Tausiga

Fasioti Tagata Paʻu Kalena Fepuari 2015

  • Fasioti tagata masina kalena Fepuari 2015
  • O le a le aso e sili atu e maua ai se lauulu
  • Kalena masina: fautuaga mo le 20th lunar day

Fepuari 1, 13th lunar day

O se tasi o aso sili ona talafeagai mo se lauulu lauulu. O le a ia faia lona lauulu maloloina ma ona foliga sili ona aulelei. E sili le musu o le ata vali ia Fepuari 1. E le fautuaina E faʻaoga se tonic.

Fepuari 2, 14th lunar day

I ai lau lauulu i lena aso, o le a le pine ae mafai ona e lagona le lelei o le mulimuli mai ia te oe. Fetu e "fautuaina" ia vali na o valiina vali.

Fepuari 3, 15th lunar day

Afai e te faia se lauulu i nei aso, e mafai ona e tosina lou ulu. Sili le faia o fulufulu mata i lenei aso. E mafai ona e valivaliina na i lanu uliuli ma na o mea masani.

Fepuari 4, 16th masina lunar

Vaʻai masina atoa. E le fautuaina le alu mo le fulufulu i aso nei, aua pe a uma ona i ai faʻafitauli tau le soifua maloloina ono aliali mai. O le valiina o lou lauulu i lanu uliuli, e mafai ona e aloese mai le aafiaga o le siosiomaga leaga malosi.

Fepuari 5, 17th lunar day

Aua le faia se lauulu lauulu, aua e mafai ai ona saofagā i le mea moni o lau pele ia te oe o le a kopi ia te oe. Ae o nei aso e mafai ona e faia le valivali, ae na o oe ma fofo masani, mo se faʻataʻitaʻiga, basma poʻo le henna.

Fepuari 6, 18th lunar day

Ole aso mo se lauulu e le talafeagai, aua e mafai ona mafua ai mala ma manuʻa laiti. Aua le faʻaosoosoina le faʻaiʻuga, e sili atu le faʻaauupegaina i tulaga faʻalelei faaleagaga i nei aso. Afai e te manaʻo e faatumauina se faiā lelei ma isi, vali ou curls i le mumu poʻo le moli lanu.

Fepuari 7, 19th lunar day

Tetee se lauulu 'ulu pe a e le manaʻo e leiloa se tupe tele poʻo se mea taua ia oe. E mafai ona e fufuluina lou lauulu, ae naʻo le paolo e iai se aʻafiaga lelei ia oe.

Fepuari 8, 20th masina lunar

Manaia le aso mo lauulu 'ulu. I aso nei, o le sele laulu o le a fesoasoani e faʻaopopo le ola fuafua. Afai e te manaʻo e tosina mai tagata "manaʻomia" i lou olaga, fai ni lanu i lou lanu masani.

Fepuari 9, 21st aso lunar

Le aso leaga mo le alu i le teine ​​lavalava. E sili le le fai o 'oti ulu ma valivali aso nei. Faitau se tusi pe alu e savali.

Fepuari 10, 22nd aso lunar

Manipulation ma fulufulu i aso nei o le a aumaia ai manuia ma manuia. Afai e te filifili e vali lou lauulu i le mumu ma moli lanu, e le o toe umi ae e maitauina i lou olaga o loʻo i ai le tele o tagata susulu ma lelei tagata.

Fepuari 11, 23rd lunar day

E mafai ona e alu mo se lauulu 'ulu, ae o le a faʻaosofia i le faʻateleina o pauna faaopoopo. Afai e te lagona e te manaʻomia i latou, ia e lagona le saoloto e tipi lou lauulu. Valivali e mafai ona faia i lau masani lanu.

Fepuari 12, 24th aso lunar

Tetee le lauulu, ma a vali lou lauulu, faʻaaoga na o ni lanu masani masani. Faapaia lenei aso i lau pele: alu se savaliga soofaatasi poʻo faʻatau.

Fepuari 13, 24th aso lunar

O le aso nei o le 'oti' ulu o le a fesoasoani i le faʻaleleia atili o le ata, ma o le a maua ai foʻi se aafiaga lelei i foliga. E mafai ona e valivali lenei aso i soʻo se lanu.

