Mataupu

Faʻataʻutia matagofie Halloween Halloween: 15 faʻafefeteina-luga manatu

I le faaiuga o Oketopa, le sili ona lilo ma faʻalilolilo aso malolo e faʻamanatu - Halloween. (Halloween) . O le mauaina o se ata tulaga ese ma tulaga ese mo se aso malolo i le 2018 o se galuega faigata. Ina ia faafefe au uo ma masani e te manaomia e fatuina le atoatoa taufaamatau foliga. FoxTime o loʻo tuʻuina mai ai se faʻamatalaga loloto auiliili faʻapitoa i le ala e faia ai le ulaula vali 2018

Filifiliga numera 1

Filifiliga numera 2

Filifiliga numera 3

Filifiliga numera 4

Filifiliga numera 5

Filifiliga numera 6

Filifiliga numera 7

Filifiliga numera 8

Filifiliga numera 9

Filifiliga numera 10

Filifiliga numera 11

Filifiliga numera 12

Filifiliga numera 13

Filifiliga numera 14

Filifiliga numera 15

Gutu Castle

E faafia ona e taumafai e pupuni lou gutu? Faʻailoa i tagata le mea o le a tupu pe a e tatalaina:

Ina ia fatuina se foliga faapena, e te le tau faʻaogaina ni mea teuteu faigata. Ua lava naʻo le faʻaogaina o le eyeliner, o le laina laupapa ma le tele o le uliuli vali:

Teine maliu

Ose mata matamuli, mata ma foliga lanu mimilo, sese o laumata mata ma laugutu lapisi - o le a lava lea e suia ai e avea ma tamaʻitaʻi teine ​​ua maliu mo se tasi afiafi, o le na filifili e alu i se aso malolo na fuafuaina e tagata ola:

Ola pepe

E toatele tamaiti e matamuli e fefefe i pepe malie. O le a le sili atu aitia mo Halloween? Faʻaaoga se pulu faavae, paʻepaʻe paʻu, lauulu sese mata mata ma mata paolo mata mo ou foliga ina ia le mata le vali i le muamua itula pe a uma le talosaga:

Palapala figota

O se foliga le masani ai, ae ui i lea na muamua. Ina ia faia, e naʻo le faia o foliga lalelei, faʻaalia ia foliga matala o le porelini, ona tusi lea o se mea e faʻaaoga i le pito i lalo o foliga:

Vampire masiofo

Vampire autu e talafeagai pea. Moni, o taimi uma e mafai ona e faia e aunoa ma fangs ma toto. Tusi ni lanu uliuli ma se eyeliner po o se ie e tipiʻi ai, taulaʻi i mata, ma vase lalo ou laugutu i le burgundy lipstick ma o le a avea oe ma tagata muamua o vampire:

Se tamai malamalama tonalka, paʻepaʻe paʻu, lanu uliuli lanu paʻu ma foliga faʻapitoa i lanu uliuli ma le faʻatusa o se aitu ua sauni:

Le Failautusi Leoleoga

Fai se oso moni i luga o lou ulu ma vali ou foliga i ni lanu eseese se lua. O le ae mauaina se ata fiafia o se talavou aitu e fiafia i 'aiga i po ma gulbysh:

Ia, o le a le Halloween e aunoa ma zombies? Faʻatau ni vali faapitoa i luga o le faleoloa ma faʻapipiʻi se lanu lanumeamata sesega i ou foliga. Aua nei galo e tuu ni mata uliuli uliuli tele i ou mata, ma ia faʻateleina le aafiaga, tusi mai ii ma iina uliuli maanuminumi. I lenei pepa, e leai se tasi e mafai ona iloa oe mai i se zombie moni:

Matagofie vampire

O se isi vampire faiga fai-filifiliga filifiliga. O mea uma e manaʻomia e faʻaalia i luga o le ata o laugutu, ma mata e mafai ona valiina i ata pupula.

Poʻo le a se mea e te filifilia ai, aua e te matamuli i le filifilia o lanu ma lanu. Halloween faia tasi i le tausaga ma maua ai se avanoa tulaga ese e suia i soo se tasi, e aunoa ma le fefe o le a iloa e isi lou ata pei taufaʻafefe pe leai se aoga.

Filifili se Halloween foliga

O le mea lea, matou te faʻailoa atu ia te oe le 12 sili ona lauiloa ma lauiloa tamaʻitaʻi, o latou e mautinoa e te mauaina le tasi e sili ona atagia mai lou aano poʻo le manaʻoga e liua i se amio leaga pe lelei e mo sina taimi. Lelei poʻo mea leaga e oʻo ia te oe, ma Halloween 2018 o se avanoa e faʻaali ai ou mafaufauga ma i ai i se tino teisi ese ese.

Ata: Wensdy Addams

Wensdy Addams o se teine ​​mai le vaʻaiga o ata The Addams Family. Aisea ua aulelei lenei heroin mo faia Halloween? O ata i le afiafi o le All Saints Day, o se tulafono, ua filifilia i latou, e faavae sili atu i mysticism. O Wensdy e tusa ai ma le tala, e fiafia tele i mea uma e pogisa ma fesoʻotaʻi ma le oti, ma faʻatupuina foi apogaleveleve. O lona uiga, o ia o le atoatoa Halloween ata filifiliga.

