ma ia umi le lanu, sa ou vali uliuli ma le lanumoana. Sa leʻi masani ai, fai mai se tasi ia te aʻu ua sau, o isi na moemiti.
Ma ina ua mavae le 5 tausaga sa ou taumafai e toe foʻi i le chestnut, lea e latalata i laʻu tamaʻi fanua ma e leʻi faafetaui lava ia te aʻu, ua ou foliga matua i loʻu lanu, i le uliuli ou te lagona o aʻu o ia, ae ua i ai loʻu 1/4 o le toto Asia, e foliga mai o se lanu moni .
O se uo (afa Asia) sa vali i le uliuli ma le lanumoana, lona lanu moni o le mama chestnut, na talafeagai foi.
O le uo faigaluega, o se teine ​​e 20 tausaga le matua, e lanumoana ona mata, paepae paʻepaʻe, Lusia, vali i le uliuli ma le lanumoana, e lelei o ia, ae i le 28-30 atonu e tatau ona sui i moli mama.

- Novema 24, 2013 11:07

Na ou valiina aʻu lava. Mo le tele o tausaga sa ia faia se malamalama mafiafia mafiafia. Ma faaleaga lona lauulu, latou avea e pei o se uaea. O le mea lea, sa ou filifili e toe valiina i le chestnut. Ae o le lanu na liu toetoe a uliuli. Na fetaui ia te aʻu.

- Novema 24, 2013 11:39

afai e te le fiafia i le uliuli ma amata ona toe sau ma se lanu enaena, e leai se mea o totoe o lou lauulu

- Novema 24, 2013 15:31

O loʻu talavou atoa na ou alu ai e enaena, e auro lanu enaena, i le iuga na ia susunuina malosi lona lauulu mo le tolu masina, na suia le matai, ma filifili ai e tipiina lona lauulu, ae muamua taumafai e pei o se tamaitai laulu, na ia filifilia se paolo matagofie o le tamaitai laulu enaena, vali i le taimi lava na ia tilotilo ai ia te ia i le faʻata, na ou iloa e tatau ona ou alu atu. tipi, i le aʻa) sa pei o le tolu masina, vali uma i le lua vaiaso i se ese paolo o sukalati, aua i luga o fulufulu mata le fulufuluina le lanu vave avea ma puaʻa ma efuefu, i se tulaga lautele, sa ou faia ni fugalaʻau eseese mo le tolu masina, faasolosolo malie lava ona faapuupuuina, o se taunuuga na ou alu e aumai se vavaeina o tama tama) o aʻa latou pisinisi mo le lua cm, i lalo o le NG O le a ou alu e tipi lenei faʻamataʻu i se lanu le malamalama i uma susunuina ma o le a ou tuputupu ae loʻu lava tagata ma vali loʻu lauulu sinasina ao ou tuputupu aʻe) o mea ia sa ou mea uma!)) aʻo le le enaena! e ui lava o nisi fai mai o le lanu lauulu e matua uliuli ma fetaui ma loʻu paʻepaʻe paepae, ae sa matua leaga o le mafaufau faʻaletonu mo aʻu e lagona le pouliuli pogisa i luga o loʻu ulu) ma ioe .. o le gauai o alii na faaitiitia e 80%)) Ou te faamasino E ala i le tilotilo i luga o le auala.O tauaso e taugata, le malie, ae masani, e mafai mo le ai ai!)

- Novema 24, 2013 15:46

Na ou faia foi i le taimi e tasi, ae o le vali e alu ese mai le lauulu lauulu vave, e tatau ona ou vali pea !!

- Novema 24, 2013 9:28 pm

E tusa ma le 8 tausaga le matutua blond, matagofie. Pulu uliuli lava. Ou te matua manaʻo e toe vali ma sui laʻu ata, alu ese mai le 'blonde' a la natural 'susunuina manava'. Ou te manatu e fetaui mo aʻu, o oʻu mata e moli samasama-enaena. Ae e le mafai ona ou filifili. O se faʻanoanoaga le laulu, ae maise o le neura o tupe ma taumafaiga o loʻo faʻaalu i se aulelei lalelei ma le faʻalelei o lona laulu umi (mo blondes e i ai loʻu lelei lelei). Faʻamolemole taʻu i se tasi o loʻo i ai le poto masani o ni suiga tetele, pe faʻafefea ona latou filifili e musuia pe e te fiafia i le faʻaiuga ma aua le salamo i le mea sili ona taua! O a ni lauulu na i ai ?!

. O le mea lava lea sa tupu, i laʻu mataupu, o le tele o le minu sa i se lanu uliuli se faaputuga paʻepaʻe pito ma paʻepaʻe lauulu e sau (latou te le o vaaia i le blond) O le mea moni, sa tatau ona ou vaeluaina ma le umi ma tupu aʻu lava mo se taimi umi.

- Novema 25, 2013 17:05

I le afa tausaga talu ai, na ou iloaina ai e leai soʻu malosi e vali ai loʻu laulu i le lua vaiaso. Na ou sau i se alii sili ona lelei. I luma atu o lenei mea, o le puluulu lava ia na lagolagoina. 6 tausaga le matua. O lona pogisa uliuli. E umi na i lalo ifo o tauau. Oti ese uma tagata mamai ma ua leai. I tauau. Valivali i le lanu o aʻa. Mo le afa tausaga ua uma ona sosolo vaega. Fiafia lauulu! Manuia tele! Ma ou te foliga masani!