Fepuari 14th, 25th masina lunar

Le faia o se lauulu 'ulu e le fautuaina, a leai, e ono e aʻafia ai le tele o faʻafitauli tau soifua maloloina i lou tagata. E sili atu le aloese mai le valiina nei.

Fepuari 15, 26th lunar day

O se vaitaimi lelei e fai ai se lauulu. Na te aumaia na o lagona fiafia. Afai e te manaʻomia e saili se gagana masani ma isi, valivali le lauulu i se paolo masani.

Fepuari 16, 27th lunar day

Ose aso lelei mo le suia o le faʻatusa, ina ia mafai ona e faia ni ulugalae. O lenei aso, e le faʻasaina le suia o le la "suti". Tofotofo!

Fepuari 17, 28th lunar day

I ai se lauulu i aso nei, e mafai ona tosina le mafaufau o le isi itupa. Le pisia e tatau ona tuu ese.

Fepuari 18, 29th lunar day

E matua le mafai na tipi loka i nei aso. E talitonuina i lenei aso e mafai ona e tipiina lou mafaufau i lauulu. Afai e te le manaʻo e faʻaletonu le tamaoaiga tupe, tolopo le valivali i le isi aso Fepuari.

Fepuari 19, 1st ma 2nd lunar aso

Le taimi o le masina fou, o le mafuaaga lea ole nei taumalulu aso e le lelei mo lauulu. E iai le talitonuga o le masina fou e mafai ona avea ai ma pa'ū i le olaga. E mafai ona e valivali lou lauulu, ae naʻo ala masani. E faʻatagaina foi ona faʻaaoga tussed mousses, shampoos, foams.

Fepuari 20, 3rd masina lunar

O se lauulu laʻuina i le aso lea o Fepuari e aʻafia ai le soifua maloloina. Aloese mai le faʻamamaina o lou lauulu. Suiga "suti" e mafai na o auala masani.

Fepuari 21, 4th masina o le masina

I le filifilia o le lauulu, o le a amata ona e lagona le fefe i le aso atoa, lea o le a matua le eleelea. E mafai ona e faia le valivali, ae mo se fesuiaʻi suiga i lanu, e tatau ona e filifilia se isi aso.

Fepuari 22, 5th aso lunar

Atonu o le aso sili ona alualu i luma o Fepuari 2015 mo se lauulu. O le faia o nei, o le ae maua se avanoa e tamaoaiga ai, ma tele tangible. Faʻaiʻu se konekarate manuia, valivali lou lauulu i se moli mama. Lenei o le a faʻateleina lou tosina.

Fepuari 23, 6th lunar day

E le lelei se taimi mo se lauulu. Soʻo se faʻatautaiga o lauulu i lenei aso malolo o le a tosina mai ai faʻafitauli tau le soifua maloloina. Lelei tuuina atu au pele pele se aso mafaagaloina le mafaagaloina.

Fepuari 24th, 7th lunar day

O le sipiina o lauulu o le a tosina mai le laki, faʻalelei le soifua maloloina, ma faʻaola ai le olaga. Aua le misia le taimi! Afai e te fesuiaʻi tele lauulu laulu i nei aso, o lau faatosina o le a faateleina.

Fepuari 25, 8th lunar day

I ai o lou lauulu laʻititi, o le a lamatia le aumaia o se feeseeseaiga ma ou tagata tutusa-mafaufau. I le filifilia o lauulu lanu, e mafai ona e faʻaleagaina lau oe lava igoa tauleleia. Sili le alu e faʻatau pe siva i lena aso.

Fepuari 26, 9th lunar day

Aua le saini mo se lauulu i lea aso, a leai, e mafai ona maua maʻi fou. Afai e te manaʻo e aloese mai le tele o faʻaletonu, vali lou laulu malamalama.

Fepuari 27, 10th masina lunar

O se lauulu i luga o lenei aso Fepuari o le a le aumaia se manuia. I le valivaliina o pupuni i le henna poʻo le basma, o le ae faʻamalosia le puipuia o le tino.

