Mataupu

Shakira - 40 tausaga: 10 faalilolilo o le aulelei o le pese pese

Ou te iloa mo aʻu lava, pe a e tuʻua le laʻulu faʻapipiʻi ma se laʻau fou, o tagata pasese e foliga mai e le matamuli, puddles i le ala e le alu atu i luga, fou le ea ... Ma ou te le o lagona lava pei suamalie uma! Lagona toetoe pei o se rock star. Po o se mautinoa matagofie e aunoa ma ni faʻafitauli. Ae mo le a le umi? O le a le faʻamaoniga e te le ala i luga i le taeao ma faigata tuai? Faitau le PEOPLETALK suʻesuʻega pe faʻafefea ona suia o tatou olaga i suiga o ata!

Matou te iloa uma le tala i le liliuga o se teine ​​lelei i se leaga. O Barbados fugalaʻau Rihanna (26) i le lavalava samasama lavalava savali i luga o le matafaga, ma ina ua mavae ni nai tausaga ma se laʻei puʻupuʻu ma tattooso nunua i sadomasochism ma faafoliga o se fiailoa narcotic.

O Miley Cyrus (22) e faauo i Disney uiga ma peseina pese papa, ona lilo ai lea o lona ulu i le mea puʻeata, lele lavalava i lalo o le taualuga ma aʻoaʻo le twerk lalolagi.

Kristen Stewart (24) na muamua faia se "afi" i luga o lona ulu, ona sa ia fiafia ai i le vitio o Jenny Lewis Just One Of The Guys o se tamaloa.

Ae o Britney Spears (33) o se faʻataʻitaʻiga o le mea moni o le taimi muamua o suiga e tupu i totonu ... E iai se mea e le o lelei i le olaga - ma o lenei ua ia te oe se masini eletise i ou lima ma mea uma o mulimuli mai. I soo se tulaga, e tatau ona e taʻutino, o se suiga i foliga masani e aʻafia ai le tulaga o le tagata i totonu ma ana gaioiga.

Maria Kozhevnikova (30) sa tatau ona iai sona lauulu “pei o se tamaititi” ma toe valiina lava ia i le lauulu enaena mo se matafaioi fou. Naʻo lenei vaitau, na avea o ia ma tina, ma e leai se mea na totoe o le faʻatagata o le laʻititi afesina. O se faʻataʻitaʻiga lelei, pe a suia le umi o lauulu o se faʻamaoniga o se tulaga malosi le faʻaipoipoga, ma e leʻo se mea e faia ai se pisinisi pisinisi a se teine ​​taufaʻaleaga.

Sa masani ona fiafia le tamaʻitaʻi faʻa televise o Aurora (41) e faʻataʻitaʻi ma lauulu. Muamua, sa filifili i se pipi puʻupuʻu, ona faʻamalosi lea o le leisa enaena pei o ni piniki piniki. I le aluga o taimi, o se moli lanumoana malamalama na sosolo i luga o le ulu. E tatau ona e faʻaalia o ia ituaiga suiga e siitia lou lagona ma musuia oe. Ma e le gata ia Aurora, ae faapena foi ia i latou e vaʻaia o ia, o tatou lea.

I le taimi o VIA Gra, na faaalia e Nadezhda Meikher-Granovskaya (32) le malosi o feusuaʻiga ma o se tamaitai e mu tele i lona lauulu migimigi, o aso nei sa ia amio i se auala e matua ese lava. Toafilemu ma taufaasese. Matou te manatu o le lauulu na faia se sao tele i se suiga faapea: o se pulufulu puʻupuʻu e faʻamamafaina ai le alafau o Nadezhda, faʻaalia lona aulelei ma le poto masani. Tasi ona maua se lagona e faʻapea, faʻatasi ai ma le lauulu uumi, o le teine ​​i totonu o le "imp" mou.

I aso nei, Fepuari 2, ua faamanatuina e Shakira lona aso fanau, ma o le tausaga nei ua iai sona aso faapitoa: o le tagata pese na liliu lona 40 tausaga. I le faʻamaoni, e tatau ona maitauina naʻo faʻaalia mai i le tusi folau: O foliga mai Shakira e le atagia ai lona matua moni. Masalo e maitauina e maanuminumi ia foliga, o foliga e tutusa ma mimiti pei o le talavou. E le faigofie le talitonu o le tagata pese ma lana uo 30-tausaga Gerard Pique, o ia foi e faamanatuina lona aso fanau i aso nei (na latou fananau i le aso lava lea e tasi), i ai se 10-tausaga le eseesega. O le a le mea lilo ia Shakira? Na suʻesuʻe e le HELLO.RU ni faʻatalanoaga ma le fetu i se taumafaiga e suʻe ai tali i lenei fesili.

Ina ia faia le paʻu foliga maloloina ma susulu, ou te faʻaaogaina le serum ma vitamini C, aemaise lava e fesoasoani pe a paʻu le paʻu. Afai ua mamago le paʻu, ou te faʻaaogaina se manifinifi manifinifi o le vitamini E - ou te faʻatauina ni atigipusa masani i totonu o le fale talavai, solia ma faʻaaoga i luga o oʻu foliga. I se faʻaopopoga, e taua tele le fufuluina ese o mea vali i po uma, e fautuaina e faʻaaoga se pulumu faʻapitoa (poʻo se totini lima) e aveʻese uma ai palapala.

E foliga mai ia te aʻu o le mea sili teuteu mo soo se teine ​​o se ataata. O se ataata matagofie e maua ai se lagona o le talitonuina, e le manaʻomia ai e nifo le faʻaeteete lelei. Ou te ataata tele i nisi taimi, e oʻo lava i tagata fai mai e taofi au e aua le faia lenei mea ia maua ai le sili atu ona mamafa ma foliga foliga.

