Tausiga

Upu ma Tupulaga: Iapani Hairstyles

O lauulu o tagata Iapani i aso nei e aafia i le tele o vaega eseese. Nei o le lauulu geisha laei ma se tala umi, lea o aso nei ua faia i ni tulaga tulaga ese. Ma fou-fangled ata o Iapani anime toa ma a latou manatunatuga lanu ma foliga. Ae i nei eseʻesega tu masani e tele mea e tutusa ai.

  1. O le faiga o Iapani geishas sa i ai i faʻatusatusa i ai, lea e aofia ai le uliuli uliuli lauulu ma paʻu paʻu. Teine o aso nei, taumafai e Europa faʻaaliga o latou foliga, vali o latou lauulu e mumu ma enaena. Ae o le faanaunauga o feteenaiga e taatele foi ia i latou. O le mea moni, o le tele o latou e iai ni manoa poʻo sone o loʻo valiina i lanu eseʻese.
  2. Sei o tatou vaʻai nei i lauulu lauulu geisha i tulaga o tusi, laugatasi ma lavelave o mamanu. Ioe, o latou laʻasaga e fufusi ma e tele le laulu e le pipii i fafo i se mea. Ae o le a le tele o polo, laupepa ma mataʻitusi o loʻo ia latou e fausia ai le vaʻaiga faʻapitoa ma le lavelave o le lauulu! Teine talavou i nei onapo, ioe, i aso uma olaga o le a le mafai ma e le manaʻo e ofuina ia faigata i luga o latou ulu. Ae afai e te faʻalogo i o latou fulufulu mo lauulu umi poʻo le pipiʻimiti laʻau, ona latou maua uma lea o le laupepa lea e aliali mai ona o le tele-layer haircut, ma le multi-level, pe a faʻaʻea e teineiti le vaega o le lauulu i luga ma fai i le ituaiga o fusipaʻu, ma tuʻu ese le vaega.
  3. Lenei vaʻaiga vaʻaia o loʻo maitauina faʻapitoa lava i aso nei 'oti ma lauulu. Fulufulu Iapani mo teineiti maua le tele o 'au uumi e nana ai se vaega o foliga. Lenei oe mafai foi ona matauina le tele o faʻaputuga ma tulaga e faʻatupu e tasi faʻatutumu le voluma ma faʻafaigofie lenei vaega o lauulu, faia ia sili ea matagi ma leai se mamafa. Ae i le taimi lava e tasi na fausia ai se sili atu faʻalilolilo, faʻataʻitaʻia foliga faʻailoilo.
  4. O mea teuteu faaonapo nei ma masani e taua tele i le fatuina o se amio iloga o fulufulu.

Lauulu lauulu o Iapani mo lauulu umi

E le faigata ona fatuina lauulu Iapani i ou lava lima i luga ole umi-ulu laulu ma uumi uumi. E lava le faʻaopopoina o se tasi, i le taimi muamua, le taua, ae sili ona masani auiliiliga - ma le sapasapaia Iapani sitaili o le a aoga ma jeans fou, ma se pisinisi suti, ma se ofu afiafi. O lenei mea o Kansashi fasipepa.

I le taimi muamua, ma i le taimi nei foi o lenei fesoasoani ua faia i le tele o mea, ma faʻalagolago i le tulaga poʻo le taimi, oe mafai ona filifili se sili atu taugofie pe sili atu chic faʻaaliga o le soa.

Ole sili ona taugofie ma faigofie ona toe faʻataʻuina mai ile lauulu e ono foliga mai e pei o lenei. O lauulu e potopoto i se fusi i tua o le ulu poʻo luga o le pale. O le siʻusiʻu ua faʻapipiʻi i se tourniquet ma le faʻamautuina i le kanzashi sticks. O le iʻu e le mafai ona lilo atoa, ma tatala i le ogatotonu o le utupoto i le nofoaga o le taua. E mafai ona e faʻaopopoina se iapani Iapani i le faʻailoga o ni fasilaau i se atigi masani.