- Novema 25, 2013, 22:49

12 tausaga na alu lauulu sinasina. Na oʻo i le aʻoga, na amata lava ona ia faʻamalamalamaina, muamua vali lana ia ile fale, ona fesuiaʻi soʻo lea e masani ona faʻamamafa ile fale. I le tautotogo o lenei tausaga, sa ia manao e sui, sa ia tipiina se sikuea mai le "apefai" i lalo ifo o le tauau ma vali lanu enaena. Manaia tele le paolo. Fiafia e pei o se elefane. Na faasusulu le lauulu ma e le taʻe, ua ou tuputupu aʻe le umi. (Sa vali i le fale salun). Ou te le toe manaʻo e toe foʻi i le blond.

- Novema 27, 2013 17:05

Na i ai soʻu faʻataʻitaʻiga! Na faʻapefea ona muta? toe foʻi i ona laulu laulu (lona tuputupu aʻe).
Ae ua faʻatino nei aʻu ma tagata taʻitoʻatasi! Maua e Podika se paolo o enaena e pei o au. Ia, vagana na tutusa, ae le o lena. Ae e le mafai ona pupula. Le mafai ona e ausia se taʻaloga o le lanu ma pupula e leai se lanu.

- Novema 27, 2013 17:09

moni, i le uliuli le mata mai le isi itupa e sili itiiti. E ui o le lanu lea na ou fetaui ai i loʻu toalua i le lumanaʻi! ae na ia matua faʻailoa mai e manino lona alofa ia te aʻu, e le ona o = lanu o lauulu. e ui e fiafia lauulu laʻititi ma le soifua maloloina

- Aukuso 24, 2014 11:39

O loʻo i ai foʻi laʻu tala. Na ou savali i le laulu mo le 11 tausaga (tetele faʻaaliga) ma lauulu umi. Ma mo se taimi umi na ou mafaufau e uiga i le valiina o le laulu i loʻu laulu ma e le mafai ona ou filifili. Uo uma aʻu uo fai mai e le fetaui mo aʻu, ma o le a ono leiloa le umi, ae ou te moni manaʻo e suia loʻu foliga

Mai lauulu i le brunette: o a ni mea e ofo ai oe mafai ona e mafaufauina?

O faigata o lenei suiga e fesoʻotaʻi ma le mea moni o le faʻamaligiina o laulu ua leai se ona lanu masani ma masani ona faʻailoaina i le faʻaopopoina o le matutu ma le matala. O le mea lea, pe a uma le pisia, oe ono maua lena:

E iai le lauulu lanumeamata poʻo le lanu efuefu

Mai le mauaina o se lanu lanumeamata pe lanu efuefu ina ua uma le lanu i se lanu uliuli, e leai se sulu paʻu vali e saogalemu. O le mea moni o le faʻamalamalamaina e faʻamamaina pigment masani mai curls ma tuua se faʻavae, o le lanu o lea e mafai ona ese mai sesega samasama e lanumoana mumu (faʻalagolago i le muamua lauulu lauulu). A tuʻufaʻatasia lenei lanu ma vali lanu, e oso mai lava se mea. O le mea lea, pe a fai o se vali o lanu enaena lanu enaena lauulu samasama, matagofie lanu lanumeamata mafai lelei. Faʻafefea ona aloese mai ai, o le ae aʻoaʻo mulimuli ane ai i lenei tusitusiga.

Le vali ave le le tutusa i luga o vaega eseese o le lauulu,

E masani lava, lanu uliuli i luga o le paʻu pulupulu o lanu poʻo le lanu lololo i aʻa ma pito e matua ese lava. O lenei tulaga e mafua mai ile ese 'eseʻese o le malamalamaʻaga ma lauulu lelei i vaega taʻitasi. O le lauulu o loʻo latalata i aʻa e leʻi matua faʻaleagaina, e le pei o le faʻata, lea na faʻaalu soo i le hydroperide ma faʻaliliu i se ituaiga laupepa lapopoa, lea e faigata ai ona toe faʻaleleia lanu.

E sili atu ona magoʻe ma lauulu lauulu

O lenei tulaga e mafai ona tupu pe a, na o nai vaiaso pe a maeʻa le blond mulimuli, ua e filifili loa e vave faia se brunette. O suiga vave o lanu e mafua ai le matua faʻaleagaina o le lauulu, ona o lea e mafai ai e le laulu ona manifinifi manifinifi, avea ma matutu ma leai se ola. E tatau ona e taumafai malosi e toe faʻaleleia le soifua maloloina o curls. I se faʻaopopoga, o na faʻataʻitaʻiga e ono iʻu ai i le tele o le ita o le ulu, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le susuʻe ma isi iʻuga leaga. O le mea lea, e manaʻomia ina ua uma le faʻamalamalamaina mulimuli a itiiti ifo o le masina na pasia aʻo le i toe faia le lauulu i le osofaiga o se vailaau vali.

O le vali fufuluina fufulu ese i le saosaoa leaga

Le sili atu faʻafitauli masani pe a sui mai se laulu ile laulu. E susulu le paʻu, e le malamalama lelei le laulu ole laulu, e aua nei e te ofo aua a mavae ni nai aso o le a leai se faailoga o se paolo sukalati. Ma toe tatau ona e toe faia le staining prosedur.