Fepuari 28, 11th lunar day

Le aso mulimuli o le taumalulu o se aso lelei mo se lauulu, o le a faia lou olaga susulu malamalama, sili atu manaia. Valivali lou lauulu i laupepa auro poʻo le 'apamemea e maua ai se manuia tele i se taimi lata mai.

Aso Toto Paʻepaʻe Aso

FEPUARI 1, Aso Sa. 12th, 13th lunar day mai le 15:56. Kanesa

Le masina e aunoa ma se vasega talu mai 16:38

Lenei aso e le talafeagai mo lauulu, aua e mafai e lauulu ona tipiina lauulu o le a tupu tuputupu aʻe ma vaivai. E sili le le faʻatinoina o gaioiga ogaoga i lauulu, aua le fufuluina lou lauulu. Aemaise lava le le tatau ona e apalai mo faʻafitauli tau fomaʻi mo lauulu i salons i le aoauli, pe a le masina o le a aunoa ma se vasega.

FEPUARI 2, Aso Gafua. 13th, 14th lunar day mai le 16:56. Kanesa

Le masina e aunoa ma se ala seia 20:41

Ae o se taimi le lelei mo lauulu 'ulu, valiina o laulu ma nisi taualumaga: faʻamatu alu i le teineʻulu. Afai e te mauaina se lauulu i le aso nei, o le lauulu o le a ulavale le a faigata tele ona fetaui lelei, ma o le a le fiafia i lauulu lauulu. E mafai ona e aveese lauulu e le manaomia ile fale.

FEPUARI 3, Aso Lua. Le aso lona 14, 15 i le masina mai le 18:00. LEO

O aso nei e mafai ona e alu i le teineʻuluʻulu uluulu: o le masina ua i totonu faailoga faʻalelei Leo. Eseʻesea faʻagaioiga lavelave e faʻatagaina, ae maise o lauulu ma fulufulu mata. E mafai foʻi ona e fufuluina lau lauulu pe e te valiina foʻi / valivali.

Trimaina o le Lunar Calendar

Poʻo le a lava lau tala e fai, ma mulimuli i fautuaga a le kalena masina e fesoasoani tele i le olaga. E le masani o le alaga e uiga i lenei i le tulimanu uma, aua pe faʻafefea ona taufetuli i le masalosalo i sea fesili o se maliega malie. Ae o le iloaina o le tulaga o le masina i le zodiac faailoga, tatou te maua le avanoa e le gata ina fesoasoani i o tatou lauulu ola maloloina, matagofie ma umi, ae ia faʻaleleia atili lo tatou olaga - ia tosoina le malosi o le tamaoaiga ma tele i totonu, faʻamalosia lo tatou soifua maloloina, ma toe foʻi le fealofani ma le alofa i lo tatou aiga.

O le mea moni, naʻo le lauulu e tusa ma le Lunar kalena o le a le mafai ona suia oe i le sili ona lelei fale tausiga, o lea e mautinoa e le tatau ona e teena ai mea teuteu ma fomaʻi oloa mo le soifua maloloina lauulu. Ae faʻafetai i aso saʻo, e mafai ona e faʻatelevave pe, i se isi itu, faʻagesegese le tuputupu aʻe o lauulu, faʻapea foi ma le fesoasoani ia latou toe maua lo latou soifua maloloina ma le malosi.

O aso sili ona lelei mo le tipiina o lauulu o aso ia o lo o iai le masina i faʻavasegaina o Virgo ma Leo. I lenei tulaga, o le lauulu laʻititi ua faia e le gata i le tuputupu aʻe o le masina, ae faapea foi i le mou atu. Ae ui i lea, o le tuputupu aʻe i le taimi e tasi e fesoasoani e faʻamalosia a latou tuputupu aʻe ma tosina ni laki lelei i lou olaga. I aso o Leo, o le laulu mauaina le malosi ma le malosi, ma i aso o le Taupou - televave tuputupu ae ma matagofie foliga. O aso sili ona le lelei o aso o aso a o iai le masina i le Pisces poʻo le kanesa. Alo ese mai ai le tipiina o aso o le Capricorn, ma o aso sili ona le fiafia o aso o loʻo i ai le Masina i Gemini poʻo le Aries.

