Valivali

Matou te suesueina le ituaiga ma foliga o le lua-lanu lauulu valiina

O le valiina o lauulu i ni lanu se lua o se masani masani tele talu ai nei. E lauiloa uma i teine ​​talavou ma teine ​​matutua.

Faatasi ai ma ia, e mafai ona e maua se aʻafiaga faʻalenatura i le sitaili o le "faʻalenatura" poʻo le faʻatupuina o se ata pupula pupula mo se pati.

Valivali

Mo lenei metotia, o le lauulu vaevaeina i loka ma vali i le tele o lanu, fatuina lamolemole suiga, poʻo le isi itu, faamamafaina le eseesega

Valivali e tele lauiloa lauiloa.

  • Fa apamemea - O se tasi o sili ona lauiloa ituaiga o valivali i se sili ona faigata metotia. O le igoa tuʻufaʻatasia 'upu "blond" ma le "brunette." O le iʻuga, o se tuʻu faʻafuaseʻi o nei lanu e lua ma le laititi o faʻatusatusa. O le vaega autu o lauulu o le lanu enaena poʻo le enaena-auro,
  • Ombre (faʻaleagaina) - le mea e taʻu o le transverse valivali. Fausiaina se masani natura o le toe ulu i lauulu ona o le pogisa aʻa ma malamalama malamalama tele. O le suiga e mafai ona faigofie ma mautu tele fuafua i le manaʻo o le tagata o tausia ma le lima o le matai,
  • 3D staining - o se matua faigata faiga o le fausiaina o se laupepa uluulu lauulu faʻaogaina faʻaogaina o nisi o leo o le tutusa gamut. Naʻo pouliuli pe naʻo ni moli malamalama o loʻo faʻaogaina.

Sulufaʻi

Fausia se aafiaga masani ole lauulu lauulu. O manoa o loo filifili eseʻese. E aliali mai nisi malamalama, e pei o "mu i fafo" i le la, o se loka i le aofaʻi atoa o lauulu uliuli. E mafai foi ona faʻamamaina uma lauulu ma le 3-4 pupula fulafula, ona o le mafuaʻaga ua maua ai le aʻafiaga o le enaʻa faʻalenatura faʻalenatura.

  • Majimesh - e le o soʻona faʻailogaina lauulu auala o faʻalauiloa ma vali-faavae vali, lea e faʻaopopo iai le solo. Talu ai o le vali e le oi ai perhydrol, e mafai ona e maua na o le auro po o le meli ata, ae le platinum,

E mafai ona e faitau e uiga i le masani ona vali lou lauulu iinei, ma, aemaise lava, pe o le masani ona valivali ma ona ituaiga e afaina.

  • Balyazh - I lalo o lenei igoa lilo pepelo uma le lanu ma le faailogaina. O le lauulu e māmā, ao le lanu lava ia e tupu naʻo pito i luga o le pito,
  • Shatush aofia ai faʻataʻitaʻiga burnout masani e ala ile moli lauulu. Ua maeʻa ona faʻalanoaina ni laina uʻamea, e alu ese atu mai le lua i le tolu senitimita. Ina ia lamolemole le fesuiaiga, ua faia se faaputuga. O nisi taimi e valiina e tagata atamamai ia manoa i le loloto o laulu e fai ai se siʻosiʻomaga masani.

7 fesoasoani mo le filifilia o le ituaiga o staining

O le valiina o lauulu i ni lanu se lua ua mafai ai ona e maua le tele o aʻafiaga, o lea e faʻalagolago i le lomiga o le a foliga lelei ai luga o ituaiga eseese o lauulu.

Fautuaga numera 1. I le tagata matua, e sili le aloese mai le lanu pupula. A valivali, lafoai le tele ese foliga: latou te faamamafaina le matua.

Fautuaga numera 2. Bronding o le a foliga lelei i luga o le laei ma le laulu lauulu. E faʻafouina faʻalelei foliga, e mafai ona faʻaogaina saogalemu e teine ​​paʻu-paʻu.

