Foliga mata ma mata mata

Aveesea o le mata mata o le laser - sauniaina ma le faʻatautaia o le gaioiga, contraindications ma tau

Tumau foliga tumau ua leva ona aloaʻia le faʻailoga i se tamaʻitaʻi faʻalogologo, ae o isi taimi e tupu, e manaʻo lava le teine ​​e alu 'ese mai le peʻa. O le mafuaʻaga mo lenei atonu o le le lelei le faʻatinoina o gaioiga, o se suiga i le sitaili poʻo le masani i le masani. Ae ui i lea, e faigata tele ona fofo le faʻafitauli muamua, aua e tele lava auala e tiaʻiina ai le vali, ae e iʻu uma le tigaina ma le tiga. Tele taimi, acid acid ma le skin resurfacing na faʻaaogaina. O nei aso, ua avea le cosmetology o se isi laʻasaga i luma ma faʻatautaia le le aveeseina o le laser eyebrow tattoo. O a foliga o le faʻagasologa, tatou taumafai e fuafua lelei.

Mataupu faavae o taualumaga

Ina ia alu 'eseʻese mai le tumau vali mata, e faʻaaoga e le cosmetologist le laser beam ma le umi o le 532 nm i le 1064 nm. O le umi tonu ua filifilia e le matai faʻatatau i le loloto i le mea o loʻo iai le pigment.

O le utupoto e ulu atu i le epidermis, i le mea e vaeluaina ai le lanu lanu. O le uiga ese o le laser o le iloa lea o se le-lanu lanu ma gaioiga i luga o lea, mo lenei mafuaʻaga tumau le paʻu afaina. O le utupoto e faʻamafanafana le vali paʻu, ma liu pigmen i soʻo, lea e faʻapipiʻi i le paʻu.

O le uiga ese o le laser tattoo aveese o le pupula sili atu le lanu, o le faigofie le gaosiga. E mafai ona tutupu faigata ma ni mafanafana mafanafana o le leisa e le faʻamaonia o ni mea ese.

Taua! Ina ia iloa tonu pe faʻapefea ona tatai le peʻa i lalo o le vaʻaiga o se laser faʻapipiʻi, e manaʻomia le faia o se suʻega i se tamai nofoaga.

Le aoga

A matou talanoa e uiga i le laser aveesea o tumau vali, e faigata tele le faʻailoaina o mea le lelei, aua e le pei o isi metotia tattoo aveesea, le laser e sili ona lelei. Ae ia faʻalauiloa mea e faigofie e faigofie:

  1. Le tiga. O le utupoto e le afaina ai le paʻu, tagata faʻatau oe na pasia le taualumaga ia matauina na o sina laʻititi le mautonu lagona.
  2. Leai se toe faaleleia taimi. Ole maualuga ole mafai ona mafaufauina ile maeʻa o le faʻagaioiga o le aliali mai o tamaʻi fasi mea na mou ese atu ile taimi muamua 3 aso.
  3. Leai se toleniga faʻapitoa e manaʻomia.
  4. E tasi le vasega o le 15-20 minute.
  5. O le leisa e le afaina ai le tuputupu aʻe o lauulu, e le afaina ai folikel.
  6. E mafai ona iloa le iʻuga pe a uma le vasega muamua.
  7. E mafai ona fai se tattoo fou e aunoa ma se malologa, e leai ni faʻatapulaʻaina o le faʻaogaina o mea teuteu teuteu.

E taua le maitauina e toetoe lava a le mafai ona aveʻesea ni mea le aoga i se tasi sauniga. O tuusaunoaga e matua manifinifi laina, microblading. I isi mataupu, e oʻo atu i le 5 sauniga o le a manaʻomia, e fuafua uma lava i le lanu, o le tui loloto o le pigment ma le valivali fatuga. Afai e suia le lanu tumau i lanumeamata poʻo le lanumoana, e tele faʻatonuga e ono manaʻomia, talu ai o nei ata ua manatu e sili ona faigata ona faʻaali.

Taua! O vali o loʻo iai ni uʻamea faʻamama e sili ona faigata ona 'aveʻese.

Tattoo Aveesea leisa

Faaitiitiga o taʻaʻa o loʻo faʻatinoina i fale faʻalelei e faʻaaoga ai masini faʻapitoa. O ituaiga nei o laser e faʻaaogaina:

  1. Erbium. O le sulu malamalama e ati atu i se paʻu papaʻu, e le afaina ai aano tuaoi. Faatasi ai ma le fesoasoani a sea laser, na o microblading mafai ona aveese, a o le taualumaga e le masani ona aoga.
  2. Carbon dioxide. Lenei ituaiga masini e mafai ona taulimaina ma le le faʻamanaia tumau foliga. O le cosmetologist mafai ona suia le loloto o le utupoto i le taimi o taualumaga. Faʻaogaina o se laser e manaʻomia le poto masani.
  3. Neodymium. Aveesea le tattoo laser e faʻaaoga i se mea faapena. O le utupoto e ulu atu i loloto loloto, afaina ai le pigmen e aunoa ma le faʻaleagaina o le paʻu. O le laser e faʻaumatia faʻamalie ni peʻa oona.

Sauniuniga

E le manaʻomia ni tapenaga faʻapitoa a le aveʻeseina tumau le leisa. E manaʻomia le feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa, pasi se suʻega lelei. E aofia ai i le aʻafia o utupoto i luga o le laʻititi o le paʻu. Ole suʻega faʻapenei e fesoasoani e teteʻe pe faʻamaonia le maiʻese a le maʻi. Mo le manuia o le faiga, e aoga le mulimuli i ni nai fautuaga:

Faʻafefea ona fai le faiga

Aveesea ole laser o mata mata tumau e tatau ona faia e se fomaʻi faʻapitoa. O le taualumaga aofia tele laasaga:

  1. Beautician fufulu le paʻu i le tonic. O se pulou e tuu i luga o le ulu o le maʻi e aloese ai mai le faʻalavelaveina o le utupoto i lauulu. Mo le puipuia o mata, faʻaaoga tioata faʻapitoa.
  2. O le paʻu o le tagata gasegase e togafitia se antiseptic. A fai le tui faagase, e tui faagase kulimi poʻo kulimi. Mo le fofo e galue ai, e tatau ona 15-20 minute faʻatalitali.
  3. Ma o le masini e ala i tagata taʻitoʻatasi moli faʻagasologa mata e tasi.
  4. Faatasi ai ma le sili atu le faʻaitagofie o le paʻu pe a maeʻa le faʻagaioiga, o suauu ma le faʻamalologa faʻaaogaina e faʻaaogaina i le togafitia.

Le manaʻomia numera o sauniga e faʻamatalaina lava e le tagata lalelei faʻapitoa. Faʻalagolago i le loloto tui ma pigment tone, e oʻo atu i le 8 taualumaga ono manaʻomia. E tusa i iloiloga, i le taimi o le sauniga, e le o iai le tiga i le tagata gasegase, ae mafai ona ia lagona le le lelei lagona susunuina ma mimilo. A maeʻa le pupula i foliga, o nisi tagata faʻatau na tupu ai le fulafula, mumu, lea na mouʻese ina ua mavae ni nai itula.

