Lenei e sili atu

Fautuaga poto

E tofu teineiti ma ni uumi uumi ma faʻagaloina o le vaevaega e gata ai e faʻavavau. Faafetai i le pupuni puipui mo le puipuia ma laminating auaunaga, o le a galo ia te oe pe o le a le mea le mautonu ma leai ni mea e ola ai, ma maua se lauulu pei o fetu o loʻo faʻasalalauina oloa lauiloa lauulu. O le a matou fuafuaina le mea e sili ona puipuia ma tui, o le a le mea e masani ai ma o le a le eseesega i le va o nei faʻagasologa.

O le a le lamination?

Lamination o lauulu o le faʻagasologa o le faʻaogaina o mea teuteu faʻapolofesa i lauulu, lea e fausia ai se ata puipuia i luga o curls. E faia lamination i fale faʻanatura, mo lea, faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻaaoga i luga o le lauulu, faʻavae i luga o ni polotini o saito ma soya, vitamini ma isi mea olaola gaioi.

Ua tufatufaina tutusa faʻapulepulega luga o le lauulu, tuʻu mo le 20-30 minute, ona mulumulu lelei ai lea. O le taimi lenei ua lava mo lauulu taʻitasi e ufiufi i se ata puipuia, ona o le mea e le faʻamanatuina faʻataʻamilomilo o le curl smoothed. O le mea ua tupu, o le lauulu e paʻepaʻe, lamolemole, susulu, o le aoga e tumau mo le 3-6 vaiaso.

Vitio: o le a le mea puipui - o le tali a se tagata poto faapitoa.

Aafiaga mauaina

Ina ia faʻatusatusa nei tautua e lua lauulu lauulu, e tatau ona e iloa le mea e te maua ai pe a maeʻa le faʻatulagaina.

Lamination tuuina mai le aafiaga lenei:

  1. O lau laulu lauulu o le a puipuia mai i le faʻaosofia o mea saua fafo: varnishes, vevela ea, susulu o le la, e ala i le fausiaina o se ata puipui pe a maeʻa faʻapipiʻi le ufimata.
  2. E mafai ona e faʻaʻumatia ia pito malepe ma vaevaega. O le mea moni o le faʻatulagaina o lauulu e pei o sela faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le tasi ma le isi, i le aluga o taimi, latou amata amata i delaminate ma o tatou laulu lauulu ua avea ma leai se mea e fiafia ai. Ina ua uma lamination, o le lauulu fausaga e ufitia i se ata fou, o se taunuuga o le pa'ū uma pa'ū i totonu ma le lauulu foliga avea lamolemole, matagofie.
  3. I le maeʻa ai o lamination taualumaga, o le lauulu laʻititi ina matua tele i le 15%, o moli susulu, sitaili faia se laititi o le taimi.
  4. Ona o le ata puipuia, o le lanu o ufiufi ufiufi e taofia lona paolo umi.
  5. Le aafiaga ina ua uma lamination tumau 4-6 vaiaso.

O le a le aoga o lamination? curly, curly hair, matou te fautuaina le faitau i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Puipuiga Puipuiga:

  • e sili atu le susulu ma susulu le lauulu, ae le pei o le laminated,
  • o le lauulu e malolo ai mai totonu,
  • e mamafa le laulu ma e lē 'alo mai ai,
  • lauulu ina ua uma ona puipuia avea 10% sili volumenous
  • le aafiaga ina ua uma puipuia mulimuli 2-4 vaiaso.

Tuuina atu le tau

Puipuia o se taugofie taualumaga nai lo lamination. I totonu o salons, e faʻalagolago i le umi o le lauulu ma faʻailoga a le matai, latou te faʻailoa ia te oe le tau mai le 1000 i le 5000 rubles. Ole sauniuni mo le puipuia o tau mai le 1,700-3,000 rubles, o le oloa sili ona taugata o PaulMitchell oloa, o lona tau e mafai ona oʻo atu i le 8,000 rubles. O lenei seti atonu a lava mo 3-5 taualumaga, fuafua i le umi o le lauulu.

Faamolemole matau o tau o lamination e faʻalagolago i le umi o lou lauulu ma le tomai o se pulu faʻapipiʻi. Tau averesi i Moscow - lauulu umi e oʻo atu i le 50 cm 4000 rubles, sili atu nai lo le 50 cm - 5000 rubles.

Lamination ma puipui i le fale

Afai e te manaʻo e fai le talipupuni i le fale, e tatau ona e faʻatau oloa oloa faʻapolofesa. E mafai ona faʻatauina i faleoloa faʻapitoa poʻo le faʻatonuina mai le upega tafaʻilagi a le au faʻatau. O mea ua sili ona lauiloa suʻesuʻega o Estel ma Paul Mitchell.

O le sailiiliga auala e faia i 4 laasaga:

  1. Muamua e tatau ona e fufuluina lau lauulu i le faʻamamaina faʻamamalu.
  2. Faaaogaina o se air-conditioner spray e faʻapipiʻiina ma faʻavasega le fausaga o lauulu.
  3. Faaaoga suauu e fafagaina ma faasusu lauulu uma i le susu.
  4. Faʻaoga o le suauu palu e fai ai se ata puipuia.

