Faʻasologa kalena

Faailoga e uiga i lauulu: 5 aso lelei mo se lauulu

I aso anamua, sa talitonu tagata o lauulu faaputuputu le malosi ma e tatau ona e matua vaʻavaʻai lelei latou lauulu. O le mea lea, na latou faia 'oti oti kalena, talitonu i nisi faʻailoga. Mo aso uma o le vaiaso sa iai se faʻapitoa talitonuga.

Tagata mai anamua talitonu i le malosi masani o lauulu. E ala ia i latou, e mafai e se tagata ona fesoʻotaʻi ma le Lalolagi, poto masani ma le malosi faʻamalosi faʻaputuputu i totonu ia i latou. E lauiloa i Roma anamua, pologa faalataina le leai o lauulu. I Scandinavia, o tagata le maua o lauulu na manatu e le faamaoni, ma i totonu o tagata Iutaia o lenei mea na faatusalia i tauemuga.

Faailoga ua faaputuputu i latou lava le malamalama na aoina sili atu nai lo le tasi augatupulaga. E aoga le faʻalogo ia latou, aua soʻo se mea e fai ma lauulu e le gata e mafai ona suia ai o tatou foliga vaaia, ae faʻaosofia foʻi le malosi faʻafesoʻotaʻi ma le Ese Malosiaga. O le olaga e mafai ona tele se suiga, ma e faʻamoemoe i le aso o le vaiaso e te filifili ai e faʻalataina lou curls e suia. O le matagofie faamaneta o lauulu e atagia lava e tusa lava i le filifiliga o lauulu: saili poʻo fea e saʻo mo oe.

O le mafuaʻaga o le faʻailoga tagata e uiga i lauulu

Talu ai o tagata Slavic lauulu sa masani ona avea ma vaega o faiga faʻataulaitu, o nei ituaiga ituaiga e siomia e se faʻailoga faʻapitoa. Toetoe o soʻo se uiga poʻo ni gaioiga ma latou e o faatasi ma le tele o faʻailoga.

Faailoga e mafai ona avea uma mea e le lelei ma lelei. E masani lava o talitonuga o ituaiga eseese o le masani gaioiga e fesoʻotaʻi ma lauulu e tetee le tasi i le isi.

Lauulu mo suiga lelei

O se lauulu 'ulu i luga o aso o le vaiaso o se fou fou aga faʻavae e faʻavae i luga o uiga faʻavasega ma uiga o paneta. E leʻo iai ni talitonuga faʻapelepele i o tatou tua'ā e uiga i lauulu; o aso anamua o Slav e i ai le 9 aso i le vaiaso ma le 40 aso i le masina. Ae, e ui lava i le mea moni e faapea o le talitonuina o le suia lauulu i se aso na aliali mai e lei leva talu ai, e aoga tele. O le iloa o le a le aso e fuafua ai se asiasiga i le teine ​​fulufulu, e mafai ona suia lou olaga mo le sili atu ma aloese mai le toilalo.

Ma toloina ao ao, a fua i faʻailoga, o se tasi lea o auala e sili ona faigofie e tiaʻi ese ai mea uma e faʻalavelave ai. Faafitauli o le a alu ese ma le selesele fulufulu. I le taimi o le galuega a le teine ​​fulufulu, mafaufau i mea e te manaʻo e tuʻu i taimi ua tuanaʻi - fefinauaiga ma lou toʻalua, soia e le fiafia, maualalo totogi ... O le lisi e mafai ona aofia ai soʻo se numera o aitema. O le mea taua o le aua le mafaufau i mea lelei, a le o le fai.

Ae e tasi le "ae." I le aso Gafua, e manaʻomia ona e matuaʻi taua i le aliʻi o le a faʻatauto i lauulu. Afai na ia faʻatupuina le antipathy, o loʻo i ai i se leaga le lagona pe o ia foʻi i le isi itupa, e sili atu le faʻaliliu atu o le gaioiga i se isi aso. O le mea moni o le aso muamua o le vaiaso, ua pa'ū le malosi o lauulu, ma o le biofield e sili atu le vaivai. O le faʻaletonu o le isi e faigofie ona mitiia i le lauulu ma e toe faʻamanatu mai lava ia lava o se faʻasologa o toilalo.

Maua se 'oti i le aso lua lelei i le tulaga o le leai o se malosi. O se laei fou fou e masani ona faʻafiafiaina oe, aemaise lava pe a fai o le aso lua o le vaiaso. Afai o lau sini o le aveese o le faanoanoa, paie, leaga lagona, filifili lenei taimi. I le ala, faailoga e uiga i se lauulu lauulu fautuaina le aveeseina o se vaega o lauulu pe a uma se maʻi. Sili ai le fai i le Aso Lua. E i ai le tulafono - ia maua se lauulu i se tagata talavou i ona tausaga ina ia mafai ona toe faʻaleleia le malosi.

Totogi Aso Lulu, e pei foi o le Aso Lua, fesoasoani e tumu i malosi malosi. A fou laulu o le a faia olaga olaola ma mea tutupu, o le a tosina mai uo fou ma tagata fiafia. E mafai ona e filifilia lenei aso e tosina mai ai se mea fou, lelei, faʻafiafiaina. E tatau i le tagata fai mea ona filifili le itupa tutusa ma oe.

Ia e laki, fuafua lauulu i le aso tolu. I lenei tulaga, o le ae mauaina e le gata ni laki, ae faapea foi ma le lauiloa, se igoa lelei i le va o uo ma uo. E manaia le aso mo le faateaeseina o le faitala ma le faitatala. E lelei tele mo tagata e manaʻomia le lauiloa.

Suiga ata i le Aso Toʻonaʻi faaleleia karma ma faasaolotoina se tasi mai agasala a tuaa. O avanoa na mo tagata uma. Ma o lea e aoga tele le faʻatulagaina o se asiasiga i le teine ​​laulu mai lea taimi i lea taimi i lenei aso. Aua neʻi galo e faia se manaʻo ae e te leʻi amataina le faʻagasologa, ma e mautinoa lava o le a faʻataunuʻuina.

Faʻailoga mo aso uma o le vaiaso

Aso Gafua: tipi lou laulu i le aso muamua o le vaiaso, e taua le aua le alu i se tagata le faʻaaloalo. Ole taimi lea ole a sili ona lamatia ai lau biofield ma faʻaititia lou laulu. E mafai e se tagata ona tuua se malosi le lelei e te mitiia. Ina ua mavae lena, o se faʻasologa o toilalo o le a faʻafefeina oe. Peitai, o Aso Gafua o se aso sili mo le valiina o lauulu.

Aso Lua: i lenei aso e sili atu le le tipiina oe lava, ae ia liliu atu i se toeaina masani masani lalaga teineulu poʻo se e pele. Lenei taimi lelei e toe faʻafoʻi ai le ola. Ae ia manatua: e tusa ai ma le faʻailoga, ina ia leai se mea e taofia oe mai le faʻataunuʻuina o au miti i se taimi o i luma, i le Aso Lua e tatau ona e faia se laʻulu faʻatasi ma se tagata e laititi atu ia te oe.

Aso Lulu: A apalai i le salon i le ogatotonu o le vaiaso, filifili se aliʻi o le itupa lava e tasi. A leai, o le a lamatia vave lavea i le alofa mataupu. O lenei faʻailoga e faʻavae i luga o le tala i le tama mataʻutia o le aliʻi o Samson, lea na ia aumaia le oti i se teine ​​na tipi lona lauulu i le Aso Lulu. Ma o le lauulu 'oti i Aso Lulu folafola folafolaga fou ma malaga le fuafuaina.

Aso Tofi: i lenei aso e mafai ona e alu saogalemu maua se lauulu. O fulufulu mata i le Aso Tofi o le a fesoasoani e aveese le mala, gasegase ma le leaga o le mata. Faatasi ai ma teuteu lelei motugaafa le lelei uma o le a tuua oe. O le tipiina o lou lauulu i le Aso Tofi, oe tosina ai le laki ma le manuia.

Aso Faraile: afai e te filifili e tipi lou lauulu i le faʻaiuga o le vaiaso galue, ona e lamatia ai lea ona suia lou olaga. A faapitoa lamatiaga o le le fiafia suiga pa'ū i luga o 9, 15, 23 ma 29 lunar aso. O nei aso e matua faasaina lava ona e alu i le teine ​​lulu. Siaki le kalena lauulu 'aina masina>> o le masina' oti tagata kalena ae e te leʻi puʻeina ma le matai. Ae ui i lea, o le Aso Faraile e fetaui lelei mo fuafua fuafuaina suiga i lauulu pe a fai o aso ole masina e lelei. O se suiga fuafuaina o le aso i lenei aso o le a aoga.

Aso Toʻonaʻi: i lenei aso o loʻo i ai le avanoa e suia ai lou olaga mo le sili atu, o lea a o le i faia se lauulu sa masani ona fai se moomooga. Oti lou lauulu i le Aso Toʻonaʻi, e mafai ona e aveʻesea agasala karma, faʻamaloloina le tino, fai le miti tuai mulimuli ane faʻataunuʻuina.