E taua tele le puipuia o lou paʻu mai le susulu o le la susulu. Nai lo le masani a sunscreen, ou te faʻaaogaina se pepe: o lona puipuiga e sili atu ma malosi nai lo se isi "tagata matua". Ma le isi, e taua lava ia te aʻu o le oloa o loʻo iai ni nai vailaʻau leaga pe a mafai.

I taimi o faigamalaga, ou te inuina le tele o vai manino ma aloese mai meaʻai masima o mailei ai vai i totonu o le tino.

I le teuteuga, ou te mulimulitaia le mataupu faavae "o le faigofie - o le sili atu." Ou te fiafia e vali ou laugutu i ni ou gutu naʻo se paʻu masani ma faʻapupula mata. Ae o loʻo foliga mai lava ia te aʻu o aʻu e foliga sili atu le lelei i sina teuteu o oʻu foliga. I loʻu manatu, ua sili ona lelei laʻu vaai i lo le 10 tausaga ua mavae.

Afai ou te mafaufau pea e faʻaofuina foliga, masani ona ou faʻaaogaina se tonal base ma sina malu. Na ou ofuina i luga o "apu" o alafau. Hue taumafai e piki sina laititi nai lo loʻu lanu paʻu. Afai e faigata ia te oe ona filifili tutoʻatasi le atoatoa blush lanu mo oe, ou te fautuaina oe e pipiʻi ou alafau ma taulaʻi i le masani blush ae leʻi faʻatau.

Ou te le manaʻo e faʻapipiʻi le taua tele i nisi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te matua le faʻaaloalo lava i SPA ma togafitiga eseese o le lalelei, ona e leai sou taimi mo lenei. O ia tautua e le fuafuaina mo tagata pei o aʻu.

Ou te fiafia tele i meaʻai, o lea e tatau ai ona ou faʻataʻitaʻia le amio pulea ma faʻatonutonu loʻu amio ina ia amata ona 'ai lelei. O lea la ua faaauau pea ona ou 'ai tele, ae o lenei ua ou filifilia naʻo meaʻai lelei. Ou te vaʻai totoʻa i mea o loʻo i luga o laʻu ipu, ae o le mea moni, o nisi taimi ou te maua ai le mapusaga. Faʻataʻitaʻiga, o aʻu o se sukalati moni - e le mafai ona ou faia e aunoa ma lenei suamalie i nisi taimi. Ae o loʻo ou taumafai pea e fai sina meaai mama ma se mea aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, ou te fiafia i fala talo ma granola chips ma kale.

Ou te taumafai e faamalositino e le aunoa, ae ou te fiafia e suia gaoioiga. Aso uma ina ia aua neʻi e fiu. E fai saʻu tamai fusuaga, fai sina siva, o isi taimi ou te taalo tenisi pe naʻo le alu ile faletaalo ma fai ni mea e faʻamalositino. Ou te toleni i le 5 po o le 6 aso i le vaiaso, ma e masani ona ou faia le tata o le fatu e iloa ai le mea sili ona lelei mo aʻu. I le taimi o maʻitaga, sa ou auai i vasega zumba, lea na faʻatagaina ai aʻu e le tele loʻu mamafa.

I le tausiga o laulu, ou te le faʻaaogaina ni mea taugata faʻapitoa meafaigaluega. A o le i alu i fafo i le la ou te tuʻuina i conditioner, ou te fiafia i suauu ma sulfates e aunoa ma shampoos. Ou te fiafia foi i le Colombian brand Sedal, e le taugofie, ae aoga tele.

Faʻafefea o le lauulu faia e pei o Shakira ↑

O le tele o fetu i le taimi o latou lauiloa suia tulaga masani i le tele o taimi. Lenei le mafai ona fai e uiga i Shakir, uma i le fatufatu ma i ona ata, lenei teineititi tausisi i tulafono faapitoa ma e manino lava o le a le solia i latou. O le mea moni, o lana ata ma le laulu e ui lava i suiga laiti.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi o ana ata vitio ma i isi ata pue, na oso mai le fetu i luma o tagata fiafia ma le laulu feaveaʻi lauulu. Ae o le mea moni, tatou iloa uma Shakira o le pule o tamai curls, lea e faʻatuina ai se tele le mautinoa.

E tele naua ona o lona lauulu e le masani ai, o foliga o lenei tagata pese ua lauiloa, ona e faigata ona mafaufau i se isi tagata tusiata mai Sisifo e mafai ona mitamita faapena.

O le mea moni, Shakira curls o se taunuuga o le tupuaga, Colombians masani ona maua ai lauulu ulu, ma o lenei teineititi e leai se tuusaunoaga. O nei mea uma e le teteʻeina le mea moni e faapea o metotia curling auala faigofie e toe fai se ituaiga laulu, ao oe mafai ona faia lea i le fale.

Sa masani lava ona faʻaavanoaina auaunaga i totonu o le pemanu. Tulaga masani, mo nisi o tamaitai o le faiga o lenei lava auala, ona faatasi ai ma le fesoasoani o lenei faiga e mafai ona faigofie ona maua ai le tusi o le manaʻo, ma mo se taimi umi. I le taimi nei, soʻo se tasi lava e mafai ona mauaina se vailaʻau ma tuʻu faʻatasi faia se perm i le faiga o Shakira i le fale.