E le mafai ona fai e loʻo le laulu o tagata Iapani e aunoa ma rims, aufana ma isi lauulu, lea e masani ona mautu i le itu o le pito i lalo o le 'au. O nisi taimi e matua tele lava ma olaola. I luga o latou talaaga, o nei uma lauiloa uila ma aulelei tele curls foliga manaia.

Anime otiʻese

O se tulaga iloga i le faiga o talavou o le taimi nei ua faia e toa o anime cartoons lauiloa e le gata i Iapani, ae i le lalolagi atoa. Lauulu lauluʻulu mo a matou tagata lautele masani vaʻai, ae o Iapani ua leva ona masani i ia foliga matagofie.

Mo i latou o loʻo fesili pe faʻafefea ona fai se Iapani lauluʻau i le anime style, matou te taliina. E masani ona faʻaogaina mea faʻa-popoto poʻo paʻu sese o lanu manaia. Afai e leai se manaʻo e pipii i se mea ese, ona tatau lea ona e taumafai i le pisia. Ma le isi, o le susulu sili atu le lanu, o le sili atu manaia le tala uma.

O lauulu o le Anime e fesoʻotaʻi e le gata i se polokalame lanu malamalama. Ae faʻapea foʻi ma se lalelei tele, o loʻo fatuina pe a ala i se solofanua, pe a fai o le tuutuuga o le lauulu e faʻatagaina, pe faʻapena foi ona faʻaalu.

Ma o le faʻamatalaga mulimuli, ae masalo o le sili ona taua, o le au bangs. Lauulu laulu Iapani i lenei sitaili manaʻomia lona iai. Atonu e manifinifi pe mafiafia le sooga, e oʻo i le laina peʻo i luga ae o mata o mata.

Hairstyles faiga Iapani mo pupuu lauulu

E ui i le leai o se umi e taʻalo ai, o nei laʻei lauulu e faʻaavanoaina le tele o avanoa mo mafaufauga. E le gata i lea, o teineiti e faʻataʻitaʻi e le gata i fulufulu laʻau, ae faʻapea foi ma foliga. O iinei e mafai ona e maitauina mea uma - mai le masani ai le fesuiaʻi o le sitaili faʻavae i le mea ua saeina. I le ma lea, e masani ona faia uma faʻataʻitaʻiga i luga o le mafuaʻaga o le bob haircut, lea ua leva ona filifilia e teine ​​Iapani.

Fulufulu o tagata Iapani

O le au Iapani e le matua faʻamalosia ni amio ma faʻatagaina i latou ia atamamai e le gata i teine ​​talavou. O uiga o ituaiga o lauulu o alii o ni uʻamea mafiafia umi ma faʻataʻutaʻuga pito, se foliga asimetris, saeia pito manifinifi o le laina lauulu 'ulu. Valivali e filifili, ae matua talia. E tatau lava ona tatou tutu i fafo atu o le miliona miliona tala.

E sili atu ona eseese le laeiʻai a Iapani ma o loʻo faʻaavanoaina mea fou mo tagata, e oʻo lava i teineiti, e oʻo foʻi i aga maʻa a Europa, e maua lava se mea mo ia pe a manaʻo. Tofotofo, tū i fafo!

Faʻapitoa o lauulu ile Iapani

O le sitaili na faʻaosofia i le tele o vaega. Lauulu laʻasaga geisha foliga talafeagai ma i le taimi nei, ua faia i taimi faapitoa. I le masaniga ma ata i le sitaili o aso nei anime toa. Filifiliga faʻafeagai e tasi lava le mea e tutusa ai - faʻatusatusa.

I le sitaili o se geisha, o le eseesega i le va o lauulu uliuli ma le paʻepaʻe paʻu paʻepaʻe e vaaia. O le "anime" sitaili o lanu pupula o tagata loka poʻo le ulu atoa o lauulu.