Aso Sa: aso sili ona leaga o le alu i le teine ​​lulu. E mafai ona e lavea lou soifua maloloina, laki ma le fiafia i lou lauulu.

Na faʻaaoga e o tatou tuaa ni manoa ua taua o se 'auʻeleʻele: latou te sapasapaia se aluga ma feaveai ma i latou, o latou laulu na fesoasoani i taimi faigaluega ma puipuia mai aafiaga leaga. E le o se mea e ofo ai le tele o talitonuga ma faʻailoga sa fesoʻotaʻi ma lauulu lauulu. Tusa lava pe a maeʻa se lauulu, curls ua i ai le malosi malosi, o lea e taua tele le filifilia o le taimi mo le puʻeina i se lauulu. Ou te manao ia e fiafia, ma aua nei galo e kiliki i luga o faamau ma

Le taua o le kalena masina

Le mea moni e faapea o le tuputupu ae o manoa ua afaina i le vaega o le masina taamilosaga, ua iloa e tagata talu mai aso anamua.
I le faitau selau o tausaga o matauina, o mea nei ua faʻavae:

  • Na tipiina lauulu i totonu masina vaega, taua televave lauulu tuputupu ae, o lea oi latou tuputupu ae curls tatau ona faia i le taimi lenei.
  • Oti lauulu i totonu vaitaimi o le vaivai o le masina - o lona uiga e faʻagesegese malie lo latou tuputupu aʻe, ma faʻasao mo se taimi umi le atoatoa foliga o le lauulu. O le isi itu lelei o le 'oti ulu na faia i lenei vaitau o le tulaga lelei o le lauulu: latou leiloa lo latou agavaʻa paʻu i fafo, tangles ma satauro-va.
  • Masina fou - taimi sili le lelei mo le tipiina o vaega. O se tagata na faia se lauulu tipi i le taimi o le masina o le masina fou ono leiloa se vaega taua o lona malosi, faʻaleagaina lona soifua maloloina, ma e faʻapupuʻu foʻi lona ola ola. E leʻi faia e o tatou tuaa le muamua lauulu o pepe i le masina fou. Na talitonuina, mo tamaititi, o le mea lea e vave lava i le pala, ma faʻasalaina teine ​​mo le ola ona i ai ni manulele e seasea ma faʻaleagaina.
  • E matua lamatia le tipiina o lauulu i le gasologa o le la po o le masina, talu ai e mafai ona matua matautia e le gata mo le soifua maloloina o manoa, ae e faʻapitoa foi mo le manuia lautele o se tagata.

Na talitonu o tatou tuaʻai o le lauulu e pei o filo e faʻafesoʻotaʻi ai le tagata i fafo: e ala mai ia i latou le malosi o le atulaulau i totonu o lona tino. Suia o le umi o le lauulu, e mafai ona e aʻafia le maualuga ma le faʻatulagaina o tagata soifua.

O se lauulu fugalaʻau, o loʻo faia i se tasi o aso lelei, e mafai ona faʻamalosia ai le malosi, toe faʻatumu le sapalai o le malosi ma e oʻo lava i se auala patino e aʻafia ai le iʻuga. Afai e amata ona e faia se laei fou ile aso le lelei mo lenei, e le gata e afaina ai lou lauulu, ae e faʻaititia tele ai lou malosi sapalai, faʻatupuina le amataga o se maʻi ogaoga poʻo le faʻatupuina o se mea leaga.

Ina ia fuafua ma le saʻo aso e lelei mo le tipiina o lauulu, e fai e le au fai fetu fetuʻunaʻi le faʻaaogaina o le kalena masina.

I le vitio e uiga i le aafiaga o le masina i luga o le lauulu

Faitau la tatou tala faʻapitoa sisina mo lauulu ulu.

Auala e soloia ai lauulu e aunoa ma se fulufulu ii.

Vasilisa Volodina: e faʻafefea ona suia le olaga i se laʻei fou

Sa talanoa le tagata Astrologer Vasilisa Volodina e uiga i le auala, faʻafetai i se suiga i lauulu, e mafai ona e suia lou olaga. E ...

Talu mai taimi anamua, o fulufulu o tagata ua faʻaeʻeina i ai faʻapitoa paia meatotino. Na avea ma mea e tele a latou faʻailoga, talitonuga ma aganuʻu. O lauulu e masani ona faʻaogaina i sauniga eseese ma sauniga faʻalauiloaina, faʻataʻitaʻiga, e faʻaosofia ai le faʻaleagaina ma le taupulepulega faʻafoliga. Ua leva foi ona matauina o lauulu 'ulu i nisi aso e mafai ona aumaia se manuia poʻo se faʻaletonu. Sei o tatou iloaina a oe e le mafai ona tipiina lauulu e tusa ai ma faʻailoga.

O faailoga anamua e uiga i lauulu

Tele pule i totonu ole lauulu

O lauulu e mafai ona faʻatusatusa ma nisi antena mo fesoʻotaʻiga se tagata ma le Vateatea, lea na ia fesuiaʻi ai faʻamatalaga ma fafaga i le malosi o le avanoa. O le umi o le lauulu, o le malosi foi o le fusi. Ae, o le lauulu o loʻo faʻaputuputu foʻi faʻamatalaga le lelei, le le aoga ni aafiaga, le lelei le malosi. E mafai ona e aveesea i latou, ma suia ai lou olaga, ma le fesoasoani o lauulu tipi. O nisi taimi, e aveʻesea ai le malosi le lelei poʻo se vaivai leaga o le mata, naʻo le fufuluina lelei lau laulu. E talitonuina o le lauulu lea e muamua oso i se togafiti osofaiga.

Mai le taimi faʻamanatuina, o fafine na tipiina o latou lauulu i le taimi e liliu ai i lo latou taunuuga. O se lauulu 'ulu o se faʻailoga lea o fesuiaʻiga ma e tatau ona avea se olaga fou ma lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa le faʻaipoipoga, e toʻulu e le toʻalua le latou toʻalua. I nisi o itu, e tatau ona latou vavaeeseina o latou ulu pe a uma ona faaipoipo. I isi itu o le lalolagi, na o tagata solitulafono ua sala iai.

Oti lauulu i le taimi o maitaga o se leaga leaga

Sa faasa ona tipiina lauulu i fafine maʻitaga. O le faasaina o oti oti na sau mai le taimi na iloa ai e le fafine lona maʻitaga, ma faaauau pea seia oo i le fanau mai o le pepe.

Talu mai aso anamua, e iloa le aganuʻu pe a le tiaʻena lauulu tipi, ae aoina ma teu i se ato pe susunu. Ina ua mavae le maliu o lē e ona, lenei taga na tuu i totonu o lana pusa oti ma tanu i lenei auala.

O lauulu sa faʻaaogaina e faʻalauteleina ai le malosi o nisi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le manuia faʻatautaia o le lafu e lona leoleo mamoe, i le fausiaina o sasaina mo lafumanu, lauulu loka o le tagata malosi o le nuu sa lalagaina ia te ia.

Tuu le mea - o se mea mama atoatoa mea

I talitonuga lauiloa mo alii, o fulufulu o se punavai o le malosi. O lauulu o tamaʻitaʻi o se faʻailoga o le lalelei. Mo mafuaʻaga nei, o lauulu tausiga e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete. E oʻo foʻi na sefe ai latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faia e teine ​​nei mea pe'ā uma ona fufulu ile taele, e masani ona tasi ile vaiaso. I lenei mea, o le selu o se mama tagata taʻitoʻatasi, naʻo le e ona ma e leai se isi e mafai ona faʻaaogaina. Sa faʻamalamalamaina e le gata i le tumama ole tagata lava ia. Sa talitonuina e ala mai i selu nonogatupe e mafai ona faʻasalalauina atu i isi tagata faʻafitauli, faʻanoanoa ma toilalo.

O lauulu na paʻu'ū pe tumau i luga o le selu na ao faʻapipiʻi ma le totoʻa, ona susunuina lea Sa piki foʻi i luga mai le fola poʻo lavalava. Tusa ai ma talitonuga tuai, e mafai e fili ona faʻaogaina soʻo se lauulu i lona tagata. Faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu, e mafai ona e aina ma faasesē pe leaga mata.

Aua le selu lou lauulu i le taimi o le gasetoto.

Ina ia aua neʻi leiloa lo latou lalelei, sa leʻi fili teine ​​i lo latou fili ma le selu pe a goto le la. Sa talitonuina foi o lenei mea e le tatau ona faia i le la ma masina e gasetoto, a leai, e mafai ona e maʻi pe alu valea.

O loʻo iai faʻailoga e uiga i lauulu e le mafai ona lafoina ile vai. Ole taimi nei, ole toʻatele o tagata e manatu e mafai ona faʻaalu ile vai lafoai, ae i taimi ua tuanaʻi na latou fai mai: o lauulu i le vai, o se vai pauna mo le loomatua. Ma afai o latou tanumia i le eleele, o le a amata ona amata afaina se tagata. Na le mafai foi ona sasaaʻulu lauulu i le auala: a piki e se manulele i luga o se faamoega, o lona ulu o le a tiga.

