Lauiloa

Laugutuʻulu Elsa Hairstyle: 2 Faigofie Styles Lauulu

  1. selu lou lauulu i tua ma amata lalagaina se Farani fili,
  2. afai e leai se lauulu pei o lou manaʻo, ona faʻaopopo lea o ofu lauulu faʻapipiʻi, o lea o le a sili ai ona matagofie lau peleue,
  3. A e fili lalagaina le Farani i le iʻuga, nonoa i se fusipaʻu mo lauulu ma amata ona faasaʻosaʻoina sina
  4. a maeʻa le fili, faʻaopopo nisi teuteuga ma ua teuteuina le laulu.

* Laʻititi sina fautuaga mo brunettes, pe a fai e te manaʻo i faʻapolopolo filifiliga mo sitaili, taumafai pepe pulu. Ioe, o le lauulu o le a le paʻepaʻe paʻepaʻe seia oʻo i le iʻuga, ae o le a avatua sina malulu e lanu, manuia i oe ma lau ata 🙂

Mea lilo o Frozen Elsa Style Hairstyles

O se tasi o mafuaaga mo le taua o Disney fatuga o le suʻesuʻega o le laʻititi faʻamatalaga - lavalava, vali, mea teuteu o toa.

O se faʻataʻitaʻiga manino o le fulufulu o Elsa, lea na lolovaia moni le Initaneti. I luga o fesoʻotaʻiga, e mafai ona e maua le tele o ni aʻoaʻoga i le fausiaina o le faʻatusa o se tala fai tamaʻitaʻi.

Fai se farani Farani pe o se fusi e le faigata. Faʻafetai i le faʻatinoina o se faʻatusa, o le ae oso ai i le faʻataulaitu lalolagi o se tala.

Farani fusi mo teine

Foliga lalagaina o Elsa foliga lalelei ma feminaʻi. E fausia manaʻomia:

  • selu
  • fulufulu lauulu
  • varnish
  • ofuvae i le lanu o curls,
  • laufanua ulu - manaʻomia e teineiti ma lauulu pupuu.

Ina ia fatuina se foliga mataina ma faia le lauulu o Elsa, mulimuli i sitepu nei.

  1. Faaluu ia iko i tua ma amata lalagaina Farani fili.
  2. Afai e le lava le lauulu, faʻaopopo ni nai manoa o lona ulu - o le iʻuga, o le a faʻaliliina le fili.
  3. I le pito, faʻamau le lauulu i se fulufulu laʻau ma faasaʻosaʻoina sina mea ina ia foliga sili atu le puʻeu.
  4. A uma ona teuteuina togi faʻaopoopo teuteuga.

O le laulu uliuli lauulu e mafai ona tuʻuina atu sina fautuaga: afai e te manaʻo e maua se faʻapepaʻe o le laʻau, faʻaaoga le paʻu pepe poʻo le paʻu. Ioe, o le a le avea paʻu paʻepaʻe atoa, ae o lenei metotia o le a maua ai se malu paolo.

Fausiaina o se fulufulu o lauulu

Ina ia mauaina se faʻatusa, e te manaʻomia:

  1. Sulu lou lauulu ma aoina i se tourniquet.
  2. A maeʻa ona fausiaina le siʻusiʻu, alualu i le mimilo o le utupoto.
  3. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le le vaaia ma varnish.
  4. Ina ia faʻaopopoina se mimilo i le ata, lalagaina se lipine i totonu o lauulu.

O le fulufulu o Elsa mai le malulu o le loto foliga sili ona manaia ma sili ona lelei.

Ina ia vaʻai sologa lelei, e tatau ona e faia mea uma ma le faʻaeteete, maitau manino lelei le faʻasologa o gaioiga. Faʻafetai i lenei, o le aofaʻi e liliu mai pupula ma tamaʻitaʻi.