E i ai foi le manatu e faapea o le valivali lauulu e tatau ona faia na o luga o le tuputupu aʻe o le masina, aua o le vali o le a tumau i luga o le lauulu sili atu le umi. Ae i luga o le masina mou, o lau lauulu vali mafai ona vave avea pau ma leiloa pupula.

Lau manuia curling e manuia pe a o le masina i Virgo. Aloese mai aso na liliu ai le masina i faʻailoga Kanesa, Pisces, Aquarius poʻo le Scorpio - o lenei faʻafitauli e ono leiloa pe matua afaina ai le soifua maloloina o le lauulu. Ae i aso o Leo, o le lalagaina o lauulu e mafai ona maua ai se iʻuga e leʻi mafaufauina, aua i le taimi lea o le lauulu "alofa" e pipiʻi lava ia.

Fiafia lunar haircut aso

FEPUARI 4, Aso Lulu. Le aso 15, 16th lunar mai 19:05. LEO

ATO TELE I LE 03:10

Le masina e aunoa ma se vasega mai le 08:30

O nei aso, ua seleʻuluʻuluʻulu, laʻei faigofie laulu, tausiga o le aiga. Mai lenei aso o le masina amata ona faaitiitia, ina ia o le a tipiina le paʻu ia tumau lelei o latou foliga ma tuputupu ae lemu lemu. Lauulu lauulu, selu-sitaili sitaili, lauulu sitaili o le a sili sili ona lelei.

FEPUARI 5, Aso Tofi. 16 le masina masina. O LE FILEMU

Le masina ese ma le 08:46

O lenei aso ose aso lelei foi e asiasi ai i le teine ​​lulu. E mafai ona e faia ni uila ma se laʻei masani. Ae vali lou lauulu ananei e sili atu le le aogapei o le vali e vave ona leiloa le malosi o lou mafaufau. O le aso nei e mafai foi ona e lalagaina afifi faʻa Aferika: o le a matua manaia lelei.

FEPUARI 6, Aso Faraile. Aso Lulu lona 17. O LE FILEMU

Lenei aso e mafai ona e liliu atu lauulu faapitoa ma le sulu - trichologistpe afai o iai ni lauulu malulu pe i ai ni isi faʻafitauli o lauulu. O se tagata tomai faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe e suʻe le mafuaʻaga o le faʻafitauli ma faʻatonu le togafitiga saʻo.

Lauulu Tipiina Oti

FEPUARI 7, Aso Toʻonaʻi. 18th masina lunar. O LE FILEMU

Le masina e aunoa ma se ala seia 21:44

Le fautuaina i lenei aso amata togafitiga lauulu pe faʻaoga mo ni faʻavasega solofanua. E mafai ona fai ni lauulu faigofie, ae naʻo le matai e te matua faʻatuatuaina. Leai se mea e te alu ai i se matai fou e leʻi faʻataʻitaʻiina, tusa lava pe na fautua o ia e lana uo mamae. E sili atu le le faia o laei fou, ae e mafai ona e toe faʻaleleia le laʻau tuai pe fai sau fulufulu e te fiafia ai muamua. Ia maua ni lauulu 'oti a tagata poʻo ni' oeiʻua 'oti.

FEPUARI 8, Aso Sa 19 le masina lunar. LIBRA

Libra o se aso lelei mo asiasi faleoloa ma lauulu. E mafai ona faia i nei aso laufofoga matagofie ma fememeaʻi. Valivali lou lauulu e le aoga lava. O le a faʻaogaina lelei le laʻei o le ea, e aofia ai ma le fesoasoani a curlers. Eseese ufimata mo le aofaʻi ma faʻamaninoina o lauulu e aoga tele nei. E mafai ona e faʻaaogaina ni fale faia fale poʻo faleoloa faʻamau.