Ioe, o mea e ofo ai i luga e le mafai ona taʻua o se mea manaia. Ae aua le faanatinati e lafoai le suiga matagofie. I le isi vaega, o le ae aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaititia le leaga o aʻafiaga o le fesuiaʻi mai le sulu i se laulu.

Faʻafefea ona sui mai lauulu ile enaena

O le mea mautinoa i lenei tulaga o le liliu lea i se tagata poto masani o le a faia mea uma e avatu ai lou lauulu se lanu fou e aunoa ma ni mea e le fiafia ai. O loʻo fautuaina oe e le tele o matai, e aua le faia ni "faʻalavelave faʻafuaseʻi" ae amata faʻasolosolo maliega, faʻaaoga auala faʻapipiʻi e pei o balayazh, ombre poʻo lau vaalele.

Afai e te filifili e faanatinati ma radically suia le lanu o lou lauulu, ma aunoa ma le fesoasoani poto, iloa o le fesuiaiga mai lauulu i lauulu e tatau ona faia i ni vaega se lua.

1. Toe Tuua - faʻaleleiina o lauulu lauulu i le natura, leiloa pigment.

2. Valivali vali i le lanu manaʻo.

Repigmentation e manaʻomia ina ia faʻaitiitia ai iʻuga leaga: o se lanu lanu meamata, vave vaimea, faʻapipiʻi, ma isi. Mo lona faʻatinoina, e tatau ona e filifilia se lanu 1 leo e malamalama nai lo le paolo manaʻo, faʻafefiloi ma le vai i se fua faatatau o le 1: 1 ma faʻaaoga i lauulu. Ma, pe a uma le 15 minute, e aunoa ma vaimea, faʻapipiʻi le pamu autu e tusa ma tulafono uma o staining.

O se teineititi ma lona laulu enaena (10 tulaga) e manaʻo e toe valiina i le laulu enaena (4 tulaga). Ina ia faia lenei mea, o le a ia manaʻomia ni ituaiga se lua o le vali - moli enaena (le itiiti ifo 5) ma moni lanu enaena. Ma le isi, tatou alu i luma e pei ona taua i lalo:

1. Valivali 5 maualuga o pupula. Faafefiloi 40 g o vali + 40 g o vai. Faʻapena tutusa i le faʻamalamalamaina vaega o le lauulu (aua le faʻataʻamaina le toe totoina o aʻa). O loʻo matou faʻatali mo le 15 minute.

2. Valivali 4 maualuga o moli. Faafefiloi 40 g o vali + 40 g o le okesene sui. Faapena ile lauulu ile umi atoa. O loʻo matou faʻatali mo le taimi atofaina. Fufulu.

O le laulau i lalo o le a fesoasoani ia te oe e fuafua le numera o lauulu:

Faitinoaina lauulu

Lelei uliuli

Ina ua uma ona faalanu, e tatau ona faʻapipiʻi se pulupulu faʻapipiʻi poʻo se ufimata i luga o le lauulu, lea o loʻo i totonu o afifi taʻitasi ma vali. Ui i lea, o le sapopini o le a tatau ona suia, aua o le faʻasologa mo blondes o le a le toe fetaui ma oe. A maeʻa le suiga, e manaʻomia le faʻatauina o vailaʻau mo fulufulu lanu, lea o le a fesoasoani le vali ia tumau le umi i luga o curls.

Toe tasi tip. Aua le faʻasaoina i vali. Maua se saturated, matagofie lanu pe a valiina fulufulu lauulu e mafai na o le taimi pe a faʻaaogaina maualuga-lelei, polofesa vali. Ma o le a e le le fiafia i le taunuuga.

Ia, naʻo le mea lava lena, ua e sauni mo le suiga mai le laulu i se brunette. Ae ui i lea, ia manatua o le toe foʻi i tua i le blond pe a pogisa o le a tele taimi e sili atu faigata, o lea toe mafaufau pe afai ua e sauni mo se laʻasaga taua. Masalo e sili le amata ile ombre?

Faʻafefea ona avea ma lauulu sinasina pe a fai oe e pouliuli ma tausia ou lauulu teuteu lelei ma maloloina? Mulimuli i le fautuaga o le colorist faletua Blake olaola!

O le avea ose tagata lauulu laititi e matua ese lava le tulaga ole mafaufau. Le mafai ona ou faamatalaina tonu, ae o le a fulufulu tuuina atu le faigata tele feusuaiga. E tali atu lava tagata i lea. Faatasi ai ma lauulu uliuli, ou te lagona le paleni, ma ou te lagona le itiiti moni i lauulu sinasina. Ma ou te lagona foi sili Italia pe a ou brunette. Madonna, pop pese

O le tautotogo ma le taumafanafana, e mautinoa lava, o le taimi o le manumalo a le au e ana moli uila. O nei vaitau ua filifilia o se faʻata ia i latou e sili ona fiafia i ai tamaʻitaʻi, ma tagata na faia le talitonuga o foliga vaaia ituaiga lanu, ma i latou na faʻavaeina le World Blond Day - sa faʻamanatuina ia Me 31 talu mai le 2006. Afai o oe masani pogisa, ae mautinoa lava manao e avea ma se tamaʻitaʻi lauulu laʻau auro poʻo se platinum mataga matagofie i lenei vaitau, ua matou sauni e fesoasoani ia te oe i le tautotogo suiga. Ma o le tagata poto faapitoa o le a talanoa e uiga i le lavelave o brunettes i blondes o Rona O Connor (Rona O "Connor), lanu o tagata fai pese Hollywood Blake Lively.

