Lauiloa

Lauulu lauulu laulelei: O Lau Folafolaga Lelei

Ae paga lea, e le o teine ​​uma na tauia i mafiafia ma le uumi lauulu, e tafe i le pito i lalo pito i tua. Afai o oe o se tasi o latou ma o aso uma o loʻo suʻe i se manaia, sitaili ma faigofie sitaili, ona mafaufau lea e foia le faʻafitauli. Lauulu "Snail" - o le mea tonu lea e te manaʻomia. O le isi igoa, sili atu matagofie, e foliga mai o se "Farani fusi."

O le a tatou malamalama auiliili i faʻamatalaga ma ituaiga o sitaili.

O ai e fetaui i le "Shell" lauulu

O le le faʻamoemoeina lelei o le "Shell" lauulu e le faigata ona fai oe lava ia i luga o lauulu laulu. E i ai se tasi laʻititi lanu: afai e i ai lou lauulu lauulu e ala i le natura, ona mo le faʻataʻitaʻiga muamua e sili atu le faʻalelei o saʻo i se uʻamea, a leai, o le a faʻafitauli le faʻapipiʻi o le "Snail".

I le masani ai, sitaili e manaʻomia i luga o fulufulu mama ma mago lauulu. Mo puipuiga, e mafai ona e faʻaogaina le vevela-tetee mousse. O le a puipuia le fulufulu fausaga.

Mo fulufulu lauulu matagofie, o lenei teuteuga filifiliga e talafeagai foʻi. Ma le isi, latou te maua nisi filifiliga mo le faʻataʻitaʻiga: curls mafai ona faia fluffy, selu i luga o aʻa pe faʻataʻamilomilo i ni vavae ese ese o le a ufiufi foliga. O le fulufulu foliga e faʻamamafaina atoatoa le lalelei o le ua, ma o le faʻatusa ua avea ai foliga matagofie ma tamaitai. I le ala, e mafai ona e filifilia soʻo se ofu: aai poʻo fiafia, afiafi po o faʻamasaniga alofa. O le tuusaʻo na o taʻaloga taʻaloga naʻo le taʻaloga.

E i ai le tele o filifiliga mo le faʻafefea ona fausia se snail hairstyle. Faʻafefea ona fai se lomiga masani ma faʻaonaponei, mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga auiliili.

Le faatinoga masani

Ma o le faʻavae lea, o le metotia lea e tatau ona e atamai atoatoa, ona faigofie lea mo oe ona fai le toe vaega o ona fesuisuiaiga.

Faʻafefea ona fai o le fulufulu lauulu lauulu? Laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga o le a fesoasoani ia te oe e faʻatino ai lenei mea.

Muamua lava, o lauulu e tatau ona matua fufuluina ma feula mago.

Faʻataʻitaʻi i mea le lelei o le curls mafai ona faʻailoaina le gel poʻo le mousse, lea e tatau ona faʻaogaina ia i latou i se aofaiga laʻititi.

Ina ua maeʻa ona faʻaogaina le styling agent, e sili atu ona faʻamago le mafiafia o laulu i sina laulu.

I luga o le vaega okipita tatou aoina se masani masani o le maualuga maualuga.

Ole mea lea e tatau ona e liliu ai le laina faʻatau i se taʻamilosaga.

Sili atu mai ile tauvaga e tatau ona e faia se matasele.

O le vaega totoe totoe o le lauulu, tusa lava pe o lo latou umi, e tatau ona faʻataʻatia i totonu o le “atigi”.

Afai o iai ni meaʻai maua fua mai i le fulufulu, e mafai ona faʻasaʻoina ma le le vaʻaia poʻo le teuteuina i le sitaili mousse, e mafai foi ona e taʻimua teisi lava.

O le Atigi lava ia e faʻamautuina i faʻamaʻi.

Ole iʻuga e tatau ona faʻasaʻoina ma se mea faigaluega malosi lelei.

Lauulu laei "atigi" i luga o lauulu lauulu ua sauni.

Filifiliga fiafia mo lauulu mimilo

Tuʻuina atu fulufulu laʻei "Snail" o le a faʻaatoatoa atoatoa le malamalama ma le ea foliga o se teine ​​talavou ma sina faʻamafanafana curly ma ulavale curls. E le pei o le muamua filifiliga, i le tulaga lea e le manaʻomia ona faʻasaʻo lauulu ma se uʻamea. O le maualuga o mea faʻapitoa o foliga e sili le maseʻe ma faʻalavelave.

Le gaioiga algorithm e tutusa ma le masani auala, ae mo le faatofuina atoa i le māmā, e tatau ona e lafoaia le faʻaaogaina o mousses ma gels mo sitaili. O le sili ona maoaʻe o le laulu, o le sili atu le manaia o foliga.

O le matagofie o le malu foliga

E le masalomia, o le "Snail" lauulu foliga e mafai ona tuʻuina atu se faʻaaloalogia faʻapitoa i le faʻatusa o se tamaitai aulelei ma faʻamanuiaina i se faʻatasiga mamalu. Ole auala e faatino ai le fuafuaga e leai se ese mai suiga muamua. Ae peitai, iinei o le vaega autu ua tuuina atu i mea faigaluega ma mafaufauga.

Afai e te filifili e fai le "Snail" i le masani vaega, ona moʻomia lea o le faʻaaliga faʻapitoa ile totino o faʻataʻamilomilo ma faʻailogaina. I totonu o malumalu e mafai ona e alu ese ai ma le matagofie laʻau. Latou te faamamafaina le oval o le foliga ma le umi o le ua, ma le siʻusiʻu, lea e masani ona lafi i totonu, e mafai ona tipi i le uʻamea ma faʻataʻatia faataamilo i se uila.

E mafai ona e faia se sili ona matagofie lauulu i mea teuteu. E mafai ona faʻapea o mea masani masani pe taugata peʻai tutusa.

O le fulufulu "Shell" o le filifiliga a moni tamaitai oe iloa ona faʻaalia latou lava i le sosaiete. Fafine ma malamalama, e talafeagai mo soʻo se mea e tupu, pe a fai e te faʻaogaina mea fou i taimi uma, o le laiga o le a foliga eseʻese ese.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

Fai se vaega sao, afai e te ofuina se uila umi, e mafai ona e tuua. I le afa afa, nonoa lua sao vae i le ogatotonu o le ulu (ata muamua). Vaelua le iʻuga solofanua i ni vaega se lua ma lalagaina le flagella.

Fautuaga: ina ia mausali taofi ma aua le fusiua, mimilo loka faʻamau i le isi itu, ona latou - faʻasaga ma toe faʻalelei ia i latou paʻu.

Ina ia fatuina le matagofie, faʻaaoga le lauiloa metotia: i le umi atoa o le flagella, faʻasolo mai ou tamatamailima, e pei o le faʻataʻamilo atu i le pito. O le a foliga vaʻaia manaia e aunoa ma le lalagaina o lauulu, o lea o le taimi lava e te matauina i latou, lamolemole ma spray i le varnish.