Matagofie matagofie farani

Faʻafefea ona fai se laʻulu lauulu e pei o Elsa i lona fale? Ole mea moni e le faigata lenei faiga. Muamua, e tatau ona e faʻamasani oe i le faʻavae o le lalagaina o se Farani fusifusi e ala i le faitauina o le laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga. Afai e faigata ona e iloa le anotusi, vaʻai i le ata o loʻo i lalo poʻo le vitio pe a uma le tusitusiga. O le iʻuga i mataupu uma o le a faʻamalieina ai oe!

  1. I lou fili, pei o Elsa, e te manaʻomia ona i ai ni lauulu uumi ma lauulu lauulu. Afai e leai se taimi e ave ai e le teine ​​le tuʻuina atu o le uumi o curls, o nei tekinolosi faʻaonapo nei fautuaina e aua neʻi leiloa le taimi ma ia tupu o lauulu faʻalenatura o le manaʻomia o le umi ma le aofaʻi i totonu o le salon. Afai e le mafai lea mea, e mafai ona e faʻaogaina loka masani poʻo faʻateʻe loka i luga o lauulu. A maeʻa ona lava lau lauulu, e tatau ona e fufuluina ile faʻamalama ma isi mea faʻaopopo ile tausiga. A maeʻa ona faʻamago, o le curls e tatau ona selu lelei muamua ma se pulumu lauulu masani, ona sosoo ai lea ma le selu ma nai nifo.
  2. Ina ia amata galue ile lauulu o Elsa e tatau ile fausaga o mea taua. Ina ia faia lenei mea, loka i luga o le pito i luga o le muaulu ma i autafa i le amataga o le taliga e tatau ona afaina mai i lalo i luga agai i le parietal sone i luga o curlers tetele pe malolo i le faʻaogaina o curling iron po hairdryer. Afai e manaʻo ai, e mafai ona e faʻaogaina mea teuteu mea mo sili sitaili. Afai e puʻupuʻu le au, naʻo itu uma e tatau ona pipiʻi pe leai O se puʻupuʻu pu e mafai ona tuʻu i lalo pe laga i luga ma faʻamautuina ma se le vaʻaia.

Lauulu lauiloa tele

I le faauuga, na susulu atu ai Elsa, faʻaalia lona siʻosiʻomaga i ona lalelei, laʻei matagofie ma le fulufulu fulufulu, na matagofie foi i teine ​​uma. Faatasi ai ma le fesoasoani a vitio ma ata e mafai ona e faʻafouina lenei manaia foliga.

  1. Afai e le lava lau umi poʻo le aofaʻi, e tatau ona e faʻaogaina le pito i luga filifiliga ma faʻaopopo lauulu poʻo loka sese i luga o lauulu. E tatau ona e mafaufau lelei i le mea moni e faapea, faatasi ai ma lautele uumi i le taimi o le lalagaina o le laulu o Elsa, e le iloa atu ni pusa. Ina ua maeʻa fufuluina ma faʻamamaina, ua fautuaina e togafitia le laulu ma styling agents. Ona e manaʻo e selu lelei le tasi itu.
  2. O le lalagaina o le taʻamilosaga tatau ona amata i se pa i le pito i lalo o lona tuputupu aʻe. E vaevaeina i ni vaega se lua, e tatau ona mimilo ia manoa faataamilo i lona itu, faʻapipiʻi i le ulu i le faʻasologa o se laina lamolemole ma nonoa ia ma le le vaaia i tua o le taliga.

Tele fesuiaiga e mafai ona faia e faʻavae i luga o Elsa hairstyles - o le Farani fili ma le talo, nei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i ata ma vitio. Pau le mea e tatau ona faʻaalia ai mafaufauga faʻataʻitaʻi, faʻataʻitaʻi ma tuʻufaʻatasiga o lalaga faʻapipiʻi ma mea e teuteu ai, faʻapea foi ma le teuteuina o laʻei fulufulu ma ituaiga uma o lauulu, lopa, rhinestones. Ae maise o le mea moni o le a faia oloa e oe lava.

O le fulufulu o le lalelei Elsa o le a faʻamamafaina ai lou lalelei, aua e foliga lalelei i aso uma, mamalu ma faʻamanatuina - i le faʻauʻuga pati, faʻaipoipoga, uo aso fanau. E talafeagai i taimi uma ma aoga, e te manaʻomia le faʻaopopo o vaega ma mea faigaluega.