I le hairstyles o geishas, ​​leai se lauulu e tasi e pa'ū. O le sitaili e faigata ma tele ma tele ma lavelave. O lenei filifiliga e le mo aso uma: tele le onosaʻi ma le taimi e manaʻomia ai le fausiaina o sea filifiliga. O teine ​​Saina e taʻitaʻia e ia lava faʻavae.

Ole taimi nei ole olaga ua faigofie ona faʻafaigofie foliga masani. Ae o le tele na tumau pea e ui lava i pupuu oti. E maua ai se foliga ma le folaina. Ole vaega, e tupu ai le laulu, faʻaputuputu i totonu ole moi. O isi mea o loʻo totoe.

Bangs e iai i le toetoe lava o lauulu uma. Le sili ona talafeagai faʻamatalaga o le fulufulu o se uumi umi, selu i le tasi itu, ufiufi ai se vaega o foliga. Multilevelness e maua ai se elemene i le malamalama ma airiness, faaopoopo faʻaaliga ma faʻafiafiaina. Mafiafia, manifinifi, mimilo ma e oo lava i patupatu e mafai ona i ai, ae latou te le tulaʻi aʻe i luga atu o le laina o laulu mata. O lauulu Korea e faʻaaogaina tulafono tutusa lava.

Lauulu teuteu e faia se vaega faʻapitoa. Tasi lea faʻamatalaga masani - o le vaʻavaʻaiga aʻi o le lauʻeleʻele o le La o Sasaʻe, o le a tuʻufaʻatasia ma ofuvae e taugofie, se ofu pisinisi ma ofu afiafi e onomea.

Kanzashi laau - e aunoa ma le faʻataʻatia i luga o uʻumi umi pe feololo e le mafaufauina. E tatau ona e filifilia le filifiliga talafeagai e tusa ai ma le tulaga: pe faigofie pe sili atu mea taugata meaʻai, talu ai e leai ni faʻatapulaʻaina i le filifiliga o mea mo latou gaosia.

O pulou, uluvae ma aufana o uiga masani ia a fafine Iapani. E masani ona faʻasao i latou i lalo. I puipui o mea teuteu susulu, romantis curls ma laupepa lauiloa foliga sili. Mo lenei, teuteuga o laulu ma teine ​​Saina fiafia.

Faʻafefea ona fai lauiloa lauulu i le fale

Ole filifiliga faigofie e faigofie ile lima naʻo oe. Muamua, o lauulu e aoina i luga o le pale pe o le nape o le siusiu. E aoina i se faʻamalosiʻau ma faʻasaʻo ma Kansash sticks. E le mafai ona e nanaina le faʻai atoa i le pasi mai i le ogatotonu o le utupoto. O laau o le a avatua le Iapani leo i le masani "atigi".

O se avanoa taugofie mo se geisha hairstyle o se filifili e fusia ma mimilo i se faapona. I itu uma e lua, o le teuteuga e faʻamautuina ma sikafu. O se mea tutusa e talafeagai mo lauulu-umi lauulu, ma mo le laulu umi.

E i ai le isi filifiliga. O le laʻau e aoina i le tumutumu o le siʻusiʻu, ma o le umi atoa e tosoina i ni paʻu faʻamalosi i le 5 cm. O le matasele e mafai ona tu i le pito i tua o le ulu, i luga o le ulu, ma i le itu o le ulu.

Mo tamaitai Iapani talavou, o le filifiliga sili ona talafeagai o se lauulu i le sitaili o toa o lauiloa anime cartoons. Tele taimi, e faia ai se fatufatuga faʻaaoga faʻaaoga wigs ma sese ufiufi o lanu uiga ese. A e le manaʻo e ave i fafo fafo, staining e taliaina. O le susulu sili atu le leo, o le sili atu manaia le foliga.

Ae o le ata anime e le na o le lanu. O le voluma foi, o isi taimi e faigata. E faia i le faaputuga poʻo le faʻaputuga fesoasoani. A aunoa ma patupatu, o le fausiaina o le anime foafoa e le mafai.