Flagella e tatau ona mimilo i se auala faapitoa. Vaʻavaʻai i le ata: afifi le teine ​​i le taumatau flagellum i le itu tauagavale.

O le gaioiga e faʻasolosolo. O le taamilosaga o loʻo i totonu o se auala faʻapipiʻi le siʻusiʻu mama. Pine ma mea le vaaia / lauulu ma puipui i le fulufulu manu.

E faigofie? O le isi sitepu e faigofie lava: siitia le 2nd scythe i le ogatotonu ina ia mafai ona fai se iʻu. A e manaʻo i ai, 'aloʻitiiti laupepa mimilo. Ma toe popshikat varnish.

Ole iʻuga, e pei ona e vaʻai ile ata, e matua leai lava se aoga.

Masani pu

I le filiina o lauulu ile sulu i luga aʻe o lou ulu, e sili le valaʻauina o lau uo teine. O le vaega atoa o laʻau, o le lalagaina o se farani Farani i le ogatotonu, ma faʻataʻatia faʻataʻamilo, faʻasolosolo ona fatuina se snaili luga o le ulu. I le ata o le sili ona manaia lauulu lauulu.

O le "fatu" o le lauulu o se lio o lapoa lapoa mai le lauulu i tua o le ulu. Vaelua lenei lauulu i fa loka. Faʻamanuiaina i latou i se faʻailoga Farani: i le va o le tasi ma le isi, vavaeʻese naʻo mai fafo. Tamoʻe mai loka i le ogatotonu? Faʻaauau ona lalagaina, o le lona lua e tatau ona faʻapipiʻi, ona "tapunia" lea o le pale o le a tapunia. Ma a leai se mea e lalagaina, faʻatumu le foafoaga i se puie faigofie, nana ma faʻamau i se fusipaʻu. O le iʻuga o se atigi mea faigata.

Mo le a le mea e talafeagai ai lauulu?

Faia o se mea mo galuega poo iunivesete - aisea e leai? Masalo o le a le tuua oe aunoa ma le mafaufau. E pei ona matou matauina, "o foliga uma e manaia tele" ma le agamalu, o le laulu masani lauulu o le a faʻaopopoina atili matagofie ona o lona lavelave. I ai, e mafai ona e alu i le fale mataaga ma i se tafaoga faamasani, tusa lava mo le faʻaipoipoga, o le a talafeagai sitaili pe a e teuteuina i studs ma rhinestones poʻo tamai fugalaau, faapipii se fulufulu lauulu matagofie pe lalagaina lipine.

Lauulu laulu sitaili matagofie: 2 o ona sili ona masani ituaiga

Oka lou lelava o loʻo iai le sefe puʻupuʻu ma le pu, ae o isi taimi e te manaʻo e usu se mea faapena i le pese "e faʻalavelave i se mea" i luga o lou ulu. Ae, ina ia aua neʻi faigata tele ma i le taimi lava e tasi e aulelei ma teuteu foliga. A o se lagona faapena e uu oe, le lauulu o le laulu, pe pei foi ona taʻua foi o Farani mimilo, o se mea moni maua.

I fafo, e talitutusa lava ma atigi atigi mollus, ma e mafua mai foi i lona igoa. O le "pu" na aliali mai e tusa ma le afe tausaga talu ai i Eleni anamua, e tele ona ituaiga. O lauulu e mafai ona faʻataʻamilo lelei i se paluga saʻo, teisi le lavalava, lalagaina i totonu o se teuteuga teuteu 'ulu, ma teuteuina i ituaiga uma mea faʻapitoa.

Tusa lava poo le a le ituaiga filifilia o "sipela", e tuʻuina atu i teineiti se matua faʻaalia matagofie, feusuaʻiga ma foliga matagofie. Le sili atu le umi mo le fausiaina o ia lalelei o se feololo.

Naʻo nai vaʻaiga o lenei lauulu e vaʻaia i lalo, o loʻo tuʻuina mai ai lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga mo lauulu o se laulu ile fusi i se fusi, e mafai ona faia ma le tutoʻatasi.

Le a le mea o le a manaʻomia mo teuga?

Ina ia fausia lenei lautele lauulu lauulu lauulu, o le lauiloa na le pa'ū mo le tele o seneturi, oe manaʻomia:

  • Fusi ula mo lauulu poʻo ni saina Saina
  • Mousse
  • Matua malosi malosi vali
  • Manino masini,
  • Totoina pe e le o vaaia.

Faʻafefea ona fai se lauulu lauulu lauulu mo le umi ma feololo lauulu mo se teineititi: sitepu i lea laasaga faʻatonuga

A uma ona faitau i le sitepu-laʻasaga faʻatonuga, o le faia o se snail faia-ia-oe lava lauulu laulu o le a faigofie

  1. Taulimaina manoa i lauulu sinasina, faʻamago i latou i le tafe o le ea malulu,
  2. Teteʻe faʻaeteete laʻau, ina ia faʻaopopo le isi laupepa e mafai ona selu teisi,
  3. Nonoa lou lauulu i se ofu solofanua solofanua
  4. Faatasi ai ma se solo a Saina, uu mai curls i lalo ifo o le ofuvae,
  5. Amata mimilo. Faasaʻo maea i luga o le laau. Tuu nisi mea e leʻi faʻatulagaina. O le a avatua ia te oe sina taʻalo ma le mataʻa,
  6. Loka uila faʻavalu solo ma le le vaaia ma ni fulufulu,
  7. O se fulufulu mata matagofie, diadem, ie fugalaʻau poʻo seisi lava mea teuteu o le a faʻaopopoina le ata.

Faʻaliga i teine

E le o teineiti uma o le a mafai ona avatua se atigi foliga i lona lauulu. O lenei mea e le se i manaʻomia e faia i tamaʻitaʻi ei ai se lauulu puʻupuʻu. Ae mai lava i mea o le uumi o le umi, o lenei laulu 'ulu ua faia e aunoa ma ni mea e le masani ai.

Afai o le teine ​​e i ai saʻo atoatoa sulugatiti, sa laki - e faigofie lava e faʻaeʻe le lauulu i foliga o se atigi.

Mo e ona lauulu lauulu, e na o le tasi lava le auala i fafo - e muamua-faʻasaʻosaʻoina uumi ma se mea faʻapitoa masini. O lenei hairstyle e masani ona faia i luga o na fufuluina ma mago laulu.

O fafine e mitamita ile laulu mafiafia, ole numera tele o filifiliga "atigi".

E mafai ona tuʻufaʻatasia ma fleece. E le gata i lea, e tele ni manoa e mafai ona faasaʻoloto mai le lauulu, curled po fluffed.