E le gata i lea, o le Wenzdy Addams teuga e faigofie ona filifilia. Atonu o le faigofie ma sili ona faʻamanuiaina filifiliga lea mo le toe fanau mai, ona e le manaʻomia tele taumafaiga ma o le a sefe ai se paketi ia atoatoa.

E te le manaʻomia le faʻatau mai se mea, ae maise lava pe afai o i ai se ofu faigofie i totonu o lau 'ie, sili atu se lanu uliuli. Tusa lava pe o se sundress, e atoatoa foi mo se teuga. E manaʻomia foʻi ona e mauaina se ofu paʻepaʻe paʻepaʻe ma se koloa. Ae peitaʻi, ina ia saʻo lelei, matou te fautua e te sailia se toniga aʻoga masani e fetaui lelei i le ata o Wensdy Addams.

Aulelei Halloween ata e faigofie na fatuina, o le mea taua o oe e iloa mo oe lava sili ona taua mea, e pei o le suti ma le vali. Ua uma ona matou fuafuaina o ofu o Wenji, ae a pe a fai le vali? O le mea moni, i le tulaga lea, e leai se mea faigata, e oo lava i tamaʻitaʻi e le lava le poto masani e mafai ona fai se laʻasaga. E le manaʻomia tele. Mo nisi auiliiliga ile auala e fai ai foliga foliga ile ata ole Wenzdy Addams, matou te ofo atu e vaʻavaʻai ile vitio.

Ae mo le fulufulu laʻasaga, ae ui i lea, o mea uma e faigofie i le mea. E le masalomia le laki o fulufulu uumi ulu, talu ai e mafai ona latou filiina ni pu se lua e oo lava i le vaeluaina. O isi teine ​​e mafai ona faʻatauina, pe a i ai se avanoa faapena, e nono mai pe mautotogi ai se wig.

Ata: Wonder Woman mai le tusi pese

Fiafia Tamaitai - Sili Halloween ata mo teine. E lelei o ia aua o lenei amio e fesoʻotaʻi e le gata i le fafine, ae o le faʻailoga o le agalelei, faauo ma le alofa mutimutivale. Ole igoa ole tagata e igoa o Diana, ma e iai lona tomai ole tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona olopalaina maa poʻo le sailia o le mea moni ma se fesoasoani a le lasso o Upu Moni.

O le tauvaga Wonder Woman e mafai ona aofia ai ni uluaʻi lanu - mumu ma lanumoana, e fetaui ma le US flag. O le pito i luga e mumu, o le pito i lalo o le lanumoana. Mo le faʻatinoina o le ata, e mafai ona e faʻatau mai se ofutaʻele pe tuʻu i luga o le sakete ma se mitiafu poʻo se mitiafu, o le mea taua o le tino e fetaui i luga. Ina ia maeʻa le faʻatusa, o loʻo e manaʻomia nisi uiga e le o vaʻai a Diana i le taʻaloga, e pei o le lasso (soʻo se maea uumi o le a ia faia), taulima ma tiara, faʻatusa mai le faʻamaoni o le tamaʻitaʻi.

Faigaluega Halloween i lenei mea, e tatau ona atagia mai ai foliga autu o foliga, o lona uiga, e tatau ona faʻaoga se auivi mama i le mata, e le gata i le oval, ae o le isu, luga o alafau ma laugutu. Afai e leai sau tiara, e taua le aua nei galo e vali le vaega pito i luga o le muaulu i se lanu auro, ae tusi se fetu mumu i le ogatotonu. Matou te ofoina atu se sili atu auiliiliga foliga i le valiina o Wonder Woman i le vitio i lalo.

O le faigofie faigofie mea e mafai ona fai o le fausiaina o se fulufulu mo Diana, le alo tamaʻitaʻi o le Amazons. O le mea moni, pau le mea e te manaʻomia o le i ai o lauulu umi. I le Wonder Woman, e naʻo latou e faʻateʻa ma e le ese tele i se mea faʻapitoa. Leai ni mea fai mea fai, fili, fusi ma isi mea faapena.

Ata: Faiva

A le aitu o se aga faʻalilolilo ma faʻailoga tomai faʻataʻitaʻi. Mafai ona mimita, matau ma lele i luga o le lapoʻa. E le faigata ona filifilia se teuga mo le Aitu, ae e ono manaʻomia mafaufauga lelei. Muamua, o ofu e mautinoa lava le pouliuli lanu, e masani ona filifilia lanu viole ma le uliuli. E mafai ona e ofuina se ofu puʻupuʻu, o le pito i lalo o le le faaeteete tipiina i totonu tafatolu. E fautuaina e togi le tulle poʻo le organza i luga o le ofu. O lenei 'ie o le a faʻaopoopoina le talitonuina i le ata.

Ae ui i lea, e tele filifiliga, o le mea sili ona taua o le amanaia o le lanu gamut i latou taʻitasi, o lona uiga, lavalava i lanu uliuli, ma sili atu fetaui fetaui. Ia mautinoa e tuu se pulou i luga o lou ulu, ma ave se sapu i ou lima.

Le ata o le faataulaitu ua toeitiiti lava sauni, nei tatou amata le mea vali. Faigaluega Halloween aofia ai se mata lanumeamata, samasama nifo, uliuli laugutu, mafiafia laulu mata ma mata mumu. Faʻafefea ona faʻaaoga nei mea uma ma le loto gatasi, tutusa ma sili ona talafeagai i le ata, matou te fautuaina le mataʻituina o se vitio puʻupuʻu lesona.