Taunuuga ma Faafitauli

O meafaigaluega faigata e fesoasoani e aloese ai mai uiga leaga i le paʻu. A uma ona aveʻesea le mata o laulu mata e faʻaoga ai se laser, i le tele lava o taimi, e leai ni aʻafiaga e maua i tagata gasegase. E masani lava e le naʻo se mumu mumu o le paʻu i le mea na aʻafia. O le mafuaaga o faʻafitauli o uiga taʻitoʻatasi o le tino o le tagata o tausia po o le leai o se tomai faʻapitoa o le matai. O mea e ono mulimuli mai e aliali mai:

  • alualu i luma le toe faaleleia vaitaimi,
  • fulafula, mumū o le paʻu,
  • paʻu paolo,
  • afaina ai lagona
  • faamalamalamaina o le lauulu i le mata o mata mo se taimi puupuu,
  • o le fausiaina o maʻilaʻila.

Ina ia puipuia faigata, e tatau i le tagata gasegase ona matauina le tele o tulafono mo le fulufulu mata. Fautuaga ina ua uma le faʻaaliga laser e pei ona taua i lalo:

  1. Aua neʻi afaina, aua neʻi e papaʻi i ou foliga i ou lima seʻia faʻamalolo atoatoa ou mata.
  2. Ina ua uma ona ave ese le peʻa, ua le fautuaina e asiasi i le sauna, taele, matafaga, vaitaʻele, faʻaʻapeʻapeina mata. Ole maualuga ole susu ma ole vevela e faʻateleina ai le ono aʻafia o siama.
  3. A malolo, e mafai foi ona tafetoto manu laiti. Fufulu i latou ma le gaoioi malie ma se ie le mafanafana.

Anotusi

E le faatagaina le aveeseina o mata o le mata i le peʻa. O le taualumaga ei ai mea taua nei:

  • faaletonu metabolic
  • maitaga
  • mai
  • mali suka
  • Le i ai poo se aga e fai ai maʻila keloid,
  • atopic dermatitis ma isi paʻu paʻu i le vaega o laulu mata,
  • oncological faamaʻi
  • faalemafaufau
  • faʻamaʻi o le cardiovascular system,
  • Paʻu fou
  • faʻamaʻi pipisi
  • AIDS
  • endocrine faiga faʻamaʻi
  • ova le mafaufau i le ultraviolet radiation.

Vaega o le laser eyebrow tattoo aveese: i luma ma ina ua uma ata

O isi taimi e faʻataʻitaʻi atu tagata faʻatau o salonoma i le matai ma se talosaga e ave ese se tatai foliga mata le lelei ma se leisa. O le taualumaga e faia pe a fai o le lanu poʻo le lanu foliga uliuli, le faʻapena, le masani ai. Aveesea o pigment e le taugofie, ei ai ona lava uiga, contraindications i le faʻatinoina.

O le tataina o le mata mata o le laser o se masani masani gaioiga i totonu o tagata faʻatau a potu lalelei. Ua latou faʻamalolo i ai i ni tulaga e foliga mai e puaʻi le ata, e le laugatasi, naʻo le lelava pe e le manaʻo i ai.

O le leisa manatu e sili ona saogalemu auala e aveese pigment mai i lalo o le pito i luga o le epidermis, ua i ai ni nai contraindications.

Na o le maualuga o le tau o metotia, o le fefe i foliga vaaia o maʻila pe a faʻafesoʻotaʻi se poto masani e le masani ai, taofi le tele.

Vaega o le leisa metotia

Aveesea o leisa le alualu i luma mata alofilima ua i ai le tele o tulaga lelei nai lo isi metotia. O le utupoto sao atu i totonu o paʻu o le paʻu e aunoa ma le faʻaleagaina ai o le ie malu.

O le faʻamama vevela e faʻaumatia atoa le pigment i le loloto o le 3-5 mm, ma mautinoa lona toe aveesea mai le tino. O le faʻagasologa o le faʻamamaina e tupu faʻasolosolo, e manaʻomia mai le 2 i le 3 vaiaso.

O faʻaiuga mulimuli, e pei ona iai i le ata o loʻo i lalo, o le a maitauina pe a ma le masina talu ona asiasi i le salonona.

O lauulu mai le laser beam e le o faʻaleagaina, e mafai ona toe valiina ma se pigment σύνθεση poʻo vali masani.

O le filifilia faʻapitoa o se fomaʻi faʻapitoa o le mautinoaga lea o le a faʻataunuʻuina le manuia, e aunoa ma le le fiafia iʻuga.

E leai ni maʻila pe a faʻaaogaina se mea teuteu teuteu, faʻapea foi ma le vevela mumu i le nofoaga togafitiga. O le sauniga taʻi 20-30 minute, o mata e puipuia ma faʻapitoa uliuli mata tioata.

O le metotia e fautuaina mo le faʻaaogaina i tulaga nei:

  • maualalo tuʻutuʻuga avetaʻavale o le vali, o le faʻatulafonoina o le blurry ma discolored vaega i luga o le laualuga atoa o le mata mata,
  • pe a fai o le peʻa e faʻapupula tele pe le malie, o se paolo e le masani ai,
  • le fiafia le tagata o tausia i le ata ona o le maʻai le faʻaalu, le mafaufau, le fetaui lelei,
  • ma le mou atu pe a uma le 2-3 tausaga.

Faʻataʻitaʻiga o le galuega le faʻamanuiaina o loʻo faʻaalia i totonu o le ata. O nei tumau mea sese mea mafai na o se laser i le 3-4 sauniga.

Mafai ona teteʻeina

E ui lava o le leisa togafiti e manatu o le sili ona saogalemu ma itiiti traumatic, ae ei ai ona lava contraindications. E tatau ona faʻailoa e le tagata faigaluega i le fale tagata seʻi muamua ona faʻafitauli. E le fautuaina foi.

Contraindications aofia ai:

  • maitaga
  • faaletonu metabolic
  • o le mai suka
  • toto faamai, alatoto,
  • o le i ai o colloidal maʻila,
  • afaina, paʻu o le paʻu,
  • matua i le 18 tausaga
  • talu ai nei tan
  • fatu fatu
  • AIDS, kanesa kanesa.

Mo le puipuia o faʻafitauli i le taimi lava e maeʻa ai le faʻasologa, ua faʻasaina ona taoto, asiasi i le sauna, vaitaʻele, faʻaaoga teuteu teuteu.

Naʻo le mulimulitaʻi i mea uma e manaʻomia e aloese mai faʻafitauli, o le mauaina o le faʻamaʻi i lalo o le fasi.

O le taunuuga o le faʻaaogaina o le laser o le a faʻailoaina i se aoga umi pe afai o le matai e i ai le talafeagai malamalama ma le poto masani. E le tatau ona malilie i le auaunaga a se tagata fale e tusa lava ma faʻaalu taugata.

Aveesea o le mata alumini laser - iloiloga, tau, ata muamua ma tua atu

Aveesea o le tato naʻo temka, lea e tatau ona asia muamua e i latou e le mafai ona filifili e alu i le faʻasologa o le faʻaogaina o ni mata tumau mata.

E masani lava i talanoaga o lenei mataupu i luga o fonotaga, o le a manino ai e toetoe o tagata uma lona lua o le tattoo potu ai faʻafitauli ma tattoo eyebrows, ma pe a faʻatatau i soʻo se lima fesoʻotaʻiga faʻapitoa e faʻasaʻo pe aveese le "lenei mataga" i soʻo se auala. Le tele o taimi, se maʻa le faʻamanuiaina ua aveese e faʻaaogaina ai le laser.

E tele auala e tape ai. O nisi o latou ua leva ona leva, ma o nisi ua leva ona iloaina e le gata ua le aoga, ae ua oʻo foʻi le afaina. Peitai, o le muamua ma le lua o loʻo faʻaaogaina lava e matai.

A outdated metotia o tattoo aveeseina, lea e faʻavae i luga masini motuga o paʻu pito i luga o le paʻu ma le pigmen o lo oi ai i totonu.

O se auala leaga, ae e malosi.