Fautuaga numera 3. Bronding mafai ona fausiaina le foliga, faamamafaina le alafau.

Fautuaga numera 4. E sili atu le lelei o foliga ile ombre. I luga o le lulu lauulu, atonu o le a foliga leaga.

Fautuaga numera 5. Faʻamamaina matagofie le tuʻu ese o le tan ma e masani lava foliga sili atu i teine ​​uliuli-paʻu.

Fautuaga numera 6. Afai o le laulu e le mafiafia lava, e sili atu le lafoai o esea ese. Vaʻaia faʻaopoopo 3D staining, shatusha ma lamolemole lamolemole.

Fautuaga numera 7. Afai e te le manaʻo e faʻaleaga lou lauulu, majimesh, o le sili ona agamalu auala o valivali, le a fetaui lelei ma oe.

O fea e vali ai lou lauulu: i le fale poʻo i le faleʻoloa?

Pe a filifilia po o fea e sili atu le valiina o lou lauulu, i le fale poʻo i le potu faʻaalu, e tatau ona e maitauina i le fale, o le iʻuga e ono le fuafuaina. Lauulu valivali i lanu e lua o loʻo faia luga o se lelei tekinolosi.

Ma afai e te faʻamamaina ni manoa o loʻo faʻamamaina poʻo le faia o se eseʻesega ombre oe e mafai lava, ona 3D-valivali e tatau faia na i totonu o le falei le mea a le polofesa lanu, ae le o le laulu masani masani.

Tusa lava pe e te faʻatauina oe lava vali pupuni tekonolosi e matua faigata lavaia atoatoa ona faʻatino i le fale.

I le salon pe a uma ona vali, o le a maua ai le lauulu tatau tausiga faʻaopoopo mo lo latou toe faaleleia, lea, e ui i lea, e mafai ona pikiina i le fale ma se faʻamaoni ma le talafeagai auala ile pisinisi.

E le fautuaina pisia i le tele o lanu i le fale, seivagana ua e fuafua e fai se mea faigofie, e pei o le valivali i lanu e lua.

E tusa pe faʻafefea ona faia e le au polofesa se tasi o ituaiga o lanu-lua - bronding, vaʻai le vitio.

Le mea e manaʻomia

  • pulumu
  • 'alia
  • lapoa faata
  • seisi selu
  • pusa mo le palu faatasi o vali,
  • se pulumu mo moli taitasi,
  • 'oti pepa i fasi (tusa o le lapoʻa e 10 i le 20 cm),
  • lauulu lava ia
  • tuai ie ma solo.

Le aoga

O le faaluaina o laulu lanu e sili ona fiafia i teineiti e le mautonu i le monophonic hairstyles. Le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga o felanulanuaʻi, e maofa mea ofoofogia. O metotia faaonapo nei ua iai foi isi tulaga lelei:

  • Tuuina atu o lauulu laei se foliga vaaia. O le tuʻufaʻatasiga o leo e faʻatupu ai le mafiafia ma mafiafia le lauulu, lea e taua tele mo tagata e seasea ma faaseʻe vaivai.
  • Faʻaititia le lauulu faʻaleagaina. A faʻapea ua naʻo ni fasi tagata vali, o le vaega autu o le laulu e tumau i lona lanu masani ma e le ofi atu i le aafiaga o pigmented fatuga.
  • Vaaia faʻafouga o foliga. O le taʻaloga o ata e faʻafouina le paʻu paʻu, pe a uma ona nini oe o le a foliga foliga talavou.

I se faʻaopopoga, o ata o onapo nei ua mafai ai ona e asia le fale solo e faʻafou ai le lanu i taimi uma 1,5-2 masina, lea e sefe ai le taimi ma tupe.

Eseese o faʻailogaina metotia

E mafai e le stylist ona fautuaina oe e vali ou curls i fesuiaiga eseese. E i ai 'eseʻese polokalame e aofia ai le tuʻufaʻatasiga o ni paolo. E eseese uma i latou ile metotia faʻatinoina, le lanu filifilia ma e oʻo lava ile ituaiga vali ua faʻaaogaina. E mafai ona e mauaina le sili ona fetaui lelei foliga mo manoa o soʻo se lanu masani ma le umi.

