Fautuaga Aoga

Faʻafefea ona fai ni fulu paʻu mo lauulu i ou lava lima?

I le taimi lea, o teine ​​laulu uumi ua amata ona faʻaosofia mafaufau pe faʻapefea ona suʻea faʻalelei se ofu lelei mo lauulu. I se tulaga faʻapena, e faʻaaoga e fafine le tele o masini, e aofia ai ma se ofuvae mo lauulu

Fulufulu fale fulufulu o le a masani lava ona iloga i lo latou amataga

E faʻatau e tamaʻitaʻi le paʻu o le paʻu poʻo le faia na oi latou - filifiliga 2 e sili atu le manaia. O le fusipaʻu fulufulu mo lauulu e aofia ai mea eseese i le lima: ie, lipine, filo mo le lalaga, ma isi.

I le taimi lea, o fafine faʻaaoga auala eseese e fausiaina ai ili lelei - i le iʻuga, o teine ​​uma e mafai ona suʻiina ni ofu manaia matagofie mo lauulu i ona lava lima.

O lenei mea talanoa e uiga i le auala e faia ai se ie faʻamalositino fulufulu mo lauulu, ma faʻatalanoa foʻi lauiloa laupepa paʻu mo lauulu.

Ofuvae elose mo lauulu - o se oloa masani

A fausia le faavae o se ofuvae fulufulu mo lauulu, e faʻaaoga e se teine ​​mea nei:

I le galueaina o le faavae o paʻu fusi mo lauulu, faia se fafine gaoioiga nei:

  • o le nila
  • ma le seleulu
  • filo e fetaui ma le lanu o le ie
  • o se fasi ie e 3 taimi le umi nai lo se faʻamalosi tino, soʻo se lautele,
  • paʻu (20 cm),
  • piki i luga fasi ie 'ua saunia, gagau faʻasolosolo - i le' afa, ma faʻasolosolo ona pito,
  • ona faʻapipiʻi lea o le seʻi sulu i pu - tasi i le isi - ma faʻasolo atu ona pito. I lenei tulaga, o le teine ​​tuua se pu lea na ia toe liliu ai le tipi,
  • liliu le ofu ma faʻaofi le ofuvae mai ia te ia,
  • nonoa se filo ma faʻamauina se pu - ma o le faavae ua saunia!
  • Fulufulu lauulu DIY: vasega vasega ma ata

    Talofa tagata uma! Au uo, e ui e leʻi oo i le auala i luga o le auala, e le o mamao le taimi tatou te savavali uma ai e leai se pulou. E tatau ona e faʻaeteete muamua i foliga o lou ulu o le a foliga, aemaise pe a fai e e umi lau laulu. O le mafuaaga lena o le aso nei o le a tatou faia ni ofu faʻamalosi mo fulufulu ma o tatou lava lima!

    O le a tatou gaoioi, o le mea lea, mai le amataga i se mea e sili ona faigata. I soo se tulaga, e mautinoa lava o le a e feagai ai ma ituaiga uma o nei gusi, aua o le a ou faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona faia tuʻaiga taʻitasi

    O le mea moni, e na o se tele tele o manatu mo le fausiaina o paʻu (ma e le gata). Ma toetoe o nei mea uma e mafai ona aumaia i le ola i le fesoasoani faʻafaigofie togafiti. I se lautele, o le a ou faaali atu ia te oe le tele o lauulu meatōtino. Nofo i tua, o le a ou tatalaina le faitotoʻa mo oe i le ofoofogia (o le mea moni!) Lalolagi o laei mea fai (tusa lava pe o le a lona uiga ese :))

    Ae e te leʻi amataina, vaʻavaʻai ii. A toe fafaguina ma musumusuga, toe sau))

    Faia o ni mea lelei uʻamea mai le ie

    Tele o teineiti e fiafia iai. I se tulaga tutusa, e faʻaaoga e fafine fusi faʻaʻofu foliga mo laulu.

    Ina ia faia se fusi paʻu fulufulu mo lauulu, faʻaaoga e se fafine mea nei:

    A fatuina se mananaia foliga matagofie, o se teineititi faia le gaoioiga nei:

    Aulelei matagofie faʻamautuina lauulu

    A alu i se faleʻaiga ma isi aʻoga, e faʻaoga e le teine ​​se ofu fulufulu lalelei mo lauulu.

    I le fausiaina o sea oloa, e faʻaaoga e se fafine mea nei:

    Ina ua fatuina se mea matagofie sikuea filo, o le mea autu o le saʻo lea e nonoa faʻavae. O le mea la ua tupu, e tatau ona maua se suʻega volumetric.

    I le taimi o lalagaina, e faʻaopopo e se fafine. E le gata i lea, o seamstresses e faʻaopoopoina ni lopa pe a uma ona lalagaina - i se tulaga faʻapena, o teineiti e taʻalo se filo e ala i se vaega faʻamalosi ma tautau ni lopa i luga.

    Fiafia paʻu fusi tamaiti mo teineiti ma se fugalaʻau

    I le fausiaina o le gusi "Fugalaau-lima-laupepa", o faia e se fafine gaioiga nei:

    O ia fugalaʻau e tumau i laʻei mo pepe ma teine. I se tulaga faʻapena, o le teine ​​e ave ni lio o ituaiga eseese, tipi latou i le pito o le 'aʻai ma susunuina latou.

    I le iʻuga, ua faʻamau e le fafine liʻo i le ogatotonu ma se lopa - ma le fugalaʻau e lima laʻau ua sauni!

    Fiafia fiafia ma lipine

    Afai o se teineititi e i ai faʻailoga e le ofi i lona ofu, ae mafai foʻi ona faʻaaogaina! I se tulaga faʻapena, e ave e le fafine se filo o le paʻu, se faʻamau ma suʻi se ofu faʻapipiʻi i le faamau.

    Afai e laiti laʻau ma e lautele le faʻavae, ona faia lea e le teine ​​se teuga matagofie teuteu. I se tulaga faʻapena, e mafai e se fafine ona faʻaogaina masini eseese fafine: lipine, rhinestones, ma isi.

    Le faavae o ofuvae mo lauulu po o le sili ona faigofie faʻatusa

    Ina ia faia le faavae, oe manaʻomia muamua muamua:

    • ie pe na o le manifinifi manifinifi (15-20 cm),
    • se fasi ie (o le umi e tusa o le 2 i le 3 taimi le umi nai lo le umi o le ofuvae, o le lautele e faʻaletonu),
    • filo i ie lanu,
    • nila
    • pine
    • seleulu.

    Ave le fasi ie na sauni ai, gagau i le afa, suisui le pito. Ona gagau lea o le suiina fasi mea ma isi i le isi ma suʻi i le pito, tuu se pu mo le liliu i fafo. Liliu i fafo le mea faigaluega.

    Ia faʻapipiʻi nei le paʻu. Nonoa, suʻi se pu. Na o le pau lava lena. O se faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina e avea o se tutoʻatasi oloa pe o le faʻavae o se mea sili ona faʻaalia gum.

    DIY paʻu fusi: mafutaga faaleaoaoga ma ata

    E fia ni paʻu fusi e mafai ona fai, e matua le mafai ona e mafaufauina! O lenei sei tatou vaʻai i filifiliga mo fusi uʻamea ia e mafai ona faia e aunoa ma le iai o se iloa mamafa i le suʻisuʻi ata.

    E fa fesuiaiga

    Ole vave atu ile mea moni ile ulu, ou te fautua atu ia e vaʻai i nei filifiliga e fa mo fusi paʻu. E mafai ona e mauaina latou taʻitasi se tasi itu pe o se isi i aʻu tusitusiga e uiga i meaalofa fale. I le faaiuga o le tusitusiga, ou te na ona avatu ni fesoʻotaʻiga i na vasega vasega.

    I se faapuupuuga: aufana e faia e faʻaopopo le tele o faʻaopoopoga. I le tulaga muamua, tele lipine e gaugau, ma i le lona lua, lipano e fausia mai le tasi fasi. Fugalaʻau e aoina mai se sili filifilia filifilia lipine glued i le faavae liʻo. I le faʻaiuga mulimuli, ua i ai foi se aufana i luga.

    O le isi aufana filifiliga:

    Aulelei ma mananaia

    E masani ona ou vaʻai i se faʻatusa. E te fia avea ma ogatotonu o le gauai? Ona faia lea o lenei lalelei ma manaia o fulufulu mata. Saunia se fasi ie, uaea, warp ma seleulu.

    Mai le ie, tipi lua ovals, lea e suʻi faatasi i le pito, tuʻua se pu. Faaofi le uaea iina. Tuu le aufana i le lumanaʻi i le paʻu fasi ma nonoa.