O 'oti pupuu-Iapani-laei

Afai o le umi mo faʻataʻitaʻiga e le lava, ona mafai lea ona faia lauulu ituaiga Iapani i luga o loka pupuu. E tele filifiliga e avanoa i uma foliga ma le leo. O loʻo faʻaaogaina le faʻatulagaina o foliga mataga, faʻasolosolo ma faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻiga o tulaga eseese. Le sili ona lauiloa faavae filifiliga o se sikuea. Mo teine ​​o le Nuu o le Rising Sun, o se laʻei fulufulu e sili ona manaia.

O le mea e manaʻomia ai muamua o le lamolemole lea o lauulu. Ole tausiga faigofie ole puʻupuʻu lauulu. O le lauulu o tagata nofoia e lava mamafa ma mafiafia, o lea o le fausiaina o curls ave le tele o taimi. Lulu faʻapitoa i foliga o laupepa e tele ni lanu e feteʻenaʻi ma le laʻau autu e lauiloa i tamaʻitaʻi, atoa foʻi ma se lauulu atoa e vali i le lanu mumu. Ole mataupu faavae lava e tasi e faaaoga pe a fatuina le lauulu Korea. O le lauulu uliuli ma se uumi umi e nana ai le afa o foliga, faia o le laulu e fai ma filifiliga moni i le fausiaina o le lauiloa Emo gaioiga i Iapani.

Faʻataʻotoina i ni laugutu ma ni nai paʻu vailiʻau ma se 'auvae faʻalilolilo e nana ai le mata - o se foliga anime. Mo le tele o itu, o aso nei Iapani sitaili taulai atu i le umi o le au, o le masani lea. O le vaega lona lua o le loka ua tuua e teu i se laina, lamolemole pe tautau saoloto i itu uma o foliga. Le foliga ua faʻamalieina ma faʻafiafiaina.

O se puʻupuʻu pu e faʻaalia ai se foliga e seasea, ae o na filifiliga i latou e masani foi. Ua tatala le avanoa Iapani e faʻataʻitaʻi ai, ma e leai se tasi e polokaina le fausiaina o ata fou.

Faaiuga i luga o le autu

O sitaili Iapani e manaia, faigofie ma tulaga ese. Tagata nofomau o le Laueleele o le Rising Sun taumafai e faaalu se taimi i le taoto i le itiiti mafai, e aunoa ma le taofia o le gauai atu i lauulu. O faʻataʻitaʻiga ma sitaili, laei ma le felanulanuaʻi o tuʻufaʻatasiga o lanu na le pasi ai le sitaili Iapani i le vaʻaiga o lauulu. I le aotelega, o filifiliga uma e tulaga ese ma sili ona malosi.

Ma o le filifiliga o lavalava mo i latou manaʻomia le talafeagai lelei: e tatau ona faʻamamafaina ai muamua, ae le o le faʻamalu. O lavalava ma lavalava e le tatau ona faʻatagaina e ola i se olaga eseʻese: o se uiga faʻapena e nate taumafaiga uma. Ona o le eseʻesega, e oʻo lava i le na te lagolagoina le faʻatonuga malosi a Europa, o le a mafai e le teine ​​ona talisapaia Iapani lauulu foliga ma filifili se filifiliga e tofo ai.

Mea faigaluega

Masalo, e leai se tasi o itu i le lalolagi o laʻei e faʻaʻataʻata e le 'eseʻese i mea teuteu, faʻaopoopoga ma mea faʻaoga pei o laʻei Iapani. Eseese lipine ma fulufulu, uila ma aufana, fusi uʻamea ma lanu valivala faia le ata susulu ma tulaga ese. A filifilia nei mea gizmos, e mafai ona e faʻalagolago i lou oe lava mafaufau, aua e leai tulafono ma tapulaa.

O lea la, e mafai ona e iloa e le o mafaufauga na, e pei ona e manatu, ua leva na sili atu i lou matua. Fai ni sikuea maualuga tau fusi, paʻu poʻo puʻupuʻu, faʻaopopo le laʻei ma lavalava talavou talavou ma o loʻo sauni foliga foliga masani.

