Valivali

Mocha lauulu lanu (38 ata) - lau mea lilo ma lou matagofie

Mo se taimi umi, o le lanu uliuli o lauulu i fafine na tosina maia - matau mai mamao, e tosina ma tosina, pei o se maneta. Pogisa, lamolemole, pei o le siliki poʻo le fulufulua lauulu lauulu, le lanu o le uliuli kofe poʻo sukalati - o se malosi faʻamatalaina e te manaʻo e te taʻalo pe e te paʻi ane i ai. Lagona le vevela, lagona lo latou malosi.

O le lanu o moka o le lanu o le pogisa tuʻinanau, le faʻapopoleina manaʻoga, natia i lalo o le ata o le faʻaaloalo. Tamaitai ma mocha lauulu e masani ona iloa le mea latou te manaʻo ai mai le lalolagi. Ma le isi, latou te mauaina mea uma latou te tauivi ai. Lulu lauulu, mamafa, pupula ma faʻililivili, pei o se mataua o le taua kofe oriental i le la - le lanu o moka e masani lava aulelei. E sese le fai atu e uiga ia te ia - tau lava o le lanu o sukalati. E mafai ona saturated, opaque, e pei ona ufiufi i karamel foam, pe i se isi itu, lamolemole ma loloto, mamafa, pei o se faaputuga taugata ilaila brocade, lafoaʻi faatamala i le nofoalii tupu. E leai ma se mafuaʻaga, e oʻo lava i tamaʻi taʻutaʻua e manaʻo e sui mai lea taimi i lea taimi, vali o latou lauulu i le lanu o moka.

E leai lava se le mautonu, ma e le tutusa foliga i tamaitai eseese. Mocha lauulu lauulu o se paʻu faigata o kofe, sukalati, faatasi ai ma le faʻaopoopoina o le suka suka poʻo se mataua o le kulimi. E mafai foi ona lafo i le mumu - sina mumu, teisi, pei o le la susulu o loʻo fofoa i totonu o se ipu kofe ua tumu i meainu mamafa. Mocha lauulu lanu e talafeagai mo toetoe o tagata uma. Tamaitai talavou ma se moli, porcelain felanulanuai ma se pulou o mokha o le a foliga foliga lilo ma manaia ma o latou teuteu sesega. Tamaitai ma mafanafana uliuli paʻu ma mocha lauulu ma se mataua o kulimi e matua le masani ma masani ai. Le lanu o mocha e latalata i le chestnut lanu, ae ui i lea, e le maua tele le faʻaoso mumu patina, e maaleale ma maʻaʻa. Ma o le a le mataina, mocha lauulu vali e fetaui lelei i soʻo se isi lanu masani.

E faaaloalo ma e taugata. O se tamaʻitaʻi fai pisinisi poʻo se tamaʻaiga matagofie i se pati - le lanu o moka e foliga mamalu uma ma sui. Sukalati mocha o le paolo uliuli o le pa atoa atoa o lenei vali. O tamaʻi uliuli-paʻu e faʻaaogaina lenei paolo ua i ai le fefe neʻi o latou tuʻufaʻatasia ma le lanu o latou laulu. Ae ui i lea, sukalati mocha foliga sili ona aoga i teineiti ma karamel, mafanafana-paʻauli, enaena poʻo mata lanumeamata. A aunoa ma le susu susu i tamaitai talavou ma lanumoana mata, o le a fausia ai se sili atu aafiaga: o le faʻaopoopoga o le paʻu uliuli ma le lanumoana mata lanumoana e faʻatosina i le taimi muamua. E matagofie foʻi le lanu o mokesi i teineiti ma mata violet. E le tatau ona galo ia i tatou, o le lanu uliuli lanu e matua nana le nifo o paʻu - ae a pisia i paolo malamalama, o vaega uma o le lanu o le a matua iloga i foliga o le teine. A faʻamamalu taʻitasi, o le lanu o le lauulu o le a faʻaitiʻitiina tele - o lea e malamalama ai: o le pouliuli pouliuli o le a nofo pea mo se taimi umi naʻo le taimi ua uma ua pipiʻi le ulu poʻo luga o le chemically fulufulu lauulu.

Ina ia faʻatumauina pea le lelei o lauulu uliuli, e tatau ona fufuluina i taimi uma ile ufiufi paʻu, peitaʻi, o le a se mea e sili atu ona aoga nai lo le tamaititi mananaia o le mafiafia, pupula uliuli lauulu auro poʻo le sukalati mocha o loʻo salalau i luga o tauau?

Vala

Mocha lauulu lanu o se tasi nei o sili ona lauiloa i totonu o fafine faitau aofai. Ona o lona tamaoaiga foliga ma masani ai, sili atu teine ​​sili atu e sili ona "taumafai" i ai. I le faʻatinoina o le tulaga, o lenei leo e foliga mai e le o fuafua e ave i latou (vaʻai foʻi i le tala tusia "Valivali sukalati oona mo lauulu - o se paolo tele").

O le lanu mo lauulu moka o loʻo faʻailoaina mai i le paolo o kofe e le faʻafefeteina, poʻo le kofe ma le susu o le enaena enaena ma e foliga tutusa i le chestnut, ae e leai se mumu mumu. E foliga faigofie ma masani, ma i le taimi lava e tasi e matua mauoa ma matagofie.

Natura lanu e matua manaia.

Teine e fetaui i lea leo

O le aristocratic-matagofie lanu e toetoe lava leai se tausaga tapulaa; e talafeagai mo toetoe o talavou uma ma matutua. Ona o lona agamalu, o le a le faʻavae suia foliga, ae ma lona faʻaaogaina tatau, o le a le faʻaopopoina, pei o nisi leo o nai isi tausaga.

I se isi itu, o le a faʻaopopoina foliga manaia i foliga foliga ma faia ia faʻaalia. O le a natia mea sese, ma faamamafaina itu taua, ma i se tulaga lautele, o le a faia le ata sili mamanuina ma matagofie.

O lenei leo e talafeagai mo toetoe o tagata uma

E talitonuina o lenei ituaiga lanu e mafanafana. O le mea lea, e sili ona talafeagai mo tagata e ona, faʻatulagaina, se mafanafana ituaiga foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, "autumn". O loʻo faʻaalia mai ai le i ai o mata lanumeamata poʻo le enaena, faʻapea foʻi ma le paʻu samasama ma ni paʻu i foliga.

Ae e le talafeagai.

Faufautua! Talu ai o le lanu o moka e faasino i le mafanafana, o laei aulelei e sili atu ona filifili i lanu mafanafana. Ma o lau ata o le a foliga vaʻaia maeʻaeʻa lelei, ma masani ai.

Mocha lauulu vali e eseese lanu:

  • sukalati moka
  • auro
  • mocha ma aisa
  • mafanafana
  • 'aisa
  • mocha ma le susu.

Ata: Mocha lanu paʻu eseese

I se aotelega, o leo uma o lenei lanu e vaeluaina i le mafanafana ma le malulu.

Le aoga sili o le paolo

O le faʻateleina o lanu mocha e faigofie ona faʻamatalaina. "Le sese" o se numera lelei:

  • Alu i tamaitai o augatupulaga uma,
  • E i ai ni leo
  • E foliga masani
  • E le faʻaopopo nisi tausaga,
  • Faamaluluina foliga foliga
  • E faʻatagaina oe e nana nofoaga lanu, aʻo le malamalama moli o le a faʻamamafaina atili ai i latou,
  • E faia le ata e sili atu agamalu, matagofie, sili atu le matagofie.

Lauiloa paolo

O lenei leo e tele ituaiga eseese:

  • sukalati
  • malulu (malulu pe aisaia),
  • faatasi ai ma le aisa
  • mafanafana
  • auro
  • masani
  • susulu
  • ma le susu.

Mocha lanu - o se laei matagofie mo lou lauulu

Maria Telegin faapitoa mo Glamusha.Ru

O teine ​​o onapo nei ua amata ona faʻamamafa e faʻaalia le matagofie matagofie. Malilie o se teineititi ma maloloina, susulu-tumu i filo o se paolo masani o le a le iloa atu. I totonu o lanu sili ona lauiloa e mafai ona iloga moli lauulu lauulu.