    Aulelei

    O se fesoasoani faapena e le o se maasiasi e ofuina mo le afiafi. Mo ia, sauni le pito i lalo, iila ole (filifiliga) vulu, ituaiga uma o lopa ma le nonoa tapuni (e ui lava pe afai o le vulu e lava le mafiafia, e mafai ona e tago i ai i ou lima).

    O le mea pito sili ona taua ii ole auala e nonoa ai le faʻavae. Ou te le iloa pe o le a le ituaiga o fusi e taʻua saʻo, ae na ia faʻamanatu maia ia te aʻu se tolu-tolu vaega loop stitch. I le gasologa o lalagaina, faʻasolosolo ona faʻaopopo lopa (o lenei mafai ona faia i se taimi mulimuli ane, e ala i le faʻalaʻosoʻoina o se filo e ala i se ofu mafiafia, faasolosolo ona nonoa i luga).

    Pepe gum mo teineiti laiti

    O le fugalaʻau lima laʻau e mafai ona fausia e ala i se gaioiga faigofie: ave se lio, salu faataamilo i le pito, toso faʻatasi ma ni mea. I le faʻaiuga, suʻisuʻi ma mai le ogatotonu faia ni faʻamau.

    O na fugalaʻau e sili le fiafia i le faʻapipiʻi i fusi mo pepe fou ma masani o tamaiti laiti. Ave ni nai liʻo o ituaiga eseese, fai latou tipi i le pito ma susunuina. E totoe na ona faʻamau i le ogatotonu ma se fusi.

    Faamau fiafia

    E i ai ni uluaʻi faʻamau e mautinoa e le talafeagai mo lavalava, ae le maua le malologa i lou fatufatuga? Ona faʻaaoga lea! E faigofie tele mea uma nai lo se isi taimi: ave se fulufulu paʻu, se faʻamau ma suʻi le tasi ile isi. Afai e faʻamau na ki, ma e lautele le faʻavae, ona mafai lea ona e faia se ki e teuteu.

    Uma le ituaiga o teuteuga faaopoopo e taliaina: lipine, rhinestones, ma isi

    Lise eleni

    O le ofuvae e mafai ona suʻeina faʻapea ai ma le faʻavae mo le ofuvae, ae i ai ma le tasi eseʻese: a uma ona suʻi, e le aliali mai le ie lavalava. Lace faia mo se sili malamalama ma le manaia foliga.

    O le filifiliga lona lua ma le faʻapipiʻi: i le taimi lea ua naʻo lenei fugalaʻau ua faia i lenei mea matagofie, ae le o le vaega uʻamea atoa. Ina ia faia lea mea, e lava lava e piki i luga le laʻau ma suʻi i le ogatotonu, o le isi vaega o le mea teuteu.

    Ofuvae ofuvae "Bow"

    Gum ma se aufana e mafai ona suʻiina mai matua soʻo se ie! Na ou filifili e faataʻitaʻi ma lauulu

    Lalo, sa ou filifili e faʻaali atu ia te oe pe faʻafefea ona fai se aufana i luga o le siata. Muamua, fai le faavae mo le ofuvae, ona sosoo ai lea ma le aufana e te tago i le lautele o le 'ie, suʻi i le afa (faapea foi ma le faʻavae).

    Ona suʻi pito o le aufana, toe gaugau le avanoa. Lafo le pito i fafo ma toso mai i le ogatotonu ma se fasi ie.

    Liliu ane sea cutie:

    Mai le ie masani o le cotton, o mea nei o le a mauaina:

    Ofuvae ofuvae "Hare taliga"

    O le taimi lava na ou savali atu ai i se saʻoga fua i le auivi o le BiblioTime project (sa ou talanoa iai). O le autu o le fonotaga tusilima na na o le pulu. Ae afai tagata uma teuteuina le tipi i ni lopa, ona ou filifili ai lea e sili atu, manatua e uiga i le "taliga" faataitaiga.

    Ae paga lea, e leai ni ou ata o lena oloa, ae e mafai lava ona ou taʻuina ia te oe e uiga i le fausiaina o se ofu tino ma taliga

    Mo le faia o se ofuvae fulufulu, oe manaʻomia se mamanu:

    Toe manaʻomia oe se faʻavae mo le gusi. O taliga e nonoa ma se fusifusi faataamilo ia te ia ma le maua ai o se foliga matagofie ma matagofie faʻaalia. Mea e te manaʻomia mo le tautotogo

    Ofuvae ofuvae "Siaki" ("Halloween")

    Ou te manatu e toʻatele na matamata ia Tim Burton's The Nightmare Before Christmas Kerisimasi. Mo aʻu, o le galuega e patino, ae matua olaola ma manatuaina.
    Ae maise le tagata autu o Jack Skellington, oe vaʻai i lalo.

    I se tulaga lautele, o le faia o se ofu paʻu faʻatasi ma ia e le faigata tele, mo lenei mea e te manaʻomia na o le masani manifinifi fusi vaega mo lauulu, lipine, mea faʻapipiʻi ma ie ma ie pena-lagona mo foliga.

    Muamua faapipii mea faʻapipiʻi ma aufana na faia i lipine, ona faʻapea lea ma le mata lava ia (o le masani ai lavalava lapotopoto faʻatumu i le ufiufi polyester ma valiina). Ioe, i le ata, o foliga o Jack e faia i le polimeti omea. Ae e faigofie ona fausia mai ie

    Bunnies

    O se filifiliga aʻo e matua tele tele. O le a avea ie ma mea teuteu. I lenei tulaga, atonu sa latou fili mai le lalaga, ae mafai foi ona suʻiina mai ie e ala i le "aveina" mamanu mai ie ua i ai nei.

    DIY ata o isi pulu

    O le faʻaaogaina iinei e matua faigofie. Ua e vaʻaia le tele o fesuiaʻiga o lauulu fesoasoani i nei aso, ae faʻaopopo mea uma, ou te manaʻo e tuʻuina atu ia te oe se lisi puʻupuʻu i le mea o le ae mauaina ai le tele o musumusuga mo le fausiaina o ofu manaia:

    E tofu nei tusiga ma mamanu e mafai ona e faʻaogaina e fatu ai ni fusi uaea.

    • Kerisimasi laau
    • Manuki
    • Loto fatu
    • Lipine fugalaau
    • Tufuga aufana

    Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o fugalaʻau i loʻu solo. Ae ui i lea, o le taimi lena o loʻu ulu rosa mimilo lea.

    Tele mea malie e mafai ona faia i lagona. Ae fai o le a ou faia i laʻu taimi paganoa. E matua aoga lava le okaina o lagona iinei.

    Ia, na muta le tala. Ou te faʻamoemoe o mea paʻu uma sa i totonu o lenei tusitusiga na faʻaosofia oe i mea fou

    Fetauʻi atili! !

    Ma le faamaoni, Anastasia Skoreeva

    Faʻafefea ona fai se faʻaʻai ofu mo lauulu i ou lava lima

    O le uluaʻi teuteuga mo lauulu o fusi uʻamea ia na faia ma ou lava lima. Latou faʻamamafa faʻalelei i lou lauulu lauulu ma faʻataga oe e vave aoina curls i le fusi pe fili i le fili. Faʻafetai i au vasega faʻasino auiliili i lenei tusitusiga, o le a e aʻoaʻoina oe pe faʻafefea ona fatuina ni teuga matagofie lauulu.

    Faʻafefea ona fai se fulufulu fulufulu mata mai le ie

    Fou, o lenei ua galo tuai. O fusi ofuvae na faia i le ie ua amata ona lauiloa. E aliali mai o le lalagaina o latou e matua faigofie, e tatau lava ona e mulimuli ma le faʻaeteete i laʻasaga uma i faʻatonuga.

    Saunia mea nei:

    • se gaogao i le foliga o se faigofie ofu mafiafia,
    • se fasi ie e fuaina 90 cm e 10 cm.,
    • nila ma le filo e faafetaui mea.

    • Gagau se fasi ie, faʻasaga i le itu i totonu. Ave le tagi i ou lima. Faatasi ai ma pito o le mea, uu le fasi mea mai totonu.
    • Faʻamau le filo i se tasi o tulimanu o le fasi pepa. Amata ona suʻiina lua 'oti i le taimi laʻititi aʻo e faia ni nai mea laiti.
    • Sulu le umi atoa o ie i lenei auala.
    • Mo se faʻafaigofie, faʻapipiʻi le fasi pepa i faʻamau i totonu o le au fulufulu.
    • A maeʻa ona maeʻa le pito o le ie, nonoa filo ma ni faapona.
    • Tui lou limamatua i lalo o le ie.
    • Liliu le ie i luga o le pito i luma faasolosolo malie. I le taimi lava e tasi, fesoasoani ia te oe lava i ou tamatamailima, ae aua le vave toso le mea faigaluega, talu ai o le peʻa e mafai ona vavae ese.
    • O le ae mauaina se tulaga faʻavae mo gum.
    • Uu pito o fasi fasi i totonu ma suʻi i le nana lilo.
    • Pau lava lena, o le paʻu faʻaʻulu mo lauulu mai mea ua sauni!