FEPUARI 9, Aso Gafua, 20th masina masina. LIBRA

Masina e aunoa ma se vasega mai le 14:59

Ose aso lelei mo lauulu tausi. O le a aoga aemaise fufulu mama. Lauulu e le mafai ona fufulu lelei i taimi uma ile lauulu. E mafai ona e faia le peeling o le ulu ma fai se faʻamalosiʻau e faʻamalosia ai lauulu laʻau. O le fofotofola e le gata e fesoasoani e fufulu lelei le laulu, ae e faʻaleleia foi le faʻataʻamilomilo, lea e fesoasoani tele i le vave tuputupu ae o lauulu. O lenei taualumaga e faapitoa fautuaina. mo lauulu gao, e faʻapea foʻi mo le laulu ma agaʻi i taimi faʻamilemu. Ina ia faia se peeling i le fale, e mafai ona e faʻaaogaina masima sami auala ma lelei olo.

TOE FAI: Faʻaʻaʻo sina mea itiiti ia mago pe susu ile lauulu. masimafefiloi ma kefir po o le iotafaʻapea foi ma le suauu faʻavae (olive, popo suauʻu, shea pata) Matua mo ni nai minute, ona tuu lea o ou ulu i lalo o le ethylene bag, ufiufi i le solo ma alu ese mo le 30 minute. A maeʻa, fufulu lelei lau lauulu e pei ona masani ai.

Afai o le laulu o lo o suamalie tele, tatau ona faia peeling. 2 taimi i le vaiaso. I isi tulaga - Faʻatasi i le vaiaso. Ina ua uma lenei vavae, o le lauulu e mama lelei, nofo mama umi, o i ai le lagona o le fou i luga o le ulu.

FEPUARI 10, Aso Lua, 21st aso masina. LIBRA, SCORPIO talu mai 10:04

Masina e aunoa ma le vasega seia oʻo i le 10:05

O le aso nei oe faia ni ufimata eseese mo aveese loa le susu. E le fautuaina le faia o se lauulu 'ulu, ma aua foʻi le faʻataʻuina pe faalanu lou lauulu.

FEPUARI 11, Aso Lulu, 22nd aso i le masina. MAUGA

Ole aso nei e naʻo le mauaina o fulufulu mo i latou e iai vaivai ma le malulu o lauulu. O se lauulu 'ulu o le a fesoasoani e faʻaʻupegaina i latou ma mafiafia. E lelei le faia o matapulepule mo le fufuluina o lauulu. Ole togafitia lelei ole laulu o le a aoga atoatoa, aemaise lava pe afai o iai lou susu. E le fautuaina e faʻailoa le lauulu i soʻo se vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, valivali pe talotalo.

2015 lauulu 'aina kalena masina

FEPUARI 12, Aso Tofi, 23rd aso o le masina. MAUGA

O le vaega lona fa o le masina talu mai 07:51

Le masina e aunoa ma se vasega mai le 08:33 i le 19:46

O se aso le lelei mo soʻo se mea e fai ma lauulu, aemaise o mea faigata. Sili atu i le aso aua le faia se mea ma lauulu. Naʻo tausiga o fale i aso uma e faʻatagaina. Ole aso nei e le o toe fautuaina foi e faʻaalia le lauulu i le maualuga o le vevela: aua le faʻaaogaina fulufulu lauulu ma uʻamea.

FEPUARI 13, Aso Faraile, 24th aso lunar. FAʻAFETAI

O le aso ua le fautuaina e faia ni lavelave lauulu, le laulu o le a ulavale, le lauulu vave a vave paʻu ese, ma i le matai e mafai ona e le fiafia. Faataga le fale tausiga o lauulu. Masks mo le tele o le aoga. Mo masks, e sili le faʻaaogaina o suauʻu e faia ai lauulu lamolemole ma susulu. Manatua ia faʻaaogaina le suauu mo pito o le lauulu.

FEPUARI 14, Aso Toonaʻi, 25th aso lunar. FAʻAFETAI

Masina aunoa ma le vasega talu mai le 18:16

E le fautuaina le faia o se lauulu mo i latou e matutua lauulu. E faʻapea foi i aso nei, e sili le faʻaogaina o mea faʻaalu masini vevela. E le umi le galu, ma vali o le a vave ona leiloa saturation. Lenei aso e naʻo mo tausiga ile fale.