O le paolo o moka, faʻasino i le lanu enaena lanu uliuli, e maua ai e le laulu le susulu matagofie auro. O le a le mea e matauina, o lenei lauulu lanu e leai se mumu ma mumu, lea e aliali mai ile taimi i le tele o isi paolo. Stylists faamatalaina ma le alofa le lauiloa paolo o mocha o se lanu e manatua ai le kofe ma le susu.

Lauulu valivali Shatush (20 ata manatu)

1 Faʻamanuiaga o Mocha

O le lautele le tufatufaina o lenei lanu mafai ona faʻamatalaina e ala i le i ai o le tele o tulaga lelei:

  1. O le paolo o moka e atoatoa mo tamaitai o soo se matua e pei lava o isi.
  2. Le auai o le tele o leo faʻatagaina oe e filifili le paolo i le sao saʻo ona mafai, faʻavae i luga o lau lanu lanu.
  3. Vaʻai masani, o le lanu o mokha fesoasoani vaaia faʻamatamata lemu le lanu, e aunoa ma le faʻaopopo nisi tausaga.
  4. O se paolo lelei ma mauoa nana le le atoatoa i luga o le paʻu, faia o foliga sili atu matagofie ma maaleale.

2 Mo Mocha paolo lauulu

Mocha lauulu lauulu, o lona ata e mafai ona e mauaina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, o le a avea ma sili ona lelei filifiliga mo tamaitai oe auai i le tautoulu lanu lanu.

A kofe paolo o le a sili atu faʻamamafa amber poʻo mata lanumeamata ma paʻepaʻe paʻu ma se faʻamalosi lapopoa.

Ae ui i lea, tamaʻitaʻi e auai i isi ituaiga lanu e le tatau ona faʻavaivai, aua e tusa ai ma faʻamatalaga a stylists, o lenei lauulu lanu e talafeagai mo matua tagata uma. Pau lava o se mea laitiiti - filifili se paolo e sili ona fetaui mo ou foliga.

Snow sinasina, o lona paʻu e lanu piniki ma e oʻo lava ile porcelain hue, e le fautuaina e vali le laina ua pogisa. A leai, o le paolo o foliga o le a faʻaleagaina sesega, o le matagofie ma le agamalu o le ata o le a mou atu.

E sili le faʻatagaina i moli malamalama, pei o le malamalama mocha ma mocha ma le susu ma le faʻamalama manino. I nisi tulaga, mo se paʻepaʻe paʻepaʻe le matagofie, e masani ai foliga masani ma lanu auro o lenei lauiloa lauulu lauulu.

Mo le talafeagai feusuaʻiga, ma le paʻu uliuli, e masani ona fautuaina tagata stylists e faʻaogaina lanu pogisa o le moka. E ui lava mama pupula o lauulu e mafai ona taʻalo ese mai ai ma foliga vaaia.

Afai ei ai ou mata lanumoana poʻo le efuefu mata, vaʻai i mata o mocha pei o frosty mocha, vevela sukalati poʻo le kofe aisa - ma ona avea lea o le ese o lauulu uliuli ma mata malamalama o le a avea ma au malamalama. O le pogisa uliuli o sukalati mocha e tatau ona faʻaogaina ma le faʻaeteete.

E le fautuaina e Stylists le faʻaaogaina mo teineiti e iai le paʻu-paʻu paʻu o lanu faʻamalositino - a leai o le lanu o le paʻu o le a tuʻufaʻatasia ma le lanu o le lauulu, faia latou le faʻamatala.

3 Mocha lauulu laei tausiga

Ina ia puipuia le lanu mai le vave leaching, fufulu lou lauulu i se lanu moli ma ia mautinoa e faʻaaoga se pasama e fetaui ma lau lauulu ituaiga. Aloese mai le soona faʻaogaina o curling uʻamea, solo fulufulu ma uʻamea, oe mafai ona puipuia tumau le susulu o lau pogisa pogisa. Afai foʻi e umi ma le mafiafia lou lauulu, e mautinoa e te le tuʻua se tasi e faʻaletonu.

Mocha hair, o le ata o loʻo faʻaalia i luga o la matou '' upega tafaʻilagi, e foliga mai e matagofie tele. Tusa lava poo le a le siosiomaga ma le lautele o gaioiga, o lenei paolo e atoatoa mo le tamaʻitaʻi fai pisinisi ma tagata fiafia i le pati.

Mocha lanu - o se paolo matagofie

O se paolo matagofie e tosina i ai le mafaufau. O ia ma le tele o isi "sukalati" lanu o filifiliga a le tele o teine ​​lalelei oe mulimuli i aga masani.

I le lalolagi e leai se teineitiiti e toʻatasi e leʻi manaʻo e faʻataʻitaʻi ma ona foliga vaaia, e faʻaopopo se mea e le masani ai. Mocha lauulu lanu o se filifiliga lelei, lea, pe a tatau ai, e mafai ona suia. Ae faʻafefea ona faʻamatalaina e se tasi le lauiloa tele o le "manaia" ata o sukalati?

  1. E uiga i le lanu o mocha
  2. O ai o le a fetaui
  3. Palet ma iloiloga

Mocha lauulu lauulu

Lelei, manaia ma faʻafiafiaina - o le faʻamatalaga lea e sili ona fetaui lelei mo moka. E le gata i lea, o lenei paolo e foliga mai e masani, e na ona faʻaopopo i ona uiga lelei.

Ma pe a faia le filifiliga, o le mea autu o le filifilia o le mea tonu paolo.

Ina ia faia lea mea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se aliʻi poto masani, pe faʻataʻitaʻi oe lava (pe a fai o loʻo iai ia te oe se manaʻo).

I aso nei, o le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le staining metotia e le o se faʻafitauli. Faʻamatalaga o mea e fiafia iai o loʻo faʻaalia i luga o le Initaneti i totonu o mekasini susulu.

Tele numera o tekinolosi faʻaonapo nei mafai ai ona ausia le manaʻomia lanu o mocha i le tele auala eseese i le taimi e tasi (ma o lenei, o le mea moni, ei ai ona itu lelei).

Faʻamalamalamaina, valivali poʻo valivali faigofie - pe faʻafefea ona fatuina se moli lanu, e filifili tutoʻatasi fafine taʻitoʻatasi.

Ae ui i lea, o le maualuga faiga e sili atu le fiafia i le fusi. O le masani faʻailoaina o lauulu pe a faʻatusatusa i ai ua mou atu i tua, ma o faʻamanuiaga taua o lona tauva o:

  • le mafai faʻafefiloi nisi lanu i le taimi e tasi ma, o le mea lea, tuuina atu le voluma.
  • sili atu le agamalu auala mo pigments

Lauulu lanu moa - o ai e faia? Vali, iloiloga, ata muamua ma ua maeʻa

Le taimi nei talafeagai paolo o mocha fesoasoani tamaitai foia taua taua lua faafitauli i le auala i le fausiaina o le sili foliga: faʻalauteleina o le natura o le lauulu, mafai ai ona latou foliga vaʻaia faʻalenatura ma masani ai.

Mocha - Lenei e lelei mo teineiti e iloga i le tautoulu lanu ituaiga. E iloga e enaena, pe lanumeamata mata, mumu-enaena lauulu. E faʻatagaina oe e faʻamamafa faʻalelei foliga foliga, faia i latou e sili atu faʻaalia ma malu.

O lenei lanu o le a foliga vaʻaia faʻamanuiaina ile tuʻufaʻatasia ma le paʻu o paʻu. Fuafua i le natura o le lanu ituaiga, mocha paepae mafai foi ona eseese mai sukalati i auro.

Filifili ata

Mocha e aoga mo i latou e mananaʻo e faʻamamafa ma faʻamalosia o latou lauulu uliuli uliuli e aunoa ma le faʻaopopoina o tausaga ma foliga foliga masani e mafai. Ae mo lenei mea e tatau ona e mautinoa e filifilia e tusa ai ma le lanu ituaiga ma maitauina uma vaega taua o le ata.