    Faʻafefea ona fai ose paʻu fulufulu mo lauulu mai le satin lipine

    O se isi mea mama tino e galue ai ma lipine ata. Ua latou gaosia pito, o lona uiga o le ie e le alu ese i luga o filo.

    • satin lipine o lautele lautele,
    • seleulu ma le mafiafia filo,
    • faamau teuteuga,
    • se moligaʻo poo se moli moli
    • kelu fana
    • oso masani.

    • Tipi le lautele lautele i le umi o 45 cm. Tipi le faapipii i se laina toso. Oti la faʻapipiʻi faʻapipiʻi uma 2 cm. Puʻupuʻu. Aotelega e tatau ona e saunia ni lipine 5 mo susulu.

    Fautuaga. Ina ia puipuia vaega o lipine mai le faʻalavelave, togafiti i latou i se afi poʻo se uʻamea solder.

    • Aumai faatasi ia lipine. Faʻatulaga i latou a o faʻasolo le lautele o le 'ie. Ma o le lautele o le ai ai mai lalo, ma le vaʻai mai luga. Vaʻai i fafo le ogatotonu i luga o le pito sili ona umi ma faʻamau le filo.

    Fautuaga. Afai e leai se filo i le lanu o lipine, ona faʻaaoga lea o le pito sili ona puʻupuʻu.

    • Toso malolosi ni fusi. Nonoa mau lelei le nonoa i ni nonoa.
    • Liliu le avanoa i le pito i tua, toso le filo ma nonoa le ofuvae i le ogatotonu o lipine.
    • Faakelu le teuteuga i luga. Aua le faʻaaogaina tele tele, aua o le a foliga mai i fafo i luga o tautau lipine.

    Faʻafefea ona fai se ofuvae mai filo

    Ole lapoa laʻau fulufulu mo lauulu o le a mauaina pe a fai e fili mai ni mafiafia filo. Mo le fausiaina o se ulaula malosi, e te manaʻomia le matau ma vulu.

    • Fai le matasele muamua i luga o le filo. Ina ia faia lea mea, nonoa le filo i le matala ma faʻamau.
    • Vili le 12 matasele ea. O le a avea foi ma faavae mo le faʻaipoipoga atoa.
    • Faʻaalu atu le filo o le filo i le ofuvae ma faʻafesoʻotaʻi ona pito i se faigofie koluma.
    • Vili tolu loops ea, ona fesoʻotaʻi lea i le tino tele. Faʻaauauina le nonoa o pou i pou. E mafai ona e filifilia se isi lava faʻasologa talafeagai mo oe.
    • O le laina muamua o galuega e tatau ona faia i se lio. I lenei tulaga, nonoa le koluma mulimuli faatasi ai ma le muamua.
    • Nonoa se paʻu faʻau i le umi atoa ile auala lea.
    • Faauma galuega pe a togi i le laina muamua. Nonoa pito ia iʻu, fai se faapona ma 'oti le filo.
    • E leai se tasi e mautinoa e iai sona ofu paʻu!

    Faʻafefea ona fai ose paʻu fulufulu mo lauulu mai le fulufulu uaea

    Afai e te le iloa faʻalili pe suʻisuʻi, ona faʻatonuga lea mo oe i le faia o fusipaʻu laulu mo lauulu. Le faavae mo teuteuga o le chenille uaea. E masani ona faʻaogaina e teuteu ai fusi.

    • fulufulu uaea, o lanu piniki ma lanumeamata,
    • avanoa - gusi.

    • Ave ni ono avanoa piniki. Faʻasolo atu i le mea taua, faʻaputuputu faatasi.
    • I le ogatotonu o le uaea, fai se tasi suiga i le itu. O lea e te faʻatuina le teuteuga i luga o se ofuvae teuteu.
    • Ia amata nei ona punou pito o le uaea i totonu o le milo.
    • Ia taʻamilo lava i le ogatotonu o le fono.
    • Saunia uma isi vaega i lenei auala. Ia milo lemu le uaea ma le isi e i ona tafatafa.
    • O le iʻuga, ua e maua se avanoa ma faʻamau lapisi.
    • Faia se rosa mata. Ina ia faia lenei mea, faasaʻo le uaea i se lio ma teisi i le tulimanu i le ogatotonu o le fugalaau.
    • Faaaoga le meamata lanumeamata mo lau. Ia milo lea i tua ole laupepa.
    • Ia taʻimua pito e lua i le tutusa auala e pei o le peti.
    • Le saʻo paʻu ua faia i uaea fluff ua saunia!

    Faʻafetai i na aʻoaʻoga faʻapitoa, e mafai ona e faia oe lava ia teuteuga o lauulu. Ae sili atu, mulimuli i sitepu taʻitasi i faʻatonuga.

    O le isi filifiliga mo le fauina o se lauulu fulu mai faʻamau vaʻai i le vitio:

    Faʻafefea ona fai ni fulu paʻu mo le kansashi lauulu i ou lava lima?

    A o le i suʻiina se ie fulufulu mo lauulu ile foliga ole fugalaʻau, e manaʻomia ona saunia mea nei:

    • atigipusa
    • seleulu
    • ie
    • nila
    • filo
    • pulu
    • lopa.
    1. Tipi 3 liʻo o eseʻesega (5, 6.5 ma 8 centimita) mai le cardboard.
    2. Matou te faʻaaogaina ia liʻo maua i le ie, lio ma tipi. Oe manaʻomia e tipiina lima liʻo o lapoa taʻitasi.
    3. Lio le liʻo i le afa.
    4. Toe tasi ane, matou afa tasi le afa liʻo.
    5. Sue le fugalaʻau i lalo ma le nila i luma.
    6. E faʻapena foʻi ona e manaʻomia le aoina o le isi 5 peʻa i luga o lenei filo. Matou te fusi i le ulu fugalaʻau.
    7. I se tulaga tutusa, matou te aoina fugalaʻau mai lio o se eseʻese lapoa.
    8. Matou te suʻiina fugalaʻau ina ia pito i lalo le tele o fugalaʻau, o le aupito laititi e i luga.
    9. Sulu le ofuvae i le fugalaau tele.
    10. I le ogatotonu o se tamaʻi fugalaʻau, e mafai ona e faʻapipiʻiina se fasilaau poʻo se tamaʻimaʻe matagofie. O le ofu mo lauulu ua sauni.

    Ofuvae ofu mo fulufulu - fugalaʻau: matai vasega

    A o le i faia se ofu paʻu mo lauulu, sauni mea nei:

    • o se filo
    • o le nila
    • ie
    • tamai suede lio
    • seleulu
    • rivet
    • pulu
    • kelu.
    1. Mai se fasi 'ie matou te tipiina se fasi manifinifi le sili atu i le 5 cm lautele. I le tasi itu, e manaʻomia le faia o se mamanu o le lumanaʻi fugalaʻau fugalaau ma seleulu.
    2. Ua amata loa ona tatou aoina le ie mai luga ole filo, piki i luga.
    3. Faakelu le avanoa o le fugalaʻau faataamilo i le suede mug.
    4. Ave se rivet ma kelu i le ogatotonu o le fugalaau.
    5. Le isi e tatau ona matou galulue faʻatasi ma se vaega ole ofuvae. E manaʻomia le faasalalauina i se tasi nofoaga i le umi e le sili atu nai lo le 1 cm.
    6. Matou te tagi i le pito i tua o le fugalaau.
    7. Tuu le vaalele le taimi e mago ai. Ua saunia le ofuvae mo lauulu i le ituaiga fugalaʻau.

    O le faʻagasologa o le fatuina o fulufulu 'ie mo lauulu

    Ina ia fausia se teuteuga oe manaʻomia:

    • ofuvae mo lauulu
    • vali samasama
    • seleulu
    • pule
    • satin lipine 25 mm lautele, lanu viole ma lilac,
    • filo ma nila mo tusilima,
    • kelu
    • mama.

    Fulufulu manu fulufulu

    E mafai ona e faia se kulimi masani e aunoa ma fugalaʻau. O lenei teuteuga e faigofie faia. E ui e tele taimi. Mo lenei

  • masini suisui
  • seleulu
  • pulu
  • ie e fuaina 10 e 50 cm.
    1. Tatou gaugau pito e lua o le ie mai totonu ma suʻi latou i le pito i le faʻaaoga se suisui masini. Le lapisi e le tatau ona sili atu i lo le 1 cm.
    2. Matou te liliu le ie i le ogatotonu ma taofi ile tulaga lea ma lou tamailima e pei ona faʻaalia ile ata oi lalo.
    3. Tuu le fasi pepa o totoe i totonu. O lona uiga, e tatau ona tatou gagau le fasi pepa i le afa.
    4. Ua amata ona moli ile masini mai le itu o le suiina ile itu. E taua le faʻamautinoaina e te le kilia le gaugau i totonu. A oe suʻisuʻi, e tatau ona e alu i totonu o le ie ma faʻaauau pea tusitusi i luga o le masini tusitusi.
    5. Tolu centimita ao le i amataina le laina e tatau ona e tuua se tamaʻi pu. I se taimi mulimuli ane, e ala atu i ai ona matou filo ai le pulu.
    6. Matou te liliu le ie i le pito i luma.
    7. Tufa le kulimi i totonu.
    8. Nonoa ia.
    9. E kilia le pu e totoe i le masini taiulu ina ia mafai ona suʻi atoa le ofu mo lauulu i le umi atoa.
    10. Faasaʻo le tagi. O le mea lea, o laʻei o le laulu ua sauni.