  • Le faʻaaogaina o vailaʻau.

I totonu o saleni ua leiloa nei le tattoo faʻaaogaina le Tattoo Remover - o se paluga faʻapitoa e faʻaumatia le vali i totonu o le paʻu. O se remover e faʻalauiloaina i le auala tutusa e pei o tattoo paint. Aʻo le mea moni, e olo i le paʻu i le loloto lava ia e pei o le peʻa.

Talu ai i lona tuufaatasiga o se sooupu malosi, e galue e le gata i le vali, ae i luga o aano o le tino o le tagata. I le maeʻa ai o le faʻalauiloaina o vailaʻau, e iai le aʻafiaga o le maua o maʻila ma maʻila.

Faʻapea foʻi le faʻalauiloaina o le Remuver, e mafai ona tupu mai ai ni faʻafitauli i le tulaga, pe a uma ona ave ese le vali tuai, ua filifili le tagata o tausia e toe fai se peʻa. I lenei tulaga, o se vaega fou o le vali e tatau ona faʻalauiloaina ma le faʻamalosi a le isi itu, a le o lea, o le a vave suia le lanu i lalo o lana faʻamalosi.

Afai tatou te manatu e le o soʻo se tasi o matai mafai ona faʻatuatuaina faʻamaoni pe faʻapefea ona amio le pigment mo lenei tagata faʻapitoa, ona le mafai ai lea o mea uma e mafai ai ona vavalo le metamorphoses o le pigment ma le stabilizer faalauiloa ina ua uma ona faaaoga Remuver.

  • "Faʻamamaina" o le le mausali tattoo ma le paʻu-lanu o lanu.

Ole auala lava lea e aveʻesea ai le leaga ole peʻa, e manaʻomia ai e le au matai, ana mea faʻataʻitaʻi ona saeia o latou lima. O le manatu o le metotia lava ia e faigofie ma foliga mai e talafeagai, ae naʻo le talaʻaga o le faʻaaogaina o lenei metotia ua leva ona faʻamaonia lona le lelei ma e oʻo lava foʻi le afaina.

O le mea pito i lalo o le tapunia lea o vaega le lelei o le peʻa i se pigmen o aano pe papaʻe. I le paʻu, o se fou laʻasaga o le pigment o loʻo i luga aʻe o le tulaga o le pouliuli pogisa ma i le taimi lava na maeʻa ai le togafiti e foliga mai ua uma ona foia faafitauli. Peitaʻi, ua maeʻa i le masina muamua talu ona faʻasaʻoina le mea, e aliali mai o loʻo faʻaopoopoina ai faʻafitauli fou i mea tuai.

Tino pe paʻepaʻe paʻu pe a mavae sina taimi maua se lanu samasama, purulent. Afai o le pigmen e le tutusa i le paʻu, ona avea lea o le manatu e masani ona le manaia, pe a leʻo inosia.

O le faʻafitauli e faʻateteleina le mea moni e faapea, a maeʻa le lua masina ua amata ona susulu tele le paʻu tuai e ala ile samasama ole vaega ole vali ole tino, ma e le gata foi i lea, e leʻi aveeseina e le laser le namu samasama leaga.

  • Faasaʻoina ma pigments o saturated lanu.

I le malamalama o mea uma o loʻo i luga, e aliali mai o le auala sili e aoga e faʻasaʻo ai se mea e le faʻamanatuina tumau o le laser aveeseina o mata mata.

O le mea e lelei ai, i o tatou taimi ua lava foliga o matai e faʻapitoa i le aveʻesea o mea sese a isi matai. A e manaʻo e faʻafetaui le lanu ma e faʻasaʻo teisi foliga, o lona uiga o se mea fou ua faʻatumuina i luga o le tuai o le peʻa. A e maua le saʻo, ona e oo lava lea i le "mataga-taufaamataʻu" e mafai ona toe fai i mata masani o mata.

O le a lasers faʻaaoga

Sili ona lelei i tuʻuga o faʻateʻa tisaina o le faʻaogaina o puupuu-pulse neodymium Nd: YAG leisa. E mafai foi ona aveʻesea peʻa masani, talu ai o le faʻamalosiʻau galue tuusaʻo i luga o le pigmen o loʻo i totonu o aano. Ae ui i lea, e tatau ona faʻaaoga ni mea taua mo le tino ma foliga.

E ono faʻaoga e nisi potu salalau isi ituaiga o lasers. Ae ole faʻaiuga ile mea lea, atonu e leʻo soʻona faʻalauiloaina, o foliki o fulufulu o loʻo tu ile itu ole mata ole laumataʻi e ono faʻaleagaina, e ono leai se afaina i le uma pe a maeʻa 2-3-4 taualumaga.

E faʻapefea ona galue

E lauiloa e pei o le pamu leisa utu e faʻaaogaina muamua e le pigmen. E mafai na melanin. Ma e mafai ona avea o le pigmen o le iila faʻaaogaina mo peʻa. O le uaua o le laser e faʻaaogaina e le pigmen vaega. O nei fasimea e vevela ma susunuina. I le taimi lava e tasi, o vali o vaega e faʻaliliu atu le vevela i siosiomaga i totonu. O vai i totonu o aano na te faʻapuna ma eva ai.

Mo sina taimi pe a maeʻa le faʻagasologa, o sela na faʻaleagaina ma pigment e mou ese atu ma aveʻesea mai le tino.

Vitio: Taualumaga Aveesea Tata Mata

E tatau ona manatua i le taimi o nisi taimi vali i lalo o le aafiaga o le leisa utupoto mafai suia lanu matua radically. Mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo uliuli laulu e mafai ona liua emerald green.

O le mea lelei o lanumeamata poʻo isi lanu e le masani ai e vave faʻalili le paʻepaʻe ma mama.O le neodymium laser e le afaina ai lauulu lauulu, o lea e le afaina ai lona lava laulu mata. I le taimi o le sauniga, e mafai e le laulu ona māmā, ae masani lava o lauulu fou e toe tupu mai i le masani lanu.

E fia sauniga o le a manaʻomia

Fuafua i le ituaiga paʻu, ituaiga pigment ma nisi mea taua, o le aofaʻi o taualumaga i vaega faapitoa mataupu o le a manaʻomia e ese. Muamua lava, o le ituaiga pigment e taua. O malulu malulu e faigofie ona aveese. Latou te manaʻomia 3-4 metotia. Le mafanafana ata uumi umi.

O fesuiaiga lanu, pei o aano, lanumeamata, lanumoana-lanu viole, e sili ona faigata ona aveese ma mafai ona tumau pea ile paʻu e ui ile tele o taumafaiga a le matai.

O taualumaga e faia 1 taimi i le tasi ma le afa i le lua masina. E masani lava i nai aso pe a maeʻa le lanu o le peʻa ma lona malosi ua suia. Ma, i totonu o le masina, le faʻamaloloina o maʻi ua faʻaletonu ma tupu malie le lanu. I se taimi vave nai lo le masina talu mai le faʻagaioiga muamua, e leai se uiga o le faʻataunuuina o le lona lua. O le mea lea, ia sauni e manaʻomia se mea i le ono masina pe o le atoa foʻi le tausaga e faʻaitiitia ai le "mataʻutia-mataʻutia".

E tupu i lalo o le gaioiga a le leisa leisa, a moli samasama poo le mumu lanu e liu efuefu saturated (moni charred). Ole mea lea, afai e te manaʻo e fai se suʻesuʻega lona lua ma ni ou foliga, e mafai ona e toe faia se peʻa.