I le ala o le lauulu mu, e mafai e se tasi ona iloa le faaleagaina, mafua mai le maʻi pe latalata i le oti o latou e ona. O se manatu faapea e faia pe a fai e le lauulu lauulu nai lo le vave susunuina. I lenei tulaga, e manaʻomia vave le faia o ni togafiti faʻataulaitu, faʻaalu i le fesoasoani a tagata faʻamalolo.

Ua pa'ū se loka o lauulu mai se laulu - i se auala umi

O nisi faʻailoga e uiga i lauulu e fesoʻotaʻi ma se lauulu laulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o lauulu o loʻo i luga o le malumalu e ola maualuga ma maualalo ile muaulu, ona avea ai lea o se olaga umi. A vavae eseʻese mai se mea ese o le fulufulu lauulu, o lenei mo se malaga umi. O le pulu e maua i fulufulu i le taeao e taʻu mai ai e alofa se tasi i lo latou matai.

Seia oo mai i le taimi nei, e talitonu tagata afai e te maua i lalo o le uluaʻi tautotogo timuga ma susu i le taimi lava lea e tasi, o le a fesoasoani lea i lauulu tuputupu ae, o le a latou mafiafia ma silky. Ae o curls, ua mimilo i nonoa, o le faʻailoga o le le mama leaga faʻatupuina e le pala, alofa sipela poʻo fetuu. E tatau ona veleina ma susunu. O lauulu nenefu pe a uma le moe na manatu o se togafiti a brownie.

Faailoga e uiga i lauulu mo tamaiti

Afai e i ai le lauulu mafiafia le pepe, ona maua lea e ia le ola fiafia

E lauiloa le masalosalo pe afai e fanau se tamaititi ma lauulu mafiafia lona ulu, ona ia maua lea o le ola fiafia. I aso ua tuanaʻi, e leʻi faʻatagaina tamaiti ona tipi aʻo leʻi atoa le fitu masina. Ole taimi nei, ua talitonu e le tatau i tamaiti ona tipiina o latou laulu ile tausaga muamua o latou olaga. O le muamua tipi lauulu o pepe o loʻo aoina ma teuina i se taga poʻo se atigipusa. I aso ua mavae, o ato na sa tautau i le ua o latou aiga ua matua mamaʻi, ona o lauulu o tamaiti na faʻaaloalogia o se fofo.

O le aso lenei, o loʻo i ai le faʻailoga masani, e le tatau ona fufuluina e lo latou lau aʻoga tamaiti aʻoga ma tamaiti aʻoga ao leʻi faia suʻega poʻo suʻega. O lea e mafai ona e fufulu ese lou malamalama mai lou ulu ma galo lesona na aʻoaʻoina. Ole lava lea faʻailoga e uiga ile lauulu o loʻo iai e tusa ai ma lauulu 'aʻo leʻi pasi suʻega.

Lauulu foliga

Ole auala e faigofie ona suia ai se mea i lou olaga o le suia o lou laulu.

E iai le talitonuga, o le tipiina o lauulu o se tasi lea auala e suia ai le olaga o se tagata. Peitai, e tatau ona e manatua ma matau ni tulafono faʻavae i luga o talitonuga o tatou tuaʻa:

  1. Ole lauulu e le tatau ona tipiina ile tamaititi e oo ile tausaga ma tina maitaga.
  2. Aua le lavea lou lauulu ia te oe lava, aemaise pe a e fiafia i lou olaga. E mafai ona e taumafai e faia lenei mea ina ia mafai ai ona faʻalavelaveina le vaega o le le lelei ma le leaga faʻamanuiaina, ae o le tele o tagata esotericists ua faʻapea e manatu o le mea lea, o le mea lea, o le a le mafai ona aloese mai le le lelei, o le a tumau pea le le lelei mea.
  3. A fulufulu tagata e le tatau ona avea ma tagata o le isi itupa. A leai, e mafai e ia ona “vavae ese” lo lua alofa faʻaaloalo, e mafua ai feupuaiga, misa poʻo le tetea.
  4. Oti lauulu e tatau ona aoina ma susunuina.

E tatau ona manatuaina pe a uma ona tipi i le vaitau o le atoa po o le tuputupu aʻe o le masina, o lauulu e tupu vave. O fulu sa teuteuina i le vaivai o le masina ua tumu i faʻapitoa malosi i totonu. E le fautuaina e tipi lauulu i le taimi o le masina fou.

Faailoga o lauulu sasaina i le aso o le vaiaso

E tatau ona e oti lou laulu i aso saʻo

Ua leva ona maitauina e tagata, i le taimi lava e tasi, nisi gaioiga ma galuega e manuia, aʻo isi e le. E faapena foi ma lauulu oti. O loʻo iai faʻailoga o aso lelei mo le tipiina ma aso pe a le fautuaina o lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona faia lea i le vaitaimi o gasetoto o le la ma masina, vaega o le masina fou, i nisi o aso malolo lotu. E tele foi faʻailoga e uiga i le tipiina o laulu i le aso o le vaiaso:

  1. Aso Gafua Aso Gafua lauulu e tusa ma faailoga o le a manuia. Lenei aso e fetaui lelei mo le asiasia o le teine ​​fulufulu. O le laei fou o loʻo faia i lenei aso o le a faʻamalieina, fesoasoani toe faʻafouina le filemu o le mafaufau, malolo lagona ma lagona le lelei.
  2. Aso Lua. O le aso lona lua o le vaiaso e faʻafiafiaina foi mo le fatuina o se laulu fou. I le Aso Lua, o se lauulu e tusa ma faʻailoga tumu i malosi fiafia, malosi fou ma faʻamoemoeina. E fesoasoani i le lanu efuefu le malie olaga i aso uma ma ni pupula lanu fou, e maua ai se totogi o le lelei ma le naunautai. O se lauulu laʻau i luga o se aso o le a faʻamamaʻia oe mai le le fiafia ma le fiafia mo se taimi umi.
  3. Aso Lulu O le Aso Lulu o lauulu e tusa ai ma faʻailoga e talafeagai mo i latou e manaʻo i uo fou, fonotaga, maʻaiga. O le lauulu laʻei na faia i lenei aso o le a tosina mai ai tagata fiafia, o le a avea ma amataga lelei i fiafia femalagaaiga ma mea na tutupu.
  4. Aso Tofi Aso Tofi lauulu e tusa ma faʻailoga fesoasoani i le lumanaʻi e faʻatupu ai le soʻotaga ma tagata: aiga, tagata pele, uo, tagata faigaluega i le galuega. O le lauulu laʻei ua faia i lenei aso o le a maua mai ai se laki lelei ma o le a avea ma amataga o mea fou matagofie mea e tutupu i lou olaga.
  5. Aso Faraile. E mafai ona e tipi lauulu i se aso faapena mo i latou e fiafia i mea e ofo ai. Ole Aso Faraile ole lauulu e tusa ma faʻailoga e mautinoa ai mea e ofo ai, malo le manaia. O le a ia fesoasoani foʻi ia faʻafetaui lona tulaga i totonu faʻaleagaga, maua le filemu ma toe faʻafou le maopoopo i ona mafaufauga.
  6. Aso Toʻonaʻi O le Aso Toʻonaʻi lauulu e tusa ai ma faʻailoga o le a fesoasoani ia i latou e manaʻo e tuʻua le aitalafu. Ma e le gata i tupe faʻaletupe, ae faapea foʻi ma aitalafu a lau karma. O fulufulu o le aso Sapati e fesoasoani foi i le mauaina o le loto gatasi ma le filemu o le mafaufau.
  7. Aso Sa. Ole taimi leaga tele lea e alu ai ile faleʻoloa, e ui ile aso malolo. E iloga faʻafuaseʻi ona e faia se vavaeʻeseina i le Aso Sa e tusa ma faʻailoga, talu ai e mafai ona e puʻea lou laki ma manuia faʻamanuiaga uma. O le Aso Sa o se mea leaga o aso mo soʻo se suiga i lau ata ma foliga.

Ole tele o mea o le a fesoʻotaʻi ma lauulu

Ole mea moni, o nei faʻailoga uma e uiga ile lauulu e le faʻamalosia. Ae, e pei o lauiloa lauiloa, na fausia i luga o le matauina o le sili atu ma le tasi seneturi. Fai mai esotericists, tele o toilalo o se tagata e fesoʻotaʻi tonu ma le le saʻo uiga i lona lauulu.

O e lava mauaina?

Siaki pe fetaui lea mo oe:

  • lava tupe mai le totogi o totogi mo siaki,
  • e lava totogi mo totogi ma meaʻai,
  • aitalafu ma nonoga tupe e aveese mea uma e o mai ma faigata tele,
  • faalauiloa uma alu i se isi tagata,
  • O e mautinoa e te maua se totogi laititi i le galuega?

Atonu na e faaleagaina i tupe. O lenei talutalu o le a fesoasoani e aveese le leai o se tupe iinei

O le lalelei o le laulu e faalagolago e le gata i le mea o le a fai ai le laulu, sitaili, umi pe lanu o le fafine o le a filifilia. E taua tele le aso na filifilia e suia ai foliga o se tagata. O loʻo i ai igoa faʻailoga faʻanuʻu ma talitonuga faanuʻu e faʻatatau i le tipiina o lauulu. E i ai aso faapitoa pe a manaʻomia se asiasiga i le pulu faʻataʻitaʻifia, ma e i ai aso e le mafai ai ona tipiina lauulu ma aulelei o faleʻoloa e tatau ona 'alo ese mai ai. O le a mafai foi e tagata saili fetu ona fautua pe faʻafefea ona filifili le aso saʻo e suia ai o latou foliga vaaia.