    O le fausiaina o 'ie fulufulu mo lauulu e le gata faʻafiafiaina, ae e fiafia foi. O mea teuteu faapena e faʻamanatuina oe mai le motu o tagata, talu ai e leai se isi tagata o le a mauaina na mea.

    I mea uma, o le galuega lenei o le tusitala.

    Ma o le mafai e faʻaaoga ai mea eseese e fai ai 'ie fulufulu mo lauulu o le a faʻatagaina oe e faʻaʻeseʻese lou lauulu laei: fai se lote malie, se faʻasologa masani poʻo se pailate matagofie.

    Teuga fai asoa

    • E tatau ona amata galuega ile gaosiga o vaega taʻitasi. Mai lilac ma violet lipine, e tatau ona saunia ni vaega se 4, taitasi 16 cm le umi.
    • I le pikiina o se tasi fasi o lanu taitasi, e tatau ona e gagau latou sese sese.
    • Ma le lanu viole i luga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia fasi o le vaega lua. E taua le aua le mimilo pe liliuina le lipine. O le iʻuga o le uumi umi ma le vaapiapi.
    • Faʻaauau le uuina o fasi fasi tuʻufaʻatasi ma ou tamatamailima, ua alagatatau ona punou le pito pito i luga o le matasele, gagau le vaega i le afa.
    • I lenei tulaga, o le vaega e tatau ona malupuipuia ma se pine. Ma e tatau ona e saunia le auiliiliga tutusa tutusa, toe fai uma gaioiga.
    • E mafua mai i vaega e lua e tatau ona suʻiina faʻatasi ma se nila masani i se filo filo. Sulu i totonu niniʻi laiti, taumafai e puʻe faʻapipiʻi uma vaega o le lipine. I lenei tulaga, o mea faigaluega uma e tatau ona suʻi faʻatasi ma le tasi filo e aunoa ma le motusia.
    • Ma le isi, o le iʻuga laina e tatau ona faʻamalosia malosi, aoina le pito o le mea faapipii i tamai piilima. A maeʻa lenei mea, e tatau ona e faia ni nai nonoa faʻamaʻimau ma se nila ma oti ese le sili atu o filo.
    • O lenei, i le faʻaaogaina o se moli mama, faʻaeteete ma le totoʻa vaega o lipine.
    • Na aliali mai le afa o le aufana, o lea ua e manaʻomia e fai le vaega lona lua, toe fai atoa laasaga na muamua.
    • O iʻuga vaega e tatau ona tuʻufaʻatasia, pipiʻi i le suiina o vaega.
    • O lenei o le lipine lanu viole e tatau ona fusifusia i totonu o se paipa ma faʻapipiʻi i lem e afifi faʻatasi ai le nofoaga o le fusifusi o vaega e lua o le aufana.
    • Mai le itu sese i le ogatotonu o le aufana e tatau ona e faʻapipiʻi le fusi vaega saunia.
    • E tumau lava ona faʻaopopoina le ogatotonu o le aufana i se lanu viole cabochon ma faʻalelei le pito o le lipine.

    Ua saunia se matagofie ma le aulelei o le aufana!

    O le aso o le a ou faʻaali atu le faiga o se fugalaʻau mai le satin lipine. E mafai ona e teuteuina i lenei fugalaʻau le paʻu paʻu mo lauulu, se fulufulu laʻau, afifi meaalofa.

    Ina ia fausia se fusipaʻu o le ae manaʻomia:

    • kelu fana
    • moli lanumoana vaivai
    • seleulu
    • ofuvae mo lauulu
    • liʻo o lagona
    • satin lipine ma lautele lautele le sili atu 25 mm, lilac lanu,
    • piniki satin lipine 40 mm lautele,
    • lipine o satin o lilac paolo ma le lautele o le itiiti ifo i le 50 mm,
    • mama.

    Malamalama lelei o se fugalaʻau mai se paʻu paʻu ma le laʻasaga ma lea laasaga laʻasaga i le ata

    • Mai lilac tape le 5 cm lautele e tatau ona saunia sikuea ma autafa 50 mm, i le aofaʻi o 18 fasi.
    • Mai se piniki piniki, e talafeagai e faia ai sikuea ma le itu o 4 cm. O ia fasi o le a manaʻomia 12 fasi.
    • Mai le vaapiapi o tapenaina tapuni oe manaʻomia le faia o 11 vaega.
    • O lenei e mafai ona amata amataina fugalaʻau mai ituaiga uma o tapenaina sikuea. Ave le sikuea e tasi, e tatau ona gagau faʻapipiʻi i se tafatolu, punou le vaega i luga o lona tafailagi.
    • Ua maeʻa ona faʻapipiʻi le laina uʻu faʻataʻoto ia oe, e tatau ona e liliu le tasi pito i le ogatotonu ma taofi ma lou tamailima.
    • Ona e tatau ona toe fai le gaioiga, ae ma le itu lona lua o le lafu.
    • O le iʻuga o se sikuea avanoa, o itu e lua o loʻo aofia ai fasi fesoʻotaʻiga. E tatau ona mimilo lelei e le afi, ina ia faʻapipiʻi vaega uma o le lipine ma fusi faʻatasi.
    • Toe faia ma le faʻaeteete laʻasaga taʻitasi, e manaʻomia le faʻagaioia o faʻatulagaina lapisi tetele na totoe.
    • Ona toe faʻatautaia lea o le faʻagaioiga ma le lanu piniki, maua ai faʻamatalaga laiti laititi.
    • E tatau ona faia faʻapitoa vaʻaiga pe a faʻataʻitaʻia faʻatonuga laiti mai le lipine lilac. E taua le faamautinoaina o le lipine e le pala ma e le mu, ma le pito e tumau le mafolafola.
    • O lenei e mafai ona faʻafesoʻotaʻia vaega i le teuteuga. Muamua e tatau ona e fesoʻotaʻi vaega tetele. Gluing tatau ona tuu tasi i luga o le isi, teisi nana le lavea vavae i lalo o le punou.
    • Faapipiiina fugalaʻau faasolosolo, e tatau ona fai se lio ma faapipii le vaega muamua o le teuteuga i le faʻamatalaga mulimuli. O le iʻuga o le lio lea o le 18 lapopoa laʻau.
    • Ona e tatau ona faia se lio o feololo-tele lanu piniki auiliiliga. Faakelu latou foi pei o fulufulu mamoe. Ole iʻuga ole lio o 12 vaega.
    • Ma naʻo nai mea laiti e totoe, mai le mea e manaʻomia ai e faia le tutusa lio, ae mai le 11 petala.
    • Ole mea lea ua tatau ai ona e fesoʻotaʻi faʻatasi uma tapenapenia taamilosaga. Oe tatau ona amata i le tele, faʻasolosolo agai atu i le laiti. Muamua e tatau ona e faʻapipiʻi se lilac lapisi lapotopoto ma lanu piniki, faʻatasia o latou nofoaga autu.
    • Ona e tatau ona faʻapipiʻi se tamai lilac liʻo, tuʻu faʻapipiʻi i le ogatotonu o le piniki lio.
    • I le pito i lalo itu o lio e tatau ona e faʻapipiʻi se tamai lio o lagona, lea o le a nana le fetaulaiga o lio ma o latou auiliiliga.
    • I le ogatotonu o le mea faapipiʻi mug, faapipii le saunia ofu lelei mo le lauulu.
    • E tumau pea e faʻaalu le pito i luma o le teuteuga i se lilac cabochon ma faʻasaʻo le galugalu o laulaau.

    Ua saunia le teuteuga ma o lenei ua e iloa fai se fugalaʻau mai le satin lipine! E mafai ona matamata le vitio.

    Faitau aʻu fesoasoani ile mea e te mafaia fai ia oe lava ma lipine.

    Avatu e le tasi le isi i le aso o le aso malolo ma e faʻapena ona leai se mafuaʻaga.

    Ma le faamaoni, Natalya Krasnova.

    Jack fulufulu filo (Halloween): laasaga i lea laasaga faatonuga

    Tele teineiti na matamata i le tifaga "The Nightmare Before Christmas." O le ata autu o lenei ata o Jack.