E masani lava, o le lanu pupula o le laulu mata o se sili lelei lea e faʻatumu ai lanu enaena ma uliuli ma maua se sili atu pe faʻa taliaina foi foliga o lauulu laumata mata. Ae ui i lea, e mafai lava ona iloa gofie le peʻa tuai peʻafai e te faʻapipiʻiina le fulufulu mata fou ile maualuga pe laititi atu nai lo le taimi muamua.

Tausiga mata o le mata pe a uma le sauniga

E masani lava, o le aliʻi na te faʻataunuʻuina le laser le toe faʻaaogaina ni vali ua faʻatonuina le paʻu ole tausiga pe a maeʻa le faʻagaioiga. E mafua lenei mea, pe a fua i le ituaiga o leisa ma le paʻu o le tali atu i uila, faʻalatalata i togafitiga ma le toe faʻaleleia o le paʻu.

Lenei matou te avatua se polokalame masani o le tausiga:

  • le itiiti e mafai e paʻi ai i le paʻu o mata o mata,
  • afai e aliali mai se donut po o ni mata toto, e tatau ona tataʻi ma le agamalu i se solosolo,
  • afai o fatu, e le mafai ona aveʻese na o latou seʻia o latou lava pauu ese,
  • vaega o le mumu e mafai ona faʻatumuina ma Panthenol,
  • manua ma fasi pepa e mafai ona togafitia ma miramistin po chlorhexidine e aloese ai mai siama.

I le maeʻa ai o faʻataʻitaʻiga, e le o se mea faʻatagaina e asiasi ai i le sauna poʻo le vai taele, faʻamama o laulu mata, le faʻapipiʻi o mea teuteu teuteu ile vaega ole laulu mata ile laititi ile taimi ole 5-7 aso muamua. A o leʻi oʻo i le la, ua fautuaina, o le nofoaga e faʻaalu i le leisa e ufiufi le uila mo le itiiti ifo ma le 3-4 masina, ina ia aua le faʻaoso le faatupuina o pigmentation.

Taualumaga

Ua uma ona matou fai mai e le manaʻomia ni tapenaga faʻapitoa, ae aʻo leʻi amataina le sauniga, e tatau i le matai ona iloilo le tulaga o lau mea vali tuai, faia se suʻega i luga o se tamaʻi vaega o le paʻu. Lenei e iloa ai le tele o sauniga oe manaʻomia.

Tele matau o le taualumaga e matua leai se tiga, ae o tagata uma ei ai o latou lava tiga tiga. Afai e te fefe i le tiga, fai i le matai e fai le anesthesia i le lotoifale, i salons lelei, o le talosaga e le tupu ai ni faʻafitauli. Le tele o taimi, cosmetologists faaaoga kulimi Emla. E faʻapipiʻi i le paʻu ile tele laʻititi, ufiufi ile ata tifaga ma tuu mo le 10 minute.

Afai e te filifili e aveese le pigmen e aunoa ma le tiga, o lona uiga o le aliʻi e na te togafitia le paʻu i se antiseptic ma faʻamau matatioata i ou luga.

Taua! O tioata o se mea taua i lenei faʻasologa, latou te puipuia ou mata mai pupula malamalama. Afai e le tausisia e le tomai faʻapitoa lenei tulaga saogalemu, teena le sauniga.

E faʻataunuʻu le sauniga i le faʻamaloloina o laulu mata ile mata malulu. O le a fesoasoani faʻamalieina le malolo le mautonu, ma faʻamafanafana foʻi le paʻu i mataupu o le mumu. Atonu e tupu se fulafula agamalu, e pasi ile 5-6 itula.

Tausiga pe a uma ona aveese pigment

A maeʻa faʻagaioiga taʻitasi, e tatau ona mulimulitaʻia tulafono faʻapitoa e fesoasoani ai i le paʻu ina ia toe malosi. O nisi taimi o manuʻaga laiti e aliali mai i le nofoaga o ave, na latou faʻamalolo, ma se faʻamaʻi. Tulafono numera 1 - aua lava nei e saeia le palapala ia oe, o le a taitai atu ai i maʻilaʻila.

Mo le toe faʻaleleia o le paʻu e tatau ona pipiina mata i mata o mata o loʻo i ai le panthenol. Muamua, togafiti le paʻu i se antiseptic, chlorhexidine, ona fufulu lea ma kulimi. I totonu o le fale talavai e mafai ona e faʻatauina vailaʻau: Bepanten, D-panthenol, Panthenol. O nei mea nusipepa e ese na o vaega faaopoopo i totonu o le teuteuga, o le tau o kulimi eseese mai le 400 i le 100 rubles. A maeʻa le faʻatinoga, o le tausiga faʻapitoa e faia mo se masina.

E aoga foi le mafaufauina i fautuaga nei:

  1. I ni nai aso pe a uma le sauniga, taofi mai le asiasi i le vaitaʻele, sauna, taele ma solarium.
  2. E le fautuaina foi le sunbathing, ma aʻo le i alu i fafo, pe a oʻo i le vaitaimi o le taumafanafana, faʻamama le laulu mata i le sunscreen. Lenei fesoasoani le aloese mai le aliali mai o tausaga matutua.
  3. Seʻia maeʻa ona fofo lelei ia manuʻa, aua nei e faʻamamaina, aua neʻi e faʻailoaina i se mea faʻateteteina, ma aua le faʻaaogaina ni vailaʻau o loʻo iai le 'ava.

Taua! Aveesea o leisa lanu faia le paʻu vaivai, o lea la i nai aso muamua e tatau ona faʻaeteete i le vaʻaia.

I isi vaivaiga o taualumaga, o nisi e taua le tau maualuga. E taua le maitauina o le tau, muamua lava, e fuafua i le itulagi e nofo ai ma le mamalu o le paʻaga filifilia. Ma le, o le tau mulimuli e fausia e ala i le faʻaopopoina o le tau mo vasega uma.

Ole aofaiga mo le tasi taualumaga e mafai ona faʻaititia i le tasi faʻailoga, pe mafai ona fuafua mai le aofaʻi o kilia na faia poʻo le laualuga o loʻo togafitia, o le faʻatulagaina metotia filifili le salona. I le averesi, o le tau i St. Petersburg e 1000 rubles, i Moscow - 1500 rubles.

Faufautua! Faʻamolemole e matau o le tele o faleoloa e iai fetuʻutuʻunaiga paʻu polokalama, tuʻuina atu ponesi mo le lua ma le tolu faʻagasologa, e mafai ona e filifilia se faʻalapotopotoga lelei "gafatia".

Fautuaga i le auala e sili aveese toilalo mata tato tato:

E uiga i le poto masani

I le teori, mea uma e lelei ma matagofie, o le a le mea e tupu i faʻataʻitaʻiga? Mo le silafia e uiga i lenei mea, e tatau ona e faitauina iloiloga a i latou o e ua leva na tatau ona aveʻese tumau le teu mata.

Ou maua se matua faanoanoa faamasani ma tumau tumau. Ina ua ou faia le peʻa o fulufulu mata, sa ou fiafia, ae na o ni nai masina na mavae, ina ua ia "aau" atoa. Na vaeluaina tuaoi o mata o mata, o le lanu lava ia na pisia, i se tulaga lautele, e faatali ai le isi tausaga ma le afa, seia oo lava ina paʻu ese le peʻa mai le malosi. Na ou liliu atu i le fale salalau lata ane, na iloiloina e le matai le tulaga, fai mai o le a matou pulea mo le 4 sauniga. I le taimi na latou faia ai 3, le pigmen ua toeititi lava le mafai ona vaaia. O malologa i le va o taualumaga e 5 vaiaso, ma na filifili le cosmetologist o le taimi sili lea. Faaiuga: fiafia i le laser, faʻanoanoa mo le taimi faʻaalu i le peʻa.

