Lauiloa

Faʻafefea ona nonoa se sikafu i loʻu ulu?

O mea e aoga i le ulu ulu e le gata mo le mafanafana i le tautoulu-taumalulu vaitaimi. O se laiga matagofie foʻi e faʻauma ai foliga foliga matagofie o le taumafanafana. E manaʻomia, ae a, ia filifilia lelei se soa ina ia liliu i se mea e faigofie, fai foliga ma faʻagaioia o se 'ofu fafine. O se sikafu e matagofie lona fusifusia i luga o lou ulu pe togi i luga o lou ulu e sili ona talafeagai mo nei faʻamoemoe.

Faʻafefea ona filifili se sikafu?

A fulufulu ulu ulu faʻalelei foliga matagofie ma matagofie foliga. Ma ina ia mafai ona faʻaonaina foliga talafeagai foliga talafeagai ma talafeagai, oe manaʻo e filifili le sikafu saʻo. Lenei o se tasi o sili ona aoga elemene o le ofu puipui, lea e mafai ona nonoa i le ulu i ni tele eseʻesega. Faʻalagolago i le taimi o le tausaga, e mafai ona e faʻaogaina se fulufulu fulufulu ua teuteu lelei, se sikafu pulou ua tele lona mafiafia, o se sikafu-sikafu, se snood, se sikulu-lauulu fulufulu. O le fausaga o mea ma le lelei o le ie, eseese lanu, o le tele o le sikafu mataupu pe a filifilia se oloa.

Sei o tatou mafaufau i le faʻauluulu ata e sili atu auiliili.

  • Scarf e avea o se ulu malu.

O le sikafu foliga la lea e tatau ona taʻua o le sikafu. E le gata i lea, o le sikafu e foliga i se fusi e ofuina i le mafanafana vaitau. Ma le faʻaopopoga, o le mea faʻapipiʻi foliga o se sikafu, lea e togi i luga o le ulu, laititi e ufiufi le muaulu. O se sikafu o loʻo nonoa i le tua o le ulu i le foliga o se nonoa tele. E mafai ona uumi pito pito o le sikafu, o lea e sili ai ona faʻaalu i luma i latou ina ia tautau matagofie. O pito o se sikafu umi i nei aso e manaia e lalagaina i totonu o lauluulu. E aliali mai i fatufatu, faʻalelei, faʻatosina, ae i le taimi lava e tasi, matagofie ma matagofie. O se sikafu o loʻo lalaga i totonu o le fili ina ia faʻaopopo se ata o le agalelei ma le fafine.

Afai e puʻupuʻu le sikafu, ona mafai lea ona nonoa faʻatasi ma se nonoa teuteu, ae le o le pito i tua o le ulu, ae itiiti i le itu. E faʻapea foʻi, o le moli mama ma le uumi e mafai ona matagofie lona fusifusia i foliga o se aufana. Afai e te manaʻo e fai se fusi ma lalaga ona pito i totonu o lou lauulu, e tatau ona e mulimuli lelei i nei sitepu. O le sikafu e tatau ona tulei i lalo o le lauulu, ma mea e leai se totogi e tatau ona aumaia i luma. Ona tatau lea ona sopoia faalua i luma o le muaulu ma toe taoto i tua. O lenei ua e mafaia nonoa se manoa matagofie i tua o lou ulu. O le ie na te ufiufi muamua le muaulu mafai ona atili teuteuina i se bros.

Tele talavou fashionistas sili atu le faia o se fusi ma se sikafu e le o le faʻaputu faʻatasi, ae i luga o le lauulu manifinifi. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fatuina se femininai bow i le retro style. Ina ia faia lea mea, ave se sikafu pupuu, oso i lalo o le lauulu, ma nonoa pito i le matagofie i le ogatotonu o le muaulu. Ma le isi mea, e tatau ona e faia lenei mea ina ia aua neʻi tuʻituʻi nai pito laiti i autafa, e mafai ona natia i lalo o se ie lavalava. Oe e mauaina se flirty version o le fusi.

Ina ia mafai ona faia se fusi mai se sikafu i luga o le lauulu malulu, e tatau ona e sikola le tapoleni i lalo o le lauulu, e le gata i lea, o le tasi pito e tatau ona tuua umi nai lo le isi. Ma e tatau ona e nonoa le nonoa i le muaulu ma sifi lemu ina ia mafai ona nana le pito puʻupuʻu i lalo o le ie. O le mea e totoe o le ie o le ie e tatau ona mimilo ma se agavaʻa ma se fugalaʻau na fausia mai ai, lea e mafai ona faʻauia i le fesoasoani a se le maitauina poʻo se pulou matagofie i luga o le vaega autu o le tapoleni.

  • Lauulu ma se sikafu faiʻaiga.

E masani ona faʻaoga se sikafu nai lo se fusipaʻu e pipiʻi ai lauulu. Faafetai i lenei fesoasoani, e mafai ona e faia se ponytail hairstyle. O sea laulu e iai ma se sikafu o le a foliga sili ona matagofie pe a fai e le teine ​​umi le lauulu lalelei. O le mea lea, matou te aoina ia i latou i le fusi ma i le solo matou te faʻamutaina le foloa i le lauulu. Na matou fusiina se sikafu, ma tuu ni pito uumi e tautau. O nei mea, e mafai foi ona e nonoa se aufana tele pe faʻapipiʻi le ie i le faʻaiuga i le itu o le "siusiu" i le pito. I se faʻaopopoga, i se faʻailoga sikafu e mafai ona e aoina lauulu i totonu o se talo ma faʻalelei le mea faʻapipiʻi i luga o lauulu i le laulu. O pito i le mea lea e faʻapea ona vaʻai i luga, pe natia i lalo o se tapoleni poʻo se fusi.

E mafai ona matagofie matagofie lauulu i lenei sikafu i se isi auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se sitaili muamua lauulu. E tatau ona togi le ie i le ua. Fai se vaeluaga i vaega e lua. Lua lauulu lauulu o lauulu e tatau ona mimilo i se fili, lalagaina o se ie. O mea e tatau ona fai, e tatau ona faʻapipiʻi i le ulu, ma pito e faʻamau i se laʻau fulufulu.

Faailoga sikoa

O le aso nei o sikafu lauiloa o se sikafu o se mama-foliga foliga. O le taʻutaʻua i aso o Soviet, o loʻo iai le igoa o se sikafu-sikuea poʻo se sikafu-paipa.

Le faʻataʻitaʻiga o le sikafu e alofagia e fashionistas, aua e mafai ona e faʻaaogaina o se sikafu, kalama ma pulou.

Snood mafai ona faia o fulufulu, lalagaina, cashmere ma isi vaivai ma le mafanafana mea. O se sikafu paipa e fai si eseʻese mai le togafiti poʻo se snood. I ai o le lapotopoto foliga, e sili laititi i lapoa ma e le manaʻomia se matasele

Faʻafefea ona nonoa se sikafu kolar? E faigofie lava le metotia. Snood tatau ona fusi i le ua, fausia se ata valu. Ona togi lea o le ufiʻu pito i tua i luga o le ulu.

E taua le matauina o sea fusiua i luga o le ulu o se snood e talafeagai mo teineiti ma foliga lapotopoto pe sikuea. Tagata e ona se foliga umi o foliga e tatau ona sili atu le mumusu e ofuina pe faʻaaoga se sikafu i se foliga o se pulou i luga o tauau ma sikafu.

Ae o le isi auala e nonoa ai se sikafu e mafai ona taua o le faʻatauaina. Turban po o turban - o se uluulu masani i atunuu Arapi ma Aferika. Na ia sau ia i matou faʻafetai i se foliga manaia ma le mafai ona faia lona foliga sili atu faʻalilolilo.

Turban e mafai ona faia mai i se uumi fasi ie 4-6 mita, o se gaoi poʻo se sikafu sikuea lautele. Ina ia faʻatinoina se togafiti masani, se ofuvae manifinifi manifinifi ua talafeagai. Lelei ma faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻiga o le a vaʻaia vaʻaia le ulu i nisi taimi.

O lea la, e tatau ona faʻasaʻo le sikafu, suʻe lona ogatotonu ma pupuni le ulu, ae tuʻu pito o le ie i tua. Le isi, pito o le 'ie e tatau ona kolosi i le ua ma nana iina le toe vaega o le ie. O mea o loʻo totoe o le sikafu ua mimilo ma tuʻu faʻatasi i luga o le ulu o loʻo tapuni e oʻo i le muaulu, milo faʻalua i luga o le muaulu ma nonoa i tua. E manaʻomia e manatua o lenei metotia saunia mo le i ai o le saolotoga faʻamau, o lea e taua le tausiga muamua lona umi. E umi pe puʻupuʻu filifiliga o le a foliga faʻalilolilo ma malie.

Faafufulu valu

O le isi auala e nonoa ai se moli moli o le fuainumera valu metotia.

O loʻo faʻavae i luga o laupepa tutusa ma le lauiloa ma e faigofie ona iloa faʻalua mimilo i le muaulu.

A moli mama e tatau ona gagau e fai ai le vaiti o le lipine. I le mauaina o le ogatotonu o le mea faapipii, tuu i tua i lalo o lauulu po o luga o le lauulu. Le isi, momoli faʻamau fua i le muaulu ma mimilo faʻalua taimi. O mea e totoe o loʻo nonoa i tua.

E manaia foliga foliga tutusa, faʻamautu ile lauulu. O le faʻatulafonoina o le hippie o le a faʻaatoatoaina faʻapipiʻi le taumafanafana ma le tautoulu aniani, tuʻufaʻatasia ma ofu i laʻei eseese i le faigofie.

Mosalemi

I tua atu o turban, atunuu i sasae e lauiloa mo isi auala manaia o le lalagaina o se sikafu. I le taimi lava e tasi, e tatau ona manifinifi ma pupuni - silika, satin poʻo le chiffon o le a avea ma filifiliga lelei.

Matou te ofuina se sikafu uumi i le tuʻufaʻatasia ma se pulou e fetaui lelei i le ulu, ma taʻu o le "boni". O lenei faʻaopopoga e mafai ai ona e nana ma le saogalemu lou lauulu ma fesoasoani ile sikafu e le seʻe ese mai lou ulu. Ae ui i lea, e mafai ona e nonoa se sikafu aunoa ma se bonnie.

Ina ia faʻaalia le ata Mosalemi, e tatau ona ogatotonu le sikafu i le ogatotonu latalata i le muaulu, aʻo punou le pito i fafo o le 10 cm. Ona sosoo ai lea, o pito saoloto e mimilo i tua o le ua, ma pito e fusi faataamilo i le ulu.

