Tausiga

Surfer teineitiiti pe faʻafefea ona fai ni matafaga i le fale?

Ole aso nei matou te manaʻo e faʻasoa le mea lilo o auala e tutoʻatasi ai e faia le sili ona lauiloa sitaili o lenei taumafanafana - galu matafaga, e foliga tutusa lelei i le galuega ma i le faʻaipoipoga a lau uo sili. Ma e foliga matagofie foi i luga lauulu uumi uumi ma pupuu!

O le manatu o le "sitaili" mo le tele o teineiti e fesoʻotaʻi ma nisi o taimi faʻapitoa, pei o le Tausaga Fou poʻo le aso fanau. O le mea moni, styling o le masani masani masani tausiga mo oe lava pei o le faamamafaina o mata ma mascara po o alafau ma blush. O sitaili masani e aumaia lou lauulu ile malamalama sili ona alualu i luma, faʻaopopo le aofaʻi ma susulu atu ia i latou ma, pe a maeʻa ni galuega, o le a le tele se taimi.

Faʻafefea ona fai paka i le fale:

1. Fufulu lau lauulu i au mea e te fiafia iai ma faʻamago lou lauulu i se solo.

2. Faʻaaoga le moisturising serum poʻo se isi oloa le faʻaletonu i pito - o le a faʻapipiʻiina le laulu ma atili usitaʻi.

3. Salu lemu lauulu susu ma tui ia i latou sina vaega laʻititi o le masima masima, o le a faʻaopopo le fauga ia lauulu ma faʻaosofia le aoga tele o lauulu pe a uma ona aau i le sami. Ua mafai nei ona faʻatau vave le masima masima i soʻo se fulufulu faʻapitoa poʻo se fale sulu!

4. Faʻamago lau laulu i se fulufulu ma selu le laulu mago ina ia sili atu ona faigofie ona galulue faʻatasi ma ia.

5. Le isi, i le faʻatulagaina faʻatulafonoina, faʻamamaina laina taʻitasi, faʻamama le laulu i luga o le faʻamau poʻo se uʻamea faataamilo uʻamea lapoa lapoa. Amata mai le mata i le pito i tua o le ulu.

6. Amata afifi le curl mai aʻa i pito, o le faʻatonuga o le afifiina e mai le mata, o le numera o fusi o le filo faataamilo i le forceps mai le lua i le tolu. O se mea e manaʻomia ai - o pito o le lauulu e tatau ona tumau toetoe lava, aua o lenei mea o le a 'aloese mai le aʻafiaga o pepe pepe. Aua le taumafai e faʻataʻamilo tutusa uma fusi i se tutusa, aua o le mea e sili ona taua i lenei sitaili o le faʻatamala.

7. A uma ona malulu uma curls, lulu atoa le laulu o lauulu lelei ma ou lima. Ma se isi mea, faʻasusuina sina vaʻava faʻapipiʻi ma le masima sami i le umi atoa, lea o le a faʻalelei le laʻasaga ma avatu le lauulu se matte tusitusiga.

8. Ina ia faia le sitaili foliga masani ma faatamala, teisi mago lau lauulu i le ea mafanafana e faʻamama le curl.

O ai e tatau ona faʻaogaina laʻau o le matafaga?

A fatuina se lauulu lauulu, ona mafai lea ona e faʻaali uma au mafaufauga. O lauulu e mafai ona faʻaputu i solofanua poʻo le paʻu foʻi, ina ia pa'ū i manoa i moli malamalama i tauau. O foliga o curls e tatau ona faatalale. Lenei le manaʻomia le faʻaeteete ma nisi tulafono. O le mea taua o le saʻolotoga. O ia lea na te aumaia le ata i se apili, o se paʻi o le alofa ma faʻatalale.

Alu ma se laʻei ulu i le matafaga, e le tatau ona e fefe o le a faʻaleagaina loka e le sami vai po o le matagi o le a agi. O mata o le matafaga e foliga mai e taʻaʻalo ma i le taimi lava e tasi e matagofie, e le iloga, ae i le taimi lava e tasi e tosina mai ai tagata. O se teineititi ma se laulu laulu e foliga matagofie. Ma e oʻo foi i sina gaogao galu o le a avatua i le faʻatusa foliga foliga lelei.