    I le gaosiga o pulu "Jack" le teine ​​faʻaaoga ai mea nei:

    • vaega manifinifi paʻu mo lauulu,
    • faailoga teuteu (mo foliga),
    • isi masini talafeagai.

    A fausia le paʻu paʻu "Siaki" faia se fafine gaoioiga nei:

    • faapipii mea faigaluega ma lipine aufana i lauulu,
    • ona fai lea o foliga o Jack - o se lio o le ie, e teu ai e le teine ​​ma se ie uila ma valiina - ma ua saunia le fusi vaega "Jack"!

    Manoa faʻapipiʻi "Lulu taliga" mai uila, lagona, lopa

    Mo le fausiaina o 'au "taliga Hare", faia e le teine ​​se mamanu:

    • piki i luga mea faʻavae mo le paʻu,
    • nonoa taliga i se faapona i le pito i lalo - ma le paʻu fasi "Hare taliga" ua sauni! O se teineititi ma se fusi paʻepaʻe i luga o lona ulu e foliga foliga matagofie tamaʻitaʻi ile tautotogo.

    Ata o isi paʻu ma ou lima

    I le faʻaopopo atu i luga o mea taʻutaʻua i totonu o fale, o teine ​​e faia ia ituaiga paʻu ma o latou lava lima:

    E pupula lava le ofu eleni ia foliga ma maua ai le alofa faʻaaloalo i le teine

    Faʻapea foi, tele malie malie paʻu e mafai ona faia o lagona - tutusa oloa e teuteu teine ​​foi.

    O le iʻuga, e mafai e tamaitai taʻitoʻatasi ona tutoʻatasi se tasi poʻo se isi fusipaʻu laʻau mo lona lauulu - e faʻataunuʻu ai se fatufatuga faʻaolaina ma suia lelei ai ona foliga vaaia.

    O mea uma e tuʻuina atu mo lau faʻamatalaga. Ae le i faʻaogaina fautuaga e faatatau i le soifua maloloina o lou lauulu, matou te fautua atu ia oe faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa. Faʻaaoga naʻo mea e faʻatagaina e naʻo le mea e iai le hyperlink i le tulaga.

    Fai-oe-oe lava fusi vaega mai satin lipine - pe faʻafefea ona fai se teuteuga matagofie e faʻaaoga ai le kanzashi metotia ma se ata

    Tane nila fafine faia ni teuteuga poto e mafai e se tasi ona na o le maofa. E mafai ona latou faia ni laei teuteu o le a faʻamamafaina ai le lalelei o le lauulu i le tele o metotia eseese. O lipine satin mo fusi eleni ua manatu o se mea talafeagai, aua e mafai ona e faia mai ia mea mai le fugalaʻau e teuteu mo le utupoto faʻaaogaina metotia faigofie.

    O tamaʻitaʻi atamamai e mafai ona fai ni paʻu ma o latou lava lima mai lipine i nisi o metotia, ia, pe a maeʻa ona suʻesuʻeina ma le loto i ai, e matua faigata lava. O le mea autu i lenei pisinisi o le aʻoaʻoina lea o tomai faʻavae, mulimuli i polokalame ma matai vasega ma faʻaaoga lou mafaufau e maua ai se teuteuga matagofie e iloga i le tagata taʻitoʻatasi ma le mataʻina matagofie.

    O le gaosiga o gusi ua faʻavae i luga o le metotia o le lalagaina, gagau ma faʻaputuputu elemene i se tasi lapoa. Mo tagata amataina, e sili atu le ave o tomai faʻapitoa o se faʻavae, aʻoaʻo i latou, ona amata loa lea ona faʻasea.

    E oʻo lava i ni fulu paʻu faigofie e mafai ona vaʻaia le matagofie o le laulu o se teine ​​pe afai e teuteu ma le poto. Suluga, lalagaina, lopa, lopa, uila e avea ma filifiliga mo le teuteuina o oloa uma.

    E mafai ona e faʻataʻitaʻia se tele o teuteuga filifiliga e maua ai ni teuga matagofie.

    Satin lipine o lanu eseese ma paolo, lopa, tao, teuteuga elemene tautua o mea mo le gaosiga o paʻu fusi.

    O meafaigaluega a meafaigaluega e manaʻomia, e te manaʻomia le kelu mo mea lavalava, seleulu, mea e fai i le kulimi, afi afi (moli moli) ma lima poto. O nisi taimi e aveina e tamaʻitaʻi atamamai paʻu ua maeʻa, faʻatau i se faleoloa masani, ma teuteu latou lava ala.

    I lenei tulaga, e te manaʻomia se faʻavae i le mea o le a faʻapipiʻi elemene - cardboard, uʻamea lauulu ninii, palasitika paa.

    O le lauiloa metotia o le fausiaina o gum mai satin lipine ma o latou lima ua manatu o le Iapani faatufugaga o kanzashi. Ina ia faia se lalelei a tamaiti fulu faʻamanatuga faʻamanatu mai o se dahlia po o le daisy, e tatau ona mulimuli teineiti i le vasega vasega:

    1. Mai le satin poʻo le siliki tipi, fai le 16 sikuea pito i luga 5 * 5 cm le lapoʻa, tusi se moli mama i luga o pito ina ia le faʻaalu mai le nonoa. Toe fai mo se isi lanu (fugalaʻau totonu).
    2. Mo le laina pito i fafo o fugalaʻau, o sikuea taʻitasi e tatau ona punou faʻataʻamilosaga, toe fai, sasaa i luga o se tulimanu ma le afi. Mo le laina i totonu o fugalaʻau, o sikuea e punou faʻataʻamilosaga tolu taimi.
    3. Gagau pito i laiti laupepa i totonu, kelu.
    4. Fai ni avanoa se tasi e 12 mo se teuteuga.
    5. Mai le mafiafia o pepa malo tipi 2 liʻo ma le lapoa o le 3.5 cm ma 2.5 cm, kulimi ma se ie.
    6. Faakelu moli uma e lua-fola i se lapoa i se liʻo. Toe fai mo le vaega lua. Kelu se tasi-vaega faʻaputuga i se tamaʻi faavae. Kelu 2 faʻavae faʻapitoa.
    7. Teisi ma lopa, faapipii le fugalaʻau i luga o le fulufulu ulu po o le paa.

    Ofuvae ofuvae mo lauulu mai lipine o eseese lautele

    Spectacular ma volumenous e maua gum mai satin lipine ma o latou lima, faia o mea eseese lautele. E i ai le matai vasega mo le faia o se fesoasoani:

    1. Oti se avanoa faʻafoliga o le 9 * 16 cm mai le pulupulu, tusi se laina faʻafaʻatasi i le ogatotonu. Matagi se lipine i luga.
    2. Aveese le saito e aunoa ma le faʻaleagaina o le fusi, stitch le ogatotonu, faʻamau seia oʻo i le aufana ua faia.
    3. Toe fai le tekonolosi mo le faia o se aufana mai se isi mea ma se vaapiapi lipine.
    4. Tipi fasi fasi tutusa lava le umi ma le lautele mai le 'ie o lanu eseese e pei o le aufana e tupu mai, ma mimilo pito.
    5. Aoina mea uma i luga o se filo.
    6. Oti se lio faʻapipiʻi, fusifusi ma se ie, suʻisuʻi e oʻo i le valise.
    7. Faakelu le aufana i luga o le lio ma le fana faapipii, teuteu i maʻa lopa laiti, rhinestones, faamau po o peamau.

    Ina ia faia fusipaʻu fusi mai satin lipine ma o latou lima, teuteu se gulk-bunch, o le a manaʻomia e teineiti le mulimuli i lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga

    1. Tipi 6 fasi laumei lanumeamata 4 * 2.5 cm ma se kome, pese mai le 2 itu e fatu ai se galu - o mea ia o le lau. Punou le pito pito i lalo i nofoaga e lua, faapipii i le ogatotonu ina ia maua ai le mea fua, mafolafola.
    2. 12 fasi fasi paʻepaʻe 4 * 2.5 cm ma 5 fasi o 3.5 * 2.5 cm tipi i totonu o se lio, singe, kelu i se mataua.
    3. Kelu faʻatasi avanoa e ala i le faʻapipiʻi o le tasi i le isi, teuteuina i faʻamama.
    4. Toe fai mo 14 rose pata mai fasi 4.5 * 2.5 cm.
    5. Taʻo ese le vaega muamua o paʻepaʻe, pipii laʻau na totoe, ma fai le vaega lona lua faataamilo i le lio mai le piniki elemene. Faakelu lau lau.
    6. Fai ni avanoa se 5.
    7. 4 vaega piniki 10 * 5 punou i le afa, faapipii pito i se lafu, fesoʻotaʻi ma se aufana. Toe fai mo 2 lanu paepae 9 * 5 cm.
    8. 2 pulou papaʻe 8.5 * 5 cm ma piniki 9 * 5 cm faʻamau faʻatasi ma se laʻei paʻepaʻe i luga o le lanu piniki, fai se lipine, teuteu le pito i lalo ma ni lopa. Faakelu le aufana, ufiufi le ogatotonu.
    9. I le pito i tua o le aufana ma fugalaʻau, kulimi lagona liʻo ma le lapoa o le 3.5 ma 2.5 cm, suʻi uma elemene i luga o se suʻiina laʻau. Teuteu le bun.