Faavae i lenei metotia, Mosalemi tamaitai afio mai ma fesuisuiai suiga, tuua le tasi pito o le sikafu saoloto, ma le puipuia o le isi ma se pine i le malumalu, po o le tuua uma pito e lua pa'ū lemu i luga o le fatafata ma tauau. E ono tele filifiliga, ae taʻitasi o loʻo tauaveina le agamalu ma le vavalalata.

Pei ole pulou

Mo se sikafu-pulou, sikuea po o le sikuea sikafu-gaoi poʻo se sikafu-snood e aoga. O le mea mulimuli na faia e fausia se pulou, ona ua iai se lapisi foliga, peitaʻi, a leai, e mafai ona e fauina se pulou mai se lautele lautele sikafu. Mo taumalulu, e taua le filifilia o se ofu mafanafana ma se lalaga tele, poʻo le gaoi na faia i le fulufulu.

Mo le fausiaina o le ie, e tatau ona e mauaina le ogatotonu o le sikafu ma amata ona nonoa e pei o se sikafu, o lona uiga, o le sikafu e ufiufi le ulu ma sopoia i luma o le ua, pe a uma ona toe alu i tua ma saisaia i se nonoa. I le tulaga o se sikafu kolose, o lenei fofo o le a faʻalagolago ma faʻamaoni e mafanafana lou ulu.

A faʻaaoga se gaoi, e faigofie ai ona fai le auala. O lea la, e te manaʻomia le gagau i luga o le pito i fafo atu o le pito i fafo ile 10 cm. I se faʻaopopoga, amata ona fatuina se aufana faʻaolaina, aua nei galo e fai ni mea faʻapipiʻi toso i luga o le malumalu ma ou tamatamaʻilima, lea e mulimuli ane lalafi i totonu o le fausaga ma puipuia le ufi mai le alu ese mai le ulu.

Turisi Initia

Initia e lauiloa i ana sikaili ma ni sikafu mafanafana ma ausiva, faapea foi ma le ofuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ofu mafanafana a Initia o se teuteuga teuteu ulu o le a le taua mo le taumafanafana poʻo le vaitau-vaitau, faʻalagolago i mea filifilia. O lenei faʻataʻitaʻiga e ufiufi taliga ma le ulu.

Ina ia fatuina se pulou Initia, o se lautele lautele sikafu po o le gaoi e talafeagai. Ma lona ogatotonu i le pito i tua o le ulu, e tatau ona e nonoa se nonoa i le muaulu. O le tasi pito o le sikafu e tatau ona i le pito i lalo, o le isi i le pito i luga.

O le pito pito i luga o le sikafu e mimilo i totonu o se lola, ma o le pito pito i lalo o loʻo mimilo i le tele o taimi i le lola tutusa. O le vaega o loʻo totoe o le pito i lalo ole sikafu, e tusa ma le 20 cm le o loʻo i luga o le ulu ma teiki o ia i itu.

Nonoa i luma

O le sitaili ma le malosi o le 'aufana, e faigofie ona iloa faʻafetai i se moli mama ma susulu. Amata mai le pito i tua o le ulu, matou te fesoʻotaʻi pito e lua o le sikafu ma mimilo se fusi siku, ma tuu i le foliga o le snail, se rosa, ma isi, faʻamautuina uila taʻitasi ma se pine. O le mea ua tupu, le tele o uila sulu teuteu le sikafu i luma, faia le ata susulu ma tulaga ese.

Se aufana tutusa e tatau ona atoatoa. Tausi lelei ofuvae jeans, laupepa lapopoa ma, o le mea moni, teuteuga foliga matagofie.

Ia faamaapeina faigata

Mo matagi paʻu malulu, a fusi mimili auala o le a avea o se Atua. E toe faʻaolaina le ata, o le faʻaloaloa le sikulu-gaoi e faia i le fulufulu manifinifi e aoga.

O le ogatotonu o le sikafu o loʻo tu i luga o le ulu, ma pito o loʻo nonoa i tua i se nonoa. Ma le isi, le faʻapeapeina faʻaavanoa i le itu taumatau ma le itu tauagavale. O puʻupuʻu pito o le sikafu e lalafi i lalo o le faʻamamaina, ma faʻaliliu le sikafu i se mea ulu ulu e fetaui lelei i le ulu.

Le faʻaaogaina o le Charleston metotia, oe mafai ona teuteuina ma toe faʻafouina lou ata. Mo faʻatinoina le manatu, e te manaʻomia se umi sikafu ma aoina lauulu poʻo se pipiʻimisi laʻei.

O le sikafu ua togiina i luga o le ulu ma kolosi ma le malosi i tua, ina ua uma ona faʻataapeina lea i se fusifusi vavalalata. Mai le taʻamilosaga, o le nonoa i luga o le fusi ua nonoa, ma o pito saʻoloto ua faʻasaʻo ma teuteu tauau.

E le o se mea faʻalilolilo o fafine o vaitausaga uma e le fiafia e ofuina pulou, ma o le mea e le maalofia afaina i le lauulu poʻo le teuteuina. E ui i lea, e taua le faʻamafanafana oe lava i le malulu o le tau. O le fusiua o se fetuunaiga i le va o le pulou ma lona leai. O lenei elemene ua fuafuaina e pupuni ai le muaulu ma taliga mai i tui o le matagi.

Ole faia o se fusi mai se sikafu, o se mea puʻupuʻu e faigofie ona latou faia. O ona pito e faʻamauina i lalo o le lauulu pe tuʻu i luga o le lauulu, faʻamautuina le fausaga ma se nonoa i le tua poʻo luma. O le filifiliga mulimuli e faʻaalu i le fausiaina o aufana mai se sikafu, se fugalaʻau ma isi aulelei aulelei. O se foliga manaia o le a liliu mai i se ofu mafanafana mafanafana.

Tausiga foliga

O se paipa sikareti samasama faʻapipiʻi o le a teuteuina soʻo se taumalulu ma fafo-vaitau aufana. O le pogisa saturated paolo e atoatoa i soʻo se laulu lanu.

O le sikafu, gaugau i se fusi i luga o le ulu, o le a le faʻatagaina le paʻu o le laulu. O se fesoasoani e mafai ona ofuina e oʻo lava i le taumafanafana.

O se pulu puʻupuʻu pipiʻi fusiua ua nonoa i le "nonoa i luma" foliga foliga manaia, pei o se pulou manaia ma mafanafana.

O le sikafu o Charleston-afifi mafanafana o le a faʻamamafaina ai le matagofie ova o le foliga ma faʻalagolago faalilolilo lou ulu mai le matagi ma leaga leaga. O le nodule i tua o le a faʻatagaina le matagi e taofi ona foliga mo se taimi umi.

O le ofu mafanafana mafanafana ma le mafiafia, na nonoa e pei o se ufi, o le a tausia le mafanafana tusa lava pe malulu le tau. O sitaili foliga e maua mai ai le televave o le lalaga.

O le ofu mafanafana mafanafana ma le mafiafia, na nonoa e pei o se ufi, o le a tausia le mafanafana tusa lava pe malulu le tau. O sitaili foliga e maua mai ai le televave o le lalaga.

O le sikafu i le foliga o se pulupulu ma le teuga o fugalaau tamaʻitaʻi ua faʻamamafa ai le matagofie o le ua ma le tauau o le fafine. O tautaliga lapopoa e faʻaopoopo i foliga vaʻaia.

O le sikafu paipa lanu enaena e le gata o le a faʻamalosia ai le vaitau malulu, ae o le a avea foʻi ma isi faʻaopoopoga i se mafanafana mafanafana.

Filifiliina o le uluulu

O le mitiafu mamanuina e pei o se ulu ulu e tatau ona fetaui ma tulaga nei:

  • e le oona ma le mamafa,
  • e tatau ona i ai se umi umi e faʻataʻamilomilo ai i le ulu ma faia se faʻailoga,
  • ia fufusi lelei e puipuia ai le seʻe ese mai le ulu.

Manatua o le mamanu o le sikafu, faʻapea foi ma le metotia o le nonoa, e tatau ona fetaui ma le lautele sitaili ma le matua o le fafine.

O le aufana mafiafia o aufana o le a teuteuina se teine ​​talavou, ae o se mea valea i le vaʻai atu i le ogatotonu fafine, ma o le valivali valivali o le a le talafeagai i le tuʻufaʻatasia ma se ofu malosi.

E matagofie le nonoa o le sikafu i le ulu e le maua ai ni faigata.

Ae e tasi lava le faʻaaliga - e tatau ona e faʻataʻitaʻi ia se taimi ae e te leʻi filifilia se uluaʻi ulu fesoasoani e pei o se sikafu poʻo se sikafu.

O nisi taimi o mea faʻaopoopo e manaʻomia - pine, mama poʻo faʻamaʻa.

Lenei o le a faʻaalia ai metotia o le nonoa o sikafu i luga o le ulu, lea e ese mai i le ono iai o se eseʻesega - o le nofoaga o le nonoa, le metotia o le nonoa, ma e oʻo lava i le faʻasologa o gaioiga.

O le a fesoasoani lea ia te oe e fai se tele o au filifiliga e faʻavae i luga o metotia faʻavae.

Ae le i amataina galuega faʻatino i se fasi ie, aua neʻi galo e faʻasaʻo le mea pe, i se isi itu, gagau faʻatasi ma le sili ona sao. O le a fesoasoani lea e nonoa se sikafu i luga o lou ulu i le matagofie ma le matagofie.

Metotia Tasi: O Se Matagofie Fealofani

O lenei metotia o se tasi o sili faigofie ma sili ona taugofie, ae i le taimi lava e tasi e aofia ai le tele o fesuiaiga. E aofia ai i le tuʻufaʻatasiga o soʻo se lautele e te manaʻomia mai le faʻagaioiga o le 'ie ma fusi se faʻailoga i le pito i tua i lalo o le lauulu.

  • le nofoaga o le au i luga o le ulu - luga o le lauulu o loʻo ufiufi aʻa lauulu, tuusaʻo i luga aʻe o superciliary arches,
  • eseese uumi o pito o le sikafu - uumi uumi, pa'ū i lalo i le itu, puʻupuʻu, teuina i lalo o le auvaʻa ina ia le mafai ona vaʻaia, ua nonoa i foliga o se 'aufana,
  • ituaiga o nonoa - faigofie, i le ituaiga o le 'aufana, faʻamautu ma se polosi ma isi,
  • nofoaga node - tua pe itu.

Fautuaga. Ina ia matagofie le paʻu o pito o le sikafu, gagau i le faʻatulagaina o se "faʻamau" - ona oʻo lea o le pito umi o le pepelo o le a faʻatuatuaina matagofie ma manaia.