I le amataga, faʻamaninoina o le faʻamalamalamaina o tagata manifinifi manoa mai aʻa i pito. O le malosi faʻatusatusa i le va o le faʻavae o lanu uliuli ma le itu lanu uliuli e maua ai le lauulu lauulu ma le matagofie, faia ia sili atu faʻaalia. O lenei e tele ituaiga o lenei metotia.

O se isi suiga o pupuni, pe a tumau le pale i se masani paolo pe pogisa, ma faʻamalamalamaina pito o tagata taʻitoʻatasi. O manoa e mafai ona lalagaina uma i le pito i lalo o lauulu ma mai le ogatotonu. O le suiga e lamolemole, lea e mafai ai ona e maua se tali e tutusa ma lauulu mu i le la.

O le valiina o mea e fai i luga o se lauulu o soʻo se umi. O pupuu lauulu foliga foliga masani i le balazyazhem, latou te mauaina le tele, o le vavaeina o laina e tu matilatila.

O curls i lalo o tauau e foliga mai foi e sili ona manaia ma se lemu suia mai le pogisa i malamalama malamalama.

O se isi ata o le valiina, lea o le pito i luga o le lauulu e tumau i se lanu masani, ma le pito i lalo e mama. O le pogisa pito i luga ma susulu pito faʻatupuina le eseesega, lea e faʻamamafaina lelei le tino o lauulu ma vaaia vaʻaia atili le laulu.

O lenei pisia metotia foliga sili atu ile lanu pogisa autu. I le va o le faʻaiuga ma pito, o le suiga e mulimulitaʻi e mafai, pe, faʻapea, manino, makaina.

E faigata tele le toe gaosia o le metotia i luga o pupuʻu pupuʻu, talu ai o le fausiaina o se pupuni faʻapitoa e manaʻomia le avanoa, ma le saʻiliʻiliga suiga i ata o le a sili atu e pei o laʻau lalagaina oa tupuʻaga, nai lo se metotia faʻataʻitaʻia.

Vaega faailogaina

E aofia ai le faʻailoaina o le lanu o se tasi pe sili atu faʻapitoa o sone o le lauulu. Le tele o taimi, e pisia foliga i foliga po o patupatu. I le taimi lava e tasi, e taua lava le ulu atoa o lauulu e manino ona vaevaeina i sone ma eseese paolo.

Talu ai o le mea moni o le faasoasoaina tufatufaina tagata taitoatasi strands, oe mafai ona faaaogaina e le gata natura, ae faapea foi lanu susulu. Ae ui i lea, e tatau ona tuʻu faʻatasi ma le faʻavae ma ia fetaui ma lau lanu ituaiga foliga e faʻaosofia ai le ata, ae aua le faʻalauiloaina le faʻaleaogaina i totonu.

O se tasi o le sili ona agamalu ituaiga o faalua staining, lea o tagata taitoatasi o laina faaalia mai i le le mautonu auala. Masters faʻaaoga sefe saogalemu mo lenei, lea e leai se amonia. Ua paʻepaʻe paʻu ma faʻapea e ala i le lagomeli masani.

O lenei togafiti e mafai ai ona e ufiufi vave lauulu lauulu, faia le laulu sili ona lelei ma susulu. Tagata uma o loo siomia oe o le a manatu e te leʻi i le fale, ae sa e susulu i luga o le sami.

Pau lava le pau o lenei metotia o le faʻapea ma lona fesoasoani o le a le mafai ona maua platinum ata o le sela, ae naʻo le meli ma auro.

O le isi "la" metotia faʻaavanoa e mafai ai ona e ausia le aʻafiaga o mea susunuina curls. Naʻo paʻu o tagata e mama i le faʻatupu vevesi, 2 cm le alu ese mai aʻa.