    Lulu ma lipine

    O mea teuteu i foliga o aufana foliga mataina i luga o lauulu, lea e mafai ona fai e ala i le mulimuli i faatonuga:

    1. Ave 2 lipine 2.5 ma 0.8 cm lautele, 1 mita le umi, 1 lipine 8 mm lautele ma 50 cm le umi.
    2. Fai ni ata pepa malo se 2 i le foliga o le mataitusi P fuaina o le 6 ma le 8 cm, tipi le pito o le lautele lipine i luga o le ogatasi, faʻataʻatia se lapoʻa tele ina ia tipi ma 2 piilima ia mai pito uma.
    3. Faʻamau le lipine i le ogatotonu ma pine, suʻi se 'auo i luma' 'au, faʻaputuputu, ma faʻamau.
    4. Toe fai mo le aufana lona lua, suʻi faʻatasi, faʻapipiʻi se lopa i le ogatotonu.

    Siaki le vasega vasega i le auala e fai ai-oe-oe lava lipine galuega taulima mo tagata amata.

    O tagata amataina e mafai ona taumafai e faia ni ofu faʻamalosi mai satin lipine, toe fai vasega vasega.

    Mo le faigofie, o loʻo iai faʻamatalaga ma ata ma faʻamatalaga, faʻapea foi ma ata vitio e faʻaalia ai togafiti o le faia o mea teuteu.

    I le mulimulitaia o faʻatonuga, o le a e mauaina fiafia fugalaʻau lalelei e mafai ona e ofuina oe lava i soʻo se laulu (lalagaina, tinkers, tails) pe faʻaoga o se meaalofa.

    Faʻafefea ona fai se faʻaʻaiʻu foliga o tolu lipine

    Tamaiti uma o latou curls umi atu nai lo i se "ulu oti e pei o se tamaititi" sili atu ona masani pe itiiti foi fiafia e alu ma hairstyles, ma o iinei e le mafai ona faia e aunoa ma fusi ofu.

    O le mea moni, i faletupe uma a tamaʻitaʻi e leai se tasene o ia mea teuteu mo lauulu, ae o nisi taimi e te manaʻo i se mea moni ma le masani ai, o le mafuaʻaga lea e tulaʻi mai ai le fesili pe faʻapefea ona fai ni ufiuluʻulu mo lauulu i ou lava lima.

    E te maua ni mea manaia manatu i lenei tusitusiga.

    Le a le mea e fai ai fusipaʻu fulufulu mo lauulu?

    O le matagofie atoa o se faʻatonuga o le mea lea ina ia mafai ai ona faʻaleleia se fulufulu mo lauulu ma ou lima, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea i le lima e aunoa ma ni tapulaa:

    • ie - paʻu, paʻu, satin, vavae, ma fasi soʻo se ituaiga, aua e te le manaʻomia tele mo ia teuteuga ma e mafai ona suʻiina e le mai le tasi, ae mai le tele o ieie,
    • manifinifi taugofie faʻatauina paʻu fusi poʻo uaea,
    • lopa, maʻa, tuaoi ma isi mea uma e mafai ona e mafaufau iai mo le teuteuina,
    • palasitika.

    Ae a, oe le manaʻomia meafaigaluega faʻaleleia ma mea e faʻapipiʻi faatasi uma ai:

    • filo
    • nila
    • seleulu
    • uʻamea tamaʻi kilipa ma rivets,
    • uaea
    • kelu.

    “Fugalaʻau Astra”

    Ina ia faia se ofu faʻamalosi mo lauulu, o se ie lelei o soʻo se paolo e talafeagai. O le gaosiga faagasologa e matua faigofie:

    1. Tipi le lautele, 5 cm le lautele, i luga ole 10-20 cm le umi (faʻatatau i le auala lemu e te manaʻo e teuteu le fugalaʻau).
    2. O le tasi itu, tipi atoa le umi o le fasi pepa e tusa ai ma le faʻavae o matamoe - o mea ia o le petals.
    3. Ave le nila ma filo ma aoina le fasi atoa i luga o le filo i le itu i le mea e leai ni vavaeina.
    4. Faʻamau ina ia e maua se liʻo ma petale i fafo.
    5. Nonoa se filo ma suʻi pito o le ie.
    6. E mafai ona e faʻapipiʻi se isi fasimea o le lanu tutusa i le ogatotonu o lenei poʻo seisi lava lanu, pe teuteu i se lulu o se talafeagai talafeagai.
    7. I le itu pito i tua, faapipii se manifinifi manifinifi i le fugalaʻau, ma ona e nonoa lea o filo. Rivets poʻo sina tamaʻi fasi ie e talafeagai mo lenei faʻamoemoe.

    Taua! A e maitauina, e leai se mea faigata. E tusa ai ma le lanu - filifili mo oe lava, ae ia manatua e blondes e atoatoa pale lanumoana pe sesega piniki, ma brunettes mafai ona avea a sili atu saturated lanumeamata po o sukalati.

    Le faigofie e faia-oe-oe velvetetusi fusipaʻu

    O ofu tetele velvetetusa foliga mai e manaia tele, ma ia faʻafaigofie nai lo se isi taimi:

    1. Ave se 1 pe 2 fasi ie velvete o soʻo se lanu. Afai na e aveina ni fasi mea se lua, tipi 'eseʻese ia vaega tutusa tutusa faatafafa ma suʻi.
    2. O le lautele o faatafafaga o le lautele o le teuteuga, o le tele o ia, o le sili atu matagofie o le teuteuga o le a, o le umi e 25-40 cm, ina ia matagofie aulotu mafai ona teuteuina.
    3. I totonu, filo se filo malosi uʻamea filogia o le a aoina le ie i galu ma o le a taofiofia se faaputuga o curls lelei, ma nonoa.
    4. Toto i totonu o le pu.
    5. Folafola le teuteuga.

    Taua! O lenei filifiliga e sili mo aso uma laei. Afai e te faia le mea teuteu lava ia le itiiti le mafanafana ma lautele, e mafai foi ona e teuteuina teuteu, mo se faʻataʻitaʻiga, i se aufana.

    Ina ia faia lenei mea, pe a uma ona suʻi le faavae, tipiina se tafatafa o velvete, paʻu poʻo paʻu. O le umi o le faʻafoliga o le umi o le nuanua.

    Faʻapipiʻi le vaega i le ogatotonu ina ia gagau faʻatasi le fusi i itu uma e lua ma i lenei faiga, nonoa ma se rivet i le fusi vaega.

    “Fugalaau o satin lipine”

    O lenei teuteuga e sili atu talafeagai mo teineiti ma o le a avea ma se meaalofa matagofie poʻo se fesoasoani mo le aso malolo. Ina ia malamalama pe faʻafefea ona fai se fulufulu faʻapipiʻi mo lauulu i ou lava lima, faitau faʻatonuga i lalo:

    1. Ave se satin piniki piniki 2.5 cm lautele ma faʻaaoga se taʻitaʻifono ma se burner e tusi 5 fasi 7 cm le umi.
    2. Fai tutusa i le lanu viole o le 5 cm le lautele, ae o le fasi uumi e tatau ona 10 cm.
    3. Gagau lipine o le tutusa lanu i le afa ma faasolo solo uma auiliiliga i luga o le tasi filo ma faʻamalosi ia maua se lio (fai le mea lea mai le itu o loo fesoʻotaʻi pito o le lipine). Ma tatou maua le tasi lio o petala.
    4. Fai tutusa i lipine o le lona lua lanu.
    5. Faakelu tasi fugalaau i le isi, ma se ki i le ogatotonu.
    6. I le pito i tua o le fugalaʻau, faapipii se kilipa poʻo se vaega fusipaʻu o le a taofiofi lelei le fusi o faʻasologa.

    Paʻu paʻu

    Lenei filifiliga o mea teuteu fale-faia mo lau lauulu o le a avea ma se mea moni maua mo fashionistas, ona e mafai ona faʻaalia le gata i lou mafaufau lelei ma faia se faʻataʻitaʻiga fou i aso uma. Le faia o lenei:

    1. Ave se fasi palasitika.
    2. Tipi ese se faatafafa i fafo atu ma tusi se ata.
    3. I le faʻaleleiina o le vali, pupuni le pito i luga i se vali manino - e mafai foi ona fao. Afai e te manaʻo e faʻaosofia le teuteuga sili atu ona matagofie, e oʻo lava le vali i molilaʻo e atoatoa lelei.
    4. Faatali seia fufulu, ona faapipii lea ole ofu i tua o le palasitika, lea e te aoina ai au uila.