Metotia Lua: Hollywood

Le tele o taimi e tatau ona e vaʻaia taʻutaʻua lauiloa poʻo faʻataʻitaʻiga ma se ulu ua fusi i se sikafu. Lenei e le o se mea e ofo ai - o le tamaʻitaʻi ma le faʻataʻitaʻiga i soʻo se tulaga e tatau ona foliga foliga ata mai i se mekasini, ae o le pisi o taimi ma taimi masani femalagaaiga e le o taimi uma e mafai ai ona fausiaina se laulu talafeagai.

Ma o le laupepa pito sili ona masani ai e oʻo mai i le laveaʻiina - tuʻu se sikafu lelei i luga o lou ulu ina ia aua neʻi aliali mai le laulu autu - ma ua sauni le fetu e aliali mai i tagata lautele.

O le aoga o lenei metotia o le faigofie ma le aoga tele, aemaise lava talu ai o le sikafu piilima e se tafatolu e mafai foi ona faʻaogaina mo lenei metotia.

O le faasologa o gaioiga e faʻapea:

  • togi se ie i luga o lou ulu ina ia paʻu le pito,
  • i le taimi e tasi ave uma pito ma toso i latou mo le faapipii lelei o le ulu,
  • nonoa pito i le pito i tua e ala i le faapipiina o se faapona i luga ole ie poʻo lalo.

A le isi mea, e mafai ona e afifi le tasi itu o le sikafu ma se sikini faʻapipiʻi ma afifi faʻataʻamilo i luga o lou ulu ma malupuipuia i lalo o le nonoa, ae tuʻu le isi pito. O le lautele o le sikafu e tatau ona lava ia ufiufi atoa le ulu.

Metotia Tolu: Oriental Style

O lenei auala e fatuina ai se faʻataʻitaʻiga o se turban i luga o le ulu. Le faia o lenei:

  • tuu le ogatotonu o le sikafu i tua o le ulu,
  • uu i pito, susulu o latou muaulu,
  • sopoia pito
  • toe aumai i tua i le tua o le ulu ma nonoa iina.

Pei o se filifiliga - e le mafai ona e sopoia pito, ae taʻitaʻia i latou i se muaʻi tapenaina matagofie mama poʻo le faʻamau.

Auala lona fa: Aferika

O le gaoi na fusifusia i le sisi Aferika foliga manaia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e muamua faia se maualuga utupoto, faʻalelei ia lelei - o le a avea lea ma faʻavae o le atoa fausaga. Laasaga ma lea laasaga le faʻagasologa atoa ua faʻaalia i totonu o le ata.

O lenei metotia e taliaina mo le nonoa o se sikafu mafanafana, o lea e aoga i le vaitau malulu.

Metotia Lima: Charleston

O se metotia masani ia i tatou mai ata ma ata mai le amataga o le seneturi mulimuli. Aulelei matua matagofie. Ina ia mafai ona faia se fusi i le ulu, o se sikafu e tatau ona ofuina i luga o le ulu ma matala pito o tautau mai le tua.

Uʻu iʻu ulu ma toso faʻamau ina ia mautinoa o se fusi mau i le ulu. Mimilo le ie i se fusi, nonoa i le nonoa faalua, po o se aufana. E le gata i lea, o le faapona poo le aufana e mafai ona tuu uma i luga o le vaega o le ulu, ma luga o le itu.

Metotia Lona Ono: Fusi sikafu i le Ulu ma Le ua

O le sikafu le mafai ona avea ma puipuiga mai le malulu. Le auala e sili ona taliaina o le fausiaina o se foliga o se pulou ma le amo sikafu poʻo se sikafu lapoa lapoa.

E fautuaina e tuu ie mafanafana i luga o le ulu, ma togi uma pito poʻo se tasi o ia mea i luga o le tauau, matagofie le tufatufa o le gaugau ma faʻataga le 'ie e tautau saoloto.

E tele filifiliga e teuteu ai lou ulu i se sikafu po o se sikafu ma ua e mautinoa e te filifilia sau oe lava

Tofotofoaga, mimilo mitiafu mai tulaga eseʻese, nonoa i fusi sili ona le mafaamatalaina - i se aso o lau sitaili ma metotia o le nonoaina o se sikafu i luga o lou ulu o le a alu foʻi i lalo i le fesouaiga talaʻaga, avea ma faʻataʻitaʻiga.

I luga ole peleue

E mafai ona e teuteu ma se sikafu i luga o le peleue e pei ona taua i lalo: afifi se ua i se tulimanu, nonoa i se nonoa poʻo se polosiua, tuʻu le isi itu pito i totonu o le fusi i le tauau i luga o le tauau, ma gagau malie ma gaugau.

Lea la o le sikafu o le a faʻataunuʻuina le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ae le o se mea aoga.

Afai e te manaʻomia se sikafu e teuteu ai, ma i le taimi lava e tasi e faʻamafanafana ai, o le nonoa o le a fesoasoani i le puaʻa:

O sea teuteuga nonoa e fetaui lelei:

  1. Fai se avanoa se tasi ma se sikafu i le ua. Toso le vaega ogatotonu i lalo ina ia tautau teisi.
  2. Ia mimilo le ogatotonu.
  3. Toso le tasi pito i totonu o le matasele i le pito i luga.
  4. Toso le pito lona lua i lalo.
  5. Sifi le faapona.

O se mea tutusa e maua i se isi auala:

  1. Tuu le foloa i le ogatotonu ma tuu i luga o ou tauau.
  2. Faʻalo se tasi o pito i luga o le matasele faʻateleina.
  3. Ia mimilo le matasele ma faʻalooso le pito lona lua i totonu.
  4. Sifi le faapona.

Afai o le peleue e iai se kolar, o lona uiga o pito o le sikafu e tatau ona natia i lalo o le peleue. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le nonoa ma le fesuiaiga e talafeagai.

E le faigata ona nonoa se mea faapena:

  1. Faasolo le fesoasoani i le ogatotonu ma tuʻu i luga o ou tauau.
  2. Faʻalaʻu pito i se matasele.
  3. Ia mimilo le matasele, vaevaeina i lua.
  4. Faʻalaʻi pito e lua i se matasele fou.
  5. Nana pito i lalo o le peleue.

E le talafeagai le nana o pito i lalo o le peleue pe afai o i ai se koloa. Ae o le auivi o le faapona e tatau ona toe taʻu mai le foliga o le tipi o le peleue, ufiufi atoa.

Taua! Nonoa ma se puaʻa ma ma le faataamilosaga o le a foliga sili atu le aoga i luga o sikafu faigofie pe i laina uumi.

Faafuʻulu e pei o se ufi

E aliali mai na leaga le tau, ae leai se taimi e mafaufau ai i se ulu ulu. I tulaga faapena, o se pulou e mafai ona faia mai se sikafu.

O le faigofie faigofie o le kapo e faia i le sikafu o snood. E mafai ona e faia se snood mai se sikafu masani e ala i le faʻafesoʻotaʻi pito pito i le seʻimutu, faʻamau ma se bros, pe naʻo lou nonoa.

Mai le pulou, o le moa e maua e pei ona taua i lalo:

  1. Faatautau le snood i ou tauau.
  2. Milo i luma, fau se matasele.
  3. Tuu se isu i luga o le ulu, ma tufatufa atu.

Afai e fesuiaʻi le tau, ona aveese loa lea o le ufi e aunoa ma ni faʻafitauli (e te maua se faʻalua taimi o se sikafu i luga o le ua) ma toe tuu i luga o lou ulu.

O le isi vaega o le kapala e faia i se tafatolu pe gagau ma se tafatolu laʻei tele.

O se tafatolu tafatafa i luga o le ulu. O le tasi tulimanu e tumau pea i luma, o le isi - togi i tua i luga o tauau. O lena ufi ua aveʻesea foi mai le ulu e aunoa ma le tatalaina, ae na o le tuʻu i lalo i tauau.

O se sili atu ona lavelave, ae le faʻaititia foliga o le ufi e mafai ona nonoa mai se sikafu umi i le auala lenei:

  1. Ufiufi le ulu i se sikafu, fai le tasi pito umi nai lo le isi.
  2. Ia mimiloina le pito uʻu i se mea.
  3. Fai se matasele i le ua.
  4. Faʻalautele le tutusa pito i lalo o le taʻamilosaga mai le pito i luga i le pito i lalo.
  5. Sifi ogaoga le gagau ma gagau gagau.

O sea ofa o le a suia atoatoa se pulou i le tau leaga.

Ufi sikafu

E le gata i lea, o sikafu e sili ona lelei le pulou o taumafanafana. Ole sikafu e puipuia ai fafine mai le ultraviolet radiation, ova le soona faʻaalu ma faʻamalamalamaina le malamalama ma le amataga o le ata.

Mo headgear, moli moli poʻo siliki laumei e talafeagai. Muamua fesuisuiaiga o se pulou mai le fulufulu ulu o le nonoa e pei o se bandana.

O le fusi e nonoa e pei ona taua i lalo:

  1. Gagau le sikafu i le afa i se tafatolu.
  2. Ufiufi lou ulu i se solosolo mai le maualuga o lou muaulu. I le pito i tua e tatau ona i ai le taumatau o le tafatolu toso i lalo.
  3. Toso tulimanu ma tulimanu tulimanu i tua ma nonoa i latou i se faapona lua i luga o le ie o le sikafu i le tulaga o taliga.
  4. Gagau piilima.

O le vaega lona lua o bandana:

Nonoa o le sikafu i le filifiliga lona lua, e mafai ona e aveese le lauulu i lalo ifo pe tuu. Le faia o lenei:

  1. Faasolo le sikafu i le afa ma se tafatolu.
  2. Ufiufi le ulu i se sikafu ina ia lautele le lautele o le tafatolu i le va o laulu mata, ma le laina piilima o le sikafu i luga o le pito i tua o le ulu.
  3. Fai pito ma tulimanu pito o le tafatolu i luma.
  4. Nonoa ni faapona i le tumutumu o le ulu i luga ole upega tafailagi.
  5. Sifi le itu taumatau, punou ma lalafi i tua o le faapona.

Afai e faatagaina le umi o le sikafu, e mafai ona toe mimilo solo i le ulu. Ma, a uma ona tosoina pito i luma, latou te le manaʻomia e nonoa. I le faia o se salu i luga o le pale, fai pito i tua ma fusi se nonoa iina. Nana i le itu taumatau o le sikafu i lalo ole crosshair i le pito i luga o le ulu.

O se tasi o suiga o lenei metotia e mauaina e ala i le mimilo o pito i fusi. I lenei tulaga, o le sili atu ona tele pulou ua maua.

Faʻafefea ona nonoa se sikafu matagofie i luga o lou ulu ma se turban

O lenei o se tasi o auala sili ona lauiloa ma lauiloa e nonoa ai se sikafu matagofie i luga o lou ulu o se turban. E tele mafuaaga mo lenei. O se turban foliga foliga manaia ma lauulu pupuu, ma e tele naua auala e nonoa ai e tasi e talafeagai mo soʻo se sitaili ma foliga.

