Galue ma lauulu

Manaia: mai mea masani i faiga masani


Masters of the beauty salon "Comme il faut on Leninsky" ma sili atu nai lo le 10 tausaga o le poto masani!
Matou te galueaʻi i le vali WELLA, LOREALI, ESTEL DELUX.

I totonu o le lalelei ile Leninsky e mafai ona e faia
Uma ituaiga o lauulu lanu: valiina i le tasi le lanu, maualuga, maualuga,
valivali
ufiufi.

O le lautele o paleni o lanu, silkiness ma agamalu o lauulu pe a uma le valiina, faapea foi ma o latou tioata susulu o le a le tuua ai oe e le faʻaituau. O le matai o le a filifilia le lanu atoatoa mo oe ma lou lauulu, maitauina lou lanu lanu.

Eseese o lauulu lanu:

Vaʻalele

“Tago o le ea” - o le igoa o tekinolosi o valivali e faʻaliliuina moni. O lenei metotia tuʻufaʻatasia ai metotia faʻapitoa ua leva ona manumalo i se tulaga malosi ma le manaʻo ia feiloaʻi ma le agaga o taimi. Ae le i faʻamauina, o le lauulu e vaevaeina i ni manoa, ma ona lelea lea faʻatasi ai ma se tafe o le ea mai se lauulu laulu, ina ia pe tusa o le 30-50% o le aofaʻi o le voluma na totoe mai i tasi o loka. Vali, e pei ona masani ai ona faʻamalamalamaina, o loʻo faʻaaogaina le paʻu mai le aʻa, nenefu le laina i le tele e mafai ai, lea e faʻatagaina le mauaina o le aʻafiaga o le vaʻai i le lauulu.

• Faʻaola uiga i lauulu: e le o le aofaʻi atoa faʻamalamalamaina ma valivali, ae naʻo ni filifili filifilia.
• Vaʻaia faʻateleina o lauulu laupepa: e faia e ala ile mauaina o manifinifi manifinifi.
• Aneti-matua aafiaga: faafetai i le lanu ese, o foliga ua fou.
• Tumau umi le faaiuga. O tupu olaola e le mafai ona vaaia, lea e faʻatagaina e faʻateleina le malologa i le va o asiasiga i le stylist.
• Ole mafai ona ausia le aʻafia o lauulu laulu (ile saʻo filifiliga e tuʻufaʻatasia ai moli pogisa ma malamalama).

Vali tasi-tone

Valivali lauulu

O le agamalu valivali lea e faʻaaoga ai vali foliga faapitoa, e aunoa ma le faʻaaogaina o le amonia ma le hydrogen peroxide. O le valiina le faiga e faʻatinoina ina ia mafai ona tuʻuina atu le malosi, loloto i le lanu o le lauulu. E ese le faʻaali o lou lauulu faʻatasi ai ma ni nai moli uila lanu. Talu ai o mea teuteu faʻaaoga na e le fesoʻotaʻi ma le fausaga o totonu o le lauulu, ae naʻo le valiina o lona atigi, e masani ona e suia le leo o le lauulu. Toning e mai le lua vaiaso i le lua masina, ma o lona tau e laititi ifo nai lo le pisia masani. Ona o le mea moni o le vali fufuluina ese malie, o le lauulu foliga lelei teuteuina ma manaia mo se taimi umi lava. Toning oloa o loʻo i ai foʻi ma mea alofa e maua ai lauulu i se soifua maloloina ma susulu mai foliga.
Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi ma ou foliga vaaia, pe a fai e te leʻi faia se filifiliga i se suiga tele, pe naʻo lou toe manaʻo e toe faʻaleleia lau lanu - lau tautua
mea e te manaomia!

Valivali o lauulu.


valivali faataitaiga

O le faiga mo le valivali lauulu o lona uiga o le vavaeina vavaeina o laina e faʻaaoga ai ni nai lanu e latalata i le leo. O lenei ituaiga o valivali e mafai ona aʻafia ai itu uma e lua o le lauulu (o lo o vali le vali o loʻo faʻaaogaina i le natura masani o le lauulu e faia ai le eseesega poʻo le fealofani), ma le lauulu i le aofaʻi atoa (o le paʻu masani o lauulu ua suia atoa), ma avea ia sili fememeaʻi ma uluaʻi. I se togafiti faʻataulaitu, e mafai ona tuʻuina atu le matagofie o foliga ma le vaʻaiga vaaia e oʻo lava i laulu manifinifi i le fausaga, pe a uma ona faʻagasologa se faʻaoga sili ona laʻei fugalaʻau, saunia le avanoa mo le fatufatuga - e mafai ona suia le lanu o lou lauulu laititi e ala ile selu i luga o le isi itu. Valivali o lauulu o feololo ma umi uumi foliga sili ona manaia.

Tape i le search engine "tau mo le staining i St. Petersburg", o le ae vaʻai o tau mo lenei
auaunaga eseese eseese manino.
O matai o le lalelei "KOMILFO ON LENINSKY" e tele lo latou poto masani i lea vaega ma,
i le taimi lava e tasi, matou te galulue i tau talafeagai.
Vaʻavaʻai i le tele o ata o lauulu valivali, o le ae vaʻai i le a moni vevesi o lanu ma ituaiga o tele-lanu lauulu lanu. E moni lava, o fafine ma e oʻo foi i tamaloloa faʻaali i lenei auala mo eseʻese mafuaʻaga. O nisi e manaʻo e toe faʻaola o latou lauulu siosiomaga lanu ma tuʻu faʻalenatura, o isi o loo taʻitaʻia e le manaʻo e faʻateʻi isi.
A faia le faʻailoaina lanu e faʻaaoga ai lanu sili ona soona fai, o le a ofoina atu i tagata faatau ni mea ma fufulu e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia luga o le ata mo se taimi puʻupuʻu, mo se faʻataʻitaʻiga,
mo le lua vaiaso.
Valivali o lauulu e mafai ona umi pe faʻasolosolo: i le tulaga muamua, faʻapipiʻi eseese faʻaaoga i luga o le umi atoa o le manoa, ma i le lona lua, o le filo e vaeluaina faʻavae i ni vaega e le matai ma amata mai le aʻa, leo mai le pogisa i le sili ona mālosi o loʻo faʻaaogaina ina ia avea le suiga e foliga lemu. Cross-colorization ua iloaina e matai e sili atu alualu i luma - i totonu o lea ua faʻaalia le tomai faʻapitoa ma le tofo o le valivali, ma i se faʻaopopoga, e maua ai se sili atu le tumau faʻaiuga, talu mai le tuputupu ae i tua, o taamilosaga i aʻa e le faia se matua eseʻesega ma le vali vaega. Lenei metotia o le liliuina o lauulu avea ma sili ona manaia maua i luga o lauulu, pei ona tuuina atu i le loka o latou lanu taitoatasi.

A faʻataʻitaʻi le tele o lanu, e faʻaaoga mai le lua i le luasefulu ata. O le auala sili lea e faʻamamafaina ai le vaega o le laulu i luga o le manifinifi lauulu ma tuu i ai le tele.

Aua le taumafai e faʻataʻitaʻi i le fale - e le mafai ona e faia se maualuga-lelei ma matagofie lanu i luga oe lava ia, lona manuia ma lou tosina lalata e faʻamoemoeina i luga o le tomai o le teine ​​fulufulu. O le sili atu alualu ma puʻupuʻu le fesuiaiga mai hue i hue o, o le sili atu
tomai faʻataʻitaʻi o le a avea ma tautua.

O le avant-garde sitaili ma le faʻaaogaina o le valiina o uʻamea i lanu susulu ma le masani ai (mumu, lanumoana, lanu viole ...) ma le faʻatinoina filifiliga filifilia o le a faamamafaina ai lauulu lauulu ma o le a manava le ola fou i mea masani. O nai pupula laiti e mafai ona faʻaliliuina ai le laulu e tasi, poʻo le laʻau faʻaletonu foʻi e avea oe ma totonugalemu o tagata.


Afai o loʻo e laki e fanau mai lauulu, o lona uiga o le a filifilia e le matai mo oe se lanu mo lauulu lauulu, e faʻalagolago i lou paʻu ma mata o mata i le mafanafana meli-strawberry poʻo le lanu mumu. O se fofo lelei o le fofo foi lea o le laulu e iai i lefulefu ni manoa, e oʻo atu lava i avanoa uʻamea.

Malamalama lanu
faafoliga i le lanu o lauulu mu i le la.


Afai o lou lanu masani lanu enaena enaena, ona mo oe lea e sili ona talafeagai lanu lanu. Valivali moli enaena lauulu e aofia ai le faʻaaogaina o lanu masani ma faʻaletonu mafanafana. Mo se faʻataʻitaʻiga, sukalati, enaena, mumu ma piliki lanu. A manaia tele manatu mo lauulu manaia mafai ona avea o se fefiloi o le "mumu '", "cyclamen" ma le paolo o "chili". O le a manaia pe a faʻaaogaina le faʻavae o le "pyramid", lea e vaeluaina le lauulu 'ulu i ni tele lanu sone.

Valivali o lauulu uliuli e maua ai se vaʻaiga vaaia e aofia ai muamua faʻamaninoina o vaega o lauulu. Le masani ai manuia i le toetoe lava uliuli lauulu o le a foliga mai pulu poʻo le platinum strands, faʻapea foi ma le tele o lanu mumu. Tagata e ona o ia laulu ma le fesoasoani o lanu uliuli mafai radically suia o latou foliga, toe faaola o le lauulu i le chestnut tints po o faavaivaia, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le paolo o mahoni ma i latou e latalata i ai. E mafai ona e faʻaopopo ni nai mama manoa ile lauulu. O ia fesuiaʻiga o lauulu o le a toe faʻafouina le mata ma maua ai le fouvale, atoa ai ma le valivali o pito o le lauulu. O se tutusa valivali metotia o le a mafai ai e sili atu faʻamatalaina le fausaga o lauulu, e maua ai le tele.

Mo lauulu mumu, valivali i sukalati ma kofe tone o le a sili ona aoga, faapea foi ma susulu 'apamemea poʻo le faʻamamaina uʻamea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le paolo o le "apamemea" o se tuʻufaʻatasiga sili ona matagofie ma le "lauulu malulu" pe o le "auro kofe" tone. O le lanu masani o le lauulu, e le gata o le a “toe ola mai”, ae o le a maua foʻi se kiliva faʻapitoa.

Tele faalagolago i le uluaʻi lanu o lauulu ma lona fausaga - tutusa lanu ma ituaiga o valivali i luga o laʻau foliga foliga ese. Mauaina faʻapolofesa colorists mai le Coral aulelei lalelei i St. Petersburg, e mafai ona e mautinoa o le iʻuga o la latou galuega o le a sili atu uma au faʻamoemoega ma faʻaopopo faʻaalia ma sili faʻalelei i le faʻatusa na e fatuina.

Ole mafuaʻaga o le valivali o le fatuina o se lagona o lanu masani. Ina ia faia lenei mea, stylists vali le pito i lalo ma le lauulu lauulu i lanu eseese, filifili i le taimi e tasi, pe latalata i le tasi le isi sitaili, pe faʻapea foʻi, faʻafeagai. O se mea na tupu, ua mauaina le mataupu faʻavae o lanu masani, lea e fausia ai se susulu i totonu o le lauulu, lea e faʻamamafaina ai le lauulu ma foaʻi le lauulu.

Ombre pisia

Valivali "Ombre"- lavea o le vaitaumai i le cat catks ma le kapeta mumu. Lenei o se matagofie suʻesuʻe lemu o le paolo mai pogisa i aʻa e malamalama i pito. O se fatuga fatuga lea ma le pisa faʻataʻamilomilo tuaoi: o le lanu lauulu o aʻa tafe malie i se isi i pito o le lauulu. O le vaega taua o le lauulu e vali i se lanu uliuli faʻalenatura, ae o le vaega o totoe e mama pe faʻafeagai. E i ai se eseese o le 3-tone lanu ombre.