1 O le a se mea e tatau ona manatuaina pe a tipiina lauulu?

Soʻo se faʻaletonu ole laulu e mafai ona oʻo i suiga e leʻi mafaufauina ile olaga ole tagata. O le mea lea, pe a tipi, e tatau ona e tausisi i tulafono faapitoa ina ia aua le afaina oe lava:

  1. 1. E tatau ona e filifilia ma le faaeteeteina se fulufulu tagata. O se lauulu e tatau ona faʻatuatuaina i se tagata mafaufau lelei, fiafia ma malosi. E fautuaina e faapea o le teine ​​fulufulu ma le tagata o tausia e toeititi tutusa tausaga. Afai o se tagata e le saga i taimi uma, ma o le laki ua tuua o ia, ona tatau lea ona filifilia se matai matua. Lenei fesoasoani le faia o se eseesega.
  2. 2. E le fautuaina e te tipiina lou lauulu ia oe lava, tusa lava pe o le tagata o se vasega maualuga vasega. E i ai se tulaga lamatia o deformation o lau oe lava biofield, lea o le a toetoe lava a le mafai ona faʻasaʻo.
  3. 3. E manaʻomia le matai ma le tagata faʻatau o le itupa e tasi. I le taimi e tipi ai le lauulu, sa i ai se fefaʻasoaʻiga o malosi. Afai o le teine ​​fulufulu o se isi itupa, ma e fiafia o ia i le tagata na ia faia ai le lauulu, ona mafai ai lea e le tagata e ona le ata fou e misa ma se pele, lenei mafai ona taitai atu ai foi i le vaeluaina e aunoa ma se mafuaaga manino.
  4. 4. A uma loa ona tipi le lauulu, e le tatau ona lafoina i le vai. Ole mea lea e tatau ona vaʻaia totoina ile teineulu laulu.
  5. 5. E le mafai ona tipi lou lauulu i le afiafi po o le po. I lenei taimi o le aso, eseʻese malosiaga e puleaina. O lea e mafai ona "vavaeeseina" lau laki ma manuia.
  6. 6. O le Orthodoxy faʻatusalia faʻasaga i le tele o faʻailoga ma talitonuga faʻafetauaʻiga, peitaʻi, o loʻo i ai le tulafono iinei: aua neʻi e mauaina se vavaeʻeseina o ia i le tele o aso malolo lotu e pei o le Tolutasi, o le Fetalai, o le Papatisoga, Kerisimasi. I aso anamua, o aso ia na faʻasaina e selu. Sa talitonuina e mafua ai ni maʻi ogaoga.
  7. 7. E i ai le faʻailoga o tamaiti i lalo o le tausaga le tasi le tatau ona tipiina o latou lauulu, aua o se tamaititi e mafai ona amata talanoa mulimuli ane nai lo lana tupulaga.

Aisea miti o le tipiina o lauulu?

Le vaega taua o talitonuga faanuupo

Le numera toʻatele o talitonuga faʻafoliga na aliali mai i lalo nei.

  1. Tuputupu Ae laina
  2. Teuina o fasi vavae,
  3. Lauulu
  4. Fai togafiti.

Tulaga eseese, e mafai e se tasi ona iloa faʻailoga tagata e uiga i tassels i le lauulu.

O tagata faʻalotolotolua latou te oti 'ulu i nisi aso o le vaiaso. Nisi o latou e sili atu ona lelei mo lenei, o isi e itiiti. O le vaega o le masina lea na fai ai le lauulu e iai foi lona aoga. Afai ua faʻaitiitia - o le lauulu o le a tuputupu ae lemu lemu, pe a tumu - vave. Ae i le tulaga lona lua, o lo latou tulaga lelei o le a faʻaleleia.

E le mafai ona lavea ni tuafafine o seila poʻo pasese o vaʻa ile po aʻo iai la latou pele ile sami. E le mafai ona tipi lou lauulu ia te oe lava, aua ua suia ai le malosi o le fanua o se tagata. Faia oe lava ia i le leai o tomai talafeagai e matua lamatia.

O le taua o le a ave: maitaga, umi lauulu maua, efuefu ma uliuli, i lima, meaai, luga o le manava

Tusa ai ma talitonuga, o vavaeina tipi e le mafai ona togi ese, e tatau ona teuina i le olaga atoa. Lenei ona o le talitonuga o i le isi lalolagi o le a manaomia oe e lipoti mo lauulu taitasi.

Aua neʻi faʻatitia e le matagi manoa o manu, aua a fai e le itiiti ifo ma le tasi lauulu ulu atu i le faamoega o le manulele, o lona uiga o le tagata sa iai muamua, o le a tulia e ulu. O le togiina o ia manoa i le vai e le manaʻomia foi, aua o faʻailoga e uiga i le laulu o loʻo fai mai o le sa avea ma o latou e ona, o le a avea ma pala i le taimi.

Tusa lava poo le a oe e te tipi pe ee i lou lauulu, e fautuaina lava, o lou matai e avea ma fola tutusa ma oe. E iai le tala faʻasolopito o le Tusi Paʻia na fasiotia ai Samasoni e se fafine na vavaeʻeseina. I luga o lona tulaga, sa talitonuina soʻo se matai e teteʻe i le kalani o le fola o le a afaina.

E le mafai ona selu i le pogisa. Afai e umi lauulu, ona vaʻai totoʻa lea ia i latou. Masalo o le tasi fasi vaega o le a le mautonu, unbed. Ole ata lea ole malaga.

Le manuia ma suʻe se pulu aluga i lau oe lava lauulu. Lea ua faaalia ai se tasi e alofa ia te oe. E le mafai ona fufuluina lou lauulu ma maua se lauulu 'ulu aʻo leʻi faia le suʻega. I lenei tulaga, o le tamaititi aʻoga o le a faʻagaloina mea uma na ia aʻoaʻoina. Ae o le alu i le uluaʻi tautotogo timuga ma lou ulu e leʻi ufiufi o se lelei o fai, o lona uiga o lou lauulu o le a tupu vave i tua ma tumau maloloina.

Afai e te taumafai e faʻamama se manoa, e pipiʻi, ae e le mumu, ona o se tasi lea o faʻailoga sili ona le lelei. Na ia folafolaina mai le vave oti i le tagata e ona. I se isi itu, o le umi o le ola na folafolaina i tagata e ona se laina tulaga ese o le tuputupu aʻe. I le taimi lava e tasi, tuputupu ae amata maualalo i le muaulu, ma maualuga i luga o malumalu, i.e. o loʻo faʻatinoina ni foliga mama. Afai e le mautonu le lauulu i tua o le ulu, o le faʻailoga lea o le leaga mata.

Filifiliga o se aso mo se lauulu: taimi e tipi ai le laulu

E le gata i vaega o le masina, ae o aso foi o le vaiaso lea e fai ai le lauulu, e tusa ai ma tagata faanuupo, e aʻafia ai foi le lelei o le laulu i le lumanai ma le laulu atoa atoa. Aso Gafua e avea o se aso sili ona alofagia mo le galulue ma ia. I lenei taimi, o se lauulu 'ulu o le a aoga, faʻamalosia, faʻavavevave tuputupu ae. O a suʻega o le a manuia. E mafai ona e suia lelei le lauulu pe lanu. Isi aso lelei o:

  • Aso Toʻonaʻi O foaʻi e faʻamalosia ai lauulu, faʻaola. Faʻatasi ma le lauulu, o le le taua o nisi agasala o le a alu ese. O le biofield o le a faʻamamaina ma faʻamalosia,
  • Aso Lua e fiafia. O le a tumu le tino i malosiaga fou,
  • Lelei le aso lulu. Le faʻataʻitaʻiga faia i lenei aso o le a faʻaopopo le fou i le olaga, faʻaali uo fou ma faʻatasia tagata tuai,
  • Manaia le Aso Tofi. Ole faʻatinoga e faia i lenei aso o le a fesoasoani ia te oe ina ia sili atu ona lauiloa.

O le aso le lelei o le Aso Sa. O se fulufulu i lenei aso o le a taofia ai oe mai laki, manuia ma le soifua maloloina. E le tipiina e le au Kerisiano o latou laulu i lea aso ona ua manatu o se agasala. Aso Faraile o le le mautonu aso, le talafeagai mo faʻataʻitaʻiga.