Hairstyles Iapani mo lauulu o eseʻesega

O laupepa Iapani mo le laulu uumi e matua ese lava. O fuafuaga lavelave e tosina mai ai le alofa tunoa, laina manino ma tuaoi e susulu mai ai le mafanafana. I luga o le fulufulu uʻumi 'uʻamea, eseese fugalaʻau, patupatu ma patupatu ua faia. O laʻei uma lauulu e matua puipuia ma matagofie.

O laei o tagata Iapani Iapani foi e matua matagofie ma matagofie. Manoa o lauulu o 'eseʻese uumi, faʻalavelave faʻapipiʻi i luga o itu, o laʻei matagofie i le Iapani sitaili. Tele tagata onapo nei faia o latou lava lauulu e faʻaalia ai o latou tupuʻaga ma uiga.

Lauiloa laulu foliga ile laa Iapani

O laei lauiloa a Iapani mo teine ​​e faia i le sitaili o anime cartoons. A oʻo le maualuga o le siʻusiʻu poʻo ni patupatu ua faia i luga o le pale, ma faʻamalolo laʻei fulufulu ua faʻaalu ai foliga i itu. Naʻo le faʻaolaina o lauulu e te manaʻomia e iai se foliga talafeagai, poʻo se teuteuga manaia.

O le tupulaga talavou vali loka i a pupula ma faʻalelei lanu. I le isi mea, o lauulu uma e mafai ona lanu, ma paʻepaʻe e mumu pe lanumoana. 'Auiʻa, i le ala, e faʻaalia foi uiga laulu o Iapani, tele umi, mafiafia ma sasaʻo.

E tutusa lava le lauiloa i lauulu Iapani i laʻasaga e lua poʻo le faʻamoe, teuteu i lipine lanu pupula poʻo ni 'ie fulufulu uʻamea.

Faʻafefea ona fai se laʻua Iapani

E mafai ona e faia se isi filifiliga, i le sitaili o anime. Usu lelei lou lauulu ma vaeluaina ile ogatotonu. Vavaeese loka lautele e lua i le muaulu, mai le vaeluaina ia lava, ma ao mai le lauulu totoe mai le itu i luga o le pale i le tasi fusi mau. Ole lapoa e tatau ona amia lapoa ina ia maualuga le iʻu. Faasaʻo i le uʻamea. Selu le lauulu i se selu lelei ma faʻaaoga wax poʻo le gel e fulufulu lelei ai lauulu. Ua faʻasaʻo foi manoa. Mai lugā, faʻasaʻoina atoa le lauulu laʻititi i le fulufulu laulu.

Lauulu foliga

O lauulu laei-Iapani e masani lava e le mafaufauina e aunoa ma le pa. E mafai ona e fiafia i soʻo se filifiliga: o le umi sulufaʻi, sao, i le fulufulu mata pe misa. Aʻo le mea e sili ona taatele mo tamaitai Iapani, o Farani faʻaili ma le faʻafaigofie suiga o fasi i pito itu. O se filifiliga tipi lauulu o loʻo mafai ai ona faʻaleleia le foliga. O le mea lea, o se pepe foliga e sili ona pele i le Iapani na faia. E le manaʻomia se ofu faʻapitoa mo sea mea e le manaʻomia, naʻo le selu pei ona masani ai ma ua maeʻa lelei le laulu.

O le gase i luga o le umi atoa o le lauulu e sili foi ona lauiloa o se Iapani-laei. O le faʻamamaina foʻi e tatau ona amatalia le maualuga e mafai ai, ina ia faʻateleina le tele i le tele e mafai ai. E mafai ona e taulaʻi i le tua o le ulu e ala i le faʻauʻuina o faʻauʻuga ma autafa ese.