Uma teineiti miti maua se miti o le avea ma purinisese po o se aulelei matagofie tala fai tala. E tele mea ua suia i le tele o tausaga. O le manaʻo e faʻataʻitaʻi i laʻei lauulu, laei ma uiga lelei e masani ona ola ai i se fafine moni. Aua le faʻatapulaʻa oe i manaʻoga, aua o lenei mea o le a fesoasoani ia avea le olaga lalelei, ma teineiti - matagofie.

Matamata le vitio i luga o le autu:

Polokalame faatino

Mafaufau i se sitepu i le sitepu o le sitaili lauulu o Princess Elsa mai le Frozen.

  1. Palu lelei lou lauulu. Faʻamau naʻo pito i luga i luga o sikaili tetele poʻo se faʻamalama. I le tulaga lona lua, faʻatali mo le lauulu e malulu,
  2. Fai se faaputuga i tua o le ulu ma faʻalelei i le varnish. Faamama lelei ia pito i luga lelei, e tatau ona matua sao lelei,
  3. Vaevae le lauulu i tua o le ulu i ni tutusa tutusa. Sosoo ai, taoto i le ogatotonu pito i luga o le itu, muamua i le tasi itu ae mulimuli ane i le isi ma toe fai le gaioiga i le umi atoa o le lauulu. Faatasi ai ma lou tamaʻi tamatamai lima, faʻaopopo lauulu mai malumalu i tafatafa o itu. Manatua o laina uma e tatau ona tutusa ile lapoʻa, ma ole faʻaiuga mulimuli o lou fili ua faʻalagolago ile feteʻena o ia taʻitasi. I le mea lea, o se tulafono, o le mafiafia o ou manoa, o le tele o fesoʻotaʻiga e te mauaina, ma le manifinifi, o le umi foi o le fili e faʻamuta,
  4. I le maeʻa ona lalagaina o le Farani faʻapipiʻi, nonoa i se fusi faʻamama poʻo se lauulu manaia. Ina ia faia le lalaga faʻaaliga vaʻaia tele, teisi faʻalauteleina soʻotaga taʻitasi,
  5. Faʻaiuga mulimuli: galue i pito i luga. Tatala le pito i luma poʻo le faʻapipiʻi i luga o le ulu o le ulu. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish.

Ua saunia le fulufulu o Princess Elsa mai le pulou Frozen!

Faʻafefea ona fai oe ma lauulu laei

Ioe, e sili atu ona faigata i le faia o se Farani tovine oe aunoa ma le fesoasoani, aua e te le mafai ona vaʻai i au gaioiga, ma o ou lima e masani ona siitia i luga o le a vave ona vaivai.

O le mea lea, ina ia faʻafaigofieina le faʻatinoina o lauulu pei o le alo tamaʻitaʻi mai le "Frozen", nofo i luga o le nofoa ma tuʻu faʻata 2 ina ia tu faʻatasi e le tasi le isi. Ole faata lapoʻa e tatau ona tu i le pito i tua. Ole a faigofie atu foi ia te oe pe a iai sau laulau e teuteu ai - 3 faʻata e manaʻomia naʻo le faʻatulagaina i se tulaga talafeagai.

Farani mafiafia fili pei o Elsa i totonu o le ata tifaga "Frozen" o le a fesoasoani e fesuisuiai lau foliga masani i aso uma, faʻaopopo le sitaili ma le matagofie i ai. Ma afai e te faʻaopopoina mea faʻatino: o se fulufulu laʻau manaia, rhinestones poʻo ni kiona niniʻi faʻafefete, o le a e vaʻai sili i se mea gala mea na tupu.

O ai o le a fetaui

Ina ia fatuina se faʻaolataga foliga foliga matagofie Elsa e te manaʻomia, muamua, uumi ma le mafiafia lauulu, ma le paolo e le faia se sao. E mafai ona e faia ni tagata taʻitasi se tele-lanu - o lenei metotia o le a tuʻuina atu le mana o le naunau.