Fale Lamination o le mea lelei o le mafai ona faia e aunoa ma le faʻaaogaina o ni taugata, ae i le fesoasoani mai i le gelatin mask, ua saunia i le fua faatatau o le 1 tbsp. l gelatin i luga o le 3 sipuni vai ma le faʻaopopo o le tasi fuamoa ma le balm (ufimata) mo lauulu. Afai e te fiafia i oloa faʻapolofesa, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le Estel laminating pusa.

Vitio: o le master class i lauulu lamination mai se tagata poto faapitoa Estelle.

Le lelei ma mea e le atoatoa

Tulaga:

  • toe mauaina. O le ata e puipuia e le gata mai le afaina o le ea ma le susulu o le la, ae faapea foi mai le faʻaalia i le maualuga o le vevela,
  • taualumaga na faʻatinoina i le taimi lava pe a uma ona pulu, susulu atili le lanu ma fesoasoani ia te oe le umi,
  • vaevaega mugala ma mago faʻamamaina. O le aufaʻatau faʻatau na faʻaleagaina ma saeia 'ula, toe faʻafoʻisia le faamaoni o le lauulu. E fai e fesoʻotaʻiga se susulu masani, ia usitaʻi ma e leai se aʻafiaga o le "fana",
  • faʻamalosia. Curls avea mausali ma faʻamalosia, leiloa leiloa.

O mea le lelei e mafai ona faʻatatauina naʻo se aafiaga le fuafuaina. E ono tupu ia le lauulu le auala faʻasalalauina. E tupu lenei mea ona o le le poto masani o le tufuga poʻo le faʻatauvaaina oloa.

Tulaga lelei ma leaga

Tulaga:

  • faaleleia le fausaga ona o le faamalologa aafiaga,
  • puipuia lauulu mai aafiaga i fafo ma vevela maualuga,
  • faamaloloina le malepelepe ma
  • faʻaopopoina le aofaʻi e ala i le faʻaopoopoina o le mafiafia o le lauulu,
  • faia le laei e usitai ma faafaigofieina le styling.

Leaga:

  • ua malo le laulu
  • e mafai ona tupu le malu o le fuluga,
  • faʻateleina le galuega o le sebaceous glands.

Mo le a le umi?

Puipuia e itiiti teisi nai lo lamination, talu ai o le tele o faamamafa i luga o togafitiga. O le ata puipuia e sina manifinifi. Tali maua mai le 3 i le 4 vaiaso.

Ina ua maeʻa 5-6 sauniga, o le laulu e tutoʻatasi ina ia maloloina ma aunoa ma le toe faia o taotoga ia iila, silky, lamolemole ma maloloina.

E faʻapefea ona eseese taualumaga?

Lamination ma puipuia - taualumaga faʻamoemoe e faʻaleleia atili foliga, toe faʻaleleia ma le togafitia o paʻusisi ua faʻaleagaina. Ae o le a le eseʻesega la? Seʻi tatou mafaufau iai!

O le lamination faagasologa ei ai se galuega puipuia., nana le le atoatoa mai fafo ma puipuia curls mai mea oona ma mea leaga.

Fafaga i fafo, ae le o totonu. A maeʻa lenei faʻagaioiga, faʻaopopo le susulu, susulu ma foliga maloloina.

O le puipuia e ati atu le lauulu, faaleleia lona fausaga, fafagaina mai totonu, o faʻamau vaevae vae, o loʻo i ai se faʻamalologa meatotino ma faʻavaʻa ma se ie manifinifi o le cellulose mo puipuiga.

O le a le mea e tuʻufaʻatasia ai o nei faiga e lua e mafai ona lanu ma valivali.

O fea le ala e sili atu?

Ina ia mafai ona faia se filifiliga e faʻatatau i se vaega faʻapitoa, e manaʻomia le sailia e uiga i a latou sini, lelei ma le faʻamoemoeina taunuʻuga.

Ole lamination faagasologa e faʻamoemoe e faʻaleleia foliga vaaia, tulaga o le laulu ma lo latou puipuiga. Faʻamalosia le pito i fafo e ala i le faʻapipiʻi o flakes o le a puipuia ai i latou mai le aʻafiaga leaga o se le afaina selulose atigi. Ole aafiaga ma le umi ole lamination e umi atu nai lo le analog.

Lamination faia mai le ogatotonu i pito o le lauulu ma tausia i le maualalo le vevela mo 20-30 minute, ina ia sili atu le lelei o le aʻafiaga.

Ole iloiloga suʻesuʻega e agaʻi lava ile togafitiga, puipuia mai totonu ma faʻaosofia le teuteuina lelei mo lauulu. I le faaopoopo atu i le maualuga ma susulu, lauulu e fafagaina e vitamini, natura keratin ua toe faaleleia, soifua maloloina ma le matagofie o curls ua faaumiumi. A maeʻa ni nai sauniga, o le mea o le a foliga maloloina e aunoa ma le puipuia.

O le umi o le puipuia talipupuni e itiiti ifo nai lo le tutusa metotia - i luga ole averesi 3.5 vaiaso.

E mafai ona fai le talipupuni ile fale. E faʻaaoga le sooupu ile umi atoa ma e faʻatautaia le taotoga ile tolu vaega:

  • apalai ea air conditioner
  • toe faaleleia sui
  • faapipiiina o paluga suauu.