Mai i se faʻatekinisi, o lea e tautala ai, o manatu, soʻo se teine ​​uliuli lauulu e mafai ona avea ma lauulu lauulu - o nei mea uma e mafai ona iloa lelei, o le mea taua o le mulimuli saʻo i le valiina taualumaga ma filifili se moli malamalama talafeagai mo le faʻaaliga, tatou tagata poto masani tatala le autu. - Ae o le suiga mai brunettes i blondes o taimi uma o se tasi o le sili ona faigata gaioiga matagofie. Onosai le onosai! Aua le faanatinati atu i le faleoloa i le aso i luma o se mea taua lea e te manaʻo ai e suia tele. Soʻo se teine ​​fulufulu e faʻaaloalo i lana matata ma ana tagata faʻatau e musu e faʻaliliu oe i le fou Marilyn Monroe i le itula. E sili atu faʻatamala faʻamoemoe lava ia oe maua foliga matamuli Hollywood faafetai i le vali, le afifiina lea na e faatauina i se supamaketi lata ane.

O le tagata tomai faapitoa e saʻo i taimi uma

O le pogisa foʻi lau, o le sili atu ona faigata ona faʻamamaina, o lea e sili ai le tuʻua fale faʻataʻitaʻi i le fiafia i le salonisi valiina. Tagata tomai faapitoa faamamafa: suia le paolo o lauulu e lua leo pe sili atu e manaomia ai lima ma le poto masani o se tagata poto masani. Afai e leʻo iai lau matai faʻatuatuaina, iloiloga i luga ole Initaneti ma fautuaga a au uo e fesoasoani ia te oe.

E taua mo le tagata faʻaofi se mea e iloa ai le pito i tua o ou curls tusa ma le ono masina talu ai: pe sa e faʻaaogaina le henna ma le basma, pe na e pisia, ma isi faʻagaioiga o le loloto faʻaalia. Pigmen ma mea tausi mea ua tuua i le lauulu e mafai ona matua (ma le o le sili ona lelei) afaina ai le iʻuga o le pisia i le enaena.

Aua neʻi galo le faʻaaogaina o aso nei o le a fesoasoani ia te oe e taumafai e faʻamalamalamaina soʻo se laulu o lauulu, "o le tala lea a Ron O Connor." Avea lau ata, faʻataʻitaʻi ni nai leo mai le laupepa malamalama, ma ae e te leʻi asiasi i le stylist, o le a e malamalama o lau tala e aulelei - po o leai.

Blake Lively, faʻapea foi ma le Nivea Shine and Volume rinse aid (88 rubles), Caviar Anti-Aging Brightening Blonde moisturising conditioner mo lauulu lalelei (2,650 rubles), moli mo moli, malamalama lelei poʻo fulufulu lauulu. Pure Plant Camomile mai Aveda (2 890 rub.)

Filifiliga o leo filifilia

Alu ma oe i ata o le fale lau, oe poo tagata taʻutaʻua, i le mea o le laulu e fetaui tonu lava le paolo na e te fiafia ai. Ole mea lenei ole amataga mo lau talanoaga ma le tagata faʻaofi ile mea lanu e taofi. E le gata i lea, pe a filifilia se lanu fou, o le matai o le a amanaia lou paʻu lanu ma le uluaʻi lanu lauulu - o nei mea e lua e taua tele mo lau lumanaʻi suia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, tele teine ​​e tausisi i le malulu platinum malulu, aʻo, e tusa ai ma le poto masani o polofesa, toʻatele o lo o alu mo ia mafanafana: saito, karamel, meli, - lanu malamalama. Latou o gatasi ma toetoe lava o paʻu lanu ma foliga sili atu masani. Faaiuga: malulu, manino le paʻu o le paʻu - malulu malulu, mafanafana - la. O lea la, o lauulu malu e latalata ile tamaitai laulu ile laulu ma mata lanu enaena male lanumeamata, ole paʻu mafanafana male lanu samasama auro ole foliga e sili ona lelei ile launiuli ole ao, ma ole faʻalelei ole taumalulu ma le lanumoana male uliuli mata, se lanu malulu ole paʻena ma se lanu uliuli. - Lelei sui mo le taumafai i luga o se malulu malulu.

Filifilia o se lumanaʻi ata pupula, - fautua i le tatou fetu faʻapitoa, - manatua o le lanu lanu e le o toe i se faiga. O lona uiga, nai lo le tasi le leo, e sili le faʻaaogaina o le lua pe tolu paʻu vavalalata o le blond ina ia foliga lelei lauulu e sili atu le aoga ma masani pe a uma ona vali. Ae ou te le masani ai e faʻamalamalamaina mata o mata - i le tele o tulaga, o foliga e “lelava” ma foliga ua leiloa.

Jennifer Love-Hewitt, faʻapea foi ma le Tigi Bed Head Color Dumb Blonde conditioner mo light light (2 085 rubles), Kerastase Huile Celeste light protective spray oil (1 493 rubles), Schwarzkopf BlondeMe Shine Enhancing Spray Conditioner conditioner ( 11 Euro)

Lulu, sili atu le susulu!