Sa ou liliu i le "agavaa" matai e aveese mata o mata i le laser. Na faia le 2 sauniga, ona ou maitauina lea ua aliali mai le lanu meamata, le cosmetologist le mafai ona faamatala poʻo le a le mea o loʻo tupu, naʻo loʻu fautuaina na faʻapea o lenei masini "e le aveina" loʻu ofuvae. Na tatau ona ou sui le faleoloa, i se nofoaga fou na ou faia ni isi faiga se lua, ona fai ai lea o le maʻa fou i le matai. O lenei o le mata fiafia ou te fiafia ai.

Na ia faia se peʻa i lona talavou, faʻaopopo foi, na faia o ia i le fale e faʻaaoga ai le "laina tumau" metotia, ona matua matagofie lea. I le taimi muamua sa ou fiafia, o mea uma sa ou manaʻo ai, ae e leʻi leva ae amata ona sui le faiga, ma le lanu o loʻu laulu, ma le vali e le suia. Ina ua fai mai se tasi o aʻu uo o loʻu mata o loʻu matamuli, na ia filifili loa i le aveeseina o le laser. Ou te fai atu ou te leʻi lagonaina le tiga, sina lagona mumu ma sina manogi o le pese. O nei mea uma e mafai ona tofo i ai, ae i le taimi nei o lauulu e masani ma matagofie.

I luma o le laser tattoo aveese prosedur, sa ou faitauina mea uma e uiga i ai ou te mafaia. Pau le mea sa ou fefe ai o le paʻu o ou mata e paʻu i fafo. Faatasi ai ma lenei faʻataʻamilomilo, na sau o ia i le matai, o ia, o se cosmetologist ma le tele o tausaga o le poto masani, talanoa i le faʻavae o le faʻagaioiga o le masini, faʻamatala o le utupoto, i le isi itu, "ala mai" le folikel, lapatai mai mo sina taimi le laulu mafai ona malamalama, ae o le a pasi vave. Na tupu uma, pei ona ia fai mai. O le lanu masani na faʻaitiiti lava le mou atu, ae ina ua mavae le masina na paʻu uma mea uma.

O loʻu uumi auala i lauulu sulu o le a manatua pea mo loʻu olaga atoa. Sa i ai sau lelei tumau, loloto, faʻaitiitia mo 6 vasega. I le va o taualumaga taʻitasi, faia le malologa o le 1.5 masina, ma i taimi uma e liu ai le lanu uliuli. Na momoe ma Bepanten, sasaina latou ile fulufulu mata pe a uma laser, ile aso tolu na mumu ai le mumu. Na aoga - ioe, le isi fesili, sa tatau ona fai se peʻa?! I loʻu mataupu, le tiaʻi laser sa se faʻaolataga.

Vaʻai foi: faʻaiuga o le tattoo 'eseʻesega ma tausiga mata o mata pe a uma le faʻatonuga (vitio)

Mataupu faavae o le faʻagaioiga

E tatau ona maitauina i le taimi lava lena laser eyebrow tattoo removal o se tulaga masani masani i fale lalelei. Faasino tuusaʻo mo le aveeseina o peʻa ma fulufulu mata o le mautonu o le ata mulimuli, le le mautonu o ona laina poʻo le lanu suia (o nisi taimi le vali ae le o le uliuli tuuina lanumoana, lanumeamata, ma isi).

O le aveeseina o mata o le mata mata o le laser ua manatu o se auala e sili ona saogalemu e faʻasaʻo ai, lea o le a fesoasoani tele i se tagata e aveʻesea se ita tattoo mai ona foliga.

E taua le iloa o le toʻatele o tagata e fefefe e alu i se cosmetologist mo tattoo aveesea ona latou te fefefe i maʻila pe a uma le faʻatonuga. O le mea e lelei ai, faʻafetai i lasers neodymium i aso nei, o le faʻaletonu o maʻilaʻila ua matuā itiiti lava.

O le faʻavae o le laser e aveese le tattoo e faʻavae i luga o se tekonolosi faʻapitoa, i le taimi o le a oʻo mai ai ave faʻamalosi i totonu o le tagata peʻa i le loloto o le 5 mm. E le gata i lea, o le laser e faʻatinoina le faʻaleagaina o le tattoo pigment, ma faʻamamaina ai le paʻu o vali.

O le leisa lava e le afaina ai le paʻu o le maʻi. Ina ua mavae lena, o vaega o vali ua aveeseina mai le tino faʻatasi ai ma le lymphatic system.

A o le fulufulu mata lauulu lava, e le afaina latou le laser i latou i so o se auala. O latou fausaga o le a tumau le suia. Pau le tulaga lamatia i lenei tulaga o le liliu ese o laulu mata, e ui i lea, i le taimi lava e maeʻa ai le gaioiga e mafai ona vali i le lanu manaʻo.

E fia sauniga oe manaʻomia

Le umi o le ala o tato mata o loʻo fuafua e ni mea taua, e pei o le ituaiga paʻu, vali faʻaaogaina mo laulu mata peʻa, o le matua o le tagata ma faʻapitoa foliga o le vali tumau.

Fai mai tagata atamamai, malulu ituaiga o mata o mata o le mata e sili atu le faigofie ona faʻaali. Ina ia tulia ia latou, e fa i le lima taualumaga e manaʻomia.

A o le mafanafana mata o mata o mata, ona avea lea mo latou aveeseina o le a manaʻomia e ova le valu sauniga.

O le mea pito sili ona faigata o le aumai o se peʻa ma lanu viole, lanumeamata ma lanumoana. I lenei tulaga, e oʻo lava i taumafaiga a le matai, e mafai lava e le tagata ona maua faʻailoga lanu.

Auala Aveesea Tumau Auala

I le taimi muamua, sa tele metotia sa faʻaogaina e aveʻese mai ai iʻuga o solofanua tumau, o nisi o na sa matua tiga ma e oʻo lava le lamatiaga (dermabrasion, suauu peels, taotoga faʻafouina o le paʻu, taotoga tipiina, metotia fale). Tele o nei metotia faʻaosofia aafiaga e le itiiti aesthetic nai lo le peʻa lava ia - afaina.

Le taimi nei, ua foʻia lenei faʻafitauli: i vailaʻau, ua faʻaaogaina masini laser e aveese mea sese o matai foliga solofanua tumau.

Vaega o le faʻapipiʻiina o le laser

O se vaʻaiga o le laser e le afaina ai le pito i luga o le paʻu ma e le afaina ai lauulu tuputupu ae. O le mea lea, o teineiti e fefefe i le leiloa o latou laulu mata, e matua leai se aoga. O le galuega o le lauulu folika e le afaina i soo se auala, ma o le lauulu faaauau pea ona tupu olaola masani.

Le aveʻesea o le mata mata o le mata o se gaioiga e leai se tiga ma e le manaʻomia le faʻaaogaina o tui faagase. O loʻo lagona e le tagata maʻi sina lagona le mautonu ile nofoaga o loʻo togafitia.

O le isi itu o auala o le numera o sauniga e maua uma ai le iʻuga. Le manaʻoga o asiasiga e fuafua e le fomaʻi i le taimi muamua. E mafai ona 1-5 sauniga ma le masani ona tasi i le masina.