Anotusi

E pei foi o soʻo se toe faaleleia ma togafitiga lavelave, o nei faʻatinoga e i ai faʻailoga.

E le mafai ona laminate lauulu i tulaga nei:

  • E tele naua lauulu. A maeʻa lamination, o le lauulu e mamafa ma vaivai aʻa e ono le lagolagoina lo latou mamafa.
  • Mo le mafuaaga lava lea e tasi, o teine ​​laulu uumi, e tatau ona tuʻua (umi i lalo ole pito i lalo pito i lalo).
  • A faʻapea e faʻaleagaina le maʻi i le ulu, e tatau ona e muamua vaʻai i se fomaʻi.
  • Paʻu faʻamaʻi, pei o le seborrhea, o ni faʻailogaina foi.

Ua faasa ona puipuia pe a faapea:

  • Tele leiloa. Ua afaina ai manoa ma e faigata ia i latou ona taofia i latou.
  • Mafiafia ma le malo. A maeʻa le sauniga, o le a atili ai ona faigata.
  • Paʻu faʻamaʻi ma faʻaleagaina le papala.

Lea metotia o le tausiga kuafura e sili, e filifilia na o ia e ona. O auala fou mai tagata atamamai o le a fesoasoani pea e tausia ma toe faʻaleleia le soifua maloloina o lauulu ma faʻaola atili latou matagofie.

Le aano o le taualumaga

Ina ia malamalama i le mea sili atu - laminating poʻo le puipuia o lauulu, oe manaʻomia le malamalama pe o le a lo latou aano. Na latou suia uma curls i le taimi lava, ae amio ese ia i latou.

  • Lamination o se fale puipui tausiga e faʻamoemoe e faʻamau le vaega pito i luga o curls. O se faʻapitoa faʻapitoa e ufiufi fulufulu uma i se ata faʻalilolilo faʻalilolilo, faʻalelei le mafolafola, maise fafo atu o le laualuga o laina.
  • Iloiloina o se taualumaga i le taimi lea o suti ua tumu i aoga aoga. O nei mea uma ua "faʻamaufaʻailogaina" i totonu ia i latou i se uʻamea poʻo fulufulu tagata, lea e faʻatagaina oe e toe faʻalelei lauulu.

E mafai ona faʻaiʻuina e faapea o le tulaga eseʻesega i le va o taualumaga o se tasi o latou (talipupuni) o togafitiga, ma le lona lua (lamination) o loʻo faʻamoemoe e taofia le faʻaleagaina o manoa ma faʻaleleia o latou foliga.

Mea e lelei o Metotia

Ina ia filifilia le sili ona talafeagai filifiliga mo le toe faʻafoʻiina o le lalelei foliga mai o curls, e tatau ona e faʻaeteete totoʻa suʻesuʻega lelei o taualumaga uma e lua. Uma lamination ma puipuia maua ai tele tele o lelei. O le mea taua o le vave faʻatinoina o le manaʻomia. Ae e iai isi penefiti.

  • talafeagai mo soʻo se ituaiga o lauulu
  • e leai se faʻatapulaʻaina o le numera o taualumaga faʻatino,
  • tuuina mai le aafiaga o le faʻasaʻo ona o le mamafa o manoa,
  • Evens keratin vaega o lauulu,
  • faʻaleleia atoatoa laʻau,
  • faʻaopoopoina le maualuga o lauulu ile 15%,
  • faia se puipuiga ata tifaga luga o le laualuga o sulugatiti, puipuia faʻaleagaina mai le leaga aafiaga o le siosiomaga.
  • fafagaina lauulu i mea aoga,
  • faamaloloina le lauulu i totonu
  • tupu masani ma lanu,
  • e le oi ai le amonia, alkali ma isi mea leaga,
  • faia se vaega i luga o luga o manoa e puipuia mai le malosi osofaʻiga o mea i fafo atu,
  • faafaigofie le styling.

Le atoatoa

Lamination ma puipuia puipuia foi ei ai mea le lelei, e pei o soʻo se fale lava faʻagaioiga. Muamua lava, o le a le mafai ona e fiafia i le faʻaiuga mo se taimi umi lava. Peitaʻi, i taimi e masani ai ona asiasi i le faleoloa, o le aʻafiaga o le a faʻaputuputu, ma o taimi uma e umi le umi.

  • tuuina atu le malosi i lauulu,
  • e tau atu i le eliina o paʻu pe a fufulu,
  • faʻaleleia atili ai le gaosiga o sebum, ina ia le a fetaui ma le tagata e faʻavaveina lauulu gaʻoa,
  • na o le 2-4 vaiaso.
  • E le talafeagai mo tagata e vaivai tele, faigofie ona pa'ū, e mafua ai ona mamafa,
  • taofia le lauulu o le tusi, pei o lauulu e ogatasi i lalo o lona mamafa,
  • pe a uma le taualumaga, e le mafai ona ofi i totonu le ata i le ata le vali,
  • taugata tele
  • o le aafiaga e le sili atu ma le 3-4 vaiaso.

Iʻuga

O le a le eseesega i le va o le puipuia ma le laulu lamination? Muamua lava, o iʻuga. Ia malamalama i mea e talafeagai mo lau curls, filifili pe o le a le mea e te mafaufauina mai le taualumaga.