Ae o lenei auala e iai le taua tele ae le atoa - leaga e sili ona leaga. O lauulu e tatau ona fafagaina ma toe faʻafouina mo se taimi umi lava pe a maeʻa le faʻatulagaina.

I se faʻaopopoga, e le fautuaina mo tagata e ana le mamago, leaga ma e manifinifi le laulu. O se mea na tupu, o loʻo iai le avanoa lelei e na ona faʻaletonu ai le tele o le laulu. O le mafuaʻaga lea matou te le mafaufau loloto ai i lenei metotia, ae o le a matou tuʻuina atu o matou mafaufau uma i le masani ai metotia o curling faʻaaogaina tomai faʻapitoa ma auala faʻaleleia.

O ai e tatau ona faʻaaogaina se laulu e pei o Shakira ↑

Lalo o le a tatou iloiloina filifiliga e lua mo lauulu e masani ona faia e lenei tagata faia, ma talanoa foi i le tele o auala e maua ai. O i laʻua e tele gofie ma e tutusa mea e manaʻomia, o lea o le a ma talanoa atili ai e uiga i laʻua foliga laʻititi.

Ole vaega autu ole nei sitaili e mafai ona fai i soʻo se umi o le laulu. E vaʻaia faʻaleaganuʻu, o lea e le afaina ai tusa lava pe i ai sau sikuea pe faʻaʻumiʻumi lauulu, o lau ata o le a teuteuina ma soʻosoʻatasi.

Tele sitaili, o mea e faʻavae i luga o le lauulu lauulu tuʻuina atu i luma atu o faʻamalosia manaoga i luga o foliga o le fafine. Mo se faʻataʻitaʻiga, o soʻo laititi ma lapoʻa curls e le ofi ai i tamaʻitaʻi mumusu, aua latou te vaʻaia o latou mata e lautele.

O le lauulu i le sitaili o Shakira e matua faigofie e suia ma taofi uma ona uiga lelei. E i ai sau ata faataamilo? Fai ni sitaili laititi-vaʻai ma vaʻavaʻai totoʻa i le vaega o le pipi, o se laulu foliga e faigofie ona nana ai le sese o lou oval ma i le taimi lava e tasi o le a faʻaleleia atili ai le ata atoa.

Ui i lea, e matua faigata lava mo Shakira le taʻua o se teine ​​ma ona foliga foliga lalelei, ae i le taimi lava e tasi e te vaʻai i le faʻafiafiaina foliga o lenei laulu ia te ia.

Faʻafefea ona mimilo Shakira curls ma curlers ↑

O le mea lea, afai e te faʻaogaina se malulu ituaiga o lenei laʻei fulufulu, ona mafai lea ona e toʻafilemu - o sea galu o le a le afaina ai lou lauulu. Ae ui i lea, o lenei metotia ei ai lava minus - e tatau ona e tatalia le curlers i luga o le ulu mo le itiiti ifo 6 itula.

O mea vevela vevela e aveeseina pe a uma le 20 minute, ae latou te faaleagaina le soifua maloloina o le lauulu. Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina e tagata atamamai apalai se apalai faʻapitoa puipuia aʻo leʻi faia le curling.

O le fea o nei filifiliga e lua e filifilia o loʻo faia ia te oe, pau le mea matou te fautuaina ai, o le filifilia o le tele o le curler tusa ai ma le tele o curls e te manaʻo e mauaina, ae o mataupu silisili latou te tutusa lelei lava mo nei metotia.

  1. Ae e te leʻi pipiʻi, e tatau ona e fufuluina lou lauulu ma faʻamago teisi. Afai e te faʻaogaina le vevela vevela, faʻamago atoa lou lauulu.
  2. Ia selu o tatou laulu ile maso poo se isi lava selu laiti.
  3. A manaʻomia, apalai se tremoprotective sooupu i le lauulu, faapea foi ma se mea teuteu i tulaga uma e lua.
  4. Matou te vavaeeseina le soʻotaga ina ia ogatasi lona lautele ma le lautele o matou curler. Matou te savili malosi, e amata mai pito. Matou te faʻasaʻo i le sone i aʻa.
  5. Matou te faia tutusa ma isi vaega o mea. Afai ei ai ni aofaʻi moʻi, ona tuu lea o ni mea lapopoa mo le ogatotonu, ae laiti mo malumalu ma le pito i tua o le ulu.
  6. Tatou faatali 6 itula pe alu e moe.
  7. I le taeao tatou te faasaʻolotoina lauulu mai le curlers ma faatasi ai ma le fesoasoani a tamatamailima tatou sasaʻo loka teisi.
  8. Foliga le faʻailoaina i le vali.

E sili ona faigofie le faʻaaogaina o le mea e taʻu o boomerang curlers, curved latou matua faafaigofieina le afifiina faagasologa.

Malamalama fulufulu lauulu pei o Shakira ↑

Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu, e le masani ona aliali mai se fetu i luma o tagata lautele, ae na talisapaia e fashionistas lenei teuteuga vave. Mo lona faʻatinoina, tatou te manaʻomia se lapoʻa selu ma lauulu mago.

  1. A maeʻa ona fufuluina, faʻamamago lou lauulu laititi ile fulufulu laulu, ma tuu ai ile taimi e tasi e susu.
  2. Tatou faʻaaoga se sitaili soʻona - o le busa poʻo le mousse i luga o le tatou laulu - tatou te faʻapitoa faapitoa ile root zone.
  3. Faaaoga fufulu, teisi teisi le lauulu i aa ma vave mago le lauulu.
  4. Ina ua mavae lena, matou feagai ma le ogatotonu vaega ma pito o le lauulu. Faʻasolosolo selu i le tasi itu, ona i le isi itu matou te faia ni galu malamalama ma faʻamago le lauulu vave ile fulufulu.
  5. Matou te faia lenei ma le lauulu uma.
  6. Faʻaoga varnish i lauulu laulu e tupu mai.