Muamua lava, matou te matauina o ata o lenei ituaiga e masani ona vaevaeina i malulu ma mafanafana:

  1. O le vaega muamua e aofia ai Cold Espresso poʻo Frosty Mocha Atoatoa mo fafine e paʻepaʻe, paepae-paʻepaʻe paʻu. O nei laupepa pupula e faʻamamaina ai le agamalu o latou ata, ae le o le "mou eseina" o foliga ma e le faʻaleagaina. Tagata e ona le paʻu paʻu mafai foi gafatia moli matala o lenei lanu e fatu ai le aafiaga o susunuina uʻamea poʻo fatuina faʻailoga taua e tosina mai ai le gauai.
  2. Uliuli uliuli - Mocha ma Milk, Coffee Icing, Hot Chocolate ma Golden Coffee O le a foliga sili atu fafine i le paʻu lanu paʻu. O le a latou foliga sili pupula i le tuʻufaʻatasia ma mata lanumoana - o lea faʻafeagai o le a le faʻatagaina ai latou e ona e alu e le iloa.
  3. Sukalati Mocha - O le mea aupito uliuli lea i le palet. Faʻaoga ma le faʻaeteete ina ia 'aloʻese mai o le lanu e le tuʻufaʻatasia ma le fulufulua paʻu ma aua neʻi faʻatupuina se malosi tele ma le sesega.

O ai e fetaui i Mocha lauulu lanu: ata o fetu

O sukalati sukalati e talafeagai lava. O le paolo laulelei o le lanu lea o le lauulu mocha. O le ata o le paleti na faʻaalia ai le manaia tele o lenei leo. E mafai ona faigofie ona faʻamatalaina i lanu uliuli masani. Mocha elus faamamafa faamamafa femininai ma masani agamalu.

O ai e fetaui i le laulu o Mocha - ata o fetu

O lenei upu faʻapitoa e faʻailoa mai ai se ituaiga kofe "Arabica" ma se tofo uiga ese ma manogi. Ma i lauulu ulu, o se lanu lanu o lanu o lauulu. E le faigata ona mafaufau poʻo le fea a mea, aua o kofe kofe ei ai le faʻailoga uiga lanu uliuli ma se lanu auro. Penelope Cruz, Megan Fox ma isi fetu e masani ona vali a latou manoa i lenei laei foliga.

O tamaitai matutua uma pe se teineitiiti foi, mafaufau e uiga i le suia o lana matafaioi, masalo o le taimi lava e tasi na mafaufau ai e uiga i le faʻatusa o se fafine ulaula lauulu enaena. Tele sukalati shades mafai ona fausia. Ae ui i lea, ae e te leʻi faia le pale le faiga, e tatau ona e suesue ma le faʻaeteete i le paolo o moka.

Sukalati, kapeti, cappuccino, mocha ... Oseese o lanu i faleoloa na mafua ai loʻu ulu ua mimili. E tofu lava le paʻu ma le paʻu i lalo o igoa eseese - mocha, mafanafana mocha, mocha ma susu, aisa mocha ma isi.

O nei lanu mafai ona maua i auala eseese (faigofie valivali, iloga, valivali, bronding), o mea ia e filifilia e mataʻituina pe fia le tele o se suiga taua e manaʻomia. O le lanu o mocha lauulu ma se ata faʻaalia manino o lenei paolo e lautele ma talafeagai mo le tele o fafine.

E tele tulafono lautele, mulimuli ane e mafai ona e filifili tonu le mea o le a faʻatasia ma le manuia faʻatasi ma uiga tagata taʻitoʻatasi.

Mocha e talafeagai mo fafine ma teine ​​o soo se tausaga. Faigofie, ma i le taimi lava e tasi, aristocratic, o le a ia faamaluluina foliga foliga e aunoa ma le faʻaopoopoina o vaitausaga.

E pei lava o soʻo se lanu, e susulu mai i le tele o ata, mai le kofe auro i le sukalati uliuli, ma e mafai ona tuʻufaʻatasia uma i le malulu ma mafanafana.

Tagata e ana porcelain ma lanu piniki lanu o le a feagai ma malamalama malulu lanu o mocha - o le a latou faʻaopopo le agamalu ma le suamalie. Afai e te filifilia se leo uliuli, o loo i ai le lamatiaga o le foliga sili atu le sesega nai lo tatou mananao.

Igoa o malulu malulu leo ​​malu i le taumalulu: "Frosty mocha" po o le "malulu espresso".

Mo fafine uliuli-paʻu e sili atu le lelei ona faʻalogo i le lanu uliuli ma le mafanafana o mocha. E ui lava o le malamalama palette i nisi taimi e foliga mai e aoga tele, e fatuina se foliga o le faʻamamaina loka.

O tamaʻitaʻi e lanumoana mata e mafai ona ausia se tulaga iloga i le teteʻeina o foliga ma pouliuli mata. Ole tele o tamaloloa latou te matauina le matagofie ma le le masani ai o sea foliga.

O igoa o lanu uliuli faaosofia mafaufauga o se mea manogi vevela vevela: Golden Coffee, Mocha ma Milk, Hot Chocolate, Coffee Glaze. O le pito sili ona pogisa o Chocolate Mocha. E tatau ona faʻaogaina faʻaeteete ma le lanu samasama poʻo le paʻu ole paʻu, ona e mafai ona e maua le aʻafia le faʻamalosia ole fusi ole paʻu ile lauulu.

Mocha o le a foliga vaʻaia i taimi uma taugata ma faʻaaloalo, e tusa lava po o le a le umi o lauulu ma lauulu. O le paolo taumatau o le a teuteu i soʻo se fafine, ma faʻamamafaina ai le mea ua fuafuaina - pe o le aulelei ma le faigofie o le faʻatusa o se tamaʻitaʻi pisinisi pe faʻaosofia foliga matagofie o le masiofo o pati kalapu.

Mocha lauulu lauulu

E mafai ona faʻatau mai ni vali poʻo se vali mimita i le lanu o Mocha i soʻo se fale teu oloa a le fale, lauulu, poʻo se fale faʻapitoa. E sili le filifiliga. E mafai ona faigofie ona filifilia e le au fai foliga ia le malulu pe mafanafana o lenei lanu lauiloa sukalati.
I totonu o lauiloa igoa o vali mafai ona e vaʻaia igoa nei:

  • Syoss Mixing Colors, lanu 4-58 "Mocha Fusion."
  • Kulimi-vali Wella Wellaton, lanu 7/73 "Mocha".
  • Paint Estel, lanu 4/7 "Mocha".
  • Matrix Socolor.beauty vali, lanu 5M "Light brown mocha".
  • Londacolor kulimi-vali, lanu 32 "Mocha".

Luga o ata sili ona lauiloa ma taatele. E faʻaauau pea ona faʻafou e le au gaosi le laina. O le mea lea, luga o fata o faleoloa e mafai ona e mauaina igoa pei o le "blond mocha" poʻo le "mumu mumu". Ona o le tele o aitema, o teineiti uma o le a mafai ona faigofie ona filifilia se ituaiga leo mo ia lava, faʻavae i luga o le muamua paolo o lona lauulu.

Mocha lanu: matagofie matagofie ma lauulu lauulu e masani ai

Oi, o lenei upu manogi "mocha", e faʻaosofia ai le sili ona matagofie faʻamanatuga matagofie ma le mafaatusalia ituaiga Arika kofe, o mea mata o lo o maua i luga o le Arapi Peninsula o sautesasae Asia.

Talu mai le eseʻesega o lenei aulelei fegalegaleaiga ma manatunatuga e masani ona tumu i sukalati nota i tofo, manogi ma lanu, atonu o le mafuaʻaga lea na faia e le au faia o valivali sui faʻatulagaina le lanu o mocha ma lenei suamalie ituaiga o kofe.

O le palet atoa o ata o le "mocha" e atoatoa ma latalata i le lanu masani o curls, ae pe a faʻailoaina e maua ai se sili atu ola, manaia ma tele lanu o le "suamalie sukalati i se laulu ma kofe." O le lalelei o le sukalati mocha lauulu o le a masani ai i le masani ai, aua o leo o le "mocha" e iloa mai fafo ma mamalu.

O le a le aoga o lenei paolo?

Ma mea mamao, o le lanu o mocha e latalata i le ulu o le chestnut, ae ui i lea, mocha o se sili atu ona aoga lelei ma le faʻaolaina filifiliga, talu ai o le mumu poʻo le mumu o loʻo i totonu i le lanu "chestnut" o loʻo foliga mai lava e pupula tele faʻatusatusa atu i le muffled masani, ae le itiiti ifo matagofie "leo" o le lanu o mocha. Mocha lauulu i sukalati toso tosina le toafilemu toafilemu. Mocha e mafai ona avatua le ata foliga, tala fou, tamaʻitaʻi ma le fiafia.