O le fulufulu "Shell" e mai Farani, e vaʻaia vaʻaia le umi o le fafine, ma faʻatupuina ai le laʻau. O lenei sitaili matala atoa le ua, e aumaia ai le sili agamalu ma feusuaʻiga i le ata.

Ina ia tuu ni laina uʻamea i lenei laulu, e te manaʻomia ni mea.

  • o le selu fulufulu, sili atu ile laupapa, ona ole selu e faia ile mea e le masani ai, e ono afaina ai le tino o lauulu,
  • se selu mafolafola ma se au umi umi e tuʻuʻese ai ona manoa,
  • se selu e fai soo nifo, lea e fuafua e lamolemole lauulu
  • Le vaʻaia ma ni fulufulu mo le faʻaleleiina o ni manoa, faʻapea foi ma ni laʻau manaia
  • sitaili o lona uiga ia faʻasaʻo le faʻaiuga.

O se tala masani i le fausiaina o le "pu"

O le "atigi" o le foliga masani o le mea muamua lava ia iloa fai. I le taumafai o le faʻavae masani, o le a faigofie ma isi.

E oʻo lava i se faigofie "sulu" mafai ona faia i auala eseese. Ae muamua e tatau ona e faia lau laulu lamolemole ma usitai. Mo lenei faʻamoemoe, mousse poʻo le malamalama gel ua faʻaogaina.

O le lauulu valaʻaulia e selu ma aoina i le pu o le ua, e tosoina latalata i le pito ma se fusipaʻu. O le siʻusiʻu fasi ua fusiua i se faʻasologa.

E mafai ona mimilo malosi pe vaivai, e fuafua i le folasaga o le faʻaiuga mulimuli.

O le faia tourniquet ua faaluaina i luga o le ulu e fai se matasele.

O lenei matasele o afifi i totonu o le fulufulu lauulu, ona o le mea o le "atigi" ua faia. O iina e te manaʻomia ai ona aveese le pito o le fusi.

E faʻafesoʻotaʻi le "atigi" ma le vaega o loʻo totoe ai le laulu e faʻaaoga se fulufulu tagata. E foliga mai, o nisi lauulu o le a tuʻituʻi mai le lauulu, ina ia latou manaʻomia le faʻamalieina ma se selu ma nifo masani.

A manaʻo iai, e mafai ona faʻasaʻolotoina nai loka manifinifi mai le atigi ina ia fai i latou mea e fai ai faʻatulafonoina ma naʻo galu malamalama, sina mimilo ma se tamatamai lima.

O le faia o le “atigi” e tatau ona faʻasea valeina ona o lona foliga e umi lava le umi i le taimi o le aso poʻo le faʻamanatuga.

"Snail" ma galu

O le "atigi" o curls e sili atu talafeagai mo na teine ​​o lo latou lauulu e migimigi. Latou te le tau faʻaaogaina le uʻamea faʻamoemoe.

Ma tamaʻitaʻi e sili ona fiafia i lenei lomiga o lauulu o le a manaʻomia se curling iron. Aulelei matagofie curls mafua ai fegalegaleaiga ma le faigofie, saolotoga ma alofa.

O le auala e faia ai le galugalu “atigi” e leai se ese mai le muamua. Ae o le foliga o lauulu o le a matua ese lava.

A fausia se "atigi" curls, tasi uiga ese e tatau ona amanaia.

Aua le faʻamaʻapeina faʻapitoa manoa, taumafai e mautinoa e taoto mafolafola. O lenei fulufulu lauulu talia lelei sina faʻaletonu.

O isi taimi e tatau foi ona toso ese ni manoa mai le lauulu mimilo. E tatau ona latou pipii faʻasolo teisi ma tuʻu i luga o le muaulu.

E mafai ona e faia se isi mea, mo se faʻataʻitaʻiga, aua le nanaina atoa le pito o le siusiu.

O ia sitaili e taʻu mai ai se tulaga faʻaalia ile ata ole fafine. E talafeagai mo aso uma poʻo se faʻapitoa aso.

Sei tatou teuteuina se faigofie "atigi"

O le faiga masani ole laulu ole “atigi” e mafai ona fai sina suiga ma teuteuina pe a faia ile ulu ma se selu.

Ina ia mafai ona liliu le "snail" faʻatasi ai ma le fulufulu manu, e tatau ona e faia ni gaioiga se tolu:

  1. Tuu lou lauulu ma faia se faaputuga o manoa i le pito i luga o le ulu, ma puipuia ai e le o vaaia,
  2. O toega o le laulu e tatau ona selu mai le agavale i le taumatau, saisaʻi i le ogatotonu o le ulu ma ni mea le vaaia, ma fai se faʻataʻitaʻiga mai ia i latou,
  3. O manoa o le lulu e tatau ona mimiloina ma se ofu ma mamanuina i totonu o le mimilo "sele".

O le foliga o le "sapu" o le a lelei pe a e faʻaaogaina se twister (o se mea faʻatasi ma se kilipa faʻamautuina, foliga pei o se mesh uamea faagaau).

Ia fai se lauulu laulu ma ia, selu ia nonoa ma uʻu atoa le lima. Ma, e ala i le lauulu faʻaputuputu faʻatasi, o loʻo filo ai se filo i le pito o le siʻi.

Ua tosoina ma le faaeteete i lalo, ma tuu i tafatafa o pito o le lauulu.

A maeʻa lea, o manoa ua manunua e pei o se pulu, aveese ia pito i totonu. Ua maeʻa ona faʻamau lelei sitaili ma pine.

Le masani ai faʻalu "shell"

O se ituaiga le-ituaiga o “atigi” sa faia foi. O le mea lilo o lenei hairstyle e fausia mai i manoa ua mimilo i itu e lua.

Ina ia faia saʻo le "Shell" faapipiiina, e tatau ona e mulimuli i le faʻatonuga:

  • O lauulu e vaevaeina i ni vaega se tolu. O le unta muamua e aoina mai i le auvae, o le lona lua mai le lauulu mai le pito i luga o le ulu, lona tolu mai ni manoa i le pito i tua o le ulu,
  • O vaega uma e tatau ona fetaui le tasi ma le isi i le tele, ae o le vaeluaina atonu e le tutusa,
    loka i le pito i luga o le ulu e tumau ma le tumau i lauulu, ina ia aua le faʻalavelave.Ma o lauulu mai le pito i tua o le ulu e tatau ona mimilo i luga ina ia maua ai se "faʻi". E tatau ona fufulu pito o le lauulu i totonu o lauulu, lea e faʻamautuina mo le faʻatuatuaina ma lauulu,
  • O lauulu i le pito i luga e tatau ona mimilo i se auala tutusa, na o le isi itu, o lona uiga, lalo. O pito o le laulu e nana i lalo o le moega fou, lea e faʻasaʻoina foi e le vaʻaia,
  • Faatasi ai ma mea e totoe o mea e tatau ona e faia mea nei: selu teisi, faʻaopopo le tele, mimilo faʻaaoga se penitala, ma fai se tamaʻi taʻaloga matagofie. O le galu faʻaalu pei o le gutu e tatau ona faʻamautuina ma manifinifi fulufulu lauulu ma faʻamautu ma varnish, a leai, le matasele e le pepelo,
  • Sauni faʻataʻitaʻia "sipela" e mafai ona teuteuina i pulou ma fugalaʻau poʻo rhinestones. O nisi fafine na faʻaaogaina lipine ma fugalaʻau fou. I le filifiliga o mea teuteu, e manaʻomia ona tutusa ma faʻatasi ma le a le ituaiga o faʻamoemoega valaauga e te valaʻaulia,
  • Ina ia taofia le fauina mai i le faalavelaveina vaevaeina, e sili atu le faʻanofoina lea i se laititi poʻo le malosi varnish fixation.