Taualumaga

Ae e te leʻi faia le tattoo i le falemaʻi o le ae faia se suʻega. E faia lenei mea ina ia mafai ai ona iloa le lelei, lanu o le vali ma le loloto o le pigment. O nisi gaosi oloa vali faʻaaoga vaega ia, pe a oʻo i le leisa faʻasa, mafua ai le suia o le peʻa ma faʻapogisa. O le mea lea, pe a uma le faʻataʻitaʻiga muamua, ua fautuaina le tagata gasegase ia matau le tali mo le tele o vaiaso. A faʻamalamalamaina le peʻa ma faʻaitiitia lona pupula, e mafai ona faʻaauau le aveese. O le pogisa foʻi le tumau ai le teuteuga foliga sa faʻaaogaina, o le faigofie foʻi lea o le aveeseina.

O le faʻatulagaina o tattoo ia lava o loʻo faia i se falemaʻi faʻapitoa e se fomaʻi faʻapitoa ua aʻoaʻoina e galue i le tatau laser system. O le tagata maʻi ua tuʻuina i se nofoa, o le vaega galulue o le paʻu e togafitia ma se antiseptic fofo, ma mata e tapunia i tioata faʻapitoa e le faʻatagaina ai le malamalama mai le laser beam. Ina ua mavae lena, faʻatinoina e le poto faʻapitoa le mana o le laser, e faʻamoemoe i le loloto o le pigment ma le lanu o le vali faʻaaoga. Ole faʻaaliga ole mea e tupu e ala ile kulu. Aveesea o le laser eyebrow tattoo e le alu le tele o lou taimi, o le sauniga e tumau mo le 5-10 minute. I taimi o le faʻailoaina o le laser, o tagata e matauina le teteʻe i le togafitiga, e le maua ai se faʻaletonu ogaoga. A maeʻa le faʻagaioioiga, faʻamamaina le gel e faʻapipiʻi i le paʻu, e fesoasoani e tuʻu ese le le mautonu ma faʻavavevave le gaioiga o le paʻu faʻafouina.

Toe faaleleia ma paʻu

Leisa aveʻese o mata o le mata o se mata o se faiga e le manaʻomia ai tapenaga faʻapitoa, ae mo le tausiga ole paʻu pe a uma le sauniga e manaʻomia. Manatu taua:

  • A o le i alu i fafo, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se sunscreen ma se maualuga maualuga o le puipuiga. Ole a fesoasoani ia te oe e aloese mai le aliali mai o le matua nofoaga, aua a uma ona afaina le paʻu e sili ona vaivai.
  • I totonu o ni nai aso pe a uma le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e aloese mai le asiasi vaitaʻele, sauna, faʻapea foʻi ma le aau i vai matala ina ia alo ese mai faʻamaʻi o le paʻu.
  • E tatau ona faʻatali i latou e fiafia i le fusuʻaga ma aloese mai le asiasi i le solarium ma le la taʻele mo le itiiti ifo ma le lua vaiaso talu ona pasi le sauniga.
  • Afai i le taimi o le sauniga na e maua ni tamaʻi manua, ina ua maeʻa na faia i luga o le tino, ona leai lea o se tulaga e mafai ona aveesea tutoʻatasi. E tatau ona alu ese mai ia lava. I le vaitaimi lea, e le mafai ona lavea le paʻu, ma o le kulimi-faʻamalologa kulimi o loʻo faʻaogaina i lona fulufulu (mo se faʻataʻitaʻiga, Bepanten poʻo Dexpanthenol).

Aveesea o le mata mata o le laser: taunuuga, ata

A maeʻa le laser i le paʻu, o nisi aʻafiaga e ono tupu mai e agamalu ma e le umi. Mafiafia ma le fulafula o le nofoaga togafiti mafai ona matauina. O nei faʻailoga e pasi, e masani lava i totonu ole 1-2 aso. O nisi taimi o manuʻa laiti e mafai ona tumau i luga o le paʻu. E le o se taufaafefe foi lenei. Latou vave faamalolo (e le sili atu ma le tolu aso), ma latou te le tuua le afaina i latou lava. O faʻaiuga o le sauniga e le aumaia ni mea tetele i le tagata maʻi. O le mea taua o le mulimulitaʻi i uma fautuaga ma fautuaga a lau fomaʻi.

Manaia o taualumaga

Leisa faʻaalia i pigment ei ai se taua tele nai lo faʻaaogaina muamua tattoo aveese metotia. Faatasi ai ma:

  1. Saogalēmū - le aʻafia o utupoto faʻapitoa e tupu i le vali, o le paʻu ma le lauulu e le afaina ma e le faʻaleagaina.O le aveeseina o mata o le mata e ala i le laser o se gaioiga e naʻo se fomaʻi e mafai ona faia i se fomaʻi faʻapitoa o le dermatocosmetologist na aʻoaʻoina e galue i lenei laser system ma i ai lona tusi faʻamaonia talafeagai.
  2. O le le tigaina o le taualumaga - e le pei o le tele o metotia tattoo aveesea, o le faʻaaogaina o le laser e toetoe lava a leai se mea tiga, e mafai na o le tingle i le togafitiga togafitiga.
  3. Le iai o le laititi o lisi o contraindications.
  4. Lelei faafoe - pe a faʻaaogaina se laser system, e mafai ona e mauaina le sili atu o faʻaiuga - mama ma matagofie le paʻu.
  5. Faʻavavevave o taualumaga - laser eyebrow tattoo removal o le a fai sina tele o lou taimi (mai le lima i le sefulu minute), o lea o le faʻagaioiga e mafai ona faia e oʻo lava i le aoauli.
  6. E le manaʻomia le togafiti e faʻapipiʻi ai le paʻu.

Aveesea o le pefu mata o le laser: muamua ma ina ua uma ata, faʻataʻitaʻiga iloiloga

E suʻesuʻe le auala e fai ai iloiloga. Ole mea na tupu ai, o teineiti na asia fale salalau faʻapitoa ma faʻaaogaina auaunaga a se matai lelei tumau le fiafia i le iʻuga. A maeʻa nisi faʻagaioiga, o le paʻu e tumau ona mama. O le saoasaoa o taualumaga ua matauina foi.

Aveesea o le laser eyebrow tattoo ma reviews maua le lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o fafine sa taumafai i le faʻagasologa, e tumau pea le le fiafia i le maualuga o tau o sauniga, faʻapea foʻi ma le tutupu mai o ni lagona le fiafia i le nofoaga na aʻafia. Tele teineiti matauina foliga mai o le maʻimau i le nofoaga o le aveeseina o le pigment ma le faia o se pala, lea na mou atu ina ua mavae ni nai aso. O loʻo iai foʻi ni iloiloga i le taimi na amata ai ona māmā le uluaʻi lanu o foliga foliga tumau (ua mou atu le pigmen ma toeititi mumu), ma ina ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga muamua, ua amata ona pogisa. E tupu lenei mea, pe a fai ma tulafono, e mumu ai lanu ma laititi lava paolo. Ina ia puipuia lenei mea mai le tupu, o falemaʻi faia se suʻega gaioiga e puipuia ai le le mananao i taunuuga.

Faaiuga

O le mea lea, afai e ui i lea e avea oe ma tagata le masani ai le poto faʻataʻitaʻi poʻo le le poto masani ma manaʻo e aveʻesea o iʻuga o lenei galuega pe faʻasaʻo latou i le filifilia o le laser prosedur mo le aveeseina o le tumau sologa lelei, e te le salamo ai. Leisa aveʻesea o le peʻa mata (ata muamua ma le vaʻai vaʻai o loʻo i luga) o se tasi o auala sili ona alualu i luma, lelei ma saogalemu e tuʻu ese ai le mamanu i luga o le paʻu.