    Taua! Afai ei ai le taimi ma le manaʻo e faʻaumiumi sina taimi umi, e mafai ona e tipiina le palasitika lava e leʻo se tafatafa, ae i le faʻavae o foliga sima - se keleni, se pusi, se fugalaau, ma isi.

    Fiafia ma sui moli

    O paʻu paʻu foliga foliga mautu ma matagofie pe a ufiufi e le paʻu ofu lauulu fusifusi i nisi lio. A fai e na ona e ave le paʻu o le paʻu, o le a faʻaseʻe ese, a o loʻo momoli mai ai le tele o taimi le faigata. O le mea lea, matou te ofoina atu se paʻu filifiliga e mautinoa lava foliga sili atu ma o le a mausali taofi uila i se fusi:

    1. Ave se fasi fulufulu paʻu - tusa o le 30 cm le umi.
    2. Tipi pito pito i luga.
    3. Faailoga le ogatotonu o le fasi pepa, faʻamau i lenei nofoaga i le tasi itu le masani paʻu paʻu paʻu mo lauulu ma se rivet.

    Taua! Ina ia aoina lauulu, faʻamau le fusi i se paʻu paʻu manifinifi, ma afifi se paʻu paʻu faʻataʻamilo i le fusi i luga, fusi se faʻailoga. O sea mea teuteu o le a foliga sili ese ma masani ai.

    O lenei ua e iloa fai se fusipaʻu laulu mo lauulu i ou lava lima. Amata i le filifiliga sili ona faigofie, faʻataʻitaʻi lau ata tisaini agavaʻa, ona faʻaali lea o ou mafaufauga i le faʻaleleia atili o le teuteuga. E mautinoa lava pe a uma ni nai faʻataʻitaʻiga, o le a e manaʻo e fatu ni mea matagofie e le masani ai ma e le masani ai e faia ai laʻei eseese!

    Faigofie filo filo filo

    I le galueaina o le fulufulu filo ma le leise, e faʻatautaia e se fafine le faiga tutusa e pei o le taimi na fausia ai le faʻavae mo se vaega uʻamea. I le mea lea, i lenei tulaga, e i ai le eseʻesega e tasi: a uma ona suʻisuʻi, e le uiesea e le teine ​​le mea faigaluega.

    O le iʻuga, o fusi faʻamalosi tino e maua ai le teine ​​laititi.

    Multilayer lipine aufana

    O le maeʻa faʻaputuga aufana faʻataʻapeina na faia e oe lava e leai se ese mai lau faʻatau oloa. Ae, fatuina i le fale, e le mafai ona faʻatapulaaina oe i le filifiliga lanu, teuteuga ma mea lava ia.

    Ina ia fausia se fesuisuiai o le aufana o le ae manaʻomia:

    • teuteu le lipine o lau filifiliga, pei 5 fasi, pei ona faʻaalia i le ata,
    • o le fulufulu poʻo se ofu fulufulu o le a faʻapipiʻi ai le oloa i le lauulu,
    • filo nila
    • kelu.

    O le sitepu muamua o le e faiavanoa. E manaʻomia ona loloʻu ia lipine taʻitasi e tolu o le umi lava ia, na saunia muamua, ina ia ogatotonu o latou pito i le ogatotonu, ma suʻi, pei ona faʻaalia i le ata.

    Lua o le tolu faʻamaʻa maeʻa fefaʻatauaʻi ua fesoʻotaʻi e le tasi i le isi e ala i le tuʻimomomoina o latou nofoaga autu i se filo. O le mea lea, ua maua ai se aufana faigofie fa-petala.

    O le uumi uumi e tatau ona afifiina ina ia mafai ai ona faʻaofuina se aufana i ni faʻailoga se lua ma lua fusi. E tatau ona faʻamauina lelei i filo i le ogatotonu.

    O le iʻuga, e tatau ona e mauaina ni fasi mea se tolu: mai le lua loops, mai le fa petale ma le aufana ma iʻa.

    Uma ia nonoa faʻatasi i le faasologa i luga faʻaaogaina filo ma kelu mo le faʻatuatuaina.

    Ina ia nana le ogatotonu ua vaneina ma le filo, ua uma ai le fasi pito mulimuli ma puʻupuʻu. Na latou afifi le ogatotonu o le aufana faataamilo, ma tua o pito o le lipine nofo i luga o le kelu.

    E totoe naʻo le faʻapipiʻi o se lauulu lauulu ma kulini i le pito i tua o le oloa, faʻatagaina e mago ma faʻaoga ma le fiafia.

    Foafoaga tekonolosi faaalia i le vitio:

    Faʻamatalaga faʻapitoa

    Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

    Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

    Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

    Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

    Taʻutaʻua lua-lanu aufana

    Ina ia fatuina na aufana mo lauulu, oe manaʻomia:

    • satin lipine o auala mafiafia o le tasi lanu,
    • manifinifi satin manifinifi o se ese lanu,
    • manifinifi naua o lipine o soʻo se lua o lanu,
    • filo.

    A fatuina aufana, e le tatau ona pipii i na lanu ma mea e faʻamatalaina mai iinei. A uma mea uma, e te fatuina se galuega taulima ma ou lima, o lea e te manaʻomia foi e filifilia se sitaili.

    Mai le lautele lautele lipine tatau tolu vaega aufana faavae. Ina ia faia lea, e tatau ona e fuafuaina lona lapoa ma amata matagi le lipine tutusa e maua tolu atoa avanoa. Ona nonoa lea o le ogatotonu ma se filo. Ua faailoa manino mai lalo.

    Ona e tatau ona alu i le fausiaina aufana luga. O le a aofia ai, e pei ona i ai, e lua itu o loʻo i luga o le tasi. Matou te nonoa pito o lipine i le ogatotonu ma faafesootaʻi vaega e lua i le tasi ma le isi ina ia aua neʻi toulu eseese.

    Sauni elemene o lenei ituaiga o le a aofia ai ni vaega se tolu: tolu-vaega faavae, lua-tulaga faʻataʻitaʻi, ma lua fasi saʻo le sili ona manifinifi lipine o le a tautau i lalo.

    E naʻo le tuʻu tasi i luga ae faʻapipiʻi fusi i le ogatotonu ma se lipine.

    O mea teuteu saunia e mafai ona pipii i le ulu ma le fesoasoani o lauulu ulu pe le mafai ona vaaia, ma oi latou o loo siomia ai oe o le a le taumateina na faia i ou lava lima.

    O le isi filifiliga mo le fatuina o se aufana muamua:

    Mataupu ua totoe: 24 faamatalaga

    Ianuari 6, 2016 | 12:20

    Sa ou tilotilo atu i ou paʻu taʻutaʻua, ae ou te leʻi pikiina se mea. Ioe, e mo aʻu lava ia, aua e iai loʻu fulufulu umi. Masalo e i ai se mea mo tamaloloa?

    Ianuari 6, 2016 | 13:42

    Oi, ou te le malosi i fusi faʻamalosi a tagata.E masani ona faia i le tele minimalistic suia - silicone mo se faʻataʻitaʻiga.

    Ianuari 6, 2016 | 21:19

    Lelei ma manaia paʻu fusi. Ou faia foi gum ou te: mai a matagofie ie, ma beads ma kolosi. Le fiafia galuega

    Ianuari 6, 2016 | 22:18

    Ua ou malamalama tele ia te oe, Eugene)) Faʻafetai!

    Ianuari 6, 2016 | 23:29

    O lau tama teine ​​e uumi lona laulu ma e masani ona fiafia o ia i le fusi i le paʻu, 'aulelei faia-ia-oe filifiliga. Manuia le Kirisimasi!

    Ianuari 7, 2016 | 09:31

    Faafetai, alofa! Ma manuia le Kirisimasi ia te oe!

    Ianuari 7, 2016 | 02:51

    Galuega e matua fiafia. Afai e iai mo se tasi, e tatau ona e aʻoaʻo. Faafetai, Nastya.

    Ianuari 7, 2016 | 09:29

    Ianuari 7, 2016 | 16:46

    Gum Bunnies na o matagofie ma ou fiafia foi i le hare taliga. Ou te manao e fai se meaalofa.

    Ianuari 7, 2016 | 19:31

    Ou te manatu e faʻafiafiaina le tagata e ona

    Ianuari 7, 2016 | 17:01

    Aulelei tele))) Faʻapitoa musuia paʻu "Jack"))). ma le bunnies e aulelei))) Manuia le Kirisimasi, Nastenka!

    Ianuari 7, 2016 | 19:33

    Ma o oe le Kirisimasi Kerisimasi)) O le a ou fiafia e vaʻai i fua o musumusuga i le lumanaʻi

    Fepuari 11, 2016 | 14:13

    Vasega. E sili le manaia le faia o na paʻu fusi oe lava nai lo le faʻatau. E fiafia tele le tamaititi e faia se mea io latou lava lima)))) Faʻafetai mo aitia.