Tatou amata i le faʻafaigofie filifiliga. Mo lenei metotia, matagi se uila, e tatau ona e ave ni lua sikafu.

Faaputuputu le laulu i se solofanua maualuga ona faʻata lea lea i se palu.

O le lautele o le sikafu e tatau ona gaugau uumi, ufiufi i le ulu i luga o le laulu ma nonoa i tua i luga o se faapona i le pito o le ua.

E tatau ona aveese uma loka i lalo o se sikafu, o taliga e tatau foi ona tapunia atoa.

Fai lelei ia lava.

Ma, ma le itu taumatau, oe manaʻomia le afifiina le vaega o le ulu o le ulu mai le taumatau i le agavale, ma nana le pito i le taunuuga piilima. E tutusa foi, e tatau ona e faia i le itu tauagavale o le sikafu.

O le ie lona lua e tatau ona ufiufi le ulu, kolosi i le pito i tua i le pito i tua o le ulu ma aumai pito i luma.

Ona tatau lea ona toso mai le itu taumatau mai le pito i lalo i le pito i luga mai le taumatau i le agavale. I le taimi lava e tasi, o ia o loo taoto i foliga lalelei matagofie.

O le siʻu e tatau ona toso i totonu mai le pito i lalo i le itu tauagavale itu pito i lalo o le ie.

I se tulaga tutusa, e tatau ona e faia i le itu tauagavale.

O le sikafu sopoia luga o le ulu i le maualuga o le ogatotonu o le muaulu.

O le iʻuga o le laʻei manaia, e le o se laʻasaga tele ua ofuina matagofie ma pei o se pulou.

Nei o ni auala faigofie.

Fai se sikafu uumi, faʻapaʻu lou ulu i lalo, ufiufi, pupuni pito i luga aʻe o lou muaulu. E pei ona e milo le solo i lou lauulu pe a uma ona e taʻele. Ia milo le tautau i le pito i luga ole laina faʻamoe ma taʻoto i le pito i luga ole atigi ma se atigi (pei foi ona e faia se pulu-atigi mai ni nonoa). Faapau le pito i lalo ole atigi ma loka.

Faaputuputu le laulu i se mea maualuga i luga o le ulu. Ufiufi le ulu i se sikafu i luga, afifi pito uumi i luga o le ulu ma tuu pito i lalo o le pulou. O le iʻuga o le maualuga turban.

Ufiufi lou ulu i se ie, toso pito i tua (pei ona i ai o se bandana), satauro i tua o le ulu ma nonoa i se tourniquet. Faatasi ai ma se tourniquet, afifi lou ulu i luga o lou muaulu, tuu i lalo le siusiu i lalo o le pulou.

O se vave pailate-auala turban.

  1. Gagau le ie ma se tafatolu.
  2. Ufiufi i latou ma o latou ulu, ae le pei o tinamatua, ae liliu i latou i le isi itu ina ia ufitia e le tafatolu o latou foliga, ma le pito umi e taoto i tua o le ulu.
  3. Sii aʻe nei pito i luga ma nonoa tasi nonoa i le maualuga o le muaulu, ona ave lea i tua o le ulu ma faʻasaʻo.
  4. O le tafatolu tafatafa, na tautau i taimi uma ma ufiufi ou foliga, sii i luga ma tuu i se faapona i le muaulu.

Faʻafefea ona nonoa se pulou ile tamaloa

O le turban e masani ona le amata amata ona lavea vave i luga o le lauulu, ae muamua latou fusi se mea pei o bandana, e oo lava i luga o le ulu ulu.

Ona faʻaaogaina lea o se laʻau uumi ma le mimiti o le ie lalaga, lea e taʻimua faʻataʻamilomilo i le tele o faʻaputuga, muamua mai le agavale i le taumatau, tua i lalo sina mea ina ia faʻasolo mai ai sina vaega muamua, ona amata mai lea mai le taumatau i le agavale. Tasi o loʻo tuu i lalo ole ie. Ina ia ufiufi le pale, e tatau ona e tatalaina se tasi vaega o le faamaapeina i luga ma tufa atu i luga o le ulu.

O le initia lenei a Initia.

O le umi o le fasi 'upega tafaʻilagi o, o le sili atu le faʻamutaina o le ai ai.

O le isi filifiliga o le faʻamaapeina o le ie, suia le toso pe a uma taʻamilosaga, ae le pei ona faʻamatala i luga. Ina ia le tuʻuina le siʻusiʻu o le pulou, e masani ona latou uuina i le gutu seʻia maeʻa le galuega.

Mafaufau nei pe faʻapefea ona ufiufi lou ulu i le faʻa Arapi.

  • Ina ia faia lea mea, e tatau ona e muai gagau le fasi ie i le afa faʻatasi ma se tafatolu, ona liliu loa lea o le lautele lautele i totonu mai le pito.
  • Ole mea lea e tatau ona e ufiufi lou ulu i le ie tapena, pei ona faia e au tinamatua, ma uu pito i ou lima ma toso i latou i autafa.
  • O pito e tatau ona mimilo teisi laʻau e iai se mea ile itu latou te toe aumaia. Muamua, tasi, afifi lona ulu i tua, tuu i luma, afifi lona muaulu ma tuu i lalo le pito o le ie i tafatafa o le taliga.
  • Fai le mea lea e tasi i le pito lona lua. Faʻamau pito pito i luga ma tuʻi lelei i lalo o le ie.

O le mea la ua tupu, ua foliga mai o se pulou i luma, ma o se la tafatolu tafatafa le ua. Fai ou mata tioata. Ua saunia le Abu Dhabi style!

O le isi filifiliga i le Arapi style. Ave se sikafu sikuea, faaluaina i luga i se tafatolu. Ufiufi lou ulu ina ia mafai e le tamaʻi tafatolu o le ie ona ufiufi tua o le ua. Tuu le pito pito i luma e alu ese mai ia te oe. Maua fua piki ma toso, faʻamau le maea mai ia te oe.

O lenei aumai le taumatau taumatau i le pito i tua o le ulu i le taliga agavale. Aumai le pito agavale i le tua o le ulu ma le ulu i le taliga agavale. Tipi le toe solofanua i luga o le pulou. Ma pasi le toe vaega avanoa i le muaulu i le taliga taumatau ma faʻatumu.

E ui lava i le mea moni o auala eseese i laiti auiliiliga, e vaʻai i le iʻuga o le ese.

Faʻafefea ona fai se sikafu ma laei pito i fafo i sitaili

O le auala e sili ona faigofie e fai ai le ofu mafanafana, o le tuu lea i luga o lou ulu, kolosi pito i lalo o le auvae, ma togi i tua pito. Pe naʻo le tasi, ae tuu le lona lua e tautau matagofie mai le pito i luma. E ui lava i le aʻoga amata, o lenei metotia foliga foliga sili ona manaia ma matagofie foliga i se peleue.

Mo ofu i fafo, aemaise ile tautotogo ma le tautoulu, o nisi o auala o loʻo i luga i le nonoa o le turban e talafeagai.

O se pulupulu lapoa ma le malamalama Pavloposad o loʻo ofuina i le sitaili "tina matua", o lona uiga, o le togiina o luga o le ulu ma nonoa pito i lalo o le auvae.

Ou faia foi ile Hollywood. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kolosi solofanua i lalo o le auvae, ave i tua ma nonoa, pe toe aumai, ma toe nonoa le nonoa i lalo o le ua, faatonutonu lemu le pito.

O se sikafu i luga o le ulu i le taumalulu ma se fulufulu fulufulu foliga foliga sili ona manaia.

Lauulu i se sikafu

Le masani ona faʻaalia le ala "E Valu." O le a lelei o ia i le taumafanafana ma ofu uumi poo sundresses, i tafaoga poʻo se tafaoga faamasani. Gagau le sikafu i se fusi umi ma manifinifi.

Faʻapipiʻi le ogatotonu o le faʻapipiʻi i le pito i tua o le ulu, o pito e tatau ona aumai i luma ma luga, e tatau ona e kolosi i lou muaulu poʻo le pale, ave latou i tua ma fusi i latou i tua o le ulu.

Afai e lautele le lautele ma lapopoa le fasi pepa, ona e maua lea o le afa-turban, ma se fusi lalelei o lauulu e sau mai i le manifinifi.

O le "atigi" bandana o le isi manaia taumafanafana filifiliga.

  • Ufiufi le ulu i se ie, tuu le siusiu i le itu i le taliga.
  • Ia milo pito matala i se laina sikoa ma tuu i totonu ole atigi.
  • Loka.

A e ave le atigi i le pito i tua o le ulu ma fai ia sili atu le le faaeteete, e te maua le tala faʻatatau, pe naʻo le nonoa o le siusiu i le nonoa. Ma afai e tatau ona e mimilo i latou ma lou muaulu - o lenei ua i le Aferika faiga.

E oʻo lava i se mea e masani ai le gaʻo-atigi na faia le lauulu, o le a sili atu le manaia pe a e nonoa faʻatasi ma se sikafu silika: i le lapoa pe latalata atoa.

O lenei filifiliga o le a manaʻomia sili tomai ma le taimi, faʻapea foʻi ma le laulu umi, ae foliga sili matagofie. Vaelua ia filo i ni vaega se lua, pei o oe o le a lalagaina pigtails aoga. Tuu se sikafu manifinifi umi i lou ua. Ia tuʻufaʻatasia le tasi vaega o le laulu ma le 'afa sikafu ma mimilo ma se tourniquet.

E tutusa foi, mea e tatau ona e faia i le vaega lona lua o le laulu ma le sikafu. O lenei o laʻau uma e lua e ao ina maua, ia tatau ona kolosi ma lou muaulu ma toe foʻi mai i le pito i tua o le ulu. Afai e umi le umi o filifili, ona tatau lea ona e toe faia lenei laasaga. O fusi o le sikafu e nonoa i le pito i tua o le ulu.

O le laei malulu pe teuteuina foliga foliga matagofie, faʻaopoopo i ma se sikafu i le faiga o se fusi.

O le faapona e mafai ona tuʻu i le pito i tua o le ulu, tuʻu i lona itu poʻo luga o le palealii, pei ona i ai i Solokha. Afai e umi le sikafu, ona fai lea o se mea e sili ona masani ai.

Muamua, ia faaseʻe 'ie i luga o le muaulu, lafo le pito matala i le pito i tua o le ulu, ma kolosi. Ia fuli atu nei i ni fusi manifinifi, sisii i luga, ma tuu i le ogatotonu o le fusi.