E le mafai ona pupuni malosi lauulu. O galu e tatau ona malu, mama, toeitiiti lava a le maitauina. O fulufulu matafaga e mafai ona faia e tutoʻatasi i soʻo se lauulu lava seʻi vagana se lauulu puʻupuʻu. Latou faʻamamafaina faʻalelei le ata o teine ​​ma teine ​​talavou o le matutua matutua. Tusa lava poo le a le lauulu lauulu. Curls foliga manaia i luga o le paepae, mumu ma le uliuli lauulu.

E ui lava i le igoa o le lauulu, e mafai ona e taoto lou laulu i foliga o tamai galu i soo se taimi o le tausaga. Ole filifiliga sili lea mo faigofie sitaili, o le a talafeagai i soo se siosiomaga.

Ata o foliga matagofie

Vaʻai faʻaata foliga aulelei.



Faʻafefea ona fai i le fale?

E i ai le tele o ituaiga auala e mafai ai ona e fausia ni matagofie curls oe lava i le fale. E faigofie. I le taimi lava e tasi, e leai ni mea faigaluega tomai ma masini e manaʻomia. Ua lava tapena:

  • Fulufulu e iai nifo malulu.
  • Fusi poʻo ni 'auʻau mama mo manoa.
  • Fana fana.
  • Fulufulu lauulu.
  • Curling uʻamea.
  • Ufiufi poʻo agavaʻa mo lauulu.

Mo sitaili, e manaʻomia foi ona saunia se faʻapipiʻi faʻapitoa, lea o le a fesoasoani e fausia ni lalelei matagofie. O lenei tuufaatasiga e talafeagai mo teineiti e i ai le mafiafia ma malo le laulu. I le 20 minute, ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻafaigofie faʻataʻitaʻia se lauulu, e muamua tuʻu i ai faʻavae.

E matou te faʻaaogaina se spray

O le sauniuniga o le soʻoga o loʻo faia e pei ona taua i lalo:

  1. Saunia se fagu faʻapipiʻi, ni nai sipuni tele masima masima, suauʻu popo, gel e faʻasaʻo ia iko.
  2. Liligi lua sipuni masima sami i totonu o se koneteina ma faaopoopo se ipu vai laititi vevela.
  3. Lavea lelei le paluga.
  4. Le isi, faaopoopo se sipuni ti o le suauʻu popo. O le a puipuia le lauulu mai se vaifofo masima.
  5. Faʻataʻitaʻiga lelei lauulu, faʻaopopo se sipuni ti o le gel i le paluga e tuʻufaʻatasia.
  6. Lulu le paluga lelei lelei ma faʻaopopo soʻo se suauʻu taua i ai mo le tofo.

A maeʻa ona tapena le spray, ona mafai loa lea ona amata fai iko.

  1. Ua saʻili o ia nonoa ina ia susu, ae e leai se faʻavae i luga ia i latou.
  2. O le lauulu ma le fesoasoani a se scallop e vaevaeina i ni filo.
  3. E tofu mama le uʻamea faʻamalosi ma taofi mo nai minute. E mafai ona faamaapeina ia manoa i lou lima. Oe tatau ona maua ni moli malamalama i le ituaiga o galu na toulu matagofie.
  4. E le mafai ona selu curls. E na ona sasaina mama i tamatamailima.

Lalagaina fili

O lenei auala o le a fausiaina le laʻititi masani, laititi ia laʻititi foliga.

  1. Fufulu lau lauulu.
  2. E tatau ona malulu lauulu ile natura. Ina ia faatupuina galu, e tatau ona susu malie.
  3. E faʻamau foʻi se lauulu mafolafola ile laulu, ma e faʻatupuina ai le le faʻapipiʻi.
  4. Ua vaevaeina lauulu i vaega e 8, e tofu ni laʻasaga e maua ai.
  5. Ua faʻaʻoleʻole le pulu mai i aʻa lava ole lauulu.
  6. I lenei pepa, o le lauulu e totoe mo le 5-6 itula.
  7. Fusi kuno ma ta u ma ou tamatamailima.

Faiga utupoto

  1. Tuu saʻo sina laititi o loʻo vaʻai ma vaevae i ni manoa. Lautele mafai ona.
  2. Aoina manoa taʻitasi ma se faʻamalosi tino i se fusi.
  3. Taofi lau laulu i lenei pepa mo le 6 i le 8 itula. O se mea lelei lelei o le tuu lea o faʻailoga i le po e tasi.
  4. Aveʻese fusi uʻamea, ma tui le lauulu i ou tamatamailima.
  5. E mafai ona faʻaogaina sina vaili vaivai le faʻamalosia.