O le suiga e ono manaʻomia mai le lua i le tolu i le lima asiasiga i le matai mo le faasolosolo malieina o lauulu i le paolo manaʻo. E faʻamoemoe uma lava i le uluaʻi lanu o manoa ma lo latou uumi. Naʻo le pau lava lea o le ala saʻo e sui ai faʻalavelave e aunoa ma le faʻaleagaina ai o le soifua maloloina o curls.

E sili le faia o se feiloaiga ma le stylist i le vaiaso, nai lo le pisi vaiaso, fautuaina le colorist Blake Lively. - O lea e te mauaina sili lelei tausiga ma le taimi atoa manaʻomia e suia lou lauulu lauulu. Faapea e te faʻaaluina e tusa ma le tolu ma le afa itula i taimi taʻitasi i le nofoa, e aofia ai le faʻamamaina, valiina, fufuluina ma teuteu.

Genary Jones, Poppy Delevingne, Taylor Swift, Sookie Waterhouse

Tausia o lanu ma susulu

O se faʻataʻitaʻiga faʻanoanoa "mai le auala" o se pulu laʻau ma ni aʻa uliuli ua tupu aʻe (stylists faʻailoa lenei mea o se "zebra") ma se launiu-pei o se laulu. A lalelei lauulu o se tasi e masani ona vaʻaia lelei! E le lava le lau mo lauulu poʻo se mea e faʻapaleni ai lauulu, ole uila faʻamalosi ma le pulupulu ma faʻamalosiʻau ole pamu, ma le faʻaleagaina o aʻa ile 3-6-8 vaiaso, faʻatatau ile saoasaoa o lauulu ulu.

Fautuaga mo lauulu tausiga mo blondes fou: - 20 minute ao le i teuteuina, apalai i le umi atoa o le lauulu, aemaise i le agalelei i pito, suauu olive, suauu jojoba po o avoka. Ole mea lea ole a fesoasoani e puipui ia curls mai le dehydration ma puipuia lo latou malosi ma susulu, - musu i le faʻaʻofuina o oloa ma le maualuga o le ava malosi, faʻapea foi ma le fulufulu mata - latou te faʻamago le curls, - muamua, pe a uma le valiina, fai se tasi suamalie taualumaga i le vaiaso ma se mamago sampo - o le a faʻalauteleina le ola o le lanu - suia lau sitaili faiga: itiiti faʻaoga faʻaaoga se fulufulu laʻitiiti ma auli ma faʻalili i latou i le maualalo laʻititi, aua neʻi e amanaʻiaina le puipuia o sui.

Tuuina atu le tau

O ai e leʻi faʻalogoina le fuaitau: o le taugata e paʻepaʻe! Ma e moni lenei mea, o le faʻatumauina pea o se paolo auro mai i lauulu e manaʻomia le auro (lelei, lelei, tupe, tupe, tupe). Ae peitai, stylists faamamafaina: toe teuteu iʻuga o le le manuia fale fale vali mai se brunette i luga o le paʻepaʻe i se lauulu lauulu i le salon o le a sili atu tau nai lo le o mai vave i se matai.

Sa e taumafai muamua e sui mai le paepae i se tagata e maua ai platinum curls? Faasoa ou aafiaga ma lagona: o le a se mea e mafai ona e faʻutua atu i isi tagata faitau ma mai le mea e lapataia ai i latou o le a mulimuli i ou tulagavae i ata faʻataʻitaʻia?

O le manaʻo e faʻafesuiaʻi suiga o le ata faʻatagaina ai le susunuina o brunettes toe teuteu i latou lava i blondes. Ua maeʻa ona latou filifili i lenei sitepu, latou te le tuʻu i le lavelave o faʻafitauli e oʻo mai. Latou te le fefefe i se taimi taua seiloga ua maua le faʻanaunauga o taunuʻuga. E taua le maitauina o le suiga mai le uila i le enaena enaena teisi ese, e fuafua i le lanu masani o lauulu pe valiina.

Ina ia alu i le lauulu lauulu, o lanu paʻu uliuli e tatau ona muamua aveeseina mai le vali. E manatua le toe manatua a fufuluina ile vailaʻau fulufulu, faʻamamago ma faʻamaloloina le laulu. Mulimuli ane, o le ogaoga o le toe faaleleia faiga o le a manaʻomia.

E tolu ituaiga: loloto, pa'ū, natura.

O le faʻaaogaina o le faʻaʻamau faʻamalosia e mafai ai ona faʻapupula fa tone e tasi i le taimi e tasi. faʻatinoina e vailaʻau malosi e iai lona malosi aoga i luga o le fausaga atoa ma ulufale loloto i totonu. Mo ia faʻatinoga, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le faleoloa ma se tagata poto faʻapitoa o le a mafai ona vaʻaia faʻapitoa taimi uma ma aveese soʻo se faʻafitauli. I lenei tulaga, aua le faʻasaoina. O le tautua a se matai e le taugofie, ae latou faʻamaonia se iʻuga lelei.

O se vailaʻau e faʻamaʻi e leʻo iai le amonia ma le perhydrol e le faʻatupuina faʻamalosi i luga o lauulu. I le taimi e tasi, e mafai ona e faʻamalamalamaina ia mama i laina e lua, ma ina ia maua le iʻuga manaʻomia, o le a manaʻomia ona e toe fai le faʻasologa masani. E taua le maitauina o lenei fufulu lauulu aveese lanu paʻu e aunoa ma le faʻalavelaveina i le natura. Fulufulu mata ma aʻa e masani ona le faʻaleagaina.