O le feteʻenaʻiga o le paleti

E sese le talitonuina o mocha lanu o se uluaʻi paolo e matua faigata ma leai se mea fou ma matagofie. Brown i enaena - discord, i le mea moni, o le lanu e i ai tele sili mauoa i paolo lanu: mai le mafanafana ma masani i le malulu ma gaosi.

Mocha lauulu lauulu e iai ni lanu, o le sili ona lauiloa lanu o lanu uliuli. O nei mea uma o sukalati uliuli:

  1. uliuli sukalati
  2. Kofe auro
  3. kofe sukalati aa
  4. susu ma le kofe.

Ae ui i lea, o se galuega faigata e tulaʻi mai mo i latou e manaʻo e vali o latou lauulu i le lanu o le moka, aua e le faigofie ona filifilia le sili ona talafeagai paolo o mocha, lea e talafeagai ma le paʻu lanu, mata lanu ma tausaga.

O se mea ofoofogia e maua ai le tuʻufaʻatasiga o lanu ma ata eseese. Vaʻavaʻai i le ata i luga, o le laulu e matua ofoofogia lava ma e mafai ona e fai mai e atoatoa.

Lauulu lanu i le paolo tele o "mocha"

E mafai ona toe faʻasaʻo ou manoa ma lanu matagofie o sukalati i le tele o auala. Valivali masani o le a tuuina atu i le lauulu se leo lava, zonal tinting le a mafai ai oe e mitamita e uiga i le taaloga ma tala o ova.

I se faʻaopopoga, o le paolo e mafai ona maua mai le faʻaaogaina o isi metotia, pei o le faʻailoga maualuga, bronding, poo le lalagaina o lanu.

E mafai ona filifilia se mea e tasi faʻavae i luga o manaʻoga o tagata ma maua le faʻaiuga manaʻomia.

Tomai Faapitoa

Valivali oloa mo sukalati lanu o lauulu o loʻo tusia i le mataitusi M (Moccha) ma o loʻo fai ma sui o oloa nei e avea ma vaega o fale faʻalelei.

  • Matrix - o se laulu malulu vali e aunoa ma le amonia i lona tuufaatasiga,
  • WellaKoleston numera 5/77 e faʻamaonia ai le ogatasi ma mauoa lanu,
  • CutrinReflection code 5/75 o se pulu lanu lanu valiina faʻamanuiaina i le soifua maloloina suauʻu ma manogi o berries,
  • Estel Essex i lalo ole numera 4/7 o se vali tumau.

Le lanu o le "mocha" i lavalava - o le a lona lanu?

A faapipii i ie, o lenei paolo ua suia. O le “Mocha” o se lanu manaia tele i ofu o aso uma, e pei foi ona matagofie ma matagofie.

Ofu. I lenei lanu, o faʻataʻitaʻiga e pei o le "case", "ofutino" ma le "ofutino" foliga lelei. Mo taimi eseese, oe mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, filifili:

  • pea koko seleni ofuvae (faʻapipiʻi i meaola 'amu: fusi, asoa ma pamu),
  • ofuvae-ofutino ma se ofuvae tatala ma taga taga (laʻei i seevae povi i le tautotogo poʻo seevae-gladiators i le taumafanafana),
  • o se galuega laei laei o le manifinifi suede (e le masani seevae beige ma se lima lima o le a fesoasoani e faauma ai le foliga).

O se laei sili ona matagofie i le "mocha" lanu o le a avea ma Atua mo faʻamanatuga o le taumafanafana - o le lanu e faʻaalia sili lelei i le paʻu paʻu.

Ofuvae ma ofuvae. E mafai ona avea ma se nofoaga lelei pe a fai e te filifili e tuʻu faʻatasi se ofu tino ile lanu enaena. Ofuvae o le lanu uliuli "mocha" o le a vaaia manifinifi vae ma faaopoopo tuputupu ae. Teine o loʻo iai le ituaiga foliga e faʻataʻamilomilo e faʻalogologo lelei i pito o le tipi "tapuni" ma le "logo". Ae mo le ituaiga faʻailoga "apple" poʻo le pir, "penitala" ma le guipure pito i luga e talafeagai. I le tuʻufaʻatasia ma le aofaʻiga tele monophonic blouse, o lea sakete o le a fesoasoani e faʻapaleni le faʻatusa ma faʻamamafa matagofie pulou.

Knitwear. Uma le Mocha lanu paepae, vaivai lalaga lalelei foliga foliga atoatoa. Afai e te manaʻo e filifilia se cardigan multifungsi, ona aoga lea e faʻapitoa manatu i le faʻataʻitaʻiga i totonu o nei vaega. O le a sologa lelei ma jeans, light trousers, lanu o le taumafanafana sundresses ma le tele o isi mea.

Blouse, ofutino ma pito i luga. E pei foi o le lanu "anthracite", blouse i le paolo o "mocha" foliga sili atu le mataina pe a fai e faia i ie matala. E mafai ona avea ma satin, crepe satin, crepe de chine ma isi mea faapena.

O fusi o le lanu "mocha" e ova maualuga ma manifinifi, i le 15-20 den. O le muamua o le a fesoasoani i le tautoulu - latou te galulue lelei ia tutusa ma le lanu enaena seevae ma burgundy-mumu mea. O le lona lua o le a avatua i vae se paolo malamalama o tan. O lenei filifiliga e le talafeagai mo tagata uma, aua pe a fai e amata i le lanu paʻu, e leai se mataua o le tan, o le eseesega o lima, ua ma vae e ono foliga ese.

Faʻailoga e taʻu ai le lanu lea

Mocha lauulu vali e matua lauiloa, tele lauiloa ituaiga o loʻo faʻatino i le gaosiga o pupuni mo curls ua leva ona faʻailoa i totonu o la latou paleti.

Afai e te filifili e vali le curls i ou lima, ona lisiina ai lea o le lisi o oloa ei ai le lauiloa lanu i la latou paese:

  1. Londa Londacolor LʻOreal Excell ,, Wella, Nouvelle Touch, Estel essex - Mocha leo,
  2. Palette Deluxe - o le leo e "auro",
  3. Palette Valivali & Gloss - leo ma pulupulu,
  4. Wella Safira - kofe mocha,
  5. Schwarzkopf Natural & Easy - lauulu lanu sukalati mocha,
  6. Syoss palu fefiloi - Mocha Fusion.

Se tasi o sili ona lauiloa lanu ma se leo matagofie.

O le filifiliga, e pei ona e vaʻai, e le faʻatauvaʻa, ma o le tau o faʻatupega o loʻo i luga e taugofie, o soʻo se matagofie e mafai ona paʻi mai i le lalelei ma le taugata. Ia faia lea, ia faigofie lava, filifili i le leo na oʻo mai i lou tofo, ma agaʻi atu i suiga lelei.

Ae ia e manatua o le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o seleni o le tulafono autu lea e tatau ona e masani ona taʻitaʻia i le faʻatulagaina o oe lava-staining.

Ou te fiafia o lenei lanu o loʻo faʻaalia foi i isi ituaiga o vali sui:

O lea la e tele avanoa e te faʻafiafia ai lau pele i le laulelei o lau laulu.

Ua matuā faʻatumulia foʻi le paolo ofoofogia i sui soʻo e faʻaliaina.

O ai o le a alu i ata o mokesi?

Mocha o se filifiliga lelei mo se tautoulu lanu lanu. Nei fafine e iai le uliuli, peach, lanu piniki, beige poʻo samasama paʻu ma lanu uliuli enaena, amber poʻo mata lanumeamata. Ae o le toatele o tagata atamamai e le tuʻufaʻatasia o le lanu lea e lautele, o lona uiga e fetaui lelei i tagata uma. O le mea taua o le filifilia o se paolo:

  • Malamalama, lanu piniki poʻo le porcelain paʻu - moli mama o le a faʻaalia le sili atu ona manaia ma foliga agamalu. Ae i le lanu uliuli o manoa, o le paʻu o le a matua sesega lava,
  • Pulu uliuli - lanu uliuli, e ui lava i moli malamalama o le a foliga sili atu, fatuina se aafiaga lelei o manoa ua susunuina i le la. Pulu uliuli o lauulu e foliga sili ona matagofie i le pito i tua o le lanumoana lanumoana ma efuefu mata. O lena tomai atamai o le fatuina o se aafiaga matagofie.