Afai o le manoa o loʻo i tulaga masani, ma e na o le manaʻomia e puipuia i latou mai le leaga aafiaga o mea i fafo atu, lamination e matua talafeagai.

Peitaʻi o le toe faʻaleleia o le fausaga e naʻo le puipuia. O le a tuʻuina atu ai faʻaiuga nei:

  • Fulufuluina le laulu, ae lē pei o le laminating,
  • Na te faamaloloina manoa mai totonu,
  • aveese le soona mataga,
  • faateleina lauulu laʻititi i le tusa o le 10%.

  • puipuia o le soalaupulega o fautuaga,
  • puipuiga faatuatuaina e faasaga i le leaga aafiaga o maualuga vevela, ultraviolet leisa, vailaʻau faaleagaina
  • aveeseina o le eliina o le eletise o curls ma o latou gatasi,
  • puipuia o le faʻamamaina o paʻu faʻamalositino ma le faʻalelei faʻaleleia.

Meaaoga

Lamination ma puipuia mafai eseese eseese tau. O le muamua faʻatulagaina o le a taugata tele oe, ona e maua ai se umi atu iuga ma umi umi. Iloilo tagata faʻamaonia faʻamaonia o le umi le laulu, o le tele foi o le matai e tatau ona totogi.

Peitai, e i ai le sili atu le aoga filifiliga - tausiga ile fale. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻatauina o igoa faapolofesa poʻo le faʻaaoga tatau o tini laiti.

Puipuia lauulu

Ina ia faia se puipuiga puipui i luga o curls ma saturate i latou ma mea aoga, e tatau ona e faʻatau se pusa faʻapitoa mo le taualumaga. O le sili ona lauiloa o Estelle tuʻufaʻatasia - tasi afifi o loʻo iai mea uma e te manaʻomia mo le tausiga o aiga.

Matou te faia suʻega e tusa ma le polokalame lenei:

  1. Fufulu lauulu ma le solo mo le faʻamamaina loloto, apalai le palu, fufulu ese pe a uma le 10 minute.
  2. Matou te aveeseina le tele o le susu mai i le paʻu ma se solo vaivai, e le tatau ona tafe mai le vai mai ia i latou.
  3. Salu lemu le paluga mo le puipuia i le umi atoa o le curls, e aunoa ma le misia o se tasi soʻotaga.
  4. Matou te tausisia le taimi faʻamaoti i faʻatonuga, fufulu ma vai, faʻamago le lauulu.
  5. Faaaoga le fau fale sui.

Laminate mama

E mafai ona e faʻauluulu lauulu i le fesoasoani faʻapitoa o fomaʻi faʻapitoa lea ua faʻatau atu i faleoloa mo lauulu. Ole tau o seti e mafai ona oʻo atu i le 10,000 rubles, ae ua lava mo le tele o faʻagasologa.

Ae e i ai foi se sili atu taugofie filifiliga tausiga e le aveina oe le tele o le taimi ma tupe. Fale Lamination Aiga:

  • Liligi le sipuni tele o gelatin meaʻai ma tolu sipuni tele o vai mafana. Tuu ia e fufuluina fatu.
  • Matou te tuuina le fatuga i se vai taele. Matou te faʻatali seʻia oʻo ina tutusa. E taua tele le gelatin e matua faataapeapeina, ae o le paluga e le pala.
  • Faʻaopopo se sipuni lauulu lauulu i le oloa, fefiloi lelei.
  • Matou te faʻaaogaina ia mama, susu susu, ma tuʻua mai aʻa 1.5-2 cm. Mai luga matou te ufiufi le ulu i le pipiʻi ata ma se solo.
  • Alu mo le 15 minute. Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga, e mafai ona faʻamamaina lou lauulu i totonu o se ie ma se fulufulu selu, faʻaliliuina i le laʻititi le malosi.
  • Matou fufulu ese toega o le pulou, faʻamago le lauulu i se auala masani.

O auala mo laminating ma puipuia puipuia e ono eseese tau ma tekinolosi, ae o le mea autu o latou tuuina atu eseese taunuuga. I fafo, e ono foliga mai o le curls foliga tutusa i le maea ai o taualumaga - latou avea pupula ma teuteuina lelei. O le mea moni, o le tasi tausiga e faʻatautaia i le toe faʻaleleia, ma le isi - ia puipuia le laina.

Afai e mafai, ua fautuaina e tagata atamamai le suia lamination ma le puipuia, ma sili atu - fai i le taimi e tasi. Lenei o le a faʻaalia se aafiaga sili ona matagofie - o ou loka o le a foliga matagofie ma maloloina.

Faatasi ai ma masani faiga masani, pe a mavae le ono masina o le a e maitauina e tusa lava pe le alu i le salon, o lauulu o le a tumau matagofie ma maloloina.

Shielding ma laminating o ni lauiloa lauiloa taualumaga e faʻaleleia atili ai foliga vaaia o curls ma o latou tulaga. E tele naua a latou mea, ae e iai foʻi eseesega taua.