Faʻavasega fusi ina ia latou maua se moe lelei pe a tuʻu i le po.

Tofotofo ma le numera o utupoto, vaʻai le faʻaiuga e te fiafia iai.

Ma le fusi

  1. Tuu se fusi i lou ulu.
  2. O lauulu e vaevaeina i ni manoa ma afifi i latou i lenei fusi.
  3. Faaaoga varnish ma ufiufi lou ulu i se solosolo.
  4. A uma le 3-5 itula, o le lauulu laei e sauni.

O lenei metotia e manaʻomia ai toleniga, oe manaʻomia le taumafai ina ia maua tutusa ia curls. Taumafai e aua le soona faʻaua i se varnish, tausia le mālie o se laulu ulu.

Galuegaina ma le teu uʻamea

  1. O se vevela-puipui sapalai e faʻapipiʻi i le lauulu.
  2. Ia milo le nonoa i totonu o se tui puipui ma taofi i luga i le uʻamea vevela. O lea e tatau ai ona fai uma i lauulu.
  3. Taofi uʻamea i luga o fusi taʻitasi mo le le silia le 5-7 sekone.
  4. Ina ia faʻaʻupuina galu e faʻalenatura ma malu, e fautuaina le faia o laʻau manifinifi.
  5. Nai lo le uʻamea, e mafai ona e faʻaaogaina se fulufulu 'oti. A maeʻa ona faʻataʻuina, le laulu e tatau ona laʻititi susu.
  6. Ina ia taofia galu mo se taimi umi, togafiti ia tofu i le gel po o le mousse.

Mo i latou ua tauia le natura ma fulufulu laulu, e mafai ona e faʻaaogaina le metotia nei ia maua ai le aʻafiaga o lauulu mu i luga o le matafaga. E fetaui i blondes ma i latou e paʻu lauulu. Ina ia faia lenei mea, fufulu lou lauulu ma mago mago le lauulu. Oti le tipolo ma togafitia ma le faaeteete ia manoa o iai. E manaʻomia le nofo i le la pe a ma le itula, ina ia aliali mai ai se tali.

Moli matafaga moni

Lauulu galu matafaga

O nei "peau o le sami" e faia i luga o le faʻavae o se faʻamaligiina o le masima vai, e mafai ona tapena tutoʻatasi. Ina ia faia lenei mea, palu i totonu o se koneteina se ipu vai vevela, afa sipuni ti o le masima sami ma afa afa ti o le lauti o le almond oil. Ma, faʻapena masima fofo o loʻo faʻaaogaina ile lauulu fufuluina i itu uma e oʻo i pito, faʻamau tapuni e tamatamai lima, ma faia ai curls. E sili le le faʻamagoina o lou lauulu i se fulufulu laʻau, ona e mafai ona faʻasaʻo i lenei mea.

Faʻafefea ona fai galu i luga o le lauulu e leai se vai masima

pe faʻafefea ona fai galu i lou lauulu

E toatele tagata e manatu e mafai e le masima vai ona afaina ai lauulu. O lenei manatu e faʻavae i luga o le mea moni o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga i le va o le faʻaaogaina o le masima ma le afaina mai le sili atu o mea faʻaleleia tino i luga o lauulu. Ae o le mea moni, e le moni le moni lea. Na o le vaʻavaʻai i le auala e suia ai lauulu pe a uma ona malolo i le sami. Ae o lo o latou feagai ma le sami vai ma masima. Ioe, a uma ona taʻele i le sami e aoga le fufuluina o lou lauulu, a le o le mea lea o le masima o le a malo ai. Ae a faʻaaoga le tetea masima sami, o le a le malolo i luga o le lauulu ma afaina ai.

Ae e ui i lea, ia tatou taumafai e malamalama pe faʻafefea ona fai galu i luga o le lauulu e aunoa ma le faʻaogaina o le masima, aua i so o se tulaga e taua le mafaufauina pe faʻafefea ona fai galu i luga o le lauulu e saogalemu e mafai ona latou. Ia faia lenei mea, tatou vaʻai poʻo a galu. A o le mea moni, o laʻititi ia o uʻu curls. Ma e mafai ona e faia i le fesoasoani a curling iron, pe a fai o lona aʻafiaga e laititi. Taumafai e vavaeʻesea le lauulu i ni vavae ese ma faʻamalama lemu ia i latou. O le mea moni o le ala atoa e faigofie.

Auala Metotia ma Beach Galu

Lauulu manaia tele "matafaga sami"

O sea laulu e faapitoa le a vaʻaia masani i luga o se lauulu lauulu. O le isi lauiloa auala e fai ai curls o le "pine" metotia, lea e sili ona lelei mo teineiti ma mafiafia ma le umi lauulu: a laupepa teisi susu ua fusi faataamilo i le limatusi lima i le foliga o se curl ma tuu i le va o le vevela uila platinum.

Faʻanatura galu o le matafaga

Filifiliga e fulufulu lauulu galu

Ina ia faia le laulu foliga masani e pei ona mafai, e tatau ona faʻasaʻo le lauulu i se faʻapipiʻi ma luluina le lauulu ma ou lima. Ina ia maua se laulu i laʻau faʻalenatura, e masani ona faʻaogaina se uʻamea uʻamea, ae i lenei tulaga, e le tatau ona matua vevela e aloese ai mai le faʻalauiloa ni soʻotaga. Ina ia mauaina le faʻamoemoe e finagalo ai, e faʻapipiʻi se lauulu i luga ole uʻamea mafolafola uʻamea mafiafia, e na o ni nai sekone e alu ai ma faʻapipiʻi i se sapalai.

Faateleina matafaga matafaga

Filifiliga e fulufulu lauulu galu

Afai e te manaʻomia e maua ni lapoʻa tetele, o le lauulu fulufulu foi e tatau ona tutusa tele. E taua le maitauina o se fulufulu fafine, lea e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu, na sili ona pa'ū i le alofa i fetu o le lalolagi oe fiafia e ofuina e le gata i luga o agafesootai, ae, mo se faataitaiga, i luga o le kapeta mumu i taimi o Oscars, Emmys, Grammys ma isi. . Na ia mauaina faʻapitoa le lauiloa faʻafetai i tagata lauiloa pei o Jennifer Enniston, Jennifer Lopez, Shakira, Madonna ma isi.

Faʻaaogaina vai masima

Lenei o se tasi o auala masani e mafai ai ona e maua le aʻafiaga o lauulu lauulu. E mafai ona e mauaina se faʻapipiʻi faʻamoemoe i le sami masima i luga o fata o le faleoloa. O se isi filifiliga o le faia e oe lava. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se fagu gaogao, se faʻapaʻu fana, masima sami, suauu popo masani, lauulu, se ipu fua faʻapitoa ma se sipuni ti.

  1. Ave le 1 sipuni ti o le masima sami ma sasaa i totonu o se fagu i totonu o le 1 ipu o vai mafanafana ua uma ona sasaa.
  2. Lulu malu ia seʻi sosolo se masima.
  3. Ona matou faʻaopopo lea o le afa sipuni ti o le suauʻu popo iina e puipuia ai le lauulu mai le saline ma le tasi vaetolu o le sipuni o gel mo faʻapipiʻi faaopoopo.
  4. Matou te faʻamamaina le faʻapipiʻi i le fagu i totonu o le fagu faʻapipiʻi ma fulufulu ma le lauulu. Aua le soona tuʻuina - e tatau ona susu le mea sosolo, ae le o le susu.
  5. Ina ia foaʻiina le matagofie ma le aofaʻi, faʻapea foi ma le faia o foliga mai o peau o le sami, e tatau ona tuʻuina ia uʻamea ma ou lima, ma, a maeʻa ona uʻuina i latou i lenei tulaga, tatala. E aliali matagofie matagofie sulugatiti.
  6. Aunoa le selu, ia faamago le lauulu. Ua maeʻa faʻataunuʻuga lau faʻaaloaloga ma le soʻona faʻaali masani o le "galu matafaga"!

Mea uma lava e matua faigofie iinei. Fufulu muamua lau lauulu ma ia faʻamago mago sina. O lauulu e tatau ona laʻititi susu, ae leʻi susu. A fufulu lou lauulu ananafi, ia faʻamama lelei i le fagu susu e tumu i vai. Ona vaeluaina lea o le lauulu i vaega e valu (o le laʻititi lulu ia faʻaliliina, o le ogatotonu foʻi o le a loloʻu mai curls). Manatua ia selu uma soʻotaga. Ia faʻamaʻamaʻa ona faʻamaʻi ma tuʻu le lima i le ono itula pe o le po atoa.

Tatala le pito taofi. Salu lou lauulu i ou tamatamailima aua o le selu o le a saeia ai ou curls ma o le a latou foliga mataga. A e manaʻo i ai, e mafai ona tuʻi lou laulu i se mea e salu ai, naʻo sina mea.

Mo le mauaina o le sili atu faʻaiuga talafeagai, e tatau ona mago atoa lau lauulu pe a e fili lalaga faʻamaonia. Afai e te faia lenei faiga i luga ole susu poʻo susu susu, o le a le aoga le galu.

Ma ni uila

Matou te filifilia ni fagu, fuafua i le tele o mea e te manaʻo e iai i le sami. E mafai ona e ave faʻatasi ai ma se tamaʻi mea ma le tele ole faʻafanua.

Matou te vaevaeina le lauulu i ni manoa, ona tofu lea ma le mea e fusi ai luga o le galulue i luga o le tongs i se tulimanu o 45 tikeri ma taofi mo le tusa o le minute. A maeʻa ona faʻamatuʻuina mai ma le faʻaeteete le curl maua mai i lenei auala ma ia faʻamatuʻu ese mai le uʻamea curling. Faatasi ai ma mea e totoe, matou te faia le tutusa gaioiga. Matou te lalagaina o matou lauulu i o matou tamatamai lima. Mo se faʻaiuga e sili atu, faʻaaoga se faʻapipiʻi ma masusisi o loʻo iai le masima sami.

Faʻafefea ona fai curls mai papillots, e iloa uma e tagata. Na e iloa o le aoga o matafaga curls mafai ona 'ausia ma ni totini masani? Mo lenei, latou te manaʻomia 6-8 fasi. O le umi ma le manifinifi o totini, o le a sili ai foi le faigofie ona faʻauʻu ia totoa.

Fufulu ma solo faʻamago lou lauulu. Vavaeese se tamai filo o lauulu. Tuu le totini i lalo o le filo ina ia faafuasei ai. O le totini e tatau ona i le ogatotonu o le loka. Ufiufi le pito o le lauulu faataamilo i le vae. Tuu le tolu pe fa centimita tatala i le pito. E totoe e faʻataʻamilo le totini i pito aʻa, ona faʻasaʻo lea i le nonoa o pito i le faapona. Tuu le laulu e mago ma faʻasaʻo lemu loka. Lulu lou lauulu i ou lima ma faʻapipiʻi sina mea laititi - o loʻo sauni laʻau.

Pine metotia

O le metotia pine se isi auala taatele e maua ai paʻu o matafaga. E sili ona talafeagai mo teineiti e mafiafia ma uumi lauulu: o se laupepa laʻititi susu ua fusi faʻataʻamilo i le limatusi lima i le foliga o se curl ma tuu i le va o papatusi vevela o le uʻamea. Ina ia faia le laulu foliga masani e pei ona mafai, e tatau ona faʻasaʻo le lauulu i se faʻapipiʻi ma luluina le lauulu ma ou lima.

Faʻafefea ona fai paka i matafaga

Filifiliga tasi. Ole auala pito sili ona faigofie e fai ai galu o matafaga ile laulu e le aʻafia ai le faʻaaogaina o ni mea faigaluega pei ole curlers poo irons. Peitaʻi, e manaʻomia ai se faʻapipiʻi faʻapitoa o le faʻatulagaina.

E mafai ona e faʻatau mai (o le a matou faia tonu le iloiloga), pe mafai foi ona e kuka oe lava e ala i le fefiloi o se sipuni o koko suauʻu, se sipuni lauti masima, se sipuni o lauulu laei ma le mafanafana vai.

Fofoina nei mea uma i luga o le laititi susu susu, sosolo le oloa i ou lima, ma o le ae mauaina se laulu laʻau foliga lauulu i le aafiaga o lauulu susu. O lenei metotia e fetaui lelei mo teineiti e iai le laʻau malo ma le mafiafia o latou lauulu, pe a fai o le laulu e ufiufi lelei sitaili.

Se isi filifiliga. Ina ia faia ni galu i matafaga, faʻapipiʻi le uila pupuni vevela i lou lauulu, milo vilivae i fusi poʻo se mea faʻataʻitaʻi ma uu le uʻamea i luga, uu le uʻamea i le nofoaga mo ni nai sekone. O lenei metotia e talafeagai mo teineiti e iai le laulu ma le lautele lauulu.

E pei ona e vaʻai, e faigofie tele le faia o le sitaili sili ona manaia o lenei taumafanafana, ma e le gata i lea, e le tele se taimi. Ia mautinoa e taumafai!

E te fiafia i le tusitusiga? Mulimuli i la matou isi tala fou ile Facebook ma le VKontakte!

1. Laʻau faʻaata

Afai e te vaʻaia lelei lau lauulu ma e te le fefe o le tele o taimi e faʻaalu ai le laʻau, uʻamea, faʻamago fulufulu poʻo le faʻamama uʻamea e mafai ona afaina ai i latou, ma e i ai oe pe tusa ma le afa itula o le faʻaavanoa taimi i totonu o faʻasoa, ona faʻalelei lea ma laʻasaga sili ona talafeagai mo oe. I le amataga, fufulu ma faʻamago lou lauulu, ona vaevae lea ia i latou i ni manoa. Taitasi loka e tatau ona faʻapipiʻi ma le faʻataʻamilo i le vaʻaiga o galuega a le amoga (tulimanu o le faʻamilosaga o le 45 tikeri) ona taofi lea mo le tusa o le minute. Ina ia foaʻi le laulu e ala i le faʻatamala, faʻalilolilo uma fusi, ona toe faʻalelei lea o le mea teuteu faʻapipiʻi ma se mousse. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o oloa mai le laina fou o Wella Wellaflex Curls ma Curls.

2. Curls ma masima vai ma se selu

O lenei metotia o le fausiaina o curls o le a aveina oe e le sili atu nai lo le lima minute. A maeʻa ona e fufuluina ma faʻamamago lou lauulu, ona tatau lea ona taʻeina i ni manulele ma soʻona fuluʻi taʻitasi ma se mea faʻapipiʻi, ona faʻapipiʻi lea o ou lima mo ni nai minute. Sulu lulu le seulu i se selu ma lautele seasea nifo o le a mafai ona na o latou pe a mago uma pe a uma fofo togafitiga. Matou te fautua atu le faʻaaogaina o se mea e faʻaaoga ai se vailaʻau o loʻo faʻaogaina i luga o le matafaga mai le Oribe.

3. Laʻau faʻaaoga pigtails

O lenei teuteuga filifiliga e sili atu talafeagai mo i latou e umi le lauulu. O fulufulu mama ma faʻamamaina tatau ona togafitia i se mea e faʻaaoga ai se vailaʻau, pe faʻamau faʻamalosi i ni ona fili mai lava aʻa. E sili ona lelei le faia o pupuni o le matafaga i le fesoasoani a fili i le po, talu ai i le fili i le setete, e vave mago le lauulu. I le taeao, lalagaina lou laulu, o le a avea oe ma le pule o matafaga matagofie curls, o le a manaʻomia foi ona selu ma varnished teisi. O lea o lau laulu lauulu e umi, ma o le a sili oe i le sili ona lelei i le aso atoa. Mo le fetaui lelei o lauulu lauulu, matou fautua atu ia faʻaaoga fulufulu lau mai le laina fou2b.Glam Agent o se sili-tetee-hairspray mo le le mafaamatalaina styling e aunoa gluing lauulu, lea e le fuaina i lalo o le lauulu, tuua curls masani.

4. Curls faʻaoga le utupoto

O lenei auala faigofie ua leva na iloa e le tele o teineiti e le lava le latou taimi. Ina ia mafai ai ona faia ni tolotolo faʻapitoa ma se fusi, ua lava ia e maua ai ni mea lelei lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Taft Power Express Styling spray ma le vave styling activator matua faʻaititia ai le laulu o taimi, liliu se lavelave aso masani masani i se fiafia faʻataʻitaʻiga. Faapipii le spray i lauulu lauulu, fai se bun i le pito i luga ma feula mago ma se lauulu. A mamago le lauulu, mou ese, faʻapipiʻi sina mousse ile alofilima o lou lima ma fusi faʻamalosi ile ulu. Lulu laʻitiiti le lauulu i aʻa ma faʻanusisi le fulufulu ua maeʻa ile laulu.