Vaega o faʻavae o laser laser

I cosmetology, tele ituaiga o leisa masini e faʻaaogaina e ave ese ai peʻa ma peʻa, lea e eseʻese i le mana ma uiga. Ina ia malamalama poʻo le a le naunautaiga faʻapipiʻi e sili atu mo le faʻaitiitia o ni peʻa i luga o foliga, e tatau ona e malamalama i latou foliga:

  1. Ruby leisa. Penetrates i lalo o le paʻu na o le 1 mm, lea e le mafai ai ona aveʻese loloto pigment. Ole ruby ​​ray e iai le saoasaoa ma le millisecond, e mafua ai le maʻi ma maʻila. I se faʻaopopoga, o lenei ituaiga leisa e naʻo le uliuli, lanumoana, efuefu ma lanu meamata. E tusa ai, e le aoga ona faʻaaogaina i luga o foliga.
  2. Alexandrite leisa. E galue faʻatopetope nai lo ruby, ae i le aotelega e tutusa lava ma foliga. E ese ese lava naʻo le lanu uliuli, ae ulufale i le paʻu ile 1.8 mm. Lea uaua ma mu. E le fautuaina mo le faʻaaogaina i luga o foliga, e pei ona manaʻomia i le lumanaʻi laser le toe faʻafouina o le paʻu vaega.
  3. Diode leisa. I cosmetology e masani ona faʻaogaina mo lauulu 'aveʻese. Lenei laupepa e mafai ona faʻaoʻo mai le paoa e oʻo atu i le 100 J / cm², i lima o se matai e leʻi iai se poto masani, o se mea moni lava aʻupega. I le 40 J / cm², le faʻavae o ata filifilia, o lona uiga, gaioiga filifilia i luga o le pigment, o loʻo tumau pea ona faʻasaoina. Faatasi ai ma le faʻaopopoina o le malosiʻaga, e le gata o pigment ua aveeseina, ae o lapisi foi ma alatoto ua faʻaleagaina foi. Ole foliga mai ole colloidal i lenei mataupu e le maalofia, o le mea lea, mo le tāina o tino, o lenei auala e ave ese ai le tatau ona faʻaaogaina.
  4. Neodymium leisa. Ole eseesega tele mai isi lasers ose maualuga ole saoasaoa ole augatupulaga ole pulsed ray, e mafai ai ona e maua sina aafiaga ile paʻu. O se infrared ray o le 1064 nm e sili ona aoga lelei i soʻo se lanu uliuli ma galue ma soʻo se lanu lanu. O le mafuaʻaga lea o se neodymium Q-fesuiaiga laser o se sili sili lea o le auala e faʻaliliuina ai ata mai i laugutu, mata o mata ma laumata mata.

Meafaigaluega mo le taualumaga

Le maitauina tattoo aveeseina e tele lava ina faia e faʻaaoga ai le neodymium laser. O le masini o se tamai faapipiiina ma se faʻaaliga ma faʻamamaina faiga. E fesoʻotaʻi i se fesoʻotaʻiga masani. O le utupoto e oʻo atu i le loloto o le dermis, galue i le pigment capsules ma gagau i lalo. Mulimuli ane, e 'aveʻesea e metabolism masani mai pori o le paʻu.

O le pusa e aveʻesea le laser e sau ma ni meaʻai eseese, faʻapea foi ma ni tioata faʻapitoa mo le tagata e faʻatautaia leisa ma tioata saogalemu mo le tagata faʻatau.

Tekonolosi Faamatalaga

Aveesea o valivali pigment ma se laulu mata e faʻaaogaina ai le neodymium laser e faʻaaogaina luga o le faʻavae o le filifiliina photocavitation faʻataga oe e aveese tatuʻa faʻapipiʻi muamua i le tele o sauniga toeititi a leai se laina.

Ole auala mo le faʻaitiitia o le peʻa e pei ona taua i lalo:

  • le leisa laser faatasi ai ma le fesoasoani a ultrashort flashes umi 3-5 nanoseconds ati atu i totonu o vaega malu o le paʻu i le loloto o le 5-6 mm,
  • le leisa pasia kolagen ma elastin, sosoo ai ma le vai ma melanin,
  • taunuu i le pigment, le utupoto vaevaeina i ni tamai vaega.

Lenei metotia faʻaalia i lanu lanu o le paʻu e le o tuʻuina ai le vevela vevela, ma e le afaina foʻi le fausaga o lauulu. A maeʻa le faʻagasologa, ua amata ona le fiafia mata o mata, e mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se auala e mafai ai.

Faailoga mo

O taualumaga mo le tattoo tataina laser e faia i nisi o tulaga, o le manaʻoga ma le numera o ia gaioiga o le a faʻatinoina e le matai.

E masani lava, o le faʻaaogaina o metotia i tulaga faʻapena:

  • o le paolo o fulufulu mata e le tutusa ma le manaʻo
  • Na vaʻaia tulaga poʻo ni avanoa vaʻaia na maua mai le peʻa
  • e le i maʻea le faʻaiuga o le peʻa: e foliga e le fetaui le foliga pe e le fetaui ma foliga vaaia,
  • fulu mata o mata i ni nai tausaga talu mai le mulimuli staining prosedur.

Fuafua i le lanu o le pigment ma le lanu malosi, o le numera manaʻo o le aveeseina sauniga o le a tofia.

Le mautonu ole Laser Removal

Filifili photocavitation o se faiga faigata tele e manaʻomia ai se tomai ma le tulaga o tomai faʻapitoa. O se fomaʻi faʻapitoa e ono mafua ai le afaina o le paʻu. Faatasi ai ma isi vaivaiga o le metotia:

  • le manaomia o nai sauniga,
  • maualuga le tau o asiasiga taʻitasi ile cosmetologist,
  • o le neodymium laser e le iloga malamalama lanu, lea e le mafai ai ona aveʻesea ni ituaiga o tatu.

O isi taimi pe a ma le lua tausaga e tuʻituʻi atoa ai le puaa. Ole umi lea ole taimi e te asiasi ai i se fomaʻi faʻapitoa.

Laasaga o le taualumaga

Ina ua maeʻa tapenaga sauniuni, e alu saʻo lava le aliʻi i le faʻagaioiga e aveʻesea le peʻa.

Ole fomaʻi faʻapitoa e tatau ona faʻaeteete ma saʻo le taimi e galue ai, aua ole faʻapolofesa e ono taʻitaʻia ai i maʻi ma le umi le faʻamaloloina o maʻila.

O le auala e faʻapena:

  • o le matai faʻatinoina le mea saʻo ma vailaau,
  • ofuina ni mata tioata mo ia ma le tagata faʻatau,
  • ki le laser system ma afaina ai vaega manaʻomia o le paʻu,
  • o le vaega ua togafitia ua faʻamalulu i se faʻapipiʻi faʻapitoa e faaitiitia ai le faʻatupu, ma ua faʻaoga se ato malulu.

I nisi o tulaga, e manaomia se suʻega faʻatonuga aʻo leʻi amataina uninstallation. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona siaki pe faʻapefea ona aveese le moli mama.

E mafai ona e vaʻai i se faʻataʻitaʻiga manino pe faʻafefea ona gaoioi le laser neodymium i luga o paʻu vaega i le vitio nei:

O le matai mo mata mata mata laser o le a taʻu atu ai ia te oe e uiga i nuances uma o le taualumaga, le saʻo taualumaga ma ono itu afaina:

E fia vasega manaʻomia

E lē mafai i taimi uma ona iloa tonu le taimi na te manaʻomia ai mo le tuʻuina atoa atu o mea lanu mai le paʻu. E faʻalagolago i mea nei:

  • lanu paolo
  • lanu penetefilo loloto,
  • vailaau o le vali.

Ole taimi ole taimi e tatau ona iai ile va ole gaioiga ina ia mafai ona toe malosi le paʻu ae leʻi faia le isi vasega.