Ae ui i lea, e te le tau faʻaoso foi ma se lauulu pe a. E umi le laki o latou ulu laulu, aua e faigofie ona selu pe faaseʻe. Aua neʻi e ita ia i latou e iai ni pupuʻu pupuʻu, aua i soʻo se mea lava e tatau ona i ai se pulou i luga o le ulu, ma o lea e oo lava i curls protrouding itiiti mai i lalo o le headgear o le a fausia se foliga moni aitu.

E pei ona mafai ona e vaai ata teine ​​o Halloween na o foliga faigata, ae o le mea moni, piki i luga ma faʻatino i latou o se mea malie malie e faʻatupuina ai foʻi agavaʻa ma mafaufauga lelei.

Ata: Zombies

Faʻamataʻu ata halloween na o le tepa muamua e foliga faigata mai ona faʻatino i latou. O le mea moni, o le tutusa Zombie ua na o ou mafaufauga ma manaʻo e liliu e avea ma uiga faʻalilolilo, o lona uiga o se tino toe ola mai, ua leiloa le pule ia te ia lava ma saili e mimita uma meaola.

Le filifilia o se suti mo lenei ata e faigofie pei o lena. Ona o soʻo se tagata e lolo atu i le maʻona o se uiga manaia e mafai ona avea ma Zombie, e le mafai ona e filifilia se teuga mo ia. O le mea taua o le ofuina o se mea e le o se alofa, talu ai o lavalava o le a matua manaia palapala i le mumu vali, faatusa le toto. Teine, e moni, e talafeagai mo ofu pupuu, lea e mafai ai ona faia ni pu i le vevesi faiga ma eseʻese i le tele.

E le gata i lea, o le pito i luga ma se sakete o le a avea ma filifiliga sili ona lelei, a o le pito i luga e mafai ona saeia ma filo ia faʻamaʻapeina ma se lau. O faʻailoga laiti na faʻaalia ai, i le taimi o le osofaʻiga a Zombie, sa tatau ona e toe tau, ae o le iʻuga, o oe lava na liliu i le tino ola, e te manaʻo e osofaʻia ou uso a tagata.

Faigata Halloween, faʻapitoa, mo le ata o le Zombie, o le a le faigata foi, talu ai e le manaʻomia faʻapitoa faʻapitoa ma laina sao, pei o le ata o, mo se faʻataʻitaʻiga, Wonder Woman. E le gata i lea, mo mea teuteu e te le manaʻomia le tele o teuteuga. O le mea taua o le faʻaopopo i luga o se moli uila ma se penitala mumu. Faʻafefea ona fai le vali, matou te fautua e matamata ai se lesona vitio.

Ma le lauulu laulu mo Zombies, ua manino foi mea uma. Atoa, soʻo se mea, puʻupuʻu, uumi, ma fusi, 'fili' - o le a tofu faʻatasi ma lou ata. Mo le faʻamaoniaina, e mafai ona e ruffle lou lauulu laititi. Ae ia manatua, na tatou “tau lava ma tau” ae tatou te leʻi avea ma Zombie.

Ata: Mekisiko Tafu

I le faʻatusa o sipika Mekisiko, o le mea sili ona taua o le teuteuga. Faamatalaga tafaoga uiga faia e tagata Mekisiko, e faʻaaloalo ai i ai le oti. O le ata sili ona taua o Calavera, o le Atua Atua o le Oti. O ia lea ua manatu i ai le faʻailoga o le Aso o le Oti.

Ina ia mafai ona e faʻataʻitaʻi i luga o le ata o Calavera, e tatau ona filifili le lanu uliuli o lavalava o soʻo se sitaili ma tipiina. E mafai ona fai ma 'ofu, ma suti, ma sundresses ma blouse. O le mea moni, e fautuaina e filifili se sili atu faʻaaliga tuai, aua, aua neʻi galo, tatou te mananaʻo e faʻataunuʻuina le faʻatusa o le Atua Atua, aua e leai ni aufana susulu ma puʻupuʻu, naʻo le saʻo, pogisa ma sili atu ona uumi ofu.

O le pikiina o le aniani, matou te faia ai se fausaga mo Calavera. O le faʻavae o le kovana Mekisiko e aofia ai se lautele paleti o lanu. Muamua lava, moli ilaila ma penitala o lanu eseese e manaʻomia. Matou te lapataʻi atu mo le faʻaaogaina o le teuteuga talafeagai e te manaʻomia le onosaʻi, tumau ma le saʻo.

Lauulu foliga, e pei ona e matauina, e tele lava mea faigofie. Ma i lenei tulaga, e leai foi se eseesega. Pau lava le mea e te manaʻomia e vaʻaia o le mauaina lea o se fugalaʻau o fugalaʻau, sili atu roses. O tagata e fiafia i mea e faʻaititia e mafai ona faʻapipiʻi naʻo le polosi io latou lauulu.

Ata: Vampire

O le ata o se Vampire mafai ona i ai se eseʻese ese uiga. E mafai ona feteenai, natia, matuia. Pe atonu, i le isi itu, tosina, faʻalata ma faʻamaoni. Fuafua i le autu o le pati, o le ae tatau ona filifili. Ae talitonu mai ia te aʻu, o se fafine e manaʻo e inu le toto, aʻo aliali mai i se ofu mumu-uliuli ma se kolisi maualuga, ua faʻamaonia e tosina mai mafaufau i le faʻamanatuina o le Halloween.