O le teuteuina o ia laʻei fulufulu e matua faigofie lava: e mafai ona faʻaloia lou lauulu i se uʻamea, pe faʻaopopo le telega i le afifiina o se lapoa lapoa pulumu i luga o le pulumu. E le fautuaina le faia o se curling ma le uumi mafiafia, aua mo le laulu mafiaʻe o Iapani, o curls e le masani ai, o lona uiga o le styling o le a le talitonuina.

Vaaia faʻapitoa

I totonu o laupepa Iapani mo tama (o se tagata matua e ono filifilia se sili ona masani lauulu ma laei) o loʻo i ai uma ese ma sili i aso uma filifiliga. Peitaʻi, o ni faʻailoga iloga e mafai ona iloga e faʻaalia ai le laulu o tamaloloa i le faiga Iapani.

  • auupega tetele (e masani ona umi ma mafiafia),
  • ua saeia uma le mea na sele ai le lauulu,
  • toaga faʻaaogaina o lanu pupula ma le faʻamamaina.

O nei foliga na faʻatulagaina i le taimi faʻasolosolo o foliga vaaia Iapani. Ae ui i lea, e i ai tagata aulelei o laʻei lauulu na laeiina i Iapani ma e masani ona aʻafia ai le laupepa Europa i laʻei. Sei o tatou auiliiliina i latou auiliiliga.

Talafaasolopito ma faiga faaonapo nei

O tagata Iapani, pei foi o isi tagata, na togafitia lo latou lauulu ma le popole tele, ma talitonu o loʻo iai se malosi taua, o lea na tipiina lauulu e le talia uma fafine ma alii. O foliga vaaia o lavelaveina o laʻei fulufulu tagata na mafua tele ona o le manaʻoga e ave ese manoa umi ina ia le faʻalavelave ai. O nisi o nei lauulu (mo se faʻataʻitaʻiga, knot luga) ua avea ma lauiloa tele i le au Europa, aʻo nisi ua tumau pea le tuʻufaʻatasia o se vaega o le aganuu Iapani.

  • Mesia
    O se tutotonu tutotonu na faia. O lauulu i luga aʻe o taliga uma na nonoa i foliga o pi. O lenei faiga na faʻaigoaina ai le igoa o le laulu.
  • Kanmuri Shita leai Motodori
    O le igoa o lenei aliʻi hairstyle ua faaliliuina o le "fusi i lalo o le ato." O le lauulu na selu i luga, sa fai ai se fusifusi sa fusia mai ia i latou, lea na fai ai o ia te ie lalaga faʻapitoa - kanmuri (vaʻai i ata). Na latou faia kanmuri i luga o tulafono a le tagata lava ia mai le siliki, lea na togafitia i le uliuli varnish e maua ai le mautu.

Samurai hairstyles na fesoasoani i le ulufale atu i le Europa laei o le nonoa i le pito i tua o le ulu po o le pale - o se pito i luga. E masani ona faia i lauulu uumi.

Afai e filifilia e se tamaloa le laulu o tagata Iapani, e masani ona ia faʻatauaina taua o lea aganuu, aua e taua tele le vaega faʻaleagaga. O le mea lea, teuteu oe lava i se pito i luga, taumafai e amio i aso uma o le olaga, e pei o se samurai moni.

O le a le bushido?

Bushido o tulafono a le samurai, o se ituaiga o alii filosofia lea e mafai e tagata poʻo tamaloa uma ona usitaia. O lea, o se tagata Iapani moni e tatau ona:

  • aua le faia se mea le aoga, fuaina ma le totoʻa upu taʻitasi,
  • taofi le faʻalelei i taumafa,
  • manatua tulafono o “lala ma lala” (“ogalaau” o tina ma tama, “lala” o tamaiti), faaaloalo i ou tuaa,
  • Ia e sauni e ositaulagaina lou ola mo tiute
  • e le gata i le atinaʻeina o le malosi faʻaletino, ae ia aʻoaʻoina foʻi faʻasaienisi ma faʻatufugaga,
  • e tonu.