Afai o lou lauulu e puʻupuʻu, ae e te manaʻo lava e fai se lauulu - e mafai ona e faia mai se lauulu sese, pikiina ia le saʻo lelei - o le eseesega o le a le matauina.

O le maopopo ma le matagofie o le ofutino o le a foliga sili atu i se vaapiapi ituaiga foliga, e aunoa ma le lauiloa alafau ma auvae - aua sa ofuina e se purinisese ma le atamai foliga foliga!

I luga o vitio - Lauulu o Elsa

Faʻafefea ona fai

E i ai le tele o filifiliga mo le lalagaina, o le a tatou auiliiliina se filifiliga faigofie - Elsa ofuina i le taimi o le leo o le pese Let It Go. E aofia ai maʻa lalaga faʻaau i Farani, amata mai tua o le ulu, ma sisiina iʻuga o laina, matagofie faʻataʻapeʻapeina i itu. Ma:

  1. Fausia le tele o puipui i luma. Ae e te leʻi amata sitaili, o manoa ua afaina i luga o sikaili lapopoa, ma ina ia latou taofiofi lo latou foliga umi, e mafai ona e faʻaogaina le styling gel i luga o vilivili ae leʻi afifiina ma faʻamago latou i se mafanafana. Gauai atu! O paʻu ua toe afaina, o nei manoa uma e mafai ona amata mai le 5 i le 7 - i itu ma malumalu.
  2. Afai e le lava le umi o lou lauulu, e mafai ona e faʻaogaina le sipela sese, ae e tatau ona e filifilia le lanu e fetaui ma lau lauulu masani. Ole a faigofie ai ona faʻamau le siva pe afai ua maeʻa ona faʻaaʻea ia manoa ae o loʻo puipuia le pito i lalo ise lauulu lauulu.
  3. Tatou pasi atu e sola. Masalo na e matauina o Elsa's braid is volumenous, ua ausia lea i le selu o laulu mai tua o le ulu. O le selu e masani ona ufiufi uʻamea e sili ona lelei mo lenei faʻamoemoe, ma e mafai foi ona e palasi lou lauulu i se pulumu faʻasoʻo.
  4. Lalagaina farani Farani. Ua uma ona e faʻaaluina tuʻaiga faʻapipiʻi, nei e manaʻomia ona vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu, mai le lalagaina o le a faia i le puʻeina o le itu iata. O lona uiga, amata lalagaina, ma i isi fasi, tuu lauulu lauulu faaletino. Ua fili le fili ina ia fili uma fulufulu, ma ua fusifusia foʻi i lalo ifo o loʻo filiina i le lalagaina masani o se masani faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i itu uma. Mo le matagofie, o manoa e mafai ona faʻaloaloaina teisi laititi pe o le laʻititi lauulu e mafai ona toso mai le lalaga 'ie.
  5. Ona tatau lea ona faʻataʻatia ia pito i luma, ma tuʻuina ia i latou le tele ma le matagofie - taʻoto i itu ma luga o le tumutumu o le ulu. Aua nei galo? E tatau ona selu sina selu!
  6. Teuteu le laulu laulu. Afai e te vaʻavaʻai totoʻa i se tala faʻataʻitaʻi, e mafai ona e matauina e susulu ou laulu i laʻau kiona laʻititi. E le manaʻomia e faʻafetaui le uluaʻi, ae e te mafaia foʻi ona teuteu le laulu ile laʻititi laʻititi o faʻamatalaga na faia i lopa i le tasi vaega poʻo le tele-faʻaputuga teuga manogi. E mafai ona e faʻatinoina i ni laʻau puʻe laiti.

O a matagofie lalaga i luga o le lauulu laulu e sili ona lauiloa, o loʻo faʻamatalaina auiliili i lenei tusitusiga.

Ma o iinei le auala e teuteuina ai lauulu laʻei o pulou i luga o le laulu uumi foliga ile ata, oe mafai vaʻaia iinei.