Nonoa ni mama laiti i le itu ma faasaʻo ia fesoasoani. Afai e uumi le aufaasi, ona ave lea o le faapona i le pito i tua o le ulu.

Se isi mea aoga.

  • Ufiufi lou ulu i lauulu manifinifi ma se sikafu ma piilima i se tafatolu.
  • Ave pito i le tua o le ulu, nonoa ni nonoa.
  • Ia potopoto faʻatasi lauulu ma ato fulufulu mai le sikafu ma fili i le fili.
  • Faaopopo lau foliga i tioata tioata ma tautaliga.

Faʻafefea ona fai o le sikafu i le lotu

O le auala pito sili ona faigofie o le gagau faʻatasi o le tapoleni i se tafatolu, tuʻu i luga o lou ulu, ma faʻamaumau pito i lalo o le auvae i se pine.

O le gaoi po o le sikafu e tatau ona togi i luga o le ulu, kolosi pito i lalo o le auvae ma togi i tua, ona le mafai ai lea e le ie ona sulu ese le lauulu.

Le o mautinoa le mea o le a taofimau? Ina ia 'aua neʻi paʻu ese, nonoa tulivae o le tua i se fusi e fufusi.

E mafai ona e ufiufiina lou ulu i se sikafu, ma tuu pito e tautau ifo i lalo saoloto. E foliga matagofie, tago atu, ae o le a tatau ona e uuina le ie uumi ma ou lima ina ia le see, lea e le talafeagai tele i totonu o le malumalu.

O le isi filifiliga o le nonoa o pito o se sikafu poʻo se sikafu i luga o se manoa i lalo o le auvae (i le faaRusia).

E faʻatagaina ona faʻamau le bandana i le faiga. Ia fai le mea lea, ufiufi lou ulu, aumai le ie i le fulufulu mata, ona toso ese lea o pito ma fusi se nonoa i le ua.

Mo se faʻaipoipoga, e mafai ona e faʻatau ni pulou faʻapitoa na faia i le ie lalaga ie e le gata e aofia ai le ulu, ae o tauau foi. Mo faʻamautuina, latou maua se drawstring po o ni faʻamau.

A e vaʻai totoʻa i le mataupu, ona saʻo lea o le filifiliga saʻo mo se fafine Orthodox o le faapipiiina o le sikafu i lalo o le auvae i luga o se pine pe faʻalelei ia ma se mea.

Ae ui i lea, i le ekalesia i nei ona po o oe o le a le faia ni manatu e uiga i le metotia o le fusiua, o le mea autu o le ulu e ufiufi.

Matou te ufiufi le ulu o se fafine Mosalemi: ata

A o le i ofuina le hijab, o lauulu e masani ona fufuluina i lalo o se tamaʻi lanu uliuli. O le mea lea e le mafai ai e le ie ona see ese ese mai le ulu, ma mea nonoa e le seʻe ese mai i lalo o le hijab.

Ina ia faia lea mea, muamua aoina le laulu i le fusi, mimilo ma se atigi ma faʻauia. Ufiufi lou ulu i se ie uliuli pogisa.

O pito o loʻo faʻataʻitaʻi i tua, i le ua o latou ua kolosi, ona toe foʻi mai lea i le muaulu ma popo i lalo o le matagi. I lenei vaega sauniuni ua maeʻa.

E mafai ona e ave le hijab ma filifili se auala e fusifusia ai, lea e tele naua aulelei ma manaia filifiliga na latou faʻaaogaina na o le matagofie, ae le naʻo mo mafuaʻaga lotu.

O le auala muamua o Chechen. Ave le ie, ufiufi lou ulu, kolosi le siusiu i tua o le ulu, ma tuu pito i luma i luga o tauau.

O lenei o le pito faʻaavanoa i le tauʻau tauagavale e manaʻomia ona gaugau faʻaeteete i mea matagofie piilima, siitia i luga ma faʻataʻoto i luga o le ulu i le pale.

Nonoa uma pito i se faʻaiʻuga e tasi i lalo ifo o le taliga taumatau.

O lenei o le siʻusiʻu o le hijab e tumau le umi e tatau ona uuina i lalo o le auvae ma puipui le ie ma le pine ile taumatau i le pito i tua o le ulu.

Nana le nofoaga o loʻo faʻapipiʻi ai i totonu o faʻanoanoaga.
O le siʻusiʻu pupuʻu e mafai foi ona siitiaina i tua ma faʻamautu ma se pine i le vaega o le ulu.

Fesuiaiga o le muamua metotia. A e le manaʻo o le hijab e ufiufi ou tauau, e mafai ona e tuua uma pito tautau i lalo i le itu taumatau, nonoa se faapona i le pito o nonoa taʻitasi mo teuteuga.

Aʻo le isi mea e nonoa ai sikafu hijab? Ufiufi lou ulu i se ie, sopo le fusi i tua o lou ulu ma toso i luma. Ia tuu loa uma tulivae i itu o le ulu, ma kolosi o latou pito i le pale ma nonoa i se nonoa tasi. Ia o laʻasaga uma e lua e tatau ona mimilo i fusi ma tuʻu i le pito i luga o le atigi. Tautino.

Fetuunaiga O fusi na totoe ina ua uma ona e faia le nonoa i le pito i luga e mafai ona sosolo malie atu i luga o le ulu, faataatia ia mai le muaulu i tua o le ulu ma tuu i luga o le pito o le hijab. Tautino.

Se isi suiga. O fusi fusi ua nonoa i le pale i luga o le faapona. O le pito faʻasaʻoloto e tatau ona faʻaʻo gofie ma faʻaʻafaʻosoʻo i luga o le ulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, muamua agavale i le taumatau, loka, sosoo ai ma le taumatau ile agavale ma loka. I fafo, ua pei o le turban.

Le isi suiga. O fusi solofanua i le pito i luga o le ulu e le nonoa, ae mimilo faalua, pei ona i ai i le “Valu” metotia, ona toso lea i tua ma lalo ma faʻasaʻo i le ua.

O metotia uma o loʻo faʻaalia i totonu o le tusitusiga e faigofie, ae e manaʻomia ni toleniga. O le mea lea, aua neʻi e lotovaivai pe afai ua le manuia le taimi muamua.

Afai e fesoasoani le tala ia te oe, ia mautinoa e faʻasoa ia ma au uo i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Filifili se sikafu

Filifiliina se sikafu mo le faʻaaogaina i luga o le ulu, e tatau ona e faʻalagolago i lona talafeagai i le ata. I lenei tulaga, o se sao tele ua faia e: fausaga o mea, lapoa, foliga, lanu, o mea filifilia. Atoatoa mo le taumalulu: sikafu-snood, gaoi, sikafu na faia i tele telē. Mo le tautotogo ma le tautoulu, mafaufau sili malamalama mama filifiliga mo mea e maua ai. O se sikafu o se chiffon e foliga i se fusi (rim) poʻo se sikafu-sikafu e talafeagai i aso vevela vevela.

Faafufulu valu

O le auala e nonoa ai le ieafu i le foliga o se ata e valu e manatu o se tasi o faigofie. Faʻaogaina lenei ituaiga o oloa knotting, o se talavou ma paʻi i ai se ata o se teine ​​taʻitaʻia o se olaga galue faia.

Toavalu o se piilima vaega o le ie faʻalava, mimilo i luma ma faʻasaʻo i le pito i tua o le faapona. Ina ia faia le soa teuteuga, o le faapona e mafai ona fausia i le foliga o se fugalaʻau poʻo se voluma aufana.

O se fesoasoani umi e fesoasoani e fausiaina se lalelei ata ma ni tusi se lua i luga o le ulu. Le faia o lenei:

  • Gagau le ie i se vaapiapi lipine,
  • Saili le ogatotonu ma faapipii i le pito i tua o le ulu,
  • O pito ua aumai i luma, mimilo ma toe aumai,
  • Mai le pito i tua, faʻapipiʻi le ie ma toe aumai pito i le pito i luma, ma faia ai se isi faʻaluaina,
  • Toe fa’atu pito i le pito i tua o le ulu ma nana i latou i piilima o le ie.

O le hippie headband o le a foliga manaia. Na ia faʻalelei atoatoa le ofu mo le afa-vaitau, ma aumaia le ata i le paʻi ma le mea lilo i le aufana.

Faʻafefea ona nonoa se sikafu i luga o le ulu i se matagofie matagofie i le tautoulu ma le tautotogo?

Autumn poʻo le tautotogo o le taimi sili e teuteu ai oe lava ma se pulupulu Pavloposadsky, o le a avea ma sili ona lelei teuteuga elemene ma tuuina atu se ata o olaola.

E mafai ona e nonoa pei o lenei:

  1. Faʻamatalaga masani:
  • gagau le sikafu i le afa e fai ai se tafatolu,
  • tuu le mea pito i luga o le muaulu ma le pito i luga o taliga,
  • sopoia pito ma nonoa i totonu o le ua o le ua i le faapona, tuu i luga o le siusiu o mea.
  1. O le isi filifiliga e aofia ai gaioiga tutusa, naʻo le node o loʻo nana i lalo o le saolotoga o le sikafu, e alu ifo i le pito i tua o le ulu.

Nonoa se sikafu i luga o le ulu i le taumalulu

I le tau malulu, e fai le sikafu ma isi mea e mafai ona suia se ulu ulu.

  1. Le masani:
  • gagau le ie i le afa
  • afifi le ua i ni pito saoloto ma toe aumai,
  • aumai pito i le tua o le ua ma nonoa i luga o le mea faʻavae.
  1. Tagata fai:
  • I lenei tulaga, o le faʻafufiu na te nanaina le ulu,
  • o pito e alu i le pito i tua o le ulu lea e fesoʻotaʻi i latou i se faapona ma faʻatasi i luga aʻe o le isi.
  1. Turban:
  • tuu le sikafu gagau i le afa ma le faavae i tua o le ua i lalo o le lauulu,
  • afifi lo latou ulu i se auala e fetaui ai pito i luga o le muaulu,
  • matou te fesoʻotaʻi pito pito i totonu o le faapona, ma afifi i le lautele o foliga.

Ose taumafanafana e nonoa ai le sikafu i lona ulu

I le tau mafanafana, o le sikafu e le gata o se teuteuga, ae o se mea aoga aoga e puipuia ai le ulu ma le lauulu mai le susulu o le la.