Ina ia 'ausia ni maualuga faʻaiuga, o se fomaʻi faʻapitoa e tuʻufaʻatasia tausiga. Afai e te le maua le avanoa e masani ona asiasi i le salon mo lenei, e mafai ona e faia mea uma i le fale. Tausia lelei lau lauulu ma o le a tumau le maloloina ma matagofie.

Lamination ma puipuia le lauulu - le aano o le metotia

Lamination o se lauiloa salon taualumaga na aliali mai sili atu 20 tausaga talu ai. I aso nei, oloa faʻapitoa lamination oloa e avanoa mo le faʻatau atu. O le mea lea, teineiti uma mafai ona faia lenei faʻatonuga na o ia i le fale. O le aano o le metotia o le aʻafia o se vailaʻau o loʻo iai nisi meaʻai.O se faʻaiuga o lenei aʻafiaga, o le lauulu laʻau e toe faʻaleleia, ma lauulu taʻitasi o loʻo siʻomia e se ata manifinifi oona. Faafetai i lenei, o lauulu foliga vaaia foliga sili atu le mafiafia.

O le puipuia foi e aofia ai i le faʻaogaina o se sauniuniga faʻapitoa i lauulu. O loʻo iai ceramides, amino acids, porotini ma suauʻu lelei faalenatura. O vaega galue malosi e ulu atu i le lauulu ma toe faʻaleleia lona fausaga, fafagaina mai totonu.

Lamination ma puipuia - o le a le eseʻesega

Ina ia malamalama pe faʻapefea ese lamination ese puipuia lauulu, e taua le mafaufau i le mataupu faʻavae o gaioiga o nei taʻitasi. A lamination maua ai le aʻafiaga o le toe faʻaleleia o le lauulu ua faʻaleagaina ona o le faʻaalia mai fafo. E le soloia mea i le vaega puipuia o sisala, ae faʻatumuina lauulu mai fafo. O le iuga o ata tifaga faʻamutaina le matala ma o lea e toe faʻafoʻiina le masani masani o laʻau. O le ata tifaga faʻatagaina le laulu e "manava", ae i le taimi lava e tasi e faʻatumauina le susu i totonu.

O le fualaau faasaina ulufale e ala i se vaega o puipuiga paʻu ma suia le fausaga i totonu o le lauulu. Ona o le malosi o le malosi aafiaga, ua toe fausia ai le fausaga, le leiloa le matagofie ma le soifua maloloina o lauulu toe foi mai.

O le a le eseʻesega i le va o le puipuia ma le laminasi i tuutuuga o le taualumaga lava ia? A laminating, latou muamua fufuluina o latou lauulu, ona faʻaaoga lea o le vevela vaega sooupu. Faʻaoga le mea ua taua o bio-laminate, o loʻo i ai vitamini, porotini ma isi mea ai. A maeʻa se taimi faʻatatau, o se vaega malulu tapena e faʻaaoga i luga o laina. Ina ua uma lena faia se toefuatai pulou.

Puipuiga e amata foi i le faʻamalama. A maeʻa, e faʻaaoga foi se mata e faʻaaoga i uʻamea, o loʻo faʻaalia ai le puipuiga malu. Ole tulaga lea e manaʻomia mo le sili ona tui ole fualaau. A maeʻa ona fufulu ese le ufimata, e faʻamago ia filo i se solo ma faʻaaoga ai se tuʻuga faʻapitoa. O lenei vailaʻau e sili atu le galue lelei i le vevela. Mo lenei, faʻapitoa masini faʻaaogaina - sushuars. A maeʻa ona tuʻufaʻatasiga, e fufulu ese ma faʻapipiʻi se mea faʻapipiʻi i le curls.

O le eseesega autu i le va o nei faiga, o lamination maua ai na o mea teuteu teuteu, ma puipuia puipuia le lauulu, e maua ai e le gata cosmetic, ae o togafitiga foʻi le aoga.

O le a le mea e filifilia - puipui pe puipui O le filifili, aʻoaʻo e uiga i malosiaga ma vaivaiga o nei metotia taʻitasi.

Le lelei ma mea le lelei o lamination

E manaʻomia le faʻamamafa o mea aoga nei o lenei faiga:

  • O le oe lava-faʻamalologa faʻasologa amata - le lauulu maua le leiloa meaʻai, ona faʻavaveina o latou tuputupu ae ma faʻaleleia foliga.
  • O lauulu e maua ai se siʻitia tele, foliga sili atu le mafiafia.
  • Afai e fai le tau i luga o ni lanu lanu, mulimuli ane o le lanu o le a umi se umi.

E ese mai le lelei, lamination ei ai ni faaletonu. Mo tagata e ona soifua maloloina malosi curls, o lenei faiga e toetoe lava leai se aoga. O le aafiaga pe a uma ona faʻaaoga se faʻapitoa tuʻuaga e oʻo atu i le 2-3 vaiaso. Ina ua maeʻa lamination, e le mafai ona e faia le staining, talu ai o le manoa e le mitiia pigment lelei ona o le iai o le teutusi ata. A maeʻa se faiga faʻapena, e toetoe lava a leai se aoga o le faia o meaʻai lelei, faʻamalosia ma isi mata faʻapipiʻi, ona ua leiloa e le laulu le mafai ona ave ni mea aoga.