O le lelei o se lauulu mai le fili i foliga uumi e mafai ona vaʻaia i lenei tusitusiga i le ata: http://opricheske.com/pricheski/p-prazdnichnye/iz-kosichek-na-dlinnye-volosy.html

Ae o le a le faʻatusa o le lalagaina o se lalaga o 4 manoa, e mafai ona vaʻaia i le vitio i lenei tusitusiga.

I luga o le vitio, o se lauluulu pei o Elsa mai le malulu loto:

Lauulu ulu manaia i le faʻauuina o Elsa

Mafaufau pe faʻafefea Elsa vaʻai i le taimi o lona faʻapalega - o lauulu uma i le laulu e lagaʻe i luga ma matagofie le fatuina o se talo. O le a ma pe faʻafefea ona fai:

  1. Faʻaopopo le umi ma le aofaʻi. Afai o lau lauulu e puʻupuʻu ma e le fluffy, ona, pei o le faʻamasinoga muamua, e mafai ona e faʻaaogaina se sapalai e faafetaui lou lauulu masani. Ia, afai e te aveina ni lauulu sese i le paʻepaʻe paʻepaʻe, ona latou taʻalo lea i se lalagaina, o le a susulu.
  2. Sauniuniga vaega. Selu ma le faʻaeteete uma lauulu, o tatou ma isi. E taua tele lenei, aua e tatau ona e faʻaaogaina le pikiina o manoa mai itu eseese, ma e le tatau ona pipii i isi curl.
  3. Ua tatou agai atu i le faʻatulagaina o paʻu luma. Selu le lauulu i itu uma e lua, e mafai ona e faʻaogaina sina varnish i luga ia latou faʻaleleia. Ole mea lea e tatau ona e lalagaina se fili i le umi o le farani i le Farani - pikiina isi manoa o loʻo lata ane. O lalaga e faia i le taliga, ma faʻaaogaina i mea e le vaaia.
  4. Fausia se voluma utupoto. O laina sulugatiti e vaevaeina i le afa, milimili i fusifusi seiloga e maua se fusipaʻu. E faʻamautu ma lauulu ulu, ma ua aveese foʻi le pito i lalo ole fusi. Ona ave lea o le isi manoa, ua toe motuina ma se toa, ma fusi faʻataʻamilo i le mea ua uma ona faia. O pito e lilo i le le vaaia.

I luga o le vitio, o se sauniga masani lauulu i le faauuina o Elsa:

O le lalagaina o se Farani fulufulu poʻo le fausiaina o se tupu potopoto e mafai ona faʻafaigofieina ma faʻafaigofie le faʻatinoga - o le iʻuga, matou te mauaina se fou, e le masani ai, ae o Elsa lauluʻau.

E le mafai ona selu laina mo le fusi Farani:

  • Tuu le selu selu i le tasi itu, vaevae le pito i luga i ni vaega se tolu, ma amata lalagaina,
  • Na faasolosolo ona amata amataina piki i lalo ifo, tumau i le tasi itu,
  • Gauai atu! E le mafai ona faʻatonu le fili i tua; o lalaga uma e faia i le itu!

E le mafai le fulufulu foliga faapena ile lautele, ma o ufiufi i luma e teuteuina lelei, ma e le salalau solo. Atoatoa mo vaiaso aso, ma e mafai ona e faia i ni nai minute.

O a ni mea fai lauulu faaipoipo mo lauulu lalagaina o iai lauulu, oe mafai ona mauaina mai fafo kiliki i luga o le sootaga.

O le a le mamanu o le lalagaina o se afu paʻu ma o le a le lelei o foliga vaʻai faʻaata foliga, o loʻo faʻaalia i lenei tusitusiga.

Ae faʻafefea ona fai togi i luga o le lauulu laulu mataua, auiliili, ma se ata, o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga.

Ole a le faigata o le lalaga ile lalaga ole ie, ma le isi itu, ma pe mafai foi ona fai ose laulu laulu ile fale, e pei ona faamatalaina i lenei tusitusiga.