Tagata faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina igoa eseese o lenei ituaiga o staining, e pei: Ombre, faʻaleagaina, balayazh, baliyazh valivali, transverse poʻo le vali laʻititi, lua-lanu valivali, lanu faʻalautele.

I le faʻamasinoina e ala i le tele o Hollywood star divas (vaʻai i ata) ua uma ona filifilia Ombre mo latou, o lenei ituaiga o valivali e le o maʻea atoa lona tulaga i lenei vaitau.

O le masani tusi a ombre valiina o se lua-lanu valiina ma se pisa faalava tuaoi, o lona uiga, o le lauulu lauulu i aa tafe lemu i se isi lanu i pito o le lauulu.

Eseese lanu o ombre valiina ua faatagaina, ae o le lua-tone valiina le faʻaaogaina o le paʻu e latalata i le masani e mafai ai: sukalati, kofe, moli kofe, moli enaena, beige, walnut, meli, apamemea, amber, saito o lo o sili ona lauiloa.
O le aafiaga o le soʻona taʻua o le "lalagaina bronding" e matua talafeagai lava, pe a o le pito i luga, pito i lalo o le lauulu ua vali i se pogisa, lanu masani, ma le vaega o totoe o le lauulu ua vali faʻaaogaina le tekinolosi o teu lauulu i le laʻititi faʻalenatura foliga. O lenei ituaiga o vali foliga foliga sili ona manaia, i luga o lanu uliuli ma enaena enaena.

E pei ona taʻua i luga, o le lanu lanu o Ombre valiina e mafai ona fesuisuiai, e fuafua i tausaga, faiga o laei, galuega ma le olaga. O tagata soona fai ma soʻona fai mea e mafai ona filifili ni siosiomaga susulu ma sili atu le malosi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le suiga mai le platinum-paʻepaʻe i aʻa i uliuli manatu, ma, i le avea o se sui suiga, e mafai ona faʻalauiloaina le 3 paolo.

Leisi ituaiga o ombre pisia,
pe a le manino le tuaoi i le va o lanu eseese, ae manino. I le taimi lava e tasi, o lanu sili ona lautele e mafai ona faʻaaogaina, mai le natura e sili ona susulu, e aofia ai le lanumoana, mumu, lanu piniki, lanu viole, lilac, samasama, uliuli, paʻepaʻe, mumu, ma isi.

Mo i latou e puʻupuʻu ma feololo-umi lauulu lenei vaitau ua ofoina atu foʻi le tele o sitaili filifiliga mo valiina "Ombre", e le gata i lanu masani ma i fatuga lanu eseese.

Fa apamemea


tusiina faʻataʻitaʻiga

Fa apamemea- O se mea sili lea ona lelei tekinolosi mo le valiina o lauulu i lenei vaitau e faʻaogaina ai le faʻailoaina ma le tele-lanu valivali, faʻatasi ai ma le maualuga maualuga aʻafiaga masani o vaivai lalagaina o lanu ua ausia.

Filifiliga o lauulu lauuluatonu e tele: o le aʻafia o lauulu ma uʻamea, o le aafiaga o le silila, le taʻaloga o le tele o lanu, faʻataʻitaʻiga, i le lanu enaena lanu enaena, o se suiga lemu mai le pogisa i lanu malamalama, o se lanu mamanuina o manoa i foliga po o le ala o le 'oti, o le aʻafia o le "opeopea", o loʻo faʻasolosolo malie uo uo, ma isi.

O le fofo lanu o le BROND staining masani taoto i totonu o sukalati, enaena, kofe, russe ma auro lanu samasama ma malamalama malamalama o le blond. E ui lava e mafai isi filifiliga.

Matou te manaʻo e tosina mai lou mafaufau i le mea moni e mafai ona e suia i se laʻei matagofie "BROND" mai le toetoe lava o soʻo se lauulu lanu, lea na faia ma le manuia e le tele o atunuʻu mai fafo ma le atunuʻu fetu fou.

A bronze, mama sili ona mama faia faapitoa manifinifi ina ia mafai ona ausia se faapitoa taaloga o modulations. O se taunuuga, o le ae maua se lanu susulu malamalama, lea e toaitiiti lava o le a iloa ese mai le masani. Bronding lauulu e tatau ona faia e le mai i aʻa masani, ae i le o ese mai ia i latou ia le itiiti ifo 1-2 centimita. O le mea lea, o le aʻafiaga o le siʻitia o le laulu o le a ausia. O le taualumaga e taugata tele, fuafua i le mafiafia ma le umi o le laulu lea o le a faaalu ai le vali. O le galuega a le matai e tusa ma le 2 i le 3 itula, pe a maeʻa ona e tuʻua lea o le salon i se fou auala ma lauulu laʻititi.

Faailoaina o lauulu

Ole auala lea ole valiina o lauulu ile vavae ese vaega ile lanu pupula. E le o lauulu uma e faʻaalia i le valivali taualumaga, ae naʻo se vaega. O le faʻasologa o manoa e lautele ma e masani ona faʻalagolago i le manaʻomia .. O le faʻamamaina o faʻataʻitaʻiga faia e faʻaaoga se "pulou", poʻo luga o se pepa. A faʻapupula le laʻau, o le toe tupu o aʻa e le iloa lelei pe a faʻatusatusa i le masani ona valiina. E le pei o le valiina atoa, o le faʻamamaina o faʻasologa e mafai ona faia itiiti taimi, talu ai pe a uma ona tupu le laulu i tua, faʻamamaina e faia na o luga o aʻa. Ole faʻamalamalamaina e maua ai foi ile laulu ole faʻaaliga vaaia. O se contraindication i le taualumaga o se teuteuga lata mai le henna poʻo perm.

Fulufulu lauulu

O le fulufulu mata o se faʻamalamalamaina filifiliga pe a fai o le lauulu e maua ai se lanu sili malamalama nai lo le mea muamua. Le aano o le blonding o le atoatoa lanu o le lauulu lanu. Natura lauulu lauulu e sili ona lelei.

Soloia
Soloia - se metotia lemu mo le aveeseina o vali vaega mai lauulu, aveese lanu e le mafai ona aveeseina ma standard pupula.

Ole lavea o lauulu ole tele o ituaiga: superficial ma loloto. O le faʻaalu ese o lauulu o loʻo faia i ni tulaga e seasea tupu, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a vali le lauulu i le tele o taimi ma e tele lanu lanu o loʻo fausia ai i luga. O le laʻasaga sili o le lauulu e vavae ese mai le faavae lanu, i le setete muamua. I tagata masani, o le auala o le faʻapipiʻiina o lauulu e sili ona lauiloa o le lanu fufuluina.
O mea faigaluega i aso nei e mafai ai ona faʻatino le gaioiga o loʻo faʻaitiitia ai le sili ona agamalu.

Lauulu tausiga ina ua uma ona valiina

Aua nei galo o le saʻo le tausiga o aiga pe a uma le laulu o lauulu le afa o le manuia mo se iʻuga tumau. Ia mautinoa e mulimuli i le fautuaga a se tagata poto masani o laʻitiiti. Ma le manaʻo, i le salonʻi e te mafaia foi ia maua mai ni polofesa lanu lauulu teuteu teuteu mai sili gaosi lalolagi.

E taua foi le iloa o le pelu, la ma le sami masima e mafai ona suia le lanu o lou lauulu, ma afaina ai foi. O le mea lea, i le sami, ma afai e te masani ona asiasi i le vaitaʻele, faʻaalu se tele o le taimi ile lauulu tausiga.

Lauulu lanu i le fale

Valivali o lauulu -, ma sili atu sili atu ona maualuga, valivaliina po o valiina o ni faiga lavelave e manaʻomia se auala faʻamaoni e galue. O le mea lea, na o polofesa e tatau ona talitonuina. O le faalanuina o lauulu i le fale, aemaise i le fale o fale, e mafai ona mafua ai le le fiafia iʻuga - o le matua le lelei le lelei o le lanu ma le lanu, atoa ai ma le matua faʻaleagaina o le lauulu.

E taua tele le faʻatinoina lelei o le lanu, filifili le faʻaputu o le faʻaʻautala o faʻapipiʻi ma iloa ai le faʻamalosia o lou lauulu. I le fale, e toetoe a le mafai ona fai. I le Beauty Salon "Comme il faut on Leninsky" o le a faia e le matai le mea uma mo oe, e faʻaaogaina naʻo polofesa faʻapitoa, o le a mautinoa ai le lanu vave mo le umi o le taimi e aunoa ma le afaina ai o lauulu.

MATUA LADIES!

Matou te valaauliaina oe i se saʻolotoga fai fua i le valivaliina ia matou
tagata agavaa faapitoa!
Naʻo le tagata lava e mafai ona iloa tonu e le matai
tau o le galuega ma mea e faʻaaogaina.

O le faʻailogaina maualuga o se pepa asiasi a le stylist!

Vaʻai faalemafaufau na iai i le lua tausaga ua tuanaʻi, o le tele o metotia na aliali mai i le vali, mo se faʻataʻitaʻiga, "AirTouch", "Tiger Eye", "Balayazh", "Ombre", "Shatush", "Nude", "Color Relief", Soften, Grannyhair, Vaʻafusuaga ma isi mea faapena.

Ae! Po o le a lava fou suiga i le dyeing tulai mai, e tusa lava po o le a le tele o metotia lanu valivali o le colorists o le lalolagi o mai ma - uma lauulu colorists ma stylists tatau ona iloa ma mafai ona faʻaaogaina metotia valivali. O le masani lenei!

O le faʻamamafaina o kosi o se faʻavae lautele ma e maua ai le le faʻatapulaaina o avanoa i le fausiaina chic ata ma aʻafiaga. O le mea lea, ua maeʻa ona aʻoaʻoina le aʻoaʻoga i le Simushka i le aʻoga.

O galuega autu e faʻamamaina ai le lauulu lauulu: fatuina se vaʻaiga vaʻaiga o le tele mo lauulu manifinifi, ova tele ma aʻafiaga mo lauulu saʻo, faʻamamafaina le tino mai o lauulu laulu, foliga foliga.

Faiga faʻalauiloaina o lauulu e aofia ai le lua aso ma e aofia ai faʻataʻitaʻiga ma vaega aoga. O le atinaʻeina o mea faʻapitoa masani ma fatufatuga e faia i luga o faʻataʻitaʻiga, i lalo o le taʻitaʻiga a Mani Mokhova.

Autu o le vasega "Faʻamamafaina: mai le masani i aga faʻaonapo nei e masani":

  • Meafaigaluega ma mea faigaluega mo le makaina.
  • Talanoaga ma le faʻailoaina o o laulu ile tagata o tausia.
  • Vaʻaiga lautele o vali mo le 'maualuga.
  • O metotia masani e otaota ma fasi.
  • Lafoga.
  • Le filifiliga o lauulu maualuga auala ma le tulaga o le manoa, e fuafua i le uumi, le tino o lauulu ma le foliga o le lauulu.
  • Lisi o laina e fatu ai ata fou.
  • O le tulaga o manoa, e mafaufau ai i foliga o le ulu ma le faʻatonuina o lauulu tuputupu ae.
  • Masani tulaga sese i le taimi faʻamamaina o lauulu.

Ituaiga o lauulu maualuga

Stylists i aso uma ofoina sili ona lelei fashionistas fou auala fou o le suiga ma suia la latou foliga. I totonu o lenei lisi, maualuga aveina se tasi o le taʻimua tulaga, mafaufau i le ituaiga autu o le taua o lauulu.