Aso manuia

O aso o sosoʻo o loʻo lumanaʻi e sili ona talafeagai mo lauulu tipi:

  • Lona lima. O se lauulu fulufulu na faia i lenei aso o le a faʻamalosia ai le tulaga faʻavae o lona tagata e faʻatinoina, ma atili ai ona mauoa.
  • Le valu. A fou laei o le a fesoasoani e faʻateleina le ola fuafua ma faʻalauteleina le puipuia o le tino. Faʻafetai i lea, a mafai e se tagata ona faʻaopopoina le taua o ia lava, e mafai ona faʻateleina ai lona taua i mata o le vave siosiomaga.
  • Sefulutasi. Soʻo se mea e fai ma lauulu i lenei aso e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaleleia o le poto masani, ma se lauulu 'aina e mafai ona faʻamaai ai le vaʻai ma e oʻo lava ona tuʻuina atu se meaalofa o le vaʻai.
  • Sefulutolu. O feusuaʻiga uma, o le na asia le faleʻese fulufulu i lenei aso, mo se taimi umi, o le a maofa ai isi i le le masani ai aulelei, matagofie ma lalelei o latou foliga vaaia.
  • Le sefulu ma le fa. O ituaiga uma o togafiti lauulu ma curls o loʻo mautinoa e taʻitaʻia ai le faʻaopopo i le tulaga i mea, faʻateleina le avanoa e faia ai le masani ai faʻamanuiaga fegalegaleaiga ma faamalumaluga ma mea totino, ma faʻapea foi ona fesoasoani i le faʻamalosia pule, sosaiete ma tulaga tautupe.
  • Le sefuluiva. O le faapuupuuina o manoa i lenei aso, o le a faia e le tagata lona sao mo le faʻalauteleina o lona olaga.
  • Luasefulu muamua. Le pule o le lauulu faia i lenei aso o le a foliga lelei tele mo se taimi umi, ma o le a suia lelei mea uma i lona lava olaga.
  • Lua luao lua. O le faapuupuuina o pupuni o le a mautinoa lava aumaia le manuia tautupe i le olaga o le pule o se laulu fou, a o faʻateleina ai le lamatia o le mauaina o pauna faaopoopo.
  • Luasefulu-tolu. O se lauulu laulu o le a faia ai se tagata e lagona le fiafia, e le masani ai aulelei ma lagona mautinoa.
  • Luasefulu ono. Uma ituaiga o lauulu gaioiga o loʻo faia i lenei aso o le a oʻo atu ai i le manuia o le aiga ma le fiafia.
  • Luasefulu fitu. A fulufulu fou fou o le a afaina lelei le mafutaga ma aiga ma se pele.
  • Luasefulu valu. I le faia o se laulu fou o lauulu, o lona e ona mo se taimi umi o le a avea ma mea e faʻataʻitaʻia ai le mataʻalia o isi, aʻo lagona le matua matagofie ma matagofie.

Vitio i aso lelei ma le lelei mo le tipiina o lauulu e tusa ai ma le kalena masina

Le fiafia

O a aso o le kalena masina e manatu le lelei mo le tipiina o lauulu?

  • Iva ma le sefulu. O le asiasiga i le teine ​​fulufuluulu e ono faʻamauina ai le amataina o se maʻi matuia.
  • Sefululima. O se lauulu na fai i le aso lea e mafai ona afaina ai le soifua maloloina (tiga i le ulu poʻo le niniva e ono aliali mai) ma le mafaufau o lona tagata: e mafai ona faʻamataʻu e le fefe mafua ai.
  • Sefuluono. O le faapuupuuina o manoa i lenei aso e mafai ona mafua ai ni maliu ma ni mea sese. O se tagata e iai amioga leaga o le a le toe mafaia ona faʻatonutonu latou (e ono mafai ona ia aapa atu mo le ava malosi pe faia se faʻataʻitaʻiga).
  • Sefulufitu. Faia o se lauulu lauulu e sili ona le manaʻomia, aua e mafai ona mafua ai maʻi, aiga feteenaiga, manuʻa, misa i le galuega ma ituaiga uma o faʻafitauli o le mafaufau.
  • Sefulutasi. I ai o se lauulu 'ulu, e mafai e se tagata ona feagai ma le leiloa o mea totino (gaoi e ono) poʻo faʻafitauli tau le soifua maloloina. O se leaga lauulu 'ulu e mafai ona faʻafaigata ai mafutaga ma isi ma e oo lava i fagafao.
  • O le luasefulu. I le faia o se lauulu 'ulu, e mafai e se tagata ona lagona se tulaga o le leai se malosi atoatoa ma pa'ū i se tulaga vaivai. Mafaufauga e uiga i le le aoga o le ola ma e oʻo foi i le ono mafai ona pule i lona ola, e mafai ona asiasi atu ia te ia.
  • Luasefulu fa. A maeʻa ona faʻamamaʻuina ia manoa, e mafai ona maʻi se tagata.
  • Luasefulu lima. O le asiasi atu i le teine ​​fulufulu, oe mafai ona tuu oe i le tulaga lamatia o le atiaʻe mata mata e fesoʻotaʻi ma le faʻaletonu pe leiloa vaʻai.
  • Luasefulu iva. O se lauulu fulufulu e matua le manaʻomia, talu ai o lea gaioiga e le gata e faʻaititia ai le atamai o le tagata, ae e faʻaitiitia ai foʻi lona malosi faʻamalosi.
  • Tolusefulu. Se asiasiga i le stylist mafai ona mafua ai le faʻagaioiga o le tele matau fili, lea tumu i tele faʻafitauli ma e oʻo foʻi faʻalavelave.

Suia o laei i luga o aso le lelei E le gata e mafai ona avea ma laasaga muamua i faʻafitauli ma mea leaga: e faʻaletonu ai le tulaga ole lauulu lava ia. A teuteuina i se tasi o nei aso, e mafai ona avea ma manifinifi, avea ma leai se ola, le palapala ma maaleale.

E toesea tulafono taitasi. O le tulaga masani na faʻamautuina e faʻamaonia ai upu nei.

O le kalena masina e fautuaina malosi le vavaeina o lauulu i luga o se tasi o aso le lelei mo na tagata o lo latou olaga mea e le aoga mea uma, ma le karmic le mafai ona taoto i le faatalitali i laasaga uma. Faafetai i se suiga i lauulu, o le olaga o se tagata maʻimau le tumau i se taimi foliga mai ua mausali ina ia mafai ai ona faia se faʻamoemoe le mautonu ma faʻafuaseʻi taʻitaʻia i le fiafia ma le manuia.

E tusa ma faʻailoga o le zodiac

O se mea sili ona lelei e iloa ai le taimi e sili ai le tipiina o manoa e faʻamalosia ai i latou ma faʻatelevaveina le tuputupu aʻe o le tulaga o le fetu po i se faʻapitoa zodiac faaputuga.

E i ai se faʻapitoa o le Lunar Horoscope, tasi le tilotilo i le mea e mafai ona fautua mai ai le sili ona talafeagai aso mo se lauulu, e fuafua i le nofoaga o le faaputuga zodiac.

  • Masina i totonu Aries fai mai ia oe ile taimi nei e le tatau ona faanatinati ile tipiina o ou curls. Soo se gaioiga o le teine ​​fulufulu i lenei taimi o le a le afaina ai le tulaga lautele o curls, ae o le tino o le tagata e mafai ona tali atu i se lauulu sili ona le lelei: se le lelei i le puipuia o le tino poʻo le faʻateleina o maʻi faʻamaʻi.
  • Masina tulaga ma scorpio o se taimi le lelei mo le tipiina o manoa, talu ai le le maitauina o le aafiaga o lenei faʻataʻamilosaga zodiac i olaga a le tagata lava ia ua leva ona iloa. O le i ai o se lauulu i le vaitau lea, o lona pule e tutusa avanoa o lana mafutaga ma le afa lona lua e mafai ona faʻaleleia ma atili faʻalauteleina, faʻailoa mai faʻafitauli ma le le malamalama i le va o itu e lua.
  • Masina i lalo o le uunaiga o burst Kanesa ma Fisi, o se faʻamaoniga e faʻapea o le lauulu laʻitiiti na faia i lenei vaitau o le a taofi ona 'auʻau mo se taimi umi, ma le lauulu o le a maua le malosi ma faʻaopopo meaʻai.
  • Masina O Libra ma Gemini avea ma ea faailoga o le horoscope, fautua mai e faapea i lenei vaitaimi, volumetric, ea-tumu lau laulu o le a sili ona manuia. Curls teuteu i lenei taimi o le a tupu vave.
  • O le vaitaimi pe a aliali mai le masina i Leo le lelei mo le tipiina o tagata e matua manuia lona olaga. Ae o tagata ua faʻamauina i faʻaletonu ma faʻaletonu e mafai ona taumafai e suia o latou olaga mo le sili atu e ala i le suia o latou laei laei. E gafatia a e maua lenei le manuia.
  • Moon aafia i le faaputuga Capricorn, Taurus poʻo paʻitaga, o se taimi sili lea e asiasi ai i le teine ​​fulufulu. Soʻo se lauulu 'ulu o le a manuia, o loka o le a fetaui lelei i le lauulu, ma mulimuli ane o le a le vaeluaina ma o le a amata ona tupu vave.
  • Masina i lalo o le puipuiga Masimoli folafola manuia le manuia i gaioiga faapolofesa. I ai se lauulu i lenei taimi, e mafai e se tagata ona siitia agai i luga le tulaga faigaluega. O le talitonuga ua aliaʻe faʻafetai i le fou lauulu o le a fesoasoani e faʻataunuʻuina nisi manuia ma le pule i totonu o uo.
  • Faatosinaga Aquarius i le masina o lona uiga o le vaitaimi ua oʻo mai e le talafeagai mo le faia o soʻo se togafiti ma curls.