E mafai foi ona e fiafia i le aʻoaʻo pe faʻafefea ona fili togi Farani toʻalua i le isi itu.

Itu lalagaina ma fulufulu

I lenei tulaga, o le fausiaina o se lauulu laei e amata i le lalagaina o se Farani fusi i le pito i luma, ma faʻaauau i luga o soʻo se tasi itu. O le uiga ese o loo taoto i le lalagaina o se isi fili, lea ua taoto i se fusi, ma le tasi ua uma ona fili, matagofie faʻatulagaina e le fusipaʻu faia. O le faʻaiuga, o le laulu e fulufulua ma matagofie tele, o le a teuteuina soʻo se teine.

Lua i le tasi

I le gasologa o le tala, Elsa suia uma i totonu ma fafo atu, ma o lenei manino i lona foliga. Aʻo leʻi mauaina atoa lona agavaʻa, sa laʻei le tamaʻitaʻi ma selu i lalelei, ae o le aulelei. I le faauuga, o ona ofu na ufitia lona tino atoa, ma lona lauulu na sisi aʻe i luga.

I le taimi na sola ese ai mai le taulaga ma le faʻataunuuina o le ulutala na taia Let It Go, Elsa suia, ma faatasi ai ma ia i lona laulu ma lavalava.

Lenei faʻailoga lua faʻatinoina ata eseese lua e tele teineiti miti e toe fai. O le fulufulu o Elsa i le faʻauʻuina e talafeagai mo taimi faʻapitoa: faauuga pe faʻaipoipoga. Ma o lona fili, faatamala taoto i le tasi itu, e talafeagai mo aso malolo ma mo aso uma olaga.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa.Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Laasaga o le foafoaga

1. Voluma pito i luma

Talu ai ona faʻavae taʻavale i le pito i luma i le taua o laʻau, e tatau foi ona vaʻaia muamua le latou voluma. O nai manoa e tatau ona manunua i luga o curlers tetele ma faatali i le afa itula po o le itula. Ina ia faʻavavevaveina o filo uaea e mafai ona muai gaʻo ma faʻailoaina, ma feula faʻamago ai i latou i se fulufulu. O taʻamilomilo i luga o sikaili e tatau ona pito i luma ma tua. Ile aotelega, oe manaʻomia le mimilo 5-7 manoa i le atoa o le muaulu laina, atoa foi ma le itu.

2. Faʻaopoopoina lauulu

O le fulufulu o Elsa e manaʻomia le mafiafia ma le umi lauulu. Ae e oʻo i teineiti ma le laulu-umi lauulu e mafai ona fausiaina lenei sitaili e ala i le faʻaogaina o laupepa luga o luga o lauulu. Faaopopo lauulu e tatau ona fetaui lelei le paolo o lauulu moni, ona faigata ai lea ona iloa poʻo fea laʻau lauulu. E manaia le faʻapipiʻi o isi manoa pe a potopoto uma lauulu autu i le pito i luma i curlers, ma tua o loʻo faʻaeʻeina ma le fulufulu tagata.

Ina ia mafai ona lautele le fulufulu o Elsa, e tatau ona fai se selu i le pito i tua o le ulu. Afai e te faʻaʻalu le selu laititi ma uli laiti, o le ai ai le selu lapoʻa ma le mautu. Faʻaogaina se pulumu e mafai ona faʻaititia ai. Flece o loʻo faia faʻasolo i le soʻotaga, ma mai lea taimi i lea taimi e mafai ona e faʻaogaina le fulufulu lauulu.

4. Farani faʻanana tuusaʻo

O fulufulu mafiafia i tua o le ulu e vaevaeina i ni filo tetele se tolu, mai ia lalaga lalagaina. Loka lateral poloka le ogatotonu tasi. A o le fili i le totonugalemu o le lauulu e pupuni teisi, loka itu i lalagaina i totonu.