Manaia le siʻusiʻu

1. Faaaoga mousse po o le fulu i le manoa. Tusia tutusa le oloa i le umi atoa.

2. Vavae le lauulu i ni vaega se lua ma nonoa i latou i se nonoa masani.

3. Faʻamau uma pito ma nonoa se isi faapona.

4. Ua tatou tuiina le nila e le o vaaia ile itu mai luga i luga.

5. Sulu malieu le siʻu e fai ai le voluma.

Ma e te fiafia i lea filifiliga?

Televave vave ma faigofie lauulu mo aso uma.

Talu ai nei, sa matou talanoa e uiga i le faiga o se laʻei fulufulu i 5 minute.

O le a le snail hairstyle?

O se selu fulufulu lauulu poʻo, e pei ona taʻua foi, o le cockleshell o se masani masani mai lauulu e aoina i le pito i tua o le ulu, lea na lauiloa talu mai le seneturi talu ai. Na maua lona igoa ona o lona tutusa i se atigi atigi. O le mea autu o se lauulu laʻei e manaia lamolemole laina.

O tamaʻitaʻi taʻutaʻua lauiloa e sili atu ma le faʻatasi ona filifilia se lauulu sulu e ulufale ai i le kapeta

O le lauulu lauulu laulu e le alu i fafo o le masani, faafetai i ona lelei le mafaafitia:

  • eseese o taimi - talafeagai mo aso uma ma ofu afiafi,
  • faigofie lava - afai o loʻo paʻu lauulu faʻafitauli ia te oe, ma se solofanua solofanua ma se moi e foliga faigofie tele ma le lava le aulelei mo oe, ona o se laʻau alofa ma femoumouai o lau filifiliga,
  • faigofie o faʻataunuʻuga - sitaili e faigofie na o oe, naʻo oe e faʻataʻitaʻi,
  • lautele o ituaiga o lauulu - talafeagai mo ituaiga uma o lauulu: sao, galugalu, mafiafia ma manifinifi. Na pau lava le mea e ese ai o lauulu laulu, ae mo ia lauulu e mafai ona e faia se selu laulu pe a e faʻasaʻo muamua latou.

O ai e faʻapena ile laʻau lauulu

O se selu fulufulu lauulu e talafeagai mo teineiti ma tamaʻitaʻi matutua, o loʻo umiaina ma le uumi uumi poʻo le laulu o loʻo feololo (i tauau). I luga o pulu pupuʻu, e sili atu le le faia o lenei sitaili, aua o lauulu o le a paʻu ese mai le lautele lautele. Ae mo le ituaiga foliga, iinei o nisi fesoasoani e tatau ona mafaufau iai pe a filifilia se filifiliga teuteu.

  • tagata e ona foliga faataamilo foliga e tatau ona faaopoopo i le lauulu i mafiafia o 'auʻau ma tuʻu saoloto pa'ū pa'ū i itu,
  • e sili lea mo teineiti ma se sikuea foliga pe faatafata foliga e fai ai se sipika asimetris - mimilo le faasee e le i le ogatotonu o le ua, ae seʻe i le tasi itu. O se sili lelei faʻaopopo i le lauulu o se mea le tutusa asymmetric.

Faalua snail

O le lua ato pe, pei foi ona taʻua foi o se "atigi", e aofia ai ni vaega tutusa se lua - afa o le tasi "atigi", o le a foliga sili ona matagofie ma feminaʻi.

Ina ia fuafuaina lou lauulu, e tatau ona e:

  1. Faulu lou lauulu ma fofoa faʻataʻitaʻiga soʻoga luga o ia.
  2. Vaevae lauulu i ni vaega tutusa se lua.
  3. Nonoa lauulu i fusi i le ogatotonu, nana le pito i totonu o laulu.
  4. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi ma faʻalelei i le varnis.

Wailer snail

O se fulufulu lauulu laulu ma lalagaina elemene o le a foliga sili fememeaʻi ma faʻapitoa.

O le lalaga lalagaina e maua ai le laulu masani foliga masani

Le faia o lenei mea, toafilemu tasi pe sili atu fulufulu, ma ao ona aoina lea o laulu e tusa ai ma le faʻavae masani. E mafai ona e faia ni pulupulu tutusa lua i itu, pe o oe e mafai ona teuteu le laulu i le tasi itu.

'' Faiva iʻa

Lauulu saili mai le ulu fulufulu ulu - o se uluaʻi ma sitaili sitaili o le a faʻaopopoina se mimilo i lau foliga. O foliga la, o le fulufulu lauulu foliga tutusa ma foliga o le atigi sami.

Le faʻaalia ma foliga foliga vaʻaia fishy scythe, aoina i luga o le ulu i foliga o se atigi sami

Ina ia faia lenei faiga, e tatau ona e faʻatautaia le metotia o le lalagaina o se iʻa fili:

  1. Palu lelei lou lauulu.
  2. Filifili se loka o lauulu i luga aʻe o le taliga taumatau ma vaeluaina i 2 tutusa vaega.
  3. Ia, vavae ese se manoa manifinifi mai le itu taumatau ma lafo i totonu o le lalagaina, fesoʻotaʻi i le itu tauagavale.
  4. E faapena foi, tuu ese le manoa manifinifi i le itu tauagavale ma togi i le taumatau.
  5. I le taimi lava e tasi, faʻaopopoina curls na ave mai i le leai o ni lauulu i le itu tauagavale ma taumatau mai itu uma e lua i ni manoa, pei o le lalagaina o se fatu.
  6. O le lalaga lalaga ole lima i le itu mai le taumatau taliga i le agavale.
  7. Pe a oʻo atu le lalaga i le ogatotonu o le pito i luga okipitalone o le ulu, amata amata ona maua lima i le itu taumatau.
  8. Aua le faia pikikona i le itu tauagavale, naʻo le vavaeʻese loka manifinifi mo lalagaina o le iʻa.
  9. A uma loa mea fai fua o le tino, fili i le fili, togi 'esea manoa mai i itu i totonu.
  10. Faapipii le fili i se vaega manifinifi.
  11. Ia taʻimua i le fili i foliga o se atigi ma puipui i faʻamaʻi.