Ina ia fausia le ata o se Vampire, oe manaʻomia ofu o mumu ma lanu uliuli. Ae e te manaʻomia ona faʻaopoopo saʻo. Ae ui i lea, o se filifiliga, o le mumu peignoir e atoatoa, ma e le afaina i le umi. Tuu se pulupulu uliuli i luga ae piki i luga se ie uliuli e mafai ai ona e faia se ofu talaloa. I le faia o lea, ia matau o le lanu mumu e tatau ona vaaia.

O le kola e mafai ona fai i ou lima, faʻaaogaina pepa mafiafia ma ie uliuli e ala i le suʻiina i luga o lou pulupulu. Fai mai le tala a Vampires, e ufitia i latou o latou ofu peʻa maua i le susulu o le la, latou e fefefe tele i ai, talu ai e mafai ona mumu ai.

Halloween Vampire vali aua le faigata. Ma le isi, faʻatau se moli ilaila e faʻamalamalamaina ou foliga i paʻepaʻe ma lanu uliuli ma mumu. Manatua e faʻatau fagu e faʻatau atu i soʻo se fale meataalo.

O lenei ata e le faamalosia e fausia se lauulu lauulu, ia naʻo lou faʻaali mai lou mafaufau lelei. O le mea sili, o le mea moni o le fai o le maualuga lauulu e ala i le siiina o lau laulu i totonu o se talo ma faatea ese ni ula o curls i le faʻatonuina saoloto.

Pau lava i mea uma ata Halloween o le tele o taimi latou te faʻapea o mafaufauga faʻalilolilo o tagata totoa, ma latou, pei ona outou silafia, e le o vaʻaia lelei ma vevesi, aua o uiga taʻitasi na tau i le taimi tatau.

Ata: pepe

E le manaʻomia se pepe meataalo Barbie. E mafai ona taufaʻamataʻu ma foliga taufaafefe, o le mea tonu a lea e manaʻomia tatou e fausiaina le ata lea. I le tele o ata mataga, e toe faʻafouina e le pepe meataalo le fefe, e ui lava i fafo le mama.

Toniga mo le pepe meataalo - o le mea lea o le moni ituaiga ma le lele o fantasy. Poʻo le a lava lou ofu, o le a fetaui ma le ata, o le mea autu o le faʻaopopoina o le fiafia poʻo le, i le isi itu, faanoanoa. O se filifiliga manaia o le ofuina o le polka dot dress ma se fusi i le puimanava. O ofu o le pulou ole Organza e talafeagai foʻi, ma e oʻo lava i se taga o ballerinas e mafai ona fesoasoani e fausia le ata o se tamaʻi taufaʻafefe. O le mea lea, tatala le kapoti ma le lototele filifili se aufana mo lau ata.

E talitonu le toʻatele o se mea sili ona faigata le faia o se ata Faigaluega Halloween. Pepe i lenei tulaga e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma tomai faʻapolofesa. Soʻo se mea e faʻatinoina e talafeagai: agalelei, leaga, toʻatamaʻi, "afa-oti", vali ma faʻailoga ma isi.

E mafai ona e faʻaogaina se laualuga masani i ou foliga, mo se faʻataʻitaʻiga ma pouliuli efuefu poʻo le faʻavae, ma tusi ni pi i luga o ou foliga ma se moli uila. O le mea mataʻina ia mata-mata e mafai ona maligi loimata ma se penitala lanumoana poʻo le suavai lava ia.

Matou te ofo atu e vaʻai i se tasi o filifiliga mo le faʻatino Faigaluega Halloween. Vitio e le umi e alu ai, ae o le ala ma lea laasaga faʻatonu taʻitasi elemene o vali poʻo faʻamalosia e fausia lau oe lava, tulaga ese papeti foliga.

Matou te fautua atu e faʻaaoga lapoʻa lapoʻa mo laulu lauulu, pei o se tamaʻitaʻi aʻoga na ia faʻapipiʻi i lana logo mulimuli. I le avea ai ose faʻaiuga mulimuli, nonoa lua pito i luga i le ato 'autafa.

Ata: Manu

Lenei ua manaʻomia le faigamalaga ole manava, o le mea lea e i ai ile fausiaina ole manu feʻai. Halloween ata i foliga o manu latou te tosina uma i ai taimi, ae i le taimi e tasi e manaʻomia le taimi ma nisi tomai. Muamua, e tatau ona e filifili tonu le tagata e te manaʻo ai. Oe mafai ona aliali mai i le pati e pei o se pusi alofa ma alofa, pe e mafai ona e faʻaumaina ou nifo i le faʻatusa o se lynx predator.

Ua maeʻa ona e filifili i le filifiliga o le manu, e mafai ona e faʻaalu i le filifiliga mo se teuga. A e filifili lena teuga pusi Halloween - O se filifiliga lelei lea mo oe, o lona uiga e tatau ona e mafaufau i mea uma i le laititi auiliili.

O le faigata e le gata i le auala e suʻe ai se pusi mo se tasi po, ae faʻapena foʻi ona faia le talafeagai teuteuga Halloween.