Lelei ma vaivaiga o le puipuia

O le autu aoga o lenei faiga e pei ona taua i lalo:

  • Ua faaleagaina vaega o lauulu.
  • O lauulu e tumu i aoga aoga.
  • Lauulu foliga foliga mafiafia.
  • O le faʻafitauli o le maʻaleʻale ua aveʻese.
  • O lauulu e atili pupula.
  • Tuʻuina mai se faʻamalologa puipuia puipuiga.
  • E mafai ona puipuia lauulu mai le leaga o le siʻosiʻomaga.
  • O manoa e usitai ma e faigofie ona laʻei.
  • O se aʻafiaga e oʻo atu i le 5 vaiaso o loʻo faʻamautinoa (o le aʻafiaga o faʻaputuputu, o lona uiga, faʻatasi ma taʻitasi toe fai, o le tulaga o le lauulu o le a sili atu ona lelei)
  • Mulimuli ane, e mafai ona e valiina le filo.

O ai e tatau ona faʻaoga le puipuiga?

O lenei faiga e sili ona aoga mo tagata o loʻo nonofo ai ile taulaga, ona e masani ona pupula o latou lauulu ile efuefu, otaota ma isi mea e le lelei. E aoga tele mo i latou e fiafia i le faʻaogaina o uila pipi, uʻamea ma isi mea faʻapipiʻi e aofia ai le faʻaalia i le maualuga o le vevela i luga o laina. I le talipupuni, e mafai ai e toe faʻaleleia uʻamea ua maeʻa ona maeʻa pe a maeʻa, poʻo isi alualu i luma faʻaalu.

Ae mo vaivaiga, puipuia se tasi minus - o le fuainumera laititi lava e fufulu ese. O le mea lea, afai e te le toe fai le taualumaga, o le lauulu laulu e toe avea e tutusa ma pei muamua a o le faʻaaogaina le vailaʻau. E pei o le lamination, o lenei toe faaleleia auala o se tasi o le "mulimuli mulimuli" faiga, ma o lea e le mafai ona faʻaaogaina na malosi vailaʻau soona fai. A leai, o le i ai o se tulaga lamatia o feagai ma le faʻafitauli o le faʻateleina o le le mautonu ma sili atu le leaga faʻaletonu i le lauulu.

O fea e sili atu - lamination poʻo le puipuia o lauulu?

Tuuina atu i le uiga ese o taualumaga uma, e mafai ona finauina o le puipuia ona o se loloto malosi aafiaga i le fausaga totonu o le lauulu e sili atu le aoga i tulaga o le toe faaleleia. Ae ui i lea, o le le amanaiaina lamination e le aoga foi, talu ai o le ionic ata e mafua ai o se talipupuni malosi e puipuia uma lauulu.

Nai lo le taliina o le fesili, puipui pe laminating - o le mea e sili ona lelei, o tagata atamamai e fautuaina e aua nei filifili i le va o nei faiga e lua, ae ia fai le tasi ma le isi. Naʻo le pau lea o le auala e maua ai le maualuga o le aʻafiaga: o le lauulu o le a malu, usitaʻi, mafiafia. O se pupula susulu o le a aliali mai, ma lou lauulu o le a faʻamoemoeina puipuia mai i aafiaga o tu maualuga ma isi leaga itu fafo.

O le a le mea e puipuia ai lauulu? O le a le eseʻese mai LAMINATION? Faʻafefea ona fai le faʻagaioiga TELEFONI? TULAGA ma puipuia le ESTEL + PHOTO HAIR pe a uma le faʻagasologa

Puipuiga. Talu ai nei, o lenei "vavega" -mataʻaga sa faʻalauiloaina malosi faʻatasi ma e laminasi, ma aemaise o le faʻalogo i le talipupuni Estel ma Paul Mitchell. O le a matou fuafuaina pe tatau ona fai, pe aoga mo lauulu ma pe faʻapefea ona faʻatino ia gaioiga o ituaiga eseese.

O le a le mea e puipuia ai lauulu?

Muamua, tatou vaʻai poʻo le a le mea e folafola mai e le au tekonolosi.

O taualumaga mo le puipuia o lauulu o le loloto sapalaiina o le lauulu, taumafa, eleni, susulu, faapea foi ma puipuiga mai aafiaga o le siosiomaga, UV puipuiga.

A puipuia, o se laupepa susulu-maila e fausia i luga o le lauulu laupepa - se puipui puipui.

O le tuʻufaʻatasiga o le tapenaina tapenaga o le faʻailoga Paul Mitchell (USA) e aofia ai faʻamalosi o loʻo faʻaavanoaina luga o le soy protein ma amino acids, vaega o mea tau, amonia ua matua le aofia.

O le umi o le puipuia talipupuni i luga o le lauulu ese mai 4 i le 6 vaiaso fuafua i le tausiga o le aiga.

Le tele o tagata fenumiai puipuia le lauulu ma laminating lauulu, o se tasi fai mai o se tasi ma le tutusa.

Lauulu puipuia o taumafa o le fausaga totonu o le lauulu. Lamination o le puipuiga o le itu i fafo o le lauulu. Nei e le o se tasi tuusaʻo taualumaga.