    Fepuari 11, 2016 | 21:19

    Leai lava, Elena))

    Mati 16, 2016 | 00:02

    Manaia lelei aina. Ou te alofa i tagata fatufatu, latou te fesoʻotaʻi i taimi uma ma finau. Ma a mea silisili sau mai i lalo o latou aitu lima. Maeʻa e aoga ma ou te fai atu ia te oe i luga o le blog e uiga i galuega a latou afafine. O lea na fanau ai Temochka.

    Mati 16, 2016 | 08:06

    Faafetai, Galina! O pou (e uiga ia latou feʻau ma e le gata) e matua musuia lava)

    Iuni 28, 2016 | 01:30

    Talofa Anastasia. Ua ou fiafia i le sikola e fai lau mea malie, e ese le aulelei. Talu ai nei sa ou suʻiina laʻu tama ma aʻu, na ese lava le matagofie. Faafetai mo ou manatu. O lenei o le a ou faitauina soo lau '' upega tafaʻilagi.

    Iuni 28, 2016 | 10:01

    Talofa! Faʻafetai lava mo se tali faʻamaoni. O le a ou fiafia e vaʻai ia te oe ii

    Fepuari 13, 2017 | 17:04

    o le lalelei e faigofie))) Ou te matua fiafia i lau nila. Na tuputupu aʻe foi loʻu alo tamaʻitaʻi, e fiafia tele i paʻu, ae e leʻo se mea moni e tatau ona fai le ua ma le ogatotonu, ma na matou filifili ai e fatuina a matou lava faaputuga. Ia te oe se fesili, pe faʻapefea ona pipii le ogatotonu. na o le vevela vevela? ma na o le fana mo ia ?? Faʻafetai

    Fepuari 13, 2017 | 18:30

    Ou te matua fiafia) E mafai ona e faʻaaogaina le tu ma aga masani "Taimi" (afai e le o ni rhinestones, o le mea moni, soʻo se silika e sili ona lelei mo i latou)

    DIY fasi fusi mai satin lipine: o le master class ma ata ma vitio

    Tane nila fafine faia ni teuteuga poto e mafai e se tasi ona na o le maofa. E mafai ona latou faia ni laei teuteu o le a faʻamamafaina ai le lalelei o le lauulu i le tele o metotia eseese. O lipine satin mo fusi eleni ua manatu o se mea talafeagai, aua e mafai ona e faia mai ia mea mai le fugalaʻau e teuteu mo le utupoto faʻaaogaina metotia faigofie.

    Faʻafefea ona fai o paʻu fusi mai satin lipine

    O tamaʻitaʻi atamamai e mafai ona fai ni paʻu ma o latou lava lima mai lipine i nisi o metotia, ia, pe a maeʻa ona suʻesuʻeina ma le loto i ai, e matua faigata lava. O le mea autu i lenei pisinisi o le aʻoaʻoina lea o tomai faʻavae, mulimuli i polokalame ma matai vasega ma faʻaaoga lou mafaufau e maua ai se teuteuga matagofie e iloga i le tagata taʻitoʻatasi ma le mataʻina matagofie.

    O le gaosiga o gusi ua faʻavae i luga o le metotia o le lalagaina, gagau ma faʻaputuputu elemene i se tasi lapoa. Mo tagata amataina, e sili atu le ave o tomai faʻapitoa o se faʻavae, aʻoaʻo i latou, ona amata loa lea ona faʻasea. E oʻo lava i ni fulu paʻu faigofie e mafai ona vaʻaia le matagofie o le laulu o se teine ​​pe afai e teuteu ma le poto. Suluga, lalagaina, lopa, lopa, uila e avea ma filifiliga mo le teuteuina o oloa uma. E mafai ona e faʻataʻitaʻia se tele o teuteuga filifiliga e maua ai ni teuga matagofie.

    Satin lipine o lanu eseese ma paolo, lopa, tao, teuteuga elemene tautua o mea mo le gaosiga o paʻu fusi. O meafaigaluega a meafaigaluega e manaʻomia, e te manaʻomia le kelu mo mea lavalava, seleulu, mea e fai i le kulimi, afi afi (moli moli) ma lima poto. O nisi taimi e aveina e tamaʻitaʻi atamamai paʻu ua maeʻa, faʻatau i se faleoloa masani, ma teuteu latou lava ala. I lenei tulaga, e te manaʻomia se faʻavae i le mea o le a faʻapipiʻi elemene - cardboard, uʻamea lauulu ninii, palasitika paa.

    Kanzashi paʻu fusi

    O le lauiloa metotia o le fausiaina o gum mai satin lipine ma o latou lima ua manatu o le Iapani faatufugaga o kanzashi. Ina ia faia se lalelei a tamaiti fulu faʻamanatuga faʻamanatu mai o se dahlia po o le daisy, e tatau ona mulimuli teineiti i le vasega vasega:

    1. Mai le satin poʻo le siliki tipi, fai le 16 sikuea pito i luga 5 * 5 cm le lapoʻa, tusi se moli mama i luga o pito ina ia le faʻaalu mai le nonoa. Toe fai mo se isi lanu (fugalaʻau totonu).
    2. Mo le laina pito i fafo o fugalaʻau, o sikuea taʻitasi e tatau ona punou faʻataʻamilosaga, toe fai, sasaa i luga o se tulimanu ma le afi. Mo le laina i totonu o fugalaʻau, o sikuea e punou faʻataʻamilosaga tolu taimi.
    3. Gagau pito i laiti laupepa i totonu, kelu.
    4. Fai ni avanoa se tasi e 12 mo se teuteuga.
    5. Mai le mafiafia o pepa malo tipi 2 liʻo ma le lapoa o le 3.5 cm ma 2.5 cm, kulimi ma se ie.
    6. Faakelu moli uma e lua-fola i se lapoa i se liʻo. Toe fai mo le vaega lua. Kelu se tasi-vaega faʻaputuga i se tamaʻi faavae. Kelu 2 faʻavae faʻapitoa.
    7. Teisi ma lopa, faapipii le fugalaʻau i luga o le fulufulu ulu po o le paa.

    Ofuvae ofuvae i luga ole afu satin lipine

    Ina ia faia fusipaʻu fusi mai satin lipine ma o latou lima, teuteu se gulk-bunch, o le a manaʻomia e teineiti le mulimuli i lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga

    1. Tipi 6 fasi laumei lanumeamata 4 * 2.5 cm ma se kome, pese mai le 2 itu e fatu ai se galu - o mea ia o le lau. Punou le pito pito i lalo i nofoaga e lua, faapipii i le ogatotonu ina ia maua ai le mea fua, mafolafola.
    2. 12 fasi fasi paʻepaʻe 4 * 2.5 cm ma 5 fasi o 3.5 * 2.5 cm tipi i totonu o se lio, singe, kelu i se mataua.
    3. Kelu faʻatasi avanoa e ala i le faʻapipiʻi o le tasi i le isi, teuteuina i faʻamama.
    4. Toe fai mo 14 rose pata mai fasi 4.5 * 2.5 cm.
    5. Taʻo ese le vaega muamua o paʻepaʻe, pipii laʻau na totoe, ma fai le vaega lona lua faataamilo i le lio mai le piniki elemene. Faakelu lau lau.
    6. Fai ni avanoa se 5.
    7. 4 vaega piniki 10 * 5 punou i le afa, faapipii pito i se lafu, fesoʻotaʻi ma se aufana. Toe fai mo 2 lanu paepae 9 * 5 cm.
    8. 2 pulou papaʻe 8.5 * 5 cm ma piniki 9 * 5 cm faʻamau faʻatasi ma se laʻei paʻepaʻe i luga o le lanu piniki, fai se lipine, teuteu le pito i lalo ma ni lopa. Faakelu le aufana, ufiufi le ogatotonu.
    9. I le pito i tua o le aufana ma fugalaʻau, kulimi lagona liʻo ma le lapoa o le 3.5 ma 2.5 cm, suʻi uma elemene i luga o se suʻiina laʻau. Teuteu le bun.

    Vitio: fai-ia-oe lava fulufulu fulu mai satin lipine

    O tagata amataina e mafai ona taumafai e faia ni ofu faʻamalosi mai satin lipine, toe fai vasega vasega. Mo le faigofie, o loʻo iai faʻamatalaga ma ata ma faʻamatalaga, faʻapea foi ma ata vitio e faʻaalia ai togafiti o le faia o mea teuteu. I le mulimulitaia o faʻatonuga, o le a e mauaina fiafia fugalaʻau lalelei e mafai ona e ofuina oe lava i soʻo se laulu (lalagaina, tinkers, tails) pe faʻaoga o se meaalofa.