Mafuaaga mo lauiloa

I le 2012, o lenei lanu na lauiloa o le sili ona lauiloa. O le mafuaʻaga atoa ua iloga ai o ia i lona mamalu.

Tagata e ona lenei leo e masani ona foliga matagofie ma mamalu. I lenei lanu e mafai ona e vaʻaia i se paso, faʻamalosiʻau, manaia. O a mea e le mafai ae mafua ai se manaʻo e faʻataʻitaʻia oe lava.

Tomai faapolofesa

I oloa salonini, o lenei lanu e faigofie ona iloa i le mataitusi M (Mocha) i luga o le afifi. O le filifiliga sili ona lelei o le Mocha o loʻo faʻaalia i le Matrix palette, o se mea e leai ni faʻapitoa o le amonia.

  • 5M Malamalama enaena mola,
  • Mokesi lauulu 7M,
  • 10MM Matuaʻi lava lalelei mumu lauulu,
  • 6MG Pulu uliuli mocha auro,
  • 9MM Matuaʻi Laulu Mocha,
  • 5MM Malamalama lanu enaena,
  • 7MM lauulu sinasina,
  • 6M pouliuli mafiafia mocha,
  • 8M Malamalama lauulu moto.

O isi kamupani e tutusa lava lauulu vali:

  • Wella Koleston 5/77 - o se paolo loloto faalenatura,
  • Estel EsseX 4/7 - oloa mo le tumau valiina,
  • Cutrin Reflection Demi 5.75 Kofe - o se vali e aunoa ma le amonia, na faia i luga o le faʻavae o se suauu tuʻufaʻatasiga ma maua se manogi manaia berry,
  • Ole Organic Hair Color Systems 4MO Medium Brown o se soʻo se saogalemu saogalemu valivali sui.

Vali mo fale faaaoga

Mo lauulu lanu i le fale, e mafai ona e puipuia saogalemu:

  • Palette Valivali & Gloss 5-0 ma pulupulu - amonia-leai ni vali kulimi,
  • Chantal Variete 3.0 lanu enaena - o se taugofie auala o le Polani gaosiga,
  • Palette Perfect Care 855 Golden Dark Mocha - kulimi vali e aunoa ma le amonia,
  • SYOSS Faafefiloi o lanu 4-58 Mocha Fusion - puipui vali, efuefu lauulu,
  • Wella Safira - kofe leo
  • Schwarzkopf Natural & Easy - sukalati leo,
  • Wella Koleston Perfect Deep Browns Mocha,
  • Palette Deluxe 755 Golden Mocha - vali atoa faʻatasi ai ma se suauu-faavae tausiga faʻapipiʻi,
  • Moussr Fara 543 tone “sukalati” - paint-mousse,
  • Palette Deluxe - o le leo e "auro",
  • Londa LONDACOLOR Nu. 32,
  • STUDIO 3D Holography 4.4 - o se meafaigaluega taugofie mai le Concept,
  • Wella Wellaton 2-i-1 7/73 - e sau ma se mea faʻapipiʻi pasama e toe faʻaleleia ai le lanu,
  • Estel Celebrity 4-7 o se fale vali mai le kamupani e gaosia tomai faʻapolofesa.

Faʻafefea ona taofi se leo matagofie?

Ina ia puipuia Mocha lauulu lanu mo se taimi umi, manatua ni nai taua taua.

  • Fautuaga 1. Faaaoga laupepa ma lipine i taimi uma e puipui ai lanu.
  • Fautuaga 2. Faʻapipiʻi solo le tele o taimi i le masina.

Le mautinoa o fea fulufulu laʻau e fetaui mo oe? Matamata le vitio:

O le a e fiafia i:

Lauulu lanu o kofe ma susu: o ai e talafeagai le lanu lea?

Lelei lanu o le kofe faalenatura, sukalati, mauoa ma chic lanu, lauiloa i ata pisinisi fetu - uma nei o le lanu o moka. Ona o le eseese o sukalati ma kofe ata, o tamaitai uma e mafai ona foliga faʻaaloalo, tamalii, faʻaopopo sina agamalu ma le matagofie i le ata. Faʻafefea ona filifili le ata saʻo i se sukalati paleti? O ai e manaʻomia le matagofie kofe lauulu lanu?

  1. O ai le lanu o mocha o loʻo alu iai?
  2. Valivali paleti
  3. Lauiloa lauulu vali

O ai le paolo o moka e talafeagai lelei?

Mocha lauulu lanu na alofa i fafine ma sitaili foliga, o le lautele o lanu lanu e mafai ai ona e filifilia le lanu lelei mo teine ​​o soʻo se lanu ituaiga. Mocha e pei lava o se kastanye lanu, ae e leai ni ona lanu mumu, lea e avea ai o le natura ma le matagofie e mafai. Sukalati ma le kofe ata o lauulu o le a fetaui lelei i tagata uma.

O le lelei o sukalati ma kofe eseese:

  • faaopoopoina aristocratic pallor i tagata e ona o porcelain paʻu,
  • teine ​​pogisa o le a foliga matagofie ma masani ai,
  • le fesuisuiai o le lauulu faia tamaitai taitasi tulaga ese, faafouina le ata e aunoa ma suiga tele,
  • malu o le tai ma natia nisi le atoatoa o dermatological,
  • Fetaui lelei mo blondes oe mananao e avea lonalua brunettes.

  1. Mocha lauulu lanu e fetaui lelei mo teineiti ma teine ​​matutua. E le pei o isi lanu uliuli, na te le matua, faia ona foliga matagofie ma faailoa.
  2. Sukalati ma le kofe faʻaʻatoʻatoaina faʻatumu lelei le mafanafana ituaiga foliga. Teine mata meamata laititi ma enaena ma ni manoa o lanu o kofe po ole sukalati foliga ofoofogia, ae o fafine e iai mata susulu e mafai ona maua le leo talafeagai mo i latou lava.
  3. Afai o le paʻu ua i ai porcelain, lanu piniki - moli sukalati malamalama o le a faia le ata matagofie ma maaleale. Ae o suauu kofe faʻamalosi, e tatau ona e faʻaeteete - latou te faʻaalia foliga le lelei o foliga.
  4. Ma le paʻu uliuli, e mafai ona e filifilia soʻo se leo mai le kofe ma sukalati palet. O le tuʻufaʻatasiga o lau uliuli kofe ma lanumoana male efuefu mata e foliga sili ona aoga.
  5. I potu faʻafiafia, o tagata faʻapea e fia faʻataʻitaʻia le lanu o lauulu i se sukalati sukalati-kofe. Le tuʻufaʻatasiga o se moli lanumoana ma le matagofie o le chestnut leo o le sili ona lauiloa ituaiga o modelling lanu. Ina ua mavae o ia, soʻo se lauulu foliga foliga malosi.
  6. Mocha ua tele ina faʻaoga mo ombre staining, valivali, bronding, iloga. Valivali atoatoa ma mo se taimi umi valiina lanu efuefu.
  7. O le palaka sukalati ma le kofe lanu e mafai ona saogalemu faʻaogaina e teineiti ma le puʻupuʻu ma umi uʻumi, lauulu laulu ma ufiufi uʻu.
  8. O foliga lanu e i ai e le gata i vali, e i ai ni lanu eseese mousses, gels, tonics ma shampoos e mafai ai e oe ona faʻataʻitaʻi, fatuina ni ata fou.

Valivali tagata pikiina

  • Mocha o le sili ona mataʻina faavae paolo, o loʻo taumafai tagata gaosi mea uma i soʻo se auala e mafai ai e tuʻeseese le pale o lenei lanu matagofie.
  • O sukalati ma le kofe e masani ona mafanafana, ae o loʻo iai ni lanu malulu o mocha ei ai se lanu tulaga ese.
  • O lanu mafanafana autu o sukalati, auro, ma susu, kulimi. O le malulu o le mocha o loo fai ma sui o le aisa malulu lea e latalata i le uliuli uliuli, ae sili malie. O le Frosty mocha e maua ai foi se foliga faigofie ma atamamai. Lelei tele mo teine ​​e le o alu lalelei brunette.
  • Le leo e sili ona le mautonu - kofe ma susu, faʻatagaina oe e avatua le sili atu o le paolo masani i lauulu.
  • O le sukalati mocha o le lanu uliuli i le kofe kopi, e tatau ona faʻaogaina faʻalelei mo teineiti e paʻepaʻe pe lanu samasama, sili atu ona talafeagai mo fafine ei ai foliga malulu.