Le faʻaaogaina o fofo masani e mafai ai ona e galue i luga o curls i se auala sili ona malu. Le faia o se fufulu e taugata tele i le fale, ae e matua le lava lelei.

Brunettes mai le natura ese, o se tulafono, ma mafiafia ma malo le lauulu, o le aveeseina o pigment mai lea o le a manaomia le itiiti ifo 3-4 laasaga. O le faʻaleagaina o le lanu lanu e vaeluaina, o loʻo faʻamaninoina mai i se tasi faiga e na o ni nai leo. O le mea lea, e le tatau ona faʻamoemoe i se mea vave.

O le faʻamatalaga muamua o le a tupu apamemea samasama . Afai e le lelei le tali mai uʻamea vailaʻau, gagau tele ma paʻu'ū, ua tatau ona fai sau malologa. A maeʻa le vaiaso, ona toe faʻatautaia lea o le faʻamatalaga, ma a maeʻa 3-4 aso o le a manaʻomia ona toe fai.

Faʻalagolago i le muamua lanu, tulaga o le lauulu, o faʻaiuga o vasega taʻitasi, o le suiga o taimi mo se masani brunette i luga o le lauulu lauulu e mafai ona eseese tele. Ole vaitaimi lea e amata mai i leisi vaiaso i le ono masinaMo le saogalemu mafai liua i se lauulu atoatoa lauulu, o le a alu taimi, o lea aua le faia mea.

Discoloration i le fale po o le potu?

E tele moli oloa ua faʻatau atu e mafai ona e faʻaogaina ile fale. O mea nei e faʻapitoa i le suauʻu faʻavae ma vali paʻu, faʻapea foʻi ma le hydrogen peroxide. A maeʻa le suʻesuʻeina ma le totoʻa o fautuaga, mulimulitaʻia faʻatonuga, e faʻatagaina i le fale. E moni, e le faigofie le feagai ai ma uʻamea umi. Efuefu vali e matua malosi lava. E taua e aloese mai le papala mu i le taimi o le faʻagasologa, lea e mafai ai le faigata tele e faʻaauau faʻamaninoga seʻia maua le lanu manaʻomia.

Liliu ane i se matai lelei, e le mafai ona e popole i le soifua maloloina ma foliga o le manoa. I tulaga taʻitasi, o le faʻapitoa faʻataʻitaʻi o le a naʻo le tagata lava ia, pe a amanaia le tulaga o laulu, le loloto o le uluaʻi lanu. O le wizard o le a ofoina atu filifiliga e lua, o le filifiliga o loʻo tuʻua i tagata faʻatau.

  • Muamua o le faʻamamaina atoatoa le laulu i le tasi faʻasologa. Ua faʻaaogaina mea maualuga e faʻamalamalamaina ai. O le tau o sea tautua e amata mai i le 5 i le 10 afe rubles, fuafua i le umi ma le fausaga o lauulu.
  • Ole vaega lona lua e aofia ai le faʻamaninoina ile 3 vaega: tasi i le vaiaso, tasi le faʻagaioiga o le a faia. O mea e faʻaoga ai e faʻaoga le mafaufau totoʻa, pe a uma ona fai le valiina. Le faʻaiuga faaiʻu i le paolo manaʻo. O le tau o le tasi taualuga e tusa ma le 3 afe.

E pei ona e vaʻai, o tau o nei galuega ile fale e taua tele, ae filifili ile va o le faʻatuatuaina ma le lamatia, e tatau ona e faʻamuamua le faʻauʻuga.

Contraindications ma faʻatapulaʻaina mo le fesuiaiga mai brunette i lauulu sinasina

Tusa lava poʻo le a le sili o le manaʻo mo se suiga maʻaleʻale i foliga, e aoga le manatua o le iai o nisi faʻatapulaʻaina. Lea ma le faʻaeteete, bleaching tatau ona togafitia i tulaga nei:

  • i le tulaga o le faʻaleagaina o le paʻu i nofoaga o le tuʻuaʻia le faʻaalia i vailaʻau,
  • i latou e paʻu ma manifinifi lauulu,
  • i luma o le allergy i se tasi o ana faʻaaliga,
  • A faʻaaogaina e pei o se vali masani, o le henna aʻo leʻi leva ona fuafuaina le lanu.

E tatau ona manatua e Brunettes le mea faaiilaina lauulu o le a le faʻatagaina mulimuli ane e toe foʻi i lona lanu masani, pe a fai o lea manaʻo faʻafuaseʻi faʻaalia.

Lauulu tausiga ina ua mavae se suiga ofoofogia lanu

I le mauaina o le manaʻo lanu, o le toʻatele o fafine o loʻo feagai ma le faʻafitauli o foliga vaaia o le vaivai, aulelei foʻi ma laulu mago. O le lauulu e manaʻomia le mataala ma le tausiga lelei. Mo taunuuga sili, e tatau ona e mulimuli i nei taʻiala:

  • o le teuina faʻamalosi e tatau ona matua mafanafana ae le o le vai vevela faʻaaogaina se faʻapipiʻi faʻapitoa mo ie mo pipiʻi lauulu,
  • ina ua maeʻa fufulu taʻitasi faaaoga se fafie aoga faʻaitiitia ai le malulu,
  • i le faʻalua i le vaiaso e faia ai ni mea toe faafoʻisia ai ni suauʻu ma ni suauʻu gaʻo,
  • mai togafiti tagata, e fautuaina e fufulu ma decoctions o chamomile, nettle, burdock aa,
  • puipuia lau lauulu mai le suluia tele o le la, sili i le ofuina o pulou e faia i mea masani,
  • faʻatapulaʻa le faʻailoaina i masini vevela lauulu, uila uʻamea, uʻamea, ma, pe a manaʻomia, faʻaoga auala mo puipuiga vevela (emulsions, balms, sprays).