Lea e faʻataʻitaʻi ai le lalagaina i lea lava metotia seʻia o loʻo lalagaina uma lauulu. Ina ua ofi uma lauulu i fulufulu tolu pito i lalo, o lona masani a fili. O lona pito i lalo e faigofie ona lalagaina e ala i le faʻamauina o le fusi i lona itu.

A uma, o iina e i ai o ia i le final. Ina ia le faʻamaʻamulu le lalaga faʻamafanafana, e mafai ona e laʻititi teʻa lemu mai ni laina. O le mea lea, o le lalaga o le a sili ona matagofie.

5. Faaputuina ni pito i luma

I le lauulu e tutusa uma ma le mea muamua, o pito i luma e mafai ona volumetric e taoto i luga aʻe o le muaulu ma luga o itu. Ina ia leoleoina le ata, e tatau ona sipelaina varnish.

Afai e te vaʻai totoʻa i le ata tifaga, i luga ole aisa Elsa, e mafai ona e vaʻaia i tamaʻi laʻititi laʻititi. Afai e te faia se laulu mo lau galuega poʻo se pati, e le manaʻomia le faʻafetaui atoatoa le mea muamua. Ae afai e te faʻataʻitaʻia le vaega a Elsa i le cosplay festival poʻo se isi vaega o le Tausaga Fou a kamupani fou, e taua mea uma e aofia ai ma kiona.

E faigofie ona fai mai lagona, teuteu i maila. E mafai ona e mulimulitaʻi i le faʻavae o le folaina i le puʻeina o se tamaʻi ata i luga o le tasi snowflake lapoʻa.

Snowflakes e pipii atu i masani le masani ai le vaʻaia poʻo lauulu - o le ala lena latou tumau ai i lou lauulu.

Afai o oe o se needlewoman ma fiafia lima faʻapipiʻi, e mafai ona e faia snowflakes mai lopa pe faʻamaʻe ia mea.

O nei kiona e teuteu ai lou fili ma faʻauma lou laulu lauulu Elsa.

Faʻafefea ona fai oe lava

1. Faʻaopopoina le uumi ma le tele

E pei foi o le Farani braid, o se moega manumalo o Elsa e manaomia ai le uumi ma le mafiafia o lauulu. Ole mea lea, fesoasoani luga o lauulu luga ile laulu e fesoasoani foi iinei. E taua tele le filifili o latou ia faʻapea e tutusa o latou leo ​​ma oe.

Afai e te faʻafesoʻotaʻia uʻamea o lou leo ​​i manoa o sina malamalama laʻititi, pe a lalagaina oe o le a maua le faʻailoga maualuga. O loka i le lauulu laei o le a taʻalo ma faʻafiafia.

Uma lauulu, uma lona ma le sese, e tatau ona selu lelei. E taua tele lenei vaega, aua i le taimi o le lalagaina faiga o le ae tago loka i itu uma e lua. Ole mea lea, e manaʻomia le filifili e te filifili ai e le pipiʻi i le vaega o totoe o le laulu ma le faʻailoga.

3. Faaputuina ni pito i luma

A e selu atoa lou lauulu, selu i le tasi itu. Mo le faʻafaigofie, e mafai lava ona e sausau lauulu i le varnish ina ia latou le toe foʻi mai i le latou masani masani tulaga.

A faaputuga o Elsa amata mai luma, faʻaaoga se uila umi e selu i tua ma lalagaina mai le foliga i le tasi itu. O lenei metotia e mafai ona taʻua o se fili o ni manoa se lua, lea e ave ai ni lauulu faaopoopo ao lalagaina. O le iʻuga agavaʻa e faʻatinoina atu i le taliga, i tua atu o loʻo faʻatautaia e se mea e le vaʻaia.

4. Fausia se utupoto

O lauulu e vaevaeina i ni vaega se lua. O le taumatau o latou e tatau ona taʻamilomilo i se fusipaʻu ma tusiina ina ia faia o se fusipaʻu. A o faʻateleina le utupoto, e tatau ona faʻamautuina ma le le vaaia poʻo faʻamau. O mea e totoe o loʻo natia i lalo ole lele o le utupoto. O le filo tauagavale ua afifi i se fusipaʻu ma faʻaauau pea spirals o le ua uma ona faia fusi, faʻateleina. O mea le vaaia e faʻaauau ai le faʻaauauina o le utupoto i le auala tutusa lava ma lona amataga.