FEPUARI 15, Aso Sa, 26th aso lunar. TAʻALOGA

O le aso nei mafai ona e maua se laʻulu mo i latou ua leva ona tipi la latou lauulu tasi ma le matai lava lea ma faia i taimi uma foliga tutusa lauulu. O le Capricorn o se faʻasao tele lava, o le mea lea o faʻataʻitaʻiga i lenei aso e feteʻenaʻi: e i ai faʻanoanoaga.

Lunar kalena lauuluʻulu ma valivali

FEPUARI 16, Aso Gafua, 27th aso lunar. TAʻALOGA

Faatagaina tausiga o aiga. Faamamaina o pulupulu mo lauulu e faʻavae i luga o mea faʻalenatura o le a aumaia le maualuga faʻamanuiaga. Aua le faʻaogaina ni vailaʻau ina ia aua neʻi afaina le ulu.

FEPUARI 17, Aso Lua, 28th aso lunar. AARIARIUS

O le aso oe mafai faataʻitaʻi ma faiga o lauulu, a lava lou lototele. O i latou e fiafia i vasega masani, o aso nei e sili atu le le tipi o latou laulu. E mafai ona e fufuluina lau lauulu i le fufulua laʻa poʻo vali lauulu vali.

FEPUARI 18, Aso Lulu, 29th aso lunar. AARIARIUS

Matua manaia le aso, sili i lenei aso aua le maua se selu ma aua le faia ni mea faigata fofo ile lauulu.

Lunar kalena lauulu 'oti ma valiina

FEPUARI 19, Aso Tofi, 1st lunar day i le 03:48, 2nd lunar day i le 08:35. FALEA

NOVELTY i le 03:48

Masina ese mai le 09:49

O aso nei o se aso e le lelei mo le asiasi atu i faleoloa ma lauulu, ae o se aso sili mo fuafuaina taualumaga masina o lumanai. E mafai ona e fuafuaina fuafuaga taua uma mo lauulu ma le paʻu o le a sili ona manuia i se aso tuʻuina. iloilo le tulaga o lou lauulu ma mafaufau i ai. oa faiga e mafai ona e faia. E mafai foʻi ona matamata i totonu mekasini i suʻega o lauulu manaia manaia.

FEPUARI 20, Aso Faraile, aso tolu o le masina. FALEA

I aso nei, e te le tau feagai ma lauulu. Aemaise matautia i le ola maloloina lauulu e mafai ona faʻapipiʻi, vali. Lenei aso, e sili lava le aua neʻi alu mo ni faʻafitauli faigata. E mafai ona tape le manaomia o lauulu i le bikini ma le faʻamalama, ae sili i le fale.

FEPUARI 21, Aso Toʻonaʻi, 4th aso lunar. 'Au

I aso nei, e sili atu le le alu i le teine ​​lulu, aua e mafai ona faʻaoso i se faanatinati ma fai lou laulu e matua le talafeagai. Manuia le aso togafiti lauulupe a manaʻomia, faʻaaogaina meafaʻalenatura ma vailaʻau tui. E mafai fulufulu o le ulu.

FEPUARI 22, Aso Sa, 5th lunar day. 'Au

Faʻafitauli aso mo faigata lalagaina ma togafiti ma lauulu. Lelei e fai fulufulu ulu e faʻamalosia folau o lauulu. Fofoai mafai ona faia i ou tamatamaʻilima, o se selu faigofie pe faʻapitoa ni au fulufulu mo le ulu.

FEPUARI 23, Aso Gafua, 6th masina lunar. Taurus

Lenei aso e sili ona talafeagai mo le tele o togafiti i le laulu, aemaise mo lauulu, laei, valiina. O le a e fiafia i mea na maua, tusa lava pe e te vali lou lauulu i le fale. Lenei aso sili lauulu teine aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga. Vali le sili atu foi le filifilia o ata masani.