Faʻafanua ata: filifiliga faʻavasega e faʻavae i luga o se laulu lauulu

O le snail hairstyle o se tuai tuai e talafeagai mo soo se taimi. O le a ia faʻaopopoina le eseese i lau foliga i aso uma ma fai oe ma masiofo o le afiafi. O sea laulu foliga o le a avatua i teine ​​talavou foliga paʻi, agamalu, taʻumamaina, ma tamaʻitaʻi - le mamalu tautupu ma le matagofie. E aliali mai o loʻo faia fulufulu afiafi i le fale i lalo o le malosi o taʻitasi. O le mea taua o le aofia ai o mafaufauga ma onosaʻi, ma o le a lelei mea uma.

Scythe snail

Ina ia mafai ai e le faʻagasologa ona aumaia le fiafia, ma lauulu lauulu tumau i le umi e mafai ai, sauniuniga o le a manaʻomia.

Saunia mea talafeagai

O au fesoasoani faatuatuaina o le:

  • se selu ma se isi nila
  • lauulu vevela mo lauulu,
  • uamea suauʻu
  • ni togafiti.

Amata o le foafoaga

  1. Vavaeese se filo o le lapoa lapoa i le pito i luga. Aua le taumafai e fai se teuteu manaia lauulu, e le talafeagai lea. O le manaia o se atigi o le lea laina laina o le a sili atu vaʻavaʻai luga o le taimi muamua, e aofia ai maʻa laiti.
  2. Mo le faʻafaigofie, uu le ogatotonu ile lauulu sili ona lelei, ma faʻamau le laulu faʻatasi ma ni uʻamea.

Faʻafefea ona faiu se lauulu mai lauulu: vavaeʻese ma faʻalelei ia ni vaega

  1. Aveese le fusi eli, i se vavaeese vavaeese filifili se kuata-lapopoa vaega ma amata lalagaina, lalagaina lima o manoa.

Gauai atu!
E tatau ona ave faʻamalosi pito mai fafo.
I totonu o le itu a, o se fili masani lava e lalagaina e aunoa ma se tua.

O le amataga o le lalagaina "snails"

Isi gaioiga

  1. Spin le filo vavaeina i se lio ina ia aoina le fili i le ogatotonu o le lauulu. I lenei tulaga, o le amataga o lalagaina o le a tumau pea le le vaaia. A leai, o le mea e ono oʻo i le ogatotonu o se tamai faʻaoso "laʻititi nofoaga."

Suiga i le laina lona lua

  1. "Ua maeʻa ona iloa" ma le faʻasologa o loʻo faʻamamaina, aveese le faʻapipiʻi ma ave le pito i tua, fai se tamaʻi mea e maua mai i le faʻaiuga.. Lenei o le lua faaluaina o lou snail. O le laiti o fua, o le tele suiga o le a i le laulu.

Faufautua!
Pe a lalagaina lona lua lulu, e sili le faia o se tamaititi le faʻailoga e faʻalilolilo nana le ogatotonu o le lalaga.

Ata o le saʻo o mea o le fili i le ogatotonu

  1. I le maeʻa ai o le lio lona lua, e nana le amataga o lalagaina, amata amata ona aveese le lalagaina mai le ogatotonu. Ina ia faia lenei mea, toso le lalagaina e le o lona lua faʻaliliuga, ae mai i le vaeluaina. O le limatusi lima o le lima agavale agaʻi i lalo i le vaevaega o le taimi na muamua. Faafetai i lenei mea, o le a taofi le puaʻa valavala ma o le a le "alu ese" mamao.

Vaega mulimuli

  1. A fealuaʻi solo, faaauau pea le lalagaina i totonu o se lio. Ia mautinoa e siaki i taimi uma o se taamilosaga fou pe ua sosolo lou sai i le itu. E faigofie lenei mea e ala i le faʻatusatusaina o le mamao mai le taliga i lalagaina.

Gauai atu!
Ina ia tausia lelei le laulu foliga ma malosi, aua le ave le autu autu ma lagolago faatasi.
Muamua, fuafua le tulaga o le manoa autu, ona sosoo ai lea ma le tua.
Faʻamama faʻalelei i ou tamatamailima ma tuu i luga o se lautele.

Mo le ulavale lauulu, se vaega laʻititi o le gel e mafai ona faʻaaogaina.

  1. Faaumaina o se lauulu lauulu e sili atu i tua o taliga. Afai e te filifilia le tauagavale agavale i le pito o le lauulu, lalagaina mai lalo, pe a fai o le taumatau - mai luga. Le filifiliga sili lona lua lona lua, mo lona faʻatinoina i le vaega mulimuli lata ane i le taliga taumatau, ave ese uma lauulu totoe.
  2. Afai ei ai sau puʻupuʻu vavae ese, e mafai ona e tuuaʻina le faʻaaogaina, e sili atu le lalagaina o se mea umi ile laulu.
  3. Ponytail, lea e fausia mai le fulufulu totoe, i le pito, fili i se puie ma malupuipuia ma se tamai paʻu fusi.

  1. Pau le mea o totoe o le nanaina le pito. Ina ia faia lea, faʻasaʻo i lalo o laina muamua 3. Ona o le mea moni e faapea na e ave piki mai le na o le tasi itu, ua i ai taga masani i le lauulu, lea o le a fesoasoani e nana le pito.

Faʻafefea ona lalagaina se uila mai le lauulu: o le vaega mulimuli ma o le "galuega" i le solofanua

E mafai ona teuteuina se pulutasi i ni ie ulu, teuteu fulufulu ulu poʻo “paa”.

Vailaau atigi

O le lauulu selu mo laulu uumi atonu e i ai sina foliga ese ma e talafeagai mo foliga masani, o se tamaʻitaʻi i se laʻei pisinisi tuʻituʻi poʻo se ofu manaia afiafi.

O le fatuina o se galuega taulima e le faigata i ou lava lima, o le mea taua o le faʻasoa i le lava le vaʻaia ma faʻalelei auala.

Faiga Tusi

Faʻamalu lemu au faʻamalama i le vai, apalai se pulu poʻo se moli malamalama i lou lauulu. A uma na mea, selu ma faamago loka. Taumafai e faʻaʻofu lauulu lauulu tutusa, ae le o le tele. A leai, e tatau ona e faʻaalu se taimi tele e faʻatali ai latou e faʻamago.

I totonu o le 'auʻau, tuuese' auvae lautele ma tuʻi i le le vaaia. Afu lelei le lapoʻa tele o lauulu, ave ile itu tauagavale ma toe faʻalelei ma ia ile fesoasoani le vaaia.