A maeʻa le valiina, o le lauulu o le a pei e pei ona faʻailoaina mai i lalo, o le a mafua ai le tuʻufaʻatasiga o se masani faʻalenatura ma fusi e lua i le 2-3 taimi e mama nai lo le. Mo lenei tekinolosi, tagata tomai faapitoa fautuaina le faʻaaogaina o le kulimi kulimi vali.

3-D Valivali

E vavae ese ie manifinifi ma fugalaʻau mai se pogisa pe malamalama pa, e tatau ona tutusa pei o le tasi ma le isi ono mafai. O lenei metotia faʻataga ai oe e avatu i lou lauulu se lapopoʻa. O lenei togafiti e fai si faigata tele ona faʻatino, o le mea lea, e manaʻomia ai le faʻatinoga faʻapitoa.

O lenei ituaiga o faʻaluaina vali o le a fetaui i sili atu teine ​​ma manifinifi ma se vaega valea. E le afaina le lanu ma le umi ole laulu, e mafai ona e faia se lalelei matagofie i le va o laupepa i soʻo se faavae.

Valiina oulu uliuli

O le lavelave o galulue ma le pouliuli faʻavae e tatau ona faʻamamalu faʻatasi ma malosi tele vaega. E mafai ona faʻaleagaina le lauulu, ae maise lona pito i lalo, lea e leʻo lava le susu. E taua le faʻaogaina o ni piki faapolofesa maualuga e le faaleagaina ai lauulu.

O ia foliga o le a foliga sili atu luga o teine ​​uliuli lauulu:

  • platinum
  • penina
  • chestnut
  • sikoa
  • mumu
  • piniki
  • lanumoana
  • ie lanu viole.

Suia le lanu o manoa umi

O le uumi lauulu o se faʻavae lelei mo le valiina ma ni lanu se lua i soʻo se metotia. Peitaʻi, e tatau ona manatua i le naʻo metotia faʻagaioia e maua ai taunuʻuga lelei. E taua tele o ata filifilia ua o gatasi ma le faʻavae ma lau ata.

O se mea manaia na maua pe a faʻaaogaina nei metotia:

Fufulu lou lauulu i le fale

O le faalanuina o lauulu i ni lanu se lua i le fale e mafai ona maua ai ni mea lelei pe a fai e te agavaʻa faʻataʻitaʻi le faiga.

Mo faʻamalamalamaga masani, e tatau ona e ofuina se pulou faʻapitoa, maua ni faʻamama e ala i pu na faia i totonu, ma faʻaulu le vali ia i latou. Afai o le a e faʻaogaina sili ona faigata tekinolosi, vaʻaia le i ai o le pepa alumini poʻo le pepa vevela, lea o le ae manaʻomia ai e tuʻu ese le gaosi faʻapipiʻi, ina ia aua neʻi faʻalavelaveina le vaʻaia o le faʻavae.

Mulimuli i sitepu i lalo:

  1. Fufulu ma faʻamago lou lauulu. Tuu, vaevae i vaega ma tutuʻi le pito i luga ma autafa itu ile faʻapipiʻi ina ia aua le faalavelave mai ia te oe.
  2. Faʻaoga le pisapisao i vaega e malamalama ai. A e manaʻo e fesuiaʻi ma sui faʻafuaseʻi, afifi laʻau faʻapipiʻi ma le pepa. Mo se sili atu faʻalenatura paʻu paʻu, tuʻu le faʻavae i fafo.
  3. Faʻasusu le oloa e tusa ai ma le taimi ua faʻasino mai i faʻatonuga.
  4. Fufulu le mea na totoe i se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻaaoga se pulumu faʻamaʻi i pito.
  5. Faʻamamago lou lauulu i se mea faʻafuaseʻi poʻo se fulufulu laʻau.

I le faaiuga

Faaaogaina ni lanu se lua mo valivali mafai ai ona e fausiaina matagofie ma uluai lauulu lauulu. E mafai ona e faʻafefiloi le lanu masani o le faʻavae ma le tele o paolo, mai le masani i le pupula.