E leai lanu samasama ina ua uma ona gaosia po o le lanu, e mafai ona faʻataʻitaʻiina le faʻaaogaina o faʻapipiʻi vali lanu e aveese ai le samasama ma le aʻafiaga "Valivali malo." O loʻo iai ni lanu lanumoana poʻo se lilaka, ma a maeʻa ona fufuluina le lauulu, ua valiina le ie ua valiina i se lanu lanumoana, ma atili ai le lanu malulu.

FEPUARI 24, Aso Lua, 7th aso lunar. Taurus

O nei aso e le o le aso saʻo mo 'ulu fou poʻo ni faʻataʻitaʻiga ma foliga. E sili le lafoaʻia o faʻafitauli faigata, aua le amataina togafitiga o fulufulu. Lelei le faia o faʻafailuga mask ma mask mo lauulu tuputupu ae faaosofia faʻavaeina pepa mumu po o le sinapi. E mafai ona faʻamamaina lou lauulu i tui o vailaʻau vailaʻau.

Aso fiafia i le tipiina o laulu ia Fepuari 2015

Vaʻai Kalena fulufulu masina masina FepuariO le ae mauaina aso lelei, le lelei ma le le mautonu. Ia manuia tele mo le asiasiga i le pulu faʻapipiʻi o le a, 1, 2, 5 - 7, 10, 12, 15, 16, 23, 25 ma 28 Fepuari. O nei aso e mafai ona maua saogalemu se vavaeʻeseʻau ma vali lou lauulu. O tagata vaʻai fetu e faʻapitoa faʻalauiloaina le aso 25: o le aso e pa'ū i luga o le tuputupu aʻe o le masina, o lea o le a selea se laulu saofaga i le faʻateleina o le tuputupu ae o lauulu ma latou toe faʻafouina. O le lauulu laʻei na faia i lenei aso o le a avatua ia te oe lava le talitonuina oe ma faia le faʻailoga e matua matagofie.

Le lelei aso mo se lauulu lauulu o Fepuari 3, 4, 13, 14, 17 - Fepuari 22, 24, 26 ma 27. Manatua o le aso 4 o loo i ai se masina atoa, i le 19th - le masina fou: i nei masina masina, tagata vavalo e le fautuaina e faia ni laʻei fulufulu. Faatasi ai ma le masina atoa, o le leaga faʻafetauiga o le satelite e oʻo i lona pito sili ona maualuga, o lea e te ono afaina ai lou lauulu. A tipiina se masina fou, e leiloa e le tagata le malosi. Ina ia faʻasaoina le malosi ma puipuia oe lava mai aʻafiaga le lelei mai i isi, e sili atu le pipiʻi lauulu poʻo le fili i le ponytail.

E tuueseese, o le a tatou fai atu e uiga ia Fepuari 13, e pa'ū i le Aso Faraile. Na o ia lava, o le tuʻufaʻatasiga "Aso Faraile, 13" o loʻo atagia mai ai se aso le lelei. I lenei tulaga, e fetaui lelei lenei mea: pe a uma le valivali, o le lanu o le a vave mou ese, ma le lauulu e le tausia lona foliga. I se faʻaopopoga, e le o fautuaina e faia se lauulu i le Aso Faraile, e pei ona faʻasolosolo malie metotia metabolic, ma pe a uma ona faʻaalia, o le a toe maua ai le lauulu mo se taimi umi lava.

E iai foi mea e taʻu o aso le faaituau. Afai e te vaʻavaʻai i le kalena masina, o le valivali ma le tipiina o lauulu o le a leai se aoga faapitoa ile Fepuari 8, 9 ma 11. Mo i latou e mananaʻo e suia o latou foliga ma faia se laei fou, o tagata faufautua e fautuaina sili atu e filifili aso lelei, ma "le faaituau" aso e sili atu ona talafeagai mo le faia o tuʻaiga eseese o le soifua maloloina, ae le o le mea foʻi o ni fale salon. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulu pulupulu fafagaina e faigofie ona saunia ma faʻaaoga i le fale.

I luga o lenei itulau o le ae mauaina se auiliiliga Fepuari 2015 masina teuteu lauulu kalena: Faʻaaoga e fuafua ai lau asiasiga i le teineulu laulu.