Tomai faʻapitoa mo mea e faʻaaoga i le fale

Ina ia faʻasaoina le matagofie o sukalati paolo o lauulu mo se taimi umi, e tatau ona e faʻaogaina faʻapipiʻi lanu faapitoa. I totonu o polofesa faʻapolofesa o loʻo i ai oloa faʻapitoa. RoCollor 4.4 - e le gata faʻatulaga eseʻese, ae faʻaosofia foʻi le aoga o le lamination luga o lauulu.Taugofie auala o uiga lelei, lea e maua ai le sukalati ma le kofe lanu - Tonic 5.43.

Mocha lauulu lanu e matua lauiloa, o lea toetoe lava lalolagi uma ituaiga i le laina e mafai ona maua se sukalati ma le kofe palet. A e mulimulitaʻi ma le faʻaeteete i faʻatonuga, ona e vali lea o laina ma vali faʻapitoa i le fale. Ina ia aua le faia se mea sese i le lanu, e tatau ona e suesue ma le totoʻa le afifiina - o loʻo viliina uma le Mocha i le tusi M.

O le a le lauulu vali e filifili ai:

  • Palette tuuina 2 lanu - auro ma mocha ma pulupulu,
  • Wella - kofe mokesi,
  • Schwarzkopf - sukalati mokesi,
  • Syoss o se lauiloa mocha fusion.

O le lapoa tele o sukalati ma kofe lanu e folasia e Matrix. I le faʻaopopoga o ata masani, o iinei e mafai ona e mauaina ni mea manaia ma e le masani ai - laititi moli mumu, lanu uliuli uliuli, malamalama ma lanu uliuli uliuli.

Ina ia maua lelei lauulu i le fale pe a uma le valiina, e tatau ona e tufatufa tutusa tutusa le vali i uma curls, selu lelei ma le lautele nifo. E le tatau ona soona faʻalialia vali, aemaise pe'ā o se paolo o enaena. Ufiufi lou ulu i le pepa ma le pepa alumini e le aoga foi - ina ia mafai ona faʻamago pe faʻamamaina atoa le lauulu.

Valivali lou lauulu i se sikaili sukalati poʻo le kofe lanu oe na e le faigata, ae sili atu ona faʻatuatuaina lenei faʻatonuga i tagata tomai faapitoa. I le fale salun, o le a mafai e le matai ona fai ni lanu manaia, bronding, lea i loka o le lanu enaena, kofe ma sukalati o le a felelei tutusa tasi i le isi. A uma ona asiasi i le salon, e faʻaleleia atili le lagona, o le tala lelei e umi lava le umi.

Lulu ma silika loka o sukalati ma pogisa kofe lanu e tosina ma tosina mata, fai soʻo se teine ​​faʻamalieina ma faʻalilolilo. Ata muamua ma pe a uma ona faʻatagaina oe e manino le vaʻai i le auala e suia ai se fafine ina ua maeʻa ona faʻaleagaina ni manoa ma le malamalama o ata mai le pale o moka.

Brunettes ma enaena lauulu lauulu e masani ona tosina mai. O lenei lanu o curls foliga mai lava i se auala faʻapitoa, tosina ma faʻaaloalogia valaʻauina. O aso nei, o le paʻauli o paolo e matua tamaoaiga tele i le tele o lanu uliuli, ma le lanu o lauulu moka e sili ona matagofie.

Silky, susulu ma lamolemole pei o le siliki, faʻapea foi ma le fiafia faʻataʻamilomilo curls o sukalati poʻo le kofe uliuli - o le mea lea e faʻatupuina ai lena faʻaosofia e le faʻamatalaina, o le malosi lilo lea e faʻatupuina le manaʻo e taia pe na ona tago atu i na curls.

O nisi taimi o se paso e faʻamatalaina e le gata i mata, ae faapena foʻi i lanu moumū.

Lauulu lanu e mafai ona faʻaola i le tau faʻatau atu

O le mauaina o le tele o le valivali mea o lauiloa ituaiga e faʻatau atu faia le valivali mafai i le fale, aemaise pe a fai e te manatu o le asiasi i se faleoloa o se taugata taugata, ma o le saoasaoa o aso nei o le olaga e tele ai le taimi mo isi mea taua. E mafai ona e mauaina le faʻaiuga o se lalelei matagofie o mocha i luga o le lauulu o le fale oe lava ma e aunoa ma le tele o taumafaiga. Mo le faia o lea, tau faʻatau mai se lauulu lauulu ma le paolo taumatau o moka.

Vali mai iloga gaosi oloa o tulaga maualuga ma le auiliiliga faamatalaga, faatasi ai ma sili ona lauiloa o:

  • Syoss Mixing Colous vali, leo 4-58,
  • vali e LʻOreal Excell, leo 5.15,
  • Palette Deluxe, leo 7.55,
  • Londacolor vali, leo 32.

A fou lanu i curls mafai ona sefe umi atu pe a fai e te masani ai faʻaaoga balms ma lanu vali ma shampoos ma a faʻapitoa faapitoa e puipuia le lanu. Lauulu "laʻei" i le lanu o mocha o le a faʻaopopoina i lona tagata matagofie, pupula, faapitoa tosina ma le aulelei, faʻatasi ai ma le mautinoa.

Matou te faʻamoemoe e te maua lenei tusiga fesoasoani. Ma o le a le molcha lauulu lanu e sili atu fetaui mo oe? Tuʻu manatu, faʻasoa lou poto masani i le filifilia o le vali ma le staining. Fai reposts i luga o fesoʻotaʻiga lautele ma auai i matou vaega. Faafetai mo le faitauina matagofie ma maloloina o lauulu ia outou uma!

Lauulu lanu lanu matrix mocha

O sukalati sukalati e talafeagai lava. O le paolo laulelei o le lanu lea o le lauulu mocha. O le ata o le paleti na faʻaalia ai le manaia tele o lenei leo. E mafai ona faigofie ona faʻamatalaina i lanu uliuli masani. Mocha elus faamamafa faamamafa femininai ma masani agamalu.

O ituaiga lauiloa e faʻaaogaina mo mokaa oona lauulu

Faʻafetai i le tele o paʻepaʻe, e mafai e teine ​​taʻitasi ona filifili lana lava, e faʻamamafa ai ona foliga foliga ma faamaluluina le lanu, faia le ata e sili atu faʻafeiloaʻi ma lafo ia te ia lava. Tele gaosi oloa o loʻo i ai nei le mocha i le latou pale. Mo se faʻataʻitaʻiga:

E pei ona e vaaia, o le filifiliga e matua lautele lava. Naʻo le faʻatinoina ole valiina o le laulu vali mocha e te manaʻo ai, ona faʻaalia ai lea o le taunuuga faʻamalieina oe.

E mafai ona e mauaina se paolo o moka i toetoe o soʻo se laina teuteu.

O se tasi o mea sili atu, o lenei lanu o loʻo iai foʻi i totonu o lanu lauulu e mafai ona e faʻaogaina i le fale, ina ia mafai ona toe valiina oe lava.

E mafai foi ona maua i vali ma vali le-ammonia vali. O lona uiga o le faʻaleagaina o lou lauulu o le a faʻaititia. A o leʻi faʻaaogaina, ia mautinoa e faitau ma le faaeteete faʻatonuga mo se iʻuga lelei. Ma tau faʻaola lou aiga ma uo i lau foliga fou foliga matagofie ma lauulu moka.

Faaaogaina foliga matagofie

Mocha lauulu lauulu o se tasi o sili ona matagofie foliga, masani ma lauiloa leo mo valiina strands. E mafai ona faʻamatalaina o le lanu o le kofe ma le susu ma le kofe e le faʻafefeteina - brown and soft lava, e aunoa ma le mumu ma mumu.

Mocha lanu: pe faʻapefea ona foliga, poʻo le a le vali e filifili ai

O le sukalati paʻu lauulu e matua lauiloa lava i aso nei. O ia lanu foliga manaia, tamaoaiga ma tosina mai. O se nofoaga faʻapitoa i lenei paleti ua nofoia e se leo le masani ai pei mocha.