E mafai e teine ​​taʻitasi ona filifili mo ia lava le togafiti sili ona talafeagai e faʻamamafaina ai le matagofie ma le faʻaalia o foliga.

Valivaliina o mananaia 2019-2020: ombre ma sombre

O faiga aoga mo le valivaliina o lauulu ombre ma sombre e tali tutusa lelei. Stylish ombre staining o se lalelei feololo suiga i lanu mai le tasi paolo i le isi, a o fausiaina se aulelei matagofie.

Ombre staining foliga muamua ma matagofie, o le mafuaaga lea e sili ona lauiloa. O lenei ituaiga o lauulu lanu e foliga sili atu le manaia i lauulu uliuli, e mafai ai ona e maua se lalelei matagofie lalelei mai se masani lanu uliuli i moli malamalama.

Smooth lanu suiga i le faʻaaogaina o le ombre ma sombre lauulu lauulu valiina e tatau ona amata mai le ogatotonu o le lauulu e fatu ai se aulelei matagofie i lou lauulu.

Sombre staining mafai ai ona e maua se sili atu lalelei lanu fesuiaiga, lea e ausia e le gata i le faalava, ae faapena foi i luga ma sili atu ata o le lanu tutusa.

Lelei le valiina o pou samasama 2019-2020 e sili mo fafine oe mananao e faamama a latou manoa itiiti, tuuina atu i le lauulu sili atu loloto o lanu.

Le felanulanuaʻi o valivali "babyites" 2019-2020

O se lauiloa lauiloa lauulu valiina lenei vaitau o le babylights. Valivali “babylights” e pei ona tupu ai le aafiaga o “sunbeams” i luga o lauulu, lea e foliga sili matagofie ma matagofie muamua.

O le metotia “babyites” e aofia ai le faʻamalamalamaina o vaega o laulu i pito, e faʻaosofia ai se mea e le masani ai. E sili le fausiaina o le aʻafiaga o "laʻau laʻau" i luga o lauulu lauulu o lanu enaena enaena ma lanu enaena enaena.

Valivaliina o lanu manogi balayazh 2019-2020

Valivaliina ole lanu i le 2019-2020 tausaga balayazh faia i se auala faʻapitoa: le vali faʻaaoga e le matai i luga o le fusi. Lenei talosaga faʻaaogaina mafai ai ona e ausia le sili ona masani masani aʻafiaga o lauulu lanu.

A valiina se fale, e lua lanu o le tutusa lanu e faʻaaogaina, lea e faʻaosofia ai se faʻaleaga masani o lanu burnout i le la. Lelei lanu talafeagai balayazh foliga lelei i luga faauu lau 'oti, faatagaina oe e faʻateleina le manaʻomia.

Valivaliina o mea mananaia 2019-2020: susulu ma foliga le masani ai

I le vaitau o le 2019-2019, o tagata lavalava latou te ofoina atu le teuteuina o lanu sili ona le masani ai: lanumoana lanumoana, lanumoana, piniki, lanu viole, turquoise, faapea foi ma vali lanu e faʻataʻitaʻia ai le avanoa "galaxy hair".

O le teuteuina o lauulu laʻei felanulanuaʻi 2019-2020 o lenei ituaiga e matua le masani ai, muamua ma toa. E le o teine ​​ma fafine uma o le a malilie i ia malosi faʻataʻitaʻiga ma lauulu.

Afai o loʻo e filifilia lava se ituaiga pupula ituaiga, ona e iloa lea e mautinoa lava e te i ai i le vaʻai faʻapitoa, puʻeina mata tioata a isi.

Le mea e tatau ona e iloa

Ina ia aua neʻi seseina i se tuʻufaʻatasiga o ata, e mafai ona faʻatau sau seti ua maeʻa ona faia mo le valivali. O le isi filifiliga o le faʻatauina o ie tatau mai le tasi gaosi oloa ma mai le tasi laina. E sili le aveina o lanu e sili atu le pogisa pe malamalama nai lo lau faʻamalama autu e le sili atu ma le tolu tone.