O le Farani braid ma le fusi Royal Elsa e mafai ona fesuiai teisi ma faigofie. Liliu ane ni filifiliga fou e talafeagai mo aso uma o le olaga ma le faʻamanatuina.

Farani fusi e aunoa ma le fulufulu mamoe

Ia fulufulu ma le faaeteete lauulu ua tuu i le tasi itu. O le pito o le pito i luga ua vaevaeina i ni vaega manifinifi se tolu, ma amata ona fili. O auivi soʻoga e ova i le ogatotonu. I le gasologa o lalagaina i totonu o le fili faʻapipiʻi, loka e pueina i luga o itu, i le isi itu tauagavale ma taumatau.

Faatasi ai ma lenei metotia, lalaga faʻamau i luga o le taliga i le tasi itu, ma le vaega o totoe o le lalagaina o loʻo lalagaina i totonu o le fili i lalo ifo, loka i le loka. I lenei tulaga, e le toe foʻi le totoa, ae tumau i lona itu.

Tusa o le tauau, o lauulu uma e lalagaina i se fili. E totoe naʻo le faʻaumaina, faʻalelei le pito i lalo ma se fulufulu lalelei. Afai e manaʻomia, e mafai ona fulufuluina i luga ia manoa, ma tatala i latou mai le lalaga o le lalagaina.

O lenei fulufulu eseʻese mai le uluaʻi Elsa i le faʻavae o pito i tua o le ulu le faʻaopopoina le tele ma se fulufulu, ma pito i luma o loʻo lalagaina i se lalaga faʻamafanafana, ae le o le "faʻataapeapeina" mai luga ma i itu. O lenei faʻapipiʻi e mafai ona faigofie ma vave faia tutoʻatasi. O le sitaili o le a le soona aveʻesea ma fulufulu lauulu, ma o pito i luma o le a le tatau ona avea muamua ma manuʻa.

Aumai ma autafa pito

O le amataga o le fulufulu tutusa ma le Farani braid, lea e amata mai i luma o laina ma tamoe i luga o le tasi itu. E tatau ona faʻauma lenei fili i lalosi mai i tua, aua e tatau ona faia se tasi lalaga mai ia latou. O le fili i luma ole afifi i tua, alu i luga ma fausia se fusi. Ua faʻamili le lalaga faʻalua i faʻamalama ua uma ona faia, ina ia atili ai ona matagofie ma maoaʻe.

O lenei laʻei lauulu o loʻo tuʻufaʻatasia ai foliga o mea uma e lua o Elsa hairstyles, aua e amata mai i le Farani braid, ma faʻaiʻu i se talofa. O lenei faiga e talafeagai mo taimi faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga, i le faʻauʻuga pe i se faʻaipoipoga.

Bohemia faiga

O lenei hairstyle e matua le masani ai. E amata foi i le lalagaina o se Farani faʻapipiʻi mai pito i luma. E le gata i lea, o le lalaga faʻamaeʻaina e aunoa ma le pikiina o manoa i tua, ma fesoʻotaʻi i tua ma le paʻu manifinifi i le isi itu faʻatasi ai ma se fulufulu paʻu. O le vaega o le fili, o loʻo i lalo ifo o le ofuvae, e le lokaina. O le mea la ua tupu, ua toesea le laulu mai foliga ma faʻasolosolo lemu i le tauau.

O le mea lea, ia avea Elsa lauulu lauulu e avea ma punavai o musumusuga mo oe, ma ua uma ona e mafai ona faia ai fou ma fou filifiliga. Faʻaopopoina ituaiga ma le fesoasoani a mea faigaluega: lauulu ulu, la le vaaia, teuteu i foliga o kiona. Aua e te fefe e faataʻitaʻi, ma i se tasi taimi, o lou lauulu o le a sili atu nai lo Elsa's!