Ole tausiga ole laulu faifai pea o le a foliga mai e matagofie ma matagofie, ma susulu laulu lulu o le a faʻafiafiaina o latou e ona.

Afai o oe o se tasi oi latou o latou lima e masani ona vevela, oe le fefefe e suia radically ma oe na suisui i le lima vaega, ona o oe na e mafaufau pea i le auala fai lou lauulu sinasina pe faʻafefea ona maua se peʻa i ou foliga, ma i le taimi lava e tasi e ala i faʻatalanoaga ma le auala e faʻamau ai faʻamau ma fau ni fao, pei o Lana Del Rey.

O loʻo ia te oe se fesili faʻapea, le mafaufau e le masani ai, faʻapea, ou te mautinoa, e faigata ona ola i lenei lalolagi. Fai mai tagata uma o lenei mea e le mafai. LE MAFAUFAU vali mai le lanu moana uliuli i le lefulefu enaena. Lenei ua faamatalaina ia te oe e uo, potopoto, lauulu fafine, tina matua, ma tina, ma e oo lava i se tane ua le iloa le eseesega i le va o se selu ma seleulu.

O le atonu ! Ioe, ioe, faʻalogo lelei nai lo aʻu. Le tasi e lua pe tolu taimi na tipiina i le nol ina ua uma le tofotofoina ma lauulu. O le a ou aoao atu.

Ae o le mea moni, soʻo se mea e mafaia ! A e manaʻo lava, e mafai ona felelei i le vateatea, pei ona latou fai mai.

O le ala o le a matuitui matuitui ma umi, pei o loʻu tau mamao mamao, o le sa manaʻo e tautua i vaalele, ae le mafai pasi le suʻega mata. Sa matua leaga lava mo ia.

Ma pailate manaomia mata!

O le suʻega sa matua faigofie lava ma masani i tagata uma - oe nofo ma faitau laʻititi ma lapoa mataʻitusi uliuli i se paʻepaʻe paʻepaʻe. Ma talu ai e leʻi manaʻo le aiga e faʻamavae - na ona ia aʻoaʻoina i latou. Ioe, ioe, sa ou aoaoina. I le maopoopo saʻo, ma laina uma.

Lea - manatua pea iʻuga leaga ma solomuli fuafuaga. O le a lau mea o le a fai pe a le aoga?

E tatau ona e malamalama o le a le tutusa, pe sili atu, lou lauulu. Ma afai ua e sauni e toe vali - muamua, filifili le fulufulu mata e te manaʻo e avea. E leai soʻu masalosalo na tali lau maximalist Self - lefulefu poʻo le efuefu pe paʻepaʻe paepae paepae. Ia - e tatau ona e galue malosi. Onosai le onosai!

E amata i - faitau au tupe, ma filifili poʻo fea e te faia ai le liliuga ia Lady Gaga - i le fale pe i le fale.

E moni, e le na o tupe. E toatele tagata e le talitonuina le salonons ma hairdressers.

Faamaoni - Ou te leʻi alu lava i fale faʻapitoa o se maualuga e mafai ona ou faʻatuatuaina.

E faigata ia te aʻu ona ou faʻatuatuaina faleʻoloa o laʻua te 'au na ou sau mo le' ulo 'oti, ma latou taʻu maia ia te aʻu - O le a lea? E fou lea! Matou te le iloa lenei mea! ”

O le a le mea ua tupu? - tuu se ulo i luga o loʻu ulu ma tipi saʻo, talofa o oe o se pulu faʻataʻulu. O anafea na amata ai ona avea le "ulo" ma vavaeʻau lauulu fou?

O lea - afai ei ai se matai e sili ona fiafia i ai - alu ia te ia, ae muamua ufiufi ou taliga, aua o le a ia faʻailoa atu ia te oe mo se itula le aoga!

Afai e te manaʻo e faʻataʻalo se pulu ulu - ona e talia lea. E lua foi auala. Muamua o le alu i se faleoloa faapolofesa mo lauulu ulu ma ave paʻu hydroperite (faʻamalamalamaga) ma se faʻaʻaʻoaʻo vaega o 3, 6, 9 poʻo le 12%.

Ole maualuga ole faʻaosofia le malosi, o le faigata ma vave ona aoga. Lenei ua tatau ona e filifili mo oe lava - tele taimi, ae laititi, pe faʻaititia, ae faigata.

Pe e alu ma faʻatau sau faʻamanino masani enaena , poʻo se isi lava vaega ua maeʻa filifilia ai le tuʻufaʻatasiga mo oe. E naʻo le faʻatatauina.

Ou te manaʻo e faʻanoanoa - pe a fai o oe o se pogisa uliuli, ma aemaise lava uliuli, ma e sili atu valiina - e le mafai ona e feagai ma naʻo le tasi lanu. Ma e lua lava. Faʻaopoopo atili!