O le taualumaga e talafeagai tele mo ituaiga uma o laulu, vali ma natura. Puipuia puipuia lauulu maua maualuga le faʻamamaina lauulu mai totonu - mai le aʻa i le pito sili!

Na ou faia le talipupuni i le taimi i le fale ma tele taimi i le fale, ma ou mafai ona fai atu o le "salon" ma maualuga tau e le o faamatalaina i le lavelave o le taualumaga, ae i le le mafai ona ulufale atu i vaega, ae maise o le vali PM Susulu.

O ia lea e fai ma faʻavae mo le suʻesuʻega PM, e leai lava se isi mea na o le valivali amonia-leai ni vali.

Laasaga 1 Muamua, o lauulu e fufuluina i le loloto o le faʻamamaina afu faʻapipiʻi. E tusa ai ma le "tekonolosi", o le laumoli, o le mea moni, ua ofoina mai foi e le Paul Mitchell ituaiga - Shampoo Two, ae ui i lea, e mafai ona faigofie ona suia i se tutusa (faʻamamaina) faʻapipiʻi o le isi ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ou te faʻaaogaina Redken poʻo Fekkai.

E manaia, soo se tasi. Faʻalagolago i manaʻoga o lou lauulu, e faʻaaogaina e le matai pe naʻo le faʻalavelaveina o se conditioner O le faʻapaʻiaina (pe afai e le paʻu le laulu), faʻaʻamuʻamu luga uila faʻamalosi Maua taugata (pe afai ole paʻu e mago ma paopao), poʻo se kulimi faʻapipiʻi malosi Maoae malosi (afai o le lauulu e gase ma ua paʻu).

O le ufimata e matua 3-5 minute, ea malulu 1-2. Ua le toe i ai se lagona i le teuina o nei oloa, o le taimi lea o loʻo faʻailoa mai i afifi ma o le mea foʻi lea e manaʻomia mo le faʻatinoina o galuega "pei ona tatau ona faia."

Laasaga 3 O le pulupulu poʻo le conditioner fufulu ese ma ua solo le laulu ma se fulufulu.

Laasaga 4 Malulu, mama lauulu e lanu - vali PM Susulu paolo filifilia. I le avea ai o se tulafono, matai fautua atu se faifeau - i.e. paolo manino, ae e mafai ona e avea seisi mea mai le paleti.

Laasaga 6. O le lauulu e faʻaoga mo le final gloss, i kamupani fale faʻaaoga mitchell's Maoae aʻo malulu.

E mafua mai i le a?

O se taunuuga, o le taualumaga: teuina, faʻamamaina, faʻapipiʻi o mata uila, valivali (lanu pe valivali), mulimuli ane fufuluina ma teuteu.

Ona o le a se "faʻapitoa" mata e tatau ona aliali i luga o le lauulu, e matua le manino ia te aʻu - pe a fai ona o le faʻaaogaina o vali o soʻo se vali lanu e galue i le auala tutusa, e le o le mea lea o lenei ituaiga faʻapitoa.

Afai e mafua mai i le silicone mai le le fufulu-ese, ona mafai lea o se aʻafiaga e mafai ona maua e aunoa ma le tuua o le fale ma le tele o faʻatupe mai le polofesa i le faʻatau tele maketi.

O le "loloto faʻaosofia ai o le tino" ma le "taumafa" ua ausiaina i le faʻaaogaina o matapulepule, e mafai ona faʻaogaina na o oe i le fale, ma e le o le tuʻufaʻatasia ma le pisia.

Ioe Manaia le maketiina aitia - fesuiaʻi le lauʻeleʻele ma le masani ai o lauulu i le "puipuia" ma faʻatau atu faʻaalu sili atu taugata, ma o le a faʻaalu le malosi o le matai i le faʻaaogaina o se ufimata faaopoopo. Horeay faasalalauga!

E tatau ona ou fai atu, o le PM Shines dye, e ui lava ina maualuga, ma e moni lava e leai se ammonia, e leai se mea "fomai" i totonu, pei lava i isi ituaiga vali, leai.

Sa ou ufiufiina lona lauulu mo se taimi umi ma ia, seia ou suiina i le sili atu manuia filifiliga mo au (Colorance Goldwell), ma PM PM Shines lauulu e le o leaga ai aʻu. Ae na te leʻi faʻamaloloina, o le a le mea gaosi oloa e leʻi fuafuaina mo.

Le aoga ile lauulu pe a uma le "puipuia" Paul Mitchell

Ou maua se tali tutusa mai le masani valivali Valivali goldwell (ata vali i lanu eseese):

Le taua o lamination - ufiufi lauulu i se malosi cellulose ataaga e umi le umi ma vaʻaia vaʻaia le lauulu foliga maloloina.

Puipuiga - O le mea moni, o le valiina lea o lauulu i se le mautonu vali ma le faʻaaogaina muamua o se matapulepule.

Ma mulimuli ane, laitiiti e uiga tauva puipuiaESTEL.

O le faiga na faʻatino e Estel matai i lalo o le ata o le "puipuia" toetoe lava leai se mea e faia i le faʻatulagaina mai ia Paul Mitchell.

Sa filifili tagata tomai faapitoa Estel e faia e aunoa ma muai pulou ma valiina, ma i le taimi lava e fufuluina ai le lauulu latou te faʻaaogaina le faaiʻuga oloa gloss: a 2-phase spray conditioner, ona suauʻu suauʻu, ma mulimuli ane, o le faʻamuta sosolo mulimuli.