O le mea moni, matou te fautuaina oe e avea ma se pusi uliuli, ua leva ona lauiloa lauiloa e talileleia. Faʻapipiʻi se ofu lanu uliuli, e fautuaina lava e faʻatau se tasi i se faleoloa faʻapitoa pe mautotogi, aua e matua faigata tele ona e faia e oe lava, ona o le mea sili e mautu.A le faʻatagaina le faʻatupega, e mafai ona e taumafai e tuʻu i luga o se ofu puʻupuʻu ma se moli fagu. Sulu le uaea uumi i le ie uliuli ma faapipii le pulupulu pompom i lona pito. O le mea e lelei ai, o taliga o pusi e le taugata, o lea e mafai ona e faʻatauina ae le faʻaalu le taimi e fai ai.

Tusi se moge i ou foliga, ma faatasi ai ma le fesoasoani a eyeliner fai mata faigata ma o lau pusi ata ua saunia.

Matou te ofo atu foi e vaʻai pe faʻafefea ona mafai ona e avea ma se aulelei aulelei ma naʻo le tasi teuga-mama ma laei mama. Leai uma toa e tatau ona sese pe leaga.

A o le fulufulu lauulu, mo le ata o le Manu Feʻai, oe manaʻomia le filifilia o ia e tusa ai ma le manu na e filifilia. O le filifiliga lelei o le pikiina lea o lauulu, tuua ai ni uloʻai faʻalavelave.

Ata: Tama

O le a se mea e sili atu leaga nai lo le feiloaʻi ma se tagata moni? Saienitisi finau e uiga i le i ai o aitu, ae mafai faapefea e se tasi masalosalo le i ai o le poltergeist i le afiafi o le Au Paia Aso uma? E leai se mea, o lea, matou te ofo atu e piki teuga Halloween ma teuteuga talafeagai e faavae i luga o se lauiloa lauiloa e pei Ghost.

O le filifiliga faigofie atonu o le laupepa na togi luga o le ulu ma pu mo mata ma le gutu. Ae, oe vaai, e le manaia ma leai. E te le faʻateia ni tagata i se ofu faʻapena, ma e le faʻapopoleina ai lava, ona o lenei foliga e faʻaosofia ai le fesoʻotaʻiga ma Carlson nai lo se uiga taufaafefe.

O le mea lea, tatala lau pusa tu ma filifili lavalava i lanu pupula, ia e le o se mea le fiafia le togi ese pe toe tufatufa mulimuli ane. Luga o lou ofu e tatau ona e galue ma seleulu. Tuʻu soo se ofu poʻo se suti mai ofuvae ma se ofu paʻepaʻe. Fai ni pu o ituaiga eseese, soloia filo. Taua! Filifili ofu tatala.

Mo le ata o le Agaga, e tatau ona e galue i foliga vali. Fai se taimi muamua e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona faʻaaoga le talafeagai faia luga Halloween. O tomai faʻapitoa o le a le aoga mo oe, ae o le a manaʻomia ona e faʻaeteete mai le mauaina o faʻailoga talafeagai mo le faʻaogaina o lenei vali. Faʻafefea ona faʻaaoga, matou te ofo atu e aʻoaʻo faʻafetai i le video tutorial.

Ata: Malaia

Aua le iloa pe faʻafefea ona e faʻaofo malo faʻaaloalogia o le tafaoga tafaoga pati Halloween? Toniga mo teine, vali, mea fai meaʻai ma laʻei o lauulu o le a fesoasoani e fausia soʻo se ata e te filifilia, lea, pe a fai ua fausia lelei, o le a maofa ai lau kamupani. O le mea moni, e leai se tasi e alualu i luma i le liliu ia Angelina Jolie, e ui i lea, e nono le ata o lana tamaʻitaʻi Malificent e matua moni lava ma e le o se mea faigata.

Afai e tele ni teuga e mafai ona fai i ou lava lima, talu ai e tele lona uiga o le lalagaina ma le lima o le lalelei le seamstress, i lona tulaga e sili ona lelei le mautotogi o se ofu. O le mauaina o le ofu talafeagai i le uliuli poʻo le lanu viole ma lautele lautele, tauau ma tauau ua uu ma nifo ua mimilo i luga o le ulu e matua faigata lava ona maua i totonu o ofu. E umi se taimi e fausia ai, ma e tatau ona faʻatau le tele o au faʻamatalaga. O lea la, e sili atu le taugofie ma sili atu ona aoga le mautotogi o se Malificent costume.

Ae ma le valiina, e le o mea uma e matua faigata lava. E ono sili pe a fai e i ai ni mata lanumeamata i totonu o lau auupega o mea faigaluega. Ae o le mea moni, e mafai ona e faia e aunoa ma latou. Faʻamalamalamaina le mata, faʻamamafa paʻu o alafau, faʻapogisaina le tele o vaega o le paʻu o foliga, faʻapipiʻi le paolo uliuli i mata, ma laugutu faʻatasi ai ma lanu mumu mumu. I nisi auiliiliga, matou te ofoina atu e matamata i le vitio.

Lauulu foliga tatau foi ona fetaui ma le ata filifilia. I le maitauina o le lauulu o le Malificent e le mafai ona vaʻaia ona o le lapo o nifo ma le pulou latex lata ane, e tatau ona e faia se lauulu maualuga e nana ai lou lauulu i le maualuga. Lelei, o le pulou lava ia sili atu le lelei e alu i totonu o se faleoloa faʻapitoa.

Ata: Harley Quinn

Afai e le fetaui uma mea o i luga Halloween ata, ata Harley Quinn o le a musuia oe e liua e avea ma teine ​​le fefe ma leaga. Le tamaʻitaʻi lelei mo se pati e i ai uma foliga lilo, ma o le a e aliali mai i le foliga o se mea leaga, ulavale ulavale ma le pati i ona lima.