Le tele o taimi, 3-4 asiasiga i le aulelei fale e manaʻomia, o nisi taimi sili atu.

Lagona i le taimi o le sauniga

O le faʻatapulaʻaina o laʻau mo tagata uma e ese mai, o lea e faʻamatala e tagata taʻitoʻatasi ia lagona o le faʻasaʻoina o le laser i la latou lava auala. E lagona e se tasi naʻo sina lagona le mautonu, e tigaina tele le tagata mai le tiga pe tusa lava foi ma le tui faagase.

Ina ia faʻaitiitia le tiga, tui poʻo ni tapenapeniga o loʻo faʻaaogaina. E taua le maitauina e leai se tasi o le lauiloa auala o le anesthesia i le lotoifale e mafai ona aveesea atoa ai le paʻu o le maaleale. E mafai ona e faʻaitiitia le le mautonu.

Ata: luma ma tua

Tausiga

A maeʻa le tataina o le tattoo vasega, ua faatonuina e le aliʻi mea talafeagai mo le tausiga o le paʻu. Faatasi ai ma:

  • pe a paʻi atu e paʻi atu i ai,
  • Faʻamasūina le toto agavaʻa poʻo se ie mumu,
  • mumu e mafai ona faʻatumuina ma Panthenol,
  • Chlorhexidine poʻo le Miramistin e tatau ona faʻaaoga i totonu o ponaki ma manuʻa.

E matua faʻasaina ona e alu i le sauna poʻo le taʻele i le uluaʻi aso peʻa maeʻa ona asia le lalelei. I le vaiaso muamua, oe manaʻomia le lafoaia o mata mata, faapea foi ma le alualu esea taualumaga, apalai ole scrubs ma masks. 3-4 masina pe a uma ona ave ese le peʻa, ia mautinoa e faʻaaoga le sunscreen ao le i alu i fafo i le la. Lenei o le a fesoasoani e aloese mai pigmentation.

Mafai ona faigata

O gaioiga teuteu teuteu o ni auala faigofie e faʻaalia i le paʻu. Tele faʻataʻitaʻiga e leʻo iai ni mea e tupu i se isi itu, seʻi vagana le mu mimiti o le paʻu. Ae o isi taimi e mafai ona tupu faʻafitauli. O le mafuaʻaga mo lenei mea o le leai o se faʻapolofesa o le matai poʻo le faʻatinoina a oe lava le tino.

O taunuuga nei e mafai:

  • tiga i le taimi o le sauniga,
  • mumu, fulafula le paʻu,
  • umi le toe faaleleia vaitaimi
  • le tumau le fiafia o lauulu ole mata,
  • lanu lanu,
  • maʻila
  • le i ai o alergi afaina.

I totonu o mea uma e ono mafai metotia o tā peʻa toso, le laser auala e manatu e sili ona saogalemu. E masani lava ona lelei manatu a tagata faatau.

E tupu lauulu pe a uma ona aveʻesea tattoo laser?

O le faʻavae o mataʻi o le laser e maua ai se aʻafiaga mālie i luga o le paʻu. O le neodymium laser e le afaina ai le folini o le lauulu ma e le afaina ai le tuputupu aʻe o lauulu.

O fulufulu mata, e moni lava, leiloa le lanu pe a uma le sauniga, e ui i lea, e le afaina ai lo latou mafaia ona tuputupu aʻe, ma o le paolo masani na toe faʻaleleia i le aluga o taimi.

Fuafuaina tau o le taualumaga

O le tau o leisa tattoo aveeseina faalagolago i le tele o itu:

  • tulaga fale
  • galueaina nofoaga
  • le lelei ma le vailaʻau o le pigment,
  • loloto ma le maualuga o le faʻatumu.

O nisi potu faʻataʻitaʻi o latou totogia se totogifuapauina tumau mo le tasi sauniga, lea e alu ai 20-30 minute. O nisi tagata atamamai latou te setiina le tau mo le tasi sikuea senitimita o le nofoaga e manaʻomia le laser processing.

I Moscow ma St. Petersburg, o le tau o taualumaga e sili atu maualuga nai lo itulagi. E ui lava o le tulaga lelei o galuega faʻatinoina e leʻo sili atu lona lelei nai lo itumalo.

Le tau o le tasi sauniga amata mai 1000 rubles, o le pito i luga tapulaʻa mafai ona oʻo atu i le 100 EUR. Maea faʻamamaina o le tuai tato o le a tau sili atu nai lo le afe rubles. O le mea lea, e tatau lava le faʻafesoʻotaʻi na o ni tagata tomai faʻapitoa lelei ma se tulaga faʻalelei.

Faʻaonapo nei teuteuga faʻasolosolo ua vave ona tupu. O le atinaʻeina ole agamalu auala e aveʻesea ai le peʻa e mafai ai ona e faasaʻo le leaga o matata faʻapitoa, e aunoa ma le afaina ai o le paʻu ma foliga vaaia. Naʻo ni nai sauniga pupuʻu o le a toe faʻafoʻiina ai le foliga muamua i le feulu mata e leai se faʻailoga o lanu ua teʻa.

Aveesea o mata o mata i le leisa: tulafono o taualumaga faʻavae, faʻavae o le toe faʻafouina ma ni faʻafitauli e ono tutupu mai

I luma o le laser aveesea mai o mata mata, e taua le tapenaina lelei o lou paʻu mo le gaioiga.

Ina ia faia lenei mea, ia faia mea nei:

  1. Fufulu le paʻu i se maeva.
  2. Taulimaina le paʻu ma le pigment antiseptic.
  3. Fai mata tioata e puipuia ai ou mata mai le susulu atu.

E le gata i lea, o le tagata maʻi e tatau ona lapataia e uiga i ni faʻaletonu e ono aliaʻe, aʻafia, faʻafitauli ma isi.

Faʻafefea ona fai le faiga

Aveesea tattoo laser e faʻatinoina i le fa vaega.

Muamua tulaga aofia ai le togafitia o le paʻu i le antiseptics, aveeseina le vali ma gaʻo aila mai ia.

Lua tulaga amata ile lidocaine analgesia. E fesoasoani i le faʻaliliu faʻafitauli e faigofie i le gasegase, ma ua manaʻomia, ae, mo le mautinoa faʻamalosia o le tagata.

Tolu tulaga - O lenei tattoo aveese ma le laser, o loʻo tuʻuina faʻatasi mo tagata taʻitoʻatasi (faʻavae i luga o pigmentation, tattoo lapoa, ma isi).

I le vaega lona fa an anti-burn agent faʻaaoga i le laulu mata.

Toe faaleleia le vaitaimi

I totonu o le tolu aso ina ua maeʻa le faʻagasologa, e taua le faʻaaogaina e le aunoa o suauu anti-burn ma antiseptic i mata o mata.

I le uluaʻi masina pe a maeʻa ona fai lea togafiti, e le fautuaina le asia o le fale taele ma le solarium, faʻapea foi ma le taofiofi i le la.

Aua foʻi neʻi e faʻatamala ile faʻalavalava solo ma fale e fufulu ai fale e mafai ona afaina ai le laulu mata.

O le tau o le aveeseina o leisa mata o le mata mata, e faʻalagolago tele i le salonʻi faʻapitoa o le a fai ai le taualumaga, le manaʻomia numera o sauniga ma le tulaga o le faʻatamala o se tagata.

Ole averesi o le tau o na gaioiga o 2000 rubles.

O nisi matai e sauni e faʻatinoina le tisaina mata o laulu mata e sili atu le taugofie, ae leai se tasi e mautinoa se iʻuga lelei.