Usitai i nei tulafono, talafeagai i aso nei, o le a fesoasoani ia te oe e te agaʻi i le mafaufau i le filifiliga o se Iapani lauulu lauulu, vaʻai i ai i totonu se uiga faʻapitoa.

Ata ua faʻaalia e ala ole laa Iapani

O le mea moni, e taua le malamalama i le tuaoi i le va o sitaili na atiaʻe faasolosolo ma mea o loʻo faʻaalia i totonu o ala o faasalalauga alualu i luma - manga, anime, lea e tele e fetaui ma tulaga masani a Europa. I le olaga masani, o nisi teineiti latou te usitaʻia foʻi faigofie siusiu ma 'fili, faʻaʻofu laʻei pipi, o le mea lea e le mafai ai ona talanoa e uiga i nei ata pei o tagata Asia. O le masani ai lauulu Iapani laei e tele lava o se auiliiliga o le mamalu iloga. O a faʻailoga o uiga ia latou?

  • E le gata i le matagofie o le Rusia e mitamita i se uila umi - talu mai aso anamua, o pupuʻu pipiʻi i le atunuʻu o le Rising Sun e le faʻaaloalogia e oo lava i alii, ma fafine, taʻitasi, tuputupu ae foi o latou lauulu. Ae ui i lea, o tagata o itupa uma e lua na laʻua faʻaaogaina: e masani lava ona eseese aufaʻa (mo se faʻataʻitaʻiga, o se tuʻaiga masani o samurai) poʻo node.
  • Tusa lava poo le a le lauulu, fafine Iapani maua pe faʻailoga, pe faʻapuʻupuʻu ma faʻasaolotoina autafa o itu. O lenei faʻalelei foliga o foliga, fai ia mālū, ma faʻaoso pupuni foʻi.
  • Mea faigaluega - O se taua auiliiliga, a aunoa ma le faiga masani lauulu o Iapani, e aofia ai i aso uma, e le mafai ona fai. Mo sauniga ulufale fafo, o loʻo faʻaaoga lauulu ma mea tautau, e le gata i lea, o le tele o ia teuteuga e mafai ona faʻatusatusa ma le tele o le teuteuga lava ia. Lenei, gauai e totogi e le gata i ridges, fugalaʻau ma lipine, ae faʻapea foʻi i origami. I aso uma lauulu laʻasaga, ua faʻaogaina laupapa uila - kanzashi - ua faʻaaoga e fausia ai le utupoto.

Mea teuteu mo lauulu lauulu Iapani e tatau ona ese le umi talanoaga: o mea ma foliga vaaia tuusao faaalia le tulaga o le agafesootai a le fafine ma e ese foi i vaitau.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Faigofie sitaili fafine

E oʻo lava i se tagata e masani ona le masani i le aganuu o le laueleele o le Rising Sun o le a faigofie ona iloa geisha ma auiliiliga o latou foliga: aemaise, lauulu maualuga i laupepa - togafiti. O nei aso, ua avea ai le sitaili ma faʻaiuga o teine ​​faʻaipoipoga, ma e faia gofie, ae matua le faʻataua i vaʻai pupuʻu - o ato e tatau ona oʻo i le fatafata poʻo lalo ifo.

E maitauina mo faiga masani e latou te le ave ni 'ie felanulanuaʻi, ae faʻapipiʻi faʻapitoa ma se uaea faʻavae.