Auala e nonoa ai se sikafu:

  1. Fiafia:
  • e aoina lauulu o se ulu,
  • e faʻasolo atu i se vaiti vaʻaia, amata mai le tasi tulimanu ma faʻasolo atu i le isi,
  • tuu le ogatotonu o le sikafu i luga o le ulu,
  • afifi le lio atoa, nonoa pito i le foliga o se aufana.
  1. Filifilia a le au faifaatoaga
  • gagau le sikafu i se itu sao,
  • tuu i luga o le ulu, maalo pito i lalo o le auvae,
  • nonoa pito i tua o le ulu.
  1. E aulelei foliga matagofie Hollywood, aemaise lava ile tuʻufaʻatasiga ma mata tioata uliuli:
  • o le sikafu ua gagau i foliga o se sikafu,
  • o loʻo totoe matala o loʻo afifi i le ua,
  • o le vaega o le sikafu o loʻo i tua o le ulu e tatau ona faʻasaʻo, tuʻufua se laʻititi lapisi,
  • e faʻavasega le ata pe a e tuʻuina le auvae.

O le a le manaia o le nonoa o le sikafu i lona ulu, o lo o ofuina se ofu?

Mafaufau e uiga i le auala e nonoa ai se sikafu i luga o lou ulu matagofie, e aoga le manatuaina o le a foliga sili atu ma se ofu manaia ma faʻamamafa lona matagofie.

Filifiliga:

  1. O le sikafu e fetaui ma le lanu o le peleue, fusi le ulu faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo, ma milimili ona pito i paga ma faʻamau i se bros.
  2. O se sikafu sikuea o loʻo fusi faʻataʻamilo i le ulu, ma o ona faʻaiʻuga e vaʻaia i lalo o le auvae. E tatau ona aveese le tasi tulimanu i le pito i tua, o le lona lua e tatau ona tuua i luma.
  3. Gagau afa ia mea i luga o le afa, tuu i luga o le lauulu, nonoa pito i luga o le ua i se faapona tele.
  4. Tuu se sikafu lapoa i luga o le lauulu, nonoa ona ato ato i se maualuga i luga aʻe o le fatafata i se mea teuteu.

Faigofie le nonoa o se sikafu i lona ulu, o lo o ofuina se peleue?

O le fulufulu fulufulu o le a avea ma soa lelei i le susu paʻu poʻo le malulu malulu, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se peleue.

O le faʻavae o le filifilia o se sikafu mo se peleue:

  • o se paʻu paʻu e foliga sili ona manaia ma lanu pupula,
  • Bordeaux poʻo lanu puipui e galue lelei ma se peleue uliuli,
  • I ofu enaena o loo i ai se sikafu paepae-paʻepaʻe teuteuina ma teuteu matagofie,
  • o le paʻu paʻepaʻe o le a faʻafiafia ma lanu moana lanumoana i luga o se sikafu,
  • ofuvae ofuvae foliga sili ona lelei i le faʻaaliga oriental "arafatka".

Solosolo metotia fusia:

  1. Gagau le ie i se laina vaapiapi, ufiufi i lou ulu, mimilo i tua ma nana ou taliga. O fusi o le sikafu e tatau ona kolosi i tua o le ua ma toe foi i lalo o le auvae, i le mea e nonoa ai le nonoa.
  2. Gagau le sikafu i foliga o se tafatolu, nonoa i le ulu, milo pito uumi i le ua ma nonoa i le pito i tua ma se nonoa.
  3. Ufiufi le ulu i le ie, nonoa pito i le tua o le faapona. Sopo le pito i luga o lou ulu ma nonoa i se faapona i le pito i tua o le ua.

Faʻafefea ona nonoa se sikafu i lona ulu, o loʻo ofuina se fulufulu fulufulu?

E tofu tamaʻitaʻi ma le matagofie le nonoa o se sikafu i lona ua poʻo le ulu; tele o galuega e lava e faʻamamafaina ai le matagofie o le lua o se peleue fulufulu ma isi laei i fafo atu.

  1. Fafine:
  • gagau se tafatolu mai se sikafu,
  • ufiufi lona ulu, ufiufi pito o le ua ma nonoa i le pito i tua o le ulu.
  1. Oriental Matagofie:
  • afifi lou ulu i se sikafu,
  • faʻaloaloa pito i luga o le ulu ma nonoa faʻatasi ma le muaulu poʻo le pito i tua o le ulu,
  • teuteu le nonoa i se bros.
  1. Laei:
  • fuli atu le sikafu i se sikuea faatafafa,
  • togi le mea faapipii i luga o lou ulu, pupuni ou taliga,
  • faia se faapona i le itu i luga ae o le malumalu, tuu ona pito i lalo o le fusi.

Matou te nonoaina se sikafu i luga o le ulu i foliga o se pulou

E le manaʻomia le ofuina o se pulou i le tau malulu; ua lava le nonoa o se sikafu i le saʻo:

  • afifi se sikafu i luga o lou ulu,
  • nonoa pito i le ua i le nonoa malosi,
  • faʻatasi ai ma le tasi pito faʻamalolo e afifi atoa ai le ulu, ma taofiofi lemu le tasi i luga o le isi,
  • aveese uma toega i lalo o le pulou maua.

O le gaosi ie o le sikafu faatagaina oe e faia se isi ituaiga o pulou:

  • gagau le sikafu i lugaʻila
  • tuu se tasi o fesoasoani lalo ifo o le lua,
  • e tuʻu se sikafu i luga o le lauulu, ma o le paʻu e tatau ona vaeluaina ai mata o mata,
  • aveese pito i lalo o le sikafu i tua o le ua.

Faʻafefea ona nonoa se mink sikafu i lou ulu?

E masani lava e leai ni faʻailoga faʻapitoa i le fusiina o se sikafu i le ulu, talu ai ua faʻaogaina i ni suʻi-suʻi. I le faaopoopo atu ia i latou, o le sikafu e mafai ona nonoa i se vaivai vaivai i le ua poʻo le pito i lalo o le auvae.

O le fulufulu fulufulu foliga foliga sili, lea e mafai ona fusi faʻatasi i luga o le ulu, i le faiga o se turban sasaʻe, faʻafuaseʻi ona afifiina le laupepa i lea vaega i luga o le ulu.

O le auala masani e nonoa ai se sikafu

O le sikafu e mafai ona nonoa i le ulu i filifiliga nei:

Laei:

  1. e tatau ona togi le sikafu i luga o le ulu,
  2. ufiufi lou muaulu i se ie,
  3. nonoa pito i le ua i tua i le faapona,
  4. o le fesoasoani, pe a faʻatoa umi, e mafai ona toso i luma ma agaʻi i luga o loʻo tautau i lalo. E mafai ona e lalagaina ia avea ma ie faʻanana.

Peseli:

  1. afifi se sikafu pupuu i foliga o se sikafu i luga o le ulu,
  2. fusi ua iʻu le malumalu i le aufana,
  3. teuteu le nonoa i se bros.

Mo lauulu malulu:

  1. oso i se sikafu pupuʻu i lalo o lou lauulu
  2. aoina apo i luga o le muaulu ma faia o se pelega matagofie.

Faʻafefea ona nonoa se sikafu i loʻu ulu ma se fusi?

O le sikafu i luga o le ulu, aemaise i le taumafanafana, e mafai ona matagofie lona fusifusia e le gata i se faʻaaliga o le panama ma faʻapea foi ma le lalelei o se bandana talavou.

Fai ia faigofie:

  1. gagau i se tafatolu, ufiufi lou ulu ma fusi i tua i se faapona,
  2. ufiufi le ulu atoa, ma tuu pito ia uumi, nonoa i luga o le tua o le ua ma tuu ia tautau i lalo i tauau,
  3. tuu se tafatolu i luga o le pale, o se vaega faʻapipiʻi i le tua o le ulu, nonoa pito i le muaulu.

Faʻafefea ona nonoa se sikafu i le foliga o se aufana?

O lenei filifiliga o le teuteuina o le sikafu o le a faʻamamafaina ai le faʻailoga fiafia o le teine.

E faigofie e fai:

  • gagau le sikafu i se lipine umi, faasologa liliu ona itu,
  • afifi solo le ulu,
  • nonoa se aufana aulelei i le itu o le itu taumatau poʻo le agavale agavale, sosolo lemu ona pito.

Mosalemi nonoa pulou

O lenei metotia o le nonoaina o se sikafu e aofia ai le matua nana o lauulu mai le prying mata. Ina ia faʻafaigofieina le faʻagasologa, e tatau ona e muamua aoina uma lauulu i se fusi uʻumi, pe faʻalelei ia i latou fulufulu.

Mosalemi Shawl nonoa Filifiliga:

  1. Gagau lua le sikafu i totonu ma tuu i luga o le ulu ina ia ufitia atoa le pito i luma. Fuli le tulimanu o vaega o le sikafu i le pito i tua o le ulu ma nonoa i se pine, pe a maeʻa ona mafai ai e le siusiu ona tautau saoloto i luga o le tua.
  2. Ufiufi lou ulu i se solosolo, afifi lou auvae i le tasi pito ma faapipii i se fulufulu ulu i le tulaga o le malumalu. O le pito lona lua o le sikafu o lo o tautau pea.
  3. O se gaoi tele e tuu i luga o lona ulu, pupuni lona muaulu. Agaʻi i le ua o loʻo faʻapipiʻi pito uma e lua o le sikafu ma se pine.
  4. Laufaʻi gaugau faʻalua, afifi lou ulu. E faʻafesoʻotaʻi pito i le pito i tua o le ulu ma, viliina i latou i foliga o fusipaʻu, e fesoʻotaʻi ma faʻamautu.

Nonoa se solosolo i le Hollywood style

O se pulupulu e teuteuina i lenei sitaili foliga matagofie tele. Na ia suia atoatoa foliga o se fafine ma avatu ia te ia se mea lilo.

E tafe pei o lenei:

  1. o le sikafu sa tatau ona i ai i foliga o se sikuea, e tatau ona matua gaugau faʻataʻamilomilo,
  2. tuu se sikafu i luga o le ulu ma ufiufi i lauulu,
  3. sopoia pito o le sikafu i le ua i luma ma nonoa i se faapona i le pito i tua o le ulu. Ufiufi i se ie.

Nonoa se solosolo i se auala faifaatoaga

Tamaitai, filifili le metotia o le auala e nonoa lelei ai se sikafu i luga o latou ulu, e masani ona faʻaaoga le filifiliga le au faifaʻatoʻaga.

Tele fafine ua latou iloa le mea lilo - faʻafefea ona nonoa se sikafu i lou ulu matagofie

E mafai ona e faia faʻapena:

  1. Ufiufi le ulu i se sikafu ma mimilo pito i luga o le ua le laina, fusiua teisi.
  2. Ina ia mausali fusifusi le sikafu, e tatau ona tuu i le ogatotonu o le ulu, o pito fesootai e faʻamauina i lalo o le auvae ma nonoa i se fusi mau i le ua.
  3. Tuu se sikafu i luga o le ulu, ma ufiufi malumalu ma taliga. A maeʻa, nonoa i le tua o le ulu.