Mea uma e te manaʻomia e faʻataʻatitia faʻalelei i ou tafatafa. Manaomia faitau faʻatonuga i luga o le afifie palu lelei vali. Faia muamua se suʻega alergi i le faʻaaogaina itiiti sina vali i lou paʻu.

Valivali tekinolosi

Laasaga 1 A maeʻa ona e fefiloi uma mea, vavae ese ie valivali mai le aofaʻi atoa o lauulu ma tataʻe lauulu. E le tatau ona sili atu nai lo le lautele le lautele o laina ile 0.5 cm, a le o le mea, o le pisia o le a foliga leaga.

Laasaga 2 Tuu le pepa i lalo o le loka o lauulu.O le pito i luga o aʻa e tatau ona gagau i lalo. Lemu, taumafai e faʻaleaga lauulu lauulu, tufa le leo manaomia i luga o le lauulu ma afifi le nonoa i le pepa. Ia mautinoa e fufusi lelei le fasi pepa ma e le seʻe ese le pepa 'ese mai le lauulu.

Laasaga 3 Faʻaauau pea ona fai isi lauulu o lauulu, agai mai i tua i le pito i tua o le ulu.

Ma mo le susulu mai o pouliuli ma malamalama laei fale teu fale e atoatoa - lenei tusitusiga ua tuuto ia i latou.

Laasaga 4 A maeʻa ona taofiofia le taimi ua taua i faʻatonuga, fufulu lou laulu i le faʻamalama.

Laasaga 5 Ia mautinoa e faʻaaoga le balm poʻo se pulou toefuataiga i lau lauulu. E fautuaina e faʻaaoga le mea faigaluega e sau ma le afifi ma le vali. Afai e leai, ona mafai lea ona e faʻaaoga lau masani balm.

Laasaga 6 Faʻamago lou laulu i se solo ma faʻamago mago faʻanatura. Talu ai o le lanu e matua afaina, e le manaomia le faʻaaoga se fulufulu fulufulu poʻo le faʻaʻamalu faʻamoe loa pe a maeʻa.

O se ata video i le auala e vali ai lou lauulu i ni lanu se lua i le fale o le fesoasoani ia te oe.

Vitio: lua-lanu lanu i le fale

Lua-lanu staining o se lelei auala e suia oe lava, e talafeagai mo tamaitai o eseese tausaga ma i ituaiga eseese o lauulu, ma e mafai ona e iloa le manatu uma i le salononi pe i le fale, fuafua i le lavelave o le galuega.

Lua lanu valivali

I lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i vali i lanu e lua.

O lenei e tele ituaiga metotia faʻaavanoaina oe e vali lou laulu i ni lanu se lua ma sili atu. E masani lava, pe a talanoa e uiga i valiina, tatou uiga o lauulu maualuga. Ae o le faʻailoaina o se masani lautele manatu ma e le mafai ona tuʻufaʻatasia uma metotia faʻaoliga ma se tasi upu. Sei o tatou vaʻai totoʻa pe o a metotia o loʻo iai ma poʻo fea o mea o le a lauiloa i le vaitau fou.

O le faʻaogaina o lenei tekonolosi, e mafai ona e mauaina le aʻafiaga o lauulu faʻalenatura susunuina. E mafai ona vali faʻataʻavale ia unto, mai aʻa, e mafai e le matai ona faʻailogaina uma ni fasi laʻititi ma le tele.

Fa apamemea

Ole faʻavae ose solosolo malie mai le lanu autu ile filo. O lenei metotia e matua lauiloa, aua e tele taimi e faʻaogaina ai ni leo masani, sukalati ma lanu samasama, ma o le vaitau fou valaʻauina tatou i le natura.

Lenei tekonolosi faʻaaoga se tele o lanu ma le fesuiaiga e sili ese. O manoa e lanu i aʻa ma faasolosolo ona liua i foliga ese.