A uma ona asiasi i le teine ​​fulufulu, o tagata, o se mea masani, tumau le le fiafia i le tulaga o latou curls poʻo le galuega e oʻo lava i le stylist faatuatuaina.

Lauulu aso uma: faailoga ma talitonuga

O nisi tagata e fuafua e asiasi i se puluulu e faʻasinoina e le aso o le vaiaso.

  • I le aso gafua pulea e le masina, mea uma ua faatagaina ma lauulu. I lenei aso, e tatau ona e fuafuaina se asiasiga i le teine ​​laulu i tagata e saili e faʻaleleia o latou lagona faʻamalosi, aveese le lagona o le atuatuvale ma le moomoo. I le tipiina o lona lauulu, e mafai e se tagata ona faʻamavae atu i faʻafitauli lelei, fefe ma mea e le mafai ona foia. Lenei aso e le talafeagai mo tagata 'oti ulu o latou aso fanau na i le Aso Sa, Aso Lua po o le Aso Lulu.
  • I le aso lua o loʻo i lalo o le faʻamalosiʻaga o Mars, e manaʻomia le tipiina o tagata e vaivai le faʻamalosia o le tino, ua fiu i galuega masani o aso uma, ae le o ia i latou le malosi poʻo le faʻanaunauga e faia gaioiga galue e mafai ona suia o latou olaga masani. O se lauulu 'oti e faia i le Aso Lua, e mafai ona faʻateleina ai le malosi o le tagata ma mafai ai ona ia faia le tele o faʻaiuga talafeagai e faʻaleleia ai lona masani masani olaga. I le Aso Lua, aua le faia se laʻei mo i latou na fanau i Aso Faraile poʻo Aso Gafua.
  • Aso Lulu lea e subordinate i Mercury, e mafai ona faia se lauulu lauulu e aoga mo le faʻamalosia ma le faʻamalosia o le faʻatupuina o le tino faʻaletonu, faʻaleleia o le mafaufau ma le malamalama lelei agavaʻa, faʻapea foi ma le faʻatosina o mafaufau lelei. O le tagata na faia le lauulu 'aina i le Aso Lulu na mauaina le tomai faʻafaigofie ona maua tele fesoʻotaʻiga ma masani masani. E leʻi mafaufauina, ae sa ia mauaina le avanoa e malaga ai, ma lana miti lea. Tagata na fanau i le Aso Tofi, e sili le mauaina o se isi aso e faʻatino ai se laei fou.
  • Aso Tofi faʻatonutonuina e le Jupiter - o le aso o le saiʻulu mo i latou o loʻo sailia le lauiloa, matua lauiloa ma le fesuiaʻiga i se tulaga sili ona lauiloa tulaga faʻasamoa. O le laei fou, na faia i le Aso Tofi, o le a fesoasoani e faʻaitiitia sina suiga o le fesoʻotaʻiga ma tagata o loʻo siomia ma foia le tele o faʻafitauli lautele. O le Aso Tofi o se aso e le masani ai mo le suia o foliga oi latou oe manatu ia i latou lava o se oti le lelei i le olaga. Soʻo se tasi na fanau i le aso Lulu, e sili le tuʻu o le lauulu i se isi aso.
  • Aso Faraile i lalo o le tulafono a Venus, o se aso talafeagai mo e le gata mo le suia o laulu, ae faapea foi mo suiga lelei i foliga vaaia o le atoa. O le lauulu lauulu fou o le a fesoasoani e tosina mai ai nisi e masani ma fesoʻotaʻiga - e le gata i le manaia i tulaga o fesoʻotaʻiga, ae e sili foi le aoga i mea faʻavae. Afai o se pisinisi fai a se tagata o loʻo sologa lelei, o le aso nei e le talafeagai mo ia: e le o iai le tele naua, e mafai ona ia aumaia se le paleni i se olaga ua uma ona faʻatulaga. O sea tagata e sili atu le filifilia o se isi aso mo se lauulu. O lenei aso e le talafeagai mo le tipiina o tagata fananau mai i le Aso Lua.
  • Aso Toʻonaʻi o le Saturn pule i luga, o se matua sili ona manuia aso e fausiaina se lauulu. E i ai le talitonuga, o lauulu e faia i lenei aso e iai lona malosi o le faʻamamaina lea e afaina ai karma ma aveʻesea agasala na faia e le gata i le tagata lava ia, ae faapea foi le tele o augatupulaga o ona tuaa. I le toe faʻaleleia o le biofield ua faʻaleagaina, o le fou laulu e mafai ona faʻamautu ai le mafaufau o lona tagata, faʻaopopo le malosi faʻamalosi ma le malosi ia te ia, faʻapena ona faʻaleleia atili le lelei. O ufiufi e teu i lenei aso e maua ai le lalelei, le soifua maloloina ma le malosi sili. O tagata na fanau i le Aso Sa e tatau ona tipiina o latou lauulu i le isi aso.
  • Aso Sa. o le matua atoa usitai i le La, o se taimi sili ona le lelei mo so o se lauulu ma gaioiga ma lauulu, aua ona o latou e mafai e se tagata ona faʻamavae atu i manuia, manuia ma laki mo le umi taimi. O lenei aafiaga e moni mo i latou na fananau i Aso Gafua. I le iloa ai o lea mea, taumafai tagata lotu e aua le galulue i lena aso, se malologa mai le faigata o le na maeʻa galuega o le vaiaso.

I luga o le vitio e uiga i le tipiina o lauulu i le aso o le vaiaso

E le o se faʻatelega e faʻapea e masani ona saʻilia le lauulu laʻau e le gata o le lelei tele o lona lauulu, ae e mafai foi ona faʻaleleia le soifua maloloina, ma e tele foʻi le mafai e fai ai se sao i le olaga.

Oi lava aoga faʻamatalaga mulimuli mai lea o le a fesoasoani e faʻatinoina galuega i luga.

  • E taua tele le saʻo stylist filifiliga talu mai le tagata puʻupuʻu le umi o ona manoa mafai ona suia tele le biofield o lana tagata faʻatau. Afai o se tagata le faʻaoga, faʻatosina le mafaufau, poʻo le le faamalieina faia se laʻua fugalaʻau, tusa lava pe filifilia lelei le zodiac vaiaso poʻo se aso manaia o le masina e le fesoasoani ai i se manuia lauulu. O le tagata o tausia e mafai ona faanoanoa, lona lauulu o le a tupu leaga, lea o le a matua faʻaleagaina ai lona lagona, foliga ma malosi le tulaga.
  • Le matua o le stylist faia se lauulu 'ulu e taua foi: o le tele o ia, o le sili taua le mea o lona faʻaalia i luga o le faʻalavelave o se tagata o loʻo nofo i le nofoa laʻei. A filifilia le aso sili ona manuia mo se laei fou, e tatau ona e iloa le natura o le sini. Afai o le a sologa lelei le olaga, e tatau i le tagata o tausia ona filifili se matai o lona tausaga e tutusa ma lona. A faʻaletonu mea i le galuega, ma toilalo faʻatali i le laʻasaga uma, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia se tagata tuai: o le olaga pe a uma lena o le a atili fiafia ma tamaoaiga.
  • Aua le faia lau oe lava lauulu oti, talu ai lenei e mafai ona faʻaleagaina ai lou lava biofield. O se aafiaga lelei ia te ia e le maua tusa lava pe iloa mafaufau. Lenei e faamatala ai lo latou le mafai ona suia o latou lava taunuuga pe o ese mai maʻi faigata. Faia o se lauulu i luga oe lava ma faʻaleaogaina le faʻatulagaina o biofield, e mafai ona e ausia faʻaiuga le mautinoa.
  • A faʻapea o le tagata o tausia i le nofoa o le oti ulu e matua faigofie tele i aafiaga mai fafo, e le manaʻomia le faʻatuatuaina o sau sikaili i se stylist o le isi itupa. E i ai le talitonuga e tusa ma le, a o loʻo faʻatumuina, o se tagata fulufulu, ma lagona mo lana tagata faʻatau, e mafai ona faʻaosofia ni faʻafitauli matuia i lona lava olaga ma i fesoʻotaʻiga ma tagata vavalalata i le lumanaʻi.
  • O lauulu o se mea e sili ona taua mo le faia o alofa sapalai ma togafiti faʻataulaitu, o lea e tatau ona e iloa le auala e faʻaaoga ai stylists manoa tipi. O lo latou faʻateʻaina i totonu o le vai ua manatu e le taliaina, o lea, o taumafaiga uma e faia lea mea e tatau ona taofia. Afai e ausia lenei tulaga, e mafai ona e faʻatuatuaina le mea moni o le a tumau curls lemu ma susulu seia matua tausaga.

Ae mai lenei tusitusiga o le ae aʻoaʻo e uiga i auala e toe faʻafoʻi ai le laulu mago.

Ma o iinei e uiga i tulafono mo le filifilia o se lauulu masini.