O le mea lea, "puipuia" o le talosaga i le lauulu o se faaputuga o silikon mai fagu o foliga eseese.

Le tuufaatasiga o le muamua biphasic "serum" Estel:

Isododecane - emollient, soli mo silicones

Dimethiconol - silicone polymer

Disiloxane - synthetic emollient

C13-16 Isoparaffin - Vaseline faʻatonuga, ata muamua

C10-13 Isoparaffin - Vaseline faʻatonuga, ata muamua

Argania spinosa kernel oil - argan suauu

Macadamia ternifolia kernel oil - macadamia suauu

Suauʻu Walnut - pata kacang

Suauu Tui Camelia - Suauu Kamela

Tocopheryl Acetate - Vitamini E

Eethylhexyl methoxycinnamate - le faʻamalu UV faamama

CI 60725 - Vali

O le vaega o le vaega lona lua o le Estel o le suauʻu (o ai o le a mauaina e le itiiti ifo ma le tasi le eseʻesega mai le fausaga Numera 1?)

Isododecane, syclopentasiloxane, o.imethiconol, oisiloxane, C13-16 Isoparaffin, Dimethicone, C10-13 Isoparaffin, Argania spinosa kernel oil, Macadamia ternifolia kernel oil, Walnut Oil, Camelia Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Eethylhexyl methoxycinnamate, CI 60725.

O le vaega o lona tolu o vaega o Estel o le suauʻu-tapuni (eseʻesega mai tuʻufaʻatasiga ua faʻaalia i le tetele):

Isododecane,disiloxane, syclopentasiloxane, I le C12-15alkyl benzoate (mea faapipii ma mafiafia), Argania spinosa kernel oil, Macadamia ternifolia kernel oil, Parfum, Limonene, Linalool,butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geranoil(6 ituaiga o manogi manogi)Eethylhexyl methoxycinnamate

Ia, o le a le mea o loʻo iai e toe faʻafoʻi, faʻapipiʻi? Se fefiloi o silicones ma silicones?

O le aoga i le tuufaatasiga na o argan suauu, macadamia ma uolanati, ma i latou e leai se taua taua e itiiti ifo nai lo i latou, i le tuufaatasiga na o mea puipui ma flavors, ma latou mafai na o se aofaiga na mo faaopoopo ata tifaga luga o le lauulu.

Ae o nei tupe uma ua mafai ona faʻaavanoa vave, lea, o le mea moni, o le tauvaga o loʻo fausia i luga o le "suʻesuʻega" Estelle.

O le a le faʻaiʻuga?

I lalo o le faaupuga matagofie "puipuia", lea ua fautuaina e tuuina atu le tele o tupe: 1500-5000r. (Paul Mitchell) pe mai le 300 i le 1500 p. (Estel), sili ona lelei latou faʻatau atu ia oe lauulu lauulu i le faʻaaogaina o se isi ufimata, i le sili ona leaga - o le faʻamafanafana faʻailogaina tasi i le isi o le sili ona faasolitulafono silikon soothers i tuufaatasiga.

E aoga le avatu o le salonone mo se mea faapena - e te filifili. I le tagata lava ia, ou te sili atu faʻaalu tupe i luga o se tomai faapitoa. se ufimata mai ai i ai e le gata o le a vaʻaia, ae o se faʻafouina moni aafiaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, luga faʻaaliga faʻapipiʻi Lʻanza, ina ua uma ona vaʻaia laʻu foliga lalelei pei o lenei (ma lenei, faʻamolemole ia matau mai ai, leai ni silikoni ma suauu):

• ● ❤ ● • Faafetai i tagata uma na tilotilo! • ● ❤ ● •

Ituaiga o talipupuni

E 2 ituaiga o talipupuni:

  1. Valivali. E faʻaaogaina e fausia ai se pupula lelei. Ole aoga autu o lenei talipupuni o lona saogalemu tapulaa: e le aofia ai amonia ma alkali. O lenei "vali" e sili ona faamaoni ma masani i isi lanu lanu. Pau lava le mea leaga e sili atu le puupuu o aafiaga.
  2. Leiloa. Masani puipuia, lea e faʻaogaina mo le veleina e leai ni lauulu. O le aafiaga o lenei e le itiiti ifo.

Ituaiga o Lamination

I cosmetology, ono ituaiga autu o lamination faaaoga:

  1. Valivali / Mautinoa. Lamination lamination aofia ai lanu vali, o lea e fausia ai se susulu pupula. Vaʻaia - ua faʻaalia se foliga susulu. I tulaga o le tumau, manino lamination e maualalo ifo i lanu.
  2. Malulu / Vevela. E leai se eseʻesega taua iinei. I le muamua tulaga, o le fuainumera e faʻaaogaina i laupepa masani e fufulu. I le lona lua, e faʻamalosia i latou i le ea mafanafana ma se fulufulu tagata.
  3. Biolamination / Standard lamination. I le bio-lamination, e naʻo vaega o loʻo i ai. I le faʻataʻitaʻiga - o mea e le masani ai e faʻatagaina (o se tamaʻi vaega).