Faʻafefea ona nonoa se sikafu i le kiki?

O le gypsy vaega o le ulu ufiufi foliga sili atu, e talafeagai mo se tulaga le masani ai, ofuina ma se peleue paʻu ma teine ​​talavou.

E tatau ona e nonoa e pei o lenei:

  1. e sili le filifilia o se lapoa tele, ma se sikuea foliga,
  2. gagau le sikafu i le afa ia maua se tafatolu,
  3. o le muaulu o le a ufiufi le vaega umi, ma o le maai vaega o le a taoto i tua o le ulu,
  4. faʻasaʻo le pito umi i le vaega o lauulu ulu, ma nonoa pito i le malumalu,
  5. faataamilo le nonoa e mafai ona e afifi le mama le vaega o le sikafu pe tuʻu i lalo ole ie.

Na matou fusiina se sikafu i Ukaraina

O se filifiliga sili ona lelei mo lenei ituaiga faʻapipiʻi o se sikafu o le a avea ma se susulu 'ie ma se lanu felanulanuaʻi.

Faʻasologa:

  1. o le sikafu ua gagau i lona ogatotonu i 2 vaega,
  2. o le lautele vaega e tuu i tua o le ulu, o le tulimanu i luga o le palealii,
  3. oe manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi pito i lou muaulu, aʻo lalafi nodules i lalo o le lautele o le vaega o le sikafu.

Lelei tele le nonoa o le sikafu i le papatisoga?

O le aganuu o le asiasi i se lotu Orthodox e aofia ai le faʻamalosia o le ufiufi o le ulu.

Mafai ona e faia lenei ma se sikafu:

  1. e mafai ona e faʻaogaina se pulou faʻapitoa e pei o se sikafu ma se lavalava faʻafesoʻotaʻi ona pito,
  2. latou te ufiufi le ulu i le palatine i se foaʻi fua, ma o ona pito e faʻamau i luga o le fatafata i se pine,
  3. ufiufi pito i luma i se sikafu, ma nonoa pito ma nonoa i le pito i tua o le ulu.

Faʻafefea ona fili lavalava le pulou i lou lauulu?

O le sikafu i luga o le ulu e aulelei matagofie pe a e nonoa e avea o se elemene o le lalagaina o fili.

O lenei faʻatusa e sili ona loto gatasi i le taumafanafana:

  1. Ua faʻapipiʻi le soa i le ogatotonu, faʻasolosolo ona faʻauʻuina i le pito, ma le lautele e uiga ile 5 cm.
  2. O le iʻuga faʻapipiʻi ua nonoa faataamilo i le ulu.
  3. O pito o le sikafu o loʻo nonoa i se soʻona fufusi.
  4. O le laulu e aoina i le solofanua solofanua, ma o le pito o le sikafu o loʻo fusi faʻataʻamilo i lona faavae ma faʻamautu i mea e le vaʻaia.
  5. E mafai ona e filiina le pito o le sikafu i se fili, fesuiai ma fusi i le laina, ma i le faaiuga nonoa lauulu ma le sikafu i ofu mafanafana.

Laei se sikafu pei o se mama

O lea ituaiga faʻatulagaina o soa i luga o le ulu e faʻatagaina oe e taofi le lauulu i luga aʻe o le muaulu ma le faʻatagaina latou e feʻaʻei i mata.

Faʻasologa:

  1. o le oloa na gaugau i le afa e fai ai se tafatolu,
  2. ua mimilo i se mea faapipii ma itu taumatau,
  3. fusi i lou ulu
  4. ua fusi mau i lalo o le lauulu, i le pito i tua o le ulu,
  5. o pito o le sikafu na tuu i le pito i luma, i luga o tauau.

Ose auala manaia e nonoa ai se sikafu ma siusiu

Lenei metotia o le tuuina o le gaoi foliga matua mischievous ma frivolous.

E mafai ona e liua i le mea moni pei o lenei:

  1. faasalalau le sikafu i luga o le mafolafola laugatasi,
  2. gagau faʻasolo, faʻataʻatia se tasi itu i luga o le isi e fai ai se laupepa umi, ma le lautele o le 5 cm,
  3. afifi se sikafu i le ulu, ma tuu i luga aʻe o le laulu lauulu,
  4. nonoa pito i le pale, luma poʻo le itu, ina ia puʻupuʻu,
  5. e tatau ona fetaui laina pito o le sikafu ina ia latou pipii faʻasolo agai i luga.

Nonoa se sikafu i luga ole ulu: filifiliga ile matafaga

I luga o le matafaga, o lenei mea taua e fesoasoani e le gata o se auala e iloga ai se tasi mai isi, ae o se itu taua foʻi o le puipuiga mai le susulu o le la susulu.

E mafai ona e nonoa se sikafu i se tasi o auala nei:

Masani:

  1. tuu se ie gaugau faalua i luga o le lauulu,
  2. afifi tasi pe faalua i le ulu,
  3. Fautuaga e nonoa i tua o le ulu.

Pirate:

  1. piilima i le afa o se fesoasoani e fusi ai se laulu lauulu,
  2. ao mai fesoasoani i le tasi itu o le ulu,
  3. nonoa i latou i le nonoa poʻo se aufana.

Ese mea

  1. gagau mea i se tafatolu,
  2. tuu i luga o lauulu
  3. fusi pito i luga o le ua,
  4. nonoa pito i tua o le ulu.

Bohemia:

  1. tuu le sikafu i luga o tauau, o pito i luga e tatau ona i luga o le fatafata,
  2. faʻasolosolo pito i le faʻamau,
  3. Toso le mea fesoasoani i luga o lou ulu
  4. ao mai pito i lalo o le lauulu mai tua ma nonoa.

Matou te nonoa se sikafu ma le numera valu

O le auala lenei mo le faʻamauina o le sikafu e pei ona taua i lalo:

  1. gagau se fasi mea i luga i le 10 cm lautele mai le mea,
  2. afifi le ulu i se fasi pepa ina ia i luga o le ulu i le siusiu,
  3. toe aumai latou, fai le valu,
  4. e fesoʻotaʻi ma se fulufulu poʻo se faʻamau.

Nonoa o le tamaʻi tamaʻi se sikafu

O le pirate style o le a sili lelei filifiliga mo se teine ​​ulavale, e maua ai le ata o le amio le lelei ma le faigofie.

O le fesoasoani e nonoa i le ulu pei o lenei:

  1. lafo i luga mea i le foliga o se tafatolu,
  2. tuu i luga o le lauulu, tuu le lautele lautele i luga o le muaulu,
  3. fusi se faapona i le tua o le ua.

Faʻafefea ona nonoa se sikafu i le sisi Aferika?

E mafai ona e fusifusia matagofie se sikafu i luga o lou ulu i le Aferika sitaili tutoʻatasi ma ma le fesoasoani a se isi tagata.

O le faagasologa atoa foliga pei:

  1. muamua aoina lauulu i totonu o se bun pe faʻamalosia ia ma lauulu e le o vaaia,
  2. afifi le ulu atoa i se solosolo,
  3. tuu le pito o le mataupu i luga o le ulu, e manaʻomia ona fusiua i se nonoa ma natia i le mataupu.

Headscarf pei o se pulou

O le turban e mautinoa lava o le a avatua i le ata se tulaga lalelei o le itu i sasaʻe. O lenei sitaili o le a fetaui ma le sili ona malamalama lelei o le ofu.

Fausia e faigofie:

  1. Ave se gaoi ma le umi e le itiiti ifo i le 4 mita, gagau i totonu o se fasi faatafafa ma le lautele e uiga ile 20 cm.
  2. Tuu le ogatotonu o le ie ile lauulu ile tua o le ulu, ma piilima luga o taliga.
  3. I itu uma e lua o le muaulu, mimilo pito o le sikafu ma fili faʻatasi.
  4. Nei e tatau ona toe aumai le ie ma mimilo foi pito.
  5. Ina ua mavae lenei mea, o le 'ie' ua toe faʻatautaia i luga o le muaulu, i le mea e faʻasaʻoina ai ma le fesoasoani a se nonoa ua aveese i lalo o le ie.

Nonoa se sikafu i foliga ole pulou

Turban, o se filifiliga mo le Aferika turban, e nonoa i luga o le ulu e le sili atu faigata:

  1. o le ogatotonu o le sikafu ua i luga o le ulu o le ulu
  2. o le pito i luma o le aano ua faʻapipiʻi i le muaulu,
  3. o le tua o le ie e uʻu i lona lima ma faʻaaoga e afifi atoa ai le ulu, e tatau ona paʻi i le pito i tua o le ulu ma le laina o taliga,
  4. pe a uma le lua ona liliu faataamilo o le ulu, o pito e natia i lalo o le ie.

Faʻafefea ona nonoa se pine-luga sikafu?

O se sikafu o loʻo lalagaina i lenei sitaili e mautinoa lava o le a avea ma mea teuteu o le ata ma o le a fesoasoani e faʻamamafa le lavelave o laei.

  1. O se sikafu foliga sikuea e tatau ona gagau i le afa.
  2. O se tasi o ona tulimanu piilima i totonu.
  3. Ia faʻamau loa le sikafu atoa i se lipine ma le lautele o le 15-20 cm.
  4. O le mea faapipii ua nonoa faataamilo i le ulu, ma tuu ona pito i luma.
  5. Ua fufusi pito i luga i se manoa matagofie, ma pito o loʻo pipii i totonu.

Nonoa se sikafu i le retro sitaili

E masani lava ona faʻaea le faiga masani a le retro.

O le nonoa o se sikafu i lenei auala e le faigata:

  • mea e tatau ona faʻapipiʻi i se foliga tafatolu,
  • tuu se vaega lautele o le 'ie i luga o le muaulu, ma ona pito i lalo o le auvae,
  • tatau ona faʻataʻimilo pito, ma taʻitasi taʻitasi afifi faʻaʻi i le ua ma faamaʻimau.

Matou te nonoa se sikafu i le foliga o se voluma dressing

A volumetric dressing mafai ona avea ma mea teuteu o le le sili matagofie laulu ma faamamafa foliga foliga.

O le faigofie filifiliga mo lenei fulufulu lauulu o le masani mimilo lea o mea:

  • tuu faatasi se solosolo ua taʻimua i se fusi, nonoa ona pito,
  • nana le pito o le mataupu i lalo o le ie, ma afifi le ulu faataamilo ma le sikafu lava ia,
  • faʻamau le ie i le nonoa i se masani masani.

Faʻafefea ona nonoa se sikafu i le ulu i foliga o se fusi i le lalagaina?

O le sikafu o loʻo lalagaina i se lalaga faʻapipiʻi e mafai ona avea ma filifiliga sili mo aso fiafia ma laʻei uma o aso uma.