Na te aumaia le mafanafana ma le latalata e mafai i le matagofie faalenatura, e aunoa ma le mafuaaga Hollywood filifili aulelei latou mo latou, e ui lava teine ​​masani e le mulimuli i latou.

O le a le mea manaia e fai ai lauulu mocha? Faʻafefea ona filifili le sao le leo mo oe?

Mocha apili

Mocha o se ituaiga o Arabica kofe e tupu i luga o le Aferika Aferika. E le o se mea na tupu na faʻapea na iai le igoa o le paolo lauulu - e pei o le kofe ma le susu poʻo se meainu maualalo. O lenei lanu ei ai se reflux o tamalii ma atamai, e le mafai ona e fefe aua e faigofie ai le foliga.

O le lanu o moka e tai pei o le chestnut, ae e leai ni lanu mumu mumū ma mumu ulu o iai. Lauulu o lenei paolo ua tosina i lona masani faʻaleaganuʻu, e i ai lona susulu, ma e te manaʻo e paʻi atu i ai ma lou lima. O le faʻatusa o soʻo se tamaʻitaʻi, o lenei lanu e faʻaopopo le agamalu, mea lilo ma le malu.

Le tele o tuʻi maʻa

O se mea sese le manatu faapea o le lanu o mocha e faʻatapulaʻaina na o se lanu enaena, o le mea moni, ua i ai se lautele lautele o lanu, uma le mafanafana ma le malulu. O ona autu ata e aofia ai:

  • sukalati
  • malulu (malulu, aisa),
  • Kofe auro
  • aisa kofe
  • masani
  • ma le susu
  • susulu.

O le lanu uliuli o le paleti o le sukalati, e latalata ile uliuli pe a mafai, ae e le pogisa lava.

E mafai ona faigata tele mo teineiti ona folau i lenei ituaiga paolo, e tofu lava i latou ma lana amio ma uiga masani, e mafai ona suia ona foliga i ona lava ala.

Filifili le paolo lelei

O ai le laulu lauulu moca talafeagai mo? Teine e uliuli peach peige pe paʻu, lanumeamata pe uliuli mata enaena (o lenei foliga e faasino ile ituaiga lanu o le autumn, o ia lea e mafaufauina o le nofoaga lelei mo le mocha). E ui lava e faʻaigoaina e tagata atamamai lenei lanu lautele, e taua le filifili o lona paolo saʻo.

  1. Pulu saturated sone o mocha - e tatau ona filifilia e fafine ma le lanumoana, amber po o mata enaena, ao le paʻu e tatau ona i ai se peach pe lanu samasama. O le mata e ono pogisa, ae leai malosi, a le o lea e tuʻufaʻatasia ma le lanu uliuli o le laulu. O nei paʻu e fetaui lelei mo tamaʻitaʻi, o latou foliga e foliga mai i foliga vaaia o le faʻafefeteina ma le lanu, o pupuni ma le paʻu mafanafana o le a faʻasaʻo ai nei faʻaletonu.
  2. Malamalama malulu malulu o se filifiliga lelei mo i latou fafine o lo latou paʻu ua i ai se maaleale saina po lanu piniki. I ia foliga, o nei leo o le a faaopoopo atu le manaia ma le fou.

A o mo tausaga, e leai ni tapulaa - o le lanu o mocha o le a avea ma se teuteuga talafeagai mo tamaitai talavou, avatu ia i latou le faʻaaloalo ma le matagofie, faapea foi ma fafine matutua, o le a avea latou foliga foliga lemu.

Soʻo se paolo o mokesi foliga foliga mai, ma lauulu e foliga mai ua atili mafiafia ma ola maloloina.

Valivali sui sooupu

E mafai ona e tuʻuina atu i ou tagata motoa le leo i le tele o auala: pisia, valiina, faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi, poʻo le valivali lavelave. O le filifiliga e faʻamoemoe i le manaʻomia iʻuga iuga ma le faʻavae autu. Mo le toe faʻafouina o le ata, e sili le faʻafesoʻotaʻi o le aliʻi salon e na te faʻaaogaina ni pale lanu faapolofesa i lana galuega.

Faʻafefea ona valivali lauulu i le lanu o mocha?

I le lalolagi faaonapo nei, foliga foliga manaia ma, i le tasi itu, seductively e le aofia ai ni faafitauli. E iloa uma e tamaitai le taua o le uumi ma le lanu o lauulu.

Faʻafetai i le tele o ituaiga o vali ma lauulu mea e tausi ai oloa, e mafai ona e filifilia se laʻau lauulu. Foliga foliga o se matafaioi taua i le iloa e le tasi le isi.

O le mea lea, teineiti poʻo tamaʻitaʻi uma o loʻo taumafai e vaʻaia e le mafaatusalia ina ia faʻatosina i latou o siomiaina o ia mai le minute muamua. Lenei tusitusiga o le a talanoaina le autu o le saʻo le filifilia o lauulu lanu.

Mocha o se ituaiga o arabica kofe. O le mea lea, i le tele o taimi, o moka e taua o le paolo o lauulu, e maua ai foliga masani ma masani ile lauulu. A uma le valiina o le lauulu, o le lanu e mafanafana ma manaia. Ua pupula mai lava le pupula mai ile pupula ole lanu i le kofe ua palauvale, lea e faʻataʻutaʻu ai le susu.

Afai e te manaʻo e foliga lalelei ma ofoofogia, ona e tatau lea ona e toe vali i se lanu fou. O lenei paolo o lauulu e matua lauiloa i tamaitai o eseese tausaga. Tamaitai sui e mafai ona mitamita i lenei lauulu lanu. Talu ai o le lanu ofoofogia e atagia mai i lona tulaga tausaafia, agamalu, e aofia ai mea taugata.

Tele teine ​​ma fafine e mamalu e ofuina le lanu o moka. O tamaʻitaʻi faʻaaloalogia e mafai ona latou valiina o latou lauulu i lenei lanu.

O le lanu o moka e faʻaalia ai foi le alofa faʻamaoni ma tamalii. E mafai ona maua e le tino se mea lelei. E taua le maitauina o se suesuega na faia i le tele o tausaga ua mavae.

O le lanu o mocha manumalo i le filifiliga faʻamanuiaina "le sili ona fiafia i paolo o lauulu."

O nisi gaosi oloa e fausiaina eseese lanu o mocha. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻalogo atu i tones e pei o: susu, faʻaisa, mafanafana moka ma isi. I le fale talavai poo totonu o faleoloa e mafai ona e mauaina ni fesuiaiga eseese. Uiga i lea, o le lanu o moka e masani lava ona vaeluaina i leo mafanafana ma malulu.

Mocha o le a fetaui ma toetoe o vaega uma o fafine. Ae ui i lea, e tatau ona e faʻalogo i nisi uiga. Fai mai tagata atamamai, pe a vali i le lanu o mocha, o le fausaga o lauulu e tatau ona mafaufau.

E taua foi, ole maualuga ma le umi ole lauulu. O le manaia sukalati paolo o le a foliga ese mai luga o lauulu 'eseʻese.

O le mea lea, ao le i vali lou lauulu i le lanu o mocha, e tatau ona e iloiloina lelei uma nuances.

E ui lava i le mea moni o le lanu o mocha e talafeagai mo tamaitai uma, mo se amataga oe tatau ona faʻafesoʻotaʻi se tagata e faʻataʻitaʻitele faʻatamaʻia.

I le uma, o le vali lea e filifilia pe a valiina lauulu e tatau ona fetaui ma le masani a le lanu o lou lauulu. O le mea lea, le valiina o lauulu ile fale e le fautuaina.

Ae peitaʻi, afai e iai sau poto masani i lenei mataupu, ona mafai loa lea ona e alu lemu e vali lou lauulu.

Mocha ua faatusaina ma se alofa mafanafana chestnut. Ae i le lanu o mocha e le mafai ona maua ni mumu mumu. E sili atu ona masani ma masani. I o tatou atunuʻu, o nisi blondes e manaʻo e suia tele a latou foliga. O le mea lea, toʻatele e filifili le lanu o moka. O le lautele o le kofe palete e nofo lelei i luga o lou lauulu ma maua se foliga faʻalelei.