O lenei tekonolosi e iloga i lona tausiga. Mo valivali mea e le afaina e faʻaaoga. O minute o lenei metotia o le vali ua vave ona fufuluina e fafo o le lauulu ma le lauulu e manaʻomia le faʻafouina pea.

Vaeluaina le lanu

Afai e te le manatu e faʻaula tele le lanu o lou lauulu, ae e te manaʻo e faʻafou lauulu lauulu, ona talafeagai lea tekinolosi mo oe. E mafai ona e lanu naʻo, pe tasi pe sili atu ese vavae. Lulu oona lanu e masani ona faʻaogaina i lenei metotia e maua ai le maualuga feololo.

Lua-lanu vali sili ona lelei luga umi lauulu. O uumi uumi e maua ai i le matai se lapoʻa tele mo le faʻaaliga o mafaufauga. Soʻo se valiina tekonolosi e avanoa mo le laulu-ulu laulu foliga, o lona uiga o la latou filifiliga e toetoe lava leai se tapulaa.

Natura poʻo le lanu oona e filifili, e faʻalagolago i na o mea e fiafia i ai le tagata fai pisinisi. O se matai lelei e mafai ona fausia se galuega moni o faatufugaga i luga o ia laulu. Ma o le vaitau fou tatala uma faitotoa mo faʻataʻitaʻiga.

Tagata e ana umi lauulu, foi ona tele tele filifiliga. E le pei o fulufulu uumi, lauulu puʻupuʻu e manaʻomia le itiiti le mafaufauina ia oe lava. E le o fafine uma ua sauni e tupu le laulu uumi pe, i se isi itu, tipiina o latou laulu faʻaʻafaʻele, ma o lea filifili se ogatotonu eleele.

I luga o lauulu lauulu, faʻalauiloa uma auala o le a foliga tutusa lelei. Oe mafai gafatia gafatia fofo pei o trendy valiina po o le feteenaiga lanu fefiloi fofo (mumu ma uliuli, uliuli ma papae).

Afai e te manaʻo i se faʻamaliega masani, ona faʻalogo lea i le shatush ma le malu.

Ae mo lauulu puʻupuʻu, e ui lava o nisi faʻailoaina o metotia e le avanoa mo i latou, e le taofia ai le faʻamalosi totoa mai le taia ma o latou amataga.

O pulu puʻupuʻu-Pixie-style e faigofie ona fausiaina mo le valivali lanu. Na o le valiina ni nai laina i lanu pupula ma e te maua se laʻei laei ma tulaga ese. Ua pupula tele mo oe? E le o se faʻafitauli, faʻaaoga le folaina o fugalaʻau, o le a le gata e faʻafouina ai lau aufana, ae faʻateleina foʻi le tele o lauulu.

A o e vaʻai i ai, o le vaitau fou ua tatala atoa mo faʻataʻitaʻiga. Alu i luma ma vaavaai mo faiga masani e talafeagai mo oe.

Faia o le faʻagasologa i le fale

Afai e filifili se teine ​​e faʻaaoga le faaluaina o le faalanuina o lanu, ona mafai lea ona ia fausiaina se laei matagofie o laulu pe a ia filifilia le filifiliga saʻo. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e mulimulitaʻi i nisi tulafono mo le filifilia o metotia mo faʻalenatura vali lauulu.

O le sitepu muamua o le faʻailoaina o se metotia faʻapitoa mo le valiina o manoa. Ia faia lenei mea, gauai atu i tausaga. Afai o le fafine o le matua o lona matua, ona ia tatau lea ona lafoai le susulu lanu, aua o lenei mea o le a avatua ai le ata i se uiga iloga. E le gata i lea, e le taliaina le faʻaogaina o ata eseese, pe a latou faʻaopoopoina tausaga.

Mo fafine e saʻo le laʻau papalagi poʻo le lauulu e fai saʻo le launiu. O lenei metotia foliga sili i tamaʻitaʻi ma le paʻu paʻu, ona e faʻatagaina oe e tuʻuina atu le ata o le fou. Faʻaaoga foi apamemea, e mafai ai e iloagofie pipi u ma fausaga foliga.

Ae o le faʻaaogaina o le ombre auala e manaʻomia mo tamaʻitaʻi ua le lava le laulu. I luga o laina lurus, o lenei filifiliga o vali foliga o le a vevesi. Taualuga e tatau ona filifilia e aulelei ma le paʻu uliuli pe faʻamamaina. O lenei auala e amata lelei ai foliga. Ae o le faʻaaogaina o le faʻailoaina e le aoga teine ​​i le paʻu paʻu.

I luga o le vitio - vali lou lauulu i ni lanu se lua:

Afai o le tamaʻitaʻi lona laulu paʻu, ona tatau lea ona ia faʻaaogaina le valiina, ma ia e mafai ai ona e vaʻaia vaʻaia le tele. Tatau ona lafoai le counter tone. Tuuina atu le voluma e sili ona faia e ala i le faʻaaoga o bronding, shatushi ma 3D staining.

A i ai se tamaʻitaʻi lauulu lauulu fausaga, ma e le manaʻo e faʻaleaga o ia, ona faʻaaogaina lea o le majimesh tekonolosi o le a sili lelei filifiliga. I le avea ai o se tulafono, o lenei tekinolosi ua manatu o le sili sparing i uma vavaeina o lua-lanu o valiina o lauulu.

Ae faʻapefea ona faʻaaoga le syoss gloss sensation ma faʻapefea ona maua le sili atu lona aoga o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga.

O a itu vaʻaiga o fulufulu laulu ma henna ma basma o le a fesoasoani e malamalama i faʻamatalaga mai le tusitusiga.

O le a le lautele o le palette o polofesa Estelle fulufulu lauulu, faamatalaga mai le tusitusiga o le a fesoasoani e malamalama: http://opricheske.com/uxod/okrashivanie/palitra-professionalnyx-krasok-dlya-volos.html

Ole a le lautele ole Capus hair dye palette ma o le a lona tau, faʻamatalaga mai le tusitusiga o le a fesoasoani.

E tatau ona maitauina o le valiina o le laulu i ni ata se lua o se faigata tau tekonolosi e manaʻomia nisi iloa ma tomai. E ui lava i lea, faʻaalu mono i le fale. E sili le faʻatinoina o le ata muamua i totonu o le fale. Ona mafai lea ona faʻamasani faʻalelei oe i le metotia o lona fausiaina, ma naʻo le faʻatinoina loa le faʻasologa i le fale.

Ina ua tonu lava i le teine ​​fai mai o le a faia le vali i le fale, o le mea muamua e tatau ona fai, o le faʻatauina o vali sili ona lelei. Ona sau ai lea ma le tapenaga o mea faigaluega uma.

I luga o le vitio, pe faʻapefea ona vali lauulu pupuu i lua lanu:

Ina ia faia lea, oe manaʻomia:

  • 'alia
  • Toa Nofoa Nifo
  • lavalava
  • vali
  • pusa mo le palu faatasi o vali,
  • lua pulumu
  • se solo.

A maeʻa lena, o le ae faʻaogaina faatonuga nei:

  1. Tuu faatasi le vali e tusa ma faʻamatalaga i luga o le afifiina.
  2. O manoa e tatau ona togafitia i le vali e tatau ona malupuipuia ma togafiti. I le taimi lava lea e tasi, o o latou lautele e le tatau ona sili atu nai lo le 0.5 cm.
  3. A maeʻa, faʻapipiʻi pepa alumini i lalo o filifili filifilia, faʻaaoga le vali i lalo. Ona fuli faʻaalu lea o le pepa alami luga o le lauulu I se tulaga tutusa, e tatau ona e valiina le lauulu na totoe.
  4. A maeʻa le vali, e aoga le faʻatali mo le taimi tatau, ona toese ai lea ma le laulu.
  5. Ina ia puipuia lauulu mai le paʻu i fafo, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi poʻo se lauulu. A fufulu, e mafai ona e amata faamamago ma se laulu vavae.