Foliga masani lauulu - mauaina i le faʻamamaina o laʻau lauulu e tasi. Valivali e masani ona lautele, talafeagai mo matua tagata uma, tusa lava poʻo le a le matua ma le tulaga. O aʻoga e lē mafai lava ona masiasi.

Manatu faʻapitoa Ata 1

Lauulu lauulu Amerika - ona o le suiga o lanu, e fesoasoani tele i le siʻitia o le tele o lauulu ma maua ai e lona tagata le pupula foliga. Ole eseesega e ausia ile faaleleia atili ole pupula ile lauulu uliuli.
A o galue, e faʻaaoga e tufuga le pepa lanu e tele ma ni vali masani. O le a foliga lelei i luga o le uumi ma le mafiafia o lauulu, ma ia faʻaavanoaina taimi uma e suia ai le lauulu laei ma fai le tele o sitaili. Ui i lea, o le auala o valivali na sau mai Hollywood, lea ua leva na lauiloa ai i le lalolagi-lauiloa fetu.

Faʻaaliga faʻa Amerika. Ata 2

O le faʻailoaina o lauulu i le faʻaogaina o le Majicontrast metotia o le isi lea filifiliga mo tagata e ana le laulu uliuli. A faapitoa staining auala mafai ai ona e maua se pupula eseʻesega i le va o lanu uliuli ma paʻepaʻe, fesoasoani e faʻateleina le tele ma le stylization o le ata atoa. Lelei suʻesuʻe i tagata e iai le pupula foliga e manaʻomia e tu matilatila atu ma ia matauina atili.

Faailoaina o le faʻavasegaina faʻapitoa. Ata 3

E taua le iloa o lea faʻagasologa e faʻaaoga e matai le vali ma le malosi o lona vailaʻau!

Faʻamalamalamaina i le sitaili Magimesh - ua fetaui lelei mo i latou e ana le lauulu laulu ma le enaena enaena lauulu. Ona o le faʻaaogaina o mea sili ona lelei ma amonia-leai ni mea mata, e le faʻaleagaina ai le fausaga lauulu, faʻatagaina na o sina suiga i foliga vaaia. Le lanu mulimuli ane mauaina se lanu auro ma lofituina i le susulu o le la.
Faafetai i se auala faapitoa valiina, o le lauulu maua maua se soifua maloloina foliga ma susulu. E lē mafai e soʻo se tau teuteu faʻapitoa ona maua se aoga aoga tele.

Ata Faailoaina Mazhimesh. Ata 4

Faʻamalamalamaina o lauulu Balayazh - fetaui lelei mo le soona faʻaavanoa uiga, i latou e le fefefe e faʻataʻitaʻia luga o latou laulu ulu. Masters galue ma pito o le laulu, valiina i latou i le malamalama pe pogisa. Faʻafetai i le auala a le Balayazh, ua fetaui lelei mo i latou e ana ia 'oti pupuʻu. Le aoga o le faʻamaninoina o le afai e faʻafuaseʻi le laulu e le fiafia i ai pe vaivai foi, naʻo tipi ese le faʻapipiʻi.

Ata Faailoaina Balayazh. Ata 5

O le faʻalauiloaina o lauulu o Venetian na aumaia i foliga masani e tagata fai laʻau, o le e sili ona fiafia i ai auala o le valiina o laina vavaeina mai aʻa. O lenei togafiti e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia se sao lalelei o lauulu, tuʻuina atu i lauulu saturation ma faʻanatura matagofie. O le Venetian suiga e talafeagai mo tamaitai o le Autumn ma taumalulu ituaiga lanu o loʻo paʻu paʻu.

Venetisila faʻamamafa. Ata 6

Faailoaina le lauulu i le sitaili o Ombre. I le valiina, e lua tones e faʻaaoga faʻatasi, e ui lava i le mea moni e leai se faʻataʻitaʻiga tuaoi i le va o aʻa uliuli ma pito sili ona susulu o lauulu.

O le tusitusiga masani a Ombre aofia ai le fefiloi lua lanu, ma i le aa sone o loʻo filifilia se leo e latalata i le masani i le paʻepaʻe masani, ma le matai faʻamamafa pito i luga o le faʻaaogaina o le vali i le sitaili brondes.

Ona o le laititi leaga aʻafiaga ile aʻa o le ulu, o le faʻamamaina o le Ombre ua avea ma auala e fiafia i ai e le gata o taʻutaʻua tagata lauiloa, ae faʻapea foʻi i tagata lalelei o tagata e popole i le soifua maloloina o lauulu.

Faailoaina ombre. Ata 7

O le faʻailoaina i le metotia o valea lanu o se ituaiga lea e lauiloa i talavou. O fulufulu e valivali ma le tele o lanu mai le masani paʻepaʻe e lanu meamata. O le faʻailoaina o loʻo i ai se tasi lelei - o ni moli ua suia ua faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o se gel faʻapitoa e i ai se aafiaga malu.

Faʻailoaina o valea lanu. Ata 8

Kalefonia lauulu maualuga o se faʻamamaina agamalu faʻaaoga ai se tekonolosi faʻapitoa, lea, i le tele o tulaga, e le faʻaaogaina pepa pepa. E faʻapupula lelei e le Kalefonia foliga vaʻai lanu enaena ma uliuli lauulu.

O le faʻaogaina o Kalefonia faʻamatalaina e mafai ai ona e maua se sili ona lelei foliga peʻa fulufulua le laʻau i aʻa ma se lamolemole lamolemole e faʻamalamalamaina i lanu eseʻese vavae faʻataʻamilomilo o lautele lautele. O le eria o le pogisa basal sone e mafai ona faʻaitiiti laititi pe matua lautele.

Kalefonia lauulu maualuga. Ata 9

Lelei o lauulu maualuga o metotia

1. O le valiina oe e mafai ona tuʻu ese le lanu o le paʻu, fai ia sili mama ma faʻalelei.
2. Masikulu efuefu lauulu, ona o lea e manaomia ai le faiga i tamaitai matutua.
3. E eseʻese mai le talitonuga taʻutaʻua, ma le faʻamalieina lelei e le matai o ona tiute, faʻamamaina foliga foliga masani ma faʻalenatura.
4. Moni taimi ma tau faʻasao, talu mai le maeʻa o le faʻailoilo faʻatulagaina, e le manaʻomia le faʻalavelave a le matai mo se taimi umi.
5. O se amataga lelei mo i latou e mananaʻo e avea ma lauulu sinasina, ae aua le faʻamalosi.

O aoga o le maualuga. Ata 10

E faʻafia ona mafai ona faʻatautaia le faʻailoaina o gaioiga? O le a le manatu o tagata tomai faapitoa?
O le fesili i le malosi o taualumaga popoleina teine ​​uma, ona o le tele o fai mai e uiga i le leaga tulaga o vailaau vali. O le filifiliga sili ona lelei, e tusa ai ma stylists, o lauulu valivali faʻatasi ma masani ona tasi i le lua taimi i le masina. Tele o le a afaina ai oe!

Leaga o le faailoaina o lauulu

• E manaʻomia le tele o le taimi.
• O fulufulu lauulu e mafai ona valiina vave o le masina talu ona maeʻa le pisia tele.
• I vaitaimi o le faʻaletonuina o hormonal, o le faʻamamafaina e faʻafetauiina!

Leaga o le maualuga maualuga. Ata 11

O le valiina taualumaga e aofia ai e le gata o se suiga i foliga, ae o se aafiaga tele foi i luga o le fausaga ma le lanu o le lauulu, faasologa, o le lauulu pe a uma le valiina o le a manaʻomia le faaopopo faaopoopo.

Ole maketi i onapo nei e maua mai ai le aofaʻi o laulu uila, gels ma soʻoga ai mo le fafagaina ma le puipuiga. E mafai ona e filifilia tupe i lou faitalia, pe faʻaogaina fofo togafiti mo lauulu.

Fautuaga: Gel suavaia ma le maualuga o mea i meaʻai ma vaitamini, pe a maeʻa ona faʻaaogaina puʻupuʻu, o le a fesoasoani e toe faʻaleleia atili le susulu ma iila ile laulu. Faʻaaoga ia lava mo le sili ona lelei.

Aua nei galo e uiga i tulafono o le tausiga o lauulu, aemaise lava pe a e matauina o le laulu e laʻititi mai lea aso i lea aso, ma leiloa muamua lo latou susulu. Puipui au mama mai le la susulu ma taumafai e faʻamalulu vai pe a fufuluina lou lauulu. Aua le faʻanatinati e selu lou lauulu pe a uma ona fufuluina, faʻatali seʻi oʻo ina mamago ma faʻaaoga sisina na faia i le laupapa.

Fautuaga: Ina ia toe faʻaleleia lauulu pe a maeʻa le faʻamamaina o taualumaga, o se ufi ua faʻamalosia saunia i totonu o le fale o le a fesoasoani. O le tuʻufaʻatasiga o le ufimata e moli, meli, kiwi. Taulai atu i mea e te manaʻo i ai oe, e mafai ona faʻaopopo mea faʻaopoopo. E manaʻomia le fefiloi o fualaʻau ma le meli ma faʻapipiʻi le paluga ile lauulu. A maeʻa se toe faʻaosofia le malosi, e le tatau ona faʻaaoga se fulufulu rambut, ia faʻaalu le laulu e masani ai.

Afai o oe o se tasi o i latou e masani ona suia lona foliga ma i le taimi lava e tasi e leʻo tuʻua le au a lavalava ma aulelei o fale faʻataʻitaʻi, e manaʻo e faʻataʻitaʻia ma lauulu ma le lanu lauulu, e aoga le fautuaga a le trichologists:

1. A filifilia se lauulu, faʻalogo lelei ile tuʻufaʻatasiga, e manaʻomia e lauulu lecithin, vitamini B5, laupepa poʻo le saito e ave ese ai lau (faitau pe faʻapefea ona filifili se lauulu lauulu).
2. O le selu e tatau ona iai ma ni nifo manifinifi ma leai se mea e fai i le uʻamea (matou te fautua atu ia e faitauina le fulu selu e filifili).
3. Ina ia tausia lelei pito o le fulufulu, faʻaaoga oloa faapitoa e faʻavae i luga ole olive poo le almond oil mo lauulu.

Vali mo faamamafa lauulu. Filifili vali mo faailoga maualuga

Tekonolosi ata po nei ua mafai ai ona faʻamamaina totonu o puipui o fale, faʻaaogaina vali faapolofesa. O le faʻafefiloi mo lanu valea e faʻatau atu i ituaiga eseese, oe manaʻomia le filifilia o le mea e fetaui ma oe.

O loʻo iai vali mo le faʻailoaina o lauulu e ala ile fausaga ma ua vaevaeina ile efuefu, suauʻu ma le kulimi. O le mea mulimuli, i le ala, e matua lauiloa, ona latou te le tafe ma e faigofie ona faʻaaoga. Ae o suauʻu-ituaiga vali, latou te valiina le filo sili ona mafiafia, efuefu vali mea e leaga e faʻaaogaina ma mafai ona mafua ai le ita.

A faʻatau mai, vaʻai totoʻa i le tuʻufaʻatasiga o le atigipusa, e manaʻomia le i ai o se kiliva kiliva, se tagata atiaʻe, totigilima, se ea malulu, pulou ma se selu faʻapitoa. Faʻailoga o le lalolagi e pei o Pallet, Garnier, Loreal maua ai le paluga mo faʻamalamalamaga i se atoa seti, ae e mafai ona e filifilia le kamupani e te manaʻo ai.

Vali mo le faamamafaina o lauulu. Ata 12

E taua le iloa! Pe a filifilia se vali mo maualuga, mafaufau i le i ai o se lauulu balm tausiga, aua e fesoasoani toe faʻafoʻi lauulu pe a uma le vali i se mataupu o minute. Le aoga aoga e mafua mai ile iai o kolagen, porotini ma isi suauʻu taua.

O fea e sili ona faʻamamafa i totonu o le fale poʻo le fale?

Ole faʻamamaina ile fale e le mafai ai ona tuʻuina mai i taimi uma le manaʻomia ole faʻaiʻuga, o isi taimi o le paolo aluga e mafai ona faʻaatuatuvaleina ai lona tagata. Ua fautuaina polofesa e faʻamalamalamaina le lauulu i fale faʻapitoa, i lalo o le vaʻavaʻaiga a se faʻapitoa. O le puluulu o le a fesoasoani ia te oe e filifili le saʻo taumatau ma fatu le talafeagai talafeagai.

O le i ai i le fale, e le mafai i taimi uma ona faʻamaonia le faʻaiuga mulimuli, i lima o se matai faʻatuatuaina, o le a e lagona le toʻafilemu ma le saogalemu, aua o tomai ma poto masani e mafai ona molimau i nisi taimi nai lo le manaʻo e faʻamasino ia te oe lava ma sefe tupe e aunoa ma le malamalamaʻaga masani o le tomai o le vali o lauulu.

Faapipiiina o lauulu i le salon pe ile fale? Ata 13

Faapipiiina o lauulu i le salon pe ile fale? Ata 14

I le aotelega, o le a le taua o le faʻailoaina o auala mo oe?

Manatua o lightening strands e le gata mafai suia, nana le fafo atu o aulelei ma matagofie teine, ae ia taulaʻi foʻi i le foliga sese.

I se faaopoopoga, o lauulu e tatau ona saunia, maua le soifua maloloina ma e oʻo lava ma fausaga. Afai ua faʻaleagaina curls, o le faʻailoaina atu atonu e le o se sili lelei filifiliga. O le mea lea, ao le i faia ni vailaʻau, e ao ona saunia muamua le lauulu, faʻamalolo le lauulu, faʻapipiʻi ni matapulepule ma, o le mea moni, inu vitamini e fafagaina le lauulu ma le malosi o le tino.

Matauina nei tauaofiaga, e mafai ona e maua lelei faʻapupula faʻaiuga ma ona e le afaina lea poʻo le a le ituaiga o faʻailoilo e te filifilia mo oe lava. A uma mea uma, valivali mea o le pito i sina taimi puʻupuʻu, ae suia le foliga. Faʻafetai i iʻuga, e mafai e se tasi ona faʻamasinoina le isi metotia o le staining ma ua uma ona e mafaufauina oe i se isi auala.

O taunuʻuga o le faʻailoaina o lauulu. Ata 15

Iloa o loʻo i ai se vasega lea e faʻailoaina manino le faʻailoaina!
• Maʻitaga tina ma tamaʻitaʻi i le taimi e faʻasusu ai
• I latou ua i ai i aʻafiaga teteʻe.
• E ona le laʻititi lauulu, e masani foi ona paʻu.

Le agavaʻa e faʻatino

Faiga mo ituaiga "fulu", toe faʻafouina toetoe lava o laulu, na aliali mai i le valu sefulu o le seneturi talu ai. Talu mai lena taimi, o le palet o metotia a matai, faʻamaualuga ai latou taʻuina o latou lava lanu, ua faʻateleina i le tele o taimi, ma faʻatasi ai ma upu ua suia. I le taimi nei, o le faaupuga "faʻamaninoina", lea sa na o le faʻamoemoe e faʻamalamalamaina ai lauulu, e aofia ai foi le faʻamalosia (valivali) - valivali o manoa. Naʻo le aʻafia na mauaina i lenei gasologa na tumau e le suia - faatasi ai ma le fesoasoani a faʻamalamalamaina pe valiina ni taʻitasi uʻamea, na foliga mai ua maua e le lauulu faʻaopopo le voluma, susulu ma pupula. Ole faʻailoaina ole mea e mafai ai ona faʻamamafaina le aoga o se lauulu. E lelei tele mo i latou e saili e nana le lauulu laulu ua tulaʻi mai. E le masalomia lona aoga o le toe maua o lauulu e le manaʻomia masani lanu lanu, e pei ona tupu i le tumu valiina. E le gata i lea, o se tasi lea o auala sili ona agamalu mo fesuiaʻiina o lauulu lauulu, e mafai ai ona e tausia i se tulaga lelei.

Pe a faʻamamaina, e faʻaaoga se tasi poʻo ni feʻeseʻeseaʻi ma e le faʻasolosolo leo e faʻaaogaina ai, o lea o le galuega a le matai lanu e talafeagai ona faʻatusatusa ma le galuega a le tusiata. Ma le isi, o le faʻailoaina o tekinolosi e aofia ai le lautele tele o filifiliga. I le tuʻufaʻatasiga ma le tipiina o laulu masani, o nei auala - pe o le lalagaina o "fulu" e mafai ona toe faʻafouina soʻo se laulu, felanulanuaʻi lanu e faʻaopopoina le matagofie i le masani laʻei, po o le valiina o uʻamea ma eseʻesega lanu - saofaga i taimi uma i le fausiaina o se ata atoatoa. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, fesuiaʻiina le faʻamamafa i se vaega o le lauulu, fai atu i le mea e oso ai le pulou, pe e te mafaia foi ona faʻapupula atu se isi vavaeʻese i le lanu. Faʻalelei le laulu i foliga eseʻesea foliga mai foʻi faʻaonaponei - pe a fai o le mea lea e maua ai se tuʻufaʻatasia faʻatasi o lanu ma laina.O laʻei lauulu e le masani ai i nei aso, pe a foafoaina, e oʻo atu i le 18-20 shades sa faʻaaoga! I le mea na tupu, o le faʻaaogaina o se metotia faʻapitoa ua mafua ai le teteʻeina o le valiina o laulu ma lautele loka, ma o lenei ua ave le faʻamuamua i moli, e tau le iloaina. O le lanu loloto i le taimi o faʻamatalaina e mafai foi ona eseese. Ona o lenei mea, o le mea ua taʻua o le lanu lanu e sili ona lauiloa - o se mamanu na faia, mo se faʻataʻitaʻiga, i foliga o se tafatolu poʻo le prism. O le vaʻaiga vaʻaia o le tusi iinei suia e tusa lava pe o le faʻamatalaga o loʻo i ai ma le faʻavae poʻo le pito agai i le vaeluaina. I se faʻaopopoga, o aso nei o loʻo iai se numera tele o tuʻufaʻatasiga o ata - mai laconic geometric fuainumera e oʻo i mea teuteu sili ona matagofie.

Ae, pei o mea uma na fatuina, ua teuteu malosi lauulu. I le fiafia o tagata faʻatau, o taimi uma fou ituaiga o auaunaga o loʻo faia pea, e faʻatagaina ai le faia o olaola, manatua pea faʻataʻitaʻiga. O le mea moni, i mea taʻitasi, o le filifiliga e faʻamoemoeina i manaʻoga taʻitoʻatasi o au tagata asiasi. O le mea lea, ina ia aua neʻi aʻafia i faʻafitauli, e tatau ona e faʻaau maeʻa lelei. Seʻi o tatou faʻamasani i nisi o metotia faʻavae i auiliiliga.

Faʻailoaina masani (ala i le pulou)

Faʻailoaina o faʻailoga masani, o se tulafono masani, e faʻaaogaina le faʻaaogaina o se pulou e faia i le latex. Ia vaʻai malulu luga lauulu saʻo e selu na teuina, faʻaiʻu i lalo o le auvae ma ni lipine e pei o se pulou ma taliga taliga. Matai ma le tele o tausaga o le poto masani e le fautuaina ai le tapenaina o le umi pe ogatotonu uumi lauulu i lalo o le ufi - e sili atu le faigofie ona ufiufi i latou i se solosolo. Ona tosoina lea o se faʻamau faʻapitoa i pu i totonu o tapuni. O latou lautele, e pei ona e iloa, e tatau ona i ai ile 1 mm, ma o le aofaʻi e faʻalagolago i le manaʻo o le tagata o tausia, ma le maualuga o lona lauulu. Afai e faʻatonuina e le tagata o tausia lauulu i le laulu "ma le valavala", ona tatau ai lea ona maua i ai ni manoa e latalata i le vaeluaina ma ia 1.5-2 cm le la lau. Ma a maeʻa le faʻagaioiga faigata, ona amata loa lea o le laʻasaga sili ona taua: e faʻaaogaina foi se pelenise sui poʻo se vali. Ia, o mea uma e faigofie, masani ma faigofie: o pulu vali ua fufulu i le vai, ma a uma ona aveese le pulou, ua matua fufuluina ma se mea faʻapipiʻi shampoo ma balm - o se mea masani pe a e faʻamuamua le laina oloa salon e masani ona e faʻaaogaina. Ae ui i lea, o le toʻatele o tatou ua uma ona iloa o le faʻailoaina masani o auala o le faigofie sili ma le itiiti galuega-malosi, aemaise lava mo pulu pupuʻu. Ae peitai, talu ai ona o le "masani" leai se mafai ona saʻo faʻapipiʻi lanu, o le faʻaaogaina o lenei auala e le aofia ai le fausiaina o sili atu lavelave fatuga, lea e faʻaititia tele le tele o avanoa o le fatufatu matai. I nei tulaga, ole vali lanu e pei o se lifesaver. Talu ai nei, o loʻo faʻamaninoina ma le valiina ma lona faʻaaogaina ua avea, atonu, o se tasi o auala sili ona lauiloa e tuʻuina atu ai i lou lauulu se tamaoaiga, malamalama lelei. Ioe, o lenei tekonolosi e umi se taimi, ae tatalaina tele lautele avanoa mo i tatou. E le faʻapea e i ai se polofesa e le fetaiaʻi ma nei mea i gaioiga i aso uma, o le mea lea tatou te manaʻomia ai naʻo le lua tulafono faavae mo le galueaina ma le lanu pepa.

Le muamua - ma sili ona taua: aua neʻi galo o se pepa o le ituaiga lanu e tatau ona fetaui ma lau filifilia o le vali. Ole a faʻatagaina oe e fesuiaʻi faʻalelei lanu, ma o le a faʻafaigofie tele le faʻasologa o valiina mo oe. Ma afai e te tipiina le pepa alumini i luma ole fasi pepa 10-12 cm le lautele, o lona uiga ole amataga ole a le umi se taimi. Lua, pe a "tipiina" le pepa alumini, ia manatua: o le umi o mea e tatau ona, pei o se tulafono, faʻalua i le umi o le filo. Aʻo le faiga lava ia, e tele filifiliga e mafai iinei - e faʻamoemoe i le metotia na aʻoaʻoina ai oe i vasega poʻo vasega o matai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a matou taʻua se metotia ua leva ona toetoe a faʻasolosolo: vaeluaina o lauulu i ni sone, matou te aveina le filo 3-4 cm lautele ma "suʻisuʻi" i le selu "tail" ina ia mafai ai ona maua i luga o le tapoleni sisifo o manoa sili ona lelei na maua. Masters ma le poto masani mo le faʻapipiʻi o se vali vaega i lauulu e masani ona faʻaogaina auala e lua ua uma ona faʻataʻitaʻia i le faʻataʻitaʻiga - lima faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le mea ua taʻua o le "strippers". O le "Stripper", o se tulafono faʻaaogaina, e faʻaaoga pe a valiina lauulu i le umi o le 25-30 cm. O le selu e faʻapipiʻi i ai se mea faʻapitoa e fai ai pu. O le mea lea, pe a selu le lauulu, o le faʻamaninoina poʻo le valivali lanu o loʻo faʻaogaina i le au nini e faʻatautuaina ai manoa. Ina ua maeʻa le valivali faiga, o le lauulu e togafitia i le tutusa auala e pei ona i ai i tulaga faʻamatala i luga. Ae o le mea moni, e tusa lava poʻo a mea masini faʻaonapo nei e ofoina mai ia i tatou, soʻo se masini e le mafai ona suia lima o le matai.

A maeʻa ona vaevaeina le lauulu a le tagata o tausia i sone, o le faʻamalamalamaina poʻo le vali faʻaaogaina ma se pulumu, apalai poʻo tuusaʻo i ou lima i totini lima puipuia. Tusi lesona faʻailoilo faʻapitoa i tomai faʻapitoa ua taʻua o le "freehand highlighting". Peitaʻi, poʻo fea lava o metotia matou te faʻaaogaina, e te faʻaogaina, le aano o le faiga e tumau tutusa. A maeʻa ona e faʻaulu se ata i se mea, faʻapipiʻi ia soʻotaga ma se pepa o le lanu faapitoa. Lauulu e le o falai moa, ma e le faia lenei mea "mo le mafanafana", pei ona manatu nisi tagata, ae ina ia aua le pisia tuaoi tuaoi ma i le taimi lava e tasi matau le leo na faʻaaogaina, pei ona tatou taʻua i luga. O le "Faaiuga" e le ono tulaʻi mai ni fesili e oʻo lava i tagata o loʻo aʻoaʻoina lanumeamata: faʻasaʻolotoina le ufiufi mai le foe, fufulu i le vai, fufulu ma oloa faʻapitoa mo lauulu lanu - ma le tagata o tausia o le a tulaʻi mai lona nofoa, suia ma faamalieina. Faafuasei, o le faamatalaina tekinolosi e atoatoa foi mo toning ma maualuga lauulu lauulu.

E te fia avea ma se tusiata? Ia o le a!

O le faʻamamaina o se faʻataʻitaʻiga e masani lava faʻalavelave. Na ia tatalaina i luma o le matai le tele o paleni o avanoa. Ole fatuga lenei ole ata iloga, ma le sailiga o se laiga e tutasi, ma ole ole fiafia ile musumusuga, e pei ole mea na tupu i tagata vali na latou fatuina a latou ata vali luga ole tapoleni. Avea oe na faia - ma au "galuega" susulu i lanu uma o le nuanua! E tele auala e ausia ai lenei. E foliga mai, o le pulea o soʻo se metotia faʻaalia i lalo, i le lumanaʻi e te faʻataʻitaʻia ma valivali oe lava ma fausia se mea oe lava - faʻapitoa, tulaga ese. O le a matou faia na o se puʻupuʻu puʻupuʻu o le lautele faʻaaogaina metotia, i luga o le tulaga lea e mafai ona e faia ai au oe lava galuega sili.

Faʻailoaina o Aʻoga

Balayazh O se masani le faasino atu i se tasi o le sili ona faʻasaoina faʻailoilo auala. E masani mo ia le pisia i na o pito o lona lauulu. I lenei tulaga, o le lauulu e fusifusi matala "i lima", o le faʻaiuga o lea manifinifi, pei o le "ea malulu" manoa maua. Foliga matagofie i lau pipi puʻupuʻu ma faʻauʻu, ae matua le talafeagai mo lauulu umi.

Maamora e faʻaalia le faʻamalosiaina o le atoa o le laulu, sosoʻo ma le faʻailoaina o tagata taʻitasi e faʻaaoga se faʻamalamalamaina o sauniuniga. Mo se faʻataʻitaʻiga, lauulu lanu enaena ma le lanu enaena-enaena maua se lanu loloto ma sili atu ona faʻamalosiʻau, ma faʻamaninoina manoa faʻaopopo faaopoopo le voluma i le lauulu.

"Amerika" faailoaina o se auala faigata nai lo se tekinolosi manatu. Mo lenei mea, o se tuʻufaʻatasiga o le itiiti ifo 3-5 suamalie, faʻamalosia ata o le vali e manaʻomia. I se tulaga lautele, o le mauoa o le gamut lanu, o le sili atu uluaʻi o le a maua le faʻataʻitaʻiga. Ae peitaʻi, a faʻapea e manuia le talimalo, tele-lanu "silau" o le a avatu i le tagata o tausia se foliga masani ma lagona o se lapoa tele.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e amata le valiina taualuga mai le pito i tua o le ulu, filifilia se paolo e latalata i le lanu masani o lauulu a le tagata o tausia, ona afifi lea ua uma ona faʻaumaina i se lanu pepa, o lanu taʻitasi e fetaui ma se vaega o le vali, pei ona faʻailoa atu i luga. A maeʻa le valivaliina o le occipital sone, e tatau ona vavaeʻesea le lauulu e le i vavaeina e ala i le sasaʻo vavaeʻese ma taamilosaga i le itu tauagavale ma taumatau o ia i le itu mai le malumalu i tua o le ulu e tatau ona vali tutusa lanu. Ma ia e manatua e tatau ona e toe amata i le paolo latalata i le lanu masani o le tagata o loʻo fulufulua. O le faiga o le valivali o le vaega mulimuli o manoa ua faʻamaeʻaina e ia. Faatasi ai ma lenei metotia o le ae mauaina le aʻafiaga autu - o le lanu sologa lelei o vaega uma e tolu o lanu. Vagana, moni, latou, sa fefiloi pe a makaina ni manoa o lanu lanu. E masani lava o le "Amerika" faʻailoaina o loʻo fautuaina mo lauulu uliuli o soʻo se umi.

Auala 'Talofa' Ua mamanuina mo tagata e iai le mafiafia o le lauulu lauulu - na o le liliuina i latou i le hoarfrost, e faʻamamafaina le tele o lauulu lauulu. I lenei tulaga, faʻalauiloaina e faia i tulaga. Muamua, ia faʻasaʻosaʻoina lou lauulu, susu faʻamalie ai. E le gata i lea, e pei ona taʻua e le au atamamai poto, tusa lava pe foliga mai o se pisinisi faigofie lava, e iai le laʻititi lalelei: e faʻasaʻo ai, e tatau i le tagata o tausia ona faʻasolo i lalo lona ulu, e faigofie lava ona faia le tulaga saʻo o le "fouvale". A tupu lenei mea - i le pito i luga o lauulu mago ma ou tamatamai lima, faʻaaoga ma le faʻaeteete le mea muamua sa saunia muamua. Faailoaina auala taua "Tioata" mamanuina mo lauulu, o le maualuga o le umi e le sili atu 12-15 cm Muamua, faʻalelei le laʻau a le tagata faʻatau ma mousse. A matutu le lauulu, ia tutusa ona faʻamalamalamaina le susulu ile pito matutu o laulu, ona seu lea. Afai e te toe taʻuina le faʻafofogaina 3-4 taimi, e mafai ona e mautinoa o lau tagata o le a le tumau le le fiafia, ma o le iʻuga o le a sili atu uma faʻamoemoega. Fatufua iloga, pe Valivali lanu- o le igoa lava ua leva ona faʻaalia faʻaalia ai o le tulaga lea tatou te talanoa ai e uiga i taʻaloga mataga. O le mea moni, o lenei metotia e ono fiafia i tagata faʻatau oe e fiafia e faʻataʻitaʻi ma a latou ata, aua, e tatau ona e faʻaalia, valiina o lauulu i le felanulanuaʻi lanumoana, lanumeamata, lanu viole manaʻomia le lava faʻaalia ma le lototele. E ui e iloa pe faʻapitoa vaʻaia Crazy Colors foliga foliga lalagaina o laulu. O nisi taimi e faʻaogaina saʻo le vali i luga o le masani faʻamanatuina, o lona uiga, oe valivali le ua leva ona vavaeina le faʻaaogaina o se gel faʻapitoa faapitoa.

Auala O le Dalmatian talafeagai foi i fulufulu gofie. O outou na ua feiloaʻi ma ia i le masani ai ua latou iloa o le lanu e amata mai le pito i lalo o le occipital vaega o le ulu. Ae i luma o lenei, o le mea moni, e taua, pei ona masani ai, e vaeluaina le lauulu i ni manoa. I le masani ai, o tufuga tomai faʻaaogaina le faʻamalamalamaina o tapenaga i luga o taʻitasi o tagata i totonu o le siaki laupapa. Le taimi faʻaalia e faʻalagolago i le manaʻo manaʻo o mata - le umi o le faʻamaninoga faʻagaioiga, o le susulu atili foʻi le "bunnies".

Toning: enisinia

Le sili e lauiloa ma lauiloa tinting metotia Silau o le auala sili e avatua faʻatele ma le gaoioi i lauulu a lau tagata faʻatau atu. O le faia o lenei e fai lava e faigofie: ma vavaeʻesea radial, tu i le mamao o 1.5 cm mai le tasi le isi, vaeluaina le lauulu i unta, ona faʻaaoga lea o le ata filifilia i latou, lea ua faʻailogaina ma le pepa. Faatasi ai ma lenei tekinolosi vavaeina lanu, e mafai ona e ausia ni ata lanu malie!

Afai o le pupula foliga e faʻavae i luga o tuʻutuʻuga o lanu, ona taʻua lea o le metotia Le Taʻau. E faʻamatalaina e agamalu, lamolemole suiga o leo. O lenei "vai lanu" e mafai ona ausia i le vaevaeina o le lauulu ma zigzag vavaega i ni vaega se tolu. Vavaeʻese manoa mai le tasi ma le isi ma amata ona vali mai le pito i lalo - occipital - sone. Mo ia, e sili atu le faʻaaogaina o se lanu uliuli o tone nai lo le lanu masani o le laulu a le tagata o tausia, mo le ogatotonu tutotonu - o se leo uliuli. O le pito i luga - le pale - sone i le "triad" ua faia le sili ona mataina. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o lau tagata faʻatau e enaena enaena lona lauulu, ona e ala lea ile filifilia o se auro-mumu gamut, o le a mafai ona e maua ia i latou le mafanafana ma le pupula. Ona o lona faigofie ma le faʻailoaina o metotia "Matagaluega" E lauiloa i tagata asiasi i faleoloa. Mo lona faʻatinoina, matou te fautua ia oe e ave ni lanu malie e lua, faʻataʻitaʻiga, mai le mumu ma le lanu viole. Ma, i luga o le laina laulu, ma le zigzag vaevaega, tuuese le "lipine" 3-4 cm lautele mai le aofaʻi lauulu tele. E te faʻaogaina le tasi le leo i lauulu filifilia, ma le isi i le malologa. Ma o le "matagaluega" ua sauni!

I tekonolosi "Pepese" ma e moni lava o se mea matagofie. O lona uiga taua o se matagofie lautele lautele e ese mai i le lautele o le lauulu, e faʻaopopoina le mea lilo ma le matagofie i lē e ona. E pei ona lauiloa i tufuga tomai, o le Space tekonolosi e fesoʻotaʻi foʻi ma le lavelave o lona foafoaga. Ae - "o le fitafita e le moemiti e avea ma lautele lautele e leaga." Muamua lava, taulaʻi i le itu o le vaeluaina, fai se manoa i le tafatolu o le vaega parietal. Ma ina ia aua nei palapala, afifi lenei loka i le pepa. I luga o le lauulu saoloto, faia ni toning lautele. Ma, a maeʻa ona fufuluina lelei le lauulu vali, aveese le “ofutau” mai le mea na teu. Tuu lau "mea faʻapipiʻi" i luga o le selu pei o luga o se laupepa uumi ole pepa alumini i totonu o le falai i le falai, tuu le mafiafia - aemaise lava latalata i aʻa - vali vaega i luga, ona sosolo ai lea i le umi atoa o le filo. O lenei ua tatau ona e tapunia lau "cosmic" loka ma se isi laupepa pepa. E pei ona latou fai mai Sigapoa - O se zigzag i Aferika - o lenei tekinolosi metotia e faigofie ona iloa i lona matagofie teuga. Ma ua ausia e pei ona taua i lalo: vaeluaina le lauulu o le parietal sone o le ulu ma se zigzag vaevae i ni vaega eseese. Ma, tuu le pepa pei o le latalata i le aa o lauulu, punou ona pito, ma faʻaaoga se mafiafia o le lanu lanu. Ona tuu lea o le isi laupepa pepa i luga o le fasi lanu. Ma matau - o le lautele o le filifili, o le malosi foi o le lanu eseese.

Auala Manatu e mafai faʻatuatuaina ma le mautinoa tagata faʻatau oe e faʻapipiʻi taua taua i le uumi o latou laulu, faapea foi ma le tele ma le faʻatusatusa o le lauulu. Gagau seisi laupepa uumi ole pepa alumini ile V-foliga ma, ia faʻapipiʻi le pepa alumini i lalo ole apaʻau, malupuipuia ma faʻapipiʻi. E pei ona i ai i le muamua mataupu, o le valivali fatufatuina o loʻo faʻaogaina i luga o vaega - o lona uiga, o le isi laupepa o le pepa o lo o tuʻuina i luga o le vali lanu. Ina ua maeʻa le taamilosaga atoa, ua aveʻese le pepa alumini ma le lauulu ua matua fufuluina. E le o mea uma e faigofie e poto, ae mautinoa mea uma atamai e faigofie. E te manatua pea lea pe a e faʻaaogaina se metotia mo le valiina. "Itaʻi." Afai ua uma ona faʻatumu oe i le mafiafia vali, mafaufau le afa o le galuega ua uma ona faia. Faʻaaoga i se mafiafia laei luga o nifo o le selu ma, ma sina faʻamalosiʻau, selu atoa le laulu i luga ole uati.

E pei o le leo leo e leai se "lua leo-tolu", faapena foi ile faiga Pesega Aua le faʻaaogaina sili atu nai lo le lua ata o vali. I se faaupuga faigofie, "Duet" e aofia ai le faalanu-lanu, ma o lenei e toetoe lava a le mafai ona "pepelo", o se mea taua e manatua ai le amataga o matai. Vavaeina le lauulu i vaevaega vavaeina i vaega 2-3 cm lautele ma, amata mai le vaega pito i luga, vali vaega filifilia tasi le tasi ma le lua lanu. Malilie iai, o lea togafiti e tau le mafai ona taʻua o se togafiti.

Tusa lava poʻo le a le tuai o le upu "retro" e foliga mai, o mea uma e fesoʻotaʻi ma ia o loʻo iai lava lona lalelei. E leʻo se mea na tuʻusaʻo ai le vavaeina o le igoa lava e tasi, o le mea muamua e fai o le vaeluaina. I le tutusa ma le, faʻaaoga se selu ma se "siʻusiʻu", filifili ni sulu 1 cm le lautele ma i le auala o le "fonofonoina" tuʻuina se laupepa i lalo ia latou.Ina ua mavae lena, e faʻaaoga se vali i se mafiafia vaega i le filifili filifili, ma ua faʻaofuina i le pepa. O lea, laasaga i lea laasaga, o se sone poʻo le atoa atoa o lauulu e valivali.

Fautuaga mo lanu uma

E leai se aoga e fai atu, pe a galulue ma valivali mea totino, o se tasi o mea sili ona taua o le filifiliga saʻo o lanu ma lanu? Ioe e aoga! O le mea moni, faʻaopopo atu i faʻatufugaga lagona ma faʻafiafiaga tagata, o loʻo i ai ni tulafono ma tulafono o lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, soʻo se matai atamai iloa o lanu masani o paʻu, lauulu ma mata o se tagata e tutusa tutusa lanu lanu, talu ai latou vali ma tutusa lanu. O le mea lea, pe a filifilia ni lanu, o le a ia taʻitaʻia e eseʻesega o nei faʻailoga faapitoa. O le isi auala o le "vaitau" faʻavasegaina o lanu lanu. O lona autu e taoto i le mea moni o le mea moni o lanu uma o tuʻufaʻatasiga o le tele o lanu muamua. O latou o loʻo iai le mumu ma le samasama o vaega o loʻo i ai i luga o ituaiga o loʻo faʻamafanafana. O tuʻufaʻatasiga o lanu o lanu lanumoana o loʻo taʻimua ai le taua ua taua “malulu”. O i latou e fia faafouina lenei malamalamaaga, mafai ona aʻoaʻo auiliili e uiga i nei lauiloa metotia lua i le Lisi 1. Matou te faʻamoemoe o le a faʻatagaina oe e faʻateleina le saʻo o le saʻo "lavea" pe a filifilia ni lanu. Ia, o isi - faia, fatufatu, taumafai! Ma aua neʻi galo o le mea lilo o soʻo se mea tauloto e faigofie tele: a matua taulotoina o tekonolosi ma se fauga faʻaogamea.

Laulau 1: Valivali Uiga

E lelei ma leaga o Fale Faʻamamaina

Tusa lava poʻo le a le manaia o le auga o lenei metotia foliga foliga, ae e te leʻi amata valiina lou lauulu, e tatau ona e iloiloina uma le lelei ma le leaga. O le mea moni, pei o isi metotia, e le talafeagai mo tagata uma, faʻaopopo foi, e iai nisi faʻaliliuga.

  • faamamaina e talafeagai mo ituaiga uma ma lanu o lauulu,
  • a lelei faiga e faʻaalu ai ma faʻamalosia le malosi o lau laulu,
  • pe a manifinifi le lauulu, faʻalauiloa o le a faʻaopopo le isi laupepa ia i latou,
  • le tatau ona toe fai le tauga faʻatele taimi. I le avea ai o se tulafono, o le a lava le tasi
  • afai e te filifili e toe foʻi i le lauulu lauulu lanu, ona valivali vaega o se filifiliga lelei. o le a fesoasoani ia sologa lelei toe foʻi atu i le lanu muamua e aunoa ma le afaina ai le uʻu,
  • taualumaga o se auala e toe faʻafouina ai se foliga ma sae ese ese lauulu lauulu,
  • O le faamamafa e talafeagai mo eseese tausaga. Aulelei lanu lauulu o le a foliga lelei luga uma matutua ma tamaitai talavou.

Leaga:

  • valiina o laulu e faʻaogaina ai le faʻailoaina o metotia o se galuega faigata e manaʻomia ai le tele o le taimi ma taumafaiga, aemaise lava mo tagata le aʻoaʻoina,
  • tutoatasi taualumaga o le a faʻalauteleina lava le taimi o staining. O le mea lea, e lelei tele le sailia o se fesoasoani.

Le faailoaina maualuga e le fautuaina e faʻaaoga pe a uma le pupuni i le henna, ma faʻapena foi pe a faʻapipiʻi pe faʻasaʻo lauulu.

Vaega o le filifiliga ole vali

Ona o le lauiloa o le faʻagasologa, le tele gaosiina o lauulu vali ofoina fofo faʻapitoa faapitoa mo le faʻamamaina. I le avea ai o se tulafono, latou te aofia ai e le gata vali, ae o lima lima mea e puipuia ai, faapea foi ma se pulou, oksidate sooupu ma lauulu conditioner ina ua uma ona valiina. Ae o le vali lava ia e mafai ona i ai i le tolu autu tumau:

  • efuefu tuufaatasiga. O ia vali e manaʻomia le muamua sauniuniga, ma e le faigofie le faʻaaogaina. I le avea ai o se tulafono, o lenei ituaiga e faʻaaogaina e polofesa, talu ai o le poto masani ma le tomai e manaʻomia e saunia le fausaga, ae faʻatasi ai ma lenei, o le paʻu e i ai le sili ona mamana valivali meatotino.

  • kulimi. O le sili atu lea masani ai le ituaiga o vali e iloga ai. E le faʻaogaina i le aoga, vave faʻaaoga ma e sili mo le faʻaoga fale. I se faʻaopopoga, o le tau o le vali i foliga o se kulimi o se poloaiga o le sili atu maualalo nai lo isi faʻatusa,
  • gaosia gaosi. Mo le tele o vaega, o lenei ituaiga e faʻaaogaina e polofesa, aua e manaʻomia le tomai i le apalai. E ui i lea, toʻatele fafine latou te faʻaaogaina le vali o lenei ituaiga. O le tau o se faʻapipiʻi e maualuga atu nai lo ni analog, ae o le aafiaga e aoga, aemaise lava pe a vali uliuli lauulu ma lalafi lauulu lauulu.

Pe a filifilia se vali mo maualuga, e taua tele le filifilia o le paolo lelei, aua o le faʻaiuga mulimuli e faʻalagolago i le le fetaui o lanu. Ma le isi, e taua le faitau faʻalelei o le tuʻufaʻatasiga ma aloese mai le vevesi amonia vali.

Afai o loʻo e popole e uiga i le soifua maloloina o ou curls, ona mo le taimi muamua e mafai ona faʻaogaina se tonic mo pulu lanu. Ole a le toe suia le lanu o lou lauulu, ae o le a fesoasoani ia oe e masani ai i le metotia ma fetuunai lou lauulu lanu.

Faiga faʻapitoa faʻalauiloaina

Ole faʻailoga aliali ole vasega e faigofie ona faʻaaogaina ile fale. Lea, e te manaʻomia se pulou ma faʻamanuiaga mo manoa, lauulu vali, se pulumu ma totigilima e puipuia ou lima.

  1. Fufulu lau lauulu ma faʻamago lou lauulu i se fulufulu lauti,
  2. Tuu se pulou faʻapitoa ma slot i luga o lou ulu ma tufatufa tutusa tutusa ia,
  3. Toso mai loka ma le selu lelei ile nifo lelei,
  4. Faʻaoga se pulumu poʻo ni totini lima e faʻaaoga ai le vali vaega ma faʻatali le taimi e tusa ai ma faʻatonuga.

Tu masani masani faʻamamafa e manatu e faigofie faigofie, ae mafai ona tuʻuina atu le tele o aʻafiaga i le lauulu, e faʻalagolago i le lanu o le vali ma le metotia o le valiina. E i ai le tele o ituaiga o faʻatekinolosi faʻatekinolosi:

  • manino. Naʻo le tasi le lanu lanu e faʻaogaina, o le vali e tufatufaina tutusa i le soʻoga i le pulumu. O le umi o le faʻasologa i le tulaga lea e mafai ona ese - mai le 3 i le 7 senitimita,

  • Venetina faʻailoilo auala. O lenei metotia e aofia ai se sologa lelei fesuiaiga mai malamalama i lauulu uliuli. O lenei faʻaopopo lanu ma le voluma i le lanu,
  • Kalefonia. I le mea nei, e naʻo ni faʻamaʻi uʻamea o loʻo faʻaaogaina. E le gata i lea, o le vali o loʻo faʻaogaina ma toso faʻataʻatitia faʻafetaia, faʻafetai i lenei metotia, ua le ofi atu i totonu le fulufuli le vaega, naʻo sina malamalama i ai
  • farani. Ose filifiliga sili lea mo tamaitai lalelei lauulu. O le tuufaatasiga ma lenei metotia e filifilia e leai ni pupula, ae o le vali e tatau ona tele ni leo mama nai lo le lanu masani. E masani ona faʻaaoga faʻatasi ni ata se tasi,

  • Amerika faʻalauiloa i luga o lanu uliuli. Faatasi ai ma lenei metotia, faʻapipiʻi vali faʻapitoa ua faʻaaogaina e fausia ai le aʻafiaga o le maualuga o lauulu. O le faʻamalamalamaga i lenei mataupu e matua itiiti lava.

Fusi valiina

Faʻamamaina ma le pepa faʻamalosi manatu o se tasi o auala masani a vaega o valiina o lauulu. O le taualumaga lava ia e faigata tele ma e manaʻomia ni sauniuniga ma poto masani. Ina ia faʻataunuʻuina, e te manaʻomia se susulu faʻapipiʻi (tusa lava pe o le a le ituaiga - pulu, suauu vali po o kulimi), o le pulumu mo le faʻaaogaina o le oloa, pepa alumini mo le valivali, totigilima mo lauulu. Tele o taimi, ua uma ona faʻatau pusa kia mo lenei metotia, ma e le manaʻomia e faʻatau uma au mea e te manaʻomia.

  • sauni uma mea e te manaʻomia mo le faʻagasologa. Afai o le pepa alumini i totonu o le taaiga, ona tatau loa lea ona tipi i lisiti e oʻo i le 10 senitimita. Tuu se solo i luga o ou tauau ina ia aua nei faaleagaina ou ofu,
  • vaevae lauulu i ni sone - occipital, frontal ma lateral, faʻalelei ia i latou i fulufulu poʻo fulufulu. O le au bangs e sili ese 'eseʻese. Valivali e sili ona aoga e amata ai ile pito i lalo ole pito i tua o le ulu, o le faʻatonuga ole pulumu e tatau ona amata mai luga i lalo,
  • ma se selu, vavae ese le loka o le lauulu ma filifili mai ai ni nai loka vaiti o tutusa tutusa ma le umi. Tuu le pepa i lalo o le vaega filifilia o le lauulu ina ia iai lona paʻu i le aʻa - o lenei e puipuia mai aʻafiaga o vali i luga o le ulu,
  • ma se pulumu, vali le nonoa,

E taua le amata valiina e le mai i aʻa, ae ile mamao ole 1 senitimita mai le amataga o lauulu ulu. Gagau faalua le pepa alumini, ufiufi lenei vilivae.

  • Vavaeese le isi autafa ma malupuipuia i se fulufulu poʻo fulufulu ulu - e le tatau ona vali,
  • valivali le isi curl i le tutusa o le tulaga muamua, afifi ma le faaeteete i pepa. Faia le faʻagasologa i luga o le ulu, sui uma taʻitasi,
  • taofi le lanu i luga o lou ulu e tusa ma faʻatonuga. Ma le isi, o le uliuli le lauulu, o le umi le umi e taofi ai le vali,
  • a uma ona vali, aveese uma fasi pepa mai le ulu ma fufulu faʻalelei ile faʻamama vai e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻamalama.

Aua nei galo e uiga i le tausiga o lauulu ma meaʻai, faʻapea foi ma le maeʻa o isi lanu.

Lauulu tausiga pe a uma le faiga

A maeʻa ona valivali, o le a manaʻomia e lauulu le tausiga faʻapitoa, ona o le a faʻatupuina le vaivai, sili atu le ono aafia i faʻalavelave nai lo mea masani. O le mea lea, e taua tele le faʻaaogaina o meaʻai matagofie - masks, balms ma conditioners.

E tatau ona iai vitamini ma mea taua uma e tatau ai.

I se faʻaopopoga, ua fautuaina e teena mai le faʻamamaina ma se masini mago le ea, faʻapea foʻi ma le teuina malosi faʻaʻofu ma le laʻau faʻapipiʻi poʻo ni moliʻila.

Aua le tuulafoaia mativa fale ma suauʻu. O nei mea faigaluega mafai ai foi oe e lelei fafagaina ma toe faʻaleleia curls. Moni, o le taunuuga o le a mafai ona matauina na o taimi masani.

Tuufaatasia Farani fili: ituaiga ma tekonolosi o le foafoaga

Faitau atili e uiga ile auala e maua ese ai le tipiina o lauulu ile umi ole umi ole faitau iinei

O se faʻataʻitaʻiga lelei o taualumaga mo le faʻamamaina o lauulu ile fale, vaʻai le vitio i lalo

Faaiuga

Faʻamalamalamaina o lauulu o se tasi o sili faigofie, ae i le taimi lava e tasi manaia metotia mo se vaega valiina. Lelei filifilia lanu ma tausisi i valivali tekinolosi o le a avatu i lou lauulu se tulaga ese ma foliga faapitoa. Afai e te le o mautinoa e mafai ona faʻatautaia le faʻailoaina i le fale, e sili ai le liliu atu i le polofesa matai mo fesoasoani. I tulaga uma, o le a se mea e sili atu nai lo teuteuina ma matagofie uila!

Amerika

O le auala o valivaliina, lea e galue ai le matai ma tele, o nisi taimi e faʻaeseese, laupepa, e fatu ai le laolaʻau ma manaia masani, ona o lauulu masani e seasea maua se lanu tutusa.

Faʻaaliga faʻa Amerika

Lelei taua i luga o uumi mafiafia ma mafiafia.

Le suiga mai le tasi lanu i le isi vaʻaia faʻateleina le matagofie ma le tele o lauulu. Malamalama ma pouliuli foliga foliga sili atu iloga ma pupula. E masani na faʻaaoga le vali lea, e oʻo i le lima tone. Le ata e masani ona faʻaaogaina o mumu, ginger, kofe ma apamemea.

Majicontrast mo lauulu uliuli

O le faʻamamaina o laʻau e faʻaaoga ai le faʻailogaina majicontrast na faia mo brunettes ma enaena lauulu fafine. E faʻamatalaina e se pupula eseʻese o le pogisa ma malamalama mama manoa i luga o le ulu, e manaʻomia le laei i aso uma. E maua ai se iʻuga sili i se lauulu o soʻo se umi. Le sitaili sili sitaili: o le autu lanu e uliuli, o manoa e paepae.

O ituʻaiga faʻamamafa e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le fale, aua e faigata ona faʻatinoina, manaʻomia le faʻaaogaina o malosi malosi malosi

O le alu 'ese tusa lava pe laʻititi mai faʻatonuga mo le faʻatinoina, e mafai ona e faʻatupuina le taua tele o lauulu.

E patino i le ituaiga faʻamamafa na fausia faʻapitoa mo blondes ma tagata e laulu enaena lauulu, e fesoasoani e fausiaina auro, la susulu matala i luga o le ulu ma le fesoasoani o amonia-leai-vali.

Na te faʻaolaina se laulu o le soifua maloloina, faʻaopopo le aofaʻi e aunoa ma le susunuina ma faʻaleagaina ai le fausaga

Faailoaina Balayazh

Manao e vaʻaia faʻataʻitaʻiga ma le fefe i le fefe faʻataʻitaʻiga? Ona faia lea o le "balayazh" metotia na o oe. E le pei o ituaiga masani o faʻamamaina, o le aliʻi naʻo le valiina le pito o ou faʻaiʻuga poʻo ni 'auʻau i se paolo tele.

Faailoaina mai o balazyazh

O loʻo faʻamamafaina ai le mapusaga o "lavalava" ma le fuaina 'oti ulu. O le mea taua o le tausia o se paleni talafeagai o lanu, o se sili faʻateleina o lanu susulu o le a faʻaleagaina ai lou ata, faʻaleagaina o ia.

Venesia

O se ituaiga sao o moli uila, lea loka e le valiina i eseese o leo i le umi atoa, i totonu mai aʻa.

Sulu malulu

Curls foliga susunuina i lalo o ave o le la, maua ai le soifua maloloina ma silky foliga. O le faʻailoaina o le Venetian e sili ona lelei mo teineiti e paʻu ma paʻu lona paʻu. Tone modable o lenei metotia o susu mago, meli, cognac ma saito matutua.

Ombre Faiga

E faʻapena foi i le "balayazh" ae le o le umi atoa o manoa e vali, ae o se suiga lamolemole ua faia mai le pogisa i luga i le malamalama pito i lalo. E le gata i lea, o le eseesega e mafai ona sili malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le uliuli i le platinum blonde. E masani lava, e lua tones e faʻaaogaina mo ombre, e seasea ma tolu, o le tuaoi i le va o loʻo vaʻai le va.

Mamalu

Pepa lanu uliuli togafiti

Crazy Colors o le filifiliga o le alualu i luma talavou ma uiga faʻateleina luʻiina faʻaalia manatu lautele. Lalo i le natura, susulu, maʻea, faʻamalosi, valea valivali mai papaʻe e oʻo i le lanumeamata. E masani ona faʻaaogaina i luga o pupuni o paolo uliuli, i luga o le malamalama e foliga faʻalepelepe. Valivali tupu i le faʻaaogaina o le pepa alumini, i le tele o taimi, ina ia mafai ai ona matau ia te ia lava o le filo le lanu lanu sa faʻaogaina i luga, o mea o lanu eseese e faʻaaoga.

Valivali valivali lanu

Kalefonia maualuga

E pei lava o le Venetian faʻailoaina, o le atinaʻeina o Hollywood stylists o se ituaiga agamalu vaivai. Foliga lelei i enaena ma enaena enaena lauulu. O loʻo faʻamatalaina i se folau lamolemole mai aʻa pogisa i malamalama mama vaivai manoa o eseʻese lautele. O le pogisa basal sone e mafai ona fai si laititi ma tele lautele.

Le atoatoa o le taualumaga

E pei lava o isi lava faʻagasologa, faʻamamaina o loʻo i ai ni faʻaletonu e tatau ona amanaia pe'ā alu i le tagata e faʻataʻuluʻulu:

  1. O le umi o le taualumaga. Faʻalagolago i le filifilia o le faʻailoaina auala ma le tomai ole matai, e tatau ona e nofo i le nofoa mo le itiiti ifo i le itula, pe oʻo uma lava i le fa.
  2. E fautuaina e faʻamamafa naʻo sapalai maloloina atoatoa. Afai o lo outou lauulu o loʻo vaivai nei ma e faʻamalosi tino manifinifi, muamua alu i se seti o soifua maloloina faʻatinoga.
  3. A faʻapea e le faʻamalieina oe le iʻuga, o le a mafai ona toe faʻalelei e leai se vave nai lo nai masina.
  4. O le masani ai o moli pogisa, o se tulafono masani, e le mafai ona faia e aunoa ma le faʻaogaina o ni vailaʻau malolosi, o lona aafiaga i luga o le lauulu e le mafai ona taʻua lelei.

Matou te manaʻo e faʻamanatu i tagata e uumi lauulu lea e masani ona faʻamamafaina ai lou lauulu, faʻavaivaia ia, o lou lauulu o le a atili matamugofie ma leai se ola. E sili le faʻatinoina ole faʻamalamalamaga o mea ia sili atu ile faʻalua i le lua ile tolu masina.

Taualuga taualumaga

Uma faʻailoilo auala faʻaalia ai le manaʻomia mo le faʻaopoopoina o tausiga mo le lauulu. Faʻaaoga ni vailaʻau masani mo vailaʻau faʻapipiʻi, pulumu faʻapitoa ma masks mo lauulu lanu, selu ma selu faʻatasi ma fulufulu vaivai malu ua faʻaau i mea e puipuia ai.

Vali filifiliga ma faailogaina tekonolosi faavae

O mea taua i luga ole taimi nei, e mafai ai ona e faʻatautaia le faʻailoaina o au lava puipui, e aunoa ma le asiasi atu i le lalelei, e ala i le valaauliaina o se matai, poʻo se teineitiiti faʻatuatuaina i lou fale.

Mo dyeing, filifili mea maualuga-lelei mea mai faatuatuaina ituaiga e fetaui ma lau lauulu ituaiga. Fuafua i le filifiliga filifilia togafitiga, efuefu, suauʻu poʻo le kulimi valivali gaosiga o loʻo faʻaaogaina. O le mea mulimuli e maua ai le sili ona agamalu aoga ma e sili ona faigofie ona faʻaaogaina. O le suauʻu vali sili ona lelei le pito i luga o paʻu, ma le paʻu vali e masani ona faʻaaogaina mo le mafaufau autu, o lo latou aoga e sili ona afaina ai le lauulu.

O le paluga ua saunia e tusa ai ma faʻapipiʻi faʻatonuga e tusa ma tulafono o le saogalemu. Faʻaogaina ma se pulumu ma selu ma le le-faʻamalie nifo namu.O le paluga e matua i luga o lauulu seʻia oʻo i le taimi latou te oʻo ai i le lanu manaʻo. Ona fufulu mama lea lauulu ma se pulumu faʻafouina.

Lauulu iloga taunuuga

E fia le tau o

Valivali le loka o se taimi e alu ai-taimi e mafai ona toso i luga mo 2 itula. Liliu atu i le salonona, e mafai ona e faʻaaluina le 2-5 afe rubles, fuafua i le umi o le lauulu, le mamalu o le lalaga faʻatulagaina ma ni laʻei filifilia.

A faʻapea e te le o lagolagoina sau faʻamaumauga muamua ma mea e te mafaufauina ile faleoloa, ona Faʻafaigofie ona e faia faʻailoga i le fale. O le lelei o se faʻagasologa o le a avea ma taugofie: o le tau o se faʻaosofia e uiga i le 50-200 rubles, ma vali - 450-950, fuafua i le ituaiga. I le tulaga o le lauulu valiina pe a uma ona faʻamamaina, o le a tatau ona e totogia se isi 250-400 rubles.

Ae e iai foi mea e le atoatoa ai:

  • E mafai ona e filifilia le lanu sese
  • 'aua le amanaia le fausaga o lou lauulu, faʻatau faʻatau foʻi' 'faaniukilia' 'oxidant,
  • mauaina ni teuteu lelei, e mafai ona e mauaina se laulu faʻalelelei e le fiafia ai i faʻataʻitaʻiga,
  • e faigata tele ona vali i luga o vaega taʻitasi o le ulu i luga o oe ona o lo latou le mafai ai.

O le mafuaʻaga lea matou te fautuaina ai le alu i se fale faʻapolofesa fulufulumata faleoloa ma aofia ai le tina poʻo le teine ​​teine ​​mo vali. I totonu o polofesa faʻataʻitaʻi foliga e mafai ona matou fautuaina Estel, Igora, Cutrin.

O ai e talafeagai mo

O lenei suiga o valivali talafeagai mo tagata uma. Tusa lava pe laʻititi pe saʻo, umi pe puʻupuʻu, masani, paʻepaʻe poʻo lauulu paʻepaʻe, o se filifiliga faapena faʻamanino lelei le matagofie o lau lauulu, faʻafouina le ata.

E le fautuaina le faʻatinoina o se faʻailoga i tamaʻitaʻi ua uma ona faia le perm, maʻitaga ma faʻamaligiina. E fautuaina e lafoai le masani ai metotia o vali ma i latou e i ai e le mama ma le malosi o latou lauulu. E sili atu lo latou faʻalogo i filifiliga o staining pei o ombre po balayazh.

A filifilia se lanu, ia taʻitaʻia e lau lanu ituaiga:

  • afai e pa'ū lou paʻu ma malamalama mata (lanumoana ma lanumeamata), filifili mo lanu malulu: oneone susu, graphite, beige, pastel piniki, lefulefu, tina-o-penina aisa,
  • tagata e ona le "taumafanafana" ituaiga lanu (peach paʻu, enaena lauulu ma soʻo se lanu o tamaiti aʻoga) tatau ona filifili ata ma auro (saito, nati auro, karamel),
  • afai e te aulelei lau uliuli, o le tele o lanu uma o lauulu e talafeagai ma oe,
  • Amber, cognac, nut ma apamemea ata e talafeagai mo le susunuina o mumu matagofie.

Mo lauulu lauulu

Blonding o lena faʻamatalaga o le faʻailoaina masani, e aofia ai le valiina o ufiufi i ata o le blonding. Faatasi ai ma:

  • agavaʻa
  • oneone
  • malamalama samasama
  • tina o penina auro
  • lefulefu
  • e oʻo foi i se lanu piniki lemu.

Faamolemole matau o le faʻaaogaina o le lefulefu lanu e taua tele i fafine o loʻo tauulu o latou lauulu. O le saʻo le faʻaaogaina o le faʻailoaina o metotia faʻaoga paʻu o le a faʻatagaina oe e nana le lauulu sinasina. Matou te fautua foi ia e faʻamasani oe i le lefulefu faʻamalamalamaina, o le vali sili atu le faʻaaogaina e faʻaaoga mo lona faʻatinoina.

Malamalama lalelei teineiti e manaʻo e aveese le paʻu isumu foliga, matou te fautuaina le filifilia o auro ma apa o le meli.

O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le ala fealofani foliga o meli i lauulu manaia.

Mo lauulu uliuli

Ole faʻailoaina ole laʻititi i luga o lauulu uliuli e faia i lanu masani. O ata nei e sili ona lelei mo teineiti ma sukalati-lanu lauulu:

Faʻamamaina i luga o le uliuli lauulu e aofia ai le faʻaopopoina o le faʻaalia taimi o le valivali fatuga.

Fautuaga. Afai e mananao teine-uliuli lauulu e faʻamamafa tele io latou lauulu, e fautuaina e le au atamamai le faʻamalamalamaina o laina, ona valivali lea i lanu filifilia.

Tagata e ona o moli enaena ma lanu enaena enaena e tatau ona mafaufau lelei i:

I ata o loʻo mulimuli mai e mafai ona e vaʻai i foliga o le lanu o olo ma auro auro i luga o moli enaena enaena foliga tutusa.

Auala e filifili ai se vali

Fai le faʻailoaina i le fale e le faigata tele.

Ina ia faia lea, o le ae manaʻomia:

  • kulimi vali o le lanu filifilia,
  • activator kulimi mo moliina lauulu (3-9%, filifilia e faʻatatau i le fausaga ma le lanu o ou curls),
  • sima poʻo ipu palasitika
  • fufulu pulumu
  • se selu ma se pito e faailoga ai manoa,
  • fulufulu lauulu
  • 'alia.

Tau lava o le tele o 'apaʻau o le a manaʻomia, aua e tatau ona faʻamaufaʻatasi taʻitasi. Afai o lau lauulu e umi tele, e tatau ona e faʻatau se tamaʻi taʻavale o lenei mea.

Filifili se faamanino:

  • Afai e te maua tele lauulu uliuli, filifili se oxident o le 9-12%.
  • O le faʻaʻautau o loʻo faʻaaogaina ma se faʻailoga o le 6% o le sili lea filifiliga mo le faʻamamaina o lauulu masani.
  • Mo mafiafia ma mama manoa, matou te fautuaina le filifilia o le 3% oxidant, o le a suia lanu i le 1-2 tone.

O vali mo le taimi muamua? Ma ia mautinoa ia suʻeina mo se aʻafiaga teteʻe i le faʻaaogaina o sina lanu lanu i le paʻu o lou tapulima po o tulilima.

Auala galue

Ioe faailogaina mafai ona fai e ala i se pulou faapitoa. E tuu i luga o le ulu ma ni fasi ie manoa. Ina ua maeʻa ona faʻauluina le vali, e le afifiina i le pepa alumini, ae tuu ai e fegalegaleai ma le okesene i le ea.

O se mea taua! E i ai tagata o loʻo faʻailoaina i le hydrogen peroxide - e mafai ona mafua ai le edema. O i latou na fautuaina e faʻaaoga se pulou mo le faʻamamaina, o le a puipuia le fulufulu mai le faʻafesoʻotaʻi ma le lanu.

Ae ina ia mafai e le ata vali sili ona aoga, aveese se pulou ile itu, ma faʻamau ia te oe lava i se pepa masani.

Malamalamaaga:

  1. Faʻapipiʻi le ulu ma taliga i le petroleum jelly poʻo le kulimi gaʻo. Ufiufi ou tauau i se tuai solo le aoga po o afifi faʻapitoa.
  2. Faafefiloi le vali ma le oxidizing sooupu i vaega fuafuaina e le gaosiaina. I se tulaga lautele pe a faʻapupula, e te manaʻomia le 2-3 taimi e itiiti ifo ai tupe nai lo le taimi e vali atoa ai le lauulu. Tusa lava pe e te umi ni uumi, tasi pusa vali atonu e lava. Ina ia toe faʻafoʻiina ou manoa i le taimi lava e maeʻa ai le leaga o aʻafiaga o le okesene faʻapipiʻi, faʻaopopo se tui o le vailaʻau vitamini chromoenergetic i le vali, lea e mafai ona e faʻatau mai i se fale faʻatau faʻapitoa gaosi oloa.
  3. Faaulu au curls ma tufatufa atu i 4 zones: parietal, pale ma le faʻaletagata.
  4. Tipi ese le pepa pepa i fasi fasi e 2.5 taimi le lautele o manoa filifilia. Faʻaopopoina le umi ole pepa e 20 cm (ave le umi o vela e pei o se fanua).
  5. Filifili loka manaʻomia ma tuʻu se pepa i lalo ifo o le pito ma le 7 cm le pito i luga. Fufulu le vali i luga o filifili filifilia.
  6. Gagau i lalo le pito i lalo ole pito i luga ole pepa. Faamau ia filo i itu. Manatua, o mea e tatau ona ufiufi atoa le vali lanu.
  7. O le mea lea lanu le ulu atoa.
  8. O le taimi lava e oʻo mai le taimi faʻaalia i le faʻaiuga, unzip le unta ma amata fufulu curls i le faʻatulagaga lava e pei ona latou faia le lanu (o lona uiga, amata mai le pito i tua o le ulu).
  9. Faaaoga le balm, lea, o se tulafono masani, e sau i taimi uma i se afifi ma vali.

O se mea taua! Manatua, o vali e vave ona aveina mai malumalu, o lea e te manaʻomia ai e amata vali mai le pito i tua o le ulu.

A valiina ni lanu lanu, faʻatalitali mo ni nai aso, faʻatagaina au meaola e toe malosi pe a uma le lanu.

Aua nei galo e uiga i le tausiga lelei o le laulu lanu. Taumafai e faʻaleleia lou lauulu i faʻafouga pulupulu ma suauʻu faʻalenatura a itiiti mai le tasi i le vaiaso. Aua nei galo e uiga i le faʻamaluluina o taofi.

E faamalosia mo:

  • fufulu lou lauulu ia le sili atu ma le 3 aso mulimuli ane
  • Aua le selu lauulu malulu
  • lafoai le fulufulu fulufulu, tagamea ma uila,
  • faʻaoga mo le lauulu lauulu,
  • oti faʻaalu pito tipi masani.

O le mea lea, o le tu masani faʻamanatuina o manoa taʻitasi i luga o le umi atoa o se masani o le ituaiga, e leʻi leiloa lona faʻatatau. I le toe faʻaogaina o lenei faʻatonuga, e taua le filifilia o le sao lanu ma valivali le laʻasaga, faʻatasi ai ma le usitaʻi i le tekonolosi mo le faʻatinoina o lenei ituaiga o staining.

Matou te mautinoa i le mea e alu ese ai oe o le a mauaina se mea ofoofogia faʻailoga o le a avea le curls "ola", ma foliga sili atu ona matagofie.

Fautuaga aoga mo le faailogaina o lauulu: