Talotalo

Lauulu mo lauulu pupuu mo aso uma - faigofie fesoasoani ma togafiti

E leʻo aso uma e mafai ai e le teine ​​ona faʻaalu se taimi tele i lona laulu. Ae ui i lea, e te manaʻo lava e foliga sili ona lelei. O le mafuaaga lena e te manaʻomia ai anapogi ma matagofie laei o le a faʻatagaina oe ia sili atu i aso uma.

Fagu

O le laulu muamua o sitaili e fetaui i aso uma o le sili lea ona masani eke. O le a foliga mai e faʻapitoa lenei? Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o filifiliga mo fusi: e mafai ona e faia ma le faigofie se tulimanu e feliuaʻiina, siʻu i lona itu, faʻailo maualuga maualuga, lua fusi, vaipuna. O ia saoasaoa lauulu vave o le a fetaui ma toetoe o teine ​​uma. O le siʻusiʻu, ua teuteuina i se fulufulu paʻepaʻe matagofie, e talafeagai mo le laulu uʻumiʻumi atoa ma le laʻititi ma le laʻititi puʻupuʻu, aua e mafai lava ona e faʻaogaina ni lauulu sese. Lenei o le a suʻesuʻeina ou foliga ma faʻaalu se mimilo.

Ina ia mafai ona faia se paluga masani i tua o le ulu, e tatau ona vavaeʻese ni filo, ma le isi o le fusifusia ma selu. O loʻo totoe uʻamea ua faʻaopopo i le siʻusiʻu mulimuli ma ufiufi i isi selu.

Mo lauulu ulu, e talafeagai se siʻau i le itu. O lauulu e aoina i totonu o le bun ma faasee atu i le fatafata, ma faasee loa. O mea teuteu teuteu o le a le sili atu.

E mafai ona faia se seleni faʻaliliu e pei ona taua i lalo: o fulufulu e aoina i se lamepa lamolemole, lea e faʻatuina. Ona tatau lea ona vaevae le siʻusiʻu i 2 tutusa vaega. O le vaega o lauulu lea ua uma ona i ai i le itu o loʻo faʻamauina i totonu o le vavae i le va o laina vavaeeseina. Ma o nei mea na o nisi vave lauulu e faʻavae i luga o se masani solofanua.

Scythe

Ou te manatu e iloa uma e teine ​​teine ​​le lalagaina o laiga faʻapitoa. E tatau ona maitauina e tele ituaiga pulou: spikelet, high braid, French braid, side braid ma isi. Afai e te faʻaopoopo i nei vave lauulu i mea manaia teuteu teuga, ona e maua ai lea o se faʻamanatuga, sili atu faʻamaoni tulaga.

Peseli

O le isi lauulu lauulu vave mo aso uma o le au i autafa o le ulu. I le avea ma se peli, e mafai ona e faʻaogaina e le gata se teuteuga ese, ae e faʻapea foi se lalaga faʻapipiʻi lalagaina mai lou lava laulu. Afai e umi lau lauulu, ona lalagaina lea o se fatu i luga o lou ulu o le a le faigata. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e amata lalagaina lalagaina o le spikelet mai le malumalu, ona, pe a toe oʻo i le pito i tua o le ulu, alu i le masani fili. O le teuteuga faʻaleaganuʻu e faʻapipiʻi lelei ma se ofu lelei. O le saoasaoa lauulu laei e sili ona lelei mo teine ​​matutua matutua ma tamaiti laiti.

Taeao le faatamala

Leai se mea teuteu a se fafine e pei o lenei faʻalenatura. E le gata i le teuteu lelei, ae mo lauulu foi. I se faaopoopoga, o na vave lauulu e le aveina oe tele taimi. I le afiafi, faasaʻosaʻo lou lauulu i se fulufulu laupepa pe faʻaʻemoʻele. I le taeao, e tatau ona e faia faigofie sitaili faʻaoga busa. Malamalama momomo o le a faʻaopopoina le taua ma faamamafaina le natura.

Fua

O le mamalu o lauulu o le a le mafai ona alu ese mai le sitaili. E le gata i lea, o le faia o ia laʻei lauulu e matua faigofie lava. E manaʻomia le siʻiina o lauulu i manoa manifinifi faʻaaogaina se pulumu lapisi ma fulu ia soʻotaga i le lauulu faʻapipiʻi i aʻa lava. E taua le aua le soona faʻaua i varnish, ina ia le pipiʻi loimata ma e le mamafa tele.

Aua foʻi neʻi galo e uiga i le curlers fiafia i ai le toʻatele. Afai e te manaʻo e faʻatino lalagaina laiti, ona mafai ai lea ona e faʻaʻumi ou laei susu i fulufulu i le po. I le taeao, e totoe lava mo le faʻamatuʻuina o lalaga faʻamaʻele ma faʻalelei i le varnish. O le mafiafia o pigtails faʻalagolago i le tele manaʻomia o le curls. O pulu puupuu e mafai ona selu i tua ma se matagofie teuga poʻo se laʻulu e mafai ona faʻaaogaina.

O lenei ua e iloa le faigofie ma le faigofie o le faia o se lalelei matagofie o lauulu e aunoa ma le tele o le taimi e faia ai. Ua lava le faʻaaogaina e oe i se selu, fulufulu lauulu, fulufulu lauulu, se laulu e lalelei ma, ioe, faʻapea.

'Fili ma lalagaina

Taʻitaʻi o lau filifiliga sili mo aso uma lauulu i aso anamua. Ona avea lea o le umi o le lalaga o se tasi o faʻailoga autu o le lalelei o le teine. O le mea lea, fafine uumi lauulu ma se samasama enaena fili sa sili ona fiafia i le malosi feusuaʻiga.

O lenei o le uumi o le lauulu e le o afaina ai le maualuga o le lalelei, ae o le lauiloa o lalaga faʻauʻuga e le paʻu. Tusa lava mo lauulu pupuu, e mafai ona e fili tele filifiliga mo le lalagaina:

  • Falani puaʻa
  • pupuʻu lauulu afu
  • se fusi ma se sulu,
  • fulufulu lauulu
  • 'aui faʻailoga lua,
  • "Dragons" poʻo "spikelets" (tasi pe lua)
  • isi filifiliga.

Lauulu o lenei ituaiga fesoasoani iinei e le gata i le aesthetic lagona, ae faapea foi i faʻataʻitaʻiga talafeagai. O le lauulu na avea e le faʻalavelave i le teine, aua le paʻu i ona mata. I se faʻaopopoga, ie ma lalagaina o lalagaina foliga lelei ma lelei.

Filifili se tutusa lauulu E mafai ona e ofuina soʻo se ofu - mai ile masani masani i se sitaili matagofie. E faʻamoemoe uma lava i mea ia e fiafia iai ma le tagata taʻitoʻatasi o teineiti.

Faatino lalaga e tatau i luga o fulufulu mama mama, a leai, o le laulu o le a foliga vaʻaia. Mo lauulu lauulu pe a lalagaina, oe manaʻomia le faʻaaogaina o le moisturizing mousses poʻo faʻapipiʻi. Aua foʻi neʻi e fufusi mitiafu. O lenei mea o le a mafua ai o tiga.

I le faaopoopo atu i le lalagaina ma faigofie lauulu mo lauulu pupuu manaia tele foliga eseese lauulu foliga.

Faʻapitoa faʻapitoa fafine puʻupuʻu lauulu e avane rims.

Matagofie ma uiga ese mafai ona faʻaopopo naunau i le ata o se teine.

I le male, o le bezel e tele ona aoga:

  • E mafai ona filifilia le bezel e tusa ma soʻo se sitaili ma ofu. O le tele o mea e faʻafaigofie ai mafai ona aua le faʻatapulaʻa oe i le filifilia o se oloa.
  • O le pelu e matua na o le faʻaaogaina tofi. Le faʻaaogaina o se fesoasoani i se lauulu lauulu e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa o laʻei.
  • Peseli faia nai mea vaivaio le mea lea e le mafua ai le le fiafia.
  • Ofuvae ofuvae mafai ai ona faia ni filifiliga eseese laei matagofie ma muamua.

O le ofu o foliga sili ona matagofie i luga o le lulu lauulu, pe a fai e te selu latou teisi. O le siosiomaga sili mo lalelei ma lauulu lauulu.

Se isi filifiliga matagofie le mamanu lauulu pupuu o curls. Latou foliga manaia tele i soo se teine.

Lenei foi e i ai le filifiliga o nisi lauulu ulu ile laʻau - lapoʻa pe laiti, faʻamalosi pe vaivai peau.

I le filifiliga o sitaili ma le i ai o curls, e aoga le amata mai le le mea e manaʻomia ai le laulu - o se malaga i le cafe, aso, o uiga masani i aso uma pe faigaluega i le ofisa.

O le faigofie ma sili ona leaga le auala e fai ai curls o le ala lea i curlers. O le mea lea, afai o le teine ​​pe a ma le tolusefulu minute o totoe, e tatau ona ia taofia lona lauulu ma curl curls i luga o le lauulu fufuluina. Ona savali lea mo ni nai minute ma feula faʻamago lou lauulu.

E ui o lea e mafai ona faia se sitaili ma faʻaaogā se uʻamea uʻamea poʻo se uʻamea. Ae peitai, mo pulu puʻupuʻu, o lenei faiga o le a matua afaina tele.

Fufui luga o lauulu pupuu - O se sili lauiloa lea ma masani lauulu lauulu i le faʻafeusuaʻi o feusuaʻiga. O lenei hairstyle e matua faigofie faia ma e foliga sili ile aso vaiaso.

Mo se malaga i le fale tifaga poʻo le cafe, e mafai ona matagofie le mamanuina o le fusi faʻatasi ai ma ni paʻu, lauulu ma isi mea e faʻaaoga. E iai tolu filifiliga autū lalelei lauulu mo lauulu pupuʻu ma se moi:

  • masani utupoto
  • se faaputuga ma se faaputuga (i nisi taimi faʻatasi ai foi ma se siusiu),
  • se fusi ma le fesoasoani a flagella mai le lauulu.

E manaʻomia ona e faia se faiga lauulu luga o le ulu mama mama. E ao ona ave i le mafaufau ni fasi fulufulu i lauulu o loʻo i le malumalu. E masani ona latou pa'ū i fafo i laulu. O le mea lea, e lelei tele le faʻaogaina o totoga i nei nofoaga.

Fagu - O lenei e sili ona taatele lauulu. E faʻaogaina i la latou vaʻai i aso taʻitasi e le gata i le lalelei o lauulu, ae o loʻo i ai i latou e feoloolo laʻititi ma laititi le laulu. E faigofie lava le lauulu ile faʻatinoina, peitaʻi, e ui lava i lea, e tele filifiliga mo le mamanu o fusi i luga o pulu pupuʻu.

Filifili solofanua:

  • Lulu ma le nonoa
  • Maualuga lamolemole lelei
  • Volume siʻusiʻu ma le fulufulu mamoe,
  • Laloʻi siʻusiʻu
  • Lulu i lona itu
  • Atoa ma se sulu,
  • Fusi ma curls, ma isi.

O le mea moni leai se faʻatapulaʻaina o faʻatosina e fausiaina laei ma ni laei eseese mo se laulu. E mafai foi ona faʻaogaina mea e sili atu mo se tosina ma le muamua. Tulu i luga o lauulu mama e sili ona lelei. Leai se mea e faʻamalosia ai le kusi ina ia aua neʻi e maua ni lagona le lelei.

Lauulu ituaiga laei

O le tele i luga o le lauulu sa i ai pea faailoga o foliga manaia lelei ma le manaia o le teine.

O le mea moni, luga o lauulu umi ma feololo fatuina lauulu ma le aofaʻi sili atu faigofie. Ae e le tatau ona faʻalavelave tagata e ana le laulu pupuʻu. A uma mea uma, e mafai ona latou fatuina le tele o lauulu laei.

E masani lava, o le tele faia i le auala masani - fufulu lau lauulu ma feula faʻamamago. O se lauulu lauulu laʻititi mo lauulu puʻupuʻu ua faia faigofie lava.

Mo lenei e aoga le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa - varnish, gels, sprays ma mousses mo lauulu. E masani lava, o le taimi faʻaalu i le folaina e le sili atu ma le lima minute.

Loimata lauulu

Tagata e ana lauulu puʻupuʻu e masani ona asiasi i faleoloa e fatu ai lau laulu pe teuteu i latou laulu. E ui o lea sili ona masani ma sologa lelei masani laei malulu foliga i soʻo se ofu ma foliga. A e manaʻo i ai, e mafai ona faʻasaʻoina ia manoa ina ia mafai ai ona faʻaʻumiʻumi atu.

Ae ui i lea, lauulu malulu e masani lava foliga matagofie ma matagofie. O le mea lea, afai e leai se taimi e fausia ai se lavelave fulufulu poʻo teuteuina i laʻau, e tatau ona e faʻalogo atu i lenei filifiliga. O le mama mama le laulu e faʻamamafaina le manaia ma le saʻo o le teine.

Fautuaga ma togafiti mo pulu umi tagata e ona

Pulu pulu foliga foliga masani lalelei ma manaia i soo se teine.

Ua teuteuina lelei ia mama faatosina mai mataala o e pasia-ma o loʻo o gatasi tutusa ma soʻo se faʻatusa ma ofu. E le gata i lea, o le puʻeina lauulu pipiʻi e faʻamamafaina ai le tagata taʻitoʻatasi o le lelei o feusuaʻiga.

Pulu pupuu ae palapalā vave ma e masani lava o ulavale, lemu. I le mulimuli i nisi tulafono ma fautuaga mo le tausia o lauulu pupuu, e mafai ona e tausia tumau ia fou ma lelei:

  • Pupuu lauulu e tatau ona fufulu i aso uma.. Faafetai i o latou uumi, latou vave mago. O le mea lea, o le taimi mo le fufuluina ma faʻamamago lauulu o le a le sili atu nai lo le sefulu minute.
  • E fautuaina e i ai se kulimi faʻapitoa i lou auupega i totonu o le faletaele e faʻaopopo le tele i le lauulu. O lauulu lauulu lulu o le a avea ma se malamala o soo se ata.
  • I le taimi faʻapipiʻiina, e tatau ona faʻaaogaina ni meafaigaluega faʻapitoa. (varnish, musses poʻo le pulou). O le a latou faia lou laulu e sili atu le puleaina.

Matamata i le vitio pe faʻafefea ona vave faia ni 3 faigofie lauulu mo lauulu puupuu mo aso uma:

Aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai se fulufulu "volumetric bun" mo lauulu puʻupuʻu mo aso uma i le matamata i le vitio i lalo:

Lauulu ulu ile laulu e laʻititi le laititi: Cute Curls

Lenei ituaiga o mananaia curls o le a aumaia ai le agamalu ma le mama i soʻo se sitaili. Ina ia fausia lenei ituaiga o laulu mo aso uma i luga o lou pulu puʻupuʻu, e tatau ona i ai ni fagu poʻo se curling uʻamea ma faʻalelei varnish. O le tekonolosi mo le faia o curls o se mea masani: muamua lava, oe manaʻomia le ave o se curl, faʻagaioia i le varnish ona afifi ai lea i luga o tweezers. Toe fai le faiga mo le umi atoa o le lauulu.

A maeʻa uma fulufulu uma lauulu, latou te manaʻomia le vavaeeseina e tamatamai lima. O iʻuga curls e tatau ona soʻona faʻaalu ma varnish. Curls o le a avea ma lauulu lauulu talafeagai mo aso uma mo pupuu pulu (ata).

E taua le mafaufauina pe a fai e te i ai se pu pupuu, o le filifiliga sili ona talafeagai o le faʻavasega ma faʻamalosi ma varnish. I ai se umi umi, e tatau ona e faʻataʻapeʻaina i le auala tutusa e pei o isi mea na totoe.

Chaos ma vevesi i aso uma mo lauulu pupuu

O lenei sitaili e talafeagai mo teineiti e le masani ai e fiafia i le faʻaletonu ma le vevesi. Afai e te faia lenei fulufulu i aso uma mo aso uma mo pupuu pulu, ona o taimi uma o le a foliga mai e matua ese lava. Muamua lava, e tatau ona e fufuluina ma faʻamago lou lauulu, e le manaʻomia e faʻamamago atoa, aua matou te manaʻomia le laulu laʻititi susu. Sosoo ai, faʻaaoga sina mea e faʻavae ile gel e faʻaʻumiʻumi ai lauulu mago. Ole vaega autu ole laulu e fai, ona e manaʻomia lea le fulufulu o lou laulu e pei ona e manaʻo ai, aua i soʻo se tulaga e iloa ai e lalelei le laulu.

Gagana Eleni i laupepa i aso uma mo lauulu pupuu mo aso uma

Lenei, o le faʻa Eleni faʻataʻitaʻiga ua mauaina le lauiloa lauiloa, ma aemaise lava lenei vaitau, talu ai e faigofie i le laulu e matua aoina. I totonu o lenei sitaili, o aso uma laulu mo laei pupuʻu e talafeagai mo ituaiga eseese o laei ma mo mea eseese na tutupu, e fuafua lava i le mea e te fuafua e te alu ai: pe o se asiasiga i le pule, savali poʻo se pati. Amata mai i le patupatu, selu le laulu ma aoina le siʻi i le maualalo e mafai ai. O totoe o totoe e mafai ona nana i totonu o lau Eleni sitaili.

Aulelei ile laulu e aulelei ai lauulu i aso uma i lauulu pupuu

O le tele o tamaʻitaʻi faia se mea sese tele i le mafaufau o lenei ituaiga o lauulu e patino e umi, ae e tusa lava pe pupuu lauulu e le sili atu le leaga i le faia o ia lalagaina.

Ae e te leʻi amataina ni ropota, e manaʻomia ona e vaeluaina, selu atoa lou lauulu.

O le amataga o le tatou afu vai o le a avea ma se filo i le tasi itu. Le isi, e tatau ona vaeluaina se tamai curl i 3 laiti laititi ma amata lalagaina sili ona faasolosolo spikelet, ae aua le togiina le pito i lalo lalo, e tatau ona e tuu i lalo.

Ina ia faʻaauau, e te manaʻomia le ave o le pito i lalo. O le mea lea, e manaʻomia e lalagaina i le ogatotonu o le nape.

Ina ia aua neʻi liusuavai le spikelet, e manaʻomia ona faʻalelei ia le ego ma se selu.

E tutusa foi, amata lalagaina le isi itu.

Ina ia maeʻa le faʻatusa e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lua fatu mimiti ma faʻapipiʻi ma se lauulu.

Lauulu masani masani mo aso uma i luga o le pulu pupuu

O se tasi o sili ona faigofie ma i le taimi lava e tasi sili mo oe lauulu mo aso uma i luga o le pulu puupuu. Ina ia amata fausia, e tatau ona e faʻamago lou lauulu. Ina ia faia se voluma aafiaga, faʻaaoga se lapisi selu. Fai saʻo mai aʻa i pito. Faʻamamago atoa lou laulu ma uila i le varnish. Ina ia 'ausia le aʻafiaga o le “aisa” manatu, e tatau ona e ave le gel ma tuʻu tutusa i pito o le lauulu.

O se filifiliga sili mo le teuteuina o laulu pupuʻu mo aso uma

O se sili avanoa i totonu o oe vaʻaia vaʻaia faʻateleina lauulu.

A itiiti gel e tatau ona tufatufa atu i luga o laulu malulu susu, ona tatau lea ona faʻamago latou i se lapisi selu, milo totonu. O le mea sa teu ma faʻamago e faʻapipiʻiina ile faʻasaʻoina tele.

A maeʻa ona teuteuina lelei, aua le selu lou lauulu. Ma o le voluma o le a faʻaitiitia tele.

Lauulu mo lauulu puupuu

O aso uma e mafai ona e faia ni uiga ese e le masani ai, tosina mai ai aulelei o tilotilo a uo, pe na o tagata pasi.

E leai se faalilolilo o lauulu pupuu le le faʻaalia foi le tele o filifiliga teuteu, faʻatusatusa i le umi ulu.

Latou e faigofie ma taugofie e fausia ai se lauulu laei. Tele fafine, tonu lava ona o le le lava o le taimi, sili e filifili e filifili mo lauulu puupuu lauulu e mafai ai ona e foliga lalelei i aso uma.

I le taimi lea, o loʻo tele ai ni taʻutaʻuga foliga lauiloa.

O le sitaili o le "Pixie" e le alu i fafo o faiga masani mo se taimi umi, e pei o le fatufatuga fou o se susulu faaputuga o lauulu. E mafai ona e faʻatinoina le faʻapipiʻiina ma le itiiti ifo o le taimi avanoa.

Mo lenei faʻapipiʻiina, o le nei seti o mea faigaluega e aoga:

- se faʻapitoa uʻamea mo lauulu

- lauulu teuteu oloa.

Mo tagata amata, o le mea moni, e tatau ona e fufuluina faʻalelei lau lauulu. Aua le faʻamamaina atoa, faʻaaoga le mousse, matou te tufatufa atu i le umi atoa ma o matou lima. Le isi, faʻamamago atoa le ulu ma se laulu vavae, e aunoa ma le faʻaogaina o se selu.

Ina ua mavae lena, a itiiti curusled ma luluina curls tatau ona tumau i lenei tulaga ma lauulu laei lalagaina.

O le faiga Eleni e aofia ai le faʻailoaina o lauulu uumi ma pupuu. Olo i luga o le uila, uʻamea curling, varnish, le vaaia. Muamua, e tatau ona e faʻaavanoa lelei aofaʻi o voluma.

Ae ia manatua e le tatau ona faia se lauulu solofanua, pei o lauulu e tatau ona foliga masani e pei ona mafai. O le i ai o le averesi umi, e talafeagai le aoina o lauulu i le ogatotonu o le ulu (pale), puipuia ma le le vaaia.

Le isi, tatou faʻapipiʻiina i luga o se faʻaputuga faapitoa poʻo se fusi eli. Tagata e ona o le bangs mafai ona ia agai i luma e ala i curling ma le fesoasoani o le curling uamea. A maeʻa le mea lea, e tatau ona e siʻisiʻi lau curls ona faʻauʻu lea i latou i le varnish e teuina ai le aofaʻiga muamua o le aso.

O le "Retro" faiga mo se taimi umi tumau pea o se masani i totonu o tagata fiafia tagata fai pisinisi oe mafai ona fatuina ma se lauulu puʻupuʻu puʻupuʻu. O lauulu laʻei e lamolemole, pe fai sina laʻititi lava, aʻo le lautele ose malulu poʻo se sikafu, e tuʻuʻese ai paʻu mai le tele o lauulu.

Lelei lauulu lauulu e tatau ona selu i tua. I le taimi lea, e taua lava le nonoa o le sikafu i se nonoa i le pito i luma, ma tuʻu i ai ona faʻaipoipo.

Lautele o le umi o le laulu

Feololo le umi lauulu e maua ai le tele o ituaiga o manatunatuga, faʻataga ai oe e fai ma le saogalemu faia faʻataʻitaʻiga.

O se fagofie sikaili solofanua mafai ai e lona pule e tilotilo i le taimi tutusa e teuteu ma tauagafau. O bet uma e tuu i luga o voluma ma moli moli curls.

Muamua e tatau ona e selu le umi atoa ia sao, ona nonoa lea o lauulu i le fusi, toso i luga. Ave se tasi curl mai le fusi ma afifi faataamilo i le ofuvae. Matou te faʻasaʻoina se lauulu ulu ma se lauluulu.

Faʻamolemole ia matau mo le alofa faʻapitoa "Ato" o le ae maua le poto masani i lalagaina! Curling mama mamago curls ma se uʻamea curling.

O faʻamanuiaga mai malumalu ma le au e tatau ona filiʻai lona fili, faʻamautu o ia ma le le vaʻaia. O mea e totoe o le a tatau ona nonoa i totonu o se fusi ma mimilo i totonu o se fusi, ma faʻamau lelei ma studs.

Ua fai mai tagata atamamai, e leai se masaniga o le alofa faʻaau. O le mea lea, ao le i filifilia poʻo le a le lauulu e faia, vaʻai lelei i le "Romantic bundle", lea e aoina i le moni 20 minute. Aoga aoga: totoga, ofu faʻamalosi, uʻamea uʻamea ma faʻamau lelei laupepa.

O le pulu atoa o lauulu e tatau ona vaeluaina i ni vaega se lua: o le pale ma le tua o le ulu.

Matou te aveina le lauulu mai le pito i tua o le ulu i totonu o le moi, ma isi - lalagaina ma se curling iron, faaopoopo lauulu i ai. Matou te faʻatuina le lauulu laʻititi ile lauulu.

Lauulu mo laulu umi

O laupepa o aso nei mo lauulu umi e leai se mutaʻaga ma se pito, fausiaina o ni pupula fou ma foliga le masani ai mo aso uma. O le 2017 vaitau e aofia ai filifiliga mananaia ile retro sitaili.

“Scorpio”, o lo o fausiaina faigofie ma vave, o le a fesoasoani ia te oe e foliga lelei atoatoa i le aso atoa. Amata mai le tumutumu o le ulu, lalagaina o tatou lauulu i se spikelet iloa e tagata uma.

Ina ua tosoina ese loka taʻitasi mai le fili, faʻavaeina o le manaʻomia o le volume maua. I le maeʻa, matou te pikiina i le vaega totoe i totonu o se fusi, faapipii i se lauulu. E tele manoa e faatagaina e paʻu i luga o le muaulu.

Faiga laulu fou i le Tiffany sitaili amata mai i se teuteuga atoa ma faʻasaʻoina ia curls, faʻaoga i le faʻaofi faʻaʻamago faʻapitoa. Nonoa le laulu i le solofanua solofanua, ia aua neʻi malo. Matou te pasia le lauulu mai le pito i tua o le ulu i lalo o le ofuvae i le ogatotonu o le ulu, malupuipuia ma le le vaʻaia pe o se laʻititi fulufulu. E le tatau ona pipii i pito, mo mea o loo natia i lalo o se fusi.

O le aufana e masani ona maua le faʻatamita ma le poto, ma i le lima minute. I itu uma e lua o malumalu, matou te uʻuina ni loka tetele, mauʻoa, ma nonoa i le paʻu faʻapipiʻi i tua o le ulu.

O le iuga utupoto vaevaeina i ni vaega se lua, nonoa i le ogatotonu ma se manoa. E aliali mai o se fatufatu faʻaaloalo e mafai ona faʻafiafiaina oe i aso uma ma soʻo se taimi faʻapitoa.

Faʻafefea ona filifili se laulu ile ituaiga o lauulu? Toeitiiti lava o soo se fafine mafaufau i lenei fesili le tasi auala pe o le isi. E le manaʻomia le suia atoa o ou foliga.

Soʻo se fulufulu tagata poto masani o le a ofoina atu ia te oe e faʻasaʻo foliga foliga ma se laulu e talafeagai, e faʻatatau i le faʻamatalaga o le tino o le lauulu.

O fulufulu e oʻo i le suamalie ma masani ona fufuluina o le a teuteuina i le laʻititi puʻupuʻu ma le umi o le laulu malulu Mataga paʻu galugalu toe faʻafouga pe afai ua e tipi ese maʻi faʻamaʻi.

I le lauulu laulu, latou te faʻatauaina e le gata i le umi, ae faʻapea foʻi ma le tikeri o teuga, o loʻo tautala i le soifua maloloina i se lautele!

Sei o tatou vaʻavaʻai i le auala e fai ai curls o se conical curling iron:

  1. Muamua, fufulu lou lauulu ma faʻamago lou lauulu, faʻaaoga puipuiga vevela,
  2. mafaufau vaevae uma lauulu i sone, tuu na o le vaega pito i lalo ma faʻamau le malologa i luga ina ia aua le faʻalavelave,
  3. ona tuu loa lea o le loka o le lauulu, afai e i ai ni ou uumi uumi, ona gagau lea o loka i le maualuga o taliga po o le malumalu, aua le faia ni loka mai aʻa,
  4. afai e te manaʻo i se faʻataʻamilosaga tele, ona ave lea o se manoa tele ma faʻataʻamilo i luga o le uʻamea curling,
  5. o le ae mauaina se sili curl, aua le tago iai, aua le faʻaloaloa, e sili ona faʻalelei, fofoina i varnish ma faʻamatuʻu (afai e te manaʻo i se taimi umi lava, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le curl i le kilipa, ae talitonu e tele naua),
  6. pe faʻafefea ona mimilo se laina o lauulu i tua, vavae ese le isi laina ma fai lenei mea seʻia e mataina uma le ulu,
  7. oe maua ni curls, e sili le selu o latou laitiiti ia foliga sili atu ma sili atu masani.
  8. faʻauʻuina le iʻuga ma le faʻamau lelei varnish ma fiafia i uila matagofie i luga o le cone curling iron!

Mea faigaluega

Aua le manatu o le faʻaaogaina o masini eseese mo le teuteuina o laei foliga e talafeagai na o tamaiti. Nai lo lena, aulelei, manaia teuteuga e mafai ona faʻaopoopo i lou ata, faia ia sili atu matagofie ma matagofie. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaoga uluulu ma soʻo se umi o lauulu.

Aua e te filifilia filifiliga lapopoa ma tetele, i luga o le pulu puʻupuʻu o le a latou foliga o se kokoshnik, ae o mea matagofie, ma le mama oloa o lau filifiliga mo aso uma.

Fusi lima tamai lima ma lopa, rhinestones, faʻamatalaga uʻamea e taua tele. Taumafai e filifili le sili ona faʻaititia filifiliga, o le lanu o lea e faʻafetaui ma lou lauulu. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona faʻaʻei laʻei lau ofu, ina ia le faʻalagofie foliga.

E mafai foi ona faʻaaogaina lipine i taimi uma e te manaʻo ai e faʻaopopo se taʻaloga faʻafiafia i lau foliga. Peitai, e tatau ona avea ma se lipine manifinifi na ona faʻaofuina o loʻo paʻu lona lauulu, ae le o se lautele lautele fasi ie, lea sa i le masani i nai tausaga talu ai.

Mo pulu puʻupuʻu mai pulou, e mafai ona e fautua ia teisi mama ni teuga e mafai ai ona faʻamamalu lou lauulu i tua o ou taliga ina ia aua neʻi paʻu'ū i ou foliga ma faʻalavelave ia te oe. Aoina o manoa o loʻo faʻalavelave i ou lima, ma tata faʻapipiʻi tutusa ina ia foliga tutusa le lauulu.

O le mea taua tele i le faʻatusa o se fafine o le laʻau lauulu. Tele teine ​​o loʻo ofuina se laei puʻupuʻu e talitonu e le mafai ona e popole i lona sitaili. E moni lava lenei vaega, o lauulu la e manaʻomia le itiiti o le faʻaaliga, ae o le faia o laʻasaga i aso uma mo lauulu pupuʻu ma ou lava lima o se fiafia tele taimi, ma e valea le le faʻaaogaina.

O le tuuina atu o le aofaʻi e le taofia ai oe mai le foliga matagofie i aso uma - o le sili ona matagofie o le laulu, o le tele mafiafia latou foliga, o le faia o se sitaili ma le faʻaleleia auala e le aoga. Ole mea pito sili ona taua, aua le soona fai pe a faʻaogaina mea teuteu oloa, e tatau ona i ai le laʻititi aofaʻi o latou i luga o le laulu, talu ai o le sili atu o le a pupuni loka ma pupuni o pori i luga o le ulu.

E sili le faia o le sitaili ma se fulufulu ulu ma se faʻapipiʻi faʻapitoa e te faʻafosoina lou ulu, e pei ona sa i ai, ma e ea i luga loka ma faʻamama latou mai aʻa, ma tuʻua i latou i lenei tulaga. O le iʻuga iuga e mafai ona faʻasuina i le valiina moli malamalama.

E faʻapea foi ona faʻalautele manoa. E le tatau ona e faʻaaogaina se uʻamea curling, aua, muamua, e le o fautuaina e faʻaaogaina ni mea faigaluega mo aso uma, mo le soifua maloloina o lou lauulu, ma lona lua, ma le curling iron, curls liliu mai e malo, lea e le foliga matagofie i lauulu pupuu.

Faʻamalu le lauulu ina ia susu ma faʻaaoga busa poʻo emulsion mo teuga. Ina ua mavae lena, faʻamama ia filo, tuueseese ma latou lima, mai aʻa, mimilo i luga o se lapisi pulumu. E le gata i lea, e i ai lauulu laulu e i ai se faʻapipiʻi, e matua talafeagai. Le iʻuga iuga e le tatau ona faʻamautu ma varnish le tatau ai, talu ai o le mousse i lalo o le faʻafitauli o le ea vevela e matua mausali taofi le curl i le aso atoa, ma sili atu.

Afai o le umi o lou lauulu faʻatagaina oe e faia ni mea sili atu nisi taupulepulega ma latou, ona e tatau ona taumafai e faia ni lauulu faigofie. Muamua, o le faʻaeʻe o lau lauulu o se sili sili ona faigofie ma sili ona matagofie filifiliga mo aso uma. Aumai le lauulu i le pito i tua o le ulu ma faʻalelei ia iina ma se laʻau malosi. O manoa uma na paʻu ese mai le aofaʻiga atoa e mafai ona taofiofia ina ia faʻatamala foliga mai o le aitia o se fulufulu mata, ae le o se mea e mafua mai i lau faatamala. Afai e tele manoa ua paʻu ese, afifi i latou e le vaʻaia ma aua nei galo e faʻalelei le lauulu i le varnish.

O se mea e mafai ona fai - o se fulufulu ma lalagaina, e le talafeagai mo tagata uma, ma, o le mea moni, e le o le mea e ofuina mo aso uma, pe a fai e te le manaʻo e maofa isi ma au ata faʻaali.

O le faia o ia mea, selu uma fulufulu lemu i tua, vavae ese faʻasologa mai le mata i le pito i tua o le ulu i le pale faʻatasi ma le 'au mai le selu, ma fili laluloto le puʻupuʻu, lea i le pito e mafai ona faʻasaʻo ma ni titi laiti. O mea o totoe o le laulu, e mafai ona faʻaʻupuʻu, pe tuʻuina i ai le aʻafiaga o lauulu susu e ala i le faʻaoga o le busa ia ma faʻamama faʻapena i ou alofilima.