Ia mimilo le taʻamilosaga mai le filo, faatonu le lauulu i le itu taumatau. Ia faʻamau lelei le atigi, faʻamaʻi ma pou. E le faigata ona faia lenei mea, talu ai o le faʻavae ua maeʻa ona faʻataʻuina e mea e le o vaaia.

Faufautua!
A faʻapea e pa'ū lou lauulu ma o le atigi foliga o le “mamafa”, avatua la malulu ma se tamai faaputuga i luga o le pale.
E le gata i lea, o le tele o lauulu ua i ai nei i le pito i luga o lauiloa!

Taumafai eseese filifiliga: matagofie e eseese.

Na o le taimi muamua e tilotilo ai, o atigi ma atigi foliga foliga mai o ni fausaga lavelave, o le mea moni, e mafai ona e fausiaina se sili taulima. Le tau o se lalelei lauulu o lou taimi ma maelega, ma o le taunuuga o foliga matamuli o isi. Ia, o le taimi e amata ai, ma o le vitio i totonu o lenei tusitusiga o le a avea ma taʻiala maufaatuatuaina mo le lalolagi o laʻasaga le masani ai.

A faaputuga iʻa

1. Fufulu lou lauulu i le faʻamalama ma faʻaalu le puipuiga vevela ile laina.

2. Faʻamago lau laulu i se fulufulu laulu.

3. Curl strands i le curling iron - o le a faapena ona maua ai le lauulu laulu.

4. Sulu lemu ia iko ma ou tamatamailima.

5. Matou te filiina le iʻai (vaai pe faʻafefea ona fili i lalo ifo!).

6. Vaivai le lalagaina i le umi atoa, ma maua ai se matala foliga.

7. Lauʻi le faʻanana i totonu ole fusiga i le pito i tua o le ulu ma faʻapipiʻi i fulufulu ulu.

8. Matou te faʻamatuʻuina ni loka manifinifi ma le faʻamatalaina i luga o le mata.

Ma e mafai ona fai e aunoa ma le mimilo, tuʻu le tootoo spikelet e pei o:

O se tala malaia bohemian-style

O e fuafuaina se aso malolo? Tausi lelei o se matagofie faʻaopopo i le ofu! Faigofie laulu mo lauulu umi o le a mafai ai ona e tumau i le sili ona matagofie.

  1. Matou te selu, vaevae le lauulu i ni paʻu manifinifi ma faʻataʻutaʻu i latou i le fesoasoani a se uʻamea.
  2. I itu uma e lua o matou fili fili lalagaina-totoga.
  3. Tatou oʻo atu i le vaega faʻapipiʻi ma faʻalelei ia i latou ma le fesoasoani a le le vaaia.
  4. I luga o lauulu mai le itu tauagavale matou te faia se faaputuga.
  5. Afifi i fasi manoa mai le itu taumatau.
  6. Le faʻavae o le lumanaʻi utupoto e faʻapipiʻi i se fulufulu tagata.
  7. Ua matou miloina le toe o le au solofanua i se fusifusi, nana le pito i lalo o le fulufulu.
  8. Sulu lemu ia lalagaina i lalaga 'ia foaʻi ia i latou le mafiafia ma le tele.
  9. Vaila solo le laulu ile laulu.

O le aso i aso uma o loʻo faʻamalu tolu

Laasaga 1: Selu ma vaevae le lauulu i ni vaega se tolu. Matou te faʻasaʻoina le ogatotonu ma le pito i luga ma se kilipa ina ia le faʻalavelave ai i nisi galuega.

Laasaga 2: fili vavae lele pito.

Laasaga 3: Matou te nonoa le pito i luga ole lalaga ie lelei.

Laasaga 4: Matou te lalagaina le puaa tutusa mai le ogatotonu vaega. Matou te nonoa le pito ma le fulufulu elea fusi.

Laasaga 5: selu tua le pito i luga o lauulu. Vaevae i ni vaega tutusa se tolu. Matou te liliuina itu e lua i ni uumi fufusi.

Laasaga 6: Faʻafesoʻotaʻi fusi i le vaega lona tolu ma faʻapipiʻi se isi fili. Matou te nonoa le pito ma le fulufulu elea fusi.

Laasaga 7: Matou te faʻasaʻo le pito i luga o le ulu ma se lauulu ina ia le faʻalavelave ai. Tatou mimiloina le ogatotonu puaa i totonu o le snail ma toe fai i studs.

Laasaga 8: Afifi le fili i lalo ole taele. Matou te faʻalelei ma lauulu.

Laasaga 9: Tatou te taoto le fili i luga ina ia natia ai uma sese o le taimi ua mavae. Faigofie lemu ma se lauulu.

Laʻasaga 10. Faʻapasisina le lauulu laei ma le varnis.

Leo tusa ole solofanua

  1. Tatou selu ma faia ni vaega se lua i le itu mai le itu faaletino i le pale. O se taunuuga, o le ae mauaina se tafatolu. O ia lea e manaʻomia mo nisi galuega, ae e sili atu le nonoa o le vaega o loʻo totoe ai ile fulufulu paʻu.
  2. Vavae le tafatolu i tolu tutusa tutusa.
  3. Matou te kolosiina i latou faʻatasi, faʻasolosolo ona faʻaopopoina ni manoa fou - lalagaina o se Falani. Matou te nonoa le pito o le 'ie faʻapipiʻi i se fusi faʻalelei lelei.
  4. O toega na totoe ua faʻapipiʻi i le matou puaʻa ma nonoa i le pale.
  5. Sa matou afifiina le ofuvae i se manoa manifinifi.

Ma e mafai ona e faia se solofanua puʻupuʻu ma sina mimilo:

Ato o lauulu

Faigofie laulu mo aso uma e le mafai ona fai e aunoa ma le tele o lalagaina. I luma o oe o se sili ona aulelei ma faʻaali foliga, lea e faʻavae i luga o le Farani fusi.

1. Selu ia manoa i le selu ma tuu ese se manoa laitiiti i tua atu o le taliga taumatau. Matou te vaevaeina i ni vaega se tolu.

2. Matou te filifilia ni manoa mai le tasi itu poʻo le isi ma faʻasesea i latou i lalo ifo o le vaega autu o le fili. E liliu ese Farani spikelet i se isi itu.

3. Faʻaauau le lalagaina o le puaa i se liʻo. Mo le faafaigofieina, tatou te faʻalo i lalo o tatou ulu i luma o. Matou te mataʻitu ma le totoʻa o loka e le leiloa ma e tu simetrisally.

4. A e taunuʻu i le pito i lalo o le puʻupuʻu, ia fili lalagaina le laʻau o totoe i le tolu-laina polu. Nonoa le pito i se manifinifi paʻu.