Masini lauulu o Shakira i se auala faigofie ↑

Leai se naunau e faʻalavelave i mea faʻataʻitaʻia? Leai se faʻafitauli, o lenei metotia o le a faʻatagaina oe e maua se ulu o laulu e pei o se tagata faʻafiafia i le po i le po.

  1. I le afiafi, fufulu loʻu lauulu i le laupepa, ma solo faʻamalosi ia latou ma se fulufulu.
  2. Faaaoga sitaili.
  3. I le pito i luga, matou te faʻatuina se siʻusiʻu, lea matou te faʻamautuina i se ofu mafanafana mo lauulu.
  4. Matou te vaevaeina i ni vaega se lua ma mai le lalaga lemu i le fili. I le pito mulimuli, e mafai ona e faʻaopopo se tamai lipine i lou lauulu ma lalagaina i luga ina ia mafai ai ona faʻataʻoto i luga o le umi atoa.
  5. O lenei e tatau ona tatou afifi muamua se lalaga faataamilo i le pito o le tatou siusiu, ma le isi. I lenei tulaga, e tatau ona faʻamautu ia fili.
  6. E matou te moe pe faʻatali 6 itula.
  7. A uma le taimi lea, matou te tatalaina lo matou fili, aveese le ofuvae ma fai le sitaili ma o matou lima.
  8. Vailaau le iʻuga ma le varnish.

I le faia o curls pei o Shakira's i lenei auala, oe e le gata o le a maua se sili ona manaia laei ma masani o lauulu, ae o le a maua ai foi se moe lelei i le po. O le siusiu i luga o le pale e le tupu ai se faʻaletonu, o lea o le a malosi ma maloloina lau moe.

Hairira gaya Shakira: o le amataga o se galuega - susunuina masani

Sa tusia e Shakira Isabel Merabak Ripoll lana uluai album i le 13 o ona tausaga. Ua maua le taʻutaʻua o le "Magia" i le taulaga o le teine, ma ua avea lenei teine ​​laulu paʻepaʻe ma uliuli. E ui lava e leʻo lautele le lautele. O foliga la ia: foliga tetele ma susunuina mata mama i le laulu. Afai e le mo le laititi, Sa ono mafai e Shakira ona avea ma sili-faʻataʻitaʻiga faʻafetai i ona foliga vaaia. Laititi Amerika latin matagofie.

Fulufulu Shakira: mai le uliuli i le mumu

Maua le lalolagi lauiloa a Shakira, siva i le aofa o ona lava fatuga. O le taimi o le lagoto o le meleniuma. Na ia valivali lona lauulu o lau ruby, o ona loka tafe ifo i lalo o se afu. Sa masani ona latou fili i ni puiʻa. O se nuanua na avea ai le tagata pese ma faʻagesegese, foaʻi “papikala” i se ata ua leaga.

Alu ile itu mumu

I le amataga o le 21st seneturi, ua mauaina e Shakira le lauiloa ole lalolagi ma ... faʻamalamalamaina. Ua leva na latou feiloai ma le Pope, maua mai le viʻiga mai ia Gabriel García Márquez o ia ma sa galue e avea ma Amapasa Aloaia. E leʻo le laulu nei - lanu mumu (mai ile faʻamalamalamaina) o le laulu e le talafeagai tele mo le aotelega o le ata a le tagata pese. Peitaʻi o le ata lea lea na aumaia ai le Grammy Award. O lea, i le 2000, Shakira na avea ma "sili pese Latina Amerika pese." Laei sitaili na tuua tele i le manaʻo - ia te leʻi mauaina "lona" ata, ae ua maeʻa ona ia maua se galu i lana galuega.

Lauulu amazon

O le faʻatusa o le "Xena - le Masiofo o Taua" ma le uliuli ma le paʻepaʻe "o loʻo aliali mai ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o le ata" Laundry "i le 2001. Ioe, ioe, o le na lava le "Soo se mea, Faʻapena", lele solo i konetineta uma, mai lenei faasologa. Le kilipa, le mea o Shakira i se "primitif" ofu moli i luga o le pito i tua o galu fafati luga o papa, o loo manatuaina pea e le fiafia ili. Ona saʻo lava lana faʻatusa: o se paʻepaʻe laititi e pito i luga, o se manava e le tauʻavea ma lava gaioi, se ofuvae manifinifi auro i ona suilapalapa. Ma, o le mea moni, o se lauulu lauulu mafiafia.

Nei e le toe avea o ni manoa: i luga o le ulu Shakira o moli malamalama ma pogisa ma fausaga sitaili i le agaga o le saolotoga-alofa vao vao. O ia o se tasi o muamua muamua faʻataʻitaʻi i eseʻese faʻamatalaina. I le teuteuga, o le fetu na faʻaaogaina le uliuli eyeliner, pe sili atu foi, "stroke". Sa matala ese mata.

O le laulu o Shakira sa masani ona “siva”: e masani ona liliu le ulu o le teine ​​ma “taʻalo” ma lona laulu. O i latou na tafe i galu, pa'ū i luga o latou tauau, faapotopoto mai i foliga. Ae o le tele o taimi, o le lauulu na gaoa.