O lenei lanu e talafeagai mo tagata e iai le paʻu ma lelei. E tatau ona togafitia e fafine paʻu-uliuli le lanu o mocha ma le faʻaeteete tele. Afai e te alu mamao ma le lanu o lauulu, o se paolo uliuli o lauulu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se lanu uliuli. I lenei tulaga, o le malamalama mama e le fesoasoani i le faʻamalamalamaina o lauulu.

E tatau ona e valiina le tele o taimi ma le lanu mo le faʻamaluluina o lou lauulu laititi.

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina ata o ni tagata aulelei e masani ona valiina o latou lauulu. O le lanu o mocha e matua lauiloa i isi Hollywood fetu e pei o Kim Kardashian, Miranda May Kerr, Jessica Biel, Jennifer Lopez, Jessica Alba ma isi. O le paletala o le pa o moka e filifilia e le au faʻapitoa faʻapitoa i le fa' ata mai fafo.

Afai e te filifili e vali lou lauulu i lenei lanu, ona tatau lea ona e faʻatau se vali lea e faia mai mea masani ma e le aofia ai vailaʻau. O lea, e mafai ona e sefeina le fausaga o lou lauulu.

Vali tomai faapitoa o le a valivali lou lauulu i se taimi puupuu. O nisi gaosi oloa e ofoina atu meafaigaluega fou e le afaina ai aʻa ma pito o le lauulu. Nei o ni faataitaiga o vali. Mo se faʻataʻitaʻiga, Loreal Excell, Nouvelle Touch, Palette Deluxe ma isi.

Dye mai le gaosiaina Schwarzkopf e vali atoa foi lauulu o eseese uumi. Ina ia aua le mafaufau e uiga i lau filifiliga mo se taimi umi, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o le teineulu laʻau mo se fesoasoani. E faigofie lava ona filifili le sitaili taumatau le lanu ma vali le laulu i se lanu talafeagai.

O le vali lea e ofoina atu i le tagata fulufulu le a le afaina ai lou lauulu.

Le sili vali e maua ai lena lanu

Tuuina atu i le maualuga manaʻoga mo ia lanu, o le tele o vali gaosi oloa ua aofia ai i latou i latou palet.

Faʻasolosolo vali, o le palaka o lo oi ai le leo talafeagai, aofia:

  1. LʻOreal Sili atu.
  2. Schwarzkopf Atoatoa Mousse.
  3. Syoss Faafefiloi Valivali.
  4. Palette Deluxe.

E le gata i lea, e taua le matauina o vali paʻu ma faʻamalama.

  1. Solo ton - Sukalati.
  2. Tonic - Mocha.

Faamatalaga ma talafeagai paolo numera (s):

  1. LʻOreal Excell, Dark Blonde Mocha, 6.8. Maualuga lanu anapogi mafai ai ona e faʻatumauina le pupula ma lanu lanu mo le valu vaiaso. E ui lava i le mea moni e aliali mai o polofesa ma faʻaaogaina tele i faleoloa, mafai ai foi ona faʻaogaina le paolo ile fale. E le gata i lea, o le LʻOreal Excell palette o loʻo iai ni paʻu o moka pei o le Light Blonde (8.8), Blonde (7.8), Light Brown Ash (5.18), Dark Brown (4.8).
  2. Schwarzkopf Perfect Mousse Nu. 536, Frosty Mocha - lemu mousse faʻamalamalamaina lemu le lauulu, tuu atu ia foliga talafeagai. O vaega o le tausiga aofia ai i le tuʻufaʻatasiga e faʻatagaina le lauulu e le tausia se soifua maloloina ma lelei teuteuga foliga, ma o se faʻavae faʻapitoa e faʻafaigofie tele valiina, faʻatagaina ia gaosia i le fale. O le tapulaa e aofia ai totigilima faʻaalia se emulsion, a valivali gel, toefuatai conditioner, ma se pamu pamu.
  3. Syoss Palu fefiloi - Mocha Fusion (4-58). Le vali, atiae e polofesa colorists, o loo i ai ni leo se lua - faavae ma malosi. Lenei mafai ai ona maua e le o se monophonic, ae o se ola ma tele lanu, tumu i faʻamalosia ma fesuiaiga. O le faʻapitoa faʻapitoa e afaina lelei le fausaga o lauulu, faʻamautuina lona fausaga.
  4. Palette Deluxe, 755. O le vailaʻau o loʻo i ai ni maualuga-pigments e tui loloto ma mausali faʻamautu i totonu o laʻau taʻitasi. O se faʻavae faʻapitoa e faia ai le apalai ma le valiina o gaioiga e sili atu le mafanafana. O le mafanafana paolo o moka foliga matagofie i le tuufaatasiga ma le tautoulu ma le tautotogo lanu ituaiga.
  5. Tonic - Mocha (5.43) - faʻatagaina oe e maua se lanu masani, olaola.E ui lava i le mea moni o le iʻuga e le tumau, e atoatoa mo i latou e manaʻo e "taumafai" se ata fou pe naʻo le fia faʻataʻitaʻia sina mea itiiti o latou foliga vaaia.

Tau ma le vali tulafono

O le tau o vali eseʻese, e fuafua i le natura o le oloa ma lona tuʻufaʻatasia, e mafai ona amata mai le 200 i le afe rubles ma luga atu.

I le amataga, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le totoʻa lau lanu ituaiga ma, tusa ai ma ia, filifili le vali o le talafeagai malulu pe mafanafana paolo.

Ma le isi, le staining taualumaga tupu e tusa ma se faigofie ma masani masani:

  1. O vaega o le vali ua fefiloi faʻatasi i se mea faʻapitoa e leai ni uamea. E fautuaina e fai lenei mea i le vave e mafai ai - a leai o le mea lanu e amata ona suia lanu. Lenei o le a faʻailoa mai le faʻalauteleina o pigments, puipuia lo latou tui i totonu o le loloto o le lauulu.
  2. Ona fai lea o le vali e faʻaaogaina ia soʻoga ma se pulumu faʻapitoa. E mafai ona e valivali le uumi atoa atoa, o lea e faʻamamaina ai taʻutaʻua taʻitoʻatasi pe teʻi ufiufi i latou i faʻatonuga e fatu ai se malamalama balayazh aafiaga. Le hue e talafeagai tele mo valivali, faailogaina, ma isi.
  3. A vali le vali, e taua le selu i selu ma nifo e seasea.
  4. I le tulaga e tatau ona e ufiufi lou ulu i soo se mea ma soona malamalama le lanu.
  5. Lauulu e matua fufulu lelei. E fautuaina e faʻaaoga se masini faʻapipiʻi faʻapitoa.

Uluai lanu ma iuga:

  1. Ata o mokesi e mafai ona faʻapalosia lauulu uliuli i le naturafaia o latou paolo sili atu tele ma 'oa. Faatasi ai ma lenei, e mafai ona e faʻamalamalamaina pe faʻapogisa tagata taʻutaʻua pe faia ni solo lelei.
  2. Blondes mafai foi gafatia lenei leo i mataupupe a fai latou te manaʻomia e liua i lanu pupula ma maua mai se lanu uliuli e le liua ile mumu. Ae ui i lea, aua nei galo o le fufuluina masani e taofia ai le lauulu o le lanu. O le mafuaaga lea e fautuaina ai e toe faafou lanu i lea taimi ma sina palaniketi.

Tausiga ma iloiloga

Mo le tausiga mo le valiina o lauulu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le gaʻo faʻapipiʻi ua fuafuaina, balms ma masks. Toe faʻafouina lanu e sili ona lelei e pei o lauulu toe tuputupu aʻe, faʻapea foi ma le leiloa o le malosi ma le tino.

Natalya:

Lelei matagofie matagofie paolo e mafai ai ona e foliga sili atu i soo se tulaga. O se filifiliga sili mo i latou o loʻo suʻeina se lanu uliuli atoatoa e le afaina ai le fausaga lauulu. E fetaui lelei mo se suiga faʻaletonu o lauulu o le laulu, ma le fatuina o le malamalama ua ova le lanu ma faʻatamaʻia o mea masani.

Ksushka:

Ina ua uma le valiina, na ou matauina ua suia le fausaga o lauulu - e foliga mai ua avea ma tino mafiafia ma ola maloloina. O le lanu ua atili suamalie ma olaola, o lauulu foliga na foliga mai e i ai se voluma. Ma le isi, o le fatuina o se aafiaga faʻapena sa faigofie i le fale. O le iʻuga na fetaui ma aʻu.