5. Faʻalaʻei lemu le lalagaina ma ou lima ina ia leai se leai.

6. Matou te faʻaumaina le foliga o le fulufulu ma nana le pito o le fili i totonu. Afai e faatagaina le umi, fai ni nai taimi ma faʻauʻai i latou faʻapipiʻi.

Vaʻai foi: filifiliina o lauulu laulu mo lauulu ma le laulu uumi

Lua lauulu faigofie mo aso uma Taulaga lauulu vave mo le aʻoga ma galuega, mo aso uma mo le laulu / umi lauulu i ou lava lima NON-BORING TAIL / 3 FUA SILI UIGA I ASO UMA * Fulufulu i luga o Setema 1 Bohemian braids

  1. Matou te selu ma uumi lauulu ile uʻamea curling.
  2. Matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega se lua - o le vaeluaina e tatau ona matua faia i le ogatotonu. Na matou faʻasaʻoina le tasi afa i le fulufulu manu, ina ia le faʻalavelave ai.
  3. Mai le vaega lona lua lalagaina Farani fusi. Matou te agaʻi mai i le vaega i luga aʻe o le taliga i le tua o le ulu ma le ua. Faʻataʻitaʻi le tumau le fili ma togafiti.
  4. Matou te faasaʻolotoina le vaega muamua mai le togafiti ma lalagaina i se auala tutusa. Tatou toe faʻalelei i se togafiti toe.
  5. Matou te fesoʻotaʻi uma fusi ma se uʻamea paʻu, aveese le faʻamoe.
  6. Matou te selu le siʻusiʻu i se tamaʻi selu.
  7. Sulu malie le lalagaina e foaʻi iai le matala.
  8. Vavaeese se manifinifi manifinifi mai le siusiu ma afifi faʻataʻamilomilo faʻaʻalu le lanu.

Matou te fautua atu e te matamata i le lauiloa aʻoaʻoga mai fili mo aso uma:

  • Faʻafefea ona faʻatuatuu se mea lelei ia oe
  • 4 fusi lemu ma le lipine

O le laulu o lauulu mo le laititi ma le umi lauulu o le a le avea ai oe tele taimi ma taumafaiga, ae o le a faʻatagaina oe i taimi uma e vaʻai i mea 5!

Pe faʻafefea ona fai ose fulufulu mai le ponytail ma le tasi pigtail

  • Faʻafefea ona fai se laulu seleni i le fale
  • Lauulu sulu auala e fai ai
  • Faʻafefea ona fai se lauulu lauulu Eleni
  • Faʻafefea ona fai se laʻei sili ona manaia i curls
  • Faʻafefea ona fai se laʻei afiafi i le fale
  • Faʻafefea ona fai se lauulu laulu ma se faaputuga
  • Faʻafefea ona fai se laʻau lelei ma lona laulu malulu
  • Faʻafefea ona fai ose laulu mo oe
  • Faʻafefea ona fai ose laulu ile itu ile curls
  • Faʻafefea ona fai o lou lauulu ile 5 minute
  • Faʻafefea ona fai ose loimata mai i pulou o nifo
  • Faʻafefea ona fai se lauulu laulu ma se mea e faʻatauluulu faasee

E uiga i lauulu

Atoatoa mo afiafi laʻau e manaʻomia ai se pisinisi pisinisi masani. E i ai matagofie uiga faʻavae, i.e. e mafai ona faia i ni lauulu 'eseʻese, pau le mea le lelei o le le talafeagai mo lauulu pupuu.


E fetaui lelei mo teineiti e eseʻese ituaiga foliga ma foliga foliga.

O le a le mea e manaʻomia e fai e oe lava le laulu i laulu lauulu?

Muamua e tatau ona e fufuluina lau lauulu ma ia faʻamago atoa.
O mea teuteu, e te manaʻomia se pulu mo le teuteuina o laulu po o mousse, selu, lauulu, le vaaia, manifinifi manifinifi, varnish e faaleleia le taunuuga.
Mo teuteuga, e mafai ona e faʻaogaina mea teuteu teuteu.


I le aoina uma o mea e tatau ai, ia lagona le saʻo e faaauau le galuega.
Mulimuli i lea laasaga ma lea laasaga faatonuga, ma, sili ona taua, talitonu o le lauulu laei e aoga.
O lenei fulufulu Fetaui lelei mo i latou uma e saofaina lauulu mafiafia ma i latou e le mafai ona fiafia i ia matagofie lauulu. O le mea autu o le saʻo ona o mai ma se ata ma tuʻu uma ona elemene ma le tasi ma le isi.

Lauulu ituaiga "snail" laasaga i lea laasaga laasaga

O i latou e fiafia i le faiga o se snail hairstyle e tatau ona iloa o loʻo iai ni filifiliga se lua mo lona faʻatinoina. Fuafua i le sitaili ma foliga, oe mafai ona filifili le mea tonu mo oe.
Le uiga masani. O le a lelei ma se ofu afiafi:

  1. Muamua, susu lou lauulu i mousse po o le busa ia mafai ai ona faʻafaigofie e fatuina se lauulu laulu. E taua le aua le soona fai i luga o le fua o le styling oloa.
  2. Matou te aoina le lauulu latalata i le faʻailoga ma tutuʻi i le le vaaia poʻo le manifinifi. I le taimi nei, matou te faʻaititia le lauulu autu i le itu tauagavale ma fusi lelei i fulufulu lauulu.
  3. Le isi, tatou mimilo, fai se fufusi sikoa mai le lauulu. Sii i luga lauulu ma teu mausali ina ia aua neʻi paʻu ese lau laulu. Faʻatumu lelei ile fulufulu lauulu.

O le vaega lona lua o le laulu e matagofie mo teineiti laiti i le faʻauʻuga poʻo le faʻatinoga, ma mo tamaʻitaʻi matutua.

Mo lenei fesuiaiga o mea, oe na o le manaʻomia le ofuvae ma selu, ma o le faʻatinoga lava ia o le a aofia ai i le mafai ona saʻo lalagaina fili i luga o le ulu.

Weave masani masani fili i le ogatotonu o le ulu. Ma amata i se liʻo, faʻasolosolo faʻateleina lona lautele. O le mea lea, o se lalaga lapotopoto e tatau ona faia aʻo leʻi iʻu le lauulu.
E mafai ona e faʻamamaina le laulu ile lalagaina o se lalaga masani masani faʻaaogaina le le vaaia.


I le malamalama ai i lagona o le lalagaina o se uluai lauulu lauulu, o le a e susulu i taimi uma i sosaiete.

Uiga o le folaina o se u

E tusa ai ma le faʻamatalaga aloaia, o lenei lauulu lavelave e fananau mai pe tusa o le selau tausaga talu ai i totonu o le atunuʻu, ua leva ona lauiloa o le faʻatosina mai foliga o foliga - matagofie Farani. Moni, fai mai tagata atamamai e oo lava i le afe tausaga talu ai, o tagata nonofo o Eleni Anamua na piilima latou curls i se auala tutusa, ae o le mea moni tumau: o Farani teine ​​na tuuina atu lauiloa ma mamalu i le gata.