Ioe, e i ai le auala mo ia tagata faigofie na salamo i le lanu uliuli. O le fufulu. Le sili ma sili ona agamalu - mai Estelle. O le tau e talafeagai ma le uiga lelei.

O le mea lea, o le fufulu o le a taumafai e aveese le vali lanu ma toe faafoi oe i le mea masani. O le 'upu "taumafai."

I le tulaga i le va o uliuli ma moli auala - na o lena. Ae, o le a alu i le lua tone i lalo ma avea mumu.

Ae o le faʻaopopoga o le solofanua uliuli, e aunoa ma le vevesi o lauulu . Afai e te fiafia i le lanu pe a uma ona fufuluina, fiafia i ai mo le lua aso po o le vaiaso.

Ma ia - alu i le leai e le gata lanu.

O le mea moni, e tele aso e tatau ona pasi i le va o le faʻapipiʻiina, ina ia toe maua ai le malosi le laulu ma toe ola ai. I loʻu mataupu, tolu lanu na tupu i se laina i le aso lava e tasi.

Ma, ao faʻamaligiina ai le laulu - e tatau ona e faʻatumuina i lanu, tobish lanu. Faʻatau vali kulimi faifai pea, sili atu se mea e aunoa ma le amonia. Nei ituaiga uma o lefulefu blondes aunoa yellowness. Ma faaaoga.

Ole vaega mulimuli lea o lau ata vali.

O lenei e leai sou iuga manogi pulea . O le a faʻailoa mai ia lava i lea taimi ma lea taimi, ma toe fai foi.

E i ai faʻapitoa faʻasologa mo blondes mai Estelle, pe, mo se faʻataʻitaʻiga, mai Lee Stafford.

Yellowness e masani ona tineia i le lanu viole. O le mea lea, o laupepa uma, balms ma masks e lanu viole. E le avea oe o se malvina mai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, ae o ia o le Rusia "Tonic" - atoa.

Uiga Tonik e le leaga, ae maise pe a faʻaleagaina i le laupepa, ae i lona paʻu mama - apa. E ui lava, afai e te fiafia i se paʻu vaivai lanu tumblr lanu - ona e talia lea!

Uu ia lou ulu mo se taimi umi - o le a avea oe ma malvina, itiiti piniki, teisi laititi.

E sili atu le ufiufi o lauulu aua o lona fausaga e sili atu le mataga.

E latou te faʻaauia a latou lava mea sili i le teuteuina o sitaili ma le manaia o laʻau.

Fofo le faʻafitauli o lauulu uʻumi

Aua neʻi e fefe e faʻataʻitaʻi ma ia e malosi. Manatua o le olaga e puʻupuʻu lava e le le faʻaali! E le gata i lea, lauulu - e le o nifo - o le a tupu i tua!

  • - lauulu sinasina efuefu,
  • - hydrogen peroxide,
  • - pulumu mo le talosaga,
  • - manifinifi palasitika totigilima,
  • - lauulu
  • - ea malulu.

Fai totigilima paʻu. O le a latou puipuia lou paʻu mai susunuina peroxide. Saunia se ipu palasitika e palu ai le paʻu ma le hydrogen peroxide. I se tulaga ogaoga, o ipu tioata poʻo pupuni e talafeagai, lea e te le fuafua e faʻaaogaina pe a maeʻa mo meaʻai, ae i se tulaga o uamea pusa, talu ai o le uʻamea mafai ona tali atu i au vailaau.

Faafefiloi le efuefu palu ma le hydrogen peroxide i le fua faatatau faʻaalia i luga o le afifi. Maua se lamolemole lamolemole ma tutusa. Faaaoga i lauulu amata mai i le tumutumu o le ulu ile foliga. Faʻaaoga le pisupo i aʻa o le lauulu i le taimi mulimuli, talu ai o le vevela mai le ulu i luga o le ulu, o le a faʻateleina ai le vailaʻau pupula ia latou, ma afai e te amata ia i latou, o le a le mafai ona e maua se sili atu pe faʻaititia lanu i le atoa umi.

Taumafai e 'aloese mai le faʻamamaina e le oso ai i ou foliga ma le ulu. Faaaoga Vaseline poʻo kulimi suauu i luga o le laina laulu. A faʻataʻatitia lau pipi i luga o lou paʻu, ia fufulu vave i se solo poʻo se solo solo ua liligi i vai mafanafana.

Tuu se pulou palasitika manino i luga o lou lauulu ma faʻatali mo le taimi faʻailoaina i luga o le afifiina ma faʻamutaina. Mataitu suiga i lauulu lauulu vaaia. I le taimi muamua o le a latou enaena, ona latou latalata atili ai lea ile mumu. A e vaʻai ua fai sina lanu o le lauulu, e ui lava o le taimi faʻatulagaina e leʻi muta, fufulu le pamu e aunoa ma le faʻatali mo le taimi faʻapitoa e pasia ai.

E mafai ona e lafoina le mafanafana o fulufulu mo lauulu ile lauulu e faʻavaveina le faʻamamaina ole gaioiga, ae i lenei tulaga, ia mautinoa ia tausisia le taofiofia i se tulaga maualalo.

Fufulu lau lauulu ile laupepa. Fufulu faʻalelei lelei ile vai mafanafana. Faaaoga intens conditioner ma tausi mo le itiiti ifo 10-15 minute.