Ua faia le lalagaina i lenei auala:

  1. Tuu lou lauulu ma vaeluaina ile ogatotonu ile ogatotonu ole ulu.
  2. Gagau le sikafu i se lipine sao ma se tamai lapoa (e tusa o le 4 cm).
  3. Tuu i luga o le ua, aligning le pito i luga o itu e lua.
  4. I le uma lena, fili i le fili, lea e lua vaega o lauulu, o le tasi vaega o se sikafu.
  5. I le pito o le fili, e tatau ona e faʻalelei ia ma le le vaʻaia ma lalagaina faʻatasi.

Nonoa se sikafu i luga o le ulu ma se mea maualalo

O le fulufulu mata ma se sikafu o loʻo nonoa i lea auala o le a avea ma se sili lelei faʻaopopo i se ofu masani poʻo le ofu talaloa kuka.

Faʻasologa:

  1. O fulufulu e tatau ona aoina i tua o le ulu i se fula maualalo, lelei i le nonoa.
  2. O le sikafu e tatau ona gagau koloa ma afifi uma i luga o le ulu.
  3. O lenei o loʻo aoina ato i se mea faʻapipiʻi, lea e tuʻu i lalo ole siʻusiʻu ma ufiufi i mea.

Fulufulu ulu faʻa Eleni

A e filifili pe faapefea ona nonoa se sikafu lelei, lalagaina i lou lauulu poʻo luga o lou ulu, aua nei galo e uiga i le faʻaosofia Eleni faiga:

  • e faʻapipiʻi le sikafu i se laina manifinifi (mo lenei faʻamoemoe e sili atu le filifili o se mea manifinifi, e tafe),
  • O lea ua manaʻomia ia fusi mau i le ulu,
  • iʻu ia i lalo o 'ie,
  • o fulufulu i lenei laʻei lauulu e mafai ona faʻamaloloina pe faʻafetaui i le 'ie.

O le pulou e nonoa i le ulu e le naʻo se fesoʻotaʻiga faʻalelei, o se lauulu lauulu lautele, o se auala sili e mafanafana ai oe lava i le malulu, lafi mai le la ma faʻamamafa lou uiga.

Faʻafefea ona nonoa se sikafu i lou ulu i le taumalulu:

4 auala e nonoa matagofie ai se sikafu i luga o lou ulu:

Faʻafefea ona nonoa se sikafu i lou ulu matagofie 10 auala:

La matou VK

  • Mati 8 (14)
  • Uncategorized (7)
  • DIY mea teuteu (4)
  • aso o le alofa (10)
  • falai ma fai tao (6)
  • lalaga mo tamaiti (4)
  • tatou lalagaina mo le fale (6)
  • lalaga (2)
  • lalaga (1)
  • malo asiasi i le faitotoa (1)
  • vaalele taumafanafana (14)
  • fale taumafanafana (22)
  • Tamaiti talatalanoa (1)
  • totonu o le fale (21)
  • taʻaloga i fafo (3)
  • auala e laʻei lelei (49)
  • ata (16)
  • vali fao (fao fao) (23)
  • tausaga fou (59)
  • omelettes ma kaseroles (1)
  • meaalofa (5)
  • pepa pepa (38)
  • 'ie ie (4)
  • mea moni (30)
  • Galuega ma pisinisi (1)
  • togalaau (1)
  • salati (1)
  • faʻaipoipoga (8)
  • aoao e tusi (7)
  • tatou te suisui pepe (1)
  • suisui mo tamaiti (2)
  • suisui mo le fale (2)
  • “O LE FAAALIGA I LE MAMOE”

    Lenei, o le faataʻitaʻi le faia o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o le metotia o auala e lua stoles. Poʻo ni sikafu se lua - e mafai ona e faia se mea mai fafo (vaʻai mo oe lava nei). O se auala matagofie e nonoa ai se gaoi mafai ona ofuina i lalo o le taumafanafana ofu, moli moli ma ofuvae.

    Lenei o se faʻapitoa faigaluega. O loʻo faʻamatalaina auiliili auala e nonoa ai se gaoi i luga o le ulu ma faʻafili lua lanu (mai i lua sikafu). Muamua, matou te ofuina i luga ole ofuvae fulufulu uʻamea (mai le ie lisiti) o masani masani faʻapipiʻi fusi-mama i luga o le lauulu - latou te fesoasoani i sikafu e pepelo lelei ae le faʻaseʻe luga o lou silika lauulu.

    Lea ... matou tuu le muamua gaoi faʻasolosolo (vaʻai le ata lona lua). Nonoa i se faapona i le pito i tua o le ulu. Matou ave le isi gaoi ma nonoa i luga o le ulu - faʻapea foi ma le sese - AEʻI I SE ISI LAINA. Ma fusi foi i tua o le ulu. Matou te tautau ia tulimanu o pito o le sikafu i le itu taumatau, o laina e lua o le sikafu o loʻo i le itu tauagavale. Ma sau loa le sui faʻafouga. Agavale agavale agavale - taumatau tusitusi - agavale lanumeamata - taumatau tusitusi - matou te taoto faʻaiʻu suʻega. Ma tatou nana motugaafa i le pito i tua o le pulou - sasaina latou i lalo o pito o le faamaapeina.

    Ma o lenei o le isi vasega vasega i lenei autu - LAZY. Aua nai lo le lua sikafu - e na o le tasi LENEI iinei - ma o le matafaioi o faʻasolosolo lanu-tele e faʻataʻalo e masani masani laʻei fulufulu laʻau. Ua faamau muamua i le ua - uma 6 fasi. Ma latou ofuina i tua pe a uma ona nonoa muamua se sikafu-gaoi.

    Gaoi i luga o le ulu.

    Filifiliga tasi - lalagaina ma le lipine lipine.

    I le gaoi kolosi i luga o le ulu, e mafai ona faʻaopopo se laʻei matagofie o le lipine. Milo, nonoa i le tua o le ulu ma nana pito i lalo o apaau o le palatine. Lenei i le ata o loʻo i lalo ua tatou vaʻai tatou muamua faia le fusi ma lua gaoi - sui (liliu le tasi sikafu mai le tauʻau tauagavale, liliu le sikafu lona lua mai le taumatau taumatau ma toe fai) toe pe a uma pito o pou i le pito i lalo o le ie i tua o le ulu (pe i le itu o malumalu) .

    Ma o le a tatou teuteuina la tatou matagi ma sikafu ma le leise lipine i le tutusa lanu skema pei o sikafu i luga o le ulu.

    MEA LONA LUA - le ruffle ruffle ma le pine.

    E mafai ona e faia se sikafu faʻamalama faʻataʻamilomilo ile ulu ma tuʻu ni mea teuteu matagofie ma le laʻau i lalo ole taimi mulimuli ole pito ole sikafu. Vaʻai ile ata i lalo. O lenei o le a ou fai atu ia te oe le auala e fai ai e aʻu lava ma le fasi leise ma le pine ma le rosa.

    Muamua na amata le matala ulu, pei ona masani ai, gaoi. Leai seʻia oʻo i le iʻuga. Ona latou faʻaopopoina lea o laʻau. Matou te nonoa se laʻau faʻapipiʻi i le ulu ma se nonoa i le pito i tua o le ulu ina ia faʻaitiiti ai se tamai pito i luga o le itu tauagavale (umi lava na te siiina i le ogatotonu o le ulu ma tuʻu i le afa i luga o le ulu).

    Lace o loʻo taʻoto i luga o le ulu, tapuni le isi liliuga o le gaoi. Tatou te nana, aua e le manaʻomia mo tatou - na o lenei laei solofanua, o loʻo taoto pea i le itu tauagavale, o le a taoto vaʻai. Matou te afifiina le palataina seia oʻo i le paleni paleni, tutusa le umi ma le leie, e nofo ai i le tauagavale agavale (i tafatafa o le ie lalaga).

    Ma o lenei fai teuga (matou te manaʻomia nei ato fusi i le tauau tauagavale ma matou te manaʻomia se pine umi faʻatasi ma se rosa atamai). Ave le filo - tuʻu i le ulu - ma punou le pito o lenei laʻau i le pito i lalo (punou ina ia i ai se punou tutusa mai le pito - ina neʻi e vaʻai i se maʻuluʻulu ma se seleulu i le pito o le lusi). Matou te fuliina i se mea i le 5-7 cm. Matou te tuu ia pei o lenei luga o matou ulu.

    Ia ave loa le laoa ua gaoia ma togi foi - i le ala tonu lava lea (ina ia le iloa atu le pito) ma tuʻu i luga o le laʻau - ae ia faʻapea o loʻo vaʻavaʻai lelei le peʻa - ua umi. Matou te vaevae uma vaega i le pine (ina ia faʻaputu e fusi i se lipine i luga o se nila umi o se pine) ma tuʻia le pito i lalo o le faʻailoga i se fulufulu ulu e tausia lenei solofanua.

    MATAUPU LONA - faʻatasi ma se faʻamau matagofie.

    E mafai ona faʻatau se fusi faʻamau i totonu o le faleoloa - i foliga o se mama ma se jumper. Filifili se lalelei ma rhinestones.

    Ma oe manaʻomia 3 sikafu-gaoi. Muamua matou te faia se faʻaiʻuina ma le nameri gaoi. Ona tatou faia lea faaluaina afifi uliuli uliuli ma nana ona pito i lalo ifo o le tua o le ulu. Ma le mea mulimuli, ave se silika efuefu polka dot sikafu nfanauina o ia i le faʻamau, Nonoa luga o le ulu ma nana foi le pito i tua o le ulu. Pe tuua le tua ma 'aʻai laiti. E maeu le matagofie ma faigofie e mafai ona e nonoa ma teuteu se sikafu i luga o lou ulu.

    O lenei ua e iloa ni auala e nonoa ai se gaoi i luga o lou ulu. Ma o lea e mafai ona e mauaina le talafeagai mo oe lava ma ofuina lau gaoi ma lou ulu maualuga faʻaualuga. Ae ou te le gata iina.

    Talu ai e i ai leisi faʻasologa o metotia - e nonoa se sikafu-gaoi - ma o le a vave ona ou saunia se tusitusiga ma aʻoaʻoga ata i lenei autu. O iina tatou te fusifusia ai se lautele gaoi pei o tamaʻitaʻi Mosalemi - o mea sili ona matagofie ma talafeagai mo soʻo se ofu (laei pa'ū i lalo o se peleue, lalo o se peleue, ma filifiliga taumafanafana mai moli moli). O le taimi lava e saunia le tusitusiga, o se sootaga i ai o le a aliali mai ii.

    Le manuia laki e faʻataʻitaʻi ma sikafu.

    Olga Klishevskaya, faapitoa mo le Family Kuchka 'upega tafaʻilagi