O le lauiloa o le pu e afua ona o lona faigofie ma sili ona lelei.

Talu mai lena taimi, o taimi uma e fesuisuiai, ova i fesuiaiga o sitaili fou ma igoa - o le farani fusi, mimilo, atigi, faʻi - le lauulu laʻa na savali ma le manumalo i le lalolagi atoa, foliga tutusa uma i luga o ulu o teine ​​masani, faipule iloga ma fetu fetu. Ae i soʻo se mea e i ai, o lona foliga le masani ai o loʻo tutusa lava foliga mataga, ma e moni lava o se mea e le manatuaina o le atigi mollusk.

O ai le fulufulu mo?

Toeitiiti o tagata uma! Ole lelei ole cochlea e le faʻalagolago ile tele, poʻo le fausaga o lauulu, pe fua ile tausaga e ona ai.

  • e aulelei o ia i fafine matutua,
  • tuuina atu i tamaitai talavou se foliga matagofie ma lalelei,
  • faʻaopoopoina i le lalagaina o elemene ma susulu lauulu, e foliga manaia e oʻo lava i teineiti laiti,
  • lauulu lamolemole e tatau ona selu i totonu o se pu puʻupuʻu.
  • curls - tuu i totonu o se mea e le faaeteete, "fale" lomiga o le lauulu,
  • manoa manifinifi maua mamalu faafetai i le solofanua.

Ma ia e amanaia foʻi le mea moni, o le Farani utupoto e faʻaalia atoa ai le ua, e faʻamalosia atili ai ma manifinifi ma faʻasaga ile pou o le fafine.

Mo a mataupu e talafeagai ai?

Ma le isi, matua mo tagata uma. I le taimi, toeititi atoa le 100 tausaga talu ai, o le laiti na manatu o le laulu o foliga o sauniga lotu ma tulaga maualuga tulaga, nei o lea e maua i soo se mea.

  1. Tonu, faʻatagaina oe e tausisi ia atoatoa au faʻasologa i le aso atoa, o le atigi o loʻo matuā manaʻomia i totonu o pisinisi pisinisi lele atu i ofisa maitauina ma a latou tulafono laei saʻo.
  2. Ua teuteuina i pulou lauulu, teuteu lauulu teuteu poʻo se selu, o loo i ai i le tulaga i soo se sauniga aloaia, pe o se faʻauuga i le aʻoga poʻo se faʻaaliga foliga i luga o le kapeta mumu i Cannes.

E leai se tuaoi o le mafaufauina o stylists

I se faapuupuuga, e leai se nofoaga poʻo se mea e tupu ai le suti e le masani ai, ma e leai se ofu faʻapena e le ofi ai.

Lau oe lava luluʻulu lauulu: o mea faʻalelei o le fatuina o se mea e fai-ia-oe lava snail

Manatua, e ui lava o le muamua taumafai e pupuni lauulu i se atigi fancy o se tagata amata mafai ona le moni, o le mea moni e leai se mea faigata i lenei lauulu. O le mafuaʻaga lena na alu ifo ai le laʻau mai potu faʻalo i ulu o tagata masani Pale i se tasi taimi, o lona taoto e tele minute i le malosi! Pau mea e te manaʻomia o sina faʻataʻitaʻiga ma ni mea faigaluega.

O a mea faigaluega e tatau ona e teuina i luga?

  1. Fofo le pulumu e selu lelei lou lauulu.
  2. Se selu ma se maamaai uumi e vavae ai laina e aunoa ma ni faafitauli.
  3. Totoina pe e le o vaaia.
  4. O ni nai togafiti.
  5. Stacking agent: malosi faʻamalosia mousse poʻo le varnish.
  6. Talu ai e sili ona faigofie le tuʻuina o le laulu i se sele, e le afaina (le itiiti ifo ile amataga) e maua ai se uʻamea.
  7. Afai o loʻo e faia ni lauulu fiafia, oe manaʻomia mea matagofie.
  8. E manaia foi le teuina o mea i luga o ni faʻata e lua pe nofo i luma o le trellis ina ia e puleaina le "alualu i luma o galuega" i soʻo se taimi.

O laulu o laulu e faigofie ona faʻaofuina

E le tau taʻu atu, o lauulu e tatau ona fufuluina, faʻamago, selu lelei aʻo leʻi faia i le sitaili ma - pe a fai o se atigi gutu uila - faʻasaʻo ma se uʻamea. E te manaʻo e faʻaopopoina se laulu i se voluma? Vavae ia loka i vaega ma selu. E te manaʻo e fai i latou ia sili ona usitaʻi ma faʻafaigofie lau galuega? Faaaoga sina mousse i lou lauulu.

Faigofie atigi

Ole isi ituaiga o laulu lauiloa e lauiloa, e le taugata se mea e fai ai oe lava, e foliga mai faapenei ...

  1. Fulufulu lauulu lamolemole, togafitia ma mousse ma aoina mai ile ponytail.
  2. Aunoa ma le faʻamau i se paʻu poʻo ni faʻamau, tuʻu i le pito lou alofilima o lou lima. O lau galuega o le fausiaina o se foliga foliga tutusa ma atigi.
  3. Nana i le pito o le siʻusiʻu i totonu o le iʻuga, ma faʻasaʻo i se fulufulu laʻau manaia, poʻo le mea e teuteu ai ma lulu.

Agree, leai se mea faigata?

Ole isi filifiliga: vaeluaina le lauulu ile vaega sao ile lua ma taʻi lua sikola ae le o le tasi.

O le fulufulu laʻititi e matagofie ma matagofie

Moeina le faasee mai le lauulu latalata atu i le pito i luga o le ulu po o tua o le ulu, mimilo i le fufusi pe a mafai pe tuua ia saoloto, teuteuina le laulu i se lauulu po o ni mea tautau, e mafai ona e fatuina le tele o ituaiga lautele o snails masani, o nei mea e tasi o le a ese mai isi. Tala faʻamalosi!

Vitio: 2 fishtail braids

O le alagaupu "O mata e fefefe, ae fai lima" e fetaui lelei lava ma le mataupu a Farani o le fusi poʻo le pu. Afai o le taimi muamua e foliga mai ia te oe e faataavale se aulelei lauulu lauulu e le o se mea matamuli e alu i tagata ma, o se le lelei faʻafitauli pisinisi e manaʻomia le atamai, ona ova taimi oe talitonu o le a le mea uma i lenei mea. Laʻititi faʻataʻitaʻiga, ma o le Snail o le a mautinoa gauaʻi atu ia te oe, pe o le a iai pe a aunoa ma le lalagaina.