O le Joker teine ​​teine ​​e tatau ona fai laʻei, tusa ma le lanumoana-mumu lanu. Ole tulaga lea na aliali mai ai Harley Quinn ile tusitusiga a Bruce Timm ma Paul Dini e faafesagai ma Batman.

I le taimi nei, e lua filifiliga mo outfits. Muamua o se mea masani, faia i tua i le amataga o le 90s. O lenei ata e sili atu ona faʻamanatu mai le Joker ia te ia lava, ma pulou ma faʻapipiʻi i luga o lona ulu, o se ofutino mumu-uliuli e fufusi, e pei o se suti sela, ma le faʻatulagaina o tioata.

Ae sili atu ona manaia o le faʻaonapo nei faʻamatalaga, lea e tuʻuina atu mo se sili atu faʻamaoni, ae i le taimi lava e tasi e manaia foliga. O le sili tuʻufaʻatasiga o se foliga vaʻaia ma amio leaga. Aemaise lava mo lenei ata, pupuu pupuu, se paepae paʻepaʻe, suspenders ma se mumu-lanumoana pulupulu e talafeagai.

Manatua o aso nei Harley Quinn, tasi ofu e le lava le lava. Teuga Halloween o le a le le atoa atoa le ata. Manaʻomia se teuga lelei ma talitonuina.

Ole mea e faʻaalu i lauulu, ma o loʻo iai ile mea lea e te manaʻomia e le gata ile taimi, aʻo le mea e faʻatau. Afai e te le manaʻo e faʻaalu ni nai masina ma lauulu ua valiina i lanu pupula, faʻatau tonics poʻo le henna o lanumoana (lanumoana) ma mumu (lanu piniki) lanu. Fai ni atigi fusi lua, faʻamamaina latou e amata mai le ogatotonu o le umi ma vali i lanu talafeagai.

Ata: Tausisoifua

O se tasi o le faigofie e fausiaina, ae sili ona lauiloa ata o le Tausisoifua. O le mea moni, lenei tatou te le o talanoa e uiga i se teine ​​agalelei a e manaʻo e fesoasoani i le gasegase e toe malosi. I le isi itu, o loʻo tatou talanoa e uiga i se tasi ua sauni ma le fesoasoani a masini faʻafomaʻi ... Ae ui i lea, tatou te le o talanoa e uiga i faʻalavelave, ae o le a tatou mafaufau e uiga i le faʻafefea ona fatufatu teuga tausimaʻi Halloweene aumaia le fefe i malo pati.

Ia, i le tulaga lenei o le ae manaʻomia se fomaʻi ofu. Lauina o lea le suti mo se teine, e mafai ona e filifili lavalava sili tatala. Faʻamama le ki luga, filifili se puʻupuʻu le umi ma e manaʻomia se sitaili ina ia faʻamamafa ai lou puimanava.

O le mea e lelei ai, ua salalau le galuega faʻafomaʻi, aua i lau tusi telefoni e mautinoa o le a e mauaina ai se tasi ua fesoʻotaʻi lona olaga ma gaioiga a Hippocrates. E sosoʻo ai ua uma ona soalaupuleina le mataupu ma le suti. O le pulu toto i luga o se papa paʻepaʻe o le a le afaina, ae o luga o le talosaga ma le faʻatagaga a le tasi e mafai ona faʻafaigofieina ofu.

Atoatoa foliga o Halloween aofia ai ae le naʻo le faʻaogaina o mea teuteu lelei. Aua neʻi galo o loʻo tatou talanoa e uiga i se faʻamoemoe lemu aso malolo, ma o le mea lea e tatau i le tausisoifua toto mimita ma taufaamataʻu. E foliga mai ia te oe le faigata ona faia lea mea? O le a matou lafoaia ou popolega. Matou te fautua atu e vaʻavaʻai se ata vitio, o lea sitepu ma lea laasaga faʻamatala mai pe faʻafefea ona e fausia se ata manaʻomia ma se tui i luga o lona ulu ma o loimata maligi.

Ia, mo le lauulu, e leai se mea o mafaufau iai. O se pulou faapitoa faʻapipiʻi o le a faʻatumu le atoatoa foliga o se teine ​​tausimaʻi.

O lea la, matou folasia atu ia te oe 12 manatu mo ata mo Halloween 2018. Ma, e pei ona i ai, faigata e mafai ona tulaʻi mai mo i latou e matua leai se mafaufau, ma o lenei e seasea lava. I le ala, aua nei galo o Halloween o se aso malolo lea, e le gata i le teuga o le pati, e tatau foi ona iai ni mea a sui: moligaʻo, maukeni maukeni, suamalie ma, o le mea moni, lagona lelei.

Fiafia Halloween!