Laitiiti temoni

Talu mai le 2000, ua amata feiloai ma Shakira le ataliʻi o le sa avea muamua ma peresitene o Atenitina, Antonio de la Roi.O le latou mafutaga o le a oʻo atu i se faʻauiga, ae o le faʻaipoipoga e le taitai faia. Peitai, e oʻo mai i le taimi nei, o loʻo faʻamatala e le fai pese, le sefulu tausaga o faʻatasi ma Antonio o le sili tausaga o lona olaga. O lea la, i le 2003 ua uma ona matou iai le lauulu ulaula (leai e aunoa ma le samasama, ioe). O loʻo punou ona faʻataʻamilomilo, ae o nei foʻi e le o le faʻatamala galu, ae o se temoni paʻu. E pei lava i 13 tausaga, naʻo le lanu e ese. Na ia faʻamalamalamaina pea le au maimoa i ana siva. Faamaumauga ala i le Igilisi ma le Sipaniolo. Ae o le foliga atoa e tutusa lava: ituaiga laei laupepa, suede, paʻu, jeans ma latex, o laʻei o Shakira e tumau le lotoa ma le le faʻaalia. O le ata lea o Shakira lea e fesoʻotaʻi ma ia i tagata uma ma ua leva na manatu o se masani.

Hollywood alaga

O le faʻatoa vaʻaia na mulimuli atu ia Shakira seʻia oʻo i le ogatotonu-zero. Le itiiti ifo i le 2006, le fetu iloa ai i luma o tagata lautele ma ni mama lapoʻa o le meli. Ma, i le MTVMA Award, na te faʻapipiʻiina i se lanu piniki laʻititi o le oriental, ma lona lauulu foliga e pei o se moli laupepa ole Princess Jasmine. O le taimi atoa lea, na faʻaauauina lana mafutaga ma Antonio de la Roi. O le ulugaliʻi e le faʻaipoipo aloaʻia, ma Shakira lava ia faʻailoa mai mo le fiafia atoatoa latou te le manaʻomia ni fasi pepa. I le 2007, na tatala ai se pesega faatasi ma Beyonce “Beautiful Liar”. I totonu o le vitio, e lua tagata tusiata vevela faʻaalia le siva siva ma faʻafoliga ata. Shakira e tutusa lava "atua fafine o le disko," ae nai lo le lototele Amazon, na ia faʻaali mai se teine ​​aulelei. O le mea lena e teuteuina lelei e se laulu foliga!

Ma toe faʻatoa mama

I le Grammy Awards i le 2007, e sau ai se fetu siva vevela i luga o le kapeta mumu i se ofu mumu laʻei, ma i luga o lona ulu o le tamai temoni laitiiti, ae o le sili atu masani karamel paolo ma "susunuina" uʻamea. O le laʻau lauulu e foliga e pei o se afrogrown afro, ae e leʻo faʻaleagaina uma le faʻatusa ata o le tagata pese. Ae ui i lea, i lenei vaitau o le olaga ma galuega, Shakira filifilia se mea sili ona matagofie e faʻamamafaina ai lona matagofie matagofie. Ae ua atoa lona 30 i lena taimi!

Shakira Hairstyles: Lalo ma le Umi

I le 2010, na avea ai le lavea o le ala "Waka Waka" ma foliga o se teine ​​o le Aferika nuu na manatua mo se taimi umi a le au maimoa.

E ui lava o lauulu o Shakira e sili ona taatele i totonu o le vitio: o lona laulu laulu fulufulu teuteuina na o se fesoasoani mai ni lulu eseese. I le 2011, Shakira na vaeluaina ma Antonio de la Roi. Ma ... o le a se mea e faia e se teine ​​masani pe a malepe ma lana pele? E saʻo - tipi le lauulu. Mo le taimi muamua i lana galuega, o le pese pese e filifilia se sikuea. O se lauulu pupuu puupuu e fetaui ia te ia ma e matua suia mea uma. E ui lava ile umi o tofotofoga ma tofotofoga ile muamua, ae o le pouliuli pogisa i le olaga o Shakira e muta i le ofi mai o se e fou alofa. Na avea o ia ma tagata lakapi soka a le kalapu soka "Barcelona" Gerard Piquet.

Leise Blonde Shakira

Ua i ai i le 2013, le ulugaliʻi i laʻua ulumatua, ma ina ua mavae ni nai masina, na toe foi mai le tina faʻatoʻilima i le vaaiga. O le lauulu e faasolosolo tuputupu ae i tua, o le tagata pese faia se "vafealoaʻi" i luga o lona ulu ma faʻaauau pea ona foliga mai le selau pasene. Lua tausaga mulimuli ane, na fanau mai ai le tama lona lua, ae nai lo le sours on maternity cuti, Shakira i solo le faʻagaioiga o lona tino ma o loʻo faʻaauau pea ona foliga sili.

I le taimi nei, i le 40, o le tagata pese e tumau lava se foliga o laʻasaga ma e le tuʻulafoaʻia lona tulaga. O lona laʻau lauulu ua toe avea o se tamaʻitaʻi manaia uliuli. Naʻo le taimi nei o se ata faʻalelei a Hollywood e faʻamamafaina ai le matagofie o lē e ana.

Ma o le Shakira e te fiafia iai?

Lauulu mea moni

O lauulu na aumai ia i matou e le gata mo le lalelei. I se isi itu, latou te fai ma sui o antena tulaga ese o lo tatou tino atoa, lea e faʻatautaia ai le malosi le vaaia o le ola-avanoa malosi avanoa i le tino. Ua leva ona i ai se tala o le faʻataʻitaʻia, a o le i pa'ū, sa i ai se talo faʻataʻamilomilo i le ulu o se tagata (o se lio se faʻaputuputu o faʻaola, lea ua na o mea o loʻo vaaia ai tatou) ma sa leai se lauulu.