  • Uu le vaega atoa o lauulu i tua, vaevae ai ile 5 sone - o le occipital, luma, pito i luga ma itu. E manaʻomia e aoina mai i se faʻapitoa faʻapitoa, lea e amata mai i le vaitaimi o samurai: o la latou fusi lea na avea ma faʻavae mo le fulufulu uma Iapani masani. Toso le pito i luga (pale) i le siʻu, taumafai e aua le tolotolo i lalo ifo.
  • Ia tago loa i le vaega o loʻo faʻapipiʻi ai ma faapipii i le siʻusiʻu. O le isi o le a avea ma itu sone, ma e tatau ona latou totoa i ai le faʻapitoa: a o le i siiina i latou ma aoina, e tatau ona e faia se faaputuga mai le aʻa i le ogatotonu, aʻo faʻatumauina le lamolemole i fafo. Zonal lateral e tatau ona tosoina i itu.
  • O le vaega mulimuli o le pito i luma, e manaʻomia foʻi ona selu ma faʻaulu. O le siʻusiʻu e tumau pea i luga o le ulu e masani lava, o le faavae e tatau ona afifi i totonu o se vaiti vaʻaia e nana ai le ofuvae.
  • Ole mea lea, e tatau ona e tusia le fua fua: faʻasolo i lalo, pe tusa o le ogatotonu i le va o le pito i tua o le ulu ma le pale, ma, loloʻu ina, taʻitaʻi i luga. Faʻamau le mea faapipii ina ia mafai e le pito i lalo ona matalaʻo, ma le lipine lava ia e taoto i lalo ifo o le pale. O le pito o le siʻusiʻu e tatau ona tutusa matasele e, ae o le pito i luma, teʻi i totonu. Mo faʻalelei sili atu, e mafai ona e faʻaaogaina studs.

Faʻamolemole ia matau o laupepa uma Iapani o lenei ituaiga e le faʻapea e faʻaoso faʻamalosiina le faʻamalosia o le sone, vagana mo le pito i luga. Ma se mea taua fua, le tikeri o lea e faʻamoemoe i le mafuaʻaga na faia ai le sitaili, le tulaga lautele o le teine ​​ma isi mea. Afai e te taumafai i se mea e tutusa ai lauulu mo se autu pati, taulai atu i le vaega o oe foliga ma fuainumera.

Ae mo filifiliga faigofie, e matua leai lava se nofoaga e avea ai ni fusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o paʻau uumi-con-odango poʻo ni nonoa faʻatasi ma faigofie (e aunoa ma se teuteuga) laupapa kanzashi. O le mataupu faavae o le fausiaina o le muamua e leai se ese mai le faʻaaogaina mo se masani fusi faatasi ma pe leai foi se donut.

I le teuteuina o lou lauulu i le kanzashi, oe manaʻomia le faia o se laulu ma se tipi saʻo: o pito o manoa e faʻataʻamilo solo i le laʻau, pe a maeʻa ona faʻataʻamilo e faʻatonutonu le uila 360 tikeri ma faʻapipiʻi i se gaioiga oʻo i le ogatotonu o le faapona.

E le mafai ona e fefe mo le faʻasaʻosaʻoina - i le leai o se faʻamalosi tino, o laʻasaga e tumau seʻia oʻo i le afiafi.

E mafai ona faʻamasani i isi atamai o le fausiaina o se laei masani e faʻaaoga ai le vitio mai le matai tele a le atunuʻu.

I le faaiuga, e taua le faʻapea o le autu o Iapani lauulu foliga e tele naua e aofia ai naʻo le tasi tusitusiga. Mo i latou e leʻi muaʻi faʻaalia le fiafia i ata o le atunuʻu o le Rising Sun, ua lava lea e amata ai le suʻesuʻe ma le masani ai faʻataʻamilomilo ma ituaiga eseese o faʻavae faʻavae i luga.

Valivali

I Iapani, o le sili ona masani foliga masani o le faʻamaninoina lea o lauulu. O le mafiafia mafiafia o Iapani laulu e faigata tele ona vali ma le enaena, ma le amio, pei ona e iloa, ua faia mai mea faigata. E ui i lea, e le manaʻomia e mālamalama i laina ina ia paʻepaʻe, o se leo mafanafana o le paʻu o le a lava.

E le gata i lea, e mafai ona e filifilia ni lanu pupula: mumu, moli lanumeamata pe lanumoana. Afai e te manaʻo e sui le lanu o lou lauulu tele lava, e mafai ona e faʻaogaina loka ogalaau o paepae e te manaʻomia.