Curl curls poʻo vavae saʻo

Ina ia faia ni ata manaia (mo se faʻataʻitaʻiga, Angel, Princess, Fairies), faʻaʻofuina ma curls faia i luga o le lauulu uumi e atoatoa. Matou te faʻamatalaina le faʻagasologa o le fausiaina o lenei laʻasaga i vaega:

  • mama lauulu o loʻo togafitia i se auala e puipuia mai leaga faʻaletonu aafiaga,
  • selu ma faʻataunuʻuina vaega e lua: faʻalava ma le faʻatu, vaevae e tatau ona vaeluaina lauulu i le fa, pe tusa o le tutusa sone,
  • matou te faʻamau le lauulu mai le pito i luga ma se tasi o pito i lalo o faʻapipiʻi ina ia aua neʻi faʻalavelave i le faʻagasologa o le galuega,
  • vaevaeina le vaega o totoe i ni manifinifi loka ma uu i se curling iron, mimilo i le itu mai foliga,
  • e mafai ona togafitia strand uma i se fixing sooupu ina ia umi le curl,
  • tali tutusa lauulu laʻau i le mea totoe i lalo ma uma pito i luga vaega,
  • fulufulu lauulu ma varnish, e mafai ona e faʻaogaina le oloa i pupula.

Mo nisi ata, i se isi itu, e tatau ona e faia lau laulu ia matua lamolemole. O sea sitaili e talafeagai mo Gothic mata - pusi uliuli, Pannochka, le aitu, ma isi. O sea sitaili mafai ona faigofie ona faia i ou lava lima ma le fesoasoani o le faʻamama.

Fai fusi

O se mataʻina mata ae laulu le laulu e fai ile Halloween e mafai ona faia i luga o le solofanua solofanua. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, fai se maualuga maualuga i luga o le pale, malupuipuia ma nisi lautele uʻamea. Afai e te saeia le vaega saoloto o le fusi, e te maua se lauulu laulu, e pei o le "fountain", e talafeagai mo le tele o "valea" ata. Ina ia tuuina atu i le faʻatusa malamalama se "valea" e mafai ona e nonoa lima pe fitu tulivae i luga o le pale, faʻavasega i latou i se faʻataʻamilomilo faigata.

O se fulufulu ulu ma le lua maualuga solofanua e lelei mo le ata o se pepe meataalo. I le mea mulimuli, o le laulu faʻaputuputu i ponytails e mafai ona faʻataʻuina i curls.

Lauulu maualuga

Maualuga maualuga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma curls o loʻo fetaui lelei mo le ata o se vampire poʻo le masiofo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se laulu ile faʻaaogaina o le algorithm lea:

  • selu le lauulu, filifili se lautele lautele, solomuli teisi mai le laulu. Afai e te fuafua e tuua le 'au, ona tatau ai lea ona tufatufaina le sooga pe a maeʻa le faʻailoga. Matou te mimiloina la i se sikoa faʻataʻitaʻi ma faʻamautu le tumau i se faʻamau,
  • filifili se nonoa vaiti i tua o le ulu, mimilo e fai i se fusifusi, ma faataoto i se faapona, puipui ma fulufulu. Ina ia foaʻi se tele o lauulu, e mafai ona e faʻaogaina ni laʻasaga faʻapitoa ua faʻataʻamilomilo i le faia o le utupoto,
  • nei faasaoloto le pito i luma, fai se selu i luga, ma taoto i luga o le fusi na faia, tapuni,
  • faʻapipiʻi i mea e le o vaaia,
  • o lenei ua matou aveʻesea mai malumalu ma toe ave i tua, o loʻo faaputuputuina le faaputuga, ua tofu taʻitasi o loʻo taofia ma le le vaaia,
  • o le pito i lalo ole lauulu e mafai ona selu pe na faʻaoso ile faʻataʻavaleina faʻaofi ole uʻamea

Fiafia faʻauma

Pe a fatuina ata o zombies ma isi mataʻutia mata, e tatau ona e faia ni taufaafefe lauulu mo Halloween. O mea autu ile vaʻai o ia laulu lalelei o le le faʻatamaia ma le faʻatamala. O lenei faʻapipiʻi e fai lava sina faigofie e fai i le fale.

Mo le faia o se "vevesi laititi" i luga o lauulu laulu poʻo le laulu uumi, e manaʻomia le itiiti o le taumafaiga. Taualumaga

  • a uma ona fufulu, faʻamago le lauulu masani
  • selu ma vaevae tutusa tutusa e ala i le vaeluaina,
  • faʻaaoga sitaili mousse i le umi atoa, selu le laulu ma ou tamatamailima, e taua le leai o ni faapona i le lauulu,
  • tatou mimiloina vaega uma o le laulu i se fusi siku, ma tuu faataamilo i lona au o le fulufulu, fai le “patupatu” ma faʻamautu ma se fusipaʻu paʻu,
  • matou faʻatali pe tusa ma le afa itula, ona matou faʻaleaʻauina lea o fusi ma taʻi le lauulu i o matou tamatamailima, faʻamautuina le soʻona faʻaolaina ma varnis.

E sili atu faigofie le faia o le faʻaʻoleʻole styling mo lauulu pupuu E tatau lava ona faʻamamaina loka ma se laulu vavae, faʻatonutonu se vaitafe o le ea i itu eseese.

Fulufulu ma laufanua teuteuina

Mo le tele o ata, a selu lauulu lauulu e talafeagai. Mo le ata o se aitu, teuteuina ma le igoa "apogaleveleve popo" ua fetaui lelei. A o le mea moni, o le taatitia lea o loʻo faʻapipiʻi atu le vaega tele i le occipital vaega.