Fai mai o latou ulu o tatou tuaa sa ufitia i se mea e pei ole atumotu na fananau ai pepe. Ma a pa'ū se tagata i le agasala, o ave o le malosi malosi na avea ma mamafa ma liu i lauulu.

Latou o sootaga i le va o le lagi ma le tagata seia oo ina mafai ona ia toe tu i lona tulaga faalelagi o lona atinaʻe.

Ae o togafiti e faʻatatau i le lauulu ma faʻafitauli uma e fesoʻotaʻi ma latou, e faigofie lava. Talu ai o lauulu o le punavai o lo tatou malosi faʻaolataga, o mea uma lava e tupu ia i latou e suia le auala o le vaitafe le vaaia, lea i le mea e fufuluina ai i tatou i lona bioenergetic galu. O le mea lea, soʻo se aafiaga ia i latou e mafai ona suia e le gata o tatou foliga vaaia, ae o tatou olaga atoa foi.

Ole tele lava, e sili ona popole teineiti ile foliga o lauulu. I le tele o tulaga, latou te filifilia se lauulu e le malamalama lelei, ma filifilia se tasi e sili ona fetaui mo i latou e sili atu i foliga ma foliga atoa. O le a le faʻamatalaga o mafaufauga o lauulu i totonu?

Afai o se fafine e le uumi ma teuteuina lona lauulu, ona o lea i le faʻailoga o le faʻaalia o le mafaufau ma le fafine.

O tamaʻitaʻi e mananaʻo i fulufululele ma masani fusi o latou laʻau e masani ona manaʻomia tele i latou lava ma isi, matuia, ma i nisi o tulaga e oʻo lava ona faʻamalosia. O le uumi, mafiafia, ma le lauulu lauulu i luga o tauau e talanoa i le uiga ese o lona tagata e ona, e uiga i lona malosi-naunau lona uiga ma manino olaga sini, ma e mafai foi ona avea ma faʻailoga o se laʻititi paʻepaʻe ma le faʻamalieina. Teine e fiafia i se puʻupuʻu lauulu 'ulu e iloga i se inisiua ma lelei.

E taua foi le maitauina pe a fai o se tagata e masani ona fiafia i lea lava laulu, e le manaʻo o ia e suia se mea, na ia fai mai o ia ituaiga tagata e iloga i le conservatism. Ae o le muamua ma avant-garde hairstyles e sili ona fiafia i ai e le masani ai, uiga ese.

O aliʻi e fiafia i fulufulu uumi e manatu o ni sui o liʻo bohemia; i le isi itu, latou te tofiaina se aura o le tama tane ma i le taimi lava e tasi faʻamasaniga, i se tulaga latou te faʻamanatu i perenise mai tala matagofie. E tele taimi, o na tamaloloa e le talitonuina ia lava, pepe. Faatasi ai ma le fesoasoani a fulufulu uumi, latou te taumafai e puipuia i latou lava mai le lalolagi i fafo. Tagata e fiafia i 'oti pupuʻu e tele lava e malo, mautu, e mafai lava ona e faʻalagolago ia te i latou.

A o le manu e masani ona faʻaaogaina, e masani lava ona laʻei e fafine tauagafau ma matamuli. E iloga i le le saogalemu io latou lava tomai, o le manaʻoga e puipui latou lava mai le faia o filifiliga tutoatasi. Fai mai Bangs o se tagata e manaʻo e puipuia o ia mai faigata ma faʻafitauli. O le matala matala e faailoa mai ai o le tagata e paleni uiga, e matala, e mafai ona tatalia le lalolagi atoa o loo siomia o ia ma faʻamaonia lona manatu lata mai.

Afai o se tagata ofuina se vaeluaga i le itu taumatau, ona mai lea i le mafaufau mafaufau, o lenei e faailoa mai ai o ia e valea, fiafia i le faasologa i mea uma. O le vaeluaina i le ogatotonu o le ulu e taʻu mai ai o le tagata e tutoʻatasi. O nei tagata e ausia a latou sini, o la latou vaega autu o le loto maʻaʻa. O le teteʻe i le itu tauagavale e taʻu mai ai i ou luma o se tagata e taofiofia ma tauagafau, aoga ma le aoga.

Le faʻailoga o faʻataʻitaʻiga i le auala e taulimaina ai lauulu

Filifili e sui lou ata, maua se lauulu 'oti pe suia lou lanu, e tatau ona e iloa ni tulafono taua tele, ma la latou fesoasoani o le a e le faʻatupuina ai ni faʻafitauli.

Muamua tulafono
Lauulu tipiina e tatau ona matua taua, ma ia talitonuina lenei faʻasologa i soʻo se tasi. Aua neʻi galo o le tagata e tipiina oe e suia lau biofield. O le mea lea, asiasia o se fulufulu tagata, e tatau ona e filifilia se matai fiafia ma malosi, i lea tulaga o lou olaga pe a uma se lauulu lauulu o le a suia mo le sili atu. O le matua o le matai, o le tele foi lena faʻatosina i lou olaga.

Afai o oe o se tagata tutoatasi ma sili e filifili i faʻafitauli ia oe lava, ma e te le manaʻo i ai pe a faʻalavelave se mea ia te oe, o lona uiga la, e tatau ona e filifilia se matai, matua i le matua tutusa ma oe, pe laiti. I le tulaga pe ae leʻo laki mo se mafuaʻaga le iloa, ona i lenei tulaga e tatau ona e filifilia se matai i tausaga, tusa lava pe o lenei lauulu lauulu o le a tau tele e sili atu. A uma ona asiasi i le teine ​​fulufulu, o le a suia lou olaga. Ma afai e le gata i lea, ua e fuafua saʻo lona taimi o lana asiasiga tuʻusaʻo, ona e le gata o le a suia ai lou olaga, ae o le a faʻaleleia atili.

Tulafono lona lua
E toʻatele e finau mai e sili lea pe a tipi e se tagata o le itupa e tutusa ma oe. Lenei lava e fesoʻotaʻi ma le mea moni e faapea, i le taimi o lauulu lauʻeleʻele e te suia le etheric, astral ma le mafaufau biofields, o le faʻaiuga o lenei ua tatou faigofie tele e lolo atu i le faʻamalosi a isi. O le mea lea, afai e te fiafia i se matai o le isi itupa, ia i lenei tulaga e mafai ona faʻatupu ai faʻafitauli i lou oe lava olaga.

Lona tolu tulafono
E le tatau ona tipi lou lava lauulu, tusa lava pe e te iloa laʻau lauulu, aua le tuulafoaia lenei faailoga. O le faʻavae o lenei faʻailoga e faigata tele i se tagata ona faʻamalolo ia lava. Tagata uma e iloa lenei mea moni, e oo lava i le sili ona malosi psychic. E tusa lava poʻo le a le malosi o lona loto ma le malosi o se tagata, e faigata tele mo ia le faʻasaʻoina o mea leaga o lona lava tagata, talu ai e tatau ona ia toe faʻafouina ia latou i le malosi faʻaletonu le malosi.

Lona fa o tulafono
Afai e te manaʻo i lau laʻau e tupu televave pe a uma se lauulu, o lona uiga e tatau ona e faia se lauulu laulu ma se masina atoa. Afai e te manaʻo i lau fulufulu e fesuiaʻi ana meatotino i se vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, e te le manaʻo ia latou le mautonu, latou te le usitaʻi, ona i ai lea o tulaga lelei, e sili ai le asiasi atu i se teineulu laulu i se masina vaivai. Ae e taua foi le mafaufauina o le mea moni pe a uma ona faia se lauulu, o le a tupu ai le lauulu mo sina taimi. I luga o le vaivai o le masina, ua fautuaina e maua se vavaeina foi i na tulaga pe a iai se faanaunauga e faʻamalosia lauulu lauulu ma puipuia lo latou leiloa leiloa.

Lima le tulafono
A maeʻa ona tipi, aua le togiina lauulu i le vai. E taua le mataituina o lea, ona mafai ai lea ona e tausia lelei lou laulu maloloina ma lauulu seia matua.

Lona ono tulafono
E le mafai ona e tipiina lauulu i le mea ua taʻua o Satanic lunar aso - 9, 15, 23, 29 e tusa ma le kalena masina. Aofia ai iinei e tatau ona aofia ai aso o le la ma masina faʻaletonu. Afai e te tipi lou lauulu i nei aso, e mafai ona e tupu i maʻi.

Fitu tulafono
Faʻapena foʻi i le aso na faia saʻo ai afaina ai le olaga pe a uma ona tipi.

  • Aso Gafua o se lalelei lauulu aso. I lenei aso, e mafai ona ave esea se tele tele o leaga leaga lagona ma foia faʻafitauli ua faʻateleina i le olaga atoa. E oo lava i lenei aso e sili ona talafeagai mo lauulu valiina.
  • Aso Lua - i le aso lea e mafai ona e alu i le tagata lavalava tagata ulu i lena vaitaimi o le olaga pe a e le maua le loto poʻo le malosi e fofo ai nisi taua taua, faapea foi pe a e le lava i le monotony o le olaga pe e te le lava gaioiga.
  • Aso Lulu - le aso lenei e te oti lelei ile laʻau, ina ia mafai ai ona aʻoaʻo se mea fou pe manaia, feiloai i ni uo fou pe tusi tuai tagata ia oe, faʻateleina le numera o malaga, fegalegaleai ma feoaʻi i le olaga.
  • Aso Tofi - o lenei aso e faʻalauiloaina suiga e fesoʻotaʻi ma mafutaga ma isi, faʻateleina le laki ma le soifua manuia, ma e faʻapaia ai foʻi le lauiloa o lenei tagata.
  • Aso Faraile - o lenei aso e manatu o se aso o le matagofie. Afai e te asia se fulufulu laʻau i lenei aso, ona e suia ai lea e le gata i lou laulu, ae o ou foliga vaaia atoa. O le mea lea, pe a fai o mea uma e fetaui ma oe, ma e te le manaʻo i ni suiga i ou foliga vaaia, ona avea lea i lenei aso o le vaiaso e sili atu le le o le tipiina o lou lauulu. Afai, i se isi itu, e te manaʻo e sili ona lalelei, ona e tatau lea ona e asiasi i le teine ​​fulufulu i le Aso Faraile, pe a alu le La i le Capricorn (Tesema 24 - Ianuari 22) po o Taurus (Aperila 22 - Me 21).
  • O le Aso Toʻonaʻi o se aso lelei mo lauulu tipi. I lenei aso, o le lauulu na te faʻamaloloina, i le taimi lava e tasi vaega o aitalafu a karma ma agasala o lau ituaiga ua aveʻese mai ia te oe.
  • Aso Sa - o lenei paie e le fautuaina e tipiina le lauulu, aua e mafai ona e fasia lau oe lava tulaga pe lelei lau laki. O lenei aso e matagofie naʻo tagata o loʻo tulia ona o le le manuia o se taimi - masalo o le a i ai i le iʻuga le alofa mutimutivale ma a uma na taualuga o le a suia mo le lelei. Ae leai se tasi na te faʻamaonia faʻapitoa mo lea.