O le filifiliga saʻo o se aso talafeagai mo le faʻatinoina o se laulu lelei e le o se mea faigata tele, ae mo lona faʻatinoina e tatau ona faʻatusatusa vaega e tolu i le taimi e tasi: le faʻailoga zodiac, aso o le vaiaso, ma le masina o loʻo faia nei.

Afai o le filifiliga na faia saʻo, o le fusipepa na faia i lenei aso o le a le gata e matua tele lava le manuia, ae mafai foi ona saofaga i suiga lelei i vaega eseese o le olaga.

Lauulu sasaina faasaina

E iloa e tagata ua iai le poto masani, o se fulufulu e mafai ona faʻataʻitaʻi i le taimi tonu pe a leai se faʻalavelave e tupu ai se afaina o le soifua maloloina, soifua lelei ma le tosina atu i fafo. O loʻo iai le lisi atoa o faʻailoga e lapataia ai se tagata e uiga i le faʻanoanoa o le iʻu ai se lauulu tipi.

  • O se lautele lautele o talitonuga e matua faʻasaina le faʻatonutonuina o lauulu i le pogisa. Talu mai taimi anamua, e talitonu o le toesea o le ao o le pogisa uma malosi faapitoa, ma soʻo se lauulu e faʻavaivaia ai le puipuiga o le biofield, ma avea ai se tagata e sili ona afaina ai i faiga leaga a agaga leaga ma faʻataulaitu uliuli.
  • O le isi taua faʻasaina popolega aso o nisi masina kalena. O le mea lea, afai e faapuupuuina lauulu i le "satanic" aso masina: 9, 15, 23, 29, ona mafai lea ona e "tipi" ma le manatuaina, faapea foi ma taua tele afaina ai le soifua maloloina. O le malaga i le lalelei i le taimi o le gasetoto o le a oʻo atu ai i le faʻanoanoa e tasi, ma o le faʻataʻitaʻiga faia i le masina fou e faapuupuuina ai le ola.
  • O nisi tagata, ina ia sefe ai tupe pe i le sailiga o le tulaga ese, faia o latou lava lauulu ulu ma o latou lava lima. Ae peitai, talitonuga lauiloa lapatai mai o le faia o lenei tulaga faʻataʻitaʻiga e le aoga pe a fai e te le manaʻo e faia ni ituaiga o faʻafitauli mai mea tautupe faigata i le tuuatoatasi ma vave oti.
  • Aua foi le tipi tipiina fua oe. O fanau e teuteu fulufulu o latou matua e faapuupuuina o latou ola. Matua e manaʻo e fai ia sili atu le matagofie le lauulu o le laʻua ma seleulu lamatia tipiina o latou lumanaʻi fiafia ma lelei. Mai i se manatu ese, o le ulugalii e tasi, o lea o le tipiina o se ava po o le tane i le lagona o le leaga taunuuga e tutusa ma le teuteuina o latou lava lauulu.
  • E manaʻomia faʻapitoa lava mo se tina maʻitaga ina ia faʻatumauina pea lona malosi ma ia maua pea le lagolago mai le lalolagi. Ole mafuaʻaga foʻi lea e le fautuaina ai e sui lona laulu i soʻo se auala. E le gata i le tipiina, ae o le valivali, curling, lamination ma isi togafiti e afaina ai le umi ma le tino o le laulu.
  • Ose faʻailoga faʻapitoa e faʻatatau ile togafiti male lauulu o loʻo iai i totonu o tamaiti aʻoga. Latou te le asiasi atu i le '' ulu laʻau i le taimi o le sauniga, ina ia aua neʻi teʻi lava e faʻaitiitia ai le tele o le poto faʻaputuputu ma ia faigata, ae faʻapea foi ona le faʻaititia le mafaufau. Aʻo leʻi faia le suʻega, e le o suia le laulu mo se taʻele, ina ia aua neʻi e "fufulu" faʻamatalaga aoga mai lou ulu.

Faailoga e uiga i le oti ulu i aso o le vaiaso

Le tele o aso o le vaiaso e sili mo le suia o laulu. Peitaʻi, filifilia se numera mo se asiasiga i se lalelei, e aoga le mafaufauina poʻo a ni faʻafitauli patino e te manaʻomia e foia pe o le a le mea e aumai i lou oe lava olaga.

  • Aso Gafua mo oti lauulu e atoatoa pe a e manaʻo e faamafanafana oe lava ma faʻatulaga lou olaga, aua o loʻo e feagai ma mafatiaga poʻo le faʻanoanoa ona o le maliu o se pele. O se ata fou o le a fesoasoani e aveesea faʻaletonu lagona leaga ma malosi lagona.
  • Aso Lua o le aso sili ona talafeagai e faapuupuuina ai le laulu mo i latou ua le lava i le masani ma le le mautonu o aso uma, oe miti i lagona olaola ma malosi lagona, mananao e toe fafagaina ma taua malosi.
  • O le siosiomaga faʻaalu i le tagata fulufulu le a fesoasoani ia foliga mai o tagata fou susulu ma aafiaga tulaga ese. A maeʻa se lauulu laʻau i lena aso, o le a mautinoa ona e mauaina le ofoofogia o tala pe alu i se malaga i nofoaga ese.
  • Aso Tofi, ua faʻaavanoaina mo le faʻasaʻoina o lauulu, o le a aumaia se manuia lelei i pisinisi, ma o le a fesoasoani foi e faʻaletonu le siosiomaga mo i latou e iai le feteʻenaʻi ma e pele ia i latou, aiga, uo poʻo uo.
  • O le Aso Faraile o se aso faapitoa e faʻatama ai le laulu. E fetaui lelei mo na oi latou oe manaʻomia le suia tele o latou lava olaga. Ae afai e te faʻamalieina atoatoa i lou i ai, ona e le tatau ona lamatia ai ma maua se lauulu i le faaiuga o le vaiaso faigaluega. A uma mea uma, mamao mai o suiga masani e taitai atu ai i taunuuga lelei.
  • Aso Toʻonaʻi talafeagai mo le asiasi i le lalelei e le gata mo i latou e fiafia i le faaiuga o le vaiaso. Suia o lauulu i lenei aso o le a fesoasoani e aveese mea ma isi aitalafu, fai lou olaga ia sologa lelei ma aumaia le filemu o le mafaufau.
  • Aso Sa na o le pau le aso pe a e le tatau ona faia se mea taua i lou lauulu. E iai le talitonuga o le aso mulimuli o le vaiaso e tatau ona tuʻuina atu i aiga ma uo, ae le o le tausiga a le tagata lava ia. A leai, o le a lamatia leiloa le fiafia o le manuia mo se taimi umi.

I le Aso Faraile - maua se avanoa e matua suia ai lou olaga

O le isi talitonuga na lapatai mai: o le asiasiga i le teine ​​fulufulu mea i le faʻaiuga o le vaiaso faigaluega o loʻo faʻailoa mai ai se suiga tele i le olaga. Suiga o le a aʻafia uma ai vaega, afai o le mea lena e te manaʻo ai, ia e lagona le saoloto e fuafua se suiga o lauulu mo lenei aso.

Aua nei galo o suiga e ono aliali mai e le lelei. O le ono mafai ona maua se taunuʻuga i le soʻotaga "Aso Satani" - 9, 15, 23 ma 29 aso o le kalena masina. A o le i fuafuaina se fonotaga ma se tagata lalaga laʻititi, siaki le kalena o le masina ma manatua o le oti i le Aso Faraile o se mea lamatia mea.

Taua o le Aso Sa i talitonuga faanuupo

Mai aso anamua, o le Aso Sa o se aso faapitoa. I le oo mai o le faa-Kerisiano, o lenei aso na faapaiaina mo le Atua. Na faasa ona faigaluega i le Aso Sa. I le taimi o le serfdom, o le aso mulimuli o le vaiaso sa naʻo le pau lea o le taimi na mafai ai ona le galue mo le tagata e ona fanua. Afai e te alu i le faʻasaina i aso malolo lotu i sili auiliiliga (ma Aso Sa faasino ia i latou), e mafai ona maua ai le mea nei - faatasi ai ma isi gaioiga, e le manaʻomia le tipiina o lauulu.

O le mea lea e le tatau ai ona e asiasi i le lulu i le aso mulimuli o le vaiaso. E iai le talitonuga o le laki, soifua maloloina, le soifua maloloina e tipi faʻatasi ma laulu ile Aso Sa. O iʻuga e ono maua ai maʻi, faigata tautupe, faʻaletonu o aiga. E ono talafeagai mo i latou e fananau i Aso Gafua.

Naʻo se tagata e leiloa se mea e mafai ona fuafuaina se lauulu e sui mo lenei aso. I lenei tulaga, o talitonuga faanuupo suia lona uiga i le isi itu, ma se lauulu fulufulu fesoasoani fesoasoani e aveese ai le faifai pea toilalo. E le iai se afaina faʻafitauli.

Aso fanau ma lauulu e ala i le aso o le vaiaso

E le atoa le taua o aso o le vaiaso mo le lauulu e aunoa ma le amanaia o le aso o le vaiaso na fanau ai le tagata. E tofu i latou ma ni lelei ma e le lelei aso mo le asiasia o se fulufulu laʻau. O le tulafono muamua, e le o le fuafuaina o se suiga o lauulu i le aso o le fanau mai. E faapuupuuina le ola.