Ina ia fausia se voluminous "apogaleveleve popo", o le a manaʻomia lauulu lauulu faʻapitoa, ae e mafai ona e faʻaaogaina se fulu masani, naʻo oe e manaʻomia le valiina i le lanu o lou lauulu ina ia le mafai ona vaʻaia. Mafaufau pe faʻafefea ona fai se lauulu mo Halloween i se patch:

  • muamua matou fuafuaina le maualuga o le a maua ai tatou "cocoon",
  • i le vaega filifilia matou vavaeeseina le lauulu ma se laina vaevaega, vaʻaia le tumau loka pito i luga ma se kilipa,
  • ma pine tatou te faʻamautuina le ie (omomi),
  • matou te vavaeeseina le lauulu pito i luga, vavae ese faʻasologa, sasaa le tele o varnish, selu ma taoto i luga o le ie o puipui, puipui ma le le vaaia
  • mai itu tauʻai matou te tuʻua lua uʻamea ia saʻoloto, ona matou faʻapipiʻi lea o la matou "cocoon", ufiufi le mea le vaaia.
  • o sulugatiti pito i lalo e faʻasaʻolotoina pe na faʻataʻamilomilo i faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina i latou i se faʻaiuga maualalo, e fuafua i le ata filifilia.

O se sili matagofie sitaili mafai ona faia e ala i le mimiloina o lauulu i luga o laupepa masani. E fai sina umi o le sitaili sitaili, ae e taua le faʻaiuga. Taualumaga

  • faaaoga le voluma mousse e fufulu ma mago ai lauulu,
  • aveese uma lauulu i le itu, tuueseese ai se tasi fasi fasi i le malumalu,
  • "filo" le manoa i se fulufulu ulu, ma taitaiina ai i le ulu,
  • ua amata ona tatou milo le manoa i luga o le fulufulu, tuu i ai i le tulaga o le "valu",
  • fuga le manua “fausiaina” i se vinisi, ona taofi lea mo ni nai sekone i le uʻamea, ma tuu i luga ole masini
  • faʻaauau pea ona faʻataʻamilomilo, mimilo uma maea fou i luga o totini,
  • e fausiaina se "artistic mess" i luga o le ulu, e mafai ona e tuua le vaega o loka ia sao, o lona uiga, naʻo le faamisi
  • ina ua uma ona teuteu styling, faatali 15 minute, ona aveese ai lea ma le faaeteete pulou mai le laulu, amata mai i le tasi na manua muamua,
  • tatou te feosofi i lauulu ma o tatou lima ma teisi tatou pasi le selu mafolafola ma seasea nifo, tatou te faʻaleleiina ile varnish. Na avea ma uiga sili ona matagofie.

Matou te faia "Horns"

Horns atonu e manaʻomia e fausia se ata o se tiapolo poʻo se temoni. E mafai ona faia mai lou lava lauulu.

Afai e umi le laulu, ona tatou faia lea o nifo e ala i le aoina uma o le lauulu pe na o le pito i luga o ni filo i lua uumi. Matou te miloina le lauulu i fulufulu poʻo lou fili atu i fili ma faʻataʻamilomilo solo i le paʻu mafiafia e faʻasaʻo ai le solofanua. Ole fulufulu ua suia ile lauulu ulu.

O le isi mea o le faia o nifo malie mai lauulu pupuu, ua lava le faʻaaogaina o le sui sooupu i laina ma tuu se pea 'avega faʻailogaina "i luga".

Taalo ma lanu

Tele amio e le masani ai lanu o lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lauulu o le tautua teine ​​e tatau ona lanumeamata, ma o le Dead Bride e tatau ona lanumoana. Ina ia foaʻi le lauulu le lanu manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻamamaina tonal e faigofie ona fufulu ese pe faʻapitoa vali mo vali iliʻuga.

I luga o le lamolemole lauulu, e mafai ona e fatuina uluai mamanu e faʻaoga ai i nei onapo lanu. Ae ui i lea, e faigata ona faia se ata manaia i luga o lou lauulu; e tatau ona e faʻaaogaina le fesoasoani a se tagata vali ata poʻo le itiiti ifo i se teineitiiti. Ina ia lelei le tusia o ata, e mafai ona e faʻaogaina stensiliti tipi mai ata tifaga poʻo pepa malo.

Matou te faʻaaogaina mea faigaluega

Ata o filifiliga eseese lauulu e mafai ona musuia ai oe e fatuina se foliga foliga masani. Ae ui i lea, e leʻo uma laʻei lauulu e mafai ona faia i luga o lou lauulu ulu. Muamua, atonu o le a le lava le umi, ma lona lua, styling mafai ona tele taimi, ma Halloween e le o se aso ese. I le male, hairstyles ma se faaputuga, o se tele o laʻau fulufulu ma lanu manoa o le a manaʻomia ona taofiofia mo se taimi umi pe a uma le pati, ma afai o taeao taeao e manaʻomia e galue pe suʻesuʻe, ona avea ai lea o se faʻanoanoa le faʻaalu o le taimi e faʻasesea le lauulu.

O le mea lea, e mafai ona e alu i se sili faigofie auala ma maua se wig e fetaui lelei ma le ata filifilia. I le auala, i lenei tulaga, e le manaʻomia le "faapuapuagofieina" o lauulu i le selu ma le vevela sitaili metotia.

O le isi fofo i le faʻafitauli o le manaia pulou. Afai o i ai se pulou o le uluaʻi foliga poʻo se pale, o lona uiga e te le tau faʻataʻalo i lauulu mo se taimi umi. O lauulu e mafai ona faʻalosoloina pe nana i lalo o se pulou.