Lona valu tulafono
Ina ia filifilia se lelei aso mo lauulu tipi, e taua foi e ogatusa ma lau oe lava aso fanau, a leai o le a mafai uma suiga tulaga lelei e mafai ona avea ma mea le lelei.

  • Aso Gafua - ole malosi ole Aso Tofi, Aso Faraile ma le Aso Toʻonaʻi e o gatasi ma lenei aso. Mo le Aso Gafua, Aso Sa o le fili tetee o le aso.
  • Afai na e fanau i le Aso Lua, o lona uiga o le a e fesoʻotaʻi ma le malosi o le Aso Tofi, Aso Toʻonaʻi ma le Aso Sa. Ae o le a le itu e faʻatatau tonu i le malosi o le Aso Gafua ma le Aso Faraile mo oe e le o se mea lelei. Aso Faraile o le tetee i le Aso Lua.
  • Aso Lulu e o gatasi ma le mana o le Aso Sa. O lona fili o le Aso Tofi.
  • Aso Tofi e fesoʻotaʻi ma le malosi o le Aso Gafua, Aso Lua, Aso Faraile ma le Aso Sa. O lona fili o le siosiomaga.
  • Aso Faraile, ua latalata i le mana o le Aso Gafua, Aso Tofi, Aso Toonaʻi, Aso Sa. O lona fili o le Aso Lua.
  • Aso Toʻonaʻi e fesoʻotaʻi ma le malosi ole Aso Faraile. O lona fili o le Aso Sa.
  • Ole Aso Sa ua o gatasi ma le malosi ole Aso Lua ma Aso Tofi. O le fili sili o lenei aso o le Aso Gafua.

I aso teteʻe, e selea le lauulu pe a faʻaalia oe i mea uma o le olaga i lau amio leaga. Ole mea moni, pe a uma ona oti i le aso saʻo, o le taimi e faʻaʻaisa mo sina taimi, ina ia mafai ai ona vave alu, lea e tuusaʻo e tatau ona taʻitaʻia oe i le manuia.

Lona iva tulafono
O loʻo iai faʻamatalaga o, e pei mo laʻau, o le lelei ma le tuputupu aʻe o la tatou laulu e afaina i le tulaga o le masina i le lagi. O le mea lea, e le lava le na o le filifilia o se lelei masina masina ma le aso o le vaiaso mo lauulu faasaʻo, oe tatau foi ona filifili se taimi lelei mo le tuputupu ae lauulu, e faalagolago i luga o le a zodiac faailoga le masina o i ai. O le tulaga o le masina e masani ona faʻaalia i kalena masina mo le tausaga.

O le a le tala a le horoscope?

A o iai le Moon i le Aries, ona manatu lea o lenei vaitaimi e le talafeagai mo le tipiina o lauulu, e ui e le afaina ai le tulaga o lauulu. O pepelo uma i le mea moni e faapea, pe a uma na taualumaga, o le puipuiga o le tino e faʻavaivaia i se vaega ma o le aʻafia o le maʻi faʻateleina.

A o iai le Masina i Taurus, Virgo, Capricorn, o lenei vaitaimi ua manatu e sili ona fiafia i ai mo le asia se fulufulu laʻau. O lauulu i lenei vaitau e tupu lelei, maua le malosi ma vaeluaina.

I le vaitau o loʻo iai le Moon i Gemini poʻo Libra, o le vaitau lea e fesoasoani e faia le laulu o lauulu, faʻaosofia le televave o le tuputupu ae o lauulu, ae e tusa ai ma o latou uiga vave, o lenei aʻafiaga e le faia.

O le masina, o loʻo i Kanesa poʻo Pisces, e faʻagesegese le saoasaoa o lauulu tuputupu ae, ae i le taimi e tasi e fafagaina i latou i le malosi.

Le masina i Leo ua manatu e le o se taimi sili ona lelei mo se lauulu, pe a fai o au mea o lo o sologa lelei ma sologa lelei, ma le isi itu, lelei i le tulaga pe a e manaʻomia e suia le ata ma le fati o lou olaga.

O le masina, o lo oi Scorpio, e matua leaga lava, i lenei vaitau e mafai ona faʻaleleia atili lou olaga ma faʻapea, faʻaleagaina, o lenei mea e fesoʻotaʻi ma le soʻotaga ma paaga a le isi itupa.

O le masina i Sagittarius e sili ona afaina ai suiga i galuega, galuega, fegalegaleaiga ma uo ma paaga pisinisi, ma fesoasoani foi i le mauaina o le amanaiaina ma le manuia lautele.

O le masina i Aquarius e manatu e le o se taimi lelei mo le tipiina o lauulu, o lea e sili ai le le aloese.

Tele i lo tatou olaga e afaina tonu lona tulaga.E ono foliga mai o se suiga faigofie i le ata, i foliga ma ua i ai tatou se uiga ese, ese lagona, lagona o le lalolagi o loo siomia ai i tatou. O le upu moni ua fai mai afai e te manaʻo e suia se mea i lou olaga, suia se mea ia oe lava, e sili le amata i se lauulu lauulu. E oʻo i nai suiga laiti e aumaia ai suiga. Aua e te fefe e suia se mea, o le a faʻafuaseʻi ona e maua se mea lelei mai ia te oe, e te manaʻo i ai, ma o le a e salamo pe aisea na e le faia muamua.