Fanau i le Aso Gafua e fai ai lauulu mai Aso Tofi e oo i le Aso Toʻonaʻi. Afai na e fanau i le Aso Lua - filifili Aso Tofi poʻo le Aso Toʻonaʻi. O i latou na fanau i Aso Lulu e tatau ona faia se latou lauulu i le Aso Faraile, ae aloese mai le asiasi i le lulu i Aso Tofi.

Mo i latou o lo latou aso fanau o le Aso Tofi, Aso Lua ma Aso Gafua e talafeagai. Aso Faraile ua o gatasi ma Aso Toʻonaʻi ma Aso Tofi. Fanau i le Aso Toʻonaʻi e tatau ona faʻalogo i le Aso Faraile. O i latou e fananau i Aso Sa e sili atu le tipiina o latou laulu i Aso Lua poʻo Aso Tofi.

I le lautele, i le vaiaso e naʻo le lua aso le lelei mo se lauulu - Aso Faraile ma le Aso Sa. Ae i le filifilia o se aso mo le asiasiga i le teine ​​fulufulu, e le gata o le aso o le vaiaso lea e pa'ū ai. E tatau lava ona amanaia le aso o le vaiaso na fanau ai le tagata.

Le taimi e tipi ai lauulu

Sa e iai se lauulu i lea mea e leʻi masani ona aoga, ma tusa lava pe e te leʻi suia lou tagata laʻei lauulu ma tipi lou lauulu pei ona masani ai, na iai se mea na sese. Tasi le mafaufau pe o le a le taimi sili e tipi ai lauulu? I totonu o lenei a tatou taumafai e iloa ane.

O le taimi sili mo le tipiina o lauulu e manatu o le taimi lea o le masina i le tuputupu aʻe vaega. Ma o le lauulu o le a tupu televave vave, o aʻa o le a faamalosia, ma o le uiga o le a suia mo le lelei. E iai le manatu afai e maʻi se tagata mo se taimi umi pe e masani ona maʻi, ona tatau lea ona e tipi pito o le lauulu i luga o le masina tuputupu aʻe ma toe fai lenei faiga masani faʻatolu, ona alu ese ai lea o le faʻamaʻi ma o le a toe oʻo mai.

O le masina atoa e manatu foi o se taimi lelei mo lauulu tipi. O le taimi o le masina atoa o le taimi pe a uma mea ua tumu ma faʻamalieina i le malosi o le masina, faʻateleina lele agaʻi i luga, lea i luga o le masina mou faʻasolosolo maliega o le a 'aveʻesea mai le tino. O le mea lea, i le taimi lea pe a oʻo i luga mea uma, e manaia le aveeseina o mea uma na faʻaputuputu i pito o la tatou lauulu, o lona uiga, a itiiti lava teuina, avatu le lauulu ma lona malosi le faʻamalieina. Afai o le masina atoa e pa'ū i le aso Leo po o Virgo, ona o nei sili ona sili ona lelei taimi mo seleʻulu (e mafai ona e vaʻai i le kalena masina).

Aso lelei mo le tipiina o lauulu o le: 5, 8, 11, 13, 14, 19, 21, 26, 27, 28 o masina taʻitasi, ae e tatau pea ona vaʻavaʻai i le masina ma le zodiac faailoga (sili atu i lenei lalo).

O le a le taimi e le tipiina o lauulu

  1. E oʻo lava i o tatou tua'ā, e leʻi fugalaʻau lauʻeleʻele i aso malolo lotu (Kerisimasi, le Tolutasi Paia, Talaʻi ma isi), sa talitonuina, afai e te mauaina se selu i aso nei, e mafai ona e maua i maʻi ma e puʻupuʻu ai lou olaga. I nei aso, e le i fufuluina e fafine o latou lauulu pe selu o latou lauulu.
  2. I aso o la ma papalagi, ma e le fautuaina foi ona faia se lauulu. Fai mai o se lauulu i lenei taimi e mafai ona taitai atu ai i se faʻaletonu i le tulaga o lauulu, lea o le a faigata tele e toe faʻafoʻi.
  3. E oʻo i o tatou tua'ā na le tipiina o latou laulu ile fasioti tagata, e faʻatusa ile taofiga o le ola ma leiloa. A maeʻa ona tipi i le masina fasioti tagata, e soloia lava i lalo le tuputupu aʻe o laulu, e mafai foi ona suia o latou fausaga, lauulu laulu o le a atili faʻasaʻo.
  4. Aua neʻi tipiina lou lauulu ia oe lava, aua e le mafai ona i ai se iʻuga lelei i lau biofield, i le mea lea e tosina mai ai faʻamaʻi i lou tino.
  5. Aua nei e oti i le aso 9th, 15th, 23rd, 29th o soʻo se masina, afai e te mauaina se fulufulu i nei aso, e mafai ona leiloa lou soifua maloloina, atoa ai ma lou mafaufau ma lou mafaufau, e pei ona fai mai ai o tatou tua'ā. Talu mai aso anamua, o aso nei ua manatu o le faasatani.

O le a le taimi sili e maua ai lou lauulu?

Aso Gafua - O se aso lelei e le gata mo lauulu, ae faapea foi mo valivali ma perm. O se lauulu 'ulu e talafeagai mo i latou e manaʻomia le aveeseina o a latou mea leaga, faʻaputuputu lagona le lelei ma faʻafitauli fofo.

Aso Lua E fetaui lelei mo i latou e manaʻomia ni suiga iloga io latou olaga, latou te le mauaina le malosi e foia ai se faʻafitauli pe faia se filifiliga taua.

Aso Lulu E fetaui lelei mo i latou e fia faatosina mai ni uo fou, fia iloa ma manaʻo i fiafiaga.

Aso Tofi - o se lauulu niniʻi i le aso lea e i ai le aoga i le faʻatuina o mafutaga ma le lalolagi i fafo. Fesoasoani faʻaola manuia ma le manuia.

Aso Faraile - ua taʻua o le aso o le lalelei, e talafeagai mo le suia o ou foliga. Lauulu pe a uma ona tipi i lenei aso o le a mauaina le malosi ma le lalelei.

Aso Toʻonaʻi - fetaui lelei mo lauulu, pe a fai o le lauulu e manaʻomia le faʻamalologa, le toe faʻaleleia ma le faʻamalosia, ia mautinoa e te lesitala mo se lauulu i lenei aso.

Aso Sa. - I lenei aso e le mafai ona maua ni lauulu i mea uma, e mafai ona suia lou iʻuga ma laki ae le o le lelei.

Lunar kalena tusa ai ma faʻailoga zodiac

Ae sili ai, o le nofoaga o le Masina i se zodiac faʻailoga faʻapitoa e aʻafia ai le lauulu, tatou taumafai e mafaufau i ai i sili auiliiliga. O se mea faʻapitoa masina e mafai ona maua mai ai lauulu talafeagai., e faʻailoa mai ai le tulaga o le faʻailo zodiac.

Le tulaga o le masina i le zodiac faailoga Virgo, Taurus, Capricorn, sili ona alofagia mo le alu i le teine ​​fulufulu tagata, pe a uma ona tipi, o le lauulu taofi se foliga maloloina, malosi ma le lalelei umi.

O le masina i le faʻailoga Leo, Aquarius, Scorpio ua manatu o se taimi le lelei mo se lauulu, o le lauulu vave ona tipi ma leiloa lona foliga.

O le masina i le faʻailoga o le Kanesa ma le Pisces e faʻagesegese le saoasaoa o lauulu tuputupu ae, ae faʻatumuina i latou i le malosi ma le soifua maloloina.

Gemini ma Libra - o se fulufulu i le vaitau lea e iai se aoga aoga i le tuputupu ae o lauulu, ae e le o afaina ai le lelei ma le soifua maloloina.

O 'oti i le Moon of Sagittarius ua fesoasoani i le talitonuina, o le tuputupu aʻe o galuega, e ui lava o lauulu e vave tupu, ae e avea ma ulavale.

O le masina i le faʻailoga Aries faʻalauiloa le laulu e tupu, e ui lava e ono aʻafia ai lo latou lelei. O pulou i le taimi lea e mafai ona oʻo ai i le le soifua maloloina lelei.

O lou tiute lea e te tausisi i nei mataupu silisili pe leai, pe a filifilia se lauulu 'ulu, e ui e leʻi iloa ma le iloa e o tatou tuaa le tele o le gauai atu i le lauulu o le tulaga ma le tausiga o aso uma. O nei faʻailoga sa ola pea io tatou taimi. E leai ni faʻailoga i lena mea, faʻalagolago atoa i talitonuga faanuupo, aua "O mea taʻitasi uma o loʻo i ai ana ia lava" ma o lenei faʻaaliga na fai mai foi e le tusitala Roma i le 307 TLM.

Ma e taua le manatua e aunoa ma le maualuga-lelei, sogasoga (masani) tausiga ma paleni taumafa, maloloina ma matagofie lauulu e le susulu mo i tatou, e tusa lava po o le a le aso